GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON"

Transkript

1 GETINGE HS66 TURBO ÜSTÜN STERİLİZASYON

2 2 Getinge HS66 Turbo yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66 Turbo, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği, yeni nesil, son teknoloji ürünü sterilizatörlerden biridir. Getinge den her zaman kusursuz, etkin performans ve üstün verimliliğe sahip sterilizatörler bekleyebilirsiniz. Getinge sterilizatörlerini uzaktan kolayca okunabilen parlak, aydınlık ve özgün dokunmatik ekran panellerinden tanıyabilirsiniz. Ayrıca detaylı düşünce ürünü ve kullanımı kolay tasarımı, işletimini her zamankinden daha kolay hale getirmektedir. Ergonomik ve kullanıcı dostu Yeni dokunmatik ekran panellerinin parlak ve sezgisel arayüzü, Getinge sterilizatörlerinin işletiminin daha kolay ve daha ergonomik olmasını sağladığımızı gösteren birçok örnekten yalnızca biridir. Sayfa 6 da yeni dokunmatik ekranlarla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Getinge nin Turbo konsepti verimlilikte bir devrim Yenilikçi Turbo konseptimiz sayesinde, işlem sürelerini inanılmaz ölçüde kısaltmayı başardık. Aynı zamanda enerji tasarrufu yaparken verimliliği artıran Getinge HS66 Turbo işlemi hızlandırır.

3 Getinge HS66 Turbo 3

4 4 Getinge HS66 Turbo

5 Getinge HS66 Turbo 5 ODAK NOKTAMIZ İHTİYAÇLARINIZDIR Getinge nin sterilizasyon ve dezenfeksiyon alanında dünya lideri olmasının basit bir nedeni vardır: Müşterilerimizin günlük hayatta karşılaştığı zorlukları biliyoruz. Ayrıca ürünleri geliştirirken odak noktamız sizin ihtiyaçlarınızdır. Yenilikçi Çözümler Müşterilerimiz tarafından son derece takdir edilen bu yaklaşım (örneğin yeni Getinge HS66 Turbo sterilizatörü geliştirdiğimizde) genellikle kendimizi yeni bölgelere de tanıtmamızı sağlamıştır. Yenilikçi teknoloji ve birçok yeni çözüm ile birlikte benzersiz bir konsepte öncülük etmemizi sağlayan Müşterilerimizin toplam maliyetini daha fazla nasıl düşürebiliriz? sorusudur. Sterilizasyon işlem süresini %35 e kadar düşürmektedir Getinge HS66, etkinlik, verim ve kullanıcı kolaylığı ile ilgili olarak en zorlu taleplere uygun, az yer kaplayan ve kullanışlı bir sterilizatördür. Diğer Getinge sterilizatörleri gibi yüksek işletim güvenliği ve kolay bakım sunarken, maliyet etkinliği ile yüksek kapasiteyi bir araya getirir. Ancak bu cihaz aynı zamanda çok daha hızlıdır. Yeni Getinge HS66 Turbo, yük yapılandırmasına bağlı olarak sterilizasyon döngü sürelerini %35 oranına kadar azaltır. Sağladığı faydalar çok açıktır. Yüksek iş hacmi elde eder ve toplam masrafların yanı sıra işin tamamlanma süresinden kazanabilirsiniz. Sağladığı güçlü faydalar elde ettiğiniz sonuçları da olumlu yönde etkiler! Getinge HS66 Turbo şunları sunmaktadır: Kısa işlem süresi Test edilmiş sterilizasyon işlemi En zorlu standartlara uygunluk sağlama Olağanüstü esneklik ve işletim kolaylığı Kullanım alanına göre üstün kapasite oranı

6 6 Getinge HS66 Turbo DAHA HIZLI STERİLİZATÖR Getinge HS66 Turbo, daha kısa bir zaman diliminde üstün sterilizasyon sunabilmesi açısından benzersizdir. Aynı zamanda, hem kurulumu hem de servis verilmesi kolay olan güvenilir bir seçim ve en kaliteli üründür. Üstelik su tüketiminizden %90 a kadar tasarruf sağlayabilir! Yeni nesil dokunmatik ekranlar Getinge HS66 Turbo, yüksek çözünürlüklü yeni nesil kullanıcı dostu dokunmatik ekranlarımızı bulundurmaktadır. Ekranlar, kontrol bölgesinde tüm açılardan açık bir şekilde görülebilen en ideal ergonomiyi sunmaktadır. Kullanıcı arayüzü ve menü sezgiseldir, metin dikkati çekecek ölçüde nettir ve grafikler canlıdır. En yüksek kalite Aside dayanıklı paslanmaz çelik kazanlar ve buhar ceketleri robot vasıtasıyla kaynak ile birleştirilmiştir ve uzun ve sorunsuz işletimi sağlamaya yardımcı olmak için aşınmaya dayanıklı alüminyum ile kaplanmıştır. Alandan tasarruf eden yapı Dikey olarak aşağıya doğru açılan kapı daha hızlıdır ve ellerin kullanılmasına gerek bırakmayan kanıtlanmış rahatlık sunarken yerden tasarruf edilmesini sağlar.

7 Getinge HS66 Turbo 7 En aza indirilmiş su tüketimi Standart ECO sistemimiz bir adım ileriye giderek, vakum pompası için gerekli suyu önemli ölçüde azaltır ve atık suyu geri dönüştürülebilir soğutma suyundan ayırır. Ekonomi ve ekolojiyi yakından ilgilendiren önemli bir husus olarak, toplam su tüketimi pazardaki diğer standart sterilizatörlerden neredeyse %90 kadar daha az olabilir. Kolay kurulum Kapasitesi büyük olmasına rağmen, sterilizatör 900 mm genişlikteki kapıdan geçecek kadar kompakttır. Bu işlev zamandan ve paradan tasarruf sağlar. Servis için kolay erişim Son derece kompakt modüler tasarımına rağmen, bakım yapılabilmesi için tüm bileşenlere tek taraftan ve tamamen açılan menteşeli ön taraftan kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Olağanüstü esneklik ve işletim kolaylığı Sterilizatör, FDA gerekliliklerine uygun olan ve özel olarak Getinge sterilizatörleri ve yıkayıcı dezenfektörleri için geliştirilen PACS 3500 PLC ile donatılmıştır. Bu alanda gerçekleştirmeyi hayal edebileceğiniz tüm işlemleri tutarlı ve üstün sonuçlar elde ederek yapmanız için tasarlanmıştır. Hatanın otomatik olarak tanımlanması daha hızlı servis yapılmasını ve maliyetlerin düşmesini sağlamaktadır. Temiz buhar Opsiyonel entegre buhar jeneratörlerimiz (elektrikli veya buharla ısınan) buhar kalitesini yükseltir ve ıslak paketler ve tesis buhar kalitesinin kötü olmasından kaynaklanan paketlerde/aletlerde gözlenen kir sebebiyle görülen olağan sorunları önler. Buhar jeneratörü sterilizatörün altına entegre edilmiştir ve ekstra alan gerektirmez. Gereken tek şey, buhar jeneratörünün buhar üretmesi için iyileştirilmiş su sağlanmasıdır. Sağladığınız suyun kalitesi arttıkça elde ettiğiniz buharın kalitesi de artacaktır. Kısa işlem süresi Yeni Getinge HS66 Turbo daki sterilizasyon döngüsü kısa işlem süresi için optimize edilmiştir, ancak EN285: A2:2009 un gerekliliklerine uygundur.

8 8 Getinge HS66 Turbo

9 Getinge HS66 Turbo 9 çevresel konular göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır Getinge olarak, toplum sürekliliğine katkıda bulunmaya gönülden bağlıyız. Enerji ve doğal kaynaklarımızın kullanımını en uygun hale getirmek, emisyonlarımızın havaya karışmasını en aza indirmek ve atık yönetimimizin çevresel etkisini azaltmak amacıyla çalışıyoruz. Getinge nin çevresel sorumluluğu ürünün teslimatı ile sona ermez, ürünün kullanım süresi tamamlanana kadar devam eder. En yüksek çevresel etkinliği elde etmek için ürün geliştirme, operasyonel fabrika yönetimi, üretim süreçleri, dağıtım, planlanmış ürün kullanımı ve son olarak ürünün atılması gibi aşamaları içeren tüm ürün yaşam döngüsünün çevresel yönlerini göz önünde bulundurmaktayız. Temel odak noktası: enerji etkinliği Her şeyden önemli olan çevresel hedefimiz, enerji tüketimini optimize etmek ve dolayısıyla iklim üzerindeki etkiyi azaltmaktır. Getinge HS66 Turbo, enerji tüketimini düşük tutmaya yönelik yenilikçi teknolojik çözümleri kullanım şeklimizin bir örneğidir. Getinge nin Turbo konsepti sayesinde, işlem süreleri yaklaşık %35 oranında kısaltılmıştır. Bu, malzemelerin sterilizasyonunun daha az enerji tüketimi gerektirmesi anlamına gelmektedir. Azalmış su tüketimi Dahili ECO sistemi bir adım daha ileri giderek, vakum pompası için gerekli suyu önemli ölçüde azaltır ve atık suyu geri dönüştürülebilir soğutma suyundan ayırır. Ekonomi ve ekolojiyi yakından ilgilendiren önemli bir husus olarak, toplam su tüketimi pazardaki diğer standart sterilizatörlerden neredeyse %90 daha azdır.

10 10 Getinge HS66 Turbo PACS 3500 HEM YÜKSEK HASSASİYETLİ, HEM DE KOLAY Gelişmiş PACS 3500 PLC, FDA gerekliliklerine uygundur ve özel olarak Getinge sterilizatörler ve yıkayıcı dezenfektörler için geliştirilmiştir. Bu alanda gerçekleştirmeyi hayal edebileceğiniz tüm işlemleri tutarlı ve daha iyi sonuçlar elde ederek yapmanız için tasarlanmıştır. Hatanın otomatik olarak tanımlanması daha hızlı servis yapılmasını ve maliyetlerin düşmesini sağlamaktadır. Doğruluk güvence altında PACS 3500 PLC, güvenilir doğru sterilizasyon programlarını sağlayan kullanıcı dostu bir kontrol ünitesidir. Enerji harcayan, maddeleri bozan veya buharın aşırı ısınmasına neden olarak sterilizasyonu tehlikeye atan yüksek sıcaklıklar oluşmaz. Alarm, sıcaklık düşüşünde bile çalışır. Kısaca, güvenebileceğiniz bir kontrol sistemidir. Programlar PACS 3500, her isteği yerine getirebilmek için çok çeşitli esneklik kombinasyonları sunan bir dizi döngü ile donatılabilir. Bu beş programın hepsi hızlı seçim için önceden programlanmıştır: Tekstil ürünleri ve malzemeler için yüksek vakum 121 C Tekstil ürünleri ve malzemeler için yüksek vakum 134 C Flaş Bowie Dick testi Otomatik kaçak testi Aşağıdaki ilave döngüler opsiyonel olarak mevcuttur: Ağır yükler için yüksek vakum 134 C 134 C Prion. (Yüksek vakum 134 C döngü, yerel gerekliliklere göre tekrar yapılandırılacak) Optik malzemeler Silikon implantlar Tekstil ürünleri ve malzemeler için yüksek vakum 121 C (hava detektörü denetimi) Tekstil ürünleri ve malzemeler için yüksek vakum 134 C (hava detektörü denetimi) Çift korumalı Kullanıcı güvenliğini güvence altına almak için kendi kendine teşhis yapan, eşsiz bir çift kontrollü kapı ara kilitleme sistemi geliştirdik. Her iki parça da birbirini takip eden ayrı denetimlerden oluşmaktadır, bu da işlevsel hata riskini ortadan kaldırmaktadır. Otomatik ayarlanabilir basınç kalibrasyonu Getinge, ortamdaki basınç dalgalanmalarına rağmen sterilizasyon işleminin doğru şekilde tekrarlanabilmesini sağlayan özel basınç dönüştürücü de geliştirmiştir. Kullanıcı dostu ekranlar Kullanıcı dostu PACS 3500 kontrol ünitesi bir dizi kullanışlı özellik sunmaktadır: Doğrulanmamış programlar için kullanıcı kodları Şifre korumalı menü ağacı Hata ve bilgi alarmları Servis ve bakım sıklıklarının bildirimi Çeşitli dil seçenekleriyle sunulan, kısa ve anlaşılması kolay bilgiler. Süpervizör Dahili PACS Süpervizörü sterilizasyonun ve sterilizatör güvenlik sisteminin kontrolünü sağlar. PACS Süpervizörü, PACS 3500 den gelen kayıtları sürekli olarak gözden geçirip kendi ayrı sensörleri ile karşılaştıran tamamen bağımsız bir izleme ve dokümantasyon sistemidir. PACS Süpervizörü, MDD tipi test edilmiş döngülerin sterilizasyon dönemini EN285 in limit değerlerine göre kontrol eder ve limitlere ulaşılamazsa bir alarm uyarısı tetikler. PACS Süpervizörü, hem PACS 3500 hem de kendi bağımsız değerlerinden gelen tüm işlem verilerini veri/metin veya grafik olarak yazdırır. Ayrıca, tüm değerleri elektronik kayıt ve dokümantasyon için Getinge nin harici sistemi olan T-DOC a gönderir.

11 Getinge HS66 Turbo 11 GETINGE HS66 TURBO STERİLİZATÖRÜNÜZÜ ÖZELLEŞTİRİN Yükleme tarafı panelleri AVANTI Yüksek parlaklığa sahip 8,4 inç SVGA renkli ekran. Geniş görüntü açısı. Entegre uzun ömürlü LED ler. bilgi: Kalan süre Döngü ve Safha Sıcaklık(lar) İşlemin Grafiksel Sunumu: Plot grafik Çubuk grafik Parametre ayarları. Bakım ve servis menüleri. Sistem Konfigürasyonu. Başlatma ve Döngü Seçimi. SUPERIOR (opsiyon) 12.1 TFT-ekran Geniş görüntü açısı. Hızlı yanıt süresi. Yüksek renk satürasyonu. Entegre uzun ömürlü LED ler. bilgi: Kalan süre Döngü ve Safha Sıcaklık(lar) İşlemin Grafiksel Sunumu: Plot grafik Çubuk grafik Parametre ayarları. Bakım ve servis menüleri. Sistem Konfigürasyonu. Başlatma ve Döngü Seçimi. Boşaltma tarafı panelleri CLASSIC 4,2 inç grafik LCD ekran Kapı açma/kapama butonları Durum LED leri AVANTI (opsiyon) Yüksek parlaklığa sahip 8,4 inç SVGA renkli ekran. Geniş görüntü açısı. Entegre uzun ömürlü LED ler. bilgi: Kalan süre Döngü ve Safha Sıcaklık(lar) İşlemin Grafiksel Sunumu: Plot grafik Çubuk grafik Parametre ayarları. Bakım ve servis menüleri. Sistem Konfigürasyonu. Başlatma ve Döngü Seçimi.

12 12 Getinge HS66 Turbo Her ihtiyaca yönelik bir yükleme sistemi Getinge SMART, kullanıcı için günlük çalışmayı daha etkin ve daha kolay hale getirmek üzere en ufak detaylar düşünülerek tasarlanmış ergonomik bir yükleme ekipmanı serisidir. Getinge SMART yükleme ekipmanı serisi, daha kolay taşımaya yönelik Semi-Automatic Loading (Yarı Otomatik Yükleme) ve/veya PowerDrive ile donatılabilen sabit veya ayarlanabilir yüksekliğe sahip yükleme arabalarını içermektedir. Tüm parçalar, standart sepet ve konteyner sistemleriyle mükemmel uyumludur. Eksiksiz bir çözüm tedarikçisi olarak Getinge, konteynerlerin yanı sıra sepetler için eksiksiz, etkili, ekonomik ve ergonomik taşıma sistemleri sunmaktadır. Sistemler ayrı ayrı veya kombinasyon şeklinde kullanılabilir. Ayrıca, bütün sistemler manuel veya otomatik yükleme ve boşaltma seçenekleri ile mevcuttur. Bunun anlamı sisteminizin ihtiyaçlarınıza göre ayarlanabileceğidir. Ürün seçim aralığımız şu şekildedir: Tel sepetleri manuel yükleme/ boşaltma. Ayrıca, konteynerleri işlemek için opsiyonel yükleme modülünü/modüllerini kullanma. 2. Yükleme raflarını manuel yükleme/ boşaltma. Raf askı ayrıca tel sepetler veya diğer maddeler ile de yüklenebilir Yükleme arabası üzerinde yükleme modülü ve yükleme platformu kullanarak kapıları ve çeşitli paketleri manuel olarak yükleme 4. Tel sepetleri otomatik yükleme/ boşaltma. Bu üniteler, konteynerleri işlemek için yükleme modülünü/ modüllerini de taşıyabilir. Malzemeleri üniteye götüren veya üniteden getiren yükleme arabaları ile kombinasyon halinde kullanılır.

13 Getinge HS66 Turbo 13 OTOMATİK YÜKLEME & BOŞALTMA Otomatizasyon hem ergonomik, hem de ekonomik açıdan bir sorundur. Ergonomik açıdan konuşulduğunda, otomatik olarak gerçekleştirilen her kaldırma işlemi, personelde kas kasılması ve eklem burkulmasında azalma anlamına gelmektedir. Ekonomik açıdan bakıldığında, otomasyon, daha az sayıda çalışanın yaralanma nedeniyle işe ara vereceği anlamına gelmektedir. Ancak, steril malzemelerin ve sterilizatörlerin kendisinin kullanılabilirliğini de arttırabilir. Otomatize bir sistemde ekstra yatırım, sıklıkla şu önemli yararları sunar: artmış kullanılabilirlik, bu şekilde ekstra cihaz setleri ve diğer malzemelere yatırım yapmaya gerek duymazsınız zaman ve emekten tasarruf optimize edilmiş sterilizatör kapasitesi kullanımı kolay dokümantasyon ve izlenebilirlik fırsatları insan hatasının eliminasyonu Otomasyon ve ergonomide Getinge nin tecrübesi büyük ve benzersizdir. Ayrıca, müşteriye özel çözümler geliştirmek için çok önemli kaynakları tahsis etmekteyiz. Air Glide System (AGS) Sterilizatörler için Getinge AGS, büyük steril işlem biriminiz veya merkezi sterilizasyon üniteniz için eksiksiz otomatik bir yükleme ve boşaltma sistemidir. Basit bir şekilde malzemeleri bir yükleme noktasında temiz bir bölümde bırakırsınız ve bir boşaltma noktasında steril bölümde malzemeleri alırsınız. Sistem tüm yükleme, program seçimi ve boşaltma işlemlerini otomatik olarak gerçekleştirir. Otomatik yükleme/boşaltma Alan ve emek tasarrufu sağlayan, özel bir yükleme için ön ayarlı bir sterilizasyon programını başlatan sıralı otomatik yükleme birimleri. Bu birim ayrıca tam yükleri toplamak için sterilizatörün önünde geçici bir depolama alanı olarak kullanılır. Sterilizatör yeni bir işlem için hazır olduğunda, toplanan tam yük otomatik olarak sterilizasyon kazanına aktarılır, sterilizatör kapısı kapatılır ve ön ayarlı sterilizasyon işlemi başlar.

14 14 Getinge HS66 Turbo İHTİYACINIZ OLAN TÜM EKİPMAN VE DİĞER HER ŞEY Mimari planlama: Getinge enfeksiyon kontrolündeki uzmanlığı ile optimal iş akışı için tesisinizin planlanmasını ve tasarımını sağlar. Ekipman: Yıkayıcı dezenfektörler, sterilizatörler, yükleme ekipmanı ve sistem aksesuarlarından oluşan eksiksiz ürün grubu, farklı tipte uygulamalar için tam bir çözüm sağlar. Servis ve destek: Getinge nin kendi servis ekibi, maksimum hizmet süresi için, eksiksiz bir kurulum servisi, teknik destek ve önleyici bakım hizmeti tesis eder. Teknisyenler ile uluslararası ağ. Sarf Malzemeleri: Etkin ve ekonomik verim sağlayan uygulama uzmanlarımız ile birlikte, eksiksiz ve kapsamlı sarf malzemeleri sunmaktayız. Eğitim: Getinge Academy müşteri talebi doğrultusunda, Getinge Academy tesislerinde veya müşteri kurumlarında servis eğitimi, uygulama eğitimi ve teknisyen eğitimi vermektedir. İzlenebilirlik: Getinge nin T-DOC yazılımı, sağlık hizmetleri sektörü için tam cihaz izlenebilirliği ve aktif yönetim sunan, ileri teknolojiye dayalı ve kullanımı kolay bir dokümantasyon sistemidir.

15 Getinge HS66 Turbo 15 TEKNİK ÖZELLİKLER GETINGE STERİLİZATÖR MODELİ Modeller HS6610 HS6613 HS6617 Kazan hacmi 1 L/cu. ft 461/16,3 595/21 775/27,3 Kazan hacmi 2 L/cu. ft 449/15,8 584/20,6 764/27 Kazan derinliği mm/in. 1000/39,4 1300/51,1 1700/67 Kazan genişliği mm/in. 672/26,5 672/26,5 672/26,5 Kazan yüksekliği mm/in. 672/26,5 672/26,5 672/26,5 Kapasite sepetler* adet Kapasite STU** adet Kazan hacmi 1: Tek kapılı versiyonlar. Kazan hacmi 2: Çift kapılı versiyonlar. * Sepet boyutu (SPRi/ISO): 585x395x195/600x400x200 mm (UxGxY) ** STU boyutu: 600x300x300 mm (UxGxY) Getinge HS66 Turbo sterilizatör, aşağıdaki gerekliliklere ve standartlara uygun olarak tasarlanmıştır: 2007/47/EC direktifi ile Cihaz Direktifi Alçak Gerilim Direktifi EMC Direktifi Basınç Ekipmanı Direktifi tadil edilmiş Tıbbi Cihaz Direktifi 93/42/EEC 2006/42/EC 2006/95/EC 2004/108/EC 97/23/EC Güvenlik: Tıbbi malzemeleri işleyen veya laboratuvarda kullanılan buhar sterilizatörleri için özel yönergeler. IEC :2005 Sterilizasyon Buhar sterilizatörleri Büyük sterilizatörler EN285: A2:2009 Kalite Yönetimi Sistem Yönergeleri EN - ISO 9001:2008 Tıbbi Cihazlar Kalite yönetimi sistemleri Düzenleyici amaçlara yönelik gereklilikler ISO 13485:2003 Çevresel Yönetim Sistemleri Kullanım kılavuzu ile ilgili gereklilikler ISO 14001:2004

16 Getinge Infection Control sağlık sektöründe steril işlemler için çözümler sağlayan dünya lideri bir şirkettir. Firmamız en düşük toplam maliyetle en yüksek kalite ve güvenliği sağlamayı amaçlar. Sorunsuz iş akışı için eksiksiz çözümler sunarak, kontaminasyon riskini azaltırken sağlık hizmetlerindeki verimliliği artırır TR Göteborgstryckeriet We reserve the right to make technical and construction changes. Getinge Infection Control AB P O Box 69 SE Getinge SWEDEN Phone: +46 (0) info@getinge.com Getinge Türkiye Getinge Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Tic. Ve San. Ltd. Şti. Sahrayıcedid Mah. Halk Sok. No:27 Golden Plaza A Blok Kat:6 D:12 Kozyatağı İstanbul TÜRKİYE Telefon: +90 (0) E-posta: info@getinge.com getinge.com El GRUPO GETINGE es el proveedor mundial líder de productos y sistemas que contribuyen al mejoramiento de la calidad y a la eficiencia de los costos en el sector salud y en los laboratorios. Operamos bajo tres marcas: ArjoHuntleigh, GETINGE y MAQUET. ArjoHuntleigh se enfoca en soluciones para la movilidad del paciente el tratamiento de heridas. GETINGE provee soluciones para el control de la infección en hospitales y para la prevención de la contaminación en los laboratorios. MAQUET se especializa en soluciones, terapias y productos para intervenciones quirúrgicas y para el cuidado intensivo.

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you

GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ. Always with you GETINGE HS66 STERİLİZATÖRLERİ BUHAR STERİLİZATÖRÜ Always with you 2 Getinge HS66 yeni nesil sterilizatörlerle ilgili genel bilgi Getinge HS66, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE

GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE GETINGE HS44 STERİLİZATÖRLERİ KULLANIM NOKTASINDA YÜKSEK KAPASİTE 2 Getinge HS44 YENİ NESİL STERİLİZATÖRLERLE İLGİLİ GENEL bilgi Yeni Getinge HS44, enfeksiyon kontrolünde dünyanın lider markasının ürettiği,

Detaylı

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü

Getinge HS66 Turbo Combi. ürünler için buhar sterilizatörü Getinge HS66 Turbo Combi normal ve ısıya duyarlı ürünler için buhar sterilizatörü 2 Getinge HS66 Turbo Combi yeni nesil Sterilizatörlerle ilgili Genel bilgi Getinge HS66 Turbo Combi, enfeksiyon kontrolünde

Detaylı

GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON

GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON GETINGE 88 TURBO YARI YARIYA DAHA KISA SÜREDE ÜSTÜN TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON 2 Getinge 88 Turbo KISA HAZIRLIK SÜRELERİ DAHA YÜKSEK İŞ HACMİ Getinge nin sterilizasyon ve dezenfeksiyon alanında dünya lideri

Detaylı

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ

ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ ERGONOMİK STERİL MALZEME GETINGE SMART ARABA ÜRÜN YELPAZESİ 2 Getinge Smart Araba Konsepti YENİ EKSİKSİZ BİR UYGUNLUK SEVİYESİ GETINGE SMART KONSEPTİ Yükleme ve dağıtım sistemleri, ameliyathaneler ve merkezi

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

GETINGE CLEAN DETERJAN ÜRÜN SERİSİ MAKSİMUM PERFORMANS ELDE EDİN ONAYLI

GETINGE CLEAN DETERJAN ÜRÜN SERİSİ MAKSİMUM PERFORMANS ELDE EDİN ONAYLI ren uygun temizleme ve perfo GETINGE CLEAN DETERJAN ÜRÜN SERİSİ MAKSİMUM PERFORMANS ELDE EDİN mans için test edilmiştir. ciso 15883 ONAYLI 2 GETINGE CLEAN GETINGE CLEAN TEMİZLEME SORUNLARINIZA ÇÖZÜM Temiz

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR

GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR GETINGE FD1800 ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEKTÖR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 HASTANE ENFEKSİYONUNA KARŞI MÜCADELESİ KANITLANMIŞTIR Getinge FD1800 modelinin inanılmaz temizlik ve dezenfeksiyon performansı,

Detaylı

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you*

GetInge 46 serisi. *Her zaman yanınızda. Always with you* GetInge 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER *Her zaman yanınızda Always with you* Kaç tane yeniden kullanılabilir parçayı işlemeniz gerekiyor? Bu parçaların türü nedir? Getinge 46 serisi ihtiyaçlarınıza

Detaylı

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

NC 150/NC 150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler NC 150/NC 150D YATIK TİP BUHARLI STERİLİZATÖRLER NC 150/NC 150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp

Detaylı

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler

OT 150/150D. Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler OT 150/150D Yatık Tip Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV)

GOLDBERG BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) BUHARLI STERİLİZASYON CİHAZLARI (OTOKLAV) ÇAĞI YAKALAYAN TEKNOLOJİ / Misyonumuz Vizyonumuz Etkinlik, dürüstlük ve kurumsal verimliliğimiz ile müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda

GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER. Her zaman yanınızda GETINGE 46 serisi YIKAYICI DEZENFEKTÖRLER İÇİN SINIRSIZ ESNEKLİKLE YÜKLEME EKİPMANI Her zaman yanınızda 2 Yükleme Ekipmanı istediğiniz GiBi BirLEŞTiriN GErEKTiĞiNDE DEĞiŞTiriN Alet setleri ve tepsiler

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

NC SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

NC SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler NC SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler NC 23B NC 23S/NC 32S MASA ÜSTÜ BUHARLI STERİLİZATÖRLER Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler, genel medikal uygulamalarda, diş hekimliğinde, kişisel hijyen ve güzellik

Detaylı

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör

GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör GETINGE 86-SERİSİ daha akıllı bir yıkayıcı dezenfektör Kullanıcı odaklı yelpazemizin bir parçası Akıllı kontrol parmağınızın ucunda Yeni Getinge 86-serisi daha akıllı bir yıkayıcı-dezenfektördür özellikle

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011

MELAquick 12+ Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Kompakt. Hızlı. Güçlü. MELAG Medical Technology Product Management Product Presentation Version: April 2011 Dental enstrümanların hazırlanmasında karşılanması gereken ihtiyaçlar giderek artmaktadır. Sterilizasyon

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör OT 100V Dik Tip Buharli Sterilizatör İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon işleminin

Detaylı

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 DİK TİP BUHARLI STERİLİZATÖR NC100 Dik Tip Buharlı Sterilizatör, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp fakültesi, diş hekimliği ve veterinerlik

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri OT 40 L / 90 L Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri STANDARTLARIN ÜZERİNDE GÜVENLİK Şifre korumalı çalışma, servis ve kalibrasyon menüleri Kapak emniyet sistemi - Hücre basınç altındayken kapak açılamaz.

Detaylı

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M LABORATUVAR BUHARLI STERİLİZATÖRLERİ NC 40M / NC 90M Dik Tip Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri, araştırma merkezleri ve üniversitelerin

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları

Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları Lider Kontrol Teknolojisine Sahip Su Soğutma Grupları Yüksek Performanslı Binalar İçin Yüksek Verimli Soğutma Grupları HVAC Deneyiminizi Benzersiz Performans, Konfor ve Tasarruf Seviyesine Ulaştırır Yüksek

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri.

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Liko Viking Mobil Liftleri Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers. Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Taşıma ve Kaldırmada Çözüm Ortağınız. Benzersiz

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr APC Smart UPS SRV Serisi 1-10 kva Yeni Online UPS Ailesi APC SRV Serisi UPS, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin düzenli olmayan güç koşullarında ihtiyaç duydukları kesintisiz ve güvenilir gücün sağlanması

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ Çevre dostu, düşük maliyetli ve güvenli! Bugün, denizcilik endüstrisinin pil için gereksinimleri bunlar. Sıkı düzenlemeler ve artan performans beklentileri, üreticileri

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Kordon tip tepsi konveyörü

Kordon tip tepsi konveyörü Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi

Modüler 3 fazlı KGK sistemi. Conceptpower DPA. Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Modüler 3 fazlı KGK sistemi Conceptpower DPA 10 250 kva Kritik uygulamalar için gerçek modüler KGK sistemi Hem bugün, hem de yarınki ihtiyaçlarınız için tasarlanmıș bir KGK sistemi Conceptpower DPA, günümüzün

Detaylı

Plastik Enjeksiyon Makinaları

Plastik Enjeksiyon Makinaları Sayfa 1 İleri teknoloji, Yüksek Kalite, Dürüst Ticaret. *** İleri teknolojileri kullanmak, CLF in her zaman en büyük hedefi olmuştur *** Ürün Grupları CLF-TX Süper Hızlı Enjeksiyon Makinaları 1966 da bir

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı

Monoblok trifaze KGK sistemi. PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı Monoblok trifaze KGK sistemi PowerWave 33 60 500 kw Benzersiz güç performansı PowerWave 33 güç merkezi ABB, kesintisiz güç kaynağı sistemlerinde global standartlar ortaya koymuștur. PowerWave 33 ün en

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-E, dahili örnek alma pompasına sahip bir elektronik çoklu gaz algılama cihazıdır. Dizel motorların seyreltilmemiş egzoz gazlarındaki CO ve NOx içeriğini hassas

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

BUHAR STERİLİZATÖRÜ. sterilizasyonda çözüm ortağınız. merkezi sterilizasyon ünitelerinde, hastane ve kliniksel uygulamalarda

BUHAR STERİLİZATÖRÜ. sterilizasyonda çözüm ortağınız. merkezi sterilizasyon ünitelerinde, hastane ve kliniksel uygulamalarda sterilizasyonda çözüm ortağınız BUHAR STERİLİZATÖRÜ merkezi sterilizasyon ünitelerinde, hastane ve kliniksel uygulamalarda 1984 1783 Centrum für Hygiene Medizinische Produktsicherheit (HYGCEN) Tip testleri

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa VISIC620 GÖRÜŞ MESAFESI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa VISIC620 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC620 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı