İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Laboratuvarı Satınalma İlanı Kurumumuza Mehmet Balcı Yerleşkesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere eğitim laboratuvarı kurulumu için satın alma gerçekleştirilecektir. Teklif vermek isteyen firmalar için projeye ait Teknik Şartname aşağıda yer almaktadır. Firmaların ilgili tekliflerini en geç 7 Mart 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar satinalma@rumeli.edu.tr adresine mail yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ LABORATUVAR KURULUMU İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.İŞİN KONUSU: Bu Şartname; İstanbul Rumeli Üniversitesi ihtiyacı olan Gastronomi Laboratuvar Kurulumu alımı işi ile ilgili şartları kapsamaktadır. 2.TANIMLAR Bu Şartnamenin Uygulamasında; a) İDARE : İstanbul Rumeli Üniversitesini, b) YÜKLENİCİ : Teknik şartnameye uygun hizmeti temin eden firmayı, İfade eder. GASTRONOMİ LABORATUVARI A. GASTRONOMİ İSTASYONU 1. Pişirme İstasyonu Ankastre Askı Paneli aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır. a) En az 1,2 mm kalınlığında galvaniz yüzeyli çelikten üretilmelidir. (Alüminyum olmayacaktır.) b) Askı paneli, 60x8x220h cm boyutlarında modüler olarak üretilmelidir. c) Askı paneli, dışa bakan yüzeylerinde keskin kenar olmayacak şekilde bükülerek üretilmelidir. d) Askı paneli, dikey karkaslarında braçhol vb. aparatların takılabilmesi için uygun gizli kanca delikleri bulunacak şekilde üretilmelidir. e) Askı paneli içerisinde çift taraflı cam ve ahşap panel takılacak kanallar olmalıdır. f) Askı paneli tezgâh panellerine içten gizli bulonlarla bağlanmalıdır. g) Askı panelinin bir yüzeyine temperli ve kumlu cam diğer yüzeyine (içe bakan) ahşap malzeme giydirilmelidir. h) Askı paneli elektrostatik toz boya ile boyanmalıdır. 2. Pişirme İstasyonu fırın kısmı aşağıdaki özelliklere haiz olmalıdır. a) Pişirme fonksiyon sayısı 6 olmalıdır. b) Alt Isıtıcı bulunmalıdır. c) Statik fonksiyon özelliği bulunmalıdır. d) Fanlı ısıtma bulunmalıdır. e) Fanlı Küçük Izgara olmalıdır. f) Fırın içi aydınlatma yuvarlak halojen lamba ile sağlanmalıdır. g) Booster sistemine sahip olmalıdır. h) Katalitik arka duvar bulunmalıdır.

2 i) İç kapak çıkarılabilir komple cam olmalıdır. j) Tel raf kademe sayısı en az 5 olmalıdır. k) Ekran kilidi bulunmalıdır. l) Kullanılabilir net hacim 71lt olmalıdır m) Saat tipi, LED dokunmatik ekran olmalıdır. 3. Pişirme İstasyonu Emiş kısmı aşağıdaki özelliklere haiz olmalıdır. a) Mekanik - kayar tip kontrol sağlanmalıdır. b) Lamba adedi 1 olmalıdır. c) Lamba tipi halojen olmalıdır. d) Lamba gücü 28W olmalıdır. e) Kademe sayısı 3 olmalıdır. f) Karbon filtre opsiyonel olmalıdır. g) Ağırlık (kg) en az 5,5 kg olmalıdır. h) Yükseklik en az cm olmalıdır. i) Genişlik en az 59,9 cm olmalıdır. j) Derinlik en az 31,0 cm olmalıdır k) Yağ filtre Adedi 1 olmalıdır. l) Kasetli filtre sistemine sahip olmalıdır. m) Filtre bulaşık makinasında yıkanabilmelidir. 4. Pişirme İstasyonu Ocak Ünitesi aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır. a) Ocak tipi 4 gözlü gazlı veya elektrikli ocak olmalıdır. b) Gaz veya elektrik emniyet sistemi bulunmalıdır. c) Ocak yüzeyi cam olmalıdır. d) Kahve adaptörü bulunmalı ve krom kaplamalı olmalıdır. e) Bek şapkası düz parlak olmalıdır. f) Ağırlık 11,3 kg olmalıdır. g) Yükseklik 8,0 cm olmalıdır h) Derinlik 51,0 cm olmalıdır. i) Genişlik 58,0 cm olmalıdır. j) Ocak ateşleme tipi düğmeden ateşleme olmalıdır. k) Sol Ön Bölme 2,9 kw olmalıdır l) Sağ Ön Bölme 1 kw olmalıdır m) Sol Arka Bölme 1,75 kw olmalıdır n) Sağ Arka Bölme 1,75 kw olmalıdır o) Frekans 50 olmalıdır p) Voltaj olmalıdır. 5. Yemek pişirme istasyonu dolap sistemi a) Dolaplar 18 mm E1 kalite ve TS EN standartlarında MDFLAM malzemeden imal edilmelidir. b) Dolap kapaklarının kenarları 2 mm, gövdenin açıkta kalan kenarları ise 0.40 mm PVC kaplanacak şekilde üretilmelidir. c) Dolaplar modüler olarak üretilmelidir ve hiçbir elektrikli alet kullanmadan el ile sökülüp-takılabilmeli, tekerlekli olarak da kullanılabilmelidir. d) Dolap kapakları üzerindeki kulp, krom kaplı ve yay şeklinde olmalıdır.

3 e) Renk parlak beyaz. 6. Yemek pişirme istasyonu çalışma yüzeyi a) 12 mm " Kompakt Laminat veya çimston malzemeden üretilmelidir. b) Tablanın tüm keskin kenarları, (yatay-düşey) 2 mm (±0,5 mm) yarıçapında dairesel olarak yuvarlatılmalıdır. c) Tablanın çelik aksama bağlantısı, kompakt yüzeyine kılavuz ile diş açıp, cıvata kullanmak sureti ile sökülüp-takılabilir şekilde olmalı ve iki bağlantı noktası arası mesafe maksimum 60 cm olacak şekilde üretilmelidir. d) Tabla yerleşim planındaki forma uygun olarak kesilmeli ve kenarlarında kesim izleri olmayacak şekilde frezelenmelidir. e) Tablanın gönyeleme toleransı ±0,5 mm olmalıdır. 7. Pişirme istasyonu bölme paneli aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır. i) En az 1.2 mm kalınlığında galvaniz yüzeyli çelikten üretilmelidir. (Alüminyum olmayacaktır.) j) Bölme paneli, 60x8x110h cm boyutlarında modüler olarak üretilmelidir. k) Bölme paneli, dışa bakan yüzeylerinde keskin kenar olmayacak şekilde bükülerek üretilmelidir. l) Bölme paneli, dikey karkaslarında braçhol vb. aparatların takılabilmesi için uygun gizli kanca delikleri bulunacak şekilde üretilmelidir. m) Bölme paneli içerisinde çift taraflı cam ve ahşap panel takılacak kanallar olmalıdır. n) Bölme paneli tezgâh panellerine içten gizli bulonlarla bağlanmalıdır. o) Bölme panelinin bir yüzeyine temperli ve kumlu cam diğer yüzeyine (içe bakan) ahşap malzeme giydirilmelidir. p) Bölme paneli elektrostatik toz boya ile boyanmalıdır. 8. Pişirme istasyonu seramik evye aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır. a) Evyelerin ebatları en az 55x48 cm (±2cm) ölçülerinde olmalıdır. b) Boyar malzemeler kullanıldığında iz bırakmaması için yüzeyi sırlı seramik malzemeden üretilmelidir. c) Evyeler yekpare döküm olup kenar ve köşeleri 2cm (±0.5cm) yuvarlatılmış olmalıdır. d) Evyeler ile birlikte, gider ızgarası, tapa, zincir vb. aksesuarlar eksiksiz temin edilmelidir. B. DEĞERLENDİRME BENCH 1. Çalışma yüzeyi, mm mermer veya granit olmalıdır. 2. Tablanın tüm keskin kenarları, (yatay-düşey) 2 mm (±0,5 mm) yarıçapında dairesel olarak yuvarlatılmıştır. 3. Mermer veya Granitin çelik aksama bağlantısı, sökülüp-takılabilir şekilde ve iki bağlantı noktası arası mesafe maksimum 60 cm olacak şekilde üretilmilmelidir. 4. Tabla yerleşim planındaki forma uygun olarak kesilmiş ve kenarlarında kesim izleri olmayacak şekilde frezelenmelidir. 5. Taşıyıcı sistem ayak ve kayıttan oluşmaktadır. 6. Ayaklar kayıta dişli geçme sistemiyle sabitlenmektedir (hiçbir şekilde esneme yapmaz) 7. Kayıtlar 2 mm galvaniz çelikten sheet metal tekniğiyle üretilmektedir. 8. Ayak ve kayıtlarda, dışarıda kalan yüzeylerde hiçbir şekilde kaynak yoktur. 9. Tüm çelik yüzeylerde, 80 mikron kalınlığında elektrostatik toz boya kullanılır. C. MALZEME DOLABI 1. Dolap Yanları, kapakları 1,2 mm ( ±0,2 mm) et kalınlığında galvanize çelikten üretilmiştir.

4 2. Raf ve üst cam kapak çerçeveleri 1 mm kalınlıkta ve yüksek kalite galvaniz sacdan imal edilmektedir 3. Ölçüleri 100*50*190 h cm ebatlarında olmalıdır 4. Kapılar takviyeli ve 90 derece açılır anahtarlı kromajlı gömme kilit kullanılır. 6. Parçalar demonte şekilde olup oluklu mukavvadan özel kutularına paketlenip sevk edilerek yerinde montajı yapılmalıdır. D. YIKAMA ÜNİTESİ a) Tezgah 1. Çalışma yüzeyi, 12 veya 16 mm Kompakt Laminat olmalıdır. 2. Tablanın tüm keskin kenarları, (yatay-düşey) 2 mm (±0,5 mm) yarıçapında dairesel olarak yuvarlatılmıştır. 3. Tablanın çelik aksama bağlantısı, kompakt yüzeyine kılavuz ile diş açıp cıvata kullanmak sureti ile sökülüp-takılabilir şekilde ve iki bağlantı noktası arası mesafe maksimum 60 cm olacak şekilde üretilmiştir. 4. Tabla yerleşim planındaki forma uygun olarak kesilmiş ve kenarlarında kesim izleri olmayacak şekilde frezelenmiştir. 5. Taşıyıcı sistem ayak ve kayıttan oluşmaktadır. 6. Ayaklar kayıta dişli geçme sistemiyle sabitlenmektedir(hiçbir şekilde esneme yapmaz) 7. Kayıtlar 2 mm galvaniz çelikten sheet metal tekniğiyle üretilmektedir. 8. Ayak ve kayıtlarda, dışarıda kalan yüzeylerde hiçbir şekilde kaynak yoktur. 9. Tüm çelik yüzeylerde, 80 mikron kalınlığında elektrostatik toz boya kullanılır. b) Yıkama 1.Ürün Özellikleri: Seri Hızlı Kapasite 12 Kişilik Program Sayısı 3 Enerji Performansı A+ Kurutma Performansı A Yıkama Performansı A Renk Beyaz 2.Sepetler/Aksesuarlar Katlanabilir Teller - Üst Sepet Yok Katlanabilir Teller - Alt Sepet 2 Sepet Rengi Koyu Gri Çatal Kaşık Sepeti Tek Parça 3.Güvenlik Ve Performans : Su Taşma Emniyet Sistemi Var Enerji Tüketimi (kwh) 273 Su Tüketimi (lt) 3360

5 4.Ses Seviyesi Ses Seviyesi (dba) 54 5.Kontrol / Programlar Program Seçim Tipi Mekanik Program Takip Göstergesi Var Tuz ve Parlatıcı Göstergesi Var 6.Yıkama Program Ve Fonksiyonları Kurutma Sistemi Normal Yoğun Programı Var Super 50'' Programı Var Program 1 Yoğun 65ºC Program 2 Super 50'' Program 3 Eco 50ºC 7.Boyutlar Yükseklik (cm) 84,5 Genişlik (cm) 59,6 Derinlik (cm) 59,8 E-TABURE 1. Taburelerin yüksekliği 75 cm olacaktır. 2. Oturma çapı 40 cm den aşağı olmalıdır. 3. Ağırlık taşıma kapasitesi 135 kg kadar olmalıdır. 4. Oturma çapı alanının dış yüzeyi suni deri içi dökme sünger olmalıdır. 5. Süngerin kalınlığı 5cm olmalıdır. 6. Yükseltme koniği olmalıdır. 7. Arkalıksız tekerlekli krom ayaklı ve çemberli olmalıdır.

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

İÇİNDEKİLER/INDEX. College. College Rec. Electron. Electron Large Electron Water. College Class. Octagonal. Radon. Ecology.

İÇİNDEKİLER/INDEX. College. College Rec. Electron. Electron Large Electron Water. College Class. Octagonal. Radon. Ecology. ÜRÜN KATALOĞU 2015 İÇİNDEKİLER/INDEX Ecology Çekerocak Kimyasal Malzeme Dolabı Malzeme Dolabı Radon College College Rec 03 11 College Electron 15 Electron & Water Electron Large 17 Electron Large Electron

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 14/1 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 14 www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR 12 MİKRODALGA

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA yıl. 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA Hayatınızı ko yıl. olaylaştırır... FIRINLAR 2 OCAKLAR 6 DAVLUMBAZLAR 10 BULAŞIK MAKİNESİ 12 EVYELER 13 BATARYALAR 16 2012 ÜRÜNLER

Detaylı

Ankastre 2015 Fırsatları

Ankastre 2015 Fırsatları Ankastre 2015 Fırsatları Tezhip Desen Ankastre 7063 Multi Turbo Fırın 927 3518 Siyah Cam Ocak 598 8655 Davlumbaz 793 0+6 Fonksiyon Low-e iç cam sayesinde el yakmayan ön cam ısısı Siyah cam özelliği 60

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 2014/2 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 2014 www.esty.com.tr www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 21/1 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLR... ESTY ile gelen FERHLIK... DVLUMBZLR ESTY 21 Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının temiz,

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2017/1 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2017 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler 2 16 24 32 42 44 48 ANKASTRE OCAKLAR DELTA 60 A6400 CS DELTA 60 GAZ KESME EMNİYETLİ 654,00 - Estetik kare döküm ızgara - Estetik inox

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2016/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2016 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

36 Evye. Ocak. Mikrodalga Fırın. Fırın. Bulașık Makinesi. Davlumbaz

36 Evye. Ocak. Mikrodalga Fırın. Fırın. Bulașık Makinesi. Davlumbaz 2014 Fiyat Listesi Ocak 04 16 Fırın Mikrodalga Fırın 23 25 Bulașık Makinesi Davlumbaz 27 36 Evye Fiyatlarımız TL cinsinden olup KDV ve ÖTV dahildir. Listedeki fiyatlar tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır.

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama

: 12,5 mm. alçıpan üzeri vinil(paperback/textileback) kaplama MBD 70 OMEGALI BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ Aspen mamulü MBD 70 Demonte Bölme Duvar Sistemi ; alüminyum bitiş profilleri, galvaniz çelik taşıyıcı konstrüksiyon profiller ile dolu modül, sisteme uygun monoblok

Detaylı

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÜRÜNLER Fiyat Listesi 2015-1

ÜRÜNLER Fiyat Listesi 2015-1 ANKASTRE ÜRÜNLER Fiyat Listesi 2015-1 www.vinola.com 21 Yıllık Tecrübe Vinola Markası olarak dünyada 30 ülkeye ihracat yapıyor, yurtiçinde 150 satış noktası ile sizlere hizmet veriyoruz. 2015 yılında yurtiçi

Detaylı

MİKRODALGA FIRIN 20 BULAŞIK MAKİNESİ 21

MİKRODALGA FIRIN 20 BULAŞIK MAKİNESİ 21 2012 Fiyat Listesi MİKRODALGA FIRIN 20 OCAK 02-12 EVYE 29 FIRIN 13-19 BULAŞIK MAKİNESİ 21 DAVLUMBAZ 22-28 Fiyatlarımız TL cinsinden olup KDV ve ÖTV dahildir. Listedeki fiyatlar tavsiye edilen perakende

Detaylı

400 litre Dijital Buzdolapları

400 litre Dijital Buzdolapları Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEİK 216/1 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... ESTY ile gelen FERAHLIK... AVLUMBAZLAR ESTY 216 Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

Ankastre Ürünler 2017 /2

Ankastre Ürünler 2017 /2 www.luxell.com.tr Ankastre Ürünler 2017 /2 Ankastre Ürünler 2017/2 İçerik Sf. 3-18 Ankastre Setler Set 17/9 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF Siyah Ocak, 4207 Siyah Fırın Set 17/8 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF

Detaylı

2015 www.termikel.com.tr Ankastre Ürün Katoloğu

2015 www.termikel.com.tr Ankastre Ürün Katoloğu 2015 www.termikel.com.tr Ankastre Ürün Katoloğu 1 Semboller İÇİNDEKİLER Ankastre Fırınlar Aydınlatma A A enerji sınıfı Soğutma fanı 2 katlı emniyet camı Tel raflı iç kazan Çok fonksiyonlu zaman saati Zaman

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Setüstü Gazlı Izgaralar

Setüstü Gazlı Izgaralar 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler

Elektrikli Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli tek pleytli ocak - 4 zonlu

Elektrikli tek pleytli ocak - 4 zonlu Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Dijital Derin Dondurucular 650 litre

Dijital Derin Dondurucular 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi, GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

Eminçelik yeni tasarımlarını teknoloji ve fonksiyonel kullanımı ile bir arada sunuyor. Eminçelik satış sonrası hizmet kalitesi ile de bir adım önde.

Eminçelik yeni tasarımlarını teknoloji ve fonksiyonel kullanımı ile bir arada sunuyor. Eminçelik satış sonrası hizmet kalitesi ile de bir adım önde. Eminçelik yeni tasarımlarını teknoloji ve fonksiyonel kullanımı ile bir arada sunuyor. Eminçelik firması; % 100 Türk sermayesi ve yatırımı ile 1979 yılından bu yana, tecrübe ve kalitesi ile adından söz

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

PROFiLO DAN 10 YIL KONUŞULACAK FIRSAT!

PROFiLO DAN 10 YIL KONUŞULACAK FIRSAT! PROFiLO DAN 10 YIL KONUŞULACAK FIRSAT ŞiMDi PROFiLO ANKASTRE FIRINLARDA +7 YIL GARANTi PROFiLO'DAN HEDiYE.* * Nisan-Mayıs ayları arasında geçerli olup stoklarla sınırlıdır. www.profilo.com /ProfiloEvAletleri

Detaylı

kabinler Master Rack master rack kabinler

kabinler Master Rack  master rack kabinler 3 kabinler Master Rack www.gunko.com.tr 60 61 Master Rack IT Rack Cabinet Master Rack serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların sayesinde tüm aktif ve

Detaylı

Dijital Buzdolapları 650 litre

Dijital Buzdolapları 650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 650 litre kapasiteli, tam ve yarım kapılı, AISI 304 paslanmaz

Detaylı

Bulaşık Makineleri 31 Tam Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Yarı Ankastre Bulaşık Makineleri 31

Bulaşık Makineleri 31 Tam Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Yarı Ankastre Bulaşık Makineleri 31 Fırınlar 2-7 60 cm Fırınlar 2-5 Ethos Kompakt Buharlı Pişirici / Kompakt Fırın/ Kompakt Mikrodalga 6 Expression Kompakt Buharlı Pişirici 7 Classic Kompakt Fırın 7 Mikrodalgalar 8-10 Kahve Makinası 11 Isıtma

Detaylı

TASARIM VE TEKNOLOJiNiN MÜKEMMEL UYUMU; PROFiLO ANKASTRE SERiSi. /ProfiloEvAletleri. /profiloevaletleri. /ProfiloEvAletleri

TASARIM VE TEKNOLOJiNiN MÜKEMMEL UYUMU; PROFiLO ANKASTRE SERiSi.   /ProfiloEvAletleri. /profiloevaletleri. /ProfiloEvAletleri TASARIM VE TEKNOLOJiNiN MÜKEMMEL UYUMU; PROFiLO ANKASTRE SERiSi www.profilo.com /ProfiloEvAletleri /profiloevaletleri /ProfiloEvAletleri 1 ANKASTRE SET FIRSATLARI ANKASTRE SET FIRSATLARI BlackStar Set

Detaylı

Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın.

Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. İtimat, mutfaklarınızda son teknoloji ile ürettiği birbirinden kaliteli ankastre ürünlerle sizlere profesyonelliği

Detaylı

Dolaplı elektrikli ızgaralar

Dolaplı elektrikli ızgaralar Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line Electrolux Slim-Line serisindeki buzdolapları AISI 430 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu buzdolaplarının, çalışma sıcaklığı normal buzdolaplarının ve derin dondurucuların ısı limitlerinin çok üzerindedir;

Detaylı

Ankastre Ürünler 2017/22

Ankastre Ürünler 2017/22 Ankastre Ürünler 2017/22 Son teknoloji yeni nesil Simfer ankastre ürünlerle tanışmanın tam zamanı... Ankastre Setler Set 1 7301 - Inox 4 Fonksiyon Statik Fırın El yakmayan Low-e full cam 3113 - Inox Ocak

Detaylı

Ankastre Ürünler.

Ankastre Ürünler. Ankastre Ürünler www.kumtel.com 2018 / 1 Ürün Kataloğu İçerik Ankastre Fırınlar & Setler A6SF2 (DDT) Serisi A6SF2 (DT) Serisi A6SF2 (MT) Serisi A6S2 Serisi 3-8 9-12 13-22 23-28 Ankastre Ocaklar 0 4 OAVC

Detaylı

Gazlı kapalı ateş ocak - Fırınlı

Gazlı kapalı ateş ocak - Fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Çok amaçlı pişirme üniteleri

Çok amaçlı pişirme üniteleri Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

Elektrikli tek pleytli ocak - 2 zonlu

Elektrikli tek pleytli ocak - 2 zonlu Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

TASARIM VE TEKNOLOJiNiN MÜKEMMEL UYUMU; PROFiLO ANKASTRE SERiSi. /ProfiloEvAletleri. /profiloevaletleri. /ProfiloEvAletleri

TASARIM VE TEKNOLOJiNiN MÜKEMMEL UYUMU; PROFiLO ANKASTRE SERiSi.   /ProfiloEvAletleri. /profiloevaletleri. /ProfiloEvAletleri TASARIM VE TEKNOLOJiNiN MÜKEMMEL UYUMU; PROFiLO ANKASTRE SERiSi www.profilo.com /ProfiloEvAletleri /profiloevaletleri /ProfiloEvAletleri 12 1 ANKASTRE SET FIRSATLARI Set 1 (Fırsat Paketi 1) FRMA610 A enerji

Detaylı

Gazlı makarna pişiriciler

Gazlı makarna pişiriciler Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Dolaplı elektrikli fritözler

Dolaplı elektrikli fritözler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler Elco 700HP serisi, en üst düzeyde performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu sağlayan 100'den fazla modelden oluşur. Bu modellerin dolaplı veya köprü tip konfigurasyonları

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Dolaplı Elektrikli Barbeküler

Dolaplı Elektrikli Barbeküler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

Tek Evyeli Dolaplı Çalışma Tezgahları

Tek Evyeli Dolaplı Çalışma Tezgahları Bu seri, uzunluğu ila 10 mm arasında değişen, tek evyeli ve kayar kapılı dolaplı çalışma tezgahlardan oluşur. Evyeli üniteler yıkama, temizlik ve depolama için uygundur. 1330 PATENTLİ ve İNNOVATİF yeni

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

Viega Genel Kataloğu 2015

Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Genel Kataloğu 2015 Viega Gömme Rezervuar Sistemleri - Gömme Rezervuarlar - Kumanda Kapakları - Aksesuarlar s.3 Viega Pisuvar Yıkama Sistemleri - Pisuvar Yıkama Sistemi Montaj Elemanları - Fotoselli

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF IOKS - AFDF IOKS - AFDF IOKS

KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF IOKS - AFDF IOKS - AFDF IOKS İstanbul, 28.07.2016 Sirküler No: 345 Sayın Yetkili Satıcımız, KONU: YENİ ANKASTRE FIRINLARIMIZ : AFDF 25400 IOKS - AFDF 22400 IOKS - AFDF 35400 IOKS Bu sirkülerimiz ile ankastre ürün gamımıza dahil ettiğimiz

Detaylı

Elektrikli çok amaçlı pişiriciler

Elektrikli çok amaçlı pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi

Paslanmaz çelik. Küçük panolar. Kompakt panolar. Pano sistemleri. Kumanda panelleri. Taşıyıcı kol sistemi Küçük panolar Buton delikli panolar...176 Terminal kutuları KL...177 BUS kutular BG...178 Kompakt panolar Kompakt panolar AE...179 Pano sistemleri TS 8 modüler pano sistemleri...182 TS 8 modüler pano sistemleri,

Detaylı

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK

PERSPEKTİF ÇİZİM EKLENECEK ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 286 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 3 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ERSA DOMİNO YÖNETİCİ MASASI

Detaylı

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009

NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI BACKER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI OYSTER YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI DMO ÜRÜNLERİ 2009 14500 FLUTE YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI 21500 NEXT YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMI MASA; TOPLANTILI; 322,5x105xh75cm. boyutlarındadr. (dikdörtgen modülü 210x105cm.) Üst tablalar 48mm. (30+18) MDF üzeri doğal

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar

2/4/6 Açık Ateşli Setüstü Gazlı Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

DİLEKLERİN GERÇEK OLDUĞU MUTFAKLAR TEKA TEKNİK MUTFAK ALETLERİ KAMPANYALI SETLER

DİLEKLERİN GERÇEK OLDUĞU MUTFAKLAR TEKA TEKNİK MUTFAK ALETLERİ KAMPANYALI SETLER DİLEKLERİN GERÇEK OLDUĞU MUTFAKLAR TEKA TEKNİK MUTFAK ALETLERİ KAMPANYALI SETLER CHEF 1 HE 615 2.079 TL HLX 60 4G AI AL DF 60 Mekanik kontrol paneli ve zamanlayıcı Parmak izi tutmayan paslanmaz çelik panel

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Dijital buzdolapları lt

Dijital buzdolapları lt Bu sayfada ayrıntılar verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seçenekleri (304 AISI,

Detaylı

ULS RACK KABİNETLER

ULS RACK KABİNETLER ULS RACK KABİNETLER info@ulusalkablo.com SOHO TİPİ RACK KABİNETLER Özellikler Tekerlekli ve duvar tipi olarak kullanılabilir. 19 standartlarında her türlü cihaz bağlanabilir. 1 li ve 2 li fan takılabilir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Elek.tek pleytli ocak - 4 zonlu, fırınlı

Elek.tek pleytli ocak - 4 zonlu, fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME

TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME .AMAÇ TRT WORLD HABER KANALI MOBİLYA ALIMINA İLİŞKİN TEKNİK ŞARTNAME Kurumumuzun yeni açılacak olan TRT World Haber Kanalında kullanılmak üzere 34 adet 4 kişilik çalışma masası, 2 adet 2 kişilik çalışma

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1 /1 Birim : OTELCİLİK

Detaylı

Vinola Ankastre 2016 Koleksiyonu. Fiyat Listesi 2016-1

Vinola Ankastre 2016 Koleksiyonu. Fiyat Listesi 2016-1 Vinola Ankastre 2016 Koleksiyonu Fiyat Listesi 2016-1 Yurtiçinde 150 satış noktası Dünyada 35 ülkeye ihracat 20.000 m2 si kapalı 45.000 m2 üretim alanı Ödüllü tasarımlar 22 yıllık üretim tecrübesi ile

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

Dijital buzdolapları lt

Dijital buzdolapları lt Bu sayfada ayrıntılar verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seçenekleri (304 AISI,

Detaylı

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI

1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI 1 ALÇIPAN MÜDAHALE KAPAĞI TANIM: TMK Alçıpan control kapakları; Alçı Levha, Boardex, Guardex, Aqua Panel Vb. yapısal malzemeler ile oluşturulan tavan veya duvar olmak üzere müdahale edilmesi gereken bölgelere

Detaylı

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Gazlı çok amaçlı pişiriciler

Gazlı çok amaçlı pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Dolaplı gazlı makarna pişiriciler

Dolaplı gazlı makarna pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı