Electrolux. Electrolux

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Electrolux. Electrolux"

Transkript

1 Solo Ürünler

2 Electrolux Electrolux 02

3 Electrolux 03 Electrolux ün temeli; kurucusu Wenner-Gren in İsveç te 1912 yılında o dönem ev ortamında kullanılması çok zor olan devasal elektrikli süpürgeler yerine kompakt ve ulaşılabilir fiyatta elektrikli süpürgeler geliştirip satışa sunması ile başladı lerde bir üniversite projesi olan gaz ve elektrikle çalışmaya uygun buzdolabının üretilmesi ile bu teknoloji serüveni beyaz eşya grubunu da bünyesine katarak gelişmeye devam etti. Yenilikçi buluşlarla ilerlemeyi ilke edinen Electrolux, kısa zamanda ev aletlerinde global liderlerden biri haline geldi.

4 Inspiration ürün gamı 04 Profesyonel deneyimimiz 90 yılı aşkın süredir seçkin otel ve restoranların mutfak ve çamaşırhanelerine özel profesyonel çözümler sunan Electrolux; hem endüstriyel hem de ev tipi geniş bir ürün gamı bulunan tek global firmadır. Avrupa da Michelin Star şeflerinin yarısı restoran mutfaklarında Electrolux profesyonel ekipmanlarını tercih ediyor.

5 05 Yeni eviniz Profesyonel birikimimizden ilham alınarak üretilen Inspiration ürün gamı; profesyonellerce beğenilen teknolojilerin ev tipine uyarlanmış halini içerir. Size de, evinizde hayatı kolaylaştıracak yaratıcı teknolojileri keşfetmek kalır.

6 06

7 Çamaşır bakımı En Değerli değerli kıyafetlerinize 07 kıyafetlerinize en mükemmel bakım mükemmel özen Fırınlar Mükemmel lezzetler için buhar...08 PlusSteam fırınlar...10 Çamaşır makineleri Pratik tasarım ve kolay temizlik...13 Fırın modelleri... Ürün 14özellikleri...08 Yaratıcı lezzetler için işlevsel mutfak Modeller Kompakt seri modelleri Ocaklar Yaratıcılığınız kadar esnek pişirme Kurutmalı çamaşır makineleri Her pişirmede mükemmel lezzet İndüksiyonlu ocak modelleri... Ürün 26 özellikleri Vitroseramik ocak modelleri Modeller Gazlı ocak modelleri Domino ocak modelleri...31 Çamaşır Bakım Çamaşır makineleri yenilikler...48 Çamaşır makineleri...50 Davlumbaz Kurutmalı çamaşır makineleri makinesi yenilikler 54 Keyifli bir yemek için ferah atmosfer Kurutmalı çamaşır makineleri...48 Ürün Kurutma özellikleri makinesi... Davlumbaz modelleri...34 yenilikler Modeller Kurutma makineleri

8 Çamaşır Makineleri 08 Buharın gücünü keşfedin

9 Geniş LCD Panel Yazılı bilgi veren kolay kullanımlı LCD panelle makine içerisinde ne olup bittiğini anında gözlemleyebilirsiniz. Deterjan önerisi yapan yük tartısı Doldurulan çamaşırı tartarak ekrandan gösterir. Doldurulan çamaşır miktarına göre en doğru deterjan miktarını önerir. Kullandığınız toz ve sıvı deterjan için ml cinsinden öneri alabilirsiniz. EcoInfo Seçtiğiniz programın tasarruf düzeyini 6 seviyede gösterir. TimeManager Programın ne kadar süreceğine makine yerine siz karar verin. 35 dakikadan 4 saate kadar 8 kademede programın süresini özgürce değiştirebilirsiniz. WeightSensor (Kazan tartma ve deterjan önerisi) Makineniz doldurulan çamaşırı tartarak ekrandan gösterir ve doldurulan yüke göre en uygun deterjan miktarını tavsiye eder. SteamCare buhar programları Profesyonel çamaşırhanelerde çamaşırları yumuşatmak ve kırışıklıkları gidermek için buhar teknolojisi kullanılır. Electrolux şimdi profesyonel ürünlerindeki buhar teknolojisini evinize taşıyor! En sevdiğiniz kıyafetlere hızlıca kavuşun Buruşmuş kıyafetlerinizi buharla yumuşatarak ütü ihtiyacını minimuma indirebilir, zahmetsizce hemen giyebilirsiniz. Koku giderme Üzerine koku sinmiş kıyafetleri buharla havalandırarak tekrar giyilebilir hale getirin. Tasarruf edin Kuru temizleme giderinden, ütü yükünden, deterjandan, sudan ve zamandan kazanın. TimeManager ile yıkamanın süresine makine yerine siz karar verin + Yıkama süresini bekleyecek vaktiniz yok mu? TimeManager ile programı 8 kademeye kadar hızlandırabilirsiniz. EcoInfo oluşturduğunuz programın tasarruf düzeyini anında göstererek sizi en tasarruflu seçime yönlendirir. 09 MyFavourite+ otomatik program hafızası Makineniz sık kullandığınız programları otomatik olarak kaydedip size önerir. Her seferinde tekrar program oluşturmakla uğraşmazsınız. MyFavourite program kaydetme Myfavourite tuşu ile sık kullandığınız programı tüm detaylarıyla kaydererek daha sonrasında tek bir dokunuşla çalıştırabilirsiniz. KgInfo programa göre doldurulabilecek en yüksek çamaşır kapasitesi hakkında bilgi verir. Yanlış miktarda yükleme yapmanızı önler Yük algılama sistemi TimeManager esnek süre seçimi Buhar programları Motor Tipi UltraMix yıkama sistemi FlexCare SteamCare UltraCare AutoSense OptiSense OptiSense Inverter* Inverter* Eco Inverter *Bazı modellerde değişkenlik gösterebilir.

10 Çamaşır Bakımı 10 Çamaşır Makineleri Kıyafetlerinizi yıpratmadan Tertemiz yıkayın UltraMix sistemi deterjan ile suyu karıştırma jeti ile derinlemesine çözer, ardından yıkama suyunu spreyleme jeti ile çamaşırlara püskürterek düşük sıcaklıklarda dahi mükemmel yıkama performansı sunar. Ultramix sistemi aynı zamanda yumuşatıcı adımında da yumuşatıcı ile suyu karıştırıp spreyleyerek yumuşatıcının kumaş liflerine derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı olur. Çamaşırlarınız makineden hiç olmadığı kadar yumuşak çıkar. DirectSpray jet püskürtmeli yıkama Makineniz yıkama suyunu jet motoru ile sürekli çamaşırların ortasına püskürterek çok daha etkin yıkama ve durulama performansı sağlar. Deterjan kalıntılarını engeller. A %50 A sınıfından %80 daha az enerji kullanır Electrolux yenilikçi Ultramix teknolojisi ile üstün yıkama performansını, sınırları zorlayan enerji verimliliği ile buluşturuyor. Deterjan ön karıştırma ve spreyleme sistemi ile mevcut yıkama süresini uzatmadan A+++ sınıfı bir makinenin sadece yarısı kadar enerji harcıyor. UltraWash 60 programı ile kısa sürede A sınıfı temizlik Yoğun 60 programı Ultramix teknolojisi ile 60 dakikada 5kg kirli çamaşırınızı A sınıfı yıkama performansı ile tertemiz yapar. Eşit dağılım Ekstra yumuşaklık Düzensiz dağılım *Deneyde beyaz kumaş kullanılmıştır, mavi yüzeyler yumuşatıcının dağılımını göstermektedir. Woolmark Blue Sertifikası Woolmark Blue sertifikasına sahip Electrolux çamaşır makinelerinde elde yıkanmaya uygun hassas kıyafetlerinizi dahi güvenle yıkayabilirsiniz. Woolmark Green Sertifikası Woolmark Green sertifikasına sahip Electrolux çamaşır makinelerinde elde yıkanmaya uygun hassas kıyafetlerinizi dahi güvenle yıkarken aynı zamanda en iyi performansı ve enerji/su tüketim verimliliğini de elde etmiş olursunuz.

11 Farklı tip çamaşırlarınıza Mükemmel uyum Çamaşır Bakımı 11 Kimi zaman birkaç parça gömlek, kimi zaman ise sepet dolusu haftalık çamaşırınızı yıkamanız gerekebilir. FlexCare çamaşır makinesi akıllı sensör teknolojileri sayesinde her tip çamaşır yükünde en iyi yıkama performansını garantiler; süreden, enerjiden ve sudan tasarruf sağlar. Carboran kazan Mekanik zorlanmalara dayanıklı, ısı ve ses yalıtımlı, patentli Carboran kazan makinenizin yıllarca verimli çalışmasını sağlar. AUTO SENSE 10 yıl garantili Inverter motor teknolojisi Yenilikçi sessiz, tasarruflu ve yüksek performanslı Inverter motor teknolojisi. Hassas ve alerjik bünyeler güven altında Electrolux çamaşır makinelerinin tamamında alerjik bünyeler için ekstra 2 durulama seçeneği mevcuttur. Aynı zamanda ekstra durulama seçeneğini dilerseniz kalıcı olarak açık hale getirebilirsiniz. Protex çelik tambur Net 69 litreye varan XXL iç hacimli ProTex desenli çelik tambur çamaşırlarınızın kırışmasını, solmasını ve yıpranmasını engeller. FlexiDose ölçekli sıvı deterjan bölmesi Ölçekli sıvı deterjan bölmesi ile sıvı deterjanlarınızı ölçerek doldurabilir ve bölmede kalmasını sağlayarak etkin kullanımını sağlayabilirsiniz. AutoSense akıllı yük algılama sensörü AutoSense çamaşır makineleri çeyrek yükten tam yüke kadar tüm çamaşır miktarları ile uyumlu çalışır. Program akışı, süre, su ve enerji tüketimi tamamen çamaşır yüküne göre otomatik ayarlanır. Az çamaşırda program süresinden %60 a kadar otomatik tasarruf sağlar. OptiSense akıllı yük algılama ve su ölçüm sensörü OptiSense çamaşır makineleri birkaç parça çamaşırdan tam kapasiteye kadar her tip yükle uyumlu çalışır. Program akışı, süre, su ve enerji tüketimi tamamen çamaşır yüküne göre otomatik olarak ayarlanır. Geliştirilmiş su ölçüm sensörü ile az çamaşırda program süresinden %70 e kadar tasarruf sağlar.

12 Çamaşır Bakımı UltraCare / SteamCare Çamaşır Makineleri 12 EWF1408WDL2 SteamCare EWF1497CDW2 UltraCare EWF1497HDW2 SteamCare 1-10 kg yıkama kapasitesi 1400 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A-50% (A+++-20%) enerji verimliliği 10 yıl garantili Inverter Motor DirectSpray jet püskürtmeli yıkama SteamCare buhar programları 14dk, yorgan, kot özel programları TimeManager 8 kademeli program hızlandırma Gece programı modu Deterjan miktarını öneren yük tartısı OptiSense akıllı yük algılama sensörü AGS dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü programı 69 lt net ekstra geniş tambur hacmi Protex desenli çelik tambur Carboran kazan Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma Krom kaplamalı kapak 34cm XXL yükleme ağzı Dokunmatik program seçimi Yazılı bilgi veren geniş LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği EcoInfo tasarruf seviyesi göstergesi MyFavourite+ otomatik program hafızası LED tambur aydınlatması Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 1-9 kg yıkama kapasitesi 1400 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A-80% (A+++-%50) enerji verimliliği UltraCare yıkama teknolojisi UltraMix deterjan ve su karıştırma jeti DirectSpray jet püskürtmeli yıkama 10 yıl garantili yeni EcoInverter Motor SteamCare buhar programları 14dk, yorgan, kot, yoğun özel programları TimeManager 8 kademeli program hızlandırma Gece programı modu OptiSense akıllı yük algılama sensörü AGS dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Green onaylı yünlü programı 69 lt net ekstra geniş tambur hacmi Protex desenli çelik tambur Carboran kazan Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma 34cm XXL yükleme ağzı LED li program seçme düğmesi Kolay kullanım sağlayan geniş LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği EcoInfo tasarruf seviyesi göstergesi KgInfo maksimum kapasite önerisi MyFavourite program hafızası Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 1-9 kg yıkama kapasitesi 1400 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A-40% (A+++-%10) enerji verimliliği 10 yıl garantili Inverter Motor SteamCare buhar programları 14dk, yorgan, kot özel programları TimeManager 8 kademeli program hızlandırma Gece programı modu OptiSense akıllı yük algılama sensörü AGS dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü programı 66 lt net ekstra geniş tambur hacmi Kumaş dokusunu koruyan Protex desenli çelik tambur Carboran kazan Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma 34cm XXL yükleme ağzı LED aydınlatmalı program seçme düğmesi Kolay kullanım sağlayan geniş LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği EcoInfo tasarruf seviyesi göstergesi KgInfo maksimum kapasite önerisi MyFavourite program kaydetme seçeneği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 10 KG 9 KG 9 KG STEAM SYSTEM? KG ECO STEAM SYSTEM XXL + XXL XXL 85 X 60 X 60,5 85 X 60 X 60,5 85 X 60 X 60,5

13 Çamaşır Bakımı 13 EWF1286EDS SteamCare 1-8 kg yıkama kapasitesi 1200 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A+++ enerji verimliliği SteamCare buhar programları 14dk, yorgan, kot özel programları TimeManager 8 kademeli program hızlandırma Gece programı modu OptiSense akıllı yük algılama sensörü AGS dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Kumaş dokusunu koruyan Protex desenli çelik tambur Carboran kazan LED aydınlatmalı program seçme düğmesi Kolay kullanım sağlayan LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 8 KG 1200 A+++ STEAM SYSTEM XL 85 X 60 X 52,2

14 Çamaşır Bakımı FlexCare Çamaşır Makineleri 14 EWF1404BR FlexCare Max. 10 kg yıkama kapasitesi 1400 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A+++ enerji verimliliği 10 yıl garantili Inverter Motor 20dk, karışık yorgan 20 C özel programları Ön yıkamaya alternatif geliştirilmiş Yoğun yıkama fonksiyonu ile ekstra su ve derterjan tasarrufu Program hızlandırma Ekstra durulama fonksiyonu AutoSense akıllı yük algılama sensörü Elektronik dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü programı 68 lt net ekstra geniş tambur hacmi Kumaş dokusunu koruyan özel desenli çelik tambur Carboran kazan Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma AquaFall duşlama sistemi PowerJet kendini temizleyen deterjan gözü 34cm XXL yükleme ağzı Pratik kullanım sağlayan panel tasarımı Bitiş zamanını programlama özelliği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi EWF1294BW FlexCare Max. 9 kg yıkama kapasitesi 1200 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A+++ enerji verimliliği 10 yıl garantili Inverter Motor 20dk, karışık yorgan 20 C özel programları Ön yıkamaya alternatif geliştirilmiş Yoğun yıkama fonksiyonu ile ekstra su ve derterjan tasarrufu Programı hızlandırma Ekstra 2 durulama fonksiyonu AutoSense akıllı yük algılama sensörü Elektronik dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü programı 68 lt net ekstra geniş tambur hacmi Kumaş dokusunu koruyan özel desenli çelik tambur Carboran kazan Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma AquaFall duşlama sistemi PowerJet kendini temizleyen deterjan gözü 34cm XXL yükleme ağzı Pratik kullanım sağlayan panel tasarımı Bitiş zamanını programlama özelliği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi EWF1284BR FlexCare Max. 8 kg yıkama kapasitesi 1200 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A+++ enerji verimliliği 20dk, karışık 20 C özel programları Ön yıkamaya alternatif geliştirilmiş Yoğun yıkama fonksiyonu ile ekstra su ve derterjan tasarrufu Programı hızlandırma Ekstra durulama fonksiyonu AutoSense akıllı yük algılama sensörü Elektronik dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü programı Kumaş dokusunu koruyan özel desenli çelik tambur Carboran kazan AquaFall duşlama sistemi PowerJet kendini temizleyen deterjan gözü 34cm XXL yükleme ağzı Pratik kullanım sağlayan panel tasarımı Bitiş zamanını programlama özelliği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 10 KG 1400 A+++ AUTO SENSE 9 KG 1200 A+++ AUTO SENSE 8 KG 1200 A+++ AUTO SENSE XXL XXL XXL...H...H...H 85 X 60 X X 60 X X 60 X 52

15 Çamaşır Bakımı 15 EWF1274BW FlexCare Max. 7 kg yıkama kapasitesi 1200 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A+++ enerji verimliliği 20dk, karışık 20 C özel programları Ön yıkamaya alternatif geliştirilmiş Yoğun yıkama fonksiyonu ile ekstra su ve derterjan tasarrufu Programı hızlandırma AutoSense akıllı yük algılama sensörü Ekstra durulama fonksiyonu Elektronik dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü programı Kumaş dokusunu koruyan özel desenli çelik tambur Carboran kazan AquaFall duşlama sistemi PowerJet kendini temizleyen deterjan gözü 34cm XXL yükleme ağzı Pratik kullanım sağlayan panel tasarımı Bitiş zamanını programlama özelliği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 7 KG 1200 A+++ AUTO SENSE XXL...H 85 X 60 X 52

16 Çamaşır Bakımı 16 DualCare Kurutmalı Çamaşır Makineleri Hem kurutun Hem de koruyun Electrolux DualCare kurutmalı çamaşır makineleri hassas kumaşlar, yünlüler ve ipekliler için geliştirilmiş yıkama/ kurutma programları ve patentli tambur hareketleri ile en hassas giysilerinizi dahi etkin şekilde kurutur ve korur. Sevdiğiniz kıyafetler 60 dakikada hazır! 60dk yıka& kurut programı ile acilen lazım olan az miktardaki kıyafetleriniz 1 saat içerisinde yıkanmış ve kurumuş olarak giyilmeye hazır hale gelir. XXL tamburla maksimum kurutma kapasitesi, minimum kırışıklık 66lt net iç hacimli ekstra geniş tambur çamaşırların rahatça hareket etmesini ve çamaşırların en az kırışıklıkla eşit bir şekilde kurumasını sağlar. Ütü yükünüzü hafifleten SteamCare buharlı kurutmalı çamaşır makinesi Kurutma sonrası buruşmuş çamaşırlarınızın SteamCare buharla kırışık açma programı ile kırışıklıklarını giderin. Ütü yükünüzü hafifletin. Yıkayacak kadar vaktiniz yok mu? Buharla tazeleyin ve hemen giyin SteamCare buharla tazeleme programı çamaşırlarınızın üzerine sinmiş kokuları giderir ve kırışıklıklarını açar. Böylece en sevdiğiniz kıyafetiniz acilen lazım olduğunda tazeleyerek hemen tekrar giyilebilecek hale getirebilirsiniz. Buhar programından önce Buhar programından sonra Kumaş tipine özel programlar ve tambur hareketleri Electrolux DualCare kurutmalı çamaşır makineleri pamuklu, sentetik ve yünlüler için bağımsız 3 ayrı kurutma programı içerir. Yünlülere serilerek kurutma etkisi yaratan hızlı tambur devri ve ipeklileri koruyan beşik etkili tambur hareketi sayesinde elde yıkanması ve serilerek kurutulması gereken en hassas kıyafetlerinizi dahi DualCare teknolojisine emanet edebilirsiniz. Kapalı alanda kullanım imkanı Electrolux kurutmalı çamaşır makineleri özel kurutma teknolojisi ile ortama rahatsız edici oranda nem yayılmasını önler. Aynı zamanda makinenizi kapalı dolap içerisinde veya tezgah altında rahatlıkla Woolmark Blue yün koruma sertifikası Electrolux DualCare kurutmalı çamaşır makinesi; hem yünlü yıkama, hem de yünlü kurutma programlarının yün koruma düzeyi Woolmark Blue ile sertifikalandırılan ilk kurutmalı çamaşır makinesidir.

17 Çamaşır Bakımı 17 EWW1698MDW DualCare EWW1696HDW DualCare 1-9 kg yıkama / 1-6 kg kurutma kapasitesi 1-9 kg yıkama / 1-6 kg kurutma kapasitesi 1600 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı 1600 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A sınıfı yıkama + kurutma enerji verimliliği A sınıfı yıkama + kurutma enerji verimliliği A+++ -%10 yıkama enerji verimlilik sınıfı A+++ -%10 yıkama enerji verimlilik sınıfı 10 yıl garantili Inverter Motor 10 yıl garantili Inverter Motor DirectSpray jet püskürtmeli yıkama SteamCare buhar programları SteamCare buhar programları Yorgan, elde yıkama, ipekli özel programları Yorgan, elde yıkama, ipekli özel programları 60dk hızlı yıkama+ kurutma programı 60dk hızlı yıkama+ kurutma programı TimeManager 8 kademeli program hızlandırma TimeManager 8 kademeli program hızlandırma Kazan tiftik arındırma programı Gece programı modu OptiSense akıllı yük algılama sensörü Kazan tiftik arındırma programı AGS dengesiz yük kontrol sistemi OptiSense akıllı yük algılama sensörü Aşırı köpük önleme sistemi AGS dengesiz yük kontrol sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü yıkama ve Aşırı köpük önleme sistemi kurutma programı Woolmark Blue onaylı yünlü yıkama ve Beşik etkili tambur hareketine sahip ipekli kurutma programı kurutma programı Beşik etkili tambur hareketine sahip ipekli 66lt net ekstra geniş tambur hacmi kurutma programı Kumaş dokusunu koruyan Protex desenli 66lt net ekstra geniş tambur hacmi çelik tambur Kumaş dokusunu koruyan Protex çelik tambur Carboran kazan Carboran kazan Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma Üçlü amortisör sistemi ile sarsıntısız çalışma 34cm XXL yükleme ağzı 34cm XXL yükleme ağzı LED aydınlatmalı program seçme düğmesi LED aydınlatmalı program seçme düğmesi Kolay kullanım sağlayan LCD panel Kolay kullanım sağlayan geniş LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği Gecikmeli başlatma seçeneği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi EcoInfo tasarruf seviyesi göstergesi MyFavourite program hafızası Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 9 KG 6 KG 9 KG 6 KG EWW1685HDW2 DualCare 1-8 kg yıkama / 1-4 kg kurutma kapasitesi 1600 devire kadar ayarlanabilir sıkma hızı A sınıfı yıkama + kurutma enerji verimliliği A+++ sınıfı yıkama enerji verimliliği 10 yıl garantili Inverter Motor SteamCare buhar programları Yorgan, elde yıkama, ipekli özel programları 60dk hızlı yıkama+ kurutma programı TimeManager 8 kademeli program hızlandırma Kazan tiftik arındırma programı OptiSense akıllı yük algılama sensörü AGS dengesiz yük kontrol sistemi Aşırı köpük önleme sistemi Woolmark Blue onaylı yünlü yıkama ve kurutma programı Beşik etkili tambur hareketine sahip ipekli kurutma programı Kumaş dokusunu koruyan Protex desenli çelik tambur Carboran kazan XL yükleme ağzı LED aydınlatmalı program seçme düğmesi Kolay kullanım sağlayan LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği Flexidose ölçekli sıvı deterjan bölmesi 8 KG 4 KG A STEAM SYSTEM 1600 STEAM SYSTEM 1600 STEAM SYSTEM X 60 X 60,5 85 X 60 X 60,5 85 X 60 X 52,2

18 Çamaşır Bakımı 18 Kurutma Makineleri En sevdiğiniz kıyafetlerinizi Çekinmeden kurutun Electrolux buhar teknolojili kurutma makineleri kurutma işleminden sonra, buhar programlarıyla çamaşırlarınızın kırışıklıklarını da giderir. Birçok kumaşta ütü ihtiyacını sıfıra kadar indirir. En verimli kurutma A sınıfı yoğuşma verimi ile kurutma makineniz çamaşırdaki nemi yüksek performansla yoğuşturarak, hızlı ve verimli kurutma sağlar. Yoğuşma verimi performansını kurutma makinelerinin enerji etiketlerinde görebilirsiniz. A Hassas kumaşlara özel tambur hareketleri Electrolux geliştirilmiş ipekli ve yünlü kurutma programları ile mükemmel kurutma performansı ve kumaş koruma deneyimi sunar. Yünlülerde serilerek kurutma etkisi yaratan hızlı tambur devri ve ipekliler için özel beşik etkili tambur hareketi sayesinde en hassas çamaşırlarınızı dahi güvenle Electrolux DelicateCare kurutma makinelerine emanet edebilirsiniz. 10 yıl garantili Inverter Motor teknolojisi DelicateCare Electrolux sessiz ve tasarruflu Inverter motor teknolojisi ile tambur devrini kumaş tipine göre ayarlar. Makineniz her tip kumaş için gereken ayrı özeni gösterir. Nem sensörlü otomatik kurutma FlexCare GentleCare DelicateCare DelicateCare Steam Woolmark Blue sertifikası Sepet vb aksesuara ihtiyaç duymadan direkt tamburda yünlü kurutabilen Woolmark Blue sertifikalı DelicateCare kurutma makinesi, elde yıkanması gereken yünlülerinize dahi hiçbir zarar vermeden tamamen kurutur. Isı pompalı kurutma teknolojisi 10 yıl garantili Inverter motor Yünlü ve ipeklilere özel program Buharla kırışık açma/ tazeleme

19 Çamaşır Bakımı HeatPump Teknolojisi nedir? Heat Pump teknolojisi tıpkı bir buzdolabı gibi çalışır. Bu sistemde bir kompresör, ve kompresör sayesinde ısınan ve soğuyan plakalar vardır. Hava kapalı devre içinde sırayla sıcak plaka, tamburdaki çamaşırlar ve ardından soğuk plaka üzerinde sürekli dolaşır. Bu kapalı sistem sayesinde ısı dışarı kaçmaz, yüksek yoğuşma verimi sayesinde çamaşırı kurutmak için yüksek sıcaklıklara ihtiyaç duyulmaz. Isı pompalı kurutma teknolojisinde 19 yıldır lider Isı pompalı kurutucuları piyasaya sunduk. A-sınıfı kurutma makineleri piyasaya sunduk. 19 Dolayısıyla Heat Pump ısı pompalı sistemin tek avantajı enerji tasarrufu değil; aynı zamanda cihazın çalıştığı ortama nem ve ısı yayılmasını önlemesi; düşük sıcaklıkla kurutma yaptığından çamaşırlarda çekme, solma gibi sorunları engellemesidir DelicateCare ürün gamını piyasaya sunduk: HeatPump Teknolojisi tecrübemize yenilikçi Inverter Motor Teknolojisi ni de ekledik. Üst üste kurulum imkanı Opsiyonel çekmeceli veya sabit aparatla Electrolux kurutma makinesini, çamaşır makinenizin üzerine herhangi bir zarar vermeden monte edebilirsiniz. Kapı yönü değişimi İhtiyaçlarınıza göre kapı soldan sağa veya sağdan sola açılacak şekilde değiştirilebilir. Köşeden kulplu modellerde kapı kulbunu 4 farklı köşeye konumlandırabilirsiniz. Gider bağlantısı imkanı Su tankını boşaltmakla uğraşmak istemiyorsanız, Electrolux Heat Pump kurutma makinelerini kolaylıkla gidere bağlayabilirsiniz. EcoFlow tiftik filtresi Yenilenmiş tasarımı sayesinde tek filtre temizliği ile cihazın günlük bakımı tamamlanır, makineniz her zaman ilk günkü performansını korur. Optisense akıllı yük ve nem sensör sistemi Program süresi ve enerji tüketimi çamaşır miktarına göre otomatik ayarlanır. ProTex Tambur 118lt hacimli ProTex desenli XXL tambur çamaşırları koruyarak kırışmadan eşit kurumalarını sağlar. ReverseAction Kurutma Sistemi Çift yöne dönen tambur sayesinde çamaşırlar daha az kırışır ve eşit kurur.

20 Çamaşır Bakımı Kurutma Makineleri 20 EDH3897SDE DelicateCare Steam EDH3498RDE DelicateCare EDH3685TDW DelicateCare 1-9 kg kurutma kapasitesi Enerji sınıfı: A++ SteamCare buharlı kurutma makinesi Heat pump ısı pompalı kurutma sistemi 10 yıl garantili Inverter Motor Yünlü ve ipeklilere özel tambur hareketleri Sepet veya raf kullanmaksızın direkt tambur içerisinde yünlü kurutabilme Buharla kırışık açma ve havalandırma Yorgan, 38dk, kot, mix özel programları OptiSense akıllı yük algılama sensörü Nem sensörü ile otomatik süre ayarı ReverseAction çift yönlü kurutma sistemi EcoFlow tek hamlede temizlenebilen filtre A sınıfı yoğuşma verimiyle hızlı ve tasarruflu kurutma Protex desenli çelik tambur XXL 118 lt hacimli LED aydınlatmalı tambur Açılma yönü değiştirilebilir kolay açılımlı geniş şeffaf kapak Woolmark Blue sertifikalı yünlü kurutma programı LED aydınlatmalı program seçme düğmesi Gecikmeli başlatma seçeneği MyFavourite program hafızası Kurutma esnasında oluşan suyu gidere bağlayabilme seçeneği Tezgah altında veya çamaşır makinesi üzerinde kullanım imkanı (opsiyonel) 65 db(a) düşük ses seviyesi 9 KG A++ A 1-9 kg kurutma kapasitesi Enerji sınıfı: A++ Heat pump ısı pompalı kurutma sistemi 10 yıl garantili Inverter Motor Yünlü ve ipeklilere özel tambur hareketleri Sepet veya raf kullanmaksızın direkt tambur içerisinde yünlü kurutabilme Yazılı bilgi veren akıllı LCD panel Yorgan, 38dk, gömlek, sessiz özel programları OptiSense akıllı yük algılama sensörü Nem sensörü ile otomatik süre ayarı ReverseAction çift yönlü kurutma sistemi EcoFlow tek hamlede temizlenebilen filtre A sınıfı yoğuşma verimiyle hızlı ve tasarruflu kurutma Protex desenli çelik tambur XXL 118 lt hacimli LED aydınlatmalı tambur Açılma yönü değiştirilebilir kolay açılımlı geniş şeffaf kapak Woolmark Blue sertifikalı yünlü kurutma Dokunmatik LED li program seçimi Kolay kullanım sağlayan geniş LCD panel Gecikmeli başlatma seçeneği MyFavourite+ otomatik program hafızası Hassas eşyalar için ekstra kurutma rafı Kurutma esnasında oluşan suyu gidere bağlayabilme seçeneği Tezgah altında veya çamaşır makinesi üzerinde kullanım imkanı (opsiyonel) 65 db(a) düşük ses seviyesi 9 A KG A kg kurutma kapasitesi Enerji sınıfı: A++ Heat pump ısı pompalı kurutma sistemi 10 yıl garantili Inverter Motor Yünlü ve ipeklilere özel tambur hareketleri Sepet veya raf kullanmaksızın direkt tambur içerisinde yünlü kurutabilme Yorgan, kolay ütü, havalandırma, spor giyim özel programları OptiSense akıllı yük algılama sensörü Nem sensörü ile otomatik süre ayarı ReverseAction çift yönlü kurutma sistemi EcoFlow tek hamlede temizlenebilen filtre Protex desenli çelik tambur XXL 118 lt hacimli LED aydınlatmalı tambur Açılma yönü değiştirilebilir geniş şeffaf kapak Woolmark Blue sertifikalı yünlü kurutma programı Gecikmeli başlatma seçeneği Kurutma esnasında oluşan suyu gidere bağlayabilme seçeneği Tezgah altında veya çamaşır makinesi üzerinde kullanım imkanı (opsiyonel) 66 db(a) düşük ses seviyesi 8 KG A++ SENSOR SENSOR LCD SENSOR LCD XXL LCD XXL XXL + 85 X 60 X X 60 X X 60 X 60

21 Çamaşır Bakımı 21 EDH3684PW3 GentleCare 1-8 kg kurutma kapasitesi Enerji sınıfı: A+ Heat pump ısı pompalı kurutma sistemi Yorgan, kolay ütü, havalandırma özel programları OptiSense akıllı yük algılama sensörü Nem sensörü ile otomatik süre ayarı ReverseAction çift yönlü kurutma sistemi EcoFlow tek hamlede temizlenebilen filtre XXL 118 lt hacimli tambur Açılma yönü değiştirilebilir geniş kapak Gecikmeli başlatma seçeneği Kurutma esnasında oluşan suyu gidere bağlayabilme seçeneği (Opsiyonel kit ile) Tezgah altında veya çamaşır makinesi üzerinde kullanım imkanı (opsiyonel) 66 db(a) düşük ses seviyesi EDP2074GW3 FlexCare 1-7 kg kurutma kapasitesi Enerji sınıfı: B Kolay ütü, karışık, havalandırma özel programları OptiSense akıllı yük algılama sensörü Nem sensörü ile otomatik süre ayarı ReverseAction çift yönlü kurutma sistemi XL 104 lt net hacimli tambur A sınıfı yoğuşma verimiyle hızlı ve tasarruflu kurutma Açılma yönü değiştirilebilir geniş şeffaf kapak Gecikmeli başlatma seçeneği Kurutma esnasında oluşan suyu gidere bağlayabilme seçeneği (Opsiyonel kit ile) Çamaşır makinesi üzerinde kullanım imkanı (opsiyonel) 65 db(a) düşük ses seviyesi STA 9 Bağlantı kiti Çamaşır ve kurutma makinenizi güvenle birbirine bağlamanızı sağlar. Çekmece aksesuarı sayesinde kurutma makinesinin önüne sepet yerleştirebilir, çamaşırlarınızı daha kolay doldurup boşaltabilirsiniz. Çamaşır ve kurutma makinenizin birbirine bağlı olması deprem ve çocukların açık olan kapaklara tutunmaları vb. olumsuz durumlarda kurutma makinenizi devrilmeye karşı korur. Sipariş için parça kodu: CN 14 Bağlantı kiti Çamaşır ve kurutma makinenizi güvenle birbirine bağlamanızı sağlar. Çamaşır ve kurutma makinenizin birbirine bağlı olması deprem ve çocukların açık olan kapaklara tutunmaları vb. olumsuz durumlarda kurutma makinenizi devrilmeye karşı korur. Sipariş için parça kodu: KG A+ SENSOR 7 KG B A LCD XXL SENSOR 85 X 60 X X 60 X 54 LCD Çamaşır kurutma topları Çamaşırların kurutulması esnasında aralarına yerleştirilerek kullanılır. Toplar kurutma esnasında yuvarlanarak kumaş liflerine masaj yapar. Toplar sayesinde kırışıklıklar azalırken çamaşırlardaki statik elektriklenme azalır ve çamaşırlar daha eşit oranda kurur. 2 adet Sipariş için parça kodu:

22 22

23 Bulaşık makineleri Keyifli bir yemek için Pırıl pırıl bulaşıklar 23 Bulaşık Yıkama Yenilikler Modeller... 28

24 Bulaşık Makineleri 24 Bulaşık Makineleri Işıldayan bulaşıklar Keyif dolu sofralar XXL iç hacimiyle her tip bulaşığı kolaylıkla yerleştirebileceğiniz RealLife bulaşık makineleri Inverter Motor ve FlexiWash programı ile aynı anda bardaklarınızı hassas, tencerelerinizi ise yoğun olarak yıkar, her tip bulaşığı korurken en iyi yıkama sonuçlarını garantiler.

25 Bulaşık Makinleri yıl garantili Inverter Motor teknolojisi Su püskürtme basıncını bulaşık tipine göre ayarlayarak mükemmel sonuçlar almanızı sağlayan, sessiz, tasarruflu ve dayanıklı Inverter Motor teknolojisi. RealLife ı günlük yaşamınızı kolaylaştırmak için tasarladık Bulaşık makinelerinda tabak ve bardak dışında tencere, tava ve servis kaseleri gibi birçok farklı şekilli bulaşık yıkanır. RealLife bu tip bulaşıkların kolayca yerleştirilmesi ve mükemmel bir şekilde yıkanması için tasarlanmış yenilikçi bir bulaşık makinesidir. Farklı şekil ve ebattaki bulaşıkların rahat yıkanabilmesi için dış boyut değiştirilmeden iç hacim 10 litre artırılmıştır. 4 cm artan sepet yüksekliği sayesinde en zorlu bulaşıkları dahi kolayca makineye yerleştirebilirsiniz. Standart iç hacim RealLife XXL iç hacim XXL Artırılmış bulaşık kapasitesi Genişletilmiş iç hacim, artırılmış iç kapak girintisi ve 3. çatal-kaşık-bıçak çekmecesi sayesinde RealLife bulaşık makineleri 15 kişilik XXL kapasiteye ulaşır. 13 kişilik XL bulaşık makineleri standart dış boyutlarla daha fazla bulaşık yıkar. Artan bulaşıkları elde yıkamaya son verir. 5 seviyeli püskürtme sistemi RealLife, tavandan tabana kadar toplam 5 seviyeden püskürtme yapar, çatal kaşık çekmecesinden tabandaki filtreye kadar her noktayı mükemmel şekilde temizler. Devrim yaratan yıkama tekniği FlexiSpray FlexiSpray uydulu püskürtme kolu sepetin tamamını tarar. Yıkama suyunun sepetin her noktasına ulaşmasını sağlayarak en zorlu bulaşıklarınızı derinlemesine temizler. 5 seviyeli püskürtme sistemi ve Standart püskürtme kolu ile yıkama FlexiSpray püskürtme kolu ile yıkama

26 Bulaşık Makineleri 26 Bulaşık Makineleri Pratik bulaşık yerleşimi Kusursuz yıkama Bulaşık miktarı sensörü Electrolux bulaşık makineleri az miktarda bulaşığı otomatik olarak algılayan yük sensörüne sahiptir. Normalden daha az bulaşık yıkamanız gerektiğinde herhangi bir ek fonksiyon seçmeye gerek kalmadan zamandan, sudan ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz. AUTO Bardaklarınız Güven Altında Makineniz bardaklarınızı güvenle yıkamanız için SoftSpikes bardak ağzı tutucuları, Softgrip kadeh klipsleri ve katlanır bardak destekleri gibi birçok kullanışlı üst sepet Esnek sepetlerle büyük bulaşıklarınıza kolayca yer açın; Özel tasarımlı çatal, kaşık, bıçak çekmecesi Ayrılabilir hazneli çatal kaşık çekmecesini makine dışına alarak doldurup boşaltabilir, hazneyi çıkardıktan sonra 3. sepette fırın tepsilerinizi dahi yıkayabilirsiniz. Yüksekliği tek hareketle değiştirilebilen FlexiLift sepet ile alt sepette tencerelerinize, üst sepette yüksek bardaklarınıza kolayca yer açabilirsiniz. Tüm Electrolux bulaşık makinelerinde bulunan katlanabilir tabak bölmeleri ile tencerelerinizi alt sepete daha kolay yerleştirebilirsiniz.

27 Bulaşık Makinleri 27 Her tip bulaşığa ayrı özen gösteren esnek süreli akıllı yıkama programları Size uyum sağlayan ek fonksiyonlar FlexiWash ile her tip bulaşığa ayrı özen FlexiWash üst sepetteki hassas bardaklarınızı düşük su basıncı ve sıcaklıkla koruyarak yıkarken aynı anda alt sepetteki tencerelerinizi yüksek su basıncıyla ve sıcaklıkla derinlemesine temizler. Farklı tip bulaşıkları birlikte yıkamanıza olanak tanır. + Üst sepette hassas yıkama Alt sepette yoğun yıkama TimeManager ile aynı performansı yarı zamanda elde edin Acilen tertemiz bulaşıklara ihtiyacınız varsa TimeManager ile makinenizi hızlı moda alın, aynı yıkama sonuçlarını %50 daha kısa sürede elde edin. AUTO AutoFlex i seçin gerisini makinenize bırakın AutoFlex bulaşıkların miktarı ve kirine göre C arasında sıcaklığı, 40 ile 150dk arasında süreyi kendisi belirler. Yarım yük, tek sepet vb. karmaşık seçeneklerle uğraşmanıza gerek kalmaz. QuickPlus hızlı yıkama programı ile 30 dakikada mükemmel temizlik Electrolux 30 dakikada tam 60 C sıcaklıkta yıkama ve durulama yapan özel hızlı programla kiri üzerinde kurumamış bulaşıklarda, kısa sürede mükemmel yıkama performansı sağlar. Bulaşıklarınızda mükemmel kuruluk: XtraDry fonksiyonu XtraDry fonksiyonu tek dokunuşla kurutma sonuçlarına etki eden tüm faktörleri (parlatıcı dozu, kurutma sıcaklığı,kurutma süresi vb.) baştan düzenleyerek her zaman mükemmel kurutma sonuçlarını garantiler. AirDry Teknolojisi ile hem verimli, hem de tasarruflu kurutma AirDry teknolojisi, kurutma adımını makinenin kapağını otomatik olarak açarak gerçekleştirir. Tüm yıkama programlarında aktif edilebilen bu fonksiyon sayesinde doğal hava akımı yardımıyla kurutma işlemi çok daha verimli ve enerji tasarruflu olarak gerçekleştirilir. Plastik ve teflon kaplarda dahi çok daha iyi kurutma sonuçları elde edilir. Bulaşıklarınızda hijyenin garantisi Hygiene fonksiyonu Hygiene fonksiyonu son durulama esnasında sabit tutulan yükseltilmiş ısı sayesinde bebek biberonu ve doğrama tahtası gibi bulaşıklarda %99,999 oranında hijyen sağlar.

28 Bulaşık Makineleri Bulaşık Makineleri 28 ESF8810ROX RealLife ESF8635ROX RealLife ESF8635ROW RealLife 8 programlı / 15 kişilik yıkama kapasitesi Standart dış boyutla XXL iç hacim A+++ enerji verimliliği FlexiSpray püskürtücü ile üstün temizlik 10 yıl garantili Inverter Motor Teknolojisi AirDry kapı açılışı ile kurutma teknolojisi Yoğun, Oto, Esnek, Eco, 1 saat, hassas, 30dk 60 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü Otomatik su püskürtme basıncı ayarı Çıkarılabilir 3. çatal kaşık çekmecesi İlave tavan püskürtücüsü Yazılı bilgi veren akıllı LCD panel Kir ve yük sensörlü AutoFlex programı FlexiWash; aynı anda üst sepette hassas, alt sepette yoğun yıkama programı 30dk 60 C ve 1 saat 50 C hızlı yıkama TimeManager süre kısaltma fonksiyonu Xtrapower basınçlı yıkama fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu MyFavourite, sık kullanılan program hafızası Gecikmeli başlatma seçeneği Alt ve üst sepette katlanabilir tabaklıklar FlexiLift asansörlü üst sepet, inox sepet kulpları Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Kadeh tutucu ve bardak sabitleyiciler İç aydınlatma WaterControl emniyetli su giriş hortumu AutoOff program bitiminde otomatik kapanma 39dB(A) ultra sessiz çalışma 6 programlı / 15 kişilik yıkama kapasitesi Standart dış boyutla XXL iç hacim A+++ enerji verimliliği FlexiSpray püskürtücü ile üstün temizlik 10 yıl garantili Inverter Motor Teknolojisi AirDry kapı açılışı ile kurutma teknolojisi Yoğun, Otomatik, Esnek, Eco, hassas, 30dk 60 C programları Bulaşık miktarı sensörü Otomatik su püskürtme basıncı ayarı Çıkarılabilir 3. çatal kaşık çekmecesi İlave tavan püskürtücüsü Kir ve yük sensörlü AutoFlex program FlexiWash esnek karışık yıkama programı 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama TimeManager süre kısaltma fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu MyFavourite, sık kullanılan program hafızası Gecikmeli başlatma seçeneği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Kadeh tutucu ve bardak sabitleyiciler Üst sepette katlanabilir tabaklık Kullanımı kolaylaştıran sepet kulpları WaterControl emniyetli su giriş hortumu AutoOff program bitiminde otomatik kapanma Parmak izi engelleyici inox dış yüzey 44dB(A) süper sessiz çalışma 6 programlı / 15 kişilik yıkama kapasitesi Standart dış boyutla XXL iç hacim A+++ enerji verimliliği FlexiSpray püskürtücü ile üstün temizlik 10 yıl garantili Inverter Motor Teknolojisi AirDry kapı açılışı ile kurutma teknolojisi Yoğun, Otomatik, Esnek, Eco, hassas, 30dk 60 C programları Bulaşık miktarı sensörü Otomatik su püskürtme basıncı ayarı Çıkarılabilir 3. çatal kaşık çekmecesi İlave tavan püskürtücüsü Kir ve yük sensörlü AutoFlex program FlexiWash esnek karışık yıkama programı 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama TimeManager süre kısaltma fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu MyFavourite, sık kullanılan program hafızası Gecikmeli başlatma seçeneği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Kadeh tutucu ve bardak sabitleyiciler Üst sepette katlanabilir tabaklık Kullanımı kolaylaştıran sepet kulpları WaterControl emniyetli su giriş hortumu AutoOff program bitiminde otomatik kapanma 44dB(A) süper sessiz çalışma A A A AUTO AUTO AUTO 85 X 59,6 X X 59,6 X X 59,6 X 61

29 Bulaşık Makinleri 29 ESF5545LOX TimeManager 6 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A+++ sınıfı enerji verimliliği 10 yıl garantili Inverter Motor Teknolojisi AirDry kapı açılışı ile kurutma teknolojisi Yoğun, Otomatik, Eco, Hassas, 30dk 60 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü Otomatik su püskürtme basıncı ayarı Kir ve yük sensörlü AutoFlex programı 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama TimeManager süre kısaltma fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu Zaman programlama özelliği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Hassas bardakların devrilmesini önleyen SoftSpikes bardak sabitleyiciler Üst sepette 4 adet katlanabilir fincan rafı Kullanımı kolaylaştıran sepet kulpları WaterControl emniyetli su giriş hortumu AutoOff program bitiminde otomatik kapanma Parmak izi engelleyici inox yüzey 44 db(a) süper sessiz çalışma ESF5531LOX TimeManager 6 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A++ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Otomatik, Eco, 30dk 60 C, 60dk 50 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü Kir ve yük sensörlü AutoFlex programı 1 saat 50 C yüksek performanslı günlük yıkama 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama TimeManager süre kısaltma fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu Zaman programlama özelliği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Hassas bardakların devrilmesini önleyen SoftSpikes bardak sabitleyiciler Üst sepette 4 adet katlanabilir fincan rafı AutoOff program bitiminde otomatik kapanma Parmak izi engelleyici inox yüzey 47 db(a) süper sessiz çalışma ESF5531LOW TimeManager 6 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A++ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Otomatik, Eco, 30dk 60 C, 60dk 50 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü Kir ve yük sensörlü AutoFlex programı 1 saat 50 C yüksek performanslı günlük yıkama 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama TimeManager süre kısaltma fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu Zaman programlama özelliği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Hassas bardakların devrilmesini önleyen SoftSpikes bardak sabitleyiciler Üst sepette 4 adet katlanabilir fincan rafı AutoOff program bitiminde otomatik kapanma 47 db(a) süper sessiz çalışma A A AUTO ++ AUTO AUTO A 13 AUTO AUTO AUTO 85 X 60 X 62,5 85 X 60 X 62,5 85 X 60 X 62,5

30 Bulaşık Makineleri Bulaşık Makineleri 30 ESF5511LOX 6 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A+ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Otomatik, Eco, 30dk 60 C, 60dk 50 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü Kir ve yük sensörlü AutoFlex programı 1 saat 50 C yüksek performanslı günlük yıkama 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama ExtraHygiene ekstra hijyen fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu Zaman programlama özelliği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Üst sepette 4 adet katlanabilir fincan rafı AutoOff program bitiminde otomatik kapanma Parmak izi engelleyici inox yüzey 47 db(a) sessiz çalışma ESF5511LOW 6 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A+ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Otomatik, Eco, 30dk 60 C, 60dk 50 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü Kir ve yük sensörlü AutoFlex programı 1 saat 50 C yüksek performanslı günlük yıkama 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama ExtraHygiene ekstra hijyen fonksiyonu XtraDry ekstra kurutma fonksiyonu Zaman programlama özelliği Alt sepette katlanabilir tabaklık FlexiLift asansörlü üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Üst sepette 4 adet katlanabilir fincan rafı AutoOff program bitiminde otomatik kapanma 47 db(a) sessiz çalışma ESF5203LOX 5 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A+ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Günlük, Eco, 30dk 60 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama 3 saat gecikmeli başlatma seçeneği Alt sepette katlanabilir tabaklık Yüksekliği değiştirilebilir üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre Parmak izi engelleyici inox dış yüzey 49 db(a) ses seviyesi A+ 13 AUTO AUTO A+ 13 AUTO AUTO A+ 13 AUTO 85 X 60 X 62,5 85 X 60 X 62,5 85 X 60 X 62,5

31 Bulaşık Makinleri 31 ESF5203LOW 5 programlı / 13 kişilik yıkama kapasitesi A+ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Günlük, Eco, 30dk 60 C, Ön yıkama programları Bulaşık miktarı sensörü 30dk 60 C yüksek performanslı hızlı yıkama 3 saat gecikmeli başlatma seçeneği Alt sepette katlanabilir tabaklık Yüksekliği değiştirilebilir üst sepet Paslanmaz çelik iç yüzey, taban ve filtre 49 db(a) ses seviyesi ESF2400OS 6 programlı / 6 kişilik yıkama kapasitesi A+ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Günlük, Eco, hassas, hızlı 30dk Party 20dk programları 20 dakikada hızlı ve etkin temizlik sağlayan Party programı Gecikmeli başlatma seçeneği Kalan süre göstergesi Gümüş grisi dış yüzey 50 db(a) ses seviyesi ESF2400OW 6 programlı / 6 kişilik yıkama kapasitesi A+ sınıfı enerji verimliliği Yoğun, Günlük, Eco, hassas, hızlı 30dk Party 20dk programları 20 dakikada hızlı ve etkin temizlik sağlayan Party programı Gecikmeli başlatma seçeneği Kalan süre göstergesi 50 db(a) ses seviyesi A + 13 AUTO A+ A X 60 X 62,5 43,8 X 55 X 50 43,8 X 55 X 50

32 32

33 Yiyecek Saklama Mükemmel lezzetler Her an elinizde 33 Buzdolapları Yenilikler...34 Modeller...36 Derin dondurucular Yenilikler...40 Modeller... 41

34 Yiyecek saklama 34 Buzdolapları Farklı Ölçüler Esnek Çözümler Electrolux buzdolapları farklı ölçüler ve kombine kullanım imkanları ile mutfağınız için en esnek gıda saklama çözümlerini sunar 120cm 4 kapılı kullanım Gardırop tipi buzdolaplarında bulunan hızlı içecek soğutma bölmesi içeceklerinizi hızlıca soğutarak çabucak servis edebilmenizi sağlar. Tavanda bulunan LED ışık buzdolabı içerisinde çok daha net bir görüş sağlarken ısınmayı engelleyici teknolojisi sayesinde ekstra tasarruf sağlar. Kapı üzerindeki dokunmatik LCD bağımsız soğukluk ayarı, hızlı dondurma ve soğutma ayarlarını kolayca yapmanızı sağlar. 120cm 2 kapılı kullanım EUF2748AOX+ERF4114AOX 91 cm 2 veya 3 kapılı kullanım 80 cm kombi tipi kullanım 80 cm kombi tipi buzdolapları ideal ölçüleri ile pratik kullanım sağlar. 176cm yükseklik sayesinde soğutucunun üst raflarına erişim kolaylaşırken genişletilmiş raf alanı yiyeceklerinizi rahatça düzenlemenize yardımcı olur. 60 cm kombi tipi kullanım

35 Mükemmel lezzetleri Daha uzun süre koruyun Yiyecek saklama 35 TwinTech çift soğutma sistemi ile daha uzun süren tazelik Standart, Tam No Frost buzdolaplarında tek bir soğutma sistemi vardır. Bu sistem dondurucudaki soğuk ve kuru havayı soğutucuya üfler. Sebze ve meyveler kuruyarak büzüşür ve vitamin değerlerini kaybeder. Electrolux TwinTech 2 ayrı soğutma sistemine sahiptir. Her bölme için ayrı bir soğutma sisteminin olması yiyecekleri daha uzun süre taze tutabilmek için doğru nem düzeyini korunmasını ve soğutucudaki yiyeceklerin kurumamasını sağlar. Dolayısıyla sebze ve meyveler çok daha uzun süre taptaze kalır. Soğutucu ile derin dondurucu arasında koku karışması meydana gelmez. TwinTech FrostFree buzdolabı no frost derin dondurucu bölmesiyle karlanma ve buzlanma yapmaz. Otomatik defrostlu soğutucu bölme çözdürme işlemi gerektirmez. LOW FROST TwinTech sistemi Standart sistem TwinTech LowFrost buzdolabı geliştirilmiş yeni dondurucu bölmesiyle çok daha az karlanma yapar. Defrost işlemi de son derece kolaydır. MultiFlow akıllı fan teknolojisi, soğutucu bölmede soğukluğun eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. Yiyeceklerinizi dilediğiniz rafta saklama özgürlüğü sunar. Genişletilmiş XXL SpacePlus şeffaf sebzelik bölmesi sebze ve meyvelerinizi daha rahat saklamanızı sağlar. Elektronik soğukluk kontrolü ile iç sağukluğu kolaylıkla seçebilir, QuickChill fonksiyonuyla yiyeceklerinizi hızlıca soğutup dondurabilirsiniz.

36 Yiyecek saklama Buzdolapları 36 ERF4114AOX Soğutucu A++ enerji verimliliği 7 güne kadar daha uzun süren tazelik Otomatik defrostlu soğutucu bölmesi Akıllı FreeStore hava sirkülasyon fanı Ekstra geniş sebzelikler Krom yatay şişe rafı Metalik dekorlu temperli cam raflar Elektronik soğutma kontrolü Hızlı soğutma sağlayan Shopping fonksiyonu Tasarruflu çalışma sağlayan EcoMode fonksiyonu Tatil fonksiyonu Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Sesli ve görsel kapı açık alarmı Değiştirilebilir kapı yönü Parmak izi engelleyici inox yüzey 395 lt soğutucu net iç hacmi EUF2748AOX + ERF4114AOX EUF2748AOX derin dondurucu ve ERF4114AOX soğutucu ürünleri yan yana konumlandırılarak birlikte kullanılabilir Birebir uyumlu dış görünüm ve ölçülerle 625 litreye varan oldukça geniş iç hacim elde edebilirsiniz Yan panellerin nemlenme yapmasını önleyen SkinCondensor teknolojisi ile yan yana konumlandırmada problemsiz ve dayanıklı kullanım sağlar EUF2748AOX derin dondurucunun özellikleri hakkında 41. sayfadan bilgi alabilirsiniz A++ LCD ELEC TRO N I C INTELLIGENT SPACE PLUS LED 185 CM 60 CM 184,5 X 59,5 X 66,8

37 Yiyecek saklama 37 EN6084JOX NoFrost French Door gardırop tipi buzdolabı A+ enerji verimliliği No frost derin dondurucu bölmesi No frost soğutucu bölmesi MultiFlow hava sirkülasyon fanı Soğuk su pınarı Kapı üzerinde dokunmatik LCD kontrol paneli Temperli cam raflar Şeffaf çekmece ve raflar Elektronik soğutma kontrolü Hızlı dondurma ve soğutma fonksiyonu Sesli ve görsel kapı açık alarmı Sesli ve görsel yüksek sıcaklık alarmı Uzun ömürlü ve tasarruflu LED aydınlatma Et balık ve şarküteri ürünleri için özel çekmece Kapı içinde kutu meşrubat saklama rafı Dondurucu çekmecesi içerisinde ikiz buzmatik Gizli kondensör Parmak izi engelleyici inox yüzey 417 lt soğutucu bölme net iç hacmi 119 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 630 toplam brüt iç hacim EAL6140WOU NoFrost Su ve buz pınarlı gardırop tipi buzdolabı A+ enerji verimliliği TwinTech bağımsız çift soğutma sistemi Bölmeler arasında koku karışmasını önleme özelliği No frost derin dondurucu bölmesi No frost soğutucu bölmesi MultiFlow hava sirkülasyon fanı Soğuk su ve buz pınarı Kapı üzerinde dokunmatik LCD kontrol paneli Temperli cam raflar Şeffaf çekmece ve raflar Hızlı içecek soğutma bölmesi Bağlantı suyunu filtreleme özelliği Elektronik soğutma kontrolü Hızlı dondurma ve soğutma fonksiyonu Sesli kapı açık alarmı Görsel yüksek sıcaklık alarmı Gizli kondensör/ düz arka yüzey Parmak izi engelleyici inox yüzey 370 lt soğutucu bölme net iç hacmi 179 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi ERT1501FOW3 Tek kapılı buzdolabı A+ sınıfı enerji verimliliği 4 yıldızlı derin dondurucu bölmesi Temperli cam raflar Değiştirilebilir kapı yönü 118 lt soğutucu bölme net iç hacmi 18 lt derin dondurucu bölme net iç hacm 38 db(a) süper sessiz çalışma A+ LCD A+ A+ 55 CM ELEC TRO N I C LCD ELEC TRO N I C 177,6 X 91,2 X 76,5 177 X 91,2 X 73,8 85 X 55 X 61,2

38 Yiyecek saklama Buzdolapları 38 EN5284KOX NoFrost A+ sınıfı enerji verimliliği No frost derin dondurucu bölmesi No frost soğutucu bölmesi MultiFlow fan sistemi ile her rafta homojen soğutma 15 kg/gün dondurma kapasitesi Metalik dekorlu temperli cam raflar SpacePlus geniş ve şeffaf derin dondurucu çekmeceleri Pratik kullanımlı, iç ayırıcıya sahip tekerlekli sebzelik Üçlü buzmatik ve buz saklama kabı Elektronik soğutma kontrolü Kapı üzerinde dokunmatik LCD panel Hızlı soğutma fonksiyonu Hızlı dondurma fonksiyonu Soğutucu bölmenin kapatılmasına imkan veren tatil fonksiyonu Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Gizli kondensör/ düz arka yüzey Parmak izi engelleyici inox dış yüzey 345 lt soğutucu bölme net iç hacmi 120 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 43 db(a) ses seviyesi EN5284KOW NoFrost A+ sınıfı enerji verimliliği No frost derin dondurucu bölmesi No frost soğutucu bölmesi MultiFlow fan sistemi ile her rafta homojen soğutma 15 kg/gün dondurma kapasitesi Metalik dekorlu temperli cam raflar SpacePlus geniş ve şeffaf derin dondurucu çekmeceleri Pratik kullanımlı, iç ayırıcıya sahip tekerlekli sebzelik Üçlü buzmatik ve buz saklama kabı Elektronik soğutma kontrolü Kapı üzerinde dokunmatik LCD panel Hızlı soğutma fonksiyonu Hızlı dondurma fonksiyonu Soğutucu bölmenin kapatılmasına imkan veren tatil fonksiyonu Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Gizli kondensör/ düz arka yüzey Parlak beyaz dış yüzey 345 lt soğutucu bölme net iç hacmi 120 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 43 db(a) ses seviyesi EN3380MOX NoFrost A++ sınıfı enerji verimliliği TwinTech bağımsız çift soğutma sistemi 7 güne kadar daha uzun süren tazelik Bölmeler arasında koku karışmasını önleme özelliği No frost derin dondurucu bölmesi Otomatik defrostlu soğutucu bölmesi MultiFlow hava sirkülasyon fanı TasteGuard koku önleyici filtre Kapı üzerinde dokunmatik LED panel Ekstra geniş sebzelikler Krom yatay şişe rafı Metalik dekorlu temperli cam raflar SpacePlus geniş ve şeffaf dondurucu çekmeceleri Elektronik soğutma kontrolü Hızlı dondurma fonksiyonu Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Değiştirilebilir kapı yönü SkinCondensor teknolojisi (Gizli kondensör) Parmak izi engelleyici inox yüzey 214 lt soğutucu bölme net iç hacmi 91 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 43 db(a) ses seviyesi A+ ELEC TRO N I C A+ ELEC TRO N I C A++ LCD LED LED ELEC TRO N I C 176 CM 80 CM 176 CM 80 CM LED 185 CM 60 CM 176 X 79 X X 79 X ,5 X 59,5 X 64,7

39 Yiyecek saklama 39 EN3454MOX NoFrost EN3601MOX LowFrost EN3601MOW LowFrost A++ sınıfı enerji verimliliği TwinTech bağımsız çift soğutma sistemi 7 güne kadar daha uzun süren tazelik Bölmeler arasında koku karışmasını önleme özelliği No frost derin dondurucu bölmesi Otomatik defrostlu soğutucu bölmesi FreeStore hava sirkülasyon fanı Kapı üzerinde dokunmatik LED panel Ekstra geniş sebzelikler Krom yatay şişe rafı Metalik dekorlu temperli cam raflar SpacePlus geniş ve şeffaf dondurucu çekmeceleri Elektronik soğukluk kontrolü QuickChill hızlı soğutma fonksiyonu Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Değiştirilebilir kapı yönü SkinCondensor teknolojisi (Gizli kondensör) Parmak izi engelleyici inox yüzey 226 lt soğutucu bölme net iç hacmi 92 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 43 db(a) ses seviyesi A++ sınıfı enerji verimliliği Bağımsız çift soğutma sistemi, 7 güne kadar daha uzun süren tazelik Bölmeler arasında koku karışmasını önleme özelliği Low frost derin dondurucu bölmesi Otomatik defrostlu soğutucu bölmesi Ekstra geniş sebzelikler Krom yatay şişe rafı Metalik dekorlu temperli cam raflar SpacePlus geniş ve şeffaf dondurucu çekmeceleri Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Değiştirilebilir kapı yönü SkinCondensor teknolojisi (Gizli kondensör) Parmak izi engelleyici inox yüzey 226 lt soğutucu bölme net iç hacmi 111 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 40 db(a) ses seviyesi A++ sınıfı enerji verimliliği Bağımsız çift soğutma sistemi, 7 güne kadar daha uzun süren tazelik Bölmeler arasında koku karışmasını önleme özelliği Low frost derin dondurucu bölmesi Otomatik defrostlu soğutucu bölmesi Ekstra geniş sebzelikler Krom yatay şişe rafı Metalik dekorlu temperli cam raflar SpacePlus geniş ve şeffaf dondurucu çekmeceleri Uzun ömürlü ve verimli LED iç aydınlatma Değiştirilebilir kapı yönü SkinCondensor teknolojisi (Gizli kondensör) Parlak beyaz dış yüzey. 226 lt soğutucu bölme net iç hacmi 111 lt derin dondurucu bölme net iç hacmi 40 db(a) ses seviyesi A++ LCD A++ LOW FROST LED A++ LOW FROST LED ELEC TRO N I C INTELLIGENT 185 CM 60 CM 185 CM 60 CM LED 185 CM 60 CM 184,5 X 59,5 X 64,7 184,5 X 59,5 X 64,7 184,5 X 59,5 X 64,7

40 Yiyecek saklama 40 Derin Dondurucular Her tip alana mükemmel uyum ShieldCondenser teknolojili ve kapalı çelik alt tabana sahip Electrolux SpacePlus sandık tipi derin dondurucu garaj, kapalı balkon, ardiye ve kiler gibi tüm zorlu alanlara uyum sağlar. Açık durabilen kapak basınç dengeleyici Electrolux sandık tipi dondurucular basınç dengeleyici valf sistemi ve açılı durabilen dengeli kapak sistemi ile donatılmıştır. Böylece dondurucuyu kapattıktan sonra tekrar kolayca açabilir, kapak açıkken özgürce hareket edebilirsiniz. SpacePlus minimum dış boyut, maksimum iç hacim SpacePlus derin dondurucular geliştirilmiş yalıtım sistemi ile minimum dış boyutla maksimum iç hacim sunar. Evinizde yer kaplamaz. LOW FROST FrostFree no frost çekmeceli derin dondurucu FrostFree çekmeceli derin dondurucu no frost soğutma sistemiyle karlanma ve buzlanmaya son verir. Low Frost sistem ile %80 daha az karlanma Kapağın açılması ile içeri giren sıcak ve nemli havanın hızlıca atılmasını sağlayan Electrolux sandık tipi derin dondurucular %80 daha az karlanma yapar. Böylece standart dondurucularda yılda bir tekrarlanması gereken buz çözdürme işlemi ihtiyacı 5 yıla kadar uzar. ShieldCondenser teknolojisi Standart dondurucularda arka kısımda bulunan kondensör boruları Electrolux SpacePlus dondurucularda tüm gövdeyi saracak şekilde gömülmüştür. Bu sayede ekstra enerji kullanılmadan gövdede oluşabilecek terlemeler ve nemden kaynaklanan paslanmalar engellenir.

41 Derin Dondurucular Yiyecek saklama 41 EUF2748AOX* NoFrost A+ enerji verimliliği No Frost sistem ile karlanmaya son 7 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmeceler LED iç aydınlatma 3 adet SpacePlus XXL çekmece FastFreezer hızlı dondurma bölmesi Çekmece aralarında temperli cam raflar Elektronik soğutma kontrolü Kolay kullanımlı dokunmatik LCD panel SkinCondenser gizli kondensör teknolojisi Diğer soğutucu ürünler ile bitişik montaj imkanı FastFreeze şok dondurma fonksiyonu EcoMode ekonomik çalışma fonksiyonu QuickChill hızlı içecek soğutma fonksiyonu Günlük 20 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 15 saat gıda koruma Sesli ve görsel yüksek sıcaklık ve kapı alarmı Değiştirilebilir kapı yönü Parmak izi engelleyici inox yüzey Brüt 250 lt, net 229 lt iç hacim 292 kw yıllık enerji tüketimi 42 db(a) düşük ses seviyesi A+ LED EUF2047AOX NoFrost A+ enerji verimliliği No Frost sistem ile karlanmaya son 6 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmece ve bölmeler 2 adet SpacePlus XXL çekmece 2 adet FastFreeze hızlı dondurma bölmesi Çekmece aralarında temperli cam raflar Elektronik soğutma kontrolü Kolay kullanımlı dokunmatik LED panel FastFreeze şok dondurma fonksiyonu EcoMode ekonomik çalışma fonksiyonu Günlük 20 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 15 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık görsel alarmı Değiştirilebilir kapı yönü Parmak izi engelleyici inox yüzey Brüt 225 lt, net 177 lt iç hacim 276 kw yıllık enerji tüketimi 42 db(a) düşük ses seviyesi A+ 6 EUF2047AOW NoFrost A+ enerji verimliliği No Frost sistem ile karlanmaya son 6 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmece ve bölmeler 2 adet SpacePlus XXL çekmece 2 adet FastFreeze hızlı dondurma bölmesi Çekmece aralarında temperli cam raflar Elektronik soğutma kontrolü Kolay kullanımlı dokunmatik LED panel FastFreeze şok dondurma fonksiyonu EcoMode ekonomik çalışma fonksiyonu Günlük 20 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 15 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık görsel alarmı Değiştirilebilir kapı yönü Brüt 225 lt, net 177 lt iç hacim 276 kw yıllık enerji tüketimi 42 db(a) düşük ses seviyesi A+ 6 LCD ELEC TRO N I C LED ELEC TRO N I C ALARM LED ELEC TRO N I C ALARM 185,4 X 59,5 X 66,8 154,4 X 59,5 X 66,8 154,4 X 59,5 X 66,8 *ERF4114AOX sağutucu ile bitişik kullanım imkanı

42 Yiyecek saklama Çekmeceli Derin Dondurucular 42 EUF2702DOX A+ enerji verimliliği 7 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmece ve bölmeler 3 adet SpacePlus XXL çekmece 2 adet FastFreeze hızlı dondurma bölmesi SkinCondenser yan duvarlara gizlenmiş kondensör teknolojisi Diğer soğutucu ürünler ile bitişik montajda terlemeyi önleme özelliği Günlük 24 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 30 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarmı LED i. Değiştirilebilir kapı yönü Parmak izi engelleyici inox yüzey Brüt 273 lt, net 251 lt iç hacim 278 kw yıllık enerji tüketimi 40 db(a) düşük ses seviyesi EUF2702DOW A+ enerji verimliliği 7 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmece ve bölmeler 3 adet SpacePlus XXL çekmece 2 adet FastFreeze hızlı dondurma bölmesi SkinCondenser yan duvarlara gizlenmiş kondensör teknolojisi Diğer soğutucu ürünler ile bitişik montajda terlemeyi önleme özelliği Günlük 24 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 30 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i. Değiştirilebilir kapı yönü Brüt 273 lt, net 251 lt iç hacim 278 kw yıllık enerji tüketimi 40 db(a) düşük ses seviyesi EUF2205AOW A+ enerji verimliliği 6 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmece ve bölmeler 2 adet SpacePlus XXL çekmece 2 adet FastFreeze hızlı dondurma bölmesi Günlük 20 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 20 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i. Değiştirilebilir kapı yönü Brüt 225 lt, net 197 lt iç hacim 246 kw yıllık enerji tüketimi 40 db(a) düşük ses seviyesi A+ ALARM A+ ALARM A+ 6 ALARM 185,4 X 59,5 X 66,8 185,4 X 59,5 X 66,8 154,4 X 59,5 X 66,8

43 Yiyecek saklama 43 EUF1840AOW NoFrost A+ enerji verimliliği No Frost sistem ile karlanmaya son 5 çekmece 1 adet SpacePlus XXL çekmece Çekmece aralarında tel raflar Elektronik soğutma kontrolü FastFreeze şok dondurma fonksiyonu Günlük 12 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 10 saat gıda koruma Sesli ve görsel yüksek sıcaklık alarmı Değiştirilebilir kapı yönü Brüt 175 lt, net 150 lt iç hacim 237 kw yıllık enerji tüketimi 45 db(a) düşük ses seviyesi EUF1900AOW A+ enerji verimliliği çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmeceler Ezilebilen gıdalar ve buzluk için ilave ince çekmece Hızlı dondurma bölmesi Elektronik soğutma kontrolü FastFreeze şok dondurma fonksiyonu Günlük 20 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 18 saat gıda koruma Sesli ve görsel yüksek sıcaklık alarmı Değiştirilebilir kapı yönü Brüt 190 lt, net 168 lt iç hacim 240 kw yıllık enerji tüketimi 40 db(a) düşük ses seviyesi EUT1106AW2 Tezgah seviyesi derin dondurucu A+ enerji verimliliği 3 çekmece Kolay görüş sağlayan şeffaf çekmeceler Hızlı dondurma bölmesi Günlük 12 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 22 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i. Değiştirilebilir kapı yönü Brüt 110 lt, net 91 lt iç hacim 185 kw yıllık enerji tüketimi 40 db(a) düşük ses seviyesi A+ A+ ELEC TRO N I C A+ ALARM ELEC TRO N I C 144 X 54,4 X X 54,5 X 63,9 85 X 55 X 61,2

44 Yiyecek saklama Sandık Tipi Derin Dondurucular 44 A + A +++ A + EC3230AOW2 LowFrost LowFrost sistem ile %80 daha az karlanma 300 lt net iç hacim A+ sınıfı enerji verimliliği Vakum dengeleyici sistem ve kolay açılan kapak Kapağın açık durabilmesini sağlayan pratik tasarım SpacePlus geniş iç hacim ShieldCondenser gizli kondanser teknolojisi Düz arka yüzey ile duvara bitişik kullanım imkanı Zorlu dış koşullara dayanıklı tasarım Cihazı dış etkenlerden koruyan çelik taban Defrost işlemini kolaylaştıran gider tıpası Günlük 17 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 32 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i İç aydınlatma Ezilebilen gıdalar için 3 adet sepet 272 kw yıllık enerji tüketimi 49 db(a) ses seviyesi EC2233AOW1 LowFrost LowFrost sistem ile %80 daha az karlanma 223 lt net iç hacim A+++ yüksek enerji verimliliği Yıllık 122kw enerji tüketimi Vakum dengeleyici sistem ve kolay açılan kapak Kapağın açık durabilmesini sağlayan pratik tasarım ShieldCondenser gizli kondanser teknolojisi Düz arka yüzey ile duvara bitişik kullanım imkanı Zorlu dış koşullara dayanıklı tasarım Cihazı dış etkenlerden koruyan çelik taban Defrost işlemini kolaylaştıran gider tıpası Günlük 20 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 53 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i İç aydınlatma Ezilebilen gıdalar için 2 adet sepet 122 kw yıllık enerji tüketimi 43 db(a) ses seviyesi EC2230AOW1 LowFrost LowFrost sistem ile %80 daha az karlanma 210 lt net iç hacim A+ sınıfı enerji verimliliği Vakum dengeleyici sistem ve kolay açılan kapak Kapağın açık durabilmesini sağlayan pratik tasarım SpacePlus en küçük boyutla ile en geniş iç hacim ShieldCondenser gizli kondanser teknolojisi Düz arka yüzey ile duvara bitişik kullanım imkanı Zorlu dış koşullara dayanıklı tasarım Cihazı dış etkenlerden koruyan çelik taban Defrost işlemini kolaylaştıran gider tıpası Günlük 14 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 28 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i İç aydınlatma Ezilebilen gıdalar için 2 adet sepet 227 kw yıllık enerji tüketimi 42 db(a) ses seviyesi A+ LOW FROST SPACE PLUS A+++ LOW FROST SPACE PLUS A+ LOW FROST SPACE PLUS ALARM ALARM ALARM 86,8 X 105 X 66,5 87,6 X 119 X 66,5 87,6 X 80,6 X 66,5

45 Yiyecek saklama 45 A + A + EC1500AOW1 140 lt net iç hacim A+ sınıfı enerji verimliliği Vakum dengeleyici sistem ve kolay açılan kapak Kapağın açık durabilmesini sağlayan pratik tasarım SpacePlus geniş iç hacim ShieldCondenser gizli kondanser teknolojisi Düz arka yüzey ile duvara bitişik kullanım imkanı Zorlu dış koşullara dayanıklı tasarım Cihazı dış etkenlerden koruyan çelik taban Defrost işlemini kolaylaştıran gider tıpası Günlük 13 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 25 saat gıda koruma Yüksek sıcaklık alarm LED i İç aydınlatma Ezilebilen gıdalar için ilave sepet 191 kw yıllık enerji tüketimi 42 db(a) ses seviyesi EC1005AOW 98 lt net iç hacim A+ sınıfı enerji verimliliği Düz arka yüzey Defrost işlemini kolaylaştıran gider tıpası Günlük 9,5 kg dondurma kapasitesi Elektrik kesintilerinde 30 saat gıda koruma Ezilebilen gıdalar için ilave sepet 170 kw yıllık enerji tüketimi 43 db(a) ses seviyesi A+ SPACE PLUS A+ ALARM ALARM 86,8 X 60,6 X 66,5 83,6 X 56,2 X 52,6

46 Mikrodalga Fırınlar Pişirme 46 EMS30400OX Dijital LCD kumanda paneli Elektronik kontrollü pişirme Mikrodalga, ızgara ve konveksiyonel pişirme Mikrodalga+ konveksiyonel kombi pişirme seçeneği Mikrodalga+ ızgara kombi pişirme seçeneği Ağırlık seçimli otomatik pişirme programları Balık, çorba, et, ekmek, pizza, kek, makarna, tavuk, sebze ve patates pişirme programları. Ağırlık seçimli otomatik buz çözme (defrost) Ağırlık seçimli otomatik ısıtma programları C konveksiyonel pişirme sıcaklık ayarı Kolay kullanım sağlayan döner kumanda düğmesi Günlük saat göstergesi Gecikmeli başlatma ve zaman programlama Çocuk kilidi 31,5cm döner tabla çapı Bulaşık makinesinde yıkanabilir döner cam tabla Izgara rafı Çelik iç yüzey Inox dış yüzey 27,6lt brüt; 24,5lt net iç hacim 900w mikrodalga gücü 1100w ızgara gücü 2300w konveksiyonel pişirme gücü 33,5 X 52 X 44

47 Pişirme 47 EMS20300OX Dijital LCD kumanda paneli Elektronik kontrollü pişirme Mikrodalga ve ızgara özelliği 2 adet mikrodalga+ ızgara kombi pişirme fonksiyonu Ağırlık seçimli otomatik pişirme programları Balık,sebze, et, makarna, pizza, çorba ve patates pişirme/ısıtma programları. Ağırlık seçimli otomatik buz çözme (defrost) Kolay kullanım sağlayan döner kumanda düğmesi Günlük saat göstergesi Zamanlayıcı ayarı 24,5cm döner tabla çapı Bulaşık makinesinde yıkanabilir döner cam tabla Izgara rafı Parlak lacivert kaplamalı çelik iç yüzey Inox dış yüzey 20,3lt brüt; 18,7lt net iç hacim 800w mikrodalga gücü 1000w ızgara gücü EMS21400S Dijital LCD kumanda paneli Elektronik kontrollü pişirme Mikrodalga ve ızgara özelliği 2 adet mikrodalga+ ızgara kombi pişirme fonksiyonu Ağırlık seçimli otomatik buz çözme (defrost) Kolay kullanım sağlayan döner kumanda düğmesi Günlük saat göstergesi Zamanlayıcı ayarı Kullanım sonrası tamamen kapanmayı sağlayan ekonomi fonksiyonu 24,5cm döner tabla çapı Bulaşık makinesinde yıkanabilir döner cam tabla Izgara rafı Parlak gri kaplamalı çelik iç yüzey Gümüş renk dış yüzey 21,2lt brüt; 18,5lt net iç hacim 800w mikrodalga gücü 1000w ızgara gücü EMS21400W Dijital LCD kumanda paneli Elektronik kontrollü pişirme Mikrodalga ve ızgara özelliği 2 adet mikrodalga+ ızgara kombi pişirme fonksiyonu Ağırlık seçimli otomatik buz çözme (defrost) Kolay kullanım sağlayan döner kumanda düğmesi Günlük saat göstergesi Zamanlayıcı ayarı Kullanım sonrası tamamen kapanmayı sağlayan ekonomi fonksiyonu 24,5cm döner tabla çapı Bulaşık makinesinde yıkanabilir döner cam tabla Izgara rafı Parlak gri kaplamalı çelik iç yüzey Beyaz dış yüzey 21,2lt brüt; 18,5lt net iç hacim 800w mikrodalga gücü 1000w ızgara gücü 28 X 46,1 X 36,7 28,7 X 48,5 X 42,2 28,7 X 48,5 X 42,2

48 Bakım& Aksesuar 48 Bakım Ürünleri ve Aksesuarlar* Inox Yüzey Bakım Spreyi Electrolux inox yüzeyli ürünleri temizlemek ve bakımını yapmak artık çok kolay. Çelik yüzey temizleyici sprey inox ocaklarınızda biriken kirleri yüzeyi çizmeden temizler ve parlak bir görünüm kazandırır. Kirlenmeleri ve parmak izini engelleyen koruyucu bir katman oluşturarak inox ürünlerinizin tertemiz ve yepyeni görünmesine katkıda bulunur. 250 ml Mikrodalga Temizleyici Sprey Mikrodalga fırınınızın hem iç, hem de dış yüzeylerinde birikecek yağ lekelerini çıkarır. Fırın içerisinde küf ve bakterilerden kaynaklanan kokuları engeller. 250 ml Katlanabilen Bardak ve Kadeh Yıkama Sepeti Hassas bardaklar ve kadehlerin bulaşık makinesinde yıkanırken hasar görmesinin birinci sebebi hatalı yerleştirmedir. Electrolux kadeh sepeti, tek seferde 8 adet kadehin, emniyetle tertemiz yıkanmasını sağlar. Softgrip hassas sabitleyiciler ile uzun veya kısa kadehler kolayca sabitlenebilir. Kadehler doldurulduktan sonra alt sepette katlanmış tabaklık bölmesi üzerine yerleştirilerek kullanılır. Katlanır özelliği sayesinde, kullanılmadığı zamanlarda, mutfak çekmecesinde dahi lüzumsuz yer işgal etmeden kolaylıkla saklanabilir. Çamaşır ve Bulaşık Makineleri Kireç Çözücü Sudaki kireç çamaşır ve bulaşık makinelerinin ısıtıcı ve mekanik parçalarında birikerek makinenizin ısıtma için daha yüksek enerji harcamasına ve zaman içerisinde arıza yapmasına neden olabilir. Kireç temizleyici çamaşır ve bulaşık makinelerinizin içerisindeki kireç katmanını söker atar, makinenizin ilk günkü gibi tertemiz olmasını sağlar. Çamaşır ve bulaşıklarınız daha temiz ve enerji tasarrufu ile yıkanır. Makinenizin ömrü uzar. Tek kullanımlık. Bulaşık Makinesi Yağ Temizleyici Uzun süreli kullanım sonrası bulaşık makinenizin fıskiye, boru, filtre ve iç aksamlarında yağ katmanları oluşur. Electrolux bulaşık makinesi yağ temizleyici makinenizin fıskiyelerinde, iç hortum ve boru aksamlarında birikebilecek kir ve yağ katmanını söküp atarak hijyen sağlar, kötü kokuları engeller. Bulaşıklarınızın daha parlak ve hijyenik yıkanmasını sağlar. Makinenizin parçalarını koruyarak ömrünü uzatır. 200 g

49 SuperClean Çamaşır Makinesi Temizleyici Uzun süre düşük sıcaklıklarla kullanım çamaşır makinenizin kazanında bakteri katmanı oluşmasına neden olabilir. Electrolux SuperClean çamaşır makinesi temizleyici makinenizin kazanında, iç hortum ve boru aksamlarında birikebilecek kir ve bakteri katmanını söküp atarak hijyen sağlar, kötü kokuları engeller. Çamaşırlarınızın daha temiz ve hijyenik yıkanmasını sağlar. Bir paketten 2 kullanımlık poşet çıkar. Bakım& Aksesuar 49 Çamaşır ve Bulaşık Makineleri Kireç ve yağ Çözücü Bulaşık ve çamaşır makinelerinde zaman içerisinde biriken hem yağ hem de kireç artıklarını derinlemesine temizler. Çamaşır ve bulaşık makinelerinin yıkama performansını artırırken enerji tasarrufuna da katkıda bulunur. Hem yağ, hem de kireç artıkları için etkili olduğundan yalnızca yağ, ya da yalnızca kireç lekeleri için ayrı temizleyici maddeler almanıza gerek kalmaz. Zararlı yüzey aktif maddeler içermez. Neocal Kireç Önleme Cihazı Neocal bulaşık makinesi, çamaşır makinesi veya termosifonların su girişlerine takılır. Standart tip girişe sahip olduğundan her marka çamaşır ve bulaşık makinesi ile uyumludur. Neocal kalıcı neodyum mıknatısı ile kalsiyum karbonat kristallerini çözerek suda kolayca eriyen aragonite dönüştürür. Kireç metal yüzeylere yapışamaz, suyun içerisinde kaldığından makinenin suyu boşaltması ile atılmış olur. Deterjandan tasarruf ederken makinenizin performansını koruyup ömrünü uzatmış olursunuz. Neocal suyun sertlik oranına bağlı olarak 5 yıla kadar kullanılabilir. Bulaşık Makinesi Tuzu Bulaşık makineleri iç yüzeyde ve bulaşıklarda kireç kalıntısına neden olmamak ve lekesiz temizlik sağlamak için suyu yumuşatan bir düzeneğe sahiptir. Su yumuşatma düzeneğinde süzülerek biriken kirecin arındırıllması için bulaşık makinesi tuz kullanır. Tuz kireci bir eriyik haline getirir ve makineden atılmasını sağlar. Su yumuşatıcı düzenek tuz ile yenilenerek kireci tekrar süzebilir hale gelir. Makinenizin yıkama performansı, bulaşıklarınızın kusursuz temizliği ve parlaklığı için makine uyarı verdikçe tuz bölmesi düzenli olarak tuz ile doldurulmalı ve tuz ayar seviyesi kireç oranına göre doğru olarak ayarlanmalıdır. 1 kg Dondurucu Bölme Buz Çözücü Sprey Buz çözdürücü sprey buzdolabı veya derin dondurucunuzda meydana gelen karlanmayı hızlıca çözdürebilmenizi sağlar. Hızlı çözdürme sayesinde derin dondurucunuzu saatlerce kapalı tutma, yiyeceklerizin tazeliğini bozmak veya buzların kırılması esnasında oluşabilecek ev kazası problemleri tarihe karışır. 250 ml *Bakım ürünleri ve aksesuarları yetkili bayi ve servislerimizden tedarik edebilirsiniz.

50 50 Mükemmel lezzetler için Buharla pişirin Yiyeceklerinizin tat ve dokularında mükemmelliği yakalamak için Electrolux CombiSteam ankastre fırın koleksiyonunu keşfedin Profesyonel teknolojiden ilham alınarak tasarlanan Inspiration serisi ankastre ürün gamımızı keşfetmek için ankastre kataloğunuzu bayilerimizden isteyiniz EOB9956XAX Nem sensörlü, buhar sistemli TFT dokunmatik panelli ankastre fırın Ankastre Ürünler

51 Evinizi kolayca temizleyin Rahat bir nefes alın 51 Pratik, sessiz ve yüksek verimli bir süpürme deneyimi için Electrolux elektrikli süpürge ürün gamını keşfedin. ZUCDELUXTR UltraCaptic Compact&Go Pratik ve hijyenik toz boşaltma Koldan ergonomik kumandalı Multi siklonik sistemli Torbasız elektrikli süpürge Evinizdeki büyük işleri adeta bir eğlenceye dönüştüren küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge gamımızı keşfetmek için küçük ev aletleri kataloğunuzu bayilerimizden isteyiniz. Enerji verimliliği Sert zemin süpürme verimliliği Hava filtreleme verimliliği

52 52 Her Zaman Yanınızdayız TÜRKİYE GENELİNDE YAYGIN SERVİS AĞIMIZ İLE HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ Tüm soru ve talepleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz Electrolux Müşteri Hizmetleri: Electrolux Dayanıklı Tüketim Mamülleri San. Tic. A.Ş. Tarlabaşı Bulvarı No: Taksim - İstanbul Yetkili Electrolux Bayiniz ELECTROLUX dizgiden kaynaklanan hatalardan sorumlu tutulamaz ve ürün niteliklerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Electrolux. Electrolux

Electrolux. Electrolux Solo Ürünler 2017-3 Electrolux Electrolux 02 Electrolux 03 Electrolux ün temeli; kurucusu Wenner-Gren in İsveç te 1912 yılında o dönem ev ortamında kullanılması çok zor olan devasal elektrikli süpürgeler

Detaylı

Electrolux. Electrolux

Electrolux. Electrolux Solo Ürünler 2018-1 Electrolux Electrolux 02 Electrolux 03 LUX markalı ampul üretimi ile İsveç te temeli atılan Electrolux; kurucusu Wenner- Gren in İsveç te 1912 yılında o dönem ev ortamında kullanılması

Detaylı

Electrolux. Electrolux

Electrolux. Electrolux Solo Ürünler 2019-1 Electrolux Electrolux 02 Electrolux 03 LUX markalı ampul üretimi ile İsveç te temeli atılan Electrolux; kurucusu Wenner- Gren in İsveç te 1912 yılında o dönem ev ortamında kullanılması

Detaylı

01 Solo Ürünler 2015-2

01 Solo Ürünler 2015-2 Solo Ürünler 2015-2 01 3 ÇAMAŞIR ODASI ÇAMAŞIR ODASI AEG çamaşır yıkama ve kurutma makineleri çamaşır yıkama, kurutma ve ütüleme yükünüzü hafifletmek üzere üstün kalite ve performans ilkeleri ile tasarlandı.

Detaylı

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı!

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! PROFİLO BUZDOLAPLARI NIN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ÖZELLİKLERİNDEN BAZILARI: NoFrost: Buzdolabının iç duvarları içerisinde nem ve kar oluşumunu engelleyerek

Detaylı

BUZDOLAPLARI. Seçmek sizden, soğutması bizden!

BUZDOLAPLARI. Seçmek sizden, soğutması bizden! Seçmek sizden, soğutması bizden! 9 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %20 daha tasarruflu. Enerji Sınıfı A++ Sınıfı A sınıfından %40 daha tasarruflu. Frost NoFrost Teknolojisi Profilo NoFrost

Detaylı

Solo Ürünler perfekt in form und funktion

Solo Ürünler perfekt in form und funktion Solo Ürünler 2017-1 01 perfekt in form und funktion 3 ÇAMA IR ODASI ÇAMA IR ODASI AEG çama ır yıkama ve kurutma makineleri çama ır yıkama, kurutma ve ütüleme yükünüzü hafifletmek üzere üstün kalite ve

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar!

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! 2012-2013 Çamaşır makinesi alana kurutma makinesinde %25 indirim*! * T76280AC kodlu ürün için geçerlidir. stoklarla sınırlıdır. * Inverter motorlu çamaşır,

Detaylı

su ve enerjiden tasarruf edin!

su ve enerjiden tasarruf edin! Yüksek teknolojiden de il, su ve enerjiden tasarruf edin! PWE 71072 S Fiyat Listesi Kasım - Aralık 2012 ADVANTAGE A ÖZEL +9 TAKSİT VE 2AY ERTELEME AYRICA %5 VADE FARKI İLE 24AY VADE FARKLI TAKSİT FIRSATI

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 20 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 22 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI Aralık 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.419,00 TL 1.229,00 TL 1.569,00 TL 1.439,00 TL BD 2058 W2 VV Değişim Bedeli 190,00 TL LowFrost LED elektronik kontrol Nem kontrol mekanizmalı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Samsung Smart Freezer buzdolapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com.tr adresini ziyaret edin.

Samsung Smart Freezer buzdolapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com.tr adresini ziyaret edin. Hold 3 sec. Hold 3 sec. Hold 3 sec. Hold 3 sec. A k ı l l ı k a d ı n l a r ı n Freezer a k ı l l ı b u z d o l a b ı Smart Freezer teknolojisi ile ister buzluk ister buzdolabı Freezer On/Off Freezer Fridge

Detaylı

MAYIS 2015 KAÇIRILMAYACAK FİYATLARLA EVLER ÇİÇEK AÇIYOR!

MAYIS 2015 KAÇIRILMAYACAK FİYATLARLA EVLER ÇİÇEK AÇIYOR! MAYIS 2015 KAÇIRILMAYACAK FİYATLARLA EVLER ÇİÇEK AÇIYOR! Bahar havasını evinize taşıyacak indirimler, Profilo bayilerinde sizi bekliyor! ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr 1 İÇİNDEKİLER BAHAR FIRSATLARI

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

PROFİLO DA AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ

PROFİLO DA AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ PROFİLO DA AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ BD 2208 TE BD 5772 PNFI FIRSAT ÜRÜNÜ 960,00 TL A+ Enerji Sınıfı Yüksek kapı Turbo fan sistemi Otomatik defrost 4 adet yüksekliği ayarlanabilir, toplam 5 adet emniyetli cam

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI Temmuz 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.519,00 TL 1.389,00 TL 1.389,00 TL 1.199,00 TL 1.629,00 TL 1.539,00 TL BD 2058 W2 VV LowFrost LED elektronik kontrol Nem kontrol mekanizmalı

Detaylı

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri LowFrost KASIM AYINA ÖZEL FIRSATLAR Comfort 5 Serisi 957,00 TL 829,00 TL 696,00 TL 619,00 TL CM 0603 KTR 663,00 TL 599,00 TL BM 2020 EA FRS 3010 GTL BD

Detaylı

Siz istediniz, biz uzattık:

Siz istediniz, biz uzattık: Mart 2014 Siz istediniz, biz uzattık: Dört dörtlük tasarrufa devam! Siz de Profilo larla tanışın, hem enerjiden hem bütçenizden tasarruf edin! 1.355 TL 919 TL 835 TL 899 TL ENERJİ KAMPANYASI LowFrost Buzdolabı

Detaylı

ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! *

ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! * MART 2015 ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! * Baharın gelişi bahane, Profilo Ankastrelerle yenilenen mutfaklar şahane! * BM2021EA, CM0804KTR, FRS3210GTL ve FRS3210GTD kodlu ürünler kampanyaya dahil

Detaylı

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri

www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri www.profilo.com.tr facebook.com/profiloevaletleri LowFrost EKİM AYINA ÖZEL FIRSATLAR Comfort 5 Serisi 957,00 TL 829,00 TL 696,00 TL 619,00 TL CM 0603 KTR 663,00 TL 599,00 TL BM 2020 EA FRS 3010 GTL BD

Detaylı

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar!

if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! if design ödüllü AEG de 125. yıla özel fırsatlar! 2012-2013 Çamaşır makinesi alana kurutma makinesinde %25 indirim*! * * Inverter motorlu çamaşır, kurutma ve bulaşık makinelerinde geçerlidir. * T76280AC

Detaylı

Dört dörtlük tasarruf!

Dört dörtlük tasarruf! Şubat 2014 Dört dörtlük tasarruf! Siz de Profilo larla tanışın, hem enerjiden hem bütçenizden tasarruf edin! 1.355 TL 919 TL 835 TL 989 TL ENERJİ KAMPANYASI LowFrost Buzdolabı NoFrost Buzdolapları ChillerPlus

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Değişimin heyecanı ile yeni bir başlangıç...

Değişimin heyecanı ile yeni bir başlangıç... Beyaz Eşya Kataloğu Değişimin heyecanı ile yeni bir başlangıç... Yolculuğumuz 90 ların başında, bu ülkeden doğan ilk küresel marka olma vizyonuyla başladı. Değişimin gücüne ve sürekli gelişime inanan Beko,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

2.037 TL den başlayan fiyatlarla

2.037 TL den başlayan fiyatlarla 2.037 TL den başlayan fiyatlarla çeyiz setleri Profilo da! Siz de gelin, kendi 3 lü ya da 4 lü çeyiz setinizi dilediğiniz gibi kendiniz yaratın. 1.090,00 TL 889,00 TL 646,00 TL 579,00 TL BD 2043 W3 VV

Detaylı

01.12.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.12.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.12.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ, Eski Fiyat 1.SEÇENEK Eski Fiyat ÜRÜNLER PFT (1+3) (1+11) Toplam Fiyat Peşin Fiyatına 4 Taksit SOĞUTUCULAR BOYUT (YxGxD)

Detaylı

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi

MUTFAKLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ. İbrahim KOLANCI Enerji Yöneticisi BİNALARDA ELEKTRİK TÜKETİMİ 35 30 25 20 15 10 5 0 YÜZDE % STANDBY KURUTUCULAR ISITICILAR TELEVİZYON AYDINLATMA BULAŞIK MAKİNASI ÇAMAŞIR MAKİNASI KLİMA BUZDOLABI DİĞER Soğutucu ve Dondurucular Bir soğutucu

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 14/1 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 14 www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR 12 MİKRODALGA

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI Haziran 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.389,00 TL 1.199,00 TL 1.629,00 TL 1.539,00 TL 1.485,00 TL 1.425,00 TL BD 2058 W2 VV BD 2058 L3 AV BD 3058 W3 VV Değişim Bedeli 190,00

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr

ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr 1 İÇİNDEKİLER ENERJİ KAMPANYASI ÜRÜNLERİ 04 AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ BUZDOLAPLARI ÇAMAŞIR MAKİNELERİ KURUTMA MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ FIRINLAR MİDİ VE MİKRODALGA

Detaylı

STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI

STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI BUHARLI STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI HOOVER DYNAMIC BUHARLI Buhar teknolojisi ve daha fazla yükleme kapasitesi özellikleri İle, temizlikte yeni bir dönem başlıyor. Beyaz eşya

Detaylı

Simfer ile mutfaklarda teknoloji ve estetik bir arada!

Simfer ile mutfaklarda teknoloji ve estetik bir arada! Simfer ile mutfaklarda teknoloji ve estetik bir arada! Derin Dondurucular Üstün Dondurma Teknolojisi Derin Dondurucular Yiyeceklerinizin besin değerini koruyan hızlı dondurma teknolojisi! Sevdiğiniz

Detaylı

Dolsun dolaplar, şenlensin sofralar, Profilolar bu Ramazan da da yanınızdalar!

Dolsun dolaplar, şenlensin sofralar, Profilolar bu Ramazan da da yanınızdalar! Yeni Profilo Maksima Serisi Buzdolapları içeride sizi bekliyor! Dolsun dolaplar, şenlensin sofralar, HAZİRAN 2015 Profilolar bu Ramazan da da yanınızdalar! Birçok ürün Ramazan a özel 660 TL den başlayan

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

Teknoloji ve Tasarımın Eşsiz Buluşması

Teknoloji ve Tasarımın Eşsiz Buluşması Teknoloji ve Tasarımın Eşsiz Buluşması Buzdolapları Derin Dondurucular Çamaşır Makineleri Kurutma Makineleri Bulaşık Makineleri Kuzine Fırınlar Fırınlar Set Üstü Ocaklar Aspiratörler 2 3 İçindekiler Buzdolapları

Detaylı

* 200 TL AYLIK TAKSİT TUTARI, 1 BUZDOLABI, 1 BULAŞIK MAKİNESİ, 1 ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE 1 FIRININ 1+19 TAKSİT SEÇENEĞİNDEKİ TAKSİT TUTARLARININ

* 200 TL AYLIK TAKSİT TUTARI, 1 BUZDOLABI, 1 BULAŞIK MAKİNESİ, 1 ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE 1 FIRININ 1+19 TAKSİT SEÇENEĞİNDEKİ TAKSİT TUTARLARININ * 200 TL AYLIK TAKSİT TUTARI, 1 BUZDOLABI, 1 BULAŞIK MAKİNESİ, 1 ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE 1 FIRININ 1+19 TAKSİT SEÇENEĞİNDEKİ TAKSİT TUTARLARININ TOPLAMIDIR. KAMPANYA STOKLARIMIZLA SINIRLIDIR. 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

A++ SINIFI DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR

A++ SINIFI DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR ÇİNDEKİLER A++ DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR DÜŞÜK ENERJİ TÜKETEN DERİN DONDURUCULAR DERİN DONDURUCULAR ŞEFFAF KAPAKLI MUHAFAZA DOLAPLARI DÜZ SÜRME DÜZ CAM KAPAKLI MUHAFAZA DOLAPLARI DÜZ SÜRME

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

CoolDimension Soðutmanın yeni boyutları

CoolDimension Soðutmanın yeni boyutları Ankastre ürünlere bir mutfak yatırımı olarak bakan Bosch, tüm ankastre ürünlerini, sadece bugünkü deðil gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek þekilde tasarlıyor ve üretiyor. Bosch, hayatın büyük

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 2014/2 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 2014 www.esty.com.tr www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

EKİM 2015. ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr

EKİM 2015. ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr EKİM 2015 ÇAĞRI MERKEZİ 444 77 66 profilo.com.tr 1 İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI 05 DERİN DONDURUCULAR 14 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 15 KURUTMA MAKİNELERİ 21 BULAŞIK MAKİNELERİ 22 FIRINLAR 27 MİDİ VE MİKRODALGA FIRINLAR,

Detaylı

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ 2012 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 9127 N 9123 HE 9 kg Yıkama Kapasitesi 1200 Sıkma Devri (d/d) A+++ Enerji Sınıfı (A+++ Enerji sınıfından %20 daha tasarruflu) B Sıkma

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

* 200 TL AYLIK TAKSİT TUTARI, 1 BUZDOLABI, 1 BULAŞIK MAKİNESİ, 1 ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE 1 FIRININ 1+19 TAKSİT SEÇENEĞİNDEKİ TAKSİT TUTARLARININ

* 200 TL AYLIK TAKSİT TUTARI, 1 BUZDOLABI, 1 BULAŞIK MAKİNESİ, 1 ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE 1 FIRININ 1+19 TAKSİT SEÇENEĞİNDEKİ TAKSİT TUTARLARININ * 200 TL AYLIK TAKSİT TUTARI, 1 BUZDOLABI, 1 BULAŞIK MAKİNESİ, 1 ÇAMAŞIR MAKİNESİ VE 1 FIRININ 1+19 TAKSİT SEÇENEĞİNDEKİ TAKSİT TUTARLARININ TOPLAMIDIR. KAMPANYA STOKLARIMIZLA SINIRLIDIR. 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI Ağustos 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.389,00 TL 1.199,00 TL 1.519,00 TL 1.389,00 TL BD 2058 W2 VV Değişim Bedeli 190,00 TL LowFrost LED elektronik kontrol Nem kontrol mekanizmalı

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch NoFrost Kombi buzdolabının HydroFresh çekmecesi sebze ve meyveleri, ChillerSafe çekmecesi ise et ürünlerini 2 kat daha uzun süre taze tutar. 2 Bosch Buzdolapları

Detaylı

1.169 ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT COOL PLUS 2.099 YERİNE TEKNOLOJİSİNE SAHİP A+ NO-FROST BUZDOLABI. Haziran 2013

1.169 ARÇELİK TEN TAPTAZE FIRSAT COOL PLUS 2.099 YERİNE TEKNOLOJİSİNE SAHİP A+ NO-FROST BUZDOLABI. Haziran 2013 ARÇELİK TEN Haziran 013 TAPTAZE FIRSAT 430 3 NH LİTRE COOL PLUS TEKNOLOJİSİNE SAHİP A+ NO-FROST BUZDOLABI.0 YERİNE 1.16 TL fiyat, 3 NH model no-frost buzdolabı için geçerlidir. 1.16 11 taksit ve ay erteleme

Detaylı

EYLÜL 2015. modellerde derin dondurucu alan tüketicilere, KM1550 kodlu kıyma makinesi hediye edilecektir.

EYLÜL 2015. modellerde derin dondurucu alan tüketicilere, KM1550 kodlu kıyma makinesi hediye edilecektir. EYLÜL 2015 * DF1029W3VV ve DF6015W2VV kodlu modeller hariç diğer tüm modellerde derin dondurucu alan tüketicilere, KM1550 kodlu kıyma makinesi hediye edilecektir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. ÇAĞRI MERKEZİ

Detaylı

Bosch tan yaza özel kampanyalar.

Bosch tan yaza özel kampanyalar. Ağustos Kampanyaları Bosch tan yaza özel kampanyalar. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Bosch tan kaçırılmayacak yaz kampanyası. Bosch fırınlardaki

Detaylı

Axess ile peşin fiyatına 10 taksitle şimdi alın, 4 ay sonra ödemeye başlayın!

Axess ile peşin fiyatına 10 taksitle şimdi alın, 4 ay sonra ödemeye başlayın! Axess ile peşin fiyatına 10 taksitle şimdi alın, 4 ay sonra ödemeye başlayın! SOĞUTUCULARDA DEĞİŞİM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.149,00 TL 1.089,00 TL 1.389,00 TL 1.269,00 TL 1.485,00 TL 1.375,00

Detaylı

62192 I TechTouch 63109 HIT 62105 H

62192 I TechTouch 63109 HIT 62105 H BULAŞIK MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ TASARRUFUNDA DÜNYA REKORTMENİ 2192 I TechTouch 3109 HIT 2105 H 31 HSBJ Parmak İzi Kalmayan İnoks Otomatik Yıkama Programı Otomatik 40-70 Yük Sensörü

Detaylı

01.11.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

01.11.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.11.2009 TARİHİNDEN GEÇERLİ HEMEN TESLİM TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Eski Fiyat 1.SEÇENEK Eski Fiyat ÜRÜNLER PFT (1+3) (1+11) Axess Kart'la + 8 Taksit ve 2 ay taksit erteleme BUZDOLAPLARI

Detaylı

Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın!

Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın! Japon teknolojisine sahip Sharp buzdolabına mutfağınızda yer açın! Mega Dondurucu Enerji Tasarrufu Üstün Dizayn Sharp Buzdolabı Yetkili Bayisi www.mustafasatıcıoğlu.com 0242 321 07 77-0242 313 15 05 Plasmacluster

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

RAMAZANA ÖZEL FIRSATLAR

RAMAZANA ÖZEL FIRSATLAR LowFrost RAMAZANA ÖZEL FIRSATLAR Comfort 5 Serisi 955,00 TL 829,00 TL 693,00 TL 619,00 TL CM 0603 KTR 662,00 TL 599,00 TL BM 2020 EA FRS 3010 GTL BD 2029 W3 VV Enerji sınıfı: A++ LowFrost Beyaz LED iç

Detaylı

* DETAYLI BİLGİ SAYFA 3 VE 4 TE.

* DETAYLI BİLGİ SAYFA 3 VE 4 TE. * DETAYLI BİLGİ SAYFA 3 VE 4 TE. 1 ÇEYİZ KAMPANYASI 1 ÇEYİZ KAMPANYASI 2 BAYRAMA ÖZEL FIRSATLAR 1 BAYRAMA ÖZEL FIRSATLAR 2 AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ BUZDOLAPLARI ÇAMAŞIR MAKİNELERİ KURUTMA MAKİNELERİ BULAŞIK

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch ta her şey yaşam kalitenizi yükseltmek için Bosch ta her ürün, sadece bugünkü değil, gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek şekilde tasarlanır ve üretilir. Hayatın büyük bir bölümünün geçtiği

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

YENİ DERİN DONDURUCULAR

YENİ DERİN DONDURUCULAR YENİ DERİN DONDURUCULAR DERİN DONDURUCU EĞİTİMİ Ağustost 2016 1 DERİN DONDURUCU MODELLERİ TEZGAH ALTI DİKEY DONDURUCULAR SANDIK TİPİ 2 BİR BAKIŞTA DERİN DONDURUCULARDAKİ YENİ ÖZELLİKLER ESNEKLİK Modüler

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI

SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI MAYIS 2013 SOĞUTUCULARDA DEĞiŞiM KAMPANYASI LowFrost Buzdolapları 1.149,00 TL 1.089,00 TL 1.389,00 TL 1.199,00 TL 1.629,00 TL 1.539,00 TL BD 2047 W2 VV BD 2058 W2 VV Değişim Bedeli 60,00 TL Değişim Bedeli

Detaylı

* DETAYLI BİLGİ SAYFA 3 VE 4 TE.

* DETAYLI BİLGİ SAYFA 3 VE 4 TE. * DETAYLI BİLGİ SAYFA 3 VE 4 TE. 1 İÇİNDEKİLER ÇEYİZ KAMPANYASI 1 ÇEYİZ KAMPANYASI 2 RAMAZAN BEYAZ EŞYA KAMPANYASI RAMAZAN SAHUR KAMPANYASI AYIN FIRSAT ÜRÜNLERİ BUZDOLAPLARI DERİN DONDURUCULAR ÇAMAŞIR

Detaylı

Profesyoneller için geliştirildi, sizin için uyarlandı Yeni Inspiration Serisi

Profesyoneller için geliştirildi, sizin için uyarlandı Yeni Inspiration Serisi +8 taksit ve 4 ay erteleme 2012-2013 2 ve 4 taksit arasındaki işlemlerde +8 taksit ve 2 ay erteleme 2 ve 6 taksit arasındaki işlemlerde +6 taksit YETKİLİ BAYİ Profesyoneller için geliştirildi, sizin için

Detaylı

Fiyat Listesi. Haziran - Temmuz 2017 YEPYENİ INDESIT BEYAZ EŞYALAR, ÖTV İNDİRİMİ İLE! Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır.

Fiyat Listesi. Haziran - Temmuz 2017 YEPYENİ INDESIT BEYAZ EŞYALAR, ÖTV İNDİRİMİ İLE! Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır. Fiyat Listesi Haziran - Temmuz 2017 YEPYENİ INDESIT BEYAZ EŞYALAR, ÖTV İNDİRİMİ İLE! Indesit bir Whirlpool Corporation markasıdır. Soğutucular 89977 CNIAA 9 F S (TK) Total No-Frost Kombi Gümüş Gümüş Total

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Arçelik ile hayatınızda yenilik var ÖTV yok!

Arçelik ile hayatınızda yenilik var ÖTV yok! ARALIK 018 Arçelik ile hayatınızda yenilik var ÖTV yok! ÖTV indiriminde son gün 31 Aralık. ÖTV YOK Eşya Kampanyaları Küçük Ev Aletleri Kampanyaları 3 Yeni nesil antrasit fırın ve bulaşık makinesinde yeni

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

Soğutma. Yeni 400 serisi Vario Cool soğutucular

Soğutma. Yeni 400 serisi Vario Cool soğutucular Soğutma Yeni 400 serisi Vario Cool soğutucular 1 Kendini gösteren soğutma. Yeni 400 serisi Vario Cool soğutucular, kulplu veya kulpsuz kapaklı kullanılabilir, mutfak mobilyası ya da Gaggenau paslanmaz

Detaylı

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD XXL REALLIFE ÇOK YOL KATETTİK. BUGÜNLERDE MUTFAK REPERTUARIMIZ ÇOK DAHA İDDİALI VE ÇOK DAHA EĞLENCELİ: KÖŞELİ YEMEK TABAKLARI, BÜYÜK ŞARAP BARDAKLARI, DERİN MAKARNA KASELERİ. HİÇBİR ŞEY REALLIFE 'IN ALAMAYACAĞI

Detaylı

İçinizi ısıtacak sonbahar fırsatları.

İçinizi ısıtacak sonbahar fırsatları. Ekim Kampanyaları İçinizi ısıtacak sonbahar fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren

Detaylı

YENi YIL HEDiYENİZ ARÇELiK TEN!

YENi YIL HEDiYENİZ ARÇELiK TEN! YENi YIL HEDiYENİZ ARÇELiK TEN! 019 Aşkına, beyaz eşya, ankastre fırın veya televizyon ürünlerinden herhangi 3 ünü alana Telve hediye. 9783 SHI A55L 8860 5S 9147 YCM 6588 I 8370 EI e özel +6 taksit. 31

Detaylı

Bosch tan fırsat üstüne fırsat.

Bosch tan fırsat üstüne fırsat. Şubat Kampanyaları Bosch tan fırsat üstüne fırsat. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler.

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI DERİN DONDURUCULAR 13 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ KURUTMA MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ FIRINLAR

İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI DERİN DONDURUCULAR 13 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ KURUTMA MAKİNELERİ BULAŞIK MAKİNELERİ FIRINLAR ARALIK 2015 1 İÇİNDEKİLER BUZDOLAPLARI 05 DERİN DONDURUCULAR 13 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 14 KURUTMA MAKİNELERİ 21 BULAŞIK MAKİNELERİ 22 FIRINLAR 27 MİDİ VE MİKRODALGA FIRINLAR, ASPİRATÖR 35 OCAKLAR 36 ANKASTRE

Detaylı

Bahar fırsatları evinize taze bir soluk getirsin.

Bahar fırsatları evinize taze bir soluk getirsin. Mayıs Kampanyaları Bahar fırsatları evinize taze bir soluk getirsin. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Electrolux Ankastre 2013 Koleksiyonu. En saf tasarımlı indüksiyon ocak. www.electrolux.com

Electrolux Ankastre 2013 Koleksiyonu. En saf tasarımlı indüksiyon ocak. www.electrolux.com Electrolux Ankastre 2013 Koleksiyonu En saf tasarımlı indüksiyon ocak www.electrolux.com Fırınlar Yenilikler Dokunmatik tuşlar, serin kapı ve yenilikler; İşte fırın gamımızın bazı özellikleri. 30 Tüketimi

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı