İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında yapısal tasarım ve

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında yapısal tasarım ve"

Transkript

1 TANITIM DOSYASI

2

3 1978 yılında genel müteahhitlik hizmetleri sağlamak amacı ile kurulan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri yerine getirmek için tekrar yapılandırılmıştır. 30 seneyi aşkın süredir seçkin işverenlerine güvenilir hizmet sunmuş olan Adım İnşaat, aynı hizmet anlayışı ve değerlere dayanak sağlayacağı teknik uzmanlık hizmetleri ile projelerinizin güvenli, hızlı ve ekonomik bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunmayı arzu etmektedir.

4 UZMANLIK ALANLARIMIZ Yapısal Tasarım Hizmetleri Betonarme yapıların tasarımı ve detaylandırılması Betonarme Prefabrik yapıların tasarımı ve detaylandırılması Çelik yapıların tasarımı ve detaylandırılması Mevcut yapıların deprem performansı analizleri Endüstriyel ve ticari yapılar için makine ve ekipmanların deprem performansı analizleri Ardgermeli ve öngerilmeli betonarme yapıların ve yapı elemanlarının tasarımı Deprem Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri Sismik Yalıtım Sistemi ve enerji sönümleme cihazları içeren yapıların tasarım ve detaylandırılması Prefabrike Beton Yapılar Danışmanlık Hizmetleri Prefabrike beton üretim tesisleri planlama ve fizibilite çalışmaları, üretim teknolojileri seçimi Lif Takviyeli Beton (GRC) Ürünlere Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Lif Takviyeli Beton mimari ve yapısal ürünlerin tasarımı Üretim sistemleri planlaması ve fizibilite çalışmaları

5 DEVAM EDEN VE TAMAMLANMIŞ PROJELER KISMİ LİSTESİ Konut Yapıları Royalgarden Residences Emlak Konut Diyarbakır Toplu Konutları Sosyal Tesisler Belediye Spor Yapıları Ulus Vadisi Borusan Kocabıyık Vakfı Gündüz Çocuk Bakım Evleri Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Yürüyüş Yolları Peyzaj Çalışması Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi ve Kent Meydanı Peyzaj Projesi Endüstriyel ve Ticari Tesisler ETİ Gıda A.Ş. Kek Fabrikası Konveyör Grup Üretim Tesisi Yakupoğlu Aykosan Ticaret Merkezi Deprem Performansı Değerlendirmeleri Mercedes Benz Antalya Dedeman Otel Best Mode Binası Isuzu Yedek Parça Deposu Türk Hava Yolları A.O. Ankara Kargo Müdürlüğü Tesisleri Prefabrik Yapı Sistemleri Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji ve Araştırma Merkezi Marmara Forum AVM Şişli Taç Plaza

6

7 ROYAL GROUP Royalgarden Residences Kartal, İstanbul Adım İnşaat Royal Group GYO Royalgarden Residences Projesi nin yapı mühendisliği hizmetlerini sürdürmektedir. Kartal da yer alan ve toplam m 2 inşaat alanına sahip proje kapsamında 120 m. ve 90 m. yüksekliklerinde 2 kule bloğu ve çok amaçlı kullanıma hizmet eden podyum bölümü bulunmaktadır

8 DB ARCHITECTS Emlak Konut Diyarbakır Toplu Konut Projesi DB Mimarlık tarafından Emlak Konut için tasarlanan 7 parselde toplam konutluk Diyarbakır Toplu Konut Projesinin yapısal tasarım hizmetleri Adim İnşaat tarafından sağlanmıştır. Projenin toplam büyüklüğü yaklaşlık olarak m 2 dir. Proje için çerçeve ve tünel kalıp olarak iki farklı yük taşıyıcı sistem alternatifi tasarlanmıştır. Proje tünel kalıp sistemi ile tamamlanmıştır.

9 PIN ARCHITECTS Belediye Spor Tesisleri Kartal, İstanbul Mimari tasarım hizmetleri PIN Mimarlık tarafından gerçekleştirilen Kartal Spor Kompleksi bünyesinde sosyal tesisler ve 5 amatör spor federasyonuna hizmet edecek binaları içeren 13 farklı yapı bulunmaktadır. Yaklaşık m 2 kapalı alana sahip tesis bünyesindeki yapılar çelik taşıyıcı sisteme sahiptir. Projenin yapısal tasarım hizmetleri Adım İnşaat tarafından sağlanmaktadır.

10 PIN ARCHITECTS İBB Ulus Vadisi Parkı Beşiktaş, İstanbul Mimari tasarım hizmetleri PIN Mimarlık tarafından gerçekleştirilen, Beşiktaş ilçesi sınırlarında Ulus ta bulunan vadi şeklindeki topoğrafya içinde yer alan park, kentsel tarım ve hayvancılık konseptinin İstanbulda bu denli merkezi ilk örneğidir. Tesiste çok sayıda farklı tipte yapı grubu bulunmaktadır. Yaklaşık m 2 kapalı alana sahip tesis bünyesindeki yapılar çelik ve betonarme taşıyıcı sisteme sahiptir. Projenin yapısal tasarım hizmetleri Adım İnşaat tarafından sağlanmaktadır.

11 BORUSAN KOCABIYIK VAKFI Neşe Fabrikaları Projesi Organize Sanayi Bölgelerinde Gündüz Çocuk Bakım Evleri Neşe Fabrikaları Borusan Kocabıyık Vakfının bir sosyal sorumluluk projesidir ve amacı annelerin iş hayatına katılımını kolaylaştırmaktır. Mimari tasarımı Türkiye nin en yoğun katılımlı tasarım yarışması ile belirlenen Neşe Fabrikaları çocuk bakım evlerinin 10 farklı şehirde organize sanayi bölgeleri bünyesinde yapılması planlanmaktadır. Adım İnşaat projenin yapısal tasarım hizmetlerini sağlamaktadır.

12 ANONİM İSTANBUL Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Yürüyüş Yolları Peyzaj Çalışması Hisarüstü, İstanbul Mimari tasarım hizmetleri Anonim İstanbul tarafından gerçekleştirilen, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Peyzaj İyileştirme Projesi yapısal tasarım hizmetleri Adım İnşaat tarafından sağlanmıştır.

13 ANONİM İSTANBUL Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi ve Kent Meydanı Peyzaj Projesi Arnavutköy, İstanbul Arnavutköy Belediyesi nin yaklaşık 80 dönümlük alan içerisinde kurulan çok fonksiyonlu yönetim merkezi projesinin peyzaj ve çevre düzenleme yapılarının yapı mühendisliği hizmetleri Adım İnşaat tarafından sağlanmıştır.

14 ETİ Gıda A.Ş. Kek Fabrikası Eskişehir Mimari tasarımı ddrlp Mimari Tasarım Hizmetleri tarafından yapılan Eskişehir OSB içinde yer alan Kek Fabrikasının 4 ve 5. hollerinin yapısal analiz ve tasarım hizmetleri koordinasyonu Adım İnşaat tarafından sağlanmıştır. Toplam m 2 inşaat alanına sahip 2 ve 3 katlı yapı grubu betonarme prefabrike taşıyıcı sisteme ve çelik çatı sistemine sahiptir.

15 KONVEYÖR GRUP ÜRETİM TESİSİ Tuzla, İstanbul Konveyör Grup, ev eşyaları için bakır ve alüminyum boru üreten, Türkiye nin sektöründe öncü kuruluşudur. Firmanın Tuzla Serbest Bölgesinde yer alan m 2 inşaat alanına sahip 4 katlı prefabrik karkas üretim tesisi yapısal tasarımı gerçekleştirilmiştir. Yapı Türkiye deki az sayıda çok katlı prefabrik yapılardan biridir. Üretici : Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş.

16 YAKUPOĞLU TEKSTİL AYKOSAN TİCARET MERKEZİ İkitelli, İstanbul İkitelli Aykosan OSB içinde m 2 inşaat alanına sahip, 6 katlı betonarme yapı Karma Yapı Sistemi ile tasarlanmış ve inşa edilmiştir. Tüm düşey taşıyıcı kolon ve perdeler yerinde dökme olup, kiriş ve döşemeler beton prefabrik elemanlardan oluşmaktadır. Proje Karma Yapı Sistemi nin Türkiye deki ilk uygulamalarındandır. Uygulama: Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş.

17 MERCEDES BENZ TÜRK A.Ş. HOŞDERE OTOBÜS FABRİKASI Deprem Performansı Değerlendirmesi Hoşdere, İstanbul Adım İnşaat ve stratejik ortağı Yeni Zelanda merkezli Holmes Consulting Group, Mercedes Benz Türk A.Ş. ye deprem mühendisliği konulu danışmanlık hizmetleri sağlamıştır. Proje çerçevesinde toplam m 2 alana sahip Montaj ve Karoseri Holleri bünyesinde ekipman ve raf sistemlerinin risk analizleri gerçekleştirilmiştir.

18 ANTALYA DEDEMAN OTEL Deprem Performansı Değerlendirmesi Lara, Antalya Antalya Dedeman şehir otelinin taşıyıcı sistem deprem risk analizleri 2007 Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar Hakkında Yönetmeliğe uygun olarak Adım İnşaat tarafından yapılmıştır.

19 BEST MODE BİNASI Deprem Performansı Değerlendirmesi Hoşdere, İstanbul m 2 kapalı alana sahip, 5 bloktan oluşan Mercedes Benz Türk A.Ş. Best Mode Binası nın deprem risk analizleri lineer yöntem ve itme analizi yöntemi kullanılarak yapılmıştır. Yapıların taşıyıcı sistemi perdeli betonarme sistem olup yapılar çelik çatı sistemine sahiptir.

20 ISUZU YEDEK PARÇA DEPO BİNASI Deprem Performansı Değerlendirmesi Gebze, Kocaeli m 2 kapalı alana ve prefabrike beton taşıyıcı sisteme sahip iki katlı yapının deprem risk analizleri lineer yöntem ve itme analizi kullanılarak gerçekleştirilmiş, yapı dayanım ve davranışını iyileştirecek güçlendirme projeleri hazırlanmıştır.

21 Türk Hava Yolları A.O. Ankara Kargo Müdürlüğü Tesisleri Esenboğa, Ankara Türk Hava Yolları Ankara Kargo Müdürlüğü kullanımındaki betonarme idari ofis binası ile çelik konstrüksiyon import ve export depoları deprem risk analizleri itme analizi (push over) ve lineer yöntemler kullanılarak yapılmıştır. Proje İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından da onaylanmıştır.

22 S.U.N.U.M. Sabancı Üniversitesi Nano Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Tuzla, İstanbul Sabancı Üniversitesi Nano Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi cephe sisteminin mimari tasarımı A.B.D. merkezli Cannon Design tarafından yapılmıştır. Yapının cephe sistemi prefabrike betonarme olarak öngörülmüştür. Cephe elemanları çift katmanlı ve ısı yalıtımlı olup, aynı zamanda yük taşıyıcı sistemin birer parçasını oluşturmaktadır. Parabolik cephenin prefabrik elemanlar ile oluşturulabilmesi için cephe, genişliği 1,5 ve 3m. olan, 8m. yüksekliğinde 53 prefabrike elemana bölünmüştür. Cephe sistemi, her bir elemana 300kN düşey yük etkiten çatı yüklerine, deprem etkilerine ve rüzgar yüklerine dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Cephe elemanları çevre etkilerine açık oldukları için yüksek durabiliteye sahip lif takviyeli yüksek mukavemetli beyaz beton ile üretilmiştir. Uygulama Türkiye de ilk olup tüm dünyada sınırlı sayıdaki örneklerdendir. Üretim : Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş.

23 MARMARA FORUM AVM GRC Cephe Uygulaması Merter, İstanbul Marmara Forum AVM nin m 2 büyüklüğündeki cam lifi takviyeli beton cephe panellerinin eleman ve birleşim tasarımı gerçekleştirilmiş, üretim ve montaj süreçleri yönetilmiştir. Cephenin özgün formu ün üzerinde farklı panel tipi üretilmesini gerektirmiştir. Üretim ve uygulama: Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş.

24 YAPI MERKEZİ ŞİŞLİ PLAZA TAÇ Şişli, İstanbul Yapı Merkezi Şişli Plaza nın ikonik tacı 29 adet özel tasarımlı prefabrike beton mimari eleman kullanılarak oluşturulmuştur. 160 m. yükseklikte oluşturulan taç bünyesinde kullanılan elemanlar çevre etkileri ve durabilite gereklilikleri gözetilerek lif takviyeli özel karışım beyaz beton ile üretilmiştir. Üretim v uygulama :Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş.

25 Dr. Murat ŞENER Murat Şener 1969 yılında Samsun da doğdu. Orta öğrenimini İstanbul Amerikan Robert Lisesi nde 1987 yılında tamamladı yılında İstanbul Teknik Üniversitesi nden İnşaat Mühendisi derecesi aldı. Yapı Mekaniği ve Deprem Mühendisliği konusunda yüksek lisans ve doktora derecelerine, sırası ile 1993 ve 1996 yıllarında A.B.D. Duke Üniversitesi nde hak kazandı yıllarında Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nde teklif ve saha mühendisi görevleri ile çalıştı yılında görev aldığı Yapı Merkezi Şirketler Topluluğu Firması Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. de sırası ile Teknoloji ve Proje Geliştirme Şefi(2001), Teknik Müdür (2002) ve Genel Müdür (2006) görevlerini 2011 yılına kadar sürdürdü. Murat Şener Türkiye Prefabrik Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, İletişim Komitesi Başkanlığı ve Teknik Komite üyeliği görevleri ile İMSAD Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütmüştür. Halen A.F.A.D tarafından yürütülen Türkiye Deprem Yönetmeliği revizyonu çalışmaları teknik komite üyeliğini sürdürmektedir. Ümit ÖZKAN Ümit Özkan 1977 yılında İstanbul da doğdu. Orta öğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesi nde 1995 yılında tamamladı yılında Yıldız Teknik Üniversitesi nden İnşaat Mühendisi derecesi aldı. Deprem Mühendisliği konusunda yüksek lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi nden 2002 yılında aldı ve yılları arasında görev aldığı Yapı Merkezi Şirketler Topluluğu Firması Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. de Teknoloji Geliştirme ve Proje Mühendisi, daha sonra da Teknik Müdür görevlerini sürdürdü yılları arasında Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı nda İnşaat Kontrol Mühendisi olarak görev aldı. Ümit Özkan Türkiye Prefabrik Birliği Teknik Komite Üyesidir. Halen A.F.A.D tarafından yürütülen Türkiye Deprem Yönetmeliği revizyonu çalışmaları teknik komite üyeliğini sürdürmektedir. Aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünde doktora çalışması yapmaktadır.

26

27

28 Bağdat Caddesi 244/5 Göztepe 3473 İstanbul TR T F

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8

Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Yapıblok İle Akustik Duvar Uygulamaları: Digiturk & TV8 Ümit ÖZKAN 1, Ayşe DEMİRTAŞ 2 Giriş: Yapıblok, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş. tarafından 1996 yılından beri endüstriyel üretim yöntemleri ile üretilen

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

MOMENT AKTARAN BİRLEŞİMLER YAPI MERKEZİ DENEYSEL ÇALIŞMALARI

MOMENT AKTARAN BİRLEŞİMLER YAPI MERKEZİ DENEYSEL ÇALIŞMALARI Türkiye Prefabrik Birliği İ.T.Ü. Steelab Uluslararası Çalıştayı 14 Haziran 2010 MOMENT AKTARAN BİRLEŞİMLER YAPI MERKEZİ DENEYSEL ÇALIŞMALARI Dr. Murat Şener Genel Müdür, Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.Ş.

Detaylı

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013

KARTAL KULE PROJESİ AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALIYET RAPORU- AĞUSTOS 2013 RAPOR İÇERİĞİ PROJE BİLGİLERİ MASTER İŞ PROGRAMI AKTİVİTELER İLERLEME DURUMU MALZEME BİLGİLERİ ÖNEMLİ GELİŞMELER ŞANTİYE RESİMLERİ PROJE BİLGİLERİ PROJENİN KONUMU PROJE

Detaylı

Güvenli bir hayatın yapı taşı. /akggazbeton

Güvenli bir hayatın yapı taşı.  /akggazbeton Güvenli bir hayatın yapı taşı www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Ne üretir? AKG Gazbeton, ısı yalıtımlı, hafif, yanmaz ve deprem güvenliğini sağlayan, blok, Minepor ve donatılı

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

KOLEKSİYON A.Ş. TEKİRDAĞ MOBİLYA FABRİKASI DEPREM GÜVENLİĞİ VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI

KOLEKSİYON A.Ş. TEKİRDAĞ MOBİLYA FABRİKASI DEPREM GÜVENLİĞİ VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI KOLEKSİYON A.Ş. TEKİRDAĞ MOBİLYA FABRİKASI DEPREM GÜVENLİĞİ VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI Danyal KUBİN İnşaat Y. Mühendisi, Prota Mühendislik Ltd. Şti., Ankara Haluk SUCUOĞLU Prof. Dr., ODTÜ, Ankara Aydan SESKİR

Detaylı

Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir.

Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir. Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS DERSLERİ Sıra 1 İMÜ 510 Beton Katkı Maddeleri 2 İMÜ 511 Hafif İnşaat Malzemeleri

Detaylı

2015- Katalog

2015- Katalog 2015- Katalog www.bonzet.com.tr 01 02 İÇİNDEKİLER Hikayemiz Felsefemiz Tecrübemiz Hizmetlerimiz Yönetim Sertifikalar Referanslar İletişim 03 Hikayemiz Herşeyin başı eğitim. Bizim hikayemizin de Bonzet

Detaylı

2. EĞİTİM VE AKADEMİK GÖREVLER

2. EĞİTİM VE AKADEMİK GÖREVLER SELİM VELİOĞLU ÖZGEÇMİŞ 1. KİŞİSEL BİLGİLER Adı,Soyadı,Ünvanı : Yrd. Doç.Dr. Selim VELİOĞLU Doğum Yeir ve Tarihi : İstanbul, 1961 Kurumu : İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Telefonu : İş 0212

Detaylı

EVKO PROJE DANIŞMANLIK

EVKO PROJE DANIŞMANLIK EVKO PROJE DANIŞMANLIK 1979 yılında İnşaat Yüksek Mühendisi Turan Zengin tarafından EVKO Mühendislik adıyla kurulan ilk firmamız, 35 yıldır inşaat sektörüne yurt içi ve yurt dışında mühendislik hizmetleri,

Detaylı

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR ÇELİK PREFABRİK YAPILAR 3. Bölüm Duvarlar. 4. Bölüm Kafes Kirişler. Duvarlar Çelik çerçeveli yapılarda kullanılan duvarlar da taşıyıcı yapı elemanları gibi çoğunlukla prefabriktir. Bu özellik üretimin

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Mesut TURAN. Lise : Baglar Lisesi İstanbul MF Akdeniz Üniversitesi Antalya Fizik

Mesut TURAN. Lise : Baglar Lisesi İstanbul MF Akdeniz Üniversitesi Antalya Fizik Mesut TURAN Cumhuriyet mah. Adil Sok. Bahçelievler / İSTANBUL Cep : 0530 899 28 42 E-posta: turan mst@hotmail.com KİŞİSEL BİLGİLER Cinsiyet : Bay Doğum Tarihi : 23/09/1988 Medeni Durum : Bekar Uyruk :

Detaylı

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME Doç. Dr. ALİ KOÇAK YAPI Tüm canlıların beslenme barınma ve diğer doğal gereksinimlerini sağlamak için çeşitli yapı gereç ve yapım teknikleriyle oluşturulan yeryüzü yeraltı ve sualtı

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

Kopuk ve Ayrışık Bir Bütün

Kopuk ve Ayrışık Bir Bütün 32 Kopuk ve Ayrışık Bir Bütün BAĞ YAĞLARI FABRİKASI YENİ YÖNETİM BİNASI, ÜRETİM TESİSLERİNİN YANINDA KENDİ ALANINI VE DÜZLEMİNİ TAYİN ETMEK AMACIYLA BİR ADA GİBİ KOPARMA VE AYRIŞTIRMA STRATEJİSİYLE KONUMLANDIRILIRKEN,

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ MİM 242 TAŞIYICI SİSTEMLER VE TEKNOLOJİLERİ I 2017-2018 BAHAR YARIYILI Dr. Öğr.Üyesi Cahide AYDIN İPEKÇİ Arş. Gör. Nurşah SERTER Taşıyıcı Sistemlerin

Detaylı

Prefabrik Elemanların Tanıtımı

Prefabrik Elemanların Tanıtımı HAKKIMIZDA 40 yılı aşkın süredir prefabrik fabrika inşaatı ile ilgili sektörlerde çalışan Yönetim Kurulu Başkanımız İnşaat Mühendisi Süleyman BABAOĞLU, Türkiye de ve özellikle da sektörün gelişmesinde,

Detaylı

REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş.

REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş. REFERANSLAR MESA MESKEN SANAYİ A.Ş. Mesa Dora Evleri 41803 m 2 alanlı 166 dairelik 2 bloktan oluşmaktadır. Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından tünel kalıp sistemini kullanılarak yapılmaktadır. İş Ka Yapı

Detaylı

ÇATI KONSTRÜKSİYONLARINDA GAZBETON UYGULAMALARI Doç.Dr.Oğuz Cem Çelik İTÜ Mimarlık Fakültesi Yapı Statiği ve Betonarme Birimi

ÇATI KONSTRÜKSİYONLARINDA GAZBETON UYGULAMALARI Doç.Dr.Oğuz Cem Çelik İTÜ Mimarlık Fakültesi Yapı Statiği ve Betonarme Birimi ÇATI KONSTRÜKSİYONLARINDA GAZBETON UYGULAMALARI Doç.Dr.Oğuz Cem Çelik İTÜ Mimarlık Fakültesi Yapı Statiği ve Betonarme Birimi ÖZET Donatılı gazbeton çatı panellerinin çeşitli çatı taşıyıcı sistemlerinde

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ SEMİNER 27 Nisan Prefabrik Betonarme Yapıların Bağlantı Tekniklerinde Son Gelişmeler

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ SEMİNER 27 Nisan Prefabrik Betonarme Yapıların Bağlantı Tekniklerinde Son Gelişmeler TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ SEMİNER 27 Nisan 2017 Prefabrik Betonarme Yapıların Bağlantı Tekniklerinde Son Gelişmeler Cem ÖZER, İnş. Yük. Müh. 27 NİSAN 2017 2 Cem Özer - İnşaat Yük.

Detaylı

MESLEKTE UZMANLIK KURSLARI 2017 EKİM OCAK BETONARME TASARIM BETONARME İLERİ TASARIM ÇELİK TASARIM ÇELİK İLERİ TASARIM GEOTEKNİK TASARIM

MESLEKTE UZMANLIK KURSLARI 2017 EKİM OCAK BETONARME TASARIM BETONARME İLERİ TASARIM ÇELİK TASARIM ÇELİK İLERİ TASARIM GEOTEKNİK TASARIM MESLEKTE UZMANLIK KURSLARI 2017 EKİM - 2018 OCAK BETONARME TASARIM BETONARME İLERİ TASARIM ÇELİK TASARIM ÇELİK İLERİ TASARIM GEOTEKNİK TASARIM BETONARME TASARIM KURSU 1. Betonarme Ön Tasarım, Statik Proje

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Tanıtım. Ürün Sertifikalarımız

Tanıtım. Ürün Sertifikalarımız İSTANBUL MERKEZ Libadiye cad. Göztepe Soyak Sitesi 4. Blok K:8 D:78 Tel: +90 216 345 53 05 27 Fax:+90 216 315 23 58 Gsm: +90 532 254 66 16 ANKARA Bölge M. Çankaya Konut Kuleleri Şair Nazım Sok. D blok.

Detaylı

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ NEDİR? Çift Duvar, iki adet betonarme duvar elemanın, aralarında projesine göre boşluk kalacak şekilde özel bağlantı

Detaylı

Y. MİMAR ALİ EVREN ERYILDIZ

Y. MİMAR ALİ EVREN ERYILDIZ Y. MİMAR ALİ EVREN ERYILDIZ ADRES: Menekşe Sok. Moda İş hanı A-Blok no:137 06440 KIZILAY/ANKARA TEL: KİŞİSEL (0312) 4190148 İŞ BİTİRMELER GSM: 0532 5585708 e-mail: evren.eryildiz@gmail.com Mithatpaşa V.D.

Detaylı

TANITIM SUNUMU. Doç. Dr. Güven KIYMAZ

TANITIM SUNUMU. Doç. Dr. Güven KIYMAZ TANITIM SUNUMU Doç. Dr. Güven KIYMAZ PROGRAMIN AMACI: Programın genel hedefi; yüksek katma değer üreten, bilgiye dayalı ekonomik faaliyetlere ve hizmetlere odaklanarak bölgenin küresel rekabet edebilirlik

Detaylı

SİSMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE GÜÇLENDİRME

SİSMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE GÜÇLENDİRME KASIMPAŞA RECEP TAYYİP ERDOĞAN STADYUMU İşveren: Kasımpaşa Sportif İşler A.Ş. Müşavir: OBS Proje Müh. Müş. Ltd. Şti Yıl: 2014 Konum: İstanbul İş Tanımı: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu tribün yapıları,

Detaylı

02 MART 2017 ADIYAMAN SAMSAT DEPREMİ ÖN DEĞERLENDİRME RAPORU

02 MART 2017 ADIYAMAN SAMSAT DEPREMİ ÖN DEĞERLENDİRME RAPORU DİCLE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 02 MART 2017 ADIYAMAN SAMSAT DEPREMİ ÖN DEĞERLENDİRME RAPORU Yrd. Doç. Dr. M. Şefik İmamoğlu Maden Müh.Böl.Genel

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

Öndökümlü (Prefabrik) Döşeme Sistemleri-4 Prefabrik Asmolen Döşeme Kirişleri

Öndökümlü (Prefabrik) Döşeme Sistemleri-4 Prefabrik Asmolen Döşeme Kirişleri Öndökümlü (Prefabrik) Döşeme Sistemleri-4 Prefabrik Asmolen Döşeme Kirişleri Günkut BARKA 1974 yılında mühendis oldu. 1978-2005 yılları arasında Gök İnşaat ve Tic. A.Ş de şantiye şefliğinden Genel Müdürlüğe

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

www.arterinsaat.com.tr

www.arterinsaat.com.tr Proje Kataloğu 2014 www.arterinsaat.com.tr 2001 Model Yapı Mimarlık AŞ kuruldu. 2004 Malatya / Darende Otel Tiryandafil Renovasyonu, Malatya / Darende Vakıf Merkezi Renovasyonu, 2005 İzmir / Çeşme Club

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar : Ev Telefonu 0(216) 488 39 01 E-Posta Cep Telefonu

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi

PROJE Kentpark Alışveriş Merkezi. Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark Alışveriş Merkezi Kentpark projesi, arsasının Ankara nın büyüme ekseni Eşkişehir Yolu üzerinde konumlanması sebebiyle çevrenin gelecekteki gelişimi göz önünde bulundurularak planlanmış. Alışveriş

Detaylı

WE re 2013 yılında, kollektif çalısma sistematigi ile ilerici ve yenilikçi bir mimarlık hedefi ile kurulmustur.

WE re 2013 yılında, kollektif çalısma sistematigi ile ilerici ve yenilikçi bir mimarlık hedefi ile kurulmustur. 2013 yılında, kollektif çalısma sistematigi ile ilerici ve yenilikçi bir mimarlık hedefi ile kurulmustur. mimarlık, planlama ve diger tüm tasarım kollarını bir fikir altyapısı uzerine kurmaktadır. öncül

Detaylı

ALTYAPI PROJELERİ YAPISAL PEYZAJ VE HAFRİYAT PROJELERİ TÜLANİ HAT VE İSKİ PROJELERİ YOL PROJELERİ. MOTTO olmaya karar verdik...

ALTYAPI PROJELERİ YAPISAL PEYZAJ VE HAFRİYAT PROJELERİ TÜLANİ HAT VE İSKİ PROJELERİ YOL PROJELERİ. MOTTO olmaya karar verdik... ALTYAPI PROJELERİ YAPISAL PEYZAJ VE HAFRİYAT PROJELERİ YOL PROJELERİ TÜLANİ HAT VE İSKİ PROJELERİ MOTTO olmaya karar verdik... HAKKIMIZDA Motto Mühendislik, 2017 yılında, genç bir girişimci olan Ömer Ekmekcioğlu

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

ELIF ÖZDEMIR WOMEN IN THE CONTEMPORARY TERRITORIES OF TURKISH ARCHITECTURE. Curriculum Vitae. Dr. Meral Ekincioglu

ELIF ÖZDEMIR WOMEN IN THE CONTEMPORARY TERRITORIES OF TURKISH ARCHITECTURE. Curriculum Vitae. Dr. Meral Ekincioglu WOMEN IN THE CONTEMPORARY TERRITORIES OF TURKISH ARCHITECTURE Part of the larger collection Women in Modern and Contemporary Territories of Architecture, a project researched and developed by Dr. Meral

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ MİM 242 TAŞIYICI SİSTEMLER VE TEKNOLOJİLERİ I 2017-2018 BAHAR YARIYILI Prefabrike Sistemler II (Boyutsal ve modüler koordinasyon) Dr. Öğr. Üyesi

Detaylı

FIRESTONE REFERANS LİSTESİ

FIRESTONE REFERANS LİSTESİ FIRESTONE REFERANS LİSTESİ İŞİN ADI YER METRAJ SİSTEM TARİH ECZACIBAŞI İLAÇ FABRİKASI LÜLEBURGAZ 33.000 m 2 EPDM Balastlı sistem 1990 MİDAS HEDİYELİK EŞYA FABRİKASI İSTANBUL 3.000 m 2 EPDM Balastlı sistem

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL KREDİSİ* INS-5501 UZMANLIK ALAN DERSİ Z 8 0 8 0 9 INS-5601 TEZ HAZIRLIK ÇALIŞMASI Z 0 1 1 0 1 20 1 21 12 30 İKİNCİ YARIYIL KREDİSİ* INS-5502 UZMANLIK

Detaylı

SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK.

SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK. SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK www.sonaykalelimimarlik.com GENEL BİLGİ 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nden Mezun Olan Sonay Kaleli; 2000 2013 yılları arasında

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

Örnek Proje 1 Maltepe Proje Detayları

Örnek Proje 1 Maltepe Proje Detayları Mart & Kasım 2016 Mart & Kasım 2016 Proje Adı Örnek Proje 1 Maltepe Proje Detayları Örnek Proje 1 Maltepe Rönesans Maltepe Piazza AVM Projesi Yer: Maltepe/İSTANBUL İşveren: Rönesans Holding Ana Yüklenici:

Detaylı

BİTİRME PROJELERİ KATALOĞU

BİTİRME PROJELERİ KATALOĞU T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İNM412: BİTİRME ÇALIŞMASI DERSİ 2016 2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BİTİRME PROJELERİ KATALOĞU Koordinatör:

Detaylı

Borusan-Pro. güçlendirilmiş çelik yapı ve sanayi profilleri

Borusan-Pro. güçlendirilmiş çelik yapı ve sanayi profilleri Borusan-Pro güçlendirilmiş çelik yapı ve sanayi profilleri GÜÇLENDİRİLMİŞ ÇELİK YAPI VE SANAYİ PROFİLLERİ Borusan Mannesmann Borusan Mannesmann günümüzde ayrı sektörde faaliyet gösteren Borusan Grubu

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

SGM PROJE MÜHENDiSLiK PORTFOLYO

SGM PROJE MÜHENDiSLiK PORTFOLYO SGM PROJE MÜHENDiSLiK PORTFOLYO HAKKIMIZDA SGM Proje Mühendislik, her türlü yatırım projesi için yaratıcı, ekonomik ve sürdürülebilir tasarımlar ile etkin proje yönetimi konularında çözümler üreten, planlama,

Detaylı

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ

PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 1 PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2 3 BİZ PARÇALARIN SİHİRLİ ELLERDE EŞSİZ BÜTÜNLÜĞÜ 2015 yılında Ankara Akyurt ta kurulan Elf Beton Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., beton prekast

Detaylı

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok

Sultanbeyli. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. Var Var Yok Yok. 3 Yapı Büro İstanbul Beşiktaş Yok Var Var Yok Firma Adı Konten jan Staj Konu Staj Tipi Staj İl Staj İlçe Yol Öğle Yemek Ücret Kalacak Yer Firma Kriterler SAYIN İNŞAAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. 2 Şantiye İstanbul Şişli Yok Var Yok Yok SAYIN İNŞAAT TİC. SAN.

Detaylı

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul

zagun GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA İŞ GÜVENLİĞİ İstanbul GRAVISAFE MILOSAFE PRODOKA GÜVENLİK AĞI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL DAĞCILIK HİZMETLERİ 0212 210 25 67-68 info@zagun.com İstanbul zagun İŞ GÜVENLİĞİ www.zagun.com GÜVENLİK AĞLARI DIŞ CEPHE GÜVENLİK AĞLARI Güvenlik

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

Okan GÜNGÖR İnşaat Yüksek Mühendisi. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. Bilgisayar & Yazılım Deneyimi

Okan GÜNGÖR İnşaat Yüksek Mühendisi. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. Bilgisayar & Yazılım Deneyimi Okan GÜNGÖR İnşaat Yüksek Mühendisi Kişisel Bilgiler İsim Soyad : Okan Güngör Adres : İstanbul Web : www.okangungor.com.tr E-posta : okan@okangungor.com.tr Doğum Yeri/Tarihi : Kadıköy /14.10.1985 Medeni

Detaylı

Betonarme Çatı Çerçeve ve Kemerler

Betonarme Çatı Çerçeve ve Kemerler İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Yapı ve Deprem Mühendisliği Çalışma Grubu BETONARME YAPILAR MIM 232 Betonarme Çatı Çerçeve ve Kemerler 2015 Betonarme Çatılar Görevi, belirli bir hacmi örtmek olan

Detaylı

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje.

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje. +90 212 276 38 90 info@apsisproje.com Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye www.apsisproje.com Hakkımızda 2009 yılında kurulmuş olan Apsis Proje, geniş bilgi birikimine

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

YAPILARIN SINIFLANDIRILMASI

YAPILARIN SINIFLANDIRILMASI YAPILARIN SINIFLANDIRILMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi YAPI Canlıların beslenme ve barınma gibi doğal ihtiyaçlarını

Detaylı

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi T.C. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2011 YATIRIM RAPORU Bilecik Üniversitesi Derslik Blokları Yapım İşi(19.000m²) Üniversitemiz derslik ihtiyaçlarını karşılamak üzere zemin ile birlikte 4 kattan oluşan

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :---

: 1554 kişi ( tarihleri arasında) Taban ve Tavan Puanları : Taban Puan 175,556 Tavan Puan 283,916 ( ) :--- İnşaat Teknolojisi Programı Kuruluş Yılı : 1976 Eğitime Başlama Yılı : 1976 Mezun Sayımız : 1554 kişi (2006-2017 tarihleri arasında) Yer : Burdur Eğitim Süresi : 2 Yıl Puan Türü : YGS-1 Kontenjan : 130

Detaylı

Öndökümlü (Prefabrik) Döşeme Sistemleri-3 Nervürlü Döşeme Elemanları

Öndökümlü (Prefabrik) Döşeme Sistemleri-3 Nervürlü Döşeme Elemanları Öndökümlü (Prefabrik) Döşeme Sistemleri-3 Nervürlü Döşeme Elemanları Günkut BARKA 1974 yılında mühendis oldu. 1978-2005 yılları arasında Gök İnşaat ve Tic. A.Ş de şantiye şefliğinden Genel Müdürlüğe kadar

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILARDA SUNULAN VE BİLDİRİ KİTABINDA BASILAN BİLDİRİLER

ULUSAL BİLİMSEL TOPLANTILARDA SUNULAN VE BİLDİRİ KİTABINDA BASILAN BİLDİRİLER ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı : Gülnaz GÜZELOĞLU YILDIRIM DoğumYeri Tarihi : Nevşehir / 06.04.1978 Ünvanı : Yüksek mimar Medeni Durumu : Evli Lisan : İngilizce İlk Öğretim : Konya 19 Mayıs İlkokulu Orta Öğretim

Detaylı

Teras Çatı Pencereleri

Teras Çatı Pencereleri Teras Çatı Pencereleri 11.03.2019 YENİ Kavisli Cam Kubbe 0 o -15 o (0-%28) YENİ Çatısı görünen alanlarda şık ve modern Maksimum gün ışığı Kavisli kubbesi sayesinde kusursuz su tahliyesi Çizilmeye ve kırılmaya

Detaylı

KONUT DEĞERLEME VE YAPIM TEKNİKLERİ

KONUT DEĞERLEME VE YAPIM TEKNİKLERİ Konut Değerleme ve Yapım Teknikleri Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme Tezsiz Yüksek Lisans Programı KONUT DEĞERLEME VE YAPIM TEKNİKLERİ 1 Konut Değerleme Ve Yapım Teknikleri İçindekiler 1.1. DERSİN AMACI...

Detaylı

SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul

SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul SDG MÜHENDİSLİK YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Inkılap mah. Yelkenciler sokak no:4/3 Ümraniye / İstanbul Tel: +90 (216) 504 02 40 504 02 41 galiponalan@sdgproje.com SEÇİLMİŞ PROJELER:

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ

BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ BİLGİ VE TECRÜBENİN HARMONİSİ Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık olarak, konusunda uzman tecrübeli ekibimiz, objektif çalışma politikamız ve sürekli gelişen dinamik yapımız ile size en kaliteli

Detaylı

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK

CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK CEPHE DANIŞMANLIK VE MİMARLIK HAKKIMIZDA Zent Danışmanlık & Mimarlık Ltd. Şti. Mimar Abdurrahim Zent ve Fatih Zent tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklarından Mimar Abdurrahim Zent ülkemizin önde gelen

Detaylı

Hafif çelik yapı sisteminin raporu

Hafif çelik yapı sisteminin raporu Hafif çelik yapı sisteminin raporu Yapısal çeliğin inşaat sektöründe kullanımı, Avrupa'da özellikle İngiltere'de 18. yüzyıl sonlarında, ABD de 19. yy ortalarına doğru başlamıştır. 2. Dünya Savası nın ardından

Detaylı

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI MODEL BİNA hakkımızda MODEL İNŞAAT 1993 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yurtiçi ve Yurtdışı Müteahhitlik hizmetleridir. Bu hedef doğrultusunda Yurtiçi ve Yurtdışında çok önemli projeler gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

www.eng.harran.edu.tr/insaat/

www.eng.harran.edu.tr/insaat/ Misyon Yönetim Eğitim Başlıca Araştırma ve İnceleme Konuları Bilimsel Çalışmalar Bölüm Faaliyetleri İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Misyon Araştırma sistematiğine sahip Araştırmalarını dışlaştırabilen ve savunabilen

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi & DAE

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi & DAE Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi & DAE Ulusal Deprem İzleme Merkezi BODRUM - MUĞLA UYDU İLETİŞİMLİ GENİŞBANTLI DEPREM İSTASYONU KURULUŞ RAPORU 14 Şubat 2005 BODRUM İSTASYONUN KURULMASINDA KATKIDA

Detaylı

bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA

bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME BOMONTİ ULUSLARARASI KONGRE VE TURİZM MERKEZİ ŞİŞLİ,

Detaylı

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron)

KALE KİLİT. Referanslar. Toplam Kapalı Alan: m² Toplam Kurulu Güç: kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) KALE KİLİT Toplam Kapalı Alan: 120.000 m² Toplam Kurulu Güç: 16.200kVA (7 adet 1600kVA Jeneratör Orta Gerilimden Senkron) AÇIKLAMA: Kale Endüstri Holding Tarafından Yapılan, Avrupa'nın En Büyük Entegre

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ Professional Design Group Türkiye'nin önde gelen dış cephe kaplama firmalarından biri olup, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak birçok projenin tamamlanmasında büyük pay sahibi, teknik

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Fulya projesi, odağına Nişantaşı'nı ve ona uygun mimari kaliteyi koyuyor.

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Fulya projesi, odağına Nişantaşı'nı ve ona uygun mimari kaliteyi koyuyor. MAYIS 2011 - XXI 72 yapı - konut - İstanbul YENİ NİŞANTAŞI İÇİN Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Fulya projesi, odağına Nişantaşı'nı ve ona uygun mimari kaliteyi koyuyor. Adnan Kazmaoğlu

Detaylı