Duracell'in POWERCHECK özellikli, bugüne kadarki en uzun ömürlü pilidir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Duracell'in POWERCHECK özellikli, bugüne kadarki en uzun ömürlü pilidir."

Transkript

1

2 TURBO MAX BASIC Duracell'in POWERCHECK özellikli, bugüne kadarki en uzun ömürlü pilidir. Kullanılmadığı zamanlarda pilin gücünü korumak için Duralock özelliğine sahiptir. Günlük kullanılan cihazlarda uzun ömürlü performans sunar.

3 ÖZEL PİLLER ŞARJ EDİLEBİLİR PİLLER Özel cihazlar için standart dışı boyutlu ve yüksek performanslı pil serisi. Duralock sayesinde daha uzun süre dolu kalabilen NiMH şarj edilebilir piller.

4 1TÜM CİHAZLARDA EN UZUN ÖMÜRLÜ DURACELL 1 DURACELL'İN POWERCHECK ÖZELLİKLİ, BUGÜNE KADARKİ EN UZUN ÖMÜRLÜ PİLİDİR. % 80'e kadar daha fazla güç! 2 Dijital kameralar, fotoğraf makinesi flaşları ve otomatik diş fırçaları için ideal. SÜPER İLETKEN Daha saf ve daha yüksek kalitede materyaller ve katotta daha fazla yakıt, daha güçlü MnO2 ve anotta daha fazla çinko dolgu kullanılarak üretildi! 10 YIL BOYUNCA GÜÇ GARANTİLİ. 3 Turbo Max piller Duralock özelliğine sahiptir. Duralock pilinizin kullanımdan önce 10 yıla kadar içindeki gücü korumasını sağlar. Y I L POWERCHECK ÖZELLİĞİNE SAHİP TEK PİL Alkalin pillerin üçte biri, içerisinde kullanılabilir güç varken atılmaktadır. 4 Duracell Turbo Max, ne kadar güç kaldığını gösteren entegre pil testi olan POWERCHECK özelliğine sahip tek pildir. 1- AA alkalinde, tüm cihazlar arasında ortalama olarak. 2- Maksimum fark vs. Dijital Kameralarda Duracell Simply AA (Sonuçlar cihaza göre farklılık göstermektedir.) 3- Kullanımdan önce saklandığında. 4- Birleşik Krallık, Almanya, İtalya, Polonya, Portekiz ve İspanya'da geri dönüşüm tesislerinden toplanan 11,766 AA, AAA, C, D pillerinin temsili oranı. BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? Duracell Turbo Max AA ve AAA alkalin pilleri, ISO 9001 belgesine sahip Aarschot (Belçika) tesisimizde üretilmektedir. Tüm ambalajlar kartondan yapılmaktadır. %85'i geri dönüştürülebilir. Ambalajlamadan önce her pili voltaj ve sızıntı bakımından test ederiz. Pil performansını sürekli geliştirerek, kullanılan ve atılan pil sayısının azaltılmasına ve böylelikle atık miktarının da azaltılmasına yardımcı oluyoruz. Turbo Max piller ayrıca civasızdır.

5 Segment Tip Duracell Ürün Barkodu Koli Barkodu Ürün Adı Ürünün Üründeki Koli İçi Kodu (FPC) Diğer Adları Pil Ürün Sayısı Adedi Turbo Max AA Duracell Turbo Max Kalem Pil 2'li AA LR6/MX Turbo Max AA Duracell Turbo Max Kalem Pil 4'lü AA LR6/MX Turbo Max AA Duracell Turbo Max Kalem Pil 6'lı AA LR6/MX Turbo Max AA Duracell Turbo Max Kalem Pil 8'li AA LR6/MX Turbo Max AA Duracell Turbo Max Kalem Pil 12'li AA LR6/MX Turbo Max AAA Duracell Turbo Max İnce Kalem Pil 2'li AAA LR03/MX Turbo Max AAA Duracell Turbo Max İnce Kalem Pil 4'lü AAA LR03/MX Turbo Max AAA Duracell Turbo Max İnce Kalem Pil 6'lı AAA LR03/MX Turbo Max AAA Duracell Turbo Max İnce Kalem Pil 8'li AAA LR03/MX Turbo Max AAA Duracell Turbo Max Kalem Pil 12'li AAA LR03/MX Turbo Max C Duracell Turbo Max C Boy Pil 2'li LR14/MX Turbo Max D Duracell Turbo Max D Boy Pil 2'li LR20/MX Turbo Max 9V Duracell Turbo Max 9 Volt Pil Tekli 6LF22/MX

6 1NUMARALI PİL MARKASI 1 ŞİMDİ DAHA DA UZUN ÖMÜRLÜ 2 ÖNEMLİ CİHAZLARINIZ İÇİN GÜVENİLİR GÜÇ 10 YIL BOYUNCA GÜÇ GARANTİLİ 3 Orta ve düşük güç tüketimli cihazlarınız için uygun çözüm. Basic piller Duralock özelliğine sahiptir. Duralock pilinizin kullanımdan önce 10 yıla kadar içindeki gücü korumasını sağlar. El fenerleri, yangın ve duman alarmları, mikrofonlar, uzaktan kumandalar, kablosuz mouse lar ve klavyeler için kusursuz. 1- Nielsen satış verilerine göre. 2- Önceki formüle kıyasla. 3- Kullanımdan önce saklandığında. BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? Duracell Basic AA ve AAA alkalin pilleri, ISO 9001 belgesine sahip Aarschot (Belçika) tesisimizde üretilmektedir. Tüm ambalaj kartondan yapılmaktadır. %85'i geri dönüştürülebilir. Ambalajlamadan önce her pili voltaj ve sızıntı bakımından test ederiz. Pil performansını sürekli geliştirerek, kullanılan ve atılan pil sayısının azaltılmasına ve böylelikle atık miktarının da azaltılmasına yardımcı oluyoruz. Basic piller ayrıca civasızdır.

7 Segment Tip Duracell Ürün Barkodu Koli Barkodu Ürün Adı Ürünün Üründeki Shrink Koli İçi Kodu (FPC) Diğer Adları Pil İçi Ürün Ürün Sayısı Adedi Adedi Basic AA Duracell Kalem Pil 2'li AA LR6/MN Basic AA Duracell Kalem Pil 4'lü AA LR6/MN Basic AA Duracell Kalem Pil 8'li AA LR6/MN Basic AA Duracell Kalem Pil 12'li AA LR6/MN Basic AA Duracell Kalem Pil 18'li AA LR6/MN Basic AAA Duracell İnce Kalem Pil 2'li AAA LR03/MN Basic AAA Duracell İnce Kalem Pil 4'lü AAA LR03/MN Basic AAA Duracell İnce Kalem Pil 8'li AAA LR03/MN Basic AAA Duracell İnce Kalem Pil 12'li AAA LR03/MN Basic AAA Duracell İnce Kalem Pil 18'li AAA LR03/MN Basic C Duracell C Boy Pil 2'li LR14/MN Basic D Duracell D Boy Pil 2'li LR20/MN Basic 9V Duracell 9 Volt Pil Tekli 6LF22/MN Basic AA Duracell Kartela AA 2'li LR6/MN Basic AAA Duracell Kartela AAA 2'li LR03/MN

8 ÖZEL CİHAZLAR İÇİN DAHA KÜÇÜK VEYA DÜĞME PİLLER YÜKSEK PERFORMANS ÖZEL PİLLER YÜKSEK GÜÇLÜ LİTYUM (HPL) YUVARLAK PİLLER Yüksek enerji yoğunluğu ve yüksek sıcaklıklara dayanıklılık bu pilleri yüksek güç tüketimli cihazlarda kullanıma ideal kılar. DÜĞME PİLLER Alkalin veya lityum Duracell düğme piller, kaliteli ve uzun ömürlü performans sağlar. Uzmanların ve farklı cihazların ihtiyaçlarına yönelik yüksek performanslı, özel boyutlu piller. GÜVENLİK VE MEDİKAL PİLLERİ İşitme cihazı ve güvenlik ekipmanları gibi hayati önem taşıyan cihazlara yönelik güvenilir güç. GÜMÜŞ OKSİT DÜĞME PİLLER Gümüş oksit düğme pillerimiz, kullanımda olmadıklarında güçlerini koruma özelliğine sahiptirler. BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? Özel pillerimizin çoğunluğunu, civasız teknolojilerle buluşturduk. Özel pil serisinde yer alan piller için birçok boyut ve kod bulunduğu için lütfen ihtiyacınız olan pili belirlemek için dipnot kılavuzlarına bakınız. Saatler, medikal ve güvenlik cihazları için ideal.

9 Segment Tip Duracell Ürün Barkodu Koli Barkodu Ürün Adı Ürünün Üründeki Shrink Koli İçi Kodu (FPC) Diğer Adları Pil İçi Ürün Ürün Sayısı Adedi Adedi Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil Volt DL1620/ECR1620/CR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil 'li 3 Volt DL2016/CR2016/CR/BR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil 'li 3 Volt DL2025/CR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil Volt DL2430/ECR2430/CR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil Volt DL2032/CR/BR2032/CR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil Volt 4'lü DL2032/CR/BR2032/CR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil Volt DL2450/ECR2450/CR Özel Piller Düğme Duracell Düğme Pil LR44 2'li 1.5 Volt LR44/A76/AG13/V13GA Özel Piller Özel Piller Duracell Ultra Lityum Pil Volt DL123A/EL123A/CR123A/CR Özel Piller Özel Piller Duracell MN21 12 Volt A23/V23GA/3LR Özel Piller Özel Piller Duracell Özel Pil 1/3N 3 Volt DL1/3N/2L76/CR Özel Piller Özel Piller Duracell Özel Pil N 2'li 1.5 Volt MN9100/LR1/KN İşitme Cihazı Pilleri Duracell İşitme Cihazı Pili 10 (6'lı) İşitme Cihazı Pilleri Duracell İşitme Cihazı Pili 13 (6'lı) İşitme Cihazı Pilleri Duracell İşitme Cihazı Pili 312 (6'lı) İşitme Cihazı Pilleri Duracell İşitme Cihazı Pili 675 (6'lı)

10 1ŞARJ BAŞINA EN UZUN SÜRE DAYANIKLI 1 D U R A C E L L Ş A R J E D İ L E B İ L İ R U L T R A DURACELL ŞARJ EDİLEBİLİR PLUS Önceden şarj edilmiş olarak gelir ve kullanıma hazırdır. 5 yıl dayanıklılık garantisi vardır defaya kadar şarj edilebilir. 12 ay boyunca gücünü korur. 3 Duralock özelliğine sahiptir. AA, AAA, C, D ve 9V boyutları mevcuttur. En iyi fiyata sahiptir. 3 yıl dayanıklılık garantisi vardır defaya kadar şarj edilebilir. 6 ay boyunca gücünü korur. 3 Duralock özelliğine sahiptir. AA ve AAA boyutları mevcuttur. Düşük sıcaklıklarda dahi yüksek enerji performansı için NiMH teknolojisi ile üretilmiştir. 1- AA boyutu. İlk 400 döngüye göre. 2- Veya 300 şarja kadar, hangisi önce gerçekleşirse. Yalnızca 2500 ve 850 mah için. 3- Kullanımda olmadığında. BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? Özel spiral yapıları sayesinde tekrar şarj edilebilir piller, dijital kameralar gibi özellikle yüksek güç tüketimli cihazlarda iyi performans sağlamaktadır. NiCd pillerin aksine "hafıza etkisi"nden etkilenmezler.

11 Segment Tip Duracell Ürün Barkodu Koli Barkodu Ürün Adı Ürünün Üründeki Koli İçi Kodu (FPC) Diğer Adları Pil Ürün Sayısı Adedi Şarj Edilebilir AAA Duracell Şarj Edilebilir Pil 2'li AAA 750 mah 4 10 Şarj Edilebilir AAA Duracell Şarj Edilebilir Pil 2'li AAA 850 mah 2 10 Şarj Edilebilir AAA Duracell Şarj Edilebilir Pil 4'lü AAA 750 mah 4 10 Şarj Edilebilir AAA Duracell Şarj Edilebilir Pil 4'lü AAA 850 mah 4 10 Şarj Edilebilir AA Duracell Şarj Edilebilir Pil 2'li AA 1300 mah 2 10 Şarj Edilebilir AA Duracell Şarj Edilebilir Pil 2'li AA 2500 mah 2 10 Şarj Edilebilir AA Duracell Şarj Edilebilir Pil 4'lü AA 1300 mah 4 10 Şarj Edilebilir AA Duracell Şarj Edilebilir Pil 4'lü AA 2500 mah 4 10 Şarj Edilebilir C Duracell Şarj Edilebilir C Boy Pil 2'li HR Şarj Edilebilir D Duracell Şarj Edilebilir D Boy Pil 2'li HR Şarj Edilebilir 9V Duracell Şarj Edilebilir 9 Volt Pil Tekli HR9V 1 10

12 15DAKİKALIK= 4 ŞARJ SAATE KADAR KULLANIM 1 PİLLERİNİZ DAHA HIZLI ŞARJ OLUR DAHA GÜVENLİ, DAHA GÜVENİLİR ŞARJ Bitmiş pillere aşırı yüklemeyi önleyen voltaj koruması. Hızlı şarj cihazlarımız, AA pilleri 5 dakikada 1 saate kadar olan kullanımlar için hazır hale getirir. Ters kutup ve kısa devre koruması. Aşırı ısınmayı önlemek için ısı koruması. ENTEGRE LED IŞIKLAR Şarj durumunu gösterir. Duracell pil şarj cihazları NiMH AA, AAA, C, D, 9V piller için uygundur. 1- Sonuçlar cihaza ve kullanım alışkanlıklarına göre değişebilir. BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? Çoğu elektronik alet gibi, şarj cihazlarımız da kullanım ömürlerinin sonunda uygun yerel geri dönüşüm kanalına teslim edilebilir. Şarj süresi pilin kapasitesine (daha yüksek kapasite, daha uzun şarj süresi) ve şarj cihazı tasarımına bağlıdır.

13 Segment Tip Duracell Ürün Barkodu Koli Barkodu Ürün Adı Ürünün Üründeki Koli İçi Kodu (FPC) Diğer Adları Pil Ürün Sayısı Adedi Şarj Cihazı AA/AAA Duracell CEF 14 Şarj Aleti - Pil İçermez 0 3 Şarj Cihazı AA/AAA Duracell CEF 14 Şarj Aleti + 2'şer adet AA ve AAA Pil 4 3 Şarj Cihazı AA/AAA Duracell CEF 27 Şarj Aleti (45 Dk) - Pil İçermez 0 3 Şarj Cihazı AA/AAA/C/D/9V Duracell CEF 22 Şarj Aleti 0 4

14

15

16

Firmamız 2007 yılı içerisinde kurulmuş olup Duracell markalı ürünlerin pazarlama ve dağıtımıyla hizmet vermektedir.

Firmamız 2007 yılı içerisinde kurulmuş olup Duracell markalı ürünlerin pazarlama ve dağıtımıyla hizmet vermektedir. Firmamız 2007 yılı içerisinde kurulmuş olup Duracell markalı ürünlerin pazarlama ve dağıtımıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet ve yaygın dağılım ile toptan ve perakende

Detaylı

Powerbank nedir? -Taşınabilir şarj aleti -Taşınabilir şarj istasyonu -Güç deposu

Powerbank nedir? -Taşınabilir şarj aleti -Taşınabilir şarj istasyonu -Güç deposu POWERBANK 2015 Powerbank nedir? -Taşınabilir şarj aleti -Taşınabilir şarj istasyonu -Güç deposu Neden Powerbank? İnsanların artık ihtiyaçlarının çoğunu internetten karşılaması akıllı telefon, tablet ve

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

Atık pilleri ne yapmalı?

Atık pilleri ne yapmalı? Akdeniz Üniversitesi Atık Pil Toplama Kampanyası Atık pilleri ne yapmalı? Kapsam Pil bağımlılığı Atık pil Çevreye olan zararları Ne yapılabilir? Prof.Dr.Bülent Topkaya Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları

Detaylı

LO-G Primer Pil Serileri

LO-G Primer Pil Serileri LİTYUM PİL SERİLERİ Saft'ın güvenilir ve uzun ömürlü pilleri, karmaşık sistemleriniz, ileri teknoloji ekipmanlarınız ve en son teknoloji cihazlarınızın aşırı sıcaklıklarda bile optimum performans için

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

LS- LSH Primer Pil Serileri

LS- LSH Primer Pil Serileri LİTYUM PİL SERİLERİ Tıbbi uygulamalardaki kritik ekipmanlar için kullanılan piller, uzun bir raf ömrüyle hafif, düşük maliyetli ve son derece dayanıklı olmalıdır. Yüksek performanslı Saft pilleri, taşınabilir

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihaz, 7800 mah

LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihaz, 7800 mah LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihaz, 7800 mah Kullanma Kılavuzu 31891 ÖZELLİKLER Kapasite: 7,800 mah Pil: lityum-iyon Giriş: 5 V DC 1 A Çıkış 1: 5 V DC 2,1 A Çıkış 2: 5 V DC 1 A Şarj süresi: yaklaşık 8

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Sunar: Lityum bataryalı LED madenci baş lambaları

Sunar: Lityum bataryalı LED madenci baş lambaları Sunar: Lityum bataryalı LED madenci baş lambaları KSE-LIGHTS Madenci Baş lambaları Dünyada ilk kablosuz madenci baş lambası modelleri! HP-LED li modellerin yapısı ve fonksiyonları Model KS 7700 Model KS

Detaylı

LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihazı, 5200 mah

LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihazı, 5200 mah LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihazı, 5200 mah Kullanma Kılavuzu 31890 ÖZELLİKLER Kapasite: 5200 mah Pil: lityum-iyon Giriş: 5 V DC/1 A Çıkış: 5 V DC/2,1 A Şarj süresi: yaklaşık 6 saat Kullanım süresi:

Detaylı

Baca gazı analiz cihazı

Baca gazı analiz cihazı Baca gazı analiz cihazı testo 327 Özel başlangıç cihazı Kolay, Türkçe menü kullanımı O 2 LED aydınlatmalı 4 satır ekran Tek soketli hızlı prob bağlantısı 8 yakıt tipi Minimum 3 yıl sensör ömrü IR saha

Detaylı

Kablosuz çalışma. Back

Kablosuz çalışma. Back Kablosuz çalışma Back 774 Kablosuz çalışma Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Göz kamaştırıcı teknoloji Lityum İyon aküleri Şarj kaybı yok: Pratik şarj etme akünün ¾ veya ½ boş olmasından bağımsız olarak

Detaylı

Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu

Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu Kullanıcı Kılavuzu DA-10193 Digitus Üniversal USB Seyahat Şarj İstasyonu, tüm cihazlarınızı (dizüstü bilgisayarlar, ultrabook'lar, değiştirilebilir cihazlar, tabletler,

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ

YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ YENİ AKÜLÜ ALETLER SERİSİ YENİ AKÜLÜ ÇİT BİÇİCİ Laser kesimli, elmas bilemeli, çift etkili bıçaklarla hassas kesme. YENİ AKÜLÜ YAPRAK ÜFLEYİCİ Sessiz ve güçlü türbin fanı. YENİ AKÜLÜ ÇİM TIRPANI Kullanması

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti.

www.acf.com.tr ACF Medikal Ürünler Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Sti. www.acf.com.tr A00 120 ACF Cerrahi Motor Sistemleri / Kablolu / Tip / 02 Referans Kodu Tanımı Adet A01 120 A01 130 * Delici / Tip / 02 1 * Oyucu/ Tip / 02 1 A01 220 ci / Tip / 02 1 A02 200 Güç Ünitesi

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ Çevre dostu, düşük maliyetli ve güvenli! Bugün, denizcilik endüstrisinin pil için gereksinimleri bunlar. Sıkı düzenlemeler ve artan performans beklentileri, üreticileri

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

Gaz kaçak dedektörleri

Gaz kaçak dedektörleri Gaz kaçak dedektörleri testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo gaz dedektörü testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Gaz kaçak testi Yıkıcı patlama ve yangınlar gaz borularında sızıntıya sebep olur. Ancak borulardaki

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU 2013. www.basaranlargroup.com www.espil.net. Eylül 2013 Rev: 2013/06

ÜRÜN KATALOĞU 2013. www.basaranlargroup.com www.espil.net. Eylül 2013 Rev: 2013/06 ÜRÜN KATALOĞU 2013 0222 230 00 24 www.espil.net Eylül 2013 Rev: 2013/06 KURUMSAL SATIŞ E-mail Web Web-2 Telefon Faks Gsm Adres : : : : : : : sektorcan@hotmail.com http:// http://www.espil.com 0 222 23

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Endodontik Sistemler

Endodontik Sistemler www.dunyadental.com Endodontik Sistemler ENDO a CASS RECIPROC MOTOR MÜKEMME PERFORMANS GEİŞTİRİMİŞ ANGUDURVA YENİİKÇİ TASARIM Endo a Class kablosuz endodontik motor 3.0 Ncm (16:1) torku sayesinde 120-2000

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte edilebilir. Banyo veya küçük hacimli odaların havalandırma

Detaylı

Ürün Kataloğu www.espil.net

Ürün Kataloğu www.espil.net 2015 Ürün Kataloğu www.espil.net İÇİNDEKİLER 4 10 16 19 23 25 26 28 28 29 30 31 SAFT Piller >Endüstriyel - Li-SoCI2 / - Li-SO2 / - Li-MnO2 /- Li-Ion >Askeri Piller VARTA Microbattery Piller >Endüstriyel

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

CUBE BLUETOOTH HOPARLÖR. kitsound.co.uk. KULLANICI KILAVUZU Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Birleşik Krallık

CUBE BLUETOOTH HOPARLÖR. kitsound.co.uk. KULLANICI KILAVUZU Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Birleşik Krallık kitsound.co.uk CUBE BLUETOOTH HOPARLÖR JB. 3079/Çin'de üretilmiştir. KitSound 2015 KULLANICI KILAVUZU Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Birleşik Krallık 1 1 Bizler zanaatkârız. Bizler müzisyeniz. Biz KitSound

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 SILENT - A4_EN 568-576 SILENT 22.07.2011 14:17 Page 524 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: SBA1610. Kullanım kılavuzu

Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:   SBA1610. Kullanım kılavuzu Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/welcome SBA1610 Kullanım kılavuzu a b c d 1 Önemli Güvenlik Bu güvenlik sembollerini öğrenin Bu ürün, Avrupa Birliği radyo paraziti

Detaylı

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI 4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Art.No. 90-60000 B C F G D I H E Genel Uyarı Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya

Detaylı

etailer Kit YOGA 3 Pro 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit YOGA 3 Pro 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit YOGA 3 Pro YOGA 3 Pro etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Video bağlantıları 2 Önerilen nüsha

Detaylı

Ürünler. Led ekranlı anahtarlık. Özel logo tasarımı Işıklı

Ürünler. Led ekranlı anahtarlık. Özel logo tasarımı Işıklı Led ekranlı anahtarlık Özel logo tasarımı Işıklı Translator Çeşitli dillerde mevcut Eğitim kurumları için ideal Digital Çerceve Usb Hub (4 adet) Digital saat Fotoğraf Çerçevesi Usb Mini Fridge Buzdolabı

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

MOBİL ŞARJ CİHAZI. mobil şarj cihazı telefonunuza enerji, kendinize özgürlük katın! DTS-003 Mobil Şarj Cihazı. DTS-001 Mobil Şarj Cihazı

MOBİL ŞARJ CİHAZI. mobil şarj cihazı telefonunuza enerji, kendinize özgürlük katın! DTS-003 Mobil Şarj Cihazı. DTS-001 Mobil Şarj Cihazı DTS-001 Mobil Şarj Cihazı DTS-002 Mobil Şarj Cihazı DTS-003 Mobil Şarj Cihazı Ebatlar: 92x22x22mm Baskı seçenekleri: Damla baskı, Lens Serigrafi, Offset Renk seçenekleri: Turuncu, Siyah, Beyaz, Pembe,

Detaylı

Güç Adaptörü AC/DC 90W, Dizüstü Bilgisayar İçin

Güç Adaptörü AC/DC 90W, Dizüstü Bilgisayar İçin Güç Adaptörü AC/DC 90W, Dizüstü Bilgisayar İçin Kullanma Kılavuzu DA-10190 Öncelikle dizüstü bilgisayarların ve netbookların şarj edilmesi ve bunlara güç sağlanması için özellikle tasarlanmış olan yeni

Detaylı

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları

Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi. Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367. Akü ve şarj cihazları. Akü ve şarj cihazları Çok işlevsel el aletleri için aksesuarlar (GOP-PMF) 367 Akü ve şarj Aksesuarlar 2013 Fiyat Listesi 368 Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Bosch akülere ve şarj na genel bakış Akü gerilimi 3,6 V 10,8 V 14,4

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

NANO GOLD Start- Stop ELA

NANO GOLD Start- Stop ELA ÜRÜN KATALOĞU biz Hayatı ve teknolojiyi biz dönüştürüyoruz. Hayal kurmaya ve onları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Genç ve güçlü kalarak geleceği değiştireceğimize inanıyoruz. Uzun Ömürlüyüz. NANO GOLD

Detaylı

Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001

Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001 Taşınabilir Güneş Enerjili Lamba Sistemi - SRY 001 ŞARJ LAMBASI KIRMIZI: Şarj oluyor. YEŞİL: Tamamen dolu. (Dolduğu zaman şarj otomatik olarak durur.) ÇALIŞMA LAMBASI Yanıp söndüğü zaman akünün azaldığını

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Ni-Cd ŞARJ EDİLEBİLİR PİLLER

Ni-Cd ŞARJ EDİLEBİLİR PİLLER Ni-Cd ŞARJ EDİLEBİLİR PİLLER Saft ın sunduğu Ģarj edilebilir Ni-Cd batarya sistemleri, endüstriyel uygulama ihtiyaçlarınız için geniģ teknoloji ve hücre yapılandırması sayesinde, düģük, orta ve yüksek

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı

MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı MIT400/2 Serisi, MEGGER İzolasyon Test Cihazı Elektriksel ve endüstriyel testler için dizayn edilmiştir 1000V - 200 GΩ'a kadar İzolasyon testi (YENİ) Stabilize edilmiş izolasyon test voltajı (YENİ) 0.01

Detaylı

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA

FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA FIRINLARI LABORATUVAR LABORATUVAR TESTLERİ KÜL TESTİ ISIL İŞLEM KURUTMA KÜL (MUFLA) FIRINLARI Tetra Isı çeşitli büyüklüklerde, farklı sıcaklık seviyelerine hitap eden ve farklı kullanım özelliklerine sahip

Detaylı

SLIM PANEL DOWNLIGHT CATALOG

SLIM PANEL DOWNLIGHT CATALOG SLIM PANEL DOWNLIGHT CATALOG 2017 DOWNLIGHT Slim LED Panel Sıva Altı Serisi Ürün Özellikleri Elektrostatik toz boyalı, soğutma kanallı alüminyum enjeksiyon gövde Yüksek lümen değerinde ve uzun ömürlü SMD

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

CLZ-HD. Ağır Görev Kondansatörleri. Yeni geniş kapsamlı koruma sistemi. Technology for energy efficiency

CLZ-HD. Ağır Görev Kondansatörleri. Yeni geniş kapsamlı koruma sistemi. Technology for energy efficiency CLZ-HD Ağır Görev Kondansatörleri Yeni geniş kapsamlı koruma sistemi Technology for energy efficiency CLZ-HD Ağır Görev Kondansatörleri CIRCUTOR tarafından hazırlanan CLZ Ağır Görev Kondansatör serisi,

Detaylı

Acil Lambaları için Şarjedilebilir Piller Serisi

Acil Lambaları için Şarjedilebilir Piller Serisi Acil Lambaları için Şarjedilebilir Piller Serisi ARTS Energy, her uygulama türü için çeşitli pil aralıkları sunar. 40 C'de uygulamalar için, daha kompakt aydınlatma armatürleri için Ni-Cd teknolojisi (VNT

Detaylı

USB BELLEK FİYAT LİSTESİ

USB BELLEK FİYAT LİSTESİ USB & POWERBANK Kızılsaray Mah. Yener Ulusoy Blv. Kutup Yıldızı Apt. No: 13/2 Muratpaşa/ANTALYA www.antalyapromosyon.net - www.harikaurunler.com - antalyapromosyon@gmail.com Tel / Fax : 0242 324 85 45-0506

Detaylı

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER İçindekiler A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER 20 A Serisi Zemin Aydınlatma Taşları Renk Seçenekleri Kırmızı Yeşil Mavi

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 29/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat İçeriği:... 4 4

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S

Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S AKSESUAR ÜRÜN GRUBU Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S Plus Ultra dayanıklılık için sıradan ekran koruyuculara göre 9 kat daha güçlü. Gelişmiş görüntü

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (tek kanallı) testo 926 Sıcaklık ölçümünde çok yönlü cihaz Gıda sektöründeki uygulamalar için uygundur C Kablosuz problar ile ölçüm Sesli alarm (ayarlanabilir alarm limitleri) Topsafe,

Detaylı

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı.

MATKAP VİDALAMA. Güçlü ve hızlı. 14 MATKAP VİDALAMA Güçlü ve hızlı. 4.2Ah 21.6V YENI. EY 7460 LS2S Yeni yüksek performanslı 4.2Ah Li-Ion akü seti 65 dakikalık kullanılabilirlik ve 85 dakikalık tam şarj edilebilirlik 2.45 kg lık hafif

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı

Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Buharlı ütü 50 g/dk buhar; 220 g şok buhar T-ionicGlide taban Otomatik Kapanma ve Kireç önleme 2600 Watt GC4527/00 Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Elektrik. Yakıt Hücreleri ve Piller

Elektrik. Yakıt Hücreleri ve Piller Elektrik Yakıt Hücreleri ve Piller Piller: Pil, kimyasal enerjinin depolanabilmesi ve elektriksel bir forma dönüştürülebilmesi için kullanılan bir aygıttır. Piller, bir veya daha fazla elektrokimyasal

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet TAB 2 A10-70 etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Ürün ve yaşam tarzı Görüntüleri

Detaylı

Kütüphanelerde RFID Sistemler

Kütüphanelerde RFID Sistemler Kütüphanelerde RFID Sistemler Uygun, Güvenilir ve Denenmiş Teknoloji Hazırlayan : Mehmet ÖZSOY Neden HF RFID? Güvenilir ve uygun bir sistemdir. Kütüphanedeki işlemler yakın mesafeden çalışmayı gerektirir.

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 İleri hassas bir ölçüm için satın aldığınız Tuz Ölçer cihazıdır. Bu Ölçer karmaşık ve hassas bir alet olmasına rağmen,dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanım sağlayacak özellik

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ

BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ BERKAY ISITMA & SOĞUTMA & FOTOVOLTAİK SİSYEMLERİ Almanya'dan özel güneş enerji paneli Sizlere

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

DATABOOK. Energy Storage Capacitors. Signal Elektronik Ltd (EDLC) Electric Double Layer Capacitors Supercapacitors Ultracapacitors

DATABOOK. Energy Storage Capacitors. Signal Elektronik Ltd (EDLC) Electric Double Layer Capacitors Supercapacitors Ultracapacitors Signal Elektronik Ltd. Osmanağa Mh. Miski Amber Sk. No:5A/1 34714 Kadıköy İstanbul T: 90 216 290 0000 F: 90 216 290 0003 info@signal.com.tr www.signal.com.tr DATABOOK Energy Storage Capacitors (EDLC) Electric

Detaylı

Nİ-CD AKÜLERİN OPTİMUM ŞARJ VE DEŞARJ EDİLMESİ ARAŞTIRMA SUNUMU

Nİ-CD AKÜLERİN OPTİMUM ŞARJ VE DEŞARJ EDİLMESİ ARAŞTIRMA SUNUMU Nİ-CD AKÜLERİN OPTİMUM ŞARJ VE DEŞARJ EDİLMESİ ARAŞTIRMA SUNUMU Ertan TİKTAŞ Ar-Ge Mühendisi 04.09.2013 Genel Tanımlar Kapasite: Akünün amper-saat cinsinden sahip olduğu enerjinin göstergesidir. Hafıza

Detaylı

220v AC 50 Hz 3-12 volt 60-150mA 15 volt DC / 65 KHz 24 h -16/+40 IP 20

220v AC 50 Hz 3-12 volt 60-150mA 15 volt DC / 65 KHz 24 h -16/+40 IP 20 Ürün Tanımı Led lambalar için acil durum yedeklemesi sağlar. 12volt led spotlar ve led şeritler için ekonomik bir üründür. Standart üretim 12 volt tur. Farklı uygulamalarda 60 volta kadar özel üretimler

Detaylı

BotCube. High Tech Products & Innovations Ticaret Sanayi A.Ş. LEPOW. Make Science & Technology More Enjoyable

BotCube. High Tech Products & Innovations Ticaret Sanayi A.Ş. LEPOW. Make Science & Technology More Enjoyable BotCube High Tech Products & Innovations Ticaret Sanayi A.Ş. LEPOW Make Science & Technology More Enjoyable N Ç N LEPOW? LITHIUM-ION POL MER BATARYA! Yüksek Performans! Benzersiz Tasarım! Akıllı Hafıza!

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

HID Ampuller. Master City CDO/CosmoPolis CPO MASTER CosmoPolis CPO-T White. 9 Ağustos Uygulama alanları:

HID Ampuller. Master City CDO/CosmoPolis CPO MASTER CosmoPolis CPO-T White. 9 Ağustos Uygulama alanları: MASTER CosmoPolis CPO-T White HID ler B A : Şeffaf tüplü seramik deşarj tüplü, yüksek verimli ve kompakt dış aydınlatma ampulü Özellikleri: Yüksek verimlilik ve düşük kayıplar ile çevre dostu. Bu sayede

Detaylı

ANGULDURVA MOTORLARI

ANGULDURVA MOTORLARI ANGULDUVA ANGULDUVA BAŞLIKLAI 127 SL2028 SL2026 SL2044 SL2207 SL2245 SL2010 SL2010 SL2008 MANDALLI KAFA SİSTEMİ 25.000 PM HIZ PUSH BUTON FEZ DEĞİŞTİME 40.000 PM HIZ ANGULDUVA GÖVDELEİ SL2001 SL2002 MANDALLI

Detaylı

URX-P03. UWP-D taşınabilir alıcı. Genel Bakış. ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme

URX-P03. UWP-D taşınabilir alıcı. Genel Bakış. ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme URX-P03 UWP-D taşınabilir alıcı Genel Bakış ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme URX-P03 taşınabilir alıcı, dijital ses işlemenin ses kalitesini analog FM modülasyonunun

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

PİL ve AKÜMÜLATÖRLER GENEL BİLGİ

PİL ve AKÜMÜLATÖRLER GENEL BİLGİ PİL ve AKÜMÜLATÖRLER GENEL BİLGİ Atık Pil ve Akümülatörlerin Kontrolü Yönetmeliği (APAK) ülkemiz ile Avrupa Birliği (AB) arasında tesis edilen Gümrük Birliği uyarınca, 1991/157/EEC ve 1993/86/EEC sayılı

Detaylı

GASTON - KURŞUN ASİT AKÜLERİ

GASTON - KURŞUN ASİT AKÜLERİ GASTON - KURŞUN ASİT AKÜLERİ GT6-1 GASTON 6V 1,0AH KURU AKÜ GT6-1.3 GASTON 6V 1.3AH KURU AKÜ GT6-2.8 GASTON 6V 2.8AH KURU AKÜ GT6-3.2 GASTON 6V 3.2AH DİK AKÜ GT6-3.4 GASTON 6V 3.4AH YATAY KURU AKÜ GT6-5

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Isıtma Mantosu PCE-HM 5000

KULLANIM KILAVUZU Isıtma Mantosu PCE-HM 5000 KULLANIM KILAVUZU Isıtma Mantosu PCE-HM 5000 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 28/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Özellikler... 4 4 Talimatlar... 4 5 Ek Öneri... 4 6 Sorun Giderme...

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı