Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu."

Transkript

1

2 AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir. Çalışanlarımızın her birisi kendi alanlarında en az 10 yıllık tecrübeleriyle yazılım ve teknoloji konusunda müşterilerimize çok geniş bir çözüm alanı sunarken AKTEM lojistiğin kuruluşumuza verdiği destek nedeniyle özellikle AVM lere çözümler üretmeyi de sektöre bir vefa borcu olarak görmekteyiz.

3 Sahip Olduğumuz Farklı bakış açısı eksik ya da daha iyi yapılabilecek şeyleri fark etmemizi ve bu konulara yönelik çözümler oluşturmamızı kolaylaştırmakta. Mesela bizim sektörle ilgili fark ettiğimiz ilk şey AVM' lerin yaptıkları etkinlik ve kampanyaların yeterince duyuramadığı. Yaptığımız saha çalışmalarında gördük ki AVM lerden alışveriş yapan insanların çok büyük bir kısmı kampanya ve etkinlikleri bilmiyorlar. AVM ler kendi sitelerinde ve değişik mecralarda bu duyuruları yapıyorlar ama anlaşılıyor ki hala ulaşılmak istenen noktadan çok uzaktalar. Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AVMCebimde yi yaptık.

4 Aslında AVMCebimde AVM ler ile ilgili tüm konularda AVM müşterilerine destek olmak için hazırlanmış büyük bir proje. Bu projenin ilk adımı; AVM lerde gerçekleştirilmekte olan indirim, kampanya ve etkinliklerin güncel ve eksiksiz olarak AVMCebimde kullanıcılarına ulaştırılmasından oluşmakta. Bunun için sitesini kurduk. Günden güne büyüyen editör ve AVM gezgini kadromuzla AVM ler deki tüm etkinlik ve kampanyaları güncel olarak takip etmekte, kullanıcılarımız ve AVM yönetimleri ile paylaşmaktayız.

5

6 AVMCebimde ye web üzerinden ulaşılabilmekte ancak biz kullanıcılarımıza daha geniş bir alanda hizmet verebilmek için mobil uygulamamızı geliştiriyoruz. Kullanıcılarımız mobil uygulamamızı telefonlarına indirdiklerinde bu bilgi akışını daha özel içerikler eşliğinde takip edebilecekler. İstemeleri halinde genel ya da bulundukları lokasyonla ilgili tüm AVM etkinlikleri hakkında bilgilendirici notifikasyonlar da alabilecekler.

7

8 AVMCebimde yi indirip kullanacak kişilere vaat ettiğimiz şey bizimle çalışmakta olan tüm AVM ler ile ilgili memnuniyetlerini en yüksek seviyeye çıkartmak. Müşterilerin AVM ler deki sıkıntıları ile ilgili sordukları sorular bizim alt proje isimlerimiz oldu. İlk olarak alışveriş yapmak istiyorum bana en yakın AVM nerede? AVMCebimde size en yakın AVM yi buluyor ve size yol tarifi yapıyor. Gitmek istediğim mağaza bana en yakın hangi AVM de var? AVMCebimde size istediğiniz mağazanın en yakın hangi AVM de olduğunu söylüyor. AVM içerisinde gitmek istediğim mağaza ya da hizmet nerede? AVMCebimde size gitmek istediğiniz mağaza ya da hizmetin yerini tarif ediyor.

9 Bu konuda biraz durmak istiyorum. Kapalı alan navigasyonu yatırım gerektiren zorlu bir süreçtir. Bu hizmeti veren bazı firma ve AVM ler bulunmakta. Ancak bizim yenilikçi yaklaşımımız ile AVM lerden bu konuda hiçbir yatırım yapmasını beklemeden AVMCebimde kullanıcılarına AVM içi yol tarifi hizmeti sağlıyoruz. Bu iş için yapay zeka kullanıyoruz. Sanırım sadece bu bile kullandığımız teknoloji ve yeteneklerimiz konusunda bir fikir verecektir. AVM nin müşteri servisi nerede? AVM müşterileri ile yaptığımız saha çalışmalarında gördük ki en başarısız AVM hizmetlerinden birisi AVM müşterileri için verilen servis hizmeti. AVMCebimde üyesi AVM lerin müşterilerine istedikleri AVM nin servisini anlık olarak takip edebilecekleri, servis yaklaştığında onları ikaz edecek ayrıcalıklı bir hizmet sunuyoruz. Sunduğumuz bu hizmet AVM lerin neredeyse tamamen kaldırmaya başladığı servis hizmetlerini yeniden ve daha etkili şekilde geri döndüreceğini düşünüyoruz.

10 AVM otoparkında arabamı bulamıyorum? Herkesin mutlu bir AVM günü sonunda kocaman AVM otoparkında arabasının yerini unutarak sıkıntı yaşamasına sebep olan en az bir anısı vardır. AVMCebimde kullanıcılarımıza bizimle çalışan AVMlerin otoparklarında araçlarının yerlerinide tarif edebiliyor. Bu hizmetlerin hepsini tek uygulama altında kullanıcılarımıza veriyoruz.

11 Ülkemizin ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde AVM lere gelecek müşteri sayısını arttırarak ekonomik mücadele sırasında AVM lerin yanında olmak istiyoruz. AVMCebimde verdiği hizmetlerle buna katkı sağlıyor. Başka ne yapabiliriz diye düşünürken AVM lerde oynanabilecek ve AVM lere müşteri çekebilecek bir oyun tasarlamaya karar verdik ve indirim yıldızını tasarladık. İndirim yıldızı eğlence seven gençleri, indirim kovalayan AVM müşterilerini, alacağı ürün için indirim bekleyen müşterileri, ihtiyacı olmayıp ta bu fiyata bu ürün kaçmaz diyecek müşterileri ve daha birçoklarını etkisi altına alacak bir hazine avı oyunudur. Oyun mobil cihazlar için tasarlanmıştır.

12 Oyunun temel motivasyonu AVM müşterilerine, başka yerlerde bulamayacakları indirimli ya da ücretsiz ürün ve hizmetlere hazine bulma heyecanı ile ulaşmalarını sağlamaktır. Oyunun amacı ise müşterilerin AVM lere girmesini sağlamak, AVM ye giren müşterilerin de mağazaları gezmesini sağlamaktır. Bunun yanında indirim yıldızı oyununun mağazaların stok eritme yolu olarak da kullanabilecekleri ayrı bir mecra olacağını düşünüyoruz. İndirim yıldızı temelde bir hazine avı oyunu. Oyunculardan AVM içerisinde saklanmış olan kioskları bulmaları ve kioskların üzerindeki kare kodları telefonları ile okutmalarını istiyoruz. Bunun için onlara değişik ipuçları veriyoruz. Yeterince yıldızı bulup kare kodları okutan oyuncular, önceden belirlenmiş seçtikleri ürünleri ya da hizmetleri indirimli olarak satın alma hakkına sahip oluyorlar.

13 Oyuncu indirim yıldızı oyununu açtığında kendisine yakın AVM' lerdeki oyunları görüyor ve ürünleri kontrol edebiliyor.

14 Oyuncumuzun adı Ayşe olsun. Ayşe nin uzun zamandır almak istediği ayakkabı oyunda ve hiçbir yerde bulamayacağı kadar indirimli. Ancak Ayşe nin bu ayakkabıyı alması için yapması gereken şeyler var.

15 Önce AVM' ye girecek. Sonra indirim yıldızındaki maskot karakterimiz fırsatçı ona ilk ipucunu verecek. "Yeni sezon kotlar gelmiş bence bir göz atmalısın!!!"

16 Ayşe AVM' deki tüm kot mağazalarına girecek ve bizim indirim yıldızı kioskumuzu sakladığımız mağazayı bulacak. Burada telefonu ile kiosktaki kare kodu okutan Ayşe ilk yıldızı almış olacak. Ama macera daha bitmedi. Şimdi sıra ikinci ipucunda. "3. Kattaki spor ayakkabılar çok moda bu sene." Ayşe 3. Kata çıkacak ve tüm spor mağazalarını dolaşacak. Ve Ayşe ikinci yıldızı da buldu yıldızlarda bu şekilde saklı ve Ayşe nin o mağazalara girerek bulmasını bekliyorlar.

17 Ayşe beşinci ve son yıldızı da bulduğunda artık o ayakkabıyı o fiyata almak için önünde hiçbir engel kalmadı. Telefonunda oluşturulan kare kod ile ürünü alacağı mağazaya gidecek ve kasadaki görevliye Ben indirim yıldızı oynadım ve özel indirim hakkı kazandım diyerek telefonundaki kare kodu gösterecek ve ayakkabısını alacak. Ayşe o gün bu ayakkabıyı almayacaktı. Ayşe o gün AVM ye gitmeyecekti. Ayşe o gün AVM deki bu mağazaları gezmeyecekti. Ama indirim yıldızını oynayarak bunların hepsini yaptı.

18 Biz AVMCebimde projesini sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Yakın gelecekle ilgili ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz çok. Mesela şöyle bir geleceği hayal edin; AVM ye gelen her müşteri daha AVM yaklaşırken hissediliyor. AVM nin girişinde ismi ile karşılanıyor. İhtiyaçları bilindiği için ona uygun kampanyalar girişteki ekranlarda ona gösteriliyor. Müşteri gittiği her mağazada kapıda adı ile karşılanıyor, karşılayan kişi müşterisinin daha önceki alışverişlerinden ihtiyacını ve tarzını biliyor ve bu sayede ona en uygun örnekleri ona gösteriyor. Alışveriş sonrası sürekli gittiği yemek katındaki restoranda rezervasyon yapıyor. Biz AVMCebimde üyelerine bu ayrıcalıkların hepsini kısa bir süre içinde sağlamak istiyoruz.

19

20

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ?

BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? BİZ GELECEĞE HAZIRIZ YA SİZ? Web Yazılımları Mobil Uygulamalar AR / VR Uygulamaları HoloLens Uygulamaları Bina İçi Navigasyon Siber Güvenlik ibeacon Uygulamaları Nesnelerin İnterneti (IOT) Dijital Pazarlama

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

Merhaba! Karşınızda Pisano;

Merhaba! Karşınızda Pisano; Merhaba! Karşınızda Pisano; Pisano, firmanızın müşteri ilişkilerini yönetmesine odaklanmış mobil çözümler sunar. Pisano ürünleri, işletmenizi mutlu ve sadık müşterilerle doldurmanın en hızlı ve en akıllı

Detaylı

ÖNEMLİ ANLARI KAZANMAK: Her zaman doğru zamanda doğru mesajla doğru insana ulaşmak.

ÖNEMLİ ANLARI KAZANMAK: Her zaman doğru zamanda doğru mesajla doğru insana ulaşmak. ÖNEMLİ ANLARI KAZANMAK: Her zaman doğru zamanda doğru mesajla doğru insana ulaşmak. Bugün bildiğimiz anlamıyla online olma dönemi sona erdi. Artık online olmuyoruz, online yaşıyoruz ; her zaman açığız,

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Merhaba! Karşınızda Pisano;

Merhaba! Karşınızda Pisano; Merhaba! Karşınızda Pisano; Pisano, firmanızın müşteri ilişkilerini yönetmesine odaklanmış mobil çözümler sunar. Pisano ürünleri, işletmenizi mutlu ve sadık müşterilerle doldurmanın en hızlı ve en akıllı

Detaylı

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Online Mobilya Alıverişi Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Internetten mobilya almak isteyenlere, önemli ipuçları! 1 Mobilyayı daha ucuza ve yorulmadan almak Ekonomik fiyat Yorulmadan alışveriş

Detaylı

bunları biliyor muydunuz? primo Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar NEDIR

bunları biliyor muydunuz? primo Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar NEDIR primo bunları biliyor muydunuz? Bill Gates Mark Zuckerberg oyuncak robot codie code.org bulmacalar A M T I R O G L A NEDIR? U D KO AB L E M A G! P A Y N U OY Büşra Başlantı Esra Kahraman Gülçin Türkoğlu

Detaylı

Her katı ayrı bir dünya...

Her katı ayrı bir dünya... www.evdema.com Avcılar Merkez Her katı ayrı bir dünya... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Evdema şık tasarımlı showroomlarını yedi şubesinde de yaşatıyor.yaşam alanınızın ihtiyacı, dünya markalarını tek

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne?

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Konular Otomotiv, mobil, Mobil cihazlar, otomobil satın alma yolculuğunu değiştirdi. Öğle yemeği molasında

Detaylı

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü:

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine

Detaylı

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir.

FRANCHISE TANITIMI. Dogo müşterisi; yaşamına renk katmak isteyen, kişiliğini kendine özgü yansıtmayı seven 7'den 70'e herkestir. DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO; T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin kendini mutlu ve farklı

Detaylı

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri, FRANCHISE TANITIMI DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF

MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF MARKA GENİŞLEME STRATEJİSİ NOMA POZİTİF KAMPEREST OUTDOOR çatısı oluşturuyoruz. Bu çatı altında 3 farklı marka ile başlayıp, ihtiyaca ve talebe göre çoğaltılabilecek segmentlere bölüyoruz. AVCI KAMP Kamperest

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Sedna Mobile TourSale

Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile TourSale Sedna Mobile Toursale Android cihazlar üzerinde çalışmaktadır. Rehberin sahada kolay satış yapması, biletlerin sisteme online olarak işlenmesi ve iş yükünün hafifletmesi düşünülerek

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR

BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR BNP PARIBAS INTERNATIONAL HACKATHON TEMALAR Tema 1: Kişiye Özel ve İhtiyaçlara Uygun Müşterilere finansal hizmetler sunarken herkes için uygun tek bir yaklaşım olmadığına inanıyoruz. Teknolojinin gelişmesi,

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Kullanım kılavuzu HERE Drive Kullanım kılavuzu HERE Drive Baskı 1.0 TR HERE Drive HERE Drive uygulaması sesli yönlendirmeli adım adım yol tarifleri ile gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Bulunduğunuz

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız.

Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız. Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız. STANDARTLARIN ÖTESİYLE TANIŞIN www.bestpoint.com.tr /bestpointcomtr BESTPOINT BATIKENT; Makro, Makro grup şirketler bünyesinde bulunan

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

AVM check-up. MallX. Alışveriş Merkezi Araştırmaları. www. mallx.org. AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır.

AVM check-up. MallX. Alışveriş Merkezi Araştırmaları. www. mallx.org. AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır. AVM check-up Alışveriş Merkezi Araştırmaları MallX AVM nin verimliliğini ölçer ve diğer AVM ler ile karşılaştırır. Markayı doğru konumlandırmaya yardım eder. AVM ler içindeki sıcak satış noktalarını gösterir.

Detaylı

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu www.izibiz.com.tr 1 Telekom alan ndaki tecrübemizi, gücümüzü, enerjimizi ve yenilikçi ye il dostu kirlerimizi E-Dönü üm Platformunda lider servis sa lay c olmak üzere

Detaylı

KENT MOBİL, WEB UYGULAMALARI TURİZM DEĞERLERİNİN. Vol.3

KENT MOBİL, WEB UYGULAMALARI TURİZM DEĞERLERİNİN. Vol.3 KENT TURİZM DEĞERLERİNİN MOBİL, WEB UYGULAMALARI Vol.3 KENT TURİZM DEĞERLERİNİN MOBİL, WEB UYGULAMALARI GEÇMİŞTE TURİZM GÜNÜMÜZDE TURİZM GELENEKSEL TURİZM METODU OLARAK KENT REHBERLERİ VE HARİTALAR TURİSTLERİN

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği...

Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... Dünün Rüyası, Bugünün Gerçeği... 1972 yılından itibaren yüksek standartlarda çözümler sunmak ilkesiyle kurulan Evdema, Türkiye de Eczacıbaşının en büyük münhasır bayiliğini yapmak ile başlamış olup, sonrasında

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

7.SINIF YÜZDELER. Sefa TUNCAY

7.SINIF YÜZDELER. Sefa TUNCAY 5) Maliyeti 80 TL olan bir ayakkabı % 90 kar ile satılırsa ayakkabının satış yatı kaç TL olur? Yüzde Problemleri 1) 150 TL ye alınan bir mal % 40 indirimle satılırsa satış yatı kaç TL olur? Malın % 40

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar...

BASIN BÜLTENİ. Reklamcılar farklı eğitimlerden geliyorlar... BASIN BÜLTENİ Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiye nin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan Reklam Çalışanları Memnuniyeti ve Beklentileri araştırması tamamlandı. Araştırmada

Detaylı

Başlangıç Ayarları. www.trippersoft.com

Başlangıç Ayarları. www.trippersoft.com Başlangıç Ayarları www.trippersoft.com Tripper > Kullanıcı Ayarları 1 LOGO Sys de TRİPPER kullanacaklar için birer kullanıcı açıyoruz. (Bu kullanıcıların her biri için LOGO programı içinde SATIŞ ELEMANI

Detaylı

WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI

WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI Wisconsin eyaletinde yer alan, Amerika nın en büyük eğlence su parkı olan Wilderness Hotel Golf&Resort te, Campus 2015 Work and Travel katılımcılarını

Detaylı

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00

www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 www.dbnet.com.tr info@dbnet.com.tr +90 (312) 480 03 00 İNSAN-BİLGİSAYAR ETKİLEŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞİMİ 1970 lerdeki mouse-klavye bilgisayar-insan etkileşiminden başlayan gelişim 1990 larda dokunmatik

Detaylı

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi

Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Eğitimde Bilişim Teknolojilerinin Yeri Ve Önemi Sunumumuza Bir Soru İle Başlayalım Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru1: Hangisini Kullanıyorsunuz? Laptop Tablet Masaüstü Pc Akıllı Telefon Soru2:

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yazar Jason Spero Yayınlanma tarihi: Mayıs 2017 Konular: Mobil, Deneyim ve Tasarım İnsanların beklediği ve pazarlamacıların sunabildiği

Detaylı

Master Tanıtım Sunumu

Master Tanıtım Sunumu Master İstanbul, 08/09/2015 INNOTE NEDiR? INNOTE NASIL ÇALISIR? NEDEN INNOTE? INNOTE ÖZELLiKLERi? INNOTE EKRAN GÖRÜNTÜLERi INNOTE NEDiR? Web tabanlı online bir sistemdir. Fikir yönetiminin daha hızlı

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ.

MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ. MOBİL YEMEK KARTI VE YEMEK SİPARİŞİ Ortak Mutfak, iş derneklerinin, kendilerine ait bir markayla, yemek kartı ve yemek siparişi işine hemen başlamalarını sağlayan bir hizmettir. Bu dokümanda,bir İŞ DERNEĞİ

Detaylı

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media iletişim bültenidir. GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media bu ay Gıda Zincir Marketler sektörünün medya iletişimlerini mercek altına aldı. Bu raporda, pazarda yer alan markaların medya

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR

AFİLLİ EĞİTİM REHBERİ- Copyright By Alia RİOR syf. 1 2015 Alia RİOR. Tüm hakları saklıdır. Bu ekitap, Alia RİOR (yazar) tarafından publitory.com da yaratılmış ve yazarın kendisi tarafından Creative Commons Attribution-NonCommercial- NoDerivs CC BY-NC-ND

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Bilişim Garaj Akademisi Nedir?

Bilişim Garaj Akademisi Nedir? Bilişim Garaj Akademisi Nedir? Bilişim Garaj Akademisi, 7-16 yaş arası çocuklarımıza programlama, web tasarımı, 3D tasarım, robot tasarım ve üretimi gibi üretici bilişim becerileri kazandıran ilk online

Detaylı

Ön Eleme Vakası. 7 Mart 2016. 2016 Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır

Ön Eleme Vakası. 7 Mart 2016. 2016 Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır Ön Eleme Vakası 7 Mart 2016 2016 Quattro Business Consulting Tüm Hakları Saklıdır Ön Eleme Vakası (1/2) Perakende mağazacılığı alanında faaliyet gösteren firmaya yaklaşık bir sene önce katılmıştı İlknur.

Detaylı

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball

BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball BTÖ 716 Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı Yahya İLTÜZER 06.11.2014 Tasarım Belgesi Snowball Yahya İLTÜZER 2014 Version 1.0 İçindekiler Oyuna Genel Bakış... 4 Oyun Odağı... 4 Oyunun Hikayesi... 5 Tür...

Detaylı

RPMNET WOLVOX REPORTER

RPMNET WOLVOX REPORTER RPMNET WOLVOX REPORTER TANITIM : EFAR YAZILIM LTD.STI Tarafından Geliştirilen EFAR Wolvox Reporter AKINSOFT Wolvox Kullanıcılarının Android İşletim Sistemi Yüklü Cep Telefonlarından Online Olarak Kullandıkları

Detaylı

Captain d e.

Captain d e. c o Captain d e www.makerbee.net/captain-code çocuklara neden kod'lama (programcılık) öğretmetliyiz? Steve Jobs ; Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli.

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Toplam Perakende 2016

Toplam Perakende 2016 www.pwc.com.tr/toplamperakende Toplam Perakende 2016 Orhan Öztürk Yusuf Bulut 20 Toplam perakende 2016 raporunda önemli noktalar Araştırmanın 6. yılı Asya nın genişlemiş katılımı: Tayland, Singapur & Malezya

Detaylı

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar.

Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. SKTBBarkod Programı Marketler, yedek parçacılar, kırtasiyeler ve barkod & karekod ile satış yapan diğer tüm işletmeler için daha fazla kâr etmeyi sağlar. Cironuzu takip eder, kârınızı görürsünüz En çok

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA Evinizi Dünyaya Bağlayın! HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA SİTE www.onaybilisim.com Temizlik Evin belli bir kısmının yada hepsinin temizlenmesi için talepte bulunulmasını sağlar. Ütü Evde biriken

Detaylı

Mutlu Müşteriler. Kararsız Müşteriler. Mutsuz Müşteriler

Mutlu Müşteriler. Kararsız Müşteriler. Mutsuz Müşteriler ANKETCHI Müşterileriniz Sizden Memnun Mu? Her gün yüzlercesine ürün ve hizmet sattığınız müşterileriniz sizden memnun mu? Müşterileriniz sizin hakkınızda ne düşünüyor? Uzak mağazalarınızın müşteri memnuniyet

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Facebook Reklamları Ben https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Markalar Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı. 1.320.000.000 aylık

Detaylı

Artı Teminat Ayrıcalıkları

Artı Teminat Ayrıcalıkları Sompo Japan, artık gündelik hayatınızda da yanınızda Yapacağınız artı teminat kasko ile gündelik hayatınızda sürekli kullandığınız hizmetlere indirimli ve ayrıcalık olarak ulaşabileceksiniz. Türkiye geneline

Detaylı

VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER

VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER LED AYDINLATMA UYGULAMA ALANLARI 2014 1 2 VESTEL CITY: TASARIMIN HAYAT BULDUĞU YER YAPACAKSAN EN İYİSİNİ YAP, GİDECEKSEN EN UZAĞA GİT, ÇIKACAKSAN EN YÜKSEĞE ÇIK, OLACAKSAN EN GÜÇLÜSÜ OL. Ahmet Nazif ZORLU

Detaylı

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA

ELEKTRONİK MARKET FAST-FOOD MODA 1 Karamustafa Kardeşler Ltd. Şti. ve Kayışoğlu Ltd. Şti. Yatırım Ortaklığı'nın 04 Ocak 2013 tarihinde açılışı yapılan Ordu'nun en büyük alışveriş merkezi Fatsa Cıty Avm etkileyici bir büyüklük ve benzersiz

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

www.innova.com.tr Digital Signage Çözümleri

www.innova.com.tr Digital Signage Çözümleri www.innova.com.tr Çözümleri Broşür, afiş ve tabelalardan kurtulun, müşteriyle en etkili iletişimi kurun. Hedef kitleyle en etkili iletişim Müşteriye dönen yeni yüzünüz: Kiosk Sistemleri Bugüne kadar; broşür,

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

E-Devlet Kapısı Uygulamaları

E-Devlet Kapısı Uygulamaları E-Devlet Kapısı Uygulamaları SUNUM İÇERİĞİ Belediyemizin Sunduğu Hizmetler E-Devlet ve E-Devlet Kapısı Nedir? Yapmış Olduğumuz E-Devlet Projeleri E-Devlet Kapısından Sağlanan Kazanımlar Yapmayı Planladığımız

Detaylı