Yazılım Üreticileri/Sağlayacıları için IT-Matchmaker lisans kullanım koşulları. 1 Giriş

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yazılım Üreticileri/Sağlayacıları için IT-Matchmaker lisans kullanım koşulları. 1 Giriş"

Transkript

1 Yazılım Üreticileri/Sağlayacıları için IT-Matchmaker lisans kullanım koşulları 1 Giriş 1.1 Trovarit Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. (bundan böyle Trovarit olarak anılacaktır), yazılım üreticileri ve kullanıcıları arasında, bilgi işlem hizmetleri ve yazılım çözümleri ile ilgili aracı görevi üstlenerek, kendi web sitesi ( yada çözüm ortaklarının siteleri üzerinden internet tabanlı yazılım, çözüm seçim ve değerlendirme platformu hizmeti vermektedir. Trovarit, kullanıcıların, yazılım projelerinin tekliflendirmesi sürecinde, gerekli standart yada firmalara özel ihtiyaçlarını karşılaştırarak ve değerlendirerek, mevcut pazardaki çözümleri yada yazılımları analiz etmelerine olanak verir. Trovarit, yazılım üretici yada satıcı firmalara, potansiyel müşteri bilgilerinin toplanması ve kullanıcı tarafından talep edilen tekliflendirme sürecinin yönetilmesi konularında hizmet verir. Yazılım üretici yada servis veren firmaların "IT-Matchmaker" kullanım lisansı, aşağıdaki şartları kapsamaktadır. Bu şartlar "IT-Matchmaker" kullanıcıları ve Trovarit arasındaki ilişkiyi tedarikçi lisansı ile sözleşme altında düzenler. "IT-Matchmaker" a kayıt olmak, bu şartların kabul edildiği anlamına gelmektedir. Trovarit, bu lisans kullanım şartlarını önceden haber vermeksizin değiştirme ve düzenleme hakkını elinde tutar. Trovarit, yapılacak düzenleme yada değişiklikleri, zamanında ilgililere bildirecektir. 1.2 Trovarit, IT-Matchmaker için kullanıcı tiplerini şu şekilde tanımlar: Uygulama kullanıcıları yada İş Yazılımı Kullanıcısı, kendileri yada ileride firmada çalışan kişiler tarafından kullanılan, platform üzerinden yazılım çözümü arayan firmalardır. Tedarikçi (Yazılım yada çözüm sağlayan firmalar), iş yazılım çözümleri ve bilgi servis hizmeti üreten, onların satıcıları ( Value Added Reseller ), bağımsız yazılım tedarikçileri ("Independent Software Vendors") yada sistem entegratörleri ( "System integrators") dir. Danışman ise bağımsız çalışan ve bir yada birden fazla firma için yazılım çözümü arayan ve değerlendiren kişidir. 1.3 "IT-Matchmaker" ile tedarikçiler, çözümlerini ve ürünlerini, hedefledikleri gruplara ulaştırabilmek için platform üzerinde yayınlar, müşteri aday bilgilerine ulaşabilir ve yazılım ve projelerin tekliflendirme aşamasında yer alabilirler.

2 2 Kayıt / Bilgi girişi 2.1 Kullanıcı IT-Matcmaker ı kullanmadan önce kayıt yapmak zorundadır. 2.2 Kullanıcı kayıt sırasında girdiği tüm bilgilerin doğru olduğunu ve ileride bu doğru bilgiyi koruyacağını garanti eder. Kullanıcı herhangi bir takma ad kullanamaz. 2.3 Kayıt işleminin tamamlanması ile kullanıcı, aşağıda belirtilen lisans şartlarına bağlı "IT-Matchmaker" kullanımını düzenleyen giriş yetkisini Trovarit ten talep eder. Trovarit, kullanıcı için "IT-Matchmaker hesabını aktif hale getirerek bu talebi onaylar. Bu aktivasyon ile sözleşme geçerli hale gelir. 2.4 Trovarit, IT-Matchmaker, tedarikçi kaydını iki farklı yapıda değerlendirir. Bunlar Şirket Hesabı ve Kullanıcı Bazlı Hesap dır. Şirket hesabı, tedarikçi firmaya ait bilgileri,kullanıcı Bazlı Hesap ise kullanıcının kişisel bilgilerini yönetir. Kullanıcı Bazlı Hesap, ilgili kullanıcının hizmet verdiği şirket hesabının altında tanımlanmalıdır. Eğer şirket hesabı yok ise, otomatik olarak yaratılır ve onay işlemini takiben aktif hale getirilir. Ardından, bu şirket ile bağlantılı kullanıcılar tarafından açılan hesaplar, şirket hesabına bağlanabilir. 2.5 Kullanıcı Bazlı Hesap sadece kişisel kullanıma yöneliktir. Başkaları tarafından kullanılamaz. 2.6 Kullanıcı Bazlı Hesap ile ilgili olarak Trovarit, farklı yetkilendirme özellikleri sunar. "Yönetici", belli bir sınır olmaksızın, firma, ürün ve servisleri ile ilgili tüm bilgileri düzenleme, değiştirme, yeni kullanıcı hesabı yaratma, silme ve yetkilendirme, müşteri adayları ve teklifler ile ilgili bilgileri alma haklarına sahiptir. 2.7 İlgili şirket için açılmış ilk Kullanıcı Bazlı Hesap, "Yönetici" yetkisi alır. "Yönetici", aynı şirket içerisinde başka bir kullanıcıya bu yetkiyi transfer edebilir. Yönetici yetkisi verilmiş kullanıcı, kendisine yetki veren kullanıcı üzerinde işlem yapabilir. 2.8 Yönetici tarafından yaratılan Kullanıcı Bazlı Hesap, hiç bir kısıtlama olmaksızın lisans kullanım şartlarına tabi tutulur. 2.9 Tedarikçi olarak IT-Matchmaker" üzerinden kayıt, Kullanıcı Bazlı Hesaba bağlı da olsa şirket yaratma ve aktivasyon ile yazılım çözümü ve şirket ismin listelenmesi ücretsizdir. IT-Matchmaker üzerinde detaylı firma yada ürün bilgilerinin yer alması ücretlidir. Listeleme ve detaylı firma/ürün bilgilerinin yer almasının bedeli Trovarit in geçerli fiyat listesinde yer almaktadır ve üzerinden erişilebilir.

3 2.10 Şirket Hesabı ve Kullanıcı Bazlı Hesap süresizdir. Hesabın aktif hale getirilmesi için ön koşul, kayıt formunda belirtilen şirket ile ilgili zorunlu bilgilerin girilmiş olmasıdır. Ek olarak, tedarikçi, şirketi, çalışanları ve yazılım çözümü ile ilgili bilgilerin doğruluğunu ve güncelliğini garanti eder. Tedarikçi, bu bilgilerdeki herhangi bir değişiklikte Trovarit i anında bilgilendirmelidir. Herhangi bir çalışan şirketten ayrıldığında, bağlı hesabı artık geçerli değildir Trovarit aşağıdaki durumlarda, Şirket Hesabı ve Kullanıcı Bazlı Hesabı pasif duruma geçirme hakkını saklı tutar. - Tedarikçi bilgileri tam olarak girilmemiş, güncel değil yada Trovarit in doğruluğu yönünde endişelerinin olması halinde, - IT-Matchmaker kullanımında, bu lisans şartlarının herhangi biri yerine getirilmediğinde. Trovarit, tedarikçi tarafından sağlanan bilgilerin tam olarak girilmemiş olması, güncel olmaması yada doğruluğu yönünde endişesi olduğunda değiştirme hakkını saklı tutar Tedarikçinin listelenmesi için belirttiği ürün yada hizmetler, gerekçe gösterilmeden iptal edilebilir. Kayıtlı Kullanıcı Bazlı Hesap sebep gösterilmeden tedarikçi tarafından yazılı bir form ile (metin yada ) bloke edilebilir. Kullanıcı Bazlı Hesap yetkisi sebep gösterilmeden herhangi bir zamanda tedarikçi tarafından yazılı bir form ile (metin yada ) değiştirilebilir "IT-Matchmaker" Tedarikçi Lisansı, yazılım çözümleri yada bilgi teknolojileri hizmetleri veren tüzel kişilere yada şahıs şirketlerine verilmektedir. 3 Tedarikçinin Yükümlülükleri 3.1 IT-Matchmaker hesabının kayıt edilmesi ile, tedarikçi, şirketi yada sunmakta olduğu ürün ve hizmetler ile ilgili doğru, eksiksiz ve güncel bilgiyi vermek, ek olarak, değişiklik olduğunda bu bilgileri güncellemek zorundadır. 3.2 Trovarit ve tedarikçi arasında sorunsuz bir işbirliği için, tedarikçi yetkili olacak kişiyi atar ve sisteme kaydeder. Bu kişi yada kişiler, Trovarit ve tedarikçi arasında soruların yada sorunların çözümü konusunda koordinasyon görevini üstlenir. Yetkili kontak kişi, yönetici yetkisinde Kullanıcı Bazlı Hesap sahibi olmalıdır. Trovarit, Şirket Hesabı nın yönetici yetkisinin bu yetkili kontak kişide olduğunu varsayar. Eğer Şirket Hesabı na bağlı birden fazla yönetici hesabı var ise, tedarikçi hangisinin yetkili kontak olduğunu bildiren yazılı bir form ile Trovarit i bilgilendirmek zorundadır.

4 3.3 Tedarikçi, Kullanıcı Bazlı Hesap sahibi herhangi bir çalışanının işten ayrılması durumunda Trovarit i bilgilendirmek zorundadır. Ayrıca tedarikçi bu durumda ilgili Kullanıcı Bazlı Hesabı pasif hale getirmekle de yükümlüdür. 3.4 IT-Matchmaker içerisinde yayınlanan veri, içerik, özellik katalogları ve analiz sonuçları telif hakkına tabiidir. Kullanımına sadece IT-Matchmaker uygulamalarında izin verilmektedir. Tedarikçi, IT-Matchmaker ın içeriğini, kataloglarını, verileri ve analiz sonuçlarını IT-Matchmaker dışındaki uygulamalarda kullanamaz ve üçüncü bir şahsa yada şirkete dağıtamaz. Bu bilgiler, Internet platformu üzerinde IT-Matchmaker dışında üçüncü şahıslara yada şirketlere aktarılamaz. Tedarikçi tarafından İş Yazılım Kullanıcı bilgilerinin yada "IT- Matchmaker"ın yanlış kullanılması ile ilgili bir şüphe oluştuğunda, Trovarit tedarikçi hesabını bloke edebilir. İçerik, kataloglar, veriler ve analiz sonuçları sözleşmede belirtilen amaçlarda kullanılabilir. Eğer herhangi biri lisans kullanım şartlarını yerine getirmez ise Trovarit cezai bedel olarak para talep edebilir. 4 "IT-Matchmaker light" Yazılım Kullanıcı Bilgilerinin Dağıtımı (Müşteri Adayı Bulma) 4.1 "IT-Matchmaker light" lisansı ile, yazılım yada çözüm arayan firmalar (İş Yazılım Kullanıcıları) pazar analizi yaparlar. Trovarit, tedarikçilerin şirketi yada ürünleri ile ilgili sistemde kayıtlı bilgileri ile İş Yazılım Kullanıcı taleplerini karşılaştırarak eşleştirme yapar ve anonim bilgi olarak sunar. Trovarit, IT- Matchmaker içerisinde listelenen tedarikçi firmalara, bu yazılım yada çözüm arayışı içinde bulunan firmaların iletişim bilgilerini paylaşmayı teklif eder. 4.2 Anonim proje bilgisine bağlı olarak, tedarikçi, pazarlama amaçlı tüm iletişim ve proje bilgilerini alip almama konusunda karar verir. Eğer potansiyel müşteri ve proje bilgisini ( fırsat ) almaya karar verirse fiyat listesindeki şartlara göre tüm bilgileri elde edebilir. Premium Lead, oluştuğu andan itibaren ilk 5 iş günü içerisinde fiyat listesinde belirtilen şartlarda teklif edilen fırsattır. 4.3 Fırsatı alarak tedarikçi bu sayede satış yaparsa Trovarit e bir komisyon bedeli ödemeyi kabul eder. Komisyon bedeli 4.4 ve 4.5 maddelerinde belirtilmiştir. Satışın gerçekleştiği anda hesaplanan bedel için fatura kesilip 14 gün içinde ödenmesi gerekir. Onun haricinde tedarikçi eğer bir bedel ödeyip Premium- Lead paketini satın almışsa, ayrıca bir ücret ödeyecektir. Ücret aktüel fiyat listesinden alınabilir (bkz. ). Geçerli fiyat, potansiyel müşterinin anonim bilgisi ile beraber görüntülenir. Faturanın tahsilatı çıkış tarihinden itibaren 14 gündür.

5 4.4 Komisyon IT-Matchmaker light üzerinden yapılan satışın Komisyon bedeli projenin bedeline göre belirlenir, bunun için fiyat listesindeki oranlar geçerlidir (bkz. ). Proje bedeli sözleşme içinde belirtilen tüm ücretleri içerir (lisanslama ücreti, satınalma ücreti veya kullanım ücreti gibi) ve tedarikçi tarafından ayrıca verilen hizmetlerden elde edilecek olan kazanç buna dahildir.yazılım projelerinde sunulan donanım ve yazılım bakım bedelleri bu proje bedeline tabi değildir. Belirlenen proje bedeli son kullanıcının projeyi fazlandırması durumunda da geçerlidir. Proje bedeli IT-Matchmaker üzerinden girilen arama profili ile sınırlıdır. Eğer projenin içeriği arama profili haricinde büyütülürse bundan elde edilen kazanç komisyona tabi tutulmayacaktır. Eğer lisanslama sözleşmesi gerçekleşirse tüm lisanslama bedeli komisyonlama için baz alınacaktır. Eğer kiralama sözleşmesi gerçekleşirse lisanslama bedeli yerine yazılım kullanımı için toplam kiralama bedeli baz alınacaktır. Eğer tedarikçi yazılımı kiralayıp ardından son kullanıcıya lisansı devredecekse (Leasing Modeli) o zaman lisans bedeli ve toplam kiralama bedeli baz alınacaktır. Eğer kiralama sözleşmesine ek olarak donanım ve bakım sözleşmesi dahilse o zaman lisanslama bedeli yerine kiralama bedelinin 75% baz alınacaktır. Yazılım lisansının devredilmeyecek olan kiralama modellerinde en fazla 5 seneye kadarki kiralama bedeli baz alınacaktır. Eğer proje Açık Kaynak Kod Modeline göre uygulanırsa, lisans bedeli yerine piyasa değeri baz alınacaktır. Eğer tedarikçi projeye üçüncü şahıs veya firmaları dahil ederse tüm proje bedeli tedarikçi için geçerli olacaktır (Son Kullanıcı bu üçüncü şahıs veya firmayı dahil etmesi durumu değiştirmez). 4.5 Son kullanıcı bilinirliği Eğer tedarikçi IT-Matchmaker üzerinden aldığı son kullanıcı bilgilerinin kendisinde mevcut olduğunu ve son 3 ay içinde kendisine bir teklif sunduğunu (teklif verme dışındaki durumlar geçerli değildir) veya varolan bir bakım sözleşmesinin olduğunu kanıtlarsa o zaman baz alınan rakam 50% düşürülecektir (bkz. 4.4). Bu uygulamadan yararlanmak için teklifin sunulduğunu yazılı şekilde kanıtlamak gerekmektedir. 4.6 Tedarikçi ihaleye katılıp IT-Matchmaker ın kullanma sözleşmesini kabul ederse, bu kullanım hakkı arama profilinden belirlenen projenin herhangi bir diğer tedarikçinin almasıyla biter. IT-Matchmaker kullanım sözleşmesi ihaleyle bağlantılı olarak şu durumlarda devam eder: Eğer son kullanıcı herhangi sebeplerden dolayı alım sürecini geçici olarak durdurursa ve bu süre ortalama piyasadaki süreyi aşmazsa, Eğer ihale sürecinde son kullanıcı aradığı yazılım çözümünün içeriğini değiştirir, çoğaltır veya azaltırsa yada

6 Eğer son kullanıcı tedarikçiyi geçici olarak alım sürecine dahil etmezse, ( örneğin diğer teklifleri detaylı araştırmak için ) 4.7 Sipariş Alımı Zaman diliminden bağımsız olarak son kullanıcı lisansı dahilinde proje sözleşmesi hem tedarikçi hem son kullanıcı tarafından imzalandığında sipariş verilmiş olacaktır. Imza olmadığında bile eğer tedarikçi arama profili dahilinde son kullanıcıya herhangi bir hizmet verip fatura keserse yine sipariş verilmiş olarak sayılacaktır. Son kullanıcının projeden çekilme hakkı olsa bile (sözleşmede yer alan fesih hakkı), komisyon ödemesinde herhangi bir erteleme hakkını doğurmaz. Ancak son kullanıcıya sözleşmeyi sebepsiz olarak fesih etme hakkı verilmişse, sözleşmede belirtilen zaman içerisinde fesih gerçekleşmezse sipariş verilmiş olarak sayılacaktır. 4.8 Rapor ve Ispat Zorunluluğu Tedarikçi bir fırsatı satın alır ve fırsatta adı geçen firmadan proje siparişi alırsa, o zaman derhal bu durumu Trovarit e bildirmek zorundadır ve proje bedelini belirleyebilmek için gerekli tüm bilgileri aktarmaya mecburdur. Tedarikçi özellikle şu bilgileri paylaşmak zorundadır: Projenin toplam değerini (Satınalma ücreti, tüm BT-Öğelerin lisans/ kullanım bedellerini, arama profilinde belirlenen tüm hizmetlerin ücreti) Projenin ek vadelerini (Siparişin verildiği tarih ve projeden çekilme hakkının mühletini) Gerektiğinde: Projeden geri çekilme durumundaki bütün şartlar Onun haricinde yine tedarikçi proje bedelinin belirlenmesi için sözleşme içeriğini talep edildiğinde Trovarit e bildirmek zorundadır. Tedarikçi tüm bu bilgileri Trovarit ile paylaşmadığı takdirde Trovarit gecikme zammı talep etme hakkına sahip olacaktır. Tedarikçi eğer proje bedelini belirlemek için hemen proje bilgilerini Trovarit ile paylaşmazsa en geç 5 iş gününe kadar- o zaman proje bedeli diğer tedarikçilerin ihale sürecinde verdikleri proje bedelinin ortalaması olarak belirlenecektir. Eğer Trovaritin baz alacağı hiçbir bilgi yoksa o zaman proje bedeli ortalama piyasa değerine göre belirlenecektir. Düzeltme sadece Trovarit in kararı üzerine mümkündür. 4.9 Trovarit, fırsat bilgilerini en fazla 10 tedarikçiyle paylaşabilir. Bu bilgiler bir kere dağıtıldıktan sonra (örn. tüm iletişim bilgileri tedarikçinin IT-Matchmaker hesabında görünür) geri iade edilemez. Ancak Trovarit iade sebebini kabul ederse mümkündür.

7 5 "IT-Matchmaker professional" Yazılım Projelerinin tekliflendirme süreçlerinde bulunma 5.1 "IT-Matchmaker professional" lisansına sahip İş Yazılım Kullanıcı ları (platform üzerinde yazılım yada çözüm arayan kullanıcılar), genel beklentileri ve kendi firmalarına ait özel ihtiyaçları, ihtiyaç belirleme şablonları yardımı ile sistem üzerinde oluşturarak, IT-Matchmaker ın karşılaştırmasını sağlarlar ve favori tedarikçi listesine ulaşırlar. Ek olarak, İş Yazılım Kullanıcıları, ihtiyaç belirleme şablonunu baz alarak, eşleşen tedarikçi firma ürün yada çözümlerini değerlendirir ve gerektiğinde belirlediği tedarikçilerden IT-Matchmaker üzerinden teklif talep edebilir. 5.2 IT-Matchmaker üzerindeki tekliflendirme adımında, Trovarit bu bilgileri, potansiyel müşteri bilgisini talep eden ve tekliflendirme sürecinde bulunmak isteyen tedarikçi firmalara gönderir. Bu durumda tedarikçi firma, her bir proje için teklif aşamasında bulunma yada bulunmamaya karar verir. Eğer tedarikçi bulunmaya karar vermiş ise, Trovarit, tedarikçiye geçerli fiyat listesinde (bkz. ) yer alan bedeli faturalar. Aynı anda tedarikçi, teklif alan firmanın teklifi kabul etmesi durumunda, proje toplam bedeli üzerinden sözleşmede belirtilen değerlendirme hizmet bedelini (tekliflendirme katılımı sırasında onay aşamasınındaki fiyat listesi) Trovarit e ödemeyi kabul eder. Müşteri Bulma/Gösterme (Fırsat) ve değerlendirme bedelleri fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ödenir. 5.3 Değerlendirme Bedeli - Değişken değerlendirme bedeli Trovarit in ihale sürecindeki aktüel fiyat listesindeki (bkz. ) oranlar kullanılarak toplam proje bedeli üzerinden hesaplanır. Toplam proje bedeli, yazılım lisansı ve proje süresinde verilecek uygulama hizmetlerine karşılık tedarikçi firmanın projeden elde edeceği toplam cirodur. Faturalanacak miktar teklifte belirtilen proje bedeli ile sınırlıdır. Bu teklifte yada sözleşmede fazlandırılan her bir proje adımı için geçerlidir. Teklifte yer almayan projedeki ek bütçe yada maliyet dikkate alınmayacaktır. Eğer sipariş yazılım kiralama sözleşmesi ile alınmış ise değerlendirme bedeli kiralama bedelinin %75 lik kısmından alınacaktır. Eğer açık kaynak modeli uygulanır ise ve lisans bedeli ödenmeyecek ise, her bir uzak erişim kullanıcısı için değerlendirme bedeli 1250 EURO nun % 3,5 luk kısmıdır. Eğer katılımcı yazılım tedarikçisi proje içerisine başka bir üçünçü parti firmayı alır ise, faturalanacak bedel toplam proje bedeli üzerinden hesaplanır. Teklif alan şirketin direk üçüncü parti firmaya sipariş vermesi yada üçüncü parti firmanın yazılım tedarikçisinin alt tedarikçisi yada taşeronu olması bu durumu değiştirmez.

8 5.4 "Sipariş verilmesi" Teslim tarihine bakılmaksızın, tedarikçi firma ile yazılım talep eden firma arasında sözleşme imzalandığı anda lisans şartlarına bağlı olarak Trovarit tarafından sipariş alınmış sayılır ve ardından tedarikçi firma bu siparişi onaylar. Yazılım talep eden firmanın ödemeyi projedeki belli kriterlere yada adımlara göre yapması Trovarit i tahsilatı erteleme yada yapmama sonucunu doğurmaz. 5.5 Son kullanıcı bilinirliği Eğer tedarikçi IT-Matchmaker üzerinden aldığı son kullanıcı bilgilerinin kendisinde mevcut olduğunu ve son 3 ay içinde kendisine bir teklif sunduğunu (teklif verme dışındaki durumlar geçerli değildir) veya varolan bir bakım sözleşmesinin olduğunu kanıtlarsa o zaman baz alınan rakam 50% düşürülecektir (bkz. 4.4). Bu uygulamadan yararlanmak için teklifin sunulduğunu yazılı şekilde kanıtlamak gerekmektedir. 5.6 "Onaylama ve bilgi verme yükümlülükleri Eğer IT-Matchmaker üzerinden teklif sürecine dahil olan tedarikçi firma, teklif alan firmadan sipariş alırsa, tedarikçi firma sipariş ile ilgili tüm biigileri, sipariş toplam tutarının üzerinde Trovarit payının hesaplanması amacıyla Trovarit e hemen göndermek zorundadır. Tedarikçi, özellikle aşağıdaki bilgileri acilen bildirmelidir : Toplam sipariş değeri (lisans / tüm yazılım bileşenlerinin kullanım bedelleri, yazılım uygulama ve geliştirme hizmet bedelleri) Siparişle ilgili belirlenen önemli tarihler (siparişi verilme tarihi, eğer uygulanacak ise iade ile ilgili belirlenen değerlendirme/karar tarihleri ) Eğer uygulanacak ise, iade ile ilgili şartlar ve haklar. Ek olarak, eğer Trovarit tarafından talep edilirse, tedarikçi sipariş ile ilgili tüm ilişkili sözleşme eklerini yada içeriğini vermek zorundadır. Eğer tedarikçi siparişi zamanında Trovarit e bildirmez ise, Trovarit geçen süre içerisinde geçerli oranlarda vade farkı faturası düzenler. Eğer yazılım üretici firma, sipariş bedelini hesaplanması için tüm bilgileri zamanında Trovarit e ulaştırmaz ise (yada Trovarit in talebinden sonra beş(5) iş günü içinde) sipariş bedeli, o proje için teklif veren tüm tedarikçilerin teklif bedellerinin ortalaması alınarak hesaplanır. Eğer sipariş miktarı ile ilgili bir bilgi oluşturulamaz ise, sipariş bedeli pazardaki benzer proje bedelleri dikkate alınarak hesaplanır. Bu hesaplama üzerinde yapılacak değişiklikler Trovarit in kontrolü altındadır.

9 6 Garanti 6.1 IT-Matchmaker ile Trovarit, internet kullanıcılarına yazılım çözümleri seçme ve tekliflendirme imkanı verir. Trovarit hiç bir zaman tedarikçi firma ve teklif alan firma arasındaki sözleşme içerisinde yer almaz. Yazılım tedarikçi firma ve teklif alan firma arasındaki sözleşmeye bağlı bir ilişki vardır. Trovarit, yazılım talep eden firma verilerin güncelliğini garanti etmez. Tekliflendirme süreci sonunda yazılım talep eden firma talebi geri çekebilir, iptal edebilir yada erteleyebilir. 6.2 Trovarit, IT-Matchmaker erişimi ile ilgili kesintisiz hizmet garantisi vermez. Ek olarak Trovarit, IT-Matchmaker ın teknik sorunlar ve aşırı yüklenmesi ile ilgili de garanti vermemektedir. Trovarit, IT-Matchmaker ın içeriğinin ve kapsamının korunması, erişim süreleri ve kullanıcı hakları ile ilgili değişiklik hakkını elinde tutar. 7 Veri Güvenliği 7.1 Trovarit, platform üzerinde güvenli bir uygulama amacıyla tedarikçi bilgilerini barındırma hakkına sahiptir. Trovarit, eğer veri güvenliği şartlarını sağlayan üçüncü parti firmalara verileri transfer edebilir. Ek olarak, Trovarit, istatistiksel amaçlı yada pazar araştırma verisi olarak bu bilgileri yayınlayabilir. 7.2 IT-Matchmaker a kayıt yapılması ile, yazılım tedarikçisi firma Trovarit e girilen bilgileri pazar araştırma ve pazarlama amacıyla saklamasına ve Trovarit e üye olan yada bağlantılı firmalara transfer etmesine izin verir. 7.3 Yazılım üretici yada satıcı firma herhangi bir zamanda yazılı bir form yada info_tr@trovarit.com adresine göndererek kendi bilgilerinin Trovarit in bağlantılı firmalara bilgi transfer etme yetkisini iptal edebilir. 7.4 Tedarikçi, mevcut internet teknolojisi, veri güvenliğinin garantisinin olmadığını ve kişisel bilgiler içerse bile gönderilen lerin şifreli olmadığını kabul eder. 7.5 Tedarikçi, tekliflendirme sürecinde yazılım talep eden firmaya gerekli bilgileri doğru olarak göndermekle sorumludur. 7.6 Tedarikçinin yükümlülüğü güvenli veri transferi sağlamaktır. Trovarit, verinin silinmesi yada kaybından dolayı sorumlu tutulamaz. 8 Sorumluluk / Muafiyet Trovarit, organları ve yardımcı ögeleri ürün sorumluluğu yasası gereğince kişi hayatını,sağlığını ve fiziki durumunu tehlikeye atacak durumlar, bir hizmetin yerine getirilmesi için verilen garantinin söz konusu olduğu durumlar,kasıt ve ağır ihmalkarlık durumları ve yine yasal mevzuattan doğan değişik bağlayıcı yasal durumlar için sorumluluk alır. Zararın telafisi hakkı, bir kasıt ve ağır

10 ihmalkarlık söz konusu olmadığı sürece, önemli sözleşme yükümlülüklerinin ihlali ve diğer bütün doğal sözleşme koşulları ve önceden görülebilen zararlarla sınırlıdır. Bunların dışında kalan koşullar için TROVARIT sorumluluk taşımamaktadır. 9 Diğer 10 Final Web sayfası içerisindeki makaleler, yazılar, örnek pojeler gibi bilgiler açıkça bilgi amaçlı sunulmaktadır ve hiç bir durumda tavsiye olarak yorumlanamaz İş bu sözleşme, Türkiye Hükümeti kanunlarına tabii olacak ve bu kanunlar çerçevesinde yorumlanacaktır Herhangi bir anlaşmazlıkta yetkili mahkemeler İstanbul mahkemeleridir Bu lisans şartları ve sözleşmesinden ancak Trovarit Ltd. Şti. ile yazılı bir form üzerinden imzalanarak vazgeçilebilir. Bu koşullardan birinin veya birçoğunun kısmen veya tamamen işlevsiz kaldığı veya kalacağı durumlarda, sözleşmenin diğer koşulları bundan bağımsızdır ve etkilenmez. Aynı şekilde Türkiye Hukuk Sistemi nde yer almayan bir madde var ise bu, - Türkiye için diğer sözleşme maddelerini etkilemez - Almanya için diğer sözleşme maddelerini etkilemez. Istanbul, 01 Temmuz 2013 Trovarit Ltd. Şti.

Yazılım Üreticileri/Sağlayıcıları için IT-Matchmaker lisans kullanım koşulları. 1 Giriş

Yazılım Üreticileri/Sağlayıcıları için IT-Matchmaker lisans kullanım koşulları. 1 Giriş Yazılım Üreticileri/Sağlayıcıları için IT-Matchmaker lisans kullanım koşulları 1 Giriş 1.1 Trovarit Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. (bundan böyle Trovarit olarak anılacaktır), yazılım üreticileri ve kullanıcıları

Detaylı

Yazılım sağlayıcılar için IT-Matchmaker Kullanım Kılavuzu. Kayıt ve Profil girişleri

Yazılım sağlayıcılar için IT-Matchmaker Kullanım Kılavuzu. Kayıt ve Profil girişleri Yazılım sağlayıcılar için IT-Matchmaker Kullanım Kılavuzu Kayıt ve Profil girişleri Bu belge, yazılım üreticileri ve sağlayıcıları için IT-Matchmaker platform kullanımına destek amacıyla oluşturulmuştur.

Detaylı

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde

İHALEYE DAVET MEKTUBU. Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin uygulanması çerçevesinde İHALEYE DAVET MEKTUBU Sayın Yetkili Satınalma Adı: Yazılım alımı. Satınalma Numarası: 2014/340-774-01 Finansmanı Avrupa Birliği tarafından sağlanan KOBI Ürün ve Hizmetlerinin Modernizasyonu projesinin

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat.

İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ. Veri trafiğinin geçmesi için Türk Telekom üzerinden sağlanan hat. 1 İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ ADSL/VDSL İNTERNET ERİŞİMİ HİZMET EKİ İşbu HİZMET EKİ, İŞNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ nin (bundan sonra SÖZLEŞME olarak adlandırılacaktır ) ayrılmaz bir parçası olup, SÖZLEŞME hükümleri

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone Yarına Hazırlayan Smart Tab 6 Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2015/42 TARİH: 07/04/2015

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2015/42 TARİH: 07/04/2015 VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2015/42 TARİH: 07/04/2015 KONU 397 Sıra Numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği nde Değişiklik Yapılmasına Dair 447 Sıra Numaralı Tebliğ Resmi Gazete de Yayımlandı. e-fatura uygulamasının

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme ekte belirtilen 10 Bölüm ve bu bölümler içerisinde yer alan maddelerden oluşmaktadır. Tarafların aralarında karşılıklı okunup anlaşılarak her sayfasının ayrı ayrı

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Tablet Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Tablet Kampanyası Taahhütnamesi Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İşOrtağım Yarına Hazırlayan Tablet Kampanyaları (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../...

Detaylı

Emre Kartaloğlu YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR DUYURU. Sayı: 2015-5 08/04/2015. Elektronik Faturaya İlişkin 397 No.lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapıldı.

Emre Kartaloğlu YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR DUYURU. Sayı: 2015-5 08/04/2015. Elektronik Faturaya İlişkin 397 No.lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapıldı. Emre Kartaloğlu YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR DUYURU Sayı: 2015-5 08/04/2015 Elektronik Faturaya İlişkin 397 No.lu VUK Genel Tebliğinde Değişiklik Yapıldı. 4 Nisan 2015 tarihli ve 29316 sayılı Resmi Gazete'de Vergi

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1

Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 Kurulum ve Sistem Gereklilikleri 1 1 KURULUM VE SISTEM GEREKLILIKLERI...2 1.1 DONANIM VE YAZILIM GEREKLILIKLERI...2 1.2 KURULUM...3 1.3 LIFTDESIGNER 5 UYGULAMASINI İLK DEFA BAŞLATMA...6 1.4 DIGIPARA SUITE

Detaylı

Vodafone İş Ortağım 2 si 1 Arada Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım 2 si 1 Arada Kampanya Taahhütnamesi Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İşOrtağım Yarına Hazırlayan Tablet, Cepte Wi-Fi + Lenovo Mix 300 veya Cepte Wi-Fi + HP

Detaylı

Başlık A: Genel. Genel Şartlar

Başlık A: Genel. Genel Şartlar Genel Şartlar www.karafatma.de sitesinden yararlanmadan önce, bu şartları dikkatle okuyunuz. www.karafatma.de bunden sonra KARAFATMA - sitesine yararlanmak, şartları kabul ettiğiniz anlamına gelir. Eğer

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz.

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz. 1. Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti nedir? Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti Vodafone un fiber altyapıda sunduğu, talebe göre limitli ya da limitsiz seçenekleri bulunan ve 1000 Mbps e varan hızlarda

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN Kabul Tarihi 23.10.2014 Kanun No 6563 Yürürlük Tarihi 05.11.2014 Yayın Tarihi 05.11.2014 RG Sayısı 29166 MADDE 1- AMAÇ VE KAPSAM (1) Bu Kanunun amacı, elektronik

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

SĠRKÜLER NO: 19/2015 Ġstanbul, 06.04.2015. KONU: E-Fatura ve E-Defter Uygulamasına ĠliĢkin Bazı DeğiĢiklikler Yapıldı

SĠRKÜLER NO: 19/2015 Ġstanbul, 06.04.2015. KONU: E-Fatura ve E-Defter Uygulamasına ĠliĢkin Bazı DeğiĢiklikler Yapıldı MEVZUAT SĠRKÜLERĠ SĠRKÜLER NO: 19/2015 Ġstanbul, 06.04.2015 KONU: E-Fatura ve E-Defter Uygulamasına ĠliĢkin Bazı DeğiĢiklikler Yapıldı ÖZET: 04.04.2015 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan 447 ve 448 sıra

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

yönelik bir teklif (veya bir teklif talebi) olarak (topluca Teklifler ) yorumlanmamalıdır.

yönelik bir teklif (veya bir teklif talebi) olarak (topluca Teklifler ) yorumlanmamalıdır. SORUMLULUK REDDİ Genel Bu web sitesine dünyanın her yerinden erişilebilmekle birlikte, web sitesinde yer alan bilgiler, Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. ye (Saxo Capital Markets) ait olup diğer

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN

ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN 12247 ELEKTRONİK TİCARETİN DÜZENLENMESİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 6563 Kabul Tarihi : 23/10/2014 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 5/11/2014 Sayı : 29166 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 55 Amaç

Detaylı

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler.

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. 1- TARAFLAR 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan Demirci ve Demirci Bilgisayar ile Yeni müşteri kaydı bölümünde belirtilen detayları ile belirtilen

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F:

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F: YATIRIM TAZMİNAT FONU POLİTİKASI RELIANTCO INVESTMENTS LTD Nisan 2017 YATIRIMCI TAZMİNAT FONU POLİTİKASI Şirket, 2002 Yatırım Firmaları Yasası ile kurulan ve 144(I)/2007 ("Yasa") ile değiştirilerek yenilenen

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında imzalanmıştır. Bu Ek Sözleşme, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

Yazılım Destek Hizmeti

Yazılım Destek Hizmeti Veri sayfası Yazılım Destek Hizmeti HP Care Hizmetleri kapsamında Care Pack ve Sözleşmeli Hizmetler Hizmetin sağladığı avantajlar Sorun çözme amacıyla HP teknik kaynaklarına Yazılım güncellemelerini ayrı

Detaylı

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu

Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Dell Storage MD1400 ve MD1420 Kasalari Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J Series and E04J Series Resmi Tip: E03J001 and E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI 8GB VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı 8GB Vodem Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI

KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI KURUMSAL KONTRATLI AKILLI TELEFON KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Akıllı Telefon Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar

Detaylı

Sayı : 2014 / 197 Konu: Bilgilendirme 26 Ağustos 2014

Sayı : 2014 / 197 Konu: Bilgilendirme 26 Ağustos 2014 Sayı : 2014 / 197 Konu: Bilgilendirme 26 Ağustos 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 107 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/138. Bazı Mükellef Gruplarına Elektronik Defter Tutma ve Elektronik Fatura Uygulamasına Dâhil Olma Zorunluluğu Getirilmiştir.

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/138. Bazı Mükellef Gruplarına Elektronik Defter Tutma ve Elektronik Fatura Uygulamasına Dâhil Olma Zorunluluğu Getirilmiştir. DRT Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. Sun Plaza No:24 34398 Maslak İstanbul, Türkiye Tel: + 90 (212) 366 60 00 Fax: + 90 (212) 366 60 15 www.deloitte.com.tr www.verginet.net VERGİ SİRKÜLERİ

Detaylı

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ

VODAFONE ĠġORTAĞIM CEPTE WIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Kurumsala Özel Cepte Wi-Fi Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2 de belirtilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS)

NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS) NATRO SERVİS SEVİYESİ SÖZLEŞMESİ (NATRO SLAs NATRO SERVICE LEVEL AGREEMENTS) Son revizyon tarihi: 28.06.2011 1. İş bu Sözleşme, NATRO tarafından sunulan muhtelif Web Barındırma ve Veri Merkezi Hizmetlerinin

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir.

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir. Gizlilik İlkeleri Site Kullanım Koşulları (Yasal Uyarı) Kültür ve Turizm Bakanlığı İnternet Sitesi Kullanım Koşulları-Yasal Uyarı Galata Mevlevihanesi Müzesi İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler

Detaylı

: Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Yayımlanmıştır.

: Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Yayımlanmıştır. Sirküler No : 2014/82 Sirküler Tarihi : 25.11.2014 Konu : Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Yayımlanmıştır. Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 5 Kasım 2014 tarih ve 29166 sayılı

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI

NOA YAZILIM İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI İNŞAAT MUHASEBE & ŞANTİYE MALİYET YÖNETİMİ www.noayazilim.com İNŞAAT ÖN MUHASEBE PROGRAMI NOA YAZILIM» Şantiye Gelir & Gider & Hakediş» Cari Hesap Takibi & Borç & Alacak» Fatura & İrsaliye & Stok & İmalat»

Detaylı

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir.

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir. HP OfficeJet/OfficeJet Pro yazıcılar için garanti süresinin 3. yıla uzatılması Bu hüküm ve koşullar, geçmişteki benzer kampanyalara bağlı olmaksızın, önceki versiyonları geçersiz kılar ve onların yerini

Detaylı

E- FATURA UYGULAMASI BAŞVURU

E- FATURA UYGULAMASI BAŞVURU E- FATURA UYGULAMASI BAŞVURU e-fatura nın Yararları; Zamandan tasarruf Baskı, postalama ve arşivleme giderlerine son Platform bağımsız, güvenli ve tutarlı veri iletişimi sağlanır. İnsan hatalarının önüne

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ EK HAT İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) EK Hat İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. NİN BORSA İSTANBUL A.Ş KIYMETLİ MADENLER PİYASASINDA YÜRÜTECEĞİ NAKİT TAKAS VE TEMİNAT

İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. NİN BORSA İSTANBUL A.Ş KIYMETLİ MADENLER PİYASASINDA YÜRÜTECEĞİ NAKİT TAKAS VE TEMİNAT İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. NİN BORSA İSTANBUL A.Ş KIYMETLİ MADENLER PİYASASINDA YÜRÜTECEĞİ NAKİT TAKAS VE TEMİNAT işlemleri HİZMETİ VE BU HİZMETE İLİŞKİN ESASLAR YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel

Detaylı

2. Kısıtlanan Durumlar:

2. Kısıtlanan Durumlar: GÖKTÜRK-2 VERİLERİ LİSANS SÖZLEŞMESİ Bu lisans sözleşmesinde, Ek te gönderilen Göktürk-2 verilerinin kamu kurum ve kuruluşları ile üniversiteler için kullanım esaslarını belirleyen sözleşme maddeleri yer

Detaylı

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti.

OTOMASYON ve KONTROL SİSTEMLERİ San. Tic. Ltd. Şti. BAKIM VE SERVİS SÖZLEŞMESİ Madde 1 Taraflar; 1) Erkol Otomasyon ve Kontrol Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. bu sözleşmede Satıcı olarak anılacaktır, 2)... Bu sözleşmede Müşteri olarak anılacaktır. Madde

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

OSEM logosu, OSEM tarafından yapılan ürün belgelendirme test ve denetimlerinden başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir.

OSEM logosu, OSEM tarafından yapılan ürün belgelendirme test ve denetimlerinden başarılı olmuş kuruluşlar tarafından kullanılabilir. 1. AMAÇ Bu talimat, OSEM tarafından gerçekleştirilen ürün belgelendirme denetim ve testlerinden başarılı olmuş kuruluşların ürünlerinin nasıl etiketleneceğini ve sertifika almaya hak kazanan kuruluşların

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI

Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI Sirküler Rapor Mevzuat 06.04.2015/76-1 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 397) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SIRA NO: 447) YAYIMLANDI ÖZET : Faturanın elektronik belge olarak düzenlenmesi,

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN)

CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) CEPTE BAYRAM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (BİREYSEL) (TÜRK TELEKOM BİREYSEL SABİT HAT SAHİBİ MÜŞTERİLER İÇİN) 1- AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi / Cepte Bayram

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı