Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senedi Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %-1,28 işlem hacmi: 7,4 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %13,32 (-7 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %11,93 (-5 baz puan) Usd/TL: 3,77 (%-0,60) Döviz Sepeti/TL: 4,23 (%-0,20) Altın: Usd (%0,00) ABD 10 Yıllık Tahvil: %2,71 (önceki gün %2,72) VIX: 14,80 (önceki gün 13,80) CDS Türkiye: 169 (önceki gün 167) Gündem 04:00 Çin - PMI İmalat (beklenti:51.5 önceki: 51.6) 05:00 Trump konuşacak 10:00 TR - Dış Ticaret Dengesi (beklenti: -9.60b önceki: -6.32b) 13:00 Euro Bölgesi - Tüfe (beklenti:%1.3 önceki:%1.4) 16:15 ABD - ADP Özel Sektör İstihdam (beklenti: önceki: ) 17:45 ABD - Chicago PMI İmalat Endeksi (beklenti: 64.0 önceki: 67.8) 22:00 FED FOMC Toplantısı (beklenti:% önceki:% )

4 Piyasalara Genel Bakış ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin in, ABD Senatosu Bankacılık Komitesi ne doları düşürme politikası izlenmeyeceği mesajı vermesi ve güçlü doları destekleyen ifadeleri Dolar Endeksi ne çok destek olmuş değil. ABD Başkanı Trump ilk ulusa sesleniş konuşmasında, ABD de ekonomik görünümü övdü. Trump ABD de $1,5 trilyonluk yol, transit geçiş ve projeler içeren bir altyapı planı oluşturulması çağrısı yaptı ve Cumhuriyetçiler ile Demokratları bu konuda birlikte çalışmaya davet etti. Trump geçtiğimiz hafta birkaç kez ekonominin güçlü olduğunu ve güçlü para birimi istediğini ifade etmiş ve açıklamalar Usd fiyatlamasını etkiledi. Dolar Endeksi 89,40, ABD 10 yıllık tahvil faizi 2,73% seviyesine kadar yükseldi. Faizlerdeki mevcut seviyeler son 4-5 yılın en yüksek seviyelerine işaret ediyor. Küresel borsalar ise son iki günü değer kayıpları ile tamamladılar. ABD vadelileri sınırlı değer kazancı içinde olsalar da satış baskısı Asya borsalarında da sürüyor. MSCI Asya Pasifik Endeksi yüzde 0,35 civarında geriledi. Önceki gün Apple ın satış hedefinde yaptığı aşağı yönlü revizyon; dün ise kar amacı gütmeyen bir sigorta şirketinin kurulacağı yönündeki haber satışları artırdı. Petrol fiyatları, hafif düşüş kaydediyor. Brent 68 Usd civarında işlem görüyor. Merkez Bankası yılın ilk Enflasyon Raporu nu açıkladı, 2018 enflasyon tahmini 7,0% den 7,9% seviyesine yükseltildi. FED bugün FOMC toplantısını tamamlayacak. Faiz artışı beklenmiyor. Toplantı karar metni önemli. Zira FED in güncel pozisyonunu ortaya koyacak. Bu hafta ABD kaynaklı datalar öne çıkıyor; istihdam veri seti önem arz ediyor. Bugün ABD de ADP istihdam rakamı, ikinci el konut satışları; Almanya da işsizlik oranı açıklanacak.

5 Usd/TL - Eur/TL Trump ın güçlü ekonomi ve güçlü para birimi vurgusu yaptığı, makro verilerin beklentileri karşıladığı bir süreçte bu akşam FED toplantı metni açıklanacak. Faiz artışı beklenmiyor ancak sınırlı şahince bir açıklama yapılacağı yönünde beklenti var. Son birkaç gündür 89,10 civarındaki seyrini sürdüren Dolar Endeksi dün 89,40 direncini aşamadı. 89,40-89,10 aralığı da aşağı yönde geçildi. Endeks 88,90 civarında işlem görüyor. Perşembe gününden bu yana zayıf bir görünüm içinde olan TL, Usd deki gevşeme ile rahatladı. Lokal taraftaki gelişmeler fiyatlamada ana parametre olmayı sürdürüyor diye düşünüyoruz. Bu hafta veri akışı hareket getirebilir. ABD kaynaklı istihdam veri seti önem arz ediyor. Bugün FED faiz kararı, ADP istihdam rakamı, ikinci el konut satışları; Almanya da işsizlik oranı açıklanacak. Usd/TL: Perşembe gününden beri küresel çapta para birimlerini etkisi altına alan Usd dün değer kaybetti. Bu nedenle parite dün TL lehine bir seyir izledi. Yaklaşık 70 baz puan düşüşle 3,7780 ile gün tamamladı. Bu sabah ise 3,7740 civarında işlem görüyor. Mevcut dinamiğin -Usd lehine- dönüşü için Usd lehine haber akışı sürmeli. Trump ın açtığı kapıyı FED daha da aralarsa Usd yükselişini sürdürür. Bunun için FED yetkililerinin görüşlerinin de Trump ın sözlerini destekler nitelikte olması (sözel ve aksiyon olarak) gerekiyor. Bugün -FED öncesi- yatay/sınırlı pozitif bir seyir olmasını bekliyoruz. 3,7630-3,7780 günün ilk aralığı. Bu seviyeler ara destek ve direnç noktaları. Bu seviyelerin aşılması halinde aşağıda 3,75, yukarıda 3,80 öne çıkar. Dolar Endeksi önemini koruyor. Eur/TL: Dün Usd geri çeklince Eur da TL gibi primlendi. Bu nedenle paritedeki gevşeme sınırlı kaldı. Yaklaşık 20 baz puanlık düşüşle 4,6860 ile gün tamamlandı. Bu sabah 4,6865 civarında işlem görüyor. Bu aşamada 4,6750 destek konumunda. Bu seviyenin üzerinde yükseliş ihtimali sürer. 4,70 psikolojik ve ilk direnç konumunda. Devamında 4,72-75 seviyesi hedef haline gelir. 4,6750 ve 4,6580 günün destek seviyeleri. TL de bugün -FED öncesi- yatay bir seyir bekliyoruz.

6 TL Bono & Eurobond TL Tahvil/Bono: TL tahvil faizlerinde Perşembe gününden bu yana etkin olan yükseliş eğilimi dün zayıfladı. Bonolarda sınırlı değer kazançları oldu. 2 ve 10 yıllık gösterge tahviller dün sırasıyla -7 baz puan düşüşle- 13,32% ve -5 baz puan düşüşle- 11,93 ile günü tamamladılar. 10 yıllık tahvilde direnç 11,50% ve %11,25, destek seviyeleri ise %12,25 ve %12,50. Kısa vadede olumsuz tarafa ABD faizlerinin yükselişini, pozitif tarafa Ocak ayı TÜFE verisinin düşük geleceği yönündeki beklentiyi, bölgesel tansiyondaki azalmayı yazabiliriz. Trump ın son günlerde güçlü ABD ekonomisi ve güçlü Usd vurgusu ile FED in pozisyonun kesişip kesişmeyeceği bu akşam ortaya çıkacak. Bu akşam FED güncel görüşünü açıklayacak. Karar metni önem arz ediyor. 10 Yıllık Gösterge Bono Türkiye CDS Biraz daha geniş resimde ise tahvil faizleri yukarı yönü işaret ediyor. Bölgesel tansiyonun düşmüş olması olumlu bir gelişme. TL bono faizlerinde anlamlı bir düşüş için öncelikle lokal tarafta rahatlamanın sürmesi gerektiği fikrindeyiz. Eurobond: Gerek Trump ın açıklamaları gerekse makro verilerin beklentileri karşılamayı sürdürmesi ile ABD 10 yıllık tahvil faizi 2,71% seviyesine ulaşmış durumda. FED in mevcut durumu nasıl okuduğu bu akşam ortaya çıkacak. FED karar metni ABD tahvilleri açısından olduğu kadar küresel piyasalar açısından da önem arz ediyor. Faizler açısından negatif tarafta ise ABD de başkanlık seçimlerine Rusya nın müdahale edip etmediğine yönelik süren soruşturmanın olduğunu belirtelim Vadeli Eurobond Bölgesel tansiyon lokal tarafta fiyatlama açısından ana parametre konumunu koruyor. Türkiye 5 yıllık CDS bu sabah 169 civarında. 160 seviyesinin üzerinde kalınması bölgesine yükselişi olası kılıyor. Türkiye eurobondlarında dün sınırlı satıcılı seyir gerçekleşti. Birim fiyatlar kısa vadelilerde 0,02 Usd civarında, orta vadelilerde 0,10 Usd civarında, uzun vadelilerde ise 0,05-0,27 Usd aralığında düştü. Yıllık verimler ise sırasıyla %4,17, %4,90 ve %6,14 oldu Vadeli Eurobond ABD tahvil faizlerindeki yükseliş kısa vadeli ara tepki denemesini baskı altına aldı. Türkiye eurobondlarının mevcut seviyelerinin orta vadede -sınırlı- cazip olduğunu düşünüyoruz. Ancak belirgin iyileşme için lehte (siyasi, ekonomik..) haber akışına ihtiyaç olduğu yönündeki düşüncemizi koruyoruz. Küresel tarafta ise FED güvercin olur ise olumlu etki yaratır.

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Parite dün Usd baskısını azalttı. Euro Bölgesi nin 4Ç büyüme verisinin beklentileri karşılaması, ECB nin parasal gevşemeyi sonlandırmayı konuştuğu haberleri Eur yu destekledi. ABD tarafında ise Trump ın son günlerdeki ABD ekonomisini ve para birimini destekleyici pozisyonu ile FED in güncel pozisyonunun kesişip kesişmeyeceği önemli. Bu nedenle FED kararı hareket getirebilir. Parite dün 1,2330-1,2450 aralığında hareket etti. Ancak günün sonunda 10 baz puanlık yükselişle 1,2395 seviyesinde kapanış yaptı. Bu sabah ise 1,2425 civarında işlem görüyor. Bugün yatay/sınırlı pozitif bir seyir bekliyoruz. Momentum düne göre biraz daha güçlü. Genel olarak -FED öncesi- belirgin bir hareket beklemiyoruz. 1,2450 ve 1,2490 direnç seviyeleri. Aksi yönde seyir olması halinde ise 1,2390 günün ilk desteği. Sonrasında ise 1,2335 var. Altın: Dolar Endeksi 89,40 seviyesini aşamayınca 89,10 seviyesine geri çekildi. Ayrıca küresel piyasalarda risk iştahı biraz azaldı. Bugün FED faiz kararını açıklayacak. Karar metni FED in güncel okumasını ortaya koyması açısından önemli. Makro verilerin beklentileri karşıladığı, Trump ın güçlü Usd istediği süreçte FED in alacağı pozisyon hareket getirebilir. Dün Ons Altın da Usd civarından başlayan alımlarla Usd direnci test edildi. Ancak aşılamadı. Sonrasında satış baskısı yeniden etkin oldu. Gün -yüzde yarım civarında düşüşle Usd seviyesinde tamamlandı. Bu sabah ise Usd civarında işlem görüyor. FED öncesi -mevcut veri seti ile- belirgin bir hareket beklemiyoruz. Bugün -FED kararı öncesi- yatay/sınırlı alıcılı bir seyir izleneceğini düşünüyoruz Usd nin üzerine çıkılması halinde ise satış baskısı bir miktar azalır Usd seviyesinin altında kalınması kısa vadeli görünümü zayıf kılıyor ve Usd destek seviyeleri.

8 Gbp/Usd & Gbp/Eur AB 4Ç büyüme verisinin beklentileri karşılaması ve ECB nin parasal sıkılaştırmaya geçişi ele aldığı yönündeki haberler Usd nin birkaç günlük baskısını azalttı. Dolar Endeksi 89,40 direncini aşamadı ve tekrar aşağıya döndü. Endeks bu sabah 88,95 civarında işlem görüyor. ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin in, doları düşürme politikası izlenmeyeceği mesajı vermesi ve güçlü doları destekleyen ifadeleri de yeterli olmuşa benzemiyor. FED faiz toplantı kararını açıklayacak. FED in güncel düşünesini ortaya koyması açısından önemli. Faiz oranında bir değişim yapılması beklenmiyor. Bu hafta veri akışı hareket getirebilir. ABD kaynaklı istihdam veri seti önem arz ediyor. Bugün FED faiz kararı, ADP istihdam rakamı, ikinci el konut satışları; Almanya da işsizlik oranı açıklanacak. DXY Gbp/Usd Gbp/Usd: U dün güne satıcılı başlayan parite 1,40 ın altına sarksa da günü 1,4140 civarında tamamladı. Günün sonunda 70 baz puan artış kaydedildi. Bu sabah 1,4185 civarında işlemler geçiyor. Ana resmin-1,35 in üzerinde- Gbp lehine, Usd aleyhine olmayı sürdürdüğünü düşünmekteyiz. Bugün yatay/sınırlı pozitif bir seyir bekliyoruz. Momentum düne göre daha güçlü. Genel olarak FED kararı öncesi- belirgin bir hareket beklemiyoruz. 1,42 günün ile direnci. Ardında ise 1,4250 var. 1,4140 ve 1,4080 ise günün destekleri. Eur/Gbp Eur/Gbp: Usd güçlenirken Eur, Gbp ye relatif daha güçlü kaldı. Ancak dünkü seyirde Gbp yine baskın oldu. Günün sonunda 35 baz puan civarında düşüşle 0,8765 seviyesinde kapanış yapıldı. Bu sabah da aynı seviyelerde işlem görüyor. FED öncesi yatay/sınırlı zayıf bir seyir bekliyoruz. 0,8740 ve 0,8680 gün içi destek seviyeleri. 0,8790 ve 0,8830 ise direnç noktaları.

9 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Kısa vadeli yükseliş trendi içerisindeki güçlü seyrin önceki gün 121,531 ile tüm zamanların en Dün 1,1212 seviyesini gördükten sonra, dün yüksek de belirttiğimiz seviyesine gibi ulaştığı Fed öncesinde piyasada, bu dün seviye seans içi yukarı atakların zayıf kalmasıyla birlikte üzerinde kapanışa kalıcı doğru olamadı satış ve baskısı 1,1170 hakim seviyesine oldu. kadar geriledi. Bu sabah BoJ un negatif bölgede bulunan 10 yıllık Seans tahvil içi geri faizinde çekilmelerin %0 hedeflediğini böylece 119,500 açıklaması, ara destek noktasını test ettiğini gözlemlediğimiz negatif piyasada, faizde güne yolun zayıf sonuna seyrin devamıyla gelindi görüşünü başlanacağını düşünüyoruz. Açılış itibariyle 119,500 güçlendirdi ve deflasyonist baskılardan kurtulamayan üzerinde dengelenmeye çalışacak piyasada, yukarı atakların yeniden güç kazanabilmesi için Euro da satış baskısı yaşanmasına, Eur/Usd nin 1,1120 desteğine 121,000 direncinin yaklaşmasına aşılması neden gerekiyor. oldu. Bu durumda Bu piyasada 122,531 ve 122,500 seviyelerini akşam hedefleyecek Fed'den gelecek yükseliş kararlar potansiyelinin ve söylemler korunacağını piyasa düşünüyoruz. 119,500 desteğinin aşağı algılamaları geçilmesi açısından ise piyasadaki önemli ilk olacak. zayıflama Bu toplantıda sinyali paralelinde, 118,500 seviyesine yönelik baskı Fed'den oluşturacaktır. faiz artırımı beklentileri Endeksin %22 kısa ile sınırlı vadeli kalırken, yükseliş potansiyelini sürdürebilmesi için geri Aralık çekilmelerde ayına ilişkin 118,500 beklentiler üzerinde %55 seviyesinde. dengelenmesi Fed gerekiyor. toplantısından, Aralık ayında faiz indirimine yeşil ışık yakan, diğer yandan faiz artışı sürecinin yavaş Dolayısıyla piyasada kısa vadeli teknik resmin şu aşamada 118,500 üzerindeki hareketlerde ilerleyeceği yönünde öngörülerin eşlik ettiği ifadelerin gelmesi yükseliş olasılığını potansiyelini daha yüksek koruyacağını görüyoruz. düşünüyoruz. Buna bağlı Bu nedenle yükseliş yönündeki pozisyonlar olarak için stop Eur/Usd de loss noktamızı yükseliş potansiyelinin 118,500 desteğine daha yüksek çekiyoruz. Bu seviye altındaki seyrin ise piyasada olduğuna ara bir düzeltme inanıyoruz. yönünde Beklentimiz izliyoruz. aksine piyasa tarafından çok şahin algılanabilecek açıklamalarda paritede yaşanabilecek düşüşlerde ise 1,1050 oldukça güçlü destek. 1,1240 seviyesinin önemli direnç olduğunu, akşam saatlerinde geçilmesi halinde 1,1270, ardından 1,1320 seviyelerinin hedefe gireceğini düşünüyoruz. Bugün Fed kararları ve ardından Yellen ın açıklamaları gelinceye kadar 1,11-1,12 bandında yatay seyir bekliyoruz. Altın: Dün beklentimize paralel olarak Usd bandında yatay hareket eden Altın bu sabah Japonya Merkez Bankası nın (BOJ), negatif bölgedeki 10 yıllık faiz oranlarını %0 hedefi ile takip edeceğini açıklaması sonrasında, negatif faizde yolun sonuna yaklaşıldı görüşü biraz kuvvet kazandı ve Dolar Endeksindeki yükseliş ile Altın tekrar Usd seviyesindeki önemli desteğine geldikten sonra, tekrar yükselerek akşam Fed den gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Fed in bugünkü toplantısında faiz artırımına gitme olasılığı % 22 seviyesinde. Fed Başkanı Janet Yellen bugünkü faiz kararının ardından basın toplantısı yapacak. Fed in kullandığı metin dili şahin veya güvercin anlamda piyasayı ayrıştıracak. Bu çerçevede Altın ın Usd deki direnç eşiğini mi kıracağı, yoksa Usd deki stop loss seviyesinin altına mı geleceği belli olabilir. Fed in faizleri kademeli ve yavaş adımlarla artıracağı yönünde açıklama yapması kanımızca daha yüksek olasılık. Buna bağlı oluşacak harekette Altın da Usd Usd ilk direnç bandı, kırması halinde Usd hedefe girebilir. Bültende yer alan grafikler Bloomberg ve Matriks ten alınmıştır.

10 Önemli Göstergelerin Performansı ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«31 Ocak 2018 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nın attığı döviz likidite adımları TL varlıklarına destek olurken seçimlere sayılı günler kala FBI'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'un

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Haziran 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Haziran 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Haziran 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı