VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ"

Transkript

1

2 2015 VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİLERİ* Üniversiteler Prof. Dr. Ali Aydın Göktaş Prof. Dr. Fatma Suna Balcı Prof. Dr. Habil Mete Şen Prof. Dr. Mustafa Gök Prof. Dr. Mustafa Toparlı Doç. Dr. Ali Rıza Motorcu Doç. Dr. Emel Ceyhun Sabır Doç. Dr. Korhan Levent Ertürk Y.Doç.Dr. Ahmet Teke Y.Doç.Dr. Mustafa Alp Ertem Y. Doç.Dr. Özgür Yalçınkaya Y. Doç.Dr. Şener Akpınar Dr. Ali Serdar Vanlı Dr. Celalettin Karadoğan Dr. Nejat Kutup Göktekin Durusoy Kamu Kuruluşları Ahmet Emin Kilci Emre Uzer Gülsel Sönmez Hüseyin Şen Dr. Hüsniye Fırat Kadir Efe Oruç Mahmut Osmanbaşoğlu Melike Özkaya Türkmen Metin İnce Selahattin Tosun Özel Sektör Akın Polat Ali Yağcı Alper Bayrak Çağla Nüman Gülgün Karataş Hamdi Nadir Tural Handegül Arkain Mehmet Ali Arslan Metehan Karaca Muhammet Kahrıman Mustafa Akay Müjgan Çetin Nihal Tekin Seda Ertan Selma Suloğlu Tolga Özsabuncu Volkan Vural Sivil Toplum Kuruluşları Salih Yalçın Senem Demirdamar 2015 VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ JÜRİ ÜYELERİ Prof. Dr. Cevahir UZKURT, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Adem ŞAHİN, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üni. Rektör V. Prof. Dr. Serpil EROL, Gazi Üniv. Endüstri Müh. Böl. Öğretim Üyesi Nail OLPAK, MÜSİAD Genel Başkanı Anıl YILMAZ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bak. Verimlilik Genel Müdürü * Bu liste 2015 Verimlilik Proje Ödülleri bağımsız değerlendiricileri ve Jüri üyelerini içermektedir Yılı Verimlilik Proje Ödülleri bağımsız değerlendiricileri bu tanıtım kitapçığında belirtilen süre içinde yapılacak başvurularla belirlenecektir.

3 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına yönelik verimlilikle ilgili çalışmalarımız kapsamında, her ölçekteki işletmelerimizin verimlilik artışlarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla her yıl Verimlilik Proje Ödülleri vermekteyiz. İşletmelerimizde verimli çalışmanın önem ve gereğine dikkat çekmenin yanı sıra, verimlilik bilincinin ve iyi uygulama örneklerinin yaygınlaşmasına katkıda bulunacak bu ödüller ile işletmelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmayı, verimlilik arttırıcı projeleri kamuoyuna duyurmayı ve uygulanmış projelerin sağladığı faydaları daha iyi tanıtmayı hedeflemekteyiz. Ülkemizin verimlilik artışı potansiyelinin hayata geçirilmesine katkıda bulunmak için bu alanda çalışmaları olan tüm işletmelerimizi Verimlilik Proje Ödüllerine başvurmaya ve verimlilik artırıcı projelerini bizlerle paylaşmaya davet ediyoruz. Fikri IŞIK Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı

4 AMAÇ Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacına yönelik olarak her yıl düzenlenmektedir. HEDEF KİTLE Sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro, küçük, orta büyüklükteki ve büyük ölçekli işletmeler ve kamu kurumları PROJE KONULARI Ürün veya hizmetlerin kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler İş süreçlerinin performansını artırmaya yönelik projeler Hammadde, malzeme, enerji, sermaye ve insan kaynaklarının verimliliğini artırmaya yönelik projeler İşletmenin kârlılığını artırmaya veya maliyetlerini azaltmaya yönelik projeler Çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler DEĞERLENDİRME SÜRECİ Verimlilik Proje Ödülleri Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, başvuruları alınan projeler üç aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçmektedir. Aşama 1: Tüm projeler oluşturulan değerlendirme ekipleri tarafından beş ana kritere göre başvuru formları üzerinden değerlendirilir. Aşama 2: Birinci aşamada başarılı olan proje sahibi işletmelere değerlendiriciler tarafından yerinde inceleme ziyaretleri yapılır. Aşama 3: Yerinde inceleme sonuçlarına göre başarılı bulunan projeler Ödül Jürisi tarafından nihai olarak değerlendirilir ve bu değerlendirme neticesinde ödül almaya hak kazanan projeler belirlenir.

5 DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

6 BAŞVURU SÜRECİ Başvuru Kategorileri Mikro İşletmeler Küçük İşletmeler Orta Büyüklükteki İşletmeler Büyük İşletmeler Kamu Kurumları Başvuru Koşulları Başvurular proje yürütücüsü işletmeler tarafından yapılır. Projenin tamamlandığı tarih ile son başvuru tarihi arasındaki süre bir yılı geçemez. Daha önce herhangi bir kuruluştan ödül alan projeler için başvuru yapılamaz. Bir işletme bir yıl içinde en fazla üç proje ile başvurabilir. Başvurular, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının internet sitesinde yayınlanan İşletme Başvuru Formu doldurularak elektronik ortamda gönderilmesi suretiyle yapılır. Başvuru sırasında herhangi bir ücret alınmaz. Ödül Sürecinde Gönüllü Bağımsız Değerlendirici Olmak İçin; Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanları, Özel sektör çalışanları, Akademisyenler, Sivil toplum örgütü temsilcileri başvuruda bulunabilirler VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ UYGULAMA TAKVİMİ Son Başvuru (İşletme ve Bağımsız Değerlendirici Başvuruları) Değerlendirici Bilgilendirme Toplantısı Ön Değerlendirme Çalışmaları Yerinde İnceleme Çalışmaları Ödül Jürisi Toplantısı 9 Kasım Ocak Ocak Ocak - 19 Şubat Şubat - 25 Mart Nisan 2016 Ödül Töreni 25 Nisan 2016 Başvurularınız ve Ayrıntılı Bilgi İçin: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verimlilikodulleri@sanayi.gov.tr

7 2015 Verimlilik Proje Ödüllerinden Kısa Bilgiler 193 Proje Başvurusu Alındı Başvuruların İşletme Ölçeğine Göre Dağılımı Büyük İşletme 131 Orta Büyüklükteki İşletme 22 Küçük İşletme 16 Mikro İşletme 6 Kamu Bağımsız Değerlendiriciden Oluşan 18 Değerlendirme Komitesi Kuruldu Ürün Geliştirme, Sürdürülebilir Üretim ve Süreç İyileştirme olmak üzere üç ayrı kategoride 12 büyük ölçekli işletme, 4 orta büyüklükteki işletme, 4 küçük işletme, 1 mikro işletme ve 4 kamu kurumu olmak üzere toplam 25 kurum ve kuruluş ödül almıştır Verimlilik Haftası etkinlikleri kapsamında 27 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Davut Kavranoğlu tarafından ödül almaya hak kazanan proje sahibi kurum ve kuruluşlara ödülleri takdim edilmiştir.

8 BÜYÜK İŞLETME / Sürdürülebilir Üretim BÜYÜK İŞLETME Sürdürülebilir Üretim Birincilik ödülünü, Mineralize Klinker Üretimi Projesi ile ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI TÜRK A.Ş. almaya hak kazanmıştır. ikincilik ödülünü, Çelikhane Gazı Üretim Ve Kullanımının Artırılması Projesi ile ERDEMİR - EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. kazanmıştır. Üçüncülük ödülünü ise Kumaş Boya İşletmeleri Makine Parkurlarında Su Geri Kazanımı Projesi ile KİPAŞ MENSUCAT İŞLETMELERİ A.Ş. almaya hak kazanmıştır. Teşvik Ödülünü ise Kış Aylarında Dış Hava Ortam Sıcaklığından Yararlanılarak Proses Soğutması Yapılması Projesi ile TÜRK DEMİRDÖKÜM FABRİKALARI A.Ş. almıştır. Ödülü Çİmentaş Teknik Operasyonlar Direktörü UĞUR AYDIN aldı. Ödülü Erdemir İşletmeler Genel Müdürü Yrd. ESAT GÜNDAY aldı. Ödülü Kipaş Genel Müdürü ALİ ÖKSÜZ aldı. Ödülü Türk Demir Döküm Fab. Tek. Hiz. ve Tesis Müdürü MUSTAFA KUYUCU aldı.

9 BÜYÜK İŞLETME / Ürün Geliştirme BÜYÜK İŞLETME Ürün Geliştirme Birincilik ödülünü, Dikiş Prosesinde Makine İşletim Maliyeti Azaltma Ve Hurdaların Düşürülmesi Projesi ile AUTOLİV CANKOR OTO. EMN. SİS. SAN. VE TİC. A.Ş. almaya hak kazanmıştır. İkincilik ödülünü, Kurşun Asit Akülerde Negatif Izgara Alaşım Optimizasyonu Projesi ile İNCİ AKÜ SAN. VE TİC. A.Ş. almıştır. Üçüncülük ödülünü, Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Geliştirilmesi Projesi ile KALESERAMİK ÇANAKKALE KALEBODUR SERAMİK SAN. A.Ş. almaya hak kazanmıştır. Teşvik Ödülünü ise Tusaş Sanal Fabrika Yönetim Sistemi Projesi ile TUSAŞ-TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş. almıştır. Ödülü Autoliv Emniyet Kemeri Fabrikası Genel Müdürü BARIŞ MURAT KARAADAK aldı. Ödülü İnci Akü Proje ve Test Müdürü Dr. SİNAN YILMAZ ve Ar-Ge Uzmanı ALPER TURHAN aldı. Ödülü Kaleseramik Ar-Ge Merkezi Müdürü KAĞAN KAYACI aldı. Ödülü Tusaş Genel Müdürü MUHARREM DÖRTKAŞLI aldı.

10 BÜYÜK İŞLETME / Süreç İyileştirme BÜYÜK İŞLETME Süreç İyileştirme Birincilik ödülünü, Kanban Sistemi ile Üretim İşleyişinin Sağlanması Projesi ile ÇİLEK MOBİLYA A.Ş. almıştır. İkincilik ödülünü Kontinü Haddehane İşletme Etkinliğinin Artırılması Projesi ile KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. almaya hak kazanmıştır. Üçüncülük ödülünü, Z Kalite Galvanizli Sac Üretimi Teknik Veriminin Arttırılması Projesi ile BORÇELİK ÇELİK SANAYİİ TİCARET A.Ş. almıştır. Teşvik Ödülünü ise Mikrodalga Kurutma Sisteminin SSG Üretiminde Kullanılması Projesi ile ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SAN. TİC. A.Ş. almaya hak kazanmıştır. Ödülü Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi TALHA ÇELİK aldı. Ödülü Kardemir Genel Müdürü UĞUR YILMAZ aldı. Ödülü Borçelik Vardiya Amiri Şefi AYHAN ŞAHİN aldı. Ödülü Eczacıbaşı Teknik Müdürü NİMET ÖZEN aldı.

11 ORTA BÜYÜKLÜKTEKİ İŞLETME KATEGORİSİ ORTA BÜYÜKLÜKTEKİ İŞLETME Birincilik ödülünü, Kromsuz Deri Üretimi Projesi ile SEVİMLİ DERİ almaya hak kazanıştır. İkincilik ödülünü, Pet Şişe Şişirme Makinalarında Enerji Verimliliğinin Arttırılması Projesi ile MAHMUDİYE KAYNAK SUYU LTD. ŞTİ. almıştır. Üçüncülük ödülünü Basınç Düşürücü Üretim Verimliliğinin Artırılarak Üretim Maliyetlerinin Düşürülmesi Projesi ile YILDIZ GAZ ARMATÜRLERİ A.Ş. almıştır. Teşvik Ödülünü ise Enjeksiyon Bölümü Endirekt Kadro Organizasyon Değişikliği Projesi ile FARPLAS OTO YEDEK PARÇALARI İMALAT, İTHALAT VE İHRACAT A.Ş. almaya hak kazanmıştır. Ödülü Sevimli Deri adına yönetici asistanı EBRU ELİF YILDIRIM aldı. Ödülü Mahmudiye Kaynak Suyu Üretim Mühendisi MURAT ARSLAN aldı. Ödülü Yıldız Gaz Armatürleri Genel Müdür ALİ TOLGA KAYAOĞLU aldı. Ödülü Farplas Genel Müdürü ALİ RIZA AKTAY ve Üretim Müdürü AYKUT BAŞOL aldı.

12 KÜÇÜK İŞLETME KATEGORİSİ KÜÇÜK İŞLETME Birincilik ödülünü, STERICOOL Model Düşük Isı Plazma Sterilizasyon Cihazlarının Uluslararası Rekabetinin Sağlanması İçin Sterilizasyon Verimliliğinin Arttırılması Projesi ile GOA TEKNOLOJİ DANIŞMANLIK A.Ş. almıştır. İkincilik ödülünü, Yeni Nesil İzolasyonlu Duvar Sistemleri Projesi ile GREENBLOK YEŞİL EKOBLOK LTD. ŞTİ. almıştır. Üçüncülük ödülünü, %90 Yerli Katkı İle İnce Film Kaplama Sistemi Üretimi Projesi ile VAKSİS AR-GE VE MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. almıştır. Teşvik Ödülünü ise Multi Fonksiyonlu, Tek Gövdeli Baskı Laminasyon Makinesi Geliştirilmesi Projesi ile NET PAK AMBALAJ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. almıştır. Ödülü GOA Teknoloji Danışmanlık A.Ş. Ana Hissedarı Dr. YAVUZ AHISKA aldı. Ödülü Greenblok Müdürü DENİZ ERBAŞI aldı. Ödülü Vaksis Kalite Temsilcisi SEHER ÇELİK aldı. Ödülü Netpak Ambalaj Genel Müdürü ALİ AVCI aldı.

13 MİKRO İŞLETME KATEGORİSİ MİKRO İŞLETME Bu kategoride ödül almaya hak kazanan tek işletme, Su Altı Gözlem Aracı (Saga) Projesi ile DESİSTEK ROBOTİK LTD. ŞTİ. olmuştur. Ödülü Desistek Ar-Ge Müdürü EMRE EGE aldı.

14 KAMU KATEGORİSİ KAMU KATEGORİSİ Birincilik ödülünü, Otomatik Sayaç Okuma Sistemi (Osos) ile İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi almıştır. İkincilik ödülünü, Tarımsal İzleme Ve Bilgi Sistemi (Tarbil) Projesi ile İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - TARIM VE ÇEVRE BİLİŞİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ almıştır. Üçüncülük ödülünü, Tr82 Bölgesi Yatırım Ortamı Tanıtım Platformu Invest İn Tr82 Projesi ile KUZEY ANADOLU KALKINMA AJANSI (KUZKA) almaya hak kazanmıştır. Teşvik Ödülünü ise İBB Kütüphane ve Müzeler Müdürlüğü nde Bulunan Osmanlı Dönemi Nadir Eserlerin Kataloglanması, Dijital Ortama Aktarılması ve Elektronik Ortamda Kullanıma Sunulması Projesi ile İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜTÜPHANE VE MÜZELER MÜDÜRLÜĞÜ almaya hak kazanmıştır. Ödülü GOA Teknoloji Danışmanlık A.Ş. Ana Hissedarı Dr. YAVUZ AHISKA aldı. Ödülü Greenblok Müdürü DENİZ ERBAŞI aldı. Ödülü Vaksis Kalite Temsilcisi SEHER ÇELİK aldı. Ödülü Netpak Ambalaj Genel Müdürü ALİ AVCI aldı.

15

16 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Gelibolu Sk. No: 5 Kavaklıdere/Ankara Tel:

Tarih : Sayı : AOSB Sayın Sanayicimiz,

Tarih : Sayı : AOSB Sayın Sanayicimiz, Tarih :07.11.2017 Sayı : AOSB-56075 Sayın Sanayicimiz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü nün 25.10.2017 tarih 38708 sayılı yazısında, Ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına

Detaylı

T.C. BALIKESİR V ALİLİGİ İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü

T.C. BALIKESİR V ALİLİGİ İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü T.C. BALIKESİR V ALİLİGİ İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Sayı 47081487-821.05- E.2259 30/10/2017 Konu Yarışma Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014 Türkiye Cumhuriyeti Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014 Sürdürülebilir Bir Üretim Altyapısı Çevreye Duyarlı VGM Güvenli Verimli BSTB İleri Teknoloji Yüksek Katma Değer 2 20 nün Kuruluşu 17 Ağustos

Detaylı

VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Verimlilik Genel Müdürlüğü

VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Verimlilik Genel Müdürlüğü 2014 ( ) BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİLERİ * Prof. Dr. Murat Caner TESTİK, Hacettepe Üniv. End. Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sait AŞGIN, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, Namık Kemal

Detaylı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2016 Mali Destek Programları. Antalya

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2016 Mali Destek Programları. Antalya Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2016 Mali Destek Programları Antalya 24.02.2016 Geçmiş Destek Programları 2015 2014 2012 2011 17 Milyon 20 Milyon 20 Milyon 20 Milyon 40 proje 53 proje 63 proje 66 proje 2010

Detaylı

XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI. Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi

XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI. Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi XII Teknoloji Ödülleri Tanıtım Filmi Teknoloji Ödülleri Programının Amacı; Ülkemizde yenilikçi ürün, üretim süreci,

Detaylı

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ

KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KAMU-ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) FAALİYETLERİ Doç. Dr. Mustafa Türkmen ERÜ Mühendislik Fak. 20 Mayıs 2016 KAYSO Sunum Planı KÜSİ Çalışma Grubu KÜSİ İl Planlama

Detaylı

15 Ekim 2012. Ankara

15 Ekim 2012. Ankara 15 Ekim 2012 Ankara Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı Bilanço (Milyon

Detaylı

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI YENİLENEBİLİR ENERJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJE YARIŞMASI (SENVER - 15)

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI YENİLENEBİLİR ENERJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJE YARIŞMASI (SENVER - 15) T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI YENİLENEBİLİR ENERJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJE YARIŞMASI (SENVER - 15) 1. GİRİŞ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, ulusal enerji politikalarımız

Detaylı

Türkiye Mükemmellik Ödülleri

Türkiye Mükemmellik Ödülleri Türkiye Mükemmellik Ödülleri EFQM Tanıma Programı nın Önemli Bir Aşamasıdır EFQM 2012 2 EFQM Tanıma Programı Tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan ya da aşan üstün bir performans gerçekleştiren ve

Detaylı

Staj Bitiş Tarihi. Staj Süresi ( İş Günü)

Staj Bitiş Tarihi. Staj Süresi ( İş Günü) S.NO Adı Soyadı Staj Türü Öğrenci Numarası Staja Başlama Tarihi Staj Bitiş Tarihi Staj Süresi ( İş Günü) Stajın Yapıldığı Firma Adı ONAY DURUMU TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI 1 YASİN KAYMAZ ÜRETİM 4103130319

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

TR 61 DÜZEY 2 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (ANTALYA-ISPARTA-BURDUR)

TR 61 DÜZEY 2 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (ANTALYA-ISPARTA-BURDUR) TR 61 DÜZEY 2 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (ANTALYA-ISPARTA-BURDUR) ANTALYA DA TARIM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI GIDA ALT SEKTÖRÜ ÇALIŞMA GRUBU RAPORU 6 Eylül 2010, Antalya 1 ANTALYA

Detaylı

ETTOM e-bülten SAYI 2

ETTOM e-bülten SAYI 2 ETTOM e-bülten SAYI 2 TÜBİTAK 1003 ÖNCELİKLİ ALANLAR AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 2014 YILI ÇAĞRISI 1003 PROGRAMI ve ÖZELLİKLERİ Programın amacı; belirlenecek öncelikli alanlarda Sonuç odaklı, İzlenebilir

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) 1. GİRİŞ Dünyanın suyla ilgili en büyük etkinliği olan Dünya Su Forumu, Dünya Su Konseyi ve ev sahibi ülkenin ortak

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN HEDEFLERİ 3. YARIŞMANIN KONUSU 4. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI ve ESASLARI 5.

Detaylı

08 Kasım 2012. Ankara

08 Kasım 2012. Ankara 08 Kasım 2012 Ankara KOBİ ler ve KOSGEB Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço veya net satış hasılatı 25 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

T. C. B İ L İ M, S A N A Y İ V E T E K N O L O J İ B A K A N L I Ğ I

T. C. B İ L İ M, S A N A Y İ V E T E K N O L O J İ B A K A N L I Ğ I K A L K I N M A D A V E R İ M L İ L İ K 2015 Verimlilik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Ülke Genelinde Kutlandı s. 4 Verimlilik Proje Ödülleri, Sahiplerini Buldu s. 7 Verimlilik Temalı Fikir ve Kısa Film

Detaylı

PROGRAM KİTAPÇIĞI 1-2 Kasım 2013 Atatürk Kültür Merkezi, Yunusemre Kampüsü

PROGRAM KİTAPÇIĞI 1-2 Kasım 2013 Atatürk Kültür Merkezi, Yunusemre Kampüsü 1. PROGRAM KİTAPÇIĞI 1-2 Kasım 2013 Atatürk Kültür Merkezi, Yunusemre Kampüsü 08:30 Kayıt 10:10 Açılış Töreni İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu Anadolu Üniversitesi Tanıtım Sunusu Açılış Konuşmaları Prof.

Detaylı

IV. Altın Baret Ödülleri

IV. Altın Baret Ödülleri IV. Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 015 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2011/015 01: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

TÜBİTAK TÜBİTAK GİRİŞİMCİLİK PROGRAMLARI

TÜBİTAK TÜBİTAK GİRİŞİMCİLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK PROGRAMLARI - BİDEB 2238 Üniversite Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması Programın Amacı: Girişimcilik Farkındalığını Artırmak Üniversite düzeyinde öğrenciler arasındaki girişimcilik farkındalığını

Detaylı

Dikiş Prosesinde Makine İşletim Maliyeti Azaltma Ve Hurdaların Düşürülmesi. Hayat Kurtarır. 27.04.2015 Cengizhan ÇIRAK TRS IE&Bakım Lideri

Dikiş Prosesinde Makine İşletim Maliyeti Azaltma Ve Hurdaların Düşürülmesi. Hayat Kurtarır. 27.04.2015 Cengizhan ÇIRAK TRS IE&Bakım Lideri Dikiş Prosesinde Makine İşletim Maliyeti Azaltma Ve Hurdaların Düşürülmesi 27.04.2015 Cengizhan ÇIRAK TRS IE&Bakım Lideri Hayat Kurtarır Autoliv Türkiye Özet Ürün Grupları: Emniyet kemeri(trs), hava yastığı(tra),

Detaylı

TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2018

TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2018 TAİDER Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Ön Başvuru Formu 2018 Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü Başvuru Formu Sayfa 1/7 Lütfen Ön Başvuru Formunu doldurduktan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) TR72 (KAYSERİ SİVAS YOZGAT) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN İLAN

T.C. ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) TR72 (KAYSERİ SİVAS YOZGAT) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN İLAN T.C. ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) TR72 (KAYSERİ SİVAS YOZGAT) DÜZEY 2 BÖLGESİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN İLAN Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2016 yılı teklif çağrısı kapsamında

Detaylı

MEZUNİYET PUANI YAZILI SINAV PUANI %30

MEZUNİYET PUANI YAZILI SINAV PUANI %30 30.12.2016 TARİHLİ İLANIMIZIN SONUÇLARI : Bilgisayar Mühendisliği DİL NOTU GİRİŞ I NOTU 1 Seda KUL 78,17134 62,50 89,030 65,000 23,451 6,250 26,709 19,500 75,9104 ASİL 2 Abdurrahman GÜN 78,51463 65,00

Detaylı

3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: Sunum Yapacak Olan Kurum ve Kuruluşlar:

3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: Sunum Yapacak Olan Kurum ve Kuruluşlar: 3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: ( Firmalar alfabetik olarak dizilmişlerdir...) önemli tarihler e dikkat etmenizi rica ederiz... Sunum

Detaylı

Gönülden Ödüller 2015

Gönülden Ödüller 2015 Gönülden Ödüller 2015 Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri Gönülden Ödüller 2015 Yönetmeliği Bu yönetmelik, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği nin (ÖSGD) Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri; GÖNÜLDEN ÖDÜLLER 2015

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

0212 252 29 00 / 151 &152 ebuyukbay@iso.org.tr (ÖDÜL Konu başlığı ile)

0212 252 29 00 / 151 &152 ebuyukbay@iso.org.tr (ÖDÜL Konu başlığı ile) ÖDÜL BAŞVURUSU İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN VE BAŞVURU DOSYASININ HAZIRLANMASI SIRASINDA İSO ÇEVRE ŞUBESİ'NDEN YOL GÖSTERİLMEK ÜZERE DESTEK ALINABİLİR. 0212 252 29 00 / 151 &152 ebuyukbay@iso.org.tr

Detaylı

11. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI. 09-10-11 MAYIS 2013, USİMP KONGRESİ ve GENEL KURULU, Serkan BÜRKEN, TTGV Uzmanı

11. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI. 09-10-11 MAYIS 2013, USİMP KONGRESİ ve GENEL KURULU, Serkan BÜRKEN, TTGV Uzmanı 11. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI 09-10-11 MAYIS 2013, USİMP KONGRESİ ve GENEL KURULU, Serkan BÜRKEN, TTGV Uzmanı Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE FİKİR FESTİVALİ YÖNERGESİ İL: İSTANBUL İLÇE: ÜSKÜDAR YARIŞMA ADI: Üsküdar Üniversitesi Bilim ve Fikir Festivali BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ: Bilim Kurullarınca karar verilir. YERİ:

Detaylı

2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI 2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI HAKKINDA Yarışmanın Tanımı Artella Ahşap Kapı Sistemleri sponsorluğunda düzenlenen "KAPI TASARLIYORUM" markalı Kapı Tasarım Yarışması dır. Yarışma, modern ve klasik olmak

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM)

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) YERLEŞTİ Mİ SPOR LİSESİ MEZUNU MU? ÖYSP-SP YP Yerleşme Durumu AÇIKLAMA 1 SULTAN DEMİRAYAK 215,146 323,700

Detaylı

KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI

KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI 11-13 Ekim 2018 Ankara Lojistik Üssü, Kahraman Kazan, Ankara 1. Gün 11 Ekim Perşembe Konferans Sponsoru KONFERANS ve AÇILIŞ PROGRAMI 09:00-10:00 Kayıt, Kahve İkramı ve Salona Giriş 10:00 11:00 AÇILIŞ KONUŞMALARI

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

2017 Yılı GençKal Proje Raporu

2017 Yılı GençKal Proje Raporu 2017 Yılı GençKal Proje Raporu GençKal (GençKalderliler), KalDer'in 2016 yılında gençlere ve geleceklerine yatırım yapmak amacıyla, mükemmellik kültürünü benimsemiş, değişim ve gelişime açık, disiplin

Detaylı

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Dünyamız son yirmi yılda hızlı bir şekilde değişti. Hem ekonomik,

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 09.11.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 31 KARAR NO: 2015 / 970 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ

www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ www.geka.org.tr BÖLGESEL YENİLİK ve KALKINMA AJANSI DESTEKLERİ Öncelikler ve İhtisaslaşma Organizasyon ve Eşgüdüm Yaşam Kalitesinin Artırılması Sürdürülebilir Kalkınma Bilgi Toplumuna Dönüşüm Rekabet Gücünün

Detaylı

Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Ödülü

Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Ödülü Kuzey Yıldızı Sürdürülebilirlik Ödülü TAİDER KUZEY YILDIZI ÖDÜL SÜRECİNİN AMACI Aile Şirketlerinin sürdürülebilir iş modelleri geliştirmelerinde katkı sağlamak, iyi örnekleri paylaşarak öğrenmeyi hızlandırmak,

Detaylı

KURUL/ KONSEY/ KOMİTE ÜYE LİSTESİ

KURUL/ KONSEY/ KOMİTE ÜYE LİSTESİ KURUL/ KONSEY/ KOMİTE ÜYE LİSTESİ Semih DİNÇ Genel Müdür Üye. İCRA (ÜST YÖNETİM) KURULU Abdullah Erdal İBAĞLU Medikal Direktör Erol TURAN İşletme Direktörü Özlem ŞAN İnsan Kaynakları Müdürü Üye Semih DİNÇ

Detaylı

YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI. 11 Mayıs 2012

YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI. 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI 11 Mayıs 2012 1 Sunum Planı 16/01/2012 tarihli Bakanlar Kurulu Prensip Kararı çerçevesinde YOİKK yapısı TOBB YOİKK Çalışma Grupları

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ İNCELEME PROGRAMI KASIM

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ İNCELEME PROGRAMI KASIM FENEDEBİYAT FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ İNCELEME PROGRAMI KASIM 2018 Tez inceleme işlemleri her hafta Cuma günü saat 13.0015.00 arasında enstitü toplantı salonunda yapılacaktır. Nihal ERMİŞ (Kimya Anabilim

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Evrak Tarih ve Sayısı : E Yazının Ekidir YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME, TASARIM VE YENİLİK PROJELERİ İLE FAALİYETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

TEKSTİL KİMYASALLARI ve UYGULAMALARINDAKİ SON GELİŞMELER KONGRESİ PROGRAMI ŞUBAT 2018

TEKSTİL KİMYASALLARI ve UYGULAMALARINDAKİ SON GELİŞMELER KONGRESİ PROGRAMI ŞUBAT 2018 TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GÜNEY BÖLGE ŞUBESİ TEKSTİL KİMYASALLARI ve UYGULAMALARINDAKİ SON GELİŞMELER KONGRESİ PROGRAMI 02-03 ŞUBAT 2018 GAZIANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇETİN EMEÇ TOPLANTI SALONU

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI

ATILIM ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI SIRA PROJE BAŞLIĞI BÖLÜM KONUŞMACI/KATILIMCI Açılış Açılış Konuşması 10:30 Prof. Dr. Hasan Akay I. OTURUM - Kredili Ders/Çağrılı Projeler ( 10:45 12:25) Türkçe Ve İngilizce Deyimlerde Renklerin Kavram

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

VE BİLGİ DENEYİMİ TÜRKİYE DE SANAYİLEŞME SORUNLARI VE KOBİ LERE YÖNELİK ÇÖZÜMLER. Hüseyin TÜYSÜZ KOSGEB Başkan Yardımcısı.

VE BİLGİ DENEYİMİ TÜRKİYE DE SANAYİLEŞME SORUNLARI VE KOBİ LERE YÖNELİK ÇÖZÜMLER. Hüseyin TÜYSÜZ KOSGEB Başkan Yardımcısı. X. KOBİ İ ZİRVESİİ İ REKABET GÜCÜ İÇİN ULUSLARARASILAŞMA VE BİLGİ DENEYİMİ TÜRKİYE DE SANAYİLEŞME SORUNLARI VE KOBİ LERE YÖNELİK ÇÖZÜMLER Hüseyin TÜYSÜZ KOSGEB Başkan Yardımcısı 13 Şubat 2014 KOSGEB KOSGEB,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI VE KOMİTE LİSTESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÖLÜM KALİTE SORUMLULARI VE KOMİTE LİSTESİ /8. KALİTE YÖNETİM DİREKTÖRÜ Doç. Dr. Murat YENİSEY Başhekim 2. KALİTEDEN SORUMLU İDARECİ Prof. Dr. Selim ARICI Dekan 3. KALİTE YÖNETİM BİRİMİ ÇALIŞANLARI Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Murat YENİSEY

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2014/003 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Doktora Yeterlilik Sınav tarihleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler neticesinde; A.K.Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

Sıra No Adı Soyadı Program Adı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 1 HALİL AKALIN Veteriner Fakültesi

Sıra No Adı Soyadı Program Adı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) 1 HALİL AKALIN Veteriner Fakültesi Sıra No Adı Soyadı Program Adı 1 HALİL AKALIN 2 AYKUT ÖKSÜZ 4 RIZA ARSLAN ÇOLAKOĞLU 5 AYBERK AKTAŞ 6 AHMET ÇETİN 7 NURETTİN ÇETİN 8 SERENAY GASER 9 AHMET SEÇKİN YAVUZBAŞ 10 MERVE ÜNVER 11 İLKNUR AYDIN

Detaylı

KOSGEB DESTEK MODELLERİ. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

KOSGEB DESTEK MODELLERİ. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı DESTEK MODELLERİ Hamza Alper DOĞRU KOSGEB Burdur Müdürü «KOSGEB Destekleri» Burdur TSO 10 Mart 2016 BURDUR KOSGEB Kimdir?

Detaylı

Yüzey Suları Çalışma Grubu

Yüzey Suları Çalışma Grubu Yüzey Suları Çalışma TÜRKİYE ULUSAL HİDROLOJİ KOMİSYONU TUHK BAŞKANI: Dr. BÜLENT SELEK ÜNİVERSİTELER TEMSİLCİSİ: Prof. Dr. HAFZULLAH AKSOY Çalışma Grupları Üye Adı-Soyadı Görevi Çalıştığı Kurum Prof. Dr.

Detaylı

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI. 31 Ağustos 4 Eylül 2015. www.girisimcilikkampi.

İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI. 31 Ağustos 4 Eylül 2015. www.girisimcilikkampi. İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos 4 Eylül 2015 İNOVASYONDA KADIN Girişimcilik ekosisteminde önemli bir adım olacak İnovasyonda Kadın

Detaylı

2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK 3.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması. İstanbulun Simgeleri. Sonuç Bildirgesi

2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK 3.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması. İstanbulun Simgeleri. Sonuç Bildirgesi 2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK 3.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması İstanbul un Simgeleri Sonuç Bildirgesi GENEL BİLGİLER Düzenleyen Kurum: İBB, MSGSÜ, İFSAK Yarışmanın Adı: 2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK

Detaylı

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar.

''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. ''2012 İhracatın Yıldızları Ödülleri'' sahiplerini buldu. Fe-Ni Madencilik Yöneticileri Ödül Törenine katıldılar. (14-15 Mart 2013) Altı Birliği bünyesinde barındıran ve toplam 21.436 üyeye sahip, İstanbul

Detaylı

UÇAK MÜHENDİSİ TANIM A- GÖREVLER

UÇAK MÜHENDİSİ TANIM A- GÖREVLER TANIM Uçak mühendisi, uçakların tasarlanması ve yapım projelerinin hazırlanması, üretilmesi, geliştirilmesi, bakım-onarımı ve işletilmesi konularında çalışan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER PROJE DANIŞMANI BELİRLENEN ÖĞRENCİLER SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Güncellenme Tarihi:30.11.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU SAYISI

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GÜZ DÖNEMİ TİT 101 VE TİT 102 DERSLERİ FİNAL SINAV TAKVİMİ (OVACIK YERLEŞKESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GÜZ DÖNEMİ TİT 101 VE TİT 102 DERSLERİ FİNAL SINAV TAKVİMİ (OVACIK YERLEŞKESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ) YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ TİT 101 VE TİT 102 DERSLERİ FİNAL SINAV TAKVİMİ (OVACIK YERLEŞKESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ) Derslik No Kapasite Ders Bölüm Dersi Veren Öğretim Üyesi Sınavda

Detaylı

İZKA-TTGV İzmir de Eko-verimlilik Uygulamaları

İZKA-TTGV İzmir de Eko-verimlilik Uygulamaları İZKA-TTGV İzmir de Eko-verimlilik Uygulamaları Hülya ULUSOY SUNGUR İzmir Kalkınma Ajansı 16.12.2015 İzmir İçerik İzmir Kalkınma Ajansı İzmir Kalkınma Ajansı, EBSO ve TTGV işbirliğinde yürütülen İZMİR DE

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Sanayi İhtisas Komisyonu Çalışmaları. 30.05.2013 Merinos AKKM

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Sanayi İhtisas Komisyonu Çalışmaları. 30.05.2013 Merinos AKKM 214-223 BÖLGE PLANI SÜRECİ Sanayi İhtisas Komisyonu Çalışmaları 3.5.213 Merinos AKKM Küreselleşme Küresel ekonominin bütünleşmesi Eşitsiz büyüme Ekonomik krizler Kaynak kısıtları ve yeni kriz alanları

Detaylı

A1/20 MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE LAB MAINCOURSE. Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. 3.Ders. 4.Ders. 5.Ders. 2.Ders. 6.

A1/20 MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE MAINCOURSE LAB MAINCOURSE. Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. 3.Ders. 4.Ders. 5.Ders. 2.Ders. 6. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ / Yabancı Diller Yüksekokulu DERSLİK 107 A1/20 ÜMMET AYDAN ÜMMET AYDAN TUBA AYDAN TUBA AYDAN 114 FIRAT LULACI / TUĞBA AKBAŞ ÜLKÜ ÖZDEMİR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ / Yabancı Diller Yüksekokulu

Detaylı

21. YÜZYILDA PAMUK ÇALIŞTAYI ve AR-GE PROJE PAZARI

21. YÜZYILDA PAMUK ÇALIŞTAYI ve AR-GE PROJE PAZARI ve AR-GE PROJE PAZARI PROGRAMI SÜTÇÜ İMAM ÇALIŞTAY PROGRAMI 23.03.2016 Çarşamba 08:30-09:20 Kayıt 09:20 AÇILIŞ KONUŞMALARI 09:20-09:30 Takdim 09:30-09:40 Prof. Dr. Lale EFE, Pamuk Eksperliği Anabilim Dalı,

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE

2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE 2011 YILI İHRACAT VE YENİLİKÇİLİK MALİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE BİLGİLERİ ASİL LİSTE Sıra Proje Kodu Başvuru Sahibi Proje Adı 1 TR22.11.İY01.0046 ASTOSAN SÜT VE GIDA MAMÜLLERİ

Detaylı

İstanbul Havacılık Sektörü Yenilikçi İşbirliği Platformu

İstanbul Havacılık Sektörü Yenilikçi İşbirliği Platformu İstanbul Havacılık Sektörü Yenilikçi İşbirliği Platformu Destek ve Teşvik Programları Ürün ve Üretim Geliştirme Destekleri Ticarileştirme ve Pazarlama Destekleri Araştırma-Geliştirme Destekleri Destek

Detaylı

BÜYÜK ÖLÇEKLİ FİRMA ÜRÜN KATEGORİSİ

BÜYÜK ÖLÇEKLİ FİRMA ÜRÜN KATEGORİSİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ FİRMA ÜRÜN KATEGORİSİ ASELSAN ELEKTRONİK SAN. A.Ş. - Ankara Avcı Kaska Entegre Kumanda Sistemi ASELSAN ELEKTRONİK SAN. A.Ş. -Ankara Serhat Havan Tespit Radarı DURMAZLAR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI

ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI ANKARA KALKINMA AJANSI 2012 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI Ankara Kalkınma Ajansı, 2012 yılı teklif çağrısı kapsamında, mali destek programı ile dört ayrı başlıkta toplam 27.000.000 TL tutarında destek sağlayacaktır.

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

sendika haberleri İSG HABERLERİ İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

sendika haberleri İSG HABERLERİ İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi Sendikamıza Üye Çimento Fabrikalarının iş sağlığı ve güvenliği açısından 2010 yılı performans değerlendirme toplantısı 21 Aralık 2010 tarihinde

Detaylı

TÜBİTAK 1000 Mersin Üniversitesi Araştırma Proje Potansiyelinin Geliştirilmesi ve Sürdürülebilirliği. 11 Aralık 2014

TÜBİTAK 1000 Mersin Üniversitesi Araştırma Proje Potansiyelinin Geliştirilmesi ve Sürdürülebilirliği. 11 Aralık 2014 TÜBİTAK 1000 Mersin Üniversitesi Araştırma Proje Potansiyelinin Geliştirilmesi ve Sürdürülebilirliği 11 Aralık 2014 TÜBİTAK 1000 Üniversitelerin ARDEB (Araştırma Destek Programları Başkanlığı) Tarafından

Detaylı

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONU KOCAELİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ HAZIRLAYANLAR Metinler Uz. Dr. Rabia TERZİ Metin Editör Leyla ERALP Resimler Tasarım

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TEMMUZ / AĞUSTOS SAYI 9

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TEMMUZ / AĞUSTOS SAYI 9 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ TEMMUZ / AĞUSTOS SAYI 9 1 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Teknoloji Transfer Ofisi Genç Pupa e-bülten 14 TEMMUZ 2016 19 TEMMUZ 2016 Uğur Metal Ldt. Şti. ye Teknoloji

Detaylı

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB GENEL BİLGİ KOBİ ler ve KOSGEB 1 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

APOLLON SALONU 10 OCAK 2013

APOLLON SALONU 10 OCAK 2013 APOLLON SALONU 10 OCAK 2013 Açılış Konuşmaları Yusuf YAZAR - Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mehmet SOĞANCI - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Başkanı Dr. Hasan PALAZ - Türkiye Bilimsel ve Teknolojik

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (22.11.2018-27.12.2018) AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY ÜYE İSTATİSTİKİ 22.11.2018-27.12.2018 tarihleri arasında Odamıza; 54 yeni üye kaydedilmiş, 89 üyenin

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ

KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ KOCAELİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ DAL YERLEŞTİRME LİSTESİ ALANI:ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ Endüstriyel Bakım Onarım 18 12 Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü 18 17 Durumu 1.TERCİH

Detaylı

15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması

15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması 15 Temmuz Fotoğraf ve Video Yarışması Fotoğraf Kategorisi Sonuç Bildirgesi GENEL BİLGİLER Düzenleyen Kurum: 15 Temmuz Derneği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yarışmanın Adı: 2017-018 - 15 Temmuz Derneği,

Detaylı

Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Mucit Fikirler 2017 Geleceğin Makinaları Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Mucit Fikirler Geleceğin Makinaları Proje Yarışması na katılacak olan Danışman Öğretmenlere, öğrencilere ve mucitlere

Detaylı

İZMİR R KALKINMA AJANSI

İZMİR R KALKINMA AJANSI İZMİR R KALKINMA AJANSI MALİ DESTEK PROGRAMLARI 2008 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI İZMİR R KALKINMA AJANSI 2008 MALİ DESTEK PROGRAMLARI Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği (Resmi

Detaylı

1 / 6. Erol Biçer GENEL MÜDÜR/FABRİKA MÜDÜRÜ. İletişim Bilgileri

1 / 6. Erol Biçer GENEL MÜDÜR/FABRİKA MÜDÜRÜ. İletişim Bilgileri Erol Biçer GENEL MÜDÜR/FABRİKA MÜDÜRÜ İletişim Bilgileri E-Posta : erol_bicer@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Cihangir Mahallesi Ev Telefonu : 90 (212) 422 59 98 Cep

Detaylı

SUNUM PLANI GENEL BİLGİ KOSGEB DESTEK VE HİZMETLERİ DİĞER FAALİYETLERİMİZ

SUNUM PLANI GENEL BİLGİ KOSGEB DESTEK VE HİZMETLERİ DİĞER FAALİYETLERİMİZ 2017 KASIM KONYA 1 SUNUM PLANI GENEL BİLGİ KOSGEB DESTEK VE HİZMETLERİ DİĞER FAALİYETLERİMİZ 2 GENEL BİLGİ 3 GENEL BİLGİ 1. KOSGEB ve KOBİ ler 4 KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 09.07.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 22 KARAR NO: 2015 / 601 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Ömer Faruk YELKENCİ İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Ömer Faruk YELKENCİ İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı