15 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "15 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ"

Transkript

1 15 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı ATASUN OPTİK PERAKENDE TİCARET ANONİM İSKENDERUN PRİMEMALL AVM NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ KAPI NUMARA 1 MAĞAZA NUMARA gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende (gözlükçülerin hizmetleri) ABDULKERİM BAĞDADİOĞLU MURADİYE MAHALLESİ324/5 SOKAK NO: Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma NECO TİCARET-NECATİ AKÇAM SAVAŞ MAHALLESİ 52 SOKAK NO: 11 Çilingirlik ve anahtar çoğaltma hizmetleri MESUT KIRTASİYE KİTAP GAZETE DERGİ BÜRO MALZEMELERİ TİCARET VE PAZARLAMA Ş.PAMİR CADDESİ NO: 113/B kırtasiye ürünlerinin perakende AKAY AV MALZEMELERİ VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ GIDA MADDELERİ TEKEL MADDELERİ ZÜCCACİYE İNŞAAT MALZEMELERİ PAZARLAMA VE TİCARET - KISMET BALIKÇILIK OYUNCAKÇILIK LÜKS HIRDAVAT BRANDA VE ÇADIRCILIK URGANCILIK SARABİYE AMBALAJ MELZEMELERİ TEKEL MADDELERİ İNŞAAT VE TAAHHÜT KISMET BALIKÇILIK OYUNCAKÇILIK LÜKS HIRDAVATÇILIK BRANDA VE ÇADIRCILIK URGANCILIK SARACİYE AMBALAJ MALZEMELERİ TEKEL MADDELERİ İNŞAAT VE TAAHHÜT KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES ÇAY MAHALLESİ NO: 4102 SK.MERCAN PSJ. ULUCAMİ CADDESİ NO: 7-H ÇAY MAHALLESİ KANATLI CADDESİ NO: 25/B SÜLEYMANİYE MAHALLESİATATÜRK BLV. NO:97/1 PARK FORBES AVM KAT:1 MAĞAZA NO:05A , bys. avcılık ve balıkçılık teçhizatı ile malzemelerinin perakende (sportif/avcılık amaçlı tüfekler ve mühimmatları ile olta çubuğu, iğnesi ve mantarları ile yapma balıklar, yapma kuşlar, vb.) oyun ve oyuncakların perakende (her türlü materyalden yapılmış bebek, oyun kağıdı, havai fişek, jetonla çalışan diğer oyun makineleri, sihirbazlık veya şaka malzemeleri, vb.) oyun ve oyuncakların perakende (her türlü materyalden yapılmış bebek, oyun kağıdı, havai fişek, jetonla çalışan diğer oyun makineleri, sihirbazlık veya şaka malzemeleri, vb.) kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende

2 TEKİN ACAR BÜYÜK MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM İSKENDERUN NUMUNU MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ PRİMEMALL AVM NUMARA 1/ kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende DERVİŞ DEĞER AKPINAR - AKPINAR TİCARET PRİME MALL PRİMEMALL ALIŞVERİŞ MERKEZİ K: (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) BAYRAKÇI TİCARET NADİR BAYRAKÇI DUMLUPINAR MAHALLESİ 316/1 SOKAK NO: 4SANAYİ SİTESİ yangın söndürücüler ve ekipmanlarının perakende (arabalar için olanlar ve yüksek basınçlı olanlar hariç) AS NET BİLİŞİM TEKNOJİLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET NESLİ MAHALLESİ NO: SOKAK Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb) AFAK İLETİŞİM TİCARET LİMİTED DUMLUPINAR MAHALLESİ 266. SK. NO:12 A/1 telekomünikasyon teçhizatının perakende ARES TIBBİ ÜRÜNLER VE ELEKTRONİK SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ 575 SOKAK NO: 135/A AN-SES İŞİTME CİHAZLARI TIBBİ MALZEME İNŞAAT İTHALAT VE İHRACAT TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ ULUCAMİ CADDESİ NO: 56SANİ KOCABAŞ İŞH.K: EYLÜL İLERİ SAĞLIK EĞİTİM MERKEZİ VE TİCARET SAVAŞ MAHALLESİM.ÇAKMAK CD.SELÇUK APT.K:1 D: GİZEM MİÇOOĞULLARI HAKAN GM STUDIO YENİŞEHİR MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI BEŞEN APARTMANI 83/A/ hediyelik eşyaların, elişi ürünlerin ve imitasyon takıların perakende (sanat eserleri hariç) UTKU KENT EKİPMANLARI VE MOBİLYALARI MUZAFFER UTKU MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ UĞUR MUMCU CADDESİ NO: 258 Spor malzemesi toptan (basketbol, futbol, vb. spor ayakkabıları, kayak botları gibi özel spor ayakkabıları, bisikletler ve bisiklet parçaları ile aksesuarları, çadır ve kamp malzemeleri dahil)

3 VEMİS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİ LİMİTED SAVAŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ59 SOKAK NO:2 ERSÖZLÜ APT. K:1 D.3 Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, DOS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ÇAY MAHALLESİ 5 TEMMUZ CADDESİ NO: 11/B Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, CİNECOM SİNEMACILIK TURİZM VE TİCARET ANONİM - İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİE.SULTAN CD.NO:1 PRİME MALL AVM Sinema filmi, video ve televizyon programları yapım faaliyetleri (belgesel yapımcılığı dahil) SOGEM PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİ HURDA VE ATIK TOPLAMA ANT.O.S.B.ŞENBÜK KÖYÜ 107 ADA 2 AYIRMA GRANÜR İMALAT TAŞIMACILIK NOLU PARSEL 4 NOLU YOL İTHALAT İHRACAT VE TİCARET BELEN/HATAY/TÜRKİYE BELEN/HATAY MUDO SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES MARİNA EVCENTER ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ -İSKENDERUN GRATİS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM -İSKENDERUN PRİME MALL OKURLAR İKLİMLENDİRME ENERJİ ÇÖZÜMLERİ ATATÜRK BULVARI NO:97 PARK FORBES ALIŞVERİŞ MERKEZİ NO'LU BAĞIMSIZ BÖLÜMLER SAVAŞ MAHALLESİ KANATLI CADDESİ NO: 35/A NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ NO: 1 İSKENDERUN PRİME MALL A KURTULUŞ MAHALLESİ ZİYA GÖKALP CAD. NO:75 A/ Başka yerde sınıflandırılmamış diğer bilgi hizmet faaliyetleri (bilgi araştırma hizmetleri, gazete kupürleri hizmetleri vb.) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Başka yerde sınıflandırılmamış diğer kişisel ve ev eşyalarının bakım ve onarımı (kitap, aydınlatma eşyaları, oyuncak, vb. onarımı ile kimlik kartlarının plastikle kaplanması dahil) ÖZ ÖNCÜ ISITMA SOĞUTMA TESİSAT BAKIM SANAYİ TİCARET LİMİTED HÜRRİYET MAHALLESİ YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİ NO: , Başka yerde sınıflandırılmamış diğer kişisel ve ev eşyalarının bakım ve onarımı (kitap, aydınlatma eşyaları, oyuncak, vb. onarımı ile kimlik kartlarının plastikle kaplanması dahil) ATASUN OPTİK PERAKENDE TİCARET ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES AVM SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARINO:97/2 MAĞ.NO:1-Z gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende (gözlükçülerin hizmetleri)

4 MEGA OPTİK NİHAN ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED İSKENDERUN SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARINO: gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende (gözlükçülerin hizmetleri) SEVGİ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED HÜRRİYET MAHALLESİ ŞEHİT YALÇIN AYDIN CADDESİ 54A/1 Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma BADE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK SANAYİ TİCARET KARAAĞAÇ MAH. ŞEHİT BEDİ ACAR CAD. NO:85/A ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma MESUT DAĞITIM TOPTAN KİTAP KIRTASİYE BÜRO MALZEMELERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED KURTULUŞ MAHALLESİ 77. SOKAK NO: 5/A Kırtasiye ürünleri toptan BAHATTİN ÇALIŞKAN - DOĞAN KIRTASİYE KURTULUŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ NO: 49/C kırtasiye ürünlerinin perakende DENİZ GÜNEÇ - CANBABA TİCARET YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİ NO: 47/B kırtasiye ürünlerinin perakende ÜNİPA BASIN YAYIN TİCARET LİMİTED KURTULUŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CAD. CADDESİ NO: kırtasiye ürünlerinin perakende ÜSTÜN KONFEKSİYON KUYUMCULUK AV MALZEMELERİ GIDA AYAKKABI NAKLİYAT DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ HAYVANCILIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT VE TİCARET TEKİN ACAR KOZMETİK ORGANİZASYON TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES AVM EBEBEK MAĞAZACILIK ANONİM İSKENDERUN PRİMEMALL AVM PINARBAŞI CADDESİ NO: SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK ,021 BULVARI NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİİSKENDERUN PRİME MALL AVM NUMARA: 1 MAĞAZA NO: 001/A bys. avcılık ve balıkçılık teçhizatı ile malzemelerinin perakende (sportif/avcılık amaçlı tüfekler ve mühimmatları ile olta çubuğu, iğnesi ve mantarları ile yapma balıklar, yapma kuşlar, vb.) kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende Diğer dergi ve süreli yayınların yayımlanması (haftada dörtten az yayımlananlar) (çizgi roman, magazin dergileri vb.)

5 HB LİFE AJANS GAZETE DERGİ VE REKLAM MEHMET ÇARDAK SAVAŞ MAHALLESİ44.SOKAK DAL İŞHANI K:5 D: , Haber ajanslarının faaliyetleri (medya için haber, resim ve röportaj tedarik eden haber bürosu ve haber ajanslarının faaliyetleri) TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM İSKENDERUN PRİME MALL AVM TEKNOSA NUMUNE MAHALLESİ NO: 1PRİME MALL AVM EYUP SULTAN CD bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) ÖZEN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İLETİŞİM KAĞIT VE ÇELİK SANAYİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET Ş.PAMİR CADDESİ NO: 33/ , telekomünikasyon teçhizatının perakende İSKENDERUN AJANS VE İLETİŞİM HİZMETLERİ - UFUK AKTUĞ SAVAŞ MAHALLESİ ŞEHİT PAMİR CADDESİERTAÇ İŞH.K.4 D , Gazetelerin yayımlanması (haftada en az dört kez yayımlananlar) (reklam gazeteleri dahil) EBRU DİDEM ÇOTULAY ELİT HOME STORE PİRİREİS MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ NO: 143/BPİRİREİS APARTMANI hediyelik eşyaların, elişi ürünlerin ve imitasyon takıların perakende (sanat eserleri hariç) İSKENDERUN GİFT ÇİKOLATA REKLAM TİCARET VE SANAYİ HÜRRİYET MAHALLESİ NO: NO:72/BNAMIK KEMAL hediyelik eşyaların, elişi ürünlerin ve imitasyon takıların perakende (sanat eserleri hariç) ÖZLEM ÖĞÜMSÖĞÜTLÜ ÖZMED MİLENYUM MEDİCAL NUMUNE MAH. DR. SADIK AHMET CD. ASİYE ÖZTÜRK 160/2 Tıbbi ürünlerin, araç ve malzemelerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar ATİLLA BİLGİSAYAR İLETİŞİM REKLAMCILIK OTOMOTİV TAŞIMACILIK TEMİZLİK EMLAK İNŞAAT TAAHHÜT PETROL VE ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET SAVAŞ MAH. ULUCAMİ CAD. SANİ KOCABAŞ İŞH. NO:26 KAT:3/D: Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, VEDAT OPTİK GÖZLÜKÇÜLÜK BİJUTERİ SAATÇİLİK VE TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ KANATLI CADDESİ NO: gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende (gözlükçülerin hizmetleri) KIRANLIOĞLU İNŞAAT VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TİCARETİ CEVDET KIRANLIOĞLU GÖKMEYDAN (UĞUR MUMCU ) MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO: 66/B-C ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma

6 TERRA KOZMETİK ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET YENİŞEHİR MAHALLESİ 19 SOKAK NUMARA 4/1 Parfüm, kozmetik ürünleri ve kolonya toptan (ıtriyat dahil) AKAY AV MALZEMELERİ TEKSTİL ÜRÜNLERİ GIDA MADDELERİ TEKEL MADDELERİ ZÜCCACİYE İNŞAAT MALZEMELERİ PAZARLAMA VE TİCARET A.S.WATSON GÜZELLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM İSKENDERUN HATAY ÇAY MAHALLESİ 101 SOKAK NO: 6/D NUMUNE MAHALLESİEYÜP SULTAN CD.NO:1 PRİME MALL ALŞ.MRK bys. avcılık ve balıkçılık teçhizatı ile malzemelerinin perakende (sportif/avcılık amaçlı tüfekler ve mühimmatları ile olta çubuğu, iğnesi ve mantarları ile yapma balıklar, yapma kuşlar, vb.) kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende SAMET ÇAMKES SAM MEDİKAL NUMUNE MAHALLESİ DR.SADIK AHMET CAD. NO: 216 B İSKENDERUN/HATAY tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil) İSKENDERUN MEDİKAL - İSMET KENAN DUMLUPINAR MAHALLESİ 264 SOKAK NO: tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil) DERVİŞ DEĞER AKPINAR -AKPINAR TİCARET NAMIK KEMAL KURTULUŞ MAHALLESİ NAMIK KEMAL CADDESİ NO: (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) DERVİŞ DEĞER AKPINAR - UZUN ÇARŞI ÇAY MAH. MAHALLESİ NO: 46UZUN ÇARŞI İŞHANI (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) NECATİBEY GRUP MOBİL DAĞITIM MERKEZİ ÇAY MAHALLESİ NAMIK KEMAL CADDESİNO:8 MELİKE APT.ZEMİN KAT (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) HURDA TİCARETİ - CUMALİ ŞABABLI MURADİYE MAHALLESİ M.AKİF CADDESİ NO: , diğer ikinci el eşya perakende (ikinci el motorlu kara taşıtları ve motosiklet parçaları hariç) DATAGRAM TEKNOLOJİ VE TİCARET ANONİM YENİŞEHİR MAHALLESİ MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. AKINCI İŞHANI Sit. NO: 14/47 İSKENDERUN/HATAY Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

7 KARATOYUK TİCARET ABDULLAH KARATOYUK ÇAY MAHALLESİ ALPASLAN CADDESİ NO: 8 Kozmetik, parfüm ve bakım ürünleri ile temizlik malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar NURETTİN ÇAMLIBEL - BELLİ PAZARLAMA ESENTEPE MAHALLESİ 354. SOKAK NO: 27/A telekomünikasyon teçhizatının perakende MEHMET ERGÜNDÜZ ESİN MATBAA,GAZETE,İNŞAAT SAVAŞ MAHALLESİ MAHALLESİ M.F.ÇAKMAK CADDESİNO:10/ , Gazetelerin yayımlanması (haftada en az dört kez yayımlananlar) (reklam gazeteleri dahil) UTAPHARMA MEDİKAL İTHALAT VE İHRACAT TİCARET İSMET İNÖNÜ MAHALLESİ 705 SOKAK İNPARK RECİDENCE C BLOK ZEMİN KAT NUMARA 3 / AN-SES İŞİTME CİHAZLARI TIBBİ MALZEME İNŞAAT İTHALAT VE İHRACAT TİCARET İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİ 566. SOKAK NO: 25/ İLKİM TIBBİ VE KOZMETİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET YENİŞEHİR MAHALLESİ 31.SOKAK Ş.TĞ.HARUN KILINÇ CADDESİHASAN KOÇ APT.35/14-B A MEDİKAL TIBBİ CİHAZ VE MALZEMELER SANAYİ VE TİCARET YENİŞEHİR MAHALLESİ ŞEHİT TEĞMEN HARUN KILIÇ CADDESİ 31 SOKAK NO: 14/ MEDİPORT TIBBİ ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ NO: 20Ş.PAMİR CD.4 NOLU BELEDİYE İŞH.K: ELİF UZUNOĞLU İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ PRİMEMALL İSKENDERUN A.V.M NO:1/ hediyelik eşyaların, elişi ürünlerin ve imitasyon takıların perakende (sanat eserleri hariç) SEVİNÇ TAŞKIN PRİME MALL ROBERT'S COFEE NUMUNE MAHALLESİ NO: 35PRİME MALL ALŞ.MRK. ZEMİN KAT hediyelik eşyaların, elişi ürünlerin ve imitasyon takıların perakende (sanat eserleri hariç)

8 BOLKAR ÇAĞATAY KOCA GÜNEY MEDİKAL DUMLUPINAR MAHALLESİ ŞEHİT ER EBUBEKİR GÖKALP CADDESİ NO: 18/B/1 Tıbbi ürünlerin, araç ve malzemelerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar ALLIANCE HEALTHCARE ECZA DEPOSU TİCARET ANONİM İSKENDERUN ÇAY MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:13/B-C-D-E Temel eczacılık ürünleri ile eczacılık müstahzarlarının toptan GÜNENÇ TEKNOLOJİ İÇ VE DIŞ TİCARET ULUCAMİ CADDESİ NO: 74SANİ KOCABAŞ İŞHANI K: , Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ASSARAYA BİLGİSAYAR VE İLETŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ATATÜRK BULVARI NO: 6ÜNSAL İŞH.K: Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, PALTACO BİLGİSAYAR KOZMETİK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET 5 TEMMUZ CADDESİNO:38 SUNAHAN KAT:2 D: Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, SAAT VE SAAT MAĞAZACILIK ANONİM İSKENDERUN ATATÜRK BULVARI NO:97 PARK FORBES AVM 1-Z32A saat (kol, masa, duvar vb. saatler ile kronometreler) perakende BARAJ ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK SANAYİ TİCARET KARAAĞAÇ MAH. YAYLA CAD. NO:2/C ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma ERTUĞRUL SEYYAR TOPTAN GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA - EMİNE NERMİN YILDIRIM DUMLUPINAR MAHALLESİ 216. SOKAK NO: Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma GÜLSEREN BİLGİN Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma DUMLUPINAR MAHALLESİ 196 SOKAK NO: 5/D ONUR KİMYA-HALİT KIŞ Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma MURADİYE MAHALLESİ NO: 9324/5 SOKAK

9 F-KARACA DİŞ DEPOSU MEDİKAL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ NAMIK KEMAL CADDESİNO:36 D: Dişçilikte kullanılan alet ve cihazların toptan (protezler, bağlantı parçaları dahil) GONCA KOLONYALARI-CEMALETTİN CAN İSKENDERUN SAVAŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ NO: kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende DERVİŞ DEĞER AKPINAR ÇAY MAHALLESİ NO: 37ULUCAMİ CD.47 SOKAK CEMRE İŞ MERKEZİ K:1 (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) ÖZAKIN YANGIN SÖNDÜRME MALZEMELERİ İNŞAAT TEMİZLİK NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ÇAY MAHALLESİ RAİFPAŞA CADDESİ NO: 61/D Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda yangın söndürücüler ve ekipmanlarının perakende (arabalar için olanlar ve yüksek basınçlı olanlar hariç) DENİZ TİCARET-RAMAZAN DENİZ ÇAY MAHALLESİ KANATLI CADDESİ 95 SOKAK NO: antika perakende CES BİLGİSAYAR VE İNTERNET KAFE- ERHAN ÇÖRTÜK KURTULUŞ MAHALLESİ NO: 13MURAT PASAJI İnternet kafelerin faaliyetleri EPHESUS DANIŞMANLIK YAZILIM VE GIDA İŞLETMECİLİĞİ NARDÜZÜ MAHALLESİ 185 SK. NO: 41/2 ARSUZ/HATAY Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb) ADALSTEP ASANSÖR YAZILIM VE TİCARET ÇAY MAHALLESİ OSMAN GAZİ CAD. NO:18 B/1 Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb) DURMUŞ KAHRAMAN-ŞENKÖYLÜLER TİCARET İSKENDERUN CIRTIMAN MAHALLESİ ATİKSUYU SOKAK NO: 108/2 BELEN/HATAY/TÜRKİYE Kozmetik, parfüm ve bakım ürünleri ile temizlik malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar EDİS KOZMETİK VE İTRİYAT ÜRÜNLERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ÇAY MAHALLESİ OSMAN GAZİ CAD. A-B- C BLOK Apt. NO: 1 /1/60 İSKENDERUN/HATAY Kozmetik, parfüm ve bakım ürünleri ile temizlik malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar

10 VECTRON BİLGİSAYAR İLHAN GEÇİCİ SAVAŞ MAHALLESİ ŞEHİT OĞUZ YENER CADDESİ NO: 19/C bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) S TELEFON İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET NARDÜZÜ MAHALLESİ 185. SOKAK NO: telekomünikasyon teçhizatının perakende SAMİ GÖÇMEN - GÖÇMEN TEKSTİL ELEKTRONİK İLETİŞİM YENİŞEHİR MAHALLESİ ZİYA GÖKALP CADDESİ NO: 24/C telekomünikasyon teçhizatının perakende LEVENT ARIÇ BURAK TELEFON SAVAŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ NO: 15/B Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda telekomünikasyon teçhizatının perakende STÜDYO MURAT-MURAT SÖYLEMEZ HÜRRİYET MAHALLESİ NO: 78/Aİ.İNÖNÜ CAD. KOYUNCU APT Tüketicilere yönelik fotoğrafçılık faaliyetleri (pasaport, okul, düğün vb. için vesikalık ve portre fotoğrafçılığı vb.) NAMIK ARI ÖZAY FOTOĞRAFÇILIK ULUCAMİ CADDESİ NO: , F Tüketicilere yönelik fotoğrafçılık faaliyetleri (pasaport, okul, düğün vb. için vesikalık ve portre fotoğrafçılığı vb.) ÖZAY FOTOĞRAFÇILIK BİLGİSAYAR TELEKOMİNİKASYON GIDA TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. SAVAŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ NO: 41/A Tüketicilere yönelik fotoğrafçılık faaliyetleri (pasaport, okul, düğün vb. için vesikalık ve portre fotoğrafçılığı vb.) İSKENDERUN GÜNEY TELEVİZYON YAYINCILIK YAPIMCILIK ANONİM ÇAY MAHALLESİ 98 SOKAK NO: Gazetelerin yayımlanması (haftada en az dört kez yayımlananlar) (reklam gazeteleri dahil) ULUÇINAR RADYO TELEVİZYON YAYINCILIK ANONİM ÇAY MAHALLESİ 99. SK. NO: 1/10 İSKENDERUN/HATAY Televizyon programcılığı ve yayıncılığı faaliyetleri TAŞKIN ARITIM FİLİTRASYON VE SU SİSTEMLERİ - MUSTAFA SOLMAZ İ.İNÖNÜ CADDESİ NO: 211/B temizlik malzemesi perakende (Arap sabunu, deterjan, yumuşatıcılar, şampuanlar vb. dahil, kişisel hijyen için olanlar hariç)

11 KAPTAN SPOR SPOR MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ VE PAZARLAMA -PRİME MALL AVM İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİ NO: 1PRİME MALL AVM EYÜP SULTAN CD diğer spor malzemelerinin perakende (paraşütler, rotoşütler, cankurtaran yelekleri, cankurtaran simitleri, spor amaçlı ip ve urganlar, binicilik kamçıları, kayak ve patenler vb.) ERTAN ZOR KARAAĞAÇ MAH. ATATÜRK CAD. YONCA KENT 469/AK ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE İLKE İŞİTME CİHAZI SATIŞ VE UYGULAMA MERKEZİ VE MEDİKAL MALZEMELER - MEHMET COŞKUN DUMLUPINAR MAHALLESİ 266 SK. NO:16 C/ MİTHAT ARSLAN NUMUNE MAHALLESİ DR SADIK AHMET CADDESİ140 A DOĞAN MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİEYÜP SULTAN CAD.PRİME MALL AVM NO:1 K:1 NO: kitap perakende (kitap, ansiklopedi, rehber vb. ile CD ve DVD ortamındaki kitaplar vb.) YAPRAK SÜS AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET CUMHURİYET MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ NUMARA 65/A hediyelik eşyaların, elişi ürünlerin ve imitasyon takıların perakende (sanat eserleri hariç) ARAF BİLGİSAYAR ELEKTRONİK ELEKTRİK GIDA TEMİZLİK İNŞAAT PETROL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ ŞEHİT OĞUZ YENER CADDESİ NO: 22ZEMİN KAT Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar IŞILLİFE OTEL HASTANE EKİPMANLARI YENİŞEHİR MAHALLESİ 23 SOKAK MEDİKAL TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LEMAN APARTMANI ALTI 6/A/1 Tıbbi ürünlerin, araç ve malzemelerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET İSKENDERUN ÜNÜVAR GÜVENLİK SPOR YAPI İNŞAAT GIDA MEDİKAL VE TİCARET NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ PRİMEMALL İSKENDERUN ALIŞVERİŞ MERKEZİ NUMARA 1 / 009/010/011/012/S02 YENİŞEHİR MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO: 61/2YALIM APT Spor malzemesi toptan (basketbol, futbol, vb. spor ayakkabıları, kayak botları gibi özel spor ayakkabıları, bisikletler ve bisiklet parçaları ile aksesuarları, çadır ve kamp malzemeleri dahil) Spor malzemesi toptan (basketbol, futbol, vb. spor ayakkabıları, kayak botları gibi özel spor ayakkabıları, bisikletler ve bisiklet parçaları ile aksesuarları, çadır ve kamp malzemeleri dahil)

12 ERTEM BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET KURTULUŞ MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CAD. NO: 38 A/1 Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, MAKYOL YAPI VE GÜVENLİK LİMİTED MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CADDESİ 178/ Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, MARS SİNEMA TURİZM VE SPORTİF TESİSLER İŞLETMECİLİĞİ ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES ATATÜRK BULVARI NO:97/1 İÇ KAPI NO:B-1-71 Sinema filmi gösterim faaliyetleri EL EHRAM MOBİLYA OR-PA PAZARLAMA VE TEKSTİL SANAYİ ANONİM İSKENDERUN PRİME MALL AVM AKBAŞ BİLGİSAYAR -ÜMİT AKBAŞ BARBAROS MAHALLESİ 129. SK. NO: 17 /A/1 İSKENDERUN/HATAY NUMUNE MAHALLESİ NO: 1/30İSKENDERUN PRİME MALL ALIŞVERİŞ MERKEZİ EYÜP SULTAN CD. SAVAŞ MAHALLESİ ŞEHİT JANDARMA KIDEMLİ ÇAVUŞ HAKAN ÇELİK CADDESİILGIN 1 APT NO: Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Bilgisayarların ve bilgisayar çevre birimlerinin onarımı (ATM ler ve pos cihazları dahil) MEHMET EREN - EREN TİCARET MURADİYE MAHALLESİ 323 SOKAK NO: Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma OTC PHARMA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ 575. SOKAKYILMAZ ÇAĞAN APARTMANI NO:10 A / Parfüm, kozmetik ürünleri ve kolonya toptan (ıtriyat dahil) KILIÇ KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET RAİFPAŞA CADDESİ NO: Kırtasiye ürünleri toptan YANMAZ ÖZTÜRK ÖZTÜRKLER PLASTİK AMBALAJ KARAAĞAÇ MAHALLESİ YAYLA CADDESİ 151/Z1 ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE Plastik sofra, mutfak ve diğer ev eşyası ile tuvalet eşyası toptan (plastik tepsi, bardak, tabak, poşet, sünger vb.)

13 HAKAN MİÇOOĞULLARI - UZUN KIRTASİYE SAVAŞ MAHALLESİ MAREŞAL ÇAKMAK CADDESİ NO: 12/A kırtasiye ürünlerinin perakende ERCİYES BALIKÇILIK SANAYİ VE TİCARET TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES EVE MAĞAZACILIK ANONİM ARSUZ HATAY VERDİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA İMALAT İTHALAT İHRACAT TEMSİLCİLİK KOMİSYONCULUK TAAHHÜT TURİZM TİCARET VE SANAYİ 5 TEMMUZ CADDESİSAYEK İŞH.ZEMİNKAT PARK FORBES ALIŞVERİŞ MERKEZİ SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:97-2 MAĞAZA NO:1.B1-26 ULUÇINAR MAHALLESİ SAMİ OYTUN CAD. NO: 15 A/A ARSUZ/HATAY KANATLI CADDESİ NO: 61/B bys. avcılık ve balıkçılık teçhizatı ile malzemelerinin perakende (sportif/avcılık amaçlı tüfekler ve mühimmatları ile olta çubuğu, iğnesi ve mantarları ile yapma balıklar, yapma kuşlar, vb.) oyun ve oyuncakların perakende (her türlü materyalden yapılmış bebek, oyun kağıdı, havai fişek, jetonla çalışan diğer oyun makineleri, sihirbazlık veya şaka malzemeleri, vb.) kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende DERVİŞ DEĞER AKPINAR AKPINAR TİCARET PARK FORBES SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI AVM APT. N.97/2 (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) DERVİŞ DEĞER AKPINAR - KANATLI CADDESİ SAVAŞ MAH. MAHALLESİ NO: :31/B PK:31200 KANATLI CAD. SALİH KOCABAŞ İŞHANI (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) DERVİŞ DEĞER AKPINAR - 3 NOLU ŞEHİTPAMİR SAVAŞ MAH. MAHALLESİŞEHİT PAMİR CAD. PALMİYE İŞHANI ZEMİN KAT. NO:34/C (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) TEKZEN TİCARET VE YATIRIM ANONİM İSKENDERUN MAĞAZA NUMUNE MAHALLESİ İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU CADDESİ NO:_ / NO:35 A bys. diğer yeni (kullanılmamış) malların perakende (sentetik sünger dahil) VOLKAN ARSLAN ARSLAN BİLGİSAYAR SAVAŞ MAH. ŞEHİT PAMİR CAD. GÜR PASAJI NO:50/21 bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil)

14 CANSU TELEFON İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET NESLİ MAHALLESİ NARDÜZÜ BELDE/BUCAK185.SOKAK NO: telekomünikasyon teçhizatının perakende STÜDYO MURAT-MURAT SÖYLEMEZ FENER CADDESİ CUMHURİYET MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CADDESİ NO: 85/ASABİT APT Tüketicilere yönelik fotoğrafçılık faaliyetleri (pasaport, okul, düğün vb. için vesikalık ve portre fotoğrafçılığı vb.) SANCAK AJANS VE GAZETECİLİK - AHMET ERDOĞAN KURTULUŞ MAHALLESİ NO: 543BÜYÜK ÇARŞI İŞH. B BLOK Gazetelerin yayımlanması (haftada en az dört kez yayımlananlar) (reklam gazeteleri dahil) EMİR OYUNCAK TİCARET VE SANAYİ SAVAŞ MAHALLESİ NAMIK KEMAL CADDESİ NO: Oyun ve oyuncak toptan (yap-bozlar, oyun kağıtları, jetonla çalışan oyun makineleri vb. dahil) MEHMET ALİ CULHA YUSUF MEDİKAL NUMUNE MAHALLESİ DR.SADIK AHMET CADDESİNO:200/C AMANOS MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET ÇAY MAHALLESİ 104 SOKAK NUMARA 3/ AJANS D HİLMİ ZEKERİYA DİKEN Ş.PAMİR CADDESİERTAÇ İŞHANI K:3/ Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) CAN BİLGİSAYAR MEHMET CAN ZİYA GÖKALP CADDESİ NO: Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, TEKNOSER BİLGİSAYAR TEKNİK HİZMETLER SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM İSKENDERUN GRATİS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES AVM KURTULUŞ MAH. ŞEHİT PAMİR CAD. NO:52 KAT:3 ATATÜRK BULVARI PARK FORBES ALIŞVERİŞ MERKEZİ 1-B1.21 VE 22 NOLU MAĞAZA NO: Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması, bilgisayar gereksinimlerinin belirlenmesi, bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması vb.) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar))

15 VEDAT KIZILTAN KIZILTAN OPTİK SAVAŞ MAHALLESİ ŞEHİT PAMİR CAD. NO: 36 A/_ İSKENDERUN/HATAY gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende (gözlükçülerin hizmetleri) BİLGİN OPTİK LENS İNŞAAT PLAN PROJE TAAHHÜT TİCARET LİMİTED NUMUNE MAHALLESİ DR.SADIK AHMET CADDESİ NO: 206 gözlük, kontak lens, gözlük camı vb. perakende (gözlükçülerin hizmetleri) NİLÜFER ÖZGÜN ÖZGÜN GIDA AMBALAJ MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ 583 SOKAK26-3/ Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma AYHAN SABANCI TİCARET İSSUME MAHALLESİ SARIMAZI BELDE/BUCAKÇAĞAN PETROL TESİSLERİ İÇİ BELEN/HATAY/TÜRKİYE Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma BYFARMA ECZA VE ITRİYAT DEPOSU TİCARET ANONİM PINARBAŞI MAHALLESİ 178. SK. NO:2 A Parfüm, kozmetik ürünleri ve kolonya toptan (ıtriyat dahil) DK MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK İNŞAAT KIRTASİYE TAAHHÜT SANAYİ TİCARET İSMET İNÖNÜ MAH.ŞEHİT POLİS MUSTAFA ARSLAN CAD. NO:43B/1 Kırtasiye ürünleri toptan SABRİ KELEŞ GÜL TOPTAN KIRTASİYE BİLİŞİM VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ TİCARETİ KURTULUŞ MAHALLESİ ŞEHİT MUSTAFA MERCANOĞLU CADDESİ NO:32/A/1 kırtasiye ürünlerinin perakende HİKMET KAYA - BİLGE KİTAP KIRTASİYE SATIŞI VE TİCARETİ KURTULUŞ MAHALLESİ ŞEHİT PAMİR CADDESİ NO: 88/ kırtasiye ürünlerinin perakende ÖZGÜR YILDIZ-ÖZGÜR KIRTASİYE GÜRSEL MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ NO: kırtasiye ürünlerinin perakende AVCI TİCARET ABDULLAH BÜYÜKKAYA KANATLI CADDESİ NO: 18BELEDİYE PASAJI bys. avcılık ve balıkçılık teçhizatı ile malzemelerinin perakende (sportif/avcılık amaçlı tüfekler ve mühimmatları ile olta çubuğu, iğnesi ve mantarları ile yapma balıklar, yapma kuşlar, vb.)

16 NATUREL KOZMETİK TİCARET ANONİM İSKENDERUN PRİME MALL AVM ULUS İNŞAAT TUHAFİYE PARFÜMERİ - MUSTAFA ULUS MAKSTONE İŞİTME ÜRÜNLERİ PERAKENDE SATIŞ PAZARLAMA ANONİM İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİ İSKENDERUN PRİME MALL AVM NO.1/1 ZEMİN KAT MAĞAZA NO KURTULUŞ MAHALLESİ NO: 372BÜYÜK ÇARŞI İŞH.B BLOK ZEMİN KAT NUMUNE MAHALLESİ DOKTOR SADIK AHMET CADDESİ NUMARA 73/A kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil) DERVİŞ DEĞER AKPINAR AKPINAR TİCARET ARSUZ ULUÇINAR MAHALLESİ SAMİ OYTUN CAD. NO: 48 A ARSUZ/HATAY (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) CANÖZ BİLİŞİM VE GIDA TİCARET ÇAY MAHALLESİ NAMIK KEMAL CAD. REALİTY WORD NOKTA GAYRİMENKUL APT. NO:5 B Bilgisayar oyunlarının yayımlanması BAL BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ÇAY MAHALLESİ 47 SOKAKMERKEZ İŞHANI 15/ Diğer bilgi teknolojisi ve bilgisayar hizmet faaliyetleri (kişisel bilgisayarların ve çevre birimlerinin kurulumu, yazılım kurma vb.) YELKEN HABER YAYINCILIK REKLAM VE MATBAACILIK ORGANİZASYON DANIŞMANLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ÇAY MAHALLESİ 47. SOKAK YILMAZLAR İŞ MERKEZİ NUMARA 17 / KAT 4 DAİRE 27 Haber ajanslarının faaliyetleri (medya için haber, resim ve röportaj tedarik eden haber bürosu ve haber ajanslarının faaliyetleri) VESİLE KİMYA EKOLOJİK TARIMSAL ÜRÜNLER KOZMETİK DETERJAN İTHALAT İHRACAT İMALAT SANAYİ VE TİCARET SEYRANTEPE MAHALLESİ ŞHT.ÖMER YILMAZ CADDESİ AZGANLIK BELDE/BUCAK NO: 39/1/1 Kozmetik, parfüm ve bakım ürünleri ile temizlik malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar YILDIZLAR TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT DAYANAKLI TÜKETİMMALLARI GIDA PAZARLAMA TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ KURTULUŞ MAHALLESİ 79/1 SOKAK NO: 8/EMUSTAFA TOPAL PASAJI bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) İLKAY BİLGİSAYAR-İLKAY TOPALI KURTULUŞ MAHALLESİ NO: 58/1ZİYA GÖKALP CAD bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil)

17 İZ BİLGİSAYAR BİLİŞİM - ÖZGÜR YILDIZ SAVAŞ MAHALLESİ NAMIK KEMAL CADDESİBAYTAÇ İŞH.K:4/ bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) HAYATİ SONAY - SONAY İNTERNET HİZMETLERİ YENİŞEHİR MAHALLESİ 31 SOKAK NO: 7/A bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) ASEK İNŞAAT TEKSTİL TURİZM ELEKTRİK TİCARET - ŞEHİT PAMİR KURTULUŞ MAHALLESİ ŞEHİT PAMİR CADDESİ NO: 84/A telekomünikasyon teçhizatının perakende EVA KİMYA İMALAT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET KARMA AÇIKHAVA REKLAMCILIK TİCARET ANONİM İSKENDERUN İZ REKLAM MATBAACILIK HİZMETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED DÖRT MEVSİM MAĞAZALARI HİPERMARKET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED -İSKENDERUN MURAT ÜNSAL ÜNSAL TOPTAN YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİ NO: 39 SANAYİ SİTESİ 3/1 SK.NO: SOKAK NO: 21SANAYİ SİTESİ NUMUNE MAHALLESİE.SULTAN CD.NO:1 PRIMEMALL İSK.AVM K:1/32 KARAAĞAÇ MAHALLESİ ŞEHİT BEDİ ACAR CADDESİ NO:76/2 Z1 ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE , , temizlik malzemesi perakende (Arap sabunu, deterjan, yumuşatıcılar, şampuanlar vb. dahil, kişisel hijyen için olanlar hariç) Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb.) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma ANIL ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET YENİŞEHİR MAHALLESİ KANATLI CADDESİ 96/C Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma ÖZSOY İTRİYAT TİCARET LİMİTED KURTULUŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ NO: 64/ Parfüm, kozmetik ürünleri ve kolonya toptan (ıtriyat dahil)

18 HALK PAZARI ALİ EKBER GÜL ŞEHİT PAMİR CADDESİ 79/1 SOKAK NO: 3/D Optik ürünlerin toptan (gözlükler, saat ve gözlük camları, dürbün, vb.) SATORİ DENİZCİLİK VE KAĞITÇILIK TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED M.ÇAKMAK CADDESİ NO: 1/9AKINCILAR İŞH , kırtasiye ürünlerinin perakende TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM PRİME MALL İSKENDERUN KISMET BALIKÇILIK OYUNCAKÇILIK LÜKS HIRDAVATÇILIK BRANDA VE ÇADIRCILIK URGANCILIK SARACİYE AMBALAJ MALZEMELERİ TEKEL MADDELERİ İNŞAAT VE TAAHHÜT NATUREL KOZMETİK TİCARET ANONİM İSKENDERUN FORBES AVM NUMUNE EVLER MAHALLESİPRİME MALL İSK.AVM EYÜP SULTAN C.NO:1 K:2 MAĞAZA NO:6 ULUCAMİ SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI ŞÜKRÜ KANADLI KIŞLASI NO.97/ İSKENDERUN FORBES AVM , oyun ve oyuncakların perakende (her türlü materyalden yapılmış bebek, oyun kağıdı, havai fişek, jetonla çalışan diğer oyun makineleri, sihirbazlık veya şaka malzemeleri, vb.) oyun ve oyuncakların perakende (her türlü materyalden yapılmış bebek, oyun kağıdı, havai fişek, jetonla çalışan diğer oyun makineleri, sihirbazlık veya şaka malzemeleri, vb.) kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende KERVAN ECZANESİ - MEHMET YILMAZ Ş.OĞUZ YENER CADDESİ NO: 44/C insan sağlığına yönelik eczacılık ürünlerinin perakende NECATİBEY MOBİL KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİ ÇAY MAHALLESİ OSMANGAZİ CADDESİ NUMARA 12 / A/1 (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) AKPINAR DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ÇAY MAHALLESİ NO: 37ULUCAMİ CAD.47.SOKAK CEMRE İŞ MERKEZİ K: (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) SARIVİFİ İLETİŞİM SANAYİ VE TİCARET KURTULUŞ MAHALLESİ 64. SOKAK NO: 6/B Kablolu ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması HALİL GÜLTEKİN DATA BİLİŞİM İSKENDERUN YENİŞEHİR MAHALLESİ MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. NO: 20/15 İSKENDERUN/HATAY Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

19 NACİ RUHAN AZAT AZAT MÜHENDİSLİK VE TİCARET Ş.PAMİR CADDESİ NO: 58/1ÖZ BUĞDAY İŞH Diğer bilgi teknolojisi ve bilgisayar hizmet faaliyetleri (kişisel bilgisayarların ve çevre birimlerinin kurulumu, yazılım kurma vb.) BERA BİLGİSAYAR VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ-CEMAL EMEN ELİTEL GSM REKLAM ELEKTRONİK VE BİLİŞİM İNŞAAT TURİZM TEKSTİL GIDA MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET İSKENDERUN CEPAX AKGÜN İLETİŞİM İTHALAT İHRACAT - HASAN AKGÜN SAVAŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ NO: 46ONUR KUYUMCULAR İŞHANI K:1 D:5 İSKENDERUN NUMUNE MAH. EYÜP SULTAN CAD. NO:1 PRİMEMALL AVM 2.KAT NOLU STAND İSMET İNÖNÜ CADDESİ NO: 31KERVAN PASAJI bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) telekomünikasyon teçhizatının perakende telekomünikasyon teçhizatının perakende NECATİBEY ELEKTRONİK HABERLEŞME VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ KURTULUŞ MAHALLESİ NAMIK KEMAL CADDESİNO:31/A telekomünikasyon teçhizatının perakende LİMAN MULTİ MEDYA BASIN YAYIN VE REKLAMCILIK SANAYİ VE TİCARET 5 TEMMUZ CADDESİ NO: 16/C , Gazetelerin yayımlanması (haftada en az dört kez yayımlananlar) (reklam gazeteleri dahil) İSKENDERUN MEGA RADYO YAYINCILIK ANONİM ÇAY MAHALLESİ 99. SK. NO: 1/10 İSKENDERUN/HATAY Radyo yayıncılığı (radyo yayın stüdyoları vb.) SERVET FAHLİOĞULLARI - AKSU TİCARET BARBAROS MAHALLESİ 134/1 SOKAK NO: temizlik malzemesi perakende (Arap sabunu, deterjan, yumuşatıcılar, şampuanlar vb. dahil, kişisel hijyen için olanlar hariç) ÖZEL BİL-DEM GÜLER DİŞ PROTEZ TIP LABRATUARI HİZMETLERİ VE DİŞ MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED SAVAŞ MAHALLESİN.KEMAL CD.63.SK NO:2 KURŞUN APT.K:1 D: BİLGİ DOKÜMAN ÇÖZÜMLERİ BÜRO MAKİNALARI SAVAŞ MAHALLESİ 58. SK. NO:5/A büro makine ve ekipmanlarının perakende (hesaplama makineleri, daktilolar, fotokopi makineleri, tarama ve faks cihazları, çizim masaları vb.)

20 EFOR SAĞLIK GEREÇLERİ İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT VE TİCARET Ş.OĞUZYENER CADDESİ NO: 25/C Tıbbi ürünlerin, araç ve malzemelerin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar SINIRLI SORUMLU GÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİFİ HATAY MUSTAFA KEMAL MH. 545/2 SK. NO:2/A Temel eczacılık ürünleri ile eczacılık müstahzarlarının toptan BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETi İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİ NO: EYÜP SULTAN CD.PRİME DEVELOMPMENT AVM Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, OLİMPOS ULUSLARARASI GÖZETİM HİZMETLERİ 3. SOKAK NO: 94ÇAMLIK EVLER SİTESİ Başka yerde sınıflandırılmamış diğer bilgi hizmet faaliyetleri (bilgi araştırma hizmetleri, gazete kupürleri hizmetleri vb.) İSTANBUL ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET İSKENDERUN GÜNEYDOĞU ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK SANAYİ TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ ŞEHİT PAMİR CAD. NO: 48 İSKENDERUN/HATAY KARAAĞAÇ MAH. ATATÜRK CAD. NO:175/B ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM İSKENDERUN GÜZELÇAY MAHALLESİ NO: 16AKÇAY MEVKİİ PİLOT TEĞMEN CAHİT TÜTÜNCÜLER CD Temizlik malzemesi toptan (deterjan, ovma ŞAM ITRİYAT ZÜCCACİYE GIDA CUMHURİYET MAHALLESİ İSMET İNÖNÜ CAD. NO: 79 C/_ İSKENDERUN/HATAY Parfüm, kozmetik ürünleri ve kolonya toptan (ıtriyat dahil) OFİS BİLGİSAYAR KIRTASİYE VE BÜRO MAKİNE TİCARET PAZARLAMA İSMET KILINÇOĞLU ÇAY MAHALLESİ47.SOKAK MERCAN APT. Kırtasiye ürünleri toptan ÖZTÜRKLER AMBALAJ MALZEMELERİ GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET KARAAĞAÇ MAHALLESİ YAYLA CAD. NO:151/Z1 ARSUZ/HATAY/TÜRKİYE kağıt veya mukavvadan tuvalet kağıdı, kağıt mendil, kağıt havlular, kağıt masa örtüsü ve peçeteler ile kağıt veya mukavvadan tepsi, tabak, kase, bardak ve benzerlerinin perakende

21 A.S. WATSON GÜZELLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM PARK FORBES ALIŞVERİŞ MERKEZİ İSKENDERUN MUSTAFA BAHÇİVAN - GÖRKEM KOZMETİK SÜLEYMANİYE MAHALLESİ ATATÜRK BULVARINO:97-1A SAVAŞ MAHALLESİ KANATLI CADDESİ 16/A kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende MMY OZON MEDİKAL VE TEKNOLOJİK UYGULAMALAR SANAYİ TİCARET FATİH MAHALLESİ KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN CAD. NO: 12/4 BELEN/HATAY tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil) NECMETTİN TÜREN ANADOLU MEDİKAL DUMLUPINAR MAHALLESİ 266 SOKAK 14/A tıbbi ve ortopedik ürünlerin perakende (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil) CEM AKYÜZ-CEM MEDİKALTIBBİ CİHAZLAR PAZARLAMA tıbbi ve DUMLUPINAR MAHALLESİ264 SOK NO:13/A ortopedik ürünlerin perakende (gözlük hariç diğer medikal ürünler dahil) DERVİŞ DEĞER AKPINAR - ULUCAMİ ÇAY MAHALLESİ NO: 7/AULUCAMİ CAD. (telefon ve iletişim ekipmanları dahil) BELEN ATLANTİS TELEKOMÜNİKASYON BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET MUHLİSALİ MAHALLESİ KURTULUŞ CADDESİ NO: 95/A BELEN/HATAY/TÜRKİYE Kablosuz ağlar üzerinden internet erişiminin sağlanması VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ TİCARET ANONİM İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİEYÜP SULTAN CAD.NO:1 PRİME MALL AVM MAĞAZA NO:BF bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende (video oyun konsolları dahil) SERVET MARKET KAFE VE İLETİŞİM PRIMEMALL AVM NUMUNE MAHALLESİ EYÜP SULTAN CADDESİNO:1 İÇ KAPI NO:BF-011 telekomünikasyon teçhizatının perakende KADİR BAĞLAR-BAĞLAR İLETİŞİM ÇAY MAHALLESİ KANATLI CADDESİ NO: 2/A telekomünikasyon teçhizatının perakende

22 NECATİBEY ELEKTRONİK HABERLEŞME VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ NAMIK KEMAL ÇAY MAH. NAMIK KEMAL CADDESİ NO: telekomünikasyon teçhizatının perakende BÜNYAMİN KORKMAZ ÖVÜNDÜK MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO: Tüketicilere yönelik fotoğrafçılık faaliyetleri (pasaport, okul, düğün vb. için vesikalık ve portre fotoğrafçılığı vb.) MEY TEKNİK İLETİŞİM İTHALAT İHRACAT SAVAŞ MAHALLESİ ZİYA GÖKALP CADDESİ NO: 69/C Televizyon programcılığı ve yayıncılığı faaliyetleri AVCI BASIN YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE TİCARETİ İTHALAT VE İHRACAT İSKENDERUN DUMLUPINAR MAHALLESİ 262 SOKAK NO: kitap perakende (kitap, ansiklopedi, rehber vb. ile CD ve DVD ortamındaki kitaplar vb.) TEKNOTEAM TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ VE ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET HALİL KORKMAZ ARTI BİLİŞİM ÇAY MAHALLESİ 102. SOKAK NO: 9/A NUMUNE MAHALLESİ 566/2 SOKAK NO: 4/ büro makine ve ekipmanlarının perakende (hesaplama makineleri, daktilolar, fotokopi makineleri, tarama ve faks cihazları, çizim masaları vb.) Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar MEHMET ALİ TAÇYILDIZ-TAÇYILDIZ İNŞAAT KONARLI MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ KARAAĞAÇ BELDE/BUCAK NO: 118 Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar ERTEM BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET İSKENDERUN NUMUNE MAHALLESİ NO: 12PRİME MALL AVM E. SULTAN CD.NO:1 BODRUM KAT , Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, A GÜVENLİK VE TİCARET LİMİTED KURTULUŞ MAHALLESİ ŞEHİT OĞUZ YENER CAD. NO:57/ Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan (bilgisayar donanımları, pos cihazları, YAŞAR DİKEN RAPOR DERGİSİ SAVAŞ MAHALLESİ Ş.PAMİR CADDESİ58. SOKAK ERTAÇ İŞHANI K:2 NO: , Bilimsel, teknik, kültürel vb. dergi ve süreli yayınların yayımlanması (haftada dörtten az yayımlananlar)

23 AMANOS FİLM GÖRSEL YAPIMCILIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET SAVAŞ MAHALLESİ MAREŞAL ÇAKMAK CAD. NO:2/5 Sinema filmi, video ve televizyon programları yapım faaliyetleri (belgesel yapımcılığı dahil) GRATİS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM İSKENDERUN ÇARŞI H&M HENNES&MAURITZ TEKSTİL İSKENDERUN PARK FORBES SAVAŞ MAHALLESİ KANATLI CADDESİ NO:12/C ATATÜRK BULVARI PARK FORBES ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NİN ZEMİN VE 1.KATINDA BULUNAN 1Z01 VE NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜMLERDİR. Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar)) Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar))

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J www.isvesosyalguvenlik.com Mevzuat Bilgi Kültür - Haber Platformu İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARI LİSTESİ 18 Nisan 2014 Tarihli

Detaylı

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com

Telefon [GSM] 100.YIL MH. YENİ SANAYİ SİTESİ NO:10/A 38500 YAHYALI/KAYSERİ 5322756727 aktifnakliyat@hotmail.com Ünvanı Adres Telefon Telefon [GSM] Faks E-Posta AKTİF NAKLİYAT İNŞAAT TURİZM TEKSTİL MOBİLYA LOJİSTİK MADENCİLİK DOĞALGAZ OTOMOTİV BİLGİSAYAR GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

Detaylı

3.MESLEK GRUBU MANİFATURA, TEKSTİL VE KONFEKSİYON Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ABDULLAH EMİR EMİROĞLU TİCARET

3.MESLEK GRUBU MANİFATURA, TEKSTİL VE KONFEKSİYON Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ABDULLAH EMİR EMİROĞLU TİCARET 3.MESLEK GRUBU MANİFATURA, TEKSTİL VE Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ABDULLAH EMİR EMİROĞLU TİCARET 26. SK. NO:1 0236-713 00 35 47.53.01 ABDULLAH YAVUZ KESKİNER PASAJI NO:7 7141583 47.51.03 ABDULLAH

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ABA KUYUMCULUK İNŞAAT GIDA TEKSTİL TAŞIMACILIK ELEKTRONİK HAYVANCILIK İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ HÜRRİYET

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ

6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ Sıra No VERGİ NO ÜNVAN 1 8770256416 2 9780517028 3 6070360257 4 8610498361 5 3260280069 6102 SAYILI KANUNUN GEÇİCİ 7.MADDESİ KAPSAMINDA TİCARET SİCİLİNDEN KAYDI SİLİNEN MÜKELLEFLER LİSTESİ TÜRKER GELİNLİK

Detaylı

09 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

09 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 09 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı 012583 BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ-PAC/İSKENDERUN PINARBAŞI CADDESİ NO: 28AKYÜZ 322 394 42 43

Detaylı

10 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

10 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 10 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No 016644 Unvan BİNBAYLAR TEKSTİL VE DERİ MAMÜLLERİ SANAYİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İSKENDERUN Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı YENİŞEHİR MAHALLESİ ATATÜRK

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 3-GRUP (TEKSTİL VE MOBİLYA) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ACAR İNŞAAT OTOMOTİV GIDA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI KUYUMCULUK TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İNÖNÜ MH. KÜLTÜR CD. N0:60

Detaylı

MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU ADI SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU GURUBU 4,141,082.

MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU ADI SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU GURUBU 4,141,082. 648261 Takdirname SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GURUBU 4,141,082.57 CUMHURİYET BULV. NO:118 ELÇİN APT. KAT:2 DAİRE:4 PASAPORT 1170841 Takdirname AGMEFRUTTA

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2774 3621 SARAY MOBİLYA ALİ TURAN ABANOZOĞLU VE ORTAĞI 22.03.1965 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 0010034092 3063 3927 KENAN İSKENDER 26.12.1968 Hızırbey

Detaylı

4,MESLEK GRUBU. Tabela Ünvanı 1 000545 ACTİVAKS YAPI DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ HAVZA/SAMSUN ŞİRKET MÜDÜRÜ HAVZA/SAMSUN

4,MESLEK GRUBU. Tabela Ünvanı 1 000545 ACTİVAKS YAPI DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ HAVZA/SAMSUN ŞİRKET MÜDÜRÜ HAVZA/SAMSUN 1 000545 ACTİVAKS YAPI DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED YENİMESCİT MH. VEZİRKÖPRÜ CD. NO:178 362-4328827 NEBİ ÖZTÜRK YENİMESCİT MH. VEZİRKÖPRÜ CD. NO:178 362-4328827 TAHİR İSTENGİR 2 000620 ADİL DÖNMEZ DEĞİRMENÜSTÜ

Detaylı

18 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

18 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 18 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı 015283 KALIMBASSIERIS MARITIME DENİZCİLİK ANONİM ŞİRKETİ ÇAY MAHALLESİ TAYFUR SÖKMEN BULVARIİSKENDERUN PLAZA 19/1

Detaylı

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI KISIM A: TARIM, ORMANCILIK VE HAYVANCILIK 01: BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM İLE AVCILIK VE İLGİLİ HİZMET FAALİYETLERİ 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi 5 01.4 Hayvansal

Detaylı

22 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

22 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 22 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı 016581 WATAD GROUP DEMİR ÇELİK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED SAVAŞ MAHALLESİ 52. SK. MAVİ İŞ MERKEZİ Sit. NO: 1/12

Detaylı

Adı EYLÜL ADA SAĞLIK HİZMETLERİ 1 15019 SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SÜTLÜCE MAHALLESİ KABADAYI SOKAK No:8 /3 _ Adres No: 1228026116 Mesken 2662458279 46.18.03 Tıbbi ürünlerin, araç ve malzemelerin

Detaylı

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 1683 496 Ömer GİRGİN 01.01.1963 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME -- 3960023527 2 1767 580 İsmail Hakkı BEKMEZCİ 01.01.1966 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME -- 7270008015 3 1905 719 Mustafa ARAS 26.03.1969 Bayburt

Detaylı

12 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

12 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 12 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı 014770 ADEM AK AK MOTOR ÇAY MAHALLESİ RAİF PAŞA CAD. NO: 100 B/1 İSKENDERUN/HATAY 3266147731 Motosikletler ve

Detaylı

13. KOMİTE Cerrahi, tıbbi ve ortopedik alet ve cihazların toptan ticareti

13. KOMİTE Cerrahi, tıbbi ve ortopedik alet ve cihazların toptan ticareti 13. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon 266 PRODÜKSİYON FOTOĞRAFÇILIK REKLAMCILIK TİCARET DUMLUPINAR MAHALLESİ BALIKAVDAN SOKAK NO:3/B Nace Faaliyet Kodu 2662438788 74.20.27 Nace Faaliyet Adı Etkinlik fotoğrafçılığı

Detaylı

12. MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

12. MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 1 5757 AKIN HATİPOĞLU HATİPOĞLU İNŞAAT 2 6887 3 6808 4 6221 5 5985 6 5950 7 6685 8 4937 9 6640 10 6479 11 5228 BİLAL AYDIN ALPİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ ALTINÇAĞ MÜHENDİSLİK ISI SİSTEMLERİ

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 1-GRUP (BİLGİ İLETİŞİM KOZMETİK MEDİKAL) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 1-GRUP (BİLGİ İLETİŞİM KOZMETİK MEDİKAL) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 1-GRUP (BİLGİ İLETİŞİM KOZMETİK MEDİKAL) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon GÖL TELEVİZYON RADYO VE YAYINCILIK ANONİM. BAHÇELİEVLER MH. GENÇ CD. KAT.5 N0:59 MERKEZ/BİNGÖL

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 189757/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan TİMAŞ BASIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No Faks

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 9.GRUP (MADENCİLİK-İNŞAAT MALZEMELERİ-İMALAT-HIRDAVAT) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 9.GRUP (MADENCİLİK-İNŞAAT MALZEMELERİ-İMALAT-HIRDAVAT) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 9.GRUP (MADENCİLİK-İNŞAAT MALZEMELERİ-İMALAT-HIRDAVAT) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ABAM BORU PROFİL METAL İNŞAAT İMALAT FERFORJE NAKLİYE ENERJİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED

Detaylı

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA

ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3 / K SALİHLİ/MANİSA ATATÜRK MH. 537 SK. NO:44 SALİHLİ/MANİSA Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu ACT OTO LASTİK NAKLİYAT TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE AKSEL MOTOR MALLARI LİMİTED AKTUN OTOMOTİV NAKLİYE SANAYİ VE ATATÜRK MH. ENGİN SK. AKGÜL İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO:3

Detaylı

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR SERVİS AĞI AYŞE GÜL GÖKTEPE KAYMAKAPI 4060303259 02222262626 03-HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR ŞAHİNLER ELEKTRONİK-AHMET ŞAHİNLER BATMAN 7980431444 04882131702 21-HYB-3440

Detaylı

Meslek Grubu: 18 18 - BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ, ELEKTRONİK VE İLETİŞİM CİHAZLARININ TİCARETİ VE ONARIMI İLE BÜRO DESTEK HİZMETLERİ

Meslek Grubu: 18 18 - BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ, ELEKTRONİK VE İLETİŞİM CİHAZLARININ TİCARETİ VE ONARIMI İLE BÜRO DESTEK HİZMETLERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 7106 7492 SANTEL TELEKOMİNİKASYON TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. 05.09.1984 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 7440013086 7109 7503 BİLİŞİM BİLGİ İŞLEM MERKEZİ

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1

İZMİR TİCARET ODASI EK SEÇİM LİSTESİ (Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) Seçim Tarihi : 05.06.2013. Listedeki Toplam Üye Sayısı : 1 09. GRUP 1 1336561 146636 BOZAK UNLU MAMÜLLER BESİCİLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTEDŞİRKETİ GAZİEMİR VD. 21/01/2010 Askıdan İndirilme 1830639390 12. GRUP 1 686271 82515 ARŞİN GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI

olan adaylar tercih edemezler. - ALANI VE TÜM DALLARI kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ Görsel Sanatlar 6003 AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ S A Y I : 1 1 H A Z İ R A N 2 0 1 4 KURULAN ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ İÇİNDEKİLER Kurulan Şirket İstatistikleri 1 En Çok Şirket Kuruluşu Gerçekleşen Sektörler 2 En Çok Şirket

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 19/02/2014 tarihli

Detaylı

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 000810 975 TURGAY EMİROĞLU-ÖRNEK SİNEMALARI-STAR VİDEO 17.02.1981 Alanya V.D. MUZAFFER-01.02.1954-25021169376 3340022908 2 001563 1723 CELAL MERCAN - MERCAN KIRTASİYE & COPY CENTER 07.06.1988 Alanya

Detaylı

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU

BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI 4-GRUP(BEYAZ EŞYA-KUYUMCULUK) MESLEK GRUBU Ünvanı Adres Telefon ADIRHAN KUYUMCUSU HÜSEYİN ATEŞ AFC DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ OTOMOTİV GIDA MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ 39 ADANA BILIM VE TEKNOLOJI ÜNIVERSITESI 23 I 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 1.816.864,40 1.816.864,40 626.114,98 1.190.749,42 Kırtasiye Malzemeleri Beslenme, Gıda Amaçlı ve Mutfakta Kullanıl Servis ve

Detaylı

20 20 - SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER, KİŞİSEL BAKIM MERKEZLERİ, ECZANE, BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN TİCARETİ İLE TEMİZLİK

20 20 - SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER, KİŞİSEL BAKIM MERKEZLERİ, ECZANE, BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN TİCARETİ İLE TEMİZLİK 20 20 SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER, KİŞİSEL BAKIM MERKEZLERİ, ECZANE, BAKIM VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN TİCARETİ İLE TEMİZLİK 1 3801 4552 BÜYÜK ECZANE İBRAHİM HASANBAŞOĞLU 21.07.1973 Hızırbey V.D. 2 3854 4600

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 565966/0 Firmanın dosyasında REHİN bulunmaktadır! Ünvan Eski Ünvan TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ TURKUVAZ TELEKOMÜNİKASYON

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ TAŞINIR KESİN CETVELİ 47 ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20 I 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 313.418,83 4.684.1,96 4.7.520,79 4.729.357,97 268.162,82 Kırtasiye Malzemeleri Yazı Araçları Yazım, Çizim ve Ölçüm Araç

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 1131 1951 DEDEOĞLU KOLL.ŞTİ. KAMİL HİLMİ VE LÜTFÜ DEDEOĞLU 02.01.1956 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 2720031651 5006 5636 AHMET BEKTAŞ 30.01.1978 Hızırbey

Detaylı

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ S A Y I : 1 0 M A Y I S 2 0 1 4 KURULAN ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ İÇİNDEKİLER Kurulan Şirket İstatistikleri 1 En Çok Şirket Kuruluşu Gerçekleşen Sektörler 2 En Çok Şirket Kuruluşu

Detaylı

11 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ RAPORU

11 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ RAPORU 11 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ RAPORU Üye Sicil No 015870 015455 004391 006606 014730 014306 016425 Unvan KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM İSKENDERUN PARK FORBES ŞUBESİ MEHMET FIRAT İNŞAAT MÜTEAHHİDİ

Detaylı

olan adaylar tercih edemezler.

olan adaylar tercih edemezler. kurumları mezunları için ayrılan kontenjanlarına, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının aşağıda belirtilen alan/dallarından mezun olan Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 600 AHŞAP TEKNOLOJİSİ 6003

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ 21 TAŞINIR DETAY I 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 858.6,78 1.3.2,16 2.161.8,94 1.730.9,14 430.9,80 Kırtasiye Malzemeleri Yazı Araçları Yazım, Çizim ve Ölçüm Araç ve Malzemeleri Kağıt Ürünler Yazıcı, Faksimile

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9869 8114 AKABE OPTİK SANAYİ VE TİCARET 13/01/2015 Kaçkar V.D. Seçme+Seçilme - 0110573571 2 6893 5500 AKADEMİ BİLGİSAYAR ELEKTRONİK ÖZEL KURS DERSANE İŞLETMECİLİĞİ BASIN YAYIN PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET

Detaylı

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL

MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ FİRMA FAALİYET TEL FAX CEP EMAİL MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ 2013 YILI YÖNETİM KURULU LİSTESİ RESUL LEKESİZ ŞUBE BAŞKANI EMREM YAPI CAM TUĞLA, PROFİLİT CAM, DEKORATİF DOĞAL TAŞ,İNŞAAT 3120566 3165614 5326163469 emrem@camtugla.org HASAN DEMİR

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ 23 TAŞINIR DETAY 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 685.3,77 685.3,77 250.684,70 434.624, Kırtasiye Malzemeleri Beslenme, Gıda Amaçlı ve Mutfakta Kullanıl Servis ve Saklama Kapları 1.351,97 1.351,97 "KONTROL

Detaylı

Nace Faaliyet Kodu. Nace Faaliyet Adı

Nace Faaliyet Kodu. Nace Faaliyet Adı SIRA NO Üye Sicil Nosu Ünvanı Ticaret Sicil Nosu Adres Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 1 1588 ATİLLA ŞİMŞEK 1573 YENİPAZAR MH. HOPA CD. NO:82/1B ÇAYELİ/RİZE 53.20.10 Paket ve koli gibi kargoların

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI 10/5/2014 Sicil No 872091/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ALPHA ROGER PROJE İNŞAAT VE GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Detaylı

9.MESLEK GRUBU BEYAZ EŞYA, MOBİLYA, ZÜCCACİYE ABDULLAH ÖZDEMİR ÖZDEMİR MOBİLYA BELEDİYE CD. NO:183 SALİHLİ/MANİSA

9.MESLEK GRUBU BEYAZ EŞYA, MOBİLYA, ZÜCCACİYE ABDULLAH ÖZDEMİR ÖZDEMİR MOBİLYA BELEDİYE CD. NO:183 SALİHLİ/MANİSA 9.MESLEK GRUBU BEYAZ EŞYA, MOBİLYA, ZÜCCACİYE Ünvanı 4A SAĞLIK ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET VE ÜRETİM SANAYİ TİCARET LİMİTED SALİHLİ A.S.WATSON GÜZELLİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM TESCO KİPA SALİHLİ ALIŞVERİŞ

Detaylı

T A Ş I N I R K E S İ N H E S A P C E T V E L İ

T A Ş I N I R K E S İ N H E S A P C E T V E L İ 150.01 ADI Kırtasiye Malzemeleri Grubu 1 150.01.01 Yazı Araçları 6.293,19 28.614,28 34.907,47 29.790,11 5.117,35 2 150.01.02 Yazım, Çizim ve Ölçüm Araç ve Malzemeleri 955,45 2.117,02 3.072,47 2.602,26

Detaylı

Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi ön lisans programları, İstanbul Aydın Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Donanımı Operatörlüğü Operatörlüğü ve Teknikerliği

Detaylı

T A Ş I N I R K E S İ N H E S A P C E T V E L İ

T A Ş I N I R K E S İ N H E S A P C E T V E L İ 150.01 ADI Kırtasiye Malzemeleri Grubu 1 150.01.01 Yazı Araçları 33.411,36 21.060,03 54.471,38 48.178,20 6.293,19 2 150.01.02 Yazım, Çizim ve Ölçüm Araç ve Malzemeleri 341,61 1.094,10 1.435,71 480,26 955,45

Detaylı

13. KOMİTE 1 DUMLUPINAR MAHALLESİ BALIKAVDAN SOKAK NO:3/B KARESİ/BALIKESİR

13. KOMİTE 1 DUMLUPINAR MAHALLESİ BALIKAVDAN SOKAK NO:3/B KARESİ/BALIKESİR 13. KOMİTE 1 Ünvanı Adres Telefon Nace Faaliyet Kodu Nace Faaliyet Adı 266 PRODÜKSİYON FOTOĞRAFÇILIK REKLAMCILIK TİCARET DUMLUPINAR MAHALLESİ BALIKAVDAN SOKAK NO:3/B 2662490266 74.20.27 Etkinlik fotoğrafçılığı

Detaylı

19 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

19 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 19 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No Unvan Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı 013889 MEHMET KORAY SEKÜÇOĞLU YENİŞEHİR MAHALLESİ ZİYA GÖKALP CADDESİ NO: 8SEKÜÇOĞLU İŞH. 3266147901,614 29 88

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ TAŞINIR KESİN CETVELİ 95 AVRUPA BIRLIĞI GENEL SEKRETERLIĞI 20 TAŞINIR DETAY 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 4.848,27 2.8.8,22 3.2.846,49 2.229.575,61 981.270,88 Kırtasiye Malzemeleri Yazı Araçları Yazım,

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 267324/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ JOKER İŞLETME ADI JOKER 0-6 MARKET İŞLETME

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL)

ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI. Halka Arz Büyüklüğü (TL) ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'NİN GÖREV ALDIĞI PAY HALKA ARZLARI Logo Şirket Halka Arz Tarihi VANET GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ 05-06/03/1998 337.500 Konsorsiyum Üyesi (Bakiyeyi Yüklenim) TÜRKİYE İŞ BANKASI

Detaylı

Samsun Ticaret Sicili Müdürlüğü

Samsun Ticaret Sicili Müdürlüğü Samsun Ticaret Sicili Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır.

Detaylı

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 İZTES TESİSAT DOĞALGAZ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. MANAVKUYU MAHALLESİ YÜZBAŞI İBRAHİN HAKKI CADDESİ

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ 00 ANAYASA MAHKEMESI 22 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 193.0, 728.9,12 921.911,16 6.762,32 314.148,84 Kırtasiye Malzemeleri Yazı Araçları Yazım, Çizim ve Ölçüm Araç ve Malzemeleri Kağıt Ürünler Yazıcı,

Detaylı

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY)

ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) ÜYE REHBERİ (MEMBERS DIRECTORY) Yayın Kurulu (Board Of Edition) Deniz VARLI İlkay KAVALCI Grafik & Tasarım Uygulama (Graphic & Design) Osmanlı Grafik 0464 213 01 00-0544 559 04 56 bilgi@osmanligrafik.com

Detaylı

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 52707093-141.03 Konu : AB Dışı İhracat Onay Numarası 22.09.2016 / 18831165 DAĞITIM YERLERİNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan

Detaylı

ARBEN ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ODUN KÖMÜR GIDA İNŞAAT TAAHHÜT TARIM ÜRÜNLERİ TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ARBEN ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK ODUN KÖMÜR GIDA İNŞAAT TAAHHÜT TARIM ÜRÜNLERİ TURİZM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 266 PRODÜKSİYON FOTOĞRAFÇILIK REKLAMCILIK TİC. LTD. ŞTİ. 30.BÖLGE BALIKESİR ECZACI ODASI İKTİSADİ İŞLETMESİ 5 K MEDİKAL SAĞLIK HİZM. TEMİZLİK GÜVENLİK GIDA VE TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AHMET BAYRAM

Detaylı

ASKIDA BULUNAN ÜYELER 34-34 Nolu M.G. : MOBİLYA-MOBİLYA AKSESUARI-ORMAN ÜRÜNLERİ İMALAT VE TİCARETİ

ASKIDA BULUNAN ÜYELER 34-34 Nolu M.G. : MOBİLYA-MOBİLYA AKSESUARI-ORMAN ÜRÜNLERİ İMALAT VE TİCARETİ 1 7504 HAYRİ ÖZŞİŞLİ 16.10.01 İSMET PAŞA MH. ALİ RIZA HAYRİ ÖZŞİŞLİ +90 3422320629 +90 10.05.1977 Askıda AYHAN SK. NO:6 MERKEZ 3422311597 2 8489 MEHMET AYDIN - KERESTE TİCARET 46.73.01 2.SANAYİ BÖLGESİ

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 281365/ Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan G2M DAĞITIM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ GÜNEY PAZARI TEMİZLİK MAKİNA VE MAMULLERİ

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ RESİM PR. (İÖ) 0 0 0 0 İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. 3 3 0 0 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ KAMU YÖNETİMİ PR.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ RESİM PR. (İÖ) 0 0 0 0 İŞLETME BÖLÜMÜ İŞLETME PR. 3 3 0 0 KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ KAMU YÖNETİMİ PR. T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKÜLTE/MYO/YO BÖLÜM PROGRAM DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ 2. SINIF 3. SINIF 4. SINIF 5. SINIF 2. SINIF YURTDIŞI

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000244 627 S.S.MURATDERE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ. 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME - 6240055573 000263 650 S.S.ECZACIBAŞI MENSUPLARI TÜKETİM

Detaylı

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 723 21321 BASAŞ BAYRAK MATBAACILIK AMBALAJ VE GIDA SAN.TİC.A.Ş. 07/10/1985 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 1460034080 2 726 10156 DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram

Detaylı

ASKIDA BULUNAN ÜYELER 13-13 Nolu M.G. : ULAŞIM,YOLCU VE ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI,SEYAHAT ACENTELERİ

ASKIDA BULUNAN ÜYELER 13-13 Nolu M.G. : ULAŞIM,YOLCU VE ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI,SEYAHAT ACENTELERİ Sicil 1 57 S.S. 52 NOLU YAVUZELİ 49.31.06 CD. NO:20 YUSUF KAPLAN +90 3426412720 28.08.1997 Askıda MİNİBÜSCÜLERİ MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YAVUZELİ SAİT YILDIRIM HABİP KIZIK 2 76 NURSEN TAŞIMACILIK

Detaylı

14 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ

14 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ 14 MESLEK GRUBU ÜYE LİSTESİ Üye Sicil No 016698 Unvan ARS DAVUTOĞLU PETROL TURİZM İNŞAAT KONFEKSİYON NAKLİYAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED Tescil Adresi İş Telefonu Nace Faaliyet Adı SAVAŞ

Detaylı

MERSİN DENİZ TİCARET ODASI

MERSİN DENİZ TİCARET ODASI MERSİN DENİZ TİCARET ODASI GRUP-SİCİLE GÖRE ÜYE LİSTESİ Sıra No Oda Sicil 3 03 Grup /AG Nevi 1 769 2 176 13/09/2017 NEVADA LOJİSTİK GÜMRÜKLEME DENİZCİLİK TURİZM LİMİTED İ 3288628 LİMONLUK MAH.2486 SK.ÇORUHLU

Detaylı

Faaliyetlerin Kodlanması

Faaliyetlerin Kodlanması Faaliyetlerin Kodlanması NACE Rev2-Altılı Altılı Ekonomik Faaliyet Sınıflaması Ahmet GÜR Ekonomik Sınıflamalar ve Standartlar Takım Sorumlusu Mart 2012 1 Hedef Gerçekçi ve etkin planlama sürecine doğru

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 3283/ Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan TOKSÖZ SPOR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ TOKSÖZ SPOR MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Eski Ünvan

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 957 1778 AHMET BAKAN 14.06.1954 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 1320003201 1074 1894 MEHMET SERDAR 22.03.1955 Hızırbey V.D. SEÇME+SEÇİLME - 7610063064

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 4637 5254 TRABZON DİŞ DEPOSU KOLL.ŞTİ. - TÜRKHAN HACIVELİOĞLU VE ORTAĞI 14.01.1977 Hızırbey V.D. SEÇME+SEÇİLME - 8700036779 6981 7381 TELSA TRABZON

Detaylı

DÜZCE TİCARET ve SANAYİ ODASI

DÜZCE TİCARET ve SANAYİ ODASI TİCARET ve SANAYİ ODASI 1-99999999999 Sicilleri Arası Kayıtlı Üyelerin Listesi Sıra No 16/02/2016 1 3458 10/93.11.01 HAKİKİ METİN BÜYÜK FEVZİÇAKMAK MAH. BOLU CAD. FAAL 11/01/1985 1930027494 2/B 30,000.00

Detaylı

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI KURULARARASI VE YURTDIŞINDAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKULTE PROGRAM KURUMLARARASI YURT DIŞI 2.SNF.

Detaylı

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri)

2015-ÖSYS Önlisans Programları Doluluk Oranları (Devlet Üniversiteleri) Acil Durum ve Afet Yönetimi 100,00 Adalet 100,00 Ağız ve Diş Sağlığı 100,00 Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 98,43 Ameliyathane Hizmetleri 99,49 Anestezi 99,93 Arıcılık 90,38 Aşçılık 100,00 Atçılık

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 380228/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan DOSTLAR KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARI İŞLETMECİLİĞİ LİMİTED ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 2001 Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun 6001 * ADALET ALANI VE DALLARI

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2015 EKPSS/KURA TERCİH KILAVUZU)

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2015 EKPSS/KURA TERCİH KILAVUZU) 2003 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ ÖSYM KODU Kod Fakülte Adı / Yüksekokul Adı Program Adı Kayıt Tarihi Kayıt Adresi Öğrenci İşleri(Santral 0212 440 00 00) Sekreterlik Faks

Detaylı

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11.

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11. YETKİSİ DAHİLİNDEKİ TARTI 1 48 MUĞLA SELMAN KALİBRASYON ÖLÇÜ VE TARTI KALİBRASYON MUAYENE VE DAMGALAMA MERKEZİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 ŞEYH MAH. RAGIPBEY CAD. SAATÇIOĞLU PASAJI NO:10/I- G

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,91 17.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,91 17. Kurum :. Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k KASA HESABI.,., Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,.., Vadeli..,...., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin Banka Hesabı Özel lara

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

Çanakkale Ticaret Sicili Müdürlüğü

Çanakkale Ticaret Sicili Müdürlüğü Çanakkale Ticaret Sicili Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır.

Detaylı

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,64 14.

MİZAN (Ayrıntılı) Hesap Kodu. Ekonomik Kodu 7.213, , , , , , , ,64 14. Kurum :. Bütçe Yılı : Adı B o r ç A l a c a k KASA HESABI.,., Muhasebe Birimi Banka Hesabı..,..,.., Vadeli..,...., Tübitak Özel larına İlişkin Banka Hesabı BAP Özel larına İlişkin Banka Hesabı Özel lara

Detaylı

Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları

Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları Devlet Üniversitelerinin Önlisans Programları 2015 Yılı En Düşük Başarı Sıraları YGS-1 Beton Teknolojisi 45 45 ---- YGS-1 Kaynak Teknolojisi (İÖ) 40 40 ---- YGS-1 Tekstil ve Halı Makineleri 15 15 ----

Detaylı

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BAYBURT TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 1312 230 SS.Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi 01.01.1953 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME - 3800055677 2 1544 360 Türkiye İş Bankası A.Ş Bayburt şubesi 15.05.1957 Bayburt V.D. SEÇME+SEÇİLME

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 376942/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan YAKUT SATIŞ ORGANİZASYONU VE PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ÜSKÜDAR PAZARLAMA VE

Detaylı

1 ADA OTEL ADABURNU OTEL ALAMANGO OTEL 63 205 723 35 91-92 723 35 95 4 ANTİK OTEL ARMONİ OTEL 6 BADEM OTEL BEYAZ KONAK EVLERİ OTELİ 8 CİTİ OTEL

1 ADA OTEL ADABURNU OTEL ALAMANGO OTEL 63 205 723 35 91-92 723 35 95 4 ANTİK OTEL ARMONİ OTEL 6 BADEM OTEL BEYAZ KONAK EVLERİ OTELİ 8 CİTİ OTEL LERİ NO İŞLETME ADI ADRES ODA YATAK TELEFON FAKS 1 ADA 2 3 ADABURNU ALAMANGO 4 ANTİK 5 ARMONİ 6 BADEM 7 BEYAZ KONAK EVLERİ İ 8 CİTİ 9 10 CEYLAN M CLUP TATİL KÖYÜ 11 DOADA 12 13 14 DEDE GARDEN KILIÇ TÜRK

Detaylı

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir?

Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? Hangi önlisans programları, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ndeki hangi lisans bölümlerine geçiş yapabilir? LİSANS BÖLÜMÜNE GEÇİŞ YAPABİLEN ÖNLİSANS PROGRAMI Aşçılık Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Et Endüstrisi

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ 23 TAŞINIR DETAY I 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 5.842.162,27.470.918,70 16.313.0,97 12.489.166, 3.823.914,94 Kırtasiye Malzemeleri Beslenme, Gıda Amaçlı ve Mutfakta Kullanıl Servis ve Saklama Kapları

Detaylı

ASKIDA BULUNAN ÜYELER 27-27 Nolu M.G. : MİMARLAR-MÜHENDİSLER-YAPI DENETİM FİRMALARI

ASKIDA BULUNAN ÜYELER 27-27 Nolu M.G. : MİMARLAR-MÜHENDİSLER-YAPI DENETİM FİRMALARI 1 12324 İBRAHİM ENVER KAFADAR - KAFADAR 71.12.03 DEĞİRMİÇEM MH. DR. İBRAHİM ENVER KAFADAR 10.12.1985 Askıda İNŞAAT VE TİCARET KEMAL AHİ CD. EVİMİZ APT. NO:26 /1 ŞEHİTKAMİL 2 13890 MEHMET FATİH ÖZHELVACI

Detaylı

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ

TAŞINIR KESİN HESAP CETVELİ 22 I 150 İLK MADDE VE MALZEME HESABI 4.8.114, 4.8.114, 3.718.728,31 359.385,71 Kırtasiye Malzemeleri Yazı Araçları Yazım, Çizim ve Ölçüm Araç ve Malzemeleri Kağıt Ürünler Yazıcı, Faksimile Cihazı ve Fotokopi

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı