Türkiye nin sevdigi lezzet.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türkiye nin sevdigi lezzet."

Transkript

1 Türkiye nin sevdigi lezzet

2

3 i Alan bilir... Alan yüksek depolama, işleme ve paketleme kapasitesine sahip tesislerinde geleneksel yöntemleri son teknoloji ile birleştirentürkiye nin önde gelen zeytin üreticilerindendir. ' Bursa, Orhangazi' ve Akhisar'da ki tesislerinde Türkiye için kaliteli zeytin üretiyoruz. Lezzetimizin sırrı; bölgenin en iyi hasatlarını titiz çalışmalar ile toplayıp Alan tecrübesi ile işleyerek ortaya çıkmaktadır. Alan her gün binlerce ailenin mutfağıda güvenle ve lezzet ile tükettiği bir marka olmuştur. Hedefimiz zeytinde dünyanın tercih edilen markalarından bir tanesi olmaktır. Bizi birde sizden dinleyin... Merhaba ben kocaeli üniversitesi gazetecilik öğrencisiyim ' sofralık siyah zeytin (large) aldım ve şu yaşıma kadar yediğim en kaliteli en lezzetli zeytindi. birçok zeytin markasının zeytinini tattım akdeniz de ege de çeşit çeşit zeytinler yedim ama bu kadar lezzetlisini hiç yememiştim. zeytini alan bilir " sloganınızı tam anlamıyla yaşamış bulunmaktayım. bunu sizinle paylaşmak istedim. başarılarınız daim olsun. sevgiler T.K.

4 4 SpecialXL BlackOlive Özel Lezzetide Kendiside Özel!

5 XLarge Special Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. XL BlackOlive ÖzelYa Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

6 6 l l

7 Large Special Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. l l Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

8 8 Mega BlackOlive DillereDestan MegaLezzet!

9 Medium Special Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Mega BlackOlive MegaYa Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

10 10 Jumbo Jumbo Türkiye Bui Seviyor!

11 Small Jumbo Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Jumbo JumboYa Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

12 12 Türkiye BuiSeviyor!

13 XSmall İri Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

14 14 t!

15 XSmall Orta Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

16 16 Lux BlackOlive ialanbilir!

17 XSmall Lüx Yağlı zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Lux BlackOlive LüxYa Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

18 18 Sele BlackOlive KuruSele

19 XSmall Sele zeytin, ortalama kalibre aralığı Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Sele BlackOlive KuruSele Firmamızın vakum, pet ve diğer ambalaj çeşitlerini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

20 20 Çizik

21 21 ortalama XLarge Çizik Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Çizik Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

22 22 GreenOlive WithRedPeppers

23 23 ortalama XLarge Biberli Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. GreenOlive WithRedPeppers Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

24 24

25 25 ortalama XLarge Kırma Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

26 26 Cocktail GreenOlives Kokteyl i AlanBilir!

27 27 ortalama XLarge Kokteyl Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Cocktail GreenOlives Kokteyl Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

28 28 Dilimli h/ ü Hisset!

29 29 Dilimli Dilimli zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Dilimli h/ Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

30 22 20 lizgara

31 21 ortalama XLarge Izgara Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. lizgara Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

32 32 l ü Hisset!

33 33 Kokteyl Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. l Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

34 34 Özel Ürünler Kokteyl Yeşil zeytin, Türkiye nin en seçkin hasatlarından özenle seçilerek; Alan clik bilgi ve tecrübesi ile işlenerek tarifsiz lezzetlere dönüşmektedir. Gurme Series Firmamız vakum ve pet ambalajlarda isteğe bağlı özel üretim yapmaktadır, stokları mevcut değildir.

35

36 Alan cilik San. Tic. Ltd. Şti. Merkez (Fabrika) Çeltikçi Mah. Çeltikçi Sk.No. 225 MARZiM E Blok No.1/ Orhangazi Bursa / Turkey T F E mail : info@alanzeytin.com Akhisar Fabrika İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Sokak No.22 Süleymanlı / Akhisar / Manisa facebook/alanzeytincilik İstanbul Şube Kocatepe Mah. Gümrük İskele Cad. No. 40-F/6 Megacenter Bayrampaşa İstanbul T F E mail : istanbul@alanzeytin.com ISO 22000:2005 ISO 9001:2008

Ürün Kataloğu. www.nesaerbek.com 1

Ürün Kataloğu. www.nesaerbek.com 1 Ürün Kataloğu www.nesaerbek.com 1 2 Doğadan gelen Lezzet... Hakkımızda Bir aile şirketi olarak İbrahim ERBEK önderliğinde 1980 li yıllarda kurulan firmamız üretim kapasitesi ve teknolojik altyapısını çağın

Detaylı

Lezzet kataloğu. Siyah Zeytinler. Yeşil Zeytinler. Endüstriyel Grup

Lezzet kataloğu. Siyah Zeytinler. Yeşil Zeytinler. Endüstriyel Grup Lezzet kataloğu Siyah Zeytinler Yeşil Zeytinler Endüstriyel Grup Kaanlar Gıda Grubu olarak peynir üretimindeki verimliliğimizi ve markamızın oluşturduğu güveni, zeytincilik sektörüne de taşımak amacıyla

Detaylı

Emin Zeytincilik Ltd. Şti.

Emin Zeytincilik Ltd. Şti. Emin Zeytincilik Ltd. Şti. Sektöründe Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından olmakla birlikte, faaliyetlerini bu alanda geliştirmiş, zengin ürün çeşitleri, kalite ve müşteri odaklı hizmetleriyle faaliyetini

Detaylı

Misyonumuz - Vizyonumuz

Misyonumuz - Vizyonumuz Misyonumuz - Vizyonumuz Misyonumuz - Vizyonumuz Marka kent Akhisar'ın Medar kasabasında kurulan ve 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren fabrikamız, zeytin işletmeciliğine 2005 yılından bu yana, Ovil

Detaylı

Doğal katkısız zeytin üretiminde önemli rol üstlendik.

Doğal katkısız zeytin üretiminde önemli rol üstlendik. TARİHTEN SOFRANIZA in-ka GIDA Firmamız, İN-KA GIDA Olarak 1993 yılında Bursa İli Gemlik İlçesinde, market sektörü yanında zeytin topatancılığı yaparak ticari alanda faaliyet göstermeye başladı. 1997 yılında

Detaylı

KALİTE BELGELERİMİZ/QUALITY CERTIFICATES

KALİTE BELGELERİMİZ/QUALITY CERTIFICATES 1996 yılında kurulan Yöre Şirketler Grubu, kahvaltılık gıda sektöründeki tecrübesini Gemlik te bulunan zeytin, turşu ve gurme ürünleri fabrikası ile Kartepe ve Çanakkale de bulunan iki adet süt ve süt

Detaylı

1900 lü yılların başından beri Gemlik te zeytin ve zeytinyağı ticareti yapan bir ailenin mensubuyum. Siyah zeytin, yeşil zeytin, dilimli

1900 lü yılların başından beri Gemlik te zeytin ve zeytinyağı ticareti yapan bir ailenin mensubuyum. Siyah zeytin, yeşil zeytin, dilimli GEMLİK ZEYTİNİ 1900 lü yılların başından beri Gemlik te zeytin ve zeytinyağı ticareti yapan bir ailenin mensubuyum. Siyah zeytin, yeşil zeytin, dilimli zeytin,zeytinyağı, zeytin ezmesi ve bunlarınçeşitlerini

Detaylı

ALİ KESKİN Yöre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

ALİ KESKİN Yöre Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı www.yoregroup.com www.yoregroup.com Kıymetli Dostlar; Sağlıklı bir nesil, güçlü bir gelecektir. Sağlık ve gelişim, beslenme alışkanlığının bir sonucudur. Sağlıklı gelişim ve sağlıklı bir hayat sürebilmek,

Detaylı

süt işlem bölümü laboratuvar ayran üretimi ambalaj üniteleri kalite güvence sevkiyat kaşar peynir üretimi ayran üretimi yoğurt üretimi

süt işlem bölümü laboratuvar ayran üretimi ambalaj üniteleri kalite güvence sevkiyat kaşar peynir üretimi ayran üretimi yoğurt üretimi 1964 yılında Aziz Üzeyir GÜNEŞ tarafından Güneş Süt Mamulleri Koll. Şti adı altında Sakarya da aile şirketi olarak kuruldu. Gıda sanayine yoğurt üreticiliği ile adım atan şirket, 1972 yılında ürün gamına

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat AYÇİÇEK YAĞI 3.18 3.1800 210,948.00 AD 670,814.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat AYÇİÇEK YAĞI 3.18 3.1800 210,948.00 AD 670,814. HUBUBAT 01/0/01-9/0/01 T.C. Sayfa: 1-7 YEMLİK GTM.S 0.49 0.53 0.5170 155,70.00 KG 80,505.91 ı: 80,505.91 ı 80,505.91 BUĞDAY BUĞDAY YEMLİK BUĞDAY YEMLİK BEYAZ GTM.S 0.63 0.63 0.63 3,80.00 KG 15,059.0 1

Detaylı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı İznikli Zeytin ve Zeytinyağı Zeytinin yolculuğu Bahar ve yaz aylarında çiçeklerle süslenen zeytin ağaçlarımız bakım ve budama döneminden sonra kasım ayında hasat ile yolculuğuna başlar; Gün ağardıktan

Detaylı

20,00 TL + kdv. 30,00 TL + kdv. 120,00 TL + kdv. 100 ml TADIM NUMUNESİ. 500 ml KOYU CAM ŞİŞE 5 LT TENEKE

20,00 TL + kdv. 30,00 TL + kdv. 120,00 TL + kdv. 100 ml TADIM NUMUNESİ. 500 ml KOYU CAM ŞİŞE 5 LT TENEKE 100 ml TADIM NUMUNESİ 20,00 TL + kdv 500 ml KOYU CAM ŞİŞE 30,00 TL + kdv 5 LT TENEKE 120,00 TL + kdv ÜRÜN KODU: 13100 ÜRÜN KODU: 13500 KOLİ İÇİ ADEDİ: 12 ÜRÜN KODU: 13005 KOLİ İÇİ ADEDİ: 4 NATÜREL SIZMA

Detaylı

ZEYTİN&TURŞU Olive & Pickles

ZEYTİN&TURŞU Olive & Pickles ZEYTİN&TURŞU Olive & Pickles ONDA SALAMURA KONSERVE ZEYT N ve GIDA SAN.T C.LTD.ŞT. Dumlupınar Mah. Cengiz Topel Cad. No:26 shakçelebi / Saruhanlı / Manisa Tel: 0.236 362 54 84 Fax: 0.236 362 54 94 info@ondazeytin.com

Detaylı

Beyaz Peynir. Ürün Adı Gramaj Ambalaj Barkod. Klasik İnek Peyniri (Sert) Ürün Adı Gramaj Ambalaj Barkod. Klasik İnek Peyniri (Sert)

Beyaz Peynir. Ürün Adı Gramaj Ambalaj Barkod. Klasik İnek Peyniri (Sert) Ürün Adı Gramaj Ambalaj Barkod. Klasik İnek Peyniri (Sert) www.aygoren.com Hakkımızda Aygören Süt Ürünleri; 1982 yılında Balikesir İli Balya ilçesi Hisaralan Köyünde 100 m 2 kapalı alanda sezonluk (bahar döneminde) çalışan peynir mandırası olarak kurulmuştur.

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR 01/0/015 HUBUBAT MAMÜLLERİ - 8/0/015 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) 1.51 1.51 1.507 1,50.00 KG 1,884.00 1 ı: 1,884.00 1 ı 1,884.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 1,884.00 1 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ 8.5 MM.84.84.8440

Detaylı

Farklı çeşitleriyle her damak tadına hitap eden SOSERO gurme serisi, çeşitli boylardaki ambalaj sunumlarıyla da tüketiciye kolaylık sağlıyor.

Farklı çeşitleriyle her damak tadına hitap eden SOSERO gurme serisi, çeşitli boylardaki ambalaj sunumlarıyla da tüketiciye kolaylık sağlıyor. Sofralardan eksik olmayan geleneksel lezzetleri, şarküteri sektöründeki tecrübesiyle harmanlayan Yöre Grup, besin değeri ve kalitesinden ödün vermeyen anlayışıyla SOSERO marka adıyla gurme ürünler hazırladı.

Detaylı

KAHVALTI SOFRASINA HOŞGELDİNİZ

KAHVALTI SOFRASINA HOŞGELDİNİZ KAHVALTI SOFRASINA HOŞGELDİNİZ Lezzet kataloğu Beyaz Peynirler Kaşar Peynirleri Yöresel Peynirler Sürülebilir Peynirler Dünya Peynirleri Tereyağı Grubu Light Peynirler Çocuk Peynirleri Kaynağında sevgi

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN

KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN ÜRÜN KATALOĞU ZEYTİN KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN Defne 5/1 teneke 4650 gr 4300 gr 2500 gr 245 adet Saha Prima 5/1 teneke 4650 gr 4300 gr 2500 gr 245 adet KONFİT (Light) SİYAH ZEYTİN Saha 5/1 teneke kutu

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT - 31/0/2015 T.C. Sayfa: 1 - FİĞ HMS 500.00 500.00 500.0000 62.8 TON 31,390.00 1 ı: 31,390.00 1 ı 31,390.00 1 BUĞDAY BUGDAY DİĞER DURUM BUĞDAY TOHUMLUK HMS 0.8 0.8 0.800 5,000.00 KG 3,900.00 1 BUGDAY

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/2015

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/2015 T.C. Sayfa: 1-7 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI 0.09 0.09 0.080 817,000.00 KG 69,44.00 1 ı: 69,44.00 1 ı 69,44.00 1 69,44.00 1 HAM İTL 2.03 2.03 2.0286,66,992.00 KG 11,47,82.13 2 RAFİNE 3.60 3.70 3.6072 1,344,218.00

Detaylı

www.uguraysut.com.tr Tutkulu Güvenilir Enerjik 1989 yılından beri sadece süt ve süt ürünlerine odaklı olarak faaliyet gösteren Uğuray, Aksaray ın Ortaköy ilçesinde bulunan tesisinde, yılda 54 Milyon litre

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2015

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2015 01/0/2015 HUBUBAT MAMÜLLERİ - 30/0/2015 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) HTS 1.37 1.37 1.3713 800.00 KG 1,097.00 1 ı: 1,097.00 1 ı 1,097.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 1,097.00 1 BiTKİSEL YAĞLAR RAFİNE HTS 4.27 4.27

Detaylı

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

Köylüm Klasik Kaşar 400 g. Adet/Koli Ortalama koli ağırlığı (kg) Adet barkodu. Adet/Koli Ortalama koli ağırlığı (kg) Adet barkodu

Köylüm Klasik Kaşar 400 g. Adet/Koli Ortalama koli ağırlığı (kg) Adet barkodu. Adet/Koli Ortalama koli ağırlığı (kg) Adet barkodu Ali Yalçındağ (Yetim Ali) bugünkü Köylüm ün mayası sayılabilecek küçük mandırayı 193 yılında kurdu. Bu, sadece bahar aylarında koyun ve keçi sütlerinden tulum peyniri üreten bir işletmeydi. Kendinden sonra

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR 01//2015 HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY UNU BUĞDAY UNU T.C. Sayfa: 1-10 UN (MUHTELİF) 1.52 1.65 1.6374 2,350.00 KG 3,848.00 2 BUĞDAY UNU ı: 3,848.00 2 BUĞDAY UNU ı 3,848.00 2 MAKARNA URUNLERI MAKARNA TARHANA

Detaylı

markasıyla Markaya Özel Üretim hizmetini de duyurmuştur. ulaşacaktır.

markasıyla Markaya Özel Üretim hizmetini de duyurmuştur. ulaşacaktır. Indoor & Outdoor Indoor & Outdoor Tevalli, 1971 yılında Beyazıt ta yağmur şemsiyesi imalatı yapmak üzere kurulmuştur. Sektöründe lider kuruluş olan Siesta için yıllardır ürünlerine özel tekstil üretimi

Detaylı

fabrika ürünleri gıda üretim ürünleri

fabrika ürünleri gıda üretim ürünleri HIZLI TÜKETİM İ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Hastane, Medikal, Gıda Üretim, Restoran, Kozmetik, İmalat Sanayi, Spa, Estetik ve Kuaför Güzellik Salonları Sektörlerine Yönelik Tek Kullanımlık Hijyen

Detaylı

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis.

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis. meşhur KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi Sulu yemekte paket servis www.kocatepelokantasi.com Bizi kimseyle kıyaslamayın, Farkımız Tarzımızdır... Sizin Farkınız, Bizim

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 TENEKE

Detaylı

YILBAŞI ÖZEL Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir.

YILBAŞI ÖZEL Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir. YILBAŞI ÖZEL 01-31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Süt Ürünleri - Zeytinler - Dondurulmuş Ürünler Bahçıvan Rulo Tereyağ Tahsildaroğlu Eski Kaşar > 1 adet 350 gr Fora Salamura Yağlı Zeytin >

Detaylı

m MESAPOl Korkuluk Sistemleri K atanor 06-beKTOB M3 AmoM UHueBbix IHepm ı

m MESAPOl Korkuluk Sistemleri K atanor 06-beKTOB M3 AmoM UHueBbix IHepm ı m MESAPOl Korkuluk Sistemleri Alüminyum Korkuluk Sistemleri Referans Kataloğu Aluminium Balustrade Systems Reference Catalogue K atanor 06-beKTOB M3 AmoM UHueBbix IHepm ı ALÜMİNYUM v s İNŞAAT SAN. TİC.

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. YAZLED Tel : 0262 324 44 23 Fax : 0262 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR

HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR 01/0/2016 HUBUBAT MAMÜLLERİ - 1/0/2016 T.C. Sayfa: 1-7 UN (MUHTELİF) 1.62 1.62 1.6200 250.00 KG 40 1 ı: 40 1 ı 40 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 40 1 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ MERCİMEK MERCİMEK KIRMIZI MERCİMEK KIRMIZI

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2010. Tarih: Sayı: - 28/02/2010 Satış Şekli

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2010. Tarih: Sayı: - 28/02/2010 Satış Şekli T.C. Sayfa: 1-7 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI TARİŞ 0.04 0.04 0.0400 38,740.00 KG 9,549.60 3 ı: 9,549.60 3 ı 9,549.60 3 9,549.60 3 BiTKİSEL YAĞLAR HAM HMS 3.7 4.50 3.3573 37,840.00 KG 17,039.0 4 HAM HTS 3.03

Detaylı

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü.

About Us. Hakkımızda. ve artan üretim kapasitesi ile hedefler de büyüdü. Hakkımızda İkram Gıda A.Ș, 1998 yılında Rami Kuru Gıda Sitesi'nde ticari hayatına bașladı. Gemlik Zeytin Halinde bulunan üretim yerinde imal ettiği ürünlerle İstanbul piyasasında faaliyet gösteren firmamız

Detaylı

ZEYTİNLER YEŞİL ZEYTİNLER. Yeşil Kırma Zeytin. Süzme Ağırlık. Koli Adedi

ZEYTİNLER YEŞİL ZEYTİNLER. Yeşil Kırma Zeytin. Süzme Ağırlık. Koli Adedi ÜRÜN KATALOĞU Zeytin sadece soflarımızı ve kahvaltılarımızı süsleyen bir ürün olmamakla birlikte yüzyıllardan beri bilinegelen bir şifa kaynağıdır. Küplüce; Yeşil, siyah, dolgulu, baharatlı veya farklı

Detaylı

CEBECİ Kalite Anlayışı

CEBECİ Kalite Anlayışı 1975 yılında vizyon sahibi bir aile şirketi olarak kurulan CEBECİ ; kırk yılı geride bırakan başarılı geçmişi ile Türkiye de yüksek kapasiteyle üretim yapan peynir ve yoğurt üreticileri arasında yer almaktadır.

Detaylı

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. www.odemisto.org.tr. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve. esenlikler dileriz.

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. www.odemisto.org.tr. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve. esenlikler dileriz. Kutlu Olsun 5 www..com www.yerelgrup.com www.yerelajans.net ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ı en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve www.odemisto.org.tr Üçeylül Mah. Gençlik Cad. No:2 Ödemiş İZMİR 35760

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/03/2010

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/03/2010 - 1/0/2010 T.C. Sayfa: 1-6 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI 0.0 0.05 0.090 91,284.00 KG 6,60.48 10 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI VE SULU 0.01 0.01 0.006 591,500.00 KG,711.67 ı: 40,072.15 1 ı 40,072.15 1 40,072.15

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2014/Taslak)

TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2014/Taslak) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (Tebliğ No: 2014/Taslak) Amaç MADDE 1- (1) Bu tebliğin amacı; sofralık zeytinlerin tekniğine uygun ve hijyenik şekilde

Detaylı

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES

SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES SOFRALARIN İNCİSİ PERAL OF THE TABLES CONFIDENTLY SINCE 30 YEARS HER TANESİ DOĞANIN İNCİSİ İnci Bulgur 30 yıllık yüksek üretim kapasitesi, gelişmiş teknolojik alt yapısı kaliteli ve sürdürülebilir üretim

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT MISIR MISIR 0/0/200-3/0/200 Sayfa: - 2 MISIR KURU MTS 0.42 0.42 0.468 2,380.00 KG 50,589.70 5 MISIR ı: 50,589.70 5 MISIR ı 50,589.70 5 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ PİLAVLIK İTHAL TTS 2.8 2.8 2.800 2,000.00

Detaylı

TÜRKİYE DE SOFRALIK ZEYTİN İŞLETMECİLİĞİ VE SEKTÖRÜN SORUNLARI

TÜRKİYE DE SOFRALIK ZEYTİN İŞLETMECİLİĞİ VE SEKTÖRÜN SORUNLARI Zeytinin adı TÜRKİYE DE SOFRALIK ZEYTİN İŞLETMECİLİĞİ VE SEKTÖRÜN SORUNLARI İbrahim MİNARECİ Genel Müdür 1 ZEYTİN Zeytin bir Akdeniz bitkisi olup, dünyaya Anadolu dan yayılmıştır. 2 DÜNYA VE ÜLKEMİZDE

Detaylı

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz...

1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... _ 1974 ten bugüne biz dogrusunu yapiyoruz... www.atombaharat.com www.baharatgunleri.com HAKKIMIZDA ATOM GIDA Küçük bir işletme olarak yola çıktık. Fakat her yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalıştık.

Detaylı

w w w. t i l m e n b i b e r. c o m

w w w. t i l m e n b i b e r. c o m www.tilmenbiber.com Mutluluk veren lezzetleri, hayatınıza tat katsın diye üretiliyor; İslahiye nin biber ve salça sektöründe büyüyen lezzet markası Tilmen Biber, hayatımıza mutluluk katan bu lezzetleri

Detaylı

BALIKESİR Gönen Fabrika / Gönen Factory / Yılanlık Mevkii Sarıköy Gönen / Balıkesir / TÜRKİYE Tel.: Fax:

BALIKESİR Gönen Fabrika / Gönen Factory / Yılanlık Mevkii Sarıköy Gönen / Balıkesir / TÜRKİYE Tel.: Fax: GAZİANTEP Merkez Fabrika / Center Factory / 2. Organize Sanayi Bölgesi Celal Doğan Bulvarı No:41 Başpınar / Gaziantep / TÜRKİYE Tel.: +90 342 337 93 40 ( 3 Hat-3 Lines) Fax: 90 342 337 93 43 info@oncusalca.com.tr

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/05/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: HUBUBAT MISIR MISIR 01/0/2009-31/0/2009 T.C. Sayfa: 1-10 MISIR KURU MTS 0.44 0.44 0.4427 19,000.00 KG 70,394.3 9 MISIR KURU MTS- 0.37 0.37 0.3711 37,100.00 KG 13,769.00 2 MISIR ı: 84,163.3 11 MISIR

Detaylı

Marka Değerinizi Koruyan. Paketleme Ürünleri

Marka Değerinizi Koruyan. Paketleme Ürünleri HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Marka Değerinizi Koruyan Paketleme Ürünleri Ambalajın pazardaki ve markalaşmadaki önemli rolünü çok iyi biliyoruz. Dünyanın neredeyse bütün önemli

Detaylı

TÜRKiYE NiN KEYiFLi LEZZETLERi

TÜRKiYE NiN KEYiFLi LEZZETLERi TÜRKiYE NiN KEYiFLi LEZZETLERi Pakyürek Şirketler Grubu olarak amacımız; Mutlu tüketici, mutlu çalışan, mutlu iş ortaklarına sahip olmaktır Pakyürek kurulduğu 1960 yılından bu yana %100 müşteri memnuniyeti

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUGDAY DİĞER DURUM , KG 166,199.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat BUGDAY DİĞER DURUM , KG 166,199. HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-22 MISIR YEMLİK 0.71 0.71 0.7067 445,330.00 TON 314,703.89 1 MISIR TANE HMS 0.68 0.68 0.6846 144,800.00 KG 99,130.08 1 MISIR ı: 413,833.97 2 MISIR ı 413,833.97 2 PİRİNÇ

Detaylı

Fiyat Listesi

Fiyat Listesi SİPARİŞ ŞARTLARI 1- Telefonla veya sözlü olarak verilen siparişlerde eksik bilgi, yanlış anlama, unutma vs. hatalardan doğabilecek maddi zararlardan dolayı, faks ya da mail yolu ile sipariş tercih etmekteyiz.

Detaylı

MANİSA İLİ 2016 YILI BİRLEŞİK DENETİM TARİHLERİ FAALİYET SAHİBİ FİRMA TESİS ADI ADRES TELEFON/FAKS. Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı

MANİSA İLİ 2016 YILI BİRLEŞİK DENETİM TARİHLERİ FAALİYET SAHİBİ FİRMA TESİS ADI ADRES TELEFON/FAKS. Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı MANİSA İLİ 2016 YILI BİRLEŞİK DENETİM TARİHLERİ NO DENETİM TARİHİ FAALİYET SAHİBİ FİRMA TESİS ADI ADRES TELEFON/FAKS 1 18.02.2016 UĞUR YAN SANAYİ VE YERALTI ÜRÜNLERİ ÜRETİM PAZ. LTD. ŞTİ. MANİSA ŞUBESİ

Detaylı

ile Saklayın, Koruyun, Sevk Edin...

ile Saklayın, Koruyun, Sevk Edin... HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. ile Saklayın, Koruyun, Sevk Edin... Ürünü dış etkenlerden korumak ve rahat taşınmasını sağlamak için gerekli tüm ambalaj ve paketleme malzemelerini

Detaylı

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90

FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 10.90 FIRSATLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ BAŞLAR! 20-26 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. www.facebook.com/sokmarketler www.twitter.com/sokmarketler dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem

Detaylı

T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/12/2010 Şube Adı: TURGUTLU TİCARET BORSASI MERKEZ. Sayfa: 1-15 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/12/2010 Şube Adı: TURGUTLU TİCARET BORSASI MERKEZ. Sayfa: 1-15 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Tarih: - 31//2010 Şube Adı: MERKEZ Sayfa: 1-15 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA MTS 0.50 0.50 0.5000 300.00 KG 150.00 1 ARPA YEMLİK ı: 150.00 1 ARPA ı 150.00 1 MISIR MISIR MISIR PATLAK 1,200.00 KG 1 MISIR

Detaylı

TEBLİĞ. h) Hurma zeytin: Çeşide ve ekolojik şartlara bağlı olarak, zeytin danelerinin ağaçta iken kendiliğinden

TEBLİĞ. h) Hurma zeytin: Çeşide ve ekolojik şartlara bağlı olarak, zeytin danelerinin ağaçta iken kendiliğinden 23 Ağustos 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29097 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/33) Amaç TEBLİĞ MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; sofralık

Detaylı

DOĞAL SİYAH ZEYTİN İŞLEME TEKNİKLERİ

DOĞAL SİYAH ZEYTİN İŞLEME TEKNİKLERİ DOĞAL SİYAH ZEYTİN İŞLEME TEKNİKLERİ Şahnur IRMAK Gıda Yük.Müh. Zeytincilik Araştırma İstasyonu 28 Mart 2015 - İZMİR sahnurirmak@hotmail.com Sele Zeytini İşlenmesi Sele zeytini üretimi büyük çapta, ticari

Detaylı

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş

Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş SERTİFİKA Ekte belirtilen sirket birimleri ile birlikte şirketinin, aşağıda belirtilen geçerlilik alanında bir Kalite Yönetim Sistemini yürürlüğe koyduğunu ve uygulamakta olduğunu teyit eder. Faaliyet

Detaylı

KIRMIZI KANATLI KARTAL

KIRMIZI KANATLI KARTAL Resimleyen: Vaqar Aqaei Refik Durbaş KIRMIZI KANATLI KARTAL ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Şiir 1. basım Refik Durbaş KIRMIZI KANATLI KARTAL Resimleyen: Vaqar Aqaei www.cancocuk.com cancocuk@cancocuk.com Yayın

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue BİSENLER KURUYEMİŞ GIDA SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İstasyon Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi ADRES 1.Bulvar No:19 - Artuklu / MARDİN info@bisenler.com.tr 0(482) 212 45 78 TELEFON KURUYEMİŞ - HELVA - ŞEKERLEME

Detaylı

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 . HANAFI ( ) SHAFI ( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 Company Profile Firmamız 2002 yılında Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ltd. Şti. olarak kuruldu. Yaklaşık 19-20 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Detaylı

Hakkımızda.

Hakkımızda. C H O C O L A T E Hakkımızda Zen Çikolata ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti, gıda sektöründe 1989 yılında başlayan birikimin ardından 2008 yılından bu yana İstanbul da faaliyetlerini sürdürmektedir. Avrupa ve

Detaylı

TRAKYA PEYNİRİ GÜREL PEYNİRCİLİK

TRAKYA PEYNİRİ GÜREL PEYNİRCİLİK TRAKYA PEYNİRİ GÜREL PEYNİRCİLİK GÜREL PEYNİRCİLİK TRAKYA DAN TAM YAĞLI BİRİNCİ SINIF PEYNİRLER Mandıracılık mesleğinin duayen markası Bir asırdır sizlerleyiz... Gürel ailesi asırlık bir süre zarfı içerisinde

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

MetalTeknik ÜRÜN KATALOĞU. Product Catalog. KUSURSUZ MUTFAKLARIN OLMAZSA OLMAZI Döküm Tencere & Tava AYRICALIKTIR!

MetalTeknik ÜRÜN KATALOĞU. Product Catalog. KUSURSUZ MUTFAKLARIN OLMAZSA OLMAZI Döküm Tencere & Tava AYRICALIKTIR! MetalTeknik ÜRÜN KATALOĞU Product Catalog KUSURSUZ MUTFAKLARIN OLMAZSA OLMAZI Döküm Tencere & Tava AYRICALIKTIR! Ürün Kataloğu/Product Catalog Katalog İçeriği INDEX GraNeu Firmamız 1978 yılında MESAN markası

Detaylı

ç) Kanun: 10/2/2005 tarihli ve 5300 sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanununu,

ç) Kanun: 10/2/2005 tarihli ve 5300 sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanununu, ZEYTİN LİSANSLI DEPO TEBLİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, standartları belirlenen zeytinin emniyetli ve sağlıklı koşullarda depolanmasını ve ürün senetleri vasıtasıyla ticaretinin kolaylaştırılmasını

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 Zeytincilikte

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2015

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ HUBUBAT MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2015 HUBUBAT PİRİNÇ PİRİNÇ T.C. Sayfa: 1 - PİRİNÇ HTS 5.5 5.5 5.500 300.00 KG 1,674.00 1 PİRİNÇ ı: 1,674.00 1 PİRİNÇ ı 1,674.00 1 HUBUBAT 1,674.00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ BUĞDAY UNU BUĞDAY UNU UN (MUHTELİF) HTS

Detaylı

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ TAV Yatırım Holding A.Ş. Müdürlüğü Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi 8491-1941-5165-9294 558440 TAV Yatırım Holding A.Ş. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Bakırköy İstanbul Tepe İnşaat San. A.Ş. 2234-4782-3491-2854

Detaylı

Karadeniz Harman Çay 1 kg 21,45. Karali. Çay 1 kg 28,45 21,99. Nescafe 2 si 1 Arada 48x10 gr. Nescafe 3 ü 1 Arada Sütlü Köpüklü 56 lı 33,25

Karadeniz Harman Çay 1 kg 21,45. Karali. Çay 1 kg 28,45 21,99. Nescafe 2 si 1 Arada 48x10 gr. Nescafe 3 ü 1 Arada Sütlü Köpüklü 56 lı 33,25 TİCARETE TOPTAN DESTEK 21 ŞUBAT - 06 MART 2019 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR Torku Gofret No: 1 Bulgur Patlaklı 24x32 gr????? 3 24 AL 20 ÖDE 20,95 24,11 Torku Gala Çikolata Kaplamalı Karamelli/Orman Meyveli

Detaylı

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2017. Tarih: Sayı:

KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2017. Tarih: Sayı: 01/0/2017-31/0/2017 T.C. Sayfa: 1-6 ZEYTİN PRİNA KÜSPESİ YAĞLI HTS 0.10 0.10 0.1000 00,000.00 KG 0,000.00 1 ı: 0,000.00 1 ı 0,000.00 1 0,000.00 1 BiTKİSEL YAĞLAR HAM İTL 2.79 2.81 2.7979 3,000,000.00 KG

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Ürün Kataloğu.

Ürün Kataloğu. Ürün Kataloğu Aksesuarda Güven - Tecrübe - Hizmet... Hakkımızda 1970 lere dayanan makine imalatı ve mobilya aksesuarı tecrübesi ile kaliteyi ön planda tutan firmamız, kuruluşundan günümüze kalite anlayışından

Detaylı

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/06/2016.

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/06/2016. 01/0/201 YAĞLI TOHUMLAR SUSAM ÜRÜNLERİ SUSAM - 30/0/201 T.C. Sayfa: 1 - SUSAM İŞLENMİŞ HMS 10.20 10.20 10.2000 100.00 KG 1,020.00 1 SUSAM ı: 1,020.00 1 SUSAM ÜRÜNLERİ ı 1,020.00 1 YAĞLI TOHUMLAR 1,020.00

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

www.koruciftligi.com.tr www.koruciftligi.com.tr www.koruciftligi.com.tr NEDEN KORU ÇIFTLIGI? 1 2 3 4 Her yaştaki insanın beslenmesinde vazgeçilmez gıda olan et ürünlerini, hijyenik ortamlarda, alanında

Detaylı

Pasta Siparişi Verirken!

Pasta Siparişi Verirken! PASTA KATALOĞU Pasta Siparişi Verirken! Kaç kişilik olduğuna dikkat ediniz. Stok durumuna göre oyuncakların değişebileceğini göz ardı etmeyiniz. Aslı Börek, stok mevcuduna göre, önceden haber vermeksizin

Detaylı

CNC TORNA TEZGAHLARI

CNC TORNA TEZGAHLARI kula CNC TORNA TEZGAHLARI TECRÜBE TORNA UZMANI ECOCA... Torna tezgahları üretmek için kurulan ECOCA, ilk 30 sene boyunca sadece torna tezgahı imal etti. 1988 yılından bu yana CNC torna tezgahları üretiyor.

Detaylı

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik NAR GOURMET, ANADOLU NUN BİNLERCE YILLIK BİLGELİĞİYLE ÜRETİLEN, NESİLDEN NESİLE AKTARILAN BENZERSİZ TATLARIN PEŞİNDEKİ YOLCULUĞUNA YENİ YILDA DA DEVAM

Detaylı

Amortisörlü ön paneli ve şık tasarımı ile mutfaklarınızın yeni gözdesi olacak.

Amortisörlü ön paneli ve şık tasarımı ile mutfaklarınızın yeni gözdesi olacak. A N K A S T R E P E R A K E N D E F İ Y A T L İ S T E S İ 9051 Siyah, Oval Camlı Amortisörlü ön paneli ve şık tasarımı ile mutfaklarınızın yeni gözdesi olacak. Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden

Detaylı

1 Siz hayal edin, biz inşa edelim... SUN PREFABRİK ÇELİK YAPI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Sun Prefabrik, 15 yılı aşkın tecrübesi, alanında uzman profesyonel ekibi ile üretmekte olduğu prefabrik yapılara değer

Detaylı

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BEYAZ , KG 4,275.

T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BEYAZ , KG 4,275. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA TANE HMS 1.35 1.35 1.3500 1,500.00 KG 2,025.00 1 ARPA YEMLİK ı: 2,025.00 1 ARPA BEYAZ ARPA UNU HMS 1.90 1.90 1.9000 2,250.00 KG 4,275.00 1 ARPA BEYAZ ı: 4,275.00

Detaylı

2016 ÜRÜN KATALOĞU. www.soframhome.com

2016 ÜRÜN KATALOĞU. www.soframhome.com 2016 ÜRÜN KATALOĞU www.soframhome.com YEŞİLTAN Turizm ve Madeni Eşya San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak Türkiye-İstanbul da konumlanan fabrikamız deneyimli ekibi ile 1964 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak

Detaylı

Arel Çanta Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ Şirket Tanıtım Ürün Kataloğu. modelhane KATALOGU ÜRÜN. üretim alanı

Arel Çanta Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ Şirket Tanıtım Ürün Kataloğu. modelhane KATALOGU ÜRÜN. üretim alanı modelhane ÜRÜN KATALOGU +90 (212) 220 5210 info@arelcanta.com www.arelcanta.com Fabrika - Merkez: OSB, Hürriyet Bulvarı Cad. No:8, Kaptan İş Merkezi D:4, Beylikdüzü / İst. Şube: Halıcıoğlu Mah. Abacı Halim

Detaylı

Ürün Kodu Ürün Serisi Ürün Ebatı Tutucu Birim Birim Fiyatı. Ürün Kodu Ürün Serisi Ürün Ebatı Tutucu Birim Birim Fiyatı

Ürün Kodu Ürün Serisi Ürün Ebatı Tutucu Birim Birim Fiyatı. Ürün Kodu Ürün Serisi Ürün Ebatı Tutucu Birim Birim Fiyatı Fiyat Listesi 9001 Klasik Seri 24.42 mm x 24.42 mm x 5.42 mm Kağıt m² Sorunuz 9002 Klasik Seri 24.42 mm x 24.42 mm x 5.42 mm Kağıt m² Sorunuz 9003 Klasik Seri 24.42 mm x 24.42 mm x 5.42 mm Kağıt m² Sorunuz

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ TAHMİN RAPORU

SEZONU TÜRKİYE ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ TAHMİN RAPORU 2009-2010 SEZONU TÜRKİYE ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI REKOLTESİ TAHMİN RAPORU 2009 2010 Türkiye zeytin ve zeytinyağı rekoltesi tespit çalışmaları İzmir Ticaret Borsası koordinatörlüğünde İzmir Ticaret Odası, Ege

Detaylı

23 Ağustos 2014 CUMARTESİ. Resmî Gazete. Sayı : TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ

23 Ağustos 2014 CUMARTESİ. Resmî Gazete. Sayı : TEBLİĞ. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ 23 Ağustos 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29097 TEBLİĞ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TÜRK GIDA KODEKSİ SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2014/33) Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı; sofralık

Detaylı

2015 2016 ÜRÜN KATALOĞU

2015 2016 ÜRÜN KATALOĞU 2015 2016 ÜRÜN KATALOĞU DE01TR01TFC Turkish Food Çivril Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 20600 Çivril Denizli Türkiye 20600 İnternet Sitesi: www.turkishfoodcivril.com

Detaylı

Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti.

Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No:11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr

Detaylı

Hakkımızda. Lezzet Ustalarının Seçimi. 25 yıldır sektöre hizmet eden firmamız sürekli olarak. kendini yenileyen bir düşünce tarzı ile üretimini ve

Hakkımızda. Lezzet Ustalarının Seçimi. 25 yıldır sektöre hizmet eden firmamız sürekli olarak. kendini yenileyen bir düşünce tarzı ile üretimini ve 2017 COLLECTION Lezzet Ustalarının Seçimi Hakkımızda 25 yıldır sektöre hizmet eden firmamız sürekli olarak kendini yenileyen bir düşünce tarzı ile üretimini ve yönetimini sürdürmektedir. Hedeflerine sağlam

Detaylı

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2015

YAĞLI TOHUMLAR YAĞLI TOHUMLAR. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. EDREMİT TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2015 0/0/205 YAĞLI TOHUMLAR AYÇEKİRDEĞİ AYÇEKİRDEĞİ - 3/0/205 T.C. Sayfa: - 8 AYÇİÇEK HMS.8.8.800 5,840.00 KG 8,69.20 AYÇEKİRDEĞİ ı: 8,69.20 AYÇEKİRDEĞİ ı 8,69.20 YAĞLI TOHUMLAR 8,69.20 AYÇİÇEK KÜSPESİ 0.45

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2011. Tarih: Sayı: - 28/02/2011 Satış Şekli

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TURGUTLU TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2011. Tarih: Sayı: - 28/02/2011 Satış Şekli HUBUBAT MISIR MISIR 01/0/011-8/0/011 Sayfa: 1-14 MISIR KURU MTS 0.55 0.58 0.575 1,584,400.00 KG 907,03.30 3 MISIR ı: 907,03.30 3 MISIR ı 907,03.30 3 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ PİLAVLIK TTS-.11.50.594 58,000.00

Detaylı

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş.

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Onay Sertifikası Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Kemalpaşa OSB Mah. Kuyucak Yolu Sokak No: 284 35730 Kemalpaşa, İzmir, Türkiye firmasının Lloyd's Register

Detaylı

Ankastre Set. Fiyat Listesi

Ankastre Set. Fiyat Listesi 2016 Ankastre Set Fiyat Listesi Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. İtimat, mutfaklarınızda son teknoloji ile ürettiği birbirinden kaliteli ankastre

Detaylı

ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM PLANI ( )

ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM PLANI ( ) ÇEVRE SAĞLIK TESİSLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL ATIK YÖNETİM (2016-2017-2018) Sayfa No 5/1 Hazırlayan İnceleyen Onaylayan Çevre Görevlisi Kalite Yönetim Direktörü Başhekim 1) Atık Üreticisinin İletişim Bilgileri

Detaylı

Akhisar Ticaret Borsası'nın düzenlediği Ekim 2011'de gerçekleştirilecek olan "3.Akhis ar Hasat Şenlikleri " programı kapsamında

Akhisar Ticaret Borsası'nın düzenlediği Ekim 2011'de gerçekleştirilecek olan 3.Akhis ar Hasat Şenlikleri  programı kapsamında Zeytinyağı Duyusal Analizinde AB Mevzuat Uygulamaları (ZEYDAM) (2011-1 TR-LEO03-25592)" isimli projemizin çalışma planı içinde yer alan ilk faaliyet 15.10.2011 tarihinde gerçekleştirilmiştir Bilindiği

Detaylı