04 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "04 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ"

Transkript

1 04 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı EROĞLU ġġfa TATLICILIK ZEYTĠNYAĞI SABUNCULUK TĠCARET VE SANAYĠ KURTULUġ MAHALLESĠ ġ.pamġr CADDESĠ NO: Hamur tatlıları imalatı (tatlandırılmıģ kadayıf, lokma ODAK AMBALAJ SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ĠSKENDERUN VALĠ UTKU ACUN BULVARI MEYDANI SARISEKĠ BELDE/BUCAKĠSKENDERUN ORGANĠZE SANAYĠ BÖLGESĠ Tekstilden çuval, torba, çanta ve benzerlerinin imalatı (eģya paketleme amacıyla kullanılanlar) MAMÜLLER NARDÜZÜ NESLĠ MAHALLESĠ 193. SOKAK NARDÜZÜ BELDE/BUCAK NO: HAYAT UNLU MAMÜLLER VE SÜT ÜRÜNLERĠ TĠCARET SÜLEYMANĠYE MAHALLESĠ ĠSMET ĠNÖNÜ CAD. NO:82 B AġKAR ABDULVAHĠT SÜT ÜRÜNLERĠ TĠCARET BEKBELE MAHALLESĠ 42. SK. NO: 24/A ĠSKENDERUN/HATAY Süt imalatı, iģlenmiģ (pastörize edilmiģ, sterilize edilmiģ, homojenleģtirilmiģ ve/veya yüksek ısıdan geçirilmiģ) (katı veya toz halde süt hariç) SEMBOL HAVALANDIRMA BORU HATTI PROJELERĠ GEMĠ HĠZMETLERĠ ĠNġAAT TAAHHÜT GIDA MADDELERĠ ĠTHALAT ĠHRACAT SANAYĠ VE TĠCARET LĠMĠTED MURADĠYE MAHALLESĠ NO: 10KÜÇÜK SANAYĠ SĠTESĠ , ġerbetli diğer yenilebilen buzlu gıdaların imalatı MĠRBABA UN GIDA TARIMSAL ÜRÜN SANAYĠ TAġIMACILIK VE TĠCARET ANONĠM ġenbük MAHALLESĠ 6 NOLU YOL CAD. NO: 2 /5 BELEN/HATAY Tahılların öğütülmesi ve un imalatı (mısır unu, kepek, razmol dahil, pirinç unu hariç) MĠRBABA UN GIDA TARIMSAL ÜRÜN SANAYĠ TAġIMACILIK VE TĠCARET ANONĠM BELEN / HATAY ġenbük MAHALLESĠ 6 NOLU YOL CAD. NO:2/5 BELEN/HATAY/TÜRKĠYE Tahılların öğütülmesi ve un imalatı (mısır unu, kepek, razmol dahil, pirinç unu hariç)

2 ĠKRAM ġekerleme ABDULLAH ERCÜMENT BĠLGĠN NAMIK KEMAL CADDESĠ NO: Sürülerek yenebilen kakaolu ürünler imalatı PAC UNLU MAMÜLLERĠ ĠNġAAT NAKLĠYAT GIDA TĠCARET VE SANAYĠ BARBAROS MAH. ĠBRAHĠM KARAOĞLANOĞLU CAD. KARAMAN APT.NO: 4 D / ANTAKYALILAR KÜNEFE GIDA MADDELERĠ TURĠZM ĠNġAAT SANAYĠ VE TĠCARET SAVAġ MAHALLESĠ 5 TEMMUZ CADDESĠ NO: 8/C Hamur tatlıları imalatı (tatlandırılmıģ kadayıf, lokma KÜNEFECĠ GIDA SANAYĠ VE TĠCARET MUSTAFA KEMAL MAHALLESĠ ĠBRAHĠM KARAOĞLANOĞLU CADDESĠ NO: Hamur tatlıları imalatı (tatlandırılmıģ kadayıf, lokma CEMAY MEYAN KÖKÜ SANAYĠ VE DIġ TĠCARET KARAAĞAÇ MAHALLESĠ YAYLA CADDESĠ NUMARA Sert kabuklu meyve, meyve kabuğu ve diğer bitki parçalarından Ģekerleme imalatı (meyan kökü hülasaları dahil) TĠMUR MAYIL - MAVĠ KÖġE DÖNER SALONU ZĠYA GÖKALP CADDESĠ NO: 43/A Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiģ veya korunmuģ olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç) MAMULLER FENER CADDESĠ KURTULUġ MAHALLESĠ NO: 6/CĠSMET ĠNÖNÜ CAD AYDINLI HAZIR GĠYĠM SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ĠSKENDERUN 2 NUMUNE MAHALLESĠE.SULTAN CD.N:1 PRĠME MALL AVM Z.KAT MĞZ.NO: DıĢ giyim eģyası imalatı, dokuma, örme (trikotaj) ve tığ iģi (kroģe), vb. kumaģtan olanlar (kaban, palto, ceket, pantolon, takım elbise, döpiyes, anorak, yağmurluk, gece kıyafetleri vb.) (iģ giysileri ve terzilerin faaliyetleri hariç) SEMĠR ġepġül NOKTA FIRIN ARPAÇĠFTLĠK MAHALLESĠ SĠTELER CADDESĠNO:80/1A

3 ERGEN UNLU MAMÜLLERĠ GIDA ĠNġAAT TEMZLĠK HAYVANCILIK ORMAN MADENCĠLĠK TĠCARET KURTULUġ MAHALLESĠ 105 SOKAK NO: 414BÜYÜK ÇARġI ĠġHANI ZEMĠN KAT B BLOK LĠNTEKS-ESĠN GÜL PINARBAġI MAHALLESĠ DR.S.AHMET CADDESĠ 176 SOKAK NO: Oya, dantel ve nakıģ imalatı (yaka, fisto yaka, lez, aplik, motif, kapitone ürünleri vb. dahil) ile tül ve diğer ağ kumaģların (dokuma, örgü (triko) veya tığ iģi (kroģe) olanlar hariç) imalatı USTA ELLER HAZIR YEMEK GIDA SANAYĠ VE TĠCARET YENĠġEHĠR MAHALLESĠ ġehġt YZB. FERĠT GÜNEġ CAD. EYMER GIDA Apt. NO: 29 A ĠSKENDERUN/HATAY Hazır yemek imalatı (vakumla paketlenmiģ veya korunmuģ olanlar) (lokanta ve catering hizmetleri hariç) AKYEM ADANA YEM YAĞ BĠODĠZEL TARIM VE SANAYĠ TĠCARET ANONĠM HAMZA EFENDĠ SGK DUMLUPINAR MAHALLESĠ ULU CAMĠĠ CAD. NO: 94 A/1 ĠSKENDERUN/HATAY Tatlı veya tuzlu hafif dayanıklı fırın ve pastane ürünlerinin imalatı (kurabiyeler, krakerler, galeta, gevrek halkalar vb.) KAVĠ MÜHENDĠSLĠK VE ULUSLARARASI GÖZETĠM HĠZMETLERĠ TĠCARET SAVAġ MAHALLESĠ 40. SOKAKCEREB ĠġHANI NO:4 D: Diğer damıtılmamıģ mayalı içeceklerin imalatı (vermut ve benzeri içkiler dahil) HATKO DOKUMA TEKSTĠL ĠNġAAT TAAHHÜT VE TĠCARET LĠMĠTED M.ÇAKMAK CADDESĠPARK APT.NO:57/A D: Halı (duvar halısı dahil) ve kilim imalatı (paspas, yolluk ve benzeri tekstil yer kaplamaları dahil) TÜMKAYA SÜT ÜRÜNLERĠ NECATĠ TÜMKAYA KONARLI MAHALLESĠ ASRĠ SOKAK KARAAĞAÇ BELDE/BUCAK NO: 54/A Sütten yapılan diğer ürünlerin imalatı (tereyağı, yoğurt, ayran, kaymak, krema, vb.) (krem Ģanti dahil) (katı veya toz halde krema hariç) MATEX - MEHMET GÜLEÇ ġarkonak MAHALLESĠ 457 SOKAK KARAAĞAÇ BELDE/BUCAK NO: 13 Yatak örtü takımları, yatak çarģafları, yastık kılıfları, masa örtüsü ile tuvalet ve mutfakta kullanılan örtülerin imalatı (el ve yüz havluları dahil) ENGĠN BRANDA - MEHMET ERGÜN ALKAYA SANAYĠ SĠTESĠ SANAYĠ CAD Branda, tente, stor (güneģlik), yelken, çadır ve kamp malzemeleri imalatı (ĢiĢme yataklar dahil)

4 CUMAALĠ YILDIRIM AĞIRBEY ĠNġAAT TAAHHÜT TĠCARET - ADNAN AĞIR KONACIK KÖYÜ ĠNÖNÜ MAHALLESĠ ATATÜRK CADDESĠ NO: 516 Balıkların, kabuklu deniz hayvanlarının ve yumuģakçaların iģlenmesi ve saklanması (dondurulması, kurutulması, piģirilmesi, tütsülenmesi, tuzlanması, salamura edilmesi, konservelenmesi vb. faaliyetler) Katkısız sebze ve meyve suları imalatı (Ģalgam suyu, domates suyu, havuç suyu, portakal suyu, elma suyu, kayısı suyu vb.) EMMOĞLU BAKLAVA GIDA MADDELERĠ PAZARLAMA ĠSKENDERUN/HATAY SAVAġ MAHALLESĠ FEVZĠ ÇAKMAK CADDESĠ NO: 10YILDIZ ĠġH Hamur tatlıları imalatı (tatlandırılmıģ kadayıf, lokma EZRA MODA TEKSTĠL ĠNġAAT VE TĠCARET KURTULUġ MAHALLESĠ PRF. MUAMMER AKSOY CAD. NO: 25/5 ĠSKENDERUN/HATAY SipariĢe göre ölçü alınarak dıģ giyim eģyası imalatı, dokuma, örgü (triko) ve tığ iģi (kroģe), vb. kumaģtan olanlar (terzilerin faaliyetleri) (giyim eģyası tamiri ile gömlek imalatı hariç) HATFĠL TEKSTĠL ĠġLETMELERĠ ANONĠM YENĠġEHĠR MAHALLESĠ MAREġAL FEVZĠ ÇAKMAK CADDESĠÇINAR APT.A BLOK D: Pamuk elyafının bükülmesi ve iplik haline getirilmesi OKAY TEKSTĠL GIDA TURĠZM PETROL OTOMOTĠV NAKLĠYE ĠNġAAT ONLĠNE HĠZMETLER BĠLGĠSAYAR PAZARLAMA TĠCARET ESENTEPE MAH.ġHT.HAKAN TAN CAD.NO: Pamuklu dokuma kumaģ (pamuklu dokuma tül kumaģ dahil) imalatı (havlı veya Ģönil kumaģ, havlu kumaģ, tülbent, pelüģ vb. ilmeği kesilmemiģ kumaģlar ile kot, kadife ve tafting kumaģlar hariç) AKKAR UN SANAYĠ ĠTHALAT ĠHRACAT TĠCARET ANTAKYA ANTAKYA ORGANĠZE SANAYĠ BÖLGESĠ 9 NOLU YOL NO:11 ġenbük BELEN/HATAY/TÜRKĠYE DövülmüĢ diğer tahıl ürünlerinin imalatı (keģkeklik buğday vb. dahil) (bulgur ve irmik hariç) ĠNTAġ ZEYTĠN PRESLEME TARIM ÜRÜNLERĠ ĠTHALAT ĠHRACAT VE NAKLĠYE TĠCARET AKDENĠZ MAHALLESĠ ATATÜRK CADDESĠ NO: 9/DSERĠNEVLER ALTI Zeytinyağı imalatı (saf, sızma, rafine) MAMULLER SAVAġ MAHALLESĠ SAVAġ MAHALLESĠ ġehġt OĞUZ YENER CADDESĠ NO:

5 ULUÇINAR FIRIN - CORC ANGALĠNA ULUÇINAR MAHALLESĠ AKDENĠZ CADDESĠ ARSUZ BELDE/BUCAK NO: KAYHAN GIDA SANAYĠ VE TĠCARET M.AKĠF CADDESĠ NO: MEHMET ULUS MELEK KAPĠTONE GÖZCÜLER MAHALLESĠ ATATÜRK CADDESĠ145 SK. NO:1 Oya, dantel ve nakıģ imalatı (yaka, fisto yaka, lez, aplik, motif, kapitone ürünleri vb. dahil) ile tül ve diğer ağ kumaģların (dokuma, örgü (triko) veya tığ iģi (kroģe) olanlar hariç) imalatı HATEKS HATAY TEKSTĠL ĠġLETMELERĠ ANONĠM YENĠġEHĠR MAHALLESĠ M.FEVZĠ ÇAKMAK CADDESĠÇINAR APT.A BLOK D: Pamuklu dokuma kumaģ (pamuklu dokuma tül kumaģ dahil) imalatı (havlı veya Ģönil kumaģ, havlu kumaģ, tülbent, pelüģ vb. ilmeği kesilmemiģ kumaģlar ile kot, kadife ve tafting kumaģlar hariç) ÖZDĠLEK ALIġVERĠġ MERKEZLERĠ VE TEKSTĠL SANAYĠ ANONĠM ĠSKENDERUN PRĠME MALL AVM NUMUNE MAHALLESĠE.SULTAN CD.NO:1 BF-10 PRĠME MALL AVM Havlı, Ģönil, havlu, pelüģ, tırtıl ve benzeri ilmeği kesilmemiģ dokuma kumaģlar ile tafting kumaģ imalatı ÇĠĞDEM TURAN CEMREM GIDA MUSTAFA KEMAL MAH.BAHRĠYE ÜÇOK CAD.NO:6/1 Patatesin iģlenmesi ve saklanması (dondurulmuģ, kurutulmuģ, suyu çıkartılmıģ, ezilmiģ patates imalatı) (soyulması dahil) SÜRSAN SU ÜRÜNLERĠ SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ĠSKENDERUN MEYDAN MAHALLESĠ 505. SK. NO: 10/10 ĠSKENDERUN/HATAY Balık, kabuklu deniz hayvanı ve yumuģakça ürünlerinin üretimi (balık filetosu, balık yumurtası, havyar, havyar yerine kullanılan ürünler vb.) KARASÜRMELĠ TARIM SANAYĠ TĠCARET GÖKMEYDAN MAHALLESĠ 2 SK. NO: Zeytinyağı imalatı (saf, sızma, rafine) DENĠZOĞLU ZEYTĠNYAĞI ÜRETĠM GIDA SANAYĠ VE TĠCARET LĠMĠTED HALĠLBEY MAHALLESĠ HĠLAL SK. NO:20 BELEN/HATAY/TÜRKĠYE Zeytinyağı imalatı (saf, sızma, rafine)

6 MAMULLER KURTULUġ MAHALLESĠ ĠNÖNÜ CADDESĠ NO: 4KERVAN PASAJI B M EĞĠTĠM TAAHHÜT LOJĠSTĠK ĠTHALAT ĠHRACAT TĠCARET LĠMĠTED Balığın sadece iģlenmesi ve saklanmasıyla ilgili faaliyet gösteren tekne ve gemilerin faaliyetleri SĠMAY YAĞ VE ÇAY SANAYĠ TĠCARET SARIMAZI FATĠH MAHALLESĠ NO: 8MÜFTÜLER SOKAK BELEN/HATAY/TÜRKĠYE Prina yağı imalatı (diğer küspelerden elde edilen yağlar dahil) (mısır yağı hariç) NUMUNE MAHALLESĠE.SULTAN DERĠMOD DERĠ KONFEKSĠYON CD.NO:1 PRĠMEMALL AVM Z.KAT 3 PAZARLAMA SANAYĠ TĠCARET ANONĠM NOLU MAĞAZA ĠSKENDERUN Deri giyim eģyası imalatı (deri karıģımlı olanlar dahil, ayakkabı hariç) AKYEM ADANA YEM YAĞ BĠODĠZEL TARIM VE SANAYĠ TĠCARET ANONĠM HAMZA EFENDĠ DENĠZCĠLER DENĠZCĠLER MAHALLESĠ ATATÜRK CAD. NO: 11 B ĠSKENDERUN/HATAY Tatlı veya tuzlu hafif dayanıklı fırın ve pastane ürünlerinin imalatı (kurabiyeler, krakerler, galeta, gevrek halkalar vb.) TADSAN UNLU MAMULLER NAKLĠYAT TURĠZM GIDA TEKSTĠL OTOMOTĠV PETROL ÜRÜNLERĠ TĠCARET VE SANAYĠ MODERNEVLER MAHALLESĠ 293. SOKAK NO: ATAYSU DOĞAL SU ÜRÜNLERĠ ÜRETĠMĠ PAKETLEME PAZARLAMA SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM MADENLĠ MAH. HALĠL ÇIPLAK CAD. 22/7 Doğal veya suni maden sularının üretimi (tatlandırılmıģ ve aromalandırılmıģ olanlar dahil) MUġLUOĞLU MEHRANĠ YAĞ GIDA PETROL BAKLĠYAT ĠTHALAT ĠHRACAT SANAYĠ VE TĠCARET SAVAġ MAH. 40 SK. BELSAY APARTMANI NO:1/7 Ayçiçek yağı imalatı KARAS MEYVE GIDA SANAYĠ ĠTHALAT ĠHRACAT VE TĠCARET LĠMĠTED KURTULUġ MAHALLESĠ MĠTHAT PAġA CAD. NO: 45/1 ĠSKENDERUN/HATAY BaĢka yerde sınıflandırılmamıģ meyve ve sebzelerin baģka yöntemlerle iģlenmesi ve saklanması (kesilmiģ ve paketlenmiģ olanlar dahil)

7 NEON YAPI ANONĠM ġenbük MAHALLESĠ 6 NOLU YOL CAD. NO: 17/_ BELEN/HATAY Kahve ürünleri imalatı (çekilmiģ kahve, eritilebilir kahve ile kahve ekstre, esans ve konsantreleri) AYDINLI HAZIR GĠYĠM SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM ĠSKENDERUN NUMUNE MAHALLESĠE.SULTAN CD.NO:1 PRIME MALL ALġ.MERK.Z.KAT MĞZNO: DıĢ giyim eģyası imalatı, dokuma, örme (trikotaj) ve tığ iģi (kroģe), vb. kumaģtan olanlar (kaban, palto, ceket, pantolon, takım elbise, döpiyes, anorak, yağmurluk, gece kıyafetleri vb.) (iģ giysileri ve terzilerin faaliyetleri hariç)

07 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

07 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 07 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı 012368 ġġrketġ SEMT PAZARI PINARBAġI MAHALLESĠ DR.SADIK AHMET CAD. CADDESĠ NO: 86/A 016337 GÜVEN ÇĠFTLĠK ET SÜT

Detaylı

02 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

02 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 02 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No 016378 012912 014697 013108 011626 015270 013740 012467 Unvan M3A MADENCĠLĠK METOT MANGAN MADENCĠLĠK,NAKLĠYAT,TARIM SANAYĠ VE ARSUZ MADENCĠLĠK ĠNġAAT NAKLĠYAT VE

Detaylı

01 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

01 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 01 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı 015514 MUSTAFA ÇELĠK TARIM ÜRÜNLERĠ NAKLĠYE ÇIRÇIR ĠġLETMECĠLĠĞĠ SANAYĠ VE TĠCARET LĠMĠTED ÇAY MAHALLESĠ TAYFUR

Detaylı

05 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

05 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 05 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı 013053 TEMPO ĠÇ VE DIġ TĠCARET - ARMAĞAN YOLCU SAVAġ MAHALLESĠ KANATLI CADDESĠ NO: 50/5ALPAN ĠġH.K:3 Gazetelerin,

Detaylı

06 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

06 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 06 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No 015208 Unvan YURTAS ASANSÖR GIDA MOBĠLYA ĠNġAAT MERMER ÇELĠK KAPI SANAYĠ VE TĠCARET ĠSKENDERUN ġubesġ Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı BARBAROS MAHALLESĠ

Detaylı

Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı. YENĠġEHĠR MAHALLESĠ ġht.yalçin AYDIN CADDESĠNĠLAY APT.NO:15 D:2 ĠSKENDERUN/HATAY/TÜRKĠYE

Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı. YENĠġEHĠR MAHALLESĠ ġht.yalçin AYDIN CADDESĠNĠLAY APT.NO:15 D:2 ĠSKENDERUN/HATAY/TÜRKĠYE ÜYE LİSTE RAPORU Üye Sicil No 016378 012912 014697 013108 Unvan M3A MADENCĠLĠK METOT MANGAN MADENCĠLĠK,NAKLĠYAT,TARIM SANAYĠ VE TĠCARET ARSUZ MADENCĠLĠK ĠNġAAT NAKLĠYAT VE PETROL ÜRÜNLERĠ SANAYĠ VE TĠCARET

Detaylı

Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı. ĠSMET ĠNÖNÜ MAHALLESĠ 720. SOKAK NO:NO:21 A ĠSKENDERUN/HATAY/Türkiye

Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı. ĠSMET ĠNÖNÜ MAHALLESĠ 720. SOKAK NO:NO:21 A ĠSKENDERUN/HATAY/Türkiye Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı 1 016399 KÖRFEZ REKLAMCILIK GIDA TEMĠZLĠK ĠTHALAT ĠHRACAT SANAYĠ VE TĠCARET ĠSMET ĠNÖNÜ MAHALLESĠ 720. SOKAK NO:NO:21 A Çıkartma, takvim,

Detaylı

03 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

03 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 03 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi ĠĢ Telefonu Nace Faaliyet Adı 010325 016493 ÇAKMAK DEMĠR ÇELĠK MAMÜLLERĠ KÖMÜR ZĠRAĠ ÜRÜNLER TĠCARET NAKLĠYAT ĠNġAAT TAAHHÜT ĠTHALAT ĠHRACAT

Detaylı

UHD HELAL GIDA BELGELENDİRİLMESİ YAPILACAK ÜRÜN GRUPLARI

UHD HELAL GIDA BELGELENDİRİLMESİ YAPILACAK ÜRÜN GRUPLARI Sayfa No 1/4 REVİZYON ve ONAY TAKİP TABLOSU Rev. No. Revizyon Gerekçesi Tarih Sayfa No 2/4 HELAL GIDA BELGELENDİRİLMESİ Ürün Grupları Birincil Üretim İkincil Üretim 1- Et ve Et Ürünleri 2-Süt ve Süt Ürünleri

Detaylı

BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASI 2017 YILI. HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi

BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASI 2017 YILI. HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU 2017 YILI HAZIRLAYAN:Kalite ve Akreditasyon Birimi 2017 H ü r r i y e t M a h. 4 5 0 s k. N o : 1 0 3 A k h i s a r / M a n i s a AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 2017

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/2007-3/0/2007 Sayfa: - 5 ARPA YEMLİK MTS 0.24 0.36 0.293 906,00.00 KG 265,69.76 7 ARPA YEMLİK MTS- 0.26 0.26 0.2600 53,800.00 KG 3,988.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.26 0.35 0.2893

Detaylı

/ 73 İNDİRİMLİ ORANA TABİ TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN KAPSAMI

/ 73 İNDİRİMLİ ORANA TABİ TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN KAPSAMI 27.03.2006 / 73 İNDİRİMLİ ORANA TABİ TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN KAPSAMI 8/3/2006 tarih ve 26102 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2006/10138 sayılı BKK ile tekstil ürünleri, Katma Değer Vergisi oranlarının belirlendiği

Detaylı

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN AYI : HAZİRAN 06 BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT BUĞDAY BUĞDAY 0,60 0,8 0,77 44.8 KG 88.,8 HMS BUĞDAY 0,78 0,97 0,87.66.40 KG.08.70, HTS BUĞDAY 0,8 0,8 0,8 67.0 KG 46.987,4 M.G.T

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,75 0,75 0,75 35.980,00Kg 26.985,00 HŞ ARPA 35.980,00 Kg 26.985,00 Buğday Yemlik Buğday Aşurelik 20 0,86 0,92 0,88 4.989.520,00Kg 4.414.020,86 HŞ 7 1,30 1,50 1,40 57.150,00Kg

Detaylı

2016 YILI BRİFİNG RAPORU

2016 YILI BRİFİNG RAPORU a AKHİSAR TİCARET BORSASI 216 YILI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/216-31/12/216 TARİHLERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU 216 H A Z I R L A Y A N : A Y Ş E N İ L G Ü V E N AKHİSAR TİCARET BORSASI

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 191755/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ROMAN HAZIR GİYİM VE TEKSTİL SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 3 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 3 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 3 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,82 0,82 0,82 20.020 KG 16.416,40 FAB.S 1 BUĞDAY EKMEKLİK 0,70 0,90 0,85 1.108.500 KG 937.831,00 HMS 19 BUĞDAY EKMEKLİK 0,83 0,91 0,90 368.423

Detaylı

AKHİSAR TİCARET BORSASI

AKHİSAR TİCARET BORSASI AKHİSAR TİCARET BORSASI BRİFİNG RAPORU AKHİSAR TİCARET BORSASINA AİT 1/1/215-31/12/215 ATARİHERİ ARASI BİRİFİNG RAPORU HAZIRLAYAN: GÖKBEN DİKİLİ ALTAŞ GENEL SEKRETER AKHİSAR TİCARET BORSASI nın 215 yılında

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2014. Tarih: Sayı: - 31/12/2014 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2014. Tarih: Sayı: - 31/12/2014 Satış Şekli HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/204 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.40 0.83 0.6900 26,836,288.00 KG 8,57,554.2 8 ARPA YEMLİK TMS 0.57 0.58 0.5736 06,740.00 KG 6,230.30 5 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.692 22,870,728.00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik Buğday Yemlik 7 0,80 0,87 0,85 1.049.320,00Kg 889.262,60 HŞ 1 0,70 0,70 0,70 8.000,00Kg 5.600,00 MS BUĞDAY 1.057.320,00 Kg 894.862,60 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Yemlik

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,85 0,85 0,85 573.420,00Kg 487.407,00 HŞ 1 0,75 0,75 0,75 93.043,00Kg 69.782,25 MS 1 0,91 0,91 0,91 9.750,00Kg 8.862,75 HŞ

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2007. Tarih: Sayı: 8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/08/2007. Tarih: Sayı: 8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA BİRALIK MTS 0.37 0.42 0.3996 142,50.00 KG 56,90.52 1 ARPA BİRALIK TTS 0.41 0.43 0.4244 54,360.00 KG 232,750.90 4 ARPA BİRALIK ı: 29,731.42 22 ARPA YEMLİK

Detaylı

MESLEK GRUBU NACE KODU

MESLEK GRUBU NACE KODU NO 227 305 CİHANKUR İNŞAAT SANAYİ VE A.Ş. 01. 08.93.01 Tuz ocakçılığı (deniz, göl, kaya, kaynak), tuzun elenmesi ve kırılması dahil 523 364 ÜNİTSAN ÜNİVERSİTELİLER TUZ SANAYİ VE 01. 08.93.01 Tuz ocakçılığı

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,80 0,81 0,80 31.990 KG 25.609,40 HMS 2 BUĞDAY YEMLİK 0,65 0,80 0,80 186.580 KG 148.883,80 HMS 2 BUĞDAY YEMLİK 0,76 0,84 0,80 1.388.450 KG

Detaylı

1. Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü

1. Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü EK-1 Mikrobiyolojik Kriterler Gıda 1. Süt, süt ürünleri ve süt bazlı ürünler 1.1. İçme sütü 1.1.1. Pastörize süt Mikroorganizmalar Numune alma planı Limitler ( 1 ) n c m M E. coli ( 3 ) 5 0

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Patlak (1 kg) 1 1,13 1,13 1,13 516.100,00Kg 584.225,20 HŞ 2 1,02 1,20 1,13 240.720,00Kg 271.013,71 MS 1 5,49 5,49 5,49 672,00Ad 3.689,28 HŞ MISIR 757.492,00

Detaylı

Şırnak İlinde Desteklenecek Proje Konuları

Şırnak İlinde Desteklenecek Proje Konuları ÖNEMLİ HATIRLATMA: Kalkınma Ajansların Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacak başvuruda Proje Genel Bilgileri bölümü Ana Faaliyet Alanı kısmında sektör belirlenirken, Başvuru Sahibi proje konusunun

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR ,110, KG 927,520.

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR ,110, KG 927,520. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/20-3/2/20 T.C. Sayfa: - 6 ARPA MTS 0.26 0.55 0.4578 25,637,689.00 KG,735,700.32 236 ARPA TTS 0.45 0.58 0.486 8,460,420.00 KG 4,074,629.33 82 ARPA YEMLİK ı: 5,80,329.65 38 ARPA

Detaylı

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI H A F T A L I K B Ü L T E N

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI H A F T A L I K B Ü L T E N 1 GÖREN MADDELERİN HUBUBATLAR HUBUBATLAR ARPA BUĞDAY PİRİNÇ AŞURELİK BUĞDAY AŞURELİK BUĞDAY AŞURELİK BUĞDAY PİRİNÇ KIRIK 0,54 0,55 0,55 43.500 KG 23.815,00 HMS 5 0,54 0,69 0,60 159.740 KG 96.195,60 HMS

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,59 0,73 0,71 585.451,00 Kg 415.847,34 MGT 15 Buğday 0,64 0,79 0,73 258.340,00 Kg 188.490,80 TGT 11 Buğday 0,68 0,69 0,68 2.205.000,00

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,840.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,840. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK 0/0/200 T.C. Sayfa: - 23 ARPA BİRALIK MTS 0.40 0.40 0.4000 4,600.00 KG 5,840.00 ARPA BİRALIK ı: 5,840.00 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.55 0.3857 22,469,82.00 KG 8,666,25.60

Detaylı

F.30 / / Rev.0 T.C. BURSA TİCARET BORSASI BÜLTEN AYI : NİSAN 2015 BÜLTEN NO : 4 SAYFA NO : 1 HUBUBAT ARPA

F.30 / / Rev.0 T.C. BURSA TİCARET BORSASI BÜLTEN AYI : NİSAN 2015 BÜLTEN NO : 4 SAYFA NO : 1 HUBUBAT ARPA BÜLTEN AYI : NİSAN 05 BÜLTEN NO : SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT ARPA ARPA(0 KĞ),00 6,6 6,.776 ÇV. 0.5,8 HTS === MİKTAR VE BEDEL TOPLAMI ===.776 ÇV. 0.5,8 ARPA 0,8 0,85 0,8 77.000 KG 6.0,00 G.HTS

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/01/2014 Sayfa: 2-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/01/2014 Sayfa: 2-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/204 T.C. Sayfa: - 8 ARPA MTS 0.68 0.5755 2,059,662.00 KG,85,376.5 29 ARPA TTS 0.57 0.70 0.6723 6,460.00 KG 08,553.70 6 ARPA YEMLİK ı:,293,930.2 35 ARPA ı,293,930.2 35 ÇAVDAR

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı ÜNİVERSİTESİ - 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI PROGRAM ADI MKÜ Tayfur Sökmen Kampüsü Antakya/HATAY KONTENJAN 1.SINIF ALTINÖZÜ MESLEK GIDA 2 TIBBĠ VE AROMATĠK

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 45,470.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 45,470. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2007 T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK TTS 0.30 0.46 0.3347 13,860.00 KG 4,470.00 12 ARPA YEMLİK ı: 4,470.00 12 ARPA ı 4,470.00 12 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.31 0.46 0.3710

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR 604.80 KG 1

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR 604.80 KG 1 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.25 0.35 0.2992 116,60.00 KG 3,893.73 1 ARPA YEMLİK TTS 0.28 0.61 0.311 572,115.00 KG 195,152.60 35 ARPA YEMLİK ı: 230,06.33 9 ARPA ı 230,06.33

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,77 0,77 0,77 29.220,00Kg 22.353,30 GT 1 1,00 1,00 1,00 25.800,00Kg 25.800,00 HŞ 2 0,78 0,79 0,79 118.250,00Kg 92.827,70 MS BUĞDAY 173.270,00

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,52 0,75 0,70 664.203,00 Kg 467.103,22 MGT 10 Buğday 0,71 0,75 0,73 436.576,00 Kg 318.623,78 TGT 10 Buğday 0,60 0,79 0,69 4.540.066,00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TARSUS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. TARSUS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2015 T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS-V 0.59 0.60 0.592 8,900.00 KG 52,493.60 25 ARPA YEMLİK TTS-V 0.1 0.1 0.129 22,000.00 KG 15,683.44 2 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.62 0.6200

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 1 0,87 0,87 0,87 13.400,00Kg 11.658,00 HŞ 2 0,80 0,85 0,82 238.400,00Kg 195.739,50 MS 1 0,82 0,82 0,82 62.410,00Kg 51.291,50 MS BUĞDAY 314.210,00

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA MTS 0.58 0.74 0.6802 2,463,753.10 KG 1,675,808.04 21 ARPA TTS 0.72 0.74 0.7351 200,600.00 KG 147,463.72 3 ARPA YEMLİK ı: 1,823,271.76 24 ARPA ı 1,823,271.76

Detaylı

Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı

Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı Bölüm 2. Tarımın Türkiye Ekonomisine Katkısı Nüfus ve İşgücü Katkısı Üretim ve Verim Katkısı Toplum Beslenmesine Katkı Sanayi Sektörüne Katkı Milli Gelire Katkı Dış Ticaret Katkısı Nüfus ve İşgücü Katkısı

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Aşurelik Buğday Aşurelik (900 gr) 1 0,75 0,75 0,75 1.520,00Kg 1.140,00 MS 1 0,87 0,87 0,87 18.450,00Kg 15.996,15 MS 6 1,30 1,49 1,40 30.500,00Kg 42.700,00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/05/206-3/05/206 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.85 0.7790 20,260.00 KG 56,78.60 ARPA YEMLİK ı: 56,78.60 ARPA ı 56,78.60 MISIR MISIR MISIR CİN İHR,075.20 KG MISIR CİN TTS.75

Detaylı

İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARI LİSTESİ

İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARI LİSTESİ NACE Rev.2_Altılı Kod NACE Rev.2_Altılı Tanım Tehlike Sınıfı A TARIM, ORMANCILIK VE BALIKÇILIK 01 Bitkisel ve hayvansal üretim ile avcılık ve ilgili hizmet faaliyetleri 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan)

Detaylı

KAMERUN A SATILABİLECEKLER

KAMERUN A SATILABİLECEKLER KAMERUN A SATILABİLECEKLER GIDA SEKTÖRÜ: - Makarna - Un - Bisküvi - Şekerleme - Maya ve kabartma tozları - Unlu mamul katkı malzemeleri - Konserveler - Salça ve turşular - Margarin ve sıvı yağlar - Yoğurt

Detaylı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. IĞDIR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-18 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.52 0.5200 2,000.00 KG,040.00 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.65 0.6453 997,574.00 KG 643,733.00 2 ARPA YEMLİK ı: 644,773.00 3 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2014 T.C. Sayfa: 1-8 ARPA MTS 0.5 0.67 0.601 665,00.00 KG 401,226.40 1 ARPA TTS 0.68 0.68 0.6779 189,440.00 KG 128,421.10 5 ARPA YEMLİK ı: 529,647.50 18 ARPA ı 529,647.50

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/2009 Sayfa: - 4 ARPA YEMLİK MTS 0.33 0.36 0.3307 675,340.00 KG 223,323.60 3 ARPA MTS 0.25 0.52 0.3580 3,47,978.45 KG 4,822,689.29 94 ARPA TTS 0.33 0.53 0.3872 774,00.00 KG

Detaylı

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN AYI : ARALIK 0 BÜLTEN NO : SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT BUĞDAY BUĞDAY 0,0 0,87 0,7 9.006.967 KG 6.76.00,77 HMS BUĞDAY 0,66,00 0,8 8.6.99 KG 6.968.7,79 HTS BUĞDAY 0,79 0,8 0,8 80.0 KG 78.87,

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday İthal 1 0,85 0,85 0,85 9.180,00Kg 7.803,00 HŞ 4 0,88 0,92 0,90 149.520,00Kg 134.669,04 V BUĞDAY 158.700,00 Kg 142.472,04 Mısır Yemlik Mısır DDGS 5 0,71 0,74 0,72

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/12/2018 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/12/2018 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. 01//2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.90 1.15 0.9823 1,952,394.00 KG 1,917,838.90 99 ARPA YEMLİK TTS 0.86 1.16 0.9866 2,803,340.00 KG 2,765,767.20 48 ARPA YEMLİK ı: 4,980,045.50

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,90 0,90 0,90 8.530,00Kg 7.677,00 HŞ ARPA 8.530,00 Kg 7.677,00 Buğday Yumuşak Buğday Aşurelik (1000 gr) 1 0,87 0,87 0,87 52.450,00Kg 45.631,50 HŞ 5 1,75 2,50 2,16 1.116,00Ad

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,80 0,80 0,80 19.300,00Kg 15.358,89 HŞ ARPA 19.300,00 Kg 15.358,89 Buğday Aşurelik 20 1,23 1,65 1,50 61.870,00Kg 92.566,23 HŞ BUĞDAY 61.870,00 Kg 92.566,23 Mısır Yemlik

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 1 0,75 0,75 0,75 57.480,00Kg 43.110,00 MS BUĞDAY 57.480,00 Kg 43.110,00 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık 2 0,70 0,78 0,71 363.890,00Kg 258.669,00 HŞ 3 0,65 0,69 0,69

Detaylı

HUBUBAT T.C. KOZAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. KOZAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2013. Tarih: Sayı: - 31/12/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK T.C. Sayfa: - ARPA YERLİ MTS 0.54 0.65 0.609 67,790.00 KG 02,20.0 2 ARPA YERLİ TTS 0.56 0.68 0.6033 885,950.00 KG 534,465.29 6 ARPA BİRALIK ı: 636,666.39 8 ARPA YEMLİK ARPA YERLİ

Detaylı

HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ

HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ ŞUBAT 2013 AKİB GENEL SEKRETERLİĞİ HUBUBAT SEKTÖR ŞUBESİ HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ SEKTÖRÜ İHRACAT RAKAMLARI DEĞERLENDİRMESİ HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR ve MAMULLERİ SEKTÖREL İHRACAT

Detaylı

HUBUBAT T.C. KOZAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2010. Tarih: Sayı: - 31/12/2010 Satış Şekli. Sayfa: 1-12 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. KOZAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2010. Tarih: Sayı: - 31/12/2010 Satış Şekli. Sayfa: 1-12 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/200-3/2/200 T.C. Sayfa: - 2 ARPA YERLİ MTS 0.32 0.45 0.377 740,50.00 KG 279,2.30 54 ARPA YERLİ 0.30 0.53 0.3942,338,090.00 KG 527,54.68 37 ARPA YEMLİK ı: 806,752.98 9 ARPA

Detaylı

T.C. NİĞDE TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. - 30/04/2017 Şube Adı: Sayfa: 1-7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat.

T.C. NİĞDE TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. - 30/04/2017 Şube Adı: Sayfa: 1-7 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Sayfa: 1-7 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.75 0.75 0.7500 13,080.00 KG 100,560.00 15 ARPA YEMLİK ı: 100,560.00 15 ARPA ı 100,560.00 15 BUĞDAY BUĞDAY EKMEKLİK BUĞDAY MTS 0.75 1.07 0.867 22,290.00

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 137419/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan NESTLE TÜRKİYE GIDA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ BALABAN SÜT VE MAMULLERİ GIDA SANAYİ VE

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik Arpa Yemlik Arpa Yemlik 2 0,71 0,74 0,72 92.600,00Kg 66.929,20 GT 1 0,66 0,66 0,66 170.734,00Kg 112.655,18 HŞ 2 0,65 0,69 0,68 31.980,00Kg 21.611,91 MS ARPA 295.314,00 Kg

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2017. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/05/2017. Tarih: Sayı: 5 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-1 ARPA YEMLİK MTS 0.61 0.61 0.6100 329,800.00 KG 201,178.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.76 1.07 0.8736 87,17.00 KG 76,42.00 ARPA İTHAL OFİS-A 0.70 0.70 0.6997 12,843,120.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.87.00 0.8806 3,500.00 KG 99,950.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.89.00 0.956 347,550.00 KG 38,202.20 ARPA YEMLİK ı: 48,52.20 4 ARPA ı 48,52.20 4 MISIR MISIR

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik Arpa İthal 3 0,77 0,88 0,79 25.830,00Kg 20.276,70 HŞ 1 0,75 0,75 0,75 1.102.200,00Kg 823.894,50 TMOS ARPA 1.128.030,00 Kg 844.171,20 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA MTS 0.46 5.80 0.699,43,790.00 KG 978,270.08 27 ARPA TTS 0.70 0.70 0.6950 85,440.00 KG 59,380.80 3 ARPA YEMLİK ı:,037,650.88 30 ARPA ı,037,650.88 30 ÇAVDAR

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,95 0,95 0,95 10.000,00Kg 9.500,00 HŞ ARPA 10.000,00 Kg 9.500,00 Buğday Sert Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 1,20 1,20 1,20 59.340,00Kg 71.207,78 MS 1 0,95

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak 1 0,90 0,90 0,90 25.500,00Kg 22.950,00 MS BUĞDAY 25.500,00 Kg 22.950,00 Mısır Slajlık Mısır DDGS 1 0,16 0,16 0,16 120.000,00Kg 19.200,00 MS 22 0,80 0,85 0,83 3.106.720,00Kg

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 30/06/2017 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI. Sayfa: 1-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 30/06/2017 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI. Sayfa: 1-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri Sayfa: 1-8 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK TTS 0.83 1.10 0.9195 1,497,421.00 KG 1,37,897.50 24 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.83 0.8 0.8442 437,300.00 KG 39,11.00 ARPA YEMLİK ı: 1,74,058.50 30 ARPA ı 1,74,058.50

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 1,06 1,06 1,06 21.740,00Kg 23.044,40 HŞ ARPA 21.740,00 Kg 23.044,40 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık 6 0,94 0,97 0,95 325.830,00Kg 308.638,10 HŞ 1 0,90 0,90 0,90

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Yemlik Mısır Slajlık 4 0,87 1,70 1,17 264.892,91Kg 310.300,15 HŞ 1 0,25 0,25 0,25 400.000,00Kg 100.000,00 MS MISIR 664.892,91 Kg 410.300,15 HUBUBAT 410.300,15 HUBUBAT MAMÜLLERİ

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BİTKİSEL ÜRETİM BİLGİ NOTU 2. TAHMİN 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 28/10/2016 tarihinde 2016 yılı 2. Tahmin Bitkisel haber bültenini yayımladı. 2016 yılında bitkisel üretimin bir önceki yıla göre artacağı;

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 11 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 11 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 11 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,81 0,83 0,83 172.180 KG 142.609,92 GTM.S 2 BUĞDAY EKMEKLİK 0,65 0,96 0,87 3.343.903 KG 2.904.455,50 HMS 24 BUĞDAY EKMEKLİK 0,85 0,85 0,85

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 8 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 8 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 8 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,75 0,93 0,79 4.323.669 KG 3.413.442,50 HMS 16 BUĞDAY EKMEKLİK 0,80 0,80 0,80 44.620 KG 35.696,00 HTS 1 BUĞDAY EKMEKLİK 0,78 0,78 0,78 688.520

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK 2.63 1.0911 204,943,926.0 KG 223,621,943.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK 2.63 1.0911 204,943,926.0 KG 223,621,943. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.38 0.85 0.587 987,275.00 KG 579,628.90 39 ARPA YEMLİK TTS 0.52 0.75 0.6478 29,240.00 KG 42,027.90 8 ARPA YEMLİK TTS 24.75 29.70 28.8536,47.00

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BİTKİSEL ÜRETİM BİLGİ NOTU 2014 YILI Türkiye İstatistik Kurumu 25/12/2014 tarihinde 2014 yılı Bitkisel haber bültenini yayımladı. 2014 yılında bitkisel üretimin bir önceki yıla göre; Tahıllar ve diğer

Detaylı

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : 1

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : 1 BÜLTEN AYI : EYLÜL 0 BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT BUĞDAY BUĞDAY 0,0 0,0 0,0 8.0 KG 8,0 FİY.FAR. BUĞDAY 0,5 0,85 0,7 5.88.05 KG.8.95,8 HMS BUĞDAY 0,,00 0,79.95.77 KG.7.89,80 HTS BUĞDAY

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/01/017-31/01/017 T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.81 0.7379 1,04,895.00 KG 756,83.40 140 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.78 0.78 0.7761 1,5,6 KG 97,14.70 9 ARPA YEMLİK TTS 0.75

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BİTKİSEL ÜRETİM BİLGİ NOTU 2015 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 25/12/2015 tarihinde 2015 yılı Bitkisel haber bültenini yayımladı. 2015 yılında bir önceki yıla göre üretim miktarları; Tahıllar ve diğer

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 3 0,84 0,85 0,84 925.740,00Kg 782.249,30 HŞ 1 0,78 0,78 0,78 2.751.520,00Kg 2..571,05 MS 24 0,75 0,85 0,77 1.104.250,00Kg 847.616,10

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,79 0,79 0,79 96.880,00Kg 76.928,30 HŞ ARPA 96.880,00 Kg 76.928,30 Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,84 0,84 0,84 325.340,00Kg 272.731,40 HŞ 1 0,80 0,80 0,80 61.880,00Kg

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.37 0.37 0.360 2,380.00 KG 868.70 1 ARPA YEMLİK TTS 0.34 0.4 0.3727 19,340.00 KG 193,32.8 21 ARPA YEMLİK ı: 194,401. 22 ARPA ı 194,401. 22 MISIR

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 64,493.

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 64,493. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-19 ARPA YEMLİK MTS 0.41 0.41 0.4100 157,300.00 KG 64,493.00 1 ARPA MTS 0.48 580.00 0.6217 26,919,608.50 KG 16,735,569.95 237 ARPA TTS 0.52 0.77 0.6423 1,055,860.00

Detaylı

F.30 / / Rev.0 T.C. BURSA TİCARET BORSASI BÜLTEN AYI : MAYIS 2015 BÜLTEN NO : 5 SAYFA NO : 1 HUBUBAT ARPA

F.30 / / Rev.0 T.C. BURSA TİCARET BORSASI BÜLTEN AYI : MAYIS 2015 BÜLTEN NO : 5 SAYFA NO : 1 HUBUBAT ARPA BÜLTEN AYI : MAYIS 0 BÜLTEN NO : SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT ARPA ARPA(0 KĞ),0 6,6 6,8.99 ÇV. 8.668,0 HTS === MİKTAR VE BEDEL TOPLAMI ===.99 ÇV. 8.668,0 ARPA 0,7 0,9 0,8 6.96 KG 7.89, HTS 9 ===

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 71,230.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 71,230. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2010-31//2010 T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.36 0.50 0.4445 1,038,249.00 KG 461,482.51 67 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.45 0.49 0.4610 1,016,560.00 KG 468,604.18 2 ARPA YEMLİK TTS

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak 1 1,07 1,07 1,07 65.080,00Kg 69.828,40 MS BUĞDAY 65.080,00 Kg 69.828,40 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık 3 1,15 1,24 1,19 2.867.880,00Kg 3.409.325,90

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,80 0,80 0,80 12.757,00Kg 10.205,60 MS ARPA 12.757,00 Kg 10.205,60 Buğday Yemlik Buğday Kırık 1 1,00 1,00 1,00 19.700,00Kg 19.700,00 GT 1 1,20 1,20 1,20 29.140,00Kg 34.968,00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 1 0,00 0,00 0,00 0,00Kg 259,73 F.F 3 0,72 0,77 0,77 471.920,00Kg 363.190,93 MS 2 0,70 0,75 0,72 17.300,00Kg 12.525,14 MS BUĞDAY 489.220,00

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 7 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 7 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 7 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,73 0,83 0,81 8.409.801 KG 6.816.314,86 HMS 15 BUĞDAY EKMEKLİK 0,77 0,80 0,78 247.980 KG 194.379,60 HTS 3 BUĞDAY EKMEKLİK 0,81 0,81 0,81 17.100

Detaylı

İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET. Nace Faaliyet Adı

İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET. Nace Faaliyet Adı İTHALAT İHRACAT DIŞ TİCARET SIRA NO Unvan Nace Faaliyet Kodu AGM OTOMOTĠV SANAYĠ VE TĠCARET ANONĠM 1 28.29.18 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 AK ÇELĠK BORU SANAYĠ ANONĠM 24.20.09 AK-FĠL AKTĠF FĠLTRE SANAYĠ

Detaylı

T.C. NİĞDE TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. - 31/03/2017 Şube Adı: Sayfa: 1-6 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat.

T.C. NİĞDE TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. - 31/03/2017 Şube Adı: Sayfa: 1-6 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. - 1/0/2017 Sayfa: 1-6 HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.742 189,470.00 KG 19,102.50 20 ARPA YEMLİK ı: 19,102.50 20 ARPA ı 19,102.50 20 TTS 0.76 0.76 0.7578 148,260.00 KG 112,46.90 2

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BİTKİSEL ÜRETİM BİLGİ NOTU 2. TAHMİN 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 23/10/2014 tarihinde 2014 yılı 2. Tahmin Bitkisel Üretim haber bültenini yayımladı. 2014 yılında bitkisel üretimin bir önceki yıla göre;

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak 1 1,60 1,60 1,60 53.880,00Kg 86.208,00 HŞ BUĞDAY 53.880,00 Kg 86.208,00 Mısır Yemlik Mısır DDGS Mısır DDGS 1 1,20 1,20 1,20 270.500,00Kg 324.600,00 MS 5 1,36 1,37 1,37

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BİTKİSEL ÜRETİM BİLGİ NOTU 2013 YILI Türkiye İstatistik Kurumu 27/12/2013 tarihinde 2013 yılı Bitkisel Üretim İstatistikleri haber bültenini yayımladı. 2013 yılında bitkisel üretim bir önceki yıla göre

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 30/04/2015 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 30/04/2015 Şube Adı: KARAMAN TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.78 0.7103 1,037,30.00 KG 736,866.75 59 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.82 0.758 568,76.00 KG 29,315.11 28 ARPA YEMLİK ı: 1,166,181.86 87 ARPA BEYAZ

Detaylı

: Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması

: Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması TEKLİF : Denizli BüyükĢehir Belediyesi UKOME ġube Müdürlüğünün 26.09.2014 tarih ve 80 sayılı yazısına istinaden; S plaka artırım ihalesinin yapılması TEKLİF İLE İLGİLİ MEVZUAT HÜKÜMLERİ : 5216 Sayılı BüyükĢehir

Detaylı

YAPI MALZEMELERĠ SAN. VE TĠC. LTD.

YAPI MALZEMELERĠ SAN. VE TĠC. LTD. ĠNġAAT YAPI MALZEMELERĠ SAN. VE TĠC. LTD. ġtġ YENĠġEHĠR MAH. MĠLET CAD. MUSTAFA AKYOL SOK. BELDE Ġġ MERK. NO.3/128 PENDĠK - ĠSTANBUL TÜRKĠYE VD. PENDĠK 7330274330 YAPI MÜT. BELGE NO: 0034311472617438 TEL

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,55 0,73 0,68 1.092.617,00 Kg 742.357,48 MGT 14 Buğday 0,67 0,75 0,72 262.946,00 Kg 188.411,45 TGT 15 Buğday 0,50 0,74 0,68

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 2 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 2 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 2 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,77 0,83 0,80 2.869.200 KG 2.301.597,54 FAB.S 6 BUĞDAY EKMEKLİK 0,73 0,90 0,84 1.211.690 KG 1.014.058,01 HMS 13 BUĞDAY EKMEKLİK 0,78 0,78 0,78

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak 30 Gun 30,00 Buğday Yemlik 15 0,86 0,87 0,87 3.118.510,00Kg 2.700.248,50 HŞ 11 0,87 0,93 0,90 1.061.800,00Kg 952.670,15 V 1 0, 0, 0, 10.150,00Kg 7.866,25

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 9,750.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 9,750. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-22 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.70 0.6171 75,085.00 KG 293,176.85 3531 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.80 0.732 31,615.00 KG 250,190.9 7 ARPA YEMLİK ı: 53,367.79 3578 ARPA ı 53,367.79

Detaylı