YENİ YEN ŠK R pi A D pi D SpA Sp c A E c b E A b c A K

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YENİ YEN ŠK R pi A D pi D SpA Sp c A E c b E A b c A K"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER Yenİ ŠKODA YENİ RapId Spaceback

2 Onu kendi kişisel alanınız haline getirin.

3 Kendimizi en iyi hissettiğimiz alan, genellikle yaratılmasına yardımcı olduğumuz alandır. Duygularımız, mizacımız ve yaratıcılığımız o alana yansır ve kendi kişisel alanımız haline getirir. O alan bizim evimiz, dairemiz, odamız, bahçemiz...veya Yeni ŠKODA Rapid Spaceback'tir. Size alan ve bu alanın içinde kişiliğinizi yansıtma fırsatı veren bir otomobil. Rapid Spaceback i sunduğu alan açısından değerlendirdiğinizde ve ölçülerini göz önüne aldığınızda, bu kompakt hatchback arka koltuktaki yolculara segmentindeki en geniş diz alanını ve baş mesafesini sunuyor. Bagaj bölmesi, sınıfının en genişi. Aynı şekilde, araç kişiselleştirme açısından da olağanüstü. Seçebileceğiniz o kadar fazla öğe var ki. Geniş panoramik tavan ve 17 inç siyah alaşım jantlar dahil olmak üzere, aracın sportif tasarımını yansıtan pek çok çekici özellik sunuyoruz. Yeni ŠKODA Rapid Spaceback, size stilinizi ve bakış açınızı otomobilinize yansıtmanız için benzersiz bir fırsat sunuyor. Aynı zamanda yeni bir alan hissi sunuyor. Alan kavramına bakış açınızı değiştirecek.

4 Rapid Spaceback'in ön kısmının tasarımı, ŠKODA markasının belirli gövde bileşenlerinin şeklini ve yapısını belirleyen yeni tasarım dilinin ilk ürünü olan Rapid model serisine ait olduğunu belirgin bir şekilde gösteriyor. Farlar, özgün ön ızgaradan başlayarak akıcı bir şekilde uzanıyor. ŠKODA logosu, kaputun krom ön ızgara çerçevesi üzerindeki yuvarlatılmış kenarına mükemmel bir tezat oluşturuyor. Siyah renkli B ve C sütunları sayesinde, yan kısımdaki cam alan kesintisiz bir görünüme sahip ve geniş kabin alanı hakkında ipucu veriyor. Daha koyu renkli arka camlardan oluşan SunSet, gövdenin zarafetini vurguluyor ve arkadaki yolcuları güneşten koruyor. Farların ve sis lambalarının keskin kenarları, ŠKODA tasarım dilinin karakteristik özelliklerinden birini oluşturuyor. Farların alt kısımlarında, Bohemya kristallerinin zarafetini hatırlatan açılı kapaklar bulunuyor. İşlevsellik açısından, viraj işlevine sahip sis lambaları* ve gündüz sürüş lambaları ile xenon farlar*, en üst seçeneği oluşturuyor. Kenarları saran geniş arka lambalar, ŠKODA markasına özgü "C" biçimine sahip. Rapid logosu, sağ arka lambanın yanında bulunuyor. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır. ** Style ve Style Plus paketle sunulmaktadır. Rapid Spaceback'e arkadan veya yandan baktığınızda, aracın sportif stilini tam anlamıyla görebilirsiniz. Belirgin ve keskin yan çizgileri, dinamizmi ve geniş hacmi yansıtırken, arka kısım dengeli orantılara ve tavan spoyleri veya arka tampondaki yatay reflektörler gibi işlevsel ayrıntılara sahip. Plaka, yeni ŠKODA modellerinin en önemli karakteristik özelliklerinden biri haline gelen açılı yüzeyler arasında bulunuyor.

5 Hem benzersiz hem de çok işlevsel olan tasarım özellikleri, Rapid Spaceback'in özgün karakterini daha da geliştiriyor. Tamamen renkli camdan üretilen panoramik tavan*, tüm yolculara bir alan hissi ve harika bir gökyüzü manzarası sunuyor. Araç aynı zamanda, bagaj kapağının üzerine kadar uzanan cam yüzeyle** veya karartılmış arka lambalarla** donatılabilir.

6 Ekstrem koşullarda bile Rapid Spaceback'in emniyetine güvenebilirsiniz. Standart ekipman, ABS'yi (Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi) de kapsayan ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) ve altı adet hava yastığı gibi çok geniş bir emniyet özellikleri yelpazesini kapsıyor. Perde hava yastıkları, etkinleştiğinde bir duvar oluşturuyor ve hem önde hem de arkada oturan yolcuları potansiyel baş yaralanmalarından koruyor. Yüksek hacimli sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, ön koltuk emniyet kemeri ön gergileri ile eşzamanlı olarak etkinleşiyor ve sizi kelimenin tam anlamıyla koltuğun ortasına, bulunmanız gereken konuma sabitliyor. Araç, ön koltuğa bir çocuk koltuğu yerleştirebilmeniz için ön yolcu hava yastığı devre dışı bırakma özelliği ile donatılabiliyor. Entegre teleskobik far yıkayıcılar*, farların mükemmel temizlikte olmasını sağlıyor. Ön yan hava yastıkları, bir yandan çarpışma durumunda sürücünün ve öndeki yolcunun kalçasını ve göğsünü korumak üzere tasarlandı. Öndeki kafalıklar yükseklik ayarlı. Aracın arka koltuğu, orta koltukta oturan yolcu için tasarlanmış olan bir üçüncü kafalık ile donatılabilir. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

7 Simply Clever ayrıntıları ve çözümleri sayesinde gündelik yolculuklarınız artık daha da keyifli hale gelecek. Bunların çoğu bagaj bölmesinde bulunabilir. Büyük nesneler yüklenirken şapkalık sökülebilir ve yatırılabilir, yük boşaltıldıktan sonra kolaylıkla ilk konumuna yeniden monte edilebilir. Bagaj bölmesindeki güçlü kancaları kullanarak sadece torbaları değil, kamp ekipmanını ve sürüş sırasında hasar görebilecek diğer nesneleri de asabilirsiniz. Arka tekerlek davlumbazlarının arkasındaki saklama bölmeleri aracılığıyla aracın saklama seçeneklerini artırabilirsiniz. Gereksinim duyduğunuzda, yakıt deposu kapağına monte edilen buz kazıyıcıya kolayca erişebilirsiniz. Kısacası, ilk kırağının düştüğü andan itibaren Rapid Spaceback in Simply Clever ayrıntılarını takdir etmeye başlayacaksınız. Sınıfının tartışmasız lideri olan bagaj bölmesi, 384 litrelik temel kapasite sunuyor ve arka koltuk sırtlıklarının yatırılması ile litre gibi etkileyici bir kapasiteye ulaşıyor. Gerekli olması halinde sırtlıklardan sadece birini veya ikisini yatırarak daha fazla saklama alanı elde edebilir ve aynı zamanda arkada bir kişilik oturma yeri bırakabilirsiniz. Aracı kirletecek herhangi bir şey taşımıyorsanız, bagaj bölmesindeki çift taraflı halının şık kumaş yüzünü kullanabilirsiniz. Bir seyahatten dönüyorsanız ve ıslak ya da kirli ekipman taşıyorsanız, tek yapmanız gereken çift taraflı halının yıkanabilen kauçuk yüzünü çevirmek olacak.

8 - Görsel Türkiye donanım paketiyle farklılık göstermektedir.

9 Çift alıcı, çift anten ve CD, CD-MP3 ve CDWMA çalma özellikleri ile Swing radyo, size harika bir müzik keyfi ve uzun yolculuklarınızda eğlence sunacak. Gösterge tablosunun en üst versiyonu, sadece yol bilgisayarı verilerini (ortalama tüketim, kalan yakıtla kat edilebilecek mesafe, vs.) değil, aynı zamanda klima ve navigasyon sistemi gibi aracın diğer ekipmanından verileri de görüntüleyen Maxi DOT ekrana sahip. Sabit hız kontrolü, önceden belirlenen hızın korunmasına ek olarak, pedalları kullanmadan hızı artırmanıza veya azaltmanıza olanak sağlıyor. Bu işlev, sabit hız kontrolü kolunun yanındaki bir düğme aracılığıyla kontrol ediliyor. Özgün çelik pedal kaplamaları*, kabinin size sunduğu konfor hissini artıracak. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır. 3 kollu çok işlevli direksiyon simidi, soldaki düğmelerle radyonun ve sağdaki düğmelerle Maxi DOT ekranın ve alternatif olarak bir telefonun kontrol edilmesine olanak sağlıyor. Ön ve arkada elektrikli camlarla donatılmış araçlarda, kumandalar konforlu bir şekilde sürücü kapısı panelinde yer alıyor.

10 Saklama bölmeleri ve Simply Clever ayrıntıları, aracınızın kullanışlılığını ve konforunu artırıyor ve içeriyi düzenli tutmanıza yardımcı oluyor. Örneğin, dikiz aynasının üzerine konumlandırılmış olan gözlük bölmesi, özellikle yola çıkmadan önce numaralı gözlüklerini çıkarıp güneş gözlüklerini takan sürücüleri memnun edecek. Harici aygıtlar, orta konsoldaki ikili içecek tutucunun içerisinde bulunan multimedya braketinde* emniyetli bir şekilde taşınabilir. Ön göğsün alt kısmında, ön yolcu tarafında bulunan torpido gözü, Climatronic klima ile donatılmış araçlarda içeceklerinizi yolculuğunuz boyunca serin tutuyor. Otopark fişi tutucusu, ön camın sürücü tarafındaki kenarında, görünürlüğü oldukça fazla olan bir noktada bulunuyor. Rapid Spaceback aynı zamanda, arka koltukların karşısında ve arka kapılarda bulunan saklama bölmelerinde yer alan içecek tutucularda şişelerin, içecek kutularının veya termosların yerleştirilmesi için alan sunuyor. Ön koltuk sırtlıklarındaki cepler, yolculuğunuz sırasında elinizin altında olmasını istediğiniz nesneler için ideal. Atıştırmalıkların ambalajları çöp kovasına* atılabilir ve çöp kovası daha sonra kolaylıkla çıkarılarak boşaltılabilir. Çöp kovası, hem ön hem de arka kapı panellerindeki saklama bölmelerine yerleştirilebilir. Her iki ön kapıdaki saklama bölmelerine ayrıca 1,5 litrelik şişeler yerleştirilebilir. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır. Küçük öğelere uygun bir saklama bölmesini gizleyen ön kolçak, hem sürücünün hem de önde oturan yolcunun konforunu artırıyor. Simply Clever ayrıntıları arasında, koltuk sırtlıklarının içinde bulunan ve bir harita, cep telefonu, vs. saklayabileceğiniz saklama cepleri* yer alıyor.

11 Elegance ekipman versiyonu, iki renk versiyonu ile sunuluyor. Birincisi, bej döşemeye ve ön göğüs ile kapı panellerinde Saten siyah/ Kaya beji kombinasyonuna sahip. İkinci seçenek, siyah kumaş koltuk döşemesine ve ön göğüs ile kapı panellerinde Saten siyah/saten siyah kombinasyonuna sahip. Her iki versiyon da Eskitilmiş Gümüş kaplamalarla sunuluyor veya opsiyonel Piyano Siyah kaplamaları tercih edebilirsiniz. Kabin, direksiyon simidi, havalandırma çerçeveleri gibi pek çok yerde krom bileşenlere sahip. Ambition ekipman versiyonu için, siyah kumaş koltuk döşemesi ile ön göğüs ve kapı panellerinde Saten siyah/saten siyah kombinasyonu ya da döşemede gri/ siyah kombinasyonu ve ön göğüs ile kapı panellerinde Saten siyah/ Lav grisi kombinasyonu tercih edilebilir. Her iki versiyon da Grafit Metal kaplamalarla sunuluyor ve opsiyonel olarak sunulan Eskitilmiş Gümüş veya Piyano Siyah kaplamaları tercih edebilirsiniz. Kabin aynı zamanda, iç kapı kolları gibi krom bileşenlerle bezeli.

12 Şeker Beyazı (Opak) Hız Sarısı (Özel) Corrida Kırmızısı (Opak) Pasifik Mavisi (Opak) Ay Beyazı (Metalik) Ralli Yeşili (Metalik) Denim Mavi (Metalik) Yarış Mavisi (Metalik) Gümüş (Metalik) Kapuçino Bej (Metalik) Metal Grisi (Metalik) Rio Kırmızısı (Metalik) Ambition kabini siyah kumaş Ambition kabini gri/siyah kumaş Elegance kabini siyah kumaş Elegance kabini bej kumaş Dynamic kabin* Ambition, Elegance gümüş/siyah kumaş Dynamic kabin* Ambition, Elegance kırmızı/siyah kumaş Büyülü Siyah (Metalik) * Spor koltuklar ile alınan döşeme seçeneğidir.

13 215/40 R17 lastikler için 7.0J x 17" Ray** alaşım jantlar, siyah tasarım 215/40 R17 lastikler için 7.0J x 17" Camelot* alaşım jantlar 215/45 R16 lastikler için 7.0J x 16" Antia* alaşım jantlar 215/45 R16 lastikler için 7.0J x 16" Dione alaşım jantlar 185/60 R15 lastikler için 6.0J x 15" Carme* alaşım jantlar 185/60 R15 lastikler için 6.0J x 15" Dakara kapaklı çelik jantlar * Opsiyonel olarak sunulmaktadır. ** StylePLUS paketi kapsamında mevcuttur.

14 Teknik özellikler Motor 1.2 MPI/75 PS Benzinli motor Silindir sayısı/hacmi (cc) Azami performans/devir (PS/dak-1) Azami tork/devir (Nm/dak-1) Emisyon standardı Yakıt 3/1,198 75/5, /3,750 EU5 Kurşunsuz benzin, 95/91* oktan 1.2 TSI/105 PS Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi 4/1, /5, /1,550 4,100 EU5 Kurşunsuz benzin, 95/91* oktan 1.4 TSI/122 PS Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi 4/1, /5, /1,500 4,000 EU5 Kurşunsuz benzin, 95 oktan 1.6 TDI CR DPF/90 PS Turboşarjlı dizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon common rail sistemi 4/1,598 90/4, /1,500 2,500 EU5 Dizel 1.6 TDI CR DPF/105 PS Turboşarjlı dizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon common rail sistemi 4/1, /4, /1,500 2,500 EU5 Dizel (12.1) (5.6) 3.7 (3.9) 4.4 (4.5) 114 (118) Önden çekiş Hidrolik tek disk kavrama Önden çekiş Hidrolik tek disk kavrama Önden çekiş Çift eş eksenli kavrama, elektro-hidrolik işletim Önden çekiş Hidrolik tek disk kavrama Manuel 5 ileri Manuel 6 ileri Otomatik 7 ileri DSG Önden çekiş Hidrolik tek disk kavrama (Çift eş eksenli kavrama, elektro-hidrolik işletim) Manuel 5 ileri (Otomatik 7 ileri DSG) 1, , , , ,100 1, , ,200 1,260 (1,280) 535 1,720 (1,740) 630 (640) 1,200 1, , ,200 Performans Azami hız (km/s) km/s hızlanma (sn) Yakıt tüketim 99/100 (l/100 km) şehir içi şehir dışı ortalama CO2 emisyonları (g/km) Dönüş çapı (m) Güç Aktarımı Tip Kavrama Şanzıman Ağırlık Boş ağırlık - sürücü için 75 kg dahil standart versiyon (kg) Yük kapasitesi - sürücü ve ekstra ekipman dahil (kg) Toplam ağırlık (kg) Frensiz römork yükü (azami kg) Frenli römork yükü - %12 (azami kg) Gövde Hava sürtünme katsayısı Cw Dış Ölçüler Uzunluk (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) Dingil mesafesi (mm) Ön/arka aks açıklığı (mm) motor versiyonuna bağlı olarak Yerden yükseklik (mm) 5 koltuk, 5 kapı, iki hacimli Motor versiyonuna bağlı olarak Şasi Ön aks Arka aks Fren sistemi ön frenler arka frenler Direksiyon Jantlar Lastikler Altta üçgen salıncaklı ve torsiyon viraj demirli McPherson süspansiyon Birleşik kollu dingil aks Vakum destekli hidrolik çift diyagonal devreli fren sistemi İçten soğutmalı disk frenler, tek pistonlu yüzer tip kaliper Kampana frenler; alternatif olarak motor versiyonu doğrultusunda disk frenler Elektro-mekanik güç destekli doğrudan kremayer direksiyon 6.0J x 15" ; 7.0J x 16" 185/60 R15 ; 215/45 R16 Depo Kapasitesi (l) Manuel 5 ileri 4,304 1,706 1,459 2,602 1,463; 1,457/1,500; 1, Kabin Ölçüleri Ön/arka genişlik (mm) Ön/arka etkin baş mesafesi (mm) Bagaj hacmi (azami l) 1,418/1,428 1,014/ /1, * Düşük oktanlı yakıt kullanılması motor performansını etkileyebilir ,463 1,500 1,706 1, ,602 4, , l 842 1, ,418 1,459 1,

15 ISOFIX DUO plus Top Tether çocuk koltuğu, Isofix kemerlerine ek olarak arka kısmındaki üst askı sistemiyle sabitlenmesi sayesinde, seyahat sırasında küçük yolcularınız için azami emniyet ve konfor sağlıyor. Koltuk, üç ayarlanabilir konuma (oturma, dinlenme ve yatma) sahip ve 9 kg ile 18 kg arasındaki çocuklar için tasarlandı. Kauçuk bagaj paspası, su kullanılarak kolaylıkla temizlenebiliyor ve döşemenin kirlenmesini önlüyor. File programı, küçük nesnelerin hareket etmesini güvenilir bir şekilde önlüyor ve sizin de eşyalarınızı nereye koyduğunuzu kolaylıkla görmenize olanak sağlıyor. Yüksek kenarlı plastik bagaj havuzu, aracın döşemesinin kirlenmesini veya zarar görmesini önlüyor. Havuz kolaylıkla çıkarılarak boşaltılabiliyor veya silinerek temizlenebiliyor. Alüminyum plakalı dekoratif kapı eşiği kaplamaları, kapı eşiklerini araca binerken ve araçtan inerken oluşan mekanik hasara karşı etkin biçimde koruyor. Parlak siyah tasarıma sahip 17" Savio alaşım jant. Arka koltukların arkasına monte edilen bagaj ızgarası, bagajların yolcu kabinine kaymasını önlüyor. Bu özellik, bagaj bölmesinin azami şekilde kullanılmasına veya evcil hayvanlarınızın emniyetli bir şekilde yolculuk etmesine olanak sağlıyor. Mat siyah tasarıma sahip 17" Savio alaşım jant. Arka paçalıklar, şasiyi çamurdan ve sıçrayan taşlardan koruyor.

16 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda otomobillerimiz, en sıkı kriterleri karşılayan modern üretim tesislerinde gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilir. Araçların boyalı kısımlarının paslanmazlık özellikleri, kurşun içermeyen katoforez (KTL) ve su bazlı boyalar ile sağlanmaktadır. Şirket stratejimiz, yakıt tüketimini ve emisyonları sınırlandırmayı içerir. Bunun sonucunda, Škoda Auto nun motorları mevcut emisyon düzenlemelerini karşılar. Ayrıca, Dizel Partikül Filtreli (DPF) dizel motorlar da sunmaktayız. Škoda Auto tarafından üretilen tüm ürünler, toprağın ve suyun korunması ile ilgili yasalara ve düzenlemelere uygundur. Bu faaliyetlerin sonucunda, Škoda otomobilleri teknik, güvenlik, kalite ve çevre gereksinimlerini karşılar. Škoda Auto, temiz çevrenin korunmasına katkıda bulunur ve müşterilerine mobilite ve konfor sağlar. Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen özellikler hiçbir taahhüt teşkil etmez. Bazı modeller, standart donanımda bulunmayan bazı ilave opsiyonel ekipmanlarla donatılabilir veya standart donanımda gösterilen bir takım donanımlar çıkarılabilir. Ayrıca, ürünlerin aynı tip olmaları halinde bile farklı versiyon ve modeller arasında farklılık olabilir. Üretici firma ve Yüce Auto, önceden haber vermeksizin, bireysel model donanımlar veya teknik parametrelerdeki değişiklikler dâhil olmak üzere aracın tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Standart ve ilave donanımlar, mevcut fiyatlar ve teslimat koşulları bağlayıcı olmayıp ayrıntılı bilgi almak için lütfen Skoda Yetkili Satıcısına başvurunuz. facebook.com/skodaturkiye ŠKODA Yetkili Satıcınız: R /14 Doğa dostu logo, Škoda Auto nun sorumluluk bilincini, hayata ve doğaya olan dostça yaklaşımını ve firmanın sürdürülebilir kalkınma teşebbüsünü ifade eder.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895

SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895 SIMPLY CLEVER ŠKODA RapId Spaceback YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Onu kendi kişisel alanınız haline getirin. Kendimizi en iyi hissettiğimiz alan, genellikle yaratılmasına yardımcı olduğumuz alandır. Duygularımız,

Detaylı

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Fabia ve Fabia Combi, kendilerine benzersiz görünümler katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA Fabia Yeni Škoda Fabia kendisine benzersiz görünüm katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca kendine güvenen

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Roomster Bazı manzaralar şaşırtır. Diğerleri ise ilham verir. Bazılarının keyfine yalnız varılır. Diğerleri ise sevdiklerinizle paylaşınca güzelleşir. Bunun için yeni Škoda

Detaylı

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Yeti Yeti modelinin benzersiz tasarımının altında yatan sır, güçlü görünümün fonksiyonel detaylarla kusursuz şekilde birleştirilmesidir. Ön ızgaranın görünümü, Škoda markasını

Detaylı

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Roomster, kendine daha fazla güven duyan ve dinamik bir görünüm sunan, pek çok tasarım değişikliğine uğradı. Ön tamponun yeni tasarımı, üç boyutluşekillendirilmiş

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid. Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid. Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Rapid Rapid, sade ve ince tasarımı sizi büyüleyecek. ŠKODA nın yeni tasarım dili beraberinde, net hatlar, temiz yüzeyler ve dengeli oranları getirmiştir. Ön ızgara ve farlar ile

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Rapid

SIMPLY CLEVER. Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA RapId Rapid Aynı anda birden fazla görevinizin olması her zaman sizin seçiminiz olmaz. Aynı anda hem koca hem de baba olan herhangi bir adama sorabilirsiniz. Aynı anda bir kaç yerde,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo İlk bakışta aklınıza gelen "BU BİR škoda OLMALI" olacaktır. Krom kaplama çerçeveli kanatçıklı ızgara seti, geniş camları ve tam olması gerektiği gibi şekillendirilmiş farları

Detaylı

SIMPLY CLEVER. yeni ŠKODA Yetİ

SIMPLY CLEVER. yeni ŠKODA Yetİ SIMPLY CLEVER yeni ŠKODA Yetİ Hangi yolu seçerseniz seçin, Yeni ŠKODA Yeti size ilham vermeye devam edecek. İster değişen mimarisi, ışıkları ve kesintisiz temposu ile şehirde, ister yolun bittiği ve sırlarla

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Rapid SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS

SIMPLY CLEVER. Rapid SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS SIMPLY CLEVER ŠKODA RapId Rapid YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Aynı anda birden fazla görevinizin olması her zaman sizin seçiminiz olmaz. Aynı anda hem koca hem de baba olan herhangi bir adama sorabilirsiniz.

Detaylı

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spor paket: Ön tampon spoyleri (5E0 071 606), arka tampon spoyleri (5E0 071 610), spor bagaj kapak spoyleri (5E5 071 605A), 18" Turini alüminyum

Detaylı

SIMPLY CLEVER. yeni ŠKODA Yetİ

SIMPLY CLEVER. yeni ŠKODA Yetİ SIMPLY CLEVER yeni ŠKODA Yetİ Hangi yolu seçerseniz seçin, Yeni ŠKODA Yeti size ilham vermeye devam edecek. İster değişen mimarisi, ışıkları ve kesintisiz temposu ile şehirde, ister yolun bittiği ve sırlarla

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Çıta tampon arka nikelaj (5L6 061 195) Alüminyum görünümlü kapı çıtaları (5L0 071 329A) Alüminyum görünümlü marşpiye koruma (5L0 071 685) Spor paket parçaları

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA YetI SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA YetI SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS SIMPLY CLEVER ŠKODA YetI YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Hangi yolu seçerseniz seçin, Yeni ŠKODA Yeti size ilham vermeye devam edecek. İster değişen mimarisi, ışıkları ve kesintisiz temposu ile şehirde,

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA YetI

SIMPLY CLEVER. ŠKODA YetI SIMPLY CLEVER ŠKODA YetI Hangi yolu seçerseniz seçin, Yeni ŠKODA Yeti size ilham vermeye devam edecek. İster değişen mimarisi, ışıkları ve kesintisiz temposu ile şehirde, ister yolun bittiği ve sırlarla

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

FA19420 02/16. ŠKODA Yetkili Satıcınız:

FA19420 02/16. ŠKODA Yetkili Satıcınız: Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS

SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN.

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. K10220 08/17 Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN.

OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. OKURKEN BİLE KEYİF ALDIYSANIZ, BİR DE SÜRERKEN NE KADAR KEYİF ALACAĞINIZI HAYAL EDİN. BİR TEST SÜRÜŞÜ AYARLAMAK İÇİN BİZİ ARAYIN. K10220 01/18 Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen

Detaylı

4 GÖVDE TASARIMI. Tasarım

4 GÖVDE TASARIMI. Tasarım ŠKODA FABIA Hayatınızın merkezine yerleşecek bir otomobil tasarlamak için yola çıktık. Bu amacımıza giden yolun sonunda ŠKODA karakterini tamamen yansıtacak ve sizinle özdeşleşebilecek bir yol arkadaşı

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil Fabrikası A.Ș. gerekli

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER MOTOR 1.2 Puretech 110hp S&S 1.6 BlueHDi 100 HP EAT6 Tam Otomatik BVM5

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016

Audi A3 1.8 TFSI TL. İlan detayları KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC. Sahibinden AUDİ A3 CABRİO İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan no: 331455 Audi A3 1.8 TFSI Sahibinden AUDİ A3 CABRİO 63.000 KM DE TERTEMİZ İÇ DIŞ S-LİNE STRONİC 77.000 TL İlan tarihi: 30 Kasım 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı