BÜLTENİ Yıl 1 Sayı 2 Güz 2011

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜLTENİ Yıl 1 Sayı 2 Güz 2011"

Transkript

1 BÜLTENİ Yıl 1 Sayı 2 Güz 2011

2

3 POLİTİKA TASARIM BÜLTENİ Yıl 1 Sayı 2 GÜZ 2011 Bülten Sahibi SDÜ Rektörü Adına Politika Tasarım Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ Kulüp Yönetim Kurulu Serkan ŞENGÜL, Ahmet KURU, Tuğçe GÜLER, Ayşe SULAR, Aslıhan ŞAHAN, Gizem KAYABAŞI Editör Serkan ŞENGÜL& Nilüfer NEGİZ Bülten Yönetmeni Aylin BÜYÜKKAYA Bülten Ekibi Serkan ŞENGÜL, Ahmet KURU, Bilgehan MERMER, Tuğçe GÜLER, Gökhan VAROL, Seda COŞKUN Not: Bu bültende yer alan haber ve yorumlar Süleyman Demirel Üniversitesi nin resmi görüşlerini yansıtmaz.

4

5 POLİTİKA TASARIM KULÜBÜNE DAİR Politika Tasarım Kulübü 15 şubat 2011 tarihinde kurulmuş Türkiye nin geleceği olan üniversite gençlerinin mesleki hayatına yön verecek çalışmalar yapmayı, siyasette günümüz sorunlarını gün yüzüne çıkarmayı, üyelerini Türkiye ye özgün değerler olarak kazandırmayı ve üyelerine değerli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlayarak bu bağlamda faaliyetlerini sürdüren bir kulüptür. Politika Tasarım kulübü üniversite öğrencilerinin kariyer yönetimlerinde yardımcı rol üstlenir. Onları ülke geleceğinde etkin olan kilit siyaset ve devlet adamlarıyla buluşturur, kariyer alternatiflerini tartışır, yönetir veya yönlendirir. onlara doğrudan çalışma ve temsil becerisi kazandırır. Politika Tasarım Kulübü üyelerinin boş vakitlerini değerlendireceği değil, değerli vakitlerini kazandıran fikirlere dönüştürdüğü bir düşünce topluluğudur.

6 Politika Tasarım Kulübü hiçbir siyasi ideoloji etrafında toplanmayan ve tüm siyasi rejimleri irdeleyen bir idealistler topluluğudur. Bir düşünce topluluğu olan kulübümüz tüm fikirlere değer vererek tarafsız bilgi üretmektedir. Faaliyetleri ve ürettiği bilgilerden herkesin ücretsiz faydalanmasını sağlayan kulübümüz Şubat 2009 Nisan 2011 arasındaki çalışmalarını POLİTİKA TASARIM BÜLTENİ 1. Sayısında derleyerek üniversite öğrencilerinin bilgisine sunmuştur. TÜRKİYENİN GELECEĞİNDE BEN DE VARIM DİYORSANIZ SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ. Serkan ŞENGÜL POLİTİKA TASARIM KULÜBÜ ADINA

7 ÖDÜLLÜ FUTBOL TURNUVASI 1 Öğrenciler arası iletişimi arttırmayı kendine amaç edinen kulübümüz düzenlediği halı saha futbol turnuvası ile üyeleri arasında kaynaşmayı sağladı. 28 Nisan da 24 takımın katılımıyla başlayan turnuva 5 Mayıs Pazar günü oynanan final müsabakası ile son buldu. Birincilik ödülü olan 150 TL yi kazanmak için kıyasıya mücadeleler yaşanırken, hiçbir olayın dostluk ve kardeşliğe gölge düşürmediği turnuvanın galibi Bursaspor oldu. C4 ile Bursaspor takımları arasında oynanan final müsabakasından Mustafa YANPEŞ İN golü ile 1-0 galip ayrılan Bursaspor 150 TL para ödülü-kupa ve madalyanın sahibi olurken, turnuvayı ikinci tamamlayan C4 takımına ise 50TL para ödülü ile SDÜ kristali hediye edildi. Final müsabakası sonrasında düzenlenen törenle takımlar ödüllerini alırken Politika Tasarım Kulübü Başkanı Serkan Şengül, törende yaptığı konuşmada, öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamak ve aktiviteleri artırmak amacıyla halı saha futbol turnuvası düzenlediklerini belirtti. Heyecanlı maçların oynandığını söyleyen Şengül, önümüzdeki günlerde de SDÜ deki kulüpler arasında bir turnuva düzenleyeceklerini bildirdi.

8 (Turnuva galibi Bursaspor) NOT: Ödüllü futbol turnuvamızın ikincisi Ekim 2011 de düzenlenmiş olup; Nisan 2012 de üçüncüsü gerçekleştirilecektir.

9 ULUSAL SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİLEN Birincisi ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrenci temsilciliği bünyesinde gerçekleştirilen Ulusal Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Öğrenci Kongresi nin 8.si Uşak Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kulübü tarafından Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirildi. Politika Tasarım ekibi kongreye üniversitemizi temsilen katıldı. Otuzu aşkın üniversitenin katıldığı ve 16 farklı üniversiteden öğrencilerin bildirilerini sunduğu etkinlik kapsamında öğrenciler hem üniversitelerini tanıttılar hem de farklı dostluklar edinme şansı yakaladılar. Kongrenin birinci gününde Politika Tasarım Grubu üyesi olan Tuna Emre KÖKLÜ Türkiye de 2011 seçimlerine Doğru Siyasal Söylemlerin İçeriği Üzerinden Yarının Siyasetine Yönelik Fütüristik Çıkarımlar başlıklı bildirisiyle üniversitemizi temsil ederken, İkinci gününde ise üniversitemiz Kamu Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Mehmet KİRİŞ oturum başkanlığı görevini yürüttü. Program sonunda yapılan oylama da kongrenin 9. ev sahibi Afyon Kocatepe Üniversitesi seçildi.

10 Etkinliğin son gününde ise mükemmel Uşak turuyla kongreye tatlı bir yorgunlukla veda edildi. Dokuzuncusu Afyon Kocatepe Üniversitesi nde düzenlenecek kongreye yine üniversitemizi temsilen katılacak olan kulübümüz, kongrenin 10.sunu üniversitemizde gerçekleştirmek için aday olmuş ve bu husus da çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürmektedir.

11 REKABET SAHALARA TAŞINDI KULÜPLER ARASI FUTBOL TURNUVASI Eğitimin yanında sosyal faaliyetlere de önem veren kulübümüz 2011 kulüpler arası futbol turnuvasına da ön ayak oldu. Yıl boyunca daha aktif olabilmek için birbirleri ile yarışan kulüpler bu kez kozlarını saha da paylaştı. 16 kulübün katıldığı ve eleme usulü ile oynanan maçların ardından turnuvanın galibi Ekonomi Ve Yönetim kulübü olurken turnuvaya ev sahipliği yapan kulübümüz ise üçüncü oldu. Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan kulüp başkanımız Serkan ŞENGÜL; Bu tür organizasyonların önemli olduğunu ve asıl kazananın dostluk olduğunu bildirirken, turnuvanın gelecek yıl da kendileri tarafından yürütüleceğini söyledi.

12 (TURNUVA GALİBİ EKONOMİ VE YÖNETİM KÜLÜBÜ)

13 İKİ EĞİTİM BİRDEN MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE İŞ DÜNYASINA HAZIRLIK & AB PROJELERİ VE ÖĞRENCİLER Üyelerinin mesleki vizyonuna katkı sağlamayı amaç edinen politika tasarım kulübü bu bağlamda başlatmış olduğu sertifikalı eğitim programlarına 5 Ekim 2011 tarihinde Esra OKUR UN sunduğu mülakat teknikleri ve iş dünyasına hazırlık. ve Feyzullah TECİRLİ NİN verdiği AB projeleri ve öğrenciler konu başlıklı eğitimlerle kaldığı yerden devam etti. Eğitimine mesleki yönlendirmemizin hepinize faydalı olmasını dilerim sözleri ile başlayan OKUR; herkesin gözünde büyüttüğü mülakatın aslında zor bir aşama olmadığını her şeyin insansın kendinde başladığını belirtti ve mülakat aşamasına gelene kadar kendinizi işlersiniz o an sadece farkındalığınızı anlatmak kalır dedi. Kendi kariyeri ve katıldığı mülakatlardan kazandığı deneyimleri harmanlayarak kulüp üyelerine etkili bir dil ile konuyu aktaran OKUR soru cevap kısmının ardından sunumuna son verdi.

14 Eğitimin ikinci oturumunda kürsüye gelen Feyzullah TECİRLİ ise bu güne kadar hazırladığı projelerden örnekler vererek AB projeleri ve öğrenciler konu başlıklı eğitimi sundu. Proje hazırlamanın bireysel ve kurumsal faydalarından bahseden TECİRLİ yeter ki üretin, büyütecek ve geliştirecek projeleriniz olsun destek bulmakta zorluk çekmezsiniz dedi. Son derece verimli geçen programın sonunda konuklarımız hediye takdiminin ardından salondan ayrıldılar.

15 MEDENİYETLER ŞEHRİ KONYA Üyeleri arasında kaynaşmayı sağlamak için çalışan kulübümüz bu amaç doğrultusunda tarihinde Konya ya gezi düzenledi. Kulüp üyelerimizden Bilgehan MERMER İN kaleminden Konya gezisi Medeniyetler şehri adı altında düzenlenen gezimizde politika tasarım kulübü üyesi olan değerli arkadaşlarımızla Mevlana nın "ne olursan ol yine de gel" çağrısına kulak verip 5 bin yıllık geçmişin keşfine çıktık. Eski Selçuklu başkenti olması hasebiyle Konya; bünyesinde pek çok tarihi öğeyi barındırıyor. Başta Mevlana müzesi olmakla beraber camiler, hanlar, kervansaraylar, medreseler... Gezimize Akyokuştan şehre bir bakışla başladık, mükemmel manzara karşısında bir an önce Konya nın büyüsüne kapılmak istedik ve kendimizi Mevlana Müzesi'nde bulduk. Kulüp Başkanımız Serkan ŞENGÜL ÜN rehberliğinde o zamanlardan kalan halıları, el yazması Kuran-ı Kerimleri, tespihleri ve HZ. Mevlana nın şahsi eşyalarını bu zamana kadar nasıl muhafaza etmişler diyerek hayretle inceledik. Rehber eşliğinde Konya turu ile devam eden gezimiz de Mevlana Kültür Merkezi, ŞEMS-i Tebrizi Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Karatay Medresesi, Yer Altı Camisi ve daha birçok yeri görme fırsatı elde ettik.

16 Kısacası; Mevlana'da tarif edilmez bir huzur, Havzanda boyunca etliekmek, Kültür Park'da hoş sohbettir Konya. Şairin dediği gibi Mevlana'nın sezemediği, mantığın çözemediği, kitapların yazamadığı Konya.

17 KARİYER REHBERİ KONFERANSI tarihinde Prof. Dr. M. Lütfi ÇAKMAKÇI Kültür Merkezinde Murat Eğitim kurumları rehberlik biriminin katılımıyla mesleki tanıtım ve kariyer rehberi konferansı düzenlendi. Konferansın açılış konuşmasını yapan kulüp başkanımız Serkan ŞENGÜL üyelerinin geleceğine ışık tutmayı amaçlayan kulübümüz bu bağlamda gerçekleştirdiği eğitim programlarına mesleki tanıtım konferanslarını ekleyerek öğrencilere daha faydalı olabilmek için çalışmalarına başlamıştır dedi. KPSS başta olmak üzere mesleki sınavlar hakkında bilgilendirmenin yapıldığı ve yer yer meslek tanıtımlarının yer aldığı konferansın sonunda öğrencilerin soruları da yanıtlandı. Katılımcılara konferansın sonunda Murat Yayınları sınav rehberi hediye edildi.

18

19 Kariyer Rehberi Konferansı 2 Kariyer rehberi konferanslarının ikincisi tarihinde SDÜ iktisadi idari bilimler fakültesi konferans salonunda düzenlendi. Konferansta Metro akademi dershanesi rehberlik biriminden Aysun YEMEN KPSS hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Özellikle İngilizce sınavına mutlaka girilmesi gerektiğini vurgulayan YEMEN artık kendinize bir hedef belirlemelisiniz ancak tek bir hedefe kilitli kalmayın mutlaka hedefinize yakın alternatifleriniz de olsun dedi. Ardından mülakatlar hakkında bilgi vermek üzere kürsüye gelen Isparta il planlama uzman yardımcısı Osman AĞRALI mesleki hayata başlangıç evrelerine değinerek mülakatta muhakkak ki strese kapılırsınız ancak bunu dert etmeyin, özgüveniniz tam olsun ve kendinizi çok iyi ifade etmeye çalışın dedi.

20 Konferans öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi. Konferansa katılan öğrencilere Murat Yayınları sınav rehberi hediye edildi.

21 MOTİVASYON EĞİTİMİ Üniversiteli Olmak Mı? Üniversitede Okumak Mı? Üyelerinin kariyer planlamasına katkı sağlamayı amaçlayan kulübümüz bu amaç doğrultusundaki çalışmalarını düzenlediği sertifikalı motivasyon eğitimi ile sürdürdü tarihinde Mustafa Şahin in sunduğu Üniversiteli Olmak Mı? Üniversitede Okumak Mı? Konu başlıklı motivasyon eğitiminin özellikle ismi çok dikkat çekti. Sunumuna üniversite öğrencisi kimdir? Sorusu ile başlayan Mustafa Şahin; üniversite de olmanın ayrıcalıkları ve bu ayrıcalıkların değerlendirileceği alanları anlatarak öğrencilerin kendilerinin farkında olması gerektiğine, özgüvenin önemine ve tüm bunların yanında motivasyonun gerekliliğine değindi. Sürekli soru cevaplar ile sohbet havasında geçen eğitimde üniversite hayatını en iyi şekilde değerlendirme fırsatlarına değinen ŞAHİN; öğrencilere kısmi zamanlı da olsa mutlaka bir işte çalışın dedi.

22

23 Kulüp İçi Münazara Siyasette Gençlik mi? Tecrübe mi? Bilgi üreten bir idealistler topluluğu olan kulübümüz üyelerinin özgürce fikirlerini sunabilmesi için kulüp içi münazaralara başladı. İlki tarihinde gerçekleştirilen ve onbeş günde bir yapılmak üzere karar alınan münazaranın ilkinin konusu siyasette tecrübe mi? Gençlik mi? Oldu. Kulüp odasında gerçekleştirilen etkinlikte kulüp üyeleri iki gruba ayrılarak fikirlerini özgürce ortaya koydu. Siyasette gençlerinde yer almasını savunan gurup bir insan 18 yaşında seçebilme yetisine sahipse seçilebilme imkânının da olması gerekir, gençler üzerine politikalar yürütürken onların temsilcilerinin kendilerini anlayamayacak insanların olması doğru değildir, siyasette tabiî ki tecrübeliler önemlidir ancak kendini geliştirmiş, yaratıcı, ileri görüşlü gençlere de mutlaka fırsat verilmelidir şeklinde fikir birliğine varırken;

24 Tecrübeyi savunan gurupsa; henüz siyasette olgunluğa erişmemiş tecrübesiz gençlerin seçilmiş olması ülkeyi ileri değil geriye götürür. Gençlerin kalıcı değil uçuk fikirleri vardır ve uygulanmaya kalması kötü sonuçlar doğurabilir. Ayrıca onlara bu hakkın verilmesi bir çok siyasi partinin kurulmasına neden olacaktır. Tüm bunlar ve gençlerin henüz oturmamış siyasi kimlikleri nedeni ile çok kolay görüş(parti) değiştirebileceği gerçeği yer yer ülkeyi kaosa sürükleyecektir şeklinde cevap verdi. Her iki grubun da farklı fikirleri tek tek irdelenirken kulübün amacı olan siyasette genç kalmak münazaranın da baskın tarafı oldu.

25 Seçil(e)meyen Kadınlar Yrd. Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ Kadının toplumsal yaşamın tüm alanlarında olduğu gibi siyasette de erkeğin yanında daha yüksek oranlarda yer edinimi, kadına yönelik toplumsal anlayışın ortadan kalkmasıyla kolaylaşacaktır. Söz konusu bu anlayış, toplumun en temel birimi olan aile içinde çocuk yetiştirme tarzlarında bile farklılık yaratması, kadınların siyasete karşı ilgisiz yetiştirilmelerine yol açmaktadır. Siyasal katılımın en önemli unsuru, siyasal yaşama karşı olan ilgi ve bilgi olduğuna göre, kadınların bu anlamda erkeklerle eşit imkânlara sahip olmaları gerekmektedir. Hukuksal açıdan ülkemizde kadının siyasete katılımı konusunda düzenlemeler yapılmıştır ancak siyasete karşı ilgisiz, bilgisiz ve özgüven eksikliği oluşmuş bir kadın topluluğundan, bu yönde bir çaba beklemek doğru değildir. Kadın için sorun, toplumda kendisine biçilen yer ve rolün dışına çıkması gerektiğinin farkına varıp bunu topluma da ispat etmesidir.

26 Siyaset erkek işidir, elinin hamuruyla erkek işine karışma tarzındaki anlayışları yıkacak çok sayıda lider kadına ihtiyaç duyulmaktadır. Siyasal karar alma mekanizmalarında kadın varlığının düşük yüzdeleri, kadının temsil oranlarını destekleyici politikaların yanında; siyasette ben de varım diyebilecek donanımlı, özgüvenli, siyasete karşı ilgili ve bilgili kadınların yetişmesiyle aşılabilecektir. Sonuç olarak, erkek egemen bir toplumda ve özelliklede siyasetin tamamen erkek işi olarak görüldüğü ülkemiz koşullarında, kadınların erkek adaylar arasından sıyrılıp halkın desteğini almayı başardıkları gerçeğinden yola çıkarak, bir kadının hem ev kadını, hem anne, hem de siyaseti bir arada götürebilecekleri unutulmamalı ve geleceğin kadın adayları için örnek teşkil etmelidir.

27 SİYASETTE GEÇ DEĞİL GENÇ KALMAK SERKAN ŞENGÜL Ülkemizin sorunları sadece gündemdekilerden mi ibarettir? Gün yüzüne çıkmamış yarayan kanalarımız nelerdir? Ya da yıllardır alışılagelmiş şekilde devam eden ve değişmesi için adım atılmayan sorunlarımız yok mudur hiç? Onlarca sorunun arasından cımbızla çekip çıkardığım sorunlarından bir tanesi; yöneticilerimizin çoğunun ak saçlı olması, gençlerimize güvenmememiz ve onlara hiç şans vermememiz. Evet,, gençliğini yaşayamamış insanlar tarafından yönetiliyoruz. Gençlere hiç önem vermezken onların üzerine politikalar yapıyor ve yıllardır şu cümleyi kullanıyoruz Türkiye nin geleceği olan gençler ne zaman bu ülkenin geleceği, odak noktası ve yöneticisi olacak bu gençler? Bundan hiç bahsedenimiz yok. Partimize oyumuzu verip geçiyoruz. Aday kim? kaç yaşında? Daha önce nerede ne yapmış? Hiç düşünmüyoruz bile. Eee haliyle dünyada meydana gelen değişimleri de kaçırıyoruz böylece.

28 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL İN çok sevdiğim bir sözü var rahat uyuyun ama uyuyakalmayın bizler bu günlerde tam tersini yapıyoruz. Aslında bile bile uyutuluyor ve yaşamamız gereken birçok şeyi kaçırıyoruz. Ve şu gerçeği hiç göz önünde bulundurmuyoruz. Gelişmiş ülkeleri yakalamak, değişimlere ayak uydurmak, sağlam bir gelecek hazırlamak istiyorsak siyasette geç değil genç kalmak zorundayız. Yıllanmış bürokratlar ve tabi ki ezberlenmiş yöntemler sayesinde ülkemizde gençliğin doğurduğu sorunların gün geçtikçe büyüdüğünün farkına ne zaman varılacak? Ve ne zaman gençler odak noktası haline gelecek merakla bekliyorum. Gençlerin siyasette yer almamasından daha doğrusu onlara fırsat verilmemesinden bahsettik hep. Peki, bu durumun oluşmasında halkımızın ve gençlerimizin hiç suçu yok mu? Üniversiteyi kazanan gençlere büyüklerinden gelen ilk öğüt aman yavrum siyasetten uzak dur, parti işlerine karışma o işi büyüklerimiz yapar sen oku, adam ol olmuştur. Bu ve benzeri onlarca öğüdü alarak üniversiteye giden gençlerimiz ise siyaset kelimesine bile hep korkarak yaklaşmıştır.

29 Peki ya gençler? Onların durumu daha da vahim. Gazi Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre öğrencilerin, partilerin kimleri aday gösterdiğinden haberleri yok, seçimlerin hangi ayda yapılacağını da bilmiyorlar bunları geçtim de ya seçime 145 parti girecek diyenlerle mecliste 400 milletvekili olduğunu sananlara ne demeli? Evet, böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Büyüklerin gençlere siyaseti öcü diye tanıttığı, gençlerinse kaç milletvekilimizin olduğunu bile bilmediği bir ülkede Şimdi bütün soruları bir kenara bırakarak soruyorum sizlere suç koltuğu gençlere bırakmayan yıllanmış siyasetçilerimizde mi yoksa oturulabilecek kaç koltuk olduğunu bile bilmeyen gençlerimizde mi? Bütün bu yazdıklarımın üzerine sloganımızı söyle değiştirelim: Siyasette genç kalmak için daha fazla geç kalmamalıyız

30 Kulübümüzün Etkinlik Takvimi Siyaset ve Gençlik Buluşmaları Bireysel Kariyer Yönetimi Eğitimi Bankacılık Eğitimi Girişimcilik Eğitimi Mart 2012 Gençlere Özgü Günler Siyaset ve Gençlik Buluşmaları Ankara Gezisi Beden Dili Eğitimi 27 Nisan- 6 Mayıs 2012 Ödüllü Futbol Turnuvası Siyaset ve Gençlik Buluşmaları Diksiyon Eğitimi Antalya Gezisi

31 BAŞKANIMIZ VE NUMAN KURTULMUŞ REKTÖRÜMÜZÜN KULÜP ODAMIZI ZİYARETİ AKP GENEL MERKEZİ ANITKABİR CHP GENEL MERKEZİ TBMM

32

33

34

35

36

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Oryantasyon 15 7-8 Eylül

Oryantasyon 15 7-8 Eylül Oryantasyon 15 Melikşah Üniversitesi ailesinin siz yeni öğrencileri için, 7-8 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversiteyi Tanıma ve Uyum Günleri (Oryantasyon) Programı gerçekleştirilecektir. Bu program ile sizlere

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK

GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GÖNÜLLÜ ve SOSYAL GENÇLİK GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI SOSYAL DAHİL ETME PROJESİ 2013 Doç.Dr. Halim KAZAN Yrd. Doç. Dr. Meral ELÇİ Cengiz YILMAZ Hüseyin ŞANLITÜRK Kadir ERBASAN

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

2006 yılında ilk kez İstanbul da gerçekleştirdiğimiz Kariyer Panayırı nı, 2010 yılında Anadolu ya taşıdık.

2006 yılında ilk kez İstanbul da gerçekleştirdiğimiz Kariyer Panayırı nı, 2010 yılında Anadolu ya taşıdık. 2006 yılında ilk kez İstanbul da gerçekleştirdiğimiz Kariyer Panayırı nı, 2010 yılında Anadolu ya taşıdık. 9 yılda 25 ilde 3.000 den fazla öğrenciye dokunduk, kişisel kariyer planlamalarında yeni ufuklar

Detaylı

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız E BÜLTEN NİSAN 2017 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E Sayın Rektörüm,

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E Sayın Rektörüm, 1 / 2 24.01.2017 17:30 TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in mektubu ve Bu Gençlikte İŞ Var! 20... Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E.5466 https://cas.porsuk.anadolu.edu.tr/owa/gensek@anadolu.edu.tr/?ae=ite...

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Uluslararası İpek Yolu nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Ankara

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 16.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Gereği, 2016 yılında 20 üniversite ile başlanan kurumsal dış değerlendirme

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi TSM Koromuzdan Yaza Merhaba Konseri Meslek Odaları Futbol Turnuvası nda Genç Takımımız 2. oldu SDÜ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet e-bülten 1-15 Mayıs 2018 / Sayı 3 1 Mayıs ta Meydanlardaydık

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

Perşembe İzmir Gündemi

Perşembe İzmir Gündemi 23.10.2014 Perşembe İzmir Gündemi EGELİ HABER Kâtip Çelebi de rektörlük yarışı başladı İzmir in 4. devlet üniversitesi olarak kurulan Katip Çelebi Üniversitesi nde rektörlük yarışı başladı. Kurucu rektör

Detaylı

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz 31.05.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Yabancı Dil Festivali nde elde ettiğimiz geliri Gaziler ve Şehitler Derneği Kayseri şubesine bağışlamak üzere ziyarette

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI!

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI! İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE NİN DEMOKRATİKLEŞME SINAVINI DERİNLEMESİNE TARTIŞTI! Türkiye nin önemli toplumsal ve politik konularının tartışıldığı İstanbul Aydın Üniversitesi

Detaylı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı 14. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler-II programında dereceye girenler ödüllerini Sayın Başbakanımızın elinden aldı. Mart

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (-- ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ 31 Mart 06 -İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim,

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

3.2. Projenin Hedefleri: Söz konusu projemiz ile,

3.2. Projenin Hedefleri: Söz konusu projemiz ile, HAMİ VEKİL PROJESİ 1. Projenin İsmi: Hami Vekil Projesi 2. Proje Özeti: Siyaset, genç soluğa ihtiyacı olan bir mecradır. Son yıllarda siyasi mücadelede yer alan gençlik, siyasete dinamizmi, yeni fikirleri

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

KOLEJLİ İŞADAMLARI İSTANBUL DA BULUŞTU

KOLEJLİ İŞADAMLARI İSTANBUL DA BULUŞTU KOLEJLİ İŞADAMLARI İSTANBUL DA BULUŞTU TED Kolejli İşadamları, 25 Mayıs Çarşamba günü The İstanbul Edition Otel de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. 90 a yakın katılımın olduğu yemeğe konuk

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI

2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI Portal Adres 2. ISRAIL VE YAHUDILIK KONFERANSI BANDIRMA DA GERÇEKLESTI : www.salom.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 31.10.2018 : http://www.salom.com.tr//haber-108505-2_israil_ve_yahudilik_konferansi_bandirmada_gerceklesti.html

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ 2016 SETA ANKARA SETA SİYASET, EKONOMİ VE TOPLUM ARAŞTIRMALARI VAKFI.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ 2016 SETA ANKARA SETA SİYASET, EKONOMİ VE TOPLUM ARAŞTIRMALARI VAKFI. 2016 SETA ANKARA ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ SETA SİYASET, EKONOMİ VE TOPLUM ARAŞTIRMALARI VAKFI Nene Hatun Cad. No: 66 GOP 06700 Çankaya, Ankara, TÜRKİYE Tel: +90 312 551 21 00 Faks: +90 312 551

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

Yıl 1 & Sayı 06 VI. Genel Toplantı 5 Haziran Salı günü 60 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Yapı Kredi Bankası Organize

Yıl 1 & Sayı 06 VI. Genel Toplantı 5 Haziran Salı günü 60 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Yapı Kredi Bankası Organize Haziran 2007 Yıl 1 & Sayı 06 VI. Genel Toplantı 5 Haziran Salı günü 60 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ve Yapı Kredi Bankası Organize Sanayi Şube Müdürü Sn. Osman Oytun NAĐPOĞLU ve ekibinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001)

Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) Adı ve Soyadı : Gökhan TENİKLER Doğum Tarihi : 11/10/1974 Medeni Durumu : Evli Uyruğu : T.C. Askerlik Durumu : Tamamladı (20.11.1999-20.03.2001) EĞİTİM DURUMU İlk ve Ortaöğrenimini İzmir de Tamamlamıştır.

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu www.munbit.org Tanıtım Dosyası 02 Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu MÜNBİT, dünyayı değiştireceğine inanan, engelleri aşacağını bilen,

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 29 Eylül 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 29 Eylül 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 29 Eylül 2017 Sepsis Farkındalığı Programı Sepsis Tanısı Konferansı 13 Eylül 2017 Sağlık Bakanlığı ve Türk Yoğun Bakım Derneğinin katkılarıyla sürdürülen

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) 26 ARALIK 2011, PAZARTESİ 10:00-18:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Sayın Büyükelçi M. Haluk Ilıcak

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KOSGEB TEMATİK PROJE DESTEK PROGRAMI

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KOSGEB TEMATİK PROJE DESTEK PROGRAMI GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ KOSGEB TEMATİK PROJE DESTEK PROGRAMI DERNEK BİLGİLERİ Genç Girişim ve Yönetişim Derneği, 19 Mayıs 2003 tarihinde kurulmuş, Girişimci ruha sahip iş adamı iş kadınlarından, kamu ve

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE DEKİ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VE STK LARIN DURUMUNU TARTIŞTI!

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE DEKİ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VE STK LARIN DURUMUNU TARTIŞTI! İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SİYASET AKADEMİSİ ANKARA TÜRKİYE DEKİ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VE STK LARIN DURUMUNU TARTIŞTI! Türkiye nin gündemine damgasına vuran önemli toplumsal ve politik konularının tartışıldığı

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2. AKADEMİK KAMP GERÇEKLEŞTİRİLDİ Elektrik Mühendisleri Odası nın (EMO) Görüntü İşlemede İleri Uygulamalar ve Son Gelişmeler başlığı altında düzenlediği 2. Akademik Kamp çalışmalarına, İzmir Şirince deki

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN HEDEFLERİ 3. YARIŞMANIN KONUSU 4. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI ve ESASLARI 5.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU

2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU 2016 KONYA İKİ DOĞU İKİ BATI ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER AKADEMİSİ BAŞVURU KLAVUZU İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlediği, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nın katkılarıyla

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İNGİLİZCE ZÜMRESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER LİSTESİ

İNGİLİZCE ZÜMRESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER LİSTESİ İNGİLİZCE ZÜMRESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER LİSTESİ Joke Telling Competition (Fıkra Anlatma Yarışması): Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin katıldığı yarışmada öğrenciler grup olarak en sevdikleri fıkrayı seyirciler

Detaylı

KARİYER PANAYIRI İSTANBUL DAN ANADOLU YA

KARİYER PANAYIRI İSTANBUL DAN ANADOLU YA s KARİYER PANAYIRI Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) olarak, 2006 yılından itibaren; sektörlerin önde gelen firmalarıyla üniversite öğrencilerini, yeni mezunları ve kişisel kariyerine yön vermek

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan Genç Barış İnisiyatifi Derneği tüm insanlığın ortak gayesi olan dünya barışının temin edilmesine katkı sağlamak isteyen, insanlığa din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin faydalı olmayı hedeflemiş,

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Sayın Meclis Başkanım, Kıymetli Misafirimiz Dr. Sayın Cevdet Akçay, Sayın Meclis Üyeleri, Değerli arkadaşlar

Sayın Meclis Başkanım, Kıymetli Misafirimiz Dr. Sayın Cevdet Akçay, Sayın Meclis Üyeleri, Değerli arkadaşlar Sayın Meclis Başkanım, Kıymetli Misafirimiz Dr. Sayın Cevdet Akçay, Sayın Meclis Üyeleri, Değerli arkadaşlar 26.08.2015 Ülke olarak hep birlikte üzücü ve zor günlerden geçiyoruz. Geçen ay Komite Başkanlarımızdan

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ Topluluğumuz; Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin, Eczacılık mesleğine olan ilgisini artırmak, mesleki eğitimi evrensel

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı İTÜ IEEE ailesinden merhaba! 1992 yılından beri İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi nde faaliyet gösteren, teknik üniversite öğrencisinin mesleki ve sosyal açıdan gelişimini hedefleyen sayısız çalışma yapan

Detaylı

SOSYAL FOBINIZ MI VAR?

SOSYAL FOBINIZ MI VAR? Portal Adres SOSYAL FOBINIZ MI VAR? : www.rotahaber.com İçeriği : Ekonomi/Finans Tarih : 24.11.2014 : http://haber.rotahaber.com/sosyal-fobiniz-mi-var_501454.html 1/2 SOSYAL FOBINIZ MI VAR? 2/2 1. 'TÜRKIYE

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

MEZUNLARDAN MEZUN ADAYLARINA TAVSİYELER

MEZUNLARDAN MEZUN ADAYLARINA TAVSİYELER MEZUNLARDAN MEZUN ADAYLARINA TAVSİYELER İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) mezunları Yrd. Doç. Dr. N. Filiz Özdil, Abdullah İsmet Durak, Mürsel Düzova İSTE Makine Bölümünün düzenlediği Mezunlar Konuşuyor-2

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı