Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle"

Transkript

1

2 v Hayatın her anında zarafet ve şıklık sizinle Mutluluk, özenle düşünülmüş hassas detaylarda gizlidir. anlayışıyla yaşam alanlarına zarif ve şık dokunuşlarla hayat veriyoruz. Biz, ihtiyaca yönelik estetik çözümlerimizle hayatınızı kolaylaştırmak için varız. Yapılarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz mutfak ve banyo dolabı, kapı, raydolap ve vestiyer gibi mobilya ürünlerini kaliteli hammadde, kaliteli işçilik ve kaliteli hizmet üçgeninde çalışmalarını sürdüren kendi fabrikamızda üretmekteyiz. Sektörümüzdeki teknolojik ve lojistik gelişmeleri yakından takip ederek ürünlerimizi, kurumsallaşma sürecini profesyonelce yürüten Nahar Mutfak ve Nahar Banyo markaları ile sizlere sunmaktayız. Müşteri memnuniyetini temele alarak kaliteli ürünü en iyi koşullarla tüketiciye sunan bir firma olma arzumuzu ve becerimizi her geçen gün daha da geliştirmekteyiz. Lider ülkenin sektörüne yön veren lider kuruluşlarından biri olarak 2023 yılı hedeflerimiz arasında bugünkü kalite anlayışımızla varlığımızı o günlere taşımak yer almaktadır.

3 4 ANADOLU - ARAS İNŞAAT - BEYAZ PARK EVLERİ ( BAĞLICA ) 66 Daire ve 4 Villa dan oluşan konut inşaatının; mutfak dolabı, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, çamaşır odası, bambu kaplama iç kapılar, vestiyer ve raydolap imalatları yapılmıştır. beyaz park evleri

4 6 ANADOLU - ARAS İNŞAAT - BEYAZ PARK EVLERİ ( BAĞLICA )

5 8 ANADOLU - ARAS İNŞAAT - BEYAZ PARK EVLERİ ( BAĞLICA )

6 10 ARSLAN İNŞAAT (BAĞLICA) 12 daireli konut inşaatının; TEAK KAPLAMALI mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, çamaşır odası, giyinme odası dolabı ve TEAK kaplamalı iç kapı imalatları yapılmıştır. bağlıca

7 12 ARSLAN İNŞAAT (BAĞLICA)

8 14 ASM GRUP- BURÇ 2 KONUTLARI ( ELVANKENT ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI: Mutfak, kiler, genel banyo, ebeveyn banyo, vestiyer, giyinme odası.

9 16 ASM GRUP- BURÇ 2 KONUTLARI ( ELVANKENT ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI

10 18 ASM GRUP- BURÇ 2 KONUTLARI ( ELVANKENT ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI

11 20 ASM GRUP- BURÇ 2 KONUTLARI ( ELVANKENT ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI

12 22 ASM GRUP- VELA KONUTLARI ( BAĞLICA ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI: Mutfak, çamaşır makine dolabı, kiler, genel banyo, ebeveyn banyo, vestiyer, giyinme odası.

13 24 ASM GRUP- VELA KONUTLARI ( BAĞLICA ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI

14 26 ASM GRUP- VELA KONUTLARI ( BAĞLICA ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI

15 28 ASM GRUP-PLATİN KONUTLARI ( ERYAMAN ) 180 daireli konut inşaatının; mutfak dolabı, genel banyo dolabı ve ebeveyn banyo dolabı imalatları yapılmıştır.

16 30 ASM GRUP-PLATİN KONUTLARI ( ERYAMAN )

17 32 ASM GRUP-PLATİN KONUTLARI ( ERYAMAN )

18 34 NİL GRUP - SAFİR ELVAN EVLER ( ELVANKENT ) 60 daireli konut İnşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, çamaşır makine dolabı, genel banyo, ebeveyn banyo, bina girişi posta kutuları, tavan ve duvar uygulamaları, bina içi kat holleri şaft kapakları, kiler kapakları ve asansör kenarları imalatları yapılmıştır.

19 36 NİL GRUP - SAFİR ELVAN EVLER ( ELVANKENT )

20 38 NİL GRUP - SAFİR ELVAN EVLER ( ELVANKENT )

21 40 SARUHAN - USLU İNŞ. ADEN KONUTLARI ( YENİMAHALLE ) İş Merkezi ve 91 Daireli Konut İnşaatının; TEAK kaplamalı mutfak dolabı, vestiyer, lake genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, çamaşır odası, giyinme odası dolabı, TEAK kaplamalı iç kapı ve süpürgelik, bina girişleri posta kutuları tavan ve duvar uygulamaları, bina içi kat holleri şaft kapakları ve asansör kenarları imalatları yapılmıştır.

22 42 SARUHAN - USLU İNŞ. ADEN KONUTLARI ( YENİMAHALLE )

23 44 SARUHAN - USLU İNŞ. ADEN KONUTLARI ( YENİMAHALLE )

24 46 SARUHAN - USLU İNŞ. ADEN KONUTLARI ( YENİMAHALLE )

25 48 SER GRUP-ERENOVA 1 30 Daireli Konut inşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, çamaşır makine dolabı, giyinme odası dolabı, bina giriş posta kutuları duvar ve tavan uygulamaları, bina içi kat hollerinde şaft kapakları, asansör kenarları imalatları yapılmıştır.

26 50 SER GRUP-ERENOVA 1

27 52 SER GRUP-ERENOVA 1

28 54 SER GRUP-ERENOVA 1

29 56 SER GRUP-ERENOVA 2 52 Daireli Konut inşaatının, mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, çamaşır makine dolabı, giyinme odası dolabı, bina giriş posta kutuları duvar ve tavan uygulamaları, bina içi kat hollerinde şaft kapakları, asansör kenarları imalatları yapılmıştır.

30 58 SER GRUP-ERENOVA 2

31 60 SER GRUP-ERENOVA 2

32 62 SER GRUP-ERENOVA 2

33 64 YAZICI İNŞAAT-OPEN SKY ( BAĞLICA ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI 2+1 Örnek Daire Uygulaması, Afromozya kaplamalı mutfak dolabı ve vestiyer odası.

34 66 YAZICI İNŞAAT-OPEN SKY ( BAĞLICA ) ÖRNEK DAİRE UYGULAMASI

35 68 ZİRVE İNŞAAT-ZİRVE BAĞLICA KONUTLARI ( BAĞLICA ) 30 Daireli Konut İnşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, çamaşır makine ve kiler dolabı, genel banyo dolabı, giyinme odası dolabı, bina girişi posta kutuları ve tavan uygulamaları imalatları yapılmıştır.

36 70 ZİRVE İNŞAAT-ZİRVE BAĞLICA KONUTLARI ( BAPLICA )

37 72 ZİRVE İNŞAAT-ZİRVE BAĞLICA KONUTLARI ( BAPLICA )

38 74 ZİRVE İNŞAAT-ZİRVE LOFT ( ERYAMAN ) 165 Daireli Konut İnşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, bina giriş posta kutuları ve karşılama bankosu imalatları yapılmıştır.

39 76 ZİRVE İNŞAAT-ZİRVE LOFT ( ERYAMAN )

40 78 ZİRVE İNŞAAT-ZÜMRÜT PARK SİTESİ ( ELVANKENT ) 144 Daireli Konut İnşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, blok girişleri karşılama bankoları ve posta kutuları, duvar uygulamaları yapılmıştır.

41 80 ZİRVE İNŞAAT-ZÜMRÜT PARK SİTESİ ( ELVANKENT )

42 82 KEVRAN İNŞAAT - KEVRAN PARK SİTESİ ( BAĞLICA ) SB İNŞAAT - SR EVLERİ ( ELVANKENT ) SB İNŞAAT SR EVLERİ ( ELVANKENT ) 55 Daireli Konut İnşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, giyinme odası dolabı imalatları yapılmıştır. KERVAN park SİTESİ 64 Daireli konut inşaatının; vestiyer ve yatak odası raydolap imalatları yapılmıştır.

43 84 SEÇKİN ATASAYANLAR KONUT YAPI KOOP. ( ERYAMAN ) SS. NURLU GÖZ YAPI KOOP. ŞULE KONUTLARI ( ELVANKENT ) SEÇKİN ATASAYANLAR KONUT YAPI KOOP. ( ERYAMAN ) 114 Daireli konut inşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, yatak odası raydolap imalatları yapılmıştır. SS. NURLU GÖZ YAPI KOOP. ŞULE KONUTLARI ( ELVANKENT ) 102 Daireli konut inşaatının; mutfak dolabı, ipek mat beyaz Lake moyalı vestiyer, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, Lake iç kapı, bina girişleri karşılama bankosu ve posta kutuları duvar ve tavan uygulamaları, bina içi kat hollerinde şaft kapakları imalatları yapılmıştır.

44 86 SS. NURLU GÖZ YAPI KOOP. ŞULE KONUTLARI ( ELVANKENT ) SS. NURLU GÖZ YAPI KOOP. ŞULE KONUTLARI ( ELVANKENT ) SS. NURLU GÖZ YAPI KOOP. ŞULE KONUTLARI ( ELVANKENT )

45 88 SEÇKİN ATASAYANLAR KONUT YAPI KOOP. ( ERYAMAN ) TAY İNŞAAT - MÜNEVVER APT. ( YENİMAHALLE ) 33 Daireli konut inşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı ve TEAK kaplamalı iç kapı imalatları yapılmıştır. TEK AĞAÇ İNŞAAT - CADDE PARK EVLERİ ( BATIKENT ÇAKIRLAR ) 40 Daireli konut inşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, ebeveyn banyo dolabı, beyaz Lake iç kapı ve süpürgelik imalatları yapılmıştır.

46 90 KAİNAT İNŞAAT KAİNAT EVLERİ ( ERYAMAN ) 118 Daireli konut inşaatının; mutfak dolabı, vestiyer, genel banyo dolabı, giyinme odası, blok girişi karşılama bankoları ve posta kutuları, duvar uygulamaları imalatları yapılmıştır.

47 Demirhendek Caddesi No:6/2 Siteler / Ankara

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat

AVD İNŞAAT Herkes İçin Kaliteli Yaşam AVD İnşaat AVD İNŞAAT Modern mimari ve değişmeyen kalite anlayışımızla güvenilir konutlar üretmek Herkes İçin Kaliteli Yaşam sunmak en önemli amacımız. Akılda kalıcı ve modern mimari konseptlerin yanı sıra, sağlam

Detaylı

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi. Durmuş ailesi olarak ticaretteki geçmişimiz 1920 li yıllara dayanmaktadır. Ailemiz başta gıda, hizmet ve otomotiv olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermiş, faaliyet gösterdiği alanlarda ilklere ve

Detaylı

feature of your your home

feature of your your home www.artelmo.com The defining feature of your your home ar ı ap l ol kd fa ut M Yaklaşık 40 yıl önce küçük bir atölye ve 100 m2 lik satış mağazasından başlayan iki farklı öykünün iki farklı hayat hikayesinin

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

hayallerinizi sizin için inşaa ediyoruz

hayallerinizi sizin için inşaa ediyoruz hayallerinizi sizin için inşaa ediyoruz Firmamız Lima Yapı adıyla ticari faaliyetini sürdürmeye 2007 yılında başlamış, bugüne kadar büyük projelerde yüklenici, taşeron ve tedarikçi konumlarında bulunmuş

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Hayallerinizi Yaşatır... Temelleri 1970 li yıllara dayanan ARİFOĞLU İNŞAAT ve 1993 yılından buyana faaliyetlerini devam ettiren ATMACA İNŞAAT firmaları 2010

Detaylı

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır. 5 SEYİRTEPE. YENİ BİR ŞEHİR, YENİ BİR GELECEK! Başkentte tüm yollar, yepyeni bir şehre çıkıyor. Anadolu Otoyolu bağlantı yolu, İstanbul

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

"Yaşamınıza Değer Katın"

Yaşamınıza Değer Katın 6825 m² arsa üzerinde yapılan 4 blok 72 daire 1682 m² inşaat alanı olup 5143 m² si yeşil alandır. Ev Hayalleriniz Bizimle gerçek oluyor BİNA ÖZELİKLERİ * 6825 m² arsa üzerinde yapılan 4 blok 72 daire 1682

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

Kalite Tesadüf Değildir

Kalite Tesadüf Değildir MİSTALYA Villaları Kalite Tesadüf Değildir Firmamız 32 yıllık tecrübesiyle teknik ve profesyonel birikimini köklerinden almış bir kuruluş hikayesine sahiptir. Kurucularımızdan Kadir KURTOĞLU, Fransa da

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat

poliyapi.com YILMAZ ALEMDAR inşaat 1 Poli Yapı 013 yılında kurulmuş olup, güçlü yapısıyla inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Her projesinden ailenizin mutluluğunu hedefleyen Poli Yapı, gerçekleştirdiği yapılar ile hayallerinize açılan

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı Geleceğe Yatırım Fırsatı DÜŞLER ÜLKESİNE KOMŞU OLMAYA NE DERSİNİZ? armatema armatema İnsana Yatırım Geleceğe Yatırım Umutlarınızın temeli atılıyor. Şehrin kaosundan uzakta yeni bir şehir doğuyor. Samimi

Detaylı

y e n i b i r ş e h i r 3

y e n i b i r ş e h i r 3 yeni bir şehir Bir zamanlar bölgenin en büyük şehirlerinden Pazar ilçesinin yeniden gelişen ve değişen bölgesinde kurulan Park Liman, bölgenin yeni yüzü olma amacınıdadır. Farklı mimarisi, konumu, kalitesi,

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş...

Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş... Hayatınıza ÇOK ÖZEL bir dokunuş... Kocaeli nin en özel bölgelerinden olan Yuvacık a bambaşka bir hava katan PanoramaKent in son halkası.. Yüzlerce aile, bu elit yaşam alanında yerini alarak, PanoramaKent

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

www.kuralmimarlik.com

www.kuralmimarlik.com REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI GENERALİ SİGORTA Merkez Ofis, Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İçanadolu Bölge Müd. Komple Dekorasyonu VESTEL SHOWROOM MAĞAZASI Posta Caddesi Camlıkahve Güngören / İstanbul SÜPER İNŞAAT

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

güvenmekte haklısınız

güvenmekte haklısınız güvenmekte haklısınız Nısantası Park www.ikainsaat.com.tr Nısantası Park 10.000 m 2 alanda sevdiklerinize özel bir dünya kurduk. Ben bir babayım; geleceğime güvenle bakmak isteyen bir baba. Güne başlarken

Detaylı

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK Rekor Mobilya, mobilya sektöründeki elli yılı aşkın tecrübesiyle kurumsallaşmasını tamamlayarak Türk mobilya sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefleyen modüler bir markadır. Her Zevke

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz...

Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz... ÖZ SEL MO LU İ N Ş A A T Evinizden Çıkmak İstemeyeceksiniz... CITY www.ozselimogluinsaat.com Hakkımızda Öz Selimoğlu Ltd. Şti. 1963 yılında Mustafa Selimoğlu tarafından kurulmuştur. Şirket ilk başta inşaat

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ.

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... Y A P I s u r M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. Altınsur Yapı 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluş gayesi, müşterilerine sağlıklı, güvenli

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9

AKSOYLAR APARTMANI. Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 AKSOYLAR APARTMANI Erenköy Mah. Hacı Hakkı Bey Sokak No:9 Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Günün herhangi bir saatinde Bağdat Caddesi'nin en hareketli ortamına Divan Pastanesinin hemen yanından girebilme

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Bu kapıdan girdiginizde hayallerinizdeki konfor ve huzur sizleri bekliyor olacak! Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası Gizli Bahçe Konutları E-BLOK 3+1-2+1 Daireler D-BLOK 4+1

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Merve Pırlanta.

Merve Pırlanta. Merve Pırlanta www.mervepirlanta.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR

MODERN YAŞAM ALANLARI TASARLAR BP Yapı Merkez Ofis Binası BP Yapı kendi sektöründe kaliteyi misyonu haline getirmiş, kurulduğu günden bu yana yaşama değer katan yapıları inşa eden, yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik alanlar üretmeye

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Antre 6,73 m 2 Salon + Mutfak 17,64 m 2 Banyo 4,40 m 2 BANYO. Yatak Odası 12,90 m 2 Banyo 4,88 m 2 Net 34,39 m 2

Antre 6,73 m 2 Salon + Mutfak 17,64 m 2 Banyo 4,40 m 2 BANYO. Yatak Odası 12,90 m 2 Banyo 4,88 m 2 Net 34,39 m 2 KAT PLANLARI studıo Salon + Mutfak 21,94 m 2 Balkon 8,05 m 2 Antre 6,73 m 2 Salon + Mutfak 17,64 m 2 Banyo 4,40 m 2 Yatak Odası 12,90 m 2 Banyo 4,88 m 2 Net 34,39 m 2 Balkon 13,90 m 2 Daire Brüt 40,53

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

Bir ÖMÜR Boyu BERABER

Bir ÖMÜR Boyu BERABER Bir ÖMÜR Boyu BERABER www.westtownankara.com Gerçek Yaşamdan İlham Aldık ŞEHRİN BATISINDA YÜKSELİYORUZ... Mükemmel yaratılmış bu dünya da bugüne kadar yaşadıklarınızı güzel bir hatıra olarak geride bırakın,

Detaylı

Prensibimiz, teknoloji, kalite ve güvenlikten ödün vermeden, her zaman en hesaplısını sunabilmek

Prensibimiz, teknoloji, kalite ve güvenlikten ödün vermeden, her zaman en hesaplısını sunabilmek EGE Prime Yaşam Çizgisini Çok Beğeneceksiniz. www.egeprime.com Uzun yıllar boyu edindiğimiz deneyimlerimizi, teknolojinin en son adımlarıyla geliştiriyor ve sizlere daha modern ve yaşanabilir yaşam

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 1 A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 5 Pursaklar da Safİr kadar parlak bir yaşam... İnşaatın güven veren markası Çiftçioğlu Grup un 20 senelik deneyimiyle Pursaklar da yükselen bu prestijli

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

www.beypalasankara.com.tr Kökleri geçmişe, kolları geleceğe uzanan soylu bir yaşam... Beypalas ta geleneksel Osmanlı konaklarının soylu ve zarif mimari çizgileri ileri teknoloji ve zekice bir tasarımla

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

www.cagprojeinsaat.com Çağdaş yaşam alanları inşâ ediyoruz Profesyonel ekiplerle yoluna devam eden Çağ Proje Mühendislik, kentin çeşitli semtlerinde inşa ettiği konut projelerinde mutlu yuvalar kurmaya

Detaylı

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi

ilk ve tek cazibe merkezi EMPORIA AVM kâr odaklı çözümler Yaşam ve eğlence merkezi Bölgesel Ticaret Merkezi olarak civarının ilk ve tek cazibe merkezi olmayı hedefleyen EMPORIA AVM yatırım fırsatları sunmakta ve özellikle lansman döneminde yatırımcısına kazanç vadetmektedir. Bölgenin

Detaylı

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var.

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var. Bugün son günün olsa... Nasıl yaşardın Sadece 24 saat nefesin kalsa? Hiç yalansız, Tamamen riyasız, Ne yapardın?.. Daha mı çok tebessüm eder? Uyumaz yıldızlara mı bakardın? Demek çekinmeden sevgini söyler,

Detaylı

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma

Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma www.kapim.com.tr Fabrikamız Ankara nın Akyurt Sanayi bölgesinde 24.000 m2 gibi bir alana kurulu şekilde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizin tamamı modern kurutma fırınlarımızda kurutulup işlenerek

Detaylı

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası Satılık - Villa 219,000 235 m2 Aydın / Kuşadası Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli : Triplex Yapının

Detaylı

Satış vaadi sözleşmesinde yer alan net m² ilgili imar yönetmeliği hükümlerine uygun olarak hesaplanmıştır.

Satış vaadi sözleşmesinde yer alan net m² ilgili imar yönetmeliği hükümlerine uygun olarak hesaplanmıştır. VİLLALAR Bu katalogdaki görseller tanıtım amaçlı olup, teknik gereklilik olması halinde SİYAHKALEM, EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. VİLLA 4+1 Görsellerde kullanılan

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

DETAYPLUS MOBĠLYA ĠNġAAT LTD ġtġ. REFERANS LĠSTESĠ-1

DETAYPLUS MOBĠLYA ĠNġAAT LTD ġtġ. REFERANS LĠSTESĠ-1 DETAYPLUS MOBĠLYA ĠNġAAT LTD ġtġ. REFERANS LĠSTESĠ-1 ASPEN ĠnĢaat Aġ. Sunsail Club Javelin Otel - BODRUM Elbise Dolapları, Şifonyerler ve Makyaj Masaları,Komodinler,Yatak Başlıkları, MDF Aplik Çıtalı Oda

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

estetiğe açılan kapı...

estetiğe açılan kapı... estetiğe açılan kapı... 06 Hakkımızda 07 Referanslar 09 Cafe-Restoran 17 Otel Projeleri 25 Kamu Projeleri 35 Ofis Projeleri 41 Konut Projeleri 47 Mutfak - Banyo 53 Mimari Görselleştirme Hakkımızda Referanslar

Detaylı

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl www.newlineo om Hakkımızda New Line Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Masko mobilyacılar sitesinde mağaza ve proje

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

Biz Kocaman bir Aileyiz...

Biz Kocaman bir Aileyiz... Biz Kocaman bir Aileyiz... Kurumsal Yapımız? Konya da çok kısa zamanda birçok başarılı projeye imzasını atmış Abdullah Koca İnşaat, Yön.Kurulu Başkanı Abdullah Koca ve deneyimli kadrosu ile profesyonel,

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor... Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor... Şehrin yoğun temposundan uzakta, nezih bir yaşamın tüm gerekliliklerine sahip olan proje Batıkent te yükseliyor. Konforda

Detaylı

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız; 199 1999 001 00 00 İnşaat Mühendisi Ahmet Tuncer Sarıaslan tarafından ATS Yapı İnşaat

Detaylı

ahidoor.com KEDEROĞLU

ahidoor.com KEDEROĞLU KEDEROĞLU 1 2 HAKKIMIZDA AHİ DOOR Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi nde 6250 m 2 lik açık alan üzerinde, 1800 m 2 üretim alanı, 400 m 2 boyahane olmak üzere toplam

Detaylı

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir.

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir. Arte İnşaat, 2001 yılındaki kuruluşundan bu yana vizyonlarından ödün vermeden, sektörde hızla gelişerek ilerleyen güvenilir ve başarılı bir isim haline gelmiştir. Konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü

Detaylı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE HAYALLERİMİZİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ HAYALLERİMİZ BİRLİKTE YEŞERECEK KALEMLERDEN ÇIKAN TOHUMU YETİŞTİRİRKEN, YUVANIZ İÇİN BİZLER ÇALIŞIYOR OLACAĞIZ. ÇEKİRDEK OLARAK SİZİN

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi

İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi İnsanların ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yapılar sunan, yaşam kalitelerini arttıran ve kendini sürekli geliştiren Dubai İnşaat girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla hizmet hayatına

Detaylı