T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI"

Transkript

1 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın, Fırat Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimleri görüşüldü: Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimlerinin geldiği şekli ile kabulüne, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. Bu belge 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununun 5. Maddesi gereğince güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

2 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.2.ÜNİVERSİTEMİZ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE AÇILAN BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ İÇİN PUAN TÜRÜNÜN BELİRLENMESİ Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi bünyesinde açılan Balıkçılık Teknolojisi Bölümü için eğitim-öğretim döneminde alınacak olan 40 öğrencinin YGS 2 puan türünden alınması konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi bünyesinde açılan Balıkçılık Teknolojisi bölümü için eğitim-öğretim döneminde alınacak olan 40 öğrencinin YGS 2 puan türünden alınmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi.

3 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.3.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NDE YENİ DERS AÇILMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü müfredat programına eğitim-öğretim yılından itibaren konulmak üzere yeni ders açılmasına ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün, eğitim-öğretim yılından itibaren müfredat programına konulmak üzere BMÜ-217 Proje Yönetim (202) ve BMÜ-103 Bilgisayar Biliminin Temelleri (202) derslerinin açılmasına ve içeriklerinin geldiği şekli ile aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi.

4 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.4.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDAT PROGRAMINDA BULUNAN BAZI DERSLERİN KREDİLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Bölümü müfredat programında bulunan bazı ders kredilerinin değiştirilmesi konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün müfredat programında bulunan ve Eğitim-Öğretim yılından itibaren uygulanmak üzere, BMÜ-101 Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Dersinin (0 2 1) olan kredisinin (1 0 1) ve BMÜ-401 Bilgisayar Mühendisliğinde Tasarım dersinin (0 2 1) olan kredisinin ise (1 2 2) olarak değiştirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.5.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN BAZI DERSLERİNDE ÖNKOŞULLARININ DEĞİŞİKLİĞİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün bazı derslerinde önkoşullarının değiştirilmesine ilişkin tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ders müfredatında yer alan ve aşağıdaki tabloda belirtilen derslerin önkoşullarının değiştirilmesine ve eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. MEVCUT DURUM DERSİN KODU VE ADI ÖN KOŞUL DERSLERİ BMÜ-241 Bilgisayar Bilimi İçin MAT-162 Matematik-II Ayrık Matematik (3 0 3) BMÜ-221 Veri Yapıları (3 2 4) BMÜ-111 Algoritma ve Programlama-I YENİ TEKLİF EDİLEN DERSİN KODU VE ADI ÖN KOŞUL DERSLERİ BMÜ-241 Bilgisayar Bilimi İçin BMÜ-111 Algoritma ve Programlama-I Ayrık Matematik (3 0 3) BMÜ-221 Veri Yapıları (3 2 4) BMÜ-112 Algoritma ve Programlama-II

6 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.6.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN SEÇMELİ DERSİ İLE BAZI DERS KODU DEĞİŞİKLİĞİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünün öğretim yılından itibaren uygulanan ders programında bulunan ve seçmeli olarak okutulan dersin zorunlu, bazı derslerin ise kodlarının değiştirmesi hakkındaki tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Çevre Mühendisliği Bölümü nün öğretim yılından itibaren uygulanan ders programında bulunan aşağıdaki tabloda belirtilen ve seçmeli olarak okutulan dersin zorunlu, bazı derslerin ise kodlarının değiştirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. MEVCUT DURUM ( ) DERSİN KODU VE ADI TULK ECTS AÇIKLAMA ÇMÜ 435 Arıtma Tesisi Hidroliği Seçmeli ÇMÜ 306 Biyolojik Dersler Zorunlu ÇMÜ 332 Temel İşlemler ve Prosesler Laboratuvarı Zorunlu YENİ TEKLİF EDİLEN ( ) DERSİN KODU VE ADI TULK ECTS AÇIKLAMA ÇMÜ 435 Arıtma Tesisi Hidroliği Zorunlu ÇMÜ 344 Biyolojik Dersler Zorunlu ÇMÜ 346 Temel İşlemler ve Prosesler Laboratuvarı Zorunlu

7 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.7.ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ II. ÖĞRETİM PROGRAMI NUMARALI 3. SINIF ÖĞRENCİSİ NİLAY TÜRLEK İN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ VE BAHAR YARIYILLARINDA EĞİTİMİNE ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİNDE ÖZEL ÖĞRENCİ STATÜSÜNDE DEVAM ETME İSTEĞİ Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği II. Öğretim Programı numaralı 3. sınıf öğrencisi Nilay TÜRLEK in, eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında eğitimine Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü nde Özel Öğrenci statüsünde devam etme isteği konulu tarih ve sayılı Dekanlık yazısı görüşüldü: Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği II. Öğretim Programı numaralı 3. sınıf öğrencisi Nilay TÜRLEK in, eğitim-öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında II. öğrenim ücretini ödemek şartıyla eğitimine Özel Öğrenci statüsünde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü nde devam etme isteğinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.8. KURUMSAL ARŞİV POLİTİKASI İLE KURUMSAL AÇIK ARŞİV YÖNERGESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün, Fırat Üniversitesi Kurumsal Arşiv Politikası ile Fırat Üniversitesi Kurumsal Açık Arşiv Yönergesi konulu tarih ve sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Fırat Üniversitesi Kurumsal Arşiv Politikası ile Fırat Üniversitesi Kurumsal Açık Arşiv Yönergesi nin geldiği şekli ile aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi.

9 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.9.ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ BÜNYESİNDE GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİK YÖNETİMİ ANABİLİM DALINDA TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMININ AÇILMASI Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Programı nın açılmasına ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Programı nın açılmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

10 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.10.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BÜNYESİNDE BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI NDA DOKTORA PROGRAMI AÇILMASI Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı nda Doktora programı açılmasına ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı nda Doktora programı açılmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, Oybirliği ile karar verildi.

11 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.11 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE YENİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMASI VE VE DERS EKLENMESİ Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde; Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Doktora Programının açılması, Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Teknolojileri Programı yüksek lisans programının açılması, Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Teknolojileri Programı doktora programının açılması, Çevre Mühendisliği ders listesine yeni ders eklenmesi, Makine Mühendisliği ders listesine yeni derslerin eklenmesine ilişkin tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde; a) Enerji Sistemleri Mühendisliği Doktora Programının açılmasına, b) Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Teknolojileri Programı yüksek lisans programının açılmasına, c) Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Teknolojileri Programı doktora programının açılmasına, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına, d) Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı ders listesine yeni ders eklenmesine, e) Makine Mühendisliği Anabilim Dalı ders listesine yeni derslerin eklenmesinin uygun olduğuna Oybirliği ile karar verildi.

12 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 9.12.ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI VE MESLEKİ ÇALIŞMA I DERSİ İLE İLGİLİ İSİM DEĞİŞİKLİĞİ Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün, Yaz Stajı ve Mesleki Çalışma I dersi ile ilgili isim değişikliği konulu tarihli ve sayılı yazısı görüşüldü: A-Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu nda eğitim-öğretim yılı bahar döneminden itibaren 45 iş günü olarak yapılan yaz stajının 30 iş günü olarak düzenlenmesine, B) eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren aşağıda programı, eski kodu-adı, kredisi ve yeni kodu-adı ve kredisi belirtilen Mesleki Çalışma I dersi isminin, Staj Değerlendirme olarak değiştirilmesine, Oybirliği ile karar verildi. BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI II. SINIF GÜZ YARIYILI Eski Kodu ve Adı Verilecek Yeni Kod ve Adı T U L K AKTS SBB 261 Mesleki Çalışma SBB 261 Staj Değerlendirme zorunlu/seçmeli HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMI Eski Kodu ve Adı Verilecek Yeni Kod ve Adı T U L K AKTS SBH 229 Mesleki Çalışma I. SBH 229 Staj Değerlendirme zorunlu/seçmeli PAZARLAMA PROGRAMI Eski Kodu ve Adı Verilecek Yeni Kod ve Adı T U L K AKTS SBP 229 Mesleki Çalışma I. SBP229 Staj Değerlendirme zorunlu/seçmeli TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI Eski Kodu ve Adı Verilecek Yeni Kod ve Adı T U L K AKTS SBP 229 Mesleki Çalışma I. SBP229 Staj Değerlendirme zorunlu/seçmeli İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI Eski Kodu ve Adı Verilecek Yeni Kod ve Adı T U L K AKTS SBİ 225 Mesleki Çalışma I. SBİ 225 Staj Değerlendirme zorunlu/seçmeli YEREL YÖNETİMLER PROGRAMI Eski Kodu ve Adı Verilecek Yeni Kod ve Adı T U L K AKTS SBY 223 Mesleki Çalışma I. SBY 223 Staj Değerlendirme zorunlu/seçmeli

13 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ NE AİT SENATO ESASLARININ 24.MADDESİ NİN B BENDİNİN DÜZENLENMESİ Fırat Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ne ait Senato Esaslarının 24. Maddesi nin b bendinin düzenlemesine ilişkin Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün, tarih ve sayılı Müdürlük yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Fırat Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ne ait Senato Esaslarının 24. Maddesi nin (b) bendinin aşağıdaki şekilde düzenlenmesinin; b) Bir Öğrenci; bilimsel hazırlık programı hariç, bir yarıyılda seminer, tez ve dönem projesi hariç normal şartlarda en çok 15 ulusal kredi (24 AKTS) ve tekrar almak zorunda kaldığı ders olması halinde en çok 18 ulusal kredilik (30 AKTS) derse kaydolabilir. Uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Kurul Üyeleri: Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Prof. Dr. Hasan ALLİ Prof. Dr. Nuri ORHAN Prof. Dr. Ahmet KAZEZ Prof. Dr. Sadettin TANYILDIZI Prof. Dr. Rifat ÇOLAK Prof. Dr. Fikret KARATAŞ Prof. Dr. Enver ÇAKAR Prof. Dr. Gıyasettin ARSLAN Prof. Dr. Ömer Osman UMAR Prof. Dr. Rahmi DOĞANAY Prof. Dr. Ubeyde İPEK Prof. Dr. Ahmet ÖZER Prof. Dr. Dursun ŞEN

14 Prof. Dr. Z. Hakan AKPOLAT Prof. Dr. Yasin VAROL Prof. Dr. İrfan ORHAN Prof. Dr. Kadir SERVİ Prof. Dr. Halil HASAR Doç. Dr. Mustafa KAPLAN Doç.. Dr. Zahir KIZMAZ Doç.Dr. Mukadder BOYDAK ÖZAN Prof. Dr. Cengiz ARSLAN Yrd. Doç. Dr. Yavuz DEMİRTAŞ Prof. Dr. Yusuf ÖZKAN Prof. Dr. İhsan DAĞTEKİN Doç. Dr. Servet YILDIZ Prof. Dr. İhsan HALİFEOĞLU Prof. Dr. Gürsel DİNÇ Doç. Dr. Tarık ÖZCAN Prof. Dr. Erdal DUMAN Doç.Dr. Hasan GÜL Doç. Dr. Ahmet Orhan GÖRGÜLÜ Doç. Dr. Nihat TOSUN Öğr. Gör. Naim ARSLANMİRZA Prof.Dr. Şener DEMİREL Prof. Dr. Etibar PENAHLI Doç. Dr. Mehtap YEŞİLORMAN Prof. Dr. H. Mehmet SOYSALDI Doç. Dr. Mustafa YAĞBASAN Prof. Dr. Ahmet AKSIN Prof. Dr. Yakup DEMİR Prof. Dr. Naim SAĞLAM Prof. Dr. Mehmet Horik KORKUT Prof. Dr. Asaf VAROL Prof. Dr. Yaşar DOĞAN Prof. Dr. Metin BAYRAKTAR Prof.Dr. Hasan ALLİ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Rifat ÇOLAK Prof.Dr. Enver ÇAKAR Dekan Vekili Prof.Dr. Ömer Osman UMAR Yrd.Doç.Dr. Kürşat Esat ALYAMAÇ Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Zühtü Hakan AKPOLAT Dekan Vekili Prof.Dr. İrfan ORHAN E-İmzalıdır Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ Rektör Prof.Dr. Ahmet KAZEZ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fikret KARATAŞ Dekan Prof.Dr. Gıyasettin ARSLAN Dekan Prof.Dr. Saadettin TONBUL Dekan Vekili Prof.Dr. Dursun ŞEN Dekan Prof.Dr. Yasin VAROL Dekan Prof.Dr. Kadir SERVİ

15 Dekan Prof.Dr. Halil HASAR Prof.Dr. Zahir KIZMAZ Enstitü Müdürü Prof.Dr. Cengiz ARSLAN Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Yusuf ÖZKAN Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Servet YILDIZ Doçent Prof.Dr. Gürsel DİNÇ Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Erdal DUMAN Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Ümit ÇAKIL Müdür Yardımcısı Prof.Dr. Şemsettin CİVELEK Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. H.Mehmet SOYSALDI Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Ahmet AKSIN Prof.Dr. Naim SAĞLAM Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Asaf VAROL Dekan Prof.Dr. Mustafa KAPLAN Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mukadder BOYDAK ÖZAN Enstitü Müdürü Yrd.Doç.Dr. Yavuz DEMİRTAŞ Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. İhsan DAĞTEKİN Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. İhsan HALİFEOĞLU Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Tarık ÖZCAN Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Hasan GÜL Doç.Dr. Nihat TOSUN Meslek Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Şener DEMİREL Doç.Dr. Mustafa YAĞBASAN Doçent Prof.Dr. Yakup DEMİR Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Horik KORKUT

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 3.1.ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ II. ÖĞRETİM PROGRAMI 1. SINIF 11532430 NUMARALI

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 2.1.ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ (İ.Ö.) ÖĞRENCİLERİNDEN 130902071

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 1.1.ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI NIN, ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 2011-2012 ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 8.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 1. SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN FİZ-112 FİZİK-II

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Oturum Saati 10:00 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 7.1. ÜNİVERSİTEMİZ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI VE 40 ÖĞRENCİ ALINMASI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /5 Üniversitemiz Senatosu 07.03.2013 Perşembe Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 06/01/2015-70616 T.C. Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.1.ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME KILAVUZU TABLO 3B.2 DE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ ELAZIĞ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 23/12/2014-69014 T.C. Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki 9.1. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 16/11/ /2 Üniversitemiz Senatosu 16/11/2012 Cuma Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2015-71772 Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ALİ İHSAN ŞEYHAN IN, İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMININ

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 09.04.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 28.12.2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 Üniversitemiz Senatosu 02.06.2017 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/06/ /10 Üniversitemiz Senatosu 28.06.2016 tarihinde saat 10.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5 Üniversitemiz Senatosu 13.01.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2018 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/04/ /8 Üniversitemiz Senatosu 28.04.2016 tarihinde saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 23/10/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 23/10/ /2 Üniversitemiz Senatosu 23.10.2015 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6 Üniversitemiz Senatosu 07.02.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01.07.2013 2012-2013/9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01.07.2013 2012-2013/9 01.07.2013 2012-2013/9 Üniversitemiz Senatosu 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 10.00 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /10 Üniversitemiz Senatosu 15.05.2018 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2017 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /12 18.07.017 016-017/1 Üniversitemiz Senatosu 18.07.017 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/02/ /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/02/ /8 Üniversitemiz Senatosu 24/02/2012 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/06/ /12 Üniversitemiz Senatosu 26.06.2015 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 19/02/ /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 19/02/ /7 Üniversitemiz Senatosu 19.02.2016 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/06/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/06/ /9 Üniversitemiz Senatosu 10.06.2016 tarihinde saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16 Üniversitemiz Senatosu 29/04/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8 Üniversitemiz Senatosu 12.06.2013 Çarşamba Günü saat 16.30 da Rektör Prof.Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /9 Üniversitemiz Senatosu 12.05.2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /8 Üniversitemiz Senatosu 21.03.17 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/09/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/09/ /1 Üniversitemiz Senatosu 26.09.2016 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 24/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 24.11.2016 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 03/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60503 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 01/07/2014 tarihinde saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /11 16.08.2013 2012-2013/11 Üniversitemiz Senatosunun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/9.12 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/2011 2010-2011/17

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/2011 2010-2011/17 Üniversitemiz Senatosu 01/06/2011 Çarşamba Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /13

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /13 Üniversitemiz Senatosu 11.08.2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/11/ /3 Üniversitemiz Senatosu 12/11/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /7 Üniversitemiz Senatosu 22.05.2013 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/07/ /18 Üniversitemiz Senatosu 01/07/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuyu görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/12/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/12/ /5 Üniversitemiz Senatosu 31/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11.01.2013 2012-2013/3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11.01.2013 2012-2013/3 Üniversitemiz Senatosu 11.01.2013 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/08/ /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 26/08/ /11 Üniversitemiz Senatosu 26.08.2016 tarihinde saat 14:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /4 Üniversitemiz Senatosu 15.02.2013 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9 Üniversitemiz Senatosu 11/02/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/10/ /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 10/10/ /3 Üniversitemiz Senatosu 10/10/2011 Pazartesi Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/10/ /2

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 31/10/ /2 Üniversitemiz Senatosu 31.10.2016 tarihinde saat 15:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 22/09/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 22/09/ /1 Üniversitemiz Senatosu 22/09/2011 Perşembe Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN BÖLÜM VE ANABİLİM DALLARININ DAĞILIMI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/10/ /1

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/10/ /1 Üniversitemiz Senatosu 12/10/2012 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5 Üniversitemiz Senatosu 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 13.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Toplantı gündeminin oylanması. 2018-132 2018-133 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 15:00 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 01.08.2013 2012-2013/10 Üniversitemiz Senatosunun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/9.12 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 02.04.2015 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi : 02.04.2015 Eğitim Komisyon Karar No: 809 Eczacılık Fakültesi Fakülte Kurulu nun Eczacılık Fakültesi lisans eğitiminde verilmekte

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 14/03/2014 14:30 Yönetim Kurulu 2013-2014/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 14/03/2014 14:30 Yönetim Kurulu 2013-2014/10 Evrak Tarih ve Sayısı: 20/11/2014-64069 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14/03/2014 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 30/03/2015 14:30 2014-2015/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 30/03/2015 14:30 2014-2015/11 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. MUZAFFER ÖZLİ NİN ANNE ÜNİVERSİTESİ NDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın, Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Muzaffer

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/09/2011 2010-2011/22

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/09/2011 2010-2011/22 Üniversitemiz Senatosu 07/09/2011 Salı Günü saat 13.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 30/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /3

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /3 Üniversitemiz Senatosu 01.11.2017 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 20 Eylül 2016 Toplantı Sayısı : 11 Karar:1 Üniversitemiz ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüleri Makine Mühendisliği Anabilim

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/ /11

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 01/06/ /11 Üniversitemiz Senatosu 01/06/2012 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.05.2015 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, İktisat Anabilim Dalına bağlı; Bankacılık ve Finans Uzaktan Öğretim (Online) Tezsiz

Detaylı