İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR 0510110017"

Transkript

1 İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA BÜŞRA YÜCEOKUR

2 İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ASİA Marriott, 65 ten fazla ülkede bulunan ve 18 alt markası olan, dünyanın en büyük uluslararası oteller zinciridir. Marriott zincirinin Türkiye deki halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Asia Anadolu yakasının ilk beş yıldızlı uluslararası zincir otelidir.

3

4 İstanbul' un sürekli gelişen iş bölgesi Ataşehir' de yer alan Istanbul Marriott Hotel Asia, yüksek tavanlı ve ferah odalarıyla kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Odalarda LCD ekran televizyon, yüksek hızda internet erişimi, minibar, güvenli kasa, kettle ve sesli posta bulunmaktadır. Üst katlarda bulunan Executive odalarda Marmara Denizi ayaklarınızın altındadır, İstanbul' un elit mekanı adalar da bu manzaraya dahildir. 5 kişiden 900 kişiye kadar hizmet verebilen 11 adet toplantı salonu ve 1 adet balo salonu ile toplantı, konferans, düğün, lansman ve organizasyonlar için uygun bir oteldir.

5

6 Istanbul Marriott Hotel Asia açık ve kapalı havuzları, 24 saat açık fitness salonu, Spa hizmetleri, restoran ve barıyla sadece bir iş oteli olarak değil, eğlenme ve dinlenme amaçlı konaklamalarda da 3.katta Palestra Fitness Spa merkezi olarak hizmet vermektedir. İstanbul Marriott Hotel Asia, ulaşım kolaylığı sağlayan merkezi konumu, lüks ve rahatlığı bir arada bulunduran 238 konforlu odasında misafirlerine geniş yatak imkanı, sigara içilebilen odalar vb. imkanlar sunmaktadır.otelde 168 Deluxe oda - 51 Executive Oda - 18 Suite oda - 1 Kral Dairesi bulunmaktadır.check-in saati 15:00 olup, check-out saati 12:00'dır. Odalar, minibar, güvenlik kasa, yüksek hızda internet, geniş yatak özellikleriyle misafirlere ev ortamı rahatlığında konaklama imkanı sunmaktadır.executive ve Suit Odada konaklayan misafirlerin ücretsiz yararlanabildikleri Executive Lounge gün boyu açıktır. Misafirler kahvaltı, Öğle ve Akşam yemekleri için Orange Restaurant da profesyonel aşçıların hazırladıkları lezzetli yemekleri tercih edebilirler. Otelin 500 araç kapasiteli otoparkı misafirler için gün boyu hizmete açık olup, güvenlik için araçlarını otoparka bırakabilirler.

7 Palestra Fitness Spa da LAPİS sistemi kullanılmakta.bu sistem spa,fitness,wellness gibi alanlar için geliştirilmiş bir sistemdir.biz bu sistem üzerinden üyelerimizin bilgilerine,spa için oluşturduğumuz randevulara ulaşabiliyoruz.

8 Marriott Hotel Asia;OPERA kullanmaktadır.

9 OPERA: OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olan OPERA PMS, otel ekibine rezervasyonları ayarlamak, konukları check-in ve check-out etmek, odaları ayırmak, oda envanterini yönetmek, konukların ihtiyaçlarını karşılamak ve muhasebe ve faturalamayı idare etmek gibi gündelik işleri yapmak için gerekli olan tüm araçları sunar.

10 Uygulama her otelin özel talepleri doğrultusunda zincirin tüm otellerinin tek bir veritabanını paylaşacağı şekilde yapılandırılabilir. OPERA PMS; OPERA Satış ve Banket, OPERA Şans Oyunları ve Cari Hesap Yönetimi, OPERA Devre Mülk Sistemi, OPERA Kalite Yönetimi Sistemi ve de OPERA Rezervasyon Sistemi ve OPERA Müşteri Bilgi Sistemi gibi merkezi OPERA sistemleriyle tümüyle entegredir.

11 OPERA NE GİBİ KOLAYLIKLAR SAĞLAR? SATIŞI KOLAYLAŞTIRIR Misafirlerin ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri kolaylıkla satın almasını, personelin misafirlerin tercihlerine göre doğru fiyat vermesini sağlar. Dinamik fiyat özelliği sorunsuz ve kolay satış imkânı verir.

12 PERSONELİN VERİMİNİ ARTTIRIR Kullanıcı dostu Ön Büro Paneli, personelin tek tıklama ile check-in yapmasını, ihtiyaç duyduğu tüm bilgilere tek bir ekrandan ulaşmasını sağlar. Ön Büro Paneli ile hem münferit misafirlerin hem de grupların giriş işlemleri hızla tamamlanır. Oda blokajı yapılması, uyandırma çağrılarının yönetimi, departmanlar arası uyarıların oluşturulması ve takibini sağlar.

13 HER ÜLKEDEN MİSAFİRE KENDİ PARA BİRİMİNDE FİYAT VERİR T.C Merkez Bankası ndan aldığı kur bilgilerini, otomatik olarak OPERA ya aktarır.

14 DİL ENGELİNİ AŞAR İngilizce, Türkçe, Almanca ve daha birçok farklı dilde kullanılabilir.

15 MİSAFİRLERİNİZLE SÜREKLİ İLETİŞİM SAĞLAR SMS, MMS, e-posta gönderimleri ile misafirlerinizi bilgilendirir, özel günlerinde tebrik mesajı gönderir, misafir profillerine göre kampanya tanımlama imkânı sağlayarak, müşteri ilişkileri yönetiminde (CRM) kolaylık sağlar.

16 3. PARTİ SİSTEMLERLE ENTEGRE ÇALIŞIR Hazır olan yüzlerce ara yüz bağlantısı, 3. Parti sistemlerle kolay entegrasyon sağlar.

17 OTEL ODALARINI DÜZENLİ TUTAR Oda Yönetimi fonksiyonu; check-in ve check-out, kat hizmetleri, bakım onarım, görev çizelgelerinin oluşturulması ve takibi işlemlerini gerçekleştirir.

18 ETKİN FİYAT YÖNETİMİ SAĞLAR Opera Otel Yönetim Sistemi nin gelişmiş özellikleri, fiyatları etkin bir şekilde belirlemeyi ve otomatik olarak kontrol etmeyi sağlar. Sektörün fiyatlandırma, gelir tahmini ve analizi sunan en kapsamlı fiyat yönetim sistemidir. Opera Gelir Yönetimi Sistemi ve diğer büyük gelir yönetim uygulamaları ile entegre edilebilir.

19 OPERA'NIN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ 7/24 Destek En Kısa Zamanda, En Doğru Çözüm 7 gün 24 saat yanınızda olan destek ekibimizle, operasyonunuzu kesintisiz sürdürün. Tecrübeli ve donanımlı ekibimiz ile hizmet kalitenizin sürekliliğini sağlayıp, devamlı ve sadık misafirler kazanın.

20 Gelişmiş Raporlama OPERA nın Raporlama Özelliği ile Her Zaman Doğru Karar Alın Standart raporlar ile otelinizi yönetmek için ihtiyacınız olan tüm verilere kolayca ulaşın. Gelişmiş raporlar ile geçmiş istatistikleri görün, geleceğe yönelik tahminlerde bulunarak kaynaklarınızı doğru yönetin.

21 PCI DSS Uyumluluğu PCI DSS Uyumluluğu ile Finansal Kayıpları Engelleyin Türkiye de uluslararası PCI (Payment Card Industry) veri güvenliği standartları (DSS) uyumluluk sertifikası olan TEK otel yönetim programı olan OPERA ile internet sitenizin itibarını artırın, misafirlerinizin kişisel bilgilerini koruyarak finansal kayıpları önleyin.

22 OPERA Fiyat Yönetimi OPERA Fiyat Yönetimi ile İşletmenizin Gelirini Artırın myfidelio.net entegrasyonu ile ADS ve GDS dağıtım kanallarındaki fiyatlarınızı doğrudan OPERA Otel Programı içerisinden yönetin. Misafirlerinizin konaklama süresi, işletmenizin doluluk oranı ve günlük değişen koşullara göre esnek fiyatlandırma opsiyonları ile gelirinizi artırın.

23 Gelişmiş Veritabanı ve Güvenlik OPERA ile Tüm Verileriniz Oracle Güvencesinde Dünyanın en güvenilir veritabanı olan ORACLE Enterprise Edition ı kullanan OPERA Otel Programı ile verilerinizin güvenliğini sağlayın, kayıpların önüne geçin.

24 OPERA Merkezi Rezervasyon Sistemi Oteliniz için en uygun fiyatı belirleyin, gelirinizi artırın OPERA ürün ailesiyle entegre çalışabilen OPERA Rezervasyon Sistemi, zincir otellerin rezervasyonları ve gelirini artırmak için gerekli olan tüm araçları sunan envanter ve rezervasyon yönetim aracıdır.

25 OPERA Multi Property Tüm otellerinizi tek bir merkezden yönetin Multi Property, OPERA Otel Programı kullanan sınırsız sayıda otel arasında, herhangi bir arayüz ve senkronizasyona gerek duymayan veri koordinasyonu sağlar.

26 OPERA Merkezi Satış Yönetimi Otelinizin satış ekibine merkezi destek OPERA Merkezi Satış Yönetimi, zincir otellerin satış ekiplerini destekler. OPERA merkezi rezervasyon sistemi ile entegre çalışarak satış süreçlerini yönetir. WEB Potansiyel Satış Cevaplama özelliğinden dolayı, OPERA ORS den bağımsız olarak da kullanılabilir.

27 OPERA Müşteri Bilgi Sistemi Yeni nesil müşteri ilişkileri yönetimi Tüm OPERA ürünleri ile uyum içinde çalışabilen OPERA Müşteri Bilgi Sistemi, bütün misafir bilgilerini tek bir merkezde toplayarak tüm oteller tarafından kullanılabilmesini sağlar.

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ZEYNEP HOT İPEK ITIR CAN

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ZEYNEP HOT İPEK ITIR CAN OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ZEYNEP HOT 0510130004 İPEK ITIR CAN - 0510130005 OPERA OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

LOKASYON HAKKINDA YAKIN ÇEVREDE GEZİ,ALIŞVERİŞ & AKTİVİTE OLANAKLARI

LOKASYON HAKKINDA YAKIN ÇEVREDE GEZİ,ALIŞVERİŞ & AKTİVİTE OLANAKLARI LOKASYON HAKKINDA YAKIN ÇEVREDE GEZİ,ALIŞVERİŞ & AKTİVİTE OLANAKLARI Balık pazarı ve Çarşısıyla tarihten gelen tatları barındıran gelenkesel Kadıköy semti Bağdat Caddesi,Nautilus,Akasya ve Capitol AVM

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com.

Detaylı bilgi için: Gaia Spa & Fitness Centre +90 212 368 1148 veya istan-gaia-spa@hyatt.com. 1 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 700 TL 2 veya 3 Üye 600 TL 2 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1000 TL 2 veya 3 Üye 900 TL 3 Aylık Kurumsal Üyelik 1 Üye 1.300 TL 2 veya 3 Üye 1.250 TL 6 Ay Kurumsal Üyelik 1 Üye

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı

20 Yılı aşan bilgi birikimi. 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi. Yaygın destek ağı 20 Yılı aşan bilgi birikimi 18 Farklı sistem otomasyonu geliştirmesi Değişen ihtiyaçlara uygun teknolojik çözümler 450 Tesis ve işletme Sınırsız müşteri memnuniyeti Yaygın destek ağı RMOS FRONT OFFICE

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Elite Hotels Darıca,İstanbul un yanıbaşında Kocaeli nin sanayi ve turizm ilçesi olan Darıca da yer almaktadır.

Elite Hotels Darıca,İstanbul un yanıbaşında Kocaeli nin sanayi ve turizm ilçesi olan Darıca da yer almaktadır. Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. İstanbul Anadolu yakası otelciliğine yeni bir soluk getiren Elite Hotels,ilk şehir oteli olan Küçükyalı Elite Hotel

Detaylı

amonra Fact-Sheet www.amonra.com.tr 1

amonra Fact-Sheet www.amonra.com.tr 1 amonra Fact-Sheet 1 Size Lazım Olan Sadece AmonRa İşletmenizin büyüklüğü veya konsepti ne olursa olsun AmonRa, tek bünyede tüm yazılım ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Her Büyüklükte, Her Bölgede Size

Detaylı

20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz

20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz 20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz Turizm Sektöründeki Birçok Markanın Üreticisidir. Ürettiğimiz yazılımlar, bir tesisin operasyonel, finansal ve idari yönetimini sağlayacak

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

Evinizden uzaktaki eviniz

Evinizden uzaktaki eviniz ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com KATEGORİ : ŞEHİR OTELİ AÇILIŞ

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi

Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net. Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi Çağrı Yönetimi + CRM Yönetimi + Teknik Servis Yönetimi + Kioks Uygulaması = OtelCRM.net Çağrı Yönetimi & CRM Yönetimi & Teknik Servis Yönetimi En son teknolojik gelişmeleri ve sosyal gelişmeleri takip

Detaylı

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ FACT SHEET Otel Adı :GRAND ASYA OTEL Adres :17 Eylül Mah. Atatürk Cad. No:86 Bandırma / BALIKESİR Telefon :0266 715 22 15 Fax :0266 715 22 77 Kategori :5 YILDIZ Faaliyet :12 AY AÇIK Mesafeler :LİMAN 1

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz

İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz İşiniz için daha fazla müşteri veya daha fazla satış çözümleri mi arıyorsunuz Başarılı firmaları rakiplerinden ayıran en önemli özelliği belirli bir sürede daha fazla müşteriye ulaşabilmeleridir. Günümüzde

Detaylı

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER B O D R U M B O D R U M Adres İçmeler P.K. 357 48400 Bodrum / MUĞLA / TÜRKİYE Tel +90 252 3168980 313 73 00 Faks +90 252 313 73 01 Web Adresi E-mail Kategori www.ersan.com.tr booking@ersan.com.tr 5 Star

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi

Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi Yeme içme sektörü için yeni nesil Satış Noktası Yönetim Çözümleri Restoran, cafe, bar, pastane ve oteller için güvenli ve hızlı işletme sistemi %100 YERLİ www.posmaks.com POSMAKS Nedir? POSMAKS, her ölçekteki

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri İçindekiler Sayfa Otel Bilgileri 1 Odalar 2 Aktiviteler & Hizmetler 3 Ultra Herşey Dahil 4 Toplantı Salonları 5 OTEL BİLGİLERİ Açılış Tarihi

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın.

Genel Bakış. Microsoft Dynamics CRM. Verimliliğinizi artırın. Genel Bakış Microsoft Dynamics CRM Verimliliğinizi artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Pazarlama: Pazarlama Etkinliğinizi Maksimuma Çıkarın Microsoft Dynamics CRM ile kuruluşunuzun pazarlama verimliliğini

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Kalite Politikası OTELİMİZ HAKKINDA Şaban Temuge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ

RESTORAN Sistemi AKINSOFT BÖLGE BAYİ RESTORAN Sistemi WOLVOX Restaurant Programı, Restaurant, kafe, bar, otel, spa ve bilardo salonlarında adisyonları takip etmek için kullanabilirsiniz R T S B İ L G İ S A Y A R L E V E N T - İ S T A N B

Detaylı

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar

2 adet engelli odası. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun iç ve dış alanlar GENEL BİLGİLER OTELİN ADI : TURUNÇ RESORT HOTEL SINIFI : 5 YILDIZLI HOTEL Adres Posta Adresi Turunç mahallesi Amos Kumlubük cad. no:5 Marmaris / Muğla P. K. 48740 Turunç / Marmaris / Muğla Telefon Numarası

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

JetSMS Direct Çözümü

JetSMS Direct Çözümü JetSMS Direct Çözümü Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS Direct Nedir? JetSMS Direct gelişkin özellikleri ile güvenilir ve stabil çözümler sağlar JetSMS Direct son derece kapsamlı bir SMS yönetim

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz.

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YMM ODASI Telefon : 0312 467 70 01 Faks : Lütfen Bildiriniz E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 19 Aralık 2013 Faksın

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

erzurum@barobirlik.org.tr

erzurum@barobirlik.org.tr Kime : Sn. TALAT GÖĞEBAKAN Firma : ERZURUM BAROSU Telefon : 0442 233 03 41 Faks : 0442 233 70 46 E-mail : erzurum@barobirlik.org.tr Konu : GRUP KONAKLAMA FİYAT TEKLİFİ Kimden : FATİH UÇAR / Satış ve Pazarlama

Detaylı

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI HILTON ISTANBUL KOZYATAGI istanbul A HOŞ GELDiNiZ HILTON ista N BU L KO ZYATAĞ I KISACA Hilton Hotels & Resorts markasının Anadolu Yakası'ndaki ilk Hilton oteli 47'si Executive, 23'ü Suit 320 Misafir Odası

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

KASIM SPONSORLUK DOSYASI

KASIM SPONSORLUK DOSYASI KASIM 01-02 NOVEMBER2017 JW Marriott, Ankara SPONSORLUK DOSYASI 1 Kongre Merkezi JW Marriott, Ankara JW MARRIOTT Ankara, ABD ve Dünya nın 70 ülkesinde 3500 ün üzerinde turizm yatırımına sahip Dünya nın

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014

1 Temmuz 2014 Netsis Standard 2 1 Temmuz 2014 1 Temmuz 2014 Ana Paket Eğitim Fiyatı Eğitim Saati Netsis Standard 2 Temel Set ( 1 Kullanıcı) Satış Yönetimi, Satınalma Yönetimi, Stok Yönetimi, Finans Yönetimi, Genel Muhasebe, Kalite Kontrol, Esnek yapılandırma,

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Kurumsal, hizmet ve konaklama sektörlerinde en iyi çözümleri sunma olanağı. KX-TDE600 OneNet Pure IP PBX

Kurumsal, hizmet ve konaklama sektörlerinde en iyi çözümleri sunma olanağı. KX-TDE600 OneNet Pure IP PBX Kurumsal, hizmet ve konaklama sektörlerinde en iyi çözümleri sunma olanağı KX-TDE600 OneNet Pure IP PBX Eksiksiz iletişim entegrasyonu Konaklama sektörü için mükemmel bir çözüm olan Panasonic KX-TDE600,

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması

EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması EN AKILLI KARAR En Kolay İş Uygulaması Çeyrek yüzyıldır işimiz, hayatı kolaylaştıran çözümler sunmak! LOGO, KOBİ lere ve Ar-Ge ye yaptığı büyük yatırımlarla büyüyor. Yazılımlarımızla Türkiye ekonomisine

Detaylı

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz!

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! İstanbul un yoğun şehir trafiğinden uzak olan Retaj Royale İstanbul Hotel imiz Atatürk Havalimanı'na, CNR Fuar alanına araç ile 5 dakika mesafededir. Mall

Detaylı

Dusit Thani Dubai 133 SHEIKH ZAYED ROAD, PO BOX 23335, - - DUBAI, Dubai, Dubai

Dusit Thani Dubai 133 SHEIKH ZAYED ROAD, PO BOX 23335, - - DUBAI, Dubai, Dubai Dusit Thani Dubai 133 SHEIKH ZAYED ROAD, PO BOX 23335, - - DUBAI, Dubai, Dubai Dubai şehrinde bulunan bu tesis, dinlenme ve rahatlama için ideal bir yerdir. Otel, 2001 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında

Detaylı

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 BEKO GUEST SİSTEM ÖZELLİKLERİ Web Yönetim Arayüzü İçerik ve bilgi güncellemesi için web yönetim arayüzü sayesinde kurum ağındaki herhangi bir internet tarayıcı ile sistem

Detaylı

OTEL GENEL BİLGİLERİ

OTEL GENEL BİLGİLERİ 2016 YAZ SEZONU OTEL BİLGİ FORMU & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ OTEL GENEL BİLGİLERİ Otel Adı Adresi : Aurum Moon Holiday Resort : Yeşilkent pk. 09270 Didim/Aydın Grup Telefon : 444 7603 Grup Web Adresi

Detaylı