Etkinlikler Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Etkinlikler Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)"

Transkript

1 İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN/Kitap Etkinlikler Haberler Prof.Dr.Günay KARAAĞAÇ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Günay Karaağaç ın Dil Bilgisi ve Anlam Bilgisi Çözümlemeleri (Ankara 2015, 373 s.) adlı kitabı yayımlanmıştır. YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigar İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı) Yrd.Doç.Dr. Hakan ÖZÇELİK (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yrd.) Prof.Dr.Necat BİRİNCİ YAYINA HAZIRLAYANALAR Yrd.Doç.Dr. Dinara DUİSEBAYEVA Yrd.Doç.Dr. Filiz ÇELE Yrd.Doç.Dr. Seçil Çeken Yrd.Doç.Dr. Burcu GÜDÜCÜ Öğr.Gör. Solmaz EINI Arş.Gör. Merve GÜNDÜZ Arş.Gör. Hüsnü A. ÖZEL Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necat Birinci nin Şiirin Dünyası başlıklı makalesi Üniversitemizin Aydın Türklük Bilgisi dergisinde (Yıl 1, Sayı 1, Ekim 2015) yayımlanmıştır. Prof.Dr.Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Atatürk Döneminde Türkçenin Öğretimi ile İlgili Düşünceler başlıklı makalesi, Üniversitemizin Aydın Türklük Bilgisi dergisinde (Yıl 1, Sayı 1, Ekim 2015) yayımlanmıştır. Prof.Dr.Günay KARAAĞAÇ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Günay Karaağaç ın Türkiye Türkçesinin Yinelemeli Alıntıları başlıklı makalesi, Üniversitemizin Aydın Türklük Bilgisi dergisinde (Yıl 1, Sayı 1, Ekim 2015) yayımlanmıştır.

2 İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâmil Veli nin "Dil (bilim) ve Felsefe" başlıklı makalesi, Turkish Studies dergisinde (Volume 10/ 8, Spring 2015, s ) yayımlanmıştır. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâmil Veli nin Türk Dünyasında Devlet Dili Politikası başlıklı makalesi, Üniversitemizin Aydın Türklük Bilgisi dergisinde (Yıl 1, Sayı 1, Ekim 2015) yayımlanmıştır. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâmil Veli nin Türk Halk Biliminin Objesi Olarak Oyun başlıklı makalesi, Uluslararası Karadeniz Havzası Halk Bilimi Araştırmaları Dergisi nde (Sayı: 2, Cilt: 1, Yıl: 2015, s ) yayımlanmıştır. YAYIN/Kitapta Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâmil Veli nin Başımızın Üstünde Dolaşan Rahatsız Ruh başlığıyla kaleme aldığı bölüm, Sözün Işığı (Aydın Memmedov un Toplu Eserleri) adlı kitapta (Azerbaycan Cumhuriyeti Tercüme Merkezi, Bakü 2015, s ) yer almıştır. Yrd.Doç.Dr.Rövşen ALİZADE Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Rövşen Alizade nin Göktürklerde Kült, Sembol ve Damgalar isimli makalesi Kültür Ajanda Dergisinin Ağustos 2015 (Yıl 2, nr 21, s.72-81) sayısında yayımlanmıştır. ULUSLARARASI SEMPOZYUM/Bildiri Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Metin AKAR, Sarayevo Üniversitesi (Bosna ve Hersek Cumhuriyeti) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin iş birliği ile, Eylül 2015 tarihleri arasında, Saraybosna'da düzenlenen, "II. Uluslararası Türk Halk Kültürü Sempozyumu"na EVLİYÂ ÇELEBİ SEYAHAT-NÂMESİ NDE BOSNA VE HERSEK YAYLALARI başlıklı bildirisi ile katılmıştır.

3 İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. ULUSLARARASI SEMPOZYUM/Bildiri Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâzım YETİŞ, Sarayevo Üniversitesi (Bosna ve Hersek Cumhuriyeti) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin iş birliği ile, Eylül 2015 tarihleri arasında, Saraybosna'da düzenlenen, "II. Uluslararası Türk Halk Kültürü Sempozyumu"na XIX. ve XX. Yüzyıl Türk Edebiyatında Kullanılan Nazım Şekillerinin Tasnifi başlıklı bildirisi ile katılmıştır. ÇALIŞTAY Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kâmil Veli, Ağustos 2015 tarihinde, Bolu da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından düzenlenen Türk Tarihinde Bolulular Çalıştayı na katılmış, "Köroğlu Ansiklopedisi Üzerine" başlıklı bir konuşma yapmıştır. KONGRE/Bildiri Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz Kolburan tarafından Analysis of a Movie About Juvenile Delinquency adlı makale, Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılan ICWSR (International Conference on the Changing World and SociaL Research) 2015/Viyana Kongresinde sözlü bildiri olarak sunuldu. Yayınlanmak üzere kongre yayın kuruluna gönderildi. MAKALE Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz Kolburan tarafından Aydın İnsan ve Toplum Dergisi nde yayınlanmak üzere Bir eğitim Liderliği Örneğinde Disleksi Vakası adlı makale hazırlandı. ÇALIŞTAY Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz Kolburan, 4-6 Eylül 2015 Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi nde Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TURK MSIC) Kurultayı kapsamında düzenlenen "Şiddet" çalıştayına davetli konuşmacı olarak katıldı.

4 SEMİNER Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz Kolburan tarafından tarihinde Şiddeti Önleme ve Rehabilitasyon Derneği üyelerine Duygusal Şiddet eğitimi verildi. Ayrıca aynı dernekte Eğitim ve Psikolojik Danışma Kurulu çalışmaları sürdürülmektedir. AKADEMİK DANIŞMANLIK Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz Kolburan proje danışmanlığını yürüttüğü Psikoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Özlem Zekiye BAĞLAR ile "Türkiye'deki Çocuk Suçluluğu Bağlamında Sokakta Çalışan/Çalıştırılan Çocuklar" başlıklı mezuniyet projesi tamamlanmıştır. SEMİNER Yrd. Doç. Dr. Gül ÇÖRÜŞ Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Çörüş tarafından tarihinde Bahar Eğitim Akademisi nde Etkili İletişim ve Beden Dili isimli seminer verilmiştir. MAKALE Prof. Dr. Abdulhalûk M. ÇAY Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdulhalûk M. Çay ın Karamıkbeli (Myriokefalon) Savaşı (17 Eylül 1176) nın Önemi ve Sonuçları başlıklı makalesi, Üniversitemizin Aydın Türklük Bilgisi dergisinde (Yıl 1, Sayı 1, Ekim 2015) yayımlanmıştır. ARAŞTIRMA KİTABI Yrd. Doç. Dr. Vildan GÜLPINAR Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vildan Gülpınar, İAÜ Yayınları tarafından basılan Türkiye de Gençlerin Dini Bayram Algısı Araştırması kitabında yazar olarak yer almıştır. (GÜLPINAR, V. & ARSLAN, M., KAVUNCU, M.G. (2015). Türkiye de Gençlerin Dini Bayram Algısı Araştırması. İAÜ Yayınları, İstanbul, Türkiye). SEMİNER Yrd. Doç. Dr. Engin EKER Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Engin Eker tarafından 4 ve 6 Ekim 2015 tarihlerinde Harmoni 3T Bilim Şenliği nde Bilgisayar ve Televizyon Bağımlılığının Aile İçi İlişkilere Etkisi adlı iki seminer verilmiştir.

5 MAKALE Yrd. Doç. Dr. Vildan GÜLPINAR Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vildan Gülpınar ve Ceyhun Kır tarafından Siyaset, Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi nde Effects of Compliance Ratings With Corporate Governance Principles on Financial Performance in Turkey adlı makale yayınlanmıştır. ( GÜLPINAR, V. & Kır,C. (2015). Effects of Compliance Ratings With Corporate Governance Principles on Financial Performance in Turkey.Siyaset, Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi. Temmuz 2015 Sayısı) KİTAP Prof. Dr. Abdulhalûk M. ÇAY Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdulhalûk M. Çay ve oğlu Cengiz İsmail Çay tarafından hazırlanan K. S. Papazian ın Sapkın Yurtseverlik isimli eserin çevirisi yayımlanmıştır. BÖLÜM AÇILIŞI/Tarih öğretim yılı ile beraber Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde Tarih bölümü açılmıştır. Bu bölüme Prof. Dr. Abdulhalûk M. Çay Bölüm Başkanı; Prof. Dr. Aynur Özfırat, Öğr. Gör. Rinaldo Marmara Öğretim Üyesi; Arş. Gör. Hüsnü Abdulkadir Özel ise asistan olarak atanmışlardır.

6 Duyurular KİTAP Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından 1915 Olayları ve Ermeni Tehcirinin 100. Yılı proje kapsamında eğitim-öğretim yılı boyunca düzenlenen etkinliklere ait dokümanın kitap hâlinde yayımlanmak üzere hazırlanması çalışması tamamlanmış bulunmaktadır. Bu çerçevede, 1. Ermeni Konferansları - Olayların Sebep ve Sonuçları (38 sayfa) 2. Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları Ulusal Sempozyum Bildirileri (217 sayfa) 3. Ermeni Meselesi ve 1915 Olayları - Tarihî Gerçekler-Siyasî Algılar-Hoşgörü-Uzlaşı Arayışları - Uluslararası Sempozyum Bildirileri (375 sayfa) 4. Türkler ve Ermeniler Komşuluk İlişkileri (260 sayfa) 5. Bütün Yönleriyle Ermeni Meselesi El Kitabı (141 sayfa) adlı kitaplar (toplam 1031 sayfa), mizanpaj ve diğer teknik hazırlıkları tamamlanmış, yayın süreci başlamıştır. KONFERANS Prof. Dr. Metin AKAR Prof. Dr. Metin AKAR, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün eğitim-öğretim yılı akademik etkinlikleri çerçevesinde, 20 Ekim 2015 tarihinde, saat te, D Blok Turuncu Salon da Emîr Timur un Ahmed Yesevî Külliyesi ile İlgili Vakıfnâmesi konulu bir konferans verecektir. KONFERANS Prof. Dr. Abdulhalûk M. ÇAY Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdulhalûk M. Çay; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Kurtuluş tan Cumhuriyet e-1 Atatürk ve Nutuk isimli konferansını 15 Ekim 2015 Perşembe günü, saat 14:15 te Oval Salon da verecektir.

7 KONFERANS Prof. Dr. Mahmut ARSLAN Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Arslan; Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Kurtuluş tan Cumhuriyet e-2 Atatürk ün İktisadi Devletçilik Politikası isimli konferansını 20 Ekim 2015 Salı günü, saat 14:15 te Oval Salon da verecektir. KİTAP Yrd. Doç. Dr. GÜL ÇÖRÜŞ Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Çörüş tarafından yazılan Aynanın Ardındaki Yüzler: Kişilik Bozuklularından Psişik Travmalara Bir Psikoloji Serüveni adlı kitap Everest Yayımlarından Ekim-Kasım 2015 aylarında neşredilmek üzere kabul edilmiştir. MAKALE Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz Kolburan tarafından 2-14 Kasım 2015 tarihlerinde MEF Üniversitesinde geçekleştirilecek olan, 1. Ulusal Şiddeti Anlamak kongresinde Danışma Kurulu Üyeliği sürdürülmekte olup, kongrede sözlü bildiri olarak sunulmak üzere " Şiddet ve Zorbalığı Önleme Modeli Olarak Mediasyon (Arabuluculuk Eğitimleri)" adlı makale hazırlandı. MAKALE Yrd. Doç. Dr. Hakan İŞÖZEN Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan İşözen tarafından Felsefi Düşün dergisinde Unsurlar ve Psyche Arasındaki Rabıtanın Kurulmasındaki Ontolojik Güçlükler başlıklı makale Ekim ayı içerisinde yayımlanacaktır.

8 Görevlendirme Psikoloji Bölümü Eğitim Öğretim Yılı ile beraber Psikoloji Bölüm Başkanlığı görevine Yrd. Doç. Dr. Şahide Güliz KOLBURAN vekaleten atanmıştır. Psikoloji Bölümü ne Prof. Dr. Kadriye Esin CANTEZ, Yrd. Doç. Dr. Gül ÇÖRÜŞ ve Yrd.Doç. Dr. Mesut YAVUZ katılmışlardır. Akreditasyon Başvurusu Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Psikoloji Bölümleri Akreditasyon işlemleri için FEDEK Dosyasını hazırlayıp teslim etmiştir.

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi EDEBİYAT BÖLÜMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 25 Kasım

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından hazırlanmıştır. Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 15 Aralık 2015 tarihinde A Blok Konferans Salonu

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR PANEL Etkinlikler TARİH BÖLÜMÜ/ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ UYG. AR. MERKEZİ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ve Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 3

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR 12.Sayı / Mart 2016 Etkinlikler T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler YAYIN/Kitap Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Yenilik mi Gelenek mi: Var mı Hele Söylenmedik Söz isimli kitabının 1. baskısı Kasım 2017

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigar İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ (Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı) Yrd.Doç.Dr.

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) YAYIN / Kitap Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Akar'ın "Su Kasidesi Şerhi" isimli kitabının 8. baskısı 2017 Mayıs ayında TDV Yayınevi nde yayımlanmıştır.

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR Etkinlikler ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi nin düzenlediği Kurtuluş tan Cumhuriyet e etkinlik serisinin 8. sinde Öğr. Gör. Osman Kara,

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler TEZ DANIŞMANLIĞI Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in danışmanlığında yürütülen, öğrencisi Büşra Kanoğlu nun, Hasan Ali Toptaş'ın Hikâye ve

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN. (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Etkinlikler 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi 10 Kasım 2016 tarihinde Gâzi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümünde A Blok Konferans

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Fen Edebiyat Fakültesi nde Dekan Değişikliği Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığa atanan İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkay Bulut, 2018 2019 Eğitim Öğretim yılında görevi Prof.

Detaylı

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR Etkinlikler T.C KONFERANS FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Şuayip KARAKAŞ

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Etkinlikler FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği XX.Yüzyıl Türk Şiirinin Anlatılmasındaki Güçlükler isimli panel 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Haberler Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım YETİŞ in, Yenileşme Dönemi Türk Edebiyatını Adlandırmada Bütünü Kucaklayan Bir Teklif başlıklı makalesi Van Yüzüncü

Detaylı

Etkinlikler. Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN

Etkinlikler. Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi. Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Tebliğ Etkinlikler Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Akar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Türkiyat Enstitüsü, Kazakistan Abay Üniversitesi ve

Detaylı

Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut

Görevi Devreden Dekan Prof. Dr. Türkay Bulut Fen-Edebiyat Fakültesi nde Dekan Değişikliği Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atanan üniversitemiz Ölçme ve Değerlendirme Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü, aynı zamanda Eğitim Fakültesi öğretim üyesi

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) MAKALE Doç. Dr. SEVDZHAN HAKKAEV Matematik-Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevdzhan HAKKAEV, M. STANİSLAVOVA ve A. STEFANOV ile birlikte hazırladıkları, SIAM Journal on Mathematical Analysis dergisinde

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Fen-Edebiyat Fakültesi Mensupları Yeni Yılı Kutladı 26 Aralık 2018 Çarşamba günü 12:15-13:30 saatleri arasında düzenlenen yeni yıl kutlaması, Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakülteleri nden çok sayıda akademisyen

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ Haberler ı) Matematik Bilgisayar Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Çiğdem GENCER BALBİANİ ve P. BALBİANİ nin, KD is Nullary başlıklı ortak çalışmaları, Journal of Applied Non Classical Logics (Vol. 27: 196-205)

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler EDEBİYAT-SİNEMA GÜNLERİ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği Edebiyat-Sinema Günleri nin birincisi 20 Şubat 2019 Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arasında

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr. Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Etkinlikler KONFERANS Tarih Bölümü Tarih Bölümü nün 2018-2019 eğitim yılında moderatörlüğünü Prof. Dr. Abdulhaluk Mehmet Çay ın yaptığı Tarih Günleri isimli konferans etkinliklerinin ilk ayağı olan Atatürk

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) BİLDİRİ Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Metin AKAR ın, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Milletlerarası Türk Halk Kültürü Konseyi nde sunduğu

Detaylı

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Temmuz

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Temmuz Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni 2017 Temmuz 2017 Temmuz Yayın Kurulu T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof.Dr. Yadigar İZMİRLİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ

ÖZGEÇMİŞ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ ÖZGEÇMİŞ KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Nihan Demirkasımoğlu Unvan : Araştırma Görevlisi Dr. Bölüm : Eğitim Yönetimi ve Politikası Telefon : +903123633350 / 3017 E-posta : demirkasimoglu@ankara.edu.tr nihansal@yahoo.com

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Yrd. Doç. Dr. Murat TURNA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (4100) KÜTAHYA Telefon: 468 Faks: E-posta: murat.turna@dpu.edu.tr

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 30 Ekim 2017 İAÜ Yeni Akademik Yılı Açılışı Gerçekleştirildi 05 Ekim 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Açılış Töreni Başkan Yardımcısı

Detaylı

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör)

Haberler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof.Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) 20.Sayı /Ekim2017 Prof. Dr. Kâzım YETİŞ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kâzım Yetiş in Karaliçe ve Sonrası başlıklı makalesi, Türk Edebiyatı Dergisi nde (nr. 526, Ağustos 2017) yayımlanmıştır.

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Tarih Yer Görev. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Tarih Yer Görev. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doç. Dr. Nurgül BOZKURT Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (430) KÜTAHYA FOTO Cep Telefonu: Telefon: (074)6503 Faks:(074)65057

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003 Y. Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003 Y. Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Sanem Kulak Gökçe 2. Doğum Tarihi: 30/08/1980 3. Unvanı: Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Lisans Radyo, Tv ve Sinema Bölümü Yeditepe Üniversitesi 2003

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Bahadır Bumin ÖZARSLAN

Yrd. Doç. Dr. Bahadır Bumin ÖZARSLAN Yrd. Doç. Dr. Bahadır Bumin ÖZARSLAN EĞİTİM GEÇMİŞİ 1. Hukuk Lisansı (2000) Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Kamu Hukuku Yüksek Lisansı (2006) Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sosyal

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN EKİM 2018 / SAYI: 13 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

Temmuz 2015 Sayı : 2. iletişim dünyası. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Bahar Bülteni

Temmuz 2015 Sayı : 2. iletişim dünyası. İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Bahar Bülteni Temmuz 2015 Sayı : 2 iletişim dünyası İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Bahar Bülteni HABERLER İAÜ İleitşim Fakültesi öğretim üyeleri ve elemanları 28 Şubat 2015 de gerçekleşen İletişim Araştırmaları

Detaylı

ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU

ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU ŞİFA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YILLIK ÇALIŞMA RAPORU Adı Soyadı : Ünvanı : Görevi : Fakültesi : Bölümü : Anabilim Dalı : Akademik Yılı : Eğitim Öğretim Çalışmaları Öğrenci eğitimi Verilen dersler

Detaylı

YRD. DOÇ. DR. ABDÜLKERİM GÜLHAN 0266 6121000/4508. agulhan@balikesir.edu.tr

YRD. DOÇ. DR. ABDÜLKERİM GÜLHAN 0266 6121000/4508. agulhan@balikesir.edu.tr YRD. DOÇ. DR. ABDÜLKERİM GÜLHAN ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı Abdülkerim Gülhan İletişim Bilgileri Adres Balıkesir Ü. Fen Edebiyat Fakültesi Çağış Yerleşkesi Balıkesir Telefon Mail 0266 6121000/4508 agulhan@balikesir.edu.tr

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER

Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER ÖZGEÇMİŞ Yrd. Doç. Dr. Esma ESGİN GÜNDER Doğum Yeri ve Yılı : Bandırma / 977 Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. Yabancı Dili : İngilizce Çalışma Alanı : Eğitim Sosyolojisi Mail Adresi : esma.esgin@bayar.edu.tr Tel

Detaylı

Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : YILDIRIM Mustafa Akademik Unvanı : Yrd. Doç. Dr. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : BURSA / 0.0.97 Uyruğu : TC. Yabancı Dil (ler) : İngilizce / Arapça Cinsiyet : Erkek Tel İş : 0

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü

ÇOCUK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü Mersin Bilim Şenliği nde Yaratıcı Düşünme Atölye Liderliği Yürütüldü 7 Haziran da Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı nda gerçekleşen ve hedefi milletin ihtiyacı olan sayı ve kalitede insan yetiştirebilmek için

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER

ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ I.KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ayşe Kuzu Doğum Tarihi: 22.04.1976 Ünvanı: Öğretim Görevlisi İş Adresi: Bülent Ecevit Üniversitesi Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kozlu/ZONGULDAK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : İsmet Galip Yolcuoğlu Doğum Tarihi : 27 Haziran 1967 Öğrenim Durumu : Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sosyal Hizmetler Y.O. Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: EROL ÇANKAYA 2. Doğum Tarihi: 15.XI.1953 3. Ünvanı: DR 4. Öğrenim Durumu: DOKTORA Derece Alan Üniversite Yıl Lisans A.Ü. SİYASAL BİLGİLER 1979 İKTİSAT VE MALİYE Y. Lisans SİYASET

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 29.05.2017 14.00 101-102-103 PDR104 Türkçe

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI FİNAL PROGRAMI 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 12.06.2017 14.00 203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 16.06.2017 16.00 201-203 PDR106 Atatürk İlkeleri ve Inkılap Tarihi

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4.

Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI. 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Dr. Öğr. Üyesi Abbas KARAAĞAÇLI 1. Adı Soyadı : Abbas Karaağaçlı 2. Doğum Tarihi : 10.07.1956 3. Unvanı : Dr. Öğr. Üyesi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Fakültesi İstanbul

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı. 05. 09. 1969 (Resmi), Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı. 05. 09. 1969 (Resmi), Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Ayvaz MORKOÇ Unvanı Doğum Tarihi ve Yeri Görevi Görev Yeri İdari Görevi Yrd. Doç. Dr. 05. 09. 1969 (Resmi), Ardahan Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996

ÖZGEÇMİŞ. Gazetecilik ve Halkla Marmara Üniversitesi 1996 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: MİNE DEMİRTAŞ İletişim Bilgileri: Tel: 0216 626 10 50 / 2746 Mail :minedemirtas@maltepe.edu.tr Adres:Marmara Eğitim Köyü İletişim Fakültesi Doğum Tarihi:10.02.1959 Öğrenim Durumu:

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN NİSAN 2018 / SAYI: 9 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı Erdal ARSLAN Doğum Yeri Duisburg/ALMANYA Doğum Tarihi 03.06.1977 Yabancı Dili İngilizce/Almanca Uzmanlık Alanı İktisat/İktisat Politikası Medeni

Detaylı

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı)

Haberler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Prof. Dr. Metin AKAR Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Metin AKAR, İstanbul Kültür Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 06.04.2018 Cuma saat 14:00 te düzenlenen Nevruz

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi) Ankara Üniversitesi 2000

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi) Ankara Üniversitesi 2000 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Sezai BALCI Doğum Tarihi : 15 Temmuz 1976 Öğrenim Durumu : Doktora Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Tarih Bölümü Ankara Üniversitesi 1997 Yüksek Lisans Tarih (Yakınçağ Tarihi)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Halkla İlişkiler ve Ege Üniversitesi 2007 Y. Lisans Halkla

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü. : :

ÖZGEÇMİŞ. : Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü. : : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Feridun TEKİN Adres Telefon E-posta : Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü : 310 54 84 : feridun.tekin@giresun.edu.tr 2. Doğum Tarihi : 30.05. 1964 3. Unvanı :

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Dr. Yasin KELEŞ Öğretim Görevlisi, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ

Detaylı

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011

İstanbul Üniversitesi. İstanbul Üniversitesi. Marmara Üniversitesi. Yrd. Doç. Yeni Türk Dili Bartın Üniversitesi 2011 1. Adı Soyadı: NEVNİHAL BAYAR 2. Doğum Tarihi: 27. 02. 1970 3. Unvanı: Yrd. Doç. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 1991 Y. Lisans

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI 1. SINIF PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 6.04.2017 11.00 201-202-203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 5.04.2017 16.00 201-203 PDR106 Atatürk İlkeleri ve Inkılap

Detaylı

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI

B.E.Ü. EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK PROGRAMI PDR102 Sosyal Antropoloji Yrd. Doç. Dr. Canan Tunç Şahin 6.04.2017 11.00 201-202-203 PDR104 Türkçe II: Sözlü Anlatım Okt. Nuran Başoğlu 5.04.2017 16.00 201-203

Detaylı

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü

02742652031-4590 02742652057 sevinc.demir@dpu.edu.tr EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı. Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Arş. Gör. Sevinç DEMİR KAYA Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

YRD. DOÇ. DR. BİROL MERCAN ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ. AKADEMİK ÜNVANLARI (Üniversitesi ve Tarihi ) YÜKSEK LİSANS TEZİ VE DANIŞMANI

YRD. DOÇ. DR. BİROL MERCAN ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ. AKADEMİK ÜNVANLARI (Üniversitesi ve Tarihi ) YÜKSEK LİSANS TEZİ VE DANIŞMANI YRD. DOÇ. DR. BİROL MERCAN ÖZGEÇMİŞ KİMLİK BİLGİLERİ Adı ve Soyadı Birol Mercan Doğum Yeri Karaman Doğum Tarihi 29.05.1968 Yabancı Dili Almanca Uzmanlık Alanı Kümelenme, İnovasyon, Rekabet Medeni Durumu

Detaylı

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007).

Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Lisans: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü (2002 2007). Arş. Gör. Aslıhan AYKARA, Dr. Doğum Tarihi ve Yeri: 22.11.1983 Ankara Yabancı Dil: İngilizce, Almanca. Eğitim Özgeçmişi: İlköğrenim: Çizmeci İlköğretim Okulu (1991-1995). Ortaöğrenim: Kalaba Anadolu Lisesi

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik

Öğrenim Dönemi Derece Üniversite Öğrenim Alanı 4 Lisans Atatürk Üniversitesi Hemşirelik 1 Ünvan Ad Soyad: Öğr. Gör. Sevda Bayhan Anabilim Dalı: Sağlık Programları Düzenleme Tarihi : 28.11.2012 İletişim Bilgileri Yazışma Adresi Telefon Faks E-mail :Z.K.Ü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı , Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı , Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Ayvaz MORKOÇ Unvanı Doğum Tarihi ve Yeri Görevi Görev Yeri İdari Görevi Yrd. Doç. Dr. 05. 09. 1969, Ardahan Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü

Detaylı

7. Yayınlar 7.1 Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities)

7. Yayınlar 7.1 Uluslar arası hakemli dergilerde yayınlanan makaleler (SCI & SSCI & Arts and Humanities) ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Veli Yılmaz 2. Doğum Tarihi : 25.11.1948 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğretim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Subay Kara Harp Okulu 1969 Y. Lisans Kurmaylık Kara Harp

Detaylı

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü

İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 İletişim Bilgileri: Tel. 0216 4002222 / 2976 E-mail : nejla.polat@uskudar.edu.tr 4. Öğrenim Durumu: Derece Lisans

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI BOZOK ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Toplantı Sayısı: 04 Sayfa: 1 Karar Tarihi: 14/12/2006 Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği hk. 2006.004.009- Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Recep VARDİ

Yrd. Doç. Dr. Recep VARDİ Yrd. Doç. Dr. Recep VARDİ Anabilim Dalı : Din Sosyolojisi Doğum Yeri ve Tarihi : Pötürge 9 Tel (Cep) : Tel (İş) : (0) 0 Faks : (0) E-posta () : recepvardi@yahoo.com.tr E-posta () : recep.vardi@bozok.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü. Ankara Üniversitesi 2015

ÖZGEÇMİŞ. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü. Ankara Üniversitesi 2015 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı ve Soyadı: 2.Doğum Tarihi: 29 Ocak 1978 3.Ünvanı : Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Doktora DERECE ALAN ÜNİVERSİTE YIL Lisans İlahiyat Ankara 2000 Yüksek Lisans Doktora ve Din Bilimleri (İslam

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18 Üniversitemiz Senatosu 01/07/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuyu görüşmüş ve

Detaylı

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis) Kişisel Bilgiler. Eğitim

Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU. Tel.: / 1253 (ofis)   Kişisel Bilgiler. Eğitim Özgeçmiş FATMA YAŞIN TEKİZOĞLU Tel.: 0 312 310 32 80 / 1253 (ofis) E-mail: fatmayasinn@gmail.com Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1987 Doğum yeri: Bursa, Türkiye Uyruk: TC Cinsiyet: Kadın Meslek:

Detaylı

Sayı: 4 Yıl: 2016 I S S N ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

Sayı: 4 Yıl: 2016 I S S N ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Sayı: 4 Yıl: 2016 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Sayı: 4 Yıl: 2016 Dergimiz İSAM Kütüphanesi tarafından taranmaktadır. www.isam.org.tr Sayfa Tasarımı Erşahin Ahmet AYHÜN

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

Danışman: Prof. Dr. H.Ömer KARPUZ

Danışman: Prof. Dr. H.Ömer KARPUZ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Ahmet AKÇATAŞ Doğum Tarihi: 22 Şubat 1970 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edeb. Öğr. Selçuk Üniversitesi 1992 Y.

Detaylı

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi -

Deniz PARLAK. Derece Alan Üniversite Yıl. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü. Doktora Siyaset Bilimi (Devam ediyor) Ankara Üniversitesi - Deniz PARLAK KİŞİSEL BİLGİLER Unvanı: Öğretim Görevlisi Doğum Yeri: İstanbul e-mail: deniz.parlak@kemerburgaz.edu.tr ÖĞRENİM DURUMU Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı , Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri

ÖZGEÇMİŞ. Yrd. Doç. Dr. Unvanı , Ardahan. Doğum Tarihi ve Yeri ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı Ayvaz MORKOÇ Unvanı Doğum Tarihi ve Yeri Görevi Görev Yeri İdari Görevi Bilimsel Kuruluşlara Üyelik: Yrd. Doç. Dr. 05. 09. 1969, Ardahan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat

Detaylı

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB )

1. Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü ( ) 2. Öğretmen (MEB ) ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Aybala ÇAYIR Doğum Tarihi: 05.11.1984 İletişim: Tel: e-posta: aybalacayir@gmail.com Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003-

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçent Sınıf Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2003- ı. Adı Soyadı: Cevat ELMA ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi: 16.04.1972 3. Unvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Eğitim Yönetimi ve Planlaması Ankara Üniversitesi 1993 Y.

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5.

EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Abdulkuddüs BİNGÖL 2. Doğum Tarihi : 28 Mart 1952 3. Unvanı : Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : Artvin Çoruh Üniversitesi Derece Alan Üniversite Yıl

Detaylı

Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda

Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda Dikkate Alınacak İlkeler ve Puanlama Tabloları Profesörlüğe Yükseltilme ve Atama Konusunda Senato

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: TUĞÇE (ÇEDİKÇİ) ÇEVİK Doğum Tarihi: 6 Mart 1982 Öğrenim Durumu: YÜKSEK LİSANS Email: tugcecedikci@gmail.com Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans İktisadi

Detaylı

EK-3 ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar 5.1. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 5.2. Doçentlik Tarihi: 5.3. Profesörlük Tarihi:

EK-3 ÖZGEÇMİŞ. 5. Akademik Unvanlar 5.1. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 5.2. Doçentlik Tarihi: 5.3. Profesörlük Tarihi: EK-3 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: SEVAL AKSOY 2. Doğum Tarihi: 04.10.1985 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam Ediyor) 5. Çalıştığı Kurum: Doğuş Üniversitesi Derece Bölüm/Program Üniversite

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl

Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Namık HÜSEYİNLİ 2. Doğum Tarihi : 1971 3. Ünvanı : Dr. Öğretim Üyesi 4. Öğrenim Durumu : Doktora 5. Çalıştığı Kurum : T.C. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Derece Alan Üniversite

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

ÖZGEÇMİŞ. Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı: 1. Adı Soyadı :Asuman KUTLU ÖZGEÇMİŞ 2. Doğum Tarihi :06 Nisan 1983 3. Unvanı :Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İngiliz Dili ve Edebiyatı İstanbul Üniversitesi 2005 Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ. Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü Öğretim Üyesi. Üniversite. Üniversitesi Doğum Tarihi: 28.11.1970 ÖZGEÇMİŞ Doç. Dr. Mehmet KARAKAŞ Doğum Yeri: Medeni Hali: Kişisel E-posta: İstanbul Evli (2 Çocuk) karakasmehmet34@gmail.com Mevcut Konum Yalova Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü

Detaylı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı

EĞİTİM DURUMU. Derece Üniversite Mezuniyet Yılı Arş. Gör. Dr. Murat BARTAN Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: Faks: E-posta:

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hasan KURT İletişim Bilgileri Adres. Doçentlik Kelam Bilim Dalı YÖK, Üniversiteler Arası Kurul 2009

ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hasan KURT İletişim Bilgileri Adres. Doçentlik Kelam Bilim Dalı YÖK, Üniversiteler Arası Kurul 2009 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Hasan KURT İletişim Bilgileri Adres : Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Telefon Mail : 0 378 223 53 60 : hkurt@bartin.edu.tr 2. Unvanı : Doçent Doktor 3. Öğrenim Durumu

Detaylı

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Aralık

Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni Aralık Yeni Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi E-Bülteni 2017 Aralık 2017 Aralık Yayın Kurulu T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevelli Heyet Başkanı Prof.Dr. Yadigar İZMİRLİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği 2003

ÖZGEÇMİŞ. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği 2003 ÖZGEÇMİŞ 1. ADI SOYADI Gülcan KAR 2. DOĞUM TARİHİ 10.04.1973 3. DOĞUM YERİ Cide-KASTAMONU 4. YABANCI DİL NOTU İngilizce/ÜDS-57.5 5. İletişim E-mail gulcankar@karabuk.edu.tr 6. İletişim Telefon 0370 433

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Yönetim Kara Harp Okulu 1985 Yüksek Lisans Uluslararası ilişkiler Beykent Üniversitesi 2005

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Yönetim Kara Harp Okulu 1985 Yüksek Lisans Uluslararası ilişkiler Beykent Üniversitesi 2005 ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Atahan Birol KARTAL Doğum Tarihi: 14.04.1967 Unvanı : Yrd.Doç.Dr. Mail : atahankartal@beykent.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Yönetim Kara Harp Okulu

Detaylı

Turaşlı K. N.. (2012), Intercultural Approach in Early Childhood Education, Journal Of Education And Future,, ıssue:1 p. 37-47, ISSN 2146-8249

Turaşlı K. N.. (2012), Intercultural Approach in Early Childhood Education, Journal Of Education And Future,, ıssue:1 p. 37-47, ISSN 2146-8249 Nalan Kuru Turaşlı Tel: +90 5326671867 e-mail: nalanturasli@gmail.com 2000 yılında Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Okul Öncesi Öğretmenliği Programı nda yüksek lisans, 2006 yılında yine

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Bahar GÜDEK Doğum Tarihi: 30 Ekim 1977 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Güzel Sanatlar Fakültesi Erciyes Üniversitesi 1996-2000 Müzik

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik İstanbul Üniversitesi 1987 1. Adı Soyadı: NEJLA POLAT 2. Ünvanı: Yrd.Doç.Dr. 3. Doğum Tarihi: 01.03.1954 ÖZGEÇMİŞ İletişim Bilgileri: Tel.: 0212 4445001/1547 4. Öğrenim Durumu: E mail: nejla.polat@yeniyuzyil.edu.tr Derece Bölüm/Program

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi *

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi * Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atanma Ve Yükseltilmelerde Dikkate Alınacak Puanlama Ve Değerlendirme Sistemi * A. MAKALELER A1 SCI, SCI-Expanded, SSCI ve AHCI 40 kapsamında

Detaylı