SÜT ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SÜT ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 SÜT ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ Madde 1) Sözleşmenin Amacı: Bu sözleşme..kooperatifi/üst birlik(.süt Üretici Birliği ) ile Şirketi arasındaki süt alım satımının şartlarını düzenlemek amacıyla akdedilmiştir. Madde 2) Sözleşmenin Tarafları: 1)..Köyleri süt üreticilerini temsil eden.kooperatifi/üst Birliği(.Süt Üretici Birliği)i Sözleşmenin bundan sonraki hükümlerinde SATICI olarak anılacaktır. 2).Şirketi Sözleşmenin bundan sonraki hükümlerinde ALICI olarak anılacaktır. Madde 3) Miktar:.Kooperatif/Üst Birlik(.Süt üreticileri Birliği) üyesi üretici kendi ihtiyacı olan kısmın dışında kalan sütün tamamını mukaveleyi imzalayan ALICI ya verecektir. Üretici sütünü her ne koşulda olursa olsun mukaveleyi imzalamış olan ALICI dan başkasına iş bu sözleşme geçerli olduğu müddetçe veremeyecektir. Madde 4)Sözleşme Süresi: Bu sözleşme../../. İle../../. Tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taraflar sözleşme bitiminde sözleşmelerini tekrar yenilemek isterlerse bu isteklerini karşı tarafa sözleşme bitim tarihinden en az 15 gün önce resmi kanalla yazılı olarak bildireceklerdir. Taraflarca yenileme talebi gelmez ise sözleşme yenilenmeyecektir. 1 Madde 5)Süt fiyatı: a)sözleşme konusu olan inek sütünün litre fiyatı..tl. dir. b)süt Litre fiyatı üzerinden %... Birlik Payı,süt toplama bedeli, nakliye ve %8 KDV ALICI tarafından ödenecektir. c)süt fiyatı üzerine %8 KDV ve %... Birlik payı eklenerek fatura düzenlenecektir. d)alici %... lik birlik payını, üretici alacaklarının ödenmesini takip eden 7 iş günü içerisinde SATICI ya ödeyecektir. e)alici tarafından bu birlik payının ödenmemesi halinde ALICI ya ihtar çekilir ve ödeme yapması için 5 iş günü süre verilir. Bu süre sonrasında ALICI tarafından halen ödeme yapılmaması halinde SATICI tarafından yasal takip yollarına başvurulur.satici bu geçen süre zarfından zarara uğramamak için kendisine iş bu sözleşme kapsamında verilen TEMİNAT I kullanmaya yetkilidir. f)alici firmanın süt bedellerini eksik ödediğinin SATICI tarafından tespit edilmesinden sonra,satici tarafından bu durum ALICI firmaya ihtar ile bildirilir ve bildirimden sonra 3 iş günü içinde ALICI firma

2 eksik ödemesini tamamlamakla mükelleftir.aksi takdirde SATICI iş bu sözleşme kapsamında verilen TEMİNAT ı kullanmaya yetkilidir. Madde 6)Teminat Bedeli: Bu sözleşmede üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmediği takdirde işleme konulmak üzere ALICI,SATICI ya..bedelli teminat senedi/çek vermeyi taahhüt eder. Madde 7)Sütün özellikleri: a)teslim edilecek sütler saf ve normal süt özelliklerine haiz olacaktır. b)sütün kreması kesinlikle alınmayacaktır. c)teslim edilecek süt;tüberküloz ve Brusella hastalığı olmadığı resmen belirlenmiş,süt vasıtasıyla insana geçebilecek bulaşıcı hastalık semptomu göstermeyen sütün duyusal özelliklerinde anormallikler oluşturmayan genel sağlık durumu gözle görülebilen her hangi bir hastalık,genital salgıdan kaynaklanan bir enfeksiyon,ishal ve ateşle birlikte bağırsak hastalığı veya belirgin meme iltihabı göstermeyen,her hangi bir meme yarası olmayan,laktasyon döneminin sonuna gelmiş,günde en az 2 litre süt verimi olan inek ve sığırlardan oluşan sürülerden elde edilmiş olmalıdır. d)sütlere su,tuz,soda gibi katkı maddeleri katılmamış olmalıdır. e)sütün bileşimi aşağıdaki oranlarda olmalıdır. %Protein Oranı %Süt Asiti %Yağ Oranı %Yağsız Kuru Madde Yoğunluk İnek 2,8 0,135-0,2 3,5 8,5 1,028 Koyun 3,1 0,16-0,35 5,5 10 1,030 Keçi 2,8 0,15-0,28 4,15 8,5 1,026 Manda 5,5 0,14-0,22 7 8,5 1,028 2 Madde 8)Teslim Yeri ve Şartları: a)süt toplama işini birlik organize edecektir. b)sütler litre hesabı üzerinden teslim edilecektir. c)1.sütler ALICI talebine göre sabah veya akşam teslim edilecektir.sabah teslim en geç saat a kadar;akşam teslim en geç a kadar gerçekleştirilmiş olacaktır. 2.Teslim esnasında taraflarca teslim tutanağı imzalanacaktır. d)alıcı firma toplamanın yapılamaması nedeniyle belirtilen saate kadar sütleri teslim alamaz ise Durumu en az Köy İhtiyar Heyeti nden 2 üyenin imzalayacağı bir tutanakla tespit ettirip durumu derhal SATICI ya bildirecektir. Madde 9)Sütün Muayenesi: a)alici sütü toplama merkezlerinde kontrol ederek teslim alacaktır.

3 b)alici firma yetkilileri tarafından süt teslim alınırken alkol testi yapılacaktır.testte uygulanacak alkol oranı %68 olacaktır.test sonrası sütte kesilme görülmesi halinde ALICI firma yetkilileri ihtiyar heyetinden iki kişinin imzalayacağı bir tutanakla durumu tespit ettirip derhal SATICI firmaya bildirecektir. c)alici firma yetkilileri tarafından alkol testi yapılmadan sütlerin alınması halinde sütlerin sözleşmeye uygun olmadığı yönünde iddiada bulunulamaz. d)teslim alınan mal standartlara ve sözleşme hükümlerine uygun olarak teslim alınmış kabul edilir. e)süt ALICI tarafından teslim alındıktan sonra şartlara uygun olmadığı sebebiyle geri iadesi yapılamaz ve litre başına fiyatta indirim talep edilemez. Madde 10)Ödemeler: a)alıcı firmalar ödemeyi gün üzerinden yapacaktır. b)her ayın ilk 15 günlük süt bedeli o ayı takip eden ayın.. ncı günü saat.. e kadar;ayın ikinci 15 günlük süt bedeli o ayı takip eden ayın.. ncı günü saat. e kadar SATICI tarafından ALICI ya bildirilen.bankasındaki..nolu ALICI hesabına FİRMA ismi belirtmek koşuluyla nakit olarak ödenecektir.ödeme gününün tatil gününe rastlaması halinde tatilden sonraki ilk iş günü mesai bitimine kadar ödeme yapılacaktır. c)alici tarafından SATICI ya elden para ödemesi yapılmayacaktır. d)gecikme halinde geciken miktar için aylık %... oranında gecikme zammı uygulanacaktır. 3 e)gecikme cezaları bir sonraki dönem süt faturalarına ilave edilecektir. f)gecikme dönem devam ederse İş bu sözleşme kapsamında alınmış olan TEMİNAT bildirimsiz olarak nakde çevrilip tahsil edilecektir. g)teminat gecikme cezalarını karşılamaya yetmez ise yine bildirimsiz olarak sözleşme feshedilecek ve yasal takip yollarına başvurulacaktır. Madde 11)Rekabet Yasağı: a)yapılan sözleşme sürecinde ALICI söz konusu alan içerisinde SATICI haricinde başka bir firmadan süt alamayacaktır. b)yapılan sözleşme sürecinde SATICI söz konusu alan içerisinde ALICI haricinde başka bir firmaya süt satamayacaktır. c)alici nın taleplerini SATICI nın zorunlu nedenlerle karşılayamaması nedeniyle ALICI nın zarara uğramaması için geçici olarak başka bir SATICI dan ALICI süt alımı yapabilir. Ancak bu durumda SATICI nın muvafakat vermesi zorunludur. d)alici SATICI dan almayı taahhüt ettiği sütten haklı neden olmaksızın daha azını alarak SATICI nın zarara uğramasına sebep olursa zararı ödemekle mükelleftir.bu zarar sözleşme gereğince almayı taahhüt edip almadığı süt bedeli kadardır.bu durum kere tekrarlarsa SATICI, ALICI ya ihtar çekerek durumu derhal bildirir ve sözleşmeyi feshedebilir.

4 Madde 12)Sigorta: a)tarafların taahhütlerini yerine getirmesi sırasında çıkabilecek her türlü riske karşı taraflar edimlerini sigortalatmak zorundadırlar. b)tarafların sözleşmede belirtilen sorumlulukları yerine getirememesinden doğan performans düşüklüklerine karşı kendilerini sigortalatmak ve sigorta primlerinin düzenli yattığını belgelerle raporlamak durumlarındadır. Madde 13)Tarafların Sorumlulukları: a)her iki tarafta bu anlaşma altındaki yükümlülüklerini ihlal etmesi sonucu ortaya çıkabilecek ve dava konusu olabilecek fiili durumlardan diğer tarafa derhal ve acilen bilgi vermeyi kabul ve taahhüt eder. Aşağıdaki hususlar önemle belirtilmelidir ki (satıcı ve alıcı açısından )Hayvanlardaki hastalık ve virus gibi etkilerin tedarikçinin kontrolü dışında tespit edilemez bir durumdan meydana gelmesi durumunda; Firmanın sütleri almamasını geçerli kılan sebepler, olağanüstü haller, sokağa çıkma yasağı, köyün karantinaya alınması, doğal afetler, yolların ulaşıma kapanması ilgili kurumların raporu ile sabit olursa işletmede meydana gelebilecek büyük arızalar Resmi Kurumlarca belgelenmek şartıyla herhangi bir işlem uygulanmaz. Dini Bayramlar süresince firmalar en az 7 gün önceden haber vermek Kaydıyla sütü almayabilir. b)alıcı firma Satıcıya bir hafta önceden yazılı olarak haber vermek ve resmi kurumlardan geçerli mazeretini belgelemek kaydıyla sözleşme dönemi içerisinde en fazla 3 gün süre ile süt almayabilir. Geçerli mazeret göstermeden süt almayan firmadan teslim aldığı sütlerin bedeli kanuni yollarla tahsil edilebilir. Alınmayan sütlerin miktarının tespitinde bir önceki gün teslim alınan sütlerin miktarı esas alınır. 4 c)alıcıdan sözleşme ile süt satın alan firmalar birlik dışındaki köylerden süt alma yoluna giderlerse ilgili firmanın kendine ait olan hatları da elinden alınarak, ihaleye alınmazlar Madde 14)Sözleşmenin Devri: a)sözleşme ile süt alan firmalar 10 gün önceden Birliğe haber vermek kaydıyla sütlerini aldıkları köyleri sözleşme kapsamındaki bir başka firmaya devredebilir. b)sözleşme kapsamındaki firmaların sütleri sözleşme kapsamı dışındaki herhangi bir firmaya re sen verilemez. Ancak boşta kalan süte sözleşme kapsamı içindeki firmalardan talep olmaması halinde bir Başka firmaya birlik tarafından verilir. c)süt üreticileri Birliği/kooperatif/üst birlik ile sözleşme imzalamış veya imzalamamış işletmecilere sütleri vererek taahhütlerinin dışına çıktıklarında kendilerinin yazılı olarak uyarılması sonunda da hariç firmaya süt vermeye devam ediyorsa Birlik kararı ile ay döktükleri 15 günlük süt miktarı bedeli kesilip Birliğe irat kaydedilir. Birlik tarafından bu yönde alınan kararın süt ödemesini direk üreticiye yansıtan firmaya yazılı olarak bildirilmesinden sonra ilgili firma hariç firmaya süt veren üreticilerin kendisine teslim edilen sütlerin bedelinin 15 güne yansıyan miktarını Birlik veznesine yatırmak zorundadır.

5 d)üreticiler hariç firmaya süt vermeye devam ediyorlar ise Yönetim Kurulu kararı ile Kooperatif/üst Birlik/Süt Üreticileri Birliğinden çıkarılır. Üyelikten çıkarılan üretici sayısı köydeki üretici sayısının %60 ından fazla ise, köyün tamamı birlikten çıkarılır. Madde 15)Temerrüd ve Sözleşmenin Feshi: a)iş bu sözleşmeyi imzalayan süt alıcısı firma ise sahibi veya firmanın yetkili temsilcisi olduğuna dair belgeyi Alıcıya ibraz eden kişi tarafından, şirket ise imzalayacak olan temsilcisi, imzasını şirket kaşesi üzerine atar ve imza sirkülerini ibraz eder. Aksi halde bu konuda iki ihtar alan firma yine bir sonraki ihaleye alınmaz. b)sözleşme dönemi içerisinde iki defa sözleşme hükümlerine aykırı harekette bulunan firmalar ile Kooperatif/üst Birlik/Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu kararı ile bir sonraki dönemde sözleşme yapılmaz. c)firma bu sözleşmeden doğan borcunu üreticiden başka bir alacağını takas veya mahsup edemez.birlik başkanlığı gerektiğinde bu sözleşmeyi tek taraflı fesh etmeye yetkilidir Madde 16)Gizlilik: Her iki taraf da anlaşmayı çalışanlar(çalışanlar dâhil olmak üzere), yönetici ve temsilcileri ve profesyonel danışmanları ile sınırlamayı ve gerekli olduğu taktirde bu bilgilerin yukarıdaki kimselerce bilinmesini kabul eder. Taraflar Gizli Bilgileri kendilerine ait bilgileri nasıl koruyorlarsa, ne daha az ne de daha fazla olmamak kaydıyla, aynı gizlilik derecesinde korumakla ve anlaşma ile belirtilenlerin haricinde gerçek ve tüzel kişilere veya oluşumlara açıklanması önlemek amacı ile her türlü gayreti göstermekle yükümlüdürler.taraflardan biri Gizli Bilginin tamamını ya da herhangi bir kısmını, kamunun talebi ya da hukuksal zorunluluklardan dolayı açıklamak durumunda kaldığı takdirde, bu durumu karşı tarafa ivedilikle hem sözlü hem de yazılı olarak bildirmek zorundadır. 5 Madde 17)Cezai Şartlar: Taraflardan biri sözleşme şartlarını ihlal ederek karşı tarafın zarara uğramasına sebep olursa..tl Cezai Şart ödemeyi kabul etmiştir. Madde 18)Uyuşmazlık Merci: Sözleşmeden kaynaklanan anlaşmazlıkların çözümünde Mahkemeleri ve..icra Daireleri yetkilidir. Madde 19)Teminat İadesi: İş bu sözleşme kapsamında alınan TEMİNAT sözleşmenin sona erdiği gün SATICI tarafından ALICI ya teslim edilecektir. Madde 20)Firmaların İkametgahı: a)satici..nın ikametgahı..olup,her türlü tebligat bu adrese yapılacaktır.

6 b)alici.nın ikametgahı.olup,her türlü tebligat bu adrese yapılacaktır. Madde 21)Sözleşmenin Yapıldığı Yer: Bu sözleşme taraflarca karşılıklı olarak..tarihinde imzalanmıştır.taraflar iş bu sözleşme hükümlerine karşılıklı olarak uymayı kabul etmişlerdir. Tarih ALICI SATICI ULUSAL SÜT KONSEYİ 6

Bu sözleşme..kooperatifi/birliği ile Şirketi arasındaki süt alım satımının şartlarını düzenlemek amacıyla akdedilmiştir.

Bu sözleşme..kooperatifi/birliği ile Şirketi arasındaki süt alım satımının şartlarını düzenlemek amacıyla akdedilmiştir. SÜT ALIM-SATIM SÖZLEŞMESİ Madde 1) Sözleşmenin Amacı: Bu sözleşme..kooperatifi/birliği ile Şirketi arasındaki süt alım satımının şartlarını düzenlemek amacıyla akdedilmiştir. Madde 2) Sözleşmenin Tarafları:

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI VE İŞYERİ HEKİMLİĞİ HİZMETİ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR: A. HİZMET SAĞLAYAN FİRMA Ünvan :, ÇEVRE MÜŞ.ÖZEL EĞT. ÖĞRT. HİZ. İNŞ. OTO. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adres : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul

SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.2. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: 1.1.. Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul 1.2. Ltd. Şti... MADDE 2- TANIMLAMALAR: 2.1. ALICI madde 1.2. adı geçen. yı 2.2. SATICI madde 1.1. de adı geçen. Ltd. Şti. yi 2.3.

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler)

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) İdaremiz ile aşağıda ad- adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1-

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ Ek-17 FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ İdaremiz ile aşağıda adı, soyadı ve adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1- Taraflar a)idare

Detaylı

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları: Bir tarafta Porte Osgb Eğitim ve Ticaret Ltd. Şti. (Bundan sonra kısaca

Detaylı

TEKLİF ve TAAHHÜTNAME FORMU

TEKLİF ve TAAHHÜTNAME FORMU TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı Büyükdere Cad.No:143 Kat:8 Esentepe İstanbul Tel: 0212 340 22 35 Faks: 0212 275 30 26 Web: www.tmsf.org.tr/satış ilanları Tarih:../../

Detaylı

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEME SATIŞI İLANI

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEME SATIŞI İLANI ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEME SATIŞI İLANI Satılacak malzemelerle ilgili bilgiler Madde 1- Satılacak malzemelerin sıra numarası, cinsi, niteliği ve miktarları aşağıdaki

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

KATMA DEĞER VERGİSİ KISMİ TEVKİFAT UYGULAMASINDA KDV İNDİRİMİ VE KARŞILAŞILAN SORUNLAR

KATMA DEĞER VERGİSİ KISMİ TEVKİFAT UYGULAMASINDA KDV İNDİRİMİ VE KARŞILAŞILAN SORUNLAR KATMA DEĞER VERGİSİ KISMİ TEVKİFAT UYGULAMASINDA KDV İNDİRİMİ VE KARŞILAŞILAN SORUNLAR Selim TUNA* Öz Katma Değer Vergisinde kısmi tevkifata tabi işlemlerde, işlem bedeli üzerinden hesaplanan KDV nin alıcı

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

ALIM SATIM VE ARACILIK SÖZLEŞMESİ.. GIDA TURİZM LTD ŞTİ. (.Pendik İSTANBUL) adresinde mukim (bundan sonra SATICI olarak anılacaktır)

ALIM SATIM VE ARACILIK SÖZLEŞMESİ.. GIDA TURİZM LTD ŞTİ. (.Pendik İSTANBUL) adresinde mukim (bundan sonra SATICI olarak anılacaktır) ALIM SATIM VE ARACILIK SÖZLEŞMESİ İşbu Sözleşme. GIDA TURİZM LTD ŞTİ. (.Pendik İSTANBUL) adresinde mukim (bundan sonra SATICI olarak anılacaktır) ile.. TEKS. TRİKO VE OTOM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ( Kartal

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

Tahsis Cetveli ve Kullanım Sözleşmesi Örneğini Mevzuat bölümünden indirebilirsiniz.

Tahsis Cetveli ve Kullanım Sözleşmesi Örneğini Mevzuat bölümünden indirebilirsiniz. T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI SÜRELİ KULLANIM YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1-Bu yönergenin amacı, Bakanlığımıza bağlı müze, örenyeri, kültür merkezi salonları, galeriler ve diğer mekânlar ile Ankara Atatürk

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; abonelik sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir.

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; abonelik sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir. 24 Ocak 2015 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29246 Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK ABONELİK SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

2014 YILI PEŞİN BEDELLİ SANAYİ SÖZLEŞMESİ

2014 YILI PEŞİN BEDELLİ SANAYİ SÖZLEŞMESİ 2014 YILI PEŞİN BEDELLİ SANAYİ SÖZLEŞMESİ TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU Ç.L.İ. İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLE LİNYİT KÖMÜRÜ TESLİMİ İLE İLGİLİ YILLIK/DÖNEMLİK (12 AYLIK) SÖZLEŞME MADDE-1 TARAFLAR: Satıcı:

Detaylı

GENÇ OFİS PROJESİ. Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GENÇ OFİS PROJESİ. Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GENÇ OFİS PROJESİ Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Yönerge BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- İşbu Yönergenin amacı; Genç Ofis projesinin çalışma esas ve usullerinin,

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu form Banka dan talep edilen konut kredisine ve kredi sözleşmesine ilişkin koşullar hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Aşağıda detayları belirtilen

Detaylı

Başlıca mutabakatın, değişikliklerin ve yardımcı anlaşma ve protokollerin geçerliliği, Alıcı tarafından yazılı olarak kabul etmiş olmasına bağlıdır.

Başlıca mutabakatın, değişikliklerin ve yardımcı anlaşma ve protokollerin geçerliliği, Alıcı tarafından yazılı olarak kabul etmiş olmasına bağlıdır. SİPARİŞ MEKTUBU ALIM ŞARTLARI 1. TARAFLAR VE KONU İşbu sipariş mektubu alım şartları belgesi, sözleşmede ya da siparişte belirtilmiş olan taraflar arasındaki sipariş ve teslimat hususlarını düzenlenmektedir.

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTELERİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN ÖZEL HASTANELER VEYA VAKIF ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİNDE SÖZLEŞMELİ ÇALIŞACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ VE KURUMSAL SÖZLEŞMELERİNE İLİŞKİN

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir.

YÖNETMELİK. MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenlemektir. 14 Ocak 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29236 Gümrük ve Ticaret Bakanlığından: YÖNETMELİK TAKSİTLE SATIŞ SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KURTARAN HESAP) SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1]

KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KURTARAN HESAP) SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1] KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KURTARAN HESAP) SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1] I. TARAFLAR: Bu Kredili Mevduat Hesabı (Kurtaran Hesap) Sözleşmesi (Sözleşme), Ticaret Unvanı : Denizbank A.Ş Merkez Adresi : Şube Adresi

Detaylı

5746 SAYILI ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE TASARIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 5) YAYIMLANDI

5746 SAYILI ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE TASARIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 5) YAYIMLANDI Sirküler Rapor Mevzuat 06.10.2016/114-1 5746 SAYILI ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE TASARIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 5) YAYIMLANDI ÖZET : Tebliğ de 28/2/2008 tarihli

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER TAŞINMAZ MAL (ARSA) SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi, Yazır Mahallesinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihale ile satılacaktır.

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje

: T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü nü, ANKÜSEM : Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ni, Proje T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ARASINDA ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ AKADEMİSİ PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ Amaç ve kapsam Madde:1 İşbu protokol, T.C.

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı. Sayın: Firma Yetkilisi T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE84EM49* Sayı : 85027752-934.02- Konu : Fiyat Tespiti Sayın: Firma Yetkilisi 8 Mart 2016 Tarihinde düzenlenecek olan Dünya Kadınlar

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞMELERİ YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmeliği ( Yönetmelik ) 22.05.2015 tarihli ve 29363 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır. Yönetmelik yayımı tarihinden

Detaylı

5746 SAYILI ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE TASARIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 5)

5746 SAYILI ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE TASARIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 5) 30 Eylül 2016 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29843 Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: 5746 SAYILI ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE TASARIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLİĞİ (SERİ

Detaylı

KONU : 5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme Ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi

KONU : 5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme Ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi SİRKÜLER TARİH : 17.10 10.201.2016 SAYI : 2016-10 10-2 KONU : 5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme Ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Genel Tebliği (Seri No: 5) Yayımlandı ÖZETİ : Tebliğ

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ İhale kayıt numarası : 2016/320629 Sıra No Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması 1 Eklemli Tip Personel Yükseltici Platformu A 1 B 2 Birimi Miktarı Teklif Edilen Tutarı (Para

Detaylı

5746 SAYILI ARAġTIRMA, GELĠġTĠRME VE TASARIM FAALĠYETLERĠNĠN DESTEKLENMESĠ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 5)

5746 SAYILI ARAġTIRMA, GELĠġTĠRME VE TASARIM FAALĠYETLERĠNĠN DESTEKLENMESĠ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 5) Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan: 5746 SAYILI ARAġTIRMA, GELĠġTĠRME VE TASARIM FAALĠYETLERĠNĠN DESTEKLENMESĠ HAKKINDA KANUN GENEL TEBLĠĞĠ (SERĠ NO: 5) BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç ve Yasal Düzenleme

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ LUCA BAĞIMSIZ DENETİM YAZILIMI KİRALAMA SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER Eğitim

Detaylı

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4

Adı - SOYADI/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 4 İhale Kayıt Numarası 0/89660 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik Numarası BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA..

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ

ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ BİM.F.22/00../ /20. MERAM ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. YÜKSEK GERİLİM ELEKTRİK ENERJİSİ SATIŞINA İLİŞKİN PERAKENDE SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE-1 TARAFLAR TESİSAT NO: Bu Perakende Satış Sözleşmesi; adı / ünvanı EK

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ adresinde mukim. (bundan böyle kısaca TEDARİKÇİ olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ LAPTOP ALIMI TASLAK SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. Darüşşafaka Mh. Darüşşafaka Cd. No:5/9 34457 Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Türü Kredinin Toplam Tutarı (Anapara Tutarı) (TL) Belirli Süreli Tüketici Kredisi Kredi Vadesi/Süresi (Ay) BSMV Oranı

Detaylı

İŞLETMECİ IPTV VOD ALTYAPI SÖZLEŞMESİ NE EK TEMİNAT USUL VE ESASLARI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.

İŞLETMECİ IPTV VOD ALTYAPI SÖZLEŞMESİ NE EK TEMİNAT USUL VE ESASLARI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. İŞLETMECİ IPTV VOD ALTYAPI SÖZLEŞMESİ NE EK TEMİNAT USUL VE ESASLARI TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ve.. İŞLETMECİ IPTV VOD ALTYAPI SÖZLEŞMESİ NE EK TEMİNAT USUL VE ESASLARI 1.1. İşletmeciden Alınacak Teminata

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

MAL VE HİZMET BEDELLERİNİN ÖDENMESİ VE TEVSİKİ (BELGELENDİRİLMESİ)

MAL VE HİZMET BEDELLERİNİN ÖDENMESİ VE TEVSİKİ (BELGELENDİRİLMESİ) MAL VE HİZMET BEDELLERİNİN ÖDENMESİ VE TEVSİKİ (BELGELENDİRİLMESİ) GİRİŞ Rasim SEZER 1 213 sayılı Vergi Usul Kanununun mükerrer 257. maddesi ile, mükelleflere muameleleri ile ilgili tahsilat ve ödemelerini

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖZEL HASTANELER VE VAKIF YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HASTANELERİNDE ÇALIŞTIRILMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Tarih:.../../ Müşteri Müşteri Numarası :. :. KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak

Detaylı

Yönetmelik hükümleri, katılım bankaları yönünden kar payı dikkate alınarak uygulanacaktır.

Yönetmelik hükümleri, katılım bankaları yönünden kar payı dikkate alınarak uygulanacaktır. 16.01.2015 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. SİRKÜLER 2015/16 KONU: Taksitle Satış Sözleşmeleri Hakkında Yönetmelik Taksitle satış sözleşmelerine ilişkin uygulama usul ve esaslarını

Detaylı

TASFİYE HALİNDE ÇİZGİ YAT LİMİTED ŞİRKETİ HANGAR, DEMİRBAŞ VE DİĞER MENKULLERİNİN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE ŞARTNAMESİ

TASFİYE HALİNDE ÇİZGİ YAT LİMİTED ŞİRKETİ HANGAR, DEMİRBAŞ VE DİĞER MENKULLERİNİN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE ŞARTNAMESİ TASFİYE HALİNDE ÇİZGİ YAT LİMİTED ŞİRKETİ HANGAR, DEMİRBAŞ VE DİĞER MENKULLERİNİN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE ŞARTNAMESİ I- SATIŞ İHALESİNİN KONUSU VE BAŞVURUYA İLİŞKİN HUSUSLAR 1. Tanımlar ve Tasfiye Memurluğu'na

Detaylı

STP KATILIM ANLAŞMASI

STP KATILIM ANLAŞMASI ENERJİ PİYASALARI İŞLETME ANONİM ŞİRKETİ (EPİAŞ) VE (PİYASA KATILIMCISI) ARASINDAKİ / / TARİHLİ STP KATILIM ANLAŞMASI STP KATILIM ANLAŞMASI 1 İşbu STP Katılım Anlaşması (Anlaşma), Enerji Piyasaları İşletme

Detaylı

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ B-)...

BAYİLİK SÖZLEŞMESİ B-)... BAYİLİK SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR : A-) RGS YAZILIM VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ. Esentepe Mahallesi Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon A2 Blok Kat:5 D:19 Kartal / İSTANBUL Tel : +90 216 346 29 82 Fax

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MALTEPE REZİDANS ASANSÖR REVİZYON İŞİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi Dumlupınar, Kızılca, Yenice ve Yazır Mahallelerinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres:

Adres: Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı 351/8 C3 Blok No:25/1 Akyurt/ANKARA P.K Adres: Amaç Madde 1: (1) İş bu protokol taraflar arasında, personel belgelendirme sürecinde sağlanacak hizmetlerin belirlenmesi, tarafların yükümlülüklerinin belirlenmesidir. Taraflar Madde 2: (1) MASFED MYM

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1-Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formunda yer alan bilgiler, işbu formun tüketiciye verildiği tarihten

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ

İZMİR TİCARET ODASI -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ -3. BODRUM KAT SPOR SALONU SPOR EKİPMANLARININ SATIN ALINMASI SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR Fatura Adresi: Atatürk Cad. No:190 Alsancak / İZMİR Vergi Dairesi : Kordon Vergi No : 484 001 5699 Tel : 0 232

Detaylı

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU SERVİS SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A- Kapanlar Otomotiv Ltd.Şti. Ozan Abay Cd.No:38 Salhane Bayraklı-İZMİR B- Müşteri MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU Müşterinin iş bu sözleşmede öngörülen ve tanımlanan şekilde

Detaylı

F- DÜZELTME Özel Tüketim Vergisi Kanununun 15 inci maddesinin (1) numaralı fıkrası uygulamasında, Kanuna ekli (II) sayılı listedeki mallar için

F- DÜZELTME Özel Tüketim Vergisi Kanununun 15 inci maddesinin (1) numaralı fıkrası uygulamasında, Kanuna ekli (II) sayılı listedeki mallar için F- DÜZELTME Özel Tüketim Vergisi Kanununun 15 inci maddesinin (1) numaralı fıkrası uygulamasında, Kanuna ekli (II) sayılı listedeki mallar için aşağıdaki şekilde işlem yapılır. 1. Fazla veya Yersiz Hesaplanan

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN )

LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ OLMAYAN ) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden

Detaylı

... TL. Geçerlilik süresi: Bu sözleşme öncesi bilgilendirme formu, telefonla görüşme yapılan tarihin mesai bitimine kadar geçerlidir.

... TL. Geçerlilik süresi: Bu sözleşme öncesi bilgilendirme formu, telefonla görüşme yapılan tarihin mesai bitimine kadar geçerlidir. 1/2 MESAFELİ - İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME FORMU (İHTİYAÇ KREDİSİ YENİDEN YAPILANDIRMA) Uzaktan iletişim aracıyla başvurmuş olduğunuz ihtiyaç kredisi işlemine ilişkin bilgileri aşağıda bilgilerinize

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ

SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASI OTOGAZ İSTASYONU SORUMLU MÜDÜR TİP SÖZLEŞMESİ MADDE 1- AMAÇ VE KONU Bu sözleşme, bir taraftan...(işveren olarak anılacaktır) ile diğer taraftan...(sorumlu

Detaylı

TEZ ELEKTRONİK PAZARLAMA A.Ş. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ

TEZ ELEKTRONİK PAZARLAMA A.Ş. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ TEZ ELEKTRONİK PAZARLAMA A.Ş. BAYİLİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR Bir tarafta Çobançeşme Mah. Semt Kımız Sok. No:12 Bahçelievler / İstanbul / TÜRKİYE adresinde mukim Tez Elektronik Pazarlama Tic. A.Ş.

Detaylı

No: 2016/72 Tarih:

No: 2016/72 Tarih: No: 2016/72 Tarih: 01.10.2016 ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti. Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. Defne Sok. No:1 Flora Residence K:11 D.141-142 Ataşehir/İSTANBUL Tel : 0.216.340

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

İSTANBUL VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ

İSTANBUL VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİ SÖZLEŞME Bir tarafta ticari merkezi Küçükçamlıca Mahallesi Ord. Prof. F. Kerim Gökay Cad. No:49 Üsküdar / İstanbul adresi olan Acıbadem Sağlık Hizmetleri A.Ş. (Sözleşme içinde kısaca ASG olarak anılacaktır)

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ TAKASBANK BORSA İSTANBUL A.Ş. KIYMETLİ MADENLER VE TAŞLAR PİYASASI TAKAS VE TEMİNAT İŞLEMLERİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme; Şişli Merkez Mahallesi Merkez Cad. No:6, 34381 Şişli İSTANBUL adresinde faaliyet

Detaylı

KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME

KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME KURUM PORTAL KULLANIMINA İLİŞKİN ÜCRET VE DİĞER ESASLARA DAİR SÖZLEŞME 1. TARAFLAR l.l. Bu Sözleşmenin tarafları; Adalet Bakanlığı ve... kurum/şirketidir.... kurumu/şirketi bundan sonra "Kurum" olarak

Detaylı

5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Genel Tebliği Taslağı (Seri No: 5) AÇIKLAYICI BİLGİ NOTU

5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Genel Tebliği Taslağı (Seri No: 5) AÇIKLAYICI BİLGİ NOTU 5746 Sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Genel Tebliği Taslağı (Seri No: 5) TARİH //2016 SAYI RESMİ GAZETE NO MEVZUAT TÜRÜ AÇIKLAYICI BİLGİ NOTU 5746 Sayılı

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR

YAPIYA BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ İLE GECİKME HALİNDE CEZALAR İNŞAAT YAPIM SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1- Bir tarafta yapı sahibi (yada iş sahibi) (bundan sonra yapı sahibi olarak anılacaktır) diğer yanda yapı müteahidi.. (bundan sonra Yapı Müteahidi olarak anlıcaktır) arasında

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ SAMSUN 26881 Teklif No 677/2015-1409 İşin Adı 20000 Adet Bardak Plastik Alım Şekli 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d bendine göre (Doğrudan

Detaylı

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur.

TÜRMOB-TESMER in tebligat adresi Dikmen Cad No:562 Dikmen, Ankara, üyenin tebligat adresi ise,... dur. LUCA ROTA KİRALAMA SÖZLEŞMESİ (LUCA ÜYESİ MESLEK MENSUPLARI İÇİN) Taraflar Madde 1 - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) adına hareket eden TÜRMOB-TESMER

Detaylı

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır.

c) MBYS nin gerekli görmesi halinde, yazılım ile ilgili değişiklik ve yenilemeler merkezden yapılacak ve ÜYE ye otomatik olarak yansıtılacaktır. MUHASEBE BÜRO YÖNETİM SİSTEMİ ABONELİK SÖZLEŞMESİ Taraflar Madde 1 Muhasebe Bürosu Yönetim Sistemi (MBYS) DATAKONTROL ENF. TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ ile, Üye arasında aşağıdaki koşullarla

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

SATIŞ SÖZLEŞMESİ. ( AKSA ile MÜŞTERİ, aşağıda birlikte kısaca TARAFLAR olarak anılacaklardır.)

SATIŞ SÖZLEŞMESİ. ( AKSA ile MÜŞTERİ, aşağıda birlikte kısaca TARAFLAR olarak anılacaklardır.) SATIŞ SÖZLEŞMESİ AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ Miralay Şefikbey Sokak, Ak Han, No: 15, Gümüşsuyu, Beyoğlu/İSTANBUL E-mail: www.aksa.com Ticaret Sicil Memurluğu ve Numarası: İstanbul, 100775

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

BANDIRMA BELEDİYESİ PERSONELİNE BANKADAN KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDENMESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME I.BÖLÜM KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDEMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR

BANDIRMA BELEDİYESİ PERSONELİNE BANKADAN KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDENMESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME I.BÖLÜM KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDEMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR BANDIRMA BELEDİYESİ PERSONELİNE BANKADAN KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDENMESİNE İLİŞKİN ŞARTNAME I.BÖLÜM KARTLI SİSTEM İLE MAAŞ ÖDEMESİNE İLİŞKİN HUSUSLAR Madde 1- İhalenin konusu, İdaremizde çalışan 137 si

Detaylı

2011 YILINDA MALİ TATİL 1-20 TEMMUZ 2011 GÜNLERİ ARASINDA UYGULANACAKTIR

2011 YILINDA MALİ TATİL 1-20 TEMMUZ 2011 GÜNLERİ ARASINDA UYGULANACAKTIR Sirküler Rapor 30.06.2011/ 88-1 2011 YILINDA MALİ TATİL 1-20 TEMMUZ 2011 GÜNLERİ ARASINDA UYGULANACAKTIR ÖZET : 5604 sayılı Mali Tatil İhdas Edilmesi Hakkında Kanun hükümlerine göre meslek mensuplarına

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI  BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI www.turktelekombys.com.tr BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ Mayıs 2017 BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ Konu Madde 1- Bu Yönetmeliğin konusu; Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı

Detaylı