BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ"

Transkript

1 BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK İPEKSİ UYKULARLA BİRLEŞTİ 7 - ÖRME KUMAŞ - İPEK DOLGU - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - VISCO FRESH - LATEX - VISCO 7- PAKET YAY SİSTEMİ... Multi Touch PAKET YAY TEKNOLOJİSİ Çok Noktalı Bağımsız Destek Viviana da birçok Craft yatak gibi devrimsel paket yay teknolojisine sahiptir. Torbalar içinde yer alan yaylar bağımsız hareketlerle vücudun her noktasına doğrudan temas eder, ortopedik destek yanında, uyku süresi boyunca çiftlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini önlemeye de yardımcı olur.

2 KONFORUN DORUKLARINDA... - SOFT & SHINE ÖRME KUMAŞ - PAMUK DOLGU - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - YUMUŞAK SÜNGER 7 - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - KUŞ TÜYÜ SÜNGER 7- PAKET YAY SİSTEMİ MASTERCRAFT Birinci Sınıf El İşçiliği Charlotte, Craft koleksiyonunun diğer yatakları gibi ustalık eseri işçilik detaylarıyla dolu. Yatak yan duvarları (bordür) tamamen el dikişi. Yatağın üst katmanındaki kapitonelerde gördüğünüz ponponlar da yine tek tek elde işleniyor. Multi... Touch PAKET YAY TEKNOLOJİSİ Her Noktada Bağımsız Temas Yatak yay teknolojilerinin devrimsel ürünü paket yaylar, birbirinden bağımsız hareket eder, tüm vücut tiplerinde her bir noktaya doğrudan temas eder. Ortopedik desteğin yanında, uyku süresi boyunca çiftlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini önlemeye de yardımcı olur. Her yayın paket içinde olması, yatağın deforme olmadan uzun yıllar kullanılmasına imkan sağlar.

3 TROPİK DİYARLARDAN ESEN SAĞLIK! - DOKUMA KUMAŞ 7 - AERO SOFT - HYPER KATMAN - HR SÜNGER - COCO PLAKA - VATKA 7- BÖLGELİ PAKET YAY SİSTEMİ BEŞ BÖLGELİ YAY SİSTEMİ Anatomik Destek Beş Bölgeli Yay Sistemi, farklı tel kalınlıklarına, farklı tel yoğunluklarına sahip yay gruplarının ağırlık bölgeleriniz göz önünde bulundurularak özel şekilde sıralanmasından oluşur. Böylece kan dolaşımı desteklenir, eklem ağrılarının önüne geçilir. Vücudun temel ağırlık bölgeleri olan omuz, kalça ve ayakları en uygun dirençle taşır. Bel ve baldır bölümleri de omurga çizgisini koruyacak şekilde desteklenir.

4 DIANA HER POZİSYONDA, KALİTELİ UYKU Q-DRY & SOFT ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - YUMUŞAK PLAKA SÜNGER - KEÇE 7- HRS YAY SİSTEMİ HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Beş Bölgeli Yay Sistemi, farklı tel kalınlıklarına, farklı tel yoğunluklarına sahip yay gruplarının ağırlık bölgeleriniz göz önünde bulundurularak özel şekilde sıralanmasından oluşur. Böylece kan dolaşımı desteklenir, eklem ağrılarının önüne geçilir. Vücudun temel ağırlık bölgeleri olan omuz, kalça ve ayakları en uygun dirençle taşır. Bel ve baldır bölümleri de omurga çizgisini koruyacak şekilde desteklenir.

5 LÜKSÜN TANIMI DEĞİŞTİ - AEgis DOKUMA KUMAŞ 7 - AEROSOFT - KUŞ TÜYÜ SÜNGER - VISCO - VATKA - PAKET YAY SİSTEMİ 7- HRS YAY SİSTEMİ DUAL YAY SİSTEMİ İki Kat Sağlık ve Konfor Lorianne, konfor, sağlık ve kullanım performansını ikiye katlayan yay sistemleri ile donatılmıştır. Klasik HRS yayların bulunduğu kat zaman içinde görülebilen çökme gibi ihtimalleri en aza indirir. Paket yay sistemindeki yaylar ise, tüm vücudun her noktasına doğrudan temas eder. Çiftlerin uyku sırasında birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini önler. Aynı zamanda yaylanma oranı yüksektir, keyif verir.

6 BİRİKEN STRESTEN UYURKEN KURTULUN 7 - STRESSLESS DOKUMA KUMAŞ - YÜN / PAMUK DOLGU - HYPER KATMAN - YUMUŞAK SÜNGER - SERT SÜNGER - KEÇE 7- COMBI ZONE YAY SİSTEMİ ÇOK BÖLGELİ YAY SİSTEMİ Özgür Uykulara Dünyanın en yetkin yay teknolojileri üreticisi Leggett & Platt ın geliştirdiği bu sistemde tüm yaylar bireysel olarak hareket eder. Vücudun farklı ağırlık noktalarına gerektiği kadar destek verir. Farklı tel kalınlıklarına ve farklı tel yoğunluklarına sahip yay gruplarının özel şekilde sıralanmasıyla oluşur. Böylece kan dolaşımı desteklenir, eklem ağrılarının önüne geçilir. Vücut ağırlık bölgeleri, her tür yatış pozisyonu için omuz, kalça ve ayak bölümleri iken bel ve baldır bölümleri de omurga çizgisini koruyacak şekilde desteklenir.

7 KAZ TÜYÜNÜN TARİFSİZ DOKUNUŞU - LANOLİN ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - KUŞ TÜYÜ DOLGU - SERT SÜNGER - KEÇE - HRS YAY SİSTEMİ HIGH RESISTANT SPRING SYSTEM HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Yatak yay teknolojilerinin vazgeçilmez klasiği HRS yay sistemi. Üstün karbon çelik yapı, sarmallı helezon form, yüksek yoğunluklu blok dizilim. Sıradan yataklarda zaman içinde görülebilen çökme gibi olumsuzlukları en aza indiren teknoloji. Yay yoğunluğu en yüksek olan sistemlerden biri olduğu için, tüm vücut tipleri için dengeli destek sağlar, yatağın formunu uzun yıllar korur.

8 HER UYKUDA HİJYENİK TAZELİK 7 - ULTRA FRESH ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - HYPER KATMAN - VISCO - YUMUŞAK SÜNGER - KEÇE 7- BEŞ BÖLGELİ LDP PAKET YAY SİSTEMİ New Technology Pocket System ANATOMİK YAPINIZA UYUM GÖSTEREN SİSTEM İnsan omurgası doğal olarak S formuna sahiptir. S omurga eğrisinin yatarken de korunması anatomik açıdan son derece önemlidir. Bunun sağlamak için, yattığınız yüzey sırt, bel oyuğu ve baldırlardaki yapısal boşlukları doldurabilmeli, vücudun diğer bölgeleri ise doğru direnç noktalarıyla desteklenmelidir. LDP paket yay sisteminde yaylar özel bir kompozisyonla sıralanır. Birbirinden bağımsız hareket edebilen paket yaylar eşlerin birbirinin hareketlerinden etkilenmesini önler.

9 BULUTLARA DOĞRU... YUMUŞACIK UYKULARIN YATAĞI - DOKUMA KUMAŞ - AERO SOFT - VISCO - HR SÜNGER - SOFT TOUCH PAKET YAY SİSTEMİ Comfort Zone SOFT TOUCH PAKET YAY SİSTEMİ Yumuşak Bir Dokunuş Support Zone Comfort Zone Leggett & Platt tarafından Lova için geliştirilen Soft Touch Yay Sistemi nin en önemli özelliği, sistemde kullanılan yayların sıradışı yapısı. Her bir yayın üst ve alt bölümleri yumuşak bir temas sağlamak adına daha dar ve yumuşaktır. Orta bölümü ise taşıyıcı ana bölüm olarak sertleştirilmiştir. Vücut ağırlığı az olan kişiler için son derece konforlu bir platformdur. Yay sisteminin içinde ince, orta ve kalın bölgelere sahip teller kullanıldığı için daha hassas destek verir.

10 ORTA VE ÜSTÜ KILONUZ VARSA... - DOKUMA KUMAŞ - AERO SOFT - VISCO - HR SÜNGER - HONEY COMB PAKET YAY SİSTEMİ BAL PETEĞİ PAKET YAY SİSTEMİ Konforda Sınırlar Kalktı Amerikan Leggett & Platt mühendislerince geliştirilen Honey Comb paket yay sistemi, bal peteğini andıran bir düzene sahiptir. Standart dizilime göre daha fazla yayın birbirine temas etmesi, uygulanan yükün çevreye gerektiği şekilde dağıtılmasını sağlar. FWT teknolojisi sayesinde yayların ince, orta ve kalın bölgelerden oluşması nedeniyle daha hassas temas alanları oluşturur. Sonuçta sunduğu ortopedik ve konforlu uyku ortamıyla şaşırtıcı bir performans sunar.

11 UZAK DENİZLERDEN DÖRT MEVSİM SERİNLİK - DOKUMA KUMAŞ - AERO SOFT - VISCO - BEŞ BÖLGELİ LDP PAKET YAY SİSTEMİ LDP YAY TEKNOLOJİSİ Her Noktada Bağımsız Temas Yüksekliği azaltılan paket yayların her biri bireysel ve bağımsız hareket halindedir. Periyodik dizilim sayesinde vücuda her noktadan temas eder, çiftlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini önler. Her bir paket yay, ilk günkü formunu uzun yıllar korur. FWT HASSAS YAY TEKNOLOJİSİ Her Noktada Tam Destek Leggett & Platt mühendisleri tarafından geliştirilen son sistemlerden olan FWT, yay sisteminin içinde, çok ince, ince, orta ve kalın bölgelere sahip tellerden oluşan yayların özel bir sıralamayla bir araya getirilmesidir. Hassaslığı, temas alanı ve sonuçta sunduğu ortopedik ve konforlu uyku ortamı şaşırtıcı bir performans sağlar. Daha önce hissetmediğiniz bir keyifle yaylanma duygusu yaşatır.

12 ENERJİ VEREN SERİN UYKU İKLİMİ - ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - LATEX KATMAN - BEŞ BÖLGELİ LDP PAKET YAY SİSTEMİ HER BÖLGEYE ÖZEL KONFORLU DESTEK LDP Latex, üstün yay sisteminin ekstra konforlu latex katmanla mükemmel bileşiminden oluşan hibrit bir sisteme sahiptir. Beş farklı direnç bölgesi sayesinde vücudun ağırlık merkezleri olan omuz, sırt, bel, kalça ve baldır bölgelerinin her birine ihtiyaç duyduğu düzeyde konforlu destek verir. Latex

13 OMURGA VE KAS SİSTEMİNİZE DESTEK VEREN UZAY TEKNOLOJİSİ LOVA DA VISCO ACTIVE & VISCO PRIME - DOKUMA KUMAŞ - VISCO FRESH KATMAN - HR SÜNGER - CNC VEROFORM DESTEK VISCO FRESH VISCO KATMAN Ortopedik Serinlik Elastik yapısıyla vücudun boşluklarını doldurur, jelin serinlik hissi ile ortopedi, konfor ve ideal ortam ısısı sunar. Eklemler üzerindeki baskı ve sırt-omuz ağrıları azalır, kan dolaşımı optimum düzeyde devam eder. VISCO ACTIVE & VISCO PRIME 8 cm cm İki Farklı Yükseklik Seçeneği Visco Active 8 cm, Visco Prime cm yüksekliğe sahiptir, tercihinize bağlı olarak dilediğiniz yüksekliği seçebilirsiniz.

14 ASK KADAR TATLI DUYGULARA ADANDI AMOUR 7 - DOKUMA KUMAŞ - AERO SOFT - HYPER KATMAN - HR SÜNGER - YUMUŞAK SÜNGER - VATKA 7- BEŞ BÖLGELİ PAKET YAY SİSTEMİ PAKET YAY TEKNOLOJISINDE YENI BOYUT LDP Konforun Tanımı Değişti Yüksekliği azaltılan paket yayların herbiri bireysel ve bağımsız hareket eder. Periyodik dizilim sayesinde vücuda her noktadan temas eder, çiftlerin birbirinin hareketlerinden rahatsız olmasını önler. Her paket yay formunu uzun yıllar korur. BEŞ BÖLGELİ YAY SİSTEMİ Anatomik Destek New Technology Pocket System Beş Bölgeli Yay Sistemi, farklı tel kalınlıklarına, farklı tel yoğunluklarına sahip yay gruplarının ağırlık bölgeleriniz göz önünde bulundurularak özel şekilde sıralanmasından oluşur. Böylece kan dolaşımı desteklenir, eklem ağrılarının önüne geçilir. Vücudun ana ağırlık bölgeleri olan omuz, kalça ve bacakların yanında bel oyuğu ve baldırlar da omurga çizgisini dengede tutmak üzere desteklenir.

15 SINIRSIZ KONFOR... DAHA HAVALI,DAHA YUMUŞAK 7 - ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - HYPER KATMAN - YUMUŞAK SÜNGER - SERT SÜNGER - VATKA 7- HONEY COMB PAKET YAY SİSTEMİ BAL PETEĞİ PAKET YAY SİSTEMİ Konforda Sınırlar Kalktı Amerikan Leggett & Platt mühendislerince geliştirilen Honey Comb paket yay sistemi, bal peteğini andıran bir düzene sahiptir. Standart dizilime göre daha fazla yayın birbirine temas etmesi, uygulanan yükün çevreye gerektiği şekilde dağıtılmasını sağlar. FWT teknolojisi sayesinde sistemdeki yaylar ince, orta ve kalın bölgelerden oluşur. Daha hassas temas alanları üretilir. Sonuçta elde edilen ortopedik ve konforlu uyku ortamı, şaşırtıcı bir performans sergiler.

16 GÜNE ZİNDE BAŞLAYIN! 7 - STRESSLESS DOKUMA KUMAŞ - AERO SOFT - HYPER KATMAN - VISCO - SERT SÜNGER - VATKA 7- BEŞ BÖLGELİ LDP PAKET YAY SİSTEMİ PAKET YAY TEKNOLOJİSİNDE YENİ BOYUT LDP Konforun Tanımı Değişti Yüksekliği azaltılan paket yayların herbiri bireysel ve bağımsız hareket eder. Periyodik dizilim sayesinde vücuda her noktadan temas eder, çiftlerin birbirinin hareketlerinden rahatsız olmasını önler. Her paket yay formunu uzun yıllar korur. BEŞ BÖLGELİ YAY SİSTEMİ Anatomik Destek Beş Bölgeli Yay Sistemi, farklı tel kalınlıklarına, farklı tel yoğunluklarına sahip yay gruplarının ağırlık bölgeleriniz göz önünde bulundurularak özel şekilde sıralanmasından oluşur. Böylece kan dolaşımı desteklenir, eklem ağrılarının önüne geçilir. Vücudun ana ağırlık bölgeleri olan omuz, kalça ve bacakların yanında bel oyuğu ve baldırlar da omurga çizgisini dengede tutmak üzere desteklenir.

17 SAĞLIKLI SERİNLİK, GÜN BOYU ZİNDELİK... - FRESH COOL ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - HYPER KATMAN - HR SÜNGER - VATKA - HRS YAY SİSTEMİ HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Yatak yay teknolojilerinin klasiği HRS yay sisteminin tüm üstün özellikleri Fine Coolest da. Güçlü karbon çelik yapı, sarmallı helezon form, yüksek yoğunluklu blok dizilim. Sıradan yataklarda zaman içinde görülebilen çökme gibi olumsuzlukları en aza indiren teknoloji. Yay yoğunluğu en yüksek olan sistemlerden biri olduğu için, tüm vücut tiplerinde omurga ve kas sistemine dengeli destek sağlar. HIGH RESISTANT SPRING SYSTEM

18 ODANIZ HAZIR BEŞ YILDIZLI OTEL KONFORU YATAK ODANIZDA AEgis ÖRME KUMAŞ -KUŞ TÜYÜ PED KATMAN - AERO SOFT - HYPER KATMAN - YUMUŞAK SÜNGER - SERT SÜNGER 7- VATKA 8- HRS YAY SİSTEMİ HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Yatak yay teknolojilerinin klasiği HRS yay sisteminin tüm üstün özelliklerini taşır. Güçlü karbon çelik yapı, sarmallı helezon form, yüksek yoğunluklu blok dizilim. Sıradan yataklarda zaman içinde görülebilen çökme gibi olumsuzlukları en aza indiren teknoloji. Yay yoğunluğu en yüksek olan sistemlerden biri olduğu için, tüm vücut tiplerine dengeli destek sağlar, yatağın formunu uzun yıllar korur.

19 GECE BOYU YENİLENİN... - ÇIKARILABİLİR ÖRME KUMAŞ KILIF - AERO SOFT - YUMUŞAK SÜNGER - SERT SÜNGER - VATKA - HRS YAY SİSTEMİ HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Yatak yay teknolojilerinin vazgeçilmez klasiği HRS yay sistemi. Üstün karbon çelik yapı, sarmallı helezon form, yüksek yoğunluklu blok dizilim. Sıradan yataklarda zaman içinde görülebilen çökme gibi olumsuzlukları en aza indiren teknoloji. Yay yoğunluğu en yüksek olan sistemlerden biri olduğu için, tüm vücut tipleri için dengeli destek sağlar, yatağın formunu uzun yıllar korur.

20 YAŞAM KALİTENİZİ YÜKSELTİN! - AEgis ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - YUMUŞAK SÜNGER - SERT SÜNGER - VATKA - HRS YAY SİSTEMİ HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Yatak yay teknolojilerinin klasiği HRS yay sisteminin tüm üstün özelliklerini taşır. Güçlü karbon çelik yapı, sarmallı helezon form, yüksek yoğunluklu blok dizilim. Sıradan yataklarda zaman içinde görülebilen çökme gibi olumsuzlukları en aza indiren teknoloji. Yay yoğunluğu en yüksek olan sistemlerden biri olduğu için, tüm vücut tiplerine dengeli destek sağlar, yatağın formunu uzun yıllar korur.

21 HERKESE UYAN YATAK! - CLEAN GUARD ÖRME KUMAŞ - AERO SOFT - YUMUŞAK SÜNGER - YUMUŞAK SÜNGER - VATKA - HRS YAY SİSTEMİ HRS YÜKSEK DİRENÇLİ YAY TEKNOLOJİSİ Konforlu, Sağlıklı, Güçlü Yapı Yatak yay teknolojilerinin vazgeçilmez klasiği HRS yay sistemi. Üstün karbon çelik yapı, sarmallı helezon form, yüksek yoğunluklu blok dizilim. Sıradan yataklarda zaman içinde görülebilen çökme gibi olumsuzlukları en aza indiren teknoloji. Yay yoğunluğu en yüksek olan sistemlerden biri olduğu için, tüm vücut tipleri için dengeli destek sağlar, yatağın formunu uzun yıllar korur.

22 SAĞLIKLI UYKU, YÜKSEK ENERJİ... SLEEP TEENS - REGENERATION ÖZELLİKLİ YIKANABİLİR KILIF - HR SÜNGER KATMAN - HİBRİT YAY SİSTEMİ SLEEP TEENS HİBRİT YAY TEKNOLOJİSİ Gençlere Özel Yay Sistemi Leggett & Platt ın Lova için geliştirdiği benzersiz bir yay sistemidir. İki farklı yay teknolojisinin birleşiminden oluşur. Üst katmanda yer alan mikro paket yaylar, vücutla temasta maksimum konfor sunar. Alttaki katman ise; yüksek ve alçak paket yayların bir arada çalıştığı destek katmanıdır. Böylece omurga rahatlıktan ödün vermeden desteklenir. Alt katman (High-Low Zone) geometrik yapısı sebebiyle hava kanalları içerir, yatak doğal klimatik bir ortama dönüşür. Bu eşsiz yay sistemi, özellikle ergenlik döneminde şekillenen kas, kan dolaşımı ve iskelet yapısı göz önünde bulundurularak gençlere özel üretilmiştir. HASSAS YAY TEKNOLOJİSİ Her Noktada Tam Destek Leggett & Platt mühendisleri tarafından geliştirilen FWT, yay sisteminin içinde, çok ince, ince, orta ve kalın bölgelere sahip tellerden oluşan yayların özel bir sıralamayla bir araya getirilmesidir. Hassaslığı, temas alanı ve sonuçta sunduğu ortopedik ve konforlu uyku ortamı şaşırtıcı bir performans sağlar. Keyifle yaylanma duygusu yaşatır.

23 ÖZGÜR DÜSLER, ENERJİK SABAHLAR... - YIKANABİLİR KILIF - VEROFORM DREAM KATMAN VEROFORM DREAM Pure Life ta özel form kazandırılmış Veroform blok mevcuttur. Ekstra elastik ve güçlü olması için dream özelliği kazandırılan bu sünger blok, her türlü yatış pozisyonunda vücudun S formunu korur. Yatar durumda yatağa en az basınç uygulayan bel ve baldır boşluklarını da doldurur. Böylece tüm vücuda ideal oranda destek verir. Kan dolaşımına yardımcı olur, eklem ağrılarını azaltabilir. Yükseklik Tek Yönlü Kullanım Yıkanabilir Kılıf Veroform Dream Katman

24 YIKANABILIR KILIFLI, YUMUSACIK YATAKLAR LOVA DA - YIKANABİLİR KILIF - AERO SOFT - DREAM SÜNGER KATMAN MONOBLOK DREAM SÜNGER YATAK Sensitive Baby yatakları kız ve erkek bebekler için iki ayrı renk seçeneği ile sunuluyor. Yatağın ana gövdesini oluşturan, özel niteliklere sahip Dream sünger yapı, bebeklerin yatış pozisyonu ve uyku alışkanlıklarına tam olarak uyum gösterir. Ekstra konfor sunan elastik yapısıyla mışıl mışıl uykularla en renkli rüyaları buluşturur.gelişimlerini destekler, sağlıkla büyümelerine yardımcı olur. Yüksekliği cm olduğu için beşik ve karyolalarda güvenle kullanılır.

25 SAGLIKLA ÖZENLE GÜVENLE BEBEKLERIN KEYFI YERINDE! - YIKANABİLİR KILIF - YÜN / PAMUK DOLGU - LATEX DOLGU - HR SÜNGER KATMAN LATEX BABY Hem yazın hem kışın keyfi yerinde... Uyusun da büyüsün! Latex Baby nin taşıyıcı gövdesi, doğanın uyku dünyasına armağanı kauçuk ağacı sütünden elde edilen Latex katman. Bu katmanın hava geçirgenliği yüksektir, özel kimyası ile nem yönetimi sağlar, bebeklerin vücuduna uygun destek verir, konforludur. Latex Baby nin bir yüzeyinde pamuk dolgu diğer yüzeyinde yün dolgu bulunur. Yükseklik Çift Yönlü Kullanım Yıkanabilir Kılıf Sünger Latex Dolgu Pamuk Dolgu Yün Dolgu

HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA!

HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA! HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA! Uyku ve yaşam kalitenizi, yatağınız belirleyecek. O yüzden yatak seçiminizi şansa bırakamazsınız. Çünkü hayatınızın bundan sonraki uzun bir dönemini birlikte geçireceksiniz.

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA!

HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA! HANGİ YATAK DEĞİL, HANGİ LOVA! Uyku ve yaşam kalitenizi, yatağınız belirleyecek. O yüzden yatak seçiminizi şansa bırakamazsınız. Çünkü hayatınızın bundan sonraki uzun bir dönemini birlikte geçireceksiniz.

Detaylı

Elit & Platin Baza MDF

Elit & Platin Baza MDF Elit & Platin Baza MDF 90x190 569 90x200 587 100x200 620 120x200 690 140x190 Ç.P 1.052 140x200 Ç.P 1.070 150x200 Ç.P 1.087 160x200 Ç.P 1.104 180x200 Ç.P 1.173 200x200 Ç.P 1.242 Fiyatlara yatak ve başlık

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 2018 Collection olivia sofa ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 02 olivia sofa / olivia koltuk takımı www.sevyat.com 03 valente sofa ÜÇLÜ G/W: 248

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423

Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 Atom Star Yatak Organic Mattress Ürün Kodu: 423 * Atom Star yatak ile unutulmaz bir uyku... * Uzun yıllar mukavemeti bozulmayan hasır yay kullanılmıştır. * Yüzeysel Doğal Pamuk işlemeli kumaş... * Terlemeyi

Detaylı

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer

mutlu başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu huzurlu bir uykudan geçer sağlıklı uyku dostu... mutlu ve zinde bir güne başlamanın yolu, huzurlu bir uykudan geçer... Uyku konforunuz, genel sağlığınız adına çok

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

Değişimin başladığı yer. The place where change starts

Değişimin başladığı yer. The place where change starts Değişimin başladığı yer The place where change starts 1915 New York City New Polo Bedding Factory Birileri gelir, dünyayı değiştirir... Birileri bazen bir düşünceyle gelir, değiştirir dünyayı... Bazen

Detaylı

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza

elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza elegance elagance başlık / damask yatak / mina kanyon baza Elegance yatak seti, modern mekânlar için özenle ve titizlikle sizlerin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış özel bir üründür. Elegance yatak seti,

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri

hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanınızda... Viskoelastik Medikal Destek Sistemleri İşbir Yatak, yaptığı AR-GE çalışmaları sonrasında sektörde bir devrim niteliğinde olan viskoelastik malzemeyi üretti.

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z...

Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... ürün kataloğu 14 Hep m z sabah uyandığımızda d nlenm ş ve yen b r güne hazır kalkmak ster z... D nlenm ş ve güzel b r uyku ç n en öneml şey, tab k yatağınızdır. B sco Yatak, s ze uygun konforda farklı

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN

CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN DAHA SAĞLIKLI UYKU İÇİN YARATICI ÇÖZÜMLER. CARDİMO UYKU TEKNOLOJİLERİ İLE RAHAT BİR UYKUYU GARANTİYE ALIN Günlük uyku düzenimiz, verimli

Detaylı

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali

27 yıllık tecrübe... Uykunun en tatlı hali Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammadde seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile her bir hammaddemizi ve üretici firmayı özenle seçeriz. Bunun

Detaylı

Eco Pouf 56 Optimal Brown Yastıklar Verona Bed Set Alis Pouf

Eco Pouf 56 Optimal Brown Yastıklar Verona Bed Set Alis Pouf Pure Gold 04 Scarlet 18 Ottoman Bed Set 32 Optima Bed Set 46 Crown 05 Colt 19 Barcelona Bed Set 33 Point Bed Set 47 Avalance 06 Royalty 20 Majeste Bed Set 34 Inci Kumas Bed Set 48 Aries 07 Forlan Premium

Detaylı

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR;

CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; CAPRICE VISCO GRUBU YASTIK VE YATAKLAR; KOD / BOYUT CP 001 60X40X16 NASA tarafından üretilen memory foam (hafızalı sünger) adı verilen viscoelastik malzemeden yapılmıştır.memory Foam yastığının en önemli

Detaylı

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir?

Yatak Alırken. Lateks (Kauçuk) Yatak nedir? İyi Bir Uyku için. Visco Yatak nedir? SÜNSA Yatak Müşteri taleplerine uygun, zengin ürün çeşitleriyle, 1979 yılından bugüne sektöründeki konumunu, güvenilirlik zemininde güçlendiren SÜN-SA Yatak, ev dekorasyonu alanında hizmet kalitesinden

Detaylı

CLASSIC FOUR SEASONS

CLASSIC FOUR SEASONS İÇİNDEKİLER / INDEX KAZ TÜYÜ YASTIKLAR 3-7 KAZ TÜYÜ YORGANLAR 8-11 ÖZEL SERİ DOĞAL ÜRÜNLER 12-15 ELYAF YASTIKLAR 16-18 ELYAF YORGANLAR 19-21 ERGONOMİK YASTIKLAR 22 ALEZLER & UYKU PEDLERİ 23 KAZ TÜYÜ YASTIKLAR

Detaylı

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK...

SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... SİZİN İÇİN EN İYİ HAMMADDELERİ ÖZENLE SEÇTİK... Koşulsuz müşteri memnuniyetinin ilk halkası, doğru hammade seçimi ve yüksek standartlarda kalite kontrol mekanizmasıdır. Bunun bilinci ile üretici firmalarımızı

Detaylı

Evlerde huzurun Abc si...

Evlerde huzurun Abc si... Evlerde huzurun Abc si... Her sabah, yeni bir güzelliğe uyanmaktır. Abc sleep concept, tüm yatak üretiminde, Kanserojen içermeyen, D2 Normuna sahip Hot Melt (Su bazlı yapıştırıcı) kullanmaktadır. Hot Melt

Detaylı

EKSTRA İNDİRİM. Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

EKSTRA İNDİRİM. Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. İNDİRİM EKSTRA Belirli ürünlerde KIŞ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YAZZ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir deyişle,

Detaylı

YATAKLAR DEĞİŞSİN UYKULAR YENİLENSİN! İNDİRİM DEĞİŞTİRME KAMPANYASI

YATAKLAR DEĞİŞSİN UYKULAR YENİLENSİN! İNDİRİM DEĞİŞTİRME KAMPANYASI İNDİRİM SONBAHAR - KIŞ KOLEKSİYONU KASIM - ARALIK 2018 GELENEKSEL DEĞİŞTİRME KAMPANYASI YATAK ve BAZALARDA EKSTRA Belirli ürünlerde İNDİRİM YATAKLAR DEĞİŞSİN UYKULAR YENİLENSİN! Yataş yataklarda geleneksel

Detaylı

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YAZZ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir deyişle,

Detaylı

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar index Yatak Setleri SET 1 04-05 Altea Baza - Altea Başlık - Beria Yatak SET 2 06-07 Sonato Baza - Sonato Başlık - Montana Yatak SET 3 08-09 Omega

Detaylı

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N.

BAZA-AR K O L E K S İ Y O N. BAZA-AR M O D E R N Ş I K E S T E T İ K K O N F O R L U 2 0 1 0 K O L E K S İ Y O N 2010 KOLEKSİYON Kayseri Fabrika Organize San. Böl. 18. Cad. No : 21 / KAYSERİ Tel: +90 352 321 33 28 Faks: +90 352 321

Detaylı

Otel Ürünleri Kataloğu

Otel Ürünleri Kataloğu Otel Ürünleri Kataloğu Yay Sistemleri Dünyada en çok kullanılan klasik Bonnell yay sistemi. Talep edildiği takdirde yatak kumaşı veya tüm yatak katmanlarında alev geciktirici özellikte hammaddeler kullanılır.

Detaylı

indirim YATAŞ UYKUSUNDA YILIN EN BÜYÜK FIRSATI! DEĞİŞTİRME KAMPANYASI 2018 FİYATLARI DEVAM EDİYOR

indirim YATAŞ UYKUSUNDA YILIN EN BÜYÜK FIRSATI! DEĞİŞTİRME KAMPANYASI 2018 FİYATLARI DEVAM EDİYOR KIŞ KOLEKSİYONU OCAK - ŞUBAT 2019 GELENEKSEL DEĞİŞTİRME KAMPANYASI YATAK VE BAZALARDA BİRÇOK ÜRÜNDE 2018 LARI DEVAM EDİYOR YE VARAN indirim KDV İNDİRİMİ YATAŞ UYKUSUNDA YILIN EN BÜYÜK FIRSATI! Yataş uykusuyla

Detaylı

2015 Mattresses Collection

2015 Mattresses Collection 3 güzel bir geleceğe uyanmak için! Uyku, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için vazgeçilmezdir. Kendinize en uygun yatağı almanız, yaşam kaliteniz ve sağlığınız için yapacağınız en iyi yatırımdır, özellikle

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi YAZ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi YAZ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE YAZ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

YILIN SON KAMPANYASI TÜM ÜRÜNLERDE NET % indirim SONBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

YILIN SON KAMPANYASI TÜM ÜRÜNLERDE NET % indirim SONBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. YILIN SON KAMPANYASI TÜM ÜRÜNLERDE 20 NET % indirim SONBAHAR KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun

Detaylı

SCHLAF SHÖN. Neden KUNST Bedding i tercih etmelisiniz?

SCHLAF SHÖN. Neden KUNST Bedding i tercih etmelisiniz? Neden KUNST Bedding i tercih etmelisiniz? Çünkü ortalama ömrümüzün üçte birini uyuyarak geçirdiğimizi düşünürsek, uykunun hayatımızda ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabiliriz. Uyku, pasif bir dinlenme

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE NET. indirim KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE NET. indirim KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE NET % indirim KIŞ KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K

Elit Uyku Zamanı E L İ T YA T A K Elit Uyku Zamanı ELİTYATAK, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

İLKBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

İLKBAHAR KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. İLKBAHAR KOLEKSİYONU Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır. Başka bir

Detaylı

Rüyalarınız için temiz hava akımı

Rüyalarınız için temiz hava akımı Rüyalarınız için temiz hava akımı Daha iyi bir uyku için temiz hava Temiz hava, Dünya üzerindeki en temel unsurlardan biridir ve insanlar için hayati önem taşır. Akciğerlerimizi günde 25,000 kereden daha

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

2015 uyku koleksiyonu

2015 uyku koleksiyonu 2015 uyku koleksiyonu Artık uykunuz kesintisiz olacak. Yatağınızla sadece uykunuzu değil aslında hayatınızı paylaşıyorsunuz. Ona emanet ettiğiniz vücudunuzu, organik pamuktan yapılmış doğal bir yatağın

Detaylı

Mükemmel form, kusursuz konfor!

Mükemmel form, kusursuz konfor! Mükemmel form, kusursuz konfor! Urün yelpazemizde yer alan ve en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan FlexiForm, 14 ile 60 dansite (yoğunluk- kg/m3) arasında üretilebilen konvansiyonel sünger çeşitlerini

Detaylı

NEW COLLECTION

NEW COLLECTION www.sevyat.com NEW COLLECTION WELCOME TO NEW C OL L E C T I ON INDEX www.sevyat.com 08-87 90-139 Koltuk Takımları UykuSetleri 140-143 B a z a l a r 145-171 172-175 Y a t a k l a r B a ş l ı k l a r KOLTUK

Detaylı

40. YILA ÖZEL YATAK DEĞİŞTİRME KAMPANYASI

40. YILA ÖZEL YATAK DEĞİŞTİRME KAMPANYASI 2016 KIŞ KOLEKSİYONU 40. YILA ÖZEL YATAK DEĞİŞTİRME KAMPANYASI Yataş ın 40. yılı şerefine eski yatağınızı evinizden alıyor, yeni Yataş ınızı evinize teslim ediyoruz. Yastık ve yorganlarda %60 a varan,

Detaylı

TÜM YATAKLARDA. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM YATAKLARDA. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM LARDA KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen yataktır.

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi.

TÜM ÜRÜNLERDE. KDV indirimi KIŞ KOLEKSİYONU. Perakende fiyat listesi. TÜM ÜRÜNLERDE KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun seçilmiş, bel, sırt, baş, boyun ve diz bölgenizi destekleyen

Detaylı

YATAŞ LA 40 YIL. 40 yıl önce

YATAŞ LA 40 YIL. 40 yıl önce 1 YATAŞ LA 40 YIL 40 yıl önce herkes iyi bir uykuyu hak ediyor diyerek yola çıktık. Sağlıklı ve kaliteli bir uykunun ayrıcalık değil herkesin hakkı olduğuna inandık. 40 yıl boyunca emekle, özenle ve disiplinle

Detaylı

UYKU UZMANI U Y K U U Z M A N I 2 Yatağımızla sadece uykumuzu değil, hayatımızı da paylaşıyoruz. Sağlıklı bir uyku ve vücudumuzun dinlendiğini hissetmek huzur verir. Güne nasıl başlarsanız öyle devam

Detaylı

Türkiye ye bir İsveç rüyası yaşatıyoruz.

Türkiye ye bir İsveç rüyası yaşatıyoruz. Türkiye ye bir İsveç rüyası yaşatıyoruz. İsveç uyku sanatı, Türkiye de. İsveç uyku sanatından ve İskandinav tasarım anlayışından ilham alan älsa, Türkiye ye yeni bir uyku kültürü getiriyor. İsveç te başlayan

Detaylı

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz...

HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... www.bedpark.com.tr HAKKIMIZDA Bedpark ta biz... Uykuyu da yatakları da çok seviyoruz. Dolayısıyla işimizi aşkla yapıyoruz. İnsanların konforlu yataklarda rahatça uyuyup mutlu uyandığı güzel bir gelecek

Detaylı

Eldivenler ve Kıyafetler

Eldivenler ve Kıyafetler BÖLÜM 7 Eldivenler ve Kıyafetler MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 7 SAYFA 225 Omuz Korumalı Rektal Muayene Eldivenleri Omuz bölgesini saran yapıda özel bir dizayna sahiptir. KRUTEX Omuz Korumalı

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG

ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOG Güzel ve Sağlıklı bir uyku için... Stresten uzak durun... Uyku vaktiniz gelse de uykunuz gelmediyse sizi rahatlatacağını ve günün gerginliğinden arındıracağını bildiğiniz

Detaylı

İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ VARAN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 2017/2. TÜM YATAK, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE

İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ VARAN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 2017/2. TÜM YATAK, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE PERAKENDE LİSTESİ 207/2 45 İYİ BİR UYKU İÇİN EN GÜZELİ ŞİMDİ e VARAN TÜM, BAZA, BAŞLIK ve EV TEKSTİLİNDE Laressa da Sonbahar Fırsatları 45 45 40 Kökleri, 973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan Ankara

Detaylı

40. YIL ÖZEL YATAŞ TA İNDİRİM VE HEDİYE YAĞMURU 2016 YAZ KOLEKSİYONU

40. YIL ÖZEL YATAŞ TA İNDİRİM VE HEDİYE YAĞMURU 2016 YAZ KOLEKSİYONU 2016 YAZ KOLEKSİYONU YATAK - BAZALARDA 40. YIL ÖZEL YATAŞ TA VE HEDİYE YAĞMURU Yataş ın 40. yılı şerefine yataklarda ve bazalarda net %35, başlıklarda net %40 indirim ve birçok üründe hediye fırsatı! Ayrıca

Detaylı

Paylaşacağımız Çok Şey Var

Paylaşacağımız Çok Şey Var 2017-2018 Paylaşacağımız Çok Şey Var Bu katalogdaki ürünler Karaca Home tarafından, Aşerenler, İsim düşünenler, Gece sık sık uyananlar, Bebeğinin gülüşüyle tüm yorgunluğunu unutanlar için özel olarak

Detaylı

Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O

Elit Uyku Zamanı E L İ T V I S C O Elit Uyku Zamanı ELİTVISCO, sağlıklı ve elit bir uyku için sürekli kendisini yenileyen teknolojisiyle en mükemmeli sizler için üretmektedir. Beklentilerinizi karşılayabilmek için uzman bir kadro ile çalışan

Detaylı

Yatağınızı aldığınız yılı hatırlıyor musunuz?

Yatağınızı aldığınız yılı hatırlıyor musunuz? Fiyat Listesi 2013 Yatağınızı aldığınız yılı hatırlıyor musunuz? O zamanlar kim başbakandı acaba? Ya o yılın hit şarkıları... Hiç biri aklınıza geliyor mu? Yakın çevrenizde neler olmuştu kim bilir? Evlenenler,

Detaylı

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Me Too Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Me Too Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Dünyanın en iyi kişisel koltuklarından biri. İnsan anatomisi uzun süre oturmaya uygun olmasa da hayatımızın en az 15 yılını oturarak geçiyoruz. Bu sürecin sağlığımız

Detaylı

Sağlıklı uyu, mutlu yaşa...

Sağlıklı uyu, mutlu yaşa... Sağlıklı uyu, mutlu yaşa... İndex Venüs Set SETLER 06-09 YATAKLAR Safran 81-82 King Set 10-13 Venedik 83-84 Oregon Set 14-17 Viscolex 85-86 Prestige Set 18-21 Visco Medical 87-88 Nevada Set 22-25 Visco

Detaylı

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU

DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU DORUK OTEL TEKSTİLİ 2015 KATALOĞU HAVLU GRUBU LİNEN GRUBU YASTIK GRUBU RESTAURANT SPA GRUBU TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER OTEL YATAKLARI DİGER ÜRÜNLER OTEL HAVLULARI %100 Pamuk. %100 Hidrofil,özelliği kazandırılmıştır.

Detaylı

yatakuzmanı Sağlıklı uyku teknolojileri İşbir Yatak ta. Ürün Kataloğu

yatakuzmanı Sağlıklı uyku teknolojileri İşbir Yatak ta. Ürün Kataloğu yatakuzmanı Sağlıklı uyku teknolojileri İşbir Yatak ta. 2017 Ürün Kataloğu 1 Sağlıklı bir uykunun gerektirdiği tüm teknolojiler İşbir Yatak ta... YATAK UYKU TEKNOLOJİLERİ 01 02 AÇIK HÜCRELİ VISCO TEKNOLOJİSİ

Detaylı

YATAK, BAŞLIK VE BAZALARDA

YATAK, BAŞLIK VE BAZALARDA 2019/3 PERAKENDE SATIŞ Sİ İDAŞ'tan alacağınız her ürün ile, sizde eğitim gönüllüsü olun. MÜjDE Evlenenlere Evini Yenileyenlere YATAK, BAŞLIK VE BAZALARDA KDV yi SıfıRladıK TÜM Ürünlerde NAKİT ALIMLARDA

Detaylı

TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. KDV indirimi. Perakende fiyat listesi.

TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU. KDV indirimi. Perakende fiyat listesi. TÜM YATAKLARDA SONBAHAR KIŞ KOLEKSİYONU KDV indirimi Perakende fiyat listesi. 2+2 Dolgu Garantisi 10 Yay Garantisi Selena bir markasıdır. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza

Detaylı

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

tiger Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 tiger 2013/08 R 01 TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye tiger tiger 1 tasarım Ray Carter Tiger 6 HA Tiger 8 HA 2 Tiger 4 A Tiger

Detaylı

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Me Too. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Me Too Kullanım ve Montaj Kılavuzu Her açıdan mükemmel Me Too, bedeni mükemmel șekilde tamamlar ve çalıșma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan

Detaylı

tatlı bir rüya... new collection

tatlı bir rüya... new collection tatlı bir rüya... new collection BEL VE SIRT AĞRILARINDAN NASIL KURTULABİLİRSİNİZ? * Bel ve sırt ağrılarınızdan kurtulmak için düzenli olarak spor yapınız. * Aldığınız her kilo omurganızda ağırlık yapacaktır.

Detaylı

VÜCUDUMUZDA SISTEMLER. Destek ve Hareket

VÜCUDUMUZDA SISTEMLER. Destek ve Hareket VÜCUDUMUZDA SISTEMLER Destek ve Hareket DESTEK VE HAREKET SİSTEMİ Vücudun hareket etmesini sağlamak Vücutta bulunan organlara destek sağlamak Destek ve Hareket Sistemi İskelet Sistemi Kaslar Kemikler Eklemler

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

www.valerimobilya.com ROSE Yatak Odası 2 2 Kapaklı Sürgülü Dolap 2165 2490 655 2 Kapaklı XL Sürgülü Dolap 2165 2640 655 Karyola 1341 1930 2045 Tuvalet Masası 1542 1270 462 Komodin 430 634 468 Puf 420 370

Detaylı

2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU

2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU 2016/1 KIŞ/İLKBAHAR KOLEKSİYONU TÜM YATAKLARDA % KDV İNDİRİMİ 2+2 YIL Dolgu Garantisi 10 YIL Yay Garantisi Selena bir markasıdır. YATAĞINIZIN SELENA OLMASI İÇİN 7 İYİ NEDEN İyi yatak, vücut yapınıza uygun

Detaylı

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN.

The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN. The wound beds Last LEBENMANN MEDICAL PRODUCT LEBENMANN MEDICAL PRODUCT www.lebenmann.com HASTA POZİSYON YASTIK SETİ Ürün Özellikleri asta pozisyon yastığı; hastanelerde bulunan kliniklerde, yoğun bakım

Detaylı

Gece kusları bile uyuyacak.

Gece kusları bile uyuyacak. Gece kusları bile uyuyacak. Birçok kültürde bilgeliğin sembolü olan baykuşlar, kanatlarının anatomisiyle Japon mühendislerine ilham vererek teknolojinin de sembolü haline geldiler. Bilgiye ve teknolojiye

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor.

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor. Kökleri 1973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan, Ankara Yatak ve Kapitone Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 1992 den beri yatak ve mobilya pazarında faaliyet gösteren şirketimiz 2005 yılında oluşturduğu

Detaylı

Kaliteli Yasam. Çözümleri

Kaliteli Yasam. Çözümleri Kaliteli Yasam. Çözümleri seatbed Oturma Pozisyonlu Hasta Karyolası www.maxicare.com.tr Abou 1 .. Etik degerlerimiz? MİSYON VİZYON İLKELERİMİZ Yenilikçi AR-GE siyle evde bakım ihtiyacı olan hastalara yaşam

Detaylı

TEMPUR-MED. Anti-Dekübit Medikal Ürünler

TEMPUR-MED. Anti-Dekübit Medikal Ürünler 2014 TEMPUR-MED Anti-Dekübit Medikal Ürünler TEMPUR NİÇİN FARK YARATIR? TEMPUR Materyali TEMPUR, vücudun tam hatlarına uyum sağlayan açık hücreli visko-elastik, ısıya duyarlı bir materyaldir. TEMPUR Materyali,

Detaylı

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Breeze Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Breeze Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Farklı çalışma stilleri için akıllı performans koltuğu. Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru

Detaylı

REVELLA.COM.TR COLLECTION

REVELLA.COM.TR COLLECTION REVELLA.COM.TR 2017-2018 COLLECTION ... Gece de sizin için, gündüz de; Gündüz gün ışığı, gece ay ışığı; Ay ışığında yapraklar; Yapraklarda merak; Yapraklarda akıl; Gün ışığında binbir yeşil; Sarılar da

Detaylı

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

D Chair. Kullanım ve Montaj Kılavuzu D Chair Kullanım ve Montaj Kılavuzu Genç ve yalın D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalıșma ortamı sunar. Ayarlanabilir bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON CBX; güvenli, çok fonksiyonlu ve tasarım harikası çocuk arabaları ve koltuklarını çok uygun fiyatlarla size sunar. Ödül kazanmış ürünlerimiz olan ile güvenlik

Detaylı

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar

newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar newline series Yatak Setleri Yataklar Bazalar Başlıklar Yatak Setleri Yataklar Baza - Başlık - Yastıklar SET 15 Altea Baza - Altea Başlık - Naturel Yatak SET 2 Sonato Baza - Sonato Başlık - Montana Yatak

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

Türkiye ye uyku getirdik.

Türkiye ye uyku getirdik. Türkiye ye uyku getirdik. Türkiye ye bir İsveç rüyası yaşatıyoruz. İsveç uyku sanatından ve İskandinav tasarım anlayışından ilham alan Hälsa, Türkiye ye yeni bir uyku kültürü yaşatıyor. İsveç te başlayan

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU

LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU 2015 LASSA İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ KATALOĞU OTR SEGMENT LASSA LODER KAYA KAMYONU Loder Belden Kırmalı GREYDER EKSKAVATÖR BEKO LODER L2 L3 L4 L3/E3 E3 G2 EARTH GRIPPER EXC EG LODER Segment tanımı : Önlerinde

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

HAYATINIZIN VAZGEÇİLMEZİ Uykunuzun olmazsa olmazı yastıklar da Viscotex sayesinde en ideal yapıya kavuştu. Bir yastığın ulaşabileceği en yüksek konforun yanında, deforme olmayan, ısıya ve neme karşı dengeleyici,

Detaylı

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Breeze. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Breeze Kullanım ve Montaj Kılavuzu Yeni çalıșma trendlerinin akıllı koltuğu Breeze, çalıșma hayatında değișken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze,

Detaylı

Ocak 2017 Perakende Fiyat Listesi

Ocak 2017 Perakende Fiyat Listesi Ocak 2017 Perakende Fiyat Listesi AKÇABURGAZ MAHALLESİ AHMET YESEVİ CAD. (4.CAD) NO: 5 ESENYURT İSTANBUL T: 0212 886 90 90 www.altinyatak.com.tr Fiyatlara KDV dahildir. Taksitler ve toplam tutarlar arasında

Detaylı

Yorgunluğa son 7 Bölgeli LATEX Sünger. Kadife etkisi HyperSoft Sünger. HR Destek Süngeri Omurga Destek Süngeri Hava Kapsülü D E F.

Yorgunluğa son 7 Bölgeli LATEX Sünger. Kadife etkisi HyperSoft Sünger. HR Destek Süngeri Omurga Destek Süngeri Hava Kapsülü D E F. 5.106 3.727 3.168 indirim indirim indirim 2.899 Visco omfort Yatak ( cm) 3.627 2.647 2.250 indirim indirim indirim 2.059 atextra Yatak ( cm) afızalı teknoloji Visco Sessiz uyku R Visco elastik sünger omurgaya

Detaylı

Yassı Damla Sulama Borusu. Fayda & Özellikleri. Her Damlada Daha Fazla Bereket

Yassı Damla Sulama Borusu. Fayda & Özellikleri. Her Damlada Daha Fazla Bereket Jain Turbo Excel Kıyaslamanın Ötesindeki Mükemmellik Fayda & Özellikleri Yenilikçi Kademeli Labirent Hidrodinamik bir şekilde tasarlanmış kademeli diş yapısı çift akış rejimi oluşturmasına yardım eder.

Detaylı

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor.

Laressa Yatak, sağlıklı bir uyku için doğru tasarlanmış ve kaliteli yatak ürünlerinin önemini bilerek araştırıyor, üretiyor. Kökleri 1973 yılında kurulan Üçler Mefruşat a uzanan, Ankara Yatak ve Kapitone Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak 1992 den beri yatak ve mobilya pazarında faaliyet gösteren şirketimiz 2005 yılında oluşturduğu

Detaylı

UYKU ÇÖZÜMLERİ.

UYKU ÇÖZÜMLERİ. UYKU ÇÖZÜMLERİ www.serhat.com.tr HAPPINESS SPREAD OVER FIVE CONTINENTS. BEŞ KITAYA YAYILAN MUTLULUK. The Akkaş family which has been doing business for 4 generations, entered the home furniture sector

Detaylı

M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle

M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle M & G Bebe, yüksek kaliteli multi-fonksiyonel bebek arabası, araba koltukları ve aksesuarları distribütörüdür. Avrupadaki en iyi dizaynerler bizimle çalışmaktadırlar. Ürünlerimizde kaliteli ham madde kullanilmaktadır.

Detaylı

Eski yatakta %35 e varan indirim, yeni Yataş ta %100 uyku.

Eski yatakta %35 e varan indirim, yeni Yataş ta %100 uyku. Eski yatakta %35 e varan indirim, yeni Yataş ta %100 uyku. Geleneksel Yataş Yatak Değiştirme Kampanyası başladı. Eski yatağınızı %35 e varan indirimlerle Yataş yataklarla değiştirin, sağlıklı uykuyu kesintisiz

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı