18 KASIM 2015 DÜNYA KOAH GÜNÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "18 KASIM 2015 DÜNYA KOAH GÜNÜ"

Transkript

1 18 KASIM 2015 DÜNYA KOAH GÜNÜ TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ 18 Kasım Dünya KOAH Günü olması sebebiyle merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada 18 Kasım Dünya KOAH Günü nün önemi, sağlık üzerinde etkileri hakkında basın bülteni hazırlanmıştır. Müdürlüğümüz web sayfasında bilgi notu yayımlanmıştır. Vaazlarda paylaşılmak üzere İl Müftülüğüne bilgi notu gönderilmiştir. MALKARA TSM KOAH Haftası sebebiyle; ASM ve TSM ye başvuran hastalara HAYAT SİZDEN UZAKLAŞMASIN sloganıyla hastalık ile ilgili bilgi verilerek korunma yolları anlatılmıştır. Sigaranın KOAH hastalığını tetikleyen en önemli unsur olduğu sigaradan uzak durma ve sigara içilen kapalı ortamlarda durulmaması gerektiği belirtilmiştir. KOAH hastalarının yılda en az 1 kez grip aşısı yaptırmaları gerektiği, hastalığın erken dönemde tanımlanabilmesi için gerekli olan Solunum Fonksiyon Testi hakkında bilgiler verilmiştir. Müdürlüğümüz tarafından gönderilen el broşürleri halka dağıtılmış, afiş uygun yerlere asılarak dikkat çekilmiştir. ASM lerdeki LCD ekranlarda KOAH ile ilgili videolar yayımlatılmıştır. KOAH hastalığı ile ilgili eğitim basına yansıtılarak daha çok kitlelerin faydalanması sağlanmıştır.

2 ÇERKEZKÖY Toplum sağlığı merkezi personeline bilgilendirme yapılmıştır. Halk sağlığı müdürlüğü tarafından gönderilen afiş halkın görebileceği şekilde TSM panosuna, ASM panolarına ve eczanelere asılmıştır. Halk sağlığı müdürlüğü tarafından gönderilen el broşürleri aile sağlığı merkezlerine ve halkımıza dağıtılarak bilgilendirme yapılmıştır. Hazırlanan basın bülteni yerel gazetede yayınlanmıştır. Bu yıl Dünya KOAH Günü 18 Kasım 2015 olarak belirlendiğini kaydeden Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Olcay Palak, KOAH nefes yollarında mikroplarla oluşmayan bir iltihaplanmaya bağlı oluşan ilerleyici bir akciğer hastalığıdır. KOAH, tüm dünyada önemli bir halk sağlığı sorunu olmasına karşın, kamuoyu tarafından yeterince bilinmeyen bir hastalıktır. KOAH ın görülme sıklığı 40 yaş üstü yetişkinlerde yüzde dir. Bir diğer deyişle toplumumuzda 40 yaş üstü her 5 kişiden birinde KOAH vardır. Oysa 10 KOAH hastasının sadece biri doktora başvurmuş ve doğru tanı alabilmiştir. Bu durumda, ülkemizde bulunan 3-5 milyona yakın KOAH'lı hastanın sadece bini kendisinde hastalık olduğunu bilmektedir diye konuştu.

3 KAPAKLI TSM İlçemizde Dünya KOAH Günü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğünün göndermiş olduğu Afiş Toplum Sağlığı Merkezimize ve Aile Sağlığı Merkezlerimize asılmıştır. El broşürleri Aile Sağlığı Merkezlerimizde ve İlçemiz semt pazarında vatandaşlarımıza bilgilendirme yapılarak dağıtılmıştır. Yerel Basınımızda Dünya KOAH Günü Bilgi Notunun yayınlanması sağlanmıştır.

4 ŞARKÖY TSM KOAH Günü Etkinliği adı altında Şarköy TSM çalışanlarından Meral GÖRENTAŞ tarafından; Şarköy Toplum Sağlığı Merkezi facebook profil sayfasında konuyla ilgili yazı paylaşılmıştır. Şarköy yerel gazetesinde konuyla ilgili halkı bilgilendirmek amaçlı yazı yayınlatılmıştır. Aile Sağlığı Merkezleri panolarına konu ile ilgili afişler asılmış ve halk bilgilendirilip broşür dağıtılmıştır. İlçemizin yoğun eczanelerinde halka konuyla ilgili bilgi verildi broşür dağıtımıştır. İlçemize bağlı Mürefte mahallesinde bulunan 8 kıraathanede, konuyla ilgili halka bilgi verilmiş olup, afiş ve broşürler dağıtılmıştır. İlçemizde bulunan köy sağlık ebelerine halkı bilgilendirmek için afiş ve broşür bırakılmıştır.

5

6 SARAY TSM Dünya KOAH Günü kapsamında Aile Sağlığı Merkezleri'nde halka bilgi verilmiştir. Halkın yoğun olduğu yerlere afişler asılmıştır. Saray Atatürk Alanı 'nda stant açılmış, broşür dağıtılmış, bilgilendirme yapılmıştır.

7 MARMARA EREĞLİSİ Dünya KOAH Günü kapsamında; konu ile ilgili afişler TSM tarafından halkın göreceği yerlere asılmıştır. Kurumumuza bağlı Cedidalipaşa ASM ziyaret edilerek stant kurulmuştur. Konu ile ilgili broşürler dağıtılmış, KOAH hastalığı hakkında bilgi verilmiştir. Dr.Merve Kara tarafından Obezite polikliğine başvuran hastalara, Marmaraereğlisi Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Salonunda KOAH hastalığı hakkında eğitim yapılmıştır. Hastalara broşürler dağıtılmıştır.

8 ASM lerde konu hakkında sloganların ışıklı panoda geçmesi sağlanmıştır. ASM ler ziyaret edilerek Aile Hekimlerinin konu hakkında vatandaşlara bilgi vermesi, bilgi notu dağıtılması ve broşürlerin dağıtımı sağlanmıştır. ASM lerde, bekleme salonundaki hastalara bilgi notu ve broşürler dağıtılmıştır. Bilgilendirme eğitimi yapılmıştır. SÜLEYMANPAŞA TSM Süleymanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi olarak KOAH ın önemini vurgulamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. 18 Kasım Dünya KOAH Günü etkinlikleri kapsamındaki birinci hedefimiz, tütün kullanımının azaltılmasını sağlamak olmuştur. Bu sebeple; Kurumumuza sigara bırakma ilacı almak için gelen vatandaşlara günün önemini belirten broşür dağıtımı yapılarak eğitim verilmiştir. Yerel Basınımızda Dünya KOAH Günü Bilgi Notunun yayınlanması sağlanmıştır.

9 Süleymanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi ne bağlı Aile Sağlığı Merkezleri tarafından KOAH ve Pulmoner Rehabilitasyon hakkında farkındalık yaratılmış konunun önemini vurgulayan broşürlerin dağıtılması ve afişlerin halkın görebileceği yerlere asılımı sağlanmıştır. Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar ise KETEM e yönlendirilmiştir.

10 Mehmet Sadık Özyüksel İlköğretim Okulu nun konferans salonunda öğrencilere KOAH ile ilgili eğitim yapılmıştır. ÇORLU TSM Yeni bağlar ASM hasta ve çalışanlarına KOAH ile ilgili eğitim verilmiştir. ASM panolarına, halkın görebileceği yerlere afişler asılmıştır. Çorlu Toplum Sağlığı çalışanlarına da KOAH ile ilgili eğitim verilmiştir. Yerel basın organları kullanılarak Çorlu Gazetesi ve Çorlu gazetesin de KOAH ile ilgili halkı bilgilendirme yazılarına yer verilmiştir.

11 MURATLI TSM Halkımızın görebileceği yerlere ve Aile Sağlığı Merkezlerine müdürlüğümüz tarafından gönderilen afiş asılmıştır. Aile Sağlığı Merkezlerinde ve Sağlık Evlerinde konu ile ilgili broşürlerin dağıtımı sağlanmıştır. Aile Sağlığı Merkezinde Dünya KOAH Günü Standı açılarak halka yönelik bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapılmıştır. HAYRABOLU TSM Hayrabolu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 18 Kasım Dünya KOAH Günü ile ilgili; Aile Sağlığı Merkezlerimizde bulunan ilan panosuna İl Halk Sağlık Müdürlüğünden gönderilen KOAH ile ilgili afişler asılarak Aile Sağlığı Merkezine gelen hastaların dikkati çekilmiştir. Aile Sağlığı Merkezinde bulunan LCD TV lerde DVD player aracılığı ile konu ile ilgili eğitici ve dikkat çekici görüntüler gösterilmiştir. Kurumumuz bahçesinde stant kurulmuş ve gelen kişilere konu ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Konu ile ilgili el broşürleri halka dağıtılmıştır.

12 ERGENE TSM Ergene İlçe Kaymakamlığı bünyesinde görev alan tüm kamu personellerine ( İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, Kaymakamlık Çalışanları, Emniyet Çalışanları) Dünya KOAH Günü etkinlikleri kapsamında kurumumuzda görev yapan Dr. Mehmet NAYİMOĞLU ve Dr. Yeşim ÖZTÜRK tarafından 55 kişiye " KOAH " konusunda eğitim verilmiştir. Müdürlüğümüz tarafından gönderilen afiş ve broşürler ASM lere dağıtılıp halkın görebileceği yerlere asılmıştır. Konu ile ilgili ASM lere gelen kişilere konu ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Konu ile ilgili el broşürleri halka dağıtılmıştır.

13 TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ İlimizde, merkez ve tüm ilçelerde 9-15 Mart Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri, düzenlenmiştir.

Detaylı

DÜNYA ASTIM GÜNÜ 5 MAYIS 2015

DÜNYA ASTIM GÜNÜ 5 MAYIS 2015 DÜNYA ASTIM GÜNÜ 5 MAYIS 2015 TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ 5 Mayıs Dünya Astım Günü olması sebebiyle merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada Dünya Astım Günü nün

Detaylı

6 MAYIS 2014 DÜNYA ASTIM GÜNÜ

6 MAYIS 2014 DÜNYA ASTIM GÜNÜ 6 MAYIS 2014 DÜNYA ASTIM GÜNÜ TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ 6 Mayıs Dünya Astım Günü olması sebebiyle merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada 6 Mayıs Dünya Astım

Detaylı

TARLADAN TABAĞA GIDA GÜVENLİĞİ ETKİNLİKLERİMİZ HAYRABOLU TSM

TARLADAN TABAĞA GIDA GÜVENLİĞİ ETKİNLİKLERİMİZ HAYRABOLU TSM TARLADAN TABAĞA GIDA GÜVENLİĞİ ETKİNLİKLERİMİZ HAYRABOLU TSM Hayrabolu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Tarladan Tabağa Gıda Güvenliği ile ilgili; Aile Sağlığı Merkezine başvuran kişilere Aile Hekimleri

Detaylı

16-22 MART TUZA DİKKAT HAFTASI ve ŞEKER TÜKETİMİNİN AZALTILMASINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ

16-22 MART TUZA DİKKAT HAFTASI ve ŞEKER TÜKETİMİNİN AZALTILMASINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ 16-22 MART TUZA DİKKAT HAFTASI ve ŞEKER TÜKETİMİNİN AZALTILMASINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİMİZ MARMARAEREĞLİSİ TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ Kaymakamlık Binası girişinde stant açıldı ve tuz kullanımının insan sağlığı

Detaylı

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI (7-13 MART 2016)

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI (7-13 MART 2016) PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI (7-13 MART 2016) ERGENE TSM Pulmoner rehabilitasyon haftası nedeni ile toplumsal bilinci arttırmak amacıyla 10 Mart 2016 Perşembe günü Yulaflı Sağlık Evinde Ebe Suna BURGALAK

Detaylı

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU 21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU SÜLEYMANPAŞA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ 21-27 Kasım 2016 " Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası" olması sebebiyle; Toplum Sağlığı Merkezimiz tarafından

Detaylı

29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 29 Eylül Dünya Kalp Günü olması sebebiyle, eşzamanlı olarak merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada 29

Detaylı

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-31 EKİM 2015 MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME AYI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-31 EKİM 2015 MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME AYI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-31 EKİM 2015 MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME AYI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU 1 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında müdürlüğümüz koordinatörlüğünde

Detaylı

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-7 NİSAN KANSER HAFTASI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-7 NİSAN KANSER HAFTASI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 1-7 NİSAN KANSER HAFTASI ETKİNLİKLERİ DETAYLI FAALİYET RAPORU 1 1-7 Nisan Kanser Haftası Etkinlikleri kapsamında müdürlüğümüz koordinatörlüğünde Çorlu'da yapılan Halk Sağlığı

Detaylı

Tekirdağ TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Tekirdağ TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Tekirdağ TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Tekirdağ Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte

Detaylı

YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI ĐL EYLEM PLANI

YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI ĐL EYLEM PLANI YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI ĐL EYLEM PLANI AMAÇ HEDEF ETKĐNLĐKLER BAŞLAYIŞ TARĐHĐ Yalova Đli KHH Đl Eylem Planını Oluşturmak Eğitim faaliyetlerinin

Detaylı

TESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN ATIKSU ARITMA TESİSLERİ

TESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN ATIKSU ARITMA TESİSLERİ TESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN ATIKSU ARITMA TESİSLERİ 1. SULTANKÖY ATIKSU ARITMA TESİSİ 2. MARMARAEREĞLİSİ ATIKSU ARITMA TESİSİ 3. YENİÇİFTLİK ATIKSU ARITMA TESİSİ 4. YENİCE ATIKSU ARITMA TESİSİ

Detaylı

Dr. A. Hakan ERSĐN Sağlık Müdür Yardımcısı KHH Đl Kurul Başkanı

Dr. A. Hakan ERSĐN Sağlık Müdür Yardımcısı KHH Đl Kurul Başkanı YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI ĐL KURUL TOPLANTISI Tarih: 10/08/2011 1- Türkiye KHH (Kronik Hava Yolu Hastalıkları) Eylem Planı Đl Kurul üyelerinin

Detaylı

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ FAALİYET NO FAALİYETİN ADI KATILACAK OLANLAR EĞİTİM

Detaylı

KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI. Çorlu Seymen Seymen Muhtarlik KONTROL IZLEMESI 09.07.2015 UYGUNSUZ Bulaniklik() KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI

KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI. Çorlu Seymen Seymen Muhtarlik KONTROL IZLEMESI 09.07.2015 UYGUNSUZ Bulaniklik() KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI İLÇE MAHALLE İZLEME NOKTASI NUMUNE AMAÇ NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU? UYGUNSUZ PARAMETRELER Çerkezköy Cumhuriyet Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Engin Market 07.07.2015 UYGUN Çerkezköy Fatih Fatih Mah.Malkoçoğlu

Detaylı

TEKİRDAĞ İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

TEKİRDAĞ İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI TEKİRDAĞ İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI TEKİRDAĞ ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

2015 YILI İLİ İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERDE İLAN EDİLEN MÜNHAL KADROLAR VERİ HAZIRLAMA VE BİLGİSAYAR İŞLETMENİ MEMUR

2015 YILI İLİ İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERDE İLAN EDİLEN MÜNHAL KADROLAR VERİ HAZIRLAMA VE BİLGİSAYAR İŞLETMENİ MEMUR 2015 YILI İLİ İÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERDE İLAN EDİLEN MÜNHAL KADROLAR G.İ.H. S.H.S T.H.S AMBAR U 1 BÜYÜKŞEHİR İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2 3 9 4 1 1 6 8 4 1 11 12 7 7 7 2 ÇERKEZKÖY İlçe Milli Eğitim

Detaylı

KONTROL IZLEMESI KONTROL IZLEMESI KOMUTANLIĞI (güncel)

KONTROL IZLEMESI KONTROL IZLEMESI KOMUTANLIĞI (güncel) İL İLÇE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ NUMUNE ALMA TARİHİ Tekirdağ Çerkezköy BAĞLIK MAH.FIRIN (güncel) KONTROL IZLEMESI 12.01.2016 Tekirdağ Çerkezköy ÇERKEZKÖY İSTASYON KONTROL IZLEMESI 05.01.2016 MAH.H.UĞRAŞ

Detaylı

DÜNYA ASTIM GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ - MANĠSA

DÜNYA ASTIM GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ - MANĠSA DÜNYA ASTIM GÜNÜ ETKĠNLĠKLERĠ - MANĠSA Astım tekrarlayan nefes darlığı, hırıltı, göğüste baskı hissi ve öksürük yakınmaları ile kendini gösteren kronik bir solunum yolu hastalığıdır. Astım belirtilerinin

Detaylı

AFETE HAZIR OKUL PROJESİ SONUÇ RAPORU

AFETE HAZIR OKUL PROJESİ SONUÇ RAPORU AFETE HAZIR OKUL PROJESİ SONUÇ RAPORU PROJENİN AMACI Afet zararlarının azaltılması konusunda toplumun bilinçlendirilmesine yönelik planlanan çalışmalar kapsamında oluşturulan Afete Hazır Türkiye Bilinçlendirme

Detaylı

Çerkezköy Fevzi Paşa Güveniş Cad.Bim Market KONTROL IZLEMESI 09.06.2015 UYGUNSUZ Bulaniklik(),Renk() KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI

Çerkezköy Fevzi Paşa Güveniş Cad.Bim Market KONTROL IZLEMESI 09.06.2015 UYGUNSUZ Bulaniklik(),Renk() KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI İLÇE MAHALLE İZLEME NOKTASI NUMUNE AMAÇ NUMUNE ALMA TARİHİ Çerkezköy Fatih Malkoçoğlu Cad.Köprübaşı Kahvehane 09.06.2015 UYGUN UYGUN MU? UYGUNSUZ PARAMETRELER Çerkezköy Fevzi Paşa Güveniş Cad.Bim Market

Detaylı

2012 YILINDA GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER:

2012 YILINDA GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER: 2012 YILINDA GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER: Toplum farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenen etkinliklerde kullanılmak üzere 100.000 adet el broşürü, 3 çeşit toplam 4000 adet afiş, 5000 eğitim CD si hazırlanmıştır.

Detaylı

KONTROL 01.12.2015 09:30 UYGUN

KONTROL 01.12.2015 09:30 UYGUN İL İLÇE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU? Tekirdağ Çerkezköy BAĞLIK MAH.FIRIN (güncel) 03.11.2015 08:30 UYGUN Tekirdağ Çerkezköy BALKANLILAR DERNEĞİ (güncel) 10.11.2015 09:00 UYGUN Tekirdağ

Detaylı

İLLERİN EĞİTİM VE FARKINDALIK FAALİYETLERİ. İlkay Özkurt Kanser Daire Başkanlığı 05326460338 ozkurtilkay@gmail.com

İLLERİN EĞİTİM VE FARKINDALIK FAALİYETLERİ. İlkay Özkurt Kanser Daire Başkanlığı 05326460338 ozkurtilkay@gmail.com İLLERİN EĞİTİM VE FARKINDALIK FAALİYETLERİ İlkay Özkurt Kanser Daire Başkanlığı 05326460338 ozkurtilkay@gmail.com HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM PROGRAMLARI Hizmet içi eğitim Halk eğitim Konferans Panel

Detaylı

Çorlu Havuzlar Ana Büfe KONTROL IZLEMESI UYGUNSUZ Bulaniklik(),Renk()

Çorlu Havuzlar Ana Büfe KONTROL IZLEMESI UYGUNSUZ Bulaniklik(),Renk() İLÇE MAHALLE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU? UYGUNSUZ PARAMETRELER Çerkezköy Cumhuriyet Tepe Piknik Alanı 13.10.2015 UYGUN Çerkezköy Fatih Fatih Mah.Malkoçoğlu Cad.Köprübaşı Kahvehane

Detaylı

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ PROJENİN ADI İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE PROJENİN SAHİBİ BOZKURT ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN SÜRESİ 1 YIL (2015-2016) PROJENİN ÖZETİ Bozkurt

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: 1.HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ İLKOKULU-ESKİŞEHİR PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ

Detaylı

Alevlenmelerin en yaygın nedeni, trakeobronşiyal enfeksiyonlar ve hava kirliliğidir. Şiddetli alevlenmelerin üçte birinde neden saptanamamaktadır

Alevlenmelerin en yaygın nedeni, trakeobronşiyal enfeksiyonlar ve hava kirliliğidir. Şiddetli alevlenmelerin üçte birinde neden saptanamamaktadır Toraks Derneği, Göğüs Hastalıkları Uzmanları ve solunum hastalıkları alanında çalışan diğer uzmanlık dallarındaki hekimler tarafından 1992 de kurulan bir ulusal uzmanlık derneğidir. Toraks Derneği nin

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

Bir Sonraki Yılın Fiziki Yatırımlarına Ait Bilgiler Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Uygulama Yılı: 2016 Uygulama Dönemi:

Bir Sonraki Yılın Fiziki Yatırımlarına Ait Bilgiler Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Uygulama Yılı: 2016 Uygulama Dönemi: Bir Sonraki Yılın Fiziki Yatırımlarına Ait Bilgiler Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Uygulama Yılı: 2016 Uygulama Dönemi: 2016-2020 Proje Adı İl İlçe Bitiş Tarihi Projenin Gerekçesi DM01-DM08 İrtibat DM08-TR01/DM01-TR59/DM01-TR58

Detaylı

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri

Eskişehir Sanayi Odası Olarak Yaptığımız Tanıtım Faaliyetleri İstihdam Seferberliği 2019, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatıldı. 25 Şubat 2019 tarihinde İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Detaylı

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02.

ŞANLIURFA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İNTERNET HABERLERİ. İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02. Günlük Haber Bülteni 06.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfa.com Tarih: 05.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.urfahaber24.com Tarih: 05.02.2015 İnternet Haber Sitesi : www.sanlıurfa.com Tarih: 05.02.2015

Detaylı

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Gönül Elçileri İletişim Stratejisi T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gönül Elçileri İletişim Stratejisi Gönül Elçiliği tanımı Gönül Elçiliği: İnsana ve insanlığa hizmet için karşılık beklemeden emek veren kişi ve gruplar için kullanılan

Detaylı

KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI KONTROL IZLEMESI 10.02.2015 08:30 UYGUN KONTROL IZLEMESI 03.02.

KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI KONTROL IZLEMESI NUMUNE TEKRARI KONTROL IZLEMESI 10.02.2015 08:30 UYGUN KONTROL IZLEMESI 03.02. İLÇE MAHALLE İZLEME NOKTASI NUMUNE AMAÇ NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU? UYGUNSUZ PARAMETRELER Çerkezköy Gazi Osman Paşa Balkanlılar Derneği KONTROL IZLEMESI 03.02.2015 08:30 UYGUNSUZ Bulaniklik(),Tat(),Renk()

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARINDA TÜTÜN İLE MUCEDELE ÇALIŞMALARI. Halil POLAT Halk Sağlığı Bilim Uzmanı

EĞİTİM KURUMLARINDA TÜTÜN İLE MUCEDELE ÇALIŞMALARI. Halil POLAT Halk Sağlığı Bilim Uzmanı EĞİTİM KURUMLARINDA TÜTÜN İLE MUCEDELE ÇALIŞMALARI Halil POLAT Halk Sağlığı Bilim Uzmanı Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Okul Sağlığı ve Projeler Şube Müdürü hpolat@meb.gov.tr 0312.413

Detaylı

GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Fen Edebiyat Fakültesi

GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Fen Edebiyat Fakültesi ÖĞLEDEN SONRA SABAH 2018-2019 GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Şarköy MYO Çerkezköy MYO Saray MYO Çorlu MYO İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL MAYIS- AĞUSTOS PROGRAMI FAALĐYET RAPORLARI

YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL MAYIS- AĞUSTOS PROGRAMI FAALĐYET RAPORLARI YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL MAYIS- AĞUSTOS PROGRAMI FAALĐYET RAPORLARI ETKĐNLĐK Đlk Đl Kurul Toplantısı Kronik Hava Yolu Hastalıkları Kurul Toplantısı

Detaylı

NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU? İLÇE MAHALLE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ UYGUNSUZ PARAMETRELER

NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU? İLÇE MAHALLE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ UYGUNSUZ PARAMETRELER İLÇE MAHALLE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ Çerkezköy Çerkezköy İstasyon Cumhuriyet ÇERKEZKÖY İSTASYON MAH.H.UĞRAŞ CAD.BÖREK İMALATHANESİ ÇERKEZKÖY TEPE EMLAK KONUTLARI ENGİN MARKET NUMUNE ALMA TARİHİ UYGUN MU?

Detaylı

MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ UYGULAMALARI

MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ UYGULAMALARI MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ UYGULAMALARI Toplumsal hayatı oluşturan, insanları birbirine bağlayan, gelişmeyi, mutluluğu ve huzuru sağlayan, risk ve tehditlerden koruyan insani,

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

BAHAR YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Fen Edebiyat Fakültesi

BAHAR YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Fen Edebiyat Fakültesi ÖĞLEDEN SONRA SABAH 2018-2019 BAHAR YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Şarköy MYO Çerkezköy MYO Saray MYO Çorlu MYO İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

KONTROL IZLEMESI 03.03.2015 08:10 UYGUN Cad.Börek İmalathanesi

KONTROL IZLEMESI 03.03.2015 08:10 UYGUN Cad.Börek İmalathanesi NUMUNE ALMA İLÇE MAHALLE İZLEME NK. NUMUNE AMAÇ UYGUN MU? TARİHİ Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Engin Çerkezköy Cumhuriyet 03.03.2015 08:00 UYGUN Market Çerkezköy İstasyon Mah.H.Uğraş Çerkezköy İstasyon

Detaylı

SELMA KISA PLANLAMA TEKİRDAĞ İLİ, KINALI-SARAY DEVLET YOLU KAPAKLI GEÇİŞİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

SELMA KISA PLANLAMA TEKİRDAĞ İLİ, KINALI-SARAY DEVLET YOLU KAPAKLI GEÇİŞİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU SELMA KISA PLANLAMA TEKİRDAĞ İLİ, KINALI-SARAY DEVLET YOLU KAPAKLI GEÇİŞİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 2017 İÇİNDEKİLER AMAÇ... 2 KAPSAM... 2 YÖNTEM... 2 1. PLANLAMA ALANINA

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: Aydın Toyota Bayi

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: Aydın Toyota Bayi PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: Özel Yüzyıl Bezci Ortaokulu PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA

Detaylı

DOĞALGAZIN GÜVENLİ VE VERİMLİ KULLANIMI

DOĞALGAZIN GÜVENLİ VE VERİMLİ KULLANIMI DOĞALGAZIN GÜVENLİ VE VERİMLİ KULLANIMI Subtitle of presentation By: Nusret ALKAN İGDAŞ İç Tesisat Teknik Destek Şefi Date: 29.05.2013 Venue: İstanbul GÜVENLİK? İç tesisatların işletmeye alındığı andaki

Detaylı

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ T.C. AB Bakanlığı Ulusal Ajansının 2015 yılı Teklif Çağrısı dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki

Detaylı

ANKARA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBESİ

ANKARA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBESİ ANKARA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBESİ 10 EKİM 2014 DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ ETKİNLİK RAPORU RUH SAĞLIĞI PROGRAMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2014 ETKİNLİKLERİ 10 Ekim günü, 1992 yılından bu

Detaylı

Tekirdağ SGK Müdürü KOTAN: Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı yakaladı.

Tekirdağ SGK Müdürü KOTAN: Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı yakaladı. Tekirdağ SGK Müdürü KOTAN: Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı yakaladı. Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mahmut KOTAN, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün hedeflediği performansı

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2017 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM VE HAREKET YILI MART AYI YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET RAPORU

TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM VE HAREKET YILI MART AYI YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM VE HAREKET YILI MART AYI YÜRÜYÜŞÜ FAALİYET RAPORU SÜLEYMANPAŞA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hayat Programı kapsamında 2014 yılı Sağlıklı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU HASAN TAHSİN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU OKUL MÜDÜRÜ : HAKAN KIRAY MÜDÜR YARDIMCISI :HACER ERCAN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER: NAZLI BIÇKICI FADİME AKSOY

Detaylı

SELMA KISA PLANLAMA TEKİRDAĞ İLİ, KINALI-SARAY DEVLET YOLU BÜYÜKYONCALI GEÇİŞİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

SELMA KISA PLANLAMA TEKİRDAĞ İLİ, KINALI-SARAY DEVLET YOLU BÜYÜKYONCALI GEÇİŞİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU SELMA KISA PLANLAMA TEKİRDAĞ İLİ, KINALI-SARAY DEVLET YOLU BÜYÜKYONCALI GEÇİŞİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU AĞUSTOS, 2017 İÇİNDEKİLER AMAÇ... 2 KAPSAM... 2 YÖNTEM... 2 1.

Detaylı

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü PROJE AMAÇLARI AMAÇ 1 Madde Bağımlılığını Önleme Konularında Doğru, Güncel ve Standart Bilgilendirme ve Eğitimlerin Sağlanması AMAÇ 2 Bursa İli Yıldırım

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Namık Kemal Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara nın İncisi unvanıyla anılan Tekirdağ dadır. ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : Tekirdağ

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

YEREL YÖNETİMLER İŞBİRLİĞİ REHBERİ

YEREL YÖNETİMLER İŞBİRLİĞİ REHBERİ YEREL YÖNETİMLER İŞBİRLİĞİ REHBERİ YEREL YÖNETİMLER İŞBİRLİĞİ REHBERİ 2 Yeşilay, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan,

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

ARAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMLERİ VE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ ŞUBESİ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN PROJELER

ARAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMLERİ VE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ ŞUBESİ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN PROJELER 1 ARAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMLERİ VE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ ŞUBESİ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN PROJELER 2 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KAYNAKLARIYLA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN PROJELER: 3 Sağlığın Adresi Spordan

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN EYLÜL 1 MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm. Eko- okul timi oluşturuldu.. Eko okul komitesi için öğretmen ve velilerden grup oluşturuldu. - 3-4

Detaylı

Tekirdağ 19 Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 25 Mayıs 2013, Cumartesi 10:30

Tekirdağ 19 Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 25 Mayıs 2013, Cumartesi 10:30 Tekirdağ 19 Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 25 Mayıs 2013, Cumartesi 10:30 Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Genel Müdürlerim, değerli konuklar, hanımefendiler, beyefendiler,

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MAR-AHEK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ MAR-AHEK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ MAR-AHEK EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KURULUŞ AMACI Marmara Aile Hekimliği Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAR-AHEK- EAU Merkezi) kurulma amacı, Tıp Fakültesi öğrencilerinin,

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ ın sosyal sorumluluk anlayışı ile başlattığı İş güvenliğinde meslek lisesi öğrencileri ile el ele projesinde,

Detaylı

Dr.Hülya BECERĠR Kanser Erken TeĢhis Tarama ve Eğitim Merkezi(KETEM),Tekirdağ

Dr.Hülya BECERĠR Kanser Erken TeĢhis Tarama ve Eğitim Merkezi(KETEM),Tekirdağ Tekirdağ Kanser Erken TeĢhis,Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Ulusal Serviks ve Meme Kanserleri Tarama Programı 2009 Yılı Sonuçlarının Değerlendirilmesi Dr.Hülya BECERĠR Kanser Erken TeĢhis Tarama ve Eğitim

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI OCAK-ŞUBAT-MART-NĐSAN 2011 YILI FAALĐYET RAPORLARI

YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI OCAK-ŞUBAT-MART-NĐSAN 2011 YILI FAALĐYET RAPORLARI YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI OCAK-ŞUBAT-MART-NĐSAN YILI FAALĐYET RAPORLARI ETKĐNLĐK ETKĐNLĐĞĐN KONUSU Đl Kurul Toplantısı Kronik Hava Yolu

Detaylı

Doç.Dr.Nilay Çöplü. Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı

Doç.Dr.Nilay Çöplü. Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı Doç.Dr.Nilay Çöplü Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı 18 Kasım Dr.Nilay Çöplü, RSHMB, ECDC AMD Ülke Odak Noktası Doç.Dr.Nilay Çöplü le sorumlu olmuştur. Dr.Nilay Çöplü, RSHMB, ECDC AMD Ülke Odak Noktası 16-17

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü 3-6 KASIM 2014 WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI

Detaylı

Bir Sonraki Yılın Fiziki Yatırımlarına Ait Bilgiler Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Uygulama Yılı: 2017 Uygulama Dönemi:

Bir Sonraki Yılın Fiziki Yatırımlarına Ait Bilgiler Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Uygulama Yılı: 2017 Uygulama Dönemi: Bir Sonraki Yılın Fiziki Yatırımlarına Ait Bilgiler Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Uygulama Yılı: 2017 Uygulama Dönemi: 2016-2020 Proje Adı İl - İlçe Mahalle/Köy Bitiş Tarihi Projenin Gerekçesi Karpuzlu

Detaylı

5727 SAYILI YASANIN İSTANBUL DA TANITILMASI VE BENİMSETİLMESİ

5727 SAYILI YASANIN İSTANBUL DA TANITILMASI VE BENİMSETİLMESİ 5727 SAYILI YASANIN İSTANBUL DA TANITILMASI VE BENİMSETİLMESİ Neler Yapılmalı? Farkındalık yaratmak/eğitim Bilgilendirmek İkna etmek Benimsetmek Sigara ve zararları hakkında Yasanın içeriği ve uygulanabilirliği

Detaylı

T.C. Namık Kemal Üniversitesi

T.C. Namık Kemal Üniversitesi T.C. Namık Kemal Üniversitesi 9.SPOR ŞENLİĞİ YARIŞMA KİTAPÇIĞI 16 Mart-28 Mayıs 2015 İLETİŞİM NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Namık Kemal Mahallesi Kampüs Caddesi Spor

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ASM = KETEM. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü. Dr. Hürol AKSU 1

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ASM = KETEM. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü. Dr. Hürol AKSU 1 ASM = KETEM Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Dr. Hürol AKSU 1 TARİHİ VE DOĞASIYLA ZENGİN BARTIN 2 KARADENİZİN İNCİSİ AMASRA 3 BARTIN KANSER TARAMA VERİLERİ 16000 14000 12000 10000 8000 6000 4000 2000 0 13780

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2018-2019 DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL POGRAMI OKUL POLİTİKASI 1- Sağlıklı Yaşam ve Düzenli Beslenme Konusunda Okul Öğretim

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

ŞUBAT 2017 FAALİYETLER

ŞUBAT 2017 FAALİYETLER ŞUBAT 2017 FAALİYETLER TOPLANTILAR 6 Şubat 2017 de Ombudsman a Ziyaret Yapıldı EHHD Ekibi ve yönetim kurulu üyeleri Emete İmge ve Ahmet Varoğlu Yüksek Denetim Yöneticisini ziyaret etti. Evrensel Hasta

Detaylı

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI (2017-2018) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN Faaliyet Zaman Sorumlu Kurum/Kuruluşlar Destekçi Kurum/Kuruluşlar Göstergeler Stratejik Öncelik 7.1: Erken yaşta

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Kocaeli ili Çayırova ilçesi Öğretmen Şevket Özay İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda

Detaylı

TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TESKİ

TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TESKİ TEKİRDAĞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TESKİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı, müstakil bütçesi bulunan ve kamu tüzel kişiliğine haiz bir kuruluş olan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi

Detaylı

TEKİRDAĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ

TEKİRDAĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜLÜĞÜ İmtiyaz Sahibi Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Halis İŞLER Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü TEKİRDAĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ Sayı

Detaylı

ĠL ĠLÇE ĠZLEME NK. NUMUNE AMAÇ. Tekirdağ Çerkezköy BAĞLIK MAH.FIRIN (güncel) KONTROL IZLEMESI

ĠL ĠLÇE ĠZLEME NK. NUMUNE AMAÇ. Tekirdağ Çerkezköy BAĞLIK MAH.FIRIN (güncel) KONTROL IZLEMESI ĠL ĠLÇE ĠZLEME NK. NUMUNE AMAÇ Tekirdağ Çerkezköy BAĞLIK MAH.FIRIN (güncel) KONTROL IZLEMESI Tekirdağ Çerkezköy BALKANLILAR DERNEĞĠ (güncel) KONTROL IZLEMESI Tekirdağ Çerkezköy ÇERKEZKÖY ÇĠÇEK KIRAATHANESĠ

Detaylı

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü

Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Çevre ve sürdürülebilirlik koordinatörlüğü Hakkımızda: İstanbul Aydın Üniversitesi Çevre ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, çevre kirliliğinin önlenmesi alanında sosyo-ekonomik faktörleri de ele alarak;

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASIM 2016 DONEMİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 13. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin

Detaylı

TESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN İÇME SUYU ARITMA TESİSLERİ

TESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN İÇME SUYU ARITMA TESİSLERİ 1.SAĞLAMTAŞ İÇME SUYU ARITMA TESİSİ 2. MARMARAEREĞLİSİ İÇME SUYU ARITMA TESİSİ 3. YENİÇİFTLİK İÇME SUYU ARITMA TESİSİ 4. BARBAROS İÇME SUYU ARITMA TESİSİ 5. HAYRABOLU- DAMBASLAR İÇME SUYU ARITMA TESİSİ

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELEDE SOSYAL DİYALOG GAZİANTEP HAK-İŞ,DİSK,TÜRK-İŞ,TİSK ve SOSYAL ORTAKLAR

KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELEDE SOSYAL DİYALOG GAZİANTEP HAK-İŞ,DİSK,TÜRK-İŞ,TİSK ve SOSYAL ORTAKLAR KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELEDE SOSYAL DİYALOG GAZİANTEP HAK-İŞ,DİSK,TÜRK-İŞ,TİSK ve SOSYAL ORTAKLAR KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELEDE SOSYAL DİYALOG BUGÜN 1,5 MİLYON NÜFUSA YAKLAŞAN GAZİANTEP, 2.3 MİLYAR

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Fen Edebiyat Fakültesi

GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Fen Edebiyat Fakültesi ÖĞLEDEN SONRA SABAH 2017-2018 GÜZ YARIYILI HAFTALIK BİRİNCİ ÖĞRETİM CANLI DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Fen Edebiyat Fakültesi Sağlık Yüksekokulu İktisadi ve İdari Çorlu Mühendislik

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

T.C. Namık Kemal Üniversitesi

T.C. Namık Kemal Üniversitesi T.C. Namık Kemal Üniversitesi 6.SPOR ŞENLİĞİ 19 Mart-17 Mayıs 2012 İLETİŞİM NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI SPOR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Namık Kemal Mah. Kampus Cad. No:1 Merkez/TEKİRDAĞ

Detaylı