T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI"

Transkript

1 T.C. Karar Tarihi : Karar No : 394, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Tevhid yapılması. Belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 06/09/2017 tarih ve 2997 sayılı yazısı İlçemiz, Sağlık Mahallesi, Bağlar Mevkii, 32JIII pafta, 894 ada, 13 ve 14 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların Tevhid işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Çorlu Revizyon İlave Uygulama İmar Planı uygun bulunduğundan; 342,00m² yüzölçümlü 894 ada, 13 nolu parsel ile 322,00m² yüzölçümlü 894 ada, 14 nolu parsellerin tevhid edilmesine, tevhid sonucu oluşan parselin A=664,00m² olarak ekli folyede görüldüğü şekilde tescilinin yapılmasına, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

2 Karar Tarihi : Karar No : 395, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye, Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılmaları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : 2018 Yılı Performans Programı Mali Hizmetler Müdürlüğü nün tarih ve 554 sayılı yazısı, encümenimizce okundu ve incelendi. Mali Hizmetler Müdürlüğünün yazısı üzerine; Dönemi Stratejik Planı doğrultusunda Belediyemizin amaç ve hedefleri ile ilişkili faaliyetlerini göstergeler temelinde ortaya koyan 2018 yılı Performans Programı, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrolü Kanununun 9. maddesi ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 41. Maddesine istinaden hazırlanmış ve encümene sunulmuş olup, incelenmesi istenilmektedir yılı Performans Programının, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34. Maddesi a bendi gereğince aynen kabulüne, gereği için karar örneğinin Mali Hizmetler Müdürlüğü ne tebliğine, encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

3 Karar Tarihi : Karar No : 396, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye, Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılmaları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Mali Yılı Tahmini Bütçesi. Mali Hizmetler Müdürlüğü nün tarih ve 555 sayılı yazısı ekinde sunulan Belediyemiz Mali Yılı Tahmini Bütçesi incelendi. Mali Hizmetler Müdürlüğünün yazısı üzerine; Belediyemizin Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 24. Maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanunun 62. maddesine istinaden hazırlanmış ve encümene sunulmuş olup, incelenmesi istenmektedir. Konu encümenimizce incelendi ve Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 26. Maddesi ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 34.maddesi a bendi gereğince aynen kabulüne ve yine aynı kanunun 62. Maddesine istinaden Belediye Meclisine sunulmasına, gereği için karar örneğinin Mali Hizmetler Müdürlüğü ne tebliğine, encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

4 Karar Tarihi : Karar No : 397 T.C. Üyeler : Ali AYDOĞDU, Ekrem TUTAN, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılımları ile toplanmıştır. : Yıkım Kararı (Evren YILDIZ) Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 07/09/2017 tarih ve 3038 sayılı yazısı Belediyemiz Ulaş Mahallesi, 3118 nolu parsel Avlanbey Caddesi altı Maliye Hazinesi adına kayıtlı imar planında Kamu Tesis Alanı olarak belirlenmiş taşınmazda tarihinde yapılan kontrollerde Evren YILDIZ tarafından 14,00mt x 24,00mt ebatlarında toplam 336m² ruhsatsız hayvan barınağı yapıldığı tespit edilmiştir. Adı geçen Ruhsatsız Hayvan Barınağı, 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. Maddesi gereğince tespit edilerek tutanak altına alınmıştır. Söz konusu inşaat faaliyetini yaptığı tespit edilen yapı sahibi Evren YILDIZ adına 3194 sayılı İmar Kanununun 42. maddesi gereğince, 6.691,61TL (AltıbinaltıyüzdoksanbirTürkLirasıaltmışbirKuruş) idari para cezası uygulanması için tarih ve 659 sayılı encümen kararı ile yapı sahibine yapısını uygun hale getirmesi için 1 (bir) ay süre verilmiştir. Ancak, söz konusu yapı sahibi Evren YILDIZ ın geçen süre zarfında yapısını uygun hale getirmediği tespit edildiğinden, söz konusu yapının 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. Maddesi gereği Belediyemiz tarafından yıkılarak yıkım masraflarının mal sahibinden tahsil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararına karşı Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde 60 gün içinde itirazda bulunulabilir. Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

5 Karar Tarihi : Karar No : 398, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA ın katılımları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan işlem. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11/09/2017 tarih ve 3046 sayılı yazısı İlçemiz Marmaracık Mahallesi, 14. Cad., No: 73 adresinde bulunan ve tapunun Marmaracık Mahallesi 305 ada, 10 nolu parselinde Kasım DOĞAN adına kayıtlı taşınmaz üzerinde 13/02/2012 tarih ve 2011/11 sayılı yapı ruhsatı ile yapımına başlanan bodrum+zemin kat toplam 270m² yüzölçümlü inşaata ilave olarak ruhsat ve ruhsat eki projelerine aykırı olarak 1. Normal Kat toplam 167,78m² yapı yapıldığı tespit edilmiştir. Tespit edilen yapılar 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. Maddesi gereği tarih ve 02/10 sayılı Yapı Tatil Zaptı ile durdurularak mühürlenmiştir. Bahse konu yapı 3. sınıf ( A ) grubu yapı olup, 3194 Sayılı İmar Kanununun 5940 sayılı Kanunun 2.maddesi ile değişik 42.maddesinin 2. Fıkrasının c bendinin alt bendlerini kapsadığı tespit edilerek, hazırlanan imar para cezası raporu ekte sunulmuştur. İmar mevzuatına aykırı olarak yapı inşa eden Kasım DOĞAN a, 3194 sayılı İmar Kanununun 32.maddesine aykırı hareketinden dolayı aynı kanunun 42. maddesi gereğince, 9.416,97TL ( DokuzbindörtyüzonaltıTürklirasıdoksanyedikuruş) idari para cezası verilmesine ve yapısına ruhsat alması yada uygun hale getirmesi için 1 (bir) ay süre verilmesine, aksi halde yapının belediyemizce yıkılmasına ve masraflarının yapı sahibinden alınmasına, gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, karar örneğinin Mali Hizmetler Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararına karşı Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde 60 gün içinde itirazda bulunulabilir. Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

6 Karar Tarihi : Karar No : 399 Belediye Başkanı : Rasim YÜKSEL, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılmaları ile toplanmıştır. : Yüzölçüm Düzeltmesi, Cins Değişikliği, Yola ve Parka Terk, ifraz yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 12/09/2017 tarih ve 3056 sayılı yazısı İlçemiz, Marmaracık Mahallesi, Demet Yolu Mevkii, F19C01D pafta, 704 parselde kayıtlı taşınmaza ait Yüzölçüm Düzeltmesi, Cins Değişikliği, Yola ve Parka Terk, İfraz işlemlerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Marmaracık 2. Etap Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 2010/22 sayılı Genelgeye göre; 9750,00m² lik 704 nolu parsele alan düzeltmesi yapılarak 9930,61m² tarla oluşturulmasına ve cins tashihi yapılarak arsaya dönüştürülmesine müteakip, oluşan bu arsanın 2644,31m² sinin yol, 1127,24m² lik kısmın park olarak bedelsiz ve şartsız kamuya terkinin yapılmasına müteakip, geriye kalan kısmın 14 (ondört) parsele ifraz edilmesine, vasıflarınında arsa olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Rasim YÜKSEL Ali AYDOĞDU Ekrem TUTAN Belediye Başkanı Encümen Üyesi Encümen Üyesi Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

7 Karar Tarihi : Karar No : 400 Belediye Başkanı : Rasim YÜKSEL, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılmaları ile toplanmıştır. : Halil EVELEK e Ait Tespit Tutanağı Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü nün 12/09/2017 tarih ve sayılı yazısı Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, tarihinde, Yeşiltepe Mahallesi Çarşamba Pazarında Pazar esnafı ( ) T.C. Kimlik numaralı Halil EVELEK isimli şahsa tahsis edilmiş İsmail Cem Caddesi, Sağ Taraf No:41 de bulunan Pazar tezgahında yapılan kontrolde müşteriyi yanıltıcı etiket koyduğu tespit edilerek, fotoğraflanmıştır. Konu Encümenimizce incelendi ve Ergene Belediyesi Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmeliğin 2. bölüm, Daimi ve Geçici Pazar Yerlerinde Uyulması Gereken Hususların 19. maddesi, 15. fıkrasına (Pazarcı esnafı satışa arz ettiği malların cinsini ve fiyatını gösterir etiket koymaya mecburdur. Müşteriyi aldatıcı yönde etikete hiçbir ifade yazılamaz. Etiketlerdeki fiyatlandırma Litre veya Kilogram bazında yazılacaktır. (Yarım Kilo.TL gibi ifadeler kullanılmayacaktır.)) aykırı davrandığından dolayı 1608 Sayılı Kanununun 1.maddesi gereğince; Halil EVELEK in 227,00-(İkiyüzyirmiyediTürkLirası)TL para cezası ile cezalandırılmasına, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğü ne tebliğine, Encümenimizce karar verildi. Bu idari yaptırım kararının para cezasına ilişkin kısmına karşı 15 gün içinde Çorlu Sulh Ceza Mahkemesi nezdinde itirazda bulunulabilir. Rasim YÜKSEL Ali AYDOĞDU Ekrem TUTAN Belediye Başkanı Encümen Üyesi Encümen Üyesi Erdoğan KARAKAYA Mali Hizmetler Müdürü İmar ve Şehircilik Müdür V.

8 Karar Tarihi : Belediye Başkanı : Rasim YÜKSEL Karar No : 401, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA ın katılımları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan işlem. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 12/09/2017 tarih ve 3062 sayılı yazısı İlçemiz Sağlık Mahallesi, Şehit Er Mehmet Zeki Erden Sok., No: 43 adresinde bulunan ve tapunun 828 ada, 12 nolu parselinde Mithat KALAN adına kayıtlı taşınmazda tarihinde yapılan kontrollerde 05/10/2005 tarih ve 326 sayılı yapı ruhsatı ile yapımına izin verilen Zemin kat+1. Normal kat toplam 256m² yapıya ilave olarak ruhsat ve ruhsat eki projelerine aykırı 2. Normal kat 137,00m²+3. Normal kat 137,00m² olmak üzere toplam 274,00m² yapı yapıldığı tespit edilmiştir. Söz konusu yapı 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. Maddesi gereği mühürlenerek tatil edilmiştir. Bahse konu yapı 3. sınıf ( B ) grubu yapı olup, 3194 Sayılı İmar Kanununun 5940 sayılı Kanunun 2.maddesi ile değişik 42.maddesinin 2. Fıkrasının c bendinin alt bendlerini kapsadığı tespit edilerek, hazırlanan imar para cezası raporu ekte sunulmuştur. İmar mevzuatına aykırı olarak yapı inşa eden Mithat KALAN a, 3194 sayılı İmar Kanununun 32.maddesine aykırı hareketinden dolayı aynı kanunun 42. maddesi gereğince, ,83TL ( OnbeşbinikiyüzseksensekizTürklirasıseksenüçkuruş) idari para cezası verilmesine ve yapısına ruhsat alması yada uygun hale getirmesi için 1 (bir) ay süre verilmesine, aksi halde yapının belediyemizce yıkılmasına ve masraflarının yapı sahibinden alınmasına, gereği için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne, karar örneğinin Mali Hizmetler Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararına karşı Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde 60 gün içinde itirazda bulunulabilir. Rasim YÜKSEL Ali AYDOĞDU Ekrem TUTAN Belediye Başkanı Encümen Üyesi Encümen Üyesi Erdoğan KARAKAYA Mali Hizmetler Müdürü İmar ve Şehircilik Müdür V.

9 Karar Tarihi : Karar No : 402 Belediye Başkanı : Rasim YÜKSEL, Vekili Erdoğan KARAKAYA Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılmaları ile toplanmıştır. : Cins Değişikliği ve Yola Terk yapılması. Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 14/09/2017 tarih ve 3072 sayılı yazısı İlçemiz, Marmaracık Mahallesi, Köy Üstü Mevkii, F19D05C pafta, 1120 parselde kayıtlı taşınmaza ait Cins Değişikliği ve Yola Terk, işlemlerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Marmaracık Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı (3. Etap) Revizyon Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan, ekli folyesinde görüldüğü gibi; 2500,00m² yüzölçümlü, tarla vasıflı 1120 parsel sayılı taşınmaza cins tashihi yapılarak cinsinin arsa olarak tescil edilmesine müteakip 36,41m² lik kısmının yol olarak bedelsiz ve şartsız kamuya terkinin yapılmasına ve geri kalan 2463,59m² yüzölçümlü olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Rasim YÜKSEL Ali AYDOĞDU Ekrem TUTAN Belediye Başkanı Encümen Üyesi Encümen Üyesi Erdoğan KARAKAYA Mali Hizmetler Müdürü İmar ve Şehircilik Müdür V.

10 Karar Tarihi : Karar No : 403 Belediye Başkanı : Rasim YÜKSEL, Vekili (Erdoğan KARAKAYA) Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Erdoğan KARAKAYA nın katılmaları ile toplanmıştır. : Belediye Hisse Satışı Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 14/09/2017 tarih ve 833 sayılı yazısı Yapılan müzakere sonucu gereği düşünüldü. Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, Velimeşe Mahallesi, 710 ada, 18 nolu parselin Ergene Belediyesine ait 411/2400 lik hissesine karşılık gelen 2.076,86m² lik kısmın, 03/06/2015 gün ve 106 sayılı meclis kararı gereğince, 3194 Sayılı İmar Kanununun 17.maddesine göre, gün ve 2017/5 sayılı Taşınmaz Mal Değer Tesbit Komisyonu kararı ile belirlenen m² si 302,00.-TL ( ÜçyüzikiTürkLirası) olmak üzere toplam ,72-TL. (2.076,86m²x302,00TL = ,72-TL.) bedelle, belirlenen satış bedeli miktarının 31/12/2017 tarihine kadar geçerli olmasına, 710 ada, 18 nolu parselin diğer hisse sahibi YAVUZ METAL TORNA OTOMAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. ne satış tutarının ödendiği takdirde satılmasına, Belediye Encümenince oy birliği ile karar verildi. Rasim YÜKSEL Ali AYDOĞDU Ekrem TUTAN Belediye Başkanı Encümen Üyesi Encümen Üyesi Mali Hizmetler Müdürü Erdoğan KARAKAYA İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

11 T.C. Karar Tarihi : Karar No : 404, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : İrtifak Hakkı Tesisi Belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 19/09/2017 tarih ve 3107 sayılı yazısı İlçemiz, İğneler Mahallesi, Bağlar Mevkii, F19A18A pafta, 1630 parsel aleyhine, 1632 parsel lehine geçit hakkı tesisine ilişkin evrakların İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 Sayılı İmar Kanununun 16. Maddesi gereğince, 1050,00m² yüzölçümlü 1630 parsel sayılı taşınmazın aleyhine, 1632 parsel lehine ekli değişiklik tasarımında A ile gösterilen 95,68m² lik kısım üzerinde irtifak hakkı tesisi kurulmasına, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Mali Hizmetler Müdürü İmar ve Şehircilik Müdür V.

12 Karar Tarihi : 22/09/2017 Karar No : 405, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Satışa çıkarılacak olan mülkiyeti Belediyemize ait Organize Sanayi Bölgesinde bulunan taşınmazların ihale tarih ve saatinin belirlenmesi. Belediyemizin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/09/2017 tarih ve 842 sayılı yazısı Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde bulunan aşağıda bilgileri yazılı taşınmazlara ait gerekli piyasa araştırılması yapılarak, tespit edilen m² birim fiyatı üzerinden belirlenen muhammen bedel ile Belediye Meclisimizin gün ve 106 sayılı ve tarih ve 73 sayılı kararları gereğince, taşınmazların satışı için ihaleye çıkarılmasına, ihalelerin 2886 Sayılı D.İ.K. nun 35/a ve 36. maddelerine istinaden kapalı teklif usulü ile yapılmasına, isteklilerden muhammen bedelin % 3 ü (yüzde üç) oranında geçici teminat alınmasına, ihale şartnamesinin 200,00-TL ye isteyenlere satılmasına, ihale tarih ve saatlerinin aşağıda belirtilen şekli ile ihale edilmesine, işlemlerinin Ulaş Mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilmesine, satış bedelinin koşul ve şartlarının ilgili ihale şartnamesinde belirtilmesine, encümenimizce oy birliği ile karar verildi. SATIŞA ÇIKARILACAK OLAN TAŞINMAZLARIN BİLGİLERİ SIRA NO MAHALLE ADA PARSEL CİNSİ YÜZÖLÇÜM (M²) SATIŞI YAPILACAK ALAN M² BİRİM RAYİÇ BEDELİ TOPLAM MUHAMMEN BEDELİ İHALETARİHİ/ İHALE SAATİ 1 VELİMEŞE ARSA 8.652,65 314,67TL ,38-TL 24/10/2017 / 14:00 2 VELİMEŞE ARSA ,89 293,40TL ,33-TL 24/10/2017 / 14:10 3 VELİMEŞE ARSA ,53 311,00TL ,83-TL 24/10/2017 / 14:20 4 VELİMEŞE ARSA ,11 296,67TL ,69-TL 24/10/2017 / 14:30 5 VELİMEŞE ARSA 4.664,01 327,67TL ,16-TL 24/10/2017 / 14:40 6 VELİMEŞE ARSA 4.548,20 312,67TL ,69-TL 24/10/2017 / 14:50 7 VELİMEŞE ARSA 9.767,21 321,67TL ,44-TL 24/10/2017 / 15:00 8 YULAFLI ARSA 3.013,95 252,67TL ,75-TL 24/10/2017 / 15:10

13 Mali Hizmetler Müdürü İmar ve Şehircilik Müd. Vek.

14 Karar Tarihi : Karar No : 406 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Fatma KÜÇÜK ün, Zahire PELİT e Pazar Yeri Tezgahını Devir Talebi. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 22/09/2017 tarih ve sayılı yazısı Yapılan müzakere sonucu gereği düşünüldü. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Fatma KÜÇÜK isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne 7. Sokak, Sol Bölüm No:63 Pazar pazarında bulunan 9m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı Zahire PELİT e devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Fatma KÜÇÜK ün Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Zahire PELİT in de aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. Maddesinin 5. Fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin Zahire PELİT a devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy çokluğu ile karar verildi. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

15 Karar Tarihi : Karar No : 407 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Mukaddes KARA nın, Ayşe İŞLEYEN e Pazar Yeri Tezgahını Devir Talebi. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 22/09/2017 tarih ve sayılı yazısı Yapılan müzakere sonucu gereği düşünüldü. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Mukaddes KARA isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Yeşiltepe Mahallesi, İsmail Cem Caddesi Sağ Taraf No:8 Çarşamba pazarında bulunan 7m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı Ayşe İŞLEYEN e devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Mukaddes KARA nın Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve Ayşe İŞLEYEN in de aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. Maddesinin 5. Fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin Ayşe İŞLEYEN e devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy çokluğu ile karar verildi. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

16 Karar Tarihi : Karar No : 408 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Esma YILMAZ ın, İsmail SARİ e Pazar Yeri Tezgahını Devir Talebi. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 22/09/2017 tarih ve sayılı yazısı Yapılan müzakere sonucu gereği düşünüldü. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Esma YILMAZ isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Sağlık Mahallesi, Edirne Caddesi, 7. Sokak Sol Bölüm No:23 Pazar pazarında bulunan 7m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı İsmail SARİ ye devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Esma YILMAZ ın Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve İsmail SARİ nin de aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. Maddesinin 5. Fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin İsmail SARİ ye devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy çokluğu ile karar verildi. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

17 Karar Tarihi : Karar No : 409 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Hasan ORTAOĞLAN ın, İbrahim ÇAVUNT a Pazar Yeri Tezgahını Devir Talebi. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 22/09/2017 tarih ve sayılı yazısı Yapılan müzakere sonucu gereği düşünüldü. Zabıta Müdürlüğü nün yazısı ekinde sunulan; ( ) T.C. Kimlik numaralı Hasan ORTAOĞLAN isimli şahıs dilekçesinde İlçemiz Yeşiltepe Mahallesi, İsmail Cem Caddesi, Sol Taraf No:18 Çarşamba pazarında bulunan 8,5m² lik Pazar tezgahını ( ) T.C. Kimlik numaralı İbrahim ÇAVUNT a devir etmek istemektedir. Konu Encümenimizce incelendi ve Hasan ORTAOĞLAN ın Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 16. maddesinde bulunan şartları taşıdığı ve İbrahim ÇAVUNT un da aynı yönetmeliğin 12. maddesinde bulunan tahsis sahiplerinde aranacak şartları taşıdığı tespit edildiğinden, Pazar Yerleri Hakkında Yönetmeliğin 16. Maddesinin 5. Fıkrası gereğince, Pazar tezgah yerinin İbrahim ÇAVUNT a devir edilmesine, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy çokluğu ile karar verildi. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

18 Karar Tarihi : Karar No : 410 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Ruhsatsız İşletme Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü nün 22/09/2017 tarih ve /379 sayılı yazısı Marmaracık Mahallesi, 2. Cadde, No:106 Ergene/Tekirdağ adresinde faaliyet gösteren işletmeciliğini ( ) T.C. Kimlik numaralı İbrahim BİLDİRİCİ nin yaptığı işyerinde, 20/09/2017 tarihinde saat: 09:45 sıralarında Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince yapılan kontrolde işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir. Konu Encümenimizce incelendi. Söz konusu işyerinin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ait Yönetmeliğin 6. maddesine aykırı hareket ettiğinden dolayı, 1608 sayılı Kanunun 1.maddesine istinaden, Bildirici Ticaret/İbrahim BİLDİRİCİ nin 227,00-TL(İkiyüzyirmiyedi- TürkLirası) para cezası ile cezalandırılmasına ve işyerinin ruhsat alıncaya kadar kapatılmasına, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararının para cezasına ilişkin kısmına karşı 15 gün içinde Çorlu Sulh Ceza Mahkemesi, diğer kısmına karşı 60 gün içinde Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde itirazda bulunulabilir. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

19 Karar Tarihi : Karar No : 411 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : Ruhsatsız İşletme Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü nün 22/09/2017 tarih ve /380 sayılı yazısı Yulaflı Mahallesi, Gül Sokak, No:18 Ergene/Tekirdağ adresinde faaliyet gösteren işletmeciliğini ( ) T.C. Kimlik numaralı Yavuz ÇETİN in yaptığı işyerinde, 21/09/2017 tarihinde saat: 14:00 sıralarında Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince yapılan kontrolde, işyerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir. Konu Encümenimizce incelendi. Söz konusu işyerinin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ait Yönetmeliğin 6. maddesine aykırı hareket ettiğinden dolayı, 1608 sayılı Kanunun 1.maddesine istinaden, Yavuz ÇETİN in 227,00-TL(İkiyüzyirmiyediTürkLirası) para cezası ile cezalandırılmasına ve işyerinin ruhsat alıncaya kadar kapatılmasına, gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararının para cezasına ilişkin kısmına karşı 15 gün içinde Çorlu Sulh Ceza Mahkemesi, diğer kısmına karşı 60 gün içinde Tekirdağ İdare Mahkemesi nezdinde itirazda bulunulabilir. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

20 Karar Tarihi : Karar No : 412 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılmaları ile toplanmıştır. : İdari Para Cezası (Vahap KURT) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün 22/09/2017 tarih ve /381 sayılı yazısı İlçemiz, Yeşiltepe Mahallesi, Çarşamba Pazarında 20/09/2017 tarihinde Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin yapmış olduğu kontrolde ( ) T.C. kimlik numaralı Vahap KURT isimli şahsın satış yerleri dışında ya da buradaki geçiş yollarında satış yaptığı tespit edilmiştir. Konu Encümenimizce incelendi ve 5957 Sayılı Sebze ve Meyveler ile Yeterli Arz ve Talep Derinliği Bulunan Diğer Malların Ticaretinin Düzenlenmesi Hakkında Kanununun ve Uygulama Yönetmelikleri Çerçevesinde Belediye Cezalarının 14. Maddesinin 1-b bendine (Satış yerleri dışında yada buradaki geçiş yollarında mal teşhir edilmesi veya satılması) aykırı davrandığından Vahap KURT un 67,00-TL (AltmışyediTürklirası) para cezası ile cezalandırılmasına gereği için karar örneğinin Zabıta Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy çokluğu ile karar verildi. Bu idari yaptırım kararına karşı 15 gün içinde Çorlu Sulh Ceza Mahkemesi, nezdinde itirazda bulunulabilir. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

21 T.C. Karar Tarihi : Karar No : 413 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. yapılması. : Encümen Kararı Yenilemesi (Karamehmet Mah., 19 ada, 12 ve 13 parsel Tevhid ve İfraz) Belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 25/09/2017 tarih ve 3186 sayılı yazısı İlçemiz, Karamehmet Mahallesi, Köyiçi Mevkii, F19B16C4B pafta, 19 ada, 12 ve 13 numaralı parsellerde Tevhid ve İfraz işlemlerine ait Belediyemiz encümenince 08/08/2017 tarih ve 370 sayılı karar alınmıştır. Ancak taşınmazda sınır değişikliği yapılması sebebi ile yeni bir encümen kararı alınması gerekmektedir. Bu nedenle; 08/08/2017 tarih ve 370 sayılı encümen kararının geçersiz kılınarak, aşağıda belirtilen şekli ile, İlçemiz, Karamehmet Mahallesi, Köyiçi Mevkii, F19B16C4B pafta, 19 ada, 12 ve 13 numaralı parsellerde Tevhid ve İfraz işlemlerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli 1/25000 ölçekli Tekirdağ İl Cevre Düzeni Planının Kırsal Yerleşim Alanları başlıklı plan notlarına uygun bulunduğundan; 2934,25m² yüzölçümlü 19 ada, 12 parsel ile 4621,75m² yüzölçümlü 19 ada, 13 parselin tevhid edilmesine ve tevhid sonucu oluşan A=7556,00m² yüzölçümlü taşınmazın folyesinde gösterildiği şekilde 2 (iki) kısma ifrazının yapılmasın a, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

22 T.C. Karar Tarihi : Karar No : 414 Vekili (Serkan AKGÜL) Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Serkan AKGÜL ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yüzölçüm Düzeltmesi, Yola Terk yapılması. Belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 25/09/2017 tarih ve 3187 sayılı yazısı İlçemiz, Ulaş Mahallesi, Köy İçi Mevkii, F19D05A4B pafta, 2958 nolu parselde kayıtlı bulunan taşınmaza ait yüzölçüm düzeltmesi ve yola terk işlemlerinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Ulaş Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan ekli folyesinde görüldüğü gibi 2010/22 sayılı Genelgeye göre; 755,00m² lik 2958 nolu parsele alan düzeltmesi yapılarak 745,83m² olarak tescil edilmesine müteakip 82,32m² lik kısmın yol olarak bedelsiz ve şartsız kamuya terkinin yapılmasına ve terk sonucu oluşan parselin 663,51m² olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oybirliği ile karar verildi. Serkan AKGÜL Şef İmar ve Şehircilik Müdür V. Mali Hizmetler Müdür V.

23 T.C. Karar Tarihi : Karar No : 415, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. : Yola Terk yapılması. Belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 28/09/2017 tarih ve 3277 sayılı yazısı İlçemiz, Marmaracık Mahallesi, Köy Üstü Mevkii, F19D05C pafta, 4143 parselde kayıtlı taşınmazın Yola Terk işlemleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce incelenmesi sonucu; 3194 sayılı İmar Kanununun 15. ve 16. maddeleri ile onay tarihli Marmaracık Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı (1. Etap) Revizyon Uygulama İmar Planına uygun bulunduğundan; 7075,49m² yüzölçümlü 4143 parsel sayılı taşınmazın 861,84m² lik kısmın yol olarak kamu adına bedelsiz şartsız terkinin yapılmasına müteakip geriye kalan 6213,65m² yüzölçümlü olarak tescil edilmesine, gereği için karar örneğinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tebliğine, Encümenimizce oy birliği ile karar verildi. Mali Hizmetler Müdürü İmar ve Şehircilik Müdür V.

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01/08/2017 Karar No : 361, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun : Taşınmaz kiralaması

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.04.2017 Karar No : 195 Üyeler : Mülayim BEDİR, Ali AYDOĞDU,, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU,

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.03.2017 Karar No : 140, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılımları

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 1073, Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : Kadir MUSA ya ait Ruhsatsız İşyeri. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 05.05.2017 Karar No : 234, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.11.2018 Karar No : 689 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılmaları ile toplanmıştır. : Pazar Yeri Talebi (Şebnem İŞLER) Belediyemiz Zabıta

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.08.2018 Karar No : 439 Encümen Başkan : Hülya İNCİ Özgür SAĞLAM, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.12.2016 Karar No : 1128, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.12.2017 Karar No : 653, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır.

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.02.2017 Karar No : 37 Özgür SAĞLAM, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Belediye Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Özgür

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 02.10.2018 Karar No : 633, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T. C. Karar Tarihi : 05.06.2018 Karar No : 208, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş hizmet binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 05.01.2016 Karar No : 01 Başkanı : Rasim YÜKSEL Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL Üye Selahattin ARBAĞ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Özgür SAĞLAM ve Üye un katılmaları ile toplanmıştır. : Encümen

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.03.2018 Karar No : 60, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Encümen Başkanı Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.06.2016 Karar No : 531 Başkan : Yüksel BAYDARLI, Harun AKKAN Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Belediye Hizmet Binasında; Belediye Başkanı V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR,

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 02.02.2016 Karar No : 52 Başkanı : Rasim YÜKSEL, Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Selahattin ARBAĞ, Üye Mülayim BEDİR, Üye Özgür SAĞLAM ve Üye un katılmaları ile toplanmıştır. : Belediye

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.07.2016 Karar No : 573, V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.03.2016 Karar No : 87 Başkan V. : Mülayim BEDİR, Belediye Başkan V. ve Encümen Üyesi Mülayim BEDİR, Üye Selahattin ARBAĞ, Üye Özgür SAĞLAM ve Üye un katılımları ile toplanarak aşağıdaki

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 03.05.2016 Karar No : 463 Başkan : Rasim YÜKSEL, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Belediye Hizmet Binası toplantı odasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR,

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.04.2018 Karar No : 134 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Zihni GÜNGÖR ün, Kazım GÜNGÖR e Pazar Yeri Tezgahını Devir

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI T.C. Karar Tarihi : 02.08.2016 Karar No : 614 Başkanı : Rasim YÜKSEL Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU,

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.05.2018 Karar No : 173 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanmıştır. : Sağlık Mahallesi Pazar Yeri Devir Talebi. Belediyemiz Zabıta

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 05.03.2019 Karar No : 122 Vekili Burhanettin KAHRAMAN Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye Burhanettin KAHRAMAN ve Üye nın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır.

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.12.2018 Karar No : 713, Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Tamer BALKANCI nın katılımları ile toplanarak, aşağıdaki karar alınmıştır. : Pazar Yeri Devri Talebi (Emrullah

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyesi Selami YILDIZ ın izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyesi Selami YILDIZ ın izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan BELEDİYENİN ADI: ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ S.NO KARAR TARİHİ KARA R NO KARARIN KONUSU NE ŞEKİLDE KESİNLEŞTİĞİ (/ Yeniden Görüşülerek) TESLİM ALAN TESLİM TARİHİ

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 07.09.2017 Karar No : 103 DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki tabloda Ada, Pafta ve Parseldeki fiili durumu belirtilen taşınmaz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

PLAN BÜTÇE VE HUKUK KOMİSYON RAPORU

PLAN BÜTÇE VE HUKUK KOMİSYON RAPORU Tarih : 02/03/2016 Karar No : 15 PLAN BÜTÇE VE HUKUK KOMİSYON RAPORU 01/03/2016 Tarih ve 57 Sayılı Meclis Kararı ile incelenmek üzere Komisyonumuza gönderilen, 07.01.2016 Tarih ve 21 Nolu Meclis Kararı

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 01.12.2016 Karar No : 144 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

Sayı : /04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU

Sayı : /04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 10/04/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 07 Nisan 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK KARAR TARİHİ : 03/01/2013 KARAR NO : 01 ÖZÜ : ARSA SATIŞI Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce tanzimli, Başkanlıkça Encümene havaleli 03/01/2013 tarih ve 10 sayılı müzekkere okundu, tetkik edildi. K A R A R

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

(b) ve (c) olarak gösterildiği şekilde 3 kısma ifrazı

(b) ve (c) olarak gösterildiği şekilde 3 kısma ifrazı Karar Tarihi: 02.09.2015 Toplantıya K atılanlar : Mehmet UZUN Genel Sekreter ler: Ergün ÖZGÜN-Sedat YAMAN H.Nuri KARAKAŞ Kararın Özeti: ilimiz Safranbolu ilçesi Bostanbükü Köyü, tapuda 12 Pafta, 159 Ada,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r MUŞ BELEDİYESİ -Belediyemize Plan Tadilatı için yapılan başvurular değerlendirilmek üzere Meclise sunulmuş olup,yapılan Tadilatlar ilk etapta Meclis Komisyonuna havale edilerek.sunulan Tadilatlar Meclis

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyelsi Temel YÜRÜK ün izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ Meclis Üyelsi Temel YÜRÜK ün izinli sayılmasına karar verildi. Doğrudan BELEDİYENİN ADI: ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ S.NO KARAR TARİHİ KARA R NO KARARIN KONUSU NE ŞEKİLDE KESİNLEŞTİĞİ (/ Yeniden Görüşülerek) TESLİM ALAN TESLİM TARİHİ

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KASIM 2016 DONEMİ MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 13. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin

Detaylı

370 Tekirdağ Merkez, Gündoğdu Mahallesi, Damlarca Mevkii 49 pafta, 211 ada, 132 parselin imar planı değişikliği talebi

370 Tekirdağ Merkez, Gündoğdu Mahallesi, Damlarca Mevkii 49 pafta, 211 ada, 132 parselin imar planı değişikliği talebi 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince KASIM 2008 Ayı toplantısının 1. OTURUMUNU 05 Kasım Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU İMAR + HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 24.04.2017 tarih ve 45914605-310.14.02.02-E.2040 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

Planlama Alanının Bölge İçindeki Yeri

Planlama Alanının Bölge İçindeki Yeri TEKİRDAĞ - ERGENE VELİMEŞE BELEDİYESİ REVİZE İMAR PLANINDA YAPILAN 4044, 4045, 4046, 9925, 8897 PARSELLER, 686 ADA1 PARSEL İLE 695 ADA 1 PARSELE AİT 1/25000 ÖLÇEKLİ TEKİRDAĞ İL ÇEVRE DÜZENİ PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : 1

Karar Tarihi : Karar No : 1 Karar Tarihi : 03.01.2017 Karar No : 1 Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli, Palandöken İlçesi,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

7- İhaleye katılabilmek için; ilgililer istenilen belgeleri ihale saatine kadar İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

7- İhaleye katılabilmek için; ilgililer istenilen belgeleri ihale saatine kadar İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir. KARESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN SATIŞ İHALE İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda; ihale tarihi, ihale saati, mahallesi, mevkii, cinsi, paftası, adası, parseli, yüzölçümü, hisse oranı, satış rayiç değeri

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 07 ARALIK 2015 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 07 ARALIK 2015 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2015 yılı Aralık Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 07/12/2015 Karar Sayıları : 124, 125,126,127,128,129,130,131,132,133

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

2016 MAYIS AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2016 MAYIS AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2016 MAYIS AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 03.05.2016 TARİH VE 2016-83 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Pafta 19LIV, ada 119, parsel 96 da bulunan 400,00m2 miktarındaki

Detaylı

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık

ÇUBUK İLÇESİ SATIŞI YAPILACAK GAYRİMENKULLER. 1 DUMLUPINAR ARSA TAM , , Açık TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Ankara İli Çubuk ilçesi Dumlupınar, Kızılca, Yenice ve Yazır Mahallelerinde bulunan gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ 01.10.2015 : 119 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ,

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ 01.10.2015 : 119 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Karar Tarihi: 01.10.2015 Karar No : 119 PALANDÖKEN İLÇE, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI: Erzurum İli,

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 108 Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF YAZISI : Mülkiyeti Belediyemize

Detaylı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti, Belediyemize ait aşağıda yazılı listede yer alan taşınmaz / taşınmazlar; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 69. Maddesine

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı