Magellan Echo Saatler. Kullanım Rehberi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Magellan Echo Saatler. Kullanım Rehberi"

Transkript

1 Magellan Echo Saatler Kullanım Rehberi Echo Saat Nedir? Echo ilk sportif amaçlı saat olup akıllı telefonların fitness uygulamalarında bileğinize takarak kablosuz bağlantı ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Gerçek zamanlı spor verilerinizi akıllı telefonunuzdan saatinizin ekranına aktarabilir ve aktiviteyi uzaktan kontrol edebilirsiniz. Echo tüm aktivitelerinizde sizi bilgilendirerek kontrol etmenize olanak tanır. Echo, akıllı telefonlarınızın bir uzantısı olup eş zamanlı spor verilerinizi, bildirimlerinizi ve başarılarınızı görüntüler. Bluetooth Smart özelliği sayesinde akıllı telefonunuz ile kablosuz bağlantı kurarak geçen süreyi, mesafeyi ve ilginizi çekebilecek diğer ölçümleri gösterir. Echo, akıllı telefonunuzun spor uygulamalarında yer alan başlat, durdur, 2. Tura devam et ve müzik listenizde bulunan sonraki parça, çal ve durdur gibi çeşitli özelliklerini kontrol edebilme olanağı tanır. Echo, spor amaçlı yapılmış olup tasarımı ve su geçirmez özelliği ile olumsuz koşullara dayanıklı ilk akıllı saattir. Koşu veya sürüş sırasında değilken, Echo gündelik saat görevi görür. Değiştirilebilir pil asla şarj edilmeyeceği anlamına gelir. Echo her zaman spor aktivitelerinizde ve gündelik hayatta yanınızdadır.

2 Magellan Echo saatlerini tercih ettiğiniz için teşekkürler. Başlamak için lütfen sitemizi ziyaret ediniz: magellangps.com/start/echo Saatin Kullanımı Saat 4 tuştan oluşmaktadır ve dokunmatik ekran özelliği ile uygun koşu uygulamalarından birini kontrol edebilirsiniz. Bu düğmelerinişlevleri uygulamadan uygulamaya farklılık gösterebilir. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen uyumlu uygulamalar talimatlarına başvurun. Güç Butonu Saati Aç/Kapat Giriş / Çıkış Aktivite Modu Tur Butonu Turu manuel etkinleştirme Hoşgeldiniz İşletim Temelleri Dokunmatik Ekran Veri ekranlarını görüntülemek için sayfayı çevirin. Müzik Butonu Parçaları Başlat, Durdur ve Değiştir Kayıt Butonu Bir aktivite kaydını Başlat / Durdur Uyumlu uygulamaların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz: magellangps.com/echo/apps Power Saatinizi Bağlayın Magellan Echo saatler Bluetooth Smart özellikli ios ve Android (akıllı telefonlar/ tabletler) cihazlarla bağlantı kurabilir. En geçerli cihazların listesine ulaşmak için lütfen aşağıdaki siteyi ziyaret ediniz: magellangps.com/echo/devices Arama moduna girmek için 2 saniye boyunca Güç tuşuna basılı tutunuz. Cihazınızın Bluetooth Smart özelliğini kullanarak saatinizle bağlantı kurmak için Echo'nuzun Bluetooth özelliğini açın. Uyumlu uygulamalar ve bağlantı talimatları için lütfen magellangps.com/start/echo adresini ziyaret edin. NOT: Echo, cihazınızın işletim sistemi ile eşleşmez ve bağlantı kurmazi bu yüzden saatinizin Bluetooth özelliğini açtıktan sonra cihazınız ile eşleştirmeye çalışmayın. Bu durum Kalp Hızı (Nabız) sensörü gibi diğer Bluetooth Smart özellikli eklentiler için de geçerlidir. Batarya Echo saat CR2032 3V pil ile çalışır ve hesaplanmış pil ömrü yaklaşık olarak 10 aydır. NOT: Pil ömrü Echo saatin kullanımına bağlı olarak değişir. (Hesaplamalar için 12 saat bağlantısız + 1 saat/gün idman baz alınmıştır. ) Pil bitmeye yakın saat uyarıda bulunacaktır. Echo'nuzu açmak için Güç tuşuna basınız. Echo'nuzu kapatmak için Güç tuşuna basılı tutun veya cihazı Aktivite modu'ndan çıkarın. CR2032 pili değiştirmek için, sadece saatin arkasında bulunan pil kapağını açınız.

3 Güvenlik POZİTİF tarafı yukarı gelecek şekilde pili değiştirin ve pil kapağını yerine yerleştirin. NOT: Pili değiştirdikten sonra O-halkasının tam olarak yerleştiğinden emin olun ve kapağı kapatın. Note: Pil kapağını kapatacağınız zaman, kapağın her köşeye düzgün bir şekilde oturduğundan ve klik sesi ile kapağın kilitlendiğinden emin olun. Echo Ayarları Saat ayarlarını Magellan Echo kamu uygulamalarını kullanarak değiştirebilirsiniz. Saatinizin ayarlarını değiştirmek ve ekranı kişiselleştirmek için lütfen Magellan Echo Utility uygulamasını indirin. Uygulamayı kullanarak : Tarih ve saat simgelerini ayarlayabilirsiniz. Saatinizin tarih ve saatini otomatik olarak ayarlayabilirsiniz. Saat kadranını biçimlendirebilirsiniz (analog veya dijital). Sadece Magellan aksesuarları kullanın (Bluetooth Smart ile uyumlu kablosuz bağlantı aksesuarları dışında); aksi takdirde uyumlu olmayan cihazlar performans düşmesine veya cihazınızın zarar görmesine böylece garantiyi geçersiz kılacaktır. Lityum-iyon batarya: Cihazı veya pili aşırı sıcak bir ortamda saklamayınız. Pili, sökmeye, delmeye veya yakmaya kalkmayın. Pil ile ilgili hususlar için lütfen Magellan Teknik Servisi ile iletişime geçin. Cihazı lütfen -20 C ile 55 C arasındaki sıcaklıklarda dışarıda bırakmayınız. Belgede verilen bilgiler haber verilmeksizin değiştirilebilir. Ürüne ait iyileştirmeler ve gelişmeler herhangi bir resmi bildirimde bulunmaksızın yayınlanabilir. Ürüne ait güncellemeler ve diğer gelişmeler hakkında bilgi almak için lütfen Magellan resmi sitesini ziyaret ediniz.(magellangps.com/echo/learn) IPX7 IEC 60529/İPX7, elektrikli donanımların ek öğelerinin sağladığı koruma derecesini sınıfladırmak için standartları belirleyen bir Avrupa test sistemidir. IPX7 işareti, birimin bir metre (yaklaşık 3ft) suya batma durumunda 30 dakikaya kadar dayanabildiğini gösterir. Mio, batarya kapağının ve tüm giriş kapaklarının uygun ve güvenli şekilde kapalı olduğunu bu düzeyde garanti eder. Mio Cyclo, IPX8 düzeyi değildir; birimi akan su ile yıkama gibi su basıncı, birime zarar verebilir ve garanti kapsamı dışına çıkar. Güncellemeler Magellan Echo Utility uygulaması ile saatinizi bağlarken, tarih ve saat otomatik olarak ayarlanacaktır (saatinizin bulunduğu zaman dilimine bağlı olarak). Var olan yazılım güncellemeleri otomatik olarak önerilecektir. Saatinizin Magellan Echo Utility uygulaması ile düzenli olarak bağlantı kurulması önerilir.

4 Cihazın Bakımı Cihazınıza iyi bir şekilde bakılması sorunsuz çalışmasını sağlar ve hasar görme riskini azaltır. Cihazınızı aşırı nem ve sıcaklıklardan koruyun. Cihazınızı doğrudan güneş ışığına veya güçlü ultraviyole ışınlara uzun sure maruz bırakmayın. Cihazınızın üzerine hiçbir şey yerleştirmeyin veya üzerine hiçbir şey düşürmeyin. Cihazınızı düşürmeyin ve ani sarsıntıya maruz bırakmayın. Cihazınızı ani ve büyük sıcaklık değişikliklerine maruz bırakmayın. Bu durum ünitenin içinde cihazınızın hasar görmesine yol açabilecek nem yoğunlaşmasına neden olabilir. Nem yoğunlaşması olması durumunda, cihazınızı kullanmadan once tamamen kurulayın. Ekran yüzeyi kolaylıkla çizilebilir. Keskin cisimleri temas ettirmekten kaçının. LCD panellere sahip taşınabilir cihazlarda kullanmak amacıyla özel olarak tasarlanan yapışkan olmayan genel koruyucular ekranı küçük çiziklerden korumada yardımcı olması için kullanılabilir. Kesinlikle cihazınızı açık halde temizlemeyin. Ekranı ve cihazınızın dış yüzeyini silmek için yumuşak, tiftiksiz bir bez kullanın. Ekranı temizlemek için kağıt havlu kullanmayın. Asla cihazınızı parçalara ayırmaya, onarmaya veya cihaz üzerinde herhangi bir değişiklik yapmaya çalışmayın. Parçalara ayırma, değişiklik veya onarmaya çalışma cihazınıza zarar verebilir ve hatta yaralanmaya veya maddi hasara neden olabilir, bu her türlü garantiyi geçersiz kılacaktır. Yanıcı sıvıları, gazları veya patlayıcı malzemeleri cihazınız, parçaları ya da aksesuarları ile birlikte aynı bölmede saklamayın. Hırsızlığa engel olmak için cihazınızı ve aksesuarlarını taşıt içerisinde görünür biçimde bırakmayınız. Aşırı ısınma cihazınıza zarar verebilir. Uygunluk Beyanı Düzenleyici Bilgi Echo N448 numaralı model altında atanmıştır. CE Mio Technology, işbu N448 modelin 1999/5/EC Yönetmeliğinin zaruri şartları ve ilgili diğer hükümleri ile uyumlu olduğunu beyan eder. WEE Bu ürünün AB nin atık elektrik ve elektronik cihaz önergesine (WEEE-2002/96/EC) göre normal evsel atık olarak atılmaması gerekmektedir. Bunun yerine, satış noktasına veya belediye geri dönüşüm noktasına geri gönderilerek atılmalıdır.

5 Garanti Bu iki yıllık Sınırlı Garanti, Mitac Digital Corp. ( Magellan ) şirketi tarafından Magellan marka adı altında imal edilen ya da dağıtımı yapılan Donanım Ürünleri (USB kablosu hariç olmak üzere) için geçerlidir. Magellan, iki yıllık garanti süresi içerisinde, Avrupa (Birleşik Krallık ve İrlanda hariç olmak üzere), Avustralya ve Yeni Zelanda içinde geçerli olacak şekilde, hiç bir ek ücret talep etmeksizin kusurlu parçaları tamir etmeyi ya da yeni parçalar ile değiştirmeyi taahhüt eder. Yeniden donatılarak yenilene Donanım Ürünleri (USB kablosu hariç olmak üzere) için Garanti Süresi, orijinal satın alma tarihinden itibaren bir yıldır. * Bir yıllık sınırlı garanti uygulanır. Magellan ın Magellan tarafından Magellan marka adı altında dağıtılmış olan Yazılım ile ilişkili yükümlülükleri, geçerli olan son kullanıcı lisans sözleşmesinde ortaya konmuş bulunmaktadır. Magellan harici donanım ve Yazılım Ürünleri oldukları gibi temelinde tedarik edilmektedirler. Ancak, Magellan harici imalatçılar, tedarikçiler ya da yayıncılar kendi garantilerini tedarik edebilirler. Garanti Koşulları Magellan, Magellan ya da Magellan yetkili satıcısından satın almış olduğunuz Donanım Ürününün garanti süresi boyunca normal bir kullanımda malzeme ya da işçilik yönünden kusursuz işleyeceğini garanti eder. Garanti süresi, satın alma tarihinden itibaren başlamaktadır. Satış makbuzunuz satın alma tarihinin kanıtını teşkil eder. İş bu garanti yalnızca siz Orijinal Satın Alıcıya aittir. Başka birine aktarılamaz. Sarf edilebilir parçalar bu garantinin kapsamı dışındadır. Garanti süresi boyunca Magellan hiç bir ek ücret talep etmeksizin kusurlu parçaları tamir edecek ya da yeni parçalar ile veya Magellan ın inisiyatifinde olmak üzere, performans bakımından yeni parçalara denk ya da onlardan daha üstün iş görebilir kullanılmış parçalar ile değiştirecektir. İş bu garanti kapsamı altında değiştirilen tüm parçalar ve ürünler Magellan ın mülkiyeti haline gelir. İş bu Sınırlı Garanti yalnızca Magellan ya da Magellan yetkili satıcısından satın alınmış olan ürünlere uygulanabilir. İş bu Sınırlı Garanti aynı zamanda şu tür hasarlara uğramış ya da bunlardan ötürü çalışmaz hale gelmiş olan Ürünler için de geçerli değildir: (a) kaza, yanlış kullanım, ya da kötü kullanım; (b) Doğal afetler sonucu oluşan hasarlar; (c) Ürün Kullanım Kılavuzu ile belirtilmiş olan parametrelerin dışında kullanım sonucu oluşan hasarlar; (d) Magellan tarafından imal edilmemiş ya da satılmamış olan parçaların kullanımından doğan; (e) Ürünün modifiye edilmesi sonucu meydana gelen; ya da (f) Magellan, ya da bir Magellan yetkili satıcısı ya da bir Magellan yetkili servis sağlayıcısı dışında başka her hangi biri tarafından verilen servis hizmetlerinden dolayı meydana gelen arıza ve kusurlardan ötürü. Kısıtlamalar: Magellan hiç bir program ya da veri hasarından ya da kaybından ötürü sorumlu değildir. Coğrafi kısıtlamalar, satın alma kanıtı gereklilikleri, cevap süresi taahhütleri ve diğer spesifik sahada hizmet gereklilikleri ile ilgili olarak yerel Magellan yetkili servis sağlayıcınıza başvurun. İŞ BU GARANTİDE AÇIKÇA BELİRTİLMİŞ OLANLAR DIŞINDA MAGELLAN, HERHANGİ BİR ZIMNİ GARANTİ YA DA TİCARİ ELVERİŞLİLİK VE BELLİ BİR HİZMETE UYGUNLUK DÂHİL DA OLMAK ÜZERE BAŞKA HİÇ BİR AÇIK YA DA ZIMNİ TEMİNAT VERMEMEKTEDİR. MAGELLAN BURADA BELLİ BİR HİZMETE UYGUNLUK İÇİN BELİRTİLMİŞ OLANLAR DIŞINDAKİ TÜM TEMİNATLARI AÇIKÇA REDDEDER. MAGELLAN İŞ BU SINIRLI GARANTİDE BELİRTİLMİŞ OLANLAR DIŞINDAKİ TÜM TEMİNATLARI AÇIKÇA REDDEDER. KANUN İLE KONABİLECEK OLAN TÜM ZIMNİ TEMİNATLAR İŞ BU AÇIK SINIRLI GARANTİ KOŞULLARI İLE SINIRLIDIR. Çare Sınırlandırması Magellan Ürün tarafından ya da Ürünün düzgün çalışmamasından dolayı meydana gelebilecek olan, kâr kaybı, tasarruf kaybı, arızi hasarlar ya da dolaylı hasarlar da dâhil olmak üzere hiç bir hasardan sorumlu değildir. Magellan her hangi bir üçüncü taraf tarafından yapılan ya da sizin tarafınızdan her hangi bir üçüncü taraf için yapılan hiç bir hak talebinden sorumlu değildir. Bu sınırlandırma, iş bu garanti altında tazminat talebinde ya da hak talebinde veya haksız fiil iddiasında (ihmal ve sıkı mal sorumluluğu dâhil olmak üzere), sözleşmeye dair hak talebinde, ya da başka bir diğer hak talebinde bulunulduğu durumlarda da geçerlidir. Bu sınırlandırma hiç bir kişi tarafından feragat edilemez ya da değiştirilemez. İş bu sorumluluğun sınırlandırılması, Magellan ın ya da bir Magellan yetkili temsilcisinin, sizin tarafınızdan, meydana gelebilecek olan bu şekildeki muhtemel hasarlar ile ilişkin bilgilendirilmiş olması halinde dahi geçerli olacaktır. Ancak, iş bu sorumluluğun sınırlandırılması, kişisel yaralanmalara ilişkin hak taleplerine yönelik olarak geçerli olmayacaktır.

6 Teknik Özellikleri CİHAZ EKRAN Boyutlar : 46mm x 49mm x 13mm Ağırlık : 44g Batarya Tipi: CR2032 Değiştirilebilir Batarya Ömrü: 6-11 ay (kullanıma bağlı olarak) Su Geçirmezlik: Cihaz su geçirmez olup duş için güvenli, yüzme için uygun değildir Sıcaklık Aralığı : -10 C den 60 C ye Saat Modu: Evet ARAYÜZ & İLETİŞİM Sesli uyarılar ve bildirimler: Evet Kablosuz Ağ Bağlantısı: Bluetooth 4.0 (Akıllı,düşük enerji) Fitness Uyg. Kontrol: Evet Müzik Kontrol: Evet Ekran Çözünürlüğü, 128 x 128 (WxH) Ekran boyutu:1.0" yarıçap Ekran Tipi: Yüksek Çözünürlük, tüm ışıklı ortamlarda üstün okunabilirlik Arka Plan Değiştirilebilir: Evet AKSESUAR Kalp atış hızı (Nabız) ölçme sensörü - Bluetooth SmartNo (İsteğe bağlı aksesuar) UYGUNLUK Gerçek Zamanlı Uygulama Verisi : Evet Mobil Uygulamalarla Uygunluğu: Strava, MapMyRun, Wahoo Fitness, ismoothrun (Devam edecek) Telefon Uygunluğu : iphone 4S, 5, 5C ve 5S, ve daha sonra Android

7 TÜRKİYE TEK YETKİLİ İTHALATÇI FİRMASI TEKNİK SERVİS İSTASYONU Geomatics Harita Mühendislik ve Müşavirlik Ltd. Şti. Adres: Beyler Cad Sok. No:2 Çayyolu ANKARA Tel: Faks: Web E-Posta: info@gpsturk.net Web E-Posta: teknikservis@gpsturk.net STANDART NUMARALARI IP Standardı: IPX7 Kalite Standardı: Cihaz CE belgelidir. ÜRETİCİ / İMALATÇI Mitac Europe Ltd Spectrum House, Beehive Ring Road, London Gatwick Airport RH6 0LD UNITED KINGDOM Tel: Faks: Web: MiTAC Digital Corp. 471 El Camino Real Santa Clara, CA USA

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU AC-35V WIRELESS CHARGING PAD KULLANICI KILAVUZU VERTU AC-35V KABLOSUZ ŞARJ PEDİ KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM 1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU KABLOSUZ ŞARJ PEDİ Vertu AC-35 kablosuz şarj pedi satın aldığınız için

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

1 Giriş Güvenlik Özellikler Nitelikler Genel Özellikler Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)...

1 Giriş Güvenlik Özellikler Nitelikler Genel Özellikler Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)... PCE-A 420 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Nitelikler... 3 3.2 Genel Özellikler... 4 3.3 Elektriksel Özellikler (23 ±5 C)... 5 4 Sistem tanımlama... 5 5 Ölçüm Prosedürü...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-T236

KULLANIM KILAVUZU PCE-T236 KULLANIM KILAVUZU PCE-T236 Oluşturma Tarihi: 24/01/2017 Versiyon 1.1 2 İçindekiler 1 Giriş... 3 1.1 Teslimat İçeriği... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Teknik Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar...

Detaylı

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Polaroid Mint Cep Yazıcısını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu Kullanım Kılavuzu, bu ürününün güvenli ve kullanıcı için herhangi bir risk oluşturmadan çalışmasını

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Durometre PCE-3000U

KULLANIM KILAVUZU Durometre PCE-3000U KULLANIM KILAVUZU Durometre PCE-3000U İçindekiler 1 Genel Bilgi... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teknik Özellikler... 4 3.2 Teslimat İçeriği... 4 3.3 Aksesuar... 4 4 Sistem Açıklaması...

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11

KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 KULLANIM KILAVUZU PCE- SM 11 İleri hassas bir ölçüm için satın aldığınız Tuz Ölçer cihazıdır. Bu Ölçer karmaşık ve hassas bir alet olmasına rağmen,dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanım sağlayacak özellik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Parlaklik Ölçüm Cihazı PCE-GM 50

Kullanım Kılavuzu Parlaklik Ölçüm Cihazı PCE-GM 50 Parlaklik Ölçüm Cihazı PCE-GM 50 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Versiyon 1.1 08.07.2015 İçindekiler

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Kullanım Kılavuzu SoundCore Kutu İçeriği ve Genel Bakış Soundcore un Şarjını Doldurmak Souncore u Çalıştırmak Açma/Kapama Tuşuna 2 saniye basılı tutmanız yeterlidir Bluetooth Eşleştirmesi Hızlı Yanıp Sönen

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. İçindekiler Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller aigle serisi Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller Aigle S Type Aigle U Type DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 610 Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 610 Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 610 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 610 Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 610 testo kısa kullanım kılavuzu 610 1. Koruma

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Beton Nemi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555 Nem Ölçer PCE-555 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Versiyon

Detaylı

62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer

62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer 62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer Kullanım Kılavuzu (Turkish) April 2012 Rev. 1, 11/12 2012 Fluke Corporation. All rights reserved. Specifications are subject to change without notice. All product names

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

Kullanım Kılavuzu İletkenlik Ölçüm Cihazı PCE-CM 41

Kullanım Kılavuzu İletkenlik Ölçüm Cihazı PCE-CM 41 İletkenlik Ölçüm Cihazı PCE-CM 41 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 5 4.1 İLETKENLİK ÖLÇÜMÜ... 5 4.2

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer

62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer 62 MAX/62 MAX + Infrared Thermometer Kullanım Kılavuzu April 2012 (Turkish) 2012 Fluke Corporation. All rights reserved. Specifications are subject to change without notice. All product names are trademarks

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Fark Basınç Ölçüm Cihazı PCE-P01/05

Kullanım Kılavuzu Fark Basınç Ölçüm Cihazı PCE-P01/05 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Fark Basınç

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 4.1 TUŞLAR... 5 4.2 Ekran...

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

Araç İçin Üniversal Dizüstü Bilgisayar Şarj Cihazı, 90W

Araç İçin Üniversal Dizüstü Bilgisayar Şarj Cihazı, 90W Araç İçin Üniversal Dizüstü Bilgisayar Şarj Cihazı, 90W Kullanma Kılavuzu DA-10191 Dizüstü bilgisayarlar ve USB ile şarj edilebilir cihazlar için 90W güce sahip dünyanın en küçük üniversal DC adaptörüyle

Detaylı

UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI

UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI TELEŞARJ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU İÇERİK GENEL Üretici ve İthalatçı firmanın net ünvanı, adres ve telefon numarası, Bakım, Onarım ve kullanımda uyulması gereken kurallar,

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone 1. Kapsam ve Garanti süresi Inmarsat Global Limited ( Inmarsat ), yeni IsatPhone 2 yi veya ilgili kutu içindeki aksesuarlardan (aksesuar IsatPhone 2 ile birlikte gelmiş veya ayrı

Detaylı

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002

USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 USB Şarj Girişi ile Bluetooth Ses Alıcısı Kılavuz 50002 LÜTFEN BU ÜRÜNÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE BU TALİMAT ELKİTABINI OKUYUN VE İLERİDE BAŞVURMAK İÇİN BU KİTAPÇIĞI SAKLAYIN. ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Bu cihazı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 29/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat İçeriği:... 4 4

Detaylı

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi

F: Bağlan düğmesi G: Pil yuvası H: Şarj bağlantısı I: Hareket algılayıcısı/göstergesi TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Ürün bilgileri Fare Şarj Aygıtı F A B D G I E C H J A: Sağ fare düğmesi B: Akıllı rulet/pil göstergesi boş ve şarjda C: Sol fare düğmesi D: Tarayıcı geri düğmesi E:

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı CECH-ZCD1 7020229 Uyumlu donanım PlayStation 3 sistemi (CECH-400x serisi) Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu ürünü güvenli bir şekilde kullanmak için,

Detaylı

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir.

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir. Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu Apex Pointer + apeks bulucu cihazını aldığınız için tebrik ederiz. Yeni enstrümanınız kök kanal boyunu kesin ve çabuk olarak belirleme imkanı sağlar. Cihazınızdan en

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Nem / Sıcaklık Ölçer TES ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP.

Nem / Sıcaklık Ölçer TES ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. Nem / Sıcaklık Ölçer TES-1364 KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER U.S. Pat. No. Des. 446,135 EKRAN : LCD çiftli ekran ve Analog ölçek ekran Ölçüm Sınırı : Nem 10% 95% RH Sıcaklık -20 +60 / - 4 +140 Çözünürlük

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Refraktometre PCE-ALK

KULLANIM KILAVUZU Refraktometre PCE-ALK KULLANIM KILAVUZU Refraktometre PCE-ALK Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 3/03/2017 İçindekiler 1 Güvenlik notları... 3 2 Özellikler... 3 2.1 Teknik Özellikler... 3 2.2 Teslimat İçeriği... 3 3 Sistem Açıklaması...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108 Kullanım Kılavuzu SoundCore Motion Q Model No.: A3108 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses +/- 6 Mikrofon 2 Bluetooth 7 3.5mm Aux Girişi 3 Açma ve Kapama 8 MicroUSB Şarj Girişi 4 Oynat / Durdur 9 Taşıma ipi

Detaylı

DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. falcon h type Bu kullanma kılavuzunu Falcon H Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: K A B L O S U Z N I - 7 0 7 5 0 3 N I - 7 0 7 5 0 7 N I - 7 0 7 5 0 8 1 PA K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 5 U Y G U L A M A Y E L PA Z E S I 6 P C / P C I K A R T I D

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

BP1730 Lithium-Ion Battery Pack

BP1730 Lithium-Ion Battery Pack BP1730 Lithium-Ion Battery Pack Güvenlik Bilgileri Ürününüzü kaydettirmek, kılavuzları indirmek ve daha fazla bilgi edinmek için www.fluke.com adresine gidin. Uyarı, kullanıcı için tehlikeli olan koşulları

Detaylı

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/steel 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT

HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS EL KITABI NI-707525 TÜRKÇE HOMEPLUG ADAPTER STARTER KIT 200 MBPS Öncelikle bu ICIDU Homeplug adaptörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu 200 Mbps Homeplug

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Katalog. Güvenlik Önlemleri Tanıtım... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Kullanım... Hata! Yer işareti tanımlanmamış.

KULLANIM KILAVUZU. Katalog. Güvenlik Önlemleri Tanıtım... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Kullanım... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. KULLANIM KILAVUZU Katalog Güvenlik Önlemleri... 2 Tanıtım... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Kullanım... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Yükseltme Özellikleri... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. Bakım

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün: 1 2. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu

Detaylı

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri

V-Serisi. Tazeliği korur. Sisteme uzaktan erişim imkânı. Artırılmış soğutma kapasitesi. Her araç tipine uygun model seçenekleri Tazeliği korur. V-Serisi Artırılmış soğutma kapasitesi Her araç tipine uygun model seçenekleri Sisteme uzaktan erişim imkânı Kullanım ve bakım kolaylığı Modern ünite tasarımı Yaygın servis ağı ve yedek

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. monza Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz Değerli Piranha

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38 Termo Higrometre PCE-THB 38 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 4 4.1 Mod Seçimi (fonksiyonlar)... 4 4.2 Birim Ayarı...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer(Mutlak Nem İçin) PCE-PEL 20

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer(Mutlak Nem İçin) PCE-PEL 20 Nem Ölçer(Mutlak Nem İçin) PCE-PEL 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Uygulama... 3 2 Geri Dönüşüm... 5 3 İletişim... 5 2 1 Uygulama Nem Ölçer PCE-PEL 20, talaş, çörek, odun kırıntıları,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar.

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar. 1 4 Kullanım Kılavuzu saatinin emniyetli uygulanması ve uzun süreli kullanımı için kullanım kılavuzunu itinalıca okuyup saklayınız. Kullanma kılavuzu internette de kullanıma hazır bulunmaktadır: www.qlocktwo.com

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D

KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D KULLANIM KILAVUZU PCE-DD D Oluşturma Tarihi: 25/01/2017 Versiyon 1.1 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat İçeriği;... 3 3 Güvenlik... 3 4 Uyarılar... 3 5 Teknik Özellikler... 4 6 Cihaz Tanıtımı... 4 6.1

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

Kullanım Kılavuzu ph Metre PCE-PH20S

Kullanım Kılavuzu ph Metre PCE-PH20S ph Metre PCE-PH20S Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel Açıklama / Teknik Özellikler... 3 2.1 ph Ölçümü... 4 2.2 Sıcaklık... 4 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon...

Detaylı

reedera8i Kullanım Kılavuzu

reedera8i Kullanım Kılavuzu reedera8i Kullanım Kılavuzu reeder A8i Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm haklıları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-CT28

Kullanım Kılavuzu Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-CT28 Kalınlık Ölçüm Cihazı PCE-CT28 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 TEKNİK ÖZELLİKLER...3 2 FONKSİYONLAR...3 3 ÖLÇÜM...4 4 KALİBRASYON...4 5 PİL DEĞİŞTİRME...5 6 GÜVENLİK...5 7 Geri

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI 4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Art.No. 90-60000 B C F G D I H E Genel Uyarı Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 Kullanım Kılavuzu SeekTech & a Bağlanma Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 İçindekiler Listesi Sisteme Genel Bakış Tanım...3 Bluetooth Özellikleri...3 Yayılma Alanı...4 Bluetooth Bağlantısı Aygıtları

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

ELECTRONİC CAT & DOG REPELLER

ELECTRONİC CAT & DOG REPELLER RH 1500 REPEL RH 1500 ELECTRONİC CAT & DOG REPELLER Repel kedi köpek hayvan kovucu 1500 m2 bir alanı etkileyecek şekilde tasarlanmış son derece başarılı bir cihazdır. Sesi ortama 260 Derece emisyon açısı

Detaylı

ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU

ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU Add: 11F,No.402,Sec.1, Ren-Ai Rd., Linkou Shiang, Taipei County 244, Taiwan (R.O.C) Tel : 886-2-2603-3311 Fax : 886-2-2603-6622 E-Mail:

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Viskozimetre PCE-RVI-6

KULLANIM KILAVUZU Viskozimetre PCE-RVI-6 KULLANIM KILAVUZU Viskozimetre PCE-RVI-6 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 12/04/2017 İçindekiler 1 Güvenlik Notları... 3 2 Özellikler... 4 2.1 Teknik Özellikler... 4 2.2 Teslimat:... 4 3 Sistem Açıklaması...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161 Kullanım Kılavuzu SoundCore Flare Model No.: A3161 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses Kontrolü için Ses Düğmeleri 6 Güç düğmesi 2 Bas yukarı düğmesi 7 3.5mm Aux Girişi 3 Çok işlevli düğme 8 MicroUSB Şarj

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP ScrollSmart Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin

Detaylı

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 UYGUNLUK BEYANI...1 1 UYGUNLUK BEYANI Bu klimanın 1999/5/EC Yönetmeliğinin başlıca gerekliliklerine ve ilgili diğer hükümlerine uygun olduğunu beyan ederiz.

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar... 6 6 Sorun Giderme...

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

- TESTO TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 826 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Kızılötesi Sensör Kızılötesi Sensör Ekran Açma tuşu, Ekran dondur Ekran Açma tuşu, Ekran dondur Kızılötesi sıcaklık ölçümü Kapama tuşu Kızılötesi

Detaylı