Tarihli MikroFLY 05a Sürümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tarihli MikroFLY 05a Sürümü"

Transkript

1 Tarihli MikroFLY 05a Sürümü

2 V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların tutulduğu ortak kullanılan tabloların aktarımlarının gerçekleştirilmesi sağlanmıştır. Uygulama dokümanına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: =23014

3 Raporlarda Yer Alan Parametre Ekranlarına İlişkin Kriterlerin, Kullanıcı Bazında Kaydedilmesi Rapor ekranlarına girişte açılan parametre ekranlarında genel kullanım düşünülerek bazı seçimler standart gelmektedir. Yapılan geliştirme ile kullanıcılar raporları alırken parametreleri istedikleri şekilde kayıt ederek daha sonra tekrardan yapmış olduğu kayda göre raporu ekrana getirebilir. "Parametre Sakla" butonuna bastıktan sonra karşımıza parametreyi saklayacağımız ekran geliyor ve dilerseniz kullanıcı adı ile ya da kullanıcının anlayacağı bir şekilde text olarak bu alanı doldurup devam butonuna basıyoruz. Raporu tekrar baştan almak istediğimizde ise; ilgili rapor ekranını açtıktan sonra ekranın sol alt kösesinde bulunan parametre oku butonuna tıklayarak saklamış olduğumuz parametre ayarlarını görebiliriz. Bu ekran kullanıcı bazında yapılmaktadır. Yani birden fazla kullanıcı rapor parametresi saklayabilir aynı zamanda da saklamış olduğu parametreleri diğer kullanıcılar göremezler.

4 Parti-Lot Kodlarının Otomatik Oluşturulması Parti lotlu takip edilen stokların hareketlerinde kolaylık oluşturması amacıyla parti lot kartları otomatik oluşturulabilecektir. Bu uygulamayı gerçekleştirmek amacıyla Kod yapısı parametrelerinde (091730) altta yer alan ekranda bulunan Parti-lot kod yapısı tanımı eklenmiştir. Örnek olarak aşağıdaki gibi Yıl, Ay, Gün şeklinde kod yapısı oluşturulabilir. Stok tanıtım kartı Takip detayları sekmesinde Giriş hareketlerinde otomatik parti-lot kod oluşturulsun alanında yer alan check box aktif yapılmalı ve stok kartı kayıt edilmiş olmalıdır.

5 Parti-Lot Kodlarının Otomatik Oluşturulması Bu ayarlamalar sonrasında giriş amaçlı stok hareket evraklarında program parti lot kodu sormayacak parti lot kod yapısı alanında verilen yapıya uygun olarak parti lot kodunu evrak satırında otomatik oluşturacaktır. Ekranda, örnek bir uygulama yer almaktadır. Toptan alış irsaliyesi tarihinde kaydedilmiştir. Program stok seçiminden sonra parti lot kodu girilmesi için ekran açmadan devam edecektir. Evrak kayıt edildiğinde ise satır detayında aşağıda görüleceği şekilde parti kodunu evrakta otomatik oluşturacaktır. Açılan parti kartını ise Stok Parti -Lot Tanıtım Kartı (011910) ile takip edebilirsiniz.

6 Kredi ve Risk Limiti Takibinde Ana Cariye Bağlı Alt Cariler Kontrolü Kredi ve risk limiti hesaplanmasında ana cariye bağlı olarak tanımlanmış olan tüm alt carilerin kredi ve risk limitlerinin ve hareketlerinin kontrol edilmesi sağlanmıştır. Bu doğrultuda Ayarlar ve Genel Tanımlar /Sistem / Sistem Program Parametreleri /Program Akış Parametreleri (091400) menüsünde yer alan Cari Parametreleri sekmesine "Kredi ve risk hesaplamalarında ana cariye bağlı alt carileri de değerlendir." parametresi eklenmiştir. İlgili parametre aktif edilerek kaydedildiğinde ana cari ve alt carilerin hareketleri toplamı ve risk limitleri toplamı kontrol edilecek ve bu doğrultuda hareket girişlerinde uyarı mesajı verilecek ve kullanıcı seçimine göre işleme devam edilebilecektir.

7 Alış Faturasından Tediye Evrakına Ctrl+S ile Geçiş Alış faturası (062205) na, satış faturası (061190) 'na eklenen Ctrl+S kaydet ve tahsilat makbuzu ile kapat benzeri Ctrl+S kaydet ve tediye makbuzu ile kapat işlevinin eklenmesi sağlanmıştır. «Evet kaydedebilirsin» seçeneğini seçtikten sonra tediye evrakı için ilgili ekran kaşınıza gelecektir. Yapılacak ödeme tipini seçip parametre ekranında ki bilgileri doldurduktan sonra devam butonuna basılmaktadır.

8 Alış Faturasından Tediye Evrakına Ctrl+S ile Geçiş Tediye makbuzunu kaydettikten sonra işlem tamamlanmış olup hızlı bir şekilde fatura ve ödeme kaydı yapılması sağlanmıştır.

9 Kartlarda Yapılan Yeni Kayıt Oluşturma, Silme ve Değiştirme İşlemlerinin Mail ile Gönderimi Evraklarda olduğu gibi kartların da yeni giriş, değişim ve silme işlemlerinde mail gönderilmesi sağlanmıştır. Kartlarda ki e-posta gönderim işlemlerini aktifleştirmek için e-posta parametreleri (091460) menüsünden tanımlama yapmanız gerekmektedir. E-posta parametreleri menüsünde 3. sekmede bulunan Tablo e-posta gönderim Parametreleri alanından kartlarla ilgili tabloları seçerek e-posta gönderim işlemi için parametre ayarlaması yapılmaktadır.

10 Adres Kartlarında Bulunan İlçe Alanlarının Listeden Seçilmesi Cari adres kartında bulunan ilçe alanına yapılacak olan veri girişlerinin listeden seçilmesi sağlanmıştır. Böylece ülke ve il tanımlarında olduğu gibi ilçe tanımlarında da F10 ve? butonları kullanılarak listeden seçim yapılabilecektir. Adres kartında il alanını seçtikten sonra ilçe alanına geldiğinizde ve listeden seçim yapmak istediğinizde o ile ait ilçe bilgileri ekrana gelecektir.

11 Muhasebe Fişleri/ Banka Kasa Hareket Yönetimi Menülerinde Çoklu Silme Fonksiyonu Düzenlemesi Genel ve Sabit Kıymetler Muhasebesi Yönetimi modülünde yer alan; Muhasebe Fişleri Yönetimi ( ) Finans Yönetimi modülünde yer alan ; Banka Hareket Evrakları Yönetimi (042141) Kasa Hareket Evrakları Yönetimi (042142) menülerinde çoklu silme işlemi yapılırken her evrak ya da muhasebe fişi için tek tek onay alınarak silinmesi esnasında kullanıcılarımızın yaşadığı zaman kaybının önüne geçilmesi ve kolaylık sağlamak için tek bir onay ile seçilen satırların silinmesi için düzenleme yapılmıştır. Bu sayede kullanıcılarımız bir sefer onay verdiğinde seçili evraklar otomatik olarak silinecektir.

12 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Entegrasyon güncelleme ve silme işlemlerinde kullanıcılarım seçimli olarak kriter belirterek işlem yapabilmesinde kolay sağlamak adına yeni kriterler eklenmiştir. Bu sayede kullanıcılarım eski yapıda yalnızca tarih aralığı, değiştirme ve silme tarih kriterinin dışında çok daha efektif olarak kriter belirterek entegrasyon güncelleme ya da silme işlemini gerçekleştirebileceklerdir. Bu doğrultuda Genel ve Sabit Kıymetler Muhasebesi Yönetimi /Genel Muhasebe / Servisler / Entegrasyon Güncelleme menüsü içerisinde yer alan ; Cari Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503110) Stok Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503120) Entegrasyondan Oluşmuş Fişleri ve Bağlantılarını Sil (503130) menülerine ; Sorumluluk Merkezi, Proje Kodu, Hareket Grup Kodu1-2-3 ve İlk- Son evrak seri seçim alanları eklenmiştir.

13 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Genel ve Sabit Kıymetler Muhasebesi Yönetimi /Genel Muhasebe / Servisler / Entegrasyon Güncelleme menüsü içerisinde yer alan ; Cari Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503110) Stok Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503120) menülerine entegrasyon güncelleme yapılırken parametre ekranında belirlenen kriterlere bağlı olarak daha önceden entegre edilmemiş evrakların da entegre edilmesi için ; "Yukarıdaki şartlara uygun olan ve entegre edilmeyen kayıtlar entegre edilsin" parametresi eklenmiştir. Ek olarak yine her iki menüye entegrasyon güncelleme yapılırken parametre ekranında belirlenen kriterlere bağlı olarak evrakların listelenmesi ve kullanıcı talebine göre evrakların seçilerek entegre edilebilmesi için; "Yukarıdaki şartlara uyan kayıtları listele, listeden seçilenleri entegre et " parametresi eklenmiştir.

14 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Uygulama Detayları: 1.Entegrasyondan Oluşmuş Fişleri ve Bağlantılarını Sil (503130) menüsünden entegrasyon silinmek istenilen hareket tipleri seçildikten sonra tarih aralığı belirlenir. Sonrasında talebe göre evrak değişim ve yeni giriş için tarih aralığı belirlendikten sonra talebe göre ekstra bir kriter belirterek sadece o kritere bağlı olan entegrasyonun silinmesi sağlanabilir. Örneğin sorumluluk merkezi kriterine göre entegrasyon silme ve güncelleme işlemi gerçekleştirelim.

15 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Parametre ekranında cari ve stok hareketlerinin entegrasyonunu sil parametreleri aktif edilmiş tarih aralığı belirlenmiş ve sonrasında Sorumluluk Merkezi Kriteri seçilmiştir. Parametre seçimleri sonrasında alt kısımda yer alan ileri butonu ile devam edildiğinde ilgili tarih aralığına giren ve sorumluluk merkezi 01 seçilmiş olan tüm evraklara bağlı entegrasyon sonucu oluşan muhasebe fişleri silinecektir. Sonrasında ilgili kritere dahil olarak entegrasyonu silinen kayıtlar ekranınıza listelenecektir.

16 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Uygulama Detayları: Cari Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503110) menüsü ile bir önceki aşamada entegrasyonu silinmiş olan kayıtların tekrar entegre edilmek istendiğinde ekranda yine silme işlemi esnasında belirlenmiş olan kriterler ile aynı kriterler verilerek ilerlendiğinde ilgili kayıtların entegre olduğu izlenilebilir.

17 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Uygulama Detayları: Ek olarak Cari Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503110) menüsünden yeniden entegrasyon yapılmak istendiğinde daha önceden entegre olmayan evrakların da entegre olması sağlanabilir. Bunun için Cari Hareketlerinin Muhasebe Entegrasyonu (503110) parametre ekranında yer alan "Yukarıdaki şartlara uygun olan ve entegre edilmeyen kayıtlar entegre edilsin." parametresi aktif edilerek ilerlenmelidir. Ek olarak "Yukarıdaki şartlara uygun kayıtları listele ve seçilenleri entegre et "parametresi aktif edilir ise belirtilen kritere uygun olan tüm kayıtlar listelenecek ve kullanıcı listeden dilediği evrakı seçerek seçimli olarak entegrasyon sağlayabilecektir.

18 Entegrasyon Güncelleme ve Silme İşlemlerinde Seçim Kriterlerini Artırdık. Uygulama Detayları: "Yukarıdaki şartlara uygun kayıtları listele ve seçilenleri entegre et "parametresi aktif edilerek ilerlendiği için ilgili kriter kapsamına giren evraklar ekrana listelendi ve MRK-531,533,679 evrakları seçilerek enter tuşu ile devam edildiğinde ilgili evrakların entegre edildiğine dair not defteri ekrana gelecektir.

19 Yeni Tip Fiyat Etiketi Yönetmeliği ile Gelen Alanların Barkod Etiketi Üzerine Eklenmesi Pozisyon bayraklarında bulunan yerli ve yabancı seçimi dikkate alınarak, etiket dökümü sağlanmıştır.

20 Kullanıcılar Tablosunun Log Kayıtlarının Oluşturulması Birden fazla kullanıcıya SRV yetkisi verildiği için SRV nin de yapmış olduğu işlemlerin loglarının oluşturulması sağlanmıştır.

21 Fiyat Değişikliği Fişinde Tanımsız Stoklar için Log Dosyasının Oluşturulması Fiyat değişikliği fişinde CTRL+N ekranına eklenen parametre sayesinde tanımsız stoklara işlem bittiğinde log dosyası şeklinde uyarı verilmesi sağlanmıştır. Tanımsız stoklar için ekranda bekleme yapmadan parametre seçimine bağlı olarak hızlı bir şekilde program kayıtları yazmış olacak ve karşınıza gelecek log dosyası yardımı ile hangi stoğun bulunamadığı bilgisini kolayca ekranda görebileceksiniz.

22 Dashboard Ekranının Açık Olarak Kullanıldığı Yoğun Datalarda Programın Hızlı Açılması için Yapısal Düzenlemeler Dashboard ekranının açık olarak kullanılan ve yoğun olan datalarda programın hızlı açılması için yapısal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir. Düzenleme ile program açılışında dashboard ekranı yüklü olarak gelmeyecek ve dashboard alanında yer alan sorgular sırasıyla verileri güncelleyecek ve sonrasında alanlar sıra ile yüklenerek tamamlanacaktır. Bu sayede program çok daha hızlı açılacaktır ve zamandan tasarruf ederek programı hızlı bir şekilde kullanabileceksiniz. Dashboard alanları sırası ile yükleniyorken hangi alan sorgusu çalışıyor ise ilgili alanda "Yükleniyor" ibaresi görüntülenecektir. Sorguya bağlı olarak veriler tamamlandığında ise dashboard alanı görüntülenecektir.

23 Dashboard Ekranında Yer alan Stoklar ve Satışlar Alanlarında Yer Alan Seçenek İsimlerinin Düzenlenmesi Dashboard ekranında yer alan Stoklar alanındaki Seçenek 1 alanı Ana Grup, Seçenek 2 alanı ise Marka olarak düzenlenmiştir. Dashboard ekranında yer alan Satışlar alanındaki Seçenek 1 alanı Dönemsel, Seçenek 2 alanı ise Ana Grup olarak düzenlenmiştir.

24 Personel Yönetiminde Analiz ve Yönetim Menülerinde Personel Yetkilendirmede Düzenlemeler Kullanıcı/Grup Hak Tanımlama (501300) ekranında Tablo filtrelerine "F10 > Yardımcı Tablo", "F9 > Sorguyu düzenle" seçenekleri eklenmiştir. F10 tuşu ile açılan pencerede kriter atayabilir, F9 tuşu ile açılan pencerenden sorgularınızın eklenebilmesi sağlanmıştır. Örnek sorgulara linkteki dokümandan erişebilirsiniz:

25 Excel den Bilgi Aktarımı (112410) Menüsüne Yeni Alanlar Ekledik. Excel den Bilgi Aktarımı (112410) menüsüne Puantaj kaydı var ise seçeneği eklemiştir. Eklene yeni seçim alanı ile aktarım yapılacak dosyada yer alan personellerin aktarım yapılan aya ait puantajı var ise aktarım sırasında nasıl bir işlem gerçekleştirileceği belirlenebilmektedir. Sil ve aktar = Dosyada yer alan personelin puantaj kaydı mevcut ise öncelikle puantajı silip aktarımı gerçekleştirecektir. Alanları değiştir = Dosyada yer alan personelin puantaj kaydı mevcut ise sadece dosya içerisindeki yer alan bilgiler için giriş yapacaktır. Kayıt etme = Dosyada yer alan personelin puantaj kaydı mevcut ise yeni bir veri işlemeyecektir. Kesinleşmiş puantaj kayıtları için 3 durumda da işlem yapılmamaktadır.

26 Yeraltı Çalışanlarında Gelir Vergisi Muafiyetinin Otomatik Hesaplanması Personel sicil kartları (111100) Personel kimlik bilgileri - Tabii olduğu belge tipi (*:Geçersiz) seçiminde 04.Yeraltı sürekli ya da 35. Tüm Sig.Kol.Tabii Çal.180 Gün Fiili Hiz.Sür.Zam.Tabii Çal. seçimleri biri yapıldığında Gelir Vergisi ve Damga vergisi muafiyetinin ayrı bir tanımlaya ya da seçime gerek duyulmadan otomatik uygulanacaktır.

27 İhbar Tazminat Raporunda (113230) Ücretsiz İzinlerin Talebe Göre Değerlendirilebilmesi için Yeni Seçenek Personel ihbar tazminat raporuna aynı kıdem tazminatı raporundaki gibi ücretsiz izinler değerlendirilsin/değerlendirilmesin seçeneği eklemiştir.

28 Personel Toplu Puantaj İşlemlerinde İzin Nedenlerinin İzin Formlarından Otomatik Okunması Personelin eksik çalışması vb. durumlarda İzin Formu (111500) menüsünden oluşturulan izin formlarında İzin Detay Tipi alanında belirlenen izin tipine bağlı olarak eksik çalışma nedenin puantaja otomatik olarak yansıması sağlanmıştır. Bu doğrultuda tek ya da toplu puantaj işlemlerinde personellere ait izin formunda belirlenmiş bir eksik çalışma nedeni var ise ilgili veri puantaja otomatik olarak yansıyacaktır. Not: Kullanıcılarımız dilerse izin formundan otomatik olarak yansıyan eksik çalışma nedenini puantaj kartından puantaj kaydetme aşamasında manuel olarak değiştirebileceklerdir.

29 Haftalık Tatil Günlerinin, Personel Bazında Çalışma Parametrelerinden Yönetilmesi Uygulama Detayları: Kullanıcılarımız farklı hafta tatili uygulaması için Çalışma /Ek Kazanç /Sosyal Yardım Tanımları ( ) menüsünden oluşturmuş olduğu çalışma kodunu talep ettiği personeller için Personel Sicil Kartları (111100) /Ücret Bilgileri sekmesinde yer alan Çalışma kodu alanında seçerek kayıt etmeleri yeterlidir. Not: Kullanıcılarımız Çalışma /Ek Kazanç /Sosyal Yardım Tanımları ( ) hafta tatil günleri alanında herhangi bir tanımlama yapmaz ise program yine Program Akış Parametrelerinde(091400) belirlenen hafta tatil günlerini baz alarak işlem yapacaktır.

30 Haftalık Tatil Günlerinin, Personel Bazında Çalışma Parametrelerinden Yönetilmesi Önceki sürümlerde veri tabanı bazında yönetilen personel hafta tatil günlerinin güncel sürüm ile çalışma parametrelerinden yönetilebilmesi sağlanmıştır. Bu doğrultuda Personel Yönetimi / Sistem Parametreleri / Çalışma /Ek Kazanç /Sosyal Yardım Tanımları ( ) menüsüne Hafta tatil günleri alanı eklenmiştir. Bu alan ile daha önceden veri tabanı bazında Program Akış Parametreleri (091400) menüsü Genel Parametreler sekmesinde yer alan "Hafta tatil günü" parametresi ile yönetilen hafta tatil günlerinin çalışma kodu ile ayrıştırılarak koordine edilebilmesi sağlanmıştır.

31 Tahakkuk Ay-No Bilgisinin Program Ana Ekranından Değiştirilebilmesi Tahakkuk Ay ve No Değiştir (116300) menüsü ile gerçekleştiren Ay ve tahakkuk değişikliği, kullanıcı kolaylığı ve içinde bulunan Ay ve tahakkukun görsel takibi için programın üst alanına eklenmiştir. Ana Modül ve Personel yönetimi menülerini kullanma hakkı atanmış kullanıcıların ekranların sağ üst alanında yer alacaktır.

32 İlave Agi Uygulaması Mevzuata Güncellenmiştir. 303 sayılı Gelir vergisi genel tebliği açıklamalarına göre, ilave AGİ uygulaması güncellenmiştir. Değişen uygulamanın örnek maddesi aşağıdadır: Örnek 16: Evli, eşi çalışmayan ve 1 çocuk sahibi Bay (R) asgari ücretli olarak çalışmaktadır. Bay (R) nin 2018 yılı Ocak ayında Asgari Geçim İndirimi dâhil net ücreti 1.603,12 TL dir. İşvereni tarafından Bay (R) ye Mart ayında TL prim ödemesi yapılması nedeniyle gelir vergisine esas tarifede üst dilime girilmiş ve Bay (R) nin ücreti, Temmuz ayından itibaren 1.603,12 TL nin altına düşmüştür. Her ne kadar Bay (R) nin Temmuz ayından itibaren net ücreti, 1.603,12 TL nin altına düşmüş olsa bile, yıl içerisinde elde edilen kümülatif ücrete bakıldığında, prim ödemesi nedeniyle yıllık bazda asgari ücretin altına düşmediğinden ilave Asgari Geçim İndirimi uygulanmayacaktır.

33 e-smm Modülü Programlarımızın e-mikro İşlemleri modülüne e-serbest Meslek Makbuzu gönderim işlemlerine yönelik Serbest Meslek Makbuzu Yönetimi menüsü eklenmiştir. Uygulamanın detaylı dokümanına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: e_library.aspx?objectid=23016

34 e-müstahsil Makbuzu Modülü Uygulamanın detaylı dokümanına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: e_library.aspx?objectid=23015

35 e-defter Beratındaki GİB Logosu Güncellenmiştir. Maliye Bakanlığı nın ünvanının «Hazine ve Maliye Bakanlığı» şeklinde değiştirilmesi nedeniyle, e-defter beratındaki GİB logosu güncellenmiştir.

36 Portal'dan Hesap Kapama Yönteminde Değişiklik Yapılmıştır. My e-fatura portal hesabına giriş yapılarak öncelikle Hesap kapatma talebi oluşturulur.

37 Portaldan Hesap Kapama Yönteminde Değişiklik Yapılmıştır. Onay işlemi yapıldıktan sonra e-fatura hesap kapatma linkleri aktif edilir ve Mali Mühür ile e -Fatura hesabı kapama işlemi gerçekleştirilir. Talep alındıktan sonra Mikro Genel Merkez den firma ile iletişime geçilerek hesap kapama Onay işlemi gerçekleştirilir.

38 Stok Virman Fişi (012810) Ekran Dizaynına Hareket Grup Kodu Alanları Eklenmiştir. Stok Virman Fişi (012810) evrakında kullanılan hareket grup kodlarının ekran dizaynı ile evrak satırına getirilebilmesi için Hareket Grup Kodu alanları ekran dizaynına eklenmiştir.

39 Föy Ekranlarına Hareket Grup Kodu Alanları Eklenmiştir. Stok Hareket Föyü (011920), Cari Hesap Hareket Föyü (041410), Muhasebe hesap hareket föyü (081100) vb. programda yer alan bir çok föy ekranlarına hareket grup kodları ve ad alanları eklenmiştir. Bu sayede föy ekranlarından, hareket girişi yapılırken seçilmiş olan Hareket Grup Kodlarına göre hareket analizi yapılabilmesi sağlanmıştır.

40 Evraklarda Yer Alan Excelden Aktarım Dosya Yapısına Hareket Grup Kodları Eklenmiştir. Evraklar için CTRL+N dosya yapısına hareket grup kodları eklenmiştir. Bu sayede dosya formatı ile grup kodlarının evraklara getirilmesi sağlanmıştır. NOT: Bu yapılan güncelleme Sipariş, irsaliye ve Fatura evrakları için geçerlidir.

41 Teklif Evraklarından Sipariş Oluşturmada Sipariş Durumunun Kontrol Edilmesi Sipariş & Satınalma Kontrol Parametreleri (093100) den sipariş için "yeni siparişlerde durumu ne gelsin" parametresini "üretilecek" olarak seçildiğinde eğer tekliften giriş yapılıyor ise bu parametreyi dikkate almayıp işlem yapıyordu. Yapılan bu yenilik ile tekliften girilen stoklar siparişe çevrildiğinde bu parametrenin dikkate alınması sağlanmıştır. Not: Teklif operasyonlarından bu işlemi yapmak istediğinizde ürünleri siparişe çevirirken Teklifin durumu geçerli olsun parametresindeki işaretin kaldırılması gerekmektedir.

42 Genel Amaçlı İş Emri Oluşturma(230013) Menüsünde Evraktan Çıkış Aşamasında Onay İle Çıkış Yapılması Sağlanmıştır. Genel amaçlı iş emri oluşturma evrakına ESC ya da çarpıdan çıkış yapmak istediğinizde Evet onaylıyorum/ Hayır onaylamıyorum şeklinde onay parametreleri eklenmiştir.

43 Faydalı Ömür Kodlarını Güncelledik

44 Kurum Geçici Vergi Beyannamesi Güncelledik Firma tanıtım kartındaki kanunen kabul edilmeyen gider hesap kodları bölümünden kullanmış olduğunuz hesapları tanımlayınız. Kanunen kabul edilmeyen giderlere 7143 sayılı kanun kapsamında oluşan KKEG türü ilave edilmiştir.

45 KDV Beyannamesi İstisna Kodları güncellenmiştir KDV Beyannamesi İstisna Kodlarını Güncelledik.

46 Lisans Kontrol Süresi Güncellenmiştir Lisans anahtarının iptal süresi 30 güne çıkarılmıştır.

47 Eski Nesil Kartların Kullanıcı Seçimine Göre Kullanılabilmesi Sağlanmıştır. Kullanıcılarımız eski nesil kart kullanımı için, Ayarlar ve Genel Tanımlar /Kuruluş /Kullanıcı Hak Tanımlama (501300) menüsünde yer alan Genel Hak Tanımlamaları sekmesine "Stok Cari Hesap, Personel Sicil Kartı Eski Nesil açılsın." parametreleri aktif etmeleri gerekmektedir.

48 Eski Nesil Kartların Kullanıcı Seçimine Göre Kullanılabilmesi Sağlanmıştır. 05a sürümü ile birlikte kullanıcılarımızın; Cari Hesap Tanıtım Kartı (041110) Stok Tanıtım Kartı (011300) Personel Sicil Kartı (111100), kartlarını kullanıcı talebine göre V15 programlarımızdaki eski yapısı ile kullanılabilmesi sağlanmıştır. Kullanıcılarımız bu belirtmiş olduğumuz kartlardan dilediğini eski nesil (V15 Program yapısı ) ya da yeni nesil olarak kullanabilecektir.

49 Veri Küplerinin Önceki Nesil Küp Yapısı ile Kullanılması Sağlanmıştır. Veri küplerine eski nesilde çalışma özelliği eklenmiştir. Bu sayede veri küpleri çeşitlendirilmiş olup tercihe göre eski ve yeni küplerin kullanılması sağlanmıştır. Küplerde eski nesile geçiş yapmak istediğinizde görünüm menüsünün altında "önceki nesil kübe geç" diyerek görünümlerin değiştirilmesi sağlanmaktadır.

50 İndirme Linkleri 1 FLY Kurulum Dosyaları

51 İndirme Linkleri 2 Ortak Kurulum Dosyaları Partner 64 bit Partner 32 bit POS 32/64 bit Mikbeyan 64 bit Servis 64 bit Mikbeyan 32 bit Servis 32 bit

52 İndirme Linkleri 3 Yardım Dosyaları

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü

Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroMÜŞAVİR 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroRUN 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım

9 Yenilik. 05.a Sürüm Güncelleme. Yenilikler Tablosu. .com.tr. Aktarım mm TTee 3300 1188 02.a ler Tablosu 8 30 14 33 20 14 Birime göre fiyat tanımlama özelliği eklenmiştir. Farklı cari ya da şubeler için farklı e-fatura dizaynı kullanılabilmesi sağlanmıştır. Garanti Bankası

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Fly 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine.

1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. 15xx versiyonu 24/03/2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Mikro Yazılım e-defter Kullanıcılarımızın Dikkatine. Kuruluş Programında yer alan Firma Tanıtım kartı /e-defter-e-fatura parametreleri sekmesindeki

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 23.06.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. e-fatura Modülünde e-ihracat Faturası Düzenlenmesine yönelik düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan:

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 19.07.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV1 - Kurum Geçici ve Gelir Geçici Beyannamelerinde 01.07.2016 tarihinde yapılan değişiklik programlarımıza eklenmiştir. -2016 Dönemi 2.dönem Kurum

Detaylı

15xx Versiyonu Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği

15xx Versiyonu Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği 15xx Versiyonu 22.10.2018 Tarihli 15.20a Sürüm İçeriği 1. Yerli Malı Etiket Yönetmeliği ile İlgili Düzenlemeler Yapılmıştır. a. Stok tanıtım kartı pozisyon bayrakları sekmesine Menşei ülke alanı eklenmiştir.

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir.

4. Personel Modülümüzde Yasal Parametreler güncellenmiştir. 15xx versiyonu 11.07.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1-1 Temmuz 2017 itibarıyla Muhtasar Beyanname değişikliği programlarımızda güncellenmiştir. Yapılan düzenleme ile Muhtasar beyannamenin Ekler bölümünde

Detaylı

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri

Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri Yeni Adrese Tebligat Gönderim İşlemleri İÇİNDEKİLER Yeni Adrese Tebligat Gönderilme Aşamaları (Barkodsuz)... 3 YENİ ADRESE TEBLİGAT GÖNDERİLMESİ... 3 1- Tebliğ Durumu

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü

Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü 03.12.2018 Tarihli Mikro Fly 06a Sürümü Bize Ulaın Sekmesi Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş Ş Ş Ş Satı ve Satın Alma Şartlarında Miktar ve Kademeli Miktar Kontrolü Ş

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü

Tarihli Mikro R/J/F/ Müşavir 02a Sürümü 30.07.2018 Tarihli Mikro R/J/F/ Müavir 02a Sürümü Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler Stok Tanıtım Kartına Birime Göre Fiyat Tanımlama Özellii Eklenmitir Mikro - Programlarında Yapılan Yenilikler

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü

Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü 09.10.2018 Tarihli Mikro FLY 04a Sürümü Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak Yapılması Salanmıtır. Ana Makinede Yapılan Güncellenme İleminin Terminallerde Otomatik Olarak

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği;

1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 15xx versiyonu/ 07.09.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-KDV Beyannamesi ile ilgili güncelleme programlarımıza eklenmiştir. 01.09.2016-1 No.lu Katma Değer Vergisi Beyannamesi Değişikliği; 1 No.lu Katma Değer

Detaylı

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme STOKLAR Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım Stok Kartları a-stok Kartı Ekleme Stok kartı eklemek için öncelikle sol taraftaki STOK menüsünden STOK KARTLARI na tıklayınız. Açılan pencerede üst taraftaki

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü

İÇİNDEKİLER. Birim Modülü Birim Modülü Birim Modülü İÇİNDEKİLER Birim Modülü Tanımlamaları... 3 1. Birim Menüsü Tanımlaması... 3 2. Birim Uygulaması Tanımlaması... 3 3. Kullanıcı bazında Yetkili Birimlerin tanımlanması... 4 4.

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler GİRİŞ... 2 KULLANIM KILAVUZU... 3 Kullanıcı Arayüzü;... 3 Full sürümde yer alan modüller;... 4 Finans Modülü... 5 Yeni Cari hesap nasıl eklenir?... 5 Cari Hesap Fişi Nasıl Oluşturulur?... 8

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

Ücret Bütçe Simülasyonu

Ücret Bütçe Simülasyonu DESTEK DOKÜMANI Ürün Bölüm : Bordro Plus : Ücret Bütçe Simülasyonu Ücret Bütçe Simülasyonu İnsan Kaynakları Ücret Simülasyonu Genel bütçeye hazırlık için IK bölümlerinin ücret ve bordro maliyetlerini senaryolaştırabileceği

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

2017 NİSAN AYI YENİLİKLERİ

2017 NİSAN AYI YENİLİKLERİ 2017 NİSAN AYI YENİLİKLERİ İcra Modülü 1- Alacak Grubu girildikten sonra Tamam düğmesine tıklanmasıyla birlikte otomatik olarak alacak kalemi penceresinin açılması ve girişi sağlanmıştır. 2- Tebliğ ekranında

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Beyanname

AKINSOFT WOLVOX Beyanname AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 08.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, ticari işletmelerin periyodik sürelerde resmi olarak vergi dairelerine vermesi

Detaylı

Stok Modülü Muhasebeleştirme İşlemleri

Stok Modülü Muhasebeleştirme İşlemleri Stok Modülü leştirme İşlemleri 1- Stok girişlerinin(tesellüm/faturalar) muhasebeleştirilmesi Stoktan muhasebeleştirme işlemi için öncelikle tanımlamaların tam ve doğru şekilde yapılması gerekmektedir.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım

Zorunlu BES Kılavuzu PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU. Datasoft Yazılım PERSONEL BORDROSU PROGRAMINDA ZORUNLU BES İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Zorunlu BES Kılavuzu Datasoft Yazılım 2017.01.30 datasoft@datasoft.com.tr Datasoft Yazılım Zorunlu BES Kılavuzu İçindekiler Zorunlu

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz.

Bu sayede seçilen döneme ait BS (Büyük Satış)/BA (Büyük Alış) bildirimlerinden önce elektronik ortamda mutabakatlarınızı sağlayabilirsiniz. 15xx versiyonu 08.03.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-Mutabakat Modülümüzde cari hesap bakiye mutabakatına ilave olarak BS/BA Mutabakat menüleri eklenmiştir. Mevcut olan cari hesap bakiye mutabakatı içinde

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

2017 Kasım & Aralık Yenilikleri

2017 Kasım & Aralık Yenilikleri Çağrı Merkezi 2017 Kasım & Aralık Yenilikleri CallTurk ve Infoline numara sorgulama servisi ile yapılan sorgulama sonucundaki telefon numaralarının anında Aranabilmesi için telefon numaralarının yanına

Detaylı

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri : İÇİNDEKİLER 1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :... 2 1.1. Gelir İdaresinin Belirlediği Fatura Tipleri :... 2 2. Tiger ve Go Ürün Gruplarından Gönderilebilen e-fatura ve e-arşiv Faturası Türleri :... 8 2.1.

Detaylı

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü)

HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu (Netsis Modülü) HİTİT Muhasebe Aktarım Kurulum ve Kullanım Kılavuzu () 24.10.2011 İÇİNDEKİLER 1. Kurulum... 1 2. Uygulamayı çalıştırma... 1 3. Ayarlar... 3 3.1. Netsis Bağlantı Ayarları... 4 3.2. Şube Eşleştirme... 5

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!!

LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET E HOŞGELDİNİZ!! LUCA NET DEMO KILAVUZU FATURA İŞLEMLERİ VE LUCA NET TE YAPILABİLEN İŞLEMLER Luca Net programında açık fatura kesebilmek için muhakkak cari kartların tanımlanması gerekmektedir.

Detaylı

Mikro Drive. Mikro Drive Partner

Mikro Drive. Mikro Drive Partner Mikro Drive Partner Mikro Drive ın kullanılabilmesi için ilk olarak partner tarafından müşterimizde lisanslanması gerekmektedir. Mikro Drive ı müşteriye lisanslamak için Yeni Mikro Drive butonuna basarak

Detaylı

Ücret Simülasyonu LOGO

Ücret Simülasyonu LOGO Ücret Simülasyonu LOGO KASIM 2011 İçindekiler Ücret Bütçe Simülasyonu...3 Senaryo Kanun Parametreleri...4 Senaryo Kanun Parametresi Bilgileri...5 Senaryo Sanal Sicil Kartları...7 Sanal Sicil Bilgileri...8

Detaylı

DÖNER SERMAYE KATKI PAYI GİRİŞİ UYGULAMA KILAVUZU

DÖNER SERMAYE KATKI PAYI GİRİŞİ UYGULAMA KILAVUZU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE KATKI PAYI GİRİŞİ UYGULAMA KILAVUZU HAZİRAN-2009 BİM PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA DESTEK ŞUBESİ MUTEMETLER TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER; 1-

Detaylı

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu

SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu SGK Otomasyon Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Bölüm:............................ Programın Amacı ve Size Katacakları 2.Bölüm:........................... Programın Genel Özellikleri 3.Bölüm:............................

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Cari Hesap Yönetimi Uygulamasında, Cari Hesap Ekstresi Word ve Cari Hesap Ekstresi Word+Rta ekranlarına Mutabakat Yapılmış Carilere Tekrar Gönderim Yapılmasın seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 216845) Cari

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinden de hatırlanacağı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel butonlardan Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala ile kasa tahsilat ödeme ekranı açılır. Kasa tahsilat ve ödeme fişleri

Detaylı

Ücret Simülasyonu Nasıl Yapılır?

Ücret Simülasyonu Nasıl Yapılır? Ücret Simülasyonu Nasıl Yapılır? Logo İnsan Kaynakları Ücret Simülasyonu Genel bütçeye hazırlık için IK bölümlerinin ücret ve bordro maliyetlerini senaryolaştırabileceği bir modüldür. Ücret simülasyonu

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği. 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir ("Mikro Edefter 1.02").

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği. 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir (Mikro Edefter 1.02). 15xx versiyonu 08.05.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. Mikro Yazılım e-defter Versiyonumuz Güncellenmiştir ("Mikro Edefter 1.02"). Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan son düzenleme sonucu,

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs

DESTEK DOKÜMANI. FORM Ba ve Bs FORM Ba ve Bs Bilanço esasına göre defter tutan mükelleflerin mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının 2005 yılı ve müteakip yıllarda bildirilmesinde uygulanacak usul ve esaslar ile bildirim

Detaylı

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr

Yapılacak Đşlemler: Koşuyolu, Asmadalı Sk No:29 Kadıköy Tel :444-3282 Faks: (216)325-5664 www.datasoft.com.tr Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi Sistemi) Programında Müşteri Kira Bilgilerinin Tanımlanması, Muhasebe, Đşletme Defteri ve BBS Programında Entegre Kira Kaydı Oluşturması Datasoft Yazılım BBS (Büro Bilgi

Detaylı

SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR

SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR 2011 SÜREKLI GELIŞEN YAZILIM VE FONKSIYONLAR LEM ile Yazılımınız Her Zaman Güncel... Sürekli gelişen yazılım ve yeni fonksiyonlar Sadece fonksiyonalitede değil, yasal mevzuatta da sürekli değişiklikler

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI:

SATIŞ EKRANININ KULLANIMI: , Teperes KULLANIM PROGRAMI ÇALIŞTIRMAK: Programı çalıştırmak için masa üstündeki, Teperes Sale simgesine çift tıklayınız. Açılan pencerede işlem yapılacak P.O.S u ( point tof sale) seçiniz ve satış görünümüne

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I

Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I Önce Memnuniyetiniz... M Ü Ş T E R İ E Ğ İ T İ M P R O G R A M I MÜŞTERİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM POLİTİKAMIZ Türkiye nin en deneyimli ticari yazılım firmalarından biri olarak ürettiğimiz programların ancak

Detaylı

2018 Ocak & Şubat Yenilikleri

2018 Ocak & Şubat Yenilikleri Arabuluculuk Modülü 2018 Ocak & Şubat Yenilikleri Arabulucu belgesi olan avukatlar için Arabuluculuk Dosya türü oluşturulmuş ve bu dosyaların girişi ve takibi için düzenlemeler yapılmıştır. Dava dosyalarında

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

YILSONU DEVİR İŞLEMLERİ

YILSONU DEVİR İŞLEMLERİ Sayfa No : 1 / 5 SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SİSOFT SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ YILSONU DEVİR İŞLEMLERİ Önemli Not: Devir İşlemlerinin öncelikle MKYS sisteminden, daha sonra HBYS sisteminden yapılması

Detaylı

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ

TEKLĐ TRANSFER ĐŞLEMLERĐ 31 Mart 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Sistem Yönetimi TRANSFER ĐŞLEMLERĐ V-7 ve EFW VERSĐYONLARIMIZDAN ETA:SQL ve ETA:V.8-SQL VERSĐYONLARIMIZA Transfer işlemleri için

Detaylı

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz,

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, 5 Haziran 2007 Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, Sizlere, müşterilerimize sunduğunuz Eğitim ve Destek kalitesini arttırmanıza katkıda bulunmak ve teknik çalışmalarınıza destek olmak üzere hazırladığımız Teknik

Detaylı

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011

YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 YIL SONU DEVİR İŞLEMİ 2010-2011 1 Devir işlemlerine başlamadan önce mutlaka programınızın güncel versiyonu kurulmalıdır. Program güncellemelerini www.bilnex.com.tr adresinden takip edebilir, indirebilirsiniz,

Detaylı

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.

MİKROKOM GMS.NET. Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER. 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS. MİKROKOM GMS.NET Defter Beyan Sistemi (DBS) MODÜLÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR İÇİNDEKİLER 1. Tanımlamalar 1.1 Entegratör Seçimi 1.2 API KEY ve API SECRET Bilgilerinin GMS.NET e Kaydedilmesi 1.3 Hizmet Satış

Detaylı

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU

T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU T.C. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Ödemeleri Uygulama Destek Şubesi FİİLİ HİZMET ZAMMI UYGULAMA KILAVUZU ARALIK - 2012 SİSTEME GİRİŞ http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html linkine

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı