Tutkularınıza bağlanın

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tutkularınıza bağlanın"

Transkript

1 Tutkularınıza bağlanın Araç İçi Eğlence Rehberi 2008

2 Bağlantı kurun Birinci sınıf ana ünite, güçlü amplifikatör ve ses zengini hoparlörler arasından seçim yaparak araç içi eğlence sisteminizi yeniden yaratın. Pioneer ın geniş seçenekte bağlantı olanakları ile donatılmış yeni önde gelen ürünler serisi, müzik tutkunuzla yeniden bağlantı kurmanıza olanak sağlar. DEH-P7000UB WAV/AAC CD RDS ALICISI 10 tuşlu uzaktan kumanda (dâhildir) Ses ve alıcı performansı söz konusu olduğunda en yüksek standartları talep edenler için Pioneer, birinci sınıf DEH-P7000UB yi geliştirmiştir. 3 tane yüksek voltlu RCA ön çıkışı, arka USB girişi, arka yardımcı giriş ve IP-Bus sayesinde bağlanırlık geliştirilebilir niteliktedir. İleri teknoloji ustalığının tümü, mavi OEL ekran ve çok dilli kullanıcı arayüzüyle birlikte çekici bir tasarımda toplanmıştır. Önemli özellikleri Nokta tipi OEL ekran Çok lisanlı kullanıcı arayüzü Otomatik katlanır kapaklı tip ön panel ipod doğrudan kumandası Arkadan USB girişi Arkadan yardımcı giriş 3 adet RCA ön çıkışı (ÖN+ARKA+SUBWOOFER ya da BESLEMESİZ) Yüksek Geçiş Filtresi/ Alçak Geçiş Filtresi 7-Bant Grafik Ekolayzer (GEQ) Disk Başlığı Belleği Bluetooth adaptörü uyumlu (CD-BTB200 ile) [ ] ANA ÜNİTELER PİONEER GELİŞMİŞ SES ALICISI (ASR) MP3 gibi sıkıştırılmış sesler güvenilir olabilir ancak düşük ses kalitesine neden olabilir. Pioneer ASR, orijinal harmonikleri hesaplamak için sıkıştırılmış ses verilerini kullanarak ve hesaplama algoritmasına dayalı olarak yeniden oluşturulmalarına olanak sağlayarak sıkıştırma sırasında kaybolan harmonikleri geri yükler. Pioneer ASR, sıkıştırılmış sinyalin yoğunluğunu ve varlığını kuvvetlendirmek için özellikle yüksek frekans ve düşük frekans aralıklarında frekans yanıtlarını ve ses basıncını ayarlar. Sonuç, gösterimi, yoğunluğu ve hissi orijinal ses CD si kalitesinde olan gelişmiş ses kalitesidir. Ürünlerin önemli özellikleri simgelerle gösterilmiştir. Daha düşük bir modele göre gelişen özellikler mavi renkle vurgulanmıştır.

3 DEH-P6000UB WAV/AAC CD RDS ALICISI Kart tipi uzaktan kumanda (dahildir) DEH-P6000UB ile araç içi sisteminize eğlence ve çok yönlülük katın. 2 RCA ön çıkışı, arka yardımcı giriş, arka USB girişi ve IP- Bus bağlantısı gerekli genişletme olanaklarını sağlarken, mavi OEL katlanır kapaklı tip, 2 yollu 16 karakterli ekran üniteye ihtiyaç duyduğu son moda görünümü vermektedir. Önemli özellikleri Mavi OEL ekran 2 yollu 16 karakterli ekran ipod Doğrudan Kumandası Arkadan USB girişi Arkadan yardımcı giriş 2 adet RCA ön çıkışı (ÖN + ARKA ya da SUBWOOFER) OEM ekran çıkışı Yüksek Geçiş Filtresi/ Alçak Geçiş Filtresi 3-bantlı parametrik ekolayzır (PEQ) Bluetooth adaptörü uyumlu(cd-btb200 ile) IP-Bus bağlantısı ile genişletme ünitesi kontrolü (Çoklu-CD/TV/Çoklu DVD/iPod /Bluetooth adaptörü) CD-BTB200 BLUETOOTH ADAPTÖRÜ Pioneer ana ünitelerinde bir IP-Bus bağlantısı bulunan kullanıcılar (bütün DEH-P modellerinde mevcuttur), artık Bluetooth adaptörü CD-BTB200 ile gerçek araç-içi telsiz telefon özgürlüğünün keyfini yaşayabilirler. Bu ilave çözüm, ana ünitenizin, Bluetooth özelliği etkinleştirilmiş cep telefonunuzdan gelen sinyalleri otomatik olarak almasına olanak sağlar. CD-BTB200 de, bir Bluetooth özellikli cep telefonundan veya taşınabilir ses oynatıcısından gelen kesintisiz ses dalgası akışı için de ses profili mevcuttur. * Mobil telefonunuzun uyumlu olup olmadığını adresinde araştırınız. Not: Bluetooth kelime işareti ve logolarının mülkiyeti Bluetooth SIG, Inc şirketindedir ve bu işaretlerin Pioneer tarafından kullanılması ruhsat altına alınmıştır. [ ] ANA ÜNİTELER Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin.

4 DEH-50UB WAV/AAC CD RDS ALICISI Kart-tipi uzaktan kumanda CD-R320 (Opsiyonel) DEH-50UB, (opsiyonel ipod ile USB bağlantı kablosu CD-IU50 aracılığıyla) ipod udunuzu doğrudan üniteye bağlamanıza olanak sağlayan ipod Doğrudan Kumandası özelliğine sahiptir. Döner komut vericiyi ya da opsiyonel kızıl ötesi uzaktan kumandayı kullanarak bütün dijital içeriğiniz içinde hızlı bir şekilde dolaşın. Sesten memnun kalacağınız garanti edilmektedir. Önemli özellikleri 1 yollu 16 karakterli ekran WAV/AAC (ipod ) oynatabilme ipod Doğrudan Kumandası Arkadan USB girişi Arkadan yardımcı giriş 1 RCA ön çıkışı Döner komut verici Seçmeli uzaktan kumanda (CD-R320) OEM uzaktan kumanda uyumlu Doğrudan Alt Sürücü CD-IU50 ipod -İLE-USB ARAYÜZ KABLOSU Şimdi kullanıcılar, ilave bir adaptöre gereksinim duymaksızın araçlarında tüm ipod koleksiyonlarının keyfini çıkarabilirler. ipod Doğrudan Kumandası ve arka USB giriş terminaline sahip Pioneer ana üniteleri ipod unuzu, opsiyonel ipod ile USB arayüz kablosu CD-IU50 ile doğrudan bağlamanıza olanak sağlar. ipod ana ünite üzerinden kumanda edilebilmesinin yanı sıra bir IR (Kızıl Ötesi) uzaktan kumanda ya da kablolu (OEM) bir uzaktan kumanda vasıtasıyla da kumanda edilebilmektedir. Bütün bu özelliklere ilaveten bağlantı yapıldığında ana ünite, ipod için pil şarj cihazı görevini de yerine getirmektedir. [ ] ANA ÜNİTELER Not: ipod yalnızca yasal veya hak sahibinden onaylı kopyalama içindir. Korsana hayır! ipod, Apple Inc. ın A.B.D. ve diğer ülkelerde tescilli bir ticari markasıdır. ipod kapasitesi model türüne ve sıkıştırma formatına bağlıdır. Not: Daha fazla bilgi için, lütfen adresindeki web-sayfamızı ziyaret ediniz. ÖN/ARKA USB BAĞLANIRLIĞI Entegre ön ya da arka USB giriş terminalini kullanarak, ses içerikli bir USB çubuğuyla ya da USB ses oynatıcısı ile sisteminizi genişletmeniz ve sıkıştırılmış ses dosyalarınızı çalmanız yalnızca saniyeler sürer. Cihaz kontrolü, ana üniteden ya da bir uzaktan kumanda vasıtasıyla gerçekleştirilebilir. Ürünlerin önemli özellikleri simgelerle gösterilmiştir. Daha düşük bir modele göre gelişen özellikler mavi renkle vurgulanmıştır.

5 DEH-5000UB WAV CD RDS TUNER Kart-tipi uzaktan kumanda CD-R320 (Opsiyonel) Bu gösterişli CD RDS alıcısı, müzik tutkunlarına geniş yelpazede yararlı olanaklar sunmaktadır. Kullanışlı arka USB girişi ve arka yardımcı giriş terminalleri her tür harici ses kaynağını bağlamanıza olanak sağlar. Ya da bir CD-R/CD-RW üzerine kaydedilmiş MP3, WMA ve WAV dosyalarını oynatabilirsiniz. Kişiselleştirilebilir ekran renkleri ve tuş aydınlatması ile DEH-5000UB, geriye arzu edilebilecek hiçbir şey bırakmaz. Önemli özellikleri 10 renkli ekran/tuşlar 1 yollu 16 karakterli ekran Arkadan USB girişi Arkadan yardımcı giriş 1 RCA ön çıkışı Doğrudan Alt Sürücü Döner komut verici OEM uzaktan kumanda uyumlu WAV Çalma Özelliği Seçmeli uzaktan kumanda (CD-R320) Cep telefonu için otomatik susturma KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR EKRAN VE TUŞ RENKLERİ Ön konsolunuza daha kişisel bir görünüm verin ya da ana ünitenizi aracın renkleriyle daha iyi bir şekilde entegre edin. Ana ünitenizin ekran ve tuş renklerini ayrı ayrı kişiselleştirmek için 10 farklı renk arasından seçim yapın. Ayrıca, Gökkuşağı Modu özelliği, bütün renkleri otomatik olarak dönüşümlü devreye sokarak ön konsolu bir görsel şölen alanı haline getirmektedir. DOĞRUDAN YARDIMCI-GİRİŞ Bütün Pioneer ana üniteleri, ya ön ya da arka doğrudan yardımcı giriş bağlantısıyla gelir. Taşınabilir sıkıştırılmış ses oynatıcısı ya da ses etkin PDA gibi çok çeşitli harici kaynakları kolaylıkla bağlayabilir ve kendi dijital müziğinizin keyfini yoldayken de çıkarabilirsiniz. [ ] ANA ÜNİTELER Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin.

6 DEH-4000UB WAV CD RDS TUNER CD-U50E USB UZATMA KABLOSU Bir USB bellek cihazını doğrudan bir ön USB bağlantı noktasına bağlamak güvenli sürüşe zarar verebileceği için, Pioneer, DEH-4000UB ye bir USB bellek cihazı bağlamak için CD-U50E opsiyonel ön USB uzatma kablosunun kullanılmasını tavsiye etmektedir. Sürüş için müzik kitaplığınızı yanınıza alın ve ön USB girişini kullanarak, USB müzik kaynaklarınızı doğrudan DEH-4000UB ye bağlayın. 1 yollu 16-karakterli ekran, müzik listeleriniz arasında tarama yapmanıza olanak sağlar. Doğrudan Alt Sürücü, ekstra amplifikatör olmadan çok iyi kalitede tam güç basın keyfini çıkartmanıza olanak sağlar. Farklı radyo istasyonları arasında kolaylıkla dolaşmak ya da klasörlere ve dosyalara ulaşmak için döner komut vericiyi kullanın. Önemli özellikleri 1 yollu 16 karakterli ekran Ön USB girişi Arkadan yardımcı giriş 1 RCA ön çıkışı Doğrudan Alt Sürücü Döner komut verici OEM uzaktan kumanda uyumlu Disk Başlığı Belleği WAV Çalma Özelliği Cep telefonu için otomatik susturma DEH-3000MP WAV CD RDS TUNER Direksiyon üzeri uzaktan kumanda CD-SR100 (Opsiyonel) [ ] ANA ÜNİTELER DEH-3000MP dijital AM/FM alıcısı, hem CD-R hem de CD-RW oynatımında, ideal radyo alışı sağlar. Ses takviyesi için, RCA ön Önemli özellikleri WAV Çalma Özelliği Önden yardımcı giriş AM/FM RDS Alıcısı (18 ön ayar) CD/CD-R/CD-RW Çalma Özelliği 1 RCA ön çıkışı Döner ses şiddeti düğmesi Opsiyonel direksiyon üzeri uzaktan kumanda (CD-SR100) çıkışı yoluyla sisteminize ek hoparlörleri olan bir amplifikatör ya da bir subwoofer ekleyebilirsiniz. OEM uzaktan kumanda uyumlu CD Metni Ürünlerin önemli özellikleri simgelerle gösterilmiştir. Daha düşük bir modele göre gelişen özellikler mavi renkle vurgulanmıştır.

7 DEH-2000MP / DEH-2020MP / DEH-2000MPB WAV CD RDS TUNER DEH-2020MP DEH-2000MP Yüksek güç ve temel Pioneer teknolojisi ile donatılmış bu dijital AM/FM ana ünitesi, paranızın karşılığını tam olarak almanızı sağlar. Bir CD-R/CD-RW üzerine kaydettiğiniz MP3, WMA ve WAV dosyalarını DEH-2000MPB oynatın. Ya da ön yardımcı giriş terminali ile doğrudan harici müzik kaynakları bağlayın. DEH-2000MP, yeşil tuş aydınlatması ya da mavi renkli ekranla DEH-2020MP ve DEH-2000MPB olarak da mevcuttur. Önemli özellikleri WAV Çalma Özelliği CD Metni Önden yardımcı giriş CD/CD-R/CD-RW Çalma Özelliği AM/FM RDS Alıcısı (18 ön ayar) Enerji tasarruf modu Döner ses şiddeti düğmesi OEM uzaktan kumanda uyumlu Cep telefonu için otomatik susturma DEH-1000E / DEH-1020E CD RDS ALICISI DEH-1000E DEH-1020E Entegre dijital AM/FM alıcısı olan bu giriş düzeyindeki ana ünite, size ünlü Pioneer kalitesini sunmaktadır. Dayanıklı amplifikatör yüksek ses performansı sağlarken ön Önemli özellikleri AM/FM RDS Alıcısı (18 ön ayar) Önden yardımcı giriş CD/CD-R/CD-RW Çalma Özelliği Cep telefonu için otomatik susturma Döner ses şiddeti düğmesi yardımcı giriş terminali harici müzik kaynaklarının çaba sarf etmeden bağlanmasını sağlamaktadır. DEH-1000E, yeşil tuş aydınlatması ile DEH-1020E olarak da mevcuttur. Sökülebilir Ön Panel OEM uzaktan kumanda uyumlu Enerji tasarruf modu [ ] ANA ÜNİTELER Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin.

8 Ana ünite tablosu GENEL DEH-P7000UB DEH-P6000UB DEH-50UB DEH-5000UB DEH-4000UB DEH-3000MP DEH-2000MP DEH-2020MP DEH-2000MPB DEH-1000E DEH-1020E Ekran tipi Nokta tipi OEL OEL LCD RGB-LCD LCD LCD LCD LCD LCD pos LCD LCD Karakter/Nokta Sayısı 160 x 48 2 x 16 1 x 16 1 x 16 1 x 16 1 x 8 1 x 8 1 x 8 1 x 8 1 x 8 1 x 8 Tuş Aydınlatması Mavi Mavi Mavi 10 renk Kırmızı Kırmızı (mavi halka) Kırmızı Yeşil Kırmızı Kırmızı Yeşil Çok lisanlı kullanıcı arabirimi Manüel katlanır kapaklı tip ön panel Otomatik katlanır kapaklı tip ön panel Döner komut verici Seçmeli Seçmeli Seçmeli Uzaktan kumanda (CD-R320) (CD-R320) (CD-SR100) OEM uzaktan kumanda uyumlu OEM Ekran Çıkışı Yardımcı Giriş Terminali Arkada Arkada Arkada Arkada Arkada Önde Önde Önde Önde Önde Önde USB Giriş Terminali Arkada Arkada Arkada Arkada Önde USB Metin ipod Doğrudan Kumandası (CD-IU50 ile) ipod Adaptörü Uyumlu (CD-IB100 II) Liste Arama Tam olarak kumanda edilebilen genişletme birimi (IP-Bus ile) Çoklu CD/TV/ Çoklu CD/TV/ Çoklu DVD/iPod / Çoklu DVD/iPod / Bluetooth Bluetooth Sınırlı Şekilde Kumanda Edilebilen Genişletme Birimi (IP-Bus ile) DAB DAB Mobil telefon için otomatik susturma Esnek açılı montaj ALICI AM/FM alıcısı RDS RDS RDS RDS RDS RDS RDS RDS RDS RDS RDS Ön Ayarlı Kanallar BSM (En İyi İstasyon Belleği) PTY (Program Tipi) Haber Kesintisi Radyo Metni CD ÇALAR CD-R/CD-RW çalma Sıkıştırılmış dosya oynatma WAV/AAC WAV/AAC WAV/AAC WAV WAV WAV WAV WAV WAV CD Metin Disk Başlığı Belleği D/A dönüştürücü 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit 1-bit AUDIO Azami çıkış gücü Sürekli çıkış gücü 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 22 W x 4 Bas/Orta/Tiz EEQ 3-bantlı parametrik ekolayzır 7-Bant Grafik Ekolayzer Ön ayarlı EQ eğrileri Kişiselleştirilmiş EQ Eğrileri Kaynağa Bağlı EQ Belleği Alçak geçiş filtresi (LPF) Yüksek geçiş filtresi (HPF) Ses seviyesi ASR (Gelişmiş Ses Alıcısı) Kaynak Düzeyi Ayarlayıcısı (SLA) Otomatik Ses Seviyelendiricisi (ASL) Sağ/Sol düzey ölçer Spektrum analizörü RCA Ön çıkış terminali(leri) Yüksek voltaj çıkışı 3 (Ön + Arka + Subwoofer veya beslemesiz) 4 V 2 (Ön + Arka veya Subwoofer) 1 (Arka veya Subwoofer) 1 (Arka veya Subwoofer) Doğrudan subwoofer sürücüsü BLUETOOTH Bluetooth Adaptörü Uyumlu (CD-BTB200) 1 (Arka veya Subwoofer) 1 (Arka) [ ] ANA ÜNİTELER Çok çeşitli aksesuarlar Doğru aksesuarlar, araç içi eğlence sisteminizi hoş olmaktan mükemmel olmaya yükseltir. Bir gösterge paneli plakası ya da adaptörü kullanarak, ana ünitenizi, ön konsolunuza mükemmel şekilde yerleştirin ya da OEM ekran çıkış arayüzünü ve uzaktan kumanda adaptörünü kullanarak ana üniteyi aracınızın kendi ekran ve uzaktan kumandasıyla entegre edin. Taşınabilir ses cihazınızı doğrudan ana ünitenize bağlamak için ya da Bluetooth özellikli cep telefonunuzla uyumlu hale getirmek için çok çeşitli adaptörlere ve arayüz kablolarına da sahibiz. Daha ayrıntılı bilgi ve arabanızın marka ve modeline has, doğru aksesuarları bulmak için şu adresi ziyaret edin: Not: bütün modellerimiz, ISO-konektörüne ve cep telefonu için ses kesme özelliğine sahiptir.

9 Ciddi boyutta güce hazır olun. Kompakt ancak güçlü GM-D8400M ve GM-D7400M tek kanallı D sınıfı amplifikatörler net ve bozulmasız ses üretir. Ya da Pioneer ın köprülendirilebilir amplifikatörlerine sahip olun. 2 ya da 4 kanallı amplifikatörler arasından seçim yaparak sisteminizin yüksek düzeyde ses performansına sahip olmasını sağlayın. GM-D8400M TEK KANALLI D-SINIFI AMPLİFİKATÖR 1 x 600 W (4 Ω) / 1 x 1200 W (2 Ω) Maks. 1 x 300 W (4 Ω) / 1 x 600 W (2 Ω) Sürekli Çıkış Gücü GM-D7400M TEK KANALLI D-SINIFI AMPLİFİKATÖR 1 x 400 W (4 Ω) / 1 x 800 W (2 Ω) Maks. 1 x 200 W (4 Ω) / 1 x 400 W (2 Ω) Sürekli Çıkış Gücü Temel Özellikler (GM-D8400M ve GM-D7400M) D sınıfı (dijital) amplifikatör çıkış bölümü Giriş sensörü Alçak geçiş filtresi Bas Güçlendirme (GM-D8400M: uzaktan kontrollü) Blok tipi terminaller (hoparlörler/güç/topraklama) Yüksek-Voltaj Girişi kapasitesi (200 mv - 6,5 V) Giriş seviyesi/kazanç kontrolü GM 6300F 4 KANALLI KÖPRÜLENEBİLİR AMPLİFİKATÖR 4 x 120 W (4 Ω) / 2 x 300 W (4 Ω) Maks. 4 x 60 W (4 Ω) / 2 x 150 W (4 Ω köprülü) / 4 x 75 W (2 Ω) Sürekli Çıkış Gücü GM-3300T 2 KANALLI KÖPRÜLENEBİLİR AMPLİFİKATÖR 2 x 120 W (4 Ω) / 1 x 300 W (4 Ω) Maks. 2 x 60 W (4 Ω) / 1 x 150 W (4 Ω köprülü) / 2 x 75 W (2 Ω) Sürekli Çıkış Gücü GM-5300T 2 KANALLI KÖPRÜLENEBİLİR AMPLİFİKATÖR 2 x 250 W (4 Ω) / 1 x 760 W (4 Ω) Max. 2 x 125 W (4 Ω) / 1 x 380 W (4 Ω köprülü) / 2 x 190 W (2 Ω) Sürekli Çıkış Gücü Temel Özellikler (GM-6300F, GM-5300T ve GM-3300T) Yüksek Geçiş Filtresi(GM 6300F)/Alçak Geçiş Filtresi Bas Yükseltme (GM-5300T) Giriş seviyesi/kazanç kontrolü ÖZELLİKLER Azami çıkış gücü GM-D8400M GM-D7400M GM-6300F GM-5300T GM-3300T 1 x 600 W (4 Ω) 1 x 1200 W (2 Ω) 1 x 400 W (4 Ω) 1 x 800 W (2 Ω) 4 x 120 W (4 Ω) 2 x 300 W (4 Ω) 2 x 250 W (4 Ω) 1 x 760 W (4 Ω) 2 x 120 W (4 Ω) 1 x 300 W (4 Ω) Alçak geçiş filtresi (LPF) Hz (-12 db/oct) Hz (-12 db/oct) 80 Hz (-12 db/oct) 80 Hz (-12 db/oct) 80 Hz (-12 db/oct) Yüksek geçiş filtresi (HPF) Bas Güçlendirme Giriş düzeyi/kazanç kontrolü (Sol/Sağ BAĞIMSIZ) 50 Hz, 0-12 db Uzaktan kumandalı RCA (200 mv - 6,5 V) SP (0,8 V - 26 V) Değiştirilebilir 80 Hz (-12 db/oct) 50 Hz, 0/6/12 db 50 Hz, 0/6/12 db RCA (200 mv - 6,5 V) SP (0,8 V - 26 V) Değiştirilebilir RCA (400 mv - 6,5 V) SP (1,6 V - 26 V) Değiştirilebilir RCA (400 mv - 6,5 V) SP (1,6 V - 26 V) Değiştirilebilir RCA (400 mv - 6,5 V) SP (1,6 V - 26 V) Değiştirilebilir Yük empedansı kapasitesi (köprülenmiş) 2-8 Ω 2-8 Ω 2-8 Ω (4-8 Ω) 2-8 Ω (4-8 Ω) 2-8 Ω (4-8 Ω) RCA terminalleri (giriş/çıkış) 1/- 1/- 2/1 1/- 1/- Hoparlör/Güç/Topraklama Terminalleri (Blok tipi) (Blok tipi) (Vidalı tip) (Vidalı tip) (Vidalı tip) Çıkış Bölümü Güç seviyesi göstergesi TEKNİK KARAKTERİSTİKLER CEA 2006 Power (THD + N = 1 %) (20 Hz Hz/4 Ω) (50 Hz/2 Ω) S/N (ref: 1 W - 4 Ω) Frekans yanıtı (0 db, -3 db) (0 db, -1 db) Distorsiyon (100 Hz/4 Ω/10 W) (1 khz/10 W) 1 x 300 W 1 x 600 W 54 dba 1 x 200 W 1 x 400 W 54 dba 4 x 60 W/2 x 150 W 2 x 125 W/1 x 380 W 2 x 60 W/1 x 150 W 80 dba 75 dba 80 dba Hz Hz 10 Hz - 50 khz 10 Hz - 50 khz 10 Hz - 50 khz 0,3 % 0,3 % 0,01 % 0,015 % 0,008 % Sinyal/Gürültü Oranı 80 db 80 db 95 db 95 db 100 db Maksimum Akım Tüketimi (A/4 Ω) 27 A 17 A 35 A 30 A 15 A Şasi boyutları (G x Y x D mm) 290 x 56 x x 56 x x 60 x x 60 x x 60 x 194 [ ] AMPLİFİKATÖRLER Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin.

10 e-motion Hoparlör Serisi Pioneer ın e-motion hoparlörleriyle bütün ses yelpazesinin tadını çıkartın. Dünyada bir ilk olan bu yüksek güçteki, ileri teknoloji ürünü modeller, çift tabaka IMX aramid & bazalt elyaf ile takviye edilmiş oldukça sert kompozit IMPP konileriyle donatılmıştır. Bunlar, yüksek düzeyde emicilik ve mükemmel ısı dayanıklılığı sağlayarak, yüksek düzeyde yönlülük, doğal ve yumuşak tonlarla açık ve net stüdyo kalitesinde ses sunar. Saf dinleme zevki garanti edilmektedir. TS-E1702is 17 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 280 W Maks. HAREKET HALİNDEYKEN GERÇEK STÜDYO KALİTESİNDE SES Kendinizi saf sese bırakın: bir frekansı diğeri ile karıştırmadan orta, yüksek ve düşük düzeydeki sesleri mükemmel şekilde sunan, yumuşak oktavlar arası ton dengesi. Tweeter kabini ve pedalın şekli ve ses düşük frekanslar için özel olarak tasarlanmıştır. Sonuç olarak, orta düzeydeki ve yüksek frekanslar arasında daha akıcı bir geçiş sağlayan daha net bir orta düzey frekansta ses üretilmektedir. Açık sahne ses teknolojisi, size canlı bir sahne performansı hissi yaşatır. Müziğe bir yükseklik, genişlik ve derinlik hissi katarak müziği geliştirir ve enstrüman seslerini hayali sahnedeki konumlarıyla eşleşecek şekilde ayarlar. TS-E nin yeniden tasarlanan tweeter kabini ve pedalı daha düşük frektansları garanti eder. [ 10 ] HOPARLÖRLER TEKNİK KARAKTERİSTİKLER TS-E1702is TS-E6902i TS-E2002i TS-E1702i TS-E1302i TS-E1002i Bütil kauçuk çevreli çift katmanlı IMX Aramid & Bazalt elyaf kompozit koni 17 cm 6" x 9" (163 x 237 mm) 20 cm 17 cm 13 cm 10 cm Yumuşak Kubbeli Tweeter 28 mm 28 mm 28 mm 23 mm 18 mm 18 mm Neodim mıknatıs Tweeter için arka kabin Pasif geçiş devresi LPF/HPF: -6/-12 db LPF/HPF: -6/-12 db HPF: -12 db HPF: -6 db HPF: -6 db HPF: -6 db Frekans yanıtı Hz Hz Hz Hz Hz Hz Duyarlılık (1 W/1 m) 87,5 db 90 db 89 db 88 db 88 db 86 db Nominal giriş gücü 60 W 80 W 90 W 35 W 35 W 25 W Maksimum giriş gücü 280 W 360 W 360 W 180 W 180 W 110 W Empedans 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin.

11 TS-E6902i 6" x 9" EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 360 W Maks. TS-E2002i 20 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 360 W Maks TS-E1702i 17 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 180 W Maks. TS-E1302i 13 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 180 W Maks. TS-E1002i 110 W Maks. 10 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER [ 11 ] HOPARLÖRLER

12 a-ccelerate Hoparlör Serisi Dayanıklı ve kuvvetli ses çıkışı. İşte Pioneer ın a-ccelerate eşeksenel hoparlör serisi bunu temsil ediyor. Mükemmel performansları ve dayanıklı yapılarıyla, ana ünitenizin ve amplifikatörünüzün tam potansiyelini sağlar. Sağlam koni, gelişmiş bas ses ve orta düzeyde frekansı garanti eder. Aynı zamanda, oldukça esnek köpük kauçuk kaplama bez çerçeve sayesinde reaksiyon hızları da arttırılmıştır. Ayrıca, kentsel tarzı ve iyi görünümlü tasarımı ile nereye giderseniz gidin dikkat çekecektir. TS-A6904i 6" x 9" 4-YOLLU EŞEKSENEL HOPARLÖRLER 400 W Maks. İÇ İÇE GEÇME ARAMİD ELYAF KULLANAN BİLEŞİK IMPP KONİ a-ccelerate eşeksenel hoparlörlerin Karbon Grafit IMPP woofer konisi, yüksek bir dayanıklılığa sahip olup üstün ses performansı elde edilecek şekilde tasarlanmıştır. Klasik bir bas hoparlör konsinin yüzey katmanı ile kıyaslandığında, eşeksenel a-ccelerate hoparlörlerin bas hoparlör konisindeki yüzey katmanının, iç içe geçmiş aramid elyafları olan Karbon Grafit IMPP ile takviye edildiği görülür. Bu da, hoparlör konisinin ağırlığının azalmasına, dayanıklılık ve gücünün artmasına neden olur ve dinleyicilerin bu farkı hissedeceği kesindir. Ses tutkunları, doygun bas tonunda ve daha hassas olan bu sesi beğeneceklerdir. İç ĭçe geçme Aramid elyaf kullanan bĭles ĭk IMPP konĭ [ 12 ] HOPARLÖRLER TEKNİK KARAKTERİSTİKLER TS-A6904i TS-A6903i TS-A6902i TS-A2503i TS-A2003i TS-A1703i TS-A1303i Köpük Kauçuk Kaplama Bez Kenarlı Karbon Grafit IMPP İç İçe Geçme Aramid Elyaf Koni Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin. 6" x 9" (163 x 237 mm) 6" x 9" (163 x 237 mm) 6" x 9" (163 x 237 mm) 25 cm 20 cm 17 cm 13 cm Dengelenmiş Kubbeli (Dome) tweeter 25 mm 25 mm PEI orta kademe koni PET orta kademe koni 57 mm 57 mm 57 mm Orta kademe koni 57 mm Tweeter 24 mm 18 mm 18 mm 18 mm 10 mm 10 mm Süper Tweeter 18 mm Pasif geçiş devresi HPF: -6 db HPF: -6 db HPF: -6 db HPF: -6 db HPF: -6 db HPF: -6 db HPF: -6 db Frekans yanıtı Hz Hz Hz Hz Hz Hz Hz Hassasiyet (1 W/1 m) 93 db 91 db 90,7 db 92 db 90 db 90 db 89 db Nominal giriş gücü 80 W 80 W 40 W 80 W 80 W 50 W 30 W Maksimum giriş gücü 400 W 350 W 260 W 420 W 400 W 240 W 180 W Empedans 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 57 mm

13 TS-A6903i 6" x 9" EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 350 W Maks. TS-A6902i 260 W Maks. 6" x 9" EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER TS-A2503i 25 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 420 W Maks. TS-A2003i 20 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 400 W Maks. TS-A1703i 17 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 240 W Maks. TS-A1303i 180 W Maks. 13 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER [ 13 ] HOPARLÖRLER

14 TS-G Hoparlör Serisi Canlı ve güçlü ses kulağı olan mühendisler, size yüksek kalitede güçlü ses özelliklerinin mükemmel dengesini sağlayabilmek için Pioneer ın dayanıklı bir görünüme sahip TS-G serisini yeniden tasarladılar. Monte edilmesi çok kolay olan TS-G hoparlörleri, birçok araca kolayca monte edilebilecek şekilde düşük derinlikte sepet tasarımına ve çıkarılabilir kulak tipi vida deliğine sahiptir. TS-G1703i 17 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 180 W Maks. TS-G1303i 13 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 140 W Maks. Ø 157 Ø TS-G1003i 10 CM EŞEKSENEL 3-YOLLU HOPARLÖRLER 130 W Maks. Ø 134 Ø 102 Ø [ 14 ] HOPARLÖRLER TEKNİK KARAKTERİSTİKLER TS-G1703i TS-G1303i TS-G1003i TS-G1702i TS-G1302i TS-G1002i TS-G1701i TS-G1301i TS-G1001i IMPP Konili Woofer 17 cm 13 cm 10 cm 17 cm 13 cm 10 cm 17 cm 13 cm 10 cm Dengelenmiş Kubbeli (Dome) tweeter 30 mm 30 mm 30 mm 30 mm 30 mm 30 mm Tweeter 10 mm 10 mm 10 mm Düşük derinlikte sepet tasarımı Frekans yanıtı Hz Hz Hz Hz Hz Hz Hz Hz Hz Duyarlılık (1 W/1 m) 90 db 89 db 87 db 90 db 89 db 87 db 89 db 89 db 87 db Nominal giriş gücü 35 W 25 W 25 W 35 W 25 W 25 W 35 W 25 W 20 W Maksimum giriş gücü 180 W 140 W 130 W 170 W 130 W 120 W 170 W 130 W 110 W Empedans 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω 4 Ω Tüm Pioneer ürünleri serisi için adresindeki internet sitemizi ziyaret edin.

15 TS-G1702i 17 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 170 W Maks. Ø 157 Ø Ø 134 Ø 102 Ø Ø 157 Ø 121 Ø 179 Ø TS-G1302i 13 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 130 W Maks. TS-G1002i 10 CM EŞEKSENEL 2-YOLLU HOPARLÖRLER 120 W Maks. TS-G1701i 17 CM ÇİFT-KONİLİ HOPARLÖRLER 170 W Maks. TS-G1301i 13 CM ÇİFT-KONİLİ HOPARLÖRLER 130 W Maks TS-G1001i 10 CM ÇİFT-KONİLİ HOPARLÖRLER Ø 117 Ø Ø W Maks. [ 15 ] HOPARLÖRLER

16 Pioneer Dünyası Geçmişin sınırlarını unutun, Pioneer tarzı geleceğin teknolojisi. Kendinizi işte ya da oyunda Pioneer ile kuşatın. Size söz veriyoruz, hayatınız canlanacak. Blu-ray Disk Oynatıcı Ev Eğlencesi DJ Ürünleri Araç içi AV/Navigasyonu Pioneer in Çevre politikasına ilişkin ayrıntılı bilgi için, lütfen aşağıdaki web sitesini ziyaret ediniz: DIGICOM ELEKTRONİK PAZARLAMA A.Ş. Dereboyu Cad. No: Halkali-Istanbul, TURKEY Müşteri Hizmetleri: Tel.: Fax: info@digicom.com.tr GAYEM ELECTRONICS LTD. 1 Cadde No. 27 A, Organize Sanayi Bolgesi Lefkosa, K.K.T.C. Tel.: Fax info@gayem.com Windows Media, ve Windows logosu, Microsoft Corporation un ABD ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markaları ya da tescilli ticari markalarıdır. ipod ve itunes, Apple, Inc. in ABD ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth kelime işareti ve logolarının mülkiyeti Bluetooth SIG, Inc şirketindedir ve bu işaretlerin Pioneer tarafından kullanılması ruhsat altına alınmıştır. Diğer ticari markalar ve ticari isimler, kendi firmalarına aittir. Kayıt Cihazları ve telif hakları: Kayıt cihazları yalnız yasal kopyalama için kullanılmalıdır. Kopyalama işlemini yaptığınız ülkede nelerin yasal kopyalama olarak kabul edildiğini dikkatle kontrol etmeniz tavsiye edilir. Film veya müzik gibi telif haklı malzemenin kopyalanması, yasal bir istisna bulunmadıkça veya hak sahiplerinin onayı olmadıkça, yasa dışıdır. Yayınlayan: Pioneer Europe N.V. - Haven 1087, Keetberglaan 1, B-9120 Melsele, Tel.: +32 (0) Telif hakkı 2008: Pioneer Europe N.V. - Bütün hakları saklıdır Yasal Uyarı: Bu katalogda tarif edilen veya şekilleri gösterilen ürünlerin nitelikleri ve teknik özellikleri bu katalogun basılması esnasında doğrudurlar, ancak, üretimde değişiklikler ortaya çıkabilir. Bu katalog yazım hataları içerebilir ve resmi bulunan ürünlerin renkleri gerçekte olduğundan biraz sapma gösterebilir. Gerçek niteliklerin ve teknik özelliklerin gereksinimlerinize uygun olduğundan emin olmak için Pioneer bayiinize danışınız. Bu katalog ülkenizde temin edilemeyen ya da ilerde temin edilemeyecek olan ürünlere göndermeler içerebilir. Pioneer Bayiniz: Meguro ve Kawagowe tesislerindeki Pioneer Corporation şirket merkezleri ISO sertifikası almıştır. 08-C-PREVIEW-TU - Belçika da basılmıştır. Pioneer in daha temiz bir çevre ve dünyamızın korunması taahhüdünün bir parçası olarak, bu katalog klor içermeyen kağıda basılmıştır.

Gideceğiniz Yolu Yeniden Belirleyin

Gideceğiniz Yolu Yeniden Belirleyin Gideceğiniz Yolu Yeniden Belirleyin Araç İçi Eğlence Rehberi 2007 Keyifli Bir Sürüş Her iki elinizi direksiyondan ayırmaksızın dünyanın kontrolünü elinizde tutun. Pioneer, sizi ve yolcularınızı saatler

Detaylı

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları

PARTS BULLETIN. Date: Issue No: Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Date: 2011-06-22 Issue No: 11-029 Page: 1 (5) Pioneer Radyoları Geçerlilik başlangıcı: 2011-06-22 Arkaplan: Müşterilerimizin çoğu A-siparişi ve FFU'dan Scania Radyolarından başka Radyolar talep ediyor.

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

R Fidan Elektronik ses sistemlerinde lider

R Fidan Elektronik ses sistemlerinde lider R Fidan Elektronik ses sistemlerinde lider FM Modeli : GENEL ÖZELLİKLER LD-1 Çift USB Girişli - Çift SD Kartlı Çift Bluetooth'lu Çift dijital ekran- Dvd'li - 4 Karaoke Çıkışlı - Full Dijital FM Radyolu

Detaylı

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL EL KITABI SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL EL KITABI SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL EL KITABI SI-707138 TÜRKÇE -PAKET IÇERIĞI -TEKNIK ÖZELLIKLER -DONANIM KURULUMU -GARANTI MULTIMEDIA PLAYER 2,5 SATA CASING WITH REMOTE

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-414 Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör Özellikler USA-414 Güç çıkış oranı @ 4 ohm 60 W x 4 @ 2 ohm 120 W x 4 @ 1 ohm ----- Köprülü @ 4 ohm 240 W x 2 Tepki frekansı 10 Hz ~ 50 Khz

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Dijital Aktif. Hoparlörler & Monitörler FLEXSYS F8 FLEXSYS F10 FLEXSYS F12 FLEXSYS F15 FLEXSYS F212 FLEXSYS F315 FLEXSYS FM8 FLEXSYS FM10 FLEXSYS FM12

Dijital Aktif. Hoparlörler & Monitörler FLEXSYS F8 FLEXSYS F10 FLEXSYS F12 FLEXSYS F15 FLEXSYS F212 FLEXSYS F315 FLEXSYS FM8 FLEXSYS FM10 FLEXSYS FM12 FLEXSYS F8 FLEXSYS F10 FLEXSYS F12 FLEXSYS F15 FLEXSYS F212 FLEXSYS F315 FLEXSYS FM8 FLEXSYS FM10 FLEXSYS FM12 Dijital Aktif Hoparlörler & Monitörler 52 FLEXSYS Dijital Aktif Hoparlörler & Monitörler 2

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör

KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754. Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör KULLANIM KILAVUZU JAMESON USA-754 Çok Güçlü Mosfet Amplifikatör Özellikler USA-414 Güç çıkış oranı @ 4 ohm 60 W x 4 @ 2 ohm 120 W x 4 @ 1 ohm ----- Köprülü @ 4 ohm 240 W x 2 Tepki frekansı 10 Hz ~ 50 Khz

Detaylı

itempo TM 350 ipod için Taşınabilir Hoparlör Sistemi

itempo TM 350 ipod için Taşınabilir Hoparlör Sistemi Evde veya Seyahatte Müzik Dinleyin itempo TM 350, Genius itempo TM ipod hoparlör serisinin en son üyesidir. Bu tek parça, kompakt, taşınabilir hoparlör sistemi özellikle ipod un evde veya açık havada kullanılması

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol.

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. 2 PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Mükemmel ses performansı için çok yönlü seçiminiz Birden fazla bölgede kablosuz kontrol Kolay

Detaylı

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar

Profesyonel Pasif. Hoparlörler & Sublar ARENA 8 ARENA 10 ARENA 12 ARENA 15 ARENA SW15 ARENA SW18 ARENA 8 PRO ARENA 10 PRO ARENA 12 PRO ARENA 15 PRO ARENA SW15 PRO ARENA SW18 PRO Profesyonel Pasif Hoparlörler & Sublar 90 ARENA Profesyonel Pasif

Detaylı

TS-E699 TS-E209 777 0,922 637 16,712 660 0,590

TS-E699 TS-E209 777 0,922 637 16,712 660 0,590 E-motion serisi 2001 Pioneer yine baµard! Dinleyenleri heyecanland rmak ve gözleri doyurmak üzere tasarlanm µ Pioneer E-Motion hoparlörleri yüksek performansl ses kalitesine yeni bir standart getiriyor.

Detaylı

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/evolve65 Kullanım Kılavuzu jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, sahiplerinin

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Register your product and get support at CSP550 CSP650 CSP652. TR Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at  CSP550 CSP650 CSP652. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome CSP550 CSP650 CSP652 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 4 Güvenlik 4 Bildirim 4 2 Araç stereo hoparlörleriniz 5 Giriş 5 Kutuda neler

Detaylı

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans 10.1 Çoklu ortam dijital posteri EP1031r ViewSonic EP1031r, hepsi tek bir dijital eposter olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobileri ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

Göklere yükselin Araba İçi Eğlence Rehberi 2006

Göklere yükselin Araba İçi Eğlence Rehberi 2006 Göklere yükselin Araba İçi Eğlence Rehberi 2006 Beton ormana dalın YÜKSEK GÜÇLÜ CD li RDS TUNERLER 4-9 AMPLİFİKATÖRLER VE SUBWOOFERLAR 10-13 HOPARLÖRLER 14-15 2 Kentte yaşıyorsunuz, sınırlarınızı zorlamaktan

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

86 LED MONİTÖR ve Opsiyonel Özellikler. 800Hz. SN86LED88 Opsiyonel. Metal Çerçeve, Kasa. Özellikler. Dahili. Uydu Alıcısı.

86 LED MONİTÖR ve Opsiyonel Özellikler. 800Hz. SN86LED88 Opsiyonel. Metal Çerçeve, Kasa. Özellikler. Dahili. Uydu Alıcısı. izle ve yaşa ÜRÜN KATALOĞU 02 86 LED MONİTÖR ve 86 800Hz SN86LED88 Dahili Uydu Alıcısı 9,3 5,5 193,8 111,9 86 115,9 Metal Çerçeve, Kasa 34,2 04 70 LED MONİTÖR ve 65 LED MONİTÖR ve 70 800Hz 65 800Hz SN70LED88

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

55 İnçlik All-in-One Dijital e-poster

55 İnçlik All-in-One Dijital e-poster 55 İnçlik All-in-One Dijital e-poster EP5540 3840 x 2160 4K çözünürlük Tümleşik medya oynatıcı ve 16GB depolama USB den multimedya oynatma Genişletebilir harici medya oynatıcı yuvası İnternete erişmek

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. falcon h type Bu kullanma kılavuzunu Falcon H Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük

65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 4K Ultra HD Çözünürlük 65 4K Ultra HD Toplantı Odası Ekranı CDE6510 ViewSonic CD6510, haftada 7 gün, günde 16 saat çalışma kapasitesine sahip 65 boyutunda dayanıklı 4K LED kurumsal ekrandır. Üründeki dahili tarayıcı, internetteki

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ

KULLANIM KILAVUZU MONTAJ. Modeller: MASSIVE OTO SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Modeller: MS-4075 // 4CH 1800W Max Güç Yüksek Performans Klas-AB Amplifikatör MS-MD840 // 4 CH 2400W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör MS-D5100.5 // 5CH 4200W Max Güç Yüksek

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Bu 7.1 Ses Kartı ev sinema ve eğlence sistemleri için mükemmeldir. Doyurucu ve benzersiz 3B ses deneyimi.

Bu 7.1 Ses Kartı ev sinema ve eğlence sistemleri için mükemmeldir. Doyurucu ve benzersiz 3B ses deneyimi. A U D I O S U P P O R T A U D I O S U P P O R T 7. 1 S O U N D C A R D SP CD I F AI N D/ OA UPT T E R S P D I F I N / O U T E L K I T A B I M I - 7 0 7 2 1 0 A U D I O S U P P O R T 7. 1 S O U N D C A

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

MODELLER D8210, D8220, D8520

MODELLER D8210, D8220, D8520 IR Dome IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER D8210, D8220, D8520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Register your product and get support at CSP6910 CSP610/CSP611. TR Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at  CSP6910 CSP610/CSP611. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome CSP410 CSP510 CSP610/CSP611 CSP6910 Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli 4 Güvenlik 4 Bildirim 4 2 Araç stereo hoparlörleriniz 5 Giriş

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E T O U C H B A C K U P E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 5 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 3. 0 O N E

Detaylı

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay.

Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. Clever made! Ev otomasyonu için etkin çözüm. Merkezi,taşınabilir ve güvenli. Birlikte daha kolay. B-Tronic Motorlar Çift-yönlü alıcı entegreli motorlar B01 Serisi Çift yönlü kablosuz alıcı ve hafıza fonksiyonu

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir. falcon serisi Bu kullanma kılavuzu Falcon Serisi E Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için.

Citizen fotoğraf yazıcıları: Anılarını saklayanlar için. Citizen fotoğraf yazıcıları: Citizen fotoğraf yazıcıları: Profesyonel bir fotoğrafçı olarak müşterilerinizin hayatlarındaki en önemli anlardan bazılarını saklayan kişi sizsiniz. Sizin ustalığınız, deneyiminiz

Detaylı

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T 55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T ViewSonic EP5520T, şık, ince tasarımlı, All-in-One ayakta duran 20 nokta çoklu dokunmatik özellikli interaktif e-posterdir. İşlek, yüksek trafikli

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

TR7311U-OR RDS / MP3-USB TUNER (12 Volt)

TR7311U-OR RDS / MP3-USB TUNER (12 Volt) www.vdo.com TR7311U-OR RDS / MP3-USB TUNER (12 Volt) KULLANIM KILAVUZU Güvenlik Bilgileri Güvenlik Bilgileri Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik

EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik .5 X X testregistrierung Kontrol panelleri Tipi Kontrolör yapılandırmasına ait bağlantı soketi EASYLAB çeker ocak kontrolörlerine yönelik kontrolörleri ile birlikte kullanılacak kontrol panelleri, çalışma

Detaylı

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510

Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 Android Uygulaması Destekli 55 4K LED Kurumsal Ekran CDE5510 ViewSonic CDE5510, haftanın 7 günü 16 şar saat çalışabilen dayanıklı ve uygun maliyetli bir 55 4K LED kurumsal ekrandır. Dahili tarayıcı, PC

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 E L K I TA B I S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 E L K I TA B I S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 E L K I T A B I S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT

4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT 4K HDMI Genişletici Set, HDBaseT Kullanma Kılavuzu DS-55501 Digitus 4K Uzatıcı Seti, HDBaseT hem yüksek netlikte grafik ekranı hem de kesintisiz video oynatımına yönelik en yüksek talepler için 100 metreye

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra GN Netcom A/ S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-D5200.5 5 ÇIKIŞ 7800 WATT Klas-D TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın aldınız. MASSIVE MS Serisi amplifikatörler müzik

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi.

Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi. Yazılım Tabanlı HF Telsiz Ailesi www.aselsan.com.tr HF TELSİZLER ASELSAN HF Telsiz Ailesi, 1.6-30 MHz bandında Kara, Deniz ve Hava Platformlarında, güvenilir ve emniyetli haberleşme imkanını Yazılım Tabanlı

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Ortam havası ile soğutma sistemleri

Ortam havası ile soğutma sistemleri Ortam havası ile soğutma sistemleri TopTherm fan-filtreler TopTherm fan-filtre üniteleri...20 55 m 3 /h...316 TopTherm fan-filtre üniteleri...105 180 m 3 /h...317 TopTherm fan-filtre üniteleri...230 550

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hoşgeldiniz Mobil iletişim dünyasına hoş geldiniz 1 Hoşgeldiniz 2 Ürüne genel bakış 3 Başlangıç 5 Mobile Wi-Fi Web uygulaması 6 Web uygulamasına genel

Detaylı

Profesyonel. Aktif Hoparlörler

Profesyonel. Aktif Hoparlörler OPERA 508 DX OPERA 510 DX OPERA 512 DX OPERA 515 DX OPERA 710 DX OPERA 712 DX OPERA 715 DX OPERA 910 DX OPERA 912 DX OPERA 915 DX Profesyonel Aktif Hoparlörler 62 OPERA DX Profesyonel Aktif Hoparlörler

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p E L K I T A B I A I - 7 0 7 9 4 4 T Ü R K Ç E H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e

Detaylı

URX-P03. UWP-D taşınabilir alıcı. Genel Bakış. ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme

URX-P03. UWP-D taşınabilir alıcı. Genel Bakış. ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme URX-P03 UWP-D taşınabilir alıcı Genel Bakış ENG/EFP prodüksiyonları için yüksek ses kaliteli Dijital Ses İşleme URX-P03 taşınabilir alıcı, dijital ses işlemenin ses kalitesini analog FM modülasyonunun

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

SonoMeter 31 Kalorimetreler

SonoMeter 31 Kalorimetreler SonoMeter 31 Kalorimetreler Açıklama MID inceleme sertifikası No.: LT-1621-MI004-023 Danfoss SonoMeter 31, faturalandırma takibi için ısıtma ve soğutma uygulamalarındaki enerji tüketiminin ölçümüne yönelik

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri

LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri İletişim Sistemleri LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri LBB 442x/xx Güç Amplifikatörleri www.boschsecrity.com/tr, 2, 4 veya 8 ses çıkışı (00 / 70 / 50 V çıkış seçimi) Her amplifikatör kanalı için ses işleme

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR

KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR KULLANIM KILAVUZU AMPLİFİKATÖR MS-MD5100.5 5CH 4200W Max Güç Yüksek Performans Klas-D Amplifikatör TEBRİKLER Tebrikler! En iyi oto amplifikatörü olan MASSIVE MS Serisi Amplifikatör satın aldınız. MASSIVE

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr

Genişletme modülleri EM-TRF-USV. EASYLAB'in 230 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için K /2012 DE/tr .3 X X testregistrierung Genişletme modülleri TAM EASYLAB adaptör modülü EASYLAB'in 30 V şebekeye bağlantısı ve kesintisiz güç kaynağı için TCU3 Tipi EASYLAB kontrolörlerinin ve TAM Tipi adaptör modüllerinin

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER PRS-D410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER PRS-D410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı