Güvenlik Bilgi Formu ARRAT. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güvenlik Bilgi Formu ARRAT. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler"

Transkript

1 Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/preparasyon ve firma adı ARRAT Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Defterdar Yokusu No Tophane- Istanbul TURKEY Telefon: Telefaks numarası: Elektronik posta adresi: Acil durum için bilgi: International emergency number: Telefon: Telefaks numarası: Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Kimyasal yapısı tarım ilaçları, herbisit, suda dağılabilen granüller

2 Sayfa: 2/10 Tehlikeli bilesenleri dikamba Tritosulfuron İçerik (W/W): 50 % CAS numarası: EG numarasi: INDEX numarasi: X Tehlike işaret(ler)i: Xn R ifadesi(-leri): 22, 41, 52/53 İçerik (W/W): 25 % CAS numarası: Tehlike işaret(ler)i: Xi, N R ifadesi(-leri): 43, 50/53 Eğer tehlikeli bileşenler belirtilmişse, tehlike sembolleri ve risk ibarelerinin açık ifadeleri Bölüm 16'da verilmektedir. 3. Olası tehlikeler Sudaki organizmalar için toksik. Su ortamında uzun süreli olumsuz etkilere neden olabilir. 4. İlk yardım önlemleri Genel bilgiler: Cilde, gözlere ve giysilere temas etmesinden kaçınınız. Ürünün bulaştığı giysileri çıkarın. Eğer güçlükler meydana gelirse: Tıbbi yardım isteyin. Ambalaj, etiket ve/veya güvenlik bilgi formunu doktora gösterin. Solunursa: Hastayı sakinleştirin, açık havaya çıkarın, tıbbi yardım isteyin Deri ile temas ederse: Cilt ile temasında, derhal bol su ve sabun ile iyice yıkayın. Tahriş oluşursa, tıbbi yardım çağırın. Göz ile temas ederse: Derhal, etkilenen gözleri, göz kapaklarını açık tutarak en az 15 dakika süreyle akar su altında yıkayın, bir göz doktoruna danışın. Yutulursa: Derhal ağzınızı yıkayın ve sonra bol su için, doktor çagırın. Zehir Kontrol Merkezi veya doktor tarafından söylenmedikçe kusturmaya çalışmayın. Eğer kazazede bilincini yitirmişse veya çırpınıyorsa asla kusturmaya veya ağızdan herhangi birşey vermeye çalışmayın.

3 Sayfa: 3/10 Doktor için bilgiler: Tedavi: Semptomlara bağlı tedavi uygulayınız(dekontaminasyon, hayati fonksiyonlar), bilinen spesifik antidotu yoktur. 5. Yangınla mücadele önlemleri Uygun söndürücü maddeler: su püskürtme, karbon dioksit, köpük Özgül tehlikeler: karbon monoksit, azot oksitler, sülfür oksitler Yangın durumunda adı geçen maddeler/madde grupları açığa çıkabilir. Özel koruyucu donanım: Bağımsız soluma aparatı ve kimyasal maddelere karşı koruyucu elbise kullanın. Ek bilgiler: Patlaması ve/veya yanması ile yayılan gazları solumayın. Yangına maruz kalmaları durumunda su püskürtme yolu ile konteynerleri soğuk tutun. Ürünle kirlenmis olan söndürme suyunu ayri bir yerde toplayin, kanalizasyon ya da atiksu sistemlerine ulasmasina izin vermeyi n. Yangın enkazını ve kirlenmiş söndürme suyunu resmi mevzuata uygun olarakbertaraf ediniz. 6. Kaza sonucu serbest kalması durumunda alınacak önlemler Kişisel korunma önlemleri: Cilde, gözlere ve giysilere temas etmesinden kaçınınız. Kişisel koruyucu elbise kullanınız. Toz olusmasindan kaçinin. Çevreyi koruyucu önlemler: Toprağa/yeraltına deşarj etmeyiniz. Kanalizasyona/yüzey sularına/yeraltı sularına deşarj etmeyiniz. Temizleme yöntemleri: Küçük miktarlar için: Mekanik yöntemlerle temizleyin. Büyük miktarlar için: Mekanik yöntemlerle temizleyin. Toz kaldırmaktan kaçınınız. Temizleme işlemleri mutlaka solunum cihazı takılarak yapılmalıdır. Absorbe edilmiş maddeyi mevzuata uygun şekilde bertaraf ediniz. Atıkları etiketlenebilen ve mühürlenebilen uygun kaplarda toplayın. Kirlenmiş zeminleri ve nesneleri çevresel mevzuatı gözönünde bulundurarak su ve temizlik maddeleri ile iyice temizleyiniz. 7. Kullanım şekli ve depolama Kullanma şekli Doğru şekilde depolanır ve kullanılırsa özel önlemler gerektirmez. Depo ve çalışma alanlarının tamamen havalandırılmasını sağlayınız.

4 Sayfa: 4/10 Yangın ve patlamaya karşı koruma: Toz olusmasindan kaçinin. Toz birikmesinden kaçınınız. Toz hava ile patlayıcı karışım oluşturabilir. Elektrostatik yükü önleyiniz - tutuşturma kaynakları çok iyi muhafaza edilmeli - yangın söndürücüler hazır tutulmalı. Depolama Yiyeceklerden ve hayvan yemlerinden ayrı tutunuz. Depolama şartları hakkında ilave bilgiler: Nemden koruyunuz. Sıcaktan koruyun. Direkt günışığından koruyunuz. Depolama stabilitesi: Depolama süresi: 24 Ay Aşağıda belirtilen ısının üstüne çıkmasından koruyun: 30 C Madde/ürün uzun süreler belirtilen sıcaklığın üzerinde depolanırsa ürün özelliklerinde değişimler olabilir. 8. Maruz kalma sınırları ve kişisel korunma Kişisel korunma donanımları Solunum koruması: Eger solunabilir gazlar/tozlar olusursa, solunum korumasi. Toz oluşması durumunda solunum koruması. Partikül filtresi EN 143 Tip P2, filtreleme kapasitesi orta (daha az toksik maddelerin katı ve sıvı partikülleri). El koruması: Uzun süreli doğrudan teması için de uygun olan kimyasal koruyucu eldiven(en 374)(Tavsiye edilen: Koruyucu indeks 6, EN 374'e göre >480 dakika nüfuz etme süresine karşılık gelen): Örneğin nitril kauçuk (0.4 mm), kloropren kauçuk (0.5 mm), bütil kauçuk (0.7 mm) ve diğer Göz koruması: Yan siperlikleri olan emniyet gözlükleri (frame goggles) (EN 166) Vücut koruması: Vücut koruması yapılacak çalışmaya ve olası maruz kalma şekline göre seçilmelidir. Örneğin yüz siperliği, koruyucu çizme, kimyasal koruyucu elbise (DIN-EN 465'e göre). Genel güvenlik ve hijyen önlemleri: Kullanma talimatlarındaki kişisel koruma araçları konusundaki bilgiler tarım ilaçlarını son tüketici ambalajında kullanırken geçerlidir. Cilde, gözlere ve giysilere temas etmesinden kaçınınız. Kapalı iş elbisesi giyilmesi tavsiye edilir. Kirlenmiş giysileri derhal çıkarın ve güvenli şekilde bertaraf edin. İş elbisesini ayrı saklayın. Yiyeceklerden, içeceklerden ve hayvan yemlerinden uzak tutun. Çalışma yerinde yemek, içmek, sigara içmek ve burundan herhangi bir maddeyi içine çekmek yasaktır. Eller ve/ya yüz molalardan önce ve vardiya bitiminden sonra yıkanmalıdır.

5 Sayfa: 5/10 9. Fiziksel ve kimyasal özellikleri Form: Renk: Koku: granüller gri-kahverengi aromatik ph değeri: 7-8,5 (1 %(m)) (süspansiyon halinde) Erime noktası: ilgili degil İlgili bilgiler: Dicamba acid technical Erime noktası: C İlgili bilgiler: tritosulfuron tech. Erime noktası: 165 C : Ürün uçucu olmayan bir katıdır. Parlama noktası: ilgili degil Parlayıcılık: kola alevlenir değil (Direktif 92/69/EEC, A.10) Tutuşma sıcaklığı: 490 C Kendiliginden tutuşma sıcaklığı: 224 C (Direktif 92/69/EEC, A.16) Minimum tutuşma enerjisi: > 4,00 J (VDI 2263, sheet 1, 2.5) (1 hpa, yakl. 25 C) patlama tehlikesi: patlayıcı değil yangını artırıcı özellikleri: Yangını arttırıcı değildir. buhar basıncı: kayda değmez. Relatif yoğunluk: 1,462 (20 C) Bulk yoğunluğu: kg/m3 (20 C) Suda çözünebilirlik: dağılabilir Parçalanma katsayısı n-oktanol/su (log Pow): ilgili degil İlgili bilgiler: dicamba Parçalanma katsayısı n-oktanol/su (log Pow): -0,55 (25 C; ph değeri: 5) -1,51 (25 C; ph değeri: 9) -1,8 (25 C; ph değeri: 6,8) İlgili bilgiler: Tritosulfuron Parçalanma katsayısı n-oktanol/su (log Pow): 2,85 (20 C; ph değeri: 4)

6 Sayfa: 6/ Yüzey gerilimi: 2,93 (20 C; ph değeri: 2,7) 55,4 mn/m (20 C; 1,0 %(V)) 10. Stabilite ve reaktivite Termal bozunma: Öngörüldüğü / belirtildiği gibi kullanılır ve depolanırsa bozunma olmaz. Kaçınılması gereken maddeler: Kaçınılması gereken bir madde bilinmemektedir. Tehlikeli reaksiyonlar: Belirtildiği/tarif edildiği şekilde depolanır ve kullanılırsa tehlikeli reaksiyonlar oluşmaz. Tehlikeli bozunma ürünleri: Öngörülen/belirtilen şekilde depolanır ve kullanılırsa tehlikeli bozunma ürünleri oluşmaz. 11. Toksikolojik bilgiler Akut toksisite LD50 sıçan (oral): > mg/kg LC50 sıçan (Enhalatif ( nefesle beraber içine çekerek )): 5,9 mg/l 4 h Ürün test edilmemiştir. Verilen bilgiler benzer yapı ve bileşimdeki ürünlerden türetilmiştir. LD50 sıçan (Deri ile ilgili): > mg/kg Tahriş Birincil deri tahrişi tavşan: tahriş edici değil Birincil mukoza zarı tahrişi tavşan: tahriş edici değil Hassaslaşma modifiye Bühler Testi kobay: Hayvan deneylerinde deri hassaslaşmasına dair etkiler gözlenmemiştir. Diğer ilgili toksisite bilgileri Yanlis kullanim sagliga zarar verebilir.

7 Sayfa: 7/ Ekolojik bilgiler Ekotoksisite Balık toksisitesi: LC50 (96 h) > 100 mg/l, Oncorhynchus mykiss Su omurgasızları: EC50 (48 h) > 100 mg/l, Daphnia magna Su bitkileri: EC50 (72 h) 6,92 mg/l, Pseudokirchneriella subcapitata Devamlılık ve bozunabilirlik İlgili bilgiler: dicamba Eliminasyon bilgileri: < 20 % (28 d) (OECD 301D; EEC 92/6699, C.4-E) Biyolojik olarak kolayca ayrıştırılamaz(oecd kriterine göre). İlgili bilgiler: Tritosulfuron Eliminasyon bilgileri: Biyolojik olarak kolayca ayrıştırılamaz(oecd kriterine göre) İlave bilgiler Diğer ekotoksikolojik tavsiyeler: Ürün test edilmemiştir. Ekotoksikoloji konusundaki bilgiler benzer yapı bileşimdeki ürünlerden türetilmiştir. Ürünü kontrolsuz olarak çevreye bosaltmayin. 13. Atık giderme ile ilgili tavsiyeler Yerel mevzuata uygun şekilde bertaraf edilmeli veya yakılmalıdır. Kirlenmiş ambalaj: Kirlenmiş ambalajlar mümkün olduğunca boşaltılmalı ve ürün/kimyasal madde ile aynı şekilde bertaraf edilmelidir. 14. Taşıma bilgileri Karayolu taşıması ADR Tehlike sinifi: 9

8 Sayfa: 8/10 Ambalaj gurubu: III ID numarası: UN 3077 Tehlike etiketi: 9 Doğru yükleme ismi (Proper ÇEVRE İÇİN TEHLİKELİ MADDE, KATI, N.O.S. (içerir Shipment Name ): TRITOSULFURON 25%) RID Tehlike sinifi: 9 Ambalaj gurubu: III ID numarası: UN 3077 Tehlike etiketi: 9 Doğru yükleme ismi (Proper ÇEVRE İÇİN TEHLİKELİ MADDE, KATI, N.O.S. (içerir Shipment Name ): TRITOSULFURON 25%) Kanal gemisi ile taşıma ADNR Tehlike sinifi: 9 Ambalaj gurubu: III ID numarası: UN 3077 Tehlike etiketi: 9 Doğru yükleme ismi (Proper Shipment Name ): ÇEVRE İÇİN TEHLİKELİ MADDE, KATI, N.O.S. (içerir TRITOSULFURON 25%) Deniz taşıması IMDG Sea transport IMDG Tehlike sinifi: 9 Hazard class: 9 Ambalaj gurubu: III Packing group: III ID numarası: UN 3077 ID number: UN 3077 Tehlike etiketi: 9 Hazard label: 9 deniz kirletici: EVET Marine pollutant: YES Doğru yükleme ismi (Proper Shipment Name ): ÇEVRE İÇİN TEHLİKELİ MADDE, KATI, N.O.S. (içerir TRITOSULFURON 25%) Proper shipping name: ENVIRONMENTALLY HAZARDOUS SUBSTANCE, SOLID, N.O.S. (contains TRITOSULFURON 25%) Havayolu taşıması IATA/ICAO Air transport IATA/ICAO Tehlike sinifi: 9 Hazard class: 9 Ambalaj gurubu: III Packing group: III ID numarası: UN 3077 ID number: UN 3077 Tehlike etiketi: 9 Hazard label: 9 Doğru yükleme ismi (Proper Shipment Name ): ÇEVRE İÇİN TEHLİKELİ MADDE, KATI, N.O.S. (içerir TRITOSULFURON 25%) Proper shipping name: ENVIRONMENTALLY HAZARDOUS SUBSTANCE, SOLID, N.O.S. (contains TRITOSULFURON 25%)

9 Sayfa: 9/ Mevzuat bilgileri Avrupa Birliği mevzuatı (Etiketleme) / Ulusal yasalar/yönetmelikler AB Direktifleri: Tehlike işaret(ler)i N Çevre için tehlikeli. R ifadesi(-leri) R51/53 Sudaki organizmalar için toksik. Su ortamında uzun süreli olumsuz etkilere neden olabilir. S ifadesi(-leri) S2 Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. S13 Yiyeceklerden, içeceklerden ve hayvan yemlerinden uzak tutun. S20/21 Kullanımı sırasında yemek yemeyin, içecek ve sigara içmeyin. S35 Atıklarını ve kaplarını güvenli bir biçimde bertaraf edin. S57 Bulaşma ve birikme yolu ile çevreyi kirletmemesi için uygun bir kap kullanın. Etiketlemede gözönünde bulundurulacak tehlike oluşturan bileşenler: dicamba, Benzenesulfonamide, N-[[[4-methoxy-6-(trifluoromethyl)-1,3,5-triazin- 2-yl]amino]carbonyl]-2-(trifluoromethyl)- Ürün bunlari içerir: Tritosulfuron Allerjik reaksiyon yapabilir. Diğer düzenlemeler Bu tesis-koruyucu ürünün kullanıcısını ilgilendirmektedir:'insan ve çevre risklerinden kaçınmak için kullanım talimatlarına uyunuz'. (Direct 1999/45/EC, Article 10, No. 1.2) 16. Diğer bilgiler Bölüm 2'de belirtilmiş tehlikeli bileşenler varsa tehlike sembolleri ve risk ibarelerinin açık ifadeleri: Xn Zararlı. Xi Tahriş edici. N Çevre için tehlikeli. 22 Yutulması halinde sağlığa zararlıdır. 41 Ciddi göz hasarları tehlikesi. 52/53 Sudaki organizmalar için zararlı. Su ortamında uzun süreli olumsuz etkilere neden olabilir. 43 Cilt ile temasında alerji yapabilir.

10 Sayfa: 10/10 50/53 Sudaki organizmalar için çok toksik. Su ortamında uzun süreli olumsuz etkilere neden olabilir. Sol kenarda yer alan bir ters kesme işareti, bir önceki metin üzerinde düzeltme yapıldığını gösterir. Bu güvenlik bilgi formunda verilen bilgiler şu anki bilgi ve tecrübelerimize dayanmakta ve ürünü güvenlikle ilgili gereklilikler açısından tanımlamaktadır. Bilgiler ürünün özelliklerini tanımlamaz (ürün spesifikasyonu) Üzerinde mutabık kalınmış herhangi bir özellik ya ürünün spesifik bir amaca uygunluğu güvenlik bilgi formunda bulunan bilgilere dayandırılamaz. Entellektüel mülkiyet haklarının korunması ve ve mevcut yasa ve yönetmeliklere uyulması ürün alıcısının sorumluluğundadır.

Güvenlik Bilgi Formu CANTUS. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu CANTUS. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı CANTUS Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu SIEGE GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu SIEGE GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adõ SIEGE GEL Kullanõm: tarõm ilaçlarõ Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu FENDONA 6% SC. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu FENDONA 6% SC. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adõ FENDONA 6% SC Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Türk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Defterdar

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu CANDIT. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu CANDIT. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/preparasyon ve firma adı CANDIT Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu PIX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu PIX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/preparasyon ve firma adı PIX Kullanım: tarım ilaçları, büyüme düzenleyici Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu STOMP EXTRA. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu STOMP EXTRA. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/preparasyon ve firma adı STOMP EXTRA Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu BASAGRAN. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu BASAGRAN. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı BASAGRAN Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu SPECTRUM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu SPECTRUM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/preparasyon ve firma adı SPECTRUM Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu ACROBAT PLUS. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi

Güvenlik Bilgi Formu ACROBAT PLUS. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ACROBAT PLUS Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu VIVANDO. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu VIVANDO. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı VIVANDO Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu COSMOS. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu COSMOS. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/preparasyon ve firma adı COSMOS Kullanım: tarım ilaçları, insektisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu PYRAMIN SUPER. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu PYRAMIN SUPER. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi PYRAMIN SUPER Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu GOLIATH GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu GOLIATH GEL. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/preparasyon ve firma adı GOLIATH GEL Kullanım: biosit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Mete Plaza,

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu CABRIO TR. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi

Güvenlik Bilgi Formu CABRIO TR. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi CABRIO TR Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu OPERA MAX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu OPERA MAX. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/preparasyon ve firma adı OPERA MAX Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu DUETT ULTRA. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu DUETT ULTRA. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/preparasyon ve firma adı DUETT ULTRA Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ŞİRKET VE ÜRÜN TANIMI 31.08.2012 ÜRÜN İSMİ : COMA 550 SC AKTİF MADDE : FENBUTATIN OXIDE ÜRÜN KODU : ERTKİM 129 ÜRÜN TİPİ : AKARİSİT ŞİRKET ADI : ERTAR KİMYA TARIM URUNLERİ LTD. ADRES : HACI SABANCI

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. T-Shade* Green N. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3.

Güvenlik Bilgi Formu. T-Shade* Green N. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3. Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/preparasyon ve firma adı T-Shade* Green 73297 N Kullanım: Boya, vernik ve cila endüstrileri için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi QL AGRI 35 SL Kullanım: tarım ilaçları, insektisit Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir / Istanbul

Detaylı

ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE

ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ULTRASON S 2010 G4 UNCOLORED POLYARYLETHERSULFONE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu AVISO WG. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu AVISO WG. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi AVISO WG Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir / Istanbul TURKEY

Detaylı

Kullanım: Endüstriyel ürünlerin formulasyonunda veya sentezinde kullanılan kimyasallar.

Kullanım: Endüstriyel ürünlerin formulasyonunda veya sentezinde kullanılan kimyasallar. Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/preparasyon ve firma adı Loxanol PL 5825 Kullanım: Endüstriyel ürünlerin formulasyonunda veya sentezinde kullanılan kimyasallar. Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu BUTYLGLYCOL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3.

Güvenlik Bilgi Formu BUTYLGLYCOL. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler. 3. Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/preparasyon ve firma adõ BUTYLGLYCOL Kullanõm: kimyasal madde Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Magnetic Pigment 347 BASF Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ultramid B40 L Kimyasal adı: polyamide (PA 6) Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı

Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı Bölüm 1. Kimyasal / Malzeme ve Kurum / İş Sahibinin Tanıtımı 1.1. Madde/Müstahzar, Kimyasalın /Malzemenin Tanıtılması Ürün : CAS No : 141-78-6 Kullanım alanları : Çözücü ve seyreltici olarak kullanım alanı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Attasorb 20/40 LVM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu. Attasorb 20/40 LVM. 1. Madde/preparasyon ve firma adı. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/preparasyon ve firma adı Attasorb 20/40 LVM Kullanım: kimya endüstrisi için kimyasal madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu Chroma-Lite Magenta CL Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Magenta CL Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu Chroma-Lite Magenta CL Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Magenta CL Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Chroma-Lite Magenta CL4505 Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi PYRADEX T Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir / Istanbul TURKEY

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ŞİRKET VE ÜRÜN TANIMI 13.07.2012 ÜRÜN İSMİ : HUESCA ULTRA AKTİF MADDE : IMAZAMOX ÜRÜN KODU : ERTKİM 117 ÜRÜN TİPİ : HERBİSİT ŞİRKET ADI : ERTAR KİMYA TARIM URUNLERİ LTD. ADRES : HACI SABANCI ORGANİZE

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Paliotol Yellow L 1970 Kullanım: Boya, vernik ve cila endüstrileri için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi INTERVIX PRO Kullanım: tarım ilaçları, herbisit Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir / Istanbul TURKEY

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Cinquasia Scarlet L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Cinquasia Scarlet L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Cinquasia Scarlet L 3080 Kullanım: boyar madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

MasterSeal M 811 PART A also MASTERSEAL M 811 grau PTA

MasterSeal M 811 PART A also MASTERSEAL M 811 grau PTA Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal M 811 PART A also MASTERSEAL M 811 grau PTA Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: FORGARD 5 SG HAZIRLAMA TARİHİ : YENİ DÜZENLEME TARİHİ : REVİZYON NO : 00 Sayfa 1 /1

MADDE/MÜSTAHZAR ADI: FORGARD 5 SG HAZIRLAMA TARİHİ : YENİ DÜZENLEME TARİHİ : REVİZYON NO : 00 Sayfa 1 /1 HAZIRLAMA TARİHİ : 27.11.2014 Sayfa 1 /1 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde / Müstahzarın Tanıtılması: PESTİSİT 1.2. Madde / Müstahzarat Kullanımı: İNSEKTİSİT (BÖCEK İLACI

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Luvigel STAR. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi. 3. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Luvigel STAR. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Bileşimi / İçindekiler Hakkında Bilgi. 3. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/7 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Luvigel STAR Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Ammonium bicarbonate F Food Grade. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Ammonium bicarbonate F Food Grade. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Ammonium bicarbonate F Food Grade Kimyasal adı: ammonium hydrogencarbonate Kullanım: kimyasal madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/12 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi SIGNUM Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı ULTRASON E 2010 NATURAL POLYARYLETHERSULFONE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi DELAN Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu ORVEGO. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu ORVEGO. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/11 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ORVEGO Kullanım: tarım ilaçları, fungisit Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

ULTRAMID A3W BLACK 00464 POLYAMIDE

ULTRAMID A3W BLACK 00464 POLYAMIDE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı ULTRAMID A3W BLACK 00464 POLYAMIDE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

ULTRAMID C3U UNCOLORED POLYAMIDE

ULTRAMID C3U UNCOLORED POLYAMIDE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı ULTRAMID C3U UNCOLORED POLYAMIDE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MASTERKURE 176 Kullanım: Yapi kimyasallari ũrünij Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete Plaza, Değirmenyolu Cad. Huzurhoca

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Laroflex MP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Laroflex MP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Laroflex MP 25 Kimyasal adı: Polymer based on: vinyl compounds Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi Firma: BASF

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Alsibronz 55 Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Laromer UA Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Laromer UA Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Laromer UA 9029 Kullanım: Endüstriyel amaçlı kaplama malzemesi Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

ULTRAMID A3X2G5 BLACK POLYAMIDE

ULTRAMID A3X2G5 BLACK POLYAMIDE Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/6 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi ULTRAMID A3X2G5 BLACK 00100 POLYAMIDE Kullanım: polimer Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen Yellow S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen Yellow S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Lumogen Yellow S 0795 Kullanım: endüstriyel kullanım amaçlı boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Yellow L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Yellow L Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Irgazin Yellow L 0800 Kullanım: boyar madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI

: NF 62 PLASTISOL FLOK TUTKALI 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/5 Ticari İsmi Kullanım Alanı : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz Mah. 109. Sokak No: 8-12 Esenyurt

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex Ultra PX Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Dispex Ultra PX Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Dispex Ultra PX 4275 Kullanım: ıslatma ajanı Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 01.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CAPTA ASSISTANT TEAD Katkıl, Aktif Oksijen Bazlı Toz Ağartma Ürünü Ürünün uygulama alanı: Çamaşır Hijyen

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu MASAI 20 WP. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler

Güvenlik Bilgi Formu MASAI 20 WP. 1. Madde/preparasyon ve firma adõ. 2. Bileşimi/bileşenleri konusunda bilgiler Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/preparasyon ve firma adõ MASAI 20 WP Firma: BASF Aktiengesellschaft - D-67056 Ludwigshafen Germany İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. Defterdar

Detaylı

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma

Bilinen özel tehlikeleri yoktur. Tehlike uyarı sembol yada tanımlarını gerektirmez. Bileşen CAS-No. EINECS-No. Konsantrasyon Sınıflandırma Revizyon tarihi 08.01.2016 Baskı tarihi 11.01.2016 No6/1 Esenyurt, İstanbul, Turkey Tel +90 212 451 57 91 (pbx) Fax +90 212 451 57 96 Sayfa 1/5 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Ticari İsmi Kullanım Alanı Endüstriyel

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Rheovis PU 1216 Kullanım: Rheology modifier Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. ŞİRKET VE ÜRÜN TANIMI 26.03.2012 ÜRÜN İSMİ : DAGOS MZ AKTİF MADDE : DIMETHOMORPH + MANCOZEB ÜRÜN KODU : ERTKİM 092 ÜRÜN TİPİ : FUNGUSİT ŞİRKET ADI : ERTAR KİMYA TARIM URUNLERİ LTD. ADRES : HACI SABANCI

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen F Green Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Lumogen F Green Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Lumogen F Green 850 Kullanım: plastik endüstrisi için boyarmadde. Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Sicocer F White 2100 Kimyasal adı: Zircon Kullanım: seramik endüstrisi için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 07.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR PREPP Sert Polimer Cila Ürünün uygulama alanı:genel Temizlik/Bakım/Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

MasterTile FLX 22 grey also MASTERTILE 22 GREY. Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

MasterTile FLX 22 grey also MASTERTILE 22 GREY. Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterTile FLX 22 grey also MASTERTILE 22 GREY Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.10.2009 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: SEWER LINE Biyolojik Atık Su Arıtma Sistemleri İçin Ön Arıtma ve Koku Giderme Ürünün uygulama alanı:

Detaylı

MasterSeal P 682 also MASTERTOP P 682

MasterSeal P 682 also MASTERTOP P 682 Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi MasterSeal P 682 also MASTERTOP P 682 Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete Plaza, Değirmenyolu Cad.

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı FoamStar ST 2400 Kullanım: köpük kesici Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

MasterSeal P 681 PART B also MASTERTOP P 681,PART B

MasterSeal P 681 PART B also MASTERTOP P 681,PART B Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal P 681 PART B also MASTERTOP P 681,PART B Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş.

Detaylı

Eskişehir Karayolu 5. km Bozüyük 11300 BİLECİK Telefon: 0228 314 63 00 Fax: 0228 314 63 05

Eskişehir Karayolu 5. km Bozüyük 11300 BİLECİK Telefon: 0228 314 63 00 Fax: 0228 314 63 05 1 Ürün ve şirket tanımlaması Ürün bilgisi: Epoksi Bazlı Derz Dolgusu Ürün ticari ismi: Şirket ünvanı: VitraFix Epoxy Koramic Yapı Kimyasalları Eskişehir Karayolu 5. km Bozüyük 11300 BİLECİK Telefon: 0228

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 16.03.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF DIP L 10 - Leke Çıkarıcı Toz Ön Daldırma Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak hijyen sistemleri

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Sicocer F Black 2900 Kullanım: seramik endüstrisi için boyar maddeler Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis PU Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Rheovis PU 1270 Kullanım: Hammadde, sadece endüstriyel kullanım için Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com

: Telefon : +90 212 875 77 50 (3 hat) Fax : +90 212 875 08 22 web : www.anadolukimya.com e-mail : info@anadolukimya.com 1. ÜRÜN VE FİRMA TANIMI Sayfa : 1/6 Ticari İsmi Kullanım Alanı REACH Kayıt No : : Endüstriyel Tekstil Baskı Uygulamaları : Mevcut değil Firma Adı : Anadolu Kimya San.Tic.Ltd.Şti. Firma Adresi : Akçaburgaz

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 20/06/2011 Yayın Tarihi 22/06/2011 FORM_MSDS_R&D_017_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU. Hazırlanma Tarihi 20/06/2011 Yayın Tarihi 22/06/2011 FORM_MSDS_R&D_017_00 Yenilenme Tarihi/No Sayfa No: 1/9 Sayfa No: 1/9 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI: 1.1 Madde / Müstahzarın Tanıtılması: Ürün Adı Ürün İçeriği : Pyraclostrobin 6,7% + Boscalid 26,7% Formülasyon Şekli : WG (Suda dağılabilen

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU

GÜVENLİK BİLGİ FORMU GÜVENLİK BİLGİ FORMU 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Tarih: 11.11.2010 L/C No: 941AA00085 Ürün Adı: METADEX PELLET Aktif maddenin kimyasal adı (IUPAC): r-2,c-4, c-6, c-8-tetramethyl-1,3,5,7-tetroxocane

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/5 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 05.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: PERSONA PEARL S 100 Sedefli Sıvı El Sabunu Ürünün uygulama alanı: Kişisel Hijyen Ürünü Tedarikçi Firma

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Orange L 2890 HD. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Irgazin Orange L 2890 HD. 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Irgazin Orange L 2890 HD Kullanım: boyar madde Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic.

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/7 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA KLOR 90 Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina Bilgi merkezi:

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 15.05.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: FLOOR B 22 Ahşap ve Mobilya Temizleme Ürünü Ürünün uygulama alanı: Genel temizlik/bakım/hijyen ürünü

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterAir MA 1 also MELMIX I Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi:

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 1/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR GT-510 Ürün Kodu FH-002 Ürünün Uygulama Alanı Gıda hijyeni Üretici/Tedarikçi Bayer Kimya Temizlik Hijyen ve Kozmetik Ürünleri San. Tic.

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 1/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR DAİLY MAT Ürün Tanımı Otomatlar için Günlük Temizlik ve Bakım Maddesi Ürün Kodu ZH-008 Ürünün Uygulama Alanı Zemin Hijyeni Üretici/Tedarikçi

Detaylı

Zehirlenme durumunda UZEM in 114 no lu telefonunu arayın.

Zehirlenme durumunda UZEM in 114 no lu telefonunu arayın. Yeni Düzenleme Tarihi : Kaçıncı Düzenleme Olduğu : Form No : RFM018 Sayfa No : 1 / 6 1.Madde / müstahzar ve Şirketin Tanıtımı : TOMCAT 2 4 MEVSİM BLOK YEM Kullanım Amacı : Rodentisit Üretici Firma : Bell

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91 / 155 / EEC, 93 / 112 / EC, 2001 / 58 / EC ye göre Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR CARP Ürün Tanımı Kuru Köpük Halı Yıkama Maddesi Ürün Kodu GH-011 Üretici/Tedarikçi Bayer Kimya Temizlik Hijyen ve Kozmetik Ürünleri

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu EMACO S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı. 3. Bileşimi /İçeriği Hakkında Bilgi

Güvenlik Bilgi Formu EMACO S Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı. 3. Bileşimi /İçeriği Hakkında Bilgi Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı EMACO S88 Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd. Sti. 34752 Icerenkoy - Atasehir

Detaylı

Kimyasal Yapısı Tanım : Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı

Kimyasal Yapısı Tanım : Tehlikesiz hammaddelerin ve aşağıda listelenen maddelerin sudaki karışımı 9191/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR HEAVY L Ürün Tanımı Ağır

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Yayın Tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR KT-34 L Ürün Tanımı Sebze

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Eupolen PE Green 87-3501 Kullanım: plastik endüstrisi için boyarmadde. Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. FoamStar ST Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/9 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı FoamStar ST 2438 Kullanım: köpük kesici Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San.

Detaylı

MasterSeal P 640 also MASTERSEAL 640 PRIMER. Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

MasterSeal P 640 also MASTERSEAL 640 PRIMER. Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal P 640 also MASTERSEAL 640 PRIMER Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı

1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI

1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Sayfa No : 1/ 5 1. MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Mühtahzarın Tanıtılması : EPOKSİ KAPLAMA SOLVENTSİZ BOYA 1.2. Madde/Mühtahzarın Kullanımı : 2 Komponentli Epoksi reçine esaslı,

Detaylı

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01

Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 Versiyon: 01 Yayın Tarihi: 02.04.07 Sayfa 1/5 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIM Ürün Bilgisi Ticari Adı Ürün Kodu Spesifikasyon Kullanım Ruhsat Sahibi Üretici Firma İMPOTEK DİFLUBENZURON SC Acil

Detaylı

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır.

Yıkanabilir tüm yüzeylerin ve nesnelerin günlük temizliğinde kullanılır. BÖLÜM 1: MADDE/MÜSTAHZAR VE ŞİRKET/İŞ SAHİBİNİN TANITIMI 1.1. Madde/Müstahzarın Tanıtılması Ürün Adı Ürün Özelliği Öncesinde dezenfekte edilen tüm yüzeylerin ve zeminlerin, hastaneler ve bakımevleri gibi

Detaylı

MasterSeal 525 PART B also MASTERSEAL 525 B

MasterSeal 525 PART B also MASTERSEAL 525 B Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı MasterSeal 525 PART B also MASTERSEAL 525 B Kullanım: Yapı kimyasalları ürünü Firma: BASF Yapı Kimyasalları A.Ş. Mete

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİ FORMU (1907/2006 No lu yönetmeliğe (AB) göre)

GÜVENLİK BİLGİ FORMU (1907/2006 No lu yönetmeliğe (AB) göre) 1. MADDE / MÜSTAHZAR VE ŞİRKET / İŞ SAHİBİNİN TANITIMI Ticari ismi :PETROBAND Kullanım : Endüstriyel kullanım Üretici Bilgileri : Evonik Goldschmidt GmbH Goldschmidtstr. 100 45127 Essen Telephone: +4920117301

Detaylı

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre

Yönetmelik(EC) No 1272/2008 sınıflandırma, etiketleme ve maddeler ve karışımların ambalajlamasına göre Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Cosmedia GEL CC Kullanım: Rheology modifier Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU Düzenlenme tarihi: 24.04.2010 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: CHEF RINSE Endüstriyel Bulaşık Makinesi Durulama Ürünü Ürünün uygulama alanı: Mutfak Hijyen Sistemleri

Detaylı

1.4. Acil Durum Telefonu (Mesai Saatleri İçerisinde)

1.4. Acil Durum Telefonu (Mesai Saatleri İçerisinde) Güvenlik Bilgi Formu " Tehlikeli Maddeler ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkındaki Yönetmeliğe ( 26.12.2008-.No.27092)" uygun olarak hazırlanmıştır. ATAMER

Detaylı

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu

ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu ECOFLEX F Fiksatör Güvenlik Bilgi Formu İlk Hazırlama Tarihi: Şubat 2013 Düzenleme No : 00 Uras Tekstil Kimya Turizm San. Ve Tic. A.Ş. Bağlar Mah. Fidan Sok. No:2/C Bağcılar/İstanbul Tel : +90 212 489

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis VP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Rheovis VP Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/8 1. Madde/Müstahzar ve Şirket/İş Sahibinin Tanıtımı Rheovis VP 1231 Kullanım: Hammadde, sadece endüstriyel kullanım için Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC

ÜRÜN GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/EC 91/155/EC ve ve Müstahzarlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formlarının Hazırlanması ve Dağıtılması Hakkında Yönetmelik Düzenleme tarihi 01/12/2012 1. Ürün ve Firma Tanıtımı Ürün Adı FAGOR FİNAL-P Ürün Tanımı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. Salcare Super Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı

Güvenlik Bilgi Formu. Salcare Super Madde/Karışım ve Firma Bilgisi. 2. Tehlikelerin Tanıtımı Güvenlik Bilgi Formu Sayfa: 1/10 1. Madde/Karışım ve Firma Bilgisi Salcare Super 7 Kullanım: kosmetik içerik Firma: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY İletişim adresi: BASF Tuerk Kimya San. ve Tic. Ltd.

Detaylı