BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI ANKARA, 27 MART 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI ANKARA, 27 MART 2018"

Transkript

1 BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI ANKARA, 27 MART 2018

2 YÜKSEKOKULUMUZ STAJ DENETÇĠLERĠ Adı ve Soyadı Sorumlu Olunan Programlar Ġrtibat No. Öğr. Gör. Oya GÜNDÜZ Öğr. Gör. Alev SÖKMEN Turizm ve Seyahat Hizmetleri Dr. MenekĢe ÖZTOPRAK Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğr. Gör. ġirin GAZĠALEM Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Öğr. Gör. Ayhan GÖKDEMĠR Öğr. Gör. Halil EROĞLU Dr. Öğr. Üyesi M. Fikret ATEġ Dr. Yılmaz DELĠL Doç. Dr. Serpil KARLIDAĞ Dr. Öğr. Üyesi Ferhan GÜNDÜZ Dr. Öğr. Üyesi ġükran ÖKTEM Öğr. Gör. Tuğba BEYAZKAYA Öğr. Gör. Ece KARADUMAN Öğr. Gör. Sevinç KUġ Turizm ve Otel ĠĢletmeciliği Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Radyo ve Televizyon Programcılığı AĢçılık Adalet

3 STAJ ZORUNLULUĞU, STAJ ZAMANI VE SÜRESĠ Staj Yapma Zorunluluğu Madde 7 Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyete hak kazanabilmeleri için ders statüsünde olan stajlarını baģarıyla tamamlamaları zorunludur. Staj Zamanı Madde 9 - Derslere devam eden öğrencilerin stajlarını yaz tatilinde yapması esastır. ĠĢyeri koģullarının uygun olmaması durumunda, öğrenimi aksatmamak ve öğrenim süresi ile hiçbir biçimde çakıģmamak koģuluyla, bu süreler dıģında staj yapılabilir. Öğrenci tüm derslerini tamamlamıģ ancak, stajını yapmamıģ ise, stajına herhangi bir zamanda baģlayabilir. Not: Stajlar normal Ģartlarda 30 iģ gününden oluģmaktadır.

4 STAJ YERLERĠNĠN BELĠRLENMESĠ Madde 10. Stajlar, yurt içinde veya dıģındaki iģyerlerinde yapılabilir. Staj yerleri öğrenciler tarafından bulunabileceği gibi, yüksekokul staj ve eğitim uygulama kurulları tarafından da tespit edilebilir. Staj yerini kendisi bulan öğrencilerin bu iģyerlerinden staja kabul edilebileceklerini gösterir staj ön kabul belgesi getirmeleri ve staj yerinin SEUK tarafından staja baģlamadan önce onaylanması gerekir.

5 STAJ YERLERĠ a)turizm ve Otel ĠĢletmeciliği Programı öğrencileri stajlarını öncelikle BaĢkent Üniversitesi Uygulama Otellerinde olmak üzere, beģ ve dört yıldızlı oteller ile birinci sınıf tatil köylerinde yaparlar. b)büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri stajlarını öncelikle BaĢkent Üniversitesi nin ilgili birimlerinde olmak üzere, diğer kurum ve kuruluģların yönetici sekreterliklerinde yaparlar.

6 c) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencileri stajlarını serbest muhasebeci ve mali müģavirlik büroları ile muhasebe bölümleri bulunan kurum ve kuruluģlarda yaparlar. d) Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri stajlarını öncelikle A tipi seyahat acentelerinde ve tur operatörü Ģirketlerinde yaparlar. Bu olanaklı değilse, stajlar beģ ve dört yıldızlı oteller ile birinci sınıf tatil köylerinde de yapılabilir. e) Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencileri stajlarını öncelikle BaĢkent Üniversitesi yayın kuruluģlarında olmak üzere, televizyon ve radyoların, prodüksiyon Ģirketlerinin, haber ajanslarının yapım ve yayın birimlerinde yaparlar.

7 f) Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri stajlarını öncelikle BaĢkent Üniversitesi yayın kuruluģu Kanal B de olmak üzere televizyonların kamera servislerinde, haber ve yapım ajanslarında yaparlar. g) AĢçılık Programı öğrencileri stajlarını 4 ve 5 yıldızlı otel mutfaklarında, zincir restoran ve pastane iģletmelerinde, yemek fabrikalarında, hastane ve okul mutfaklarında yapabilirler.

8 h) Adalet Programı öğrencileri stajlarını Adli ve Ġdari Yargı Adalet Komisyonları nezdindeki çeģitli mahkemeler, savcılıklar ile icra müdürlüklerinin yanında noterlikler, avukatlık ve hukuk büroları ile bankalar, sigorta Ģirketleri, kamu kurum ve kuruluģlarının hukuk müģavirlikleri ile alacak takip departmanlarında da yapabilmektedirler. Avukatlık ve hukuk büroları nezdinde yapılacak stajlarda ilgili avukatın veya hukuk bürosunu oluģturan avukatların en az 5 yıl süreyle baro levhasına kayıtlı ve deneyimli avukat olmaları Ģarttır.

9 STAJ BAġVURULARI (!) Değerli öğrencimiz; staj baģvuru süreci 01 Nisan Mayıs 2018 tarihleri arasındadır. (Staj BaĢvurunuzu lütfen son güne bırakmayınız)

10 STAJ DOSYALARININ TEMĠNĠ Gerekli evraklarını danıģmanına eksiksiz teslim eden öğrenciye, yine danıģmanı tarafından, iģ yeri tanıtım formu ve staj süresince kullanacağı staj dosyası verilir. Not: Staj dosyalarının iyi muhafaza edilmesi önem arz etmektedir.

11 STAJ YERĠNĠN DEĞĠġTĠRĠLMESĠ Staj yerini değiģtirmeyi gerektirecek mücbir (zorlayıcı) nedenlerin ortaya çıkması durumunda öğrenci, dilekçe ile meslek yüksekokulumuz müdürlüğüne baģvurur. Konu ilgili kurul tarafından karara bağlanır.

12 AKADEMİK YILI STAJ TAKVİMİ (WEB VE PANOLARDA MEVCUT)

13

14 Stajını iptal ettirmek isteyen öğrencilerin Yüksekokul Sekreterliğinden alacakları Staj Ġptal Dilekçesi ni doldurarak 14 Haziran 2018 tarihine kadar Yüksekokul Sekreterliği ne baģvurmaları gerekmektedir. Notlar, 12 Haziran 2018 saat dan sonra açıklanıyor.

15

16 STAJA BAġLAMA Madde 14 Staj dersi ilgili yarıyıl baģında diğer dersler gibi öğrencinin ders yükü içerisine dahil edilir. Yine ilgili yarıyıl sonunda staj dersinden öğrenciye geçici S notu verilir. Stajın yaz döneminde yapılması esastır.

17 Sağlık Provizyon Belgesini İndirmek İçin: E-devlete giriniz, sorgula kutucuğuna sağlık provizyonu yazın ve müstehaklık/sağlık provizyonu kısmına tıklayın.

18 ĠġLEMLERĠNĠ TAMAMLAYAN ÖĞRENCĠLER 02 TEMMUZ 2018 TARĠHĠNDE STAJLARINA BAġLAYABĠLĠR ĠĢyeri tanıtım formlarınızın staja baģladığınız ilk hafta sonuna kadar ilgili staj denetçisine teslim edilmesi gerekmektedir. Arzu edenler elden ya da faks ile de (teyit etmek Ģartı ile) iģyeri tanıtım formlarını gönderebilirler. Faks Numaramız: (0 312) dir.

19

20 YATAY GEÇĠġLE GELEN ÖĞRENCĠLERĠN STAJI Madde 21. Yatay geçiģle Meslek Yüksekokulu programlarına geçiģ yapan öğrencilerin daha önce yapmıģ oldukları stajların geçerliliği SEUK tarafından karara bağlanır. YURT DIġINDA STAJ Madde 22. Öğrenciler stajlarını yurtdıģında da yapabilirler. Öğrenci yurtdıģındaki iģyeri kabul belgesini onaylanmak üzere SEUK a verir.

21 Madde 15. STAJ DENETĠMĠ Stajyerlerin denetimi SEUK tarafından sağlanır. Öğrenciler staj yaptıkları iģyerlerinde staj dönemi boyunca en az bir defa telefonla ya da yerinde ziyaret ile denetlenir ve bilgiler raporlanır.

22 STAJ DOSYASININ TESLĠMĠ Madde 16. Stajını tamamlayan öğrenciler staj süresince yapmıģ oldukları iģ ve iģlemleri kapsayan staj dosyalarını, staj takviminde belirtilen tarihe kadar Yüksekokul Müdürlüğüne, ağzı ilgili iģyerine ait kaģe ve imzayı taģıyan kapalı zarfla imza karģılığı teslim ederler. Söz konusu zarflar 01 Eylül 2018 tarihine kadar SEKRETERLĠĞĠMĠZE teslim edilmelidir. Kargo ile de gönderilebilir.

23 STAJIN GEÇERSĠZ SAYILACAĞI DURUMLAR Madde 18. Staj, aģağıdaki durumlarda geçersiz sayılır; a. SEUK tarafından yapılan denetlemelerde öğrencinin staj için iģyerindeki ilgili amirin bilgisi dıģında ve mazeretsiz olarak iki kez yerinde bulunmaması, b. Staj yapılan sürenin bu yönergenin 9. Maddesinde belirtilenden eksik olması, c. Stajın SEUK tarafından onaylanmayan bir yerde yapılmıģ olması d. Staj dosyasının bu yönergenin 16. ve 17. Maddelerinde belirtilen biçimde teslim edilmemesi, e. Madde 9 da belirtilen sürelerin eğitim dönemi ile çakıģması, f. Staj yapılan iģyeri yetkililerinin öğrencinin görevini gereği gibi yapmadığı ve/veya disiplinsiz davranıģlarda bulunduğu doğrultusunda görüģ bildirmeleri g. Staj değerlendirmesi sonucunda F1 ve F2 notu alınması.

24 STAJ DEĞERLENDĠRME SONUCUNA ĠTĠRAZ Madde 19. Staj değerlendirme sonucuna yapılan itirazlar BaĢkent Üniversitesi Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin ilgili maddeleri çerçevesinde sonuçlandırılır. (Staj sonuçlarına itiraz süreci; Staj takviminde de belirtildiği üzere: Eylül 2018 olarak belirlenmiģtir.)

25 STAJ YAPACAK ÖĞRENCĠLERĠN DĠSĠPLĠN ĠġLERĠ Madde 20. Stajyer öğrenciler, staj yaptıkları iģyerlerinin yasal çalıģma koģulları ile disiplin ve iģ güvenliğine iliģkin kurallarına uymak zorundadırlar. Aksine hareket eden veya izinsiz, mazeretsiz toplam üç günden fazla devamsızlık yapan öğrencinin stajına son verilerek, durum Yüksekokul Müdürlüğüne bildirilir. Disiplinsizlik nedeniyle iģyeri tarafından stajına son verilen öğrenciler hakkında Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hükümleri uyarınca soruģturma açılır.

26 ÖNEMLĠ NOT BU SUNUMA YÜKSEKOKULUMUZ WEB SĠTESĠNDEN DE ULAġABĠLĠRSĠNĠZ. TeĢekkürler

BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI ANKARA, 23 MART 2016

BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI ANKARA, 23 MART 2016 BAġKENT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI ANKARA, 23 MART 2016 ÜNĠVERSĠTE STAJ VE EĞĠTĠM UYGULAMA KURULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKUL STAJ VE EĞĠTĠM UYGULAMA

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 27 MART 2017

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 27 MART 2017 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 27 MART 2017 ÜNİVERSİTE STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA KURULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKUL STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 03 NİSAN 2014

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 03 NİSAN 2014 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 03 NİSAN 2014 ÜNİVERSİTE STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA KURULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKUL STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI EĞİTİM UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI EĞİTİM UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI EĞİTİM UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ (Başkent Üniversitesi Senatosunun 09.01.2014 tarih ve 815-1 sayılı kararı ile yürülüğe girmiştir.) Amaç Birinci Bölüm Amaç,

Detaylı

YÜKSEK ĠHTĠSAS ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

YÜKSEK ĠHTĠSAS ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ YÜKSEK ĠHTĠSAS ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesi Sağlık

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj BaĢlama ve BitiĢ Tarihi Tel 0332 320 21 86-88 Faks 0332 320 21 87 Adres Abdüzaziz

Detaylı

T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI

T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI T.C. SĠNOP ÜNĠVERSĠTESĠ SU ÜRÜNLERĠ FAKÜLTESĠ ÖĞRENCĠ STAJ UYGULAMA ESASLARI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanım Amaç ve Kapsam MADDE 1- Bu Yönerge, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğrencilerinin

Detaylı

MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar

MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Mevlâna Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ

Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ T.C. ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ FAKÜLTESĠ/YÜKSEKOKULU/ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠġLETMELERDE Ġġ YERĠ STAJI SÖZLEġMESĠ FOTOĞRAF ÖĞRENCĠNĠN T.C. Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞBAŞINDA EĞİTİM STAJI YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam ve Tanımlar

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞBAŞINDA EĞİTİM STAJI YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ZORUNLU İŞBAŞINDA EĞİTİM STAJI YÖNERGESİ (Başkent Üniversitesi Senatosunun 20.02.2014 tarih ve 186/816 sayılı kararıyla yürürlüğe girmiştir.) Birinci

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI ZORUNLU STAJ BAġVURU FORMU VE ĠLGĠLĠ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI ZORUNLU STAJ BAġVURU FORMU VE ĠLGĠLĠ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI ZORUNLU STAJ BAġVURU FORMU VE Ġġ YERĠ STAJ SÖZLEġMESĠ Fotoğraf YapıĢtırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız ĠLGĠLĠ MAKAMA AĢağıda kimlik bilgileri

Detaylı

ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ KAYSERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ KAYSERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ ERCĠYES ÜNĠVERSĠTESĠ KAYSERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ AMAÇ Madde 1. Bu esaslar, Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj uygulama esaslarını ve ilkelerini belirler KAPSAM

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 03 2013/26 14/02/2013

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 03 2013/26 14/02/2013 T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 03 2013/26 14/02/2013 KARAR NO: 2013/26 Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ZORUNLU YAZ STAJI YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam ve Tanımlar

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ZORUNLU YAZ STAJI YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ZORUNLU YAZ STAJI YÖNERGESİ (Başkent Üniversitesi Senatosunun 20.02.2014 tarih ve 186/816 sayılı kararıyla yürürlüğe girmiştir.) Birinci Bölüm Amaç,

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ SÜRECİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ SÜRECİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ SÜRECİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER 1 STAJIN TANIMI, SÜRESİ VE DÖNEMİ Staj, Karabük Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, kamu ve özel

Detaylı

T.C. FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNLİSANS STAJ YÖNERGESİ

T.C. FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNLİSANS STAJ YÖNERGESİ T.C. FARUK SARAÇ TASARIM MESLEK YÜKSEKOKULU ÖNLİSANS STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç ve Kapsam Madde 1 - Bu Yönerge Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu staj uygulama

Detaylı

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ DENİZ ve LİMAN İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ADI / SOYADI ÖĞRENCİ NO ONAY TARİHİ Bülent Ecevit Üniversitesi

Detaylı

TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ĠLGĠLĠ MAKAMA

TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ĠLGĠLĠ MAKAMA TÜRKĠYE CUMHURĠYETĠ GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı/Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu/ Subj. : Öğrenci Staj hk ĠLGĠLĠ MAKAMA Yüksekokulumuz. Bölümü programı... sınıf...

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ ÇANAKKALE

ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ ÇANAKKALE ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEK OKULU SPOR YÖNETĠCĠLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESĠ 2012- ÇANAKKALE ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR

Detaylı

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Staja çıkabilmenin önkoģulu;

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Staja çıkabilmenin önkoģulu; HASAN KALYONCU ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ YÜKSEKOKULU FĠZYOTERAPĠ VE REHABĠLĠTASYON BÖLÜMÜ FTR 220 YAZ STAJI I VE FTR 316 YAZ STAJI II ZORUNLU YAZ STAJI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM VE TANIMLAR

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ BEYŞEHİR ALİ AKKANAT MESLEK YÜKSEKOKULU 2018-2019 ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Bölümü Numarası Beyşehir Ali Akkanat Kampusu 42700 Beyşehir-KONYA 1

Detaylı

STAJ TALİMATI. Revizyon Takip Tablosu REVİZYON NO TARİH AÇIKLAMA İlk yayın. 1. AMAÇ

STAJ TALİMATI. Revizyon Takip Tablosu REVİZYON NO TARİH AÇIKLAMA İlk yayın. 1. AMAÇ Sayfa 1/5 Revizyon Takip Tablosu REVİZYON NO TARİH AÇIKLAMA 00 15.01.2018 İlk yayın. 1. AMAÇ Bu talimat Arsin Meslek Yüksekokulunda Staj sürecinde uyulacak kuralları kapsamaktadır. 2. KAPSAM Bu Talimat

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; KTO Karatay Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ STAJ YÖNERGESİ

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ STAJ YÖNERGESİ ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS VE LİSANSÜSTÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlama Amaç: MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Üsküdar Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulları,

Detaylı

DERS MUAFĠYETĠ SÜRECĠ

DERS MUAFĠYETĠ SÜRECĠ DERS MUAFĠYETĠ SÜRECĠ Ġlk kez kayıt yaptıran öğrenci, daha önce okumuģ olduğu derslerinin içerikleri ile beraber ders not dökümünü bir defaya mahsus olmak üzere 15gün içerisinde Müdürlüğe (evrak kayıt

Detaylı

Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini

Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini Öğrencilere, belli zaman dilimi ve süreler içinde öğrenim gördükleri meslek ile ilgili işyerlerindeki uygulamalarla karşı karşıya gelmelerini sağlayarak ve öğrenim süresinde aldıkları bilgilere dayalı

Detaylı

KIRKLARELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

KIRKLARELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU KIRKLARELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 YILI STAJ TAKVĠMĠ HAZIRLAYAN Şef AHMET CAN STAJ HAKKINDA GENEL BİLGİLER 1. Stajlar, Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Öğrencilerin kurumsal bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU ĠġBAġI EĞĠTĠMĠ YÖNERGESĠ

NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU ĠġBAġI EĞĠTĠMĠ YÖNERGESĠ NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ UYGULAMALI BĠLĠMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU ĠġBAġI EĞĠTĠMĠ YÖNERGESĠ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde- 1: (1) Bu Yönergenin amacı, Necmettin Erbakan

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI TURİZM FAKÜLTESİ T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ 2014-2015 ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİM ÖĞRENCİ DOSYASI Adı Soyadı Bölümü Numarası ÖĞRENCİNİN Alâeddin Keykubat Kampusu 42100 Selçuklu-KONYA 1 2 T.C.

Detaylı

KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MİMARLIK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI

KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MİMARLIK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI KAFKAS ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK-MİMARLIK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA ESASLARI STAJ UYGULAMA ESASLARI Makine Mühendisliği Bölümü Stajı; Genel Atölye Stajı ( 20 iş günü) ve ĠĢletme

Detaylı

Toplantı No: 1 Tarih: SEKTÖR UYGULAMALARI EĞĠTĠMĠ TAKĠP KOMĠSYON KARARI

Toplantı No: 1 Tarih: SEKTÖR UYGULAMALARI EĞĠTĠMĠ TAKĠP KOMĠSYON KARARI Toplantı No: 1 Tarih: 12.10.2016 SEKTÖR UYGULAMALARI EĞĠTĠMĠ TAKĠP KOMĠSYON KARARI Komisyonumuz 10.10.2016 tarihinde saat 11:00-12:30 arasında, 11.10.2016 tarihinde saat 13:00-14:00 arasında ve 17:00-18:00

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM Meslek Yüksekokulu Staj ve Uygulama Kurulunun ve Staj Koordinatörünün Görevleri

İKİNCİ BÖLÜM Meslek Yüksekokulu Staj ve Uygulama Kurulunun ve Staj Koordinatörünün Görevleri Sayfa No 1 / 11 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; KTO Karatay Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mesleki eğitim-öğretim sırasında

Detaylı

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı; Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek

Detaylı

T.C. TOKAT GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI 20. / 20. ÖĞRETĠM YILI

T.C. TOKAT GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI 20. / 20. ÖĞRETĠM YILI T.C. TOKAT GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI 20. / 20. ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCĠNĠN ADI SOYADI:. BÖLÜMÜ: PROGRAMI: SINIFI: NUMARASI:. T.C. TOKAT GAZĠOSMANPAġA

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Yüksekokulumuz Teknik Programlar Bölümünde öğrenim gören

Detaylı

ĠġLETMELERDE MESLEKĠ EĞĠTĠM SÖZLEġMESĠ

ĠġLETMELERDE MESLEKĠ EĞĠTĠM SÖZLEġMESĠ 1 ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ ĠġLETMELERDE MESLEKĠ EĞĠTĠM SÖZLEġMESĠ FOTOĞRAF ÖĞRENCİNİN Kimlik Numarası Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi Öğretim Yılı Telefon Numarası İkametgah Adresi STAJ

Detaylı

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ EREĞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ... BÖLÜMÜ... PROGRAMI ADI / SOYADI ÖĞRENCİ NO ONAY TARİHİ Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli M.Y.O. 67300 Ereğli,Tel:

Detaylı

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Madde 1- Amaç: Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu yönergenin amacı, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, eğitim ve öğretimleri süresince

Detaylı

T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESĠ

T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESĠ T.C. GĠRESUN ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi bünyesinde bulunan Meslek Yüksekokulları öğrencilerinin

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Dayanak

T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam ve Dayanak T.C. SELAHADDİN EYYUBİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1-(1) Staj Yönergesinin amacı; öğrencilerin meslekî bilgi ve becerilerini geliştirmeye,

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının eğitim-öğretim programlarında yer alan

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ LÜLEBURGAZ MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan

Detaylı

13. STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

13. STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak 13. STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı; Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerin öğrenim süreleri içinde kazandıkları teorik

Detaylı

no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un

no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un T.C. TRAKYA ÜNĠVERSĠTESĠ KEġAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.../.../ ĠLGĠLĠ MAKAMA Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel ĠĢletmeciliği.. Programı.. I sınıf 1084909025. no lu öğrencisi Ebru PARLAK.. un mezun olabilmesi

Detaylı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI : 2.Staj Ön Kapağı TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Bölümü Programı Sınıfı Numarası :. : : : STAJ DÖNEMİ :./../.-.. /.. / : 3.Staj Arka Kapağı.hayata

Detaylı

ALEV SÖKMEN

ALEV SÖKMEN ALEV SÖKMEN 20.00-20.50 21.00-21.50 AŞÇ 102 Yiyecek İçecek Maliyet Kont. TGA-Zeugma D203 AŞÇ 102 Yiyecek İçecek Maliyet Kont. TGA-Zeugma D203 AŞÇ 102 Yiyecek İçecek Maliyet Kont. TGA-Zeugma D203 TVS 104

Detaylı

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı T.C. BOLU ABANT İZZET BAYSAL

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksekokulunda staj yapma zorunluluğu

Detaylı

T.C. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ Yapraklı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20.. / 20.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

T.C. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ Yapraklı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20.. / 20.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI T.C. ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ Yapraklı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20.. / 20.. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : SINIFI : NUMARASI : 1 STAJIN YAPILDIĞI

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ GEREDE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı T.C. ABANT ĠZZET BAYSAL ÜNĠVERSĠTESĠ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ LİSANS ÖĞRETİMİ STAJ UYGULAMA ESASLARI 1) AMAÇ VE KAPSAM YTÜ Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 23. Maddesi gereğince

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ BĠLGĠSAYAR MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU. Buraya Öğrencinin Adı Soyadı yazılacaktır

T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ BĠLGĠSAYAR MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU. Buraya Öğrencinin Adı Soyadı yazılacaktır T.C. ÇANAKKALE ONSEKĠZ MART ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ BĠLGĠSAYAR MÜHENDĠSLĠĞĠ BÖLÜMÜ STAJ RAPORU Buraya Öğrencinin Adı Soyadı yazılacaktır Buraya Staj Yaptığı Yer yazılacaktır Buraya Ay, Yıl yazılacaktır

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SEBEN İZZET BAYSAL MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI Stajın Yapıldığı İş Yerinin Adı ve Kısa Adresi Öğrencinin; Okul No Adı Soyadı Bölümü Programı 1 (EK-1) T.C. ABANT

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE AMAÇ: T.C. ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI STAJ ESASLARI Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj başvuru koşulları ve esasları ile öğrencilerin staj sırasında

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Yılı Fakülte Numarası Bölümü FOTOĞRAF STAJ BİLGİLERİ İşyeri Adı

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE YEREL YÖNETİMLER PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Öğrencilerin kurumsal bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde geliştirip,

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ UYGULAMA VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2017-E.3866 *BELCKRY8* T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI Toplantı Tarihi : 16/03/2017 Toplantı Sayısı : 10 Karar Sayısı : 10-06 Üniversitemiz Hukuk Müşavirliği

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

TURİZM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ KAPSAM VE TANIMLAR Amaç Madde 1 (1) Bu yönergenin amacı, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin turizm sektöründe faaliyet gösteren

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ SİVRİCE MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Sivrice Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, öğrenim süreçlerini tamamlamak için yapmak

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ AVANOS MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ AVANOS MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ AVANOS MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin staj uygulama esaslarını

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN; Bölümü Programı : Ormancılık Bölümü : Avcılık ve Yaban Hayatı Programı Adı Soyadı : Sınıf - Yarıyıl

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 2014 AKADEMĠK YILI ÖĞRENCĠLER ĠÇĠN ERASMUS STAJ HAREKETLĠLĠĞĠ DUYURUSU

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 2014 AKADEMĠK YILI ÖĞRENCĠLER ĠÇĠN ERASMUS STAJ HAREKETLĠLĠĞĠ DUYURUSU HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ 2013 2014 AKADEMĠK YILI ÖĞRENCĠLER ĠÇĠN ERASMUS STAJ HAREKETLĠLĠĞĠ DUYURUSU LLP/Erasmus Programı Öğrenci Staj Hareketliliği çerçevesinde 2013 2014 Akademik Yılında programdan yararlanmak

Detaylı

Uluslararası Antalya Üniversitesi Turizm Fakültesi Staj Uygulamalarına İlişkin Esaslar

Uluslararası Antalya Üniversitesi Turizm Fakültesi Staj Uygulamalarına İlişkin Esaslar Uluslararası Antalya Üniversitesi Turizm Fakültesi Staj Uygulamalarına İlişkin Esaslar Amaç Madde 1- (1) Bu esasların amacı, Uluslararası Antalya Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin, eğitim ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI ÖĞRETĠM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI ÖĞRETĠM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNĠVERSĠTESĠ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCĠ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETĠM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCĠ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARĠHĠ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ VİZE MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME STAJI SÖZLEŞME FORMU ÖĞRENCİNİN Fakülte/Yüksekokul/MYO Adı Kayıtlı Olduğu Program T.C. Kimlik Numarası Adı Soyadı Öğrenci Numarası E-posta Adresi İkamet Adresi STAJ YAPILAN İŞLETMENİN Adı Adresi Üretim/Hizmet Alanı Çalışan

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. STAJLAR VE İZLENECEK YOL 1.1 Yazılım Mühendisliği öğrencileri, aldıkları teorik ve uygulamalı derslerdeki bilgileri

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

T.C. IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ T.C. IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ IĞDIR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-Bu yönergenin amacı, Iğdır Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, eğitim ve öğretimleri süresince

Detaylı

TC. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ

TC. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ TC. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ ÖĞRENCĠNĠN ADI SOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ PROGRAMI NĠĞDE T.C. NĠĞDE ÜNĠVERSĠTESĠ NĠĞDE TEKNĠK BĠLĠMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Kapsam Madde 2- Dayanak Madde 3-

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Kapsam Madde 2- Dayanak Madde 3- Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Staj Yönergesi Amaç Madde 1- Bu staj yönergesinin amacı, Dokuz Eylül Üniversitesi, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin

Detaylı

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ

ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönerge, Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksekokulunda staj yapma zorunluluğu

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Yaz stajı, Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ZORUNLU YAZ STAJI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI ZORUNLU YAZ STAJI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ZORUNLU YAZ STAJI ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KILAVUZU Değerli Öğrenciler, Bu form, staj dönemi öncesinde ve sonrasında sizlere, izlenmesi gereken adımları ve işleyiş süreçlerini açıklamak

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj Başlama ve Bitiş Tarihi Tel Faks Adres 0332 236 21 48-49 0332 236 21 50 Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ 18/02/2010 Fen Edebiyat Fakültesi YÖNERGE FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Stajın Amacı MADDE 1 - Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin pratik bilgi, mesleki görgü ve deneyimlerini artırmak

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde öğrenim gören öğrencilerin

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. STAJLAR VE İZLENECEK YOL 1.1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri, aldıkları teorik ve uygulamalı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ İLKELERİ / UYGULAMA ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Hedefler

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ İLKELERİ / UYGULAMA ESASLARI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Hedefler T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ İLKELERİ / UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Hedefler Amaç MADDE 1- (1) Bu ilkeler; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ZORUNLU İŞYERİ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları önlisans

Detaylı

T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ

T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ 2009 T.C DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Ve Tanımlar Amaç

Detaylı

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. MUSTAFA KEMALÜNĠVERSĠTESĠ. MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCĠLERĠNĠN ĠġYERLERĠNDEKĠ EĞĠTĠM, UYGULAMA VE ENDÜSTRĠYE DAYALI ÖĞRENĠMLERĠNE ĠLĠġKĠN ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNERGESĠ AMAÇ: BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç,

Detaylı

STAJ YAPILABİLECEK TARİHLER: 2 Temmuz 10 Ağustos 2018 (Bu tarihler dışında staj yapılamayacaktır.

STAJ YAPILABİLECEK TARİHLER: 2 Temmuz 10 Ağustos 2018 (Bu tarihler dışında staj yapılamayacaktır. STAJ TAKVİMİ: Okula staj başvuru işlemleri için son tarih: 1 Haziran 2018 STAJ YAPILABİLECEK TARİHLER: 2 Temmuz 10 Ağustos 2018 (Bu tarihler dışında staj yapılamayacaktır. STAJ RAPORUNUN OBS YE YÜKLENMESİ

Detaylı

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ

T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ T.C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME STAJI SÖZLEŞMESİ Genel Hükümler MADDE 1 - (1) Bu sözleşme 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununa uygun olarak, mesleki ve teknik eğitim yapan program öğrencilerinin işletmelerde

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, EÜ Bergama Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin yapmakla yükümlü olduğu stajlara ilişkin usul ve esasları

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE- 1 : Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu nda öğrenim

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU ve İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz kurumunuzda/işyerinizde

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ MADDE 1 a) Bu Yönergenin amacı, Karabük Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereği, Fakülte

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1 a) Yüksekokul öğrencilerinin eğitim öğretim programlarında belirtilen, yaz stajı uygulaması ile ilgili esasları belirlemek, b) Sağlık

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar Amaç Madde 1- (1) Bu esasların amacı, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin staj uygulama

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha

Detaylı