İş tanımımız... Mesafelere bakılmaksızın güvenli zamanlama ve görsel iletişim verilerini iletmektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İş tanımımız... Mesafelere bakılmaksızın güvenli zamanlama ve görsel iletişim verilerini iletmektir."

Transkript

1 Marka

2 İş tanımımız... Mesafelere bakılmaksızın güvenli zamanlama ve görsel iletişim verilerini iletmektir.

3 İşimiz değişti Kablolu, optik ve kablosuz ağlardaki son gelişmeler işimizi temelden değiştirdi ve artık bize daha ekonomik, daha doğru ve uygulaması kolay, yeni imkanlar sunuyor. Yalnızca kısa bir süre önce, GORGY TIMING tarafından gerçekleştirilen süre dağılımı sadece süreyi bir saat üzerinde görüntüleme ve seri bağlanmış bilgisayarlara zamanı temin etmekten oluşuyordu. Bu anlayış artık tamamen demode oldu; iletişim ağları (Ethernet, Internet ve kablosuz WIFI ve WIMAX) üzerinde zaman senkronizasyonu çağına girdik. Bu da geri dönüşü olmayan bir etki yarattı: senkronizasyon değişimlerinin doğası daha geniş ve daha hızlı hale geldi ve mesafe artık bir engel olmaktan çıktı. GORGY TIMING uzun bir zamandır, şeffaflık ve müşteri memnuniyetine bakışıyla zaman iletiminin standartlaşmasının en ateşli destekçisidir. Bu katalog, işimizin nasıl ilerlediğini göstermek ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak uygulamayı seçmenizde size yardımcı olmak için oluşturuldu. Maurice Gorgy Usta saat üreticisi - Gorgy Timing'in kurucusu

4 Tam Yol İleri Günümüzde zaman bazında geliştirilen teknoloji ne kadar karmaşık olursa, uygulaması ve müşteri memnuniyetini gözeterek kullanılması da o kadar kolay olur. İletişim ağlarına bağlantı, zamanın dijital ya da analog saatlere iletilmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ne kadar uzak olursa olsunlar, aynı ağa bağlı tüm makinelerin senkronize edilmesini sağlar. NTP (Ağ Zaman Protokolü) ve yakında gelecek olan PTP (Doğruluk Zaman Protokolü, IEEE 1588) ile, Ethernet ağları üzerinden yayılma süresi önemsiz bir hale gelecek. Tanılama ve yapılandırma amaçlarıyla uzaktan kontrol ve izleme, ekipmanın kullanım oranını büyük oranda artırmaktadır. SNMP (Basit Ağ Yönetim Protokolü), HTTPS (Hiper Metin Aktarım Protokolü Güvenli Soketleri) veya TLS (Daha önceden SSL olan Aktarım Katmanı Güvenliği) gibi protokollerin kullanımı, kullanıcıya ekstra rahatlık ve güvenlik sağlamaktadır. Günümüzdeki kuruluşlarda, zaman senkronizasyonu artık bir gider kaynağı olarak düşünülmemelidir. Aksine, para tasarrufunda basit ve etkili bir yol sağlayabileceği için ele almaya değer bir konudur.

5 Her şey Hızlanıyor Tren taşımacılığında Trenler 300 km/s'den fazla hızlarda çalışabilir ve kazalardan kaçınılması gerekiyorsa zamanlama verilerini raylara ve trenlere ileten senkronizasyon teknolojisinin güvenilir ve güvenli olması gereklidir.

6 Her şey Hızlanıyor Hava taşımacılığında Hava yoluyla taşımacılık sürekli artmaktadır ve trafiğin düzenli akışını sağlamak için kontrol kulelerinde, havaalanlarında ve uçaklarda doğru zamanlama verilerine ihtiyaç duyulmaktadır.

7 Her şey Hızlanıyor Metrolarda Sürücüsüz ve operatörsüz çalışan trenler, Telecom SDH altyapısı ve yolcu bilgileri, tarih damgası ve sinyalleme cihazlarının senkronizasyonu için kesin zamanlamaya ihtiyaç duyarlar.

8 Her şey Hızlanıyor Deniz taşımacılığında Gemilerin mümkün olduğunca hafif olması gerekir. Zamanlama verileri, özel kablo ihtiyacının doğmaması için Ethernet ağı üzerinden iletilir. Saatler, saat dilimleri değişirken otomatik olarak güncellenme özelliğine sahip olmalıdır.

9 Her şey Hızlanıyor Telekomünikasyonda Telekomünikasyonun hızı daima artacaktır. Birkaç nanosaniyelik doğruluğa sahip zaman/frekans sunucuları, güvenilirliği artırmak ve gerçek zamanda şifreleme/şifre çözme, resimler, videolar ve sesi en iyi duruma getirmek için kullanılmaktadır. Bu, 10MHz, 5MHz ve 2.048MHz'lik frekanslar oluşturmak için gereken doğruluk seviyesidir. Ürünlerimiz, ağdaki bilgi akışını (ses, veri) kontrol ve senkronize eder.

10 Her şey Hızlanıyor Elektrik santrallerinde Elektriksel güç gereksinimleri üretimi mümkün olduğunca eksiksiz bir biçimde karşılamalıdır. Yük atma işleminin büyük bir doğruluk oranıyla tetiklenmesi ve senkronize edilmesi gerekir ve bu durumların kesin bir şekilde zamanlanması gerekir: "iyi zamanlama". Her şeyden önce elektrik santrallerinin tam olarak doğru zaman/frekans sunucuları tarafından düzenlenmesi gereklidir.

11 Her şey Hızlanıyor Şirketler, bankalar ve okullarda Daha ekonomik, güvenilir ve kullanımı kolay kablosuz zaman dağılımı. Tüm bu kurumların, zilleri veya başlama makineleri, kart okuyucular, giriş kontrol cihazları ve bilgisayarlar gibi aynı anda gerçekleşmesi gereken işlemleri gerçekleştiren saatleri, programlayıcıları vardır. Ayrıca, verilerde karışıklık olmasını önlemek için ulusal ve dünya çapındaki bağlı kuruluşlarını da hesaba katmaları gerekir. Tüm bu ekipman NTP (Ağ Zaman Protokolü) yoluyla ETHERNET ağına bağlıdır ve zamanlama verileri WTD Hertzian dalgaları yoluyla yerel olarak dağıtılır.

12 Her şey Hızlanıyor Radyo ve televizyonlarda Ulusal ve bölgesel program yayıncılığında yayın kesintilerinin senkronize olması gerekir. Konuşma zamanı doğru zaman bazında görüntülenmeli ve zamanlanmalıdır. Gazeteciler için ayrılan süre planlanır. Ulusal radyolar her saat doğru zaman sinyalini verir. Mobil dijital televizyon, kesinti olmadan bir hücreden diğerine geçişi garantilemek için doğruluk ve stabilite gerektirir.

13 Her şey Hızlanıyor Hastane ve acil servislerde Personelin resmi bir zaman göstergesine ihtiyacı vardır, ameliyathanelerde paslanmaz çelikten yapılan (sağlık standartlarına uyan) doğru saatlerin bulunması gerekir ve veri tabanlarının senkronize olması gerekir.

14 Her şey Hızlanıyor Acil müdahale ekiplerinde Çağrı yönetimi için atanan telefon santrallerinden, arama kaydı ekipmanı ve bilgisayarlara kadar tüm operasyonel cihazların, kurtarma operasyonlarının doğru kronolojik sıraya göre yapılabilmesi için mükemmel bir şekilde senkronize edilmesi gerekir.

15 Her şey Hızlanıyor Uçak, tren ve helikopterlerde Uçak ve yüksek hızlı trenlerde GPS (GLOBAL KONUMLAMA SİSTEMİ) üzerinde senkronize edilen ve "zamanın/frekansın kalbi" olarak bilinen kuvartz zaman tabanları, güvenilir bir şekilde yüksek doğruluk oranında zamanı sunar.

16 İki teknoloji güçlerini birleştirince... Senkronize zamanlama ve bilgisayar ağı teknolojisi, daha basit ve daha güvenli zaman referansı çözümleri sunmak amacıyla güçlerini birleştiriyor.

17 KABLOLU Kurulumlar VURUŞ SÜRESİ DAĞILIMI Ana saat basit bir telefon pair i yoluyla her dakikada 1 saniyelik kutuplanmış vuruş yayar ve tüm saatler aynı hızda bunu izler. Bu eski iletim yöntemi, 1897 yılında BRILLIE tarafından geliştirilmiştir. Küçük kurulumlar için (en fazla 10 saatin olduğu ve mesafenin 800 m'yi geçmediği) veya mevcut vuruş düzeneklerini yükseltmek için önerilir. AVANTAJLARI: - alıcı saatlerde düşük maliyet. DEZAVANTAJLARI: - zamanlama kurulumunu yapmak kolay değildir. - hatta bir kesinti olması halinde alıcı saatlerin el ile güncellenmesi gerekir. - özel kablolar gerektiğinden yerleşim masrafları yüksektir. - yakınlardaki telefon hatlarında interferansa sebep olur (24 Volt). ana-saat vuruş sinyali

18 KABLOLU Kurulumlar STANDART KODLU ZAMAN DAĞILIMI Ana saat veya zamanlama istasyonu, basit bir telefon çifti yoluyla alıcı saatlere AFNOR NFS standart mesajını iletir ve tüm binalarda saatlerin aynı olmasını sağlar. Her saniye otomatik, güvenli güncelleme gerçekleşir.ikili kodlarla yapılan bu iletim yöntemi 1987 yılında AFNOR tarafından standartlaştırılmıştır ve şu anda dünyada en yaygın olarak kullanılan yöntemdir saatten oluşan ve saatlerin bulunduğu hat başına 20 km'ye kadar uzun mesafeler için önerilir. AVANTAJLARI: - standart AFNOR kodu. - el ile müdahale gerektirmeden tüm saatler otomatik, sürekli ve anındagüncellenir. - telefon hattı veya optik fiber üzerinden ücretsiz bir çifti kullanarak düşük yerleşim masrafı. - zaman uzun mesafelere taşınabilir (20 km). - yakınlardaki telefon hatlarında interferansa sebep olmaz (modüle edilen kod 1000 Hz 2 Volt DC). DEZAVANTAJLARI: - her analog saat için vuruşlu saatlerden daha yüksek birim fiyatı. ana-saat AFNOR NFS sinyal Uygulamalar: Havaalanları, hava kontrol kuleleri, radyo/televizyon, tren yolu taşımacılığı, tramvaylar, fabrikalar, hastaneler.

19 KABLOSUZ Kurulumlar KABLOSUZ ZAMAN DAĞILIMI: WTD KABLOSUZ zaman dağılımı ile, bir veya birkaç binadaki saat ağı, kablo kullanılmadan senkronize edilebilir. 869 MHz mesaj, bağımsız saatler tarafından düzenli aralıklarla alınır. İnterferans olması durumunda bile, saatlerimiz kuvartz zaman tabanlarının hassasiyeti sayesinde çalışmaya devam eder. RADIO TIMING terminali, France Inter, DCF, NTP ve GPS vericilerinden zaman verilerini alır ve bunları analog saat ve programlayıcılara radyo yoluyla iletir. AVANTAJLARI: - daha düşük kurulum masrafları. - standart zamanlama mesajı. - görünür kabloların olmaması. - lityum pille çalışan saatlerimiz için 5 yıldan fazla otonomi. - analog saatler. - mevcut kurulumlara düşük maliyetli eklemeler. DEZAVANTAJLARI: - radyo kapsamı 250 m yarıçapla sınırlıdır (daha geniş kapsama için yineleyiciler gereklidir). Su geçirmez GPS anten DCF veya France Inter Radyo Zamanlaması Isı TGV saati Isıtma Uygulamalar: Ofisler, okullar, işletmeler, bankalar, havaalanları, tren istasyonları, huzur evleri, yönetim binaları... Ziller

20 NTP ETHERNET AND WIFI AĞLARINDA SENKRONİZE ZAMANLAMA Bir LEDI AĞI zaman sunucusu veya bir RT4000 istasyonu, ETHERNET ağı üzerinden zaman verilerini yayar. Bağlı saatler sürekli olarak mesajı alır ve şirketin bilgisayarlarıyla aynı saati görüntüler. GORGY TIMING, yayılım zamanını sürekli düzelten NTP'yi (Ağ Zaman Protokolü) kullanır ve bir şirketin saniyede binden daha fazla doğrulukla dünyanın öbür tarafındaki yabancı alt kuruluşuna Internet yoluyla zamanı göndermesini sağlar. AVANTAJLARI: - yenilikçi çözüm. - standart NTP RFC 1305 protokolü. - ekstra masraf olmadan bilgisayarların senkronizasyonu (PC, erişim kontrolü, zaman yönetimleri). - kablo kullanımında tasarruf. - zamanlama verileri INTERNET yoluyla taşınır. - güvenilir ve kullanımı kolay. - el ile müdahale gerektirmeden tüm saatler otomatik, sürekli ve anında güncellenir. - sınırsız sayıda saat ve bilgisayar. DEZAVANTAJLARI: - dijital ve analog saatler için daha yüksek birim maliyeti. Su geçirmez GPS anten DCF veya France Inter Erişim kontrolü Kart okuyucu LEDI Ağı Ethernet ağı Uygulamalar: Tren yolu taşımacılığı, metrolar, radyo/televizyon, fabrikalar, bankalar, menkul kıymetler borsası

21 Kombine Kurulumlar NTP + AFNOR KOMBİNE ZAMAN DAĞILIMI Bir LEDI AĞI zaman sunucusu veya RT4000 istasyonu tüm bilgisayar ağını NTP kullanarak senkronize eder. LEDI NETWORK IN, Ethernet ağı üzerindeki zamanı yakalar ve her saniyede kablolu bir bağlantı yoluyla alıcı saatlere AFNOR mesajını gönderir. Zamanlama mesajı, ETHERNET ağı üzerindeki LEDI NETWORK IN sayısını katlayarak sınırsız mesafeye taşınabilir ve tüm bilgisayar da senkronize edilir. AVANTAJLARI: - yenilikçi çözüm. - standart NTP RFC 1305 protokolü, standart AFNOR kodu. - zamanlama verileri INTERNET yoluyla taşınır. - el ile müdahale gerektirmeden tüm saatler otomatik, sürekli ve anında güncellenir. - senkronize edilebilen saat ve bilgisayar sayısı sınırı yoktur. - mevcut AFNOR kurulumları modifiye edilebilir ve yükseltilebilir. - tüm bilgisayar hiçbir masraf olmadan senkronize edilebilir. DEZAVANTAJLARI: - saatler arasında kablo bağlantısı gerekir. Su geçirmez GPS, DCF veya France Inter anten LEDI Ağı Giriş LEDI Ağı Ethernet ağı Uygulamalar: Tren taşımacılığı, metrolar, tramvaylar, fabrikalar, radyo/televizyon, hastaneler, havaalanları...

22 Kombine Kurulumlar NTP + WTD KOMBİNE ZAMAN DAĞILIMI Bir LEDI NETWORK zaman sunucusu veya bir RT4000 zaman istasyonu, tüm bilgisayar ağını NTP kullanarak senkronize eder. RADIO TIMING NETWORK terminalleri, ETHERNET ağıüzerinden zamanı alır ve bunu karasal olarak otonom saatlere iletir. Zamanlama mesajı, tüm bilgisayarı ve saat ağını senkronize etmek için ETHERNET üzerindeki terminallerin sayısını katlayarak, sınırsız mesafe üzerinden taşınabilir. AVANTAJLARI: - ekonomik ve yenilikçi bir çözüm. - standart NTP RFC 1305 protokolü. - kablo kullanımında tasarruf. - zaman INTERNET yoluyla iletilir. - el ile müdahale olmaksızın tüm saatlerin otomatik, sürekli ve anında güncellenmesi. - senkronize edilebilen saat ve bilgisayar sayısında sınır yoktur. - hiçbir ekstra masraf olmadan tüm bilgisayarın senkronizasyonu. DEZAVANTAJLARI: - dijital ve analog saatler için daha yüksek birim fiyatı. Su geçirmez GPS, DCF veya France Inter anten Erişim kontrolü Kart okuyucu LEDI Ağı Radyo Zamanlama Ağı Ethernet ağı Uygulamalar: İşletmeler, yönetimler, bankalar, tren taşımacılığı, metrolar, radyo/televizyon.

23 saniye 1980 yılında, Paris'te İç Mimarlar Ulusal Sendikasının (SNAI) Oscar'ı, LEDI 6/60 saatine verildi. O zamandan bu yana bu orijinal model klasik bir saat haline geldi. Böylece, saatin ışıldayan dalgası, logomuzun tasarımında ilham kaynağı oldu. Bu logo, geçen zamanın açısını ve eylemin başlaması için kalan 15 saniyeyi temsil etmektedir.

24 ZAMAN İLETİM MODLARI... Ana saatlerin, bir şirketin saat ve bilgisayarlarını, yalnızca tek bir üreticinin teknolojisine bağımlı olmadan senkronize edebilme özelliğine sahip olması gerekir.

25 İletim Modları Vuruş iletimi. Elektriksel zaman iletimindeki bu yöntem eski bir yöntemdir (1897) ve GORGY TIMING bu yöntemi senkronize edilecek yalnızca birkaç saatin olduğu veya mevcut kurulumların yükseltileceği yerlerde önerir. Teorik sinyal Gerçek sinyal RS485 kodlu iletim. Bu bilgisayarlı iletim kodu zamanın ekranlı basit bir telefon çifti üzerinden aktarılmasını sağlar. GORGY TIMING ise bunu AFNOR NFS 87500/IRIG B standart zamanlama kodu için kullanıyor. veya Optik fiber

26 İletim Modları AFNOR NFS IRIG B kodlu iletim Bu zaman/frekans standart koduyla, müşteriler ihtiyaçlarına en iyi uyan zamanlama cihazlarını bulmak için birçok saat tedarikçisi arasından özgürce seçim yapabilir. Bu genlik modülasyonlu kod, zamanı basit bir telefon hattı yoluyla 40 km mesafeye kadar 250'den fazla saate iletebilir. Yakınlardaki hatlarda interferans oluşmaz ve endüstriyel interferanslara da maruz kalmaz. Maksimum tepeden tepeye gerilim: 2 volt veya multipair kablo Saniye Dakika Saat Yılın günü Gün Yıl Ay Ayın günü veya optik kablo IRIG DCLS İletimi Bu basitleştirilmiş kod, modülasyon olmadan IRIG B zamanlama mesajını içerir. Veri mesafesi birkaç yüz metre ile sınırlıdır. veya optik kablo SMPTE EBU Kodlu İletim sesli-görsel uygulamalar için video ve ses sinyallerinin senkronizasyonunda standart kod.

27 İletim Modları PPS İletimi Saniye Başına Vuruş, zaman sinyallerinin programlanabilir aralıklarla yayınlanması. NTP İletimi AĞ ZAMAN PROTOKOLÜ RFC 1305, TCP/IP ağları yoluyla iletilir, yerel veya uzak ağlardaki veri yayılımının sapmasını hesaplar ve düzeltir (Kablolu Ethernet ağları veya WIFI atmosferik ağlar). PTP İletimi TCP/IP ağları üzerindeki bu Doğruluk Zaman Protokolü IEEE , fiziksel zaman/tarih ilkesini kullanarak yayılım zamanı sapmasını düzeltir ve birkaç nanosaniyelik doğruluk sağlar. UTP CAT5 veya UTP CAT5 WTD İletimi AFNOR standart zamanlama verileri MHz EN (EU), MHz EN (EU), FCC15.249(US), EN3O1.489FCC15.249(US), EN3O1.489 frekansında kablosuz dalgalar yoluyla iletilir MHz EN (EU), FCC15.249(US), EN3O1.489Boş bir alanda 5 km aralığına sahiptir.

28 Harici senkronizasyon kaynakları... Daha iyi bir doğruluk oranı için, kuvartz zaman tabanlarımız sekiz harici kaynak yoluyla farklı şekilde senkronize edilebilir.

29 Senkronizasyon Kaynakları UYDU IŞINLI ZAMAN REFERANSI GPS uydu senkronizasyonu GPS (Global Konumlama Sistemi), hem askeri hem de sivil uygulamalarda yardımcı konumlama ve zamanlama için 1575 GHz frekansta sürekli bir şekilde mesaj yayınlayan 24 uydudan oluşur. Özel bir anten UTC saatinde bu zamanlama mesajlarını alır. Üç uydunun yayını iyi alması, bir mikrosaniyeden fazla doğruluk için yeterlidir. GALILEO uydu senkronizasyonu Avrupa Galileo sistemi, 2008 yılında 30 uydusu ile tam çalışır duruma gelecektir. Şu anda doğrulama dönemi içindedir. İlk uydu Ocak 2006'dan veri deneysel olarak yayın yapmaktadır. Galileo, iki diğer sistem olan GPS ve GLONASS ile uyumlu olacaktır. Ayrıca GALILEO kurulu alanlarda %97 oranındaki kullanılabilirliği ile, GPS'nin %50'lik oranı ile kıyaslandığında daha yüksek doğruluk ve performansa sahip olacaktır. Zaman sinyalleri de UTC'de gönderilecektir.

30 Senkronizasyon Kaynakları RADYO İLETİMLİ ZAMAN REFERANSI Karasal radyo senkronizasyonu, aşağıdaki vericilerden alınan zaman sinyallerinin alınmasına dayanmaktadır: France Inter Radio France 162 khz LW, DCF 77.5kHz (Almanya), MSF 60 khz (Birleşik Krallık), WWVB 60 khz (ABD), JJY khz (Japonya). Sinyaller yerel zaman biçimindedir ve tüm bir mesajı içerir: saat, dakika, saniye, yılın günü, haftanın günü, ay, yıl, Yaz/Kış. Ana saatlerimizin ve bağımsız, radyo yoluyla senkronize edilebilen saatlerimizin aktif ofset antenleri otomatik zaman ve tarih güncellemesinin ve Yaz/Kış değişimlerinin yapılmasını sağlar. Anten ATOMİK SAAT Anten Alıcı Tarih Saat İhtiyaç başına kodlama Dekoder/ Kontrolör Yıl Ay Verici Hafta Gün Saat Dakika Verici İletim Anteni Her gün bir iki dakikalık iyi bir yayın alımıyla, saat senkronize edilebilir. Fakat yüksek stabilite değerine sahip kuvartzla donatılmış olmalıdır.

31 Senkronizasyon Kaynakları Diğer harici senkronizasyon kaynakları AFNOR NFS IRIG B KAYNAĞI NTP KAYNAĞI PTP KAYNAĞI ASCII KAYNAĞI SMPTE EBU KAYNAĞI VURUŞ SİNYALİ KAYNAĞI

32 Zaman tabanlarımız... Zaman tabanlarımız, harici bir senkronizasyon kaynağı başarısız olursa, en iyi doğruluğu sağlamak için kuvartz içerir.

33 Zaman Tabanları XO Standart kuvartz Frekans stabilitesini sağlamak için, GORGY TIMING, 0'a yakın kesme açısına, 25 C evirtim noktasına ve -20 C ila + 70 C arasında çalıştırma sıcaklığına sahip AT kesimi sentetik kuvartz kristallerini seçmiştir. Sapma: 1440 ila 5700 ms/ay arasında. TCXO Kuvartz TCXO (Sıcaklık Dengelemeli Kristal Osilatör), sıcaklık farklılıklarını dengeleyen entegre elektronik parçaları içeren kuvartz bir osilatördür. Elektronik parçalar, sıcaklık değişimlerine göre kuvartzın frekansını sürekli olarak düzenler. Sapma: 100 ila 300 ms/ay arasında. OCXO Kuvartz Bu sistem, bir ısıtma elemanı ve sıcaklık probuna sahip yalıtımlı bir kasa içinde yer almaktadır. Kuvartz, genellikle 70 C olan sabit bir sıcaklıkta korunur. Stabilite, termal kasanın kalitesine vekasada tekli veya çiftli duvar olup olmadığına bağlıdır. Sapma: 11 ila 27 ms/ay arasında.

34 En ileri teknoloji ile bir araya getirilen en yüksek kalitede bir dizi bileşen... İşimiz saat üretmektir ve ürünlerimiz, titreşimler ve yüksek hızlar kadar -20 C ila 80 C arasındaki sıcaklıklara dayanması amacıyla tasarlanmıştır.

35 Ürünlerimiz GORGY TIMING SİZE BUNLARI SUNABİLİR... Beş ürün grubu: Zamanlama istasyonları Zaman/frekans sunucuları Dijital saatler Analog saatler Görsel iletişim ekranları

36 Kararlı bir biçimde geleceğe bakmak... RADIO TIMING istasyonu ve LEDI NETWORK zaman sunucuları, saat yapımı ve bilgisayarlar arasında bir bağlantı oluşturur. Bu yeni NTP teknolojisiyle, mesafe ne olursa olsun yüksek hassasiyette zaman senkronizasyonunun geleceğine adım atarız...

37 RADIO TIMING LEDI NETWORK, RADIO TIMING SERİSİ Zamanlama istasyonları ve zaman sunucuları. Bu doğruluk zaman tabanları, saatlere, kart okuyuculara ve diğer elektronik cihazlara referans zamanı göndermede, zaman dağılımının kalbini oluşturur. GORGY TIMING 4 tür zaman tabanı geliştirmiştir: RADIO TIMING ana saatlerinden oluşan geleneksel seri, bir şirkette zamanın aynı olmasını sağlamak amacıyla saatlerin kablolu hatlarına bir zamanlama mesajı iletir. 2-6 bağımsız devreye sahip bir programlayıcı, zilleri başlatabilir ve makineleri etkinleştirebilir. Yeni RADIO TIMING zamanlama terminali serisi standart bir radyo frekansı üzerinden bir zaman mesajı gönderir ve saatlerin kablo ile bağlantı ihtiyacını ortadan kaldırır. Saatler mesajı alır ve günde birkaç kez otomatik olarak güncellenir. Kompakt modüller halindeki yeni RADIO TIMING RT 4000 zamanlama terminallerinin yeni nesli yalnızca tek bir rafta kullanıcının tüm teknik gereksinimlerini birleştirir. Zamanlama terminalleri, senkronizasyon girişleri, güç kaynağı ve çıkışlar, zamanlama kurulumunun tam güvenliğini ve bilgisayar ağının mükemmel senkronizasyonunu sağlayacak kadar fazladır. Tüm RT 4000 modüllerinin konfigürasyonu ve izlenmesi, HTTPS veya SNMP yoluyla, uzaktan kumanda kullanılarak gerçekleştirilir. NTP LEDI NETWORK zaman sunucularının yenilikçi serisi ETHERNET ağına bağlı cihazları ve bu ağa bağlı saatleri günceller. Uygulama basittir: "tak ve çalıştır".

38 RADIO TIMING Kararlı bir biçimde geleceğe bakmak...

39 RADIO TIMING

40 Bir sonraki adıma hazırlanmak için ortaklık... Amacımız bugün ne olduğunu yakalamak değildir, amacımız ağlardaki zaman/frekans alanında yarın olacakların bir adım ötesine geçmektir.

41 Zaman Frekans Zaman/frekans sunucuları Konu, uzun mesafelerde yüksek doğruluk oranında zaman kodlarını işlemek ve oluşturmak olduğunda, GORGY TIMING bu konudaki engin deneyimi ile kendini gösterir. Ocxo veya Rubidium osilatörleri, zamanlama terminallerimizin üretiminin kalbinde yer alır. Bu, OSCILLOQUARTZ (İsviçre) ile yaptığımız çift taraflı ortaklığın sebeplerinden biridir; bu şirket, kablosuz ağlarda ve iletim ağlarında 1012 hassasiyeti için günlük gereksinimleri karşılamak amacıyla tasarlanan, taşımacılık, elektrik santralleri, telekomünikasyon için osilatörlerin ve Caesium zaman/frekans sunucularının tarihi üreticisidir. Bu doğruluk derecesi 10 MHz, 5MHz ve 2.048MHz frekanslarını oluşturmak için gereklidir. Avrupa'da tek olan OSCILLOQUARTZ SWATCH GROUP'un bilgisi, SDH, Sonet, UMTS-3G ve Dijital Yayıncılık, Wimax, GSM backhaul ve uydu yoluyla GSM gibi. Bu sinerji, kendi pazarlarında lider olan bu iki şirketin zaman/frekans senkronizasyonu ve zaman senkronizasyonunu bir araya getiren global çözümler konusunda konumlarını belirler. Bu ortaklığın karşılıklı amacı taşımacılık ve telekomünikasyon endüstrileri için tüm telekomünikasyon türlerinin senkronizasyonunda "anahtar teslim" çözümler sunmaktır.

42 İşimizin yüzünü değiştiren çekici tasarım... Maurice Gorgy bu tasarımı 30 yıl önce yapmış olduğu halde, LEDI serisi oldukça yeni görünür ve bu da yaratıcılığımızın bir göstergesidir.

43 LEDI LEDI SERİSİ Elektronik aydınlatmalı diyotlara sahip dijital saatler. LEDI serisindeki bazı modeller yıllar önce tasarlanmıştır. Tasarımı ve teknolojisi kesinlikle yükseltilmiştir fakat GORGY TIMING orijinal modelleri olarak hemen ayırt edilebilir. Bu durum, analog saniye ekranı için tasarlanan ve ödül kazanan LEDI 6/60 için geçerlidir. Bu özel model, yıllar içinde klasik bir saat haline gelmiştir yılında, geliştirilmiş GORGY TIMING serisi alanında en kapsamlı hale gelecektir. Daha düz olan alüminyum kasasında çok daha sağlamdır ve sunduğu yenilik ise kullanıcının basit bir programlama yaparak elektronik aydınlatma diyotlarının rengini belirleyebilmesidir. Ekran 120 yerine 160 'lik açıdan okunabilir.

44 LEDI İşimizin yüzünü değiştiren çekici tasarım...

45 LEDI

46 Yenilikçi teknolojiyi içinde saklayan geleneksel bir konsept... Günümüzde, analog saatlerimizin görünüşleri, bilgisayar ve Hertzian ağlarının geleceğine büyük bir adım atan yenilikçi teknolojiyi içermektedir.

47 HANDI HANDI SERİSİ Analog saatler 1996 yılında GORGY TIMING yüz yaşındaki BRILLIE yapımını ve analog saat üretimini ele adı ve mühendis Lucien Brillie tarafından oluşturulan geleneksel bilgiyi kullanmayı sürdürdü. Büyük saatlerin üretiminde elektriği kullanan, konuşan saati yaratan ve TSF (Kablosuz) yoluyla saatlik sinyaller alarak otomatik güncelleştirmeyi ilk yapan Brillie'dir. GORGY TIMING çapları 300 ila 6000 mm arasında değişen yeni bir analog saat serisi sunmaktadır. HANDI'nin adım adım gerçekleştirdiği bu hareketler AFNOR, NTP ve WIFI zamanlama kodları yoluyla saatlerden oluşan bir ağda aynı zamanın korunmasını sağlayarak daha "akıllı" bir hale gelmiştir. HANDI saatleri uzun yıllar dayanması için tasarlanmıştır ve GORGY, LEDI dijital saat serisi ile tutarlı bir şekilde yalnızca geri dönüştürülebilir alüminyum kasalar sunarak bu geleneği sürdürmüştür.

48 HANDI Yenilikçi teknolojiyi içinde saklayan geleneksel bir konsept...

49 HANDI

50 Bilgimizin getirdiği mantıksal sonuç... güvenli iletim. mesafe ne olursa olsun zamanlama ve görsel iletişim verileri.

51 Görsel Ekran LEDICOM SERİSİ Görsel iletişim ekranları Bir şirketin iş gücünü motive etmek ve bir bağ oluşturmak için, günlük bazda modern iletişim yöntemlerini kullanmaktan daha iyi bir yol var mıdır? Önemli bir müşteri beklendiğinde, kutlanacak bir şey olduğunda, bir toplantı planlandığında, üretim sürecinde bir gecikme olduğunda, gösterilecek bir grafik olduğunda, tüm hizmetlerde, atölyelerde, bağlı şirketlerde kalite standartlarının karşılanması gerektiğinde. Temel bilgilerin, kesintiye uğramadan iletilmesi gerekiyorsa, şirketlerin, tüm personelin kullanabileceği görsel bir iletişim desteği sunması gerekir. WIFI ve WIMAX gibi kablolu, optik ve kablosuz ağlardaki teknolojik gelişmeler elektronik ekranlardan bilgi paylaşımını daha kolay hale getirmektedir. Aynı bilgiyi bir veya birkaç alanda yer alan bir kurumdaki tüm çalışanlara iletirken INTERNET sayesinde mesafe artık bir engel teşkil etmemektedir. Yazılım Ar&Ge departmanımız tarafından, insan/makine arayüzü bağlamında en çok işe yarayan ve kullanıcı dostu çözümleri sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

52 Görsel Ekran Bilgimizin getirdiği mantıksal sonuç...

53 Görsel Ekran

54 Uluslararası bir görevi olan küçük bir aile şirketi... GORGY TIMING üretiminin %50'den fazlasını ihraç etmektedir ve taşımacılık, telekomünikasyon, enerji, radyo ve televizyon alanlarında çok iyi bilinmektedir.

55 Yenilikçi Küçük bir şirket Maurice ve Monique Gorgy. Amandine ve Nicolas Gorgy. Biz bir geleneği sürdürmek istiyoruz... Gorgy Timing'de, ürünlerimizin bilinen kalitesini korumak ve artırmak amacıyla insani değerlerimize bağlı kalmak istiyoruz. Ürünlerimizin yenilikçi olarak kalması ve müşterilerimizin gereksinimlerini ve beklentilerini karşılaması gerekiyorsa, güvenli zamanlama verileri ve görsel iletişim alanlarında 30 yıldır edindiğimiz bilgiler ışığında geliştirmelerin dikkatli bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir. AFAQ IS0 901 sertifikası, müşteri memnuniyetini sürekli artırmak için yöntemlerimizi geliştirmemizi sağlamaktadır. GORGY TIMING'de, geliştirmeden pazarlamaya kadar tüm iş gücümüz bize katılmaktadır ve bu A'dan Z'ye katılım sayesinde yenilikçi, küçük bir şirketin sorumluluklarıyla karşı karşıya gelebiliyoruz. GORGY TIMING'de yalnızca bugünle ilgilenmeyiz, bilgisayar ağı teknolojisi ile sürekli gelişen alanımızda gelecekte ne olacağını tahmin etme amacını güderiz.

56 Bölgeler Üretim birimimiz ve genel merkezimiz La Mure'da yer almaktadır.

57 Araştırma ve Geliştirme Elektronik Yazılım Mekanik İşleme Daha fazla doğruluk, daha fazla stabilite, daha fazla esneklik HOROM, GORGY TIMING Fransa tarafından, Observatory of Besangon ve OSCIL- LOQUARTZ (SWATCH GROUP) İsviçre, Observatory of Neuchatel ile yürütülen bir Avrupa projesidir. Amacımız, çoklu osilatör saat (Maser, Hydrogen ve Caesium) ve ağlar üzerinden zaman/frekans dağılımı üretmektir. Bu teknoloji ticari saatler için hayal bile edilemeyen derecede doğruluk, stabilite ve güvenilirlik sunmaktır (10-13//10-14). Zaman ve frekans kaynakları, PTP (Doğruluk Zaman Protokolü) kullanılarak, bir mikrosaniyeden daha yüksek seviyede doğruluk oranında sahip yerel ve uzak ağlara iletilecektir. 2007/2008 yılında gerçekleştirilecek olan bu Avrupa araştırmasının amacı, esnek teknoloji ve uygulamalarla tüm telekomünikasyon ağı türlerinin senkronizasyon gereksinimlerini karşılamaktır.

58 Bağlı Şirketler GORGY TIMING, beş dilde teknik ve ticari belgeler sunarak dünya çapındaki müşterilerinin gereksinimlerini hızlı bir şekilde karşılamaktadır: İngilizce, Almanca, Çince, İspanyolca ve Fransızca. GORGY TIMING GmbH Siemens park Karlsruhe, Allemagne GORGY TIMING İspanya World Trade Center Barcelone, Espagne

59 Türkiye Ortağımız Radikal Elektronik Ltd. Şti. Tel: (212) Faks: (212) Adres: Ihlamur-Yıldız Cad. Keşşaf Sok., No:4/12 Beşiktaş, 34353, İstanbul

60 Endüstri Ortakları ALSTOM TELECITE - Kanada AREVA T&D - Dünya Çapında SCHNEIDER ELECTRIC - Fransa - İtalya - Hindistan SIEMENS - Almanya SINGAPORE TECHNOLOGIES ELECTRONICS LTD Singapur, Tayvan TELESTO BROADCAST SOLUTIONS PTE LTD - Singapur THALES GROUP - Dünya Çapında YOKOGAWA - Fransa - Japonya

61 Referanslar TOPLU TA IMACILIK Asya Havaalanları HONG KONG INTERNATIONAL AIRPORT LORAK-SHANGI SINGAPORE INTERNATIONAL AIRPORT - DAVAO INTERNATIONAL AIRPORT - Philippines UJUNG PENDANG AIRPORT/JAKARTA - INDONESIA CAMBOGIA AIRPORT - PHU MUY / NO BAI INT'L AIRPORTS Vietnam - CHENGDU AIRPORT - SANYA AIRPORT / CHINA - SRI LANKA INTERNATIONAL AIRPORT LAHORE KARACHI - PAKISTAN - BACOLOD SILAY AIRPORT - PHILIPPINES - MELBOURNE/VICTORIA/ BRISANE AIRPORTS AUSTRALIA (10 Sites) - NEW ZEALAND AIRPORTS (5 Sites) - TAHITI - POLYNESIA AIRPORT / NOUMEA CALEDONIAN AIRPORT Metrolar-Tramvaylar MRT HONG KONG - LRT SINGAPORE - SENKANG/PUNGGOL LINES LRT MANILA - PHILIPPINES - KAOHSIUNG MRT RED AND ORANGE LINES - TAIWAN AFR KA-ORTA DO U MYENGUE GABON - TABARKA- MAROCO / TUNIS CARTHAGE - TUNISIA -ANTANARIVO - MADAGASCAR - NOUAKCHOTT-MAURITANIA / DAHRAN - SAUDI ARABIA - TRIPOLI - BENGHAZI LYBIA / CAIRO - EGYPT - JORDAN AIRPORTS - KUWAIT INTERNATIONAL AIRPORT Metrolar-tramvaylar CAIRO - EGYPT Avrupa Havaalanları ROISSY 2 / PARIS - ORLY SUD/ PARIS NICE : MARIGNANE /MARSEILLES SATOLAS/LYON - MONTPELLIER - TOULOUSE - CORSICA - BRUSSELS/BELGIUM - FRANKFURT/GERMANY - COPENHAGEN/DENMARK -SPATA NEW INT'L AIRPORT ATHENS/GREECEf?PORTY LOTNIZCY WARSAW/POLAND - DUBLIN/SHANNON/CORK - IRELAND - BARCELONA/PAMPELONA - SPAIN VILNIUS - PALANGA/ LITHUANIA GATWICK AIRPORT - UK -HELSINSKI ATC AIRPORT - FINLAND - NICOSIA ATC AIRPORT - CYPRUS - LIEGE AIRPORT /BELGIUM Havaalanları SEYCHELLES - ST DENIS/ST PIERRE (Reunion Island) - MAURITIUS SRI LANKA AIRPORT - MALDIVES CIVIL AVIATION - SOUTH AFRICA : DURBAN, PORT ELIZABETH, BLOMFONTAINE - BUJUMBURA-BURUNDI / DAKAR- SENEGAL / COTONOU - BENIN / DOUALA -YAOUNDE - CAMEROON / BANGUI - ZAIRE - ABIDJAN - IVORY COAST / BURKINA FASO LIBREVILLE Metrolar-Tramvaylar PARIS - MARSEILLES - LILLE - STRASBOURG ST ETIENNE - GRENOBLE - NANTES - LYON - CAEN - VAL D'ORLY - TURINO ITALY / BUDAPEST HUNGARY - EDINBURG / DUBLIN

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

Akademik Bilişim Şubat 2010 Muğla Üniversitesi

Akademik Bilişim Şubat 2010 Muğla Üniversitesi GENİŞBAND GEZGİN HABERLEŞMEDE YENİ NESİL UYGULAMALAR: 3G-4G Akademik Bilişim 2010 10 Şubat 2010 Muğla Üniversitesi İçerik Gezgin haberleşme sistemlerinin gelişim süreci 3. Nesil (3G) standardları 3G teknik

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TELSİZ SİSTEM ÇÖZÜMLERİNDE RAKİPSİZ TEKNOLOJİ! SIMULCAST GENİŞ ALAN KAPLAMA TELSİZ SİSTEMİ

TELSİZ SİSTEM ÇÖZÜMLERİNDE RAKİPSİZ TEKNOLOJİ! SIMULCAST GENİŞ ALAN KAPLAMA TELSİZ SİSTEMİ TELSİZ SİSTEM ÇÖZÜMLERİNDE RAKİPSİZ TEKNOLOJİ! SIMULCAST GENİŞ ALAN KAPLAMA TELSİZ SİSTEMİ Prod-el tarafından telsiz pazarı için sunulan ECOS (Extended Communication System- Genişletilmiş Haberleşme Sistemi)

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

DÜNYA İTHALATÇILAR LİSTESİ

DÜNYA İTHALATÇILAR LİSTESİ DÜNYA İTHALATÇILAR LİSTESİ 392410 GTİP kodlu Metal Mobilya başlığı için yılı verilerine göre sıralanmış ithalatçı tablosudur. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa ve İngiltere önemli pazarlar arasındadır.

Detaylı

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü

SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü www.satlab.com.tr SLC Tablet PC'ler İçin GNSS Alıcısı Çözümü Sınırsız Uygulama Desteğine Sahip, 6G Uydu İzleme Kapasiteli GNSS Alıcısı İsveç Tasarımı Hafif Bluetooth

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

MODBUS PROTOKOLÜ ÜZERİNDEN KABLOLU VE KABLOSUZ ENERJİ İZLEME SİSTEMİ

MODBUS PROTOKOLÜ ÜZERİNDEN KABLOLU VE KABLOSUZ ENERJİ İZLEME SİSTEMİ MODBUS PROTOKOLÜ ÜZERİNDEN KABLOLU VE KABLOSUZ ENERJİ İZLEME SİSTEMİ 192.168.1.0 Networkunda çalışan izleme sistemi PC Eth, TCP/IP Cihaz 1, Cihaz 2, Şekil-1 U 200 Şekil-1 deki örnek konfigürasyonda standart

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

AĞ SĠSTEMLERĠ. Öğr. Gör. Durmuş KOÇ

AĞ SĠSTEMLERĠ. Öğr. Gör. Durmuş KOÇ AĞ SĠSTEMLERĠ Öğr. Gör. Durmuş KOÇ Ağ Ġletişimi Bilgi ve iletişim, bilgi paylaşımının giderek önem kazandığı dijital dünyanın önemli kavramları arasındadır. Bilginin farklı kaynaklar arasında transferi,

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu SLX-1 GNSS Referans İstasyonu www.satlab.com.tr SLX-1 GNSS Referans İstasyonu Akıllı referans istasyonu çözümü Avrupa Standartları GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS QZSS 24 Saat Batarya Ömrü Linux İşletim

Detaylı

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yönlü Sayaçlar. uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Kablosuz Ağlar (WLAN)

Kablosuz Ağlar (WLAN) Kablosuz Ağlar (WLAN) Kablosuz LAN Kablosuz iletişim teknolojisi, en basit tanımıyla, noktadan noktaya veya bir ağ yapısı şeklinde bağlantı sağlayan bir teknolojidir. Bu açıdan bakıldığında kablosuz iletişim

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

UN SEKTÖRÜ DIŞ PAZAR ARAŞTIRMASI

UN SEKTÖRÜ DIŞ PAZAR ARAŞTIRMASI UN SEKTÖRÜ DIŞ PAZAR ARAŞTIRMASI İTHALAT HARİTASI yılı verilerine göre 4.718.029.000$ büyüklüğü olan pazarın en büyük alıcısı Irak ve ardından Afganistandır. Son 5 yıllık verilere göre Pazar yılında az

Detaylı

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır.

Her 2 teknolojide de, hem ankastre programlama hem de merkezi programlama kullanılır. Programlama Programlama nedir? Programlama; ısıtmanın otomatik, gözle görülür biçimde ve kullanıcının ortamda bulunduğu sürelere göre yönetilmesidir. Isıtma süreleri, 7 günlük veya 24 saatlik zaman dilimlerinde

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

İHRACAT-İTHALAT

İHRACAT-İTHALAT 8462 8462:Metalleri dövme, çekiçleme veya kalıpta dövme suretiyle işlemeye mahsus takım tezgâhları (presler dahil); metalleri kavislendirmeye, katlamaya, düzeltmeye, makasla kesmeye, zımbalı kesmeye, taslak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ

Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ Osi Referans Modeli, bilgisayar ağlarında ortak dil konuşulmasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş katmanlı bir modeldir. OSİ Modeli katmanlardan oluşur. Her bir katman görevini yerine getirmeden diğer

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

Medya Paylaşım Toplantıları 15

Medya Paylaşım Toplantıları 15 Medya Paylaşım Toplantıları 15 Gündemdeki Konular Reklam Yatırımları - Metodoloji - 2013 Reklam Yatırımları ve Analizler Gündemdeki Konular Reklamcılar Derneği 30. Yılı Reklamcılar Derneği kuruluşundan

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM Hafta 2: Veri İletim Ortamları BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM 1. Giriş 2. Veri İletim Ortamları 1. Koaksiyel Kablo 1. RG-8 Koaksiyel Kablolar 2. RG-58 Koaksiyel Kablolar 3. RG-6 Koaksiyel Kablolar 2. Dolanmış

Detaylı

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI

TEMEL ÖZELLİKLER KULLANIM TALİMATLARI KULLANIM TALİMATLARI CONQUEST V.H.P. Çok uzun yıllardır devam eden kuvars saat deneyimimizden güç alan kanatlı kum saati logolu markamız kendine has, son teknoloji makine ile donatılmış yeni Conquest V.H.P.

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

Ortam Denetleme Sistemleri

Ortam Denetleme Sistemleri Ortam Denetleme Sistemleri Esense katalog 2014 İlkbahar www.esense.com.tr www.eds.com.tr Esense ile güvenilir sensörlerinizden gelen verileri istediğiniz zaman kontrol edin ve görüntüleyin. Esense görüntüleme

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

2016 Elektrifikasyon Ürünleri bölümü Profil

2016 Elektrifikasyon Ürünleri bölümü Profil 2016 Elektrifikasyon Ürünleri bölümü Profil Slayt 1 Elektrifikasyon Ürünleri bölümü Genel bakış ~41,000 çalışan $ 9,6 milyar Gelir (2015) Bulunduğu +100 ülke sayısı Üretim Tesisleri +100 Günde 1,5 milyon

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

FLIR TERMAL GÖRÜNTÜLEME KAMERALARI FLIR TEST VE ÖLÇÜM CİHAZLARI YAPI DENETİMLERİ VE HVAC

FLIR TERMAL GÖRÜNTÜLEME KAMERALARI FLIR TEST VE ÖLÇÜM CİHAZLARI YAPI DENETİMLERİ VE HVAC FLIR TERMAL GÖRÜNTÜLEME KAMERALARI FLIR TEST VE ÖLÇÜM CİHAZLARI YAPI DENETİMLERİ VE HVAC FLIR Systems, termal görüntüleme kameralarında dünya lideridir. Binalardaki yapı kusurlarını tespit etmenize yardımcı

Detaylı

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI

Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS SICAKLIK SENSÖRLERI Online teknik sayfa TBS-1DSGT2506NE TBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Sipariş bilgileri Tip Stok no. TBS-1DSGT2506NE 6048684 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar

Detaylı

3 B uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür.

3 B uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. Türk Hava Yolları kuruldu. Bu yıllarda, Türk Hava Yolları küçük paket ve posta taşımacılığı yapmıştır. 2 C-47 kargo uçağı filoya katılmıştır. 3 B727-200 uçak, kargo uçağına dönüştürülmüştür. İlk kez A

Detaylı

Denizcilik. iki Yönlü iletisim. Vinç. Mobil. Tas Kırıcı

Denizcilik. iki Yönlü iletisim. Vinç. Mobil. Tas Kırıcı TIGER TIGER modeli, uzaktan kumanda sistemlerinin gelecek neslidir. Tüm Tele Radio ürünlerinde olduğu gibi TIGER da güvenliğe öncelik verilir. Hem durdurma işlevi, hem de alıcılardaki özel iki röle, SIL3

Detaylı

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 GENEL ÖZELLIKLER F3938 özellikle otobüs gibi

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

EET349 Analog Haberleşme Güz Dönemi. Yrd. Doç. Dr. Furkan Akar

EET349 Analog Haberleşme Güz Dönemi. Yrd. Doç. Dr. Furkan Akar EET349 Analog Haberleşme 2015-2016 Güz Dönemi Yrd. Doç. Dr. Furkan Akar 1 Notlandırma Ara Sınav : %40 Final : %60 Kaynaklar Introduction to Analog and Digital Communications Simon Haykin, Michael Moher

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k

Güvenlik tepki değil, bir stratejidir... ... ... elektronik. ... Datapark Otopark Sistemi... a t i t e k Güvenlik tepki değil, bir stratejidir Sistemi a t i t e k Sistemi Güvenlik tepki değil, bir stratejidir eğitimini sizlere sağlamaktadır Otopark Yönetim Sistemi Datapark, ABD California merkezli bir şirket

Detaylı

Kargo Piyasası ve Turkish Cargo. Network & Filo. Filo. Afrika Güzergahları. Amerika Güzergahları. Asya Pasifik Güzergahları

Kargo Piyasası ve Turkish Cargo. Network & Filo. Filo. Afrika Güzergahları. Amerika Güzergahları. Asya Pasifik Güzergahları GÜNDEM 01 02 03 04 05 Turkish Cargo ve Türk Hava Yolları Kargo Piyasası ve Turkish Cargo Network & Filo Ürünler Gelişim ve Gelecek Planları Turkish Cargo Zaman Tüneli Bölgelerin Tonaj Payları Filo Özel

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Kızılötesi. Doğrudan alınan güneşışığı %47 kızılötesi, %46 görünür ışık ve %7 morötesi ışınımdan oluşur.

Kızılötesi. Doğrudan alınan güneşışığı %47 kızılötesi, %46 görünür ışık ve %7 morötesi ışınımdan oluşur. Kızılötesi Kızılötesi (IR: Infrared), nispeten daha düşük seviyeli bir enerji olup duvar veya diğer nesnelerden geçemez. Radyo frekanslarıyla değil ışık darbeleriyle çalışır. Bu nedenle veri iletiminin

Detaylı

Yeniliklerin Liderliği

Yeniliklerin Liderliği Yeniliklerin Liderliği wwwnetiletisimnet 15 Yıllık Tecrübe Net İletişim Teknoloji, yeni nesil kablosuz ağ çözümlerinde gerçekleştirdiği projeler ve sistem entegrasyonlarıyla çok değerli bir tecrübeye sahiptir

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Antenler. Genel bilgiler

Antenler. Genel bilgiler Genel bilgiler Antenler, radyo dalgalarını almak ve iletmek amacıyla kullanılır ve genellikle bir anten yuvası ve anten çubuğundan oluşur. Anten yuvası, fabrikada kabin tavanına takılır. Taşıma yüksekliğini

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

HERCULES CONDENSING. Hercules Condesing ABT 32 2 I Radyatör ve yerden ısıtma sistemli HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE!

HERCULES CONDENSING. Hercules Condesing ABT 32 2 I Radyatör ve yerden ısıtma sistemli HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE! 1998 den beri İtalya Kombi Pazar Lideri HERCULES CONDENSING Hercules Condensing 32 2 I 32 kw gücünde Yer tipi Çift serpantinli paslanmaz çelik boylerli Hazır güneş enerjisi bağlantısı Paslanmaz çelik eşanjörlü

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Daha genişbantlı, tamamen mobil

Daha genişbantlı, tamamen mobil Thuraya IP Daha genişbantlı, tamamen mobil T h u r a ya olarak, dünya çapında geniş bant uydu pazarı için yenilikçi, ucuz ve yüksek kalitede çözümler sunan öncü kuruluşuz. Performans ve tasarıda bir jenerasyon

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi

Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Yenilikçi, Esnek ve Çok Yönlü Sayaçlar Bütün uygulamalar için tüketim verilerinin elde edilmesi Siemens ten güvenilir, esnek, emniyetli sayaçlar Tasarruf etmek isteyenlerin, tüketim verileri hakkında etkin

Detaylı

Ağ Teknolojileri. Ağ Temelleri. Bir ağ kurmak için

Ağ Teknolojileri. Ağ Temelleri. Bir ağ kurmak için Ağ Teknolojileri Ağ Temelleri Bir ağdan söz edebilmek için en az 2 bilgisayarın birbirlerine uygun bir iletişim ortamıyla bağlanması gerekmektedir. Üst sınır yok! Dünyadaki en büyük bilgisayar ağı İnternet

Detaylı

Toplu Taşıma Çözümlerimiz

Toplu Taşıma Çözümlerimiz Toplu Taşıma Çözümlerimiz Yoğun insan ve hareketliliğin bulunduğu hava limanı, otobüs ve tren terminalleri, şehir içi duraklar gibi alanlar, kitle yönelndirme ve reklam gibi birçok yeni teknolojinin ihtiyaç

Detaylı

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri

Operatör Çözümleri. SMATV Sistemleri. IPTV Sistemleri. Kablolu-Kablosuz Genişbant Şebeke Çözümleri Operatör Çözümleri Operatör ve servis sağlayıcı gibi sorunsuz altyapı üzerinden müşterilerine hizmet sunma ihtiyacı duyan müşterilerimize Mobil TV için altyapılar, Sinyal İşleme merkezleri ile sorunsuz

Detaylı

İhracat-İthalat

İhracat-İthalat 8463 8463: Metalleri veya sermetleri talaş kaldırmadan işlemeye mahsus diğer takım tezgâhları 8463.1: Çubuk, boru, profil, tel veya benzerlerini çekme makinaları 8463.2: Diş açma makinaları 8463.3: Tel

Detaylı

Online teknik sayfa. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ)

Online teknik sayfa. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime BOYUT ÖLÇME IŞIK BARIYERI (ANALOG/BUS ARAYÜZ) Online teknik sayfa MLG0S-490D050 MLG- Prime MLG0S-490D050 MLG- Prime A B C D E F Sipariş bilgileri Tip Stok no. MLG0S-490D050 4340 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı