Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler. Yönetim Kurulu. Başkanı. Üyesi. Yönetim Kurulu. Üyesi ve Genel Müdür. Üyesi. Yönetim Kurulu.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler. Yönetim Kurulu. Başkanı. Üyesi. Yönetim Kurulu. Üyesi ve Genel Müdür. Üyesi. Yönetim Kurulu."

Transkript

1 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :33:38 Şirket Genel ilgi Formu e İlişkin ilgiler Üyeleri AdıSoyadı MAHMUT MAGEMİZOĞLU URAK SEZERCAN MEHMET UĞUR ERKAN SERDAR YILMAZ KEMAL EMRE SAYAR MEHMET AHA KARAN ATAKAN YALÇIN MERİH RAFET AKGÜNAY ERDA GERÇEK HASAN KOÇHAN Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi aşkanı aşkan Vekili Mesleği ankacı ankacı Sigortacı ankacı Akademisyen Akademisyen Akademisyen Üst Düzey Yönetici Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler aşkanı ve Genel Müdür Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Türkiye İş ankası A.Ş. I. Genel Müdür Yardımcısı / Milli Reasürans T.A.Ş. aşkanı / Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü / Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. Türkiye Sigorta irliği aşkan Yardımcısı / Türkiye Sigorta irliği Hayat ve Emeklilik Komitesi aşkanı / Emeklilik Gözetim Merkezi / Sigorta ilgi ve Gözetim Merkezi Komitesi Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü Türkiye İş ankası A.Ş. irim Müdürü / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi / Milli Reasürans T.A.Ş. / Trakya Yatırım Holding A.Ş. / Topkapı Yatırım Holding A.Ş. / atı Karadeniz Elektrik Dağıtım ve Ticaret A.Ş. Hacettepe Üniversitesi Öğretim / İş Finansal Kiralama A.Ş. / Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi / Center for Energy and Value Issues aşkan Yardımcısı Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans ölüm aşkanı / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Orta Doğu Teknik Üniversitesi K.K.T.C. Kampüsü Rektör Danışmanı ve Öğretim Thales Eğitim ve Danışmanlık Şirketi Yöneticisi / Koç Üniversitesi Öğretim ankacı Sermayedeki ı (%) Temsil Ettiği Olup Olmadığı Üye Üye Üye Üye Yer Aldığı Komiteler ve Görevi Riskin Erken Saptanması Komitesi (Üye), Kurumsal Komitesi (Üye) Denetimden Sorumlu Komite (aşkan) Denetimden Sorumlu Komite (Üye) Kurumsal Komitesi (aşkan) Riskin Erken Saptanması Komitesi (aşkan)

2 HÜSEYİN EMRE YILMAZ ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü

3 TÜRKİYE İŞ ANKASI A.Ş. / ANHYT :19:56 Özet ilgi ankamızın orsada İşlem Gören ir Kısım ağlı Ortaklıklarının Hisselerinin Piyasadan Satın Alınması Hakkında Şirketler Fonlar [SISE, TSK, ANHYT, ISFIN, ISGYO, ISMEN] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar ankamız tarafından alınan kararla, orsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma ankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren 218 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır. u alım yetkisi herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması konusunda ankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

4 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :35:46 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait brüt prim üretimi, hayat dalı ,91.TL, hayat dışı ,13.TL olmak üzere toplam ,4.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

5 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :38:36 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait brüt prim üretimi, hayat dalı ,16.TL, hayat dışı ,53.TL olmak üzere toplam ,69.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

6 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :18:23 Sorumluluk eyanı (Konsolide) Özet ilgi Konsolide Sorumluluk eyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_39217) KONSOLİDE FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET RAPORU'NUN KAULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 25/1/217 KARAR SAYISI : 75/1 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II14.1 SAYILI TELİĞİNİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK EYANI Şirketimize ait dönemi Konsolide Finansal Tabloları, Dipnotları ve Ara Dönem Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiştir. Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Ara Dönem Faaliyet Raporu, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir. u kapsamda, Yürürlükteki Tebliğ uyarınca hazırlanmış olan Konsolide Finansal Tablolar, Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararı ile ilgili gerçeği, Ara Dönem Konsolide Faaliyet Raporu da işin gelişimini, performansını ve Şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. Saygılarımızla, Orhan OZKURT Genel Müdür Yardımcısı M. Uğur ERKAN Genel Müdür Doç. Dr. Atakan YALÇIN Denetimden Sorumlu Komite Prof. Dr. Mehmet aha KARAN Denetimden Sorumlu Komite aşkanı

7 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :18: Sorumluluk eyanı (Konsolide Olmayan) Özet ilgi Konsolide Olmayan Sorumluluk eyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_39217) KONSOLİDE OLMAYAN FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET RAPORU'NUN KAULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 25/1/217 KARAR SAYISI : 75/1 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II14.1 SAYILI TELİĞİNİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK EYANI Şirketimize ait dönemi Konsolide Olmayan Finansal Tabloları, Dipnotları ve Ara Dönem Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiştir. Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Olmayan Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Ara Dönem Faaliyet Raporu, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir. u kapsamda, Yürürlükteki Tebliğ uyarınca hazırlanmış olan Konsolide Olmayan Finansal Tablolar, Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararı ile ilgili gerçeği, Ara Dönem Konsolide Olmayan Faaliyet Raporu da işin gelişimini, performansını ve Şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. Saygılarımızla, Orhan OZKURT Genel Müdür Yardımcısı M. Uğur ERKAN Genel Müdür Doç. Dr. Atakan YALÇIN Denetimden Sorumlu Komite Prof. Dr. Mehmet aha KARAN Denetimden Sorumlu Komite aşkanı

8 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :17:31 Faaliyet Raporu dönemine ait konsolide faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir. ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :17:3 Faaliyet Raporu (Solo) dönemine ait konsolide olmayan faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.

9 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :12:46 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hayat dalı ,81 TL, hayat dışı ,7.TL olmak üzere toplam ,88.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

10 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :53:3 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hay at dalı ,67.TL, hayat dışı ,87.TL olmak üzere toplam ,54.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

11 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :49:9 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hayat dalı ,61.TL, hayat dışı ,67.TL olmak üzere toplam ,28.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

12 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :2:57 Özet ilgi Hayat/Sağlık ranşı Ruhsatı Alınması Hakkında Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimiz, sigortacılık mevzuatının gerektirdiği şartları yerine getirerek 11 Temmuz 27 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 27/1 sayılı Sigorta ranşlarına İlişkin Tebliğ'de yer alan hastalık ve sağlık sigortaları branşlarında faaliyet göstermek üzere ruhsat almış bulunmaktadır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

13 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :4:58 Sorumluluk eyanı (Konsolide) Özet ilgi Konsolide Sorumluluk eyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_36217) KONSOLİDE FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET RAPORU'NUN KAULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 26/7/217 KARAR SAYISI : 699/1 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II14.1 SAYILI TELİĞİNİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK EYANI Şirketimize ait dönemi Konsolide Finansal Tabloları, Dipnotları ve Ara Dönem Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiştir. Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Ara Dönem Faaliyet Raporu, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir. u kapsamda, Yürürlükteki Tebliğ uyarınca hazırlanmış olan Konsolide Finansal Tablolar, Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararı ile ilgili gerçeği, Ara Dönem Konsolide Faaliyet Raporu da işin gelişimini, performansını ve Şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. Saygılarımızla, Orhan OZKURT Genel Müdür Yardımcısı M. Uğur ERKAN Genel Müdür Doç. Dr. Atakan YALÇIN Prof. Dr. Mehmet aha KARAN Denetimden Sorumlu Komite Denetimden Sorumlu Komite aşkanı

14 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :4:7 Sorumluluk eyanı (Konsolide Olmayan) Özet ilgi Konsolide Olmayan Sorumluluk eyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_36217) KONSOLİDE OLMAYAN FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET RAPORU'NUN KAULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 26/7/217 KARAR SAYISI : 699/1 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II14.1 SAYILI TELİĞİNİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK EYANI Şirketimize ait dönemi Konsolide Olmayan Finansal Tabloları, Dipnotları ve Ara Dönem Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiştir. Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Olmayan Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Ara Dönem Faaliyet Raporu, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir. u kapsamda, Yürürlükteki Tebliğ uyarınca hazırlanmış olan Konsolide Olmayan Finansal Tablolar, Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararı ile ilgili gerçeği, Ara Dönem Konsolide Olmayan Faaliyet Raporu da işin gelişimini, performansını ve Şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. Saygılarımızla, Orhan OZKURT Genel Müdür Yardımcısı M. Uğur ERKAN Genel Müdür Doç. Dr. Atakan YALÇIN Denetimden Sorumlu Komite Prof. Dr. Mehmet aha KARAN Denetimden Sorumlu Komite aşkanı

15 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :38:28 Faaliyet Raporu (Konsolide) Denetim Görüşü Denetim şu GÜNEY AĞIMSIZ DENETİM VE SEREST MUHASEECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Denetim Türü Sınırlı Görüş Türü Olumlu ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi 'na Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin 3 Haziran 217 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan konsolide finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığının incelemesini yapmakla görevlendirilmiş bulunuyoruz. Rapor konusu ara dönem Faaliyet Raporu Şirket inin sorumluluğundadır. Sınırlı denetim yapan kuruluş olarak üzerimize düşen sorumluluk, ara dönem faaliyet raporunda yer alan konsolide finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ve 26 Temmuz 217 tarihli sınırlı denetim raporuna konu olan ara dönem konsolide finansal tablolar ve açıklayıcı notlar ile tutarlı olup olmadığına ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır. Sınırlı denetim, Sınırlı Denetim Standardı ("SDS") 241 "Ara Dönem Finansal ilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Denetimi" ve 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu'na uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem konsolide finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı; Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vâkıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. u sebeple, bir bağımsız denetim görüşü açıklanmamıştır. İncelemelerimiz sonucunda, ilişikteki ara dönem faaliyet raporunda yer alan konsolide finansal bilgilerin sınırlı denetimden geçmiş ara dönem konsolide finansal tablolar ve açıklayıcı notlarda verilen bilgiler ile, tüm önemli yönleriyle, tutarlı olmadığına dair herhangi bir hususa rastlanılmamıştır. Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi A member firm of Ernst & Young Global Limited Seda Akkuş Tecer, SMMM Sorumlu Denetçi 26 Temmuz 217 İstanbul, Türkiye

16 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :37:33 Faaliyet Raporu (Konsolide Olmayan) Denetim Görüşü Denetim şu GÜNEY AĞIMSIZ DENETİM VE SEREST MUHASEECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Denetim Türü Sınırlı Görüş Türü Olumlu ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi 'na Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin 3 Haziran 217 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan konsolide olmayan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem konsolide olmayan finansal tablolar ile tutarlı olup olmadığının incelemesini yapmakla görevlendirilmiş bulunuyoruz. Rapor konusu ara dönem Faaliyet Raporu Şirket inin sorumluluğundadır. Sınırlı denetim yapan kuruluş olarak üzerimize düşen sorumluluk, ara dönem faaliyet raporunda yer alan konsolide olmayan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ve 26 Temmuz 217 tarihli sınırlı denetim raporuna konu olan ara dönem konsolide olmayan finansal tablolar ve açıklayıcı notlar ile tutarlı olup olmadığına ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır. Sınırlı denetim, Sınırlı Denetim Standardı ("SDS") 241 "Ara Dönem Finansal ilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Denetimi" ve 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu'na uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem konsolide olmayan finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı; Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vâkıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. u sebeple, bir bağımsız denetim görüşü açıklanmamıştır. İncelemelerimiz sonucunda, ilişikteki ara dönem faaliyet raporunda yer alan konsolide olmayan finansal bilgilerin sınırlı denetimden geçmiş ara dönem konsolide olmayan finansal tablolar ve açıklayıcı notlarda verilen bilgiler ile, tüm önemli yönleriyle, tutarlı olmadığına dair herhangi bir hususa rastlanılmamıştır. Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi A member firm of Ernst & Young Global Limited Seda Akkuş Tecer, SMMM Sorumlu Denetçi 26 Temmuz 217 İstanbul, Türkiye

17 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :36:18 Finansal Rapor Denetim Görüşü Denetim şu GÜNEY AĞIMSIZ DENETİM VE SEREST MUHASEECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Denetim Türü Sınırlı Görüş Türü Olumlu Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin 1 Ocak 3 Haziran 217 Ara Hesap Dönemine Ait Sınırlı Denetim Raporu Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi 'na, Giriş 1. Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin ("Şirket") 3 Haziran 217 tarihi itibarıyla hazırlanan ve ekte yer alan konsolide bilançosu, aynı tarihte sona eren altı aylık konsolide gelir tablosu, konsolide özkaynak değişim tablosu, konsolide nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu'nun 18'inci maddesine dayanılarak Hazine Müsteşarlığı tarafından yayımlanan "Sigorta ve Reasürans ile Emeklilik Şirketlerinin Finansal Raporlamaları Hakkında Yönetmelik" hükümleri gereğince yürürlükte bulunan düzenlemeler, 18 Nisan 28 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Finansal Tabloların Sunumu Hakkında Tebliğ" ile Hazine Müsteşarlığı tarafından muhasebe ve finansal raporlama esaslarına ilişkin yayımlanan diğer yönetmelik, açıklama ve genelgelere (hep birlikte "Sigortacılık mevzuatı") ve Sigortacılık mevzuatı ile düzenlenmiş konular dışında TMS 34 Ara Dönem Finansal Raporlama Standardı'na uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun bir biçimde sunumundan sorumludur. Sorumluluğumuz, yaptığımız sınırlı denetime dayanarak söz konusu ara dönem konsolide finansal tablolara ilişkin bir sonuç bildirmektir. Sınırlı Denetimin Kapsamı 2. Sınırlı denetimimiz, Sınırlı Denetim Standardı (SDS) 241 "Ara Dönem Finansal ilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem finansal tablolara ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem finansal tabloların sınırlı denetiminin kapsamı; ilgili sigortacılık mevzuatı gereği yürürlükte bulunan tam kapsamlı bağımsız denetim ilkelerine ilişkin düzenlemelerine ve Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal tabloların sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vâkıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. u sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.

18 Sonuç 3. Sınırlı denetimimiz sonucunda, ara dönem konsolide finansal tabloların, Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin 3 Haziran 217 tarihi itibarıyla finansal pozisyonunun, aynı tarihte sonra eren altı aylık döneme ilişkin finansal performansının ve nakit akışlarının, Sigortacılık mevzuatına ve TMS 34 "Ara Dönem Finansal Raporlama Standardı"na uygun olarak tüm önemli yönleriyle gerçeğe uygun bir biçimde sunulmadığı kanaatine varmamıza sebep olacak herhangi bir husus dikkatimizi çekmemiştir. Diğer Husus 4. Şirket'in 3 Haziran 216 ve 31 Aralık 216 tarihleri itibariyle sigortacılık mevzuatı gereği yürürlükte bulunan muhasebe ilke ve standartlarına uygun olarak hazırlanmış konsolide finansal tabloları bir başka bağımsız denetim şirketi tarafından, sırasıyla, sınırlı denetim ve tam kapsamlı denetime tabi tutulmuştur. Söz konusu şirket 3 Ocak 217 tarihli bağımsız denetim raporunda 31 Aralık 216 tarihi itibariyle hazırlanan konsolide finansal tablolar üzerinde olumlu görüş beyan etmiştir. Yine söz konusu şirket 26 Temmuz 216 tarihli bağımsız sınırlı denetim raporunda 3 Haziran 216 tarihi itibariyle hazırlanan ara dönem konsolide finansal tablolarının Şirket'in konsolide finansal pozisyonunu ve altı aylık döneme ilişkin finansal performansını ve nakit akışlarını sigortacılık mevzuatı gereği yürürlükte bulunan muhasebe ilke ve standartlarına uygun olarak doğru ve dürüst bir biçimde yansıtmadığına dair herhangi bir hususa rastlanmadığını beyan etmiştir. Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi A member firm of Ernst&Young Global Limited Seda Akkuş Tecer, SMMM Sorumlu Denetçi 26 Temmuz 217 İstanbul, Türkiye Sunum Para irimi TL Finansal Tablo Niteliği Konsolide

19 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :34:3 Finansal Rapor Denetim Görüşü Denetim şu GÜNEY AĞIMSIZ DENETİM VE SEREST MUHASEECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Denetim Türü Sınırlı Görüş Türü Olumlu Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin 1 Ocak 3 Haziran 217 Ara Hesap Dönemine Ait Sınırlı Denetim Raporu Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi 'na, Giriş 1. Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin ("Şirket") 3 Haziran 217 tarihi itibarıyla hazırlanan ve ekte yer alan konsolide olmayan bilançosu, aynı tarihte sona eren altı aylık konsolide olmayan gelir tablosu, konsolide olmayan özkaynak değişim tablosu, konsolide olmayan nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu'nun 18'inci maddesine dayanılarak Hazine Müsteşarlığı tarafından yayımlanan "Sigorta ve Reasürans ile Emeklilik Şirketlerinin Finansal Raporlamaları Hakkında Yönetmelik" hükümleri gereğince yürürlükte bulunan düzenlemeler, 18 Nisan 28 tarih ve sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Finansal Tabloların Sunumu Hakkında Tebliğ" ile Hazine Müsteşarlığı tarafından muhasebe ve finansal raporlama esaslarına ilişkin yayımlanan diğer yönetmelik, açıklama ve genelgelere (hep birlikte "Sigortacılık mevzuatı") ve Sigortacılık mevzuatı ile düzenlenmiş konular dışında TMS 34 Ara Dönem Finansal Raporlama Standardı'na uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe uygun bir biçimde sunumundan sorumludur. Sorumluluğumuz, yaptığımız sınırlı denetime dayanarak söz konusu ara dönem konsolide olmayan finansal tablolara ilişkin bir sonuç bildirmektir. Sınırlı Denetimin Kapsamı 2. Sınırlı denetimimiz, Sınırlı Denetim Standardı (SDS) 241 "Ara Dönem Finansal ilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem finansal tablolara ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem finansal tabloların sınırlı denetiminin kapsamı; ilgili sigortacılık mevzuatı gereği yürürlükte bulunan tam kapsamlı bağımsız denetim ilkelerine ilişkin düzenlemelerine ve Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal tabloların sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vâkıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. u sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.

20 Sonuç 3. Sınırlı denetimimiz sonucunda, ara dönem konsolide olmayan finansal tabloların, Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi'nin 3 Haziran 217 tarihi itibarıyla finansal pozisyonunun, aynı tarihte sonra eren altı aylık döneme ilişkin finansal performansının ve nakit akışlarının, Sigortacılık mevzuatına ve TMS 34 "Ara Dönem Finansal Raporlama Standardı"na uygun olarak tüm önemli yönleriyle gerçeğe uygun bir biçimde sunulmadığı kanaatine varmamıza sebep olacak herhangi bir husus dikkatimizi çekmemiştir. Diğer Husus 4. Şirket'in 3 Haziran 216 ve 31 Aralık 216 tarihleri itibariyle sigortacılık mevzuatı gereği yürürlükte bulunan muhasebe ilke ve standartlarına uygun olarak hazırlanmış konsolide olmayan finansal tabloları bir başka bağımsız denetim şirketi tarafından, sırasıyla, sınırlı denetim ve tam kapsamlı denetime tabi tutulmuştur. Söz konusu şirket 3 Ocak 217 tarihli bağımsız denetim raporunda 31 Aralık 216 tarihi itibariyle hazırlanan konsolide olmayan finansal tablolar üzerinde olumlu görüş beyan etmiştir. Yine söz konusu şirket 26 Temmuz 216 tarihli bağımsız sınırlı denetim raporunda 3 Haziran 216 tarihi itibariyle hazırlanan ara dönem konsolide olmayan finansal tablolarının Şirket'in konsolide olmayan finansal pozisyonunu ve altı aylık döneme ilişkin finansal performansını ve nakit akışlarını sigortacılık mevzuatı gereği yürürlükte bulunan muhasebe ilke ve standartlarına uygun olarak doğru ve dürüst bir biçimde yansıtmadığına dair herhangi bir hususa rastlanmadığını beyan etmiştir. Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi A member firm of Ernst&Young Global Limited Seda Akkuş Tecer, SMMM Sorumlu Denetçi 26 Temmuz 217 İstanbul, Türkiye Sunum Para irimi TL Finansal Tablo Niteliği Konsolide Olmayan

21 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :12:52 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hayat dalı ,27.TL, hayat dışı ,71.TL olmak üzere toplam ,98.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

22 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :25:55 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hayat dalı ,3.TL, hayat dışı ,84.TL olmak üzere toplam ,87.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

23 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Şirket Genel ilgi Formu Gönderim Tarihi: :27:49 ildirim Tipi:DG Yıl: Periyot: e İlişkin ilgiler Üyeleri AdıSoyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki ı (%) Temsil Ettiği Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi MAHMUT MAGEMİZOĞLU aşkanı ankacı aşkanı Türkiye İş ankası A.Ş. I. Genel Müdür Yardımcısı / Milli Reasürans T.A.Ş. aşkanı / Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. URAK SEZERCAN aşkan Vekili ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü / Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. MEHMET UĞUR ERKAN Sigortacı ve Genel Müdür Türkiye Sigorta irliği aşkan Yardımcısı / Türkiye Sigorta irliği Hayat ve Emeklilik Komitesi aşkanı / Emeklilik Gözetim Merkezi / Sigorta ilgi ve Gözetim Merkezi Komitesi SERDAR YILMAZ ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü KEMAL EMRE SAYAR ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. irim Müdürü / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi / Milli Reasürans T.A.Ş. /Camiş Yatırım Holding A.Ş. / Trakya Yatırım Holding A.Ş. / Topkapı Yatırım Holding A.Ş. / atı Karadeniz Elektrik Dağıtım ve Ticaret A.Ş. Riskin Erken Saptanması Komitesi (Üye), Kurumsal Komitesi (Üye) MEHMET AHA KARAN Akademisyen Hacettepe Üniversitesi Öğretim / İş Finansal Kiralama A.Ş. / Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi / Center for Energy and Value Issues aşkan Yardımcısı Üye Denetimden Sorumlu Komite (aşkan) ATAKAN YALÇIN Akademisyen Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans ölüm aşkanı / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Üye Denetimden Sorumlu Komite (Üye) MERİH RAFET AKGÜNAY Akademisyen Orta Doğu Teknik Üniversitesi K.K.T.C. Kampüsü Rektör Danışmanı ve Öğretim Üye Kurumsal Komitesi (aşkan)

24 ERDA GERÇEK Üst Düzey Yönetici Thales Eğitim ve Danışmanlık Şirketi Yöneticisi / Koç Üniversitesi Öğretim Üye Riskin Erken Saptanması Komitesi (aşkan) HASAN KOÇHAN ankacı HÜSEYİN EMRE YILMAZ ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü

25 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :16:2 Özet ilgi nin İstifası ve Yeni Üye Seçimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar 12 Haziran 217 tarihli Toplantısı'nda; Üyelerimizden Sayın F. Cem Eyüboğlu'nun istifasının kabulüne, haiz olduğu birinci derece imza yetkisinin kaldırılmasına ve yerine, Şirketimiz İç Yönergesi ile Türk Ticaret Kanunu'nun 363. ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin 1. Maddesi gereğince, Genel Kurul'un ilk toplantısına kadar görev yapmak üzere Sayın Hüseyin Emre Yılmaz'ın seçilmesine, kendisine Şirketi temsil etmek üzere birinci derece imza yetkisi verilmesine ve yetkilerini Şirketimiz İç Yönergesi çerçevesinde kullanmasına karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

26 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :46:35 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hayat dalı ,16.TL, hayat dışı ,65.TL olmak üzere toplam ,81.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

27 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Şirket Genel ilgi Formu Gönderim Tarihi: :54:34 ildirim Tipi:DG Yıl: Periyot: e İlişkin ilgiler Üyeleri AdıSoyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki ı (%) Temsil Ettiği Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi MAHMUT MAGEMİZOĞLU aşkanı ankacı aşkanı Türkiye İş ankası A.Ş. I. Genel Müdür Yardımcısı / Milli Reasürans T.A.Ş. aşkanı / Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. URAK SEZERCAN aşkan Vekili ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü / Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. MEHMET UĞUR ERKAN Sigortacı ve Genel Müdür Türkiye Sigorta irliği aşkan Yardımcısı / Türkiye Sigorta irliği Hayat ve Emeklilik Komitesi aşkanı / Emeklilik Gözetim Merkezi / Sigorta ilgi ve Gözetim Merkezi Komitesi FEHMİ CEM EYÜOĞLU ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü SERDAR YILMAZ ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü KEMAL EMRE SAYAR ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. irim Müdürü / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi / Milli Reasürans T.A.Ş. /Camiş Yatırım Holding A.Ş. / Trakya Yatırım Holding A.Ş. / Topkapı Yatırım Holding A.Ş. / atı Karadeniz Elektrik Dağıtım ve Ticaret A.Ş. Riskin Erken Saptanması Komitesi (Üye), Kurumsal Komitesi (Üye) MEHMET AHA KARAN Akademisyen Hacettepe Üniversitesi Öğretim / İş Finansal Kiralama A.Ş. / Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi / Center for Energy and Value Issues aşkan Yardımcısı Üye Denetimden Sorumlu Komite (aşkan) ATAKAN YALÇIN Akademisyen Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans ölüm aşkanı / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Üye Denetimden Sorumlu Komite (Üye)

28 MERİH RAFET AKGÜNAY Akademisyen Orta Doğu Teknik Üniversitesi K.K.T.C. Kampüsü Rektör Danışmanı ve Öğretim Üye Kurumsal Komitesi (aşkan) ERDA GERÇEK Üst Düzey Yönetici Thales Eğitim ve Danışmanlık Şirketi Yöneticisi / Koç Üniversitesi Öğretim Üye Riskin Erken Saptanması Komitesi (aşkan) HASAN KOÇHAN ankacı

29 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Şirket Genel ilgi Formu Gönderim Tarihi: :5:28 ildirim Tipi:DG Yıl: Periyot: e İlişkin ilgiler Üyeleri AdıSoyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki ı (%) Temsil Ettiği Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi MAHMUT MAGEMİZOĞLU aşkanı ankacı aşkanı Türkiye İş ankası A.Ş. I. Genel Müdür Yardımcısı / Milli Reasürans T.A.Ş. aşkanı / Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. URAK SEZERCAN aşkan Vekili ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü / Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. MEHMET UĞUR ERKAN Sigortacı ve Genel Müdür Türkiye Sigorta irliği aşkan Yardımcısı / Türkiye Sigorta irliği Hayat ve Emeklilik Komitesi aşkanı / Emeklilik Gözetim Merkezi / Sigorta ilgi ve Gözetim Merkezi Komitesi FEHMİ CEM EYÜOĞLU ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü SERDAR YILMAZ ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü KEMAL EMRE SAYAR ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. irim Müdürü / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi / Milli Reasürans T.A.Ş. /Camiş Yatırım Holding A.Ş. / Trakya Yatırım Holding A.Ş. / Topkapı Yatırım Holding A.Ş. / atı Karadeniz Elektrik Dağıtım ve Ticaret A.Ş. Riskin Erken Saptanması Komitesi (Üye), Kurumsal Komitesi (Üye) MEHMET AHA KARAN Akademisyen Hacettepe Üniversitesi Öğretim / İş Finansal Kiralama A.Ş. Üye Denetimden Sorumlu Komite (aşkan) ATAKAN YALÇIN Akademisyen Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans ölüm aşkanı / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Üye Denetimden Sorumlu Komite (Üye) MERİH RAFET AKGÜNAY Akademisyen Orta Doğu Teknik Üniversitesi K.K.T.C. Kampüsü Rektör Danışmanı ve Öğretim Üye Kurumsal Komitesi (aşkan)

30 ERDA GERÇEK Üst Düzey Yönetici Thales Eğitim ve Danışmanlık Şirketi Yöneticisi / Koç Üniversitesi Öğretim Üye Riskin Erken Saptanması Komitesi (aşkan) HASAN KOÇHAN ankacı

31 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :5:2 Özet ilgi nin İstifası ve Yeni Üye Seçimi Şirketler [] Fonlar [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar 28 Nisan 217 tarihli Toplantısı'nda; Üyelerimizden Sayın Murat Doğan'ın istifasının kabulüne, haiz olduğu birinci derece imza yetkisinin kaldırılmasına ve yerine, Şirketimiz İç Yönergesi ile Türk Ticaret Kanunu'nun 363. ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin 1. Maddesi gereğince, Genel Kurul'un ilk toplantısına kadar görev yapmak üzere Sayın Hasan Koçhan'ın seçilmesine, kendisine Şirketi temsil etmek üzere birinci derece imza yetkisi verilmesine ve yetkilerini Şirketimiz İç Yönergesi çerçevesinde kullanmasına karar verilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

32 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :23:27 Sorumluluk eyanı (Konsolide) Konsolide Sorumluluk eyanı (Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Faaliyet Raporu) KONSOLİDE FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET RAPORU'NUN KAULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 26/4/217 KARAR SAYISI : 691/1 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II14.1 SAYILI TELİĞİNİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK EYANI Şirketimize ait dönemi Konsolide Finansal Tabloları, Dipnotları ve Ara Dönem Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiştir. Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Ara Dönem Faaliyet Raporu, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir. u kapsamda, Yürürlükteki Tebliğ uyarınca hazırlanmış olan Konsolide Finansal Tablolar, Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararı ile ilgili gerçeği, Ara Dönem Konsolide Faaliyet Raporu da işin gelişimini, performansını ve Şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. Saygılarımızla, Orhan OZKURT Genel Müdür Yardımcısı M. Uğur ERKAN Genel Müdür Doç. Dr. Atakan YALÇIN Denetimden Sorumlu Komite Prof. Dr. Mehmet aha KARAN Denetimden Sorumlu Komite aşkanı

33 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :23: Sorumluluk eyanı (Konsolide Olmayan) Konsolide Olmayan Sorumluluk eyanı (Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Faaliyet Raporu) KONSOLİDE OLMAYAN FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET RAPORU'NUN KAULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: 26/4/217 KARAR SAYISI : 691/1 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN II14.1 SAYILI TELİĞİNİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK EYANI Şirketimize ait dönemi Konsolide Olmayan Finansal Tabloları, Dipnotları ve Ara Dönem Faaliyet Raporu tarafımızdan incelenmiştir. Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Konsolide Olmayan Finansal Tablolar, Dipnotlar ve Ara Dönem Faaliyet Raporu, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermemektedir. u kapsamda, Yürürlükteki Tebliğ uyarınca hazırlanmış olan Konsolide Olmayan Finansal Tablolar, Şirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu, kar ve zararı ile ilgili gerçeği, Ara Dönem Konsolide Olmayan Faaliyet Raporu da işin gelişimini, performansını ve Şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yansıtmaktadır. Saygılarımızla, Orhan OZKURT Genel Müdür Yardımcısı M. Uğur ERKAN Genel Müdür Doç. Dr. Atakan YALÇIN Denetimden Sorumlu Komite Prof. Dr. Mehmet aha KARAN Denetimden Sorumlu Komite aşkanı

34 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :22:26 Faaliyet Raporu dönemine ait konsolide faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir. ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :21:59 Faaliyet Raporu (Solo) dönemine ait konsolide olmayan faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.

35 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :22:2 Özet ilgi dönemine ait prim üretimi Şirketler Fonlar [] [] Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin dönemine ait prim üretimi, hayat dalı ,19. TL, hayat dışı ,38.TL olmak üzere toplam ,57.TL olarak gerçekleşmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

36 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Denetim şunun elirlenmesi Gönderim Tarihi: :4:23 ildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Özet ilgi Denetim şu Tescilinin İlanı Şirketler Fonlar [] [] Denetim şunun elirlenmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Denetim şunun Unvanı Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği 217 Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi Tescil Tarihi Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (a member firm of Ernst & Young Global Limited) Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su / 933 Açıklamalar Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin (a member firm of Ernst & Young Global Limited) Şirketimiz bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olup 11 Nisan 217 tarihli ve 933 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

37 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Şirket Genel ilgi Formu Gönderim Tarihi: :18:38 ildirim Tipi:DG Yıl: Periyot: e İlişkin ilgiler Üyeleri AdıSoyadı MAHMUT MAGEMİZOĞLU URAK SEZERCAN MEHMET UĞUR ERKAN FEHMİ CEM EYÜOĞLU SERDAR YILMAZ KEMAL EMRE SAYAR MEHMET AHA KARAN ATAKAN YALÇIN MERİH RAFET AKGÜNAY Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi aşkanı aşkan Vekili Mesleği ankacı ankacı Sigortacı ankacı ankacı ankacı Akademisyen Akademisyen Akademisyen Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler aşkanı ve Genel Müdür Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Türkiye İş ankası A.Ş. I. Genel Müdür Yardımcısı / Milli Reasürans T.A.Ş. aşkanı / Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü / Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. Türkiye Sigorta irliği aşkan Yardımcısı / Türkiye Sigorta irliği Hayat ve Emeklilik Komitesi aşkanı / Emeklilik Gözetim Merkezi / Sigorta ilgi ve Gözetim Merkezi Komitesi Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü Türkiye İş ankası A.Ş. ölüm Müdürü Türkiye İş ankası A.Ş. irim Müdürü / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi / Milli Reasürans T.A.Ş. /Camiş Yatırım Holding A.Ş. / Trakya Yatırım Holding A.Ş. / Topkapı Yatırım Holding A.Ş. / atı Karadeniz Elektrik Dağıtım ve Ticaret A.Ş. Hacettepe Üniversitesi Öğretim / İş Finansal Kiralama A.Ş. Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans ölüm aşkanı / Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Orta Doğu Teknik Üniversitesi K.K.T.C. Kampüsü Rektör Danışmanı ve Öğretim Sermayedeki ı (%) Temsil Ettiği Olup Olmadığı Üye Üye Üye Yer Aldığı Komiteler ve Görevi Riskin Erken Saptanması Komitesi (Üye), Kurumsal Komitesi (Üye) Denetimden Sorumlu Komite (aşkan) Denetimden Sorumlu Komite (Üye) Kurumsal Komitesi (aşkan)

38 ERDA GERÇEK Üst Düzey Yönetici Thales Eğitim ve Danışmanlık Şirketi Yöneticisi / Koç Üniversitesi Öğretim Üye Riskin Erken Saptanması Komitesi (aşkan) MURAT DOĞAN ankacı Türkiye İş ankası A.Ş. irim Müdürü / İŞ GYO / ayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. / İş Merkezleri ve İşletim A.Ş. / Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. / İşAltınhas İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. / Camiş Yatırım Holding A.Ş. / atı Karadeniz Elektrik Dağ. ve Tic. A.Ş. aşkanı / Casaba Yön. İşl. İm. İth. İhr. Paz. Sağlık Tem. Güv. Ulaşım Tic. ve San. A.Ş. aşkan Vekili de Söz Sahibi Olan Personel AdıSoyadı Görevi Mesleği MEHMET UĞUR ERKAN ORHAN OZKURT HALDUN AYDOĞDU MURAT ATALAY MUSTAFA CENGİZ AYTEKİN TUNA UĞUN İSMAİL HAKKI ALTAY FATMA DEMET IŞIKSAÇAN ve Genel Müdür Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Sigortacı Sigortacı Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Genel Müdür Yardımcısı Genel Müdür Yardımcısı Sigortacı Koordinatör Sigortacı Avukat Hukuk aş Müşaviri Sigortacı Müdür Koordinatör Sigortacı Müdür Koordinatör Sigortacı Müdür Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Türkiye Sigorta irliği aşkan Yardımcısı / Türkiye Sigorta irliği Hayat ve Emeklilik Komitesi aşkanı / Emeklilik Gözetim Merkezi / Sigorta ilgi ve Gözetim Merkezi Komitesi Sigorta Hukuku Türk Derneği / Türkiye Sigorta irliği Hukuk İnceleme ve Araştırma Komitesi aşkan Yardımcısı Aktüerler Derneği / Türkiye Sigorta irliği Hayat Sigortası İnceleme ve Araştırma Komitesi

39 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. Denetim şunun elirlenmesi Gönderim Tarihi: :17:5 ildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Özet ilgi Denetim şu Tescili Hakkında Şirketler Fonlar [] [] Denetim şunun elirlenmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş ir Açıklama mı? ildirim İçeriği Denetim şunun Unvanı Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği 217 Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi Tescil Tarihi Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su Açıklamalar 22 Mart 217 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantımızda onaylanan karar doğrultusunda, Şirketimizin 217 yılı bağımsız denetiminin Güney Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 5 Nisan 217 tarihinde tescil edilmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :35:25

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT :35:25 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT 26.12.2016 17:35:25 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Özet Bilgi Bağımsız Denetim Firmasının Seçilmesi Hakkında İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Bağımsız

Detaylı

Özet Bilgi Konsolide Sorumluluk Beyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_ )

Özet Bilgi Konsolide Sorumluluk Beyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_ ) ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT 26.7.217 19:4:58 Sorumluluk eyanı (Konsolide) Özet ilgi Konsolide Sorumluluk eyanı (Finansal Tablo_Faaliyet Raporu_36217) KONSOLİDE FİNANSAL TALOLAR, DİPNOTLAR VE FAALİYET

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : İş Kuleleri Kule 2 K:20 Levent 34330 Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : TEL: 0212

Detaylı

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2018-2. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 01.06.2018-30.11.2018 Dönemi Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi

Detaylı

TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.06.2016 Mali Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

ALARKO HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ALARKO HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama ALARKO HOLDİNG A.Ş. 30.06.2016 FİNANSAL TABLOLAR Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜPRAŞTÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ARÇELİK A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARÇELİK A.Ş. Finansal Rapor 216 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 1 Ocak 3 Haziran 216 ara hesap dönemine ait özet konsolide finansal tablolar Bağımsız

Detaylı

AYEN ENERJİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

AYEN ENERJİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AYEN ENERJİ A.Ş. Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama FİNANSAL TABLOLAR Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

KALESERAMİK ÇANAKKALE KALEBODUR SERAMİK SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KALESERAMİK ÇANAKKALE KALEBODUR SERAMİK SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KALESERAMİK ÇANAKKALE KALEBODUR SERAMİK SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2017 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.06.2018 Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

LİDER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

LİDER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU LİDER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2018/2. Dönem Mali Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TURKCELL FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi nin

Detaylı

KOÇ HOLDİNG A.Ş. Holding Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KOÇ HOLDİNG A.Ş. Holding Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOÇ HOLDİNG A.Ş. Holding Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Denetim

Detaylı

AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. Finansal Rapor 216-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 3.6.216 Mali Tablo ve Dipnotları Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 217 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor 311217 Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30/11/2018 Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

RÖNESANS HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

RÖNESANS HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RÖNESANS HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Rönesans Holding A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 30 Haziran 2017 Bağımsız

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 2.Çeyrek Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2015-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi FAALİYET RAPORU 31052016 Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü

Detaylı

ALAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ALAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALAN YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 218-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 1 Ocak 218-3 Haziran 218 Ara Hesap Dönemine

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2016 3. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.09.2016 Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Raporlar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇİMBETON HAZIRBETON VE PREFABRİK YAPI ELEMANLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Denetim

Detaylı

FİNAL VARLIK YÖNETİM A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

FİNAL VARLIK YÖNETİM A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FİNAL VARLIK YÖNETİM A.Ş. Banka Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü

Detaylı

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OMURGA GAYRİMENKUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 1 OCAK 30 HAZİRAN 2016 ARA

Detaylı

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BOSCH FREN SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

HALK FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HALK FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama KORTEKS MENSUCAT SAN VE TİC A.Ş. 2. 3 AYLIK DÖNEM FİNANSAL

Detaylı

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. Finansal Rapor 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALCATEL LUCENT TELETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 Yılı Finansal Tablolar Bağımsız

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 HAZİRAN SPK RAPORU Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

RABOBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

RABOBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RABOBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Denetim

Detaylı

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 2016 Yılı Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.06.2016 Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan 216-3. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.06.2016 Finansal Raporlar Bağımsız

Detaylı

YILMAZ HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

YILMAZ HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YILMAZ HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2017-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi Yılmaz Holding A.Ş 2017 Yılı Konsolide Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi

Detaylı

BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Brisa 2016 2.Dönem Finansal Tablolar

Detaylı

UTOPYA TURİZM İNŞAAT İŞLETMECİLİK TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

UTOPYA TURİZM İNŞAAT İŞLETMECİLİK TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU UTOPYA TURİZM İNŞAAT İŞLETMECİLİK TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2017 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Utopya A.Ş. 20172.Dönem Finansal Tablolar

Detaylı

TAZE KURU GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

TAZE KURU GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAZE KURU GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 217-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 217/6 Finansal Raporlar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SANAYİİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SANAYİİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SANAYİİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama TT-30.06.2016 MALİ TABLOLAR Bağımsız Denetçi

Detaylı

ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş., 30 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE DİPNOTLAR

ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş., 30 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE DİPNOTLAR ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş., 30 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE SONA EREN ARA HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE DİPNOTLAR ERSU MEYVE VE GIDA SANAYİ A.Ş., İÇİNDEKİLER Bağımsız Denetim Raporu Görüşü Finansal

Detaylı

Finansal Rapor. Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

Finansal Rapor. Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2017 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor Bağımsız Denetçi

Detaylı

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 216 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 3.6.216 Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi

Detaylı

ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ZİRAAT KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Solo Denetim Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

Finansal Rapor. Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

Finansal Rapor. Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. Finansal Rapor 217 1. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

ARTI YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ARTI YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ARTI YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 01/01/2016 30/06/2016 Dönemine ait Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2017-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 01.01.2017-31.12.2017 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.06.2016 Finansal Tablolar Bağımsız

Detaylı

BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Birko 2018 2. Dönem Mali Tablo

Detaylı

KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOÇ FİNANSMAN A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 31.12.2016 Mali Tablo Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide 2017-1. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YAPRAK SÜT VE BESİ ÇİFTLİKLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 30.06.2016 ara dönem finansal

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 216-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Mali Tablo Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PALGAZ DOĞALGAZ DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 265737/ Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK ANONİM ŞİRKETİ ANADOLU HAYAT SİGORTA ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi

Detaylı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından düzenlenen Bankalarca Kamuya Açıklanacak Finansal Tablolar ile Bunlara İlişkin Açıklama ve Dipnotlar Hakkında Tebliğ e göre düzenlenmiş, Bankamızın 2013

Detaylı

QNB FİNANSBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

QNB FİNANSBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU QNB FİNANSBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

QNB FİNANSBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

QNB FİNANSBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU QNB FİNANSBANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide 218-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Pasha Yatırım Bankası A.Ş. 30 Haziran 2018

Detaylı

[FBIST] - FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

[FBIST] - FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [FBIST] - FİNANS PORTFÖY FTSE İSTANBUL BONO FBIST BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Raporları

Detaylı

[USDTR] - FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

[USDTR] - FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [USDTR] - FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Raporlar 2016

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2017-2. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. [GMSTR] - FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. [GMSTR] - FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [GMSTR] - FİNANS PORTFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor 2016-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama FİNANSAL RAPOR 2016 Bağımsız Denetçi

Detaylı

TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

TÜPRAŞ-TÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜPRAŞTÜRKİYE PETROL RAFİNERİLERİ A.Ş. Finansal Rapor 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Rapor 2016-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. Katılım Bankası Finansal Rapor 2016-3. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız

Detaylı

AKSİGORTA A.Ş. Sigorta Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

AKSİGORTA A.Ş. Sigorta Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSİGORTA A.Ş. Sigorta Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2017-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Aksigorta A.Ş. 30.06.2017 Tarihi itibariyle Finansal

Detaylı

Uçak Servisi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na. Giriş

Uçak Servisi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na. Giriş Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü ARKAN ERGİN ULUSLARARASI BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş. Sürekli Olumlu BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Uçak Servisi Anonim Şirketi Yönetim

Detaylı

BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BLCYT, 2011/6 Aylık Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü

BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BLCYT, 2011/6 Aylık Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü BİLİCİ YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BLCYT, 2011/6 Aylık 26.08.2011 Bağımsız Denetim Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim Türü Görüş Türü Sınırlı Olumlu GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ

Detaylı

KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş. Finansal Rapor 2016 2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetimden Geçmiş 2016 yılı 2. 3 Aylık Finansal Tablolar Bağımsız

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KORTEKS MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2016-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi FAALİYET RAPORU 2016 Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. : Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23 Kat:4 Beylikdüzü /İstanbul

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU. : Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23 Kat:4 Beylikdüzü /İstanbul Uyum Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklık Ünvanı Adres : Uyum Gıda İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş : Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:23

Detaylı

Electroworld Iç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi. 30 Nisan 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve özel amaçlı bağımsız denetim raporu

Electroworld Iç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi. 30 Nisan 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve özel amaçlı bağımsız denetim raporu . Electroworld Iç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 30 Nisan 2012 tarihi itibariyle finansal tablolar ve özel amaçlı bağımsız denetim raporu E yp! Güney Bağrmsız Denetim ve Tel +90212 3153000 SMMM AŞ rax:

Detaylı

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş. Finansal Rapor Konsolide Olmayan 2016 4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Finansal Tablolar Bağımsız Denetçi

Detaylı

Faaliyet Raporu

Faaliyet Raporu Ara Dönem Uygunluğu Hakkında Sınırlı Denetim Raporu Altınyağ Kombinaları Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Giriş Altınyağ Kombinaları Anonim Şirketi nin ("Şirket") ve bağlı ortaklıklarının ("Grup") 30 Haziran

Detaylı

AYEN ENERJİ A.Ş. DENETİM KOMİTESİ TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Yeri: Hülya Sokak No.37 GOP Çankaya/ANKARA

AYEN ENERJİ A.Ş. DENETİM KOMİTESİ TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Yeri: Hülya Sokak No.37 GOP Çankaya/ANKARA Toplantı Gündemi: Çalışma Esas ve Usulleri hakkında TOPLANTI TARİHİ:06.07.2012 Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ

Detaylı

ING BANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

ING BANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ING BANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide 218-3. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 3 Eylül 218 Konsolide Rapor Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

HSBC BANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim

HSBC BANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HSBC BANK A.Ş. Banka Finansal Rapor Konsolide 2018-2. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama HSBC BANK A.Ş. 30 HAZİRAN 2018 KONSOLİDE FİNANSAL TABLO VE DİPNOTLAR

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu na Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin ( Şirket ) ile bağlı

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL 2004 TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 30 EYLÜL TARİHİ İTİBARİYLE ÖZET KONSOLİDE MALİ TABLOLAR İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU İş Finansal Kiralama A.Ş. Yönetim Kurulu na 1. İş Finansal Kiralama

Detaylı

NET HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

NET HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU NET HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2017-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 31.12.2017 Tarihli Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PARSAN MAKİNA PARÇALARI SANAYİİ A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2017-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 01.01.2017-31.12.2017 Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim

Detaylı

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞU HAKKINDA SINIRLI DENETİM RAPORU Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu na Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nin ( Şirket ) 30 Haziran 2017 tarihi

Detaylı

[ISY30] - İŞ PORTFÖY BIST 30 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

[ISY30] - İŞ PORTFÖY BIST 30 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [ISY30] - İŞ PORTFÖY BIST 30 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU BYF Finansal Rapor 2017-4. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama Bağımsız Denetçi Görüşü

Detaylı

AG ANADOLU GRUBU HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim

AG ANADOLU GRUBU HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AG ANADOLU GRUBU HOLDİNG A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 2017-4. 3 Aylık Bildirim Özet Bilgi 2017/12 Faaliyet Raporu Bağımsız Denetçi Görüşü Bağımsız Denetim Kuruluşu Denetim

Detaylı

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU. Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na

BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU. Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu'na Acar Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi' nin 31 Aralık 2012 tarihi itibariyle hazırlanan ve ekte yer alan bilançosunu,

Detaylı

E V Süncy. YÖNETİM KURULUNUN YILLIK FAALİYET RAPORUNA İLİŞKiN BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU. TURCAS PETROL A.Ş. Genel Kuruluna 1) Görüş

E V Süncy. YÖNETİM KURULUNUN YILLIK FAALİYET RAPORUNA İLİŞKiN BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU. TURCAS PETROL A.Ş. Genel Kuruluna 1) Görüş Buıldıng a better Sor;ycr 36685 workıng worıd Is:anbuL - i urkıye YÖNETİM KURULUNUN YILLIK FAALİYET RAPORUNA İLİŞKiN BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU TURCAS PETROL A.Ş. Genel Kuruluna 1) Görüş ilişkin yıllık faaliyet

Detaylı