Performans iş başında!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Performans iş başında!"

Transkript

1 VIRAX PAFTA MAKİNALARI Performans iş başında!

2 2 Kolay ve hassas diş açmak için PAFTA MAKİNASI Virax pafta makinasıyla diş açmak kolay ve etkili bir işlem haline gelir. Montaj, ayar ve işletim süreçlerinin tümü, borulara hızlı, güvenli, rahat ve kolay bir şekilde diş açmak için ideal şartları sağlamak üzere tasarımlanmıştır. Çabuk sıkıştırılabilen bağlama aynası. Boruyu hızlı, güvenli ve sıkı biçimde bağlamak için tokmak tipi bağlama aynası ve uzun çeneler. Otomatik açılan veya elle çalıştırılan pafta kafası. Kısa boylu boruların paftalamasına uygun 330 mm uzunluğunda gövde. Borudaki yağın boşalması için gövde 2.2 lik açıya sahiptir. Kazalardan kaçınmak için güvenlik şalteri. Hızlı, kolay pafta boyu ayarı. Kendiliğinden işleme hazırlanan dişli tipi yağ pompası. Yağa demir talaşı karışmasını önleyen yükseltilmiş süzgeç. Değişken yağ akış kontrolü. İş sahasında kullanım için özel olarak tasarlanmış üniversal motor. 80 Volt a kadar voltaj düşüşlerine dayanabilir. Hafif, manevra kabiliyeti olan el arabası ekipmanınızı iş sahasında kolay ve etkili biçimde taşımak için ideal seçimdir. Bu makina bir araca tek kişi tarafından yüklenebilir veya araçtan tek kişi tarafından indirilebilir. İstediğiniz anda makinayı çalıştırmak ve durdurmak için güvenlik pedalı.

3 Boruyu sağlam bir şekilde sıkıştırmak için uzun çeneler. Hızlı çene değişimi. Ağır hizmete uygun kesme tekerli kendinden merkezlenen boru kesici. Gelişmiş kavrama için ergonomik tutamaklı boru kesici. HSS veya standard dereceli çelikten, dayanıklı taraklar. Temiz ve doğru bir sonuç için beş bıçaklı rayba. Yüksek mukavemetli taraklar HSS ve standart derecede çelik olarak mevcuttur. Pafta kafasını sökmeden çabuk ve kolay değişim yapabilmek için oluklu taraklar. Gelişmiş bir kavrama ve maksimum güvenlik için ergonomik 4 kollu tutamak. Özellikler Ref. : Güç: 1100 W Devir: 38 rpm Ağırlık: kg Boyutlar: 1160 x 650 x 1100 mm 1/2-2 kadar olan pafta makinalarıyla birlikte sevk edilen parçalar: 1 adet 1/2 ten 2 e kadar BSPT ve NPT pafta kafası 1 set sağ dönüşlü BSPT tarak 1/2-3/4 1 set sağ dönüşlü BSPT tarak set karbon kömür 1 adet çelik boru kesme bıçağı 5 litrelik yağ (Ref ) 4 ayak Hızlı, kolay tarak değişimi için işaret bilyesi.

4 4 PAFTA MAKİNASI Çabuk sıkıştırılabilen bağlama aynası. Otomatik açılan pafta kafası. Ekstra güç... Kanıtlanmış dayanıklılığı ve yüksek hacimli uygulamalar için özel tasarımıyla 4 pafta makinası kanal ve diş açma ihtiyaçları için ideal çözümdür. İş sahasında ya da atölyede eşsiz güvenilirlik. Boruyu hızlı, güvenli ve sıkı biçimde bağlamak için tokmak tipi bağlama aynası ve uzun çeneler. Hızlı, basit pafta büyüklük ayarı. Kazalardan kaçınmak için güvenlik şalteri. Hassas pafta derinlik ayarı. Sessiz, dayanıklı indüksiyon motoru. Her boru çapında en uygun şekilde kesme ve diş açıma için 3 kademe dişli sistemi. Kendiliğinden işleme hazırlanan dişli tip yağ pompası. Yağa demir talaşı karışmasını önleyen yükseltilmiş süzgeç. Değişken yağ akış kontrolü. İstediğiniz anda makineyi çalıştırmak ve durdurmak için güvenlik pedalı.

5 Boruyu sağlam bir şekilde sıkıştırmak için uzun çeneler. Hızlı çene değişimi. Ağır hizmete uygun kesme tekerli kendinden merkezlenen boru kesici. Gelişmiş kavrama için ergonomik tutamaklı boru kesici. HSS veya standard dereceli çelikten, dayanıklı taraklar. HSS veya standard dereceli çelikten, dayanıklı taraklar. Daha iyi bir sonuç için üç bıçaklı rayba. Pafta kafasını sökmeden çabuk ve kolay değişim yapabilmek için oluklu taraklar. Gelişmiş bir kavrama ve maksimum güvenlik için ergonomik 4 kollu tutamak. Özel depolama kompartmanı. Özellikler Ref. : Güç: 1600 W Devir: 36/20/11 rpm Ağırlık: kg Boyutlar: 1200 x 870 x 1200 mm 4 pafta makinasıyla birlikte sevk edilen parçalar: 1 adet otomatik 1/2 ten 2 e kadar BSPT pafta kafası 1 adet otomatik 2.1/2 ten 4 e kadar BSPT pafta kafası 1 set sağ dönüşlü BSPT tarak 1/2-3/4 1 set sağ dönüşlü BSPT tarak set sağ dönüşlü BSPT tarak 2.1/2-4 1 adet çelik boru kesme bıçağı 2 adet 5 litrelik yağ (Ref ) 4 ayak Hızlı, kolay tarak değişimi için işaret bilyesi.

6 Kanal Açma Aparatı Hızlı, düzgün kanallar İş sahasında kullanım için tasarlanmış Virax kanal açma cihazının kullanımı çabuk ve kolaydır. Aynı zamanda piyasadaki birçok makineye de uyum sağlamaktadır. Çelik için standart olarak 2-6 tahrik tekeriyle donatılmıştır.11kg ağırlığıyla taşıması kolaydır. Kanal açmaya uygun boru tipi Çelik borular: NF EN /10255W/ / 10255S/ Maksimum kalınlık 5.5 mm Sevkiyat Kapsamı 1 adet bağlantı şaftı 1 set 2 ten 6 e kadar kesme bıçağı 1 adet ayar aracı Adaptör opsiyoneldir Tanım REF Portatif 2-6 kanal açma aparatı kesme bıçağı seti /4-1.1/2 kesme bıçağı seti kesme bıçağı seti VIRAX kanal açma aparatı için adaptör Bu adaptörler, Virax kanal açıcının şu anda mevcut olan hemen tüm pafta makinelerine monte edilebilmesine olanak sağlar. 2 Kanal açma aparatı için adaptör Bu adaptörler diğer kanal açıcıların 2 Virax pafta makinelerine monte edilebilmesine olanak sağlar. Makine REF Virax Virax Virax Ridgid Ridgid 300C Ridgid Rems Tornado ve Magnum Rothenberger Supertronic 2SE Kanal Açma Aparatı REF Ridgid 916, ve Rems for Rothenberger 5.65XX * *Ref için adaptör gerekli değildir.

7 Aksesuarlar Hızlı, basit ayar sistemi sabit kanal derinliğini garantiler. Pafta kafaları Kapasite MAKİNA Standart pafta Kılavuzu değiştirerek paftalama Açılış Diş yönü Ref 1/4-3/ /40 1/4-3/8 - Elle Sağ dönüşlü / /40 BSPT - NPT BSPP - UNC NPSM - BSW Otomatik Sağ dönüşlü / BSPT - Otomatik Sağ dönüşlü / NPT - Otomatik Sağ dönüşlü Cırcır anahtarla kolayca döndürün. Taraklar Standart: Çelik HSS: Çinko kaplamalı ve paslanmaz çelik. 1 Bu adaptör, Virax kanal açıcının şu anda mevcut olan çoğu pafta makinasına monte edilebilmesine olanak sağlar. Pafta SAĞ DÖNÜŞLÜ BSPT SAĞ DÖNÜŞLÜ NPT Boyut 1/4-3/8 1/2-3/ /2-4 1/4-3/8 1/2-3/ /2-4 Standart HSS Nipeller Nipeller bağlantıların kurulmasını sağlar. Çabuk montaj. Anahtarla hızlıca takılıp çıkarılabilir. 2 Bu adaptör diğer kanal açıcıların Virax pafta makinalarına monte edilebilmesine olanak sağlar. Boru (İÇ) Bağlayıcı uzunluğu REF 1/ / / / /

8 Stant Tanım Kg Ref Ayaksız* 4, Ayaklarla birlikte* Maks. yükseklik 98 cm, Min. yükseklik 85.5 cm 8, *ayaklar 3/4» borulardan kurulabilir (20/27) Çelik ve paslanmaz çelik pafta yağı Yeni, geliştirilmiş karışım. Elle veya tahrik gücüyle paftlama için özel olarak tasarlanmıştır. Çok yüksek yağlama kabiliyetiyle Virax kesme yağı daha iyi kalitede paftalamayı garanti eder ve hem tarakların hem de makinenin ömrünü uzatır. Suyla çözülebilmektedir. Kokusuzdur. Dikkat: İçme suyu hatlarında kullanıldığında arıtıcı deterjanla durulanmalıdır. Çelİk kesme yaği Paslanmaz çelik kesme yağı L Ambalaj Ref 1 Kap Kap kaplık paket Kap ml Aerosol ml 12 püskürtme kutulu paket L Ambalaj Ref 5 Kap kaplık paket Sentetik kesme yağı İçme suyu borularında paftalama için özel üretilmiştir, kokusuzdur, tamamıyle biyolojik olarak ayrışabilir ve suda tat bırakmaz. Bu yağ makine ömrünü uzatır, işlenen yüzeylerin durumunu iyileştirir, talaşın yüzeye yapışmasını önler, yüzeyde yapılacak işlemleri ve kesimi kolaylaştırır. Seyreltilmeden kullanılmalıdır. DVGW hijyen standartlarına uyumludur (künye no. DW AT2541). L Ambalaj Ref 5 Kap Yedek parçalar Tanım Ref Çelik boru için kesme bıçağı (2 ve 4 pafta makinaları) Paslanmaz çelik boru için kesme bıçağı (2 ve 4 pafta makinaları) pafta makinası için kömür (2 li set) pafta makinası için 3 lü çene seti pafta makinası i için 3 lü mandal seti pafta makinası için 3 lü çene seti pafta makinası için 3 lü mandal seti

9 2 VE 4 PAFTA MAKİNALARI İÇİN TAŞIMA ARABALARI 2 pafta makinası için katlanır el arabası Pafta makinasının kolayca taşınması için katlanan el arabası. Bu makina bir araca yalnızca tek kişi tarafından yüklenebilir veya araçtan tek kişi tarafından indirilebilir. El arabası, makinayı yükseltmek veya alçaltmak için kullanılabilecek pistonları da içermektedir. Makinayı demonte etmeksizin boşaltmayı sağlayan sistem. Alçaltan/Yükselten pistonlar. Ref. : Makina için Birlikte tedarik edilenler: Boşaltma sistemi. Bağlantı vida seti. Ayaklar yük altındayken destek sağlar. Makina için rahat hareket kabiliyeti. El arabasını aracın eşiğine dayayın.. Kaldır ve ileriye doğru it... işte araca yüklendi!! Alet-edevat bölmesi. 4 pafta makinası için el arabası Kolay taşıma için dört tekerlekle ve tutamaklarla donatılmıştır. Ref. : Makine için Birlikte tedarik edilenler: Bağlantı vida seti Makina için rahat hareket kabiliyeti. Araca yüklenme şekli. Kaldırımları ve diğer engelleri rahatça aşar. Alet-edevat bölmesi.

10 Photos et document non contractuels TR Yeteneğinizi en iyi şekilde kullandırır 39, quai de Marne - BP 197 F Epernay Cedex Müşteri Hizmetleri Fransa - Tel.:+33 (0) Fax:+33 (0) client.fr@virax.com Uluslararası Müşteri Hizmetleri - Tel.:+33 (0) Fax:+33 (0) export@virax.com REIS MAKINA TICARET VE SANAYI AŞ Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir cad. İmamoğlu Sokak No: Samandıra - Kartal - Istanbul Tel.: Fax:

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4 Diş Açma Elektrikli Diş Açma 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: /8 - /4 Motor: Universal, geri döndürülebilir 020 W motor ~ 25-60 Hz. Anahtar: Ağır iş, pedal tipi, emniyet kilitlemeli anahtar.

Detaylı

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

Yarı Otomatik Pafta Makinesi

Yarı Otomatik Pafta Makinesi Yarı Otomatik Pafta Makinesi REMS Unimat 75 REMS Unimat 77 for Professionals Son derece ekonomik Tek adımda, seri üretim Kolay kullanım Kısa sürede tarak değişimi Bulon Boru Nervürlü demir Metrik pim dişleri

Detaylı

Yarı Otomatik Pafta Makinesi

Yarı Otomatik Pafta Makinesi Yarı Otomatik Pafta Makinesi REMS Unimat for Professionals Son derece ekonomik Tek adımda, seri üretim Kolay kullanım Kısa sürede tarak değişimi Bulon Boru Nervürlü demir Metrik pim dişleri Silindirik

Detaylı

Makine Pafta Kafaları için Taraklar

Makine Pafta Kafaları için Taraklar Diş Açma Boru Diş Açma Tarakları Makine Pafta Kafaları için Taraklar Universal motor makineleriyle (2, 00 Serisi, 2) standart çelik borularda diş açma için önerilir. Tarakları: Çok sert çelik borularda

Detaylı

Güç ve hız hizmetinizde

Güç ve hız hizmetinizde KAROT ACMA Güç ve hız hizmetinizde Ø 25 mm den 350 mm ye kadar sulu ve kuru karot açma. Makinaları kuru ve Sulu Karot Açma > Virax kuronları Bütün materyaller için Ø 350 mm ye kadar tek bir seri karot

Detaylı

KNC KNC Boru Paftaları Yedek Parçaları Manuel Kafa Tarağı Otomatik Kafa Tarağı Manuel Kafa Otomatik Kafa 2 Tezgah Tipi Pafta (SQ50C) Yedek Taraklar MANUEL KAFA 62212HSS1 62212HSS2 2 için Yedek Tarak HSS

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Yarı Otomatik Pafta Makinesi

Yarı Otomatik Pafta Makinesi Yarı Otomatik Pafta Makinesi REMS Unimat 75 REMS Unimat 77 for Professionals Son derece ekonomik Tek adımda, seri üretim Kolay kullanım Kısa sürede tarak değişimi Bulon Boru Nervürlü demir Metrik pim dişleri

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 REMS Cento Ø 115

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 10 REMS Cento RF

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Manuel Cırcırlı El Paftaları. Manuel Kafadan Ayarlı El Paftaları

Manuel Cırcırlı El Paftaları. Manuel Kafadan Ayarlı El Paftaları Diş açma Maksimum hizmet süresi ve süper kalitede dişler ve minimum diş açma süresi için güvenilir ağır hizmet tipi makinelerdir. Endüstrinin en geniş el tipi ve elektrikli diş açma makinesi seçeneklerini

Detaylı

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Boru kesme makinası. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Boru kesme makinası REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 1 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11 REMS Cento Ø 115

Detaylı

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals

Akülü boru kesme makinesi. REMS Akku-Cento 22 V YENI. for Professionals Akülü boru kesme makinesi REMS Akku-Cento 22 V YENI for Professionals Patent EP 1 782 904 Süper hızlı. 90. Talaşsız. Dış çapaksız. Kuru. Alman Kalite Ürünü 14 7 1 15 16 12 2 4 17 6 3 11 13 5 19 REMS Akku-Cento

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa

Yiv Açma YİV AÇMA. Boru Kapasitesi. Model No. Tip. Sayfa Yiv Açma Yangın hatları ve diğer endüstriyel tesisatların hız ve verimliliğini geliştirmek için tasarlanmıştır. Maksimum 24" çapındaki uygulamalar için geniş mekanik ve hidrolik ünite seçeneği. Tip No

Detaylı

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte

ÇAPA MAKİNALARI. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw. 52 cc 1.5 Kw Budama Aparatı ile birlikte 203 ÇAPA MAKİNALARI 1125.$ Motor: 6,5 Hp Benzinli / Honda GX200 4 Zamanlı Hava Soğutmalı OHV Motor Hareket Tipi: Şanzıman 2 ileri + 1 geri Şaft Sayısı: 1 Çalışma Genişliği: 80-100 cm Çalışma Derinliği:

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler. Ekstra Geniş Bıçaklı Boru Kesici. Giyotin Tipi Boru Kesme Makasları.

Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler. Ekstra Geniş Bıçaklı Boru Kesici. Giyotin Tipi Boru Kesme Makasları. Ağır Tip Boru Kesiciler Tek / Üç / Dört Bıçaklı Boru Kesiciler 2-A 42-A 3-S, 4-S, 6-S 44-S Std. Bıçak Nominal Boru si Büyüklüğü Bıçak Sayısı Inch Dış Çap 3220 2-A 33100 1 1/ - 2 10-60 3,2 145 3230 3-S

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı

Alman Kalite Ürünü. 3 adet güçlü motor seçeneği sunulmaktadır.

Alman Kalite Ürünü. 3 adet güçlü motor seçeneği sunulmaktadır. EMS Magnum (4" e kadar) Pafta makinesi açma, boru kesme, çapak alma, manşon kesme, yuvarlama yöntemiyle kanal açma işlevlerinde kendini kanıtlamış ve başarılı bulunmuş olan sağlam, kompakt ve yüksek verimli

Detaylı

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR

TAKIM TuTuCuLAR TAKIM TuTuCuLAR takım t u t u c u lar Ayarlanabilir kılavuz kolları ve, üst başlığı altında toplanmıştır. Kılavuz kolları ile el kılavuzları kullanılabilmektedir. Kılavuzun dörtgen şaftı kılavuz kolunun ayarlanabilir

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

gelen tornavida ile vidaları sıkınız. Paftanın emniyetli şekilde

gelen tornavida ile vidaları sıkınız. Paftanın emniyetli şekilde dış v İ da d İ ş İ çek İ lmes İ Yuvarlak çelik, bir koninin tepe noktasından tutuyormuş gibi çevrilir. Bu şekilde diş kesme işlemi kolaylaşır. Yuvarlak pafta lokmasını pafta koluna yerleştiriniz, paftanın

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Boru Montaj Hazırlama

Boru Montaj Hazırlama Eksiksiz Bir Boru Montaj Ekipmanları Ailesi Hangi tür boru kesme ya da yiv açma uygulamasına ihtiyacınız olursa olsun sizin için üretilmiş bir RIDGID ürünü her zaman vardır. Sizlere, her biri belirli uygulamalar

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp Pack + D75 B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli

Detaylı

Geniş tank haznesi ile kesintisiz temizlik performansı

Geniş tank haznesi ile kesintisiz temizlik performansı Otel, restoranlar, metro ve otobüs istasyonları, fabrikalar, süper marketler, AVM'ler, hastaneler, okullar ve diğer ticari kuruluşların temizliği için ideal bir tercihtir. 51cm yıkama genişliği ve 450

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

Setüstü Gazlı Izgaralar

Setüstü Gazlı Izgaralar 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin

People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin People. Passion. Performance. Pnömatik Kırıcılar Yıkım ve İnşaat İçin KANITLANMIŞ PERFORMANS MODERN TASARIM Pnömatik kırıcıların sağlam, güçlü ve aynı zamanda kolay kullanılabilir olması gerekmektedir.

Detaylı

Çıkış sinyali aktif notu

Çıkış sinyali aktif notu Kanal/Daldırma Sıcaklığı Sensörü Kanal uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Boru uygulamaları için de geçerli olan paslanmaz çelik veya pirinç thermowell ile birlikte. NEMA

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR

CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR CFTMAK HİDROLİK KRİKO ENDÜSTRİYEL EKİPMANLAR 2018 HAKKIMIZDA CFTMAK Firmamız, 1976 yılında kurulmuş olup, 30 yılı aşkın süredir, makineler, pompalar, hidrolik sistemler üzerine bakım ve fason işçiliği

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSDN018 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen Universal Torna

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

BORU MENGENELERİ VE SEHPALARI. Model No. Sayfa. inç. mm inç. mm. Mengeneler. Boru Standları. Taşınabilir ÜÇ AYAKLI

BORU MENGENELERİ VE SEHPALARI. Model No. Sayfa. inç. mm inç. mm. Mengeneler. Boru Standları. Taşınabilir ÜÇ AYAKLI Boru Mengeneleri ve Sehpaları Geniş yelpazeye sahip borulama aksesuarları tek parça gibi çalışacak şekilde tasarlanmışlardır. Yıllarca güvenilir şekilde hizmet etmesi içi dayanıklı gövde. Mengeneler No

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

MAK-204. Üretim Yöntemleri. (8.Hafta) Kubilay Aslantaş

MAK-204. Üretim Yöntemleri. (8.Hafta) Kubilay Aslantaş MAK-204 Üretim Yöntemleri Vidalar-Vida Açma Đşlemi (8.Hafta) Kubilay Aslantaş Kullanım yerlerine göre vida Türleri Bağlama vidaları Hareket vidaları Kuvvet ileten vidaları Metrik vidalar Trapez vidalar

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

MAKET BIÇAĞI - METRE. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI YEDEK BIÇAK ŞERİT METRE

MAKET BIÇAĞI - METRE. Agromak Hırdavat Ürün Kataloğu MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI YEDEK BIÇAK ŞERİT METRE MAKET BIÇAĞI METRE MAKET BIÇAĞI MAKET BIÇAĞI Paslanmaz çelik & Plastik Otomatik bıçak kilidi 5 bıçaklı yeni ABS materyalli kasa Paslanmaz çelik & Plastik Otomatik bıçak kilidi Kayma önleyici aparatlı yeni

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

BERGER-Kalitenin Garantisi

BERGER-Kalitenin Garantisi BERGER-Kalitenin Garantisi PROFI STANDARD Bu alet KWF tarafından test edilmiştir. Teste tabi tutulmuş bütün ürünler KWF ve DG nin mühürlerini taşır. KWF AB tarafından onaylanmış ve sertifikalı Alman Tarım

Detaylı

Yüksek kw 1.7 (1) Düşük kw 1.5 (1) Duyulur kapasite Süper kw 1.5 (1)

Yüksek kw 1.7 (1) Düşük kw 1.5 (1) Duyulur kapasite Süper kw 1.5 (1) FWF02B7TV1B KASETLİ TAVAN TİPİ FAN COİL Productname FWF02B7TV1B Soğutma Toplam kapasite Süper kw 2.0 (1) Yüksek kw 1.7 (1) Düşük kw 1.5 (1) Duyulur kapasite Süper kw 1.5 (1) Yüksek kw 1.3 (1) Düşük kw

Detaylı

CEMO MINI İSTASYONLAR IÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANIMA UYGUN, TAŞINABILIR, GÜVENLI VE ERGONOMIK AKARYAKIT DEPOLAMA, DOLUM NOKTALARIDIR.

CEMO MINI İSTASYONLAR IÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANIMA UYGUN, TAŞINABILIR, GÜVENLI VE ERGONOMIK AKARYAKIT DEPOLAMA, DOLUM NOKTALARIDIR. CEMO MINI İSTASYONLAR IÇ VE DIŞ MEKANLARDA KULLANIMA UYGUN, TAŞINABILIR, GÜVENLI VE ERGONOMIK AKARYAKIT DEPOLAMA, DOLUM NOKTALARIDIR. Dizel, Benzin, Adblue kullanımına uygun. Atex: Kullanılan cihazlar,

Detaylı

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in)

KUMPASLAR. Ölçüm Aralığı. (mm/in) 101 Serisi Kumpaslar KUMPASLAR MEKANİK KUMPAS - Monoblok, Paslanmaz, Üstten sıkmalı Bu ürün GB/T1214.2 DIN862 ve JIS B 7507 standartlarına göre üretilmiştir. Moden teknoloji ile paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri Nilfisk Aero 20 ve 25

Endüstriyel Vakum Makineleri Nilfisk Aero 20 ve 25 Nilfisk Aero nun kompakt tasarımında, üstün performans yüksek çalışma kapasitesi ve düşük ses seviyesi ile bir araya gelmektedir. Tüm seri, evinizde, arabanızda ya da atölyenizdeki ıslak & kuru döküntüleri

Detaylı

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \

laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r BUNSEN BEKSTANDI BUNSEN BEK HORTUMU ^ 3 \ 2016 BUNSEN BEKLERİ 680 laboratuvarürünleri BUNSEN BEKLERİ - h e r c in s g a z ile k u lla n ıla b ilir le r ^ 3 \ T ( p r e m iu m y ü k s e k ıs ı prinçten üretililir. Toplam uzunluğu 90 mm olduğundan

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

BD2A CİLALAMA MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU

BD2A CİLALAMA MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU BD2A CİLALAMA MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU 1 DİKKAT 1. Bu cihaz fiziksel olarak yetersiz durumda olan, zihinsel sorunları bulunan ve çocukların kullanımı için üretilmemiştir. 2. Çocukların cihazla oynamadıklarından

Detaylı

Isıtma devridaim pompası. Rio N / Rio Z N. Tip Kitapçığı

Isıtma devridaim pompası. Rio N / Rio Z N. Tip Kitapçığı Isıtma devridaim pompası Rio N / Rio Z N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio N / Rio Z N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

İçme suyu pompası. Rio-Therm N. Tip Kitapçığı

İçme suyu pompası. Rio-Therm N. Tip Kitapçığı İçme suyu pompası RioTherm N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı RioTherm N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz, düzenlenemez veya üçüncü şahıslara

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr

MAKAS KESİM. ermaksan.com.tr MAKAS KESİM ermaksan.com.tr MAKAS KESİM HİDROLİK MAKASLAR GİYOTİN MAKAS DEVİRMELİ MAKAS CNC HVR Otomatik Çözümler Mükemmel Kesimler... 4-4 - 6-8(ops.) m boy seçenekleri 6 -... - 40 mm kapasite seçenekleri

Detaylı

Opsiyonel Kaplamalar: Sıcak daldırma galvanizli

Opsiyonel Kaplamalar: Sıcak daldırma galvanizli ARINTILI BİLGİ İÇİN BK. VICTAULIC AIN NO. 10.01 Stil 177 QuickVic esnek kaplin montaja hazırdır ve 2 8 /50 200 standart soğuk veya talaşlı şekil verme yöntemiyle yiv açılmış çelik boruları birleştirir.

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü. Dikme. Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri. v2014/01tr

Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü. Dikme. Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri. v2014/01tr Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri Broşürü Dikme Ayarlı ve Teleskopik Destek Direkleri v2014/01tr Etkili ve basit 02 Scafom-rux ayarlı ve teleskopik destek direkleri her türlü yapı projesini destekler.

Detaylı

Klasik torna tezgahının temel elemanları

Klasik torna tezgahının temel elemanları Klasik torna tezgahının temel elemanları Devir ayar kolları Dişli Kutusu Ayna Soğutma sıvısı Siper Ana Mil Karşılık puntası Çalıştırma kolu ilerleme mili (talaş mili) Araba Acil Stop Kayıt Öğr. Gör.Ahmet

Detaylı

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü

T.C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü 1 Allen anahtar seti 1 Metrik, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 2 Allen anahtar seti 1 İnç-SAE, 10'lu 09.07.09 Döner Sermaye 3 Ayarlı pense 1 Üniversal 09.07.09 Döner Sermaye 4 Bazik elektrod 6 2,5x350 mm

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ

KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ KAYNAK VE KESME MAKİNELERİ 06/2013 www.oerlikon.com.tr ÖRTÜLÜ ELEKTROD KAYNAĞI İNVERTÖR SERİSİ DC kaynak invertörü, 5 mm elektroda kadar tüm elektrod tiplerinde kaynak kabiliyeti, Potansiyometre ile hassas

Detaylı

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın.

mükemmellik. Kenar kesmede Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Düzgün bahçecilik. Bahçenizle rahatlayın. Kenar kesmede mükemmellik. Make it your home. Yeni Rotak çim biçme makineleriyle evinizi yuvaya dönüştürün. Bosch'un yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek seferde

Detaylı

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI

BOZKURT MAKİNA. Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI BOZKURT MAKİNA Çivi Üretim Makinaları, Yedek Parça ve Ekipmanları BF1 MODEL ÇİVİ ÜRETİM MAKİNASI ÇİVİ ÇAPI ÇİVİ BOYU KAPASİTE MOTOR GÜCÜ MAXİMUM ÇİVİ KAFA ÖLÇÜSÜ MAKİNA PARKURU ÖLÇÜLERİ (AxBxC) AĞIRLIK

Detaylı

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar

140 Profesyonel elektrikli el aletleri. Sabit cihazlar 140 Profesyonel elektrikli el aletleri Profesyonel elektrikli el aletleri 141 Bosch un gönye kesme makineleri: her zorluğun üstesinden gelir Bosch'un gönye kesme makineleri ve tezgah tipi daire testereleri

Detaylı

08.08-TUR Vic-Check Vanalar

08.08-TUR Vic-Check Vanalar 716H/716 Serisi çekvalfler, hidrodinamik açıdan verimli, yeni bir profil de dahil çeşitli kalite özellikleri içeren, bilgisayar destekli inovatif mühendisliğin bir ürünüdür. Vic-Check vanada 5 fit/1,5

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.81 1.563-934/ 10/02/2016 K o n u : T eklife D avet K urum lunuzun ihtiyacı olan (15) kalem İN ŞA A T V E SU M A L Z E M E S İ işi için aşağıda yazılı

Detaylı

06.21-TUR. Çelik Borular İçin QuickVic Rijit Kaplin. Sistem Numarası Hazırlayan Bölüm Parag. Konum Tarih Onaylayan Tarih

06.21-TUR. Çelik Borular İçin QuickVic Rijit Kaplin. Sistem Numarası Hazırlayan Bölüm Parag. Konum Tarih Onaylayan Tarih Patentli Stil 107 rijit kaplin, 2 12 /50 300 mm standart soğuk veya talaşlı şekil verme yöntemiyle yiv açılmış çelik boruları birleştirir. Bağlantı için cıvata, somun, conta ve kelepçelerin sökülmesine

Detaylı

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme:

Diyarbakır Beton Kesme Firmaları. Derz kesme: Diyarbakır Beton Kesme Firmaları Derz kesme: Kesim sistemi bir sokak ve caddenin bir kısmını yüzeye zarar vermeden kesip değiştirme olanağı sağlar. Derz kesme çevresindeki yapıya zarar vermeden, betonu

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış

Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış 962 www.hettich.com Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış Ahşap çekmeceler için çekmece kızakları Quadro çekmece kızakları Genel görünüm 964-965 Ahşap çekmeceler için çekmece kızakları Bilyalı çekmece

Detaylı

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre

IVR-B 30/15 Me. Kompakt boyutlar. Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır. Ses emici. Geniş yüzeyli kartuş filtre Küçük ve kuvvetli IVR-B 30/15, paslanmaz çelik gövdesi ile tezgah altı, kırıntı, talaş ve iri taneli tozların temizlenmesi için idealdir. 1 Kompakt boyutlar 3 Opsiyonel sürüş tekerleri hareketliliği arttırır

Detaylı

hırdavat ürünleri. KATALOĞU

hırdavat ürünleri. KATALOĞU teknik hırdavat ürünleri. 2 //97 1/2 12 PARÇA LOKMA SOKET TAKIMI 112. //9701 1/4 22 PCS KUTULU LOKMA TAKIMI 145. //9702 1/4 25 PCS KUTULU LOKMA TAKIMI 124. 3 //9703 1/4 27 PCS KUTULU LOKMA TAKIMI 140.

Detaylı

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü

Tip Genel Bilgileri. Teknik Veriler. Kablo Sıcaklık Sensörü Teknik katalog Kablo Sıcaklık Sensörü Boru ve hava uygulamalarında sıcaklığın ölçülmesi için aktif sensör (4...20 ma). Paslanmaz çelik bir prob ve plenum kalitesinde kablo içerir Tip Genel Bilgileri Tip

Detaylı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı

Orijinal Ağır Tip Boru Anahtarı Kelepçeleme lar Orijinal Ağır Boru ı Dünyanın lider boru anahtarı üreticisi RIDGID, günümüzde her uygulamaya uygun tip ve boyutta milyonlarca anahtar üretmektedir. Şu andaki tüm RIDGID anahtarlarının atası

Detaylı

Made in Germany. 1966 yılında Almanya da kurulan BAUDAT, 47 yıldır yüksek kaliteli makaslar ve el aletleri üretmektedir.

Made in Germany. 1966 yılında Almanya da kurulan BAUDAT, 47 yıldır yüksek kaliteli makaslar ve el aletleri üretmektedir. Ürün Kataloğu 2014 1966 yılında Almanya da kurulan BAUDAT, 47 yıldır yüksek kaliteli makaslar ve el aletleri üretmektedir. Elinizin altindaki kalite sloganına sadık kalarak 65 çalışanımızla Almanya daki

Detaylı