Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya"

Transkript

1 Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel Faks: info@yonderkoleji.com MART AYININ KONUSU ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR SAKARYA İstiklal Mah. 2. Cadde No:52 Serdivan/SAKARYA Tel: ESKİŞEHİR Sümer Mah. Ocakbaşı Sok. No: 1 ESKİŞEHİR TEL: Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya başlar. Bu deneme araştırma girişimlerini rahatlıkla yürütebileceği ortamın ve oyuncakların sağlanması önemlidir. Seçilen oyuncak çocukta merak uyandırmalı, kas gelişimini desteklemeli, girişimciliği ve düş gücünü arttırmalıdır. Daha da önemlisi çocuğu problem çözmeye yönlendirmelidir. ANKARA ORAN Rafet Canıtez Cad. Mustafa Fehmi Gerçeker Sok. No: 8 TEL : AYDIN Mimar Sinan Cad sok. No:1 AYDIN TEL: Çocuğun isteyerek ve hoşlanarak içinde yer aldığı fiziksel, bilişsel, dilsel, duygusal ve sosyal gelişiminin temeli olan oyun, etkin bir öğrenme süreci olmasının yanı sıra çocuğun kendini ifade etmesine olanak sağladığı için de önemlidir. Çocuk oyun aracılığıyla duygusal yönden rahatlar ve çevresindeki bireylerle ilişkilerinde kendisine düşen rolü oynayarak kişilik gelişimini sürdürür. ADANA Süleyman Demirel Bulvarı Karslı Mah. Gölkonağı 16, Ticaret Borsası Lisesi Karşısı ADANA TEL: BURSA Odunluk Mah. Lefkoşe Cad. No:131 Nilüfer/BURSA Tel: Oyuncakları yaşlara göre gruplandırdığımızda; bebeklik döneminde tüm duyuları uyaran renkli ve ses çıkaran çıngırak, dönence gibi oyuncaklar cazip gelmektedir. Bu dönemlerde merakları artmış olan çocuklar deneme yanılma yoluyla basit problemlerin çözümünü bulabilir, değişik şekil ve boyutlardaki tüm araç ve gereçleri oyuncak gibi kullanarak yeni oyunlar yaratabilmektedir. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL:

2 ANKARA ÜMİTKÖY Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/ANKARA TEL: İSTANBUL KEMERBURGAZ Mithatpaşa Mah. Davutpaşa Korusu Mevkii, Kızılağaç Sok. No:10 Eyüp/İSTANBUL TEL: İSTANBUL ATAŞEHİR Atatürk Mah. Girne Cad. Ölmez Sok. No: 18 Ataşehir/İSTANBUL TEL: İSTANBUL BAHÇEŞEHİR Bahçeşehir 2nci Kısım. Yamaç Çıkmazı Sok. No: 16 Villa 7 Bahçeşehir. İstanbul TEL: KONYA Kürden Mah. Yaka Ca d. No:131 Meram /KONYA TEL: : BARTIN Gölbucağı Mah. Gölbucağı Cad. No:61 BARTIN TEL: İSTANBUL FLORYA Şenlikköy Mah. Selvi Sk. No:15 FloryaBakırköy /İSTANBUL TEL: Faks: Yaşı büyüdükçe mutfak ve tamir malzemeleri, oyuncak bebekler, arabalar ve tabancalar da okul öncesi çocukların gözdesidir. Mutfak oyuncakları ile yemek yapması bir kız çocuğu için cinsiyet gelişiminde anneyi model olarak almasında etkindir. Aynı durum tamir oyuncakları ile oynayan erkek çocuk içinde babayı örnek almasında önemlidir. Çocuk büyüdükçe oyuncakları arasına satranç, kızmabirader gibi grup oyuncakları eklenmekte, hayal gücü ve yaratıcılığa fırsat veren legolar ve inşa oyuncakları ilgi alanlarını oluşturmaktadır. Legolarla çeşit çeşit biçimler yaratmak, modelleri yeniden kurmak çocuğun düş gücünü çalıştırdığı gibi algılama duyusunu da geliştirir. Satranç, kızmabirader gibi akıl yürütmeye dayalı oyunlar ise mantık, rekabet, el ve göz koordinasyonunu geliştirirken aynı zamanda kazanma ve kaybetme gibi duyguları ortaya çıkarmaktadır. Görülüyor ki; çocuk içinde bulunduğu yaş döneminde edindiği becerileri geliştirecek olan oyuncaklara daha eğilimlidir. Oyuncak çocuğa kendine ait bir dünya yaratmanın yanı sıra ebeveyninde bu dünyaya katılmasını sağlayan bir kapıdır. Bir arada oyun oynayan anne baba ve çocuk arasında oyun ve oyuncak aracılığıyla bir iletişim kurulur. Birlikte oyun oynayan ailelerde anne babalar, aldıkları oyuncakların çocuk üzerindeki etkilerine tanık olarak çocuklarının karakterlerini olumlu yönde geliştirmeye yardımcı olur. Uzm.Psikolog Didem EVRE Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü SUADİYE Cami Sok. No:14 Bostancı / İSTAN- BUL TEL: / İZMİR SAHİLEVLERİ Adres: Yenikale Sk. No:24 Sahilevleri Narlıdere/ İZMİR TEL: DENİZLİ Atakent Mah. Çilek Sok. No: 26 TEL: GAZİANTEP Güvenevler Mah. Polis Okulu Karşısı Şehitkamil/GAZİANTEP TEL:

3 İZMİR BORNOVA Erzene Mah Sok. No:14/A Borrnova/İZMİR TEL: İSTANBUL/KARŞIYAKA Koşuyolu Mah Mehmet Akman Caddesi No:65 İSTANBUL TEL: Faks: BURSA İNEGÖL Yunus Emre Mah. Bağlar Cad. No:18 Alanyurt / İNEGÖL Telefon: İZMİR/KARŞIYAKA 6782/5 Sok. No: 11 Çiftehavuzlu/Çiğli TEL: ÇORLU Alipaşa Mah. 18 Mart Cad. No:23 Çorlu/Tekirdağ TEL: İSTANBUL ÇEKMEKÖY Mimar Sinan Mah. Yurtsever Sok. No:3 ÇEKMEKÖY Küçük Şeyler Anaokulları Rehberlik Hizmetleri Koordinatörlüğü görevine Uzm. Psikolog Didem Evre getirilmiştir.

4 KİTAP ÖNERİLERİ Türkiye İş Bankası Yayınları Bu eğlenceli kitap meraklı çocukların akıllarındaki bir çok soruya yanıt veriyor. Kulakçıkları kaldır ve dünya hakkında ilginç bilgilere ulaş, bilim dünyasına sağlam bir adım at. Türkiye İş Bankası Yayınları Söylentiye göre çok fazla marul yemenin uyku getirici bir etkisi varmış. Belki de pofuduk tavşancıklar,bay Yeşilbahçe nin marullarını yiyince uyuyakalmışlardır. Beatrix Potter ın en sevilen masallarından uyarlanmıştır.

5 BU AY NELER YAPTIK? Mart ayına Kağıtlar temasıyla başladık. Birlikte kağıt yaptık, kağıt yapımının aşamalarını öğrendik. Kendi yaptığımız kağıtlarla sanat faaliyeti yaptık. Kağıt geri dönüşümünü öğrendik evdeki kağıtlarımızı okula getirip geri dönüşüme yolladık. Origami çalışmaları ile değişik katlama tekniklerini öğrendik..gazete ile çeşitli oyunlar oynadık.gazete ile çeşitli oyunlar oynadık. Sağlıklı yaşam ile ilgili sohbetler ettik. Yararlı ve zararlı yiyecek içeceklerin panosu oluşturduk. Spor yapmanın hayatımızdaki öneminden bahsettik. Mikropların bizi nasıl hasta ettiğini öğrendik. Şarkısını söyledik. Değerler eğitiminde arkadaşlık konusuna değindik. Arkadaşlığın öneminden bahsettik, birbirimize arkadaşlık madalyaları taktık. Oyuncak müzesi oluşturduk. Anne babalarımızın çocukken oynadıkları oyuncakları okulumuzda sergiledik. Değişik oyuncakları tanıdık. Kendimiz oyuncak yaptık. Taşıtlarla ilgili bir çok sanat faaliyeti yaptık. Hava kara ve deniz taşıtlarını öğrendik. Taşıtlarla ilgili şiir şarkı ve tekerlemeler söyledik. Trafik polisi görevlerinden bahsettik. Trafik kurallarını öğrendik. Emniyet kemerinin önemi Evden getirdiğimiz kağıtları geri dönüşüme yolladık. SANAT DERSİ VE PROJE ÇALIŞMALARIMIZ Kağıt baskı yaptık. Origami çalışması yaptık. Farklı kağıtlarla doku çalışması yaptık. Şeffaf yaprak çalışması yaptık. Renkli kağıtlarla resim yaptık. Arkadaşlık madalyası yaptık. Denizaltı sanat çalışması yaptık. Artık materyalden araba yaptık. Kalp parmak kukla yaptık. Kendimiz araç tasarladık. Sağlık panosu oluşturduk. Kolilerden araba yaptık Mikrop çalışması yaptık. Mikroplar yaptık. Origami tekniği ile kedi yaptık. FEN ve MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Büyüteç yaptık. Kaybolan bardak deneyi yaptık. Neden batmadı? deneyi yaptık Şişeyle balon şişirdik Gems materyalleriyle örüntü sıralama eşleştirme çalıştık. Boy kilo ölçümleri yaptık. Eksik tamamlama çalışmaları yaptık. Eşleştirme çalışmaları yaptık. Koku alma deneyi yaptık Dans eden üzümler deneyi yaptık Neden batmadı?deneyi yaptık.sınıftan seçtiğimiz nesneleri suya bırakarak ne olduğunu gözlemledik.

6 Bu ay İngilizce derslerimize çok keyifli konular ile başladık. Vücudumuz temasını işlerken konuyu genişlettik ve kıyafetlerimiz ile ilişkilendirdik. Bir kadın ve bir erkek resmini, magazinlerden kestiğimiz kıyafetler ile giydirdik ve kolaj oluşturduk. Şekillerden evler yaptık ve bu sırada renkleri, büyüklüklerini de tekrar etmiş olduk. Vücudun bölümlerini eşleştirme oyunu oynadık. Sonrasında müzikal aletleri tanımaya başladık. Konu ile ilgili güzel bir hikâye okuduk ve kendi aletlerimizi yaparak orkestramızı oluşturduk. Gitarımızı, trampetimizi ve davulumuzu keyifle hazırladık. Çıkardığı sesleri duyarak hangi müzik aletine ait olduğunu anlamaya çalıştık. Şekilleri ve sayıları tekrar etmeyi de ihmal etmedik. Üçgenlerden sevimli bir canavar yaptık. Sayıları da boncuklar ile yaptığımız etkinlikte geliştirdik, belirtilen sayı kadar boncuk ekledik ve tasarladığımız grafik ile sınıfımızı süsledik. Güzel çalışmalar ile sonlandırdığımız bir ayı daha sizlerle paylaştık, yine keyifli çalışmalarda buluşmak dileğiyle. We learned body parts and we made people collages with magazines. We read a story about musical instruments. We put together a band with our instruments and we played our favourite song. We mimed the musical instruments and made their sounds. Bu ay öğrendiğimiz şarkılar; Hello-Good bye song Look out, Rocket! Swing, swing Move your body It s too noisy Shake, bang, ting Play the piyano Oh, we can play the big bass drum song

7 Denge & Hareket: BRANŞ DERSLERİMİZ Parkur içinde engel yarışı yaptık. Mendillerle el ve ayak koordinasyon çalışmaları yaptık.trambolin üzerinde denge çalışmaları gerçekleştirdik. Tek ve çift ayak zıplama çalışmaları ve takla çalışmaları yaptık. Beden koordinasyonunu artıran ve dikkat toplamayı sağlayan ip ile çalışmalar yaptık. İp ile koordinasyon çalışmaları yaparken çok dikkatliydik.. Orff Etkinliği: Kağıt ve boya ile ritim dikte çalışması yaptık. Orff enstrümanları ile Kedi-Fare tekerlemesine çalıştık. Sert,hızlı,yavaş,yumuşak esen rüzgar ile doğaçlama çalıştık..farklı enstrümanlar ile ağaç olduk ve esen rüzgar hangi ağacın yanından geçerse o ağaç hızlı,yavaş,sert,yumuşak müzik çaldı. Ormanda Bir Kuş şarkısına orkestra kurduk Ormanda Bir Kuş şarkısına orkestra kurduk Seramik Etkinliği: Uzun bacaklı-kalın bacaklı hayvanları inceledik ve heykel formunda yapmayı öğrendik.(gergedan,fil,zürafa vb) Çiftlik hayvanlarını inceledik ve kendi çiftliğimizi oluşturduk.(inek,koyun,at vb.) Vahşi hayvanları inceledik ve ormanımıza yerleştirdik.(aslan,kaplan,kurt vb.) Anneler günü yaklaşıyor.küçük bir sürpriz için hazırlıklara başladık. Uzun bacaklı-kalın bacaklı hayvanları inceledik ve heykel formunda yapmayı öğrendik

8 AİLE KATILIMI Arkadaşımız Öykü Kılıçoğlu nun annesi Sultan Kılıçoğlu sınıfımıza gelerek bize vitray boya yaptırdı.seçtiğimiz resimleri rengarenk boyalarla boyarken çok eğlendik. Sevgili velimize katılımından dolayı teşekkür ederiz. GEZİLERİMİZ Eski model farklı arabaları inceledik. ODTÜ BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİ Dinazorların maketlerini ve fosillerini merakla gözlemledik. MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ Araba otobüs gemi kurabiye yaptık. Araba,otobüs ve gemi kalıplarını kullanarak lezzetli kurabiyeler yaptık. Yaptığımız kurabiyeleri afiyetle yedik.

9 KÜÇÜK ŞEYLER UÇURTMASI. Ela Nisa Gürses ile Samsun u anlattı., Başarılı sunumlarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Öykü Kılıçoğlu ile Tokat a gittik. Çınar Dilan ile Amerika da kovboyların yaşamını anlattı. Karan Kılıç ile Fındıklı ya uçtu. KUTLAMA ve ÖZEL ETKİNLİKLERİMİZ.. Anne babalarımızın çocukken oynadıkları oyuncakları okulumuzda sergiledik. Tahta Takır adlı tiyatro oyununu keyifle izledik. NİSAN AYINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler Haziran AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. problem çözmeye yönlendirmelidir.

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. problem çözmeye yönlendirmelidir. Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Eylül-Ekim Ayı Konularmız KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır;

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; MAYIS AYININ KONUSU ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKU- LU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİ- TİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ YÖNDER

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu MAYIS AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler. Saygılarımızla. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler. Saygılarımızla. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok.

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 100.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU AİLE İÇİ KAVGANIN ÇOCUKLARA YANSIMASI. Çocuğun sağlıklı bir gelişim göstermesi ve sağlam bir kişilik kazanması için

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU AİLE İÇİ KAVGANIN ÇOCUKLARA YANSIMASI. Çocuğun sağlıklı bir gelişim göstermesi ve sağlam bir kişilik kazanması için Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

küçük şeyler Eylül 2007

küçük şeyler Eylül 2007 KÜÇÜK ŞEYLER AKADEMİSİ; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.ustundanismanlik.com.tr www.küçükşeyler.com.tr www.kucukseyler.k12.com.tr ANKARA: Binsesin Sitesi 107.

Detaylı

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir.

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

Küçük Şeyler OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ. Okul öncesi dönemde yapılan araştırmalarda, yaşamın ilk yıllarında geliştirilen

Küçük Şeyler OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ. Okul öncesi dönemde yapılan araştırmalarda, yaşamın ilk yıllarında geliştirilen Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr İSTANBUL YÖNDER İZMİR YÖNDER BURSA YÖNDER DİDİM YÖNDER

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim Küçük Şeyler Nisan Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla donatılmış

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla donatılmış Küçük Şeyler ŞUBAT AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı