HCS Yüksek Performans Otomatik Daire Testereleri HCS 70 HCS 90 E HCS 100 MF HCS 130 MF HCS 160 MF HCS 180 MF

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HCS Yüksek Performans Otomatik Daire Testereleri HCS 70 HCS 90 E HCS 100 MF HCS 130 MF HCS 160 MF HCS 180 MF"

Transkript

1 HCS Yüksek Performans Otomatik Daire Testereleri HCS 70 HCS 90 E HCS 100 MF HCS 130 MF HCS 160 MF HCS 180 MF

2 2 Gelenekten gelen Mükemmellik Testere ile kesmek dünyamız, tutkumuz ve ustalığımız. Yaratıcı, yüksek performanslı kesim teknolojimizi ve güçlü EİSELE markasını birleştirerek komple kesim sistemleri sunan bu piyasadaki pazar lideri konumundayız. Yüksek kaliteli ürünlerimiz yeteneğimiz ve mühendislik becerilerimizin sonucudur. Know How umuz tecrübe ve iletişim sonucu oluşmuştur. Bununla gurur duyuyoruz. Christian Behringer ve Thomas Grosskopf BEHRINGER EISELE nin yöneticileri Dünya çapında faaliyet gösteren bir aile şirketi olarak, müşterilerimizin bize 100% güvenmesini istiyoruz. Bunu elde etmek için takım ruhu ile güvenilir, pazar şartlarına uygun ve kesin çözümler bulmak için çalışıyoruz. Tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmet birimlerimiz bunun için el ele verip, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için tek ruh olmuştur. Her şeyi tek elden elde etmek için. Herşey BEHRINGE de üretilmektedir. BEHRINGER adı buna teminattır.

3 Gelenekten gelen Mükemmellik 3 Gelenekten gelen Mükemmellik Testere ile kesmeye duyduğumuz tutku bizi bant testere ve daire testere sanayisindeki liderliğe sürüklemiştir. Yenilikçi Testere teknolojisi Sizin güvenli yatırımınız Atölye ya da yüksek kalite sanayi tipi testereleri yüksek performans ve hassasiyet için her zaman bir adım ileride olmak hedefimizdir. Lider testere bıçak üreticilerle sıkı iş birliğinde olup; çelik, alüminyum ve özel alaşımlı malzemeler veya müşteri malzemeleri ile deney kesimler yapıp yeni hedeflere ulaşmaya çalışıyoruz. Günümüzün zorlu piyasa şartlarında, bu sayede müşterilerimize önemli bir avantaj sağlamış oluyoruz. Bu yatırım ile ilk günden itibaren kar etmeye başlayacaksınız. Biz BEHRINGER iz tutkuyla Takımımızdaki her birinin hırsı bizi ileriye götürüyor. Yüksek vasıflı mühendis ve teknisyenlerimiz ürünlerimizi geliştirmek için sürekli çalışmaktadır. Yüksek kalite testerelerimizi verimli ve çözüm odaklı tasarlamaktadırlar. Her zaman mükemmeli bulmak için her zaman yeni hedeflere ulaşmak için. BEHRINGER de üretildi Almanya da üretildi Kızıl demirden bitmiş ürüne : Kapsamlı üretim derinliği, en son teknoloji işleme merkezi ve yüksek standartlı kalite kontrol sistemi sayesinde, üretimin her aşamasında en yüksek standart sağlanmaktadır. Uzun yıllardır kazandığımız şekillendirilebilir ve dökme demir alanındaki tecrübemiz ve en son teknoloji dökümhanemiz sayesinde makinalarımızdaki döküm bileşenler en üst kalite standardına ulaşmıştır. Sonuç: Her orijinal BEHRINGER ve BEHRINGER EISELE testeresinde olduğu gibi, maksimum performansı elde etmek için yüksek dayanıklılık ile sağlam konstrüksiyon ve yüksek kesim hassasiyeti ile uzun hizmet ömrü.

4 4 Müşteri odaklı kesim çözümleri Müşteri odaklı kesim çözümleri Müşterilerimizin, testere ile kesme konusunda neye ihtiyaç duyduklarını, çok iyi biliyoruz. Sürekli temas halinde olduğumuz müşterilerimizin, ihtiyaçlarını çok iyi anlıyoruz. EISELE BEHRINGER in güçlü markası Konu çelik veya çelik olmayan malzemeleri kesmeye gelince, BEHRINGER EISELE tam uzmanıdır yılında geleneksel EISELE firmasının BEHRİNGER grubuna dâhil olması ile, bu alandaki boşluğu doldurarak, piyasadaki komple çözüm sunan az testere üreticilerinden biri haline geldik. BEHRINGER EISELE kesim prosesine yeni bir anlam kazandırarak, saniyeler içinde bir kesim çevrimi fikri ile, en yüksek kalite ve uzun ömrü simgelemektedir. Kişisel çözümler bizim gücümüz Müşterinin kendine has kesim prosesine, malzeme beslemesi, giriş ve çıkış dâhil, BEHRINGER EISELE cevap verebilecek uzman ortağınız. Müşterilerimizi dinleyip önerilerimizi sunmakla kalmayıp, istek üzerine komple proje yönetimini de üstlenebiliyoruz. Testerelerimizin modüler ve diş yüzey yapısı sayesinde 100% lük çözümler mümkün olup, kesim süresince de prosesin verimli olmasını sağlıyoruz. Biz yakındayız dünyanın neresinde olursanız Müşterilerimiz nerede üretiyorsa, biz oradayız ulusal ve uluslararası. Almanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletlerinde ve Çin deki şubelerimiz ile dünya çapında 40 den fazla mümessilliklerimiz sayesinde. Böylece her zaman müşterinin yanı başında olabiliyor, pazarı, sanayisini ve taleplerini biliyoruz. İyi geliştirilmiş satış sonrası hizmet ağımız ve kalifiye servis elemanlarımız sayesinde, müşterilerimize gereken her türlü desteği hızlı ve çözüm odaklı verebiliyoruz. Geniş yedek parça stokumuz ve kendi üretimimiz sayesinde yedek parça ihtiyacını hızlı ve güvenli sağlayabiliyoruz 30 yıllık sorunsuz görevini yapan testerelerimiz için bile bu geçerlidir.

5 Müşteri odaklı kesim çözümleri 5 HCS-Standartları Temel Modeller HCS 70 HCS 90 E Yenilikçi soğutma sistemli HCS Multi Fluid serisi HCS 100 MF HCS 130 MF HCS 160 MF HCS 180 MF

6 6 HCS Standarları HCS-Sınıfı: Yüksek Performans ve Hassasiyette de 1 Numara BEHRINGER EISELE HCS ful otomatik testere ile çalışanlar performansı, verimliliği ve hassasiyeti başka bir boyutta deneyimleyeceklerdir. HCS Sınıfın Özellikleri 8-26 kw ile tahrik ünitesi Mükemmel kesim performansı için Servo motorlu besleme eksenleri Mükemmel kesim kalitesi için HCS serisinin ful otomatik yüksek performans çelik kesme daire testereleri, her ihtiyaca cevap verebilecek ve çözüm sunabilecek niteliktedir temel modellerden başlayarak en üst Multi Fluid serisine kadar. Hangi tip hiç fark etmez; Tüm HCS serisindeki modeller en üst kesim kalitesi ve performansı simgelemektedir ve kendilerini kısa zamanda amorti eder. Bu dolu malzeme ve kalın duvarlı profil kesimlerde bile geçerlidir. Yüksek performansın temel sebeplerinden biri, emsalsiz tasarımı ve kusursuz uyan bileşenleridir. Bu makine bileşenlerine kolay ulaşmak da zaman tasarrufunu sağlamaktadır. Komple çevrelenmiş makine gövdesi En son iş güvenliği standartlarına uygun 1 Mikro püskürtmeli soğutma ve yağlama sistemi Minimum miktarlarda yağlama uygulamaları için 2 Eşsiz BEHRINGER EISELE Olağanüstü güçlü ve dayanıklı yapısı her HCS modelin temel yapısını oluşturmaktadır. Böylece tıpkı bir BEHRINGER EISELE den beklenildiği gibi, mükemmel titreşim söndürme ve optimum güç iletimi sağlanmış oluyor. Bunun sonucunda da hizmet ömrü uzamakla kalmıyor, daha kaliteli bir kesim yüzeyi, kesim hızı ve hassasiyet elde edilmiş oluyor Eğim iyidir Eğimli testere konsolu sayesinde, talaş tahliyesi en iyi şekilde olmaktadır BEHRINGER EISELE nın bu ve bunun gibi birçok buluşu daire kesim alanında devrim yaratmıştır. 1 Talaş konveyörü 2 Testere konsolu 3 Huni biçimli makine gövdesi 4 Mafsallı kontrol paneli 5 Sağlam ve güçlü makine temeli

7 HCS Standarları 7 Huni biçimli makine ayağı Her model, kesim ünitesinin altında, huni biçimli makine ayağına sahiptir. Bu özellik sayesinde, talaşın talaş konveyörüne kolayca tahliyesi ve de soğutma sıvının akıtılması mümkündür. Ayrıca temizliği de çok kolaydır. Soğutma tanklı talaş konveyörü Talaş konveyörü HCS serinin standart özelliğidir. Yüksek performans kesimlerde çabuk talaş boşaltımı zorunludur. Makinenin altında bulunduğundan, temizliği için de kolayca dışarı sürülebilir. Malzeme klempleme ünitesi Güçlü ve hidrolik kumandalı ünite birçok noktadan klempleme yaptığı için sessiz ve yumuşak bir kesim prosesi sağlamaktadır. Servo tahrikli besleme tutucu Servo tahrikli besleme tutucu sayesinde malzeme saniyeler içinde tam olması gereken yere pozisyonlanabiliyor. Avantaj: Kesim boyları tam, kısa çevrim zamanı ve minimum tolerans. Kolay kullanılabilir kontrol ünitesi Her şey bir bakışta kontrol altında! Kontrol ünitesi çok anlaşılabilir ve basit. Menüde programlama yaparken, hata yapma olasılığı çok az. Güçlü ve titreşimi düşük dişli kutusu Testere ünitesinin kalbi, kendi üretimimiz olan sonsuz dişli ünitesi. Testere bıçağının minimum titreşimde çalışmasını sağlamaktadır. Böylece hem kesim kalitesini artırıp hem de testere bıçak ömrü artmaktadır.

8 8 HCS Serisi HCS 70 HCS 70 ve HCS 90 E: Bir üst sınıfa giriş HCS teknolojisine giriş: Büyük ölçekli üretimler hem kaliteli hem verimli. Bu yatırım çabuk amorti edilmektedir. HCS 70 Yüksek enerjisi olan temel model Yüksek performanslı kesime girişinizin başından itibaren karlı ve kolay olması için, yüksek performanslı ful otomatik daire testerenin tasarımının nasıl olması gerektiğini biliyoruz. BEHRINGER EISELE nin HCS 70 ve HCS 90 E tipi daire testerelerin tüm bileşenleri yüksek kalitede olup, teknik açıdan da tüm zorlu talepleri karşılamaktadır. Bu sınıftan beklenen eksiksiz çalışma performansına, her iki modelde mevcut olup sadece verimli olmaya odaklı bir makina. 8 kw lik sürücü gücü ve 315mm e kadar kullanılabilen testere bıçak çapı ile birçok talebe cevap verebilmektedir. HCS 70 de denenmiş ve test edilmiş tüm yenilikler mevuttur. Temel modelde bıçak hız aralığı dak - ¹ dır, bu birçok talebe cevap vermektedir.

9 HCS Serisi HCS 90E 9 HCS 90 E Komple Sistem Paketi Behringer Eisele HCS yüksek performanslı kesim teknolojisi sizlere, yüksek performanslı soğuk çelik kesimi, yükleme magazini ve talaş konveyör özelliklerini, paket halinde sunmaktadır. Dikkat çeken özellik; geniş yelpazedeki sanayi taleplerini kapsayan bu sistem, fiyat / performans oranında en yüksek kaliteyi sağlamaktadır. HCS 90E, 0,90 a kadar dolu ve tüp malzemelerin soğuk kesimi için en uygun daire testeresidir. 65 mm e kadar dikdörtgen profilleri magazin ile yüklemekte mümkündür, ancak bu özellik opsiyondur. HSC 90E nin özellikleri HCS 90E nin standart içerdikleri: HCS90 yüksek performanslı otomatik soğuk daire testere SM90 yükleme magazini Talaş konveyörü HCS90E kendi içinde tamamlanmış, oldukça kompakt bir ünitedir. Eğer başka bileşenler veya aletler eklenecekse, taleplerinize tamamıyla uyacak olan ısmarlama tasarımları size önermekteyiz. Teknik Data Model HCS 70 HCS 90 E Testere bıçak çapı [mm] 250 / 285 / / 285 / 315 Kesim aralığı 90 çap [mm] Kesim aralığı 90 kare [mm] 10 x x x x 65 Standart bıçak hızı [1/dak.] Tahrik gücü frekans kontrollü [kw] 8 8 Min.kalan parça uzunluğu [mm] Besleme boyu tek strokta [mm] Maks.malzeme besleme hızı [mm/sn.] Testere besleme hızı [mm/sn.] 0,5-40 0,5-40 Ölçüler (magazinsiz) B x E x Y [mm] 2020 x 1736 x x 1850 x 2000 Yaklaşık ağırlık (magazinsiz) [kg]

10 10 HCS Çoklu Akış HCS Çoklu Akış (Multi fluid): Sınırlar Yeniden Tanımlanıyor Bu emsalsiz! Çoklu akış soğutma kavramı, HCS serisinin yüksek kesme performansını oldukça arttırmaktadır. Daha kısa çevrim zamanı, yüksek verim kesim işlemi esnasında soğutma ucu sayesinde HCS MF serisinin çoklu akış kavramı yüksek performans elde etmenizi sağlamaktadır. Çoklu akış sistemi, yüksek alaşımlı paslanmaz ve takım çeliklerinin, Inconel Hastelloy gibi nikel bazlı alaşımların ve Titanyumların kesimi için mükemmel bir sistemdir. Taleplerinize bağlı olarak, soğutma/ yağlama bileşenleri en etkili yollarla birleştirilebilir. Sonuç; etkili soğutma, takım ömrünü arttırırken yüksek besleme oranlarına ve daha kısa kesim çevrimlerine de izin vermektedir. Geniş testere bıçak çapı yelpazesiyle (520mm e kadar) kombine edilmiş HCS çoklu akış, sistemli otomatik soğuk kesim testeresi; kâr ve kullanılabilirlik açasından rakipsizdir. Islak işlemler için soğutma nozulları En az seviyelerde yağlama için mikro spreyleme aparatı Kuru işlemler için vorteks soğutma tüpü

11 HCS Çoklu Akış 11 Testere Bıçaklarının Modüler Kullanımı Behringer Eisele nin felsefesi: En az testere bıçak çapı seçimiyle, mümkün olan en büyük çapların kesimi. Bunun arkasındaki mantık: Küçük çaplı testere bıçaklarının fiyatı daha az ve buna ilave olarak daha ince oldukları için kesim işlemi sırasında malzeme kaybını azalmaktadır. BEHRİNGER EİSELE nin değişik çaptaki testere bıçaklarının bu makinede kullanılabilmesi, bu yatırımı daha karlı kılmaktadır. 2 veya 3 adet değişik çaptaki testere bıçakları ile her HCS daire testere farklı ölçülerdeki malzemeye uygun ayarlanabilir. Bu maksimum üretkenliği ve karlılığı getirmektedir. Bir diğer avantaj: Testere bıçağının değişmi 3 dakika sürmektedir. (BVA) Bıçak Titreşim Sönümleyici Geniş karbür metal yataklar arasındaki mükemmel etkileşim ve talaşları uzaklaştıran etkili fırça sistemi sayesinde, sadece en üst seviyede servis ömrü değil, hassas kesim yüzeyi ve hızlı kesme işlemi de sağlanmış olmaktadır. Değişik bıçak kalınlıklarına göre kolayca ayarlanabilmektedir. Çoklu Akış Soğutma Sistemi Uygulamaya veya malzeme karakterine bağlı olarak, 3 adet soğutma/yağlama bileşenleri en etkili yollarla makineye kombine edilebilmektedir. Islak uygulamalar için soğutucu jet nozullar En az yağlama miktarı için mikro spreyleme aleti Kuru işlemler için soğutucu vorteks tüpleri Talaş Konveyoru Yeni talaş konveyörü, yerden tasarruf ederek soğutma tankını ve pompasını bünyesinde barındırmaktadır. Bu, talaşların hızlı boşaltılmasını ve kolay temizlenip bakımının yapılmasını da sağlamaktadır. Teknik Data Model HCS 100 MF HCS 130 MF HCS 160 MF HCS 180 MF Testere bıçak çapı [mm] 285 / 315 / / 360 / / 420 / 460 / / 520 BVA Bıçak Titreşim Sönümleyici opsiyonel opsiyonel standart standart Kesim aralığı 90 çap [mm] Kesim aralığı 90 kare [mm] 12 x x x x x x x x 150 Standart bıçak hızı [1/dak.] Tahrik gücü frekans kontrollü [kw] Min.kalan parça uzunluğu [mm] Besleme boyu tek strokta [mm] Maks.malzeme besleme hızı [mm/sn.] Testere besleme hızı [mm/sn.] 0,5-40 0,5-40 0,5-40 0,5-40 Ölçüler (magazinsiz) B x E x Y [mm] 2660 x 2650 x x 2650 x x 2650 x x 2650 x 2450 Yaklaşık ağırlık (magazinsiz) [kg]

12 12 Yükleme Magazinleri Müşteriye Özel Kesim Sistemleri: Yükleme Magazinleri En kısa çevrim beklentisi, malzeme taşıma işlemine daha büyük bir görev vermektedir. BEHRINGER EISELE bunu çözmektedir sistematik bir biçimde. Bizim anladığımız: HCS nin kesim prosesindeki hızı, malzeme besleme kapasitesine bağlıdır. Bu sebeple, müşterilerimizin 100% performansı yakalayabilmeleri için, malzeme taşıma işlemini en uygun hale getirdik. Bizim yaklaşımımız: kesim sırasında magazin ile makinenin senkronize çalışmasıdır. Set up zamanlarını azaltmak için, kesme işlemi esnasında gelecek parçanın yüklenmesi ve otomatik olarak makine içine beslenmesidir. Malzemeyi makine içine yüklemek için, çeşitli tiplerde yükleme magazinleri mevcuttur. Paket Yükleme Magazini BM Geniş yükleme kapasitesi Kolay taşıma Çubukların yığından otomatik ayrıştırılması Yuvarlak malzemeler için uygun

13 Yükleme Magazinleri 13 Genel Amaçlı Çubuk Yükleme Magazini USM Yuvarlak malzemelerin otomatik yüklenmesi Dikdörtgen profillerin yüklenmesi (opsiyonel) Sağlam yapı, tamir gerektirmez Hızlı ve basit yükleme işlemi Sabit Ağırlık Özelliği %100 İyi Parça Çubuk Yükleme Magazini SM Yuvarlak malzemelerin otomatik yüklenmesi Sağlam yapı, tamir gerektirmez Hızlı ve basit yükleme işlemi Yassı Yükleme Magazini FM Neredeyse her tip profil yüklenmesi için Çeşitli malzemeler için esnek yükleme sistemi Besleme tarafından kalan parçanın taşınması mümkün Aktif geri-depolama özelliği ile yassı yükleme magazini (opsiyonel) Bu özellik, özellikle dövme sanayisinde yararlıdır. Malzeme çapının otomatik sorgulanması, kesim parçasının ağırlığının kesin olmasını garantilemektedir. Kesimden önce malzeme ölçülür; çap ve boy ayarlanarak kesin ağırlık elde edilmiş olur. Kişisel talepleriniz için, mühendislerimize komple çözümlerimizi sorabilirsiniz.

14 14 Boşaltma Üniteleri Müşteriye Özel Kesim Sistemleri: Boşaltma Üniteleri Eğer kesim işleminden konuşuyorsak, boşaltma işlemini de düşünmek zorundayız. Kesilen parçaları ister depoya, ister kutuya; siz nereye isterseniz oraya taşıyabiliyoruz. Eğer yerden tasarruf etmeye ve güvenilir çözümlere ihtiyacınız varsa, bizim ile irtibata geçiniz. Sizlere kapsamlı boşaltma ve ayırma sistemleri sunabiliriz. Eğimli makaralı konveyörler, boşaltma kayışları ve ayırma mekanizmalı mafsallı zincir konveyörler boşaltma da yer alır. Tüm proses e entegre edilebilen özellik HCS makinelerine aşağıdaki işlemler ile bağlantı yapabilirsiniz: Pah verme Delme Tartı Ölçüm Paketleme Size tam anlamıyla danışmanlık yapabiliriz. Çıkış Portalı Kesilen parçaların kesim alanından güvenilir bir şekilde uzaklaştırılması Kesilen parçaların, servo tahrik ile tanımlanan noktalara boşaltımı ve taşınması

15 Boşaltma Üniteleri 15 Anahtar (standart donanım) Kısa Parçalar için ideal Parçalar 2 konteynerin içine boşaltılabilir. (örneğin: ön kesim ve kısa kalan son parçalar için ayrı konteyner) Boşaltma Tutucuları Hidrolik tahrikli veya servo motorlu Düzgün ve güvenilir bir yolla kesilen parçaların kesim alanından uzaklaştırılması Makaralı konveyöre veya kayışlı konveyöre transfer İtici Üniteli Kayışlı Konveyör Boşaltma tutucuları ile bağlantılı Kısa parçaları da içeren güvenilir malzeme transportu Boşaltma için parçaların çeşitli kutulara itilmesi Toplama Kutulu Eğimli Makaralı konveyör Çıkış besleme portalına direkt bağlıdır Parçaların çift taraflı boşaltılması mümkündür İtici Üniteli Tahrikli Makaralı Konveyör Orta ve uzun parçaların düzgün boşaltımı ve taşınması Parçalar kolayca uzaklaştırılacakları yerden kutuların içine itilirler Otomatik Palet İstasyonlu Robot Hücresi Kesilen parçaların organizasyonu için esnek sistem

16 BEHRİNGER EİSELE ürün gammı Dikey soğuk kesim daire testere VMS Yukarı hareketli açılı soğuk kesim daire testere PSU Full otomatik alüminyum soğuk kesim daire testere VA-L Full otomatik çelik soğuk kesim daire testere HCS Yükleme magazini, boşaltma ekipmanı ve malzeme taşıma sistemleri Komple kesim sistemleri kapsamlı konseptler Mevcut üretim hatlarına entegrasyon Behringer Eisele GmbH Austrasse 29 Almanya, Weilheim / Teck Telefon +49 (0) / Fax +49 (0) / info@eisele.behringer.net Teknik değişiklik hakkı saklı tutulur. BE2112T01tr

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER

OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER OFFLINE SERIES GLOBAL STANDARD COOLER AC-MOTORLU VE POMPALI YAĞ VE HAVA SOĞUTMA SİSTEMLERİ ÜRÜN BİLGİLERİ AKG-Line, yüksek performanslı endüstriyel alüminyum radyatör sistemlerinde piyasa lideri olan kuruluşumuzun

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim

Kazandıran Güç VS SERİSİ. Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas. Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükemmel Verim Kazandıran Güç VS SERİSİ Açı Ayarlı Hidrolik Giyotin Makas Kusursuz Kesim Yüksek Hız Güçlü Gövde Yüksek Hassasiyet Mükeel Verim Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli

Detaylı

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER 1934'ten beri Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Kesici takımlar üretici Hulin'de 1934 yılında başladı. Firmanın kurucusu Josef Studenik, rmasının adını Testereler ve Aletler için İlk

Detaylı

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli

Kazandıran Güç SBT SERİSİ. Devirmeli Giyotin Makas. Mükemmel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli Kazandıran Güç SBT SERİSİ Devirmeli Giyotin Makas Mükeel Kesim Hız Güçlü Gövde Yapısı Hassas Verimli 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü

Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Ameliyathanelerde Steril Malzemelerin Otomasyonlu Transfer Çözümü Hastanelerde Steril Malzeme Transferi İçin MultiCar MultiCar çok yönlüdür Steril malzeme konteynlarını taşır Steril malzeme sepetlerini

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ

em250 PAKETLEME MAKİNESİ serisi Paketlemede Çözümün Adresi ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER MAKİNE DİZAYNI AVANTAJLARI PAKET TİPLERİ em250 PAKETLEME ÖZELLİKLER Programmable Logic Controller Sistemi Sürücü kontrollü motorlar Boşluksuz planet rediktörlü tahrik sistemleri Paslanmaz çıkış konveyör sistemi Havalı şaft bobin sistemi Bobin

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır,

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, 1825 Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, İnsan etkileşimi her zaman tüm oluşumların merkezinde olmuştur. Aile şirketi Gontermann-Peipers ın uzun geçmişi de şirket başarısının devamlılığının yalnızca

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017.1 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ

OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ OTOMATİK SÜRÜCÜLÜ ŞERİT TESTERE MODELLERİ BMSO 570 XS - BMSO 650 CH/CS - BMSO 560 CH/CS BMSO 460 CH/CS - BMSO 360 CH/CS NC BMSO 330 CS/CH NC - P-SAW 330 CS XS Serisi Kesim hızının ve bıçak ömrünün öneminin

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Sürekli Döküm Tesisleri için Yataklama Çözümleri

Sürekli Döküm Tesisleri için Yataklama Çözümleri Sürekli Döküm Tesisleri için Yataklama Çözümleri Ç e l i k v e N o n F e r r o M e t a l l e r Tek Kaynaktan Mükemmel Uyumlu Yataklama Çözümleri Schaeffler Endüstri Grubu, güçlü INA ve FAG markaları ile

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500

Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 Paletli Konkasör Darbeli Dragon 500 * İnşaat, yıkım veya nakliye firması sahibi misiniz? Harfiyat veya inşaat malzemesi üretimi mi yapıyorsunuz? * Paranızı döküm alanında bırakmak yerine, atıklarınızı

Detaylı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı

ByVention. milestone in. laser cutting. Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı milestone in laser cutting ByVention Standart boyutlu saclar için dünyanın en küçük lazer kesme tezgahı ByVention en yüksek verimlilik ve herşey dahil Sıradışı ByVention lazer kesme tezgahı, yatırımınızı,

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI TÜRKÇE hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI HBC 650-1250 EŞSİZ - QUATTRO MOVEMENT Ayar plakasının eşsiz, yukarıya doğru yöneltilmiş konumu sayesinde benzersiz Quattro, yani

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Havacılık sanayi yapısal parçaları titanyum

Havacılık sanayi yapısal parçaları titanyum Havacılık sanayi yapısal parçaları titanyum Sürekli değişen bir dünyada yenilik Yeni talepler teknoloji ve malzemelerde yeni gelişmelerin önünü açıyor. Sektörün öncüsü olabilmek ve yeni nesil ürünler sağlayabilmek

Detaylı

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme CoroMill QD Yüksek güvenlikli kanal frezeleme Kanal frezelemedeki ana zorluk, özellikle derin ve dar kanallar işlenirken genelde talaş boşaltmadır. CoroMill QD içten kesme sıvısına sahip türünün ilk kesicisidir.

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin!

ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri. Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! ÜRÜN YENILIKLERI KALIP YAPIMI II / 2016 Şimdi sanal marketimizden sipariş verin! www.meusburger.com E 3330 ve E 3360 Kompakt maça üniteleri En küçük montaj alanları için son derece ince tasarımıyla yüksek

Detaylı

DMU 75 / 95 monoblock

DMU 75 / 95 monoblock www.dmgmori.com Beş eksenli üniversal frezeleme tezgahı DMU 75 / 95 monoblock Standard yüksek teknoloji En uygun fiyata beş eksenli simültane işleme. DMU 75 / 95 monoblock 950 mm X hareketi ve beş eksenli

Detaylı

NETZSCH Pumps & Systems - Solutions you can trust NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR

NETZSCH Pumps & Systems - Solutions you can trust NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR NETZSCH Pumps & Systems Hakkında NETZSCH Pumps & Systems 1873 yılında Thomas ve Christian Netzsch tarafından Selb/Almanya da kurulmuştur. Günümüzde gelinen noktada 1900

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Rampalama. Delme. 45 kadar dik dalma. Çok iyi talaş kaldırma. 2xD ye kadar çok iyi delme yeteneği. Ayrı bir kesici takıma ihtiyac yok

Rampalama. Delme. 45 kadar dik dalma. Çok iyi talaş kaldırma. 2xD ye kadar çok iyi delme yeteneği. Ayrı bir kesici takıma ihtiyac yok Rampalama Çok iyi talaş kaldırma 45 kadar dik dalma 2xD ye kadar çok iyi delme yeteneği Delme Ayrı bir kesici takıma ihtiyac yok Raybalar için ideal ön-delme işlemi Şaft DIN 6535 HA/HB Karbür DIN 6527

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI

RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE LERİ NİN AVANTAJL ARI RMF BS FT TAN D E M 900 FİLTRE S IS TEMLERI RMF BSFT Tandem 900 filtre ürünleri, hidrolik ve yağlama sistemlerinin bulunduğu her türlü endüstriyel uygulamada kullanılabilir. Sistem üzerindeki entegre pompa

Detaylı

MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI:

MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI: MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI: Makine gövdesi AL160 makine ana gövdesi çoklu desteklidir. PS2Z makine gövdesi Temel makine gövdesi 33mm. ağır işçilik tipi sanayi çeliğindendir. Testere taşıyıcı

Detaylı

Faaliyet Konularımız

Faaliyet Konularımız 1 Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları Genleşme Tankları Paslanmaz Proses

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI

VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI VİNÇLER VE KALDIRMA MAKİNALARI 1991 yılında İstanbul'da kurulan şirketimiz özellikle elektromekanik techizatlar, vinçler, kaldırma ve basınçlı hava sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır. ERA, ağır endüstrinin

Detaylı

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası 6 20 7 2 V T C AL UID OL OLL 2 Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri UTILITYSERİSİ Ön mengene Talaş konveyörü Aydınlatma lambası Besleme konveyörü 19 Üst Baskı Aparatı Basınçlı bor yağ temizleme

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i

IVC. Dik Milli Kırıcılar. Kusursuzluğu tecrübe edin. s e r i s i IVC s e r i s i Dik Milli Kırıcılar Kusursuzluğu tecrübe edin. IVC serisi dik milli kırıcılar genellikle kırma eleme tesislerinin tersiyer ya da dördüncül aşamalarında kullanılmaktadır. Değişik tipte kırıcı

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için

HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için HUBER Bant kurutucu BT Arıtma tesisi çamurunun kurutulması için En yüksek enerji verimliliği Atık ısıdan faydalanmaya yönelik müşteriye özel tasarım Tam otomatik sistem Çok kolay kullanım Paslanmaz çelikten

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ

KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ KÜP ŞEKER MAKİNALARINDA LİDER KURULUŞ Teknikeller Makina tam otomatik ve yarı otomatik küp şeker makineleri, küp şeker sarım makineleri ve tüp dolum makineleri üretmektedir. Üretim ihtiyaçlarınız doğrultusunda

Detaylı

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI BOZKURT MAKİNA Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI ÇİVİ ÇAPI ÇİVİ BOYU KAPASİTE MOTOR GÜCÜ MAXİMUM ÇİVİ KAFA ÖLÇÜSÜ MAKİNA PARKURU ÖLÇÜLERİ (AxBxC) AĞIRLIK

Detaylı

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu

REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI. Ürün Kataloğu REDÜKTOR & DİŞLİ İMALATI Ürün Kataloğu Hakkımızda 2007 yılında kurulan PARS MAKSAN, 2009 yılına kadar talaşlı imalat, alüminyum döküm, model yapımı alanlarında faaliyet göstermiştir. 2009 yılında üretim

Detaylı

DMU 75 / 95 monoblock

DMU 75 / 95 monoblock www.dmgmori.com Beş eksenli üniversal frezeleme tezgahı DMU 75 / 95 monoblock Standard yüksek teknoloji En uygun fiyata beş eksenli simültane işleme. DMU 75 / 95 monoblock 950 mm X hareketi ve beş eksenli

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a

t ü m t o z b o y a u y g u l a m a l a r ı n d a OptiFlex 2 Yeni OptiFlex 2, dünyanın en gelişmiş manuel toz boya teknolojisini avuçlarınızın içine sunmaktadır. Tüm boyaları kolayca püskürtün, en zorlu geometrik şekillerde yüksek üretkenlik ve kaliteyle

Detaylı

SF 3/105 seri imalat için stream finisaj makinaları

SF 3/105 seri imalat için stream finisaj makinaları SF 3/105 seri imalat için stream finisaj makinaları OTEC in büyük ölçekli imalatlar için geliştirdiği SF 3/105 stream finisaj sistemi patentli pulse drive sistemi sayesinde daha once mümkün olmayan yüzey

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı