ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI"

Transkript

1 ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ PROGRAM ADI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL* Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 AED103 İnsanAnatomisi (Human Anatomy) AED109 SporFelsefesi (Sport Philosophy) BedenEğitimiveSporBilimlerineGiriş AED101 ( Introduction To Physical Education And Sport Sciences ) AED105 Yüzme I ( Swimming I ) AED107 Futbol ( Football ) ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I (Atatürk sprinciplesandhistory of Revolution I) TDİ 101 Türk Dili I (Turkish Language I) BilgiveİletişimTeknolojileri I BIT101 ( Technology Of Knowledge And Communication ) YDİ101 TemelYabancıDilI (İngilizce) 9 YDA101 TemelYabancıDilI (Almanca) YDF101 TemelYabancıDilI (Fransızca) (Basic Foreign Language I)-(English, German, French) UYM101 Üniversite Yaşamına Uyum Programı (OrientationUniversity Life) Genel Sosyal Seçmeli Ders Grubu 1 Toplam * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

2 ANKARA ÜNİVERSİTESİC EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI GENEL SOSYAL SEÇMELİDERSLERİ **GENEL SOSYAL SEÇMELİ DERS GRUP ADI: GenelSosyalSeçmeli Dersler KODU: GENELSOSSEC1.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 1 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT*** Kredisi*** 1 SSD141 Bağlama GUS129 Drama GUS145 Gitar HYK101 Heykel GUS149 İşaret Dili GUS101 Müzik GUS103 Resim BKT113 Takıda Çağdaş Eğilimler GUS133 Türk Halk Müziği GUS137 Türk Sanat Müziği GUS125 Yaratıcı Yazma * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

3 ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1. SINIF/2. YARIYIL* 1 ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II (Atatürk sprinciplesandhistory of Revolution II) TDİ 102 Türk Dili II (Turkish Language II) YDİ102 YDA102 YDF102 TemelYabancıDil II (İngilizce) TemelYabancıDilII (Almanca) TemelYabancıDil II(Fransızca) (Basic Foreign Language II)-(English, German, French) Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** AED102 Fizyoloji ( Physiology ) AntrenörlükMesleğineGiriş AED104 (Introduction To Coaching Profession ) AED106 Yüzme II ( Swimming II) AED108 Kineziyoloji (Kinesiology ) AED110 Atletizm I (Athleticism I ) AED112 TemelPsikoloji (Basic Psychology) Genel Sosyal Seçmeli Ders Grubu 1 Toplam * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

4 ANKARA ÜNİVERSİTESİC EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES 1.SINIF /2.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI GENEL SOSYAL SEÇMELİDERSLERİ **GENEL SOSYAL SEÇMELİ DERS GRUP ADI: GenelSosyalSeçmeli Dersler KODU: GENELSOSSEC2.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 1 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT*** Kredisi*** 1 SSD143 Bağlama GUS130 Drama GUS146 Gitar HYK102 Heykel GUS150 İşaret Dili GUS102 Müzik GUS104 Resim GUS134 Türk Halk Müziği GUS138 Türk Sanat Müziği GUS124 Yaratıcı Yazma * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

5 ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 2. SINIF/3. YARIYIL* 1 AED211 Spor Ve Beslenme (SportAndNutrition ) YDİ201 TemelYabancıDil III (İngilizce) YDA201 TemelYabancıDilIII (Almanca) YDF201 TemelYabancıDil III(Fransızca) (Basic Foreign Language III)-(English, German, French) 3 AED207 Spor Psikolojisi ( SportPhycology ) * 4 AED203 Atletizm II ( Athleticism II ) AED201 Egzersiz Fizyolojisi I ( ExercisePhysiology I ) * AED209 Basketbol ( Basketball ) AED205 Psikomotor Gelişim ( Psychomotor Development ) Program Meslek Seçmeli Ders Grubu 2 Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

6 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 2. SINIF/3. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC3.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 2 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED213 Aerobik ( Aerobic ) AED215 Spor Animatörlüğü (SportAnimatorchip) AED217 Atıcılık (Throwing) AED219 Badminton (Badminton) AED221 Bisiklet (Cycle) AED223 Dans ( Dance ) AED225 Doğa Sporları (Outdoor Sports) AED227 Eğitsel Oyunlar ( Pedagogical Game ) AED229 Buz Sporları ( Ice Sports ) AED231 Halk Oyunları ( Folk Dances ) AED233 Kayak (Ski) AED235 Masaj (Massage) AED237 Eskrim ( Fencing ) AED239 Yoga (Yoga) AED241 Aikido (Aikido) AED243 Buz Hokeyi ( IceHockey) TOPLAM SAAT Kredisi * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.)

7 *** Bu alanın doldurulması zorunludur. ANKARA ÜNİVERSİTESİD 2. SINIF/3. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED201 Egzersiz Fizyolojisi I AED102 Fizyoloji 2 AED207 Spor Psikolojisi AED112 Temel Psikoloji Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

8 ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 2. SINIF/4. YARIYIL* 1 2 YDİ202 YDA202 YDF202 TemelYabancıDilIV (İngilizce) TemelYabancıDilIV (Almanca) TemelYabancıDilIV (Fransızca) (Basic Foreign Language IV)-(English, German, French) Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** AED202 Sporcu Sağlığı (SportsmenHealth ) 3 AED204 Egzersiz Fizyolojisi II (ExercisePhysiology II ) * AED206 Biyomekanik ( Biomechanic ) 5 AED208 Hentbol (Handball) AED210 Voleybol (Volleyball ) AED212 Genel Cimnastik (Cymnastic ) Bilgi ve İletişim Teknolojileri II BİT202 (Technology of Knowledge AndCommunicationII) Program Özel Alan Seçmeli Ders Grubu 2 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

9 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 2.SINIF/4.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC4.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 2 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED214 Havacılık (Aviation) AED216 Okçuluk (Archery) AED218 Su Sporları (Water Sports ) AED220 Vücut Geliştirme (Bodybuilding) AED222 Ritmik Cimnastik (RhytmicGymnastic) AED224 Basketbol (Basketball) AED226 Futbol (Football) AED228 Tenis AEİ228 Tennis AED230 Kürek AEİ230 Rowing AED232 Yelken ve Rüzgar Sörfü (SailingandWindsurfing ) AED234 Masa Tenisi ( TableTennis ) AED236 Cankurtaranlık Eğitimi (Life Guard Training) AED238 Futbol'da Kaleci Antrenörlüğü (Goalkeeping) AED240 Doğa Yürüyüşü (Hiking) AED242 Dağcılık (Mountaineering) AED244 Kaya Tırmanışı (RockClimbing) AED246 Step Aerobik (Step Aerobics) TOPLAM SAAT Kredisi

10 * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur. ANKARA ÜNİVERSİTESİD FAKÜLTE/YÜKS EKOKUL ADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF/4. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED201 Egzersiz Fizyolojisi II AED204 Egzersiz Fizyolojisi I Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

11 ANKARA ÜNİVERSİTESİA 3. SINIF/5.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 AED305 Araştırma Teknikleri (ResearchMetods) AED301 Antrenman Bilgisi (Theory Of Traning) AED307 Güreş (Wrestling) AED309 Sportif Ritmik Cim.( SportiveRhythmicGymnastics) AED303 Sporda Ergojenik Yardım (ErgocenicAid in Sports) * Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 6 Program Özel Alan Teknik ve Taktik Eğitim Seçmeli Ders Grubu 5 7 Program Dışı Seçmeli Ders Grubu 2 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

12 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/5.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC5.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT Kredisi 1 Boş Ve Serbest Zaman Sosyolojisi AED313 (Sociology Of FreeandLeisure Time) 2 AED315 Kültür ve Spor (CultureAndSport) 3 AED317 AEİ317 Rekreasyon Liderliği (RecreationalLeardership) 4 AED319 Spor Felsefesi ve Olimpizm ( Philosophy Of SportAndOlimpizm ) 5 AED321 Spor Kurumları ve Muhasebe (SportInstutionAnd Accounting) 6 AED323 Spor ve Çevre (SportAndEnviroment) 7 AED325 AEİ325 Çocuk ve Egzersiz (ExerciseAndChildren) 8 AED327 Çocuklarda Antrenman Yaklaşımları (TraningApproaches inchildren) 9 Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor AED329 (PhysicalEducationandSport indisable People) 10 AED331 Mesleki İngilizce I (Vocational English I) 11 ÖGK201 Sosyal Hak ve Sorumluluklar ÖGİ201 (SocialRightsandResponsibilities) 12 ÖGK207 Dezavantajlı Bireyleri ToplumaKazandırma (Reintegration of DisadvantagedIndividuals) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.)

13 *** Bu alanın doldurulması zorunludur. ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/5.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Özel Alan Teknik Ve Taktik EğitimSeçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi ANTÖZALNTTESEC5.YY KODU: Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 5 TOPLAM SAAT Kredisi 1 ANR 319 Futbol I (Football I) ANR 321 Basketbol I (Basketball I) ANR 333 Güreş I(Wrestling I) ANR 337 Tenis I (Tennis I) ANR 341 Voleybol I (Volleyball I) ANR 343 Yüzme I (Swimming I) ANR 345 Atletizm I (Athletizm I) ANR 347 Hentbol I (Handball I) ANR 349 Halter I (Weight Lifting I) ANR 351 Spor Ritmik Jimnastik I (RhytmicGymnastic I) ANR 353 Masaj I (Massage I) ANR 355 Kano I (Canoe I) ANR 357 Kürek I (Rowing I) ANR 359 FitnessI (Fitness I) ANR 361 Buz HokeyiI(IceHockey I) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz.

14 ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur. ANKARA ÜNİVERSİTESİB/2 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAM DIŞI SEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/5.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Program dışı Mesleki Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTMESSEC5.YY 2 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT Kredisi 1 AED333 Halter (Weight Lifting) AED335 İlk Yardım (First Aid) AED337 Su Altı Sporları (Underwater Sports) AED339 Binicilik (Riding) AED341 Korfbol (Korfball) AED343 Uzak Doğu Sporları (MartialArts) AED345 Hentbol (Handball) AED347 Voleybol (Volleyball) AED349 Güreş (Wrestling) AED351 Cimnastik ( Gymnastic) AED353 Kayak (Skiing) AED355 Masa Tenisi (TableTennis) AED357 Ritm Eğitimi Ve Dans (RhythmAndDance) AED359 Antrenman Uygulaması Ve Alan Testleri ( TraningPracticeandAreaTests) AED361 Pilates

15 ANKARA ÜNİVERSİTESİD 3. SINIF/5.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED303 Sporda Ergojenik Yardım AED211 Spor Ve Beslenme Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

16 ANKARA ÜNİVERSİTESİA : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 3. SINIF/6.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 AED306 Spor Sosyolojisi (SportSociology) Spor Yaralanmalarından Korunma ve Rehabilitasyon AED302 ( PreventationFromSportInjuriesandRehabilitation) AED304 Sporda Beceri Öğrenimi ( Ability Learning InSport) Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor AED308 ( PhysicalEducationandSport indisable People) AED310 İstatistik (Statistic) * Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 7 Program Özel Alan Teknik ve Taktik Eğitim Seçmeli Ders Grubu 5 8 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

17 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/6.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC6.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi 1 AED314 Mesleki İngilizce II (Vocational English II) 2 Grup Dinamiği ve Liderlik AED316 (Group Dynamics andleadership) 3 AED318 Kadın ve Egzersiz AEİ318 (WomenAndExercise) 4 Engellilerde Beden Eğitimi Programları AED320 (PhysicalEducationProgrammes indisable People) 5 AED322 Türk Spor Teşkilatı (TurkishSportOrganization) 6 Spor Organizasyonları ve Yönetimi AED324 (SportOrganizationsand Management) 7 AED326 Genel Ekonomi (Basic Economy) 8 AED328 Çocuklar İçin Antrenörlük (Coaching inchildren) 9 AED330 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Spor (GenderEqualityandSport) TOPLAM SAAT Kredisi * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

18 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 3. SINIF/6.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Özel Alan Teknik Ve Taktik EğitimSeçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTÖZALNTTESE6.YY 5 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi Uygulama ve Laboratuvar TOPLAM SAAT Kredisi 1 ANR 322 Futbol II (Football II) ANR 330 Basketbol II (Basketball II) 3 ANR 336 Güreş II(Wrestling II) ANR 338 Tenis II (Tennis II) ANR 340 Voleybol II (Volleyball II) ANR 342 Yüzme II (Swimming II) ANR 344 Atletizm II (Athletizm II) ANR 346 Hentbol II (Handball II) ANR 348 Halter II (Weight Lifting II) ANR 350 Spor Ritmik Jimnastik II (RhytmicGymnastic II) ANR 352 Masaj II (Massage II) ANR 354 Kano II (Canoe II) ANR 356 Kürek II (Rowing II) ANR 358 FitnessII (Fitness II) ANR 360 Buz HokeyiII(IceHockey II)

19 ANKARA ÜNİVERSİTESİD : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 3. SINIF/6.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED310 İstatistik AED305 Araştırma Teknikleri Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

20 ANKARA ÜNİVERSİTESİA : BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 4. SINIF/7.YARIYIL* Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 AED405 Rekreasyon (Recreation) AED403 İlk Yardım (First Aid) AED401 Sporda Kondisyon (Condition insport) Yetenek Ölçümü Ve Yönlendirme AED407 (Measurement Of AbilityAndOrientation) AED411 Antrenörlük Eğitimi Semineri(CoachingEducationSeminar) Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 7 Program Uygulamalı Seçmeli Ders Grubu 6 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

21 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/7.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC7.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT Kredisi 1 Spor Yönetiminde Motivasyonel Yaklaşımlar AED413 (MotivationalApproaches insport Management) 2 AED415 Örgütsel Davranış (OrganizationalBehavior) 3 AED417 Örgütsel İklim (OrganizationalAtmosphere) 4 AED419 Program Geliştirme ( ProgrammeImprovement) 5 AED421 Sağlık Bilimlerinde Egzersiz Testi Ve Reçetesi (Exercıse Test AndPrescription inhealthsciences) AEİ421 6 AED423 Antrenörlük Etiği (CoachingEthics) 7 AED425 Antrenman Planlamasında Özel Konular AEİ425 (Special Topics inplaningtraining) 8 AED427 Sporda Animasyon (Animation insport) 9 AED429 Mesleki İngilizce III (Vocational English III) 10 Çocuklarda Fiziksel Ve Fizyolojik Ölçüm Yöntemleri AED431 (PhysicalandPhysiologicalMeasurementMethods inchildren) 11 Spor Tesisleri Planlama Ve İşletmesi AED433 (PlaningandManaging Of Sports Facilities) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

22 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/7.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Uygulamalı Alan Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTUYGALNESE7.YY 6 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT Kredisi 1 ANR 219 Futbol III (Football III) ANR 237 Basketbol III (Basketball III) ANR 241 Güreş III(Wrestling III) ANR 243 Tenis III (Tennis III) ANR 249 Voleybol III (Volleyball III) ANR 251 Yüzme III (Swimming III) ANR 253 Atletizm III (Athletizm III) ANR 255 Hentbol III (Handball III) ANR 257 Halter III (Weight Lifting III) ANR 259 Spor Ritmik Jimnastik III (RhytmicGymnastic III) ANR 261 Masaj III (Massage III) ANR 263 Kano III (Canoe III) ANR 265 Kürek III (Rowing III) ANR 267 FitnessIII (Fitness III) ANR 269 Buz HokeyiIII(IceHockey III)

23 ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 AED406 Antrenörlük Etiği (CoachingEthics) AED410 Mezuniyet Çalışması (Working On Graduation) AED402 Antrenman Planlanması (Planing Of Traning) * AED404 Sağlık Ve Egzersiz (HealthandExercise) Program Seçmeli Ders Grubu (Mesleki) 3 6 Program Seçmeli Ders Grubu (Teknik) 3 7 Program Uygulamalı Seçmeli Ders Grubu 6 TOPLAM * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz ** Bu değer ile B (B1/B2) ve C formlarındaki tamamlanması gereken asgari değerlerden alınacak saat ve kredileri toplamının haftalık ders saati olarak 30 ders saatini aşmaması, kredisi toplamı olarak ise 30 kredisini sağlaması gerekmektedir. *** Zorunlu derslerin dışında eğer varsa ilgili yarıyıl için SEÇMELİ DERS GRUP (Program Seçmeli Ders Grubu, Program Dışı Seçmeli Ders Grubu, Genel Sosyal Seçmeli)adı/adlarını belirtiniz. Bu grupta alınması gereken ders/derslerin minimum toplam kredisini ilgili gözeye ( ) yazınız. **** Daha önceki eğitim programında yer alan bir dersin eğitim programından kaldırılması durumunda söz konusu ders yerine düzenlemekte olduğunuz eğitim programında alınması gereken dersi ifade eder. Bu durumdaki dersleri form D ye işleyiniz. ***** Ön koşullu dersleri ve ön koşul olan dersleri D formunda belirtiniz.

24 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Mesleki Seçmeli Dersler KODU: ANTMESSEC8.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT Kredisi 1 Özel Kurum ve Kuruluşlarda Spor Yönetimi AED412 (Sport Management InPrivateSector) 2 AED414 Spor Tarihi (SportHistory) 3 AED416 Spor Ve Ergonomi (Sportand Ergonomi) 4 Sporda İnsan Kaynakları Yönetimi AED418 (Human Sources Management insport) 5 Sporda Hareket Ve Müsabaka Analizi AED420 (MovementAndCompetetionAnalyzeInSport) 6 Sporda İletişim ve Halkla İlişkiler AED422 (CommunicationAndPublicRelationshipInSport ) 7 Beden Eğitiminde Saha Ve Malzeme Bilgisi AED424 ( Information Of AreaAndMaterialInPhysicalEducation) 8 AED426 İzcilik (Tracking) AED428 Karşılaştırmalı Antrenör Eğitim Programları ( ComparativeCoachingEducationProgrammes) AED430 Spor Endüstrisi ve Pazarlama (SportIndustryand Marketing) AED432 Mesleki İngilizce III (Vocational English III) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

25 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Teknik Seçmeli Dersler KODU: ANTTEKSEC8.YY Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer 3 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi TOPLAM SAAT Kredisi 1 AED434 Sporda Sosyal Güvenlik (Social Security insport) 2 Sporda Toplam Kalite Yönetimi AED436 (Total Quality Management insport) 3 AED438 Turizm ve Spor AEİ438 (TourismandSport) 4 AED440 Yerel Yönetimler ve Spor (MunicipalitiesandSport) 5 Çağdaş Yönetim ve Düşünce Gelişimi AED442 (Modern Management AndThought Development) 6 AED444 Yaşlılık ve Egzersiz AEİ444 (AgingandExercise) 7 AED446 Yaratıcı Drama (Creative Drama) 8 Yaş Gelişimi ve Basamakları AED448 (Aging Development andsteps) 9 AED450 Mesleki İngilizce IV (Vocational English IV) * Her bir sınıf/yarıyıl için bu formu tekrar düzenleyiniz. ** Her bir seçmeli ders grubu için ayrı form düzenleyiniz ve seçmeli ders grubunun adını belirtiniz (örn.:mesleki, teknik, alan seçmeli gibi.) *** Bu alanın doldurulması zorunludur.

26 ANKARA ÜNİVERSİTESİB/1 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI PROGRAMSEÇMELİDERSLERİ 4. SINIF/8.YARIYIL* **PROGRAM SEÇMELİ DERS GRUP ADI: Antrenörlük Eğitimi Uygulamalı Alan Seçmeli Dersler Bu seçmeli ders grubu için bu yarıyıl tamamlanması gereken asgari değer KODU: ANTUYGALNSEC8.YY 6 Bu seçmeli ders grubunda yer alan derslerin listesi Uygulama ve Laboratuvar TOPLAM SAAT Kredisi 1 ANR 220 Futbol IV (Football IV) ANR 238 Basketbol IV(Basketball IV) ANR 240 Güreş IV(Wrestling IV) ANR 242 Tenis IV (Tennis IV) ANR 244 Voleybol IV (Volleyball IV) ANR 250 Yüzme IV(Swimming IV) ANR 252 Atletizm IV (Athletizm IV) ANR 254 Hentbol IV(Handball IV) ANR 256 Halter IV(Weight Lifting IV) ANR 258 Spor Ritmik Jimnastik IV(RhytmicGymnastic IV) ANR 260 Masaj IV (Massage IV) ANR 262 Kano IV(Canoe IV) ANR 264 Kürek IV (Rowing IV) ANR 266 FitnessIV (Fitness IV) ANR 268 Buz HokeyiIV(IceHockey IV)

27 ANKARA ÜNİVERSİTESİD 4. SINIF/8.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ÖNKOŞUL DERSLER LİSTESİ Sıra no Önkoşullu dersin kodu Önkoşul olan dersin kodu 1 AED402 Antrenman Planlaması AED301 Antrenman Bilgisi 2 AED408 Antrenörlük Eğitimi Uygulaması Seçmelileri II AED409 Antrenörlük Eğitim Uygulması Seçmelileri I Eğitim-Öğretim yılında uygulanıp, Eğitim-Öğretim yılında değişecek dersler belirtilmeli.

28 ANKARA ÜNİVERSİTESİE ANADAL PROGRAMI AÇAN FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI :SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PROGRAM ADI :ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ MEZUNİYET İÇİN TAMAMLANMASI GEREKEN KREDİ Ulusal Kredi Zorunlu Dersler için Tamamlanması Gereken Program Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken ************ 41 Program Dışı Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken ************* 2 Genel Sosyal Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken ************** 2 TOPLAM TAMAMLANMASI GEREKEN

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A FAKÜLTE/YÜKS EKOKULADI : SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTES İ ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1. SINIF/1.

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİA ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİA ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL* Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : ÇAĞDAŞ YUNAN DİLİ VE EDEBİYATI ABD.SINIF /. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak dersi var mı?**** TOPLAM SAAT** AKTS Kredisi**

Detaylı

DERS KODU DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) Dersin ön koşulu var mı? *****

DERS KODU DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) Dersin ön koşulu var mı? ***** ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI : 2018-2019 FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI : DTCF 1. SINIF / 1. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ A Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BULGAR DİLİ VE EDEBİYATI. SINIF /. YARIYIL* YDİ0 YDA0 YDF0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (BASIC ENGLISH) Temel Yabancı Dil (Almanca) (BASIC GERMAN) Temel Yabancı Dil

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 2018-2019 PROGRAM ADI : Kore Dili ve Edebiyatı 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi **

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU A PROGRAM ADI : Urdu Dili ve Edebiyatı I. SINIF /I. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** YDI 0 YDA 0 YDF 0 Temel Yabancı Dil İngilizce

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI : Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1. SINIF/1. YARIYIL DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A 1. SINIF/ 1.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** 1 YDA1 Temel Yabancı Dil (Almanca) (GERMAN

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : DOLOJİ. SINIF /. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** TDI 0 Türk Dili (TURKISH LANGUAGE) 2 0 2 2 Atatürk İlkeleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Dilbilim 1. SINIF /1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** YDİ101

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport I. YIL BES101A Z Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri Fundamentals of Physical Education and Sport (2+0)-2 3 BES103A Z Genel Cimnastik General Gymnastic (1+2)-2 4 BES105A Z İnsan Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : TİYATRO / Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı SINIF / YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı?

Detaylı

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI

3025 Seçmeli Spor Dersi 2 S II. YARIYIL TOPLAMI Seçmeli Ders 2 S III. YARIYIL TOPLAMI I. YARIYIL (GÜZ) 3025101 Hukukun Temel Kavramları Z 3 0 3 4 3025103 Yönetim Bilimi Z 3 0 3 6 3025105 Spor Bilimlerinin Temelleri Z 3 0 3 5 3025107 İktisata Giriş Z 3 0 3 5 3025109 Davranış Bilimleri Z

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Fars Dili ve Edebiyatı I. SINIF/I. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** YDİ101 YDA101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** A PROGRAM ADI : SOSYAL HİZMET 1.SINIF/1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 SHB101 Sosyoloji (Sociology) 0 4 2 SHB10 Psikoloji

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI

T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI T.C. HARRAN ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ LĠSANS PROĞRAMI I. DÖNEM 2102101 Z Türkçe I Yazılı Anlatım 2 0 2 2 2 2102102 Z Yabancı Dil I İngilizce 3 0 3 3 2 2102103 Z

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3015101 Antrenörlük Mesleğine Giriş 3 0 3 4 Z 3015103 Spor Anatomisi 3 0 3 6 Z 3015105 Genel Jimnastik 2 2 3 6 Z Temel Bilgisayar Teknolojisi Kullanımı 2 0 2 3 Z Yabancı Dil 1 2 0 2 3

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI I. YARIYIL AET101 TÜRKÇE I (YAZILI ANLATIM) Z 2 0 2 2 AEY103 YABANCI DIL I Z 3 0 3 2 BSÖ105 BEDEN EĞITIMI BILIMINE GIRIŞ Z 3 0 3 5 BSA107 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ I. YIL. Fundamentals of Physical Education and Sport I. YIL BES101A Z Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri Fundamentals of Physical Education and Sport (2+0)-2 3 BES103A Z Genel Cimnastik General Gymnastic (1+2)-2 4 BES105A Z İnsan Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : EBELİK 1. SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** 1 EBE101 Ebelikte Temel Kavram ve İlkeler

Detaylı

TUR181 Türk Dili I Turkish Language I GK 2 0 2 2 TUR182 Türk Dili II Turkish Language II GK 2 0 2 2 19 4 21 30 14 8 18 30

TUR181 Türk Dili I Turkish Language I GK 2 0 2 2 TUR182 Türk Dili II Turkish Language II GK 2 0 2 2 19 4 21 30 14 8 18 30 B.E.Ü BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS KATALOĞU BÖLÜM KODU : 14101 01. Yarıyıl Dersleri 02. Yarıyıl Dersleri Ders Adı İngilizce Ders Adı TE PR KR AKTS Ders

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3030101 Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri 2 0 2 3 Z 3030103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 4 0 4 6 Z 3030105 Hareket Eğitimi 1 2 2 3 Z 3030107 Yüzme 2 2 3 5 Z 3030109 Eğitim Bilimine

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Felsefe...SINIF /...YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** ** YDİ 0 YDF 0 YDA 0 Temel Yabancı Dil

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL ANT101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 ANT103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Zorunlu 4 0 3 6 ANT105 Psikomotor Gelişim Zorunlu 3 0 3

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : Fransız Dili ve Edebiyatı 1. SINIF/1. YARIYIL* YDİ 101 Temel Yabancı Dil (İngilizce) BASİC ENGLİSH 1 YDA 101 Temel Yabancı Dil (Almanca) BASİC GERMAN 4 4 4 2 2 ATA 101

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ SEÇMELİ TEORİK DERSLER 3010501 Antrenman Planlamasında Özel Konular 3 0 3 4 S 3010502 Sporda Performans

Detaylı

1. YIL. and Reform I YBD-101 Temel İngilizce 1 Basic English I (2+0) 2. Technologies I Seçmeli Ders Havuzu 1 Optional Sports I (1+2) 3

1. YIL. and Reform I YBD-101 Temel İngilizce 1 Basic English I (2+0) 2. Technologies I Seçmeli Ders Havuzu 1 Optional Sports I (1+2) 3 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ YÜKSEKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ / PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YIL ANT-101

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü Öğretim Programı Öğretim Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANLARI, AKTS VE KREDİLERİ I. YARIYIL 8010121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Z 2 0 2 2 GK BSE101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1 AET101 Fizik (Physics) 2 0 2 2 4

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI (BİRİNCİ /İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR YÜKSEKOKULU BÖLÜMLER ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (İkinci Öğretimi) BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ REKREASYON REKREASYON (İkinci Öğretim)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 05-06 ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ.SINIF /.YARIYIL* BMT0 Fizik

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif 21 uyumlu_1 (Ana Müfredat) - Aktif Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : 22 : 1 : 2 T+U : 1 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 111 2 Spor Bilimine Giriş 2 119 2 Türkçe I : Yazılı Anlatım 2 1111 2

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : Felsefe İngilizce Lisans Programı...SINIF /...YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** YDF 0 YDA 0 Foreign Language

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI 1. YIL I. YARIYIL II. YARIYIL REK 101 Rekreasyon Bilimine Giriş 3 0 3 REK 102 Beden Eğitimi ve Spor Bilimlerine Giriş

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : ARAP DİLİ VE EDEBİYATI I. SINIF / I.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ DERS KODU Dersin ön koşulu var mı? İntibak Dersi mi? 1 2 YDI101 YDA101 YDF101 ATA101 Temel Yabancı Dil

Detaylı

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ

YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MÜFREDATI 1. YIL YARIYIL D.KODU DERSİN ADI ZOR/SEÇ 1. YIL 1. YARIYIL BSE 111 Türkçe 1. Yazılı Anlatım Zorunlu 2 0 2 2 8010131 Yabancı Dil 1 Zorunlu 3 0 3 3 SYB 101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 SYB 103 Yönetim Bilimi Zorunlu 3 0 3 5 SYB 105 Genel

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI (2018 YILI

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI (2018 YILI BİRİNCİ YIL MB 101 Z Eğitime Giriş Introduction to Education (2+0) 2 3 MB 102 Z Eğitim Sosyolojisi Educational Sociology (2+0) 2 3 GK 101 Z Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 1 Ataturk's Principles and

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 1.09.01 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 1.09.01 Eğitim Komisyon Karar No: 0 Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Kurulu nun Tıp Eğitimi ve Bilişimi Anabilim Dalı na bağlı olarak

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I.YARIYIL 1802.A101 A Beden Eğitimi ve Sporun Temelleri 2 0 2 3 1802.A103 A Genel Cimnastik 1 2 2 5 1802.A105 A İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 4 0 4 5 1802.A107 A Basketbol 2 2 3 5 1802.A109 A Yüzme *

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ LİSANS 2018 MÜFREDATI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ LİSANS 2018 MÜFREDATI 18 MÜFREDATI Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : Kredi : 16 : T+U : 16 1. YARIYIL T U L Kredi 1 AIT-11 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I ANT1 PSİKOMOTOR GELİŞİM ANT17 SPOR BİLİMİNE GİRİŞ ANT19 İNSAN

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 171 (71,3%) 58 (24,2%) 11 (4,6%) 240 [1]

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : SOSYOLOJİ.SINIF.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** SOS09 Sosyolojiye Giriş (INTRODUCTION

Detaylı

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU

DERS DENKLİKLERİ TABLOSU İNG111 Dil Becerileri I 3 0 3 4 İNG117 Temel İngilizce I 2 2 3 3 İNG112 Dil Becerileri II 3 0 3 4 İNG128 Temel İngilizce II 2 2 3 3 İNG211 Akademik Yazma Becerileri I 3 0 3 5 İNG237 İngilizce III 3 0 3

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** 1 YDİ101 YDF101

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU REKREASYON PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU REKREAYON PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 164 (68,3%) 68 (28,3%) 8 (3,3%) 240 [1] Tekrarında

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : SOSYOLOJİ 1.SINIF 1.YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** 1 SOS109 Sosyolojiye Giriş (INTRODUCTION TO SOCIOLOGY)

Detaylı

Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı

Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı 2014 Spor Yöneticilği Bölümü Ders Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL SPY101 Hukukun Temel Kavramları* Zorunlu 3 0 3 4 SPY103 Yönetim

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİMÖĞRETİM YILI: 018019 FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI : DİL VE TARİHCOĞRAFYA FAKÜLTESİ PROGRAM ADI : TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S A k d e n iz Ü n i v e r s ite s i 11Mart 2016 Cuma 09:32 Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı 2015 Müfredatı i. D ö n e m Z o ru n lu D e rs le r 8021 ENF101

Detaylı

TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ. Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl

TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ. Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ Program Çıktıları Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl ANT1001 İnsan Anatomisi 3 0 3 1 2 1 0 1 2 1 1 1 2 1 1 2 2 ANT1003 Egzersiz

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A 1. SINIF / 1. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** 1. YDİ101 YDF101 Temel Yabancı Dil İngilizce (BASIC

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 2.YARIYIL Seçmeli I BSO110 Yüzme I 1 4 3 5 BSO112 Badminton I 1 4 3 5 BSO114 Sportif Ritmik Jimnastik I 1 4 3 5 BSO116 Güreş I 1 4 3 5 BSO118 Kayak I 1 4 3 5 BSO120

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 2015-2016 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLUDERSLERİ 1 BMT101

Detaylı

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Programı 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında Kayıt Yaptıranlar 1. YARIYIL (GÜZ) BSA-101 Beden Eğitimi ve Spor Bilimine

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1 TDI101

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Ders Programı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Ders Programı 2014 Ders Programı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL ANT101 Antrenörlük mesleğine giriş Zorunlu 3 0 3 4 ANT103 Anatomi ve kinesyoloji Zorunlu

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl A Dersin ön koşulu var mı? *** İntibak Dersi mi? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (BASIC FOREIGN LANGUAGE ENGLISH)

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Karar Tarihi : 21.05.2018 Karar Sayısı: 508 21.06.2018 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Sağlık Bilimleri Enstitüsü nün Enstitü Kurulu nun Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Anabilim Dalı

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.SINIF/1.YARIYIL Dersin ön koşulu var mı? *** İntibak Dersi mi? **** 1 YDİ101 YDA101 YDF101 Temel Yabancı Dil İngilizce (ENGLİSH LANGUAGE) Temel Yabancı Dil Almanca

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : SANAT TARİHİ 1. SINIF / 1. YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 Temel

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI A PROGRAM ADI : MATEMATİK 1. SINIF /1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** TOPLAM SAAT ** AKTS

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI. Zorunlu/Seçmeli (Z/S)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI. Zorunlu/Seçmeli (Z/S) ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ EBELİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI I.SINIF GÜZ UYM 101 Üniversite Yaşamına Uyum Z 0 0 0 0 0 EBE101 Ebelikte Temel Kavram ve İlkeler Z 2 4 6 4 9 EBE103 Anatomi Z

Detaylı

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce)

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM DERS KODLARI VE ADLARI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ I.ÖĞRETİM I. YARIYIL BSÖ 101 BEDEN EĞİTİMİ VE SPORUN TEMELLERİ 2 0 0 2 Z 4 BSÖ 103 GENEL CİMNASTİK 1 2 0 2 Z 4 BSÖ 105 İNSAN ANATOMİSİ VE KİNESYOLOJİ

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE POR ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 166 (69,2%) 62 (25,8%) 12

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 1. Yarıyıl Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Ders Listesi AİT103 ATA. İLK. ve İNK.TAR.I Z 2 0 2 2 EBB147 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 4 İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 SBE103 İNSAN ANA.VE

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 in Türü 103 Antrenörlük Eğitimi ve İlkeleri 2 0 0 2 2 2 Zorunlu 104 İnsan Anatomisi 3 0 0 3 3 3 Zorunlu 107 Spor Tarihi ve Olipizm 2 0 0 2 2 2

Detaylı

1. SINIF / 1. YARIYIL (GÜZ) 1. SINIF / 2. YARIYIL (BAHAR)

1. SINIF / 1. YARIYIL (GÜZ) 1. SINIF / 2. YARIYIL (BAHAR) PROGRAM: SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORTA PROGRAMI MÜFREDAT YILI: 07-08 Kod Kod ODAI000 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I (06) 0 ODAI000 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II () 0 SPBF0 ATLETİZM I (06)

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KATALOĞU

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KATALOĞU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** YDİ Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language (English))

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI ADNAN MENDERE ÜNİVERİTEİ BEDEN EĞİTİMİ VE POR YÜKEKOKULU POR YÖNETİCİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRETİM PROGRAMI 20.09.2016 AKT Zorunlu AKT eçmeli AKT Bölüm Dışı AKT Toplam 177 (73,8%) 52 (21,7%) 11 (4,6%) 240 [1]

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS DERS PROGRAMI 1. YIL Yarıyıl 1 TUR 101 Türk Dili I Zorunlu 2 0 2 2 ING 101 İngilizce I Zorunlu 3 0 3 3 BSÖ 101 Beden Eğitimi Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 5 BSÖ 105 İnsan

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I. YARIYIL (GÜZ) 2811001012012 Spor Bilimlerine Giriş 3 0 3 4 2811001032012 Spor Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ TEORİK BÜTÜNLEME PROGRAMI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ TEORİK BÜTÜNLEME PROGRAMI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ 07-08 GÜZ DÖNEMİ TEORİK BÜTÜNLEME PROGRAMI SINIF Öğr. 08.0.08 09.0.08 0.0.08.0.08.0.08 Sys. İnsan Anatomisi ve Kinesyolojisi 60 08. 0 Z0-Z08 9- Beden Eğitimi ve

Detaylı

MÜFREDAT RAPORU. Dönemlik FZM0101 Fizik I Türkçe 3 0 3,0 5,0. GUS101 Müzik I Türkçe 0 1 0,0 1,0. GUS103 Resim I Türkçe 0 1 0,0 1,0

MÜFREDAT RAPORU. Dönemlik FZM0101 Fizik I Türkçe 3 0 3,0 5,0. GUS101 Müzik I Türkçe 0 1 0,0 1,0. GUS103 Resim I Türkçe 0 1 0,0 1,0 Ders Tipi Kod Ad Dil Ön Koşullu Ders 1. Yarıyıl T U K A Dönemlik ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Dönemlik FZM0101 Fizik I Türkçe 3 0 3,0 5,0 Dönemlik GENELSOSSEC1YY Genel Sosyal 1.Yy BED101

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU. Genel Sosyal Seçmeli Dersler

ANKARA ÜNİVERSİTESİ C ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU. Genel Sosyal Seçmeli Dersler EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI: 206 207 PROGRAM ADI : FİZİK BÖLÜMÜ SINIF /. YARIYIL * DERS GRUP ADI: KODU: GENELSOSSE.YY Kredisi*** SSD3 Atletizm 0 0 2 BED0 Beden Eğitimi 0 0 3 SSD Badminton 0 0 4 GUS4 Bağlama 0

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A. SINIF /. YARIYIL ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** MAT0 Matematik I (CALCULUS I) 4 2 6 5 7 2

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE).SINIF /.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ 1.Sınıf/1.Yarıyıl A Dersin ön koşulu var mı? *** İntibak Dersi mi? **** 1 YDİ101 YDF101 YDA101 2 ATA101 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (BASIC FOREIGN LANGUAGE ENGLISH)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ 1 SINIF / 1 YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** Kredisi ** 1

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - 2014

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - 2014 Beden Eğitimi ve Yüksekokulu Yöneticiliği - 2014 Genel Toplam Ortalama Yarıyıl Ders = [64 / 8 = 8] + 3 = 11 T = 114 U = 36 Toplam Saat = 150 Kredi = 240 ECTS = 240 1 ATA121 Atatürk İlkeleri ve İnkılap

Detaylı

BİRİNCİ YIL =============

BİRİNCİ YIL ============= ************************************************** *** 521 - BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRT. *** ************************************************** BİRİNCİ YIL = AİT103 075 305103 ATA. İLK. VE İNK.TAR.I 2

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU - SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORTAK PROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL (BAHAR) DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ II UZAKTAN EĞİTİM CANLI DERS SAAT 11:00-11:50 NDA OKT. MELEK ELMAS GÜZEL

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU - SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORTAK PROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL (BAHAR) DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ II UZAKTAN EĞİTİM CANLI DERS SAAT 11:00-11:50 NDA OKT. MELEK ELMAS GÜZEL

Detaylı

Rekreasyon Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 16 4 18 26

Rekreasyon Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 16 4 18 26 1. Yarıyıl Rekreasyon Programı Ders Listesi İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 SBR141 TEMEL HAREKET EĞİTİMİ Z 1 2 2 4 SBR175 SPOR BİLİMLERİNİN TEMELLERİ Z 3 0 3 4 SBR177 SERBEST ZAMAN SOSYOLOJİSİ Z 3 0

Detaylı

BİRİNCİ YIL =============

BİRİNCİ YIL ============= ************************************************** *** 523 - REKREASYON *** ************************************************** BİRİNCİ YIL = ALM127 033 302127 ALMANCA I 2 2 3 ALM127 046 302127 ALMANCA

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AKTS TABLOSU ( )

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AKTS TABLOSU ( ) MEZUNİYET AKTS TABLOSU 1. YARIYIL. YARIYIL 3. YARIYIL. YARIYIL T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI AKTS TABLOSU (018-019) ORTAK PROGRAM ANTRENÖRLÜK SPOR YÖNETİCİLİĞİ

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 08:15 09:00 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ 1. SINIF Türkçe I Yazılı Anlatım İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji 09:15 10:00 Genel Jimnastik Türkçe I Yazılı Anlatım İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Genel

Detaylı

Eski Mezopotamya Kültür Tarihi I (HISTORY OF ANCIENT MESOPOTAMIAN CULTURE I)

Eski Mezopotamya Kültür Tarihi I (HISTORY OF ANCIENT MESOPOTAMIAN CULTURE I) A PROGRAM ADI : Sumeroloji Anabilim Dalı 1.SINIF/1.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** ** Kredisi ** 1 SUM117 Akadca Kolay Metinler (BASIC

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANADAL PROGRAMI İÇİN ÖNERİLEN EĞİTİM PROGRAMI FORMU ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl in ön koşulu var mı? *** in önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** YDİ0 YDF0 YDA0 ATA0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign

Detaylı

:00-18:50 ÖĞLE ARASI

:00-18:50 ÖĞLE ARASI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU - SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ORTAK PROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL (BAHAR) DERS PROGRAMI TÜRK DİLİ II UZAKTAN EĞİTİM CANLI DERS SAAT 11:00-11:50 NDA OKT. MELEK ELMAS GÜZEL

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PROGRM DI : TİYTRO / Oyunculuk nasanat Dalı SINIF / YRIYIL DERS KODU Uygulama ve Laboratuvar*** YDİ0 YD0 YDF0 2 T0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (ENGLISH LNGUGE) Temel Yabancı Dil (lmanca) (GERMN LNGUGE)

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI LERİ. YIL. YARIYIL * KODU: GENELSOSSEC.Y.Y. SSD3 Atletizm 0 0 SSD63 Atletizm 0 2 2 0 2 BTR45 Ankara nın Tarihi ve Kültürel Değerleri 0 2 2 0 2 SSD Badminton 0 0 SSD6 Badminton 0

Detaylı

Spor Bilimleri Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 13 7 16 22

Spor Bilimleri Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 13 7 16 22 1. Yarıyıl Spor Bilimleri Programı Ders Listesi İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 MAT103 TEMEL MATEMATİK I Z 2 0 2 3 SBA103 YÜZME TEMEL EĞİTİMİ Z 1 3 2 4 SBA105 SPOR BİLİMLERİNE GİRİŞ Z 2 0 2 3 SBA109

Detaylı

SPOR YÖNETİCİLİĞİ-İKİNCİ ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1

SPOR YÖNETİCİLİĞİ-İKİNCİ ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 SPOR YÖNETİCİLİĞİ-İKİNCİ ÖĞRETİM EĞİTİM PLANI Yıl 1 / Yarıyıl 1 in Adı in Türü 105 Spor Bilimlerine Giriş 3 0 0 3 3 4 Zorunlu 109 Yönetim Bilimine Giriş 3 0 0 3 3 4 Zorunlu 113 Genel Cimnastik 1 1 0 2

Detaylı

Ek Açıklamalar! 1 Öncelikle alt sınıf ve yarıyıl(lar)dan FD ve FF olunan dersler zorunlu olarak alınacaktır. 2

Ek Açıklamalar! 1 Öncelikle alt sınıf ve yarıyıl(lar)dan FD ve FF olunan dersler zorunlu olarak alınacaktır. 2 1 Öncelikle alt sınıf ve yarıyıl(lar)dan FD ve FF olunan dersler zorunlu olarak alınacaktır. 3 Ek Açıklamalar! Zorunlu derslerin tümü, 1 Seçmeli Takım, 1 Seçmeli Bireysel Spor dersi zorunlu olarak seçilebilecektir.

Detaylı

BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI

BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM ÖĞRETİM YILI GÜZ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.SINIF/. YARIYIL 2 3 YDİ0 YDF0 YDA0 ATA0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language) (English) Temel Yabancı Dil (Fransızca) (Basic Foreign Language) (French)

Detaylı

BİRİNCİ YIL =============

BİRİNCİ YIL ============= ************************************************** *** 522 - SPOR BİLİMLERİ *** ************************************************** BİRİNCİ YIL ALM127 033 302127 ALMANCA I 2 2 3 ALM127 046 302127 ALMANCA

Detaylı

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI

SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PROGRAMI ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU DERSLERİ.Sınıf/.Yarıyıl YDİ0 Temel Yabancı Dil (İngilizce) (Basic Foreign Language (English)) - 2 YDF0 Temel Yabancı Dil (Fransızca) (Basic Foreign Language (French)) - YDA0

Detaylı