Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA"

Transkript

1 KONSEPT TANITIMI

2 Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA Ruşen Ailesi, 1973 yılında Ankara da ilk kuru temizleme mağazalarından birini açarak sektörde faaliyet göstermeye başladı. Ailenin diğer faaliyet alanlarından biri olan Ruşen Makine, 1984 yılından bu yana endüstriyel çamaşırhane ve kuru temizleme makineleri konusunda faaliyetini sürdürmekte. Ruşen Makine, ilk olarak dünyanın önde gelen markalarının Türkiye mümessili olarak girdiği kuru temizleme sektöründe yüzlerce tesisin çamaşırhanelerini kurmuştur yılı itibariyle firma, bu makineleri kendi markasıyla üretmeye başlamış ve tüm dünyaya pazarlamaktadır.

3 Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA

4 Geleceği olan bir meslek KURU TEMİZLEME Kuru temizleme sektörü, tüm dünyada geçerliliğini kanıtlamış ve parlak bir geleceği olan sektördür. Çünkü, kuru temizleme sektörü insanların bir temel ihtiyacını karşılamaktadır. Giysiler her gün kirlenmektedirler ve bunların her gün temizlenmeleri gerekmektedir. Dünya Ekonomik Forumu, kuru temizleme sektörünü krizden etkilenmeyen ilk 10 sektör arasında göstermektedir. Niçin? Çünkü kirli giysiler kriz dinlemez. Her gün milyonlarca insan, giysilerini kuru temizlemecilere taşımaktadır. Her gün tonlarca giysi yalnızca kuru temizleme ile temizlenir etiketi ile üretilmektedir. Bu da sektörün sürekli büyümesini sağlamaktadır. Kuru temizlemenin diğer bir önemli özelliği de ikamesinin olmamasıdır. Kuru temizlenmesi gereken giysiyi hiçbir şekilde başka hiçbir yerde temizlemek mümkün değildir. Böyle bir ihtiyaç için kuru temizlemeciye gitmek mecburidir!

5 Türkiye nin kuru temizlemecisi Ruşen Makine, sektördeki 38 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini, 27 yıllık makine üretim gücü ile birleştirdi. Cadde mağazacılığında çok karlı çalışabilecek kuru temizleme işini; güçlü marka, kurumsal kimlik, detaylı eğitim, komple hizmet ve gerçek garanti ile destekledi. Türkiye nin lider kuru temizleme markası olmak için DRYTURK markasını oluşturdu.

6 DRYTÜRK Eşsiz bir marka DryTürk, markasında yer alan "TÜRK" kelimesinin gücü ile, Türkiye nin lider kuru temizlemecisi olmaya aday bir markadır. Markanın kolay okunabilmesi, "TÜRK" kelimesinin içimizden biri algısı ile firmamız, Türkiye nin her yerine ve her sosyoekonomik gruba hitap edebilecek niteliktedir. DryTürk, hafızalardan silinmeyecek özellikte bir marka olup, ilk akla gelen kuru temizleme markası olarak Türkiye nin en çok bilinen markalarından biri olacaktır. Markanın dizaynında kullanılan beyaz, kırmızı ve mavi renkleri, Türkiye ile kuru temizlemeyi kurumsal olarak bütünleştirmektedir.

7 DRYTÜRK Hafızalarda iz bırakan tabela Markamızın hafızalarda iz bırakmasını sağlayacak tabela dizaynı ile kurumsal renklerimiz ve iletişim bilgilerimiz, görenlerin bilinçaltına kolayca yerleşecektir. Tabelada bulunan Call Center telefon numarası ile Online Internet adresi ile tüketicilerin kolayca bize ulaşması sağlanacaktır.

8 DRYTÜRK Kolay erişilebilen telefon Kolay ezberlenecek ve unutulmayacak yapıda olan merkezi call center telefon numaramız, tüm tabelalarımız ve iletişim materyallerimizde yer almaktadır. Böylece değerli müşterilerimizin hafızasında kolayca yer edecektir. Türkiye nin her yerinde tek bir telefon numarası kullanılması, değerli müşterilerimizin bize ulaşmasını oldukça kolaylaştıracak ve markamızın kurumsal algısını destekleyecektir. Bu sayede daha çok sipariş alacak ve adrese servis hizmetini sistemli bir şekilde sağlıyor olacağız.

9 DRYTÜRK İsmimize online erişim Markamız veya tabela ismimiz ile aynı olan internet adresimiz, tüm tabelalarımız ve iletişim materyallerimizde yer almaktadır. Böylece, değerli müşterilerimiz tarafından kolayca ezberlenecek ve hatırlanacaktır. Müşterilerimiz adresinden online sipariş verilebilecek ve sipariş takibi yapılabilecektir. Bu sayede daha çok sipariş alacak ve adrese servis hizmetini sistemli bir şekilde sağlıyor olacağız.

10 DRYTÜRK Güçlü kurumsal kimlik

11 DRYTÜRK Profesyonel pazarlama

12 DRYTÜRK Fark yaratan öncü hizmetler

13 DRYTÜRK Kurumsal renklerdeki mağaza Mağazalarımızda hakim renk olarak beyaz kullanılmaktadır. Beyaz, şeffaflık ve temizliği simgelemektedir. Müşteri kabul tezgahında ise logodaki gibi kırmızı şeritler yer almaktadır. Böylece, Türkiye yi de simgeleyen kırmızı beyaz renkler ile markamız arasındaki ilişki kurumsal olarak bütünleşmektedir.

14 DRYTÜRK Kurumsal renklerdeki mağaza

15 DRYTÜRK Kurumsal renklerdeki mağaza

16 DRYTÜRK Fonksiyonel projelendirilmiş mağaza Ruşen Makine proje departmanındaki mühendisler tarafından hazırlanan mağaza projeleri, ekipmanlar ihtiyaçlarını tam karşılayacak şekilde seçilmekte ve fonksiyonel olarak yerleştirilmektedir. İnşaat ve tesisat çözümleri de bu projelere göre yapılmaktadır. Böylece, verimli bir işletme için gerekli her türlü ihtiyaç sağlanmaktadır.

17 DRYTÜRK Fabrika garantili ekipman Türkiye nin ilk ve tek kuru temizleme ekipmanları üreticisi olan Ruşen Makine tarafından üretilen ekipmanlar, yüksek kalite standartlarına ve ileri teknolojiye sahiptir. Ruşen Makine nin geniş üretim gamı sayesinde bütün ekipmanlar tek kaynaktan tedarik edilmektedirler. Ruşen Makine fabrika garantisi ve bakım hizmeti, makinelerin kesintisiz çalışmasını sağlamaktadır.

18 DRYTÜRK Yüksek kaliteli malzeme Kuru temizleme hizmetlerimizde Avrupa dan ithal yüksek kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemeler sayesinde her türlü lekelerin üstesinden gelmek ve yüksek kalitede hizmet vermek mümkün olmaktadır. Ruşen Makine, kuru temizleme mağazalarımızın operasyonu için ihtiyaç duyulan her türlü benzersiz malzemeyi tek elden tedarik etmekte ve böylelikle ciddi bir satın alma avantajı sağlamaktadır.

19 DRYTÜRK Mağazada verilen hizmetler Her türlü giysi ve kıyafetlerin kuru temizlemesi ve ütülemesi Perde, nevresim, koltuk kılıfı gibi ev tekstilinin temizlemesi Halı yıkama hizmeti Terzi ve tamir hizmetleri Adresten alma ve adrese teslim hizmeti

20 DRYTÜRK Merkezi verilen hizmetler Call Center Online Sipariş Halı Yıkama & Çamaşırhane Pazarlama ve Reklam Türkiye nin her yerinden ve her operatörden aranabilen tek numara olan ile, haftanın her günü çalışma saatlarinde hizmet verilecek ve buradan alınacak siparişler servis noktasına iletilerek, tek noktadan takip edilecektir. Türkiye nin her yerinden adresinden online sipariş verilebilecek ve siparişlerin yönlendirilmesi, takibi ve operasyonu merkezi olarak yönetilecektir. Mağaza içerisinde verilemeyecek olan halı yıkama ve çamaşırhane hizmetleri için merkez tarafından yönetilen bölgesel istasyonlar oluşturulacak ve buradan servis noktalarının ihtiyaçları karşılanacaktır. Merkezi pazarlama ve reklam faaliyetleri ile markanın bilinirliği arttırılacak ve böylelikle müşteri sayısı ile servis alma sıklığının arttırılması konusunda destek verilecektir. Makine Garantisi Mağazada kullanılan makinelerin üreticisi olan fabrika, düzenli periyodik bakım ve parça garantisi ile servis noktalarındaki hizmetin aksamadan ve duraksamadan devam etmesini sağlayacaktır. Ayrıca, operasyon için gereken her türlü yüksek kaliteli malzemeler tedarik edilecektir.

21 DRYTÜRK Mağaza seçenekleri EKO Küçültülmüş ekonomik mağaza tipidir. Yaklaşık m2 alanda kurulabilir. 1 2 kişi ile çalıştırılabilir. MİDİ Standart mağaza tipidir. Yaklaşık m2 alanda kurulabilir. 3 4 kişi ile operasyon gerçekleştirilebilir. PRO Gelişmiş mağaza tipidir. Yaklaşık m2 alanda kurulabilir. 5 6 kişi ile operasyon gerçekleştirilebilir.

22 DRYTÜRK Mağaza seçenekleri -EKO

23 DRYTÜRK Mağaza seçenekleri -MIDI

24 DRYTÜRK Mağaza seçenekleri PRO

25 Franchise çalışmaları Açılış öncesi Yer tespitinden önce, yatırım bölgesinin potansiyelinin detaylı araştırması (coğrafi, demografik, fiziki özellikleri). Mağaza yerinin fizibilite çalışmaları. DryTürk Konsept'ine uygun mağaza dekorasyonu tasarımı, projelendirmesi ve makine ekipmanlarının yerleştirilmesi. Birinci günden başlamak üzere verilen kaliteli eğitim; Personel için: Müşteri hizmetleri, Elbise kabûlü, Leke tanıma ve çıkarma teknikleri, Ütüleme teknikleri, Ürün teslimi. Yönetici için: Mağaza işletmeciliği, Mali tabloların hazırlanması, Genel ve lokal pazarlama yöntemleri. Açılış Sonrası Açılışla birlikte verilen 2 hafta işletme desteği, Mal ve hizmet standartlarının sürekliliğini sağlamaya yönelik malzeme alımında DryTürk imkânları ile sağlanan avantajlar, Şehir, bölge ve ülke çapında yapılan reklâm ve tanıtım çalışmaları, Teknik servis hizmetinde devamlılık, Her konuda bilgilendirme ve danışma hizmeti.

26 DRYTÜRK Franchise avantajları Güçlü marka imajına sahip olma Hazır bilgi birikiminden hemen faydalanma call center ile haftanın her günü sipariş alma imkanı ile 7/24 online sipariş alma imkanı Kuru temizleme için ihtiyaç duyulan her türlü özel malzemeye özel imkanlar ile kavuşabilme Fabrika garanti ve bakım desteğindeki makineler ile kesintisiz hizmet Merkezi halı yıkama ve çamaşırhane hizmetleri ile ek kazanç imkanı Merkezi pazarlama ve reklam desteğinden faydalanma

27 Kuru temizleme nedir? Kuru temizlemenin tanımı Kuru temizleme, ismine rağmen kuru olarak yapılan bir işlem değildir. Yapılan temizleme işleminin kuru olarak tanımlanması işlem sırasında kullanılan sıvıların neredeyse hiç su içermemesinden kaynaklanır. Kuru temizlemenin ilk dönemlerinde kullanılan benzen, gaz yağı ve benzin gibi sıvılar, son derece tehlikeli ve yanıcıydı. Bundan dolayı kuru temizleme mesleği, solventler kullanılmaya başlanıncaya kadar tehlikeli bir işti larda percholoroethylene nin (yanıcı olmayan, sentetik solvent) tanıtılmasından sonra bugün dünyadaki birçok kuru temizleme firması bu solventi kullanmaktadır. Kuru Temizleme Tarihi Kuru Temizleme tarihi; antik zamanlara, tekstil giysilerinin başlangıcına kadar uzanır. İlk zamanlarında küllü su, amonyak ve bir çeşit killi çamur giysiler üzerindeki yağı çıkarmak için kullanılıyordu. Kuru temizlemenin orijini hakkında çeşitli görüşler olmasına rağmen, petrol bazlı bir sıvının makine yağlı bir kumaş üzerine dökülmesi ve buharlaşmasından sonra yağ lekesinin hayret verici bir şekilde çıkması kuru temizlemenin doğuşu hakkında herkesin üzerinde birleştiği bir noktadır. İlk kuru temizleme mağazası 1840 yılında, Paris te Jolly Belin tarafından açılmıştır.

28 Kuru temizleme nedir? Kuru temizlemenin amacı Kuru temizlemenin temel amacı organik solventler kullanarak çamaşırları kirlerden temizlemektir. Solventler, yağ esaslı kirleri (yağ, yaka kiri, vs) çözmek suretiyle temizlerken mekanik aksiyon da çözülmeyen kirleri (pas, toz, vs) çamaşırdan uzaklaştırır. Temizleme esnasında partikül esaslı ve çözülmemiş kirler (tuz, şeker, vs) de temizlenir. Kuru temizleme solventi olarak Tetrachloroethylene (C2CL4) isimli kimyasal kullanılır. Bu solvent, halk arasında perkloretilen olarak adlandırılır. perchlorethylene hydrocarbon Boiling point range in C Density at ambient temperature in kg/l 1,62 0,75-0,77 Vapour pressure at 20 C in hpa (mbar) 19 0,3-1,5 Kauri Butanolo value ca. 90 ca. 24/28 Surface tension mn/m Flashpoint in C Flashpoint range - % in volume - ca. 0,6-7 Solubility in water at ambient temp. in weight - % ca. 0,01 ca. 0,01 Solubility in water at ambient temperature 0,016 0,0016 TLV - Treshold limit value Evaporation rate (Dieletere = 1) 9, Decay time in atmosphere ca. 4 months hours Emission directive VOC VOC Simbol classification XN XN Nature of risk R40/51/53 R65/66

29 Kuru temizleme nedir? Kuru temizlemenin önemi Kuru temizleme işleminin ana işlevi; ıslak temizlemeyle zarar gören kumaş dokularını yıpratmayarak uzun ömürlü olmalarını sağlamaktır. Ayrıca sık kuru temizleme yapılması, giysilere zamanla yerleşerek kumaş liflerine nüfus eden ve zımpara gibi aşındırıcı etkisi olan kirleri ve pisliği çıkararak giysilerin yeni alınmış gibi bir görüntüye sahip olmasına yardımcı olur. Su ve deterjan ile yıkama Kirler sökülürken kumaşta deformasyon meydana gelir Solvent ile temizleme Kirler çözülürken kumaşta deformasyon olmaz Kuru Temizleme ve Leke Çıkarma Lekelenen giysiler için dünyada en etkili çözüm; ön leke çıkarma müdahalesinin yapıldığı kuru temizleme işlemidir. Lekeler için zamanında müdahale edilmemesi veya internette kimin yazdığı dahi belli olmayan tavsiyelerle ve tuz, limon, kolonya, sirke, yumurta sarısı, gliserin, tiner, terebentin gibi maddelerle yapılan deneme yanılma müdahaleleri lekenin çıkmasını imkansız hale getirebilir. Dry Türk Kuru Temizleme çalışanları aldıkları eğitim ve tecrübeleriyle tekstil ürünlerindeki kumaşı ve lekeleri tanımladıktan sonra özel üretim leke masalarında profesyonel leke çıkarıcılar kullanarak müdahale ettikleri birçok lekeyi uzmanlıklarıyla çıkarabilmektedirler.

30 Kuru temizleme nedir? Kuru temizlemenin avantajları Etkili bir temizlemenin yanısıra kumaşın kendisi ve üzerindeki aksesuarları zarar görmez Makul yatırım bütçesi ve işletme giderleri Kolay kurutma ve distilasyon Düşük enerji tüketimi Yüksek solvent geri kazanımı Genellikle suyla yıkamanın solvent ile temizlemeye kıyasla çevre üzerinde daha az etkili olduğu düşünülür. Bunun temel sebebi geçmişte solventlerin bilinçsizce kullanılmasından kaynaklanmıştır. Fakat, bugünün teknolojisi ile bu durum ortadan kalkmış ve tersine dönmüştür. Artık, solventin tamamı geri dönüştürülebilmektedir. Solvent, suya göre daha hızlı geri dönüştürülebildiğin daha az enerji tüketilir. Diğer taraftan, suyla yıkamada ortaya çıkan bütün kirler ve deterjanlar doğrudan doğaya bırakılır. Oysa, kuru temizleme kapalı bir sistem halinde doğaya hiçbir artık bırakmaz. Bütün solvent geri kazanılır.

31 YATIRIM BİLGİSİ Ruşen Makine San Tic Ltd. Tel: (0212) , Fax: (0212) ,

32 Mağaza seçenekleri -EKO

33 Mağaza seçenekleri -ECO ECO Zayıf Normal Güçlü Dükkan büyüklüğü 30 m2 40 m2 50 m2 Personel sayısı * 0-1 kişi 1-2 kişi 2-3 kişi Aylık ciro Günlük müşteri sayısı Parça başı ortalama fiyatı Günlük parça sayısı 5-6 kişi 8-9 kişi kişi 5,50 TL 6,00 TL 6,50 TL adet adet adet Kira gideri 0,5 1,0 1,0 1,5 1,5 2,0 Personel gideri 1,0 1,5 2,5 3,0 3,0 3,5 Diğer giderler 1,0 1,25 1,25 1,5 1,5 1,75 Aylık brüt kâr 1,5 2,25 3,25 4,0 6,0 6,75 Yatırımın geri dönüşü ay ay ay * Personel sayısı, işletmeci hariçtir.

34 Yatırım tutarı -ECO Model Açıklama Adet Fiyat Tutar GRS Sistem giriş ücreti , TL , TL PDC 210 Kuru temizleme makinesi, 8/10 Kg , TL , TL YTT Paskala ütümakinesi , TL 5.000, TL SWS Leke çıkarma masası , TL 6.000, TL GYB Ambalaj makinesi , TL 2.500, TL KOM RAF Su geri kazanım tesisi ve basınçlı hava seti Dükkan rafları ile kromajlı çamaşır arabaları , TL 1.500, TL , TL 2.000, TL BANK Özel karşılama bankosu , TL 1.000, TL HMRT TBL Kuru temizlemeci programı, bilgisayar, dokunmatik ekran, fiş yazıcı, etiket yazıcı Dükkan tabelası ile iç ve dış cephe panoları TOPLAM (KDV HARİÇ) , TL 4.000, TL , TL 3.500, TL , TL Dükkanın kiralanması, badana boya gibi dekorasyonunun yapılması ile tesisat ve inşaat işleri girişimci tarafından yapılacaktır. Dağıtım aracı ile 1 adet ev tipi yıkama makinesi ve 1 adet ev tipi kurutma makinesi girişimci tarafından tedarik edilecektir. İşletme hammaddeleri ile sarf malzemeleri, yatırım bedeline dahil değildir. Kuru temizleme makinesini 10Kg yerine 14Kg kullanarak ECO B tipine geçmek mümkündür. Modeller arası fiyat farkı ilave ,-TL dir.

35 Mağaza seçenekleri -MIDI

36 Mağaza seçenekleri -MIDI MIDI Zayıf Normal Güçlü Dükkan büyüklüğü 50 m2 60 m2 70 m2 Personel sayısı * 1-2 kişi 2-3 kişi 3-4 kişi Aylık ciro Günlük müşteri sayısı Parça başı ortalama fiyatı Günlük parça sayısı 9-10 kişi kişi kişi 5,50 TL 6,50 TL 7,50 TL adet adet adet Kira gideri 2,0 2,5 3,0 3,5 4,0 4,5 Personel gideri 1,5 2,5 3,0 4,0 4,5 5,5 Diğer giderler 1,5 1,75 1,75 2,0 2,0 2,25 Aylık brüt kâr 3,0 3,25 6,25 6,5 9,5 9,75 Yatırımın geri dönüşü ay ay ay * Personel sayısı, işletmeci hariçtir.

37 Yatırım tutarı -MIDI Model Açıklama Adet Fiyat Tutar GRS Sistem giriş ücreti , TL , TL PDC 214 Kuru temizleme mak, 14Kg , TL , TL YTT Paskala ütümakinesi , TL 5.000, TL SWPM Pres ütümakinesi , TL , TL SWBS Manken ütümakinesi , TL 7.000, TL SWS Leke çıkarma masası , TL 6.000, TL GYB Ambalaj makinesi , TL 2.500, TL KOM RAF Su geri kazanım tesisi ve basınçlı hava seti Dükkan rafları ile kromajlı çamaşır arabaları , TL 1.500, TL , TL 2.500, TL BANK Özel karşılama bankosu , TL 1.000, TL HMRT TBL Kuru temizlemeci programı, bilgisayar, dokunmatik ekran, fiş yazıcı, etiket yazıcı Dükkan tabelası ile iç ve dış cephe panoları TOPLAM (KDV HARİÇ) , TL 4.000, TL , TL 4.000, TL , TL Dükkanın kiralanması, badana boya gibi dekorasyonunun yapılması ile tesisat ve inşaat işleri girişimci tarafından yapılacaktır. Dağıtım aracı ile 1 adet ev tipi yıkama makinesi ve 1 adet ev tipi kurutma makinesi girişimci tarafından tedarik edilecektir. İşletme hammaddeleri ile sarf malzemeleri, yatırım bedeline dahil değildir.

38 Mağaza seçenekleri PR0

39 Mağaza seçenekleri -PRO PRO Zayıf Normal Güçlü Dükkan büyüklüğü 80 m2 90 m2 100 m2 Personel sayısı * 3-4 kişi 4-5 kişi 5-6 kişi Aylık ciro Günlük müşteri sayısı Parça başı ortalama fiyatı kişi kişi kişi 5,00 TL 6,00 TL 7,00 TL Günlük parça sayısı adet adet adet Kira gideri 3,0 4,0 4,0 5,0 5,0-6,0 Personel gideri 5,0 6,0 6,25 7,5 7,5 8,75 Diğer giderler 2,5 2,75 2,75 3,0 3,0 3,25 Aylık brüt kâr 3,5 5,25 9,0 10,5 14,5 16,0 Yatırımın geri dönüşü ay ay ay * Personel sayısı, işletmeci hariçtir.

40 Yatırım tutarı -PRO Model Açıklama Adet Fiyat Tutar GRS Sistem giriş ücreti , TL , TL PDC 214 Kuru temizleme mak, 14Kg , TL , TL PDC 210 Kuru temizleme mak, 10Kg , TL , TL YTT Paskala ütümakinesi , TL 5.000, TL SWPM Pres ütümakinesi , TL , TL SWBS Manken ütümakinesi , TL 7.000, TL SWS Leke çıkarma masası , TL 6.000, TL GYB Ambalaj makinesi , TL 2.500, TL SWW 45 Islak yıkama mak., 20Kg , TL , TL SWD 45 Kurutma makinesi, 20Kg , TL 7.000, TL KOM Su kazanım ve kompresör , TL 2.000, TL RAF BANK HMRT Dükkan rafları ve arabaları ile karşılama bankosu Kuru temizlemeci programı, bilgisayar, yazıcı seti , TL 4.000, TL , TL 4.000, TL TBL Dükkan tabelası ve pano , TL 4.000, TL TOPLAM (KDV HARİÇ) , TL Dükkanın kiralanması, badana boya gibi dekorasyonunun yapılması ile tesisat ve inşaat işleri girişimci tarafından yapılacaktır. Dağıtım aracı ile 1 adet ev tipi yıkama makinesi ve 1 adet ev tipi kurutma makinesi girişimci tarafından tedarik edilecektir. İşletme hammaddeleri ile sarf malzemeleri, yatırım bedeline dahil değildir.

41 Kuru temizleme ekipman Kuru temizleme makinesi PDC 210 veya PDC 214 model tam otomatik kuru temizleme makinesi

42 Kuru temizleme ekipman Ütüleme makineleri YTT B model kendinden kazanlı ve vakumlu paskala ütü SWPM veya SWM model kendinden kazanlı press ütü makinesi SWBS model kendinden kazanlı manken ütü makinesi

43 Kuru temizleme ekipman Yıkama ve kurutma SWW4 45 model çamaşır yıkama ve sıkma makinesi SWD4 45 model çamaşır kurutma makinesi

44 Kuru temizleme ekipman Leke çıkarma ve ambalaj SWS model kendinden kazanlı, vakumlu, ışıklı leke çıkarma masası GYB B model elbise poşetleme makinesi

45 Kuru temizleme ekipman Kuru temizlemeci programı kuru temizlemeci dükkan programı Bilgisayar ve dokunmatik ekran müşteri fiş yazıcısı giysi etiket yazıcısı

46 YATIRIM DESTEĞİ Konseptimizin başarısına olan inancımız tamdır. Bu çerçevede markamıza ortak olacak girişimcileri arıyoruz. Türkiye çapında yayılmamızın hızını artırmak amacıyla 10 franchise bayimize finansman desteği vereceğiz. Bu desteği tamamen öz kaynaklarımızdan veriyoruz ve faiz almıyoruz. İştirakîn yarısı olarak adlandırdığımız bu yöntem tamamen bize özgü. Resmen ortak olmuyoruz, anlaşmaya dayanan bir finansman modeli uyguluyoruz. Toplam yatırımın %40 ına kadar olan kısmını biz karşılıyoruz. Toplam kârdan yatırım payımıza düşenin yarısını alıyoruz. Yani yatırımın %40 ını biz vermişsek, kârın %20 sini biz alıyoruz. Mağaza tipi Toplam yatırım tutarı Girişimci asgari iştirak payı EKO TL TL MIDI TL TL PRO TL TL

47 DESTEK ŞARTLARI Söz konusu finansman desteği, yatırım için öz sermaye eksikliği bulunan uygun girişimcilere verilmektedir. Finansman desteği bölgelere göre yatırım tutarının azami aşağıdaki oranları kadardır; İstanbul ili sınırlarında : azami %40 İstanbul komşu illerinde : azami %30 Büyükşehirlerde : azami %20 Diğer illerde : azami %10 Finansman desteğinden yararlanabilmek için geri kalan sermaye miktarının girişimcinin kendi öz kaynaklarından sağlanması şarttır. Öz sermayesi bulunmayan veya başka kredi kullanan girişimcilere finansman desteği verilmemektedir. Franchise alan yatırımcı,işletmenin sahibi olarak işletmeyi yönetme sorumluluğunu üstleniyor. Kar hesaplanırken işletmeci ortağımızın maaşı, mağaza kendinin bile olsa kirası ve tüm masrafları düşülüyor. İşletme bazı aylarda zarar etse bile, biz zararı karşılamıyoruz. İşletme toplamda kara geçtiğinde kar payımızı alıyoruz. Yarım Çeyrek desteğini alan bayilerimiz istedikleri zaman bu ortaklığı bitirebiliyorlar. Yatırımdaki payımızı, başlangıçta hesapladığımız miktar üzerinden, faizsiz olarak geri ödüyorlar. Ondan sonra kar payı ödemiyorlar. Çok karlı çalışan, yatırımını bir yılda çıkaran bu iş fırsatını kaçırmayın, hemen şimdi arayın, yerinizi alın!

48 HEMEN ARAYIN FIRSATI KAÇIRMAYIN Markanınsahibi ve yöneticisi Tel: E mail: info@rusenmakina.com.tr Ferşat Ruşen ( ) Franchise tanıtım ve satış yetkilisi Ata 2/3 No:52, Ataşehir, İstanbul Tel: (0216) E mail: post@franchisemore.com Osman Bilge ( )

KONSEPT TANIMI. Ruşen Makine San Tic Ltd. Tel: (0212) 438 61 10, Fax: (0212) 438 61 20, E-mail: info@rusenmakina.com.tr

KONSEPT TANIMI. Ruşen Makine San Tic Ltd. Tel: (0212) 438 61 10, Fax: (0212) 438 61 20, E-mail: info@rusenmakina.com.tr KONSEPT TANIMI Ruşen Makine San Tic Ltd. Tel: (0212) 438 61 10, Fax: (0212) 438 61 20, E-mail: info@rusenmakina.com.tr Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA Ruşen Ailesi,1973 yılında Ankara da ilk kuru

Detaylı

Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA

Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA KONSEPT TANITIMI Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA Ruşen Ailesi, 1973 yılında Ankara da ilk kuru temizleme mağazalarından birini açarak sektörde faaliyet göstermeye başladı. Ailenin diğer faaliyet alanlarından

Detaylı

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina KONSEPT TANIMI FRANCHISE VEREN Ruşen Makina DryTürk kurucusu Ruşen Makina, 984 yılından beri endüstriyel çamaşırhane ve kuru temizleme alanında çalışıyor Dünyanın önde gelen birçok markasının Türkiye mümessili

Detaylı

Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA

Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA KONSEPT TANITIMI Franchise veren kimdir? RUŞEN MAKİNA Ruşen Ailesi, 1973 yılında Ankara da ilk kuru temizleme mağazalarından birini açarak sektörde faaliyet göstermeye başladı. Ruşen Makine, 1984 yılından

Detaylı

Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı

Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı Wet-Clean (Islak Temizleme) Kuru Temizlemede kullanılan Perc isimli kimyasal madde kullanımı nedeni ile tek

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI

İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI İŞ ORTAKLIĞI EL KİTABI MAĞAZA GÖRSELLERİ 1 İŞ ORTAKLIĞI MODELİMİZ UCZ Mağazacılık iş ortaklığı modeli iki kuruluş arasındaki sürdürülebilir ve karşılıklı kazançlı ticari ilişkiyi ifade eder. UCZ Mağazacılık

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4)

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) Özet Bilgilendirme Marka Destek Programı Kapsamına Alınan Şirketlerin

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

METROTEL GROUP. Ocak 2011

METROTEL GROUP. Ocak 2011 METROTEL GROUP Ocak 2011 OTEL VE İYM(*) YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Uluslararası markalarla birçok projede çalışmış olan uzman ekiplerimiz, bilgi birikimleri ile her projeye özgün çözümler üretmekte,

Detaylı

Bu dosyayı okuyor iseniz ;

Bu dosyayı okuyor iseniz ; FRANCHİSİNG Bu dosyayı okuyor iseniz ; KAAN ACCECORIES yeniliklerinden faydalanmak için ilk adımı atmışsınız demektir.farklı ve karlı bir yatırım için KAAN ACCECORIES in sizlere sunduğu yeniliklerden faydalanmanın

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

TABLO NO 1.2 - KURULUŞ DÖNEMİ MAKİNE - TEÇHİZAT VE OFİS DONANIM İHTİYACI

TABLO NO 1.2 - KURULUŞ DÖNEMİ MAKİNE - TEÇHİZAT VE OFİS DONANIM İHTİYACI TABLO NO 1.1 MAKİNE EKİPMAN İHTİYACI İş grubu Makine Üretici / Marka Adet Birim Fiyat Toplam maliyet Alım şekli (satın alım / leasing) Ödeme planı 1 nci Yıl 2 nci Yıl 3 ncü Yıl Makine 1 Üretici Firma 1

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ GENEL DESTEK PROGRAMI Programın Gerekçesi: Proje hazırlama kapasitesi düşük KOBİ ler ile KOSGEB hedef kitlesine yeni dahil olmuş sektörlerdeki

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Profesyoneller İçin Tertemiz Mekanlar... Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Endüstriyel Temizlik Deterjanları Uluslararası Kalite Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat

Detaylı

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi

A member of the. Berner Group. Berner Grup Şirketi A member of the Berner Group. Berner Grup Şirketi 9,000 çalışanıyla, 25 den fazla ülkede faaliyetiyle, 60 Grup Şirketiyle, Caramba ve BTI ile Berner Grubu, merkezi Künzelsau, Almanya da olan modern bir

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 1 2 3 TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 7 ŞUBE GEREKLİLİKLERİ Bir OTORAPOR Exper/z Merkezi en az 150 m2 alana ve en az 4,5 metre tavan yüksekliğine sahip

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK MAKİNELERİ Cam ve Yer Temizlik Ekipmanları Uluslararası Kalite 2 Endüstriyel Temizlik Deterjanları Azami Verimlilik Güçlü Stok Hızlı Sevkiyat İÇİNDEKİLER SAYFA NO 4 6 7 8 8 9 11 11

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI Ürünler ve Hizmetler Sistemsel Altyapı Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI

1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI 1962 yılından bu yana İskenderun da soslu döner Bu markayla tanındı ve sevildi FRANCHISE DOSYASI Eski köye yeni lezzet Türkiye de ilk soslu döner, 1962 yılında İSOS markası ile İskenderun da yapıldı İSOS

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ (01 Temmuz Temmuz 2013)

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ (01 Temmuz Temmuz 2013) TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ (01 Temmuz 2012-01 Temmuz 2013) 1. Doğalgaz, LPG veya hava gazı tesisat proje ücretleri (TMMOB Makina Asgari Ücret Yönetmeliği Madde 6-d) Doğrudan

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ 3 1. Mekanik Tesisat Mühendisliği Proje Hizmetleri Asgari Ücretleri TMMOB MMO SERBEST MÜŞAVİRLİK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE ASGARİ ÜCRETLERİ YAPI

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI SMMH ASGARİ ÜCRETLERİ 1 1. Mekanik Tesisat Mühendisliği Proje Hizmetleri Asgari Ücretleri TMMOB MMO SERBEST MÜŞAVİRLİK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE ASGARİ ÜCRETLERİ YAPI

Detaylı

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE Hazırlayan Öğrenciler Arzum KARAHAN (6B) İpek AKYOL (6B) Danışman Öğretmen Pınar ÇALIK ÖZBAY İZMİR, 2014 İÇİNDEKİLER 1. Proje özeti...2 2. Projenin amacı...2 3.

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Permak Self-Servis Çamaşırhane Tesisleri

Permak Self-Servis Çamaşırhane Tesisleri Permak SelfServis Çamaşırhane Tesisleri Kullandığımız tekstillerin, ev dışı yaşam ortamında kişiye özel şekilde ve tam hijyen şartlarda temizlenmesi günümüzde gelişen ve çok önem kazanan bir trend. PERMAK

Detaylı

Saygılarımızla, Trakyalılar Kumaşçılık San. ve Tic. Ltd Şti.

Saygılarımızla, Trakyalılar Kumaşçılık San. ve Tic. Ltd Şti. Trakyalılar Kumaş olarak 1998 yılından beri başta ev tekstili ürünleri olmak üzere, örme kumaş ve diğer tekstil ürünlerinin temini ve toptan ticaretinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Merkezimiz Bursa

Detaylı

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları Digital Tabela İşletmenize özel Digital Tabela (Signage) ihtiyaçlarınız için dilediğiniz yerden içeriğini güncelleyebileceğiniz merkezi yönetim destekli, video wall, digital menu ekranları, birleşik led

Detaylı

Geri Ödemeli ve Geri Ödemesiz seçeneklerle Destek Üst Limiti Proje Teklif Çağrısında Belirlenir

Geri Ödemeli ve Geri Ödemesiz seçeneklerle Destek Üst Limiti Proje Teklif Çağrısında Belirlenir KOSGEB Destekleri a) KOBİ Proje Destek Programı Desteklenecek Proje Konuları İşletmelerin; üretim, yönetim-organizasyon, pazarlama, dış ticaret, insan kaynakları, mali işler ve finans, bilgi yönetimi ve

Detaylı

Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir?

Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir? Franchising Franchising Nedir? Franchising Türleri Avantaj ve dezavantajları Franchisee ve Franchisor'ın Yükümlülükleri nelerdir? Franchising sisteminin uygulama aşamaları nasıl gerçekleşmektedir? Franchising

Detaylı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı

We set the standards Bill GATES. Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı We set the standards Bill GATES Tankut ASLANTAŞ Endüstri Mühendisi / Yönetim Danışmanı Franchising Hakkında Franchising Nedir? Franchising Türleri Neden Franchise? Neden İhtiyaç? Franchising sistemi, bir

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Mr.Pato Franchise Bilgileri

Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Franchise Bilgileri Mr.Pato Đş Fikri Mr. Pato; Hakan Argüzen in yıllar boyu profesyonel olarak çalıştığı dünya lideri patates ve meşrubat üreticisi kuruluşlarda edindiği deneyim ve bilgi birikimini,

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ 2014 NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı KOBİ lerin bir araya gelerek tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı ve finansman gibi Ortak Sorunlara

Detaylı

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız...

www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Çözüm Ortağınız... www.akscooling.com Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Kurutma ve Nem Toplamada Klima adı altında bir şahıs firması olarak 1996 yılında kurulan firma, split klima satış, servis ve montaj

Detaylı

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ!

!SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! TUĞLA VE KİREMİT !SİZİN İHTİYACINIZ NEREDEYSE, BİZ ORADAYIZ! Coğrafi olarak satış ağımızı genişletmek, her zaman öncelikli hedeflerimizinden biri olmuştur. Tuğla ve kiremit sektöründe dünyanın lider firmalardan

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

ses-imagotag G Tag S Elektronik Raf Etiketi

ses-imagotag G Tag S Elektronik Raf Etiketi Dinamik Fiyat Politikası ile Optimum Etkinlik ve Pazarlama G Tag S Etiketleri, LCD TFT teknolojisi çoklu ekran gösterimi ve yüksek hızı sayesinde eşsiz bir gösterim kalitesi sağlayarak mağazalarda işletimsel

Detaylı

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DİĞER DESTEKLER

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DİĞER DESTEKLER BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN SAĞLANAN DİĞER DESTEKLER 1. TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI Ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması amacıyla,

Detaylı

Siz SadeceHayal Edin...

Siz SadeceHayal Edin... Sayı: 2 w w w. e r s e y m a k i n a. c o m ERSEY MAKİNA Kurmuş olduğu EVSEY YAPI Şirketiyle müşterilerine ishale hattı inşaat ve makine kurulumu dahil gerçek anlamda anahtar teslim projenin rahatlığını

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş.

Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Satınalmada Dijital Dönüşüm Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Zer Satınalma dış kaynak hizmetleri / Kaynak yönetim ortağınız 1.500+ Onaylı Tedarikçi 20.000+ Toplam Tedarikçi Havuzu 200+ çalışan 2003

Detaylı

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik.

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik. Eylül 2015 - Sayı 14 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İkizler Oto Boya Nuri Yurtsever ile Söyleşi Gerçekleştirdik. MxS markası geçmişten bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler ışığında bizlere

Detaylı

Bir solvent olarak perkloretilen kuru temizlemenin yakın geleceği adına önemli bir rol oynayacağı bilinen bir gerçektir.

Bir solvent olarak perkloretilen kuru temizlemenin yakın geleceği adına önemli bir rol oynayacağı bilinen bir gerçektir. Tanıtım Çoğu zaman kuru temizlemede solvent olarak kullanılan perkloretilenin geleceği sorgulanmıştır. Öyle görünüyor ki diğer çeşit solvent türevleri perkloretilenin yerine geçecek ve piyasalardaki değişen

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Bayilik Amaç Kazanç - İşleyiş

Bayilik Amaç Kazanç - İşleyiş Bayilik Amaç Kazanç - İşleyiş TARZINI YANSIT Hakkımızda Satın alma sürecindeki kurgunun nev-i şahsına münhasır olması ve self servis satışa uygun olmayıp tıpkı tekstilde olduğu gibi ilgi yoğun beğendirme

Detaylı

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri,

DOGO'da neler var? TURQS ve OTTO RELOADED koleksiyonları başta olmak üzere birbirinden farklı tasarımlar ile bay bayan t-shirt seçenekleri, FRANCHISE TANITIMI DOGO kimdir? 3500'e yakın tasarım ürünü olan ve sürekli yenilerini ekleyen DOGO T-shirt, sticker, ayakkabı, çanta, tablo, saat, ayna gibi ürünlerde ki tasarımları ile müşterilerinin

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-3 MALZEMELER

ÖĞRENME FAALİYETİ-3 MALZEMELER ÖĞRENME FAALİYETİ-3 27 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, kullanılacak malzemelerin doğru ve eksiksiz olarak dağıtımını yapabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastanelerdeki temizlik hizmetleri departmanında

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

Kalite Sertifikaları

Kalite Sertifikaları 1 2 Kalite Sertifikaları İLAB HOLDİNG ORTAKLIĞI Grup Şirketleri 2016 yılı itibariyle ilab Holding, OTORAPOR A.Ş ortağı olmuştur. OTORAPOR arabam.com'un tek yetkili oto expertiz markasıdır. OTORAPOR Farkları

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası

Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası Maun Franchise Bilgilendirme Dosyası çin ekil ø5 ø6 ø7 ø8 Biz Franchise Nedir? Maun Franchise (5 Adım) Kimler Yapabilir? conta c t 2 10 Daima Destekçiyiz Maliyet Tablosu er 12 14 Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

"En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..."

En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir... "En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..." GALATA Müşteri odaklı hizmet anlayışı, konusunda deneyimli personeli, kaliteli ve verimli hizmet üretmede teknolojinin tüm imkanlarını kullanan yaklaşımı ile

Detaylı

İş Fikri. Ön Değerlendirme

İş Fikri. Ön Değerlendirme GİRİŞİMCİLİK Bölüm 3. İş Fikri scebi@ktu.edu.tr http://scebi.ktu.edu.tr http://scebi.ktu.edu.tr/notlar.html İş Fikri İş fikri, piyasadaki fırsatlar, iş deneyimleri, ustalıkları ve becerilerini göz önünde

Detaylı

İÇİNDEKİLER SAYFA NO ÖNSÖZ IX GİRİŞ.. XI

İÇİNDEKİLER SAYFA NO ÖNSÖZ IX GİRİŞ.. XI İÇİNDEKİLER SAYFA NO ÖNSÖZ IX GİRİŞ.. XI BİRİNCİ BÖLÜM FRANCHISING SİSTEMİNİN TANIMI, KAPSAMI VE ÇEŞİTLERİ 1. FRANCHISING KAVRAMI VE TANIMI... 1 1.1. Franchising Kavramı.. 1 1.2. Franchising Sistemi 2

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ 28 1. ARAÇ PROJELENDİRME MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ a. Münferit Tadilat Projeleri a.1. Her türlü araç tadilat projeleri 10. 00 TL b. Seri

Detaylı

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ

İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK YÖNETİM HİZMETLERİ BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ İDETEK İle Tanışın Gelişen teknolojinin açığa çıkardığı Verimli Tüketim ve Tasarruf ihtiyacına cevap verebilen uygulamaları ve çözümleri İDETEK

Detaylı

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI

İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI İHRACATTA DEVLET YARDIMLARI 1. Yurtdışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi 2. Yurtdışı Birim, Marka ve Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi 3. Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği

Detaylı

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi İşletmelerin Genel Hedefleri Finansal Hedefler: Kârlılık ve yeni kârlı yatırımlar Pazarlama hedefleri Var olma hedefi: Ticari hayatı sürdürmek Sosyal sorumluluk ve topluma hizmet İşletmelerin Özel Hedefleri

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

2018 FİYAT LİSTESİ.

2018 FİYAT LİSTESİ. 2018 FİYAT LİSTESİ Su Tesisatı Elektrik Tesisatı Doğal Gaz Tesisatı Petek Temizliği İçme Suyu Tesisat Dezenfeksiyonu İç Tasarım Yenileme Mutfak, Banyo, Komple Ev Tadilatı Tadilat & Tamirat & Montaj i 1

Detaylı

TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ

TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ TÜRKİYE DEKİ OFİSİNİZ DERNEĞİMİZİN BÜNYESİNDEKİ İŞ MERKEZİMİZ DE ANAHTAR TESLİM BÜROLAR, TOPLANTI SALONLARI TÜRKİYE YE YERLEŞİMİNİZİ EN UYGUN ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİN TÜRK-FRANSIZ TİCARET DERNEĞİ NİN İŞ

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ (01 Temmuz Temmuz 2013)

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ (01 Temmuz Temmuz 2013) TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI PROJE MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ (01 Temmuz 2012-01 Temmuz 2013) 1. ARAÇ PROJELENDİRME MESLEKİ DENETİM ÜCRETLERİ a. Münferit Tadilat Projeleri 1. Her türlü araç tadilat projeleri

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

YENİ NESİL SOĞUTMA YATIRIMLARINIZ İÇİN GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAĞI

YENİ NESİL SOĞUTMA YATIRIMLARINIZ İÇİN GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAĞI ErKaSIS Soğutma Isıtma Sistemleri San. Tahh. Ve Tic Ltd. Şti YENİ NESİL SOĞUTMA YATIRIMLARINIZ İÇİN GÜÇLÜ ÇÖZÜM ORTAĞI FİRMAMIZ; ERKASİS Soğutma & Isıtma Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Endüstriyel Soğutma

Detaylı

1 PETROTURK SUNUM 2 PETROTURK N-Pet Petrol Ürünleri Pazarlama Nakliye Sanayi Ticaret ve Dağıtım Limited Şirketi, 1991 yılında Mersin de kurulan Ağaoğlu Akaryakıt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi nin sektördeki

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT SOLVENT 1 HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? SOLVENT 1 mekanik tip ekipmanın ve metal parçaların temizlenmesi, polyester kumaşlardan leke çözme ve yağ giderimi için formüle

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS Troy Holding; grubunun kıymetli maden ticareti, madencilik, turizm, inşaat, enerji, yatırım ve ticaret faaliyetleri doğrultusunda planlama finansman, iş geliştirme, risk yönetimi ve insan kaynakları ile

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR.

İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK TA BULUNAN SUR CORPORATE WEAR TOPLAMDA 1700 METREKARELİK BİR ALANDA HİZMET VERMEKTEDİR. SUR CORPORATE WEAR, SUR INTERNATIONAL INVESTMENT CO. NUN BİR İŞTİRAKİ OLARAK, KÜRESEL PAZARLARDAKİ KURUMSAL GİYİM ÜRÜN VE HİZMET BOŞLUĞUNU DOLDURMAK İÇİN KURULMUŞTUR. İSTANBUL UN İŞ VE FİNANS MERKEZİ MASLAK

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde

Oza Kahve yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 1 40 yıllık hatır için çalışıyoruz Cafe katalogu TR:Mizanpaj 1 30.09.2016 04:27 Sayfa 2 Oza Kahve 1984 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde kurulan

Detaylı