Mikrodalga Fırın KULLANMA KILAVUZU MODEL: MWE 250 FI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mikrodalga Fırın KULLANMA KILAVUZU MODEL: MWE 250 FI"

Transkript

1 Mikrodalga Fırın KULLANMA KILAVUZU MODEL: MWE 250 FI Lütfen mikrodalga fırınınızı kullanmaya başlamadan önce buradaki talimatları dikkatlice okuyunuz ve saklayınız. Bu talimatlara uygun kullanmanız halinde, fırınınızı uzun yıllar en iyi şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. BU TALİMATLARI DİKKATLİCE MUHAFAZA EDİNİZ.

2 AŞIRI MİKRODALGA ENERJİSİ SEBEBİYLE OLUŞABİLECEK DURUMLARA KARŞI ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER (a) Zararlı mikrodalga enerjisinin yayılmasına sebep olabileceğinden, fırınınızı kapağı açık durumdayken kullanmaya çalışmayınız. Güvenlik kilitlerinin kırılmamasına ve sıkışmamasına özen gösteriniz. (b) Fırının ön yüzü ile kapağı arasına herhangi bir nesne yerleştirmeyiniz veya yalıtımlı yüzeyler üzerinde prak ya da temizlik maddesi kalıntısı birikmesine izin vermeyiniz. (c) UYARI: Kapak ya da kapak yalıtımı zarar görmüşse, yetkili şahıslar tarafından tamiri yapılana kadar fırın kullanılmamalıdır. EK Eğer ekipman temiz bir şekilde kullanılmazsa, yüzeyi zarar görebilir ve ekipmanın kullanma süresini azaltarak tehlikeli durumlara sebep olabilir. Özellikler Model: MWE 250 FI Noal Voltaj: 230 V 50 Hz Noal Giriş Gücü (Mikrodalga): 1450 W Noal Çıkış Gücü (Mikrodalga): 900 W Noal Giriş Gücü (Izgara): 1000 W Fırın Kapasitesi: 25 L Döner Tabla Çapı: 315 mm Dış Boyutlar: 594x410x388 mm Net Ağırlık: Yaklaşık olarak 19 kg

3 UYULMASI GEREKEN GÜVENLİK TALİMATLARI UYARI: Cihazını kullanırken aşırı mikrodalga fırın enerjisinin sebep olabileceği durumlar, olası bir yangın, elektrik çarpması veya yaralanma riskini azaltmak için, aşağıdaki temel önlemleri alınız: 1. Uyarı: Patlama riski olabileceğinden ağzı kapalı kaplarda sıvı veya diğer gıdalar ısıtılmamalıdır. 2. Uyarı: Mikrodalga enerjisinin yayılmasına karşı koruma sağlayan kapağın çıkartılması dahil tüm servis veya onarım işlemlerinde yetkili şahıslar hariç diğer şahısların müdahalede bulunması tehlikelidir. 3. Bu cihaz, 8 yaş ve üstü çocuklar, fiziksel, duyuşsal veya zihinsel yetersizliği olan kişiler veya bu cihazın nasıl güvenli bir şekilde kullanılacağını ve içerdiği tehlikeleri görebilen kişilerin eşliğinde gerekli talimat veya deneyimi olan kişilerce kullanılabilir. Çocukların cihaz ile oynamasına izin verilmemelidir. Temizlik ve kullanıcı bakımı, 8 yaş üzeri olmayan ve gözetim altında bulundurmadan yapılmamalıdır. 4. Cihazı ve kablolarını 8 yaşın altındaki çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. 5. Sadece mikrodalga fırınlara uygun araç gereçleri kullanınız. 6. Fırın düzenli olarak temizlenmeli ve yiyecek kalıntıları çıkartılmalıdır. 7. AŞIRI MİKRODALGA ENERJİSİ SEBEBİYLE OLUŞABİLECEK DURUMLARA KARŞI ALINMASI 13. Fırını sadece kurulum talimatlarında gösterilen şekilde yerine yerleştiriniz. 14. Kabuk içindeki yumurtalar ve tam haşlanmış yumurtalar, patlama riskine karşı, mikrodalga ısıtma süreci bitmiş olsa bile, mikrodalga fırında ısıtılmamalıdır. Fırını sadece, kılavuzda gösterilen talimatlar doğrultusunda kullanınız. Bu cihazda, aşındırıcı kimyasallar veya buhar kullanmayınız. Bu fırın sadece ısıtmak için tasarlanmıştır. Endüstriyel veya laboratuvar kullanımı için uygun değildir. 15. Bu cihaz, mutfak ve aşağıdaki benzeri kullanım alanları için tasarlanmıştır: - Mağaza, ofis ve diğer çalışma alanlarındaki personel mutfakları, - Hotel, motel ve diğer konaklama türü ortamlarda misafirler için, - Çiftlik evleri, - Oda kahvaltı türündeki mekanlar. 16. Eğer elektrik kablosu hasar görmüş ise, herhangi bir tehlikeyi engellemek için imalatçı, hizmet birimi veya benzeri şekilde nitelikli şahıslar tarafından değiştirilmelidir. 17. Bu cihazı dış meka muhafaza etmeyiniz veya kullanmayınız.

4 GEREKEN ÖNLEMLER bölümünü dikkatlice okuyunuz. 8. Plastik veya kağıt kapları ısıtırken, alev alma riskine karşı fırından dikkatinizi ayırmayınız. 9. Duman fark etmeniz halinde, derhal fırını kapatıp fişini çekiniz ve alevlerin yayılmaması için kapağı kapalı tutunuz. 10. Yiyecekleri çok pişirmeyiniz. 11. Fırın içindeki boşluğu saklama alanı olarak kullanmayınız. Fırının içerisinde ekmek, kurabiye, vb. şeyleri muhafaza etmeyiniz. 12. Fırına yerleştirmeden önce kağıt veya plastik kapların/poşetlerin telli bağlarını ve metal saplarını çıkartınız. 18. Bu cihazı, su kenarında, ıslak zede veya yüzme havuzu kenarında kullanmayınız. 19. Cihaz çalışırken, çıkartılabilir yüzeylerin ısısı yüksek olabilir. Yüzeylerin kullanım sırasında ısınması normaldir. Bu ısınan yüzeyden cihaz kablosunu uzak tutunuz ve fırının havalırmalarının üzerini kapatmayınız. 20. Cihaz kablosunun masa veya tezgah kenarında asılı kalmasına izin vermeyiniz. 21. Fırının temiz şekilde muhafaza edilmemesi yüzeylerin bozulmasına sebep olarak, cihazın kullanım süresini ciddi şekilde azaltabilir ve olası bir tehlikeli duruma sebep olabilir. 22. Biberon ve bebek maması kavanozlarının içerikleri karıştırılmalı veya çalkalanmalıdır ve tüketmeden önce, yanma riskini önlemek için sıcaklığı kontrol edilmelidir. 23. İçeceklerin mikrodalga ile ısıtılması, gecikmiş bir püsküren kaynamaya sebep olabileceğinden, kabı tutarken özen gösterilmelidir. 24. Bu cihaz, güvenliğinden sorumlu bir şahıs tarafından cihazın kullanımı ile ilgili gözetim veya talimat verilmedikçe, fiziksel, duyuşsal veya zihinsel yetersizliği olan veya gerekli deneyim ya da bilgisi olmayan şahıslarca (çocuklar dahil) kullanım için tasarlanmamıştır. 25. Çocuklar, cihazla oynamamaları konusunda uyarılmalıdır. 26. Cihazlar, harici bir sayaç veya ayrı bir uzaktan kuma sistemi ile kullanılacak şekilde tasarlanmamıştır.

5 27. Çıkartılabilen parçalar kullanım sırasında ısınabilir. Küçük çocuklar uzak tutulmalıdır. 28. Buharlı temizleme aletleri kullanılmamalıdır. 29. Kullanım esnasında cihaz ısınır. Fırın içerisindeki ısınan unsurlara dokunmamaya özen gösteriniz. 30. Sadece bu fırın için önerilen ısı aralıklarında kullanınız. (Isıya duyarlı şekilde kullanmak üzere tasarlanmış fırınlar için) 31. UYARI: Cihaz ve çıkartılabilir parçaları kullanım sırasında ısınabilir. Isınan parçalar dokunurken özen gösteriniz. 8 yaşın altındaki çocuklar, sürekli olarak gözetim altında tutulmadıkları halde cihazdan uzak tutulmalıdır. 32. Mikrodalga fırın, dekoratif kapağı açık şekilde çalıştırılmalıdır. (dekoratif kapaklı fırınlar için) 33. Mutfak dolabının yüzeyi ısınabilir. DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE SONRAKİ KULLANIMLARINIZ İÇİN SAKLAYINIZ.

6 Yaralanma Riskini Azaltmak için Topraklama Kurulumu TEHLİKE Elektrik Çarpması Tehlikesi Dahili bileşenlerin bazılarına dokunmak ciddi yaralanmalara veya ölümlere sebep olabilir. Bu cihazı sökmeye çalışmayınız. Uzatma kablosu, praklanabilir tip 3-telli kablo olmalıdır. 3)Uzun kablo, masa veya tezgah kenarından çocuklar tarafından çekilemeyecek veya kazara takılmayacak şekilde ayarlanmalıdır. UYARI Elektrik Çarpması Tehlikesi Topraklamanın düzgün yapılmaması, elektrik çarpmasına sebep olabilir. Cihaz uygun şekilde kurulmadan ve praklanmadan prize takmayınız. Bu cihaz, praklanmalıdır. Kısa devre olması halinde, praklama elektrik akımında gelen kaçağı azaltarak elektrik çarpması riskini azaltır. Bu cihaz, praklama fişi ile birlikte praklama kablosuna sahip bir biçimde tasarlanmıştır. Bu fiş, düzgün bir şekilde kurulmuş ve praklanmış bir prize takılmalıdır. TEMİZLİK Öncelikle cihazı güç kaynağından çıkardığınızdan e olunuz. 1.Kullanımdan sonra, cihazın içini hafif nemli bir bez ile temizleyiniz. 2.Aksesuarları, normal şekilde sabunlu suda temizleyiniz. 3.Kapak çerçevesi ve yalıtım ve yan birimler kirlendiklerinde nemli bir bezle dikkatlice temizlenmelidir. 4.Fırın camını temizlemek için sert aşındırıcı temizlik maddeleri veya keskin metal kazıma aleti kullanmayınız, çünkü bunlar cihaza zarar vererek yüzeyi çizebilir. 5.Temizlik ipucu: Pişen yiyeceklerin sıçradığı fırın duvarlarının daha kolay temizliği için: Eğer praklama talimatları tam olarak bilinmiyorsa veya cihazın düzgün şekilde praklanıp praklanmadığına dair şüphe duyarsanız, derhal bir elektrikçi veya servis personeline danışınız. Eğer uzatma kablosu kullanmanız gerekli ise, sadece 3-telli uzatma kablosu kullanınız. 1.Uzun kabloların karışması ve dolaşması riskini azaltmak için kısa bir güç kablosu te edilmiştir. Bir kaseye yarım limon koyup, 300 ml su (1/4 lt) ekleyerek 10 dakika %100 mikrodalga gücü ile çalıştırınız. Yumuşak ve nemli bir bez kullanarak fırını silerek temizleyiniz.

7 1Eğer uzun bir kablo seti veya uzatma kablosu kullanılırsa: 1)Kablo setinin veya uzatma kablosunun işaretli elektrik noal değeri, en az cihazın elektrik noal değeri kadar büyük olmalıdır.

8 MUTFAK KAPLARI DİKKAT Yaralanma Tehlikesi Yetkili şahıslar haricinde, mikrodalga enerjisinden korunma sağlayan kapağın çıkartılması ile ilgili tamir ve servislerin başka kişilerce yapılması tehlikelidir. Lütfen Mikrodalga fırınlarda kullanılabilir veya mikrodalga fırınlarda kullanılmaması gereken malzemeler bölümündeki talimatlara bakınız. Mikrodalgada kullanımı güvenli olmayan bazı metalik-olmayan kaplar olabilir. Şüphe duymanız halinde, aşağıdaki yolu izleyerek, kafanıza takılan kabı test edebilirsiniz. Kap Testi 1. Kafanıza takılan kabı bir fincan soğuk su ile (250 ml) mikrodalgada kullanılması güvenli olan bir kabın içine koyunuz. 2. Bir dakika boyunca maksimum güçte çalıştırınız. 3. Dikkatlice kaba dokununuz. Eğer boş kap ılıksa, mikrodalgada pişirme için kullanmayınız. 4. Bir dakikalık pişirme süresini aşmayınız.

9 MİKRODALGA FIRINDA KULLANILABİLECEĞİNİZ MALZEMELER Kap Alüyum folyo Esmerleştirme tabağı Yemek takımı Cam kavanozlar Cam eşyalar Fırın pişirme poşetleri Kağıt tabaklar ve bardaklar Kağıt havlular Plastik Streç film Termometreler Yağlanmaz kağıt Açıklama Sadece koruyucu kalkan olarak. Küçük düz parçalar kırmızı et veya tavuk etinin ince kısımlarını kaplayarak fazla pişmesini önlemek için kullanılabilir. Folyo, fırın duvarlarından en az 1 inç (2.5 cm) uzak olmalıdır. İmalatçının talimatlarına bakınız. Esmerleştirme tabağının altı, döner tabla üzerinden en az 3/16 inç (5mm) yüksek olmalıdır. Yanlış kullanım, döner tablanın kırılmasına sebep olabilir. Sadece mikrodalgada kullanımı güvenli olanlar. İmalatçının talimatlarına bakınız. Çatlak veya parçalanmış tabakları kullanmayınız. Mutlaka kapağını çıkartınız. Sadece gıdaları ısıtmak için ılınana kadar kullanınız. Çoğu cam kavanoz ısıya dayanıklı değildir ve kırılabilir. Sadece ısıya dayanıklı fırın cam eşyaları. Metal parçaları olmadığından e olunuz. Çatlak veya parçalanmış tabakları kullanmayınız. İmalatçının talimatlarına bakınız. Metal kulp ile kapatmayınız. Buharın çıkmasını sağlamak için küçük delikler açınız. Sadece kısa süreli pişirme/ısıtma için kullanınız. Pişirme esnasında fırının başından ayrılmayınız. Yeniden ısıtma ve yağı emmesi için gıdaları örtmek için kullanınız. Sadece kısa süreli pişirmeler için gözetim altındayken kullanınız. Sadece mikrodalgada kullanımı güvenli olanlar. İmalatçının talimatlarına bakınız. Mikrodalgada Kullanılabilir etiketi bulunmalıdır. Bazı plastik kaplar içindeki gıdalar ısındıkça yumuşayabilir. Kaynatma poşetleri ve ağzı sıkıca kapatılmış plastik poşetlerde küçük delikler açılmalı ve paket üzerinde gösterilen şekilde hava alması sağlanmalıdır. Sadece mikrodalgada kullanımı güvenli olanlar. Pişirme esnasında nemi tutmak için gıdaları örtmekte kullanınız. Streç fil gıdaya değmemesine özen gösteriniz. Sadece mikrodalgada kullanımı güvenli olanlar (kırmızı et ve şekerleme termometreleri) Gıdaların sıçramasını engellemek, ne tutulmasını sağlamak veya buhar için streç film olarak örtme amaçlı kullanılabilir.

10 MİKRODALGA FIRINDA KULLANILMAMASI GEREKEN MALZEMELER Kaplar Alüyum Tabla Metal saplı gıda kutusu Metal veya metal uçlu kaplar Metal rba bağları Kağıt poşetler Plastik köpük Ahşap Açıklamalar Kıvılcımlanmaya sebep olabilir. Gıdaları mikrodalgada kullanılabilir bir kaba alınız. Kıvılcımlanmaya sebep olabilir. Gıdaları mikrodalgada kullanılabilir bir kaba alınız. Metal, mikrodalga enerjisinin gıdalara ulaşmasını kalkanlar. Metal uçlar ise kıvılcımlanmaya sebep olabilir. Kıvılcımlanmaya sebep olabilir ve fırın içinde ateş oluşmasına sebep olabilir. Fırın içinde ateş oluşmasına sebep olabilir. Plastik köpük, yüksek sıcaklığa maruz kaldığında eriyebilir veya içindeki sıvıya bulabilir. Mikrodalgada kullanılması halinde ahşap maddeler kurur ve bölünüp parçalanabilir.

11 FIRININ MONTAJI Fırın parçalarının ve Aksesuarlarının Adları Fırını ve bütün malzemeleri kutudan ve fırının içindeki boşluktan çıkartınız. Fırınınız aşağıdakilerle birlikte size ulaşır: Cam tabla 1 Döner tabla çember takımı 1 Kullanma kılavuzu 1 A) Kontrol paneli B) Döner tabla mili C) Döner tabla çember takımı D) Cam tabla E) Gözetleme penceresi F) Kapak takımı G) Güvenlik kilit sistemi H) Yalıtkan Kapak Izgara ayağı (Sadece Izgara serisi için) Döner Tabla Kurulumu 1- Yuva (alt taraf) 2- Cam tabla 3- Döner tabla mili 4- Döner tabla çember takımı

12 a. Cam tablayı kesinlikle tersine yerleştirmeyiniz. Cam tabla kesinlikle sabitlenmemelidir. b. Cam tabla ve döner tabla çember takımı pişirme sırasında mutlaka kullanılmalıdır. c. Tüm gıda ve gıda kapları, pişirme için cam tablanın üzerine yerleştirilmelidir. d. Cam tabla veya döner tabla çember takımı çatlar veya kırılırsa, en yakın yetkili hizmet merkezi ile iletişime geçiniz. Kurulum ve Bağlantı 1. Bu cihaz sadece evsel kullanım içindir. 2. Bu fırın sadece gömme kullanım için tasarlanmıştır. Tezgah üstü veya dolap içi kullanım için tasarlanmamıştır. 3. Lütfen özel kurulum talimatlarına uyunuz. 4. Cihaz, 60 cm genişliğinde duvara monte mutfak dolabına (en az 55 cm derinlik ve yerden 85 cm yükseklik) yerleştirilmelidir. 5. Cihazın fişi monte edilmiştir ve sadece uygun şekilde kurulmuş praklı prize bağlantı yapılmalıdır. 6. Şebeke voltajı, noal tabloda belirtilen voltaj ile uyumlu olmalıdır. 7. Priz kurulmuş olmalı ve bağlantı kablosu sadece nitelikli bir elektrikçi tarafından değiştirilmelidir. Priz, artık aşağıdaki kurulum için ulaşılabilir değilse, çok kutuplu bir bağlantı sökme cihazı, en az 3 mm temas aralığı ile kurulum alanında bulundurulmalıdır. 8. Adaptörler, çok yollu şeritler ve uzatma kablosu kullanılmamalıdır. Aşırı yükleme, yangın riskine yol açabilir. Ulaşılabilir yüzeyler, kullanım sırasında sıcak olabilir.

13 Kullanma Talimatları 1. Saat Ayarları Mikrodalga fırın, elektriğe bağlığında, LED ekra 0.00 görüntülenecek ve bir kez bip sesi duyulacaktır. 1. Clock Setting kez basınız, 0.00 görüntülenecektir. Vering saat rakamları When 1) isbir electrified, LED 0:00, buzzer once. yanıp sönecektir. 1) once select function, hour flash. hour, input be within Setting simgesini basarak, saat rakamlarını giriniz, saat değeri 0-23 arasında olmalıdır. 1. Clock 1. Clock Setting 1. Clock Setting When is electrified, flash. LED 0:00, buzzer ring once. 3) ute When, is electrified, LED 0:00, buzzerwhen ring once. is electrified, LED dis 3) dakika rakamları yanıp sönecektir. 1) once basıp, select function, hour flash. 1) once select function, hour flash.1) once select function, hou 4) ute, input be within hour, input be within basarak, dakika hour, input bedeğeri within hour, input ti 4) rakamlarını giriniz, dakika 0-59arasında olmalıdır. 5) finish setting. : flash, light. 3), ute flash. is not, set, ute flash., ute flash. 5) 1)3) If it would not function when ed. simgesi 3) basarak saat ayarı işlei bitiriniz. yanıp sönecek ve ayarlanan During process of setting, if, 4) utestatus, input be within saat yanacaktır. go back previous aumatically. 4) ute, input be within 4) ute, inpu 2. Not: takıldığında işleve başlamayacaktır. 5) 1) Eğer saat finishayarlanmamışsa, setting. : fişe flash, fırın light. 5) finish setting. : flash, light. 5) finish setting. : flash, an 1) If is LED P100. when for s not set, it would not function ed. 1) If is not set, it would not function when ed. 1) If önceki is not set, it would not function Saat ayarlama işleme esnasında, basarsanız, fırın omatik olarak process of setting, if P100, P 80,P 30 or or During During process of want, setting, if 50, P, During process of setting, if p go back dönecektir. previous status aumatically. durumuna geri go back previous status aumatical backadded. previous status aumatically. Clock Setting P 101. forgo each Then 1. Clock Setting 2. When electrified, LED0:05 0:00, buzzer once Mikrodalga Pişirme set is from 95: ring When is electrified, LED 0:00, buzzer ring 1. Clock Setting. 1) again once select function, hour flash. LED P100. for s LEDbasınız. P100. for s LEDhour P100. When is electrified, LED ring once. 1) Bir kez LED ekra P100 görüntülenecektir. 1)cook 0:00, once buzzer select function, flash. If want use for 20 P utes, or want, P100, P 80 50, P 30 can or want, P100, P orflash. P 30 or want, P or hour, input be80 within ) once select function, hourp 50, operate as following P 10 for each added. Then hour, input be within P 10veya for each added. Then P 10 Her for each added. Then basınız istediğiniz seçmek basınız. bastığınızda 1) once, güç seviyesini s P100. için set from 0:05 3), flash. hour, 95:00. input be within ute set from 0:05 95:00. set from 0: görüntülenecektir., uteonaylamak flash. sırasıyla P100, P80, P50, P30 veya3) P10 için 1. Clock Setting again. once again again or.. again. 3) is, ute flash. When 4) electrified, LED, buzzer be ringwithin once. If want use 0:00, cook for 20 utes, can ute input If want use cook for 20 utes, Ifcan want use t 4) ute, basınız ve pişirme süresini 0.05 ile arasında ayarlamak için input be within 0--5 as function, following 1) operate once select hour flash. 3) s operate as following P 80. operate as following 5) finish setting. :P100, flash, light. be within ) ute input 1) once, s. hour once, until s P100 once, s 5).within finish1) setting. : flash, light.p100 1), input be ) s 20:00. simgesini 1) If is not set, it would not function wheniçin ed. çeviriniz. Pişirme işlee başlamak tekrar basınız. or finish setting, setting. flash,, light.it would not function when ed. 5)During once again. 1) If is not set, of if: ute process once again or.. once again or choo 5) 3) Örnek:, flash. 20 dakikalık bir pişirme işlemi için %80 mikrodalga gücü kullanmak fırını During ed. process of isterseniz, setting, if, go1)back previous status aumatically. If is not set, it would not function when step quantities for ment of coding switch are as follow: back, previous status aumatically. 3) s P 80.go During process of setting, if aşağıda gösterilen şekilde çalıştırınız. 3) s P 80. 3) dis ute seconds go back, previous aumatically. 4) : inputstatus be within ) Clock seconds until s 20: Setting : LED P100. s for s bir kez basınca, ekra görüntülenecektir. 4) 1) until P100 20:00. 4) until ov : 30 seconds buzzer LED P100. for s 5) When finish setting. : flash, light. is electrified, LED 0:00, ring once. or want, P100, P 80 P 50, P 30 or 5) : ute would P100. for s 5) is not once LED.when 5)seçmek. 50, P 3 or için want, P100, P 80 P basınız veya%80 mikrodalga gücünü 1) Tekrar select function, hour flash. 1) P If set, it not function ed. 10 for each added. are step quantities ment ofthen coding switch as follow: : 5for utes During process of if 10, switch or step forsetting, ment of coding asp follow:. step quantities for P for each added Then ment of quantities want, Pare 80 50, P 30 or set from 0:05 P100, 95: : 5 seconds go back previous status aumatically : 5 seconds : 5 seconds hour, input be within set from 0:05 95: for each added. Then : 10 simgesini çeviriniz. 1.Clock Setting P again seconds : 10 seconds : 10 seconds 2. again. set from 0:05 95: : 30 seconds When is electrified, LED want can 3) If, ute flash. cook for 20 utes, :use 30 seconds : 30 seconds : 1 ute If want use cook for 20 utes, yo again. 3) Onaylamak için basınız ekra P80 1)görüntülenecektir. operate following once select function, LED P100. for ve s : 1 as ute : 1 ute : If 5 utes operate for as following want use cook 20 utes, can : 5 utes : 5 utes once, want,, s P100. P or 1) P100, P 80 50, P or ) ute input be 30 within operate as following P100 1) once, s. hour, inpu P 10 for each added. Then 4) Fırında görüntülenene kadar pişirme süresini ayarlamak için simgesini 9 once again or. 1) finish once, : s flash, P100. light. 9 95: ) set setting. from 0:05 once again, 3) or ute flash.powe çeviriniz. 1) If is not set, it would not function when ed. again. once again. 3) or s P 80. During process of setting, if3), can s P 80. If want use cook for 20 utes, 4) ute, in go back previous status aumatically. as following 4)operate 3) until s 20:00. s P 80. 4) 5) s 20: until finish setting. : flash 1) once, s P100. 5) 4). until s 20:00. 5). is not set, it would not functi 1) If LED P100. for s once step quantities ment of coding switch. are as follow: again or for During process of setting, if yo

14 5) Pişirme işlee başlamak için basınız. Not: Kodlama düğmesinin ayarlama süresi için aşama miktarları aşağıdaki gibidir: 0-1 dakika: 5 saniye 1-5 dakika: 10 saniye 5-10 dakika: 30 saniye dakika: 1 dakika dakika: 5 dakika Mikrodalga Paneli Talimatları Sıra Ekran Mikrodalga Gücü 1 P100 %100 2 P80 %80 %50 Power Pad instructions Order 3 Display P P100 P30 100% %30 5 P 80 P10 %10 2 Pad instructions Order Display 1 P100 2 P 80 3 P 50 50% 3 P 50 4 P 30 30% 4 P 30 5 P 10 5 P 10 10% 3. Izgara veya Birleşik Pişirme 1. Clock Setting 3. Grill or Combi. 3. Grill or Combi. When is electrified, LED 0:00, buzzer ring once. LED G, once for s or LED G, pre basarak, LED ekra görüntülenecektir. 1) G select function, hour flash. want, G, C-1 or C-2 for each added. Then want, hour, input be within for each added. Then basınız veya istediğiniz gücü seçmek için simgesini çeviriniz. Her basışınızda G, C1. Clock Setting c set from 0:05 Pad 95:00. again set from 0:05 95:00. instructions When ute electrified, LED 0:00, buzzer wil 3), is flash... Display Order Power 1 veya C-2 görüntülenecektir. Ardından onaylamak basınız ve hour flash. 1) için once select function, If want use 55% 45% grill (C-1) cook for If want use 55% 100% Pad instructions P100 following ute, input be within utes, 1 can operate 4) as 10 utes, can operate as Display Order Power hour, input be within 0pişirme süresini 0.05 ile arasında belirlemek için simgesini çeviriniz. Tekrar 1) 2once, s 1) once, s G P G. 80 5) finish setting. 100%: flash, light. P ), ute flash. 3once again or işlee mode. 50% once again or P basarak pişirme başlayınız. 1) 50 If combi. is not 1set, it would not function when ed. 2 P80 During process of setting, if, input be within 4 3) C-1. 3)30% ute, dis P s 30 go4)back previous status aumatically. 3 Örnek: 10 dakikalık pişirme işlemi içinp%55 %45 ızgara gücü (C-1) 50 mikrodalga gücü ve 50% 5 2. P 10 ediniz. 5) 10% finish setting. : flash, light. isterseniz, aşağıdaki 4) kullanmak adımları until until ove 30% 4 P takip 30 s 10:00. 4) 3. Grill or Combi. 1) If is not set, it would when ed. LED P100. not function for s 10% 5 During process of setting, if, ov P 10 basınca, 5) for s 5) 1) Bir. LED orp. 30 or or G, want, P100, 80 P 50, P kez ekra G görüntülenir. 1. Clock Setting go back previous status aumatically. 3. Grill Combi. or want, buzzer G, C-1 or Then C-2 P 10 for0:00, each added. When is electrified, LED ring once. Grill/Combi. Pad instructions Grill/Combi. Pad instructions 2. for each added. Then seçmek from 0:05 or setmodunu 95:00. LED basınız G, for için s Grill Tekrar veya combi.1 1) once select function, hour flash. Order Display Order Display Power again Power set from 0:05 95:00. again want,. G, C-1 or C-2 LED P100. forpower s. G G 1 1 for hourthen, input be within If want use cook for 20 utes, can each added. 100% 0% 0%50, or want, P100, P 80 P simgesini çeviriniz. If want use 55% 45% grill (C-1) cook for operate as for following set from 0:05 95:00. again added P 10 each. Then 2 C-1 45% 10ute utes, canflash. operate as following 55% 55% 3)2,C-1. 1) once, s setp100. from 0:05 95:00. 1) If want use once, s G.45% grill (C-1) 55% cook for 3 3 C-2 C-2 64% 36% 36% again. 4) ute, input be within once again or In. 10 utes, can operate as following If half grill passes, sounds twice, this is normal. order If half grill passes, sounds twic once again or combi. 1 mode. If want use cook for 20 ute have a better effect s foodg. over, have a better effect of grilling food, shoul 1) of grilling food, once, as door, following 5) finish setting.. light. 3) : operate s P 80. close door, n flash, continue close n co If no operation, 3) s C-1. once again or combi. 1 mode. 1) once, s P100. continue working. continue working. 1) If is not set, it would not function when ed. if until s 20:00. During process of 4)setting,, 4) s 10:00. until once again or p

15 1. Clock Setting When is electrified, LED basınca ekra C-1 görüntülenir. 3) Onaylamak için 1) once select function, hour, inpu 4) Fırında görüntülenene kadar pişirme süresini ayarlamak için çeviriniz. 5) simgesini 3), ute flash. 4) ute, in 5) finish setting. : flash basarak pişirme işlee başlayabilirsiniz. Grill/Combi. Panel Talimatları Sıra Ekran Mikrodalga 1 G %0 2 C-1 %55 3 C-2 %36 1) If is not set, it would not functi During process of setting, if yo go back previous status aumat Gücü Izgara Gücü 2. %100 LED P100. Pre %45 or want, %64 P 10 for each added. Then pr set from again. Not: Izgara süresinin yarısı geçince, fırın iki kez bip sesi çıkaracaktır ve bu normaldir. If want use pow operate as following steps Izgara gıdalardan daha iyi sonuç almak için, gıdayı çevirmeniz, kapağı kapatmanız 1) once, s P1 gerekmektedir. Eğer herhangi bir işlem yapmazsanız fırın pişirmeye devam edecektir. once again or 3) 4. Hızlı Başlatma 4) until 5) 1) Bekleme konumunda, c. step quantities for ment of t basarak %100 güç ile 30 saniyelik pişirmeye : 5 seconds : 10 seconds : 30 seconds : 1 ute başlayınız, basmaya devam etmeniz halinde her seferinde 30 saniye artarak 95 dakikaya kadar çıkabilirsiniz. Mikrodalga, ızgara, birleşik pişirme veya süreli buz çözme konumunda, : 5 utes 1. Clock Setting When is electrified, LED 0:00, buzzer ring once. her basış, pişirme süresini 30 saniye arttıracaktır. 1) 3) Bekleme konumunda, 3) once select function, hour flash. hour, input be within simgesini sola çevirerek %100 mikrodalga gücü ile pişirme süresini ayarlayınız ve ardından 4) 5), ute flash. basarak pişirmeye başlayınız. ute, input be within finish setting. : flash, light. 1) If is not set, it would not function when ed. During process of setting, if, go back previous status aumatically. 2. or LED P100. for s want, P100, P 80 P 50, P 30 or P 10 for each added. Then set from 0:05 95:00. 9

16 1) In waiting state, s t art 30 seconds' with 100%, each added increase 30 seconds up 95 utes. In, grill, combination or defrost state, each of can increase 30 seconds of. 4. Quick Start 3) left set with 100% with 100%, 1) In In waiting waiting state, state, s t art 30 seconds', n each added increase 30 seconds up. 95 utes. 5. Ağırlığa Göre Buz Çözme In, grill, combination or defrost state, each of Clock Setting Defrost By Weight can increase 30 seconds of. When is electrified, 0:00, buzzer ring once. 1) once, LED def1. 1) bir basınız ve ardından fırın ekranında def1 görüntülenecektir. 3) In waiting state, kez left set with 100% 1), once select function, hour flash. n. select weight of food from g. By Weight hour, input be within Defrost 3) defrosting. simgesini çevirerek, yiyecek ağırlığını 100 ila 2000 g arasında 1) once, def1. 3), ute flash. seçiniz. 6. By Defrost Time select weight of food from g. için, def2. basınız. 1) 3) Buz çözme once,işlee başlamak 4) ute, input be within ) select defrosting. defrost. The MAX is 95 utes. 6. Süreye Göre Buz Çözme 5) finish setting. : flash, light. 1. Clock Setting 3) defrosting.the defrost is P 30, 6. Defrost By Time 1) If is notisset, it would function when0:00, ed. it cannot electrified, not LED buzzer ring once. 1)When be changed. once, kez def2. 1) bir basınız veif ardından def2 görüntülenecektir. During process of setting, fırın ekranında, 1) go back once select function, hour flash. previous status aumatically. select defrost. The MAX is 95 utes. 7. Kitchen Timer 2. hour, defrost input within 3) defrosting.the is Pbe30, (1) simgesini twice, LEDçevirerek, buz 00:00, r indicar light. MAX süre, 95 dakikadır. çözme işlei seçiniz. it cannot be changed. LED P100. for is s (3), enter correct. (The maximum 95 utes.) ute flash. or want, P100, P 80 P 50, P 30 or (3) confirm setting, r indicar flash. 3) basarak, buz çözme işlei başlatınız. 7.P Kitchen Timer 10 for each added. Then Buz çözme gücü P30 dur (4)4) When is reached, indicar go out. The buzzer ring 5 s. kitchen ute, input be within LED set r frodicar 0:05 95:00. (1) twice, 00:00, light. değiştirilemez. If has been set (24-hour system), LED current. again. finish setting. maximum flash, is light. (5) enter correct. : (The 95 utes.) The kitchen Time is different from 24-hour system. Kitchen Timer is a r. If want use cook for 20 utes, can 7. Mutfak Zamanlayıcısı (3) 1) If isnot confirm indicarwhen flash. set, itsetting, would r not function ed. operate as following process of if, (4) When During kitchen is reached, setting, indicar go out. The buzzer ring 5 s. 8. 1) Inquiring Function go back previous status aumatically. once, s P100. If has been set (24-hour system), LED current. (1) In states grill combination, 00.00, (1) of, iki kez basınca, LED ekra görüntülecek ve zaman 1. Clock Setting 2. ve göstergesi current be ed 3 seconds. After 3 seconds, back The kitchen Time is different from 24-hour Kitchen is a r. once againfor or system. When is Timer electrified,. LED 0:00, buzzer ring once. yanacaktır. former state; LED P100. for s 1) once select function, hour flash. (3) In state, inquire for 30 3 or P P Function want, s P100, P 50, P 8.or Inquiring seconds. of for each added., Then (1)PIn10 states, grill combination, hour, input be within ( İstenen zamanı için, çeviriniz. (Maksimum pişirme süresi 95 4) girmek untilsimgesini s 20:00. current be ed for 3 seconds. After 3 seconds, set from 0:05 95:00. back 3), ute flash. dakikadır.) former state;.. 5) again ( In state, inquire are for 3 step quantities ment of coding as follow: If want for use cook switch for 20 utes, can 11 seconds ) ute, input be within : 5 seconds operate as following (3) Ayarları onaylamak için basınız. Zaman göstergesi yanıp sönecektir : 10 seconds 1) once, 5) s P100. finish setting. : flash, light : 30 seconds (4) Mutfak zamanı ayarlığında, saat göstergesi çıkacaktır. Alarm 5 defa çalacaktır once : 1again ute is not set, it would not function when ed. Eğer or 1) If. 11 During process of setting, if, : 5 utes saat ayarlanmışsa (24 saatlik sistem), LED ekran güncel zamanı göstereektir. go back previous status aumatically. 3) s P Not: Mutfak zamanı 24-saatlik sistemden farklıdır. Mutfak Zamanlayıcısı sadece bir sayaçtır. 4) until s 20:00. LED P100. for s 5) starr. want, P100, P 80 P 50, P 30 or step quantities for ment of as follow: P 10 forcoding each switch added are. Then : 5 seconds set from 0:05 95: : 10 seconds again : 30 seconds If want use cook for 20 utes, can : 1 ute operate as following : 5 utes 1) once, s P once again or. 3) s P 80. 4) until s 20:00. 5).

17 4) ute figure 5) finish setting. : w 1) If is not set, it would no During process of setti go back previous status a 8. Sorgulama İşlevi 2. (1) Mikrodalga, ızgara ve birleşik pişirme konumunda, gücü kontrol etmek için LED P10 wa basınız. Mevcut güç 3 saniye boyunca görüntülenecektir. or 3 saniye sonra, P 10 for each added. T fırın önceki haline geri dönecektir. ( Pişirme konumunda, süreyi sorgulamak için set ti again. If want use microwa basınız ve süre, 3 saniye operate as followin boyunca görüntülenecektir. 1) 1. Clock Setting once, displa When is electrified, LED 0:00, buzzer ring once. once again or 9. Omatik Menü 1) 1) Menüyü seçmek için 3) once select function, hour flash. 3) hour, input be within simgesini çevirince A-1 ile A-10 arası görüntülenecektir., ute 1. flash. Clock Setting 4) 0:00,. When 5) is electrified, LED buz step quantities for ment ute, input within 1) once be select function, hour fla : 5 seconds basarak onaylayınız. 4) input : 10 seconds finish setting. : flash, light. hour, be w simgesini çeviriniz : 30 seconds 1) If is not set, it would not function when ed ), ute flash. : 1 ute During process of setting, if, : 5 utes go back previous status aumatically. 5) 3) Menü tablosunda belirtilen varsayılan ağırlığı seçmek için 4) Pişirme işlee başlamak için, basınız. 1. Clock Setting 4) 2. ute, input be When is electrified, LED 0:00, buzzer ring once. Örnek: 350 g balık pişirmek için, Menü P100. seçeneğini isterseniz; Omatik LED for s 5) kullanmak finish setting. : flash, 1) once select function, hour flash. want, P is80 50,it P 30 not or function when ed 1) IfP100, notpset, would P 10 for each added. Then, process of if within, During hour input setting, be Ekra A-4 görüntülenene kadar simgesini saat yönünde çeviriniz. go back previous status aumatically. set from 0:05 95:00. or 1) 3) again.,2. ute1. Setting flash. Clock for is electrified, LED displa use When cook 20 utes, can Onaylamak için If want basınız. LED P100. for t 3) 4) ute input within operate as following 1), once select befunction, hour fi or want, P100, P 80 1) once, s P100. 5) P finish flash, hour light. input 10 added. Then setting. for :each, 350 simgesi görüntülenene kadar balık ağırlığını seçmek için simgesini set from 0:05 95:00. P once again1)orif. is not set, it would not function when ed. 3), ute çeviriniz. During process of setting, if, flash. again. go back previous status aumatically. 3) s P 80. If want use cook for 20 m 4) as ute, input tim following 2. operate başlamak until s 20:00. 4) Pişirme4) işlee için basınız. 1) once, s P100. LED 5) setting. for s P100. finish : flash, t. or P100, Pit80 50, P 30micro orwh once again oris P If want, not set, would not function step quantities for ment of coding1)switch are as follow: P 10 for each added. Then During process of setting, if pre : 5 seconds back previous status aumatically. go s P 80. 3) set from 0:05 95: : 10 seconds : 30 seconds again. 4) until s : 1 ute If want use cook for 20 utes, can LED P : 5 utesoperate 5) as following. or want, P10 1) once step, quantities s P100. for ment of coding switch a P 10 for each added. Then : 5 seconds set from 0:05 once again or seconds : 10 5) 3) 4) 5) again : 30 seconds P 80. wants use c :If 1 ute : 5 utes operate as following until s 20:00. 1) once, s P once again or

18 4). If want use Au Menu cook fish for 350g. 1) wise till A-4 s. confirm. 10. Çoklu Pişirme 1. Clock Setting 3) select weight of fish till 350 s. 4) When is electrified,. LED 0:00, buzzer ring once. Pişirme için, en fazla iki bölüm seçilebilir. Çoklu pişirme işlede, eğer biri buz çözme ise, 1) once select function, hour flash. 1. Clock Setting ilk bölüme buz çözme uygulanacaktır. 10. Multi-section When is electrified, LED 0:00, buzzer ring once. hour, input be within At most 2 sections can be set for. In multi-section, if one section is 1) once select function, hour flash. defrosting, n defrosting shall be placed in first section. 3), ute flash. işlemi yapmak If want isterseniz, defrost aşağıdaki food for 5 hour utes şekilde, fırını n çalıştırınız: input cook with be within for 7 utes, operate it as following: 4) ute, input be within ) 3) once,, ute flash. def2. Örnek: Önce 5 dakika buz çözme ve ardından %80 mikrodalga gücü ile 7 dakika pişirme 1. Clock 1) Setting iki kez basınca fırın ekranında def2 görüntülenecektir. 5) When finish is electrified, setting. : LED flash, 0:00, buzzer light. ring once. select defrost till 5:00 s. 1) 4) Buz çözme once süresini select ayarlamak ute function, için,, ekra hour input 5.00 flash. görüntülenene be within kadar ) If is not set, it would not function when ed. 3) During once, process of s setting, P100. if, 5) finish setting. : flash, light. go back previous hour, status aumatically. input be within simgesini çeviriniz. 4) 1) If once again is or not set, it would not function when ed ), During ute process of flash. setting, if, 5) 3) go LED back previous P100. status aumatically. bir kez basınca, ekra s P100 P 80. görüntülenecektir. for s 1. Clock Setting or 4) 2. ute, want, input P100, P 80 be P within 50, P or When is electrified, LED 0:00, buzzer ring once. 6) P 10 for each added. till Then s 7:00. 5) 1) 4) Tekrar once finish select LED setting. basınız function, : veya flash, P100. %80 hour mikrodalga flash. gücünü light. for s seçmek için set from 0:05 95:00. or want, P100, P 80 P 50, P 30 or 7) 1) If is not set, it would not buzzer function, when sound ed. again. once for P During 10 process for hour of each, added setting,. if input Then be, within first section, simgesini defrosting çeviriniz. counts down; buzzer sound once again If go back want use previous status aumatically. cook for 20 utes, can set from 0:05 95:00. 3) entering operate second,. ute as When following flash. finishes, buzzer sounds five s. 2. again. 1) 5) once, s P100. İşlemi onaylamak If want için use bastığınızda cook for ekra 201. utes, Clock P80 Setting can 4) LED ute, P100. input for be s within operate once again or as following When is electrified, LED dis görüntülenecektir.. or want, P100, P 80 P 50, P 30 or 5) 1) finish once setting., : s flash, P100. light. 1) once select function, ho P 10 for each added. Then 3) 12 s P 80. 1) If is not set, set it would not once again or function from 0:05 when 95:00. ed.. hour, input t 6) Pişirme During süresini process ayarlamak of setting, için fırında if P80 görüntülenene, kadar simgesini 4) go again back previous. status aumatically. until s 20:00. 3) çeviriniz. If want use cook s for 20 utes, P 80. 3), ute flash. can 5) 2.. operate as following 4) step quantities for ment of until coding switch s are as follow: 20:00. 1) once LED, s P100. P100. for s 4) ute, inpu 7) Pişirme işlei : 5 seconds başlatmak için, basınız. İlk işlem için bir kez bip or 5) want,. P100, P 80 P 50, once : 10 again seconds or 5) P. 30 or finish setting. : flash, a sesi duyulacaktır ve buz çözme işlemi geriye doğru saymaya başlayacaktır. İkinci P step for : each quantities 30 seconds added for. ment Then of coding switch are as follow: 1) If is not set, it would not function 3) işleme geçtiğinde : 1 ute set tekrar : 5 seconds bir kez bip from sesi 0:05 duyulacaktır. 95:00. Pişirme işlemi bittiğinde, beş s P 80. During process of setting, if : 5 utes : 10 seconds sefer again bip sesi gelir.. go back previous status aumatica : 30 seconds 4) If want use until cook s for 20 20:00. utes, can : 1 ute 2. operate as following 9 5) : 5 utes. LED P100. 1) once, s P100. step quantities for ment of coding switch are as follow: or want, P : 5 seconds 9 once again or P. 10 for each added. Then pres : 10 seconds set from 0 3) : 30 seconds s P : 1 ute again. 4) : 5 utes until s 20:00. If want use operate as following 5). 9 1) once, s P100 step quantities for ment of coding switch are as follow: : 5 seconds : 10 seconds : 30 seconds : 1 ute : 5 utes once again or cho 3) d 4) until o 9 5). step quantities for ment of

19 Menü Tablosu: Menü Ağırlık Ekran A g 200 Pizza 400 g g 200 A g 400 Patates 600 g g 250 A g 350 Et 450 g g 250 A g 350 Balık 450 g g 200 A g 300 Sebzeler 400 g fincan (120 ml) 1 A-6 2 fincan (240 ml) 2 İçecekler 3 fincan (360 ml) 3 A-7 50 g (450 ml soğuk su ile) 50 Makarnalar 100 g (800 ml soğuk su ile) 100 A-8 50 g 50 Patlamış Mısır 100 g g 400 A g 800 Tavuk 1200 g g 200 A g 400 Yeniden Isıtma 600 g 600 Not: A-9 (Tavuk) pişirme işlemi sırasında, fırın, gıdaları ters çevireceğiniz zaman iki kez bip sesi çıkaracaktır. Pişirmesine devam etmesi için bırakabilirsiniz. Ancak daha iyi sonuç almak için, gıdaları ters çevirmeniz, kapağı kapatmanız ve ardından pişirme işlee devam etmek için basmanız gerekmektedir.

20 11. Çocuklar için Kilit İşlevi Kilit: Bekleme konumunda, 3 saniye boyunca basınız, çocuk kilidinin girildiğine dair uzun bir bip sesi gelecektir ve eğer süre ayarlanmışsa, mevcut süre görüntülenecektir. Yoksa, LED ekra görüntülenecektir. Kilidin Kaldırılması: Kilitli konumda, 3 saniye boyunca basınız, çocuk kilidinin kaldırıldığına dair uzun bir bip sesi gelecektir. 12. Özellikler (1) Başlangıçta düğmeyi çevirirken bir bip sesi duyulacaktır. ( Pişirme işlemi esnasında kapak açılırsa pişirme işlee devam etmesi için tekrar basılmalıdır. (3) Pişirme programı ayarlıktan sonra, bir dakika boyunca basılmaz. Güncel zaman görüntülenecektir. Ayarlar iptal edilebilir. (4) Doğru işlem girişi sonrası bir bip sesi duyulacaktır, yanlış giriş yapılmışsa ses gelmez. (5) Pişirme işlemi tamamlığında, cihaz beş defa bip sesi çıkartacaktır.

21 Sorun Giderme TV alıcısına müdahale eden mikrodalga fırınlar Düşük fırın aydınlatması Kapak ve sıcak hava kanallarında biriken buhar Fırın içinde gıda olmadan yanlışlıkla çalışmaya başladıysa Normal Radyo ve TV alıcılar, mikrodalga fırınlar çalışırken etkilenebilir. Bu tıpkı karıştırıcı, elektrik süpürgesi ve elektrikli fan gibi küçük ev aletlerinin etkisine benzer. Bu durum normaldir. Düşük güçteki mikrodalga pişirme işlede, fırın ışığı azalabilir. Bu durum, normaldir. Pişirme esnasında, gıdalardan buhar gelebilir. Buharın çoğu, havalırmadan çıkacaktır. Ancak, bir kısmı fırın duvarı gibi serin yerlerde birikebilir. Bu durum, normaldir. İçinde gıda olmadan bu biri çalıştırılması yasaktır. Bu tehlikeli bir durumdur. Sorun Muhtemel Sebep Çözüm Fırın çalışmıyor. (1) Güç kablosu tam olarak takılı değildir. Fişten çıkartınız. 10 saniye bekledikten sonra tekrar takınız. ( Sigorta yanmış veya devre kesici anahtar çalışıyor olabilir. Sigortayı değiştiriniz veya devre kesiciyi sıfırlayınız (şirketimizin profesyonel personeli tarafından tamir edilmelidir) (3) Prizde sorun vardır. Diğer elektrikli aletlerle prizi kontrol ediniz. Fırın ısınmıyor. (4) Kapak tam kapatılmamış Kapağı iyice kapatınız. olabilir. Cam döner tabla, mikrodalga fırın çalışırken gürültü çıkartıyor. (5) Döner başlık veya fırın tabanı kirli olabilir. Kirli parçaları temizlemek için Mikrodalga Fırın Bakımı bölümüne bakınız. Atık Elektrikli ve Elektronik Donanım (WEEE) yönergesine gereğince, WEEE ayrı ayrı planmalı ve sınıflırılmalıdır. Eğer gelecekte bu ürünü atmak isterseniz, lütfen bu ürünü normal ev atıkları ile birlikte ATMAYINIZ. Lütfen, mevcut olan yerlerde WEE plama noktalarına gönderiniz.

22

Mikrodalga Fırın KULLANMA KILAVUZU MODEL: MWE 205 FI

Mikrodalga Fırın KULLANMA KILAVUZU MODEL: MWE 205 FI Mikrodalga Fırın KULLANMA KILAVUZU MODEL: MWE 205 FI Lütfen mikrodalga fırınınızı kullanmaya başlamadan önce buradaki talimatları dikkatlice okuyunuz ve saklayınız. Bu talimatlara uygun kullanmanız halinde,

Detaylı

! Mikrodalga Kullanma Kılavuzu!

! Mikrodalga Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. BO243MW A. Kullanma Talimatları 1. Saati Ayarlama: Mikrodalga ilk çalıştırıldığı zaman, ekran 0:00 ı gösterecek ve bir kez sinyal sesi duyulacak.

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.#

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# A. Mikrodalganızı Tanıyın Ankastre Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. MW7880 Digital Gösterge Mikrodalga/ Izgara/Kombo Defrost / Çözme Timer / Saat Durdurma Başlatma Yuvarlak

Detaylı

KULLANICI TALİMATLARI HMG 280 X

KULLANICI TALİMATLARI HMG 280 X KULLANICI TALİMATLARI HMG 280 X MUHTEMELEN MARUZ KALABİLECEKLERİNİZDEN KAÇINMANIZ İÇİN ÖNLEMLER AŞIRI MİKRODALGA ENERJİSİ (a) Bu fırını kapağı açıkken çalıştırmayın. Mikrodalga enerjisi zarar verici sonuca

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

Kullanım kılavuzu MWE 22 EGL MWE 22 EGR

Kullanım kılavuzu MWE 22 EGL MWE 22 EGR Kullanım kılavuzu TR MWE 22 EGL MWE 22 EGR Fırınınızın açıklaması 6 1 2 3 4 5 1. Kilit mangalları 4. Seramik taban 2. Kapı pencere camı 5. Kontrol paneli 3. Açılır ızgara 6. Raf 1. Start/Stop düğmesi 5.

Detaylı

VESTEL AMWX-20G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL

VESTEL AMWX-20G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL VESTEL AMWX-20G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL AŞIRI MİKRODALGA FIRIN ENERJİSİNE MARUZ KALMAYI ÖNLEME İLE İLGİLİ ÖNLEMLER a. Tehlikeli mikrodalga enerjisine maruz kalma tehlikesi olduğundan,

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

MİKRODALGA FIRIN TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMBG 25 GDFW HMBG 25 GDFB

MİKRODALGA FIRIN TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMBG 25 GDFW HMBG 25 GDFB MİKRODALGA FIRIN TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMBG 25 GDFW HMBG 25 GDFB Mikrodalga Fırın KULLANIM KILAVUZU MODEL: HMBG25GDFW HMBG25GDFB Mikrodalga fırınınızı kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun.

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 TR E F B D C A 3 TÜRKÇE 14-17 4 HAIR DRYER HD 2509 Güvenlik Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki bilgilere dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır.

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

KITCHEN SCALES KW 4060 TÜRKÇE

KITCHEN SCALES KW 4060 TÜRKÇE KITCHEN SCALES KW 4060 TÜRKÇE A B C D E F 2 TÜRKÇE 61-65 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanabilecek hasarları önlemek

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI SOS BAİN MARİE (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KĠTABI

KULLANMA VE BAKIM KĠTABI KULLANMA VE BAKIM KĠTABI PATATES DĠNLENDĠRME (ELEKTRĠKLĠ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO

107404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG VP300 SERIES USER MANUAL MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO 07404503 B INSTRUCTIONS FOR USE BRUGSANVISNING BETRIEBSANLEITUNG MODE D EMPLOI INSTRUCCIONES DE USO VP300 SERIES USER MANUAL Türkçe Kullanıcıdan beklenen işlemler resimlerde gösterilmiştir. Diğer bütün

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII

LED Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88346HB54XVII LED Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88346HB54XVII 2017-07 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE TR A B C D E F G H 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları Li-Ion Akkupack Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları STABILA Lityum İyon Akü Kartuşu ve AC Adaptörü Kullanma Kılavuzu Önemli uyarılar Güvenlik uyarılarını ve Kullanma Kılavuzunu dikkatlice okuyun. Bu

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Kendinden Ayarlı Ekmek Kılavuzu 5. Isıtma Düğmesi 2. Geniş Yuvalar 6. Defrost Düğmesi 3. Kontrol Kolu 7. İptal

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4668/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 TR Kullanım kılavuzu abc h g f e d i j Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE A B C D E F 1 2 3 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

Tehlike! Uyarıyı dikkate almamanız, elektrik çarpması sonucunda hayati risk taşıyan yaralanmalara neden olabilir.

Tehlike! Uyarıyı dikkate almamanız, elektrik çarpması sonucunda hayati risk taşıyan yaralanmalara neden olabilir. GİRİŞ Bir De'Longhi ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kendinizi tehlikeye atma ya da cihaza zarar verme riskinden kaçınmak için lütfen birkaç dakikanızı ayırarak bu talimatları okuyunuz. Bu talimatlarda

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI IZGARA (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI Işıklı perde tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VI 2016-06 332 481 Değerli Müşterimiz! Yeni buz kristalli ışıklı perdeniz yumuşak ve noel ortamını andıran bir ışık saçar. Yeni

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA KULLANMA KILAVUZU Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyunuz ve daha sonra başvurmak üzere saklayınız. Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE

COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE COFFEE MILL CM 3260 TÜRKÇE A B C D E 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm güvenlik talimatlarına

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları GARANTİ 2 YIL Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım

Detaylı

ankastre ve setüstü ocak

ankastre ve setüstü ocak ankastre ve setüstü ocak İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri 5 Ocağınızın Kurulumu 6 Elektrik bağlantısı ve güvenlik 8 Gaz bağlantısı ve güvenlik 9 Gazlı Ocakların Gaz Tipine Göre Ayarlanması 10 Kumanda

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over

K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over Model No K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Oven Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual K 36 Black Master Elektrikli Fırın Electric Over MAIN PART 5 4 6 3 7 2 1 1 Door handle 2 Heat resistant

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen

Detaylı

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 TR F E G D B C A 3 TÜRKÇE 11-13 4 HAIR DRYER HD 3700 Güvenlik Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY

PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY PROFESSIONELL HAIR CLIPPER WET AND DRY MC 9542 TÜRKÇE 1 2 3 4 8 5 6 7 A B C I H D G F E 3 TÜRKÇE 26-35 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Hasar

Detaylı

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII

Avize. Montaj talimatı 88448HB11XVII Avize tr Montaj talimatı 88448HB11XVII 2016-09 335 755 Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

CHOPPER CH 6280 CH 6280 W/T/L/R

CHOPPER CH 6280 CH 6280 W/T/L/R CHOPPER CH 6280 CH 6280 W/T/L/R TR A B C D E F G H I 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu kılavuzu ileride

Detaylı

HUP 200 DERİN DONDURUCU

HUP 200 DERİN DONDURUCU Kullanım Kılavuzu HUP 200 DERİN DONDURUCU ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu uyarılar güvenliğiniz açısından önemlidir. Cihazı kurmadan veya kullanmadan önce bu uyarıları anladığınızdan emin olun. Güvenliğiniz

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER

CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER CATWALK COLLECTION CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 6280 TÜRKÇE A B C D E F G H I 1 2 3 3 TÜRKÇE 14-17 4 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan

Detaylı

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 9155 TOMMY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

TR Mika ısıtıcı 03 02

TR Mika ısıtıcı 03 02 Mika ısıtıcı TR Mika ısıtıcı 03 02 03 Ref : 2000014460 (beyaz) 2000014463 (siyah) TR Haydi başlayalım... Bu talimatlar güvenliğiniz içindir. Lütfen kullanımdan önce bunları iyice okuyunuz ve ileride başvurmak

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI DEVRİLİR TAVA (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

ELECTRONİC CAT & DOG REPELLER

ELECTRONİC CAT & DOG REPELLER RH 1500 REPEL RH 1500 ELECTRONİC CAT & DOG REPELLER Repel kedi köpek hayvan kovucu 1500 m2 bir alanı etkileyecek şekilde tasarlanmış son derece başarılı bir cihazdır. Sesi ortama 260 Derece emisyon açısı

Detaylı

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Güvenlik ve Uyarılar a. Uyarılar b. Güvenlik Önlemleri 2. Cihaz Tanımı a. Solar Jeneratör 600W/1000W/2000W b. Tasarım

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Seramik Kapak G Musluk B Filtre H Gösterge C Seramik Çaydanlık I Taban Kapağı D Çaydanlık Muhafazası J Taban

Detaylı

Cihazınızın Parçalarının İsimleri

Cihazınızın Parçalarının İsimleri Cihazınızı çalıştırmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ilerde yararlanmak için saklayın. Cihazınızın Parçalarının İsimleri 1. Su Eksik Göstergesi (sarı) 2. Isıtma Göstergesi (kırmızı)

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

Süt köpürtücü. Kullanım Kılavuzu ve Tarifler. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Süt köpürtücü. Kullanım Kılavuzu ve Tarifler. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Süt köpürtücü Kullanım Kılavuzu ve Tarifler Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Değerli Müşterimiz! Yeni süt köpürtücünüzle hızlı ve kolay bir şekilde cappuccino, sütlü kahve ve diğer sütlü spesiyalleriniz

Detaylı