FULL HD LAPAROSKOPİ CERRAHİ SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FULL HD LAPAROSKOPİ CERRAHİ SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 FULL HD LAPAROSKOPİ CERRAHİ SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ SİSTEMİN TANIMI : Sistem başlıca laparoskopik operasyonlar olmak üzere endoskopik cerrahi uygulamaları için uygun olmalıdır. Sistemi oluşturan parçalar bir takım olacaktır ve birbiri ile tam uyumlu çalışmalıdır. Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamında ürün teklif eden istekliler, Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği gereği Satış Merkezi Yetki Belgesini ihale dosyasında sunmalıdırlar. Sistem aşağıda listelenen cihazlardan oluşmalıdır: A. 26 TFT LCD Medikal Monitör 1 Adet B. Sistem Tasıma Arabası 1 Adet C. Full HD Endoskopik Kamera Ünitesi 1 Adet D. Full HD Otoklavlanabilir Endoskopik Kamera Kafası 1 Adet E. 300 W Xenon Soğuk Işık Kaynağı 1 Adet F. Fiber Optik Işık Kablosu 1 Adet G. 10mm 0 Derece Teleskop 1 Adet H. 10mm 30 Derece Teleskop 1 Adet I. Elektronik İnsüflasyon Ünitesi 1 Adet J. Yüksek Çözünürlüklü (HD) Kayıt Sistemi 1 Adet K. Video Gastroskop 1 Adet L. Video Kolonoskop 1 Adet TEKNİK ÖZELLİKLER: A. 26 HD TFT LCD veya LED MEDİKAL MONİTÖR 1. Çözünürlüğü en az 1920 x 1080 piksel olmalıdır. 2. Görüntü formatı en az 16:9 olmalıdır. 3. Kontrast oranı en az 1000:1 olmalıdır. 4. Ekran rengi en az 16.7 M veya parlaklığı 800cd/m2 olmalıdır. 5. Görüş açısı en az 89 derece olmalıdır 6. Monitörde PIP veya POP özellikleri olmalıdır. 7. Monitörde DVI-D, BNC, Y/ C(S-Video), HD-SDI, RGB girişleri ve DVI-D, BNC çıkışları olmalıdır. 8. Endoskopik kamera sistemi ile uyumlu çalışmalıdır. 9. Ekranın diyagonal uzunluğu en az 26 inç olacaktır. 10. Ekran TFT LCD veya LED özellikte olmalıdır. 11. Monitör medikal amaçlı dizayn edilmiş olmalıdır. B. SİSTEM TASIMA ARABASI 1. En az 3 raflı olmalıdır, 2. Teklif edilen sistem ile uyumlu olmalıdır. 3. Tekerlekli olmalıdır ve tekerleklerinden en az ikisinde kilit mekanizması 4. Sistem taşıma arabası üzerinde CO2 tüpü troley ile beraber hareket edecek şekilde monte edilebilmelidir.

2 5. Sistem taşıma arabası üzerinde fileksible video endoskopların asılabileceği askı 6. Cihazları elektrik akımına karşı korumak için trolley üzerinde izalasyon transformeri 7. Sistem ile aynı marka olmalıdır. Teklif veren firmalar kendi katalogları üzerinden orijinal olduğunu belgeleyeceklerdir. C. FULL HD ENDOSKOPİK KAMERA ÜNİTESİ 1. Renk sistemi PAL olmalı ve VAC(+/- %10), 50/60 Hz (+/-1), şehir cereyanında çalışmalıdır. 1. Teklif edilen cihaza; Cerrahi amaçlı Video Flexıble Endoskoplar (Flexıble Video Sistoskop, Flexıble Video Üretero-renoskop, Flexıble Video Laringoskop,Flexıble Video Gastroskop, Flexıble Video Kolonoskop, Flexıble Video Bronkoskop), 1 CCD Chip Kamera Kafaları, 3 CCD Otoklavlanabilir HD Kamera Kafaları bağlanarak çalıştırılabilmelidir. Teklif veren firma, ihalenin kendine kalması durumunda; teslim ettiği platformun yukarıda adı geçen Kamera Kafaları ve Flexible Video Endoskoplar ile çalıştığını ispat etme yükümlülüğüne sahiptir. 2. Kameranın, çözünürlüğü en az 1080p olmalı, Bu rezolüsyon 1080 çizgide progresif olarak tarama yapılarak sağlanmalıdır. 3. Sistem endoskopik görüntüleri homojenize olarak ilimune eden, renk kontrastını arttıran, vascülarizasyonların daha net görünrülenmesini sağlayan clara,croma ve spectra modlarına sahip SPİES veya ışık dalga boyunu filtreleyerek; mukozal yüzeydeki kılcal damarların ve diğer yapıların görüş netliğini arttırarak görüntülenmesi sağlayan NBI görüntü işleme tekniğine sahip olmalıdır. Bu modlar kamera kafaları ve Flexible endoskoplar ile kullanılabilmelidir. 4. Beyaz ayarı, Full HD Endoskopik Kamera Kontrol Ünitesi veya Kamera Kafası üzerindeki buton yardımı ile yapılabilmelidir. 5. Cihazın Kamera Kontrol Ünitesine Enhancement özelliği bulunmalı, istenildiğinde görüntü en az 2 kademe de dijitalize edilerek, görüntü detaylarının daha net olarak izlenebilmesi sağlanmalıdır. 6. Full HD Endoskopik Kameranın; Otomatik Renk Kontrol (AGC Auto Gain Control ) özelliği 7. Kontrol ünitesi üzerinde en az 1 adet HD/ SDI veya DVI-D, 1 adet Y/C, 1 adet BNC, 1 adet DVI, 1 adet RGB çıkışları 8. Kontrol ünitesi üzerinde en az 1 adet USB port bulunmalıdır ve bu USB portlara taşınabilir usb bellek takılabilmelidir. 9. Teklif edilen endoskopik kamera, kamera kontrol ünitesi ve aşağıdaki aksesuarlar ile birlikte verilmelidir adet elektrik kablosu adet HD/SDI veya DVI-D kablosu D. FULL HD OTOKLAVLANABİLİR ENDOSKOPİK KAMERA KAFASI 1. Teklif edilen kamera kafası Full HD 3 CCD teknolojisine sahip olmalı ve 1080 p görüntü işleyebilmelidir. Görüntü formatı16:9 olmalıdır. 2. Kamera kafası üzerinde en az 2 adet buton veya halka Bu butonlar veya halkalar sayesinde zoom ve focus ayarları yapılabilmeli, ayrıca programlanabilir butonlar ile de kameranın tüm özellikleri steril ortamda cerrah tarafından kontrol edilebilmelidir.

3 3. Endoskopik Kameranın en az 1.8x dijital veya optikal zoom özelliği olmalıdır. Dijital veya optikal zoom kamera kafasından kontrol edilerek zoom yapılabilmelidir. 4. Kamera kafası F: veya mm focus derinliğine sahip olmalıdır. 5. Komple kamera kafası, otoklav ile steril edilebilmeli, ayrıca sıvı dezenfektanlar ile dezenfekte edilebilmelidir. E. 300 W XENON SOĞUK IŞIK KAYNAĞI 1. Xenon Soğuk Işık Kaynağı, V AC (+/- %10), 50/60 Hz. (+/- 3) şehir şebeke akımı ile çalışmalıdır. 2. Xenon Soğuk Işık kaynağı, 300 watt Xenon Lamba ile çalışmalıdır. 3. Lamba ömrü sürekli kullanımda, yaklaşık 500 saat olmalıdır. Xenon lamba ömrü cihaz ön panelinde bulunan ömür saati veya indikatörü ile izlenebilmelidir. 4. Xenon Işık kaynağına entegre, Xenon lambanın bitmesi durumunda otomatik olarak devreye girecek 12 V 35 W halojen acil durum lambası bulunmalı, ortalama ömrü 500 saat olmalı ve cihaz üzerinde bulunan dijital indikatör ile ışığın ömrü takip edilebilmelidir veya en az 3 adet yedek xenon lamba verilmelidir. 5. Cihazın ışığı beklemeye alma stand-by özelliği olmalı, kullanılmadığı zamanlarda xenon lambanın ömrünü artırmak amacıyla, lamba bekleme pozisyonuna geçirilebilmelidir. 6. Otomatik parlaklık (automatic exposure) ayarı en az 5 kademede yapılabilmelidir. 7. Işık şiddeti otomatik ve manuel olarak kontrol edilebilmelidir. Cihaz üzerinde otomatik ve manuel seçim butonu olmalı, ışık şiddeti isteğe bağlı olarak otomatik ve manuel mod da kullanılabilmelidir. F. FİBER OPTİK IŞIK KABLOSU 1. Çapı en az 3.5 mm, uzunluğu en az 300 cm olmalıdır. 2. Işık kaynağı ve optik teleskoplar uyumlu olmalıdır. 3. Otoklavlanabilir özellikte olmalıdır. G. 10 MM 0 DERECE TELESKOP 1. Aspherikal distorsiyonsuz, HD optikal sistem lens teknolojisine sahip olmalıdır mm çapında ve 310 ± 5 mm çalışma uzunluğunda olmalıdır º düz ileri görüşlü olmalıdır. 4. Fiber optik ışık transmisyonu 5. Otoklavlanabillir özellikte olmalıdır. 6. Sterilizasyon amaçlı otoklavlanabilir taşıma kabı ile birlikte verilmelidir. H. 10 MM 30 DERECE TELESKOP 1. Aspherikal distorsiyonsuz, HD optikal sistem lens teknolojisine sahip olmalıdır mm çapında ve 310 ± 5 mm çalışma uzunluğunda olmalıdır º oblik görüşlü olmalıdır. 4. Fiber optik ışık transmisyonu 5. Otoklavlanabillir özellikte olmalıdır. 6. Sterilizasyon amaçlı otoklavlanabilir taşıma kabı ile birlikte verilmelidir.

4 I. ELEKTRONİK İNSUFLASYON ÜNİTESİ 1. Cihazın, insuflasyon hızı dakikada en az 40 Litre olmalı ve akış hızı ayarı lt/dk veya lt/dk değerler arasında ayarlanabilmelidir. 2. Maksimum insuflasyon hızı, pediatrik hastalar için, lt. arasında 0.1 lt. lik değer artışları 2-10 lt. arasında 1 lt lik artışlarla, erişkin hastalar için vaka tipine göre lt. arasında 1 lt lik 2-45 lt. arasında 1 lt lik artışlarla veya High Flow modda 1-40 lt/dk, Sensitive modda lt/dk, lt/dk arasnda 0.1 lt/dk artışlarla, 2-10 lt/dk arasında 0.5 lt/dk artışlarla ayarlanabilmelidir. 3. Bütün basınç ve akış değerleri cihazın ön panelinde bulunan hassas butonlar veya ekran yardımı ile ayarlanabilmeli ve bu değerler digital göstergelerden izlenebilmelidir. 4. Ayarlanan maksimum intraabdominal basınç ve akış hızı değerlerini geçmeyecek şekilde cihaz otomatik olarak çalışmalıdır. 5. Kullanım sırasında, ayarlanan basınç ve akış hızı değerlerinde herhangi bir nedenle artma olduğu zaman, cihaz üzerinde bulunan 2 farklı uyarı modu sayesinde, optikal ve akustik sinyaller ile kullanıcıyı uyararak hasta emniyetini sağlayabilmelidir. 6. Cihaz ön panelinde, ayarlanan ve kullanım anındaki intraabdominal basınç, akış hızı değerleri ve kullanılmış olan CO2 gaz miktarı ayrı ayrı okunabilmelidir. 7. Aşağıdaki aksesuarlar ile birlikte verilmelidir. 1 Adet Elektrik Kablosu 1 Adet Unıversal Anahtar 1 Adet Steril edilebilir Silikon Tüp Seti 1 Adet Yüksek Basınç Hortum J. YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ (HD) KAYIT SİSTEMİ 1. Cihaz medikal amaçlı tasarlanmış ve üretilmiş olmalıdır. 2. Cihaz FULL HD kalitesinde görüntü kaydedebilmelidir. 3. Cihaz video kaydı için en az H.264 sıkıştırma formatını kullanıyor olmalıdır. 4. Cihaz üzerinde istenmeyen kesintilere ve arızalara karşı, kaydedilen görüntüyü muhafaza eden en az 300 GB kapasiteli Hard Disc Drive 5. Cihazda kayıt için; en az HD/SD-SDI, S VIDEO, VIDEO (BNC type), video girişleri 6. Cihaz; en az HD/SD-SDI, VIDEO (BNC type) video çıkışlarına sahip olmalıdır. 7. Cihaz harici Hard Disk,harici usb bellek, CD ve DVD üzerine kayıt yapabilmelidir , formatlarında video kaydedebilmelidir. 9. Cihaz üzerinde bulunan DVD-R sayesinde görüntüler CD ve DVD disk üzerine yazılabilmelidir. 10. Cihaz IEC IEC medikal güvenlik standartına sahip olmalıdır. K. VİDEO GASTROSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Video Gastroskop un saha görüş açısı en az 140 ve saha görüş istikameti önden görünüşlü olmalıdır. 2. Video Gastroskop un saha görüş derinliği 3 ~ 100 mm arasında olmalıdır. 3. Video Gastroskop un insertion tüp dış çapı en fazla 9.4 mm olmalıdır. 4. Video Gastroskop un distal ucun dış çapı en fazla 9.4 mm olmalıdır. 5. Video Gastroskop un toplam uzunluğu en az mm, faydalı çalışma uzunluğu en az mm olmalıdır.

5 6. Video Gastroskop un ucunun bükülebilme kapasitesi yukarı 210, aşağı 90, sağa 100 ve sola 100 olmalıdır. 7. Video Gastroskop un instrument kanal çapı en az 2.8 mm olmalıdır. 8. Video Gastroskop üzerinde 4 adet uzaktan kumanda tuşu bulunmalı, kullanıcıların isteği doğrultusunda seçilebilir fonksiyonları her bir tuşa tanımlama özelliği olmalıdır. Bu fonksiyonlar her bir kumanda tuşu için ; görüntü kaydetme, görüntü dondurma, print, iris ayarı, enhancement gibi işlemleri içermelidir. 9. Video Gastroskop cihazında, elektro koter ile birlikte kullanıldığında skop u topraklama özelliğine sahip S-Konnektör bağlantısı 10. Video Gastroskop cihazı komple su geçirmez özelliğe sahip olmalıdır. 11. Video Gastroskop cihazı ile birlikte cihazın standart setindeki malzemeler verilmelidir. ( 1 adet ) Kanal temizleme fırçası ( 1 adet ) Kanal ağzı temizleme fırçası ( 1 adet ) Kanal temizleme adaptörü ( 1 set ) Disposable biyopsi kapağı ( 1 adet ) Su geçirmez konnektör kapağı ( 1 adet ) Reusable Biyopsi Forsepsi L. VİDEO KOLONOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Video Kolonoskop un saha görüş açısı en az 140 ve saha görüş istikameti önden görünüşlü olmalıdır. 2. Video Kolonoskop un saha görüş derinliği 3 ~ 100 mm arasında olmalıdır. 3. Video Kolonoskop un insertion tüp dış çapı en fazla 13.0 mm olmalıdır. 4. Video Kolonoskop un distal ucun dış çapı en fazla 13.0 mm olmalıdır. 5. Video Kolonoskop un toplam uzunluğu en az mm, faydalı çalışma uzunluğu en az mm olmalıdır. 6. Video Kolonoskop un ucunun bükülebilme kapasitesi yukarı 180, aşağı 180, sağa 160 ve sola 160 olmalıdır. 7. Video Kolonoskop un instrument kanal çapı en az 3.7 mm olmalıdır. 8. Video Kolonoskop üzerinde 4 adet uzaktan kumanda tuşu bulunmalı, kullanıcıların isteği doğrultusunda seçilebilir fonksiyonları her bir tuşa tanımlama özelliği olmalıdır. Bu fonksiyonlar her bir kumanda tuşu için ; görüntü kaydetme, görüntü dondurma, print, iris ayarı, enhancement gibi işlemleri içermelidir. 9. Video Kolonoskop cihazında, elektro koter ile birlikte kullanıldığında skop u topraklama özelliğine sahip S-Konnektör bağlantısı 10. Video Kolonoskop cihazı komple su geçirmez özelliğe sahip olmalıdır. 11. Video Kolonoskop cihazı ile birlikte cihazın standart setindeki malzemeler verilmelidir. ( 1 adet ) Kanal temizleme fırçası ( 1 adet ) Kanal ağzı temizleme fırçası ( 1 adet ) Kanal temizleme adaptörü ( 1 set ) Disposable biyopsi kapağı ( 1 adet ) Su geçirmez konnectör kapağı ( 1 adet ) Reusable Biyopsi Forsepsi

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.4673 23/02/2016 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK

DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK DOKU PERFÜZYON KONTROL SİSTEMİ UYUMLU MODÜLER GÖRÜNTÜLEME PLATFORMU TEKNİK ŞARTNAM ESİ 1. Doku perfüzyon kontrol sistemi; preop ya da operasyon sırasında dokulara Indocyanine Green (ICG) floresan kontrast

Detaylı

KBB HD ENDOVİZYON SİSTEMİ

KBB HD ENDOVİZYON SİSTEMİ KBB HD ENDOVİZYON SİSTEMİ 1 1 24" Medikal Monitör 1. 24 yüksek çözünürlüklü olmalıdır. 2. Çözünürlüğü WUXGA formatında 1920 x 1200 piksel olmalıdır. 3. Görüntü formatı en az 16:9 olmalıdır. 4. Kontrast

Detaylı

FULL HD LAPAROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FULL HD LAPAROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FULL HD LAPAROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1-FULL HD KAMERA HD Kamera şu parçalardan oluşmalıdır. Kamera kontrol ünitesi, kamera kablosu ve Kamera CCD Ünitesi, Zomm adapter. 1. Kamera Kontrol Ünitesi 1.1

Detaylı

FULL HD ATROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

FULL HD ATROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ FULL HD ATROSKOPİ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ HD Kamera şu parçalardan oluşmalıdır. Kamera kontrol ünitesi, kamera kablosu ve Kamera CCD Ünitesi, Zomm adapter. 1. Kamera Kontrol Ünitesi 1.1 Kamera Kontrol ünitesi

Detaylı

j i ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ.! Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : E /08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı

j i ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ.! Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : E /08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı ' rm ~ T.C. j i ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ.! Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.20588 25/08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 09/02/2018 00:00:00 Teklif No: 2018797 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/02/2018 TARİHİ, SAAT 14:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2018 00:00:00 Teklif No: 20181751 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/03/2018 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A KADAR YAKLAŞIK MALİYET

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK ĠLKER BERGAMA DEVLET HASTANESĠ BAġTABĠPLĠĞĠ. TEKNĠK ġartname GENEL HÜKÜMLERĠ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK ĠLKER BERGAMA DEVLET HASTANESĠ BAġTABĠPLĠĞĠ. TEKNĠK ġartname GENEL HÜKÜMLERĠ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.FARUK ĠLKER BERGAMA DEVLET HASTANESĠ BAġTABĠPLĠĞĠ TEKNĠK ġartname GENEL HÜKÜMLERĠ Tekliflerin Hazirlanmasi ve Değerlendirilmesi: a. Satıcı firma tarafından verileri tekliflerdeki

Detaylı

O N DO KU Z MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

O N DO KU Z MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T. C. O N DO KU Z MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E. 19693 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 15/08/2017 i l g i l i m a k a m a Üniversitem iz Bilimsel Araştırma

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 84 Malzeme Kodu : JEND2123 FIKSATIF SETI YATAGI SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 30830 RUH SAĞ. VE HAST. A.D. Düzenleme Tarihi : 13/06/2013 FİKSATİF SETİ YATAĞI

Detaylı

Şirketin Tanıtımı Huger

Şirketin Tanıtımı Huger Şirketin Tanıtımı Huger Endoscopy Instruments Co., Ltd., medikal video endoskopların geliştirilmesine yönelik bir imalat şirketidir. Firmamız, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, medikal endoskopi

Detaylı

The narrow bezel maximises screen size of this compact, space-saving monitor.

The narrow bezel maximises screen size of this compact, space-saving monitor. LMD-2435MD 24 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Ameliyathaneler, cerrahi merkezler, klinikler ve muayenehaneler gibi medikal ortamlarda kullanım için tasarlanan bu giriş düzeyi LCD monitörle

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI DL-62CM Kola Bağlı Monitör S.K.: 22.1107 DL-6A DL-6D DL-62A DL-62D DL-662A DL-662D

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler

Yüksek Performanslı LCD Düz Panel Monitörler Kapalı Devre TV Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek Performanslı LCD Düz Panel ler Yüksek çözünürlüklü 500 TVL, 1600 x 1200 (UML-202-90) veya 1280 x 1024 (UML-192-90 ve UML-172-90) görüntü PC

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 75 Malzeme Kodu : JEND2123 FIKSATIF SETI YATAGI SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) Şartname Kodu : 30830 RUH SAĞ. VE HAST. A.D. Düzenleme Tarihi : 13/06/2013 Şartname

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX35 5000 lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü Genel Bakış Yüksek parlaklık k ve düşük ük bakım sunan 3LCD XGA kurulum projektörü Yüksek kaliteli projektörün gerektiği hemen her duruma uyacak şekilde

Detaylı

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir?

SORULAR (1-36) SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? SORULAR (-36) SORU - Aşağıdakilerden hangisi sadece giriş donanımıdır? A) Ses kartı B) Klavye C) Yazıcı D) Ekran SORU -2 Aşağıdakilerden hangisi klavye ve farenin takıldığı portlardan biridir? A) Paralel

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

HVO-1000MD. Bozulmamış video ve görüntü kaydı için tasarlanmış HD Medikal Video Kayıt Cihazı. Genel Bakış

HVO-1000MD. Bozulmamış video ve görüntü kaydı için tasarlanmış HD Medikal Video Kayıt Cihazı. Genel Bakış HVO-1000MD Bozulmamış video ve görüntü kaydı için tasarlanmış HD Medikal Video Kayıt Cihazı Genel Bakış Sağlık hizmetleri için basit ve güçlü HD/SD video iş akışı HVO-1000MD'nin her bir bileşeni medikal

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 120 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 170 $

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS

480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR GİZLİ KAMERA 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 800 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR ICC CMOS 1387S 1368 1366 1359 1380 1377 1375 1309 1313 1308 1320 1105 1304 2015-OCAK FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 3,6-6 mm Lens

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR

BOX KAMERALAR GECE GÖRÜŞ KAMERALAR BOX KAMERALAR ÜRÜN GÖRSELİ MODEL ÖZELLİKLER FİYAT D-116 Sesli Box Kamera 1/3 SHARP CCD Board, 480 TVL Çözünürlük 0,05 Lux Işık Hassasiyeti, Day/Night 30 $ D-117 Sesli Box Kamera 1/3 SONY CCD Board, 480

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

VPL-FX500L lümen XGA 3LCD Üst Düzey Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX500L lümen XGA 3LCD Üst Düzey Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX500L 7000 lümen XGA 3LCD Üst Düzey Kurulum projektörü Genel Bakış Uzun ömür ve düşük ük bakım masrafı sunan, çok yönlü ve ultra parlak BrightEra 3LCD 7000 lümen kurulum projektörü Kurulum yapan kişiler,

Detaylı

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ MARKA MODEL ÜRÜN DETAYI RESİM LİSTE FİYATI HDMI EXTENDER SET 60 MT, HDMI ve IR mesafe uzatıcı 60 metre aktarım mesafesi (Cat6), Cat6 üzerinden HDMI

Detaylı

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8

SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 SPSDB7-15-IH-60784 KURGU YAZILIM VE DONANIMI ALIMI TEKNİK ŞARTNAME 1/8 1. Amaç: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuz birimlerinde kullanılmak üzere muhtelif kurgu yazılım ve donanımının teknik özelliklerini

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 60 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 85 $ SA-5801

Detaylı

VA2261. Genel Bakış. 22" (21,5" görüntülenebilir) Full HD LED Monitör

VA2261. Genel Bakış. 22 (21,5 görüntülenebilir) Full HD LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA2261 22"" (21,5"" görüntülenebilir) Full HD LED ekranı ve 1920x1080p çözünürlük ve 5MS tepki süresi ile filmler, oyunlar ve diğer uygulamalar için en iyi görüntü performansını sunuyor.

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. 1 / 74 Malzeme Kodu : JEND2123 FIKSATIF SETI YATAGI SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) Şartname Kodu : 30830 RUH SAĞ. VE HAST. A.D. Düzenleme Tarihi : 13/06/2013 Şartname Metni : FİKSATİF SETİ YATAĞI TEKNİK

Detaylı

PMW-10MD. Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera. Genel Bakış PMW-10MD 1

PMW-10MD. Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera. Genel Bakış PMW-10MD 1 PMW-10MD Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera Genel Bakış Olağanüstü anüstü Görüntü Kalitesi ve İş Akışı Yeniliği i Sağlayan Full HD Medikal 2 Parçalı Kamera PMW-10MD 1 Ameliyat ve medikal gözlem uygulamalarında

Detaylı

Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip kompakt, hafif "POV" kamera

Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip kompakt, hafif POV kamera HXC-P70 Doğrudan fiber optik kablo bağlantısına sahip uygun maliyetli üç 2/3 inç Exmor CMOS sensörlü Full HD/SD kompakt sistem kamerası Genel Bakış Düşük güç tüketimine ve fiber optik bağlantılara sahip

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör

Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Dell UltraSharp U2913WM 73,7 cm (29 ) Ultra geniş monitör Olağanüstü verimlilik özellikleriyle panoramik bir görünüm. 2560 x 1080 Tam HD, çok yönlü bağlantı ve ileri düzey verimlilik özelliklerine sahip

Detaylı

DVR KAYIT CİHAZLARI SABİT KAMERALAR DOME KAMERALAR IR KAMERALAR

DVR KAYIT CİHAZLARI SABİT KAMERALAR DOME KAMERALAR IR KAMERALAR DVR KAYIT CİHAZLARI VT-TR04 H VT-TR08 H VT-TR16 H Orijinal Türkçe CMS, h.264 3G, 4 KANAL VIDEO, 4 KANAL SES, WAN, LAN, IE, 960x582 ÇÖZÜNÜRLÜK, PAL 100FPS GÖRÜNTÜ 100FPS KAYIT, 1X3TB HDD DESTEKLER, USB

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

JMK TANITIM BROŞÜRÜ.

JMK TANITIM BROŞÜRÜ. JMK TANITIM BROŞÜRÜ UP - 664 UP - 404 UP - 670 YEDEKLEME SUNUCUSU GÜNCELLEŞTİRME SUNUCUSU BİLDİRİM SUNUCUSU ALARM SUNUCUSU DOSYA DEPOLAMA SUNCUSU MEDYA YAYIN SUNUCUSU ALT AĞ GEÇİDİ SUNUCUSU YÖNETİM SUNUCUSU

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Elektronik cihazları Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI

AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI A-) 200, 575, 1200,2500,4000 W GÜN IŞIKLARI : 4. Projektörde kullanılan yansıtıcılı yüzeyler (reflektörler) oksitlenmeyen malzemeden yapılacak ve zamanla yansıtma faktörü

Detaylı

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu)

Genel Bilgiler Aksesuarlar Genel Bilgiler Dış Görünüş Üst Yan Buton fonksiyonları MENU Arka Mod Düğmesi(Çalışma modu) mm+- Aksesuarlar Dijital Fotoğraf Makinası Driver CD & Ulead Yazılımı Hızlı Kullanım Kılavuzu x AA Pil USB Kablo Kılıf El Kayışı Kullanma Kılavuzu Video Kablosu Dış Görünüş Üst Kayıt Butonu Power Butonu

Detaylı

PVM-2551MD. 24,5 inç Full HD 2D OLED medikal monitör. Genel Bakış

PVM-2551MD. 24,5 inç Full HD 2D OLED medikal monitör. Genel Bakış PVM-2551MD 24,5 inç Full HD 2D OLED medikal monitör Genel Bakış Sony OLED'le medikal görüntülemede daha yüksek bir standart PVM-2551MD, Sony'nin benzersiz Super Top Emission OLED teknolojisine sahiptir.

Detaylı

19" Geniş Ekran LED Monitör

19 Geniş Ekran LED Monitör Genel Bakış ViewSonic VA1917a, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak ve ince ön çerçeve tasarımına sahip, 18,5 inç geniş ekran monitördür. 1366 x 768 çözünürlük ve 5 ms tepki

Detaylı

75" Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 4K Ultra HD Çözünürlük

75 Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 4K Ultra HD Çözünürlük 75" Ultra HD Kurumsal Ekran CDE7500 ViewSonic CDE7500 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 75 4K Ultra HD bir ekrandır. 3840 x 2160 çözünürlük, ultra geniş izleme açıları, 2 adet 20 W hoparlör ve dosya

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ. Sayfa 1 / 6

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ. Sayfa 1 / 6 DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ URLA TESİSLERİ CCTV KAPALI DEVRE KAMERA SİSTEMİ KURULUM İŞİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 1. GENEL ÖZELLİKLER 1.1. Satın alınacak olan tüm cihazlar 365 gün 24 saat çalışabilirlik

Detaylı

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ TRT İNGİLİZCE KANAL STÜDYOSU GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, TRT İngilizce Kanal Stüdyosu Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile

Detaylı

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015 Analog Video ürünlerine genel bakış Mart 2015 2 İçindekiler Sabit Kameralar İç Mekan Dome Kameralar Dış Mekan Dome Kameraları 3 4 5 760H Analog Video Çözümleri Sabit Kameralar Sabit Dome Kameralar Özel

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak sorgulaması http://ebys.gop.edu.tr/envision/validate_doc.aspx?v=bek44ht6

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420

24 FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 24" FHD 2 Parmak Optik Dokunmatik LED Monitör, VGA, DVI, HDMI Girişleri, Hoparlör ve İnteraktif Dokunmatik Kalem TD2420 ViewSonic TD2420, hem ticari hem de tüketici tipi dokunmatik ekran uygulamaları için

Detaylı

Üstün Ergonomi Tasarımı ile Performansı Arttırın

Üstün Ergonomi Tasarımı ile Performansı Arttırın Ergonomik tasarımlı, DisplayPort ve USB ile 27 İNÇ GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Üstün Ergonomi Tasarımı ile Performansı Arttırın Genel Bakış VG2732m-LED monitörler, 1080p FULL HD çözünürlüklü görüntünün keyfini,

Detaylı

CLR-AHD-4FHD # 4Port Video+PTZ Data to F/O Converter Full HD 1080P Şartnamesi

CLR-AHD-4FHD # 4Port Video+PTZ Data to F/O Converter Full HD 1080P Şartnamesi Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-AHD-4FHD # 4Port Video+PTZ Data to F/O Converter Full HD 1080P Şartnamesi IP ve Analog Kamera Aktarma Çözümleri için Daima CLR Networks Teknik

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 9451 03/05/2012 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Güvenlik Kamera Sistemi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın

Detaylı

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 1390 1122 1121 1368 1359 1436 1377 1375 1381 1308 1320 1425 1105 2015-MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ 480 TVL GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR CCD SENSOR LİSTE 480 TVL Çözünürlük, 1/3 SONY CCD Sensör, Sony DSP, 30 IR Pro

Detaylı

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ

2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 1474 1413 1513 1425 1122 1121 1503 1519 1368 1377 1375 1381 1308 2015-EKİM AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP, İç

Detaylı

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör Dell UltraSharp U2412M 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Her açıdan müthiş bir performans Geniş ekran performansından istediğiniz şekilde yararlanın. 24" 16:10 paneli, IPS teknolojisi ve LED arkadan aydınlatmasıyla

Detaylı

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ

2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 1320 1425 1122 1121 1504 1503 1519 1528 1368 1377 1375 1381 1308 2015-TEMMUZ AYI FİYAT LİSTESİ 600 TVL SONY EFFIO CCD GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 600 TVL Çözünürlük, 1/3" Sony Effio Superhad CCD, Sony DSP,

Detaylı

Önlemler. Güvenlik İpuçları.

Önlemler. Güvenlik İpuçları. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

GENEL MÜZİK YAYIN VE ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GENEL MÜZİK YAYIN VE ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL MÜZİK YAYIN VE ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL : A.1. A.2. A.3. A.4. A.5. Sistem EN54-16 ve EN 60849 / IEC 60849 standartlarına tam olarak uymalıdır. Sistemi oluşturan tüm ekipmanlar ( CD,

Detaylı

50 4K LED Kurumsal Ekran

50 4K LED Kurumsal Ekran 50 4K LED Kurumsal Ekran CDE5010 3840 x 2160 çözünürlüklü 50 ekran İnternet içeriklerini görüntülemek için dahili tarayıcı ViewBoard Cast içerik paylaşım yazılımı (Tercihe bağlı) Uzaktan ekran yönetimi

Detaylı

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96 Yıkayıcılar I. Dezenfeksiyon ve Yıkama Cihazı II. Küçük Kapasiteli Yıkayıcı III. Orta Kapasiteli Yıkayıcı Sarf Malzemeler Sterilizasyon ve Tyvek Ruloları.I.IIDezenfektan ve Yıkama Cihazı Solüsyonları.II

Detaylı

F Serisi Lazer projektörler

F Serisi Lazer projektörler Kurulum Projektörleri F Serisi - Lazer projektörler F Serisi Lazer projektörler En iyi teknoloji, çözünürlük ve oldukça gelişmiş özellikler gerektiren daha büyük ve daha zorlu mekanlar için Sony'nin lider

Detaylı

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör

20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör 20 (19.5 Görüntülenebilir) SuperClear MVA Panel Teknolojisine ile Full HD LED Monitör VA2055Sa 20 (19.5 Görüntülenebilir) 1920x1080 Full HD çözünürlüğü ve SuperClear MVA Panel teknolojisine sahip paneli

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE.../... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat Adresi:... Bağlı

Detaylı

Verilen Aksesuarlar.

Verilen Aksesuarlar. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör 55" All-in-One eposter Dijital Kiosk EP5520 ViewSonic EP5520, şık ve ince bir tasarıma sahip, bağımsız olarak durabilen bir 55" all-in-one e-poster kiosk'tur. Kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu alanlarda

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz.

Bu Döküman Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'ne aittir. Başkaları tarafından kullanılamaz ve çoğaltılamaz. FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 71 Malzeme Kodu : JEND2123 FIKSATIF SETI YATAGI SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 30830 RUH SAĞ. VE HAST. A.D. Düzenleme Tarihi : 13/06/2013 FİKSATİF SETİ YATAĞI

Detaylı

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr

CCTV KAMERALAR. www.ipgroup.com.tr info@ipgroup.com.tr CCTV KAMERALAR IP-K2700 IP-K2701 Sinyal Sistemi 1/3 SONY SUPER HAD CCD DAY&NIGHT Çözünürlük PAL:752(H)*582(V) NTSC:768(H)*492(V) Tarama Alanı 4.9mm-3.7mm Min.İlimünasyon 0.01 Lux / F1.2 Tarama Sistemi

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

BRC-H inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası. Genel Bakış

BRC-H inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası. Genel Bakış BRC-H800 1 inç tipi Exmor R CMOS sensörlü HD Yatay Kaydırma/Eğme/Yakınlaştırma kamerası Genel Bakış Yumuşak, sessiz PTZ ve mükemmel düşük ük ışık k hassasiyeti ile yayın n kalitesinde Full HD görüntüleri

Detaylı

Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi. Taklit MR Projesi Teknik Özellikleri

Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi. Taklit MR Projesi Teknik Özellikleri Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Taklit MR Projesi Teknik Özellikleri A. Genel Hükümler 1. Proje anahtar teslim olarak verilecektir. Bu sebeple teknik şartlar kapsamında

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ GECE GÖRÜŞ KAMERALAR HV-2021 CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ 100$ HV-2030 CCD HİGH DEFİNATİON IMAGE SENSOR 600TV LİNE MENÜLÜ 1 ADET ARRAY

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı