DELUXE DISTINCTIVE DIVINE. Datça Yolu 35. km Hisarönü Mevkii Marmaris Muğla P: F:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DELUXE DISTINCTIVE DIVINE. Datça Yolu 35. km Hisarönü Mevkii 48700 Marmaris Muğla P: +90 252 441 2000 F: +90 252 436 9228"

Transkript

1 DELUXE DISTINCTIVE DIVINE

2 GENEL BAKIġ D-Hotels and Resorts un ilk oteli; D-Hotel Maris- Doğunun gizemli unsurlarını Batının minimalist çizgisiyle birleştiren mimarisiyle, 20 Nisan 2012 yılında Avrupa da ki en heyecan verici otel açılışını gerçekleştirdi. Türkiye deki ilk tatil oteli olarak The Leading Hotels of the World üyesi olan D-Hotel Maris oda-kahvaltı konsepti ile hizmet vermektedir. KONUM D-Hotel Maris, Ege ve Akdeniz in birleştiği Datça Yarımadası nda dünyanın en güzel koylarından birinin zirvesinde, yüksek beklentilerinize hitap edecek ayrıcalıklı bir otel. Nefes kesici muhteşem manzarası, küçük adaları, mis kokulu çam ormanları, volkanik dağları ve büyüleyici beş doğal plaj ile eşsiz konumuyla otel toplam m 2 alanda hizmet vermektedir. Otel binasından ana plaj olan The Bay e iki adet yatay asansör mevcuttur. NASIL ULAġILIR? D-Hotel Maris, Dalaman Uluslararası Havalimanı na 130 km, Bodrum Havalimanı na 155 km, Marmaris şehir merkezine ise 35 km uzaklıktadır. Konforlu VIP araçlar veya otele ait helikopter ile Dalaman, Bodrum, İzmir e tek yön ya da gidiş-geliş transfer organizasyonu gerçekleştirilebilmektedir. Otelin özel helikopteri ile Bodrum ve Dalaman havalimanlarından yalnızca 25 dakikada otele ulaşmak mümkündür. Müsaitlik doğrultusunda gerçekleştirilen tüm transferler için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir. ODALAR ve SUITLER D-Hotel Maris her biri ferah ve lüks olarak tasarlanmış 159 oda ve 33 suit, bir dubleks Presidential Suit ve bir adet ayrıcalıklı Villa ya sahiptir. Oda Adı Sayısı Room Name Sayısı Delüks Deniz Dağ Manzaralı Oda 75 Superior Suitler Deniz Dağ Manzaralı 8 Aile Odası Deniz Manzaralı 20 Junior Deniz Dağ Manzaralı Suit 10 Superior Dağ Manzaralı Oda Couple Deniz Dağ Manzaralı Oda Executive Deniz Yarı Deniz Dağ Manzaralı Suit Premier Suitler Deniz Dağ Manzaralı 8 7 (deluxe odaya bağlantıları vardır) Presidential Deniz Manzaralı Suit 1 Villa Deniz & Dağ Manzaralı 1 (ana binaya bitişiktir)

3 Delüks Deniz Manzaralı Oda En fazla 3 misafir konaklama, çift kişilik ya da iki ayrı tek kişilik yatak. Oda Özellikleri Delüks Deniz Manzaralı Odalar m 2 dir. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. * Balkon ve banyo ölçüleri değişkenlik gösterir. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Delüks Deniz Manzaralı Delüks Oda Banyo Delüks Dağ Manzaralı Oda Delüks Dağ Manzaralı Oda En fazla 3 misafir konaklama, çift kişilik ya da iki ayrı tek kişilik yatak. Oda Özellikleri Delüks Dağ Manzaralı Odalar m 2 dir. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. * Balkon ve banyo ölçüleri değişkenlik gösterir. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi. Traverten banyo, birbirinde ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

4 Aile Odası Deniz Manzaralı En fazla 3 misafir konaklama, çift kişilik ya da iki ayrı tek kişilik yatak. Altı yaş altı çocuklar aile odalarında ağırlanabilmektedir. Oda Özellikleri Aile Odaları m 2 dir. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. * Balkon ve banyo ölçüleri değişkenlik gösterir. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Aile Odası Deniz Manzaralı Aile Odası Deniz Manzaralı Banyo Çoçuklar Ġçin Bebek yatağı (0-6 yaş için ) ya da ilave yatak, bornoz, terlik, çocuklar için özel buklet malzemeleri, bebek ve çocuk küveti, lavabo için basamak, bebek telsizi, su ısıtıcı ve sterilizasyon aleti bulunmaktadır.

5 Superior Dağ Manzaralı Oda En fazla 2 misafir konaklama, çift kişilik ya da iki ayrı tek kişilik yatak. Oda Özellikleri Superior Dağ Manzaralı Odalar m 2 dir. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon veya teras, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, kasa, oturma grubu. * Balkon ve banyo ölçüleri değişkenlik gösterir. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi. Traverten banyo, duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, bornoz ve terlik. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE IPod - IPhone bağlantı istasyonu.

6 Couple Deniz Manzaralı Oda En fazla 2 misafir konaklama, çift kişilik ya da iki ayrı tek kişilik yatak. Oda Özellikleri Couple Deniz Manzaralı Odalar m 2 dir. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. *Couple Deniz Manzaralı Odalarda Fransız tipi balkon bulunmaktadır. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi. Traverten banyo, duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, bornoz ve terlik. * Banyo büyüklükleri değişkenlik gösterir. Telsiz direkt hat telefon, kablolu ve kablosuz internet. Couple Dağ Manzaralı Oda En fazla 2 misafir konaklama, çift kişilik ya da iki ayrı tek kişilik yatak. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Oda Özellikleri Couple Dağ Manzaralı Odalar m 2 dir. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon veya teras, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi. Traverten banyo, duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, bornoz ve terlik. * Banyo büyüklükleri değişkenlik gösterir. Telsiz direkt hat telefon, kablolu ve kablosuz internet. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

7 AYRICALIKLI HĠZMETLERĠYLE EXCLUSIVE PAKET ve EXECUTIVE CLUB LOUNGE Executive Club Lounge, daha fazla mahremiyet ve kişiye özel servis isteyenler için 8. katta koyun muhteşem manzarasını Villa ve Suit Misafirleri için ayaklar altına seriyor. Villa ya da Suitte konaklamayı tercih eden misafirlerimiz Exclusive Paket dahilinde Executive Club Lounge dan yararlanma hakkına sahip oluyor. Club Lounge da sürpriz hediyelerle gerçekleştirilen özel karşılama ve giriş işlemleri; günün çeşitli saatlerinde ikram olarak sunulan atıştırmalıklar ve içeçekler, kişiye özel tatil ve danışma hizmetleri, koleksiyon kitaplardan ve uluslararası dergilerden oluşan kütüphane ve televizyon odası konaklamanızı unutulmaz kılacak ayrıcalıklardan. Executive Club Lounge da çay, kahve, meyve suları ve alkolsüz içecekler gün boyunca; bazı alkollü içkiler ve şaraplar ise günün belirli saatlerinde ücretsiz olarak servis edilmektedir. Otelde bulunan beş plajdan biri olan Executive Beach Executive Club Lounge misafirleri için özel olarak tasarlanmıştır ve bu plaj yalnızca Villa ve Suit misafirleri bu plajdan faydalanma ayrıcalığına sahiptir. Bu plajda bulunan kişiye özel altı adet cabana içlerinde jakuzi bulunan özel bir tasarıma sahiptir. Ayrıca, Executive Club Lounge misafirlerine ayrıca Caravelle, Crafter VIP araçları ile yapılacak transferlerde %10 indirim sağlanmaktadır. ** Executive Club ayrıcalıklarından yararlanmak isteyen misafirler gecelik kişi başı ek bir ücret ödeyerek bu ayrıcalıktan yararlanabilirler. Exclusive Paket rezervasyonları otele giriş işlemleri sırasında otelin müsaitlik durumuna göre gerçekleştirilebilmektedir. Executive Club Lounge Executive Plaj, Jakuzili Cabanalar

8 Superior Deniz Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Superior Deniz Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Superior Deniz Manzaralı Suitler 52 m 2 dir; aralarında kapı bulunmayan yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Her iki oda da 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Superior Dağ Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Superior Dağ Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Superior Dağ Manzaralı Suitler m 2 arasında değişkenlik göstermektedir; aralarında kapı bulunmayan yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), teras, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, bornoz ve terlik. Her iki oda da 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

9 Junior Deniz Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Junior Deniz Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Junior Deniz Manzaralı Suitler 58 m 2 dir; birleştirilmiş yatak odası ve oturma alanıdan oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, kuvet ve duş ayrı, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Junior Dağ Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Junior Dağ Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Junior Dağ Manzaralı Suitler m 2 arasında değişkenlik göstermektedir; birleştirilmiş yatak odası ve oturma alanıdan oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon veya teras, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası Traverten banyo, kuvet ve duş ayrı, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

10 Executive Deniz Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Executive Deniz Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Executive Deniz Manzaralı Suitler 65 m 2 dir; ayrı yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, Ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Her odada 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Executive Yarı Deniz Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Executive Deniz Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Executive Deniz Manzaralı Suitler 68 m 2 dir; ayrı yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, Ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Her odada 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

11 Executive Dağ Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik ya da iki adet tek kişilik yatak. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Executive Dağ Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Executive Dağ Manzaralı Suitler 68 m 2 dir; ayrı yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Her odada 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

12 Premier Deniz Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Premier Deniz Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Premier Deniz Manzaralı Suitler 80 m 2 dir; ayrı yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Delüks odaya bağlantısı bulunmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, Ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Her odada 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu. Premier Dağ Manzaralı Suit En az iki, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Premier Deniz Manzaralı Suit misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır. Suit Özellikleri Premier Deniz Manzaralı Suitler 80 m 2 dir; ayrı yatak odası ve oturma odasından oluşmaktadır. Delüks odaya bağlantısı bulunmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli), balkon, Ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, ahşap zemin, yönetici çalışma masası ve kasa. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası. Traverten banyo, birbirinden ayrı kuvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Her odada 42 inch LED TV, uluslararası kanallar; BOSE bağlantı istasyonu.

13 PRESIDENTIAL SUIT En az bir, en fazla üç misafir konaklama; çift kişilik yatak. Otelimiz 8. ve 9. katında yer alan dubleks Presidential Suit, tüm koya hakim büyüleyici bir manzaraya sahiptir. Özel tasarım terasında yer alan jakuzi Presidential Suiti benzersiz yapan farklılıklardandır. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Presidential Suit misafirlerine,executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra 24 saat uşak (butler) hizmeti de sunulmaktadır. Suit Özellikleri 175 m 2 iç alan, 120 m 2 balkon ve 115 m 2 teras alanından oluşan Presidential Suit te bir yatak odası, aralarında kapı olamayan yemek ve oturma odaları ve toplantı odasından bulunmaktadır. Akıllı oda (dokunmatik kontrol paneli); yatak odası, yemek odası, oturma odası ve toplantı odalarından çıkış olan 120 m 2 lik balkon; ikinci katta teras, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden tavana ses geçirmez cam, tik zemin, Presidential Suit için özel olarak üretilen duvar kağıtları, lüks Italyan mobilya ve dekoratif malzemeleri, giyinme dolabı, kasa, 8 kişilik calacatta mermerden özel yapım yemek masası; oda dışından ayrı bir girişi de olan ve 8 kişilik toplantı masası, misafir tuvaleti ve kitchenette bulunan toplantı odası. 2. Kat Teras Özellikleri Tik zemin, kumlanmış 115 m 2 teras, olive brown taşından duvar kaplama, koyun muhteşem manzarasına sahip jakuzzi ve duş; güneşlenme yatakları, lüks İtalyan oturma grubu, BOSE bağlantı istasyonu. Olive brown mermer banyo, ayrı küvet ve duş, havlu ısıtıcı, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, makyaj masası, bornoz ve terlik. Yatak, oturma ve toplantı odalarında 42 inch Loewe televizyon, uluslararası kanallar; blu-ray home theater sistemi, BOSE bağlantı istasyonu. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası, zengin içecek çeşitleri, istenildiği takdirde continental kahvaltı servisi, à la carte restoranlarda rezervasyon önceliği. Jakuzi, duş, özel tasarım oturma mobilyaları ve eşsiz manzarasıyla teras Yemek ve Oturma Odası Özel girişi ve Kitchenetti olan Toplantı Odası Yatak Odası

14 VILLA En fazla 4 misafir konaklama; 2 adet çift kişilik yatak. Altı yaş altı çocuklar villada ağırlanabilmektedir. Ayrıcalıklı villa ana binaya bitişiktir, 2 adet yatak odası, birleşik yemek odası ve salon, tam donanımlı mutfak, sauna, hamam ve özel açık havuz bulunmaktadır. Exclusive Paketin Sunduğu Ayrıcalıklar Villa misafirlerine, Executive Club Lounge başta olmak üzere Exclusive Paket dahilindeki tüm ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra 24 saat uşak (butler) hizmeti de sunulmaktadır. Villa Özellikleri Villa; 310 m 2 iç alan, açık yüzme havuzlu 454 m 2 özel bahçe alanından oluşmaktadır. İçlerinde banyoları, giyinme dolapları, oturma grupları ve kasaları bulunan ve İtalyan mobilyalarla tasarlanan 2 yatak odası; birleşik yemek odası ve salon, tam donanımlı Gagennau mutfak, özel hamam ve sauna, ayarlanabilir merkezi iklimlendirme, yerden ısıtma sistemi, yerden tavana ses geçirmez özel cam, calacatta mermer zemin ve duvarlar, villa için özel olarak tasarlanmış duvar kağıdı, şömine, lüks İtalyan mobilya ve dekoratif malzemeleri, yönetici çalışma masası, 8 kişilik yemek masası, misafir tuvaleti bulunmaktadır. Günde iki kez kat hizmetleri servisi, mini bar, 24 saat oda servisi, Nespresso Essenza Espresso Makinası, şarap soğutucu, her odada zengin içecek çeşitlerinden oluşan bar, istenildiği takdirde continental kahvaltı servisi, à la carte restoranlarda rezervasyon önceliği. Bahçe Özellikleri Adalar, deniz ve dağlardan oluşan eşsiz manzarasıyla 454 m 2 özel bahçe alanı, Calacatta mermer zemin, limestone duvarlar, özel yapım otomatik tente sistemi, büyüleyici manzarası ile 80m 2 lik özel havuzu, güneş yatakları, İtalyan lüks oturma grubu, BOSE hoparlör sistemi. Odalarda Calacatta mermer banyo, Calacatta mermer özel hamam, büyüleyici manzarası ile sauna, duş, ışıklı makyaj aynası, ünlü İtalyan parfüm tasarımcısı Laura Tonatto tarafından D-Hotel Maris için özel olarak üretilen buklet malzemeleri, saç kurutma makinası, bornoz ve terlik. Salonda 55 inch Loewe televizyon; yatak odalarında 42 inch Loewe televizyon, uluslararası kanallar; blu-ray home theater sistemi, BOSE bağlantı istasyonu. Yemek Odası Oturma Odası Yatak Odası Özel Havuzuyla Bahçe Çoçuklar Ġçin Bebek yatağı (0-6 yaş için) ya da ilave yatak, bornoz, terlik, çocuklar için özel buklet malzemeleri, bebek ve çocuk küveti, bebek lavabosu için basamak, bebek telsizi, su ısıtıcı ve sterilizasyon aleti bulunmaktadır.

15 YEME-ĠÇME Yeme-içme seçenekleri otelin favori restoranı ZUMA nın da içlerinde bulunduğu bir kahvaltı büfesi ve beş a la carte restorandan oluşmaktadır. Beyaz kumlu, mavi bayraklı The Bay Plajı üç olağanüstü restorana ev sahipliği yapmaktadır; Ruia, Nusr-Et ve Bellariva, Il Riccio saklı cennet koylardan birinde sahilde yer almaktadır. Ruia ve Bellariva ortak öğle yemeği menüsü sunarken Nusr-Et öğle yemeği için kendi menüsü ile hizmet vermektedir. Gün içinde snack à la carte menü tüm plaj ve barlara servis edilmekte olup, oda servisi 24 saat hizmet vermektedir. Birçok restoranda çocuk menüsü servis edilmektedir. Ödül rekortmeni ZUMA Restoran, Lounge and Bar Izakaya konsepti - yemeklerin ve içeceklerin paylaşılmasıüzerine kuruludur. Restoran robata grill, sushi köşesi ve ana mutfak olmak üzere 3 mutfaktan oluşmaktadır. Nusr-Et et tutkunlarına İstanbul un en güzel etlerini sunmaktadır. Ruia, klasik Türk ve Osmanlı mutfaklarından benzersiz lezzetlerden oluşan bir menüyle buluşturuyor misafirlerini. Il Riccio Beach Club & Restaurant, İtalyan mutfağının benzersiz lezzetlerini, leziz ev yapımı makarnalarını ve muhteşem Akdeniz deniz ürünlerini D-Hotel Maris misafirlerinin beğenisine sunuyor. Bellariva Brasserie sizi uluslararası mutfaklardan seçilmiş lezzetli menüsünün yanısıra odun ateşinde zengin pizza menüsü ile misafirlerimizle buluşuyor. Nefes kesen ve muhteşem manzarası; zengin kahvaltı büfesi ile The Terrace restoran güne keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.hava koşullarına bağlı olarak The Terrace restoran öğle ve akşam yemeklerinde de hizmet verebilmektedir.

16 BARLAR D-Hotel Maris te farklı noktalara dağılmış farklı konsepte yedi adet kokteyl ve şarap barı bulunmaktadır. Zuma Lounge otelin birinci katında yer alırken, Aqua Bar ana plajdadır. Geniş şarap, viski ve konyak menüsü ve özel yapım şarap mahseni ile El Vino ve yarımadanın ucunda gündüz beach club, akşamları ise DJ performansları ya da canlı müzik performansları ile misafirlerle buluşan "Coliseum" seçenekler arasındadır. Tenis Bar, Pool Bar ve Lobby Lounge ise diğer alternatifler. TENNIS BAR *** Yiyecek ve içecek hizmetlerinin saat ve günleri hava koşullarına ve müsaitliklere göre değişiklik gösterebilir. D-Hotel Maris, restoran ve bar hizmetlerinin gün ve saatleri ile ilgili olarak önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilir.

17 YENĠLENME PLAJ ve HAVUZLAR D-Hotel Maris te her biri kendine özgü doğal güzellikleri ve konseptleriyle toplam beş adet kumsal plaj, deniz keyfini farklı kılar. En geniş plaj olan Mavi Bayrak ödüllü The Bay plajı restoranlarında gündüz ortak bir à la carte öğle yemeği menüsü sunulmakta, akşam ise üç a la carte restoran hizmet vermektedir. Bir diğer plaj Il Ricio nun hemen önündedir. Tamamen sessizlik isteyenler için Silence Plajı, yarımadanın ucunda yazın sıcağında serinletici rüzgarın yanı sıra yelken ve rüzgar sörfünün keyfini çıkarmak isteyenler için Coliseum ve kişiye özel hizmet anlayışıyla yalnızca Executive Club Lounge misafirlerine özel Executive Plajı diğer plaj alternatifleri arasındadır.executive plajda altı adet cabana bulunmaktadır, cabanalar içlerinde jakuzi bulunan özel bir tasarıma sahiptir. Silence Plajı yalnızca 12 yaş ve üzeri misafirleri ağırlayabilmektedir. Tüm plajlar arasında ring sefer yapan botlar ve ana plaj the Bay e inen yatay asansörler bulunmaktadır. Gün içinde snack à la carte menü tüm plajlarda ve Aqua Bar da, Lobby Bar, Tenis Bar da servis edilmektedir. Otelde bir ısıtmalı açık, bir ısıtmalı kapalı havuz ve bir adet de yaşam havuzu (vitality pool) bulunmaktadır. Coliseum Plajı Il Riccio Plajı Mavi Bayraklı The Bay Plajı Silence Plajı Executive Plajı

18 ÇOCUK KULÜBÜ The Bay alanında yer alan Çocuk Kulübü 09:00-12:00 ve 14:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Atölye aktiviteleri (t-shirt, hediyelik eşya, ahşap vb. boyama), özel çocuk eğlence programları, air hockey, masa tenisi, balık tutma, kano, masa oyunları (scrabble, monopoly, satranç vb.), eğitici çocuk oyunları, dağ bisikleti, Goran İvanisevic Tenis Okulun da tenis dersleri, çocuklara tatilleri süresince uluslararası geçerli setifikaya sahip olabilecekleri profesyonel su sporları aktiviteleri sunulmaktadır. SPA MERKEZĠ Özel tasarım spa merkezi; günlük karmaşadan uzaklaşmak, gevşemek ve dinçleşmek için ideal. Sunulan tüm cilt ve vücut bakımları doğal içerikli ürünler kullanılarak uzman ekipler tarafından uygulanmakta. Deniz tuzu ve yağ ovalama ve ege deniz kabukları masajı, purva karma dört el masajı, aktif nemlendirici cilt bakımı ise yalnızca D-Hotel Maris te bulunan Spa farkıyla deneyimleyebileceğiniz özgün bakımlar. Özel Hamam kese odaları, 12 adet tam donanımlı bakım odası, büyüleyici dinlenme alanları, bölgenin muhteşem panaromik manzarasına sahip spa terası gerçek bir spa deneyimi sunuyor. Spa Teras Hamam Kapalı Havuz veyaşam Havuzu SPA İmza Bakımları

19 GYM Gym, Techno Gym ekipmanları ile donatılmıştır ve klimalıdır. Profesyonel eğitmenler tarafından kişiye özel fitness programları ve eğitimleri de ekstra ücrete tabi olmak üzere sunulmaktadır. Fitness merkezinde uygun spor kıyafeti ve ayakkabı giyilmesi gerekmektedir. Eğer adrenalin arayanlardansanız, Datça Yarımadası nda rehberli bisiklet turları da tam size göre. Bodyism konukların ihtiyaçlarına göre özel beslenme ve fitness programları uygulayarak sağlıklı ve atletik vücutlar yaratmayı hedefliyor. Sağlık ve Fitness Uzmanı James Duigan tarafından kurulan Bodyism in takipçileri arasında Lara Stone, Rosie Huntington-Whitely ve Hugh Grant gibi dünyaca ünlü isimler yer almaktadır. Bodyism açıkhava egzersiz alanı ve Clean & Lean Detox menülü Avrupa daki ilk tam konsepti ile D-Hotel Maris te bulunmaktadır.

20 GORAN IVANISEVIC ILE TENIS OKULU Dünyaca ünlü Wimbledon Şampiyonu Goran Ivanisevic, yeni bir tenis yaklaşımı ile D-Hotel Maris misafirleriyle buluşuyor. Goran Ivanisevic in profesyonel tenis koçları biri toprak olan üç tenis kortunda tenis tekniğinizi geliştiren dersler sunarken, ileri düzeyde tenis oyuncusu yetişkinlerin ve çocukların yarışmalara hazırlanmaları için de destek oluyor. Misafirlerimize daha fazla seçenek sunabilmek için ikisi toprak kort olmak üzere toplam üç adet ışıklandırılmış tenis kortumuz bulunmaktadır. Kort, raket, ışıklandırma ve kurslar ekstra ücretlendirilmektedir.

21 SU SPORLARI Bölgedeki en iyi su sporları alternatiflerini sunan benzersiz koyda; su kayağı, wakeboard; uluslararası yelken okulu işbirliğindeki yelken ve sörf merkezi; sertifikalı su altı dalış merkezi bulunmaktadır. Su sporu meraklıları için vazgeçilmez bir lokasyon olan D- Hotel Maris; üst düzey eğitmenleri ve yüksek kalitedeki teknik ekipmanları ile de ayrıcalıklıdır. En büyük özelliği ise koyun bir tarafında dalgasız deniz gerektiren su kayağı yapılabilirken, karşı koyda rüzgar ve dalga gerektiren sörf sporunun yapılabilmesidir. Kano dışındaki tüm su sporları aktiviteleri ekstra ücretlendirilmektedir YELKEN & SÖRF MERKEZĠ Tam donanımlı sörf ve yelken ekipmanları bulunmaktadır. Tüm ekipmanlar ve kurslar ekstra ücretli olup, sörf ve katamaran yapmak isteyenler için uluslararası geçerli sertifika gösterilmesi zorunludur. Başlangıç yapacak misafirler için koyda hafif rüzgar bulunurken; orta ve ileri seviyede yelken yapan misafirler için koyun dışında orta ve şiddetli rüzgar hakimdir; ilkbahar ve sonbahar aylarında da rüzgar şiddetlidir. SU KAYAĞI & WAKE BOARD MERKEZĠ Bir slalom parkuru bulunan mükemmel bir su kayağı alanı. Zero Off, 409 hp ve daha bir çok özellik ile beraber tam donanımlı 2 adet Ski Nautiques 200 ekip sürümü bulunmaktadır. (Esktra ücretlendirilmektedir.) Her biri profesyonel eğitmenlerimiz Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde başlangıç düzeyinden ileri seviyeye kadar her yaştan misafirimize kayak, wakeboard dersleri vermektedir. Merkezde, wakeboard ve kayak ekipmanları, can yeleği ve dalış giysisi bulunmaktadır SU ALTI DALIġ MERKEZĠ Profesyonel bir dalış merkezi ile işbirliği içinde yüksek kaliteli tüplü dalış ve su altı dalış eğitimleri sunulmaktadır. Başlangıç seviyesindeki deneme dalışlarından, ileri seviye açık deniz dalışlarına kadar tüm PADI kursları profesyonel dalış eğitmenleri tarafından verilmektedir. Ayrıca CMAS kursları, şnorkel gezileri ve PADI, CMAS, BSAC ve SSI nitelikli dalgıçlar eşliğinde günlük dalış turları organize edilmektedir. REHBERLĠ KANO TURLARI Rehberli kano turları ile Datça Yarımadası ndaki gizli cennet koyları da keşfedebilirisniz. STAND UP PADDLING Ege ve Akdeniz'in kesişme noktasında stand up paddling deneyebilirsiniz. Sörf tahtası üzerinde ayakta dururken kristal berraklıktaki suda küreğinizle yol almanın tadına varın

22 TURLAR Datça Yarımadası nın doğal güzelliğiyle çevredeki büyüleyici koylarda yat turları yapabilir; keşfedilmemiş koyları ve adaları keşfedebilirsiniz Otel bünyesindeki özel yapım ahşap yelkenliler Paşa ve Ubi Bene ve 16 metre özel yapım motor yat Open Sea ile günlük turlar organize edilmekte ve yatlar kiralanmaktadır. Eşsiz bir cazibe merkezi olan Datça Yarımadası nın farkını otelin özel helikopteri ile havadan yapacağınız turlarla daha derinden hissedebilirsiniz. 145 ft Özel Yapım Yelkenli Ubi Bene 16 m Özel Yapım Motor Yat Open Sea 100 ft Özel Yapım Yelkenli Paşa D-HOTEL MARĠS TEKĠ DĠĞER ETKĠNLĠKLER Muhteşem gün batımı manzarası ile Green Hill, açık havuz, ısıtmalı kapalı havuz, yaşam havuzu, fitness merkezi, çeşitli spor etkinlikleri, plaj voleybolu, çok fonksiyonlu spor alanları, koşu yolları, çocuk kulübü, iş merkezi, kuaför salonu, butik, saat mağazası, mini market, hediyelik eşya mağazası

23 ÖZEL ETKĠNLĠKLER D-Hotel Maris zarif atmosferi ile butik toplantı ve konferanslar için aradığınız hizmet kalitesini sunuyor.

24 SEZON ve SAATLER D-Hotel Maris, 28 Nisan ve 31 Ekim 2016 tarihleri arasında hizmet vermektedir. Otele Giriş Saati: 14:00 Otelden Çıkış Saati: 12:00 KONSEPT Oda ve Kahvaltı ÇOCUK POLĠTĠKASI D-Hotel Maris 6 yaş altı misafirlerini aile odaları ve villada ağırlayabilmektedir. Silence Plajı nda yalnızca 12 yaş ve üzeri misafirleri ağırlayabilmektedir. EVCĠL HAYVAN POLĠTĠKASI Evcil hayvan kabul edilmemektedir. ÖDEME Otelimize giriş işlemleri sırasında konaklama süresince gerçekleştirilebilecek harcamalar için kredi kartından ön provizyon ya da Türk Lirası, Euro ve Dolar olarak nakit depozit alınacaktır. Bu tutar, belirlenmiş olan ücretin misafirin otelde gerçekleştireceği geceleme sayısı ile çarpımına eş değer olacaktır. GDS CHAIN CODES LW AMADEUS: QRQ105 Galileo/Apollo: Sabre: 7231 Worldspan: 3105 DOĞUġ GRUBU HAKKINDA 1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, başarılı geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Grup; finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Doğuş Grubu ayrıca, mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdürmektedir. 250 nin üzerindeki şirketi ve yaklaşık 50 bin çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunan Doğuş Grubu, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır. REZERVASYON ĠÇĠN: reservation@dhotel.com.tr BĠZĠ TAKĠP EDĠN: /dhotelmaris

25 DESTĠNASYON HAKKINDA Akyaka & Gökova Türkiye nin Güneybatısında, Gökova körfezinin doğu ucunda bulunan Akyaka D-Hotel Maris e yaklaşık 58 km uzaklıktadır. Kuzeyde yaklaşık 1000 m yüksekliği ile Sakartepe ve güneyde Gökova Ovası (cennet ovası) ıslak arazileri ile sınırı olup, çok çeşitli yaşam türleri, özellikle su kuşları ile ziyaretçileri büyüler. Ziyaretçilerin çoğunluğunu buraya çeken Akyaka nın doğal güzelliği, ıslak topraklardaki yaşam çeşitliliğinin zenginliğidir ve bunların arasında türü nerede ise tükenmekte olan balıkçı Avrupa su samuru (lutra lutra) bulunur. Kış aylarında göçmen kuşlar, flamingolar hatta göç eden pelikanlar dahi biraz şans yardımı ile gözlemlenebilir. Kristal temizliğindeki suyu ile Kadın Azmak ının kıyısında bulunan balıkçı restoranlarında hazırlanılıp sunulan taze yakalanmış balıklar Türkiye deki gurmeler tarafından iyi bilinmektedir. Bayır Dağ Köyü olan Bayır, köy meydanında caminin yanında duran eski bir çınar ağacı ile ünlüdür ve D-Hotel Maris ten 36 km uzaklıktadır. Yerel halkın 3 kez etrafında dolaşırsanız ömrünüzü uzatmanızı sağlar dediği ağacın yaklaşık olarak yaşında olduğu söyleniliyor ve uzun ömürlülüğü ve büyük bir gövdeye sahip olması ile sembol haline gelmiştir. Bayır ayrıca Smyrna antik kenti üzerinde yer alır. Şu an caminin bulunduğu yerde, bugün hiç bir izine rastlanılmamakla beraber sağlık tanrısı Asklepios için adanmış bir tapınağın bulunduğuna inanılıyor. Akropol köyün kuzeydoğu tarafında yaklaşık olarak iki km veya 30 dakikalık bir yürüyüş mesafesi uzaklığındadır. Yol boyunca şehir surlarının kalıntılarını, bazı mezar taşlarını ve yapıları görmeniz mümkündür. Bozburun Bozburun, D-Hotel Maris e yaklaşık 43 km uzaklıkta yer alan sakin bir beldedir. Çoğu insan Bozburun a yat veya gulet ile gelir ki bu durum sürpriz olmamalıdır çünkü burası dünyaca ünlü ağaçtan yapılan hafif armalı çift direkli Türk Guletlerinin yüz yıllardır kullanılan eski gelenekler ile üretildiği bir yerdir. Bozburun modern hayatın baskılarından kurtulmak için harika bir yerdir. Bu sakin kasaba, eski uygarlıkların mirası, güzel koylar ve körfezleri ile kutsanmıştır. Bozburun yakınlarında ve Asar tepesinin üzerinde Larymna şehir kalıntıları bulunmaktadır. Bu tepeye tırmanmak yaklaşık 45 dakika sürer, çevredeki şehir surları ile mezar kalıntılarını burada bulabilirsiniz. Tepeden yakındaki Yunan adalarını görebilirsiniz. Datça & Knidos Knidos Datça da bulunan D-Hotel Maris e yaklaşık olarak 69 km uzaklıkta bulunan antik bir yerleşim alanıdır. Knidos antik çağda bilim, mimari ve sanat açısından oldukça gelişmiş bir şehir olmuştur. Bu tarihi kentin en güzel yanı, burada bulunan mevsimleri ve saati gösteren güneş saatidir. En çekici turistik özelliği Afrodit Tapınağıdır ve Knidosun en yüksek noktasında yer alan ve hala kullanılan Apollon Tapınağı bölgenin en şaşırtıcı tarihi yerlerden biridir. Datça denildiğinde ziyaret etmek için başka bir yer de, bölgenin tipik mimari özelliklerini sergileyen güzel eski taş evleri olan Eski Datça dır. Kızlan ve yel değirmenleri bölge için bir sembol haline gelmiştir ve Eski Datça ile Hızırşah köyleri arasında bazı seramik üreticilerinin kalıntıları vardır. Milattan Önce 4. Yüzyılda da çalıştığı var sayılan ve Selçuklular döneminden miras kalan camiinin restore edilmiş halini burada bulabilirsiniz. Hisarönü Hisarönü D-Hotel Maris ten 13 km uzaklıkta dağların eteğine sırtını yaslayarak kıyıya doğru uzanan küçük sevimli bir köydür. Buranın Sultan Süleyman ın Rodos Seferi zamanında bulunduğu söylenilir. Yunanlıların yaşadığı zamanlardaki ismi Erene idi.bizans Roma ve Osmanlı dönemlerinde bu bölgenin temiz denizi ve çevrenin olağanüstü yeşilliklerinin birçok rahatsızlık için iyi olduğuna inanılırdı ve bu sebeple bölgede kurulmuş bir çok eski hastane kalıntıları hala daha görülebilmektedir. Akyaka Bozburun Bayır Datça & Knidos Hisarönü

26 Marmaris & Ġçmeler Marmaris ilçesi D-Hotel Maris ten 35 km uzaklıktadır lerdeki yoğun inşaat yapımından sonra sene öncesinin küçük balıkçı kasabası Marmaris inden çok az eser kaldı. Marmaris dağların denizde kesiştiği iki set arasında olağanüstü konumu nedeniyle hala cazibesini korur. Physkos, Saranda, Amos ve Loryma gibi antik kalıntılara yakındır. Büyük ve hareketli şehrinden sadece 8 km uzaklıkta içmeler bulunmaktadır. Çam ormanları ile kaplı bu cennet, Akdeniz ve Ege denizlerinin her ikisinin bütün atmosferi ile aşılanmış, muhteşem Toros Dağları nın arka eteklerinde yer almaktadır. Bu zeytin ve bal üreten topluluğun yaşadığı yer aynı zamanda sadece burada ve Kaliforniya da yetişen ve en iyi oksijen üreten ağaç olan Günlük ağacına ev sahipliği yapmaktadır. Bu bitki ve hiç bozulmamış ormanlar ve sahiller (Mavi Bayrak çevre ödülü almıştır) canlandırıcı bir sahil tatili için en uygun imkanları sunmaktadır. Orhaniye & Kızkumu D-Hotel Maris ten 21 km uzaklıkta, Loryma yarım adasının üzerinde uzun yeşil dağların arasında balıkçı teknelerinin yatlar ile birlikte bulunduğu masmavi bir deniz ve Orhaniye yatıyor. Orhaniye bir insanın gerçekten de su üzerinde yürüyebileceği 600 metrelik kıyı kordonuna sahip güzel Kızkumu ile tanınır. Körfezden uzanan alçak kum kara parçası üzerinde bileklerinize kadar gelen suyla birlikte yürürken suyun üzerinde yürüyormuş hissine kapılabilirsiniz. Geleneksel bir halı fabrikası ve bir şelale bölgedeki diğer yerel turistik mekanlardır. Rodos Şövalyeleri tarafından kullanılan bir kale, antik bir kilise ve marina bölgenin diğer ilgi çekici özellikleridir. Orjinal adı Kırvasil olan ve geçmişi 3. Yüzyıla a kadar uzanan Orhaniye Köyü, Olta balıkçılığı için elverişli olan ve körfezin ortasında bulunan korsan adası ile fotoğrafçılar ve video kamera meraklıları için ilginç manzaralar sunacak, dalış, sualtı balıkçılığı ve tırmanma gibi aktivite meraklılarının beklentilerini yerine getirecek bir deniz kıyısına sahiptir. Osmaniye Osmaniye D-Hotel Maris e 37 km uzaklıkta doğa üstünlüğünün yer aldığı bir köydür. Bölgedeki çam ormanlarının bolluğu bal üretiminin köyün ana sektörü olmasına yol açmıştır ve çam balı için dünya çapında bir üne sahip olduğu söylenmektedir. Bölgenin doğasındaki zenginliği biyolojik çeşitliliği kuşlar, böcekler gibi birçok sayıda hayvana barınak sağladığı anlamına gelir. Köy ayrıca elma, erik, zeytin, üzüm ve armut gibi bir çok meyve ağacı çeşitleri ile çevrilidir.. Selimiye Selimiye D-Hotel Maris ten yaklaşık 36 km uzaklıkta körfez boyu uzanan çarpıcı bir tatil beldesidir. Sahil yürüyüş yolu şehir boyunca uzanır ve deniz kenarında rahatlatıcı bir yürüyüşe çıkmanızı sağlar. Bölgenin taze balık hizmeti vermesiyle ünlenen çok sayıda harika restorantlarının önünden yürüyebilirsiniz. Israrla tavsiye edilen Sardunya Restoran Türkiyenin dört bir yanından gelen turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Kasaba geleneksel ahşap tekne yapımı konusunda yerel pazarda güçlü bir üne sahiptir, bu yüzden şehrin içindeki yolda bir kaç metre mesafe aralıklarla geleneksel yöntemlerle inşa edilen massif ahşap tekneleri göreceksiniz. Ayrıca taze incir, badem ve diğer güzellikleri küçük yerel dükkanlardan satın almak için bakınabilirsiniz.ayrıca Selimiye ziyaretinize ait hediyelik eşyalar için çok sayıda kaliteli sanat ve zanaat atölyeleri bulabilirsiniz. Selimiye de plaj bulunmadığının da belirtilmesi gerekir. TaĢlıca Taşlıca D-Hotel Maris e yaklaşık 52 km uzaklıkta Bozburun yarımadasının son köyüdür, yarımadanın sonunda süzülen bu köy üç tarafını çevreleyen deniz ile muhteşem bir panoramik manzaraya sahiptir. Taşlıcadan 4 km uzaklıkta eski bir Karya yerleşimi olan Pheonix in kalıntıları görülebilir. Köyden eski şehir kalıntılarına doğru giderken eski patikanın kenarında antik mezar kalıntılarına rastlayabilirsiniz. Şehrin akropolü Aşar tepesinin en üst kısmındadır. Hiç bir dalganın giremeyeceği kadar dar girişli olan Serçe (Sparrow) Limanı Türkiyenin en korunaklı yeri olup, görülmek için köyün en iyi manzaraları arasında yer almaktadır. Turgut Turgut, tarihi geçmişini korumuş, doğal alanlarına el değmemiş, güzelliğini korumayı sağlamış, D-Hotel Maris e 23 km uzaklıkta bulunan bir köydür.bölge, 6 metre yükseklikten düşen eski bir şelale ile ünlüdür, şelalenin çevresi arctiidee (Kaplan güvesi) türünün yetişme alanıdır. Köyden şelaleye giden yaklaşık bir km lik yolun sağındaki yamaçta antik bir yapının izlerini farketmek mümkündür. Buranın Savaşçı Diagoras mezarlığı olduğuna inanılmaktadır. Marmaris & İçmeler Orhaniye & Kızkumu Osmaniye Selimiye Taşlıca

27 DatçaYolu 35 th km Hisarönü Mevkii Marmaris Muğla TURKEY P: F:

28 DatçaYolu 35 th km Hisarönü Mevkii Marmaris Muğla TURKEY P: F:

DELUXE. DISTINCTIVE. DIVINE. Datça Yolu 35. km Hisarönü Mevkii 48700 Marmaris Muğla P: +90 252 441 2000 F: +90 252 436 9228

DELUXE. DISTINCTIVE. DIVINE. Datça Yolu 35. km Hisarönü Mevkii 48700 Marmaris Muğla P: +90 252 441 2000 F: +90 252 436 9228 DELUXE. DISTINCTIVE. DIVINE. GENEL BAKIġ D-Hotels and Resorts un ilk oteli; D-Hotel Maris- Doğunun gizemli unsurlarını Batının minimalist çizgisiyle birleştiren mimarisiyle, 20 Nisan 2012 yılında Avrupa

Detaylı

DELUXE. DISTINCTIVE. DIVINE. Datça Yolu 35. km Hisarönü Mevkii 48700 Marmaris Muğla TURKİYE T: +90 252 441 2000 F: +90 252 436 9228

DELUXE. DISTINCTIVE. DIVINE. Datça Yolu 35. km Hisarönü Mevkii 48700 Marmaris Muğla TURKİYE T: +90 252 441 2000 F: +90 252 436 9228 DELUXE. DISTINCTIVE. DIVINE. GENEL BAKIŞ Doğunun gizemli unsurlarını Batının minimalist çizgisiyle birleştiren D-Hotel Maris, 2012 yılında Avrupa da ki en heyecan verici otel açılışını gerçekleştirdi.

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

KIŞ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER

KIŞ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER 2018-2019 KIŞ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket Kaya Holding A.Ş. Sezon 12 ay Kategori 5 * Toplam kapalı alan 35.000 m 2 Pansiyon durumu Tam Pansiyon Plus Toplam açık alan

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018 HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 208 TUR OPERATÖRÜ : OTELİN ADI OTELİN KATEGORİSİ (YILDIZ) PANSİYON OTELİN AÇILIŞ TARİHİ SON RENOVASYON TARİHİ TESİSİN KURULDUĞU ALAN TELEFON NUMARASI FAKS NUMARASI E-MAIL ADRESI WEB

Detaylı

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT UZAKLIK TESİSİN AÇILIŞ YILI 01.05.2002 KONUM KONYAALTI RENOVASYON HAVALİMANINA UZAKLIK 20 KM SINIF ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM SEZON ADRES Akdeniz Bulv.1.Sokak

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 World of TUI CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : - : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 774 Kredi Kartı : Visa,

Detaylı

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN CHARM 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Charm tesisimiz 5 yıldızlı olup sayısız aktivitelerle çiftler ve aileler için mükemmel bir tatil imkanı sağlamaktadır. Manavgat şehir merkezine

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

SĠDE CROWN SUNSHINE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SUNSHINE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SUNSHINE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Gündoğdu turizm merkezinde kurulan tesisimiz, Manavgat a 15 km, Antalya Havalimanı na 55 km ve Side Antik Kentine 12 km uzaklıktadır. 10.000 m2

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Otel Bilgisi Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Balıkesir, Edremit'te hizmet vermektedir. İstanbul'a 490, Bursa'ya 240, İzmir'e 210 kilometre mesafede yer almaktadır.

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil

THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 Ultimate Ultra Herşey Dahil THE BLUE CONCEPT 2017 HOTEL BİLGİLERİ İsim : SEASHELL RESORT & SPA Sınıf : 5 Açılış : 01.06.2013 Adres : Evren Mahallesi 23. Sokak No:3 Evrenseki Side

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KONSEPT 2012 YAZ LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KATEGORİ : Letoonia Golf Resort / 5 Yıldızlı Hotel & 1. Sınıf Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : İleribaşı Mevkii 07500 Belek - Antalya /

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

Cumhuriyet Bul. No: Marmaris Muğla TÜRKİYE T: F:

Cumhuriyet Bul. No: Marmaris Muğla TÜRKİYE T: F: GENEL Address: Cumhuriyet Bulvarı No: 17 48700 Marmaris Muğla Türkiye Kategori: 5* Telefon:+90 252 417 40 50 Fax: +90 252 417 40 60 Renovasyon: 2013 Açık: Yıl boyu Konsept: Yarım Pansiyon (HB) Tam Pansiyon

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ 2014-2015

KIŞ KONSEPTİ 2014-2015 Standart Oda Anex Standart Bahçe Oda Anex Standart Havuz Oda Port Aile Odaları Junior Suit Engelli Oda Colonel Suit Admiral Suit 1 KIŞ KONSEPTİ 2014-2015 01.11.2014-31.03.2015 TITANIC BEACH LARA Açılış

Detaylı

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN PALACE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Palace, Evrenseki turizm merkezinin en güzel yerinde, Manavgat a 12 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Side Antik kentine 12 km mesafededir.

Detaylı

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER 2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket Kaya Holding A.Ş. Sezon 12 ay Kategori 5 * Toplam kapalı alan 35.000 m 2 Pansiyon durumu Tam Pansiyon Plus Toplam açık alan 30.000

Detaylı

GOLDEN KEY BÖRDÜBET. Bördübet Mevkii - Marmaris Tel: (0252) (Pbx) Faks: (0252)

GOLDEN KEY BÖRDÜBET. Bördübet Mevkii - Marmaris Tel: (0252) (Pbx) Faks: (0252) Datça yarımadasının, Gökova körfezine bakan kesiminde, Gökova körfezinin eşsiz koylarından biri olan Bördübet koyunda yer almaktadır. Golden Key Bördübet, titiz anlayışı ve modern standartlarıyla sizlere

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER 2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket Kaya Holding A.Ş. Sezon 12 ay Kategori 5 * Toplam kapalı alan 35.000 m 2 Pansiyon durumu Tam Pansiyon Plus Toplam açık alan 30.000

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

Mevkii. Odalar Oda Sayısı

Mevkii. Odalar Oda Sayısı 2015 Yaz Sezonu Genel Adres Club Alantur Dimçayı Mevkii 07450 Kestel/Alanya Kategori 5 yıldızlı tesis Telefon 0242 518 17 40 Fax 0242 518 17 56 Genel Müdür E-Mail Otel E-mail Erdinç İbrahim Savul eisavul@alantur.com.tr

Detaylı

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230

Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 2019 YAZ FACTSHEET Toplam oda Sayısı: 670 Toplam Yatak Sayısı: 2230 ODALAR KONUMU ALAN ÖZELLİKLER STANDART ODA Kara Manzaralı 26m2 470 adettir. (6 adet bedensel engelli konuklarımıza özel odalarımız mevcuttur)

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı

Villa Hayal. Özet. Açıklama

Villa Hayal. Özet. Açıklama Villa Hayal Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Mavi Bayrak ödüllü Kışla Plajına 200 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Açıklama VİLLA HAYAL Kalkan

Detaylı

2015-2016 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

2015-2016 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ STANDART ODA SUPERIOR STANDART ODA DELUXE SUPERIOR JUNIOUR SUITE GRAND SUIT SPA SUIT STANDART ODA DUBLEKS SUITE 015-016 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket : Kaya Holding

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC ARTEMİS KONGRE MERKEZİ ARTEMİS KONGRE MERKEZİ 750m 2 550m 2 700m 2 SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK

Detaylı

Kempinski Hotel Barbaros Bay. Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Köyü Yaliciftlik, Bodrum, Mugla / Türkiye. Aslı Çolak

Kempinski Hotel Barbaros Bay. Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Köyü Yaliciftlik, Bodrum, Mugla / Türkiye. Aslı Çolak Bilgi Formu MÜLK ADRES Kempinski Hotel Barbaros Bay Gerenkuyu Mevkii, Kızılağaç Köyü Yaliciftlik, Bodrum, Mugla / Türkiye TELEFON +90 252 311 0303 FAKS +90 252 311 0300 WEB SİTESİ www.kempinski.com/bodrum

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

Gün boyu süren ikramlara ek olarak Türk ve Dünya Mutfağı ndan her damak zevkine uygun lezzetli seçeneklerin tadına 3 farklı restoranda varmak mümkün.

Gün boyu süren ikramlara ek olarak Türk ve Dünya Mutfağı ndan her damak zevkine uygun lezzetli seçeneklerin tadına 3 farklı restoranda varmak mümkün. Misafirleri tarafından yeryüzündeki cennet olarak adlandırılan, yurtdışı ve yurtiçinden bol ödüllü tatil köyü Hillside Beach Club, Fethiye nin çam ormanlarıyla çevrili muhteşem Kalemya Koyu nda konfor,

Detaylı

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir.

Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Villa Mavi Kelebek Özet Kiralık villa Kalkan Merkez Kışla Mevkinde, Ödüllü Mahal Plajına 300 m mesafede konumlanmıştır. Muhteşem deniz, doğa ve Kalkan manzarasına sahiptir. Image not found http://www.tatilvillas.com/images/w.200/h.200/c.1/mr.1/d.listing_photos/sd.2016-11/i.6b2ea1af9881392e6bfbdcdecd42e91f.jpg

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

FACT FINDER 2014 YAZ SEZONU

FACT FINDER 2014 YAZ SEZONU FACT FINDER 2014 YAZ SEZONU Adres : Güzgülü Mevkii 7/4 ÖLÜDENİZ / FETHİYE / MUĞLA Telefon Nr. : + 90 252 661 01 80 Faks Nr. : + 90 252 661 02 01 Web Sitesi E-mail : www.orkasunlifehotel.com : info@orkasunlifehotel.com

Detaylı

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri İçindekiler Sayfa Otel Bilgileri 1 Odalar 2 Aktiviteler & Hizmetler 3 Ultra Herşey Dahil 4 Toplantı Salonları 5 OTEL BİLGİLERİ Açılış Tarihi

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club

Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club Konaklama Yiyecek & İçecek Aktiviteler Mini Club GENEL BİLGİLER Adres : Göynük - Antalya - Türkiye Telefon : +90 242 815 17 50 (Pbx) Faks : +90 242 815 17 60 Web : www.majesty.com.tr E-Mail : info.lamerart@majesty.com.tr

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

ODA ÖZELLİKLERİ. Standart Oda (489 oda)

ODA ÖZELLİKLERİ. Standart Oda (489 oda) Standart Oda Anex Standart Bahçe Oda Anex Standart Havuz Oda Port Aile Odaları Junior Suit Engelli Oda Colonel Suit Admiral Suit 1 YAZ KONSEPTİ 2015 01.04.2015-31.10.2015 TITANIC BEACH LARA Açılış tarihi

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

2012 2013 KIŞ SEZONU OTEL BİLGİLERİ

2012 2013 KIŞ SEZONU OTEL BİLGİLERİ OTEL BİLGİLERİ İÇERİK SAYFA Otel Genel Bilgileri 1 Oda Tipleri ve Özellikleri 2-3 Hizmetler ve Aktiviteler 4-5 Restoran ve Barlar 6 Her şey Dâhil Paketi 7 OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Kategori : 5 * :

Detaylı

FACT FINDER YAZ 2012

FACT FINDER YAZ 2012 GENEL BİLGİLER FACT FINDER YAZ 2012 OTEL : Grand Yazıcı Marmaris Palace SINIFI : 1.Sınıf Tatil Köyü PANSİYON : Herşey Dahil ADRES : Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No: 3 Pamucak Mevkii İçmeler Yolu İçmeler

Detaylı

Konum. Belceğiz Mah. 226 Sk. No: Ulaşım Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye. Otobüs, Taksi, Özel Transfer

Konum. Belceğiz Mah. 226 Sk. No: Ulaşım Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye. Otobüs, Taksi, Özel Transfer Konum Kuruluş Tarihi 1995 Havalimanı 62 km Renovasyon Tarihi 2014 Şehir Merkezi 12 km Toplam Arazi 11652 m² En yakın Yerleşim Ölüdeniz Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ulaşım Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ

2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ GENEL BĠLGĠLER Otel sahibi 1 2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ Erzin İsos Termal Sağlık Turizmİnş. Gıda. Org. San.ve Tic. A.Ş. Sezon 12 ay Kategori Tatil Köyü Toplam kapalı alan 17 600 m2 Pansiyon durumu

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ STANDART ODA SUPERIOR STANDART ODA DELUXE SUPERIOR JUNIOUR SUITE GRAND SUIT SPA SUIT STANDART ODA DUBLEKS SUITE 016-017 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket : Kaya Holding

Detaylı

golden age FACTSHEET 2014

golden age FACTSHEET 2014 golden age BODRUM FACTSHEET 2014 golden age / BODRUM Tesis Adı: Golden Age Bodrum Kategori 4 Yıldız Yeşil alanlarıyla, rengarenk çiçekleri ve ağaçlarıyla yeşile, maviye ve oksijene doyacağınız eşsiz bir

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA Açılış Tarihi 1997 Telefon + 90 242 753 47 83 Son Yenilenme 2014 Faks + 90 242 753 47 79 Sezon 2018-2019 Kış Kategori 5* Pansiyon Ultimate All Inclusive Toplam

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

: PHASELIS HILL RESORT

: PHASELIS HILL RESORT 2013 YAZ FACT SHEET GENEL BİLGİLER Otelin Adı : PHASELIS HILL RESORT Sınıfı : 5 Yıldızlı Hotel Adres : P.K. 5 07980 Kemer - Antalya - TÜRKİYE Telefon :+ 90 242 815 16 31 Pbx Telefax :+ 90 242 815 16 37

Detaylı

Hayallerinizin ötesinde bir tatil

Hayallerinizin ötesinde bir tatil Hayallerinizin ötesinde bir tatil GENEL Address: Kategori: 4* Telefon: +90 252 417 23 30 Fax: +90 252 417 21 96 Açılış: 1996 Renovasyon: 2017 Alan: 12.100 m 2 Açık: 7 ay Konsept: Herşey dahil ( AI ) Asansör

Detaylı