PROF DR NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞITIM ÖĞRETIM YILI I. DÖNEM VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROF DR NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞITIM ÖĞRETIM YILI I. DÖNEM VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU"

Transkript

1 PROF DR NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞITIM ÖĞRETIM YILI I. DÖNEM VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU EKİM AYI

2 Sınıflar, koridorlar ve panolar gerekli öğretim materyalleri ile ihtiyaca göre donatılacaktır. Okulumuzda panolar, gerekli öğretim materyalleri, Kültür ve Medeniyet tarihimizde ufuk çizen büyüklerin portreleri ile donatılmıştır. Okul yönetimlerince, kültür ve medeniyet alanında öğretmenlerin kendilerini geliştirmesi, bu konuda farkındalık oluşturulması, ortak okumalar ve müzakereler gerçekleştirilmesi sağlanacaktır.

3

4 Her okulda Danışma Kurulu" oluşturulacak, Danışma Kurulunun çalışmaları kurumsal hafıza oluşması için raporlanıp kayıt altına alınacaktır. Okulumuz Danışma Kurulu Müdür Yardımcımız Osman KANAT başkanlığında toplandı. Danışma Kurulu Üyeleri MUSTAFA ERDOĞAN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BAYRAM KÜÇÜKKURT - TARİH NURETTİN ASLAN MESLEK DERSLERİ TARIK CANIBEK - MATEMATİK Okul yöneticileri, öğrencilerin mesleki gelişmeleri bağlamında müftülükler ve ilahiyat fakülteleri ile etkin işbirliği gerçekleştirilecektir. Okulumuz kız öğrencilerine cuma günleri ogle arasında KuranıKerim i Güzel OkumaTalimi yapılmaktadır.

5

6 Eylül ayı içerisinde hazırlanan yıllık çalışma takvimi doğrultusunda, değerler eğitimi, bilimsel, sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler okullar tarafından uygulanacaktır. Okul yöneticilerimiz Stratejik plan doğrultusunda Danışma Kurulu ile yapılan toplantı neticesinde Okulumuzun Yıllık Çalışma Planını hazırladılar. Plan gerçekleştirilirken Okulumuzun tüm paydaşları ile işbirliği içerisinde olunacaktır. Eğitimin niteliğini arttırmak ve hedeflenen amaçları gerçekleştirmek için küresel, ulusal ve yerel imkânlardan yararlanılacaktır.

7 Okullarda öğretmen, öğrenci, veli ve diğer okul çalışanlarının görüş ve önerilerini almak için dilek kutuları vb. oluşturulacaktır. Okulumuzda özellikle öğrencilerimizin, öğretmen, veli ve diğer personelinimizin görüş ve önerilerini daha rahat bir ortamda almak için Dilek Kutusu Uygulaması başlamıştır. KASIM Okulların koridorlarında veya uygun mekânlarında okuma köşeleri oluşturulacaktır. Okulumuzun uygun köşelerine okuma köşeleri oluşturuldu. Öğrencilerimiz ev ortamında bir kütüphane ve okuma ortamına kavuştu

8 Okul çalışanları ve öğrenciler, okula gelen velilerin karşılanması ve ilgilenilmesi için gerekli hassasiyeti gösterecek ve bu konuda süreklilik sağlanacaktır.

9 Okula gelen velilerin karşılanması ve ilgilenilmesi için okulumuz giriş katında veli görüşme odası düzenlenmiştir. Okul yöneticileri stratejik plan doğrultusunda bir yıllık çalışma takvimi hazırlar. Bunu gerçekleştirirken tüm paydaşlarla işbirliği içinde olunacaktır. Okul yöneticilerimiz Stratejik plan doğrultusunda Danışma Kurulu ile yapılan toplantı

10 neticesinde Okulumuzun Yıllık Çalışma Planını hazırladılar. Plan gerçekleştirilirken Okulumuzun tüm paydaşları ile işbirliği içerisinde olunacaktır. Öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak çalışmalar, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çerçevesinde yapılacaktır. Öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla vakit namazlarında kendi öğrencilerimize ve kardeş okul ayvalı iho öğrencilerine Cuma namazı kıldırıyoruz.

11 Okulumuz meslek rersleri Öğretmenlerinin hazırladığı programda, Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (s.a.s.) in doğum günü olarak kabul edilen Mevlit Kandilini kutladık.

12 PROF DR NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ olarak sabah namazının manevi atmosferini birlikte yaşamak için 19 Kasım Pazar günü Hacı Bayram Camiinde de sabah namazını kıldık. Öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Sabah Namazı etkinliğimiz her ay başka bir camide devam edecektir. Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler" projesinde öğrencilerin aktif olarak

13 katılımları sağlanacaktır.

14 Okulumuzda "Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7 ler" projesi kapsamında 27 takım kurularak proje uygulanmaya başladı sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında gerekli çalışmalar yapılacaktır.

15 Okulumuzda iş sağliği ve güvenliği kanunu kapsaminda okulumuzda çalışmalar yapıldı. Dolaplar sabitlendi, uyarı levhaları asıldı. Veli ve öğrenci memnuniyetini belirleme ve iyileştirmeye yönelik araştırma ve geliştirme faaliyetleri yapılacaktır. Velilerimize yönelik Rehberlik hizmetleri ihtiyaç belirleme anketi uyguladık. Bu anket doğrultusunda velilerimiz tarafından yıl boyunca ihtiyaç duyulan seminer konuları belirlendi.

16 ARALIK Okul ve pansiyonlardaki uygun mekânlar, öğrencilerin medeniyetimizin izlerini ve kültürel zenginliklerini tanımalarını sağlayacak şekilde tasarlanacaktır. Okulumuzun uygun mekanlarına öğrencilerin medeniyetimizin izlerini ve kültürel zenginliklerini tanımalarını sağlayacak şekilde tasarladık. Meslek dersleri öğretmenleri ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri, kendi branşları ile ilgili öğretim materyallerinin hazırlanması, geliştirilmesi ve EBA'da paylaşılması hususunda çalışmalar yapacaktır. Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Peygamber Efndimiz (S.A.V) in hayatı ile ilgili hazırladıkları maketleri Mevlid-i Nebi Haftasında öğrenci ve velilerimize sergiledi. Ayrıca bu maketleri EBA da paylaştılar..

17 Okulda yapılacak sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında öğrenciler bilgilendirilecektir. Okulumuzda yıl boyu yapılacak sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında öğrencilere bilgi verildi. Okulumuzda her ay Sabah Namazında buluşma etkinliği düzenlenecek. Okulumuzda her ay Evin Okula Yakınlaşması veli seminerleri düzenlenecek. Din Öğretimi Yarışmalarının Okul Elemeleri düzenlenecek. Anne-Baba Eğitimi Seminerleri verilecektir. Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Olmadığı için Ana- Baba Eğitim Semineri verilememiştir.

18 Öğrenci risk haritası çıkarılacak ve buna uygun gerekli tedbirler alınacaktır. Okulumuzun "Öğrenci Risk Haritasını" çıkardık ve gerekli tedbirleri almaya başladık. Gerekli anketler uygulandı ve yapılan analiz sonucu gerekli tedbirler belirlendi: Travmatik yaşantı geçiren öğrencilerimizle görüşme. Davranış problemi yaşayan öğrencilerimizle görüşme, veli görüşmeleri, uzmana yönlendirme. Arkadaşlık ve sınıf içi iletişim problemi yaşayan öğrencilerimizle sınıf içi etkinlilkler. İhmal ve istismar konulu seminer verilmesi. Öğrencilerin yetenekleri ölçüsünde bir sosyal etkinliğe yönlendirme. Akademi başarı düşüklüğü. Aile ilgili problemler, aile semineri. Okulun imkanları çerçevesinde geleneksel sanatlarımızın öğrenilmesine yönelik kurslar açılacaktır. Geleneksel Sanatlarımız öğrencilerimize tanıtmak amacıyla okulumuzda Ebru Kursu düzenledik.

19 Genel Müdürlükçe illere gönderilen etkinlik takvimindeki ; Kur'an-ı Kerim'den Hayat Ölçüleri Kırk Ayet etkinlikleri, ''Peygamberimizden Hayat Ölçüleri: Kırk Hadis etkinlikleri yapılacaktır. Okulumuzda, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen,"peygamberimizden Hayat Ölçüleri: Kırk Hadis etkinlikleri çalışmaları başladı. Bu çalışmalar kapsamında tüm Okulumuzda belirlenen bir ders saatinde öğrencilerimize 40 Hadis tanıtıldı. 40 Hadis konulu animasyonlar izletildi. Öğrencilerimizi bir yandan hadisleri öğrenirken bir yandan da ilgi çeken bu etkinlikte güzel dakikalar geçirdiler OCAK Aynı il ve ilçedeki AİHL, İHO ve diğer çevre okullarla süreklilik arzeden iş birliği içerisinde olunacaktır. Geçen yıl birlikte olduğumuz ve bu yıl bu yıl müstakil İmam Hatip Lisesi Olarak ayrılmamız sebebiyle aramızdan ayrılan ortaokul öğrencilerimiz, öğretmen ve idarecilerimizle işbirliğimiz devam etmektedir. Liseli öğrencilerimiz her Cuma Ayvalı İHO giderek İmam ve Müezzinlik görevlerini yerine getirerek kardeşlerine Cuma Namazı kıldırıyor.

20 Eğitim-öğretim süreçleri ve öğrenme becerileri, rehberlik birimleri ile işbirliği halinde düzenli bir şekilde takibi yapılıp rapor edilecektir. Eğitim-öğrteim süreçleri ve öğrenme becerileri rehberik servisi tarafından düzenli bir şekilde takip edilmektedir. Takip sonucunda tutulan raporlar okul yönetimince değerlendirilmekte ve alınacak tedbirler görüşülmektedir. Velilerin beklentilerine cevap vermek ve öğrencilerin mesleki bilgi ve becerileri ile okul kültürünü kazanması için aktif çalışılacaktır.

21

22 Eğitim öğretim faaliyetleri yararlanılacaktır. ve sosyal-kültürel etkinliklerde akran eğitiminden Okulumuzun koridorlarında okuma alanları oluşturduk. Öğrencilerimiz buradan istedikleri kitapları alıyor, okuyor ve geri getiriyor. Ayrıca okulumuzda Zeka Oyunları Sınıfı oluşturduk. Öğrencilerimiz öğle aralarında ve boş zamanlarında burada zeka oyunları ile vakit geçiriyorlar. MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği çerçevesinde; sağlıklı beslenme, obeziteyi önleme, spor etkinlikleri gibi öğrenci sağlığını korumaya yönelik çalışmalar düzenlenecektir.

23 1.Dönem sonunda Vizyon Belgesi İzleme Raporu hazırlanacaktır. Prof Dr Necmettin Erbakan AİHL olarak Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Vizyon Belgesi İzleme Raporunu hazırladık.

AYVALI İMAM HATİP ORTAOKULU EĞITIM ÖĞRETIM YILI I. DÖNEM VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU

AYVALI İMAM HATİP ORTAOKULU EĞITIM ÖĞRETIM YILI I. DÖNEM VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU AYVALI İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞITIM ÖĞRETIM YILI I. DÖNEM EKİM AYI VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU Sınıflar, koridorlar ve panolar gerekli öğretim materyalleri ile ihtiyaca göre donatılacaktır. Okulumuzda

Detaylı

ETLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) EYLEM PLANLARI TABLOSU

ETLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) EYLEM PLANLARI TABLOSU ETLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) EYLEM PLANLARI TABLOSU YAPILACAĞI AY VİZYON BELGESİNDEKİ ALANLAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK EYLEMLER YAPILACAK

Detaylı

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ

BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ BERGAMALI KADRİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ VE İMAM HATİP ORTAOKULLARI VİZYON BELGESİ 208 Yılı Ekim Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu İmkânlar b Okullarda

Detaylı

ERDEMLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ 2017 Yılı EKİM Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu

ERDEMLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON BELGESİ 2017 Yılı EKİM Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu 2017 Yılı EKİM Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları Tablosu 1 Eğitim Ortamları Fiziki İmkânlar Alanı 1/a Okul mescidinin yenilenip öğrencilerin kullanımına hazır hale getirilmesi 2 Öğretmen

Detaylı

ETLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS)VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU

ETLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS)VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU ETLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS)VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU NO 1 EKİM Eğitim Ortamları-Fiziki İmkanlar Alanı Sınıflar, koridorlar ve panolar gerekli

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEVLANA İMAM-HATİP ORTAOKULU KALİTE TAKİP SİSTEMİ EYLEM PLANI TABLOSU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEVLANA İMAM-HATİP ORTAOKULU KALİTE TAKİP SİSTEMİ EYLEM PLANI TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEVLANA İMAM-HATİP ORTAOKULU KALİTE TAKİP SİSTEMİ EYLEM PLANI TABLOSU NO 1 Ekim Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar 2 Ekim 3 Ekim Kültürel Etkinlikler Bilim, medeniyet, hikmet,

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

Okul çevresi ve veliler de işin içine katılarak aşure etkinliği gerçekleştirilecektir.

Okul çevresi ve veliler de işin içine katılarak aşure etkinliği gerçekleştirilecektir. DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GELİNKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU BİLGİ VE TAKİP SİSTEMİ YILLIK FAALİYET TAKVİMİ Sıra KTS Alan Başlığı Faaliyetin Gerçekleştirileceği Ay İmkânlar Yöneticileri İl MEM Trafından

Detaylı

Gerçekleştirilecek Faaliyetler

Gerçekleştirilecek Faaliyetler A. Faaliyet Planları Okul, İlçe ve İl Ekim Ayı Kalite Takip Sistemi (KTS) Faaliyet Planları İlgili Maddeler (Alınacak) Fizikî İmkânlar Kültür ve Medeniyetimizi yansıtacak, manevi değerlerimizi ön plana

Detaylı

İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR VE BÜTÜN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ

İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR VE BÜTÜN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ İLKOKULLAR, ORTAOKULLAR VE BÜTÜN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı, Temel Dini Bilgiler ve Arapça) Katılımcılar

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 GENEL İLKELER A. PROGRAMIN DAYANAĞI: Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

Yaz Kur an Uygulama EK YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI. 27 Haziran 2018 günü Diyanet Prof. Dr. Ali Yaz Kur an.

Yaz Kur an Uygulama EK YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI. 27 Haziran 2018 günü Diyanet Prof. Dr. Ali Yaz Kur an. 2018 YILI YAZ KUR AN KURSLARI UYGULAMA ESASLARI DÖNEMLER KAYIT DÖNEM 1. DÖNEM 1 Haziran 2018-02 Temmuz 2018 25 Haziran 2018-20 Temmuz 2018 2. DÖNEM 16 Temmuz 2018-30 Temmuz 2018 23 Temmuz 2018-17 2018

Detaylı

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ Ankara 2016 A. GİRİŞ Anadolu İmam Hatip Liselerinde eğitim gören ve üniversitelerde farklı akademik alanları tercih edecek olan ya da dil eğitimi,

Detaylı

T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN

T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 62220638/774-E.5138454 18.05.2015 Konu: Haziran 2015 Mesleki Çalışmalar Kurul Onayları.... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN İlgi : DÖGM. nün 04/05/201S tarihli

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ HAZİRAN 2017 İL GENEL DURUMU KOCAELİ İLİNDE ; 12 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı 1.291 Okul (935) / Kurum (356), 22.477 Öğretmen Tarafından 368.106 Öğrenciye Eğitim/Öğretim Hizmeti Verilmektedir. Sayısal

Detaylı

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016 - NİSAN AYI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN YETİŞTİRME

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN YETİŞTİRME T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN YETİŞTİRME ve GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLERİN 2018 HAZİRAN DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI ANKARA-2018 İÇİNDEKİLER Genel Açıklamalar... 3 Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü \ ij U $ s \ denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü KASIM 2016 1920 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli İl Müftülüğü İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TARAFLAR Madde 1- Milli

Detaylı

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ/ PROGRAMI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ/ PROGRAMI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ Din Öğretimi Genel Müdürlüğü FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ/ PROGRAMI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ -VİZYON BELGESİ- Ankara Eylül 2016 1 A. FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ VEYA PROGRAMI UYGULAYAN

Detaylı

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı.

Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı. Orta Öğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı 15 ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 Tarih Çalışma Zamanı BİRİNCİ HAFTA 09-13 Haziran 2018 Katılımcılar Eğitim Görevlileri

Detaylı

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ. Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ. Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ Ders ister isen oku kitab-ı vahdeti / Bir harfi içinde cümle ulûm bir varak değil. Şems-i SİVASİ İLETİŞİM ve İŞBİRLİĞİ SEVGİ SEVGİ ve saygıyı esas alan, değerlerimize saygılı, farklılıklarımızı zenginlik

Detaylı

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar

Yapılan çalışmalar Eylül Haziran Yapılan çalışmalar Eylül Ekim Yapılan çalışmalar. Öncelik haritası. Yapılan Çalışmalar KUMLUCA CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI STRATEJİ VE EYLEM PLANI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( - 2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI) S.N FAALİYETLER EĞİTİM ORTAMI VE ÇEVRESİ GÖSTERGELER

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü -2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖSYS YILLIK ÇALIŞMA PLANI SN İL ÇALIŞTAY KONULARI BULANCAK BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 3 4 Okullarda,

Detaylı

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi.

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi. GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

KUR AN KURSLARI 2023 VİZYONU

KUR AN KURSLARI 2023 VİZYONU KUR AN KURSLARI 2023 VİZYONU KUR AN KURSLARI ÇALIŞTAY RAPORU KONYA 2013 VİZYONUMUZ Kur an eğitiminde engelsiz Kur an Kursu Olmak KUR AN KURSU ÇALIŞTAY RAPORU (20-25 Nisan) 2 Bu çalıştay 20-25 Nisan 2013

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Arapça Öğretmenleri, İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liselerindeki Bütün Branşlardaki Öğretmenler İçin

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE

T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NE BAĞLI YURTLARDA KUR AN EĞİTİM VE

Detaylı

BEŞİR KARAHASANOĞLU OKUL MÜDÜRÜ

BEŞİR KARAHASANOĞLU OKUL MÜDÜRÜ BEŞİR KARAHASANOĞLU OKUL MÜDÜRÜ Eğitim, Sevgi ile Başlar,, Bu okulda hiçbir balık uçmaya zorlanmaz; Hiç bir kuş da yüzmeye zorlanmaz. ** TEOG puanı taban ve tavan arası makas çok açık alması nedeniyle

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

ÇALIŞMALAR. - Tiyatro çalışmaları. - Resim, şiir, fotoğraf öykü v.b yarışmalar. - Geziler. - Okul korosunun oluşturulması.

ÇALIŞMALAR. - Tiyatro çalışmaları. - Resim, şiir, fotoğraf öykü v.b yarışmalar. - Geziler. - Okul korosunun oluşturulması. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASTAMONU GÖL ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI OKUL EYLEM PLANI (2006/26 SAYILI GENELGE KAPSAMINDA) 1 Kültürel ve sosyal faaliyetler Öğrencilerin;

Detaylı

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 33136620/100/5986779 31.05.2016 Konu: Mesleki lar ( Haziran -2016). DAĞITIM YERLERİNE İlgi : İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30.05.2016 tarih

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri. 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri Uygulama Usul ve Esasları

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri. 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri Uygulama Usul ve Esasları DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri Uygulama Usul ve Esasları A) Amaç İmam hatip ortaokullarında ve Anadolu imam hatip liselerinde

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

OKUL SAĞLIĞI YÖNETİM EKİBİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEHİT ER ÇAĞLAR MENGÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

OKUL SAĞLIĞI YÖNETİM EKİBİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEHİT ER ÇAĞLAR MENGÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI OKUL SAĞLIĞI YÖNETİM EKİBİ 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM ŞEHİT ER ÇAĞLAR MENGÜ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI AMAÇ Okulun mekânı okul sağlığını koruması ve geliştirilmesine uygun olarak düzenlemek

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ENGELLİLERİN DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ FAALİYETLERİNDE KARŞILAŞTIKLARI PROBLEMLERE YÖNELİK ÇÖZÜM AMAÇLI TEKLİFLER

ENGELLİLERİN DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ FAALİYETLERİNDE KARŞILAŞTIKLARI PROBLEMLERE YÖNELİK ÇÖZÜM AMAÇLI TEKLİFLER ENGELLİLERİN DİN EĞİTİMİ VE ÖĞRETİMİ FAALİYETLERİNDE KARŞILAŞTIKLARI PROBLEMLERE YÖNELİK ÇÖZÜM AMAÇLI TEKLİFLER TUİK verilerine göre Türkiye nüfusu Aralık 0 de, 75.67.384 kişi olarak tespit edilmiştir.

Detaylı

2015-2016 YILINA AİT ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERS KİTAPLARININ KURUM BAZINDA DAĞITIM LİSTESİ

2015-2016 YILINA AİT ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERS KİTAPLARININ KURUM BAZINDA DAĞITIM LİSTESİ VAN İPEKYOLU 9991168 ÖZEL DOĞA İLKU HAFIZİYE MAH. CAMBAZOĞLU 1. SOKAK NO:3 VAN Kurum Telefon: 43178800 43178800 100010 Pamuk Şekerim 1 Eğitim Aracı 60 10000 Pamuk Şekerim Eğitim Aracı 60 100110 Müzik 1-3

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SORUMLULAR

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SORUMLULAR 2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ġemsettġn GÜNEġ ĠMAM HATĠP ORTAOKULU DERS VE DENEME SINAVI BAġARISININ YÜKSELTĠLMESĠ OKUL EYLEM PLANI SIRA NO 1. 2. 3. 4. FAALĠYET *Okul Destekleme ve Yetiştirme kurslarının

Detaylı

2. Beslenme dostu okul projesi yıllık planının hazırlanması.

2. Beslenme dostu okul projesi yıllık planının hazırlanması. GÖLYAKA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞREETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin oluşturulması

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları REHBERLİK DERSLERİ EKİM AYI 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları amacıyla İsim Çemberi etkinliği uygulandı. Ayrıca çocuğun aileyi nasıl algıladığını

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ /1322;

ÖZGEÇMİŞ /1322; ÖZGEÇMİŞ rege@ankara.edu.tr +90 312-2126800/1322; +90 312 221 01 91 Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Programını Okulöncesi

Detaylı

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI

EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KASIM EK-1. KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI KİTAPSEVERLER KULÜBÜ İŞLEYİŞ ESASLARI VE YILLIK ÇALIŞMA ÇERÇEVE PLANI 1. Kitapseverler Kulübüne gönüllü öğrenci seçiminin

Detaylı

MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ UYGULAMALARI

MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ UYGULAMALARI MUŞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ UYGULAMALARI Toplumsal hayatı oluşturan, insanları birbirine bağlayan, gelişmeyi, mutluluğu ve huzuru sağlayan, risk ve tehditlerden koruyan insani,

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KAYSERİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER ŞEHRİ KAYSERİ PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, İl Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

PROJEMİZİN AMACI: Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak. Kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve

PROJEMİZİN AMACI: Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak. Kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve PROJEMİZİN AMACI: Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak. Kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve kitap okuma alışkanlığı oluşturmak. Ailelerin çocuklarıyla

Detaylı

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ Okulumuz 2012-2013 yılında Kevenli İmam Hatip Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış ancak 2014 yılında yapılan teklifle Said Nursi Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak isim değişikliği yapılmıştır.okulumuz

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI 1. Amaç Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik

Detaylı

T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 1. SINIFLARA OYUN ALANLARI OLUŞTURMA PROJESİ [1]

T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 1. SINIFLARA OYUN ALANLARI OLUŞTURMA PROJESİ [1] T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 1. SINIFLARA OYUN ALANLARI OLUŞTURMA PROJESİ 2016 BURSA 2016 [1] İL ÇALIŞMA KURULU VELİ SARIKAYA ARZU AYYILDIZ BERRİN ZEYTİNGÖZ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İL MİLLİ

Detaylı

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ II. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTI KARARLARI ALANYA - 2015 ALANYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA

Detaylı

Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu

Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu AMAÇ: Aydın ili, Koçarlı İlçesi Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok programlı Lisesi olarak, Beslenme Dostu Okul Programının,Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat

Detaylı

2017/2018 İDARİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

2017/2018 İDARİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 2009/83 nolu Genelgesi " İlköğretim Kurumlan Standartları" na göre hazırlanmıştır. 2017/2018 İDARİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI EYLÜL 10 Eylül ayının 3.haftası

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015 Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Eğitim, dış dünyadan aldığı dönütler doğrultusunda kendisini değiştirerek yenileyen açık bir sistemdir. Günümüz eğitiminin vizyonu, kabul görmüş düşünceleri

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZUN TEŞKİLAT ŞEMASI VE İŞ AKIŞI OKUL İDARESİ Hakan KOÇAR Okul Müdürü Zeki ZENGİN Müdür Yardımcısı Mehtap TOKAT Müdür Yardımcısı Zeki ZENGİN

Detaylı

( ) DESTEKÇİ KURUM/BİRİM SORUMLU KURUMLAR/BİRİM FAALİYETLER GÖSTERGELER SÜRE

( ) DESTEKÇİ KURUM/BİRİM SORUMLU KURUMLAR/BİRİM FAALİYETLER GÖSTERGELER SÜRE ( - 2011) ANTALYA İLİ KUMLUCA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOSOSYAL MÜDAHALE HİZMETLERİ EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI İLÇE STRATEJİ VE EYLEM PLANI FAALİYETLER GÖSTERGELER SÜRE

Detaylı

Öğrenci Paneli Bildiri Çizelgesi. Bildiri Metni

Öğrenci Paneli Bildiri Çizelgesi. Bildiri Metni Bildirinin Bildiriyi Hazırlayan Ek-1 Öğrenci Paneli Bildiri Çizelgesi Sunum Yapan Konusu Başlığı Özeti Bildiri Metni 1 / 2 Ek-1 2 / 2 DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Genç Fikirler İmam Hatip Öğrenci Paneli

Detaylı

YÜKSEK MİMAR SELÇUK KARAKİMSELİ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI EYLEM PLANI

YÜKSEK MİMAR SELÇUK KARAKİMSELİ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI EYLEM PLANI MÜDAHALE ALANI 1: YÖNETİM SÜREÇLERİ AMAÇ: GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMINI SAĞLAYACAK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN İŞLETİLMESİ GEREKÇE: Eğitim ortamında şiddetin önlenmesi ve azaltılmasında, eğitim ortamları ve çevresindeki

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA DİN EĞİTİMİ

Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA DİN EĞİTİMİ Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA DİN EĞİTİMİ Eserin Her Türlü Basım Hakkı Anlaşmalı Olarak Ensar Neşriyat a Aittir. ISBN : 978-605-4036-86-8 Kitabın Adı: Paydaşlarına Göre İMAM-HATİP ORTAOKULLARINDA

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KURTULUŞ ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL YILLIK PLANI

EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KURTULUŞ ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL YILLIK PLANI 05-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KURTULUŞ ANADOLU LİSESİ UYGULAMA YÖNELİK ÇALIŞMALAR KASIM 0-06 Kasım 05 09- Kasım 05 6-0 Kasım 05 Ekip ruhunu oluşturmak ve ne olduğunu kavramak Çevre ile işbirliğinin önemini

Detaylı

T.C. ÇARŞAMBA KAYMAKAMLIĞI Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ÇARŞAMBA KAYMAKAMLIĞI Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇARŞAMBA KAYMAKAMLIĞI Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇARŞAMBA KAYMAKAMLIĞI Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir?

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG), okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme

Detaylı

Hadis yarışmaları; Anlama, Ezberleme ve Anlama-Ezberleme olmak üzere üç kategoride olup aşağıdaki şekilde gerçekleştirilir: Anlama kategorisi; 2 / 7

Hadis yarışmaları; Anlama, Ezberleme ve Anlama-Ezberleme olmak üzere üç kategoride olup aşağıdaki şekilde gerçekleştirilir: Anlama kategorisi; 2 / 7 DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Peygamberimiz den Hayat Ölçüleri: Kırk Hadis Etkinlik ve Yarışmaları Usûl ve Uygulama Esasları Amaç Anadolu imam hatip liseleri

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet EYLÜL AYI İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması Eylül tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kuruldu. Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar SAYI 1 Yurttaşım Sorumluluklarımın Farkındayım - TR2009/0136.01-02/287 SORUMLU YURTTAŞIM Seçilecek 45 öğrenci 45 öğrencinin seçeceği 12 öğrenci arkadaşı Öğretmen, yönetici ve çalışanlar ile toplamda 577

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI TED KONYA EREĞLİ KOLEJİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI EREĞLİ-2015 2015 ARALIK AYI 1- Okul Aile Birliği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirilmesi. 2- Okulun ihtiyaçlarının

Detaylı

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ)

SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) OKUL TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Haziran 2018 1 SAFRANBOLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (ŞEHİT ÖMER BİLAL AKPINAR ANADOLU

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI: 22 TARİH: 28/05/2013 ÖNCEKİ KARARIN SAYI: 69 TARİH: 25/06/2012 KONU: İlköğretim Kurumları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık Ders Çizelgesinin

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu

TEMA 1 İZLEME VE DEĞERLENDİRME MEVCUT DURUM ÜST POLİTİKA BELGELERİ. Durum (2015) Hedef. Mali Kaynak Sorumlu. Gerçekleşme Durumu 218 217 216 Durum (215) 911 689 SH1 163 15 21 4 149 25 SH2 İDARE Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=23,24 Bkz: Güngören Halk Eğitim Merkezi Stratejik Planı 215-219 Sayfa=3

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI

TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINDA TANITIM VE YAPILANDIRMA ÇALIŞMALARI İL EYLEM PLÂNI MEVCUT DURUM Bilişim Teknolojilerinin amacı dışında kullanımı. Eğitim ve

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

EĞİTİMDE MOTİVASYON VE KATILIMCILIĞI ARTIRMA PROJESİ. Topyekun iyileştirme hareketi SAKARYA

EĞİTİMDE MOTİVASYON VE KATILIMCILIĞI ARTIRMA PROJESİ. Topyekun iyileştirme hareketi SAKARYA EĞİTİMDE MOTİVASYON VE KATILIMCILIĞI ARTIRMA PROJESİ Daha iyi bir eğitim için kaybedecek ne bir ferd, ne de zamanımız var. Topyekun iyileştirme hareketi SAKARYA 2015 Projenin Adı: Eğitimde Motivasyon Ve

Detaylı

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü

DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü DR. BİRKAN SANCAK Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü PROJE AMAÇLARI AMAÇ 1 Madde Bağımlılığını Önleme Konularında Doğru, Güncel ve Standart Bilgilendirme ve Eğitimlerin Sağlanması AMAÇ 2 Bursa İli Yıldırım

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI GÜL ANAOKULU BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM EKİBİ

BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI GÜL ANAOKULU BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM EKİBİ BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI GÜL ANAOKULU BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM EKİBİ SIRA AD-SOYADI OKULDAKİ GÖREVİ EKİPTEKİ GÖREVİ NO 1 FUNDA ÜNAL OKUL MÜDÜRÜ EKİP BAŞKANI 2 FATMA YAVUZ OKUL MÜDÜR YARDIMCISI EKİP

Detaylı