dekorasyon 10 seyahat 14 teknoloji 19 Aralık 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "dekorasyon 10 seyahat 14 teknoloji 19 Aralık 2012"

Transkript

1 moda 01 bakım 06 dekorasyon 10 seyahat 14 teknoloji 19 Aralık 2012

2 Moda DEĞİŞEN TRENDLER 2012 de veda ettiğimiz trendler neler? 2013 te bizi bekleyen yeni akımlar neler olacak? 2012 ye damgasını vuran ve 2013 te de görmeye devam edeceğimiz trendler hangileri? Sizin için inceledik nin modasını çok sevdik. Platform topuklu ayakkabılar, dar kesimli rengârenk jean ler, kadife pantolonlar ve denim ler, deri elbiseler ve pantolonlar, göğüs veya sırt dekolteli tulumlar, beyaz kazaklar ve hırkalar, bordonun muhteşem geri dönüşü, neon renkler, çiçek baskılı jean ler, maksi elbiseler ve ben buradayım diyen kalın, gösterişli ve ağır kolyeler 2011 de başlayan, 2012 ye damgasını vuran ve bir kısmı 2013 te de etkisini sürdürecek olan trendlerin yalnızca birkaçı.

3 Kalanlar Ufukta 2013 ün ilkbahar/yaz modasını görebiliyorken 2013 ün ilk aylarında da hangi akımların hâkim olacağı çoktan belirlenmiş durumda. Moda dünyasına sonbaharla birlikte giriş yapan bordo giysilerden saça, aksesuarlardan makyaja kadar etkisini geniş bir yelpazede gösteriyor. Şarap kızılından mürdüm eriğine ve vişneçürüğüne, sıcacık bordonun hâkimiyeti tüm kış boyunca devam edecek gibi görünüyor in sonlarında başlayan ve 2013 te de etkisi devam edecek gibi duran mavisiyah birlikteliği de iktidarını koruyor. İki rengin birlikteliği hem günlük kıyafetlerde göze çarpıyor hem de şık gece elbiseleri ve tuvaletlerde. Bolca çiçek 2012 yazında ucundan yakaladığımız çiçek desenleri elbiselerden jean lere her yerde kendisini gösterdi.. Kocaman çiçek desenleri kendisini tekrar etmeyen dinamik bir şekilde kumaşlardaki yerini aldı. Bu trend 2013 yazına da uzayacak gibi duruyor. Her zaman asil ve gösterişli olan kadife en ihtişamlı dönüşünü belki de 2012 de yaptı. Özellikle düz kadife canlı renklerle gece kıyafetlerinde karşımıza çıktı. Kadifenin iktidarının müsebbipleri ise Ralph Lauren, Gucci ve Bottega Veneta gibi isimler oldu. Aynı muhteşem geri dönüşü deri de yaşadı.

4 Özellikle parlak deri gece elbiselerinde çok kullanıldı. Cacharel, Versace, Givenchy ve Trussardi deriyi pantolondan eteğe, elbiseden cekete birçok kıyafette bolca kullandı. Yves Saint Laurent derinin etkisinden pantolonlarda daha çok faydalandı. Desenler 2012 sonbaharında güçlü bir giriş yapmıştı. Özellikle Prada imzalı ceketpantolon takımları baştan aşağı desene bürünmek için idealdi. Etkilerinin kış aylarında süreceğine kesin gözüyle bakılıyor. Birkaç sezondur her yerde gördüğümüz çizgilerden modacılar vazgeçemiyor. Çizgili kumaşlar önümüzdeki ilkbahar/yaz sezonunda da bolca karşımıza çıkacak gibi duruyor.

5 Gidenler, değişenler 2012 nin ilkbahar/yaz modası ne kadar canlı ve renkliyse 2013 te de o kadar fazla siyah/beyaz birlikteliği bekleyin. Siyahın türlü tonuyla beyazın birçok kombinasyonu önümüzdeki ilkbahar ve yaza damgasını vuracak gibi görünüyor. Bu demek değil ki başka bir renk görmeyeceğiz ilkbahar modası kırmızıya oldukça fazla yer veriyor. Beyaz ve denizci mavisiyle kombine edilen kırmızı bol bol görülecek. Maksi elbiseler, bol dökümlü etekler ise yerlerini kalem eteklere ve hanımefendi görünümü veren zarif ve dar elbiselere bırakacak gibi duruyor ün yazına 1960 lardan esinlenen klasik, cesur bir feminenlik hakim. Kumaşlar ise son derece eğlenceli olmayı sürdürüyor. Çizgiler, geometrik baskılar ve hatta animal print yani hayvan desenli kumaşlar söz konusu. Geçtiğimiz ilkbahar/yaz sezonunda karşımıza her yerde çıkan neon renkler, beyaz ve siyahın karşısında, hakimiyetlerini giysilerden çantalara ve ayakkabılara kaydırmak zorunda kalacak gibi duruyor. Tığ ile örülmüş kazaklar, bluzlar ve ceketler büyük bir giriş yapıyor. Aynı büyük atılım dantel için de geçerli. Yeni yılda danteli, kıyafetlerin en beklenmedik yerlerinden ayakkabılara hatta çantalara dek her yerde görebilirsiniz in sonunda etkisini göstermeye başlayan androjen görünüm 2013 te yerini kadınlarda tamamen feminen, erkeklerde ise son derece maskülen bir görünüme bırakıyor.

6 Erkeklerde şapkalar yıllar sonra geri dönüyor, ceketler mendillerle hatta fularlarla kombine ediliyor, paçalar özellikle spor pantolonlarda iyice kısalıyor, kumaşlar cesur baskılara sahip oluyor erkeğini tam olarak gözünüzde canlandırmak için Clark Gable ı ve Humphrey Bogart ı düşünün. Renkler de ise kahverenginin tonlarına ağırlık veriliyor. Bottega Veneta dan Ermenegildo Zegna ya, Dolce Gabbana dan Valentino ya birçok modacının 2013 erkek kreasyonlarındaki renk tercihi kahve ve toprak tonları.

7 Bakım ÜNLÜLER VE SAÇ MODELLERİ Birçok ünlüye kimliğini veren en önemli öğelerden biri de saç kesimleri. Anne Hathaway in yeni kısa saç modeli, Beyoncé nin sadece önlere değil yanlara da dökülen kakülleri, Katy Perry nin sürekli değişen rengarenk saçları, kırmızı halıda kıyafetleri kadar ilgi çekiyor. Belki aralarında size uyacak kesimler de olabilir.

8 Anne Hathaway in çocuksu modeli 60 larda moda olan bu çocuksu kısacık saç modelinin bu denli sevilmesinin nedeni çocuksu bir kadınsılığa sahip olması. Elmacık kemiklerini öne çıkaran, son derece seksi ve bir o kadar da masum bir hava veren bu modeli Anne Hathaway, Sefiller (Les Misérables) filmindeki rolü sebebiyle tercih etti. 60 lardaki modelin modernize olmuş Hathaway versiyonunda yanlar kısa, tepe kısmı ise biraz daha uzun ve bu iki farklı uzunluk birbirine mükemmel biçimde karışıyor. Sanki hiç taranmamış görünümü veren bu doğal model son derece modern ve rahat. Beyoncé nin yeni saç rengi ve kakülleri Stil sahibi Beyoncé, sarı saç rengi ve yeni kesilmiş kakülleriyle ilk kez eşi Jay-Z ile birlikte Barclays Center da Brooklyn Nets in açılış maçında görüntülendi. Beyoncé nin yeni saç rengi bal tonlarında. Kakülleri ise son derece cesur. Sadece küçük bir tutam yerine kalın bir parçadan kesilmiş. Sadece önlere, alna doğru değil yanlara doğru da uzanıyor. Özellikle profilden son derece hoş görünen bir kesim. Saçın kakül kısımları genelinden daha açık tonlarda oluşuyla da farklılık yaratıyor.

9 Katy Perry nin rengarenk modelleri Katy Perry nin sürekli değişen saç rengi ve saç modellerine yetişmek mümkün değil. Bir gün dolgun bukleli, upuzun, simsiyah saçlarla karşımıza çıkarken bir başka gün kısacık kesilmiş kaküllü, masmavi bir saç modeliyle görüntüleniyor. Şimdiye dek gökkuşağının hemen tüm renkleriyle deney yapmış Perry, son olarak alev tonlarındaki turuncu bir saçla poz verdi. Perry nin dolgun buklelerle hareketlenmiş upuzun saçları Küçük Denizkızı ndaki Ariel i andırıyor. Katy Perry nin 2011 in Kasım ayında saçları pespembeyken Şubat ayında masmaviydi. Çılgın müzisyenin saç değiştirme hızına yetişemeyebilirsiniz ancak portakala çalan kızıl saçları bu kış için sizin de tercihiniz olabilir. Gwyneth Paltrow un klasik düz modeli Bir klasik Dümdüz inen, parlak saçlarıyla Paltrow hiçbir zaman gereğinden fazla uğraşılmış bir görüntü çizmiyor. Paltrow un bohem şıklığı her zaman doğal bir görünüme sahip. Dümdüz uzanan model nadiren hafifçe bir dalgalanmaya izin verecek kadar değişiyor. Kül tonlarındaki açık sarı neredeyse platine kayıyor. Bir anlamda Paltrow modayı takip etmek yerine görünümü üzerinde tam bir iktidara sahip olmayı tercih ediyor. Bu saç modelinde saç rengi ne olursa olsun parlaklık son derece önemli aksi takdirde mısır püskülü gibi görünebilecek bir model.

10 Blake Lively nin altın sarısı bukleleri Eski Hollywood, Blake Lively ile geri döndü. Marilyn Monroe ve Jean Harlow la özdeşleşen sarı, dolgun bukleli saçlardan bugün artık Blake Lively saçı olarak söz ediliyor. Gossip Girl dizisinin ünlü oyuncusu Blake Lively oyunculuğunun yanı sıra her daim kusursuza yakın kıyafetleri ve her şeyden önemlisi saçlarıyla öne çıkıyor. Lively nin altın rengi saçları bu sonbahar bir ton daha açıldı. Neredeyse bütün ünlüler saçlarını bu sezon çok farklı şekilde kestirmişken Lively uzun saçlarından ve saçlarına hareket kazandıran ihtişamlı, seksi, kadınsı ve bir o kadar da masum buklelerinden vazgeçmiyor. Lively nin saç rengi Paltrow un daha monoton kül rengi açık sarısına göre çok daha hareketli ve dinamik. İçinde sarının ve kahvenin tonları var. Yer yer bal rengi, yer yer fildişi, kimi zaman da kayısı tonları Lively nin saçlarını iri dalgaları ve bukleleri kadar hareketli kılıyor.

11 Dekorasyon EVİNİZ, DÜNYANIZ Gelin, yeni yılda doğunun bilgeliğinden faydalanın ve Feng Shui nin dengeli bakış açısıyla sağlıklı ve rahatlatıcı yaşam alanlarının keyfine vararak evinize daha da bağlanın!

12 Binlerce yıllık bir öğreti, bugün yayılarak varlığını koruyorsa kulak vermekte fayda var! Feng Shui nin temel prensiplerinden yola çıkıp yapacağınız basit değişikliklerle doğanın pozitif enerjisi, evinizde özgürce dolaşacak. Anlamını rüzgâr ve sudan alan Feng Shui, Çin de beş bin yıllık kökleri olan öğretisiyle insanı doğaya yaklaştıran ve sadeleştiren bir evren yaratıyor. Biriktirirken tükenmek! Feng Shui de sadelik ve işlevsellik esas! İşe yarar deyip oraya buraya koyduğunuz, nasıl olsa dolap var deyip dolabın kapağını açar açmaz üstünüze dökülen her şeyi bir kez daha değerlendirin. Kaç ay, hatta yıldır dokunmadıklarınızı tartın; gerçekten ihtiyacı olan birine ulaştırmanın da verdiği hafiflikle yığınlardan kurtulun. Kendinize ve evinizde dolaşması gereken doğal enerjiye yer açın.

13 Enerji derken? Yaz sıcağında çarpan kapılar, pencerden gelen ılık bir rüzgâr, yağmurun sesi, aynadan yansıyan güneş... Enerji dediğimiz şey, mistik bir bilinmezlik değil. Evrenin tümünü kapsayan bir dolaşım. Enerjilerin evde nasıl dolaşacağı Feng Shui nin kritik noktalarından biri. Koridorun iki ucundaki pencereleri açtığınızda ortaya çıkan şiddetli hava akımını ve bu havanın değmeden geçip gittiği diğer odaları düşünün. Enerjinin dik hareketi, hızla akıp gitmesinden başka bir işe yaramaz. Eşyalarınızı bu mantıkla, Ying Yang sembolünü gözünüzün önüne getirerek yerleştirin. Dekorasyonunuza uygulayacağınız Chi nin dalgalı hareketi ile bırakın enerji evinizin tüm noktalarında dolaşsın. Feng Shui nin temel disiplini, hayatımızdaki negatif enerjiyi önlemek için organize olmaktır. Shar Chi denilen negatif enerji, dik bir hat üzerinden kişiye yansırken hızla akar. Sheng Chi denilen pozitif enerji ise toprakta, havada, suda, her yerde vardır. Önemli olan, bu enerji akışını bloke etmemek ve akışın sarmal hareketlerine izin vermektir.

14 Yaşamsal elementler Çin astrolojisinde sıklıkla geçen beş elementten hangisinin sizin elementiniz olduğunu öğrenmek için doğum tarihini baz alın. Su, tahta, toprak, ateş ve metal elementlerinden hangisi sizi yansıtıyor? Kim bilir belki de bu elementlerin birkaçının birden etkisi altındasınız. Temel amacınız elementler ile aranızdaki etkileşimi, üretici boyuta çekerek dengelemek. Her halükarda yaşadığınız mekânlarda bu beş elementin de var olmasına dikkat edin; aralarında denge kurarken mekânın pusula yönlerine göre elementleri belirleyerek kendi elementinizi uygun noktaya konumlayın. Bu arada elementler ile renkler arasında da bir denge olduğunu unutmayın. Kahve tonları ağaç elementinin rengi olarak kabul edilirken buradan gelen enerjinin sağlık ve güç kazandırdığına inanılır; doğru bir Feng Shui için ise bu elementi güneyde tercih etmek ve uygun renk kombinasyonu için kırmızıyı ve kardeş rengi olan yeşili mekâna yedirmek önemli. Bu bakışla Feng Shui nin derinliklerine inip, evinizi sadeleştirerek elementlerinizi ve renklerinizi belirleyin; enerjiyi akıtın, zıtları bir arada bulundurun. Oyun gibi başlayan sürecin sonunda basit bir dekorasyon değişikliğinin ötesine geçtiğinizi hissedeceksiniz. Bunları yaparken ise unutmayın; Feng Shui birkaç günde hızlı bir alışverişle yaratabileceğiniz bir şey değildir. Tek renk ve materyale bağlı kalmak ise düşülebilecek en büyük hatalardan biridir. Önerimiz Feng Shui ye gerçek dinlenmeyi yaşadığınız yatak odanızla başlamanız, aceleci olmamanız, dinginliğe giden yolu sakin bir şekilde yürümeniz. Evinizdeki bu değişikliklerin ruhunuzda yaratacağı farkı görmeye değer!

15 Seyahat DÜNYANIN EN GÜZEL ŞELALELERİ Nefes kesici, doğa harikası şelaleleri yerinde ziyaret ediyoruz. Kuzey Amerika dan Güney Afrika ya dünyanın en müthiş beş şelalesine sizin için daha yakından baktık. Victoria Şelaleleri / Zambiya & Zimbabwe Orijinal adı gürleyen duman anlamına gelen Mosi-oa-Tunya olan Victoria Şelaleleri Zambiya ve Zimbabwe topraklarında bulunuyor. Filler, su aygırları ve timsahların tadını çıkardığı Zambezi Nehri nin bazalt bir platoya 107 metreden döküldüğü yerde meydana gelen bu doğa harikasında su, Afrika nın güneyinde 97 kilometre boyunca uzanan Batoka Boğazı na akıyor. Şelalenin üzerindeki sis bulutları bazen 300 metrenin üzerine çıkabiliyor. Özellikle de Ocak-Nisan ayları arasında, yaz yağmurlarından sonra Bu bulutlar manzarayı rahat görmenize engel olabilir ancak ortaya çıkan doğal görünüm başlı başına bir manzara sunuyor. Şelalenin doğu kıyısında konuşlanmış Zambezi Sun, surlarla çevrili geleneksel bir Afrika kasabasından esinlenmiş mimarî özelliklere sahip bir kamp resort u ve konaklamak isteyenleri geleneksel bir misafirperverlikle ağırlıyor.

16 Angel Şelaleleri / Venezuela Dünyanın en yüksek şelalesi olan Angel Şelaleleri Venezuela da neredeyse bir kilometre yükseklikten dökülüyor. Yükseklik o kadar fazla ki su, yere ulaştığında damladan çok buğuyu andırıyor. İsmi melek şelaleleri anlamına gelen Angel Şelaleleri ironik bir şekilde Kötülük Tanrısı nın Dağı anlamına gelen Auyán-Tepuí platosuna dökülüyor. Ülkenin en büyük ulusal parkı olan Canaima National Park ta yer alan şelaleyi görmeye giderken küçük bir yerli kasabası olan Canaima dan da geçiyorsunuz. Hem hiking hem de nehir gezisini bir arada yapma fırsatınız oluyor. Yol boyunca hayranlıkla izleyeceğiniz birçok nokta çıkıyor karşınıza. Nisan-Aralık arasında şelalenin tepesi genellikle bulutlarla kaplı oluyor. Jungle Rudy Campamento ile şelale manzarasını havadan izleyebileceğiniz bir tura katılabilirsiniz. Aynı şirketin Canaima daki kampı yerel malzemelerle döşenmiş rustik bir otel ve bungalow larda konaklama olanağı sunuyor. Ayrıca şelaleye çok yakın iki kulübeleri de var.

17 Detian Şelaleleri / Çin & Vietnam Yemyeşil pirinç tarlalarının üzerinde yükselen dağlarıyla klasik bir Asya manzarası sunan Detian Şelaleleri ve Guichun Nehri ve rüya gibi, ipek dokulu bir sis bulutu yaratıyor. Bu şelale yüksekliğinden çok genişliğiyle öne çıkıyor. Taraçalı bir yükseklikten dökülen ve bir kısmı güneybatı Çin topraklarındaki Guangxi de bulunan şelale Vietnam da Banyue Şelaleleri adıyla biliniyor. Haziran ve Temmuz en nemli aylar ancak aynı zamanda bu iki ay nehrin ve şelalenin en hareketli ve en pitoresk olduğu zamanlar. Detian Şelaleleri etrafındaki sınır bölge uzun zamandır tartışma konusu.dolayısıyla ülkeler arası bu sınırı geçmek bazen sıkıntılı olabiliyor. Şelalelere Çin toprakları üzerindeki Nanning den ulaşabilirsiniz. Burada konaklamak için kapalı ve açık havuzlara, bir gece kulübüne ve bir de spa ya sahip ultramodern Best Western Premier Red Forest Hotel i tercih edebilirsiniz.

18 Mardalsfossen / Norveç Norveç in fiyort dolu güneybatı bölgesi Mardalsfossen, Avrupa nın en yüksek şelalelerinden birine sahip. 660 metre yükseklikteki granit tepeden dökülen şelale, hükümet tarafından 1970 lerde hidroelektrik santrali olarak kullanılmasına karar verilen Mardalsfossen de bu sebeple ziyarete yalnızca 20 Haziran-Ağustos arası açılıyor saatleri arasında ziyaret edilebilecek şelaleyi ziyaret ettiğinizde 15 katlı cam kule Rica Seilet Hotel Molde de konaklayabilirsiniz. Lüks ve avangart bir tasarıma sahip olan göl manzaralı otel Mardalsfossen den yarım günlük bir araba yolculuğu uzaklığında. Yosemite Şelaleleri / A.B.D. Kaliforniya daki Yosemite National Park ta bulunan Yosemite Şelaleleri tepeden aşağıya bir lunapark treni gibi kıvrılarak ilk etapta 435 metre boyunca iniyor. Toplamda 740 metrelik bir iniş yapan şelaleleri görmek için hiking iyi bir seçenek. Özellikle yürümekten yorulmayanlar oldukça dik bir rota olan Upper Yosemite Falls a tırmanabilir. Yazın turist sezonunda burası çok kalabalık olabiliyor. Şelaleleri bu zamanda görmenizi önermiyoruz çünkü asıl güzelliği kayboluyor. Onun yerine ilkbaharın sonunu tercih edin. Hem daha az kalabalık oluyor hem de şelalenin daha coşkun olduğu bir dönem olması sebebiyle daha güzel bir manzarayla karşılaşıyorsunuz. Konforlu çadırlar ve balkonlu odalar sunan Yosemite Lodge iyi bir konaklama alternatifi.

19 Teknoloji DİJİTAL ANTİKALAR Bilgisayar çağını yakalamış tüm kuşaklara sesleniyoruz. Modeli eskiyen ipod larınızı, onuncu sürümü çıkmış video oyunlarınızı, evinizin deposuna kaldırdığınız bilgisayarlarınızı, hatta klavyelerinizi sakın atmayın! Çok yakında sandığınızdan da değerli olabilirler.

20 80 lerin sonundan günümüze gelen bilgisayar kuşaklarının nostaljik olmadığını, retroya önem vermediğini kim söylemiş? Onların da pek yakın bir tarih de olsa eskiyi özlemle andıklarını, geçmişe dair parçaları retro fetiş objeleri olarak yeniden geri getirmeyi arzuladıklarını biliyoruz. Bir metre kablolu kocaman fareler, bugünün netbook larının ağırlığında klavyeler, bir kişinin kolayca taşıyamayacağı masa üstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar çıkmadan önce yanımızdan ayırmadığımız ipod lar, tuğla gibi mobil telefonlar, ağır ağır yüklenen düşük çözünürlüklü bilgisayar oyunları, bugünün hızlı, hafif ve kompakt halefleriyle karşılaştırıldığında belki hantal ve gereksiz görünebilirler, ancak bilgisayarı onlarla tanıyıp öğrenen kuşaklar için çok özel anlama sahipler. Hepsi hayatımızın, bir daha asla gelmeyecek bir dönemini hatırlatan duygusal anlam yüklü parçaları. 90 öncesi kuşakların yaşamlarının fiziksel ifadesi plaklar ve pikaplar, posterler, kitaplar, dergiler ve fotoğraf albümleriydi. Bilgisayar çağının başındaki kuşağın aynı ifadesi ise disketlerde, MP3 çalarlarda ve düşük çözünürlüklü video ve bilgisayar oyunlarında hayat buldu. Bugün dünya Kindle ve ipad çağını yaşıyor. Bilgisayar oyunları, yerini kinetik şekilde çalışan gerçeklik simülasyonlu video konsol oyunlarına ve çok oyuncuyla çevrimiçi olarak oynanan bilgisayar oyunlarına bırakmış durumda.

21 Eskinin yeniden doğuşu her alanda olduğu gibi teknoloji ve bilgisayar alanında da geçerli. New York ta yakın zamanda yapılan bir müzayedede dünya üzerindeki 200 Apple 1 bilgisayardan biri 374 bin 500$ a alıcı buldu. Bu, dünyada çalışır durumda olan bir düzine modelden biriydi. Ne var ki bu bilgisayarı alan kişinin onun çalışır olmasıyla çok da ilgilenmediği aşikâr. Zira bu bilgisayarlar artık işlevsellikleriyle değil taşıdıkları manevi ya da tarihi değerle fiyatlandırılıyor. Tıpkı bir Ming vazo ya da Shakespeare in eserlerinin ilk kopyalarından birinin fiyatlandırıldığı gibi Eğer sizin de bilgisayar teknolojisinin doğuş çağıyla özel bir bağınız ve koleksiyon merakınız varsa bu müzayedeleri takip etmenizi öneririz zira bu rakamlar bundan sonra geometrik şekilde artacak gibi duruyor. Teknolojik geçmişimizle aktif bir ilişkimizin olması fikrinde önemli bir şey daha var. Sadece bakmaktan keyif aldığımız sanat yapıtlarından ve tarihi eserlerden farklı olarak eski bilgisayarlarla ve teknolojik aletlerle olan ilişkimiz çok daha etkileşimli bir yapıya sahip. Bu bilgisayarlar insanlık tarihinin olduğu kadar bizim de yaşamımızın, geçmişimizin, çocukluğumuzun ya da gençliğimizin bir parçası. Anılarımızda önemli bir yer edinen öğeler

22 Teknolojik tarihimiz bilgisayarların ve bilgisayar teknolojisinin diğer ürünlerinin ne kadar büyük bir hızda değişip geliştiğini göstermesi açısından da önemli. Günümüzde teknolojik cihazların büyük bir sayıda seri üretim yöntemiyle üretildiği göz önüne alındığında enderlik özelliğinin kendisinin teknoloji dünyasında son derece nadir bulunduğu söylenebilir. Bu da primitif sayılabilecek ilk bilgisayar ürünlerinin koleksiyon değerinin ne kadar yüksek olduğu konusunda fikir verecektir. Bundan sonra asla bir başka Apple 1 olmayacağı gibi, 22. yüzyılda da Bill Gates in seri üretim masa üstü bilgisayarları ve Steve Jobs ın first-edition ipod u, sahipleri tarafından atılmadığı ve saklandığı takdirde paha biçilemeyecek değerde koleksiyon parçaları olacak. Hatta tahminler öyle gösteriyor ki bir first-edition ipod, sahibinin ünlü bir kişilik olmasından bağımsız olarak son derece yüksek fiyatlara alıcı bulacak. Belki de bu yüzden bilgisayarlarınızı atmayıp saklamanızı, ipod unuzu nasılsa iphone umdan da müzik dinliyorum düşüncesiyle bir başkasına vermemenizi, eski Nintendo, hatta birkaç yıl önce aldığınız Call of Duty Black Ops oyunlarınızı çöpe atmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Tarihimiz artık makinelerin tarihi olarak devam ediyor, farkında mısınız? Çocukluk ve gençlik anılarımız da git gide sokakta arkadaşlarımızla oynadığımız oyunlarla değil hangi bilgisayar oyunlarını hangi teknolojik alette oynadığımızla şekilleniyor.

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

Rengarenk Bir Yaza Hazır Olun

Rengarenk Bir Yaza Hazır Olun On5yirmi5.com Rengarenk Bir Yaza Hazır Olun Alışverişe bu sayfalara göz atmadan çıkmamanızı öneririz. İşte bu ilkbahar ve yaz modasının olmazsa olmazları... Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı (oluşturma

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION

LOOK FIRST FASHION TWIST2012/FASHION FASHION TWIST KOLEKSİYONUNDA ŞIK BİR OYUN! Eşsiz Twist koleksiyonundan beğendiğiniz parçayı seçin, birbirinden şık parçaları birleştirin ve KENDİ ÖZGÜN TARZINIZI YARATIN! Rengarenk göz alıcı elbiseler,

Detaylı

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 Bu sezon, spor görünümler ve Aztek etkili desenler; giyimdeki önemli detaylardan. Tropik ve klasik kız temaları

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

bütünleşen mimari Denizle

bütünleşen mimari Denizle Denizle bütünleşen mimari Manzaraya 15 derecelik bir açıyla sürgülü cam kapılarla tasarlanan ön cephedeki salon, okyanusa uzanan masmavi bir perspektife sahip. Konforlu bir oturma düzeni oluşturan mobilyalarda

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

MUTLU HAFTALAR. Emrah&Elvan PEKŞEN

MUTLU HAFTALAR. Emrah&Elvan PEKŞEN MUTLU HAFTALAR Emrah&Elvan PEKŞEN ilkok BÜYÜK HARFLERIN KULLANIMI Emir Defne Özel isimlerin ilk harfleri büyük yazılır. Cesur Yumak Nevşehir Japon Azerbaycan Ağrı Dağı Anıtkabir Cümleler her zaman büyük

Detaylı

MUTLU HAFTALAR. Emrah&Elvan PEKŞEN

MUTLU HAFTALAR. Emrah&Elvan PEKŞEN MUTLU HAFTALAR Emrah&Elvan PEKŞEN ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok BÜYÜK HARFLERIN KULLANIMI Emir Defne Özel isimlerin ilk harfleri

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

2018 TURİZM TAHMİNLERİ & TRENDLER

2018 TURİZM TAHMİNLERİ & TRENDLER 2018 TURİZM TAHMİNLERİ & TRENDLER Durum Analizi Turizm Etmenleri Hızın ve olanakların git gide arttığı bu yüzyılda seyahat sadece bavul toplayıp uçağa binmekten çok daha ileri bir noktaya gelmiştir. Seyahat

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 index Mira Avangarde Trend Combo Angel 4-7 8-13 14-19 20-27 28-35 Nazar Eslem Ottoman 36-41 42-47 48-53 Chester Dilara Lady 54-61 62-67 68-73 4 5 Hayal kurmak önemlidir.

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

WEEKLY 10 AT A GLANCE

WEEKLY 10 AT A GLANCE 08.04.13 HAFTALIK WEEKLY 10 AT A GLANCE 1 SONBAHAR/KIŞ 13/14 DEFİLE ANALİZLERİ 6 FLOATING MERCHANDISE: RAF SIMONS X FRED PERRY 2 SONBAHAR/KIŞ 13/14 KADIN GİYİM DEFİLELERİ: ÇORAP ANALİZLERİ 7 KADIN BERELERİ:

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI

ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFI 1 31 MART TEMA ÇALIŞMALARIMIZ Merakla ve sabırsızlıkla ilkbaharı bekliyoruz..gelir umuduyla.. Bu ay temamız İlkbahar.. Kışı gördük, iliklerimize kadar yaşadık aylardır..

Detaylı

yeni kelimeler otuzsekizinci ders oluyor gezi genellikle hoş geldin mevsim hoş bulduk ilkbahar gecikti ilkbahar mevsiminde geciktiniz kış mevsiminde

yeni kelimeler otuzsekizinci ders oluyor gezi genellikle hoş geldin mevsim hoş bulduk ilkbahar gecikti ilkbahar mevsiminde geciktiniz kış mevsiminde otuzsekizinci ders oluyor gezi genellikle hoş geldin mevsim hoş bulduk ilkbahar gecikti ilkbahar mevsiminde geciktin soğuk geciktim kış geciktiniz kış mevsiminde uç, sınır, son, limit bulunuyor/bulunur

Detaylı

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz?

Acilen markete gitmeniz gerek. Gardırobunuzdan çarçabuk ne seçersiniz? Bayanlara Özel Test Giysi Seçiminiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor? 1-1Formun Üstü Bir iş toplantısındasınız ve tek bayan sizsiniz. a) Zekice yorumlarınızla öne çıkar, varlığınızı hissettirirsiniz. b)

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün

UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün UNUTULMAZ AFRİKA CAPE TOWN VICTORIA FALLS - BOTSWANA 25 Kasım 02 Aralık / 7 Gece 8 Gün Dünya üzerinde her ülkenin görülmeye değer bir yanı vardır mutlaka ama Güney Afrika vahşi doğayı ayaklarınızın altına

Detaylı

BANYO KOLEKSİYONU

BANYO KOLEKSİYONU 2019-2020 BANYO KOLEKSİYONU BANYO KOLEKSİYONU - ROMANTİK, BOHEM VE MODERN Güpür ve dantelden gelen romantizmin büyüsü, bohem detaylarla buluşan geometrik çizgilerin güçlendirdiği şehirli şıklığı ve rengarenk

Detaylı

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan;

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan; Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen insanların kullandığı yoldan; yemyeşil ağaçların rüzgar ile savrulan dallarından çıkan sesin dalga

Detaylı

yuvarlak masa yeşil erik üç kalem ihtiyar adam

yuvarlak masa yeşil erik üç kalem ihtiyar adam VARLIKLARIN ÖZELLİKLERİNİ BELİRTEN KELİMELER yuvarlak masa yeşil erik üç kalem ihtiyar adam şu otobüs birkaç portakal Yuvarlak masa : Yuvarlak sözcüğü varlığın biçimini bildiriyor. Yeşil erik : Yeşil sözcüğü

Detaylı

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler

TRENDYOLMİLLA Trend Kombinler Trend Kombinler 803 Ürün Listeleniyor Sırala / Filtrele Pembe Bağlama Detaylı Bluz Desenli Yaka Detaylı Elbise 69.99 tl 79.99 tl 24 SAATTE KARGODA Bu butikteki tüm ürünler 24 Saat içinde Kargoda! Ekru

Detaylı

Gezdikçe Gördükçe BD TEMMUZ İzlen Şen Toker. Güzel ağaç adlı masal kasabası. lberobello

Gezdikçe Gördükçe BD TEMMUZ İzlen Şen Toker. Güzel ağaç adlı masal kasabası. lberobello A Gezdikçe Gördükçe İzlen Şen Toker Güzel ağaç adlı masal kasabası lberobello 96 Alberobello nun dar sokaklarında trulli denilen evlerin arasında yürürken resimli bir masal kitabı sayfalarının içindeymişim

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Bugünün katmanlı ve karmaşık dünyasında, kendimizi sonsuz olasılıkların süreklilik arzeden vitrininde buluruz.

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

BuranoVenedik denince akla ilk

BuranoVenedik denince akla ilk Rengarenk Bir Ada BuranoVenedik denince akla ilk gelen aslında kanallar, gondollar ve maske festivali oluyor. Pek bilinmese de Venedik kendi içinde eşsiz bir görselliğe sahip Burano Adası nı da kapsıyor.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

.com. Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN

.com. Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN .com Faydalı Olması Dileklerimizle... Emrah&Elvan PEKŞEN ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Adı-Soyadı:... Önce kelimeleri tek

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER

TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 2127 Mercan zincir askılı elbise 159 TL 60008 Altın rengi yüzükler 19 TL 51017 Kolye 39 TL 51019 Kolye 39 TL TWIST2012/BÜYÜK KOLYELER GÖSTERİŞ ZAMANI IŞILTILI KOLYELER 51069 Zincirli siyah kolye 39 TL

Detaylı

Tatil ve Yöre Rehberi

Tatil ve Yöre Rehberi Tatil ve Yöre Rehberi Kalkan, Antalya ya bağlı olan çok şirin bir sahil kasabasıdır ancak bu ilin merkezinden 200 km. kadar uzaktadır. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Kalkan son yıllarda

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari İRAN'IN TAHRAN KENTİNDE DÜZENLENEN WOODEX FUARI İYİMSER BİR HAVADA GEÇTİ YAPTIRIMLARIN KALDIRILMASI SEKTÖRÜ RAHATLATTI SCHATTDECOR, YÜZEY YETKİNLİĞİ VE HİZMET ALANINDAKİ ÇÖZÜM ORTAĞI Andreas Bruckbauer,

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

a 3 -<» rt3 ft3 Ö o\3 CO o\3 Ö o\3 CO v-< 0x3 Ö V-i -i» 3 Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın 0x3 Ö 0x3 Kitap / Kayıp Gül

a 3 -<» rt3 ft3 Ö o\3 CO o\3 Ö o\3 CO v-< 0x3 Ö V-i -i» 3 Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın 0x3 Ö 0x3 Kitap / Kayıp Gül ft o\ I V-i :p --( a * > Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın Kitap / Kayıp Gül Röportaj / Dr. Süleyman Ozüpekçe El Sanatları / Geleneksel Sanatlarımız/

Detaylı

KIRILL ISTOMIN in. renkli dünyası ve DEKO TASARIM

KIRILL ISTOMIN in. renkli dünyası ve DEKO TASARIM DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Biliyorum ki dekoratör sözcüğü bugün pek de popüler değil, hatta modası geçmiş bir ifade fakat yine de kendimi dekoratör olarak tanımlamak bana daha

Detaylı

OCİCAT. Tüy Bakımı Düzenli fırçalamanın yanısıra ellerle masaj yapılması onlar için iyi olacaktır.

OCİCAT. Tüy Bakımı Düzenli fırçalamanın yanısıra ellerle masaj yapılması onlar için iyi olacaktır. OCİCAT Oval küçük bir baş ve dikkat çekici boyutlarda büyük olan kulaklar bu ırkın en belirgin özelliğidir. Oval kafa yapısıyla uyumlu büyük ve yuvarlak gözlere ve dolgun görünmeyen bir çene yapısına sahiptir.

Detaylı

TARSUS DA BİR GÜN...BELKİ DE İKİ... Adanalılar...Mersinliler...Gaziantep, Hatay ve Osmaniyeliler...Türkiye nin gezmeyi sever insanları...

TARSUS DA BİR GÜN...BELKİ DE İKİ... Adanalılar...Mersinliler...Gaziantep, Hatay ve Osmaniyeliler...Türkiye nin gezmeyi sever insanları... TARSUS DA BİR GÜN...BELKİ DE İKİ... Adanalılar...Mersinliler...Gaziantep, Hatay ve Osmaniyeliler...Türkiye nin gezmeyi sever insanları... Hatta Tarsuslular. Dünyanın öbür ucundan gelen Japonlar,Koreliler,Almanlar

Detaylı

CRUISE Dünyayı gezdi, Girne ye demir attı.

CRUISE Dünyayı gezdi, Girne ye demir attı. CRUISE Dünyayı gezdi, Girne ye demir attı. CRUISE bir ve projesidir. CRUISE bir ve projesidir. Biz olmayanı yaratmayı severiz! Hiçbir zaman normal bir müteahhit olmadık. Sektör bilgimizin ve deneyimlerimizin

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Perseid Göktaşı Yağmuru: Ağustos

Perseid Göktaşı Yağmuru: Ağustos Perseid Göktaşı Yağmuru: 12-13 Ağustos 10 Ağustos tan itibaren göktaşı yağmurlarının en popüleri olan Perseid (Kahraman) göktaşı yağmuru görülmeye başlanacak ve 12 Ağustos gecesi doruğa ulaşacak. Bu göktaşı

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

Ilgaz (14 Şubat 2010) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr)

Ilgaz (14 Şubat 2010) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr) Ilgaz (14 Şubat 2010) Yazı ve fotoğraflar: Hüseyin Sarı (huseyinsari.net.tr) 14 Şubat 2010 Pazar günü, Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) organizasyonluğunda 26 kişilik bir grupla günübirliğine Ilgaz a gidiyoruz.

Detaylı

Sonbahar/Kış 2012/2013

Sonbahar/Kış 2012/2013 Trend Info Sonbahar/Kış 2012/2013 Trend ipuçları Spinexpo New York, Shanghai www.spinexpo.com Erkek modası Teknolojik kumaşların getirdiği yumuşaklık pamuk polyamid karışımları mikro polyester streç jersey,

Detaylı

Eber Gölü (Bolvadin-Afyonkarahisar) (10-11 Mayıs 2008) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı, http://eng.ankara.edu.tr/~hsari

Eber Gölü (Bolvadin-Afyonkarahisar) (10-11 Mayıs 2008) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı, http://eng.ankara.edu.tr/~hsari Eber Gölü (Bolvadin-Afyonkarahisar) (10-11 Mayıs 2008) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı, http://eng.ankara.edu.tr/~hsari 10-11 Mayıs 2008 tarihleri arasında Fotoğraf Sanatı Kurumu organizasyonunda

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs.

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs. Etkinliğin Adı: Hasandağı (3268 m) Kış Zirve Tırmanışı Etkinliğin Bölgesi: Helvadere / AKSARAY Etkinliğin Tarih: 27/28 Şubat 2010 Etkinliğin Türü: Eğitim Etkinliğe Katılanlar: Seyhan Çolak (Lider), Nezihe

Detaylı

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 EKİM 2014 Saat 20.00 de Ankara dan Kapadokya ya hareket. Otele varış ve serbest zaman. 17 EKİM 2014 TAM GÜN KAPADOKYA TURU - 08:30 17:00 GÖREME PANORAMA Turdaki ilk yer

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu 2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu Doğanın mucizesine saygıyla geçen 35 yıl! Aker ailesi olarak bu yıl bambaşka bir heyecan yaşıyoruz. Bu yıl bizim tam 35. yılımız. Tam 35 yıldır ürettiğimiz her üründe

Detaylı

WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI

WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI WILDERNESS HOTEL & GOLF RESORT, Wisconsin Dells - WI Wisconsin eyaletinde yer alan, Amerika nın en büyük eğlence su parkı olan Wilderness Hotel Golf&Resort te, Campus 2015 Work and Travel katılımcılarını

Detaylı

AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması

AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması ÜRÜN GÖRSEL KURALLARI AMAÇ Trendyol da yer alan tüm görsellerin Trendyol standartlarına uygun olması A. Görsellerin moda vizyonunda, sade/düzgün olması B. Ürün odaklı olması C. Sitenin genel duruşuna uygun

Detaylı

Fotoğraf: Privat. Wolfgang Korn

Fotoğraf: Privat. Wolfgang Korn Fotoğraf: Privat Wolfgang Korn Yazarın yayınevimizden çıkan diğer kitabı: NORMAL NEDİR? Bilim muhabiri ve yazar olarak Hannover de çalışıyor. GEO, Die Zeit gibi gazete ve dergiler için yazılar yazıyor.

Detaylı

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI DEKO HOME Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr www.architecta-interiors.com DOROTHEE JUNKIN HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI Taşıdığı geleneksel ögeler ve karakteri korunurken, çağdaş

Detaylı

Atoller (mercan adaları) ve Resifler

Atoller (mercan adaları) ve Resifler Atoller (mercan adaları) ve Resifler Atol, hayatlarını sıcak denizlerde devam ettiren ve mercan ismi verilen deniz hayvanları iskeletlerinin artıklarının yığılması sonucu meydana gelen birikim şekilleridir.

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Doğada Keşif Yapıyoruz

Doğada Keşif Yapıyoruz Bir Ağacı İnceleyin Doğada Keşif Yapıyoruz Aslı Zülal Çizim: Bengi Gençer Bulutları Gözlemleyin Kuş Gözlemi Yapın dogaetkinlik.indd 2 Keşif Çantası Hazırlayın Renk Avına Çıkın 26.09.2013 15:04 Bir ağacı

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

Tırnak Mantarının Özellikleri

Tırnak Mantarının Özellikleri Mantar çoğunlukla ayak tırnaklarınızda olur ancak el tırnaklarınızda da çıkabilir. Tedavi edilmesi, göze hoş görünmemesinin yanısıra, sağlık açısından da önemlidir. Sarımsı, yeşil veya kahverengi tırnaklarınız

Detaylı

Başarıyı Temsil Eden Üniforma

Başarıyı Temsil Eden Üniforma Başarıyı Temsil Eden Üniforma 1 Dünyanın en büyük perakende döviz sağlayıcısı olarak, markamızı temsil eden çalışanlarımıza sadece şirketin gelecekteki gelişimi ve başarısı açısından değil, aynı zamanda

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

O sabah minik kuşların sesleriyle uyandı Melek. Yatağından kalktı ve pencereden dışarıya baktı. Hava çok güzeldi. Güneşin ışıkları Melek e sevinç

O sabah minik kuşların sesleriyle uyandı Melek. Yatağından kalktı ve pencereden dışarıya baktı. Hava çok güzeldi. Güneşin ışıkları Melek e sevinç O sabah minik kuşların sesleriyle uyandı Melek. Yatağından kalktı ve pencereden dışarıya baktı. Hava çok güzeldi. Güneşin ışıkları Melek e sevinç katıyordu. Bulutlar gülümsüyor ve günaydın diyordu. Melek

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

AHIRIN İÇİNDEKİ SARAY 300 Ispartalı filmini hatırladınız mı?

AHIRIN İÇİNDEKİ SARAY 300 Ispartalı filmini hatırladınız mı? AHIRIN İÇİNDEKİ SARAY 300 Ispartalı filmini hatırladınız mı? Ve orada kötü kalpli olarak gösterilen Pers İmparatoru Darius u Diğer ismiyle Dara yı Tarih 300 lü yılları gösteriyor. Ama İsa henüz doğmamış.

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Aile nedir? *Ailemizi tanıyalım. *Ailemizdeki büyüklerin isimlerini öğrenelim. *Akraba ne demek öğrenelim. *Arkadaşlık nedir?

Detaylı

S P R I N G / S U M M E R 1 8

S P R I N G / S U M M E R 1 8 D A L I D A SS/18 SPRING / SUMMER 18 SS/18 SONSUZ DENGE, GÖZ KAMAŞTIRICI HARMONİ Dünya; denge ve uyumun muhteşem harmonisiyle dönüyor. Değişim ve yenilikleri sonsuz bir sevgiyle kucaklayan cesur kadınların

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Yerli Malı Haftası Yeni yıl (31 Aralık-1 Ocak) GÜNE BAŞLAMA ETKİNLİKLERİ Oyun

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor.

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Başkentin yatay konseptte tasarlanmış ilk villa projesi ERKANLI Villa Vetro, Ankara ya temiz havasıyla soluk veren İncek te sizlerle buluşuyor. Erkanlı

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı