DİNAMİK ISI PE / PS ÜRETİM TESİSLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DİNAMİK ISI PE / PS ÜRETİM TESİSLERİ"

Transkript

1 DİNAMİK ISI PE / PS ÜRETİM TESİSLERİ

2 20 yılı aşkın süredir yalıtım alanında faaliyetlerini sürdüren Dinamik Isı, ilk sanayici kimliğine, 2003 yılında yatırımına başlanan Polietilen Isı Yalıtım Köpüğü tesisleri ile kavuşmuştur. Üretime başladığı 2004 yılından beri gelişen ve büyüyen yatırımlarına, 2010 yılında PS ve 2011 yılında XPS üretim tesislerini de eklemiştir.

3 PE/PS Üretim Tesisleri m² alan içerisinde 9.000m² kapalı alana kurulmuştur.

4 2 Polietilen Köpük Extruder makinesi ile yıllık kg/yıl ve 1 Polistiren Köpük Extruder makinesi ile kg/yıl üretim kapasitesine sahiptir.

5 Toplamda m³ depolama alanı ile çeşitli ürünlerini stoklayarak müşteri taleplerine daha hızlı cevap verilebilmektedir.

6 İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKELER Azerbaycan Bulgaristan İsrail Irak Gürcistan KKTC Yunanistan Ermenistan Çek Cumhuriyeti

7 ÇEVRE DOSTU ÜRÜN/ÜRETİM Yalıtım uygulamaları ısı kayıplarını önleyerek, ısıtma ve soğutma çabaları sırasında çevreye verilen zararı önler. Bunun yanında ürünlerimiz; su, toprak ve havaya karışarak kirliliğe neden olmayan ve 100% geri dönüştürülebilir ürünlerdir. Şişirici ajan olarak kullanılan gazlar, yapılarında flor, hidrojen ve karbon atomları bulunmamaktadır ve ozon tabakası üzerinde olumsuz bir etkileri yoktur.

8 Ürünlerimiz ISO9001 ve belgelerine sahip üretim tesislerinde üretilmektedir yılı hedefleri doğrultusunda ve CE belgelendirme çalışmaları devam etmektedir.

9 PE / PS ÜRÜN GRUPLARI

10 POLİSTREN (PS) KÖPÜK PLAKALAR

11 POLİSTREN (PS) KÖPÜK PLAKALAR 3mm ila 10mm arası kalınlıklarda, 80*125cm ebatlarında üretilirler. Ahşap parkeler, laminat zeminler, ahşap döşeme zeminler ve hazır mantar parke zeminlerin yüzey döşemesinde ve duvar yalıtımlarında kullanılmaktadırlar. Soğuk zeminler için 5mm, soğuk duvarlar için 10mm kalınlığındaki ürünler ısı yalıtımında idealdir. Ofis, çocuk odası ya da yüzey yükü yüksek olan alanlarda 3mm ürün kullanımı daha uygundur.

12 NEDEN PS PLAKA? 22 db e kadar darbe sesi yalıtım sağlar Alev geciktirici donanıma sahiptir. (E Sınıfı) Basınca dayanıklıdır. (5mm ürünlerde 6,5 Ton/m²) Kullanım alanı geniştir Basit ve pratik uygulamaya sahiptir Uygulanan alanın ömrü süresince performans sergiler Buhar ve nem geçişlerine izin vermez. Zemin bozukluklarını telafi eder. Laminat parke için düz ve dayanıklı bir zemin sağlar.

13 PS PLAKA TİCARİ ÖZELLİKLERİ PS köpüğü plakalar DYNAFOAM markası ile tablodaki miktarlarda satışa sunulur. Özel siparişlerde değişik kalınlıklarda ve/veya folyo kaplı üretim gerçekleştirilebilir. KALINLIK EBAT PAKET/m² 3 mm 80*125cm 50 4 mm 80*125cm 35 5 mm 80*125cm 25 6 mm 80*125cm 25 8 mm 80*125cm mm 80*125cm 15

14 POLİETİLEN (PE) LEVHALAR

15 POLİETİLEN (PE) LEVHALAR 3mm ile 10mm arası kalınlıklarda, talebe göre değişik en ve boy ölçülerinde üretilir. Soğutma sistemleri ve havalandırma kanalları için en ideal ve ekonomik yalıtım malzemesidir. Büyük çaplı borular, kanallar, boyler gibi geniş yüzeyli ekipmanlarda ısı yalıtımı için güvenle kullanılır. Titreşimli çalışan makinaların kaide detaylarında vibrasyon sönümleyici olarak kullanılır.

16 NEDEN PE LEVHALAR? 23 db e kadar darbe sesi yalıtımı sağlar Alev geciktirici donanıma sahiptir. (E Sınıfı) Geniş çalışma sıcaklığı aralığı. (-80 C, +100 C) Optimum yoğunluk sağlanabilir. (26-35 kg/m³) Basit ve pratik uygulamaya sahiptir, fire vermez. Buhar ve nem geçişlerine izin vermez. Yüksek su buharı difüzyon direnci sayesinde yoğuşmayı minimum seviyeye indirir. Düşük ısı iletim katsayısı sayesinde ısı transferini önemli ölçüde azaltır.

17 PE LAMİNASYONLU (KALIN) PLAKALAR 3mm 10mm arası üretimleri yapılan polietilen levhalar laminasyon işlemi ile 100mm e kadar kalınlaştırılabilir ve talep edilen ölçülerde ebatlanırlar. PE plakalar, kapalı hücre yapısı sayesinde belirlenmiş yüke kadar suda batmazlar. Kalınlık ve yoğunluk ile doğru orantılı olarak basınca dayanımları yüksektir.

18 POLİETİLEN (PE) ŞİLTE Standart olarak 1,5mm 50m² olarak üretilen PE şilteler talep doğrultusunda değişik ebat ve kalınlıklarda üretilebilmektedir. Laminat parke ve şap altında ısı, ses, nem ve darbe yalıtımı sağlamak amacı ile ve ayrıca ambalaj malzemesi olarak kullanılır. Uygulaması kolaydır, esnektir, büzülme yapmaz. Çürüme, bozulma ve deformasyon olmaz. Yük iletimi düşüktür. Baskı kaldırıldığında eski halini alır. Hava ve su geçirmez.

19 PE KAPLAMALI PLAKALAR Değişik kalınlık ve ebatlarda üretilmiş PE levhalar bant, folyo, metalize ve benzeri ürünlerle kaplanabilmektedir.

20 PE KAPLAMALI LEVHALAR PE Levhalar yüzeylerine lamine edilen bant sayesinde kendinden yapışma özelliği kazanır. Bu sayede zamandan ve işçilikten tasarruf sağlanır ve fire minimuma indirilir. Alüminyum, metalize, alclad ve benzeri yüzey kaplamaları sayesinde, ürünün dış ortam dayanımı artar, ısı yalıtımında alınan verim yükselir.

21 POLİETİLEN (PE) BORULAR

22 POLİETİLEN (PE) BORULAR ½" den 8" e kadarki (20mm den 219mm e kadar) ısı tesisatlarında ısı kaybını, soğutma tesisatlarında ısı kazancını ve yoğuşmayı önler. 3mm den 30mm e kadar et kalınlığında üretilebilir. Dış yüzey borularda (yangın tesisatı gibi) donmaya karşı yalıtım amaçlı kullanılır. Metal ve ahşap yedek parçalar, şişe ve benzeri cam ürünlerde dahil yuvarlak yüzeye sahip cisimler için ambalajlama malzemesi olarak kullanılabilir.

23 NEDEN PE BORULAR? Isı kayıplarını ve yoğuşmayı önler. Geniş çalışma sıcaklığı aralığı. (-45 C, +105 C) Optimum yoğunluk sağlanabilir. (26-35 kg/m³) Prefabrik boru şekli ile basit ve pratik uygulamaya sahiptir, fire vermez. En ekonomik yalıtım malzemesidir. Yüksek darbe dayanımlıdır. Korozyona neden olan klorlları bünyesinde barındırmaz ve kimyasallara karşı dirençlidir.

24 PE KAPLAMALI BORULAR PE boruların yüzeylerine lamine edilen alüminyum folyo ve benzer yüzey kaplamaları sayesinde ürünün dış ortam dayanımı artar. Ek bir kaplamaya ihtiyaç duymadan kolay ve ekonomik bir kullanıma sahiptir. Isı yalıtımında alınan verim yükselir. 65mikron alüminyum kaplamalarda buhar difisyon katsayısı yükseldiği için (µ > ) klima ve soğutma tesisatlarında da yoğuşma problemi olmadan güvenle kullanılabilir.

25 POLİETİLEN (PE) FİTİLLER

26 POLİETİLEN (PE) FİTİLLER Genleşme derlerinde ve betonarme yapılarda derz dolgu malzemesi olarak kullanılır. Esnek olması nedeni ile istenilen şekil verilebilir. Mastik sarfiyatını önler ve uzun ömürlü derz dolgusu sağlar. Uygulaması kolaydır. Kapalı hücre yapısı sayesinde hava ve su geçirmez. Baskı kaldırıldığında eski halini alır. Büzülme yapmaz, çürümez, bozulmaz ve deforme olmaz.

27 PE AMBALAJLAMA PROFİLLERİ

28 PE AMBALAJLAMA PROFİLLERİ Geniş Kullanım Alanına Sahiptirler; Cam ve cam ürünleri, mobilya ve aksesuarları, otomotiv, yedek parça, seramik ve porselen ürünleri, elektrikli ve elektronik ürünler, spor, oyun, havuz ve deniz malzemeleri, küvet, lavabo, radyatör ve yapı ürünleri, alüminyum ve çelik kapıpencere sistemleri, çiçekçilik ve süsleme ürünleri, medikal ürünler, ayakkabı ve çanta imalatı, savunma sanayi ürünleri, aydınlatma malzemeleri, tanıtım ürünleri, nakliye sektörü, gıda ürünleri

29 PE AMBALAJLAMA PROFİLLERİ

30 ÖZEL TASARIM AMBALAJLAMA ÜRÜNLERİ

31 ÖZEL TASARIM AMBALAJLAMA ÜRÜNLERİ Ürünlerinize uygun olarak tasarlanmakta olan ambalajlama, istifleme ve taşıma ürünleridir. Esnek yapıları sayesinde ambalajda deformasyon olmaz ve üzerine gelen kuvvet kalktıktan sonra hemen ilk haline döner. Ekonomiktir. Nakliye ve depolamada ürün güvenliğini sağladığı gibi alan kayıplarını önler.

32 ÖZEL TASARIM AMBALAJLAMA ÜRÜNLERİ

33 KAPLAMALI DİĞER ÜRÜNLERİ KAUÇUK - CROSSLINK - EVA

34 KAPLAMALI DİĞER ÜRÜNLERİ KAUÇUK CROSSLINK EVA EPDM NEOPREN PE levhalarda olduğu gibi bir çok yalıtım malzemesi de firmamızda lamine edilerek kendinden yapışma özelliği kazanır. Alüminyum, metalize, alclad ve benzeri yüzey kaplamaları sayesinde, ürünün dış ortam dayanımı artar, ısı yalıtımında alınan verim yükselir.

35 KAPLAMALI DİĞER ÜRÜNLERİ KAUÇUK CROSSLINK EVA EPDM NEOPREN Ağ takviyeli bant ile lamine edilmiş, değişik kalınlıklarda ve ebatlardaki ürünler istenilen ebatlarda dilimlenerek bant yada conta olarak kullanıma sunulur.

36 VANA CEKETİ

37 VANA CEKETİ Isı kayıplarını ve yoğuşmayı önler. Kolayca montaj ve demontaj yapılabilir. Kullanıldığı alana özel hazırlanır. Yanmaz, su geçirmez ve dış ortamda kolaylıkla kullanılabilir. Uzun ömürlüdür. Kullanıldığı techizatın ömrünü de uzatır. %80 enerji tasarrufu sağlar. Paslanma ve korozyonu önler.

38 KALİTE KONTROL FAALİYETLERİ Dinamik Isı bünyesinde üretilen tüm ürünler, uluslar arası standartlar gerekliliklerini sağladığına dair kontrollerden geçirilir.

39 KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2012-02 FİYAT LİSTESİ 11 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda iyi bir ısı

Detaylı

FİYAT LİSTESİ

FİYAT LİSTESİ 2013 02 FİYAT LİSTESİ Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda etkin bir ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlar. 2011 Yalıtım

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ

KATI YALITIM MALZEMELERİ KATI YALITIM MALZEMELERİ ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ Kauçuk

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

POLİETİLEN İZOLE BORU FİYAT LİSTESİ

POLİETİLEN İZOLE BORU FİYAT LİSTESİ POLİETİLEN İZOLE BORU FİYAT LİSTESİ PROFLEX İZOLE BORU BİRİM FİYATLARI ( ) BORU DIŞ ÇAPI/KALINLIK 10mm 15mm 20mm İZOLE ÇAPI ÇELİK PLASTİK m / Poşet m / Poşet m / Poşet BORU BORU 22mm 1 / 2 " 20 240 0,625

Detaylı

POLİETİLEN YALITIM ÜRÜNLERİ

POLİETİLEN YALITIM ÜRÜNLERİ POLİETİLEN YLITIM ÜRÜNLERİ POLİETİLEN YLITIM ÜRÜNLERİ limaflex kapalı hücreli polietilen yalıtım ürünleri; yatırımcı, projeci, kullanıcı ve uygulayacıların beklentileri ile günümüzde büyük önem arz eden

Detaylı

Proco Plastik San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti.

Proco Plastik San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. POLİETİLEN BORU - FOLYOLU BORU & FİTİL FİYAT LİSTESİ PROFLEX İZOLE BORU BİRİM FİYATLARI ( ) BORU DIŞ ÇAPI/KALINLIK 10mm 15mm 20mm İZOLE ÇAPI ÇELİK PLASTİK BORU BORU 22mm 1 / 2 " 20 240 0,350 160 0,650

Detaylı

PEFLEX LEVHA. Uygulama

PEFLEX LEVHA. Uygulama PEFLEX LEVHA Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İzocam Peflex, iklimlendirme, soğutma, güneş enerjisi sistemlerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamak üzere üretilen kapalı gözenekli hücre yapısına sahip

Detaylı

ISI SES SU YANGIN YALITIMI 2012 YILI FİYAT LİSTESİ

ISI SES SU YANGIN YALITIMI 2012 YILI FİYAT LİSTESİ 2012 YILI FİYAT LİSTESİ 01.01.2012 CEOPACK PE AMBALAJ PROFİLLERİ ÜRÜN ADI V-50/8/8 POLİETİLEN PROFİL V-55/12/12 POLİETİLEN PROFİL V-60/14/14 POLİETİLEN PROFİL V-70/16/16 POLİETİLEN PROFİL V-100/20/20 POLİETİLEN

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ

KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ KATI YALITIM MALZEMELERİ TAŞ YÜNÜ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi TAŞ YÜNÜ Taş yünü, volkanik bir kaya olan bazalt

Detaylı

STOKLAMA BİLGİLERİ 7

STOKLAMA BİLGİLERİ 7 STOKLAMA BİLGİLERİ 7 ODE ŞİLTE Kullanılmayan çatı arasında döşeme üzerine serilerek uygulanan, havalandırma ve klima kanalları yalıtımında dıştan ısı ve ses yalıtımını sağlamak amacıyla, güneş kollektörlerinin

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Pa-Flex. Yalıtımda. Kalitesiyle Hemen Tanıșın!

Pa-Flex. Yalıtımda. Kalitesiyle Hemen Tanıșın! Ürün Kataloğu PaFlex Yalıtımda Kalitesiyle Hemen Tanıșın! INDEKS 3 6 10 Şirket Tanıtımı Boru İzolasyonları Fiyat Listesi 4 9 Levha İzolasyonları Yardımcı Ürünler 15 Sertifika & Belgeler 14 Nakliye 17 Ürün

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM ÜRÜNLERİ

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM ÜRÜNLERİ Havalandırma kanalları ile tesisat hatları enerji kaybının en yoğun olduğu bölgelerdir. Doğru malzeme ve doğru yalıtım kalınlığı seçimi ile bu enerji kaybının minimuma indirilmesi mümkündür. Dynaflex Rubber

Detaylı

TEKNİK ve YAPI YALITIMI ISO ISO 9001 ISO ISO OHSAS EN EN ODE ROCKFLEX. Taş Yünü

TEKNİK ve YAPI YALITIMI ISO ISO 9001 ISO ISO OHSAS EN EN ODE ROCKFLEX. Taş Yünü ISO 27001 ISO 9001 ISO 14001 ISO 50001 OHSAS 001 EN 13162 EN 14303 Taş Yünü TEKNİK ve YAPI YALITIMI FİRMA BİLGİSİ 1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ODE, 1988 yılında Türkiye

Detaylı

DYNA PROFIL. RoHS POLİETİLEN KÖPÜĞÜ FLEXIBLE AMBALAJ ÜRÜNLERİ. %100 Geri Dönüşümlüdür. Asbest, Kurşun, Civa vb. Ağır metaller içermez.

DYNA PROFIL. RoHS POLİETİLEN KÖPÜĞÜ FLEXIBLE AMBALAJ ÜRÜNLERİ. %100 Geri Dönüşümlüdür. Asbest, Kurşun, Civa vb. Ağır metaller içermez. YN PROFIL POLİTİLN KÖPÜĞÜ FLXIL MLJ ÜRÜNLRİ F-HF FR RoHS %0 Geri önüşümlüdür. sbest, Kurşun, iva vb. ğır metaller içermez. YN PROFIL POLİTİLN KÖPÜĞÜ FLXIL MLJ ÜRÜNLRİ Her Yerde 1. Tercih am ve am ürünleri

Detaylı

İzocam ayrıca çatı şiltesi ve rulopan ürünleri ile AB ülkelerinin ulusal emisyon limitlerine uygunluk belgesi olan Eurofins Gold belgesine sahiptir.

İzocam ayrıca çatı şiltesi ve rulopan ürünleri ile AB ülkelerinin ulusal emisyon limitlerine uygunluk belgesi olan Eurofins Gold belgesine sahiptir. FİYAT LİSTESİ 2018 aşan İzocam, sektördeki 50 yılı aşan tecrübesiyle ısı yalıtımı, gürültü kontrolü, yangın güvenliği, yoğuşma kontrolü gibi farklı uygulama ihtiyaçlarına ve alanlarına yönelik ürünler

Detaylı

Tesisatlarda Enerji Verimliliği & Isı Yalıtımı

Tesisatlarda Enerji Verimliliği & Isı Yalıtımı Türk Sanayisinde Enerji Verimliliği Semineri - 11 Mart 2009 İstanbul Sanayi Odası - Türkiye Tesisatlarda Enerji Verimliliği & Isı Yalıtımı Timur Diz Teknik İşler ve Eğitim Koordinatörü İZODER Isı Su Ses

Detaylı

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Sinerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. FOAMGLAS - CAM KÖPÜĞÜ nedir? FOAMGLAS - CAM KÖPÜĞÜ uzun ömürlü ve ölçüsel dengeye sahip kapalı gözenekli cam köpüğü ısı yalıtım malzemesidir. Saf camın erimesi ve pudra halindeki camla karbonun köpükleşmesi

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

SOĞUTMA SİSTEMLERİ YALITIMINDA MALZEME SEÇİMİ VE UYGULAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKLİ NOKTALAR 11. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ

SOĞUTMA SİSTEMLERİ YALITIMINDA MALZEME SEÇİMİ VE UYGULAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKLİ NOKTALAR 11. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ SOĞUTMA SİSTEMLERİ YALITIMINDA MALZEME SEÇİMİ VE UYGULAMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKLİ NOKTALAR 11. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ Ali ALANÇAY Metin AKDAŞ Makina Mühendisi Makina Mühendisi 1 Tesisat

Detaylı

YALITIM TEKNİĞİ. Yrd. Doç. Dr. Abid USTAOĞLU

YALITIM TEKNİĞİ. Yrd. Doç. Dr. Abid USTAOĞLU YALITIM TEKNİĞİ Yrd. Doç. Dr. Abid USTAOĞLU 1.11.2017 1 1.ISI YALITIMI Isı geçişini neler etkiler? Isı yalıtım nerelerde yapılır? Isı yalıtımı neden yapılmalıdır? 2.ISI YALITIMI MALZEMELERİ Çevresel etkiler

Detaylı

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ ALÜMiNYUM FOLYOLU VE KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ ALÜMiNYUM FOLYO PA-FLEX ELASTOMERİK BORU A-FLEX

Detaylı

Enerji Verimliği 2. A. Naci IŞIKLI EYODER (Yönetim Kurulu Murahhas Üye)

Enerji Verimliği 2. A. Naci IŞIKLI EYODER (Yönetim Kurulu Murahhas Üye) Enerji Verimliği 2 A. Naci IŞIKLI EYODER (Yönetim Kurulu Murahhas Üye) Ekim 2018 Konutlarda Enerji Tüketimi Konutlarda tüketilen enerjinin büyük kısmı ısı enerjisidir. 4 kişilik bir aile yılda yaklaşık

Detaylı

YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD. ısıtaş. inşaat A.Ş.

YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD. ısıtaş. inşaat A.Ş. YERDEN ISITMA VE YALITIM ÜRÜNLERİ ESPAN ISIBOARD ısıtaş 1950 inşaat A.Ş. R ISITAŞ HAKKINDA Üretim çalışmalarına 1950 yılında soba imalatıyla başlayan ISITAŞ, 2008 yılına kadar Türkiye,Balkan Ülkeleri,Azerbaycan

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

2016 FİYAT LİSTESİ DAMLA İKLİMLENDİRME İZOLASYON HAV. EKİP. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ

2016 FİYAT LİSTESİ DAMLA İKLİMLENDİRME İZOLASYON HAV. EKİP. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ 2016 LİSTESİ DAMLA İKLİMLENDİRME İZOLASYON HAV. EKİP. SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ 1201/4 SK. NO: 3 YENİŞEHİR KONAK / İZMİR TEL / FAX: 0 232 459 59 28 info@damlaizolasyon.com.tr www.damlaizolasyon.com.tr Elastomerik

Detaylı

DÜNYANIN HER YERİNDE FARK YARATIR

DÜNYANIN HER YERİNDE FARK YARATIR DÜNYANIN HER YERİNDE FARK YARATIR DAS YALITIM 20 yılında, mekanik tesisat sektöründe ısı yalıtımı amaçlı olarak kullanılan elastomerik kauçuk köpüğü üretiminde faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur.

Detaylı

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ

ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ ALÜMiNYUM FOLYOLU VE KENDİNDEN YAPIŞKANLI ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ ALÜMiNYUM FOLYO PA-FLEX ELASTOMERİK BORU A-FLEX

Detaylı

Ses Yalıtımlı Alçı Plaka Duvar Yapılması

Ses Yalıtımlı Alçı Plaka Duvar Yapılması Ses Yalıtımlı Alçı Plaka Duvar Yapılması İşveren ve temsilcisi tarafından onaylanmış proje ve detay çizimlerine göre; duvar U profillerinin, altına 4mm kalınlığında Index Fonostrip veya muadili yapıştırılması,

Detaylı

TAŞYÜNÜ PREFABRİK BORU

TAŞYÜNÜ PREFABRİK BORU TAŞYÜNÜ PREFABRİK BORU Kaplamasız veya alüminyum folyo kaplı, yüksek birim ağırlıkta Taşyününden imal edilen borular olup 250 C den yüksek sıcaklıklardaki sanayi borularının ısı yalıtımında, boruların

Detaylı

TESİSAT YALITIMINA GİRİŞ. Bengül BÖKE İnşaat Mühendisi 1

TESİSAT YALITIMINA GİRİŞ. Bengül BÖKE İnşaat Mühendisi 1 TESİSAT YALITIMINA GİRİŞ Bengül BÖKE İnşaat Mühendisi b.boke@ode.com.tr 1 İÇERİK Tesisat yalıtımı nedir? Tesisatta ısı yalıtımı nedir? Yalıtım malzemesi nedir, seçiminde aranan özellikler nelerdir? Tesisatta

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

DOĞRAMA ÜRÜNLERİ. DOĞRAMA YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER ve ÖZELLİKLERİ MALZEME TÜRÜ OLUMLU ÖZELLİKLER OLUMSUZ ÖZELLİKLER

DOĞRAMA ÜRÜNLERİ. DOĞRAMA YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER ve ÖZELLİKLERİ MALZEME TÜRÜ OLUMLU ÖZELLİKLER OLUMSUZ ÖZELLİKLER DOĞRAMA ÜRÜNLERİ AHŞAP METAL PLASTİK CAM BETON ALÇI DOĞRAMA YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER ve ÖZELLİKLERİ MALZEME TÜRÜ OLUMLU ÖZELLİKLER OLUMSUZ ÖZELLİKLER AHŞAP Masif ahşap Lamine ahşap Yapay ahşap levha

Detaylı

FLEXIVA ESNEK HAVA KANALLARI FİYAT LİSTESİ 2017

FLEXIVA ESNEK HAVA KANALLARI FİYAT LİSTESİ 2017 FLEXIVA ESNEK HAVA KANALLARI FİYAT LİSTESİ 2017 2 FLEXIVA ESNEK HAVA KANALLARI FİYAT LİSTESİ 2017 Dünyada Flexiva... 2 Esnek Kanal Seçimi... 4 ESNEK HAVALANDIRMA KANALLARI ARTIST Elyaf... 6 ARTIST Kauçuk...

Detaylı

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ

LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ - ISIPAN ISIPAN PRM LOJİSTİK BİLGİLERİ STOKLAMA BİLGİLERİ 1 ODE ISIPAN ODE ISIPAN DT/ BD 0,03-0,03 W/mK lik ısı iletkenlik katsayısına, 0-0 kpa basma dayanımına, Bünyesine su almayan yapıda ve optimum

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN POLAR İZOLASYON ISI İZOLASYONU TANITIM BROŞÜRÜ İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt

Detaylı

Elastomerik Kauçuk Köpüğü. Levha

Elastomerik Kauçuk Köpüğü. Levha Hakkımızda ; ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet vermek üzere 1998 yılında faaliyete geçerek yuvarlak, kare ve dikdörtgen formlu sac hava kanalları üretimine başlamıştır. Kurulduğu günden

Detaylı

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY

ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY ARMAFLEX LEVHA AL / KY / AL-KY Isı Yalıtımı Yoğuşma Kontrolü İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere üretilen, elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına

Detaylı

ENERJİ GİDERLERİNİZDE %80 TASARRUF

ENERJİ GİDERLERİNİZDE %80 TASARRUF ENERJİ GİDERLERİNİZDE %80 TASARRUF Birincil enerji kaynaklarının nerede ise tamamını ithal eden ülkemizde enerji maliyetleri için ödenen bedel çok büyük rakamlara ulaşmaktadır. Sanayi tesisleri, Oteller,

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

POLİETİLEN KÖPÜĞÜ ISI YALITIMI POLİETİLEN KÖPÜĞÜ LEVHALAR ALÜMİNYUM FOLYO KAPLI POLİETİLEN KÖPÜĞÜ LEVHALAR

POLİETİLEN KÖPÜĞÜ ISI YALITIMI POLİETİLEN KÖPÜĞÜ LEVHALAR ALÜMİNYUM FOLYO KAPLI POLİETİLEN KÖPÜĞÜ LEVHALAR POLİETİLEN KÖPÜĞÜ ISI YALITIMI POLİETİLEN KÖPÜĞÜ LEVHALAR Climaflex SS Polietilen levha Climaflex SA Bir tarafı kendinden yapışkanlı levha Kalınlık m²/rulo TL/m² Kalınlık m²/rulo TL/m² 3 100 1,25 3 100

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2012 ÇATI

FİYAT LİSTESİ 2012 ÇATI FİYAT LİSTESİ 2012 ÇATI ÇATI ŞİLTESİ - 300 Ürün En x Boy (m 2 ) C201-0040 1200 x 7500 80 9,00 4,80 43,20 C201-0041 1200 x 6000 100 7,20 6,00 43,20 C201-0043 1200 x 6000 120 7,20 7,30 52,56 C201-0352 1200

Detaylı

Renk ve Desen Kataloğu

Renk ve Desen Kataloğu 20 14 Renk ve Desen Kataloğu ML 6001 Naturel Woodlook ML 6002 Naturel Oak Milk ML 6003 Naturel Oak Ceruse ML 6004 Naturel Oak Old White L 5001 Naturel Hareli Meşe L 5002 Naturel Bamboo L 5003 Naturel Afromosia

Detaylı

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE DUVAR GİYDİRME SİSTEMİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL DIŞ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 AQUAPANEL UNIVERSAL 8mm PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 2 A- SİSTEM TANIMI: Mevcut duvar sistemlerinin

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ EXTRÜDE POLİSTREN LEVHA. 600x1250 TR200 TS EN 1607 < 5 (2) CS(10/Y)100 TS EN 826

TEKNİK BİLGİ FÖYÜ EXTRÜDE POLİSTREN LEVHA. 600x1250 TR200 TS EN 1607 < 5 (2) CS(10/Y)100 TS EN 826 Malzeme XPS Tip 1500 Kenar Profili Kare, Lambalı Yüzey Şekli Düz Yoğunluk d kg/m 3 min. 30 min. 24 min. 22 min. 23 min. 30 min. 30 Kalınlık T mm 20 25 30 40 50 60 70 80 90 100 T1/T2/T3 TS EN 823 Yangına

Detaylı

YÜKSEK FEN KURULU KARARI

YÜKSEK FEN KURULU KARARI : Değişiklik ve ilaveler YÜKSEK FEN KURULU KARARI 01.01.2010 tarihinden geçerli olmak üzere Bakanlığımız nın 24.02.2010 tarih ve 2010/16 sayılı kararı ile; 2010 yılına ait İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatıyla

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

TEKNİK ve YAPI YALITIMI ISO 27001 ISO 9001 EN 13162 EN 14303 ODE ROCKFLEX. Taş Yünü

TEKNİK ve YAPI YALITIMI ISO 27001 ISO 9001 EN 13162 EN 14303 ODE ROCKFLEX. Taş Yünü ISO 27001 ISO 9001 EN 13162 EN 14303 Taş Yünü TEKNİK ve YAPI YALITIMI ODE ROCKFLEX FİRMA BİLGİSİ Yalıtımda 30 yıllık uzmanlık; ODE ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE VANA CEKETİ S T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.tr

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE VANA CEKETİ S T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 VANA CEKETİ S T E Yakacık Vana & Armatür Ceketleri, armatürlerin (vana, pislik tutucu, çek valf, kompansatör, eşanjör, su tankı vb.) sıcak hatlarda ısı kaybını en

Detaylı

CO_DC75_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS

CO_DC75_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC75 + BX + CX) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) 40 cm AKS CO_DC75_Ω_DCC100_40AKS (BX + DCC100+Ω+DC75 + BX + CX) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ CEKET OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) 40-40 RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA

Detaylı

KAMP EVLERİ. 22m. Acil Müdahale Barınakları 11m. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti.

KAMP EVLERİ. 22m. Acil Müdahale Barınakları 11m. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 2 2 22m Acil Müdahale Barınakları 11m Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. ÇADIRA VE KONTERNIRLARA ALTERNATİF Kamp Evlerini oluşturan paneller 6.100 adet 1,5

Detaylı

SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü ENTOPI ENTOPI. Cumhuriyet Bulvarı Konak İşhanı

SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü ENTOPI ENTOPI. Cumhuriyet Bulvarı Konak İşhanı SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü No:24/703 35250 Konak / İzmir 0232 4841803 0532 3527560 1 SunTherm Isı Yalıtım Malzemeleri Resmi Türkiyer Distribütörü BATTANİYE Folyoya sarıldıktan

Detaylı

A- Ahşap parke B- Ahşap kör döşeme C- Ahşap kadronlar arası ısı yalıtımı D- Su yalıtım örtüsü E- Grobeton (mala perdahı) F- Blokaj G- Toprak zemin

A- Ahşap parke B- Ahşap kör döşeme C- Ahşap kadronlar arası ısı yalıtımı D- Su yalıtım örtüsü E- Grobeton (mala perdahı) F- Blokaj G- Toprak zemin TOPRAĞA BASAN DÖŞEME DETAYLARI 1- Döşeme kaplaması 2- Şap 3- Bir kat serbest su yalıtım örtüsü (XPS kullanılırsa ayırıcı keçe tabakası) 4- Isı yalıtımı 5- Su yalıtımı 6- Grobeton 7- Blokaj 8- Toprak zemin

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Eylül Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Eylül 2017 Eylül 2018 DEĞİŞİM % (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT 1.376.443.474

Detaylı

Yeni Nesil Yalıtım Levhası

Yeni Nesil Yalıtım Levhası Yeni Nesil Yalıtım Levhası, ara bölme duvarlarda ve giydirme cephelerde, ısı ve ses yalıtımında kullanılabilen, esnek, dayanıklı, ve uygulaması kolay mineral yün esaslı yalıtım levhasıdır. Isı ve ses yalıtımı

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN 02.06.2009 Sayfa 1 / 11 İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi

Detaylı

Master Panel 1000 WT Cephe

Master Panel 1000 WT Cephe GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 WT Cephe Ürün Tanımı Cephe paneli bağlantı elemanını gizleyen sistemi sayesinde cephelerde kullanıma

Detaylı

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA

KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA KOMPOZİT LEVHA YAPIŞTIRMA Yalıtımlı kompozit levhalar ile Mevcut duvar yüzeyine, Yalıtımlı Kompozit Levhaların ADERTEK yapıştırma alçısı kullanılarak yapıştırılmasıyla oluşturulan Giydirme Duvar GDY-KL

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık...

Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Doğadan yaşama sunulan ayrıcalık... Isı Yangın Ses Su Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı Yalıtımı İnşaat yapı sektörüne, yeni bir soluk ve yeni nesil bir anlayışıyla, duvar yapı elemanları üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

BORULARDA ISI KAYBI VE YALITIMI

BORULARDA ISI KAYBI VE YALITIMI Makale BORULARDA ISI KAYBI VE YALITIMI Y. Müh. Gökhan ÖZBEK Özet: Bu yazıda ısıtma tesisatında kullanılan borulardan olan ısı kaybı üzerinde durulmuştur. Isıtılmayan hacimlerden geçen sıcak su borularından

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Kasım Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Kasım 2017 Kasım 2018 DEĞİŞİM % (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT 1.826.505.690

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Yılın Yatırımı Ödülü 2014 ÜRÜN KATALOĞU Elastomerik Kauçuk Köpük Yüksek buhar difüzyon değerine sahip olan elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda etkin bir ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlar. 2011 Yalıtım Sektörü

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25

Ceket Omega Dış Cephe Sistemi. Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Emsalden kazandırır. Düşük Karbon Salımı 25 Ceket Omega Dış Cephe Sistemi Ceket Omega dış cephe sistemi, nitelikli yalıtıma sahip dış duvar tasarımlarında kullanılan dış cephe

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

ALUPAM A.Ş. ALUPAM İLERİ TEKNOLOJİK MALZEMELER A.Ş. BURSA-2013

ALUPAM A.Ş. ALUPAM İLERİ TEKNOLOJİK MALZEMELER A.Ş. BURSA-2013 ALUPAM İLERİ TEKNOLOJİK MALZEMELER A.Ş. BURSA-2013 ALUPAM A.Ş. 2013 yılı başlarında ileri teknolojik malzemelerin tasarım ve imalatını yapmak amacıyla kurulmuştur. Alüminyum ve alaşımları ile yapılan çalışmalarına

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMİT

TAVUKÇULUK VE ATERMİT TAVUKÇULUK VE ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan Sayısı: ~500 Bayi

Detaylı

Kırca Yapı dekorasyon Olarak ısı yalıtımında bir markayız.

Kırca Yapı dekorasyon Olarak ısı yalıtımında bir markayız. Kırca Yapı dekorasyon Olarak ısı yalıtımında bir markayız. Isi yalitimi, yatay olarak döfleme betonu altina serilir. Zemine oturan dösemelerde, isi yalitimi olarak bünyesine su emmeyen ve yüksek basma

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

KAMP EVLERİ. 22m. Acil Müdahale Barınakları 22m. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti.

KAMP EVLERİ. 22m. Acil Müdahale Barınakları 22m. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 2 2 22m Acil Müdahale Barınakları 22m Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. TGT Tarım Gıda Turizm İnş.San.Tic.Ltd.Şti. ÇADIRA VE KONTERNIRLARA ALTERNATİF Kamp Evlerini oluşturan paneller 6.100 adet 1,5

Detaylı

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI.

DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) ISI GEÇİRGENLİK DEĞERİ U (W/m²K) SİSTEMİN KARBON AYAK İZİ (kg.co 2 /m²) İLAVE YALITIMLI. DC_50_Ω_DCC_100_40AKS (CX+BX+DC50+Ω+BX+DCC100) DIŞ MEKAN KURU DUVAR SİSTEMLERİ OMEGA SİSTEMİ LOGO MİMARLIK OFİSİNİN BİLGİLERİ PROJE ADI: PROFİL AKS ARALIĞI (cm) RÜZGAR YÜKÜ (km/h) BİNA YÜKSEKLİĞİ (m) ISI

Detaylı

YAPI ENDÜSTRİSİ ÇÖZÜMLERİ

YAPI ENDÜSTRİSİ ÇÖZÜMLERİ YAPI NDÜSTRİSİ ÇÖZÜMLRİ Insulation and Packaging Solutions MALZM TKNIK ÖZLLIKLRI XLP Kopma Uzaması- nine longation-transversally longation-longitudinally TS N 11925-2:2004 GÇTİ Boyutsal Stabilite -n (48

Detaylı

Master Panel 1000 R5T Çatı

Master Panel 1000 R5T Çatı GROUP ENERJİ SANDVİÇ PANEL 0216 340 2538-39 FAKS: 0216 340 2534 Email:info@groupenerji.com Master Panel 1000 R5T Çatı Ürün Tanımı Yangın riskinin yüksek olduğu yapılarda ve azami yangın dayanımı istenen

Detaylı

Isı Geçirgenlik Direnci R(m 2 K/W) Boy (cm) En (cm) 2,35 2,00 2,35 2,35 2,00

Isı Geçirgenlik Direnci R(m 2 K/W) Boy (cm) En (cm) 2,35 2,00 2,35 2,35 2,00 telefon : 0 0 belge geçer: 0 0 www.ozturkltd.com.tr 01 ODE STARFLEX ŞİLTE MULTIPACK PAKETLEME ODE Starflex cam yünü multipack paketleme tekniği sayesinde; Dış sahada stoklama imkanı, Lojistik olarak aynı

Detaylı

Master Panel 1000 R5M Çatı

Master Panel 1000 R5M Çatı Master Panel 1000 R5M Çatı Ürün Tanımı Teras çatı kaplamalarında kullanılır. Panelin alt yüzey metal (boyalı galvanizli sac), üst yüzeyi ise PVC membranlı veya TPO membranlı olarak üretilir. Böylece şantiyede

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları

N5 Çatı Paneli. Üretim Yeri İstanbul, Balıkesir, İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Beş hadveli yanal binili sandviç panelidir. %10 eğimle çatı kaplaması yapılabilmektedir. En büyük avantajı yanal binili panel birleşimi sayesinde hızlı montaj yapılmasıdır. Hadveli formuyla

Detaylı