Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi. Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi. Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır."

Transkript

1 Devreden Uyumlu 3 Avantaj Tarifesi Tarifede 35 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 3GB cepten internet sunulmaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki aya devreder. Dakika, SMS ve internet hakkı yalnızca bir sonraki fatura dönemine devreder, o fatura döneminde kullanılmazsa silinir. Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Kıbrıs'a doğru Türkiye den başlatılan çağrılar paket kapsamında değildir. Pakete ait toplu sürenin bittiğine dair gönderilen bilgi SMS'i anlık ve günceldir. Sistem yoğunluğu nedeniyle SMS gönderimlerinde gecikmeler yaşanabilir. Abonelerin sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez. Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder. Tarifedeki haklar konferans görüşmelerinde kullanılabilir. İlk faturada aylık paket ücreti ve tüm haklar; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir. Tarife ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. Tarife aşımında yurt içi her yöne konuşmada her 250DK 9TL den ücretlendirilir. Tarife aşımında yurt içi her yöne SMSde her 250SMS 9TL den ücretlendirilir. Tarife aşımında yurt ici internet her 500MB 9TL den ücretlendirilir. Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Tarife dahilinde verilen dakikaların, SMS'in ve internetin devreden dakikalara, SMS'e ve devreden internete göre kullanım önceliği bulunmaktadır. Abonelere tarife kapsamında verilen dakikalar, SMS ve internet ile bir önceki bakiyesinden devreden dakikalar, SMS ve internet için %80 ve %100 kullanım bilgilendirme sms i iletilir. Abone devreden haklarını Müşteri Hizmetleri, Vodafone Cep Merkezleri ve self service kanallarından sorgulayabilir. Abonenin mevcut tarifesi üzerinde almış olup kullandığı paketler, yeni tarifesine geçtiğinde eğer tarife ile uyumlu değilse geçerliliğini yitirir. Abone yeni tarifesindeyken, tarifenin üzerinde satılan yeni paketlerden satın alabilir.

2 Belirtilen ücretlere KDV ve ÖİV dahildir. Tarife dahilindeki her hak (dakika, SMS ve internet) için kullanımlar yüzde 80'e ve yüzde 100'e ulaştığında abonelere bilgilendirme SMSleri gönderilir. 444 lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444 lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir. Aboneler roamingde faturasız aboneler gibi hizmet alacaklardır. Sadece Camel servisi verilen ülkelerde kullanım yapabileceklerdir. İnternet Paketinden, cihazınız 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Paketinizi cihazınız ve simkartınız 4.5G uyumlu, 4.5G servisiniz açık ve 4.5G kapsama alanındaysanız, 4.5G hızında kullanabilirsiniz. Aylık tarife ücreti, opsiyon/seçenek ücretleri,tarife aşım ücreti,telsiz kullanım ücreti, telsiz ruhsat ücreti, yeni açılan hatlar için yeni tesis vergileri, sair işlem ücretleri, temel yan servis ücretleri, bağış servisi ücreti faturaya yansır. Abonenin eğer son ödeme tarihi geçmiş fakat ödenmemiş faturası varsa başka bir tarifeye geçiş yapamayacaktır. Bu tarifedeki aboneler faturalarını ödemediklerinde faturalı bireysel aboneler için geçerli olan yasal takip süreci geçerli olacaktır. VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.ilgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Aboneye Vodafone tarafından gönderilen SMSler farklı sistemler aracılığıyla gönderilebildiği için SMSlerin sırası yapılan işlemlerin sırasından farklı sırada olabilir. Vodafone'un tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. 16 Ağustos 2018 tarihinden önce Devreden Uyumlu 3 Avantaj tarifesinde yer alan kontratlı müşteriler kontrat süreleri boyunca tarife aşımında yurt ici her yöne 500MB 6TL, 250DK 6TL, 250SMS 6TL fiyatlarından ücretlendirilmeye devam edecektir

3 Devreden Uyumlu 4 Tarifesi Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 4GB cepten internet sunulmaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki aya devreder. Dakika, SMS ve internet hakkı yalnızca bir sonraki fatura dönemine devreder, o fatura döneminde kullanılmazsa silinir. Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Kıbrıs'a doğru Türkiye den başlatılan çağrılar paket kapsamında değildir. Pakete ait toplu sürenin bittiğine dair gönderilen bilgi SMS'i anlık ve günceldir. Sistem yoğunluğu nedeniyle SMS gönderimlerinde gecikmeler yaşanabilir. Abonelerin sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez. Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder. Tarifedeki haklar konferans görüşmelerinde kullanılabilir. İlk faturada aylık paket ücreti ve tüm haklar; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir. Tarife ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. Tarife aşımında yurt içi her yöne konuşmada her 250DK 6TL den ücretlendirilir. Tarife aşımında yurt içi her yöne SMSde her 250SMS 6TL den ücretlendirilir. Tarife aşımında yurt ici internet her 500MB 6TL den ücretlendirilir. Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Tarife dahilinde verilen dakikaların, SMS'in ve internetin devreden dakikalara, SMS'e ve devreden internete göre kullanım önceliği bulunmaktadır. Abonelere tarife kapsamında verilen dakikalar, SMS ve internet ile bir önceki bakiyesinden devreden dakikalar, SMS ve internet için 80 yüzde ve 100 yüzde kullanım bilgilendirme sms i iletilir. Abone devreden haklarını Müşteri Hizmetleri, Vodafone Cep Merkezleri ve self service kanallarından sorgulayabilir. Abonenin mevcut tarifesi üzerinde almış olup kullandığı paketler, yeni tarifesine geçtiğinde eğer tarife ile uyumlu değilse geçerliliğini yitirir. Abone yeni tarifesindeyken, tarifenin üzerinde satılan yeni paketlerden satın alabilir. Belirtilen ücretlere KDV ve ÖİV dahildir. Tarife dahilindeki her hak (dakika, SMS ve internet) için kullanımlar yüzde 80'e ve yüzde 100'e ulaştığında abonelere bilgilendirme SMSleri gönderilir.

4 444 lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444 lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir. Aboneler roamingde faturasız aboneler gibi hizmet alacaklardır. Sadece Camel servisi verilen ülkelerde kullanım yapabileceklerdir. İnternet Paketinden, cihazınız 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Paketinizi cihazınız ve simkartınız 4.5G uyumlu, 4.5G servisiniz açık ve 4.5G kapsama alanındaysanız, 4.5G hızında kullanabilirsiniz. Aylık tarife ücreti, opsiyon/seçenek ücretleri,tarife aşım ücreti,telsiz kullanım ücreti, telsiz ruhsat ücreti, yeni açılan hatlar için yeni tesis vergileri, sair işlem ücretleri, temel yan servis ücretleri, bağış servisi ücreti faturaya yansır. Abonenin eğer son ödeme tarihi geçmiş fakat ödenmemiş faturası varsa başka bir tarifeye geçiş yapamayacaktır. Bu tarifedeki aboneler faturalarını ödemediklerinde faturalı bireysel aboneler için geçerli olan yasal takip süreci geçerli olacaktır. VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.ilgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Aboneye Vodafone tarafından gönderilen SMSler farklı sistemler aracılığıyla gönderilebildiği için SMSlerin sırası yapılan işlemlerin sırasından farklı sırada olabilir. Vodafone'un tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.

5 Devreden Uyumlu 5 Avantaj Tarifesi Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 750 dakika, 1000SMS ve 5GB cepten internet sunulmaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki aya devreder. Dakika, SMS ve internet hakkı yalnızca bir sonraki fatura dönemine devreder, o fatura döneminde kullanılmazsa silinir. Tarife dahilindeki her yöne 1000 SMS hakkı MMS şeklinde de kullanılabilecektir. Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçinden aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC'de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir. Kıbrıs'a doğru Türkiye den başlatılan çağrılar paket kapsamında değildir. Pakete ait toplu sürenin bittiğine dair gönderilen bilgi SMS'i anlık ve günceldir.sistem yoğunluğu nedeniyle SMS gönderimlerinde gecikmeler yaşanabilir. Abonelerin sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez. Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda abone toplu süre ücretininin tamamını öder. Tarifedeki haklar konferans görüşmelerinde kullanılabilir. İlk faturada aylık paket ücreti ve tüm haklar; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir. Tarife ücretlendirme periyodu 6 sn'dir. Tarife aşımında yurt içi her yöne konuşmada her 250DK 9TL den ücretlendirilir. Tarife aşımında yurt içi her yöne SMSde her 250SMS 9TL den ücretlendirilir. Tarife aşımında yurt ici internet her 500MB 9TL den ücretlendirilir. Özel servis numaraları aramaları paket kapsamına dahil değildir. Tarife dahilinde verilen dakikaların, SMS'in ve internetin devreden dakikalara, SMS'e ve devreden internete göre kullanım önceliği bulunmaktadır. Abonelere tarife kapsamında verilen dakikalar, SMS ve internet ile bir önceki bakiyesinden devreden dakikalar, SMS ve internet için 80 yüzde ve 100 yüzde kullanım bilgilendirme sms i iletilir. Abone devreden haklarını Müşteri Hizmetleri, Vodafone Cep Merkezleri ve self service kanallarından sorgulayabilir. Abonenin mevcut tarifesi üzerinde almış olup kullandığı paketler, yeni tarifesine geçtiğinde eğer tarife ile uyumlu değilse geçerliliğini yitirir. Abone yeni tarifesindeyken, tarifenin üzerinde satılan yeni paketlerden satın alabilir. Belirtilen ücretlere KDV ve ÖİV dahildir. Tarife dahilindeki her hak (dakika SMS ve internet) için kullanımlar yüzde 80'e ve yüzde 100'e ulaştığında abonelere bilgilendirme SMSleri gönderilir.

6 444 lü numaralara doğru yapılan aramalar sabit hat yönüne yapılan aramalarla aynı şekilde ücretlendirilir. Sabit hat yönüne doğru konuşma hakkı içeren tarife, paket ve kampanyalar için 444 lü numaralara doğru yapılan aramalar kapsam dahilindedir. Aboneler roamingde faturasız aboneler gibi hizmet alacaklardır. Sadece Camel servisi verilen ülkelerde kullanım yapabileceklerdir. İnternet Paketinden, cihazınız 3G destekliyorsa 3G hızında, desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Paketinizi cihazınız ve simkartınız 4.5G uyumlu, 4.5G servisiniz açık ve 4.5G kapsama alanındaysanız, 4.5G hızında kullanabilirsiniz. Aylık tarife ücreti, opsiyon/seçenek ücretleri,tarife aşım ücreti,telsiz kullanım ücreti, telsiz ruhsat ücreti, yeni açılan hatlar için yeni tesis vergileri, sair işlem ücretleri, temel yan servis ücretleri, bağış servisi ücreti faturaya yansır. Abonenin eğer son ödeme tarihi geçmiş fakat ödenmemiş faturası varsa başka bir tarifeye geçiş yapamayacaktır. Bu tarifedeki aboneler faturalarını ödemediklerinde faturalı bireysel aboneler için geçerli olan yasal takip süreci geçerli olacaktır. VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.ilgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Aboneye Vodafone tarafından gönderilen SMSler farklı sistemler aracılığıyla gönderilebildiği için SMSlerin sırası yapılan işlemlerin sırasından farklı sırada olabilir. Vodafone'un tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. 21 Mayıs 2018 tarihinden önce Devreden Uyumlu 5 Avantaj tarifesinde yer alan kontratlı müşteriler kontrat süreleri boyunca tarife aşımında yurt ici her yöne 500MB 6TL, 250DK 6TL, 250SMS 6TL fiyatlarından ücretlendirilmeye devam edecektir.

7 Faturalıya Geçiş Kampanyası Kampanyaya sadece faturasızda en az 30 gün bulunmuş ve son 30 gün içerisinde faturasızdan faturalıya geçen Vodafone aboneli katılabilir. Kampanya kapsamına Devreden Uyumlu 2; Devreden Uyumlu 4; Biriktiren Uyumlu 2; Biriktiren Uyumlu 4 tarifeleri girmektedir Kampanya kapsamında: yukarıdaki tarifeler 12 TL indirim alırlar. Tarifeye dahil olan abonelerin 4.5G servisi açılır. Kampanya 3 ve 12 aylık "iki dönem"den oluşur. İlk 3 Aylık dönem, "Birinci Dönem", ikinci 12 aylık dönem ise "İkinci Dönem" olarak anılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk dönemin son fatura döneminin son gününe dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci dönem başlar. İkinci dönem yalnızca ilk dönem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci dönem kampanya abone alımına kapansa da ilk dönemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer. Kampanyada cayma bedeli her dönem için aşağıda ifade edildiği şekilde hesaplanır. İlk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 3 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 3. fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. 30 gün içerisinde 1 defa tarife değişikliği yapılabilir. Yeni müşteriler için ilk tarife değişikliği 30 gün sonrasında yapılabilir. Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, kampanyanın geçerli olduğu yukarıdaki paketler haricinde başka bir tarifeye değiştirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında, hatlarının herhangi bir sebeple iptal edildiğinde kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda yukarıda belirtilen şekillerde abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanyanın bitiş tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. İndirim aylık 12 TLdir. Bu tutar, kampanyanın son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılır. Bir müşteri her bir tarifedeki kampanyadan maksimum 10 hattı ile kampanyadan yararlanabilir. Ay ile kastedilen fatura dönemidir. Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir. Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir. İkinci dönemin başında bu kontrollere tekrar bakılmaz. Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.

8 Faturalıya Özel İndirim Kampanyası Kampanya kapsamında aşağıdaki tarifeler kampanyadan yararlanabilir. o Devreden Uyumlu 5 Avantaj o Biriktiren Uyumlu 5 Avantaj Kampanyaya az 30 gündür faturasızda olup son 30 günde faturasız hattan faturalı hatta şebeke içi geçiş ile gelen müşteriler giriş yapabilirler. Kampanyaya giren müşteriler yukarıda belirtilen tarifeler için ayda (her fatura döneminde) 10TL indirim ve yurt icinde geçerli 1GB internet alırlar. Tarifeye dahil olan abonelerin 4.5G servisi açılır. Kampanya 3 ve 12 aylık "iki dönem"den oluşur. İlk 3 Aylık dönem, "Birinci Dönem", ikinci 12 aylık dönem ise "İkinci Dönem" olarak anılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk dönemin son fatura döneminin son gününe dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci dönem başlar. İkinci dönem yalnızca ilk dönem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci dönem kampanya abone alımına kapansa da ilk dönemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer. Kampanyada cayma bedeli her dönem için aşağıda ifade edildiği şekilde hesaplanır. İlk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 3 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 3. fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. 30 gün içerisinde 1 defa tarife değişikliği yapılabilir. Yeni müşteriler için ilk tarife değişikliği 30 gün sonrasında yapılabilir. Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, kampanyanın geçerli olduğu tarife haricinde başka bir tarifeye değiştirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında, hatlarının herhangi bir sebeple iptal edildiğinde kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanyanın bitiş tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. İndirim aylık Devreden Uyumlu 5 Avantaj, Biriktiren Uyumlu 5 Avantaj Paketleri için tarife fiyatı üzerinden 10 TL dir. Bu tutar, kampanyanın son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Bir müşteri her bir tarifedeki kampanyadan maksimum 5 hattı ile kampanyadan yararlanabilir. Ay ile kastedilen fatura dönemidir. Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir. Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir. İkinci dönemin başında bu kontrollere tekrar bakılmaz.

9 Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez. Kampanya e-fatura şartlı bir kampanyadır. Kampanya kapsamında fatura belirtilen e-posta adresine e-fatura olarak iletilir. Abonenin e-posta bilgisini paylaşmaması durumunda basılı fatura gönderimi yapılacaktır sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu kapsamindaki gizlilik politikamıza adresinden ulaşabilirsiniz.

10 Faturalıyı Deneme Kampanyası Kampanyaya sadece en az 30 gündür faturasızda olup son 30 gün içerisinde faturasızdan faturalıya geçen Vodafone aboneli katılabilir. Kampanya kapsamına aşağıdaki tarifeler girmektedir: Akıl Küpü S Duran Akıl Küpü S Devreden Uyumlu S Devreden Uyumlu 1 Devreden Uyumlu 2 Devreden Uyumlu 3 Devreden Uyumlu 5 Devreden Uyumlu 6 Devreden Uyumlu 3 Avantaj Devreden Uyumlu 5 Avantaj Biriktiren Uyumlu 1 Biriktiren Uyumlu 2 Biriktiren Uyumlu 3 Biriktiren Uyumlu 5 Biriktiren Uyumlu 6 Biriktiren Uyumlu 3 Avantaj Biriktiren Uyumlu 5 Avantaj Kampanya kapsamında yukarıdaki tarifeler 10 TL indirim alırlar. Tarifeye dahil olan abonelerin 4.5G servisi açılır. Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin en az 30 gündür faturasızda olup kampanyaya katılım tarihi itibariyle son 30 gün içinde faturasızdan faturalıya geçiş işlemi yapmış Akıl Küpü S Paketli ve Duran Akıl Küpü S Paketli müşterilerimize açıktır. Kampanya 3 ve 12 aylık "iki dönem"den oluşur. İlk 3 Aylık dönem, "Birinci Dönem", ikinci 12 aylık dönem ise "İkinci Dönem" olarak anılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk dönemin son fatura döneminin son gününe dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci dönem başlar. İkinci dönem yalnızca ilk dönem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci dönem kampanya abone alımına kapansa da ilk dönemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer. Kampanyada cayma bedeli her dönem için aşağıda ifade edildiği şekilde hesaplanır. İlk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 3 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 3. fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. 30 gün içerisinde 1 defa tarife değişikliği yapılabilir. Yeni müşteriler için ilk tarife değişikliği 30 gün sonrasında yapılabilir. Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, kampanyanın geçerli olduğu paketler haricinde başka bir tarifeye değiştirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka

11 operatörlere taşıdıklarında, hatlarının herhangi bir sebeple iptal edildiğinde kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda yukarıda belirtilen şekillerde abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Kampanyanın taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanyanın bitiş tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. İlk 3 aylık fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. İndirim aylık yukarıdaki paketler için 10 TLdir. Bu tutar, kampanyanın son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılır. Bir müşteri her bir tarifedeki kampanyadan maksimum 10 hattı ile kampanyadan yararlanabilir. Ay ile kastedilen fatura dönemidir. Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir. Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir. İkinci dönemin başında bu kontrollere tekrar bakılmaz. Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Devreden Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Biriktiren Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

o Avantajlı Aşım Paketi kapsamında müşterilerin ilk 25 MB lık kullanımı ücretlendirilmeyecektir. o İlk 25 MB bittikten sonra aboneye 500 MB yüklenir

o Avantajlı Aşım Paketi kapsamında müşterilerin ilk 25 MB lık kullanımı ücretlendirilmeyecektir. o İlk 25 MB bittikten sonra aboneye 500 MB yüklenir Uyumlu 3 Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 3 tarifesini seçen aboneler aylık kontratsız 49 TL karşılığında yurt içi her yöne 750 dakika arama,yurt içi heryöne 250

Detaylı

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi kullanan aboneler aylık kontratsız 44 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 750 dakika arama, yurt

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıya Başlangıç Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Red li 7 Tarifesi Paket 1 Faturalıya Başlangıç Kampanyası Seçim Yukarıdaki tabloda işaretleyerek

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıyı Dene Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Faturalıyı Dene Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Tarifesi Paket 1 Saçma Güzel 8 Tarifesi Paket

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, Dijital Esnaf Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından Dijital Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) Dijital Esnaf 6 tarifesine ( Tarife 1 ) Dijital Esnaf 8 tarifesine ( Tarife 2 ) (Birlikte

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Uyumlu Hosgeldin Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Uyumlu Hosgeldin Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Uyumlu Hosgeldin Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Uyumlu Hoşgeldin Kampanyası Seçim Uyumlu 3 Paket 1 Uyumlu 5 Paket 2 yukarıdaki tabloda işaretleyerek

Detaylı

Geçerli Olduğu Tarife Saçma Güzel İndirim Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Paket 1 Saçma Güzel 8 Paket 2 Saçma Güzel 10 Paket 3 Saçma Güzel 16 Paket 4

Geçerli Olduğu Tarife Saçma Güzel İndirim Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Paket 1 Saçma Güzel 8 Paket 2 Saçma Güzel 10 Paket 3 Saçma Güzel 16 Paket 4 ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Saçma Güzel İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Saçma Güzel İndirim Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Paket 1 Saçma Güzel 8 Paket 2 Saçma Güzel

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Akıl Küpü İndirim Akıl Küpü Geçerli Olduğu Tarife İndirim Kampanyası Beyaz Akıl Küpü Paket 1 Turuncu Akıl Küpü Paket 2 Kırmızı Akıl

Detaylı

AKIL KÜPÜ YENİ ABONE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

AKIL KÜPÜ YENİ ABONE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Akıl Küpü Yeni Abone Kampanyası ndan ( Kampanya ) Akıl Küpü Geçerli Olduğu Tarife İndirim Kampanyası Beyaz Akıl Küpü Paket 1 Turuncu Akıl Küpü Paket 2 Kırmızı

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Pro Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Pro Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, RED PRO KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Pro Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Pro Kampanyası 4.5G Red XS Red Pro XS 4.5G Red S Red Pro S 4.5G

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Kampanyası Seçim Redli 7 Paket 1 Redli 10 Paket 2 Redli 15 Paket 3 Redli 15 Plus Paket 4 Redli

Detaylı

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 5 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Midi 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Heryöne 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 2 ) Dahil

Detaylı

VODAFONE 1 TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Cep Avantaj Mini Süper 1 TL DAKİKA Kampanyası ndan ( Kampanya ) Cep Avantaj Midi Tarifesi 1 TL DAKİKA Kampanyası ndan ( Kampanya ) Cep Avantaj Her Yöne Tarifesi

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) Esnaf Avantaj Mini Süper tarifesinde 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Paketi ne Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesinde

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 )

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Avantaj

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Mini Heryöne+ 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Mini Süper 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket

Detaylı

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone Aile (Mevcut Aboneler) Kampanyasından ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Mutlu Aile Kampanyası 4.5G Red XS Paket 1 4.5G Red S Paket 2 4.5G Red M Paket

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Kampanyası Seçim Redli 15 Paket 1 Redli 15 Plus Paket 2 Redli 20 Plus Paket 3 yukarıdaki tabloda

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Çiftçi Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Çiftçi Kampanyası Seçim Akıl Küpü 1GB Paket 1 Akıl Küpü 2GB Paket 2 Akıl Küpü 3GB Paket 3 Akıl Küpü 4GB

Detaylı

*Tarifeye giriş için abonelerin ilgili belgeleri mağaza/ bayilere ibraz etmeleri gerekir.

*Tarifeye giriş için abonelerin ilgili belgeleri mağaza/ bayilere ibraz etmeleri gerekir. Sosyal Destek Tarifesi: * Bu tarife, engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunulur. Bu aboneler hattını Vodafone'a son 30 gün içinde taşıyan, yeni hat alan

Detaylı

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ ye, VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yıllık Paketler Kampanyası ndan ( Kampanya ) Kampanya Dahilindeki Paket İsmi Yıllık Haftasonu Paket 1 Yıllık Gece Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Redli İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Kampanyası Seçim Redli 8 Paket 1 Redli 12 Paket 2 Redli 15 Paket 3 Redli 15 Plus Paket 4 Redli

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnek Avantaj Kampanyası ndan ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Esnek Avantaj Kampanyası Esnek 2 Paket 1 Esnek 3 Paket 2 Esnek 5 Paket 3 Esnek 6 Paket 4 yukarıdaki

Detaylı

Sacma Guzel 4 Paketi

Sacma Guzel 4 Paketi Sacma Guzel 4 Paketi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Aboneler Sacma Guzel 4 Paketi ile aylık kontratsız 49 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 500 dakika arama,yurt içi heryöne

Detaylı

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ

RED MUTLU AILE KAMPANYASI (1 YENI 1 MEVCUT ABONE) TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone Aile (Mevcut Aboneler) Kampanyasından ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Mutlu Aile Kampanyası 4.5G Red XS Paket 1 4.5G Red S Paket 2 4.5G Red M Paket

Detaylı

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ VODAFONE RED NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Red Numara Taşıma Kampanyasından ( Kampanya ) Tarife İsmi Red Numara Taşıma Kampanyası Seçim Red Classic Paket

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname

Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname ye, Esnaf Yeni Aile Kampanyası Taahütname (kısaca Vodafone ) tarafından Esnaf Yeni Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Aile Tarifesi ( Tarife 1 ) (Birlikte tarifeler ) dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Esnaf Zengin Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnaf Zengin Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Paketi Zengin Small tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Paketi Zengin Medium

Detaylı

Hemen İnternet Paketi Esasları

Hemen İnternet Paketi Esasları Hemen İnternet Paketi Esasları İlgili paketi satın alan abonelerin 3G ve 4.5G servisi otomatik olarak açılır.paket kullanıldığı sürece 3G ve 4.5G servisi kapatılmaz. Paketinizi 4.5G hizmetinin verilmeye

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) . ye,. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Yeni Red Geçerli Olduğu Tarife Red Pro Kampanyası Seçim Yeni Red 5 Paket 6 Yeni Red 7 Paket 7 Yeni Red 10 Paket 8 Yeni Red 15 Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone Aile (Mevcut Aboneler) Kampanyasından ( Kampanya ) Geçerli Olduğu Tarife Red Mutlu Aile Kampanyası Seçim 4.5G Red XS Paket 1 4.5G Red S Paket 2 4.5G Red

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası (kısaca Vodafone ) tarafından +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) Yeni İnternetli Esnaf Medium

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Taraftar Esnaf Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Taraftar Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak istememiz

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Alt Bayi İndirim Kampanyası 2 den ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Large tarifesine dahil olarak yararlanmak

Detaylı

* Paketi satın alan kullanıcıların 3G ve 4,5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G ve

* Paketi satın alan kullanıcıların 3G ve 4,5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G ve Sosyal Destek Tarifesi: * Bu tarife, engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere özel olarak sunulur. Bu aboneler hattını Vodafone'a son 30 gün içinde taşıyan, yeni hat alan veya mevcuttaki bir Vodafone

Detaylı

Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları. * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir.

Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları. * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir. Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir. * Bu tarifeden son 30 günde numarasını taşıma veya yeni bir hat alarak gelen aboneler

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHÜTLÜ 6GB İNTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Taahhütlü 6GB İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız Vodafone

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası (kısaca Vodafone ) tarafından +1 TL ye Katlayan İnternet Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) Yeni İnternetli Esnaf Medium

Detaylı

Salla Doldur Taşsın Kampanyası ndaki tarifelerin diğer içerikleri Bittikçe Doldur Kampanyası ndaki esaslara göre doldurulur.

Salla Doldur Taşsın Kampanyası ndaki tarifelerin diğer içerikleri Bittikçe Doldur Kampanyası ndaki esaslara göre doldurulur. Faturasız Salla Dolsun Taşsın Kampanyası Esasları 05.01.2017-31.12.2019 tarihleri arasında geçerli Faturasız Salla Dolsun Taşsın Kampanyasından Esnek Fırsat 2GB, Ekstra Esnek 2GB, Ekstra Esnek 3GB, Faturasız

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

VODAFONE ÇİFTÇİ-KAMU 1TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE ÇİFTÇİ-KAMU 1TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısacaa Vodafone ) tarafından sunulan Çiftçi-Kamu Kampanyası ndan (Kampanya) Çiftçi 20 tarifelerinde geçerli Çiftçi-Kamu Paket 1 Çiftçi-Kamu

Detaylı

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

12 AY KONTRATLI FATURALI INTERNET KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen 12 Ay Kontratlı Faturalı Mobil Internet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, Red Business %47 İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %47 İndirim Kampanyası- 12 Ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

Bu tarife yalnızca Vodafone bireysel faturasız müşteriler için geçerlidir

Bu tarife yalnızca Vodafone bireysel faturasız müşteriler için geçerlidir Gani 1000 Bu tarife yalnızca Vodafone bireysel faturasız müşteriler için geçerlidir Bu tarife kapsamında yurtiçi aramalarda ve yurtiçi mobil internette kullanılabilen ve aynı kota içerisinde yer alan Gani

Detaylı

Haftalık İletişim Pass Paketi, sesli ve görüntülü konuşmada geçerli değildir.

Haftalık İletişim Pass Paketi, sesli ve görüntülü konuşmada geçerli değildir. Haftalık İletişim Pass Haftalık İletişim Pass Paketi, Vodafone un iletişim içerik sağlayıcılarla yaptığı anlaşmalara göre oluşturulan, içeriğini ve ücretlerini değiştirme/geliştirme hakkına sahip olduğu

Detaylı

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular

Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular Uyumlu Tarifeler - Sıkça Sorulan Sorular 1. Tarife Bilgileri Uyumlu 3 Tarifesi: 49 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne SMS ve 3 GB internet Uyumlu 5 Tarifesi: 55 TLye 750 her yöne dakika, 250 her yöne

Detaylı

2. Kampanya katılımında Çiftçi olunduğunu gösteren gerekli belgeler nelerdir?

2. Kampanya katılımında Çiftçi olunduğunu gösteren gerekli belgeler nelerdir? 1. Çiftçi Kampanyası'ndan kimler yararlanabilir? Çiftçi Kampanyasından uygun Uyumlu tarifelerinden yararlanan ve Çiftçi olan abonelerimiz yararlanabilir. Aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

5. Ara ödemeden dolayı kısıtlanan hatlar kampanyadan faydalanabilir mi?

5. Ara ödemeden dolayı kısıtlanan hatlar kampanyadan faydalanabilir mi? 1. Çiftçi Kampanyası'ndan kimler yararlanabilir? Çiftçi Kampanyasından uygun Akıl Küpü tarifelerinden yararlanan ve Çiftçi olan abonelerimiz yararlanabilir. Aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. VODAFONE Ġġ ORTAĞIM + YE ĠKĠYE KATLAYAN KAMPANYA TAAHHÜTNAMESĠ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Vodafone İş Ortağım +'ye İkiye Katlayan Kampanya dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 24 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vdafne İnternetli Esnaf İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vdafne ) tarafından sunulan İnternetli Esnaf İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli

Detaylı

Esnek 2GB Esasları. Bize Uyku Yok Paketi

Esnek 2GB Esasları. Bize Uyku Yok Paketi Esnek 2GB Esasları Bu tarifeden, 7-25 yaş arasındaki faturasız abonelikler faydalanabilir. Son 90 gün içerisinde numarasını Vodafone'dan taşımış olan aboneler bu tarifeden yararlanamazlar. Aboneler bu

Detaylı

VODAFONE KATLAYAN AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KATLAYAN AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Katlayan Avantaj Kampanyasından ( Kampanya ) Katlayan Avantaj Numara Taşıyana - Katlayan Tarife İsmi Kampanyası Avantaj Kampanyası Cep Avantaj Mini HY + Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. Vodafone Telekomünikasyon A.ġ. ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek-1 de detayları belirtilen İş Ortağım Konuşturan ADSL Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi

5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi ye, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası - 12 ay Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, 5+ Red Business %61 İndirim Kampanyası (12 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1500 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1500 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1500 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle... numaralı hattım için.../.../... tarihli imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Esnafa Yaz Fırsatı Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnaf Zengin Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Paketi Zengin Small tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Paketi Zengin

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHUTLU FATURALI Wi-Fi Vodem KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHUTLU FATURALI Wi-Fi Vodem KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone CepTe Wi-Fi Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM SMS PAKETLERİ %50 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen İşOrtağım SMS Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek-2 de yer alan listedeki GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. Vdafne Telekmünikasyn A.Ş. ye, Vdafne İnternetli Esnaf İndirim Kampanyası Taahhütnamesi Vdafne Telekmünikasyn A.Ş. (kısaca Vdafne ) tarafından sunulan İnternetli Esnaf İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya

Detaylı

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular

Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular Veresiye 1000/2000 Tarifeleri - Sıkça Sorulan Sorular Fatura erteleme özeliği nedir? Sadece Veresiye tarifeler kapsamında sunulan fatura erteleme özelliği ile bu tarifelerden yararlanmanız durumunda belirlenen

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut bireysel

Detaylı

4GB LİMİTİNİ BİLEN VODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

4GB LİMİTİNİ BİLEN VODEM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen 4GB Limitini Bilen Vodem Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz ve söz konusu Kampanya koşullarını karşılamamız sebebiyle.../.../... tarihli, Ek 2

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut

Detaylı

PRESTİJ MENÜ TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ

PRESTİJ MENÜ TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ PRESTİJ MENÜ TARİFESİ TAAHHÜTNAMESİ 1- İşbu Prestij Menü Tarifesi Taahhütnamesinin ( Taahhütname ) EK-1 inde belirtilen hattımızın/hatlarımızın Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ( AVEA ) tarafından sunulan

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vdafne ) tarafından sunulan Knuşan Esnaf İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife 2 ) Yeni İnternetli

Detaylı

VODAFONE 12 AY TAAHHUTLU FATURALI CEPTE Wİ-Fİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY TAAHHUTLU FATURALI CEPTE Wİ-Fİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Cepte Wi- Fi Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE İŞ ORTAĞIM YENİ %25 İNDİRİM KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ne, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek1 de detayları belirtilen Yeni %25 İndirim Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek2 deki listede belirtilen hat(lar)ımız için.../.../...

Detaylı

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir.

(*) Grup içi Esnaf Paketleri ni kullanan abonelerin arasındaki görüşmelerdir. ESNAF PAKETLERİ FAQ ESNAF Paketleri nedir? Esnaf Paketleri, Turkcell kurumsal hat kullanıcısı esnaflar için hazırlanmış özel paketlerdir. Esnaf kimlik kartı ile bu paketlere başvuruda bulunacak ve İşTcell

Detaylı

Tarifeye müşteri hizmetleri, ve Vodafone bayileri kanallarından giriş yapılabilir.

Tarifeye müşteri hizmetleri, ve Vodafone bayileri kanallarından giriş yapılabilir. SIKÇA SORULAN SORULAR Benim Passim tarifesinden kimler faydalanabilir? Vodafone'a son 30 gün içerisinde hattını taşıyarak veya yeni hat alarak gelen abonelerle, faturasızdan faturalıya son 30 gün içerisinde

Detaylı

TEKNOSACELL TEKNO BUYBACK TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

TEKNOSACELL TEKNO BUYBACK TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TEKNOSACELL TEKNO BUYBACK TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL Tekno Buyback Tarifesinden ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım

Detaylı

VODAFONE CEPTE Wİ-FİVE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE CEPTE Wİ-FİVE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Cepte Wi-five Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,............... numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Vodem Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 12 AY KONTRATLI FATURALI VODEM KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Vodem Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı