Afadist Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Afadist Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Afadist Splash Ekranı Afadist Kullanım Kılavuzu Uygulama açılırken ekrana gelen, uygulamanın sahiplerini belirten ekrandır. Bu ekranda herhangi bir işlem yapılamaz. Bir kaç saniye içinde yerini login ekranına bırakır.

2 Login Ekranı Uygulamaya kayıt olan kişilerin telefon numaraları ve belirledikleri şifre ile uygulamaya girmesini sağlayan ekrandır. Uygulamaya kayıt olmamış kullanıcı kayıt butonu yardımıyla Register(Kayıt) ekranına yönlendirilir. Beni hatırla check box ı yardımıyla telefon kullanıcı telefon numarası ve şifresini hafızasında tutar ve kullanıcı tekrar login olmak istediğinde bilgiler otomatik olarak ekrana gelir. Şifresini unutan kullanıcılar için Beni hatırla butonu daha sonra eklenecek ve şifresini unutan kullanıcı bu buton yardımıyla şifresinin mail adresine gönderilmesini sağlayacaktır. Bilgilerini giren kullanıcı Giriş Yap butonu yardımıyla uygulamaya giriş yapar.

3 Register Ekranı Kullanıcıların uygulamayı kullanmak için üyelik aldıkları ekrandır. Kullanıcı verilen boşluklara bilgilerini girerek uygulamaya kayıt olur. Kayıt olan kullanıcı daha sonra login ekranı yardımıyla uygulamayı kullanmaya başlayabilir.

4 Ana Menü Uygulama ana menüsü altı ana kısım(yapısal Olmayan Riskleri Azaltın, Aile Afet Planınızı Hazırlayın vb.), Hakkında, Rehber, Radyo ve Konum butonlarından oluşmaktadır. Kullanıcı ana menü yardımıyla uygulamanın kullanmak istediği kısmına girebilir ve düzenleyebilir.

5 Yapısal Olmayan Riskleri Azaltın Kullanıcı Yapısal Olmayan Risk Maddeleri İçerisinden tamamladığı maddeleri tamam opsiyonu olarak işaretler. Tamam olması için kırmızı çarpı butonuna basılması gerekmektedir. Kullanıcı eğer o maddeyi gerçekleştirmiş ise kırmızı çarpı butonuna basar ve buton yeşile döner. Bu o maddenin gerçekleştirildiği yani uygulandığı anlamına gelmektedir. Resmin üst kısmında görülen İ işaretli info yani yardım butonu uygulamanın Yapısal Olmayan Riskleri Azaltın ekranını için yardım sayfasıdır.

6 Aile Afet Planınızı Hazırlayın Kullanıcı bu kısımda kendisi ve ailesi için Aile Afet Planını hazırlar.

7 1. Ev Konumunu Belirle Kullanıcı oturduğu evin konumunu ekrandaki harita yardımıyla tespit eder ve Kaydet butonu ile kaydeder. Uygulamada daha sonra tekrar bu kısıma girildiğinde son kaydedilen nokta gösterilir. Kullanıcı tekrar bir konum belirleyerek ev konumunu kaydedebilir.

8 2. İşyeri Konumunu Belirle Kullanıcı çalıştığı işyerinin konumunu ekrandaki harita yardımıyla tespit eder ve Kaydet butonu ile kaydeder. Uygulamada daha sonra tekrar bu kısıma girildiğinde son kaydedilen nokta gösterilir. Kullanıcı tekrar bir konum belirleyerek işyeri konumunu kaydedebilir.

9 3. Okul Konumunu Belirle Kullanıcı kendisinin veya çocuğunun okul konumunu ekrandaki harita yardımıyla tespit eder ve Kaydet butonu ile kaydeder. Uygulamada daha sonra tekrar bu kısıma girildiğinde son kaydedilen nokta gösterilir. Kullanıcı tekrar bir konum belirleyerek okul konumunu kaydedebilir.

10 4. Toplanma Yerini Belirle Kullanıcı afet durumunda gidilmesi gereken toplanma yerini ekrandaki harita yardımıyla tespit eder ve Kaydet butonu ile kaydeder. Uygulamada daha sonra tekrar bu kısıma girildiğinde son kaydedilen nokta gösterilir. Kullanıcı tekrar bir konum belirleyerek toplanma konumunu kaydedebilir.

11 5. Okuldan Alıncakları Seç Kullanıcı okuldan alınacak kişileri tamam opsiyonu olarak işaretleyerek belirler. Kullanıcının Yakınlarım Listesi sayfasında belirlediği, yani rehberinde afadist uygulamasına sahip kişileri kayıt ettiği kısımdaki bireyler burada listelenir. Kırmızı çarpılı butona basılır ve yeşil yanması sağlanırsa o kişi okuldan alınacaklar listesine alınmış olur. Fakat daha önce yakınlarım listesinde eklenen kullanıcının size takip izni vermesi gerekir.

12 6. Profilim Bu sayfa kullanıcının durumunun belirlendiği ve Aile Afet Planın özetinin gösterildiği kısımdır. Kullanıcı sağlık durumunu combobox yardımıyla belirler. Bu durum sizi ekleyen kullanıcılarda da gözükecektir. Okuldan alınacak bireyler burada da listelenir. Bilgileri Kaydet butonu ile kişinin sağlık durumu kayıt edilir. Haritada Gör butonu ile daha önce belirlenen konumların tümü tek harita üzerinde gösterilir.

13 Haritada Gör Ekranı

14 Afet Acil Durum Çantanızı Hazırlayın Kullanıcı bu ekranda Afet anında yanına alacağı Acil Durum Çantasını kontrol eder ve eksikleri giderir. 1) Genel Envanter Genel Envanter Acil Durum Çantasında bulunması gereken temel ihtiyaç maddelerini listeler. Kırmızı çarğı butonuna basıldığında buton yeşile döner ve o ihtiyacın çantada bulunduğu kaydedilir. Listede Kırmızı Çarpı ikonu yanında bulunan tarih ikonu ise çantaya eklenmiş olan madde bozulacak türde ise son kullanma tarihini belirlemek için kullanılır. Çocuklar için ayrıca özel maddeler de mevcuttur. Bu maddeler Çocuklar için Belirlenen Eşyaları görüntüle check box yardımıyla gösterilir.

15 2) Özel Envanter Özel Envanter kullanıcının temel ihtiyaçlar dışında bulundurmak istediği maddeleri eklediği kısımdır. Eşya ekle butonu ile açılan pencerede kullanıcı Eşya ismini, eşyanın çantada mevcut olup olmadığını ve eşya bozulabilir bir madde iste bu eşyanın son kullanma tarihini girerek işlemi tamamlar ve özel envanterinde listelenir.

16 Eklenen eşyaların listelenmiş hali.

17 Yapısal Risklerinizi Belirleyin Afetlerde can ve mal kaybı sadece afetin etkilerinden kaynaklanmaz. Yaşam alanınızda sizin için risk teşkil eden ve çok küçük düzenlemelerle ortadan kaldırabileceğiniz tehlike kaynakları mectuttur. Kullanıcı listede yapacağı her bir risk azaltma faaliyeti için tamam butonuna basar ve o riski ortadan kaldırmış olur.

18 Zorunlu Deprem Sigortanızı Yaptırın Kullanıcıya daskın tanımı ve önemini gösteren, zorunlu deprem sigortasını yaptırma amaçlı hatırlatma ekranı. Kullanıcı zorunlu deprem sigortasını yaptırdıysa evet i işaretleyerek sigortasını yaptırdığını belirtir.

19 AFAD Hizmetleri 1. AFAD Haberleri Kullanıcı AFAD Haberleri kısımından AFAD haber başlıklarından birine tıklayarak o haberin içeriğine ulaşabilir.

20 2. AFAD Haberleri Kullanıcı bu ekranda AFIS konumlarını kendisine yakınlığına göre listelenmiş biçimde görür. Listede verilen konumlardan herkangi birinin üzerine tıkladığında o merkezi harita üzerinde görebilir. Eğer tüm merkezleri harita üzerinde görmek isterse Hepsini Haritada Göster butonu yardımı ile tüm merkezleri tek bir haritada görebilir.

21 Tüm merkezlerin tek bir haritada görünümü. Yeşil map ikonu kullanıcının bulunduğu konumu gösterir.

22 AFAD Hakkında AFAD hakkında bilgi yazısının bulunduğu kısım.

23 AFAD Radyo Play butonu ile radyoyu dinlemeye başlayabilir, Stop butonu ile de radyoyu kapatabilirsiniz. Radyo sesi de bar yardımıyla ayarlanabilir.

24 Konum Konum ikonuna tıkladığınızda telefon GPS sistemi açık ise otomatik olarak konum belirlenir ve Kaydet butonu yardımı ile kaydedilir. Eğer GPS açık değil ise konum manuel olarak bulunup kaydedilebilir.

25 Yakınlarım Listesi Kullanıcı bu ekranda rehberinde Afadist uygulamasına sahip bireyi Kişi ekle + butonu yardımıyla rehberinden bulup ekleyebilir. Eğer eklediği yakını sağlık durumunu görebilmesini istiyor ise Kırmızı Çarpı butonuna basar, buton yeşil tik işaretine döner ve kendisini ekleyen kullanıcıya sağlık durumunu iletir. Daha sonra sağlık durumunu uygulama üzerinde değiştirdiğinde yakını da bu durumdan haberdar olur. Kullanıcı eğer eklediği bireyi kaldırmak istiyorsa isim üzerine tıklaması ve Bu kişiyi listenizden kaldırmak istiyormusunuz? sorusuna evet yanıtını vermesi yeterlidir. Kullanıcı Lokasyon Durumu kısmında ise eklediği birey izin verdiyse, bireyin uygulamada kaydettiği son konumu harita üzerinden görülebilir.

26 Eklenilen yakının konumunun harita üzerinde gösterilmesi. Map ikonu üzerine tıklandığında konumun okul, iş yeri, buluşma veya anlık konum olduğu anlaşılabilir.

MEKAN TAKİP UYGULAMASI

MEKAN TAKİP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 MEKAN TAKİP UYGULAMASI Sosyal Görüntü

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KLAVUZU ARALIK - 2013 SİSTEME GİRİŞ Sisteme, Tc numaranız ve size verilen şifre ile; http://cbs.thsk.saglik.gov.tr adresinden

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

VISION LINK PROGRAMINDA ŞANTİYE SINIRI VE BÖLGE UYARILARI NASIL KURULUR?

VISION LINK PROGRAMINDA ŞANTİYE SINIRI VE BÖLGE UYARILARI NASIL KURULUR? VISION LINK PROGRAMINDA ŞANTİYE SINIRI VE BÖLGE UYARILARI NASIL KURULUR? Vision Link Programında Şantiye Sınırı Uyarısı ve Bölge Uyarısı Oluşturma Adımları Vision Link te makinalarınızın çalıştığı yerde

Detaylı

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız.

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız. SAİL GÜVENLİK ÇOCUK KOL SAATİ KULLANIM KILAVUZU 1- Açma/Kapama Tuşu 2- Sos Tuşu 3- Menü Tuşu 4- Arama ve Cevaplama Tuşu Sım kart Yerleştirme ve Kol Saati Tanıtma 1. ADIM : Sim kartınızın nano kesimde olduğuna

Detaylı

T. C. KAMU İHALE KURUMU

T. C. KAMU İHALE KURUMU T. C. KAMU İHALE KURUMU Elektronik İhale Dairesi ELEKTRONİK KAMU ALIMLARI PLATFORMU Doğrudan Temin Kullanım Kılavuzu Sürüm No: 1.0 Yayın Tarihi: 01.01.2016 444 0 545 2014 Kamu İhale Kurumu Tüm hakları

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız.

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Sisteme giriş yapıldıktan sonra karşımıza bu ekran gelir. Burada sol üstte bulunan

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Giriş... 1 1.1 Rotaban Nedir?... 1 2 Rotaban Viewer... 2 2.1 Giriş... 2 2.2 Ana Sayfa... 3 2.2.1 Adres Güncelleme... 3 2.2.2

Detaylı

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ KULLANIM KILAVUZU Öğrenci login sayfası 4 menüden oluşmaktadır. Genel duyurular ve gelen mesajlar takip edilebilir. 1- Alınan dersler, 2- Transkript, 3- Alınan dersler, 4- Sınav takvimi, 5-Ders

Detaylı

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu EMANUSCRIPT YAZAR İÇİN KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Sisteme Kayıtlı Yazar ise Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu e-mail adresidir) ve şifresini

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Açılan programın pencere görünümü aşağıdaki gibidir. 2. Araç Çubuğundan kaydet düğmesi ile

Açılan programın pencere görünümü aşağıdaki gibidir. 2. Araç Çubuğundan kaydet düğmesi ile POWERPOINT PROGRAMI Powerpoint bir sunu hazırlama programıdır. Belirli bir konu hakkında bilgi vermek için, derslerle ilgili bir etkinlik hazırlamak için, dinleyicilere görsel ortamda sunum yapmak için

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ (EBYS KOORDİNATÖRLÜĞÜ) EBYS SORUMLULARI İÇİN KULLANICI İŞLEMLERİ KILAVUZU EBYS birim sorumluları, kendi birimlerinde görev yapan ve EBYS sistemine kayıtlı

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Otomasyona Giriş Otomasyona ilk girişlerde; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranız olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve güvenlik

Detaylı

OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI (Ana Sayfa)

OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI  (Ana Sayfa) OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ İŞLEM VE AKIŞ SIRASI http://www.okulsportal.gsb.gov.tr (Ana Sayfa) http://okulsporbilgi.gsb.gov.tr (Okul Giriş) 1.AŞAMA: SİSTEME GİRİŞ http://okulsportal.gsb.gov.tr

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU T.C. MĠLLÎ EĞĠTĠM BAKANLIĞI EĞĠTĠM TEKNOLOJĠLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BĠLĠġĠM HĠZMETLERĠ DAĠRESĠ MEZUN ÖĞRENCĠ SORGULAMA MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU TERME-2015 1. GĠRĠġ MOS modülü 6111 Sayılı Kanun Teşviki kanunu

Detaylı

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu

DESTEK. Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu DESTEK Müşteri Hizmetleri Servis Talep Takip Sistemi kullanma kılavuzu 1 SAYFA DİZİNİ Sayfa 3. Sisteme nasıl bağlanabilirim? 3. Nasıl Veri girişi Yapabilirm? 5. Talep Görüntüleme Sisteme Girilmiş Raporların

Detaylı

TAKSİ-DURAK MÜŞTERİ TAKİP PROGRAMI

TAKSİ-DURAK MÜŞTERİ TAKİP PROGRAMI TAKSİ-DURAK MÜŞTERİ TAKİP PROGRAMI Bu programa müşterilerinizi ekleyerek müşterilerinizin listesini takip edebilirsiniz, aynı zamanda müşterilerinize sms gönderebilir ve arayan müşterilerinizin listesini

Detaylı

Soru 1: Kullanıcı girişinde Kullanıcınız bloke olmuştur hatası vermektedir. Soru 3: Giri ekranında Kullanıcını Bloke olmuştur hatasını alıyorum.

Soru 1: Kullanıcı girişinde Kullanıcınız bloke olmuştur hatası vermektedir. Soru 3: Giri ekranında Kullanıcını Bloke olmuştur hatasını alıyorum. SIK SORULAN SORULAR Soru 1: Kullanıcı girişinde Kullanıcınız bloke olmuştur hatası vermektedir.... 2 Soru 2: Şifremi nasıl değiştirebilirim?... 2 Soru 3: Giri ekranında Kullanıcını Bloke olmuştur hatasını

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1.1. YENİ ÜYELİK: Yeni bir kullanıcının sisteme kayıt olma aşamasındaki gereksinimler aşağıda sıralanmıştır:

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir.

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir. NASIL ÖNKAYIT YAPARIM SİSTEME GİRİŞ EKRANI Öğrenci bilgi sistemine girebilmek için http://obisis.erciyes.edu.tr adresini web tarayıcınızın adres kısmına yazınız veya Erciyes Üniversitesi ana sayfasına

Detaylı

Talep ve Şikayet Geri Dönüş Ekranı Kullanım Kılavuzu

Talep ve Şikayet Geri Dönüş Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Talep ve Şikayet Geri Dönüş Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 16.01.2012 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 16.01.2012 1 Dilek Güzel

Detaylı

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU Sözleşme İşlemleri A- Asgari Ücret Tarifesi B- Yeni Sözleşme C- Sözleşme Listesi D- Devir Teslim Başvuruları A-Asgari Ücret Tarifesi; İlgili yıla

Detaylı

Sürüm 0.1 2008 Sosyal Güvenlik Kurumu

Sürüm 0.1 2008 Sosyal Güvenlik Kurumu Sürüm 0.1 2008 Sosyal Güvenlik Kurumu GİRİŞ SSK İşgöremezlik Ödemeleri Sistemi ne giriş yapmadan önce aşağıda belirtilen tarayıcı (örn. İnternet Explorer, FireFox gibi) ayarlarını yapmak sistemin sağlıklı

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır.

Adres sorgu ekranında harita üzerindeki katmanların listelendiği Katman Listesi ve bu katmanlara yakınlaşmak için Git düğmesi bulunmaktadır. YARDIM DOKÜMANI 1. Giriş Ekranı Kent Rehberi uygulaması ara yüzünde, sorgulama işlemleri bölümü, haritacılık araçları bölümü, temel araçlar bölümü, sağ tık menüsü ve navigasyon işlemleri bölümleri bulunmaktadır.

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÖBYS LMS AKADEMİSYEN YARDIM KLAVUZU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÖBYS LMS AKADEMİSYEN YARDIM KLAVUZU İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÖBYS LMS AKADEMİSYEN YARDIM KLAVUZU ÖBYS Giriş (Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi) Akademisyenlerimiz ÖBYS Sistemine girebilmek için kendilerine

Detaylı

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. UYGULAMAYI YÜKLEME... 3 3. KULANICI LOGİN İŞLEMLERİ... 3 3.1. Uygulamaya İlk Kez Giriş Yapma... 3 3.2. Daha Önce Web

Detaylı

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler 1. Başlarken 2. Blogunuzu gösterme 3. Yaz ekranındandaki öğeler ve yeni kayıt ekleme 4. Resim ekleme 5. Video ekleme 6. Yeni sayfa ekleme 7. Bağlantı ekleme

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

YEDEKLEME PROGRAMI KURULUM VE KULLANIMI

YEDEKLEME PROGRAMI KURULUM VE KULLANIMI YEDEKLEME PROGRAMI KURULUM VE KULLANIMI Kurulum 1..zip dosyasını açınız. 2. Açılan dosyanın içindeki Yedekleme klasörünü açınız. 3. Yedekleme.exe dosyasını açınız. 4. Üst pencerede ki ekran gözükecektir.

Detaylı

Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu

Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu Yemekte Denge Doküman Yazılım Sitesinin Kullanım Kılavuzu Değerli öğretmenlerimiz; Beslenme anketi testimizin sizlerin ve değerli öğrencilerimizin, hızlı ve kolay bir şekilde doldurulması için internet

Detaylı

AYDES PROJESİ HIZLI RAPORLAR FORMU EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ HIZLI RAPORLAR FORMU EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ HIZLI RAPORLAR FORMU 2005.0203.2015 İÇİNDEKİLER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. HIZLI RAPORLAR... 5 2.1 Hızlı Raporlar Formu Ana Ekranı... 5 2.2 Hızlı Raporları Listeleme... 5 2.3 Hızlı Rapor

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI ÖZEL YETENEK BAŞVURU KILAVUZU A) ÖZEL YETENEK BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI ÖZEL YETENEK BAŞVURU KILAVUZU A) ÖZEL YETENEK BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI ÖZEL YETENEK BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) ÖZEL YETENEK BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Özel Yetenek Başvuru Modülü.....

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU

T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi. ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU T.C. istanbul ÜNiVERSiTESi ÖĞRENCi BiLGi SiSTEMi ÖĞRETiM ELEMANI KULLANIM KILAVUZU 1 1. Sisteme Giriş Nokta Üniversite Otomasyonu sistemini kullanabilmek için öncelikle Windows işletim sisteminde bulunan

Detaylı

E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU

E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ Sayfa 1 İÇİNDEKİLER 1. PAYDAŞ KAYDI..2 2. E-BELEDİYE ÜYELİK İŞLEMİ...2 3. İŞYERİ E-RUHSAT. 4 3.1.İŞYERİ E-RUHSAT>YENİ BAŞVURU.....5 3.2.İŞYERİ

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) OSGB/Firma Yetkilisi Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş Sisteme, AKY Bilişim, ISGBYS Yazılımı Yetkilisi tarafından size verilen Kullanıcı Adı

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

YAYIN TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ

YAYIN TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ YAYIN TEŞVİK UYGULAMA YÖNERGESİ Erdem Çiçek İTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 285 63 33 0 İçindekiler Tablosu 1. Giriş Ekranı...2 2. Ana sayfa...3 3. Başvuru Ana Sayfası...4 3.1. Kişisel Bilgiler Ekranı...4

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

KASIM 2016 MKYS ZİMMET ANDROID MOBİL UYGULAMASI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

KASIM 2016 MKYS ZİMMET ANDROID MOBİL UYGULAMASI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KASIM 2016 MKYS ZİMMET ANDROID MOBİL UYGULAMASI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İçindekiler UYGULAMANIN AMACI... 2 YETKİLENDİRME... 2 GİRİŞ EKRANI... 3 KAYAN MENÜ VE ANA EKRAN...

Detaylı

Başak Kart Sistemi. Veli Bilgilendirme Kılavuzu

Başak Kart Sistemi. Veli Bilgilendirme Kılavuzu Başak Kart Sistemi Veli Bilgilendirme Kılavuzu Neden Başak Kart Sistemi? Başak Kart Sistemi; öğrencilerimizin kantinden yaptıkları alışverişlerin daha kontrollü, daha sağlıklı ve velilerimizin gözetimi

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu nu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU AŞAMLARI İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

07.05.2015. Supplier Lifecycle Management (SLC) Tedarikçi Kullanım Kılavuzu Versiyon 1.0

07.05.2015. Supplier Lifecycle Management (SLC) Tedarikçi Kullanım Kılavuzu Versiyon 1.0 Supplier Lifecycle Management (SLC) Tedarikçi Kullanım Kılavuzu Versiyon 1.0 1 İçindekiler 1.Tedarikçi Kayıt Sayfası... 3 2.Tedarikçi Portalına Giriş... 4 2.1 Başvuru Onayı Sonrası E-Posta Alımı... 4 2.2

Detaylı

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA GİRİŞİ App store ya da Google Play Store dan Mobil Kaza Tutanağı uygulamasını aratarak telefonunuza uygulamayı

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) AGENT KULLANIM DOKÜMANI HİZMETE ÖZEL 1/21 Rev. 1 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 1.1. AYARLAR... 3 1.2. YENİLE... 7 1.3. BİLDİRİM VE GÖREVLER... 9 1.4. ENVİSİON ANA

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU

MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI KULLANIM KILAVUZU MOBİL KAZA TUTANAĞI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 1. UYGULAMA YÜKLEME App store ya da Google Play Store dan Mobil Kaza Tutanağı uygulamasını aratarak telefonunuza uygulamayı

Detaylı

ARVENTO ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ WEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ARVENTO ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ WEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ARVENTO ARAÇ TAKİP ve FİLO YÖNETİM SİSTEMİ WEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1. Programa Giriş 3 2. Ana Sayfa 3 3. Harita İşlemleri 4 4. Ayarlar 5 4.1Tanımlar 5 4.2Program Ayarları 6 4.3Araç Programlama

Detaylı

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HESABI OLUŞTURMA... 3 1.1. E-DEVLET İLE İŞLEM YETKİLİSİ KAYDI OLUŞTURMA...

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu

FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu FiloWay FYS Kullanım Kılavuzu Değerli müşterimiz FiloWay Filo Yönetim Sistemlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sistemi verimli kullanabilmek için lütfen bu kılavuzu dikkatle inceleyiniz her

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU

SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU SAP portal üzerinde ders seçimi için dikkat edilecek konular aşağıda yer almaktadır: 1. SAP portal kullanırken Internet Explorer veya Google Chrome kullanmalısınız. Internet

Detaylı

T.C. Sağlık Bakanlığı. Renkli Reçete Uygulaması Eczane Kullanım Kılavuzu

T.C. Sağlık Bakanlığı. Renkli Reçete Uygulaması Eczane Kullanım Kılavuzu T.C. Sağlık Bakanlığı Renkli Reçete Uygulaması Eczane Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1.Amaç... 2 2.Renkli Reçete Kullanım Bilgileri... 2 2.1 Kullanıcı Giriş Ekranı... 2 2.2 Eczane Reçete Karşılama Modülü...

Detaylı

Admin. w w w. e n o c t a. c o m

Admin. w w w. e n o c t a. c o m Admin w w w. e n o c t a. c o m H ı z l ı v e e t k i n ö ğ r e n m e y o l u! Akademik e.mobil Tanıtım Sunumu Neler Anlatacağız? Akademik Uygulamaya Genel Bakış Hakkında Ekranı Öğrenci Ekranları Dersler

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı K ı lavuzu ( Mobil) İçindekiler EBA Dosya nedir?... 3 Kimler kullanabilir?... 3 Uygulama Ne işe Yarar?... 4 Mobil uygulama nedir? Nereden ulaşabilirim?... 4 Mobil Uygulamayı

Detaylı

Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz.

Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. Perculus online sohbet ders platformuna http://www.etoplanti.sakarya.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. NOT: Sizler giriş yaptığınızda aşağıdaki ekran görüntülerinde görünen bazı alanlar çıkmayacaktır.

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (SORUŞTURMA) ADANA BAROSU

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (SORUŞTURMA) ADANA BAROSU ADANA BAROSU ADLİYE SARAYI SEYHAN/ADANA Telefon :0 422 351 2121 Fax :0 422 3594426 Internet : www.adanabarosu.org.tr E-mail : adanabarosu@adanabarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU 1. GENEL BĠLGĠLER... 1 2. Ana Sayfa... 4 3. MukWeb Sayfaları...

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. TANIMLAR... 2 3. REHBER... 6 4. RAPORLAR... 6. Kullanıcı İşlemleri... 3 2.1.1 Uygulama Yetkileri... 3

İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. TANIMLAR... 2 3. REHBER... 6 4. RAPORLAR... 6. Kullanıcı İşlemleri... 3 2.1.1 Uygulama Yetkileri... 3 Page 1 of 9 İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. TANIMLAR... 2 Kullanıcı İşlemleri... 3 2.1.1 Uygulama Yetkileri... 3 Kamera Noktaları... 3 Özel Araçlar... 3 Ek Hizmetler... 4 Kullanıcı Logları... 4 Ücretlendirme...

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 5 İnsan Kaynakları Personel Formu; İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Koordinatörlüğü arasındaki turnike, kart basımı, e-posta açılımı, giriş çıkış

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS. Web İçerik Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-WEB GRUBU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS. Web İçerik Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-WEB GRUBU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS Web İçerik Sistemi -WEB GRUBU 2013 B i l g i İ ş l e m D a i r e B a ş k a n l ı ğ ı MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİRİM BÖLÜM DAİRE

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 5 3. EKİP KAYIT... 6 3. EKİPLERE

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM HASTANE EVDE SAĞLIK BİRİMİ KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 5 3. EKİP KAYIT... 6 3. EKİPLERE

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sisteme Giriş...1. Şifre Hatırlatma...1 ANA SAYFA...2 EĞİTİMLERİM SAYFASI...2. Genel Rapor...3. Kullanıcı Bilgileri...

İÇİNDEKİLER. Sisteme Giriş...1. Şifre Hatırlatma...1 ANA SAYFA...2 EĞİTİMLERİM SAYFASI...2. Genel Rapor...3. Kullanıcı Bilgileri... İÇİNDEKİLER Sisteme Giriş...1 Şifre Hatırlatma...1 ANA SAYFA...2 EĞİTİMLERİM SAYFASI...2 Genel Rapor...3 Kullanıcı Bilgileri... 4 Sistem Bilgileri...4 İletişim Bilgileri...5 Ayarlar...6 Soru Sistemi...6

Detaylı

LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EGİTİM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU

LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EGİTİM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU LİSANSÜSTÜ İKİNCİ ÖĞRETİM VE UZAKTAN EGİTİM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ KILAVUZU a. Sisteme giriş Üniversitemizde kayıt yenileme işlemleri ilgili birim için akademik tavimde belirtilen tarihlerde gerçekleşmektedir.

Detaylı

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KABLOSUZ EDUROAM AYARLARI MS WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ AYARLARI 1 (VARSA) MEVCUT EDUROAM PROFİLİNİN SİLİNMESİ Eğer daha önce EDUROAM ağına bağlanmayı

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Rotaban Viewer... 1 1.1 Giriş... 1 1.1.1 Adres Güncelleme... 2 1.1.2 Güzergâh Görüntüleme... 4 1.1.3 Favori Güzergâh İşlemleri...

Detaylı