BSHK I HATiP HUKUK BUROSU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BSHK I HATiP HUKUK BUROSU"

Transkript

1 "HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ" BSHK I HATiP HUKUK BUROSU

2 HAKKIMIZDA BSHK&HATİP olarak her gün değişen ve artan hukuki ihtiyaçlara, güncel, hızlı ve etkili çözümler sunan kapsamlı ve nitelikli hukuki danışmalık ve avukatlık hizmetleri sunmaktayız. Mesleki etik ve toplumsal değerler dâhilinde, bireysel ve kurumsal müvekkillerinin ihtiyaçlarına özgü, özel çözümler yaratıyoruz. Yerel ve globalde edindiğimiz tecrübeyi, müvekkillerimize en etkin ve en hızlı çözümleri üretmek için kullanıyoruz. Edindiğimiz iş tecrübesini niş alanlarda yepyeni bir danışmanlık türüne dönüştürüyoruz. Takımımız, şirketler hukukundan banka ve finans hukukuna kadar çok geniş bir yelpazede hukuki hizmetler sunmaktadır. İhtisas alanlarımız arasında fikri mülkiyet hukuku, e-ticaret, deniz ticareti ve enerji hukuku gibi alanlar yer almaktadır.

3 NE YAPIYORUZ? TAKIMIMIZ Takımımız alanlarında uzmanlaşmış avukatlardan oluşur. Belli başlı uzmanlık alanlarımız; şirket ve ortaklıklar hukuku, gayrimenkul ve inşaat hukuku, vergi hukuku, dava ve tahkim, e- ticaret hukuku, rekabet hukuku olarak tanımlanabilir. HIZLI VE YARARLI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ BSHK&HATİP avukatları müvekkillerimizin problemlerine hızlı ve yararlı çözüm üretirken, yerel ve global tecrübelerimizden faydalanıyoruz. Müvekkillerimizle geniş bir takım oluşturduğumuza inanıyor, kendimizi ayrı bir bünye olarak değerlendirmiyoruz. Çözümortaklığı konseptini bir adım öteye taşıyor, müvekkillerimizle devam eden bir birliktelik içine giriyoruz. KARMAŞIK SORUNLAR İÇİN YASAL ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ BSHK&HATİP takımı olarak en karmaşık konulara yönelik yasal çözümler üretiyor, bu tür durumların analiz ve müzakere edilmesinde ve konuya ilişkin risklerin belirlenmesinde müvekkillerimizle yan yana çalışıyoruz. Bu çalışmalarda, destek aldığımız vergi ve mali danışmanlık ekibimizle birlikte en etkin çözümleri ortaya çıkartıyoruz. HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ Yarattığımız çözümler ile hukuk hizmetlerinin kalitesini bambaşka bir noktaya taşıyoruz. Amacımız, en üst seviyede hukuki, ve yönetsel çözümler sunabilmek. BSHK&HATİP ekibi olarak, mali, yönetsel ve hukuki konulardaki çözümlerini Türkçe yanında İngilizce olarak da sunabilmekte; böylece evrensel dilde de ihtiyaçlarınıza cevap verebilmekteyiz.

4 BEKLENTİLERİNİZİ YÜKSELTİN...

5 HİZMETLERİMİZ Şirketler ve Ortaklıklar Hukuku Gayrimenkul ve İnşaat İş Hukuku Fikri Mülkiyet Hukuku Vergi Hukuku Dava ve Tahkim E-ticaret Birleşme ve Devralmalar Rekabet Hukuku Deniz Ticareti Hukuku Enerji Hukuku Ceza Hukuku Banka ve Finans Hukuku/Özel Sermaye

6 ŞİRKETLER VE ORTAKLIKLAR HUKUKU Şirket ve ortaklıkların kurulması, şirketlerin ihtiyacı olan ticari anlaşmaların, stratejik iş planlamalarının hazırlanması gibi her türlü konuda hukuki destek sağlayarak, şirketi temsilen sözleşmelerin müzakere edilmesi ve revize edilmesi alanlarında çalışıyoruz. Birleşme ve devralmalar, günlük işlerin yürütülmesinde ihtiyaç duyulan hukuki danışmanlık, hisse arzı, sermaye artırımı ve azaltılması, ayni sermaye konulması işlemleri, hisse senedi devri, intifa senetleri ve gerektiğinde şirketin tasfiyesi dâhil tüm aşamalarda şirketlere hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimiz, ticaret şirketleri ile ilgili tüm ihtilafların halli için müzakere, tahkim ve mahkemeler önünde temsil gibi çözüm metotlarını kapsamaktadır.

7 GAYRİMENKUL VE İNŞAAT Gayrimenkul satış, finans ve ipotek, kira, tahsis, ayni hak tesisi işlemlerinde baştan sona müvekkillerimizi temsil ederek müzakere, sözleşme ve kapanış işlemlerinin tüm süreçlerinde yer almaktayız. İnşaat taahhüt sözleşmeleri, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri, baştan sona tüm kentsel dönüşüm işlemleri, inşaat işleri için kurulacak konsorsiyumlar, gayrimenkullerin şirket çatısı altında toplanması konuları özel uzmanlık alanlarımız arasında yer almaktadır. İnşaat sözleşmelerinden doğan ihtilaflar, kira ihtilafları, kentsel dönüşüm kapsamında sıklık ile görülen arsa payı düzeltme davaları, kamulaştırma bedel itirazları, kamulaştırmasız el atma davaları, kadastro işlemine ilişkin davalar, şuf a ve ortaklığın giderilmesi davaları takımımızın derin tecrübe sahibi olduğu konulardır. Gayrimenkul ve İnşaat işlerine ilişkin tüm sözleşmeler inşaat mühendisi ve mimar danışmanlar ile birlikte hazırlanmakta, süreci BSHK&HATİP avukatları bizzat yürütülmektedir.

8 FİKRİ MÜLKİYET HUKUKU Fikri mülkiyet haklarının günümüzdeki öneminin farkında olan takımımızın bu alanda önemli bir bilgi ve tecrübesi bulunmaktadır. Marka ve patent, faydalı model, endüstriyel tasarım başvuru ve sözleşmeleri, fikri mülkiyet ihtilafları konuları uzmanlık alanlarımız arasında yer almaktadır. Bu alandaki çalışmalarımızı alanında lider bilişim ve eğlence firmalarına fikri mülkiyet hukuku kapsamında danışmanlık yapmakta olan marka patent vekilleri, mühendis danışmanları ile birlikte yürütmekteyiz.

9 İŞ HUKUKU İş sözleşmeleri, rekabet etme yasağı, işçi alacakları, iş güvenliği gibi iş hukukunun birçok alanında müvekkillerimize çözümler üretmekteyiz. Bu anlamda, işçi ve işverenler için iş hukuku alanında yerli ve yabancı birçok müvekkile hukuki hizmet sunmaktayız. İş davaları, müzakere süreçleri, işçi-işveren ilişkisinin günlük olarak denetim ve yürütülmesi, işveren ve işçiye günlük danışmanlık verilmesi uzmanlık alanlarımız arasında yer almaktadır. Takımımızın Deniz İş hukuku alanında özel ihtisası bulunmaktadır.

10 CEZA HUKUKU BSHK&HATİP müvekkillerinin soruşturma ve davalarında onlara en iyi şekilde hukuki hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Takımımız özellikle Beyaz Yakalı Suçlar olarak tabir edilen; dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, belgede sahtecilik, haksız rekabet, ceza soruşturmaları ve davaları, çalışanlar ve yöneticiler tarafından güven suiistimali, yönetici ve müdürlerin sorumlulukları gibi konuların tamamında hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir. VERGİ HUKUKU Ticaret hukuku ve şirketler hukukunun ayrılmaz bir parçası olan vergi hukuku uzmanlık alanlarımızdan birisidir. Her bir sözleşme, şirket ermaye işlemi, konsorsiyum sözleşmesi ayrıca vergi alanındaki çalışan danışmanların kontrolünden geçmektedir. Vergi davaları ve itiraz süreçleri de Yeminli Mali müşavir danışmalarımız ile birlikte yürütülmektedir.

11 REKABET HUKUKU BSHK&HATİP özel ve ileri görüşlü danışmanlık hizmeti sağlayan etkin bir ekiptir. Takım üyelerimiz rakip şirketlerin uygulamaları, lisans ve fiyatlandırma politikaları ve bunlar gibi birçok hususta danışmanlık hizmeti vermektedir. Rekabet Kurumu tarafından yürütülen işlemlerde müvekkillerini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlamakta ve bu amaca yönelik şekilde çalışmaktayız. İşte bu yüzden başvurular da dâhil olmak üzere Rekabet Kurumu ndaki tüm işlemleri doğrudan takip etmekte, sizi devamlı bilgilendirmekte ve böylece sürecin sağlıklı yürütülmesini sağlamaktayız.

12 DAVA VE TAHKİM Takımımız; Ticari Alacak, Gayrimenkule İlişkin Davalar, Miras Davaları, Sözleşmeden Doğan İhtilaflar, İflas ve Tasfiye Davaları, İflas Erteleme, Özel Hukuka İlişkin Tedbir ve Tespit Davaları, İcra Takipleri, Fikri Mülkiyet Davaları, İnşaat Sözleşmelerinden Doğan Davalar, Ortaklıktan Çıkma, Yönetim Kurulu ve Genel Kurul İptal Davaları, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Genel Kurul Üyelerinin Sorumluluk Davaları, Deniz Alacağı ve İş ve Deniz İş Davaları konularında uzmanlığa sahiptir. BSHK&HATİP olarak sözleşme, proje, yeni ortaklık kuruluş aşamaları ve müzakere süreçlerinde hukuki risk analizi yaparak müvekkillerimizin en sağlıklı kararı vermelerini sağlıyoruz.

13 BANKA VE FİNANS HUKUKU / ÖZEL SERMAYE BSHK&HATİP finans, yatırım yönetimi ve stratejisinde uzmanlaşmış kadrosuyla, özel sermaye şirketlerinin kurulmasında ve hem yatırımcı hem de dağıtımcı adına temsil edilmesinde deneyimlidir. BSHK&HATİP, kredi finansmanının sağlanmasında, ihracat kredisi başvurularında, ipotekler, iflas işlemlerinde, finansal kiralama, varlıkların alımsatımında ve sigortalanmasında danışmanlık hizmeti vermektedir.

14 DENİZ TİCARETİ HUKUKU Yerli ve yabancı müvekkillerimize deniz ticareti alanındaki uyuşmazlıklar ve sözleşmeler konularında hukuki danışmanlık sağlamaktayız. Takım üyelerimizin özellikle; Gemi İnşaa, Liman ve Tersane İnşaa Sözleşmeleri, Tahsisleri ve Vergi Muafiyetleri, Gemi Alım Satım Sözleşmeleri, Gemilerin Sicile Tescil ve Terkini, Yapı Halinde Gemi Sicili Tescil İşlemleri Gemi İnşaa İşlemleri konularında uzmanlığa sahiptir. Deniz ticareti ile ilgili sözleşme ve taleplerin analizlerinin yapılıp, müzakerelerinin en iyi şekilde hazırlanması, mevcut sözleşme hükümlerinin uygulanması gibi tüm kurumsal işlemleri kapsamlı bir yaklaşımı benimseyerek inceleyen takım üyelerimiz deniz ticaret hukuku alanındaki en tecrübeli avukatlardır.

15 E-TİCARET E-ticaret sözleşmeleri hazırlanması, kişisel verilerin gizliliği, özellikle online satış ve satın alma anlaşmaları ile bu tür çok uluslu şirketlerin sorumluluk ve uygulama alanlarının organizasyonunda geniş bir deneyime sahibiz. E-ticaret şirketlerinin ihtiyaç duyduğu hukuki çözümler, çok hızlı değişkenleri olan sektöre uygun olarak sunulmakta, uygulanacak hukuk ve vergi rejimleri hakkında etkin destek verilmektedir.

16 BİRLEŞME VE DEVRALMALAR Takımımız birleşme ve devralma, satın alma ile hisse devri süreçlerini baştan sona yürütmektedir. Takım üyelerimiz muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerin dahil olduğu satın alma süreçlerinde görev almıştır. Birlikte, bu tecrübelerimizi birleştiriyor ve ortak bir sonuç ortaya koyuyoruz. Her bir projede maddi vaka tespit raporlarının (due dilligence) hazırlaması, hisse satın alma ve ortaklık sözleşmelerinin hazırlanması, incelenmesi ve müzakere edilmesi konularında hizmet vermekte ve nihayet gerekli tüm ruhsat ve izinlerin alınmasını sağlamakta ve kapanış işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Ortak girişim projeleri ve şirket bölünmesi konularında da yoğun olarak hizmet vermekteyiz.

17 ENERJİ HUKUKU Günümüzde yenilenebilir enerji kaynakları üretimi hızlı bir şekilde artmaktadır. Bu artış küresel enerji sektörünün de ilgisini çekmektedir. Bu sebeple yenilenebilir enerji kaynakları alanındaki yatırımlar ve projeler büyük önem arz etmektedir. BSHK&HATİP, müvekkillerine en etkili stratejik ve hukuki danışmanlığı sunmayı hedeflemekte ve bu bağlamda ihtiyaca ve amaca uygun çözümler sunmaktadır. Takımımız, yerli ve yabancı müvekkillerine yasal uyumluluk ve imtiyaz sözleşme ve müzakere işlemlerinde, ilgili makamlardan alınan izin başvurularında, finansal yapılanmalarda, ekipman kiralanmasında ve proje geliştirme işlemlerinde danışmanlık hizmeti vermektedir.

18 VİZYON Sonuç odaklı bir çalışma anlayışı içinde müvekkillerimizin sorunlarını en kısa sürede belirleyip, en etkili çözüm önermeyi kendimize vizyon olarak belirledik. Butik hizmet anlayışımızla kendinizi özel hissedeceğiniz hizmetleri sunmak en önemli hedefimiz. Konusunda uzman takımımız ile en üst düzeyde müvekkil memnuniyeti yaratmak bizim için büyük değeri katma değeri ifade ediyor. Yeni nesil bir anlayışla hukuk alanındaki gelişimin öncüsü olmayı hedefliyoruz. MİSYON Müvekkillerimizin en iyi sonucu elde etmelerini sağlamak için tüm hukuki imkanları doğru şekilde kullanmayı kendimize misyon olarak belirledik. Müvekkillerimizin iş modellerinin uygulanmasını kolaylaştırmak ve bu modellerin sürekli olarak geliştirilmesini sağlamak takımımızın en önemli hedefleri arasında yer alıyor. Gelişim ve değişimin sürekli olması gerektiğine inanıyoruz. O nedenle de kendimizi sürekli yenileyerek geleceğe hazırlığımızı çok önceden yapıyoruz. Bu da müvekkillerimizin sorunlar ile henüz karşılaşmadan çözüm önerilerine sahip olmalarına yardımcı oluyor. HEDEFLERİMİZ Etik değerler sahibi olmak; dürüst, güvenilir, hızlı ve etkili bir avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermek en büyük hedefimiz. Çözüm odaklı ve kaynak kullanımı açısından etkin hizmetler verebilmeyi amaçlıyoruz ve bu da bizi diğerlerinden farklı kılıyor. Gelişen teknoloji ve mevzuat paralelinde müvekkillerimizin sürekli olarak kendilerini yenilemelerini ve geliştirmelerini hedefliyoruz. Hukuki gelişmeleri ve yenilikleri her zaman yakından takip ediyor, sonuç odaklı çalışmayı her zaman kendimize görev olarak biliyoruz.

19 HİZMET POLİTİKAMIZ DOĞRU ADRESTESINIZ Eşsiz hukuki çözümler arıyorsanız doğru adrestesiniz. Uzman takımımız aracılığı ile sizlerin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlıyoruz. İhtiyaç duyduğunuzda en iyi hukuki çözümlerle kapınızı çalıyoruz. Takım üyelerimizin desteği ile yenilikçi ve çağımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sağlam temellere oturan size özgü çözümler geliştirmemiz her zaman mümkün. MENFAATLERİNİZİ AZAMİ ÖLÇÜDE KORUYORUZ Takım üyelerimizin yardımı ile sizin ya da şirketinizin karşılaştığı ihtilaflarda menfaatlerinizi azami ölçülerde korumayı amaçlıyoruz. Bu anlamda temel hizmet politikamız, ihtilaflar oluşmadan sizlere koruyucu avukatlık ve önleyici hukuk hizmeti verecek en iyi hukuk danışmanlarına sahip olmanızı sağlamak. HUKUK DANIŞMANINDAN BEKLENENIN ÖTESINE GIDIYORUZ Sürekli değişerek gelişen ve her geçen gün globalleşen hukuk dünyasında beklentilerinizi yükseltiyoruz ve hizmet kalitemizi her geçen gün artırıyoruz. Kaliteli, güncel ve sonuç odaklı dinamik hukuki çözümlemeleri uzman ve profesyonel danışmanlar aracılığı ile sizlere hizmet olarak sunuyoruz. Böylece, beklentinizin ötesinde bir hizmet ile hukuki sorunlarınızın çözüme kavuşturulmasına öncülük ediyoruz. O nedenle her zaman Birlikte başarabiliriz. diyoruz. UZMAN DANIŞMANLARIMIZ İLE DESTEKLENMİŞ, UYGULANABİLİR ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNUYORUZ Müvekkillerimizin yoluna ışık tutmanın ötesinde onlarla empati kurarak pratik ve güvenli iş ortağınız olmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerin ihtiyaçlarına zamanında ve etkili yöntemlerle cevap verebiliyoruz. Böylelikle, standart avukatlık hizmetinin ötesine geçerek uzman görüşleriyle uygulanabilir çözümler sunuyoruz.

20 KALİTELİ HİZMET, GÜVENİLİR KAZANIM...

21

22 Avrupa Yakası (Headquarter) Levent Loft Residence Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 201 A Blok D:95, Şişli, Istanbul Tel: +90(212) Anadolu Yakası (Liason Office) Acıbadem Mah. Çeçen Sk. Akasya Acıbadem AVM 25/A Kule İş Merkezi K: 21 D: Üsküdar / İSTANBUL Tel : Fax :

HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ

HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ HAKKIMIZDA Centrum, mali konulardaki tecrübesini müşterilerine sunarken iş birliği içerisinde çalıştığı Ticaret Hukuku alanında uzmanlaşmış BSHK&Hatip Hukuk Bürosu

Detaylı

BSHK I HATiP HUKUK BUROSU

BSHK I HATiP HUKUK BUROSU "HUKUKİ ÇÖZÜMLERDE ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ" BSHK I HATiP HUKUK BUROSU HAKKIMIZDA BSHK&HATİP olarak her gün değişen ve artan hukuki ihtiyaçlara, güncel, hızlı ve etkili çözümler sunan kapsamlı ve nitelikli

Detaylı

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F

Albayrak Hukuk Bürosu. Selim Pars Sokak No:7 Florya Bakırköy İstanbul T F Albayrak Hukuk Bürosu Hakkımızda Albayrak Hukuk Bürosu, profesyonel ve dinamik ekibiyle finans, enerji, madencilik, inşaat, gayrimenkul, ağır sanayi, orman ürünleri ve tekstil gibi sektörlerde çalışmalar

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

İŞİN ZOR KISMINI BİZE BIRAKIN

İŞİN ZOR KISMINI BİZE BIRAKIN İŞİN ZOR KISMINI BİZE BIRAKIN HAKKIMIZDA PSL Hukuk 2018 yılında İstanbul da kurulmuş olup, yerli ve yabancı müvekkillere ulusal ve uluslararası alanda kapsamlı ve nitelikli hukuki danışmanlık ve avukatlık

Detaylı

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır.

KURUMSAL. İlkelerine dayanmaktadır. KURUMSAL ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti., on altı yılı aşkın bir süredir Hesap Uzmanlığı ve Baş Hesap Uzmanlığı görevlerinin yanı sıra Maliye Bakanlığında Daire Başkanlığı görevlerinde

Detaylı

Etik ve Profesyonellikte Yüksek Standartlar

Etik ve Profesyonellikte Yüksek Standartlar Etik ve Profesyonellikte Yüksek Standartlar Elmas & Yeşiloğlu hukuk bürosu, ekip çalışmasına önem vermektedir. Biz, müvekkillerimizin kendi hedeflerine ulaşma yolunda karşılaştıkları hukuki zorlukları

Detaylı

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw

TANITIM DOSYASI. bagatur.com. bagaturlaw TANITIM DOSYASI bagatur.com bagaturlaw Deneyimli İşinizi anlayan, gereksinimlerinize uygun çözüm üreten Deneyimiyle risklerinizi yönetmenizi, önlemenizi sağlayan Kurumsal ve Güvenilir Dürüst, güvenilir,

Detaylı

Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. No: 72/3 Kağıthane İstanbul GSM: 0554 213 51 79 E-mail: buket.turann@gmail.com

Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. No: 72/3 Kağıthane İstanbul GSM: 0554 213 51 79 E-mail: buket.turann@gmail.com Hakkımızda Buket Turan Hukuk ve Danışmanlık Ofisi, hukukun her alanında faaliyet gösteren bir ofistir. Büromuz müvekkillerin hukuki sorunlarına en uygun, hızlı ve ekonomik çözümler üretmektedir. Tecrübeli

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA UZMANLIK FİKRİ MÜLKİYET İSTİHDAM TİCARİ İHTİLAFLAR DAVA VE İCRA TAKİPLERİ EKİBİMİZ REFERANSLAR İLETİŞİM... 3... 5... 7... 9...11...13...15...17...19 HAKKIMIZDA Türkiye nin finans

Detaylı

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI

YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI B A C K U P 11 YAŞAMA DEĞER KATAN DÜNYA ÇAPINDA HİZMETLER UZMAN YENİLİKÇİ DİNAMİK FARKLI 2 HAKKIMIZDA ProjEkspert Back Up, 15 yıllık gayrimenkul tecrübesi ile yatırımcısının hayatını kolaylaştıracak, mülküne

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

Anonim Şirketler ve Limited Şirketler de Yönetim Kurulunun Başlıca Sorumlulukları

Anonim Şirketler ve Limited Şirketler de Yönetim Kurulunun Başlıca Sorumlulukları Anonim Şirketler ve Limited Şirketler de Yönetim Kurulunun Başlıca Sorumlulukları T.O.B.B.'un her yıl güncel olarak yayınladığı istatistiksel veriler baz alındığında, Limited Şirketler ve Anonim Şirketlerin,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU Av. Selçuk İLBAŞ ES Hukuk Bürosu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Selçuk İLBAŞ tarafından kurulmuştur. Büromuz kurumsal nitelikteki müvekkillerine, kapsamlı bir şekilde hukuki yardım sunmaktadır.

Detaylı

Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2017

Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2017 Editör Prof. Dr. H. Ercüment ERDEM GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI E. ÖĞRETİM ÜYESİ HUKUK POSTASI 2017 ERDEM & ERDEM Ortaklık Avukatlık Bürosu Valikonağı Caddesi Başaran

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ÇÖZÜM BİZDE SUNUŞ İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, ulusal ve uluslararası ekonomiler zorunlu olarak artık bilgi temelli ekonomilere dönüşme içine girmişlerdir. Geleneksel ekonomilerin

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Biz Kimiz? 4 Ne Yapıyoruz? 5 Uluslararası 9

İÇİNDEKİLER. Biz Kimiz? 4 Ne Yapıyoruz? 5 Uluslararası 9 2 www.bilgener.com İÇİNDEKİLER Biz Kimiz? 4 Ne Yapıyoruz? 5 Uluslararası 9 3 Biz Kimiz? Geleneksel iş yöntemlerini en yenilikçi çözümlerle birleştiren, sağlam etik temeller üzerine inşa edilmiş takım odaklı

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum.

GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Değerli Yönetici, GÜZ DANIŞMANLIK'ı sizlerle tanıştırmak ve faaliyetlerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. "Yaşamboyu Öğrenme" ilkesi çerçevesinde bireylerin, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin,

Detaylı

Piraye Erdem. Özgeçmiş

Piraye Erdem. Özgeçmiş Piraye Erdem piraye@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Piraye Erdem, Erdem & Erdem Ortak Avukatlık Bürosu nun kurucu ve yönetici ortağıdır. Uyuşmazlık Çözümü biriminin yöneticisidir. Kendisinin milli ve milletlerarası

Detaylı

İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler

İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler Usulsüz İnşaat Harcamaları EY tarafından yapılan araştırmalar, inşaat harcamalarının %10 luk kısmının yönetilemeyen ve dolayısıyla usulsüz şekilde

Detaylı

Denetim Vergi Müşavirliği Muhasebe Hizmetleri Kurumsal Danışmanlık. Sorumluluğunun farkında

Denetim Vergi Müşavirliği Muhasebe Hizmetleri Kurumsal Danışmanlık. Sorumluluğunun farkında AKAT Denetim Vergi Müşavirliği Muhasebe Hizmetleri Kurumsal Danışmanlık Sorumluluğunun farkında Denetim Kurumsal Danışmanlık ve Raporlama Muhasebe Hizmetleri Vergi Müşavirliği Bireysel Vergi ve Muhasebe

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

Yeminli Mali Müşavirlik (Sworn In CPA) ve Bağımsız Denetim (Independent Audit) şirketidir.

Yeminli Mali Müşavirlik (Sworn In CPA) ve Bağımsız Denetim (Independent Audit) şirketidir. Güçlü bir mesleki bilgi, deneyim ve tecrübesi olan ekip arkadaşları ile ulusal ve uluslar arası düzeyde en değerli unsuru olan müşterilerine En hızlı, sağlıklı, etkin, etkili, alternatif çözümler üreten,

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

ŞEKER PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ŞEKER PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞEKER PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2016 31.03.2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 02.05.2016 A. GENEL BİLGİLER 1. Raporun İlgili Olduğu Hesap Dönemi 01.01.2016 31.03.2016 dönemine ait faaliyet raporudur.

Detaylı

Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler

Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler www.okul.pwc.com.tr Vergi ve Gümrük İncelemeleri Uygulamaya Yönelik Eğitimler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Vergi ve Gümrük İncelemeleri Eğitimleri Vergi ve gümrük incelemelerine yönelik eğitimlerimiz

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

e k n a d k r tek yol

e k n a d k r tek yol da n a d okta n r i ib z e k r Me ha itleye k r i b geniş www.madencity.com GRUP MEDESA GRUP 2 011 yılında Aksaray'da İlkyardım Eğitim Merkezi olarak yola çıkan MEDESA; girdiği tüm sektörlerde en iyi hizmeti

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Delme patlatmanın önemli bir aşaması olan rok kaya delici makinelerle ilgili şirketimiz kiralama ve satış

Delme patlatmanın önemli bir aşaması olan rok kaya delici makinelerle ilgili şirketimiz kiralama ve satış DELPA GRUP Maden Müşavirlik - Delme Patlatma Hizmetleri Ürün ve Hizmetin Mükemmel Uyumu www.delpagrup.com DELPA GRUP Delme patlatma sektörünün bütün unsurlarının bir birleşimi olarak doğmuş ve sektörde

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler

Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler www.ttkrehberi.com Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler GSG Hukuk un katkılarıyla Business School Sermaye Piyasası Eğitimleri Yeni Sermaye Piyasası Kanunu ve İkincil Düzenlemeler Yeni Sermaye

Detaylı

Aracı Kuruluşlarda Mesleki Eğitim ve Kariyer İmkanları. 18 Şubat 2012

Aracı Kuruluşlarda Mesleki Eğitim ve Kariyer İmkanları. 18 Şubat 2012 Aracı Kuruluşlarda Mesleki Eğitim ve Kariyer İmkanları 18 Şubat 2012 İlkay ARIKAN Kısaca TSPAKB Nisan 2001 de faaliyete geçmiş, özdüzenleyici bir meslek kuruluşudur. Temel Amaçları Sermaye piyasasının

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0-3..0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun..03 gün ve 63/ sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

Başlıca Hizmetleri. yenilenebilir Enerji alanında. prowind Alternatif Enerji Şirketi`nin 1 / 5

Başlıca Hizmetleri. yenilenebilir Enerji alanında. prowind Alternatif Enerji Şirketi`nin 1 / 5 1 / 5 prowind Alternatif Enerji Şirketi`nin yenilenebilir Enerji alanında Başlıca Hizmetleri 2 / 5 prowind Alternatif Enerji Şirketi nde görev yapan kilit mevkiideki personeli, doksanlı yılların ortalarından

Detaylı

2017 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ

2017 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVA VE İŞLER 1 Mirasçılık Belgesinin Alınması 2.200,00 TL 2 Tahliye Davaları 3 Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan Uyuşmazlıklar 5.060,00 TL 4 Paydaşlığın Giderilmesi

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2018-31.12.2018 2018 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 13.12.2017 tarih ve 64/18 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

Gümrük Uyuşmazlıkları Hizmetlerimiz

Gümrük Uyuşmazlıkları Hizmetlerimiz Gümrük Uyuşmazlıkları Hizmetlerimiz 2 Neden EY? EY Gümrük İhtilafları Ekibi olarak gümrük danışmanlığı ile davaları alanında uzman bir ekibiz. Gümrük idarelerinin hedef almasının muhtemel olduğu konular

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2016-31.12.2016 2016 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 23.12.2015 gün ve 73/26 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

İkincil Mevzuatlar ve Uygulamaya Yönelik Eğitim ve Çalıştaylar

İkincil Mevzuatlar ve Uygulamaya Yönelik Eğitim ve Çalıştaylar www.ttkrehberi.com İkincil Mevzuatlar ve Uygulamaya Yönelik Eğitim ve Çalıştaylar GSG Hukuk un katkılarıyla Yeni Türk Ticaret Kanunu Yeni Türk Ticaret Kanunu ( Yeni TTK ) yürürlüğe girdi. 1 İkincil Mevzuatlar

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

F A R K I N D A L I K E Ğ İ T İ M İ UYGULAMALI BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ

F A R K I N D A L I K E Ğ İ T İ M İ UYGULAMALI BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ F A R K I N D A L I K E Ğ İ T İ M İ UYGULAMALI BİLİRKİŞİLİK EĞİTİMİ İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Değerli Meslektaşlarım, Çözümlenmesi özel veya bilimsel bilgiye dayanan konularda oyuna veya düşüncesine

Detaylı

Süleyman Sevinç. Özgeçmiş

Süleyman Sevinç. Özgeçmiş Süleyman Sevinç suleymansevinc@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Süleyman Sevinç Erdem & Erdem Ortak Avukatlık Bürosu nda Ortak ve Davalı İşler Lideri olarak görev yapmaktadır. Kendisi yaklaşık 20 senedir, yerli

Detaylı

Franchise İlişkilerinin Değerlendirilmesi ve Özel Kapsamlı Hizmetler

Franchise İlişkilerinin Değerlendirilmesi ve Özel Kapsamlı Hizmetler Franchise İlişkilerinin Değerlendirilmesi ve Özel Kapsamlı Hizmetler Franchise İlişkileri Markanızın başarısı, sadece Şirketinizin performansına değil, markanızın doğrudan veya dolaylı olarak tüketici

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

2015- Katalog

2015- Katalog 2015- Katalog www.bonzet.com.tr 01 02 İÇİNDEKİLER Hikayemiz Felsefemiz Tecrübemiz Hizmetlerimiz Yönetim Sertifikalar Referanslar İletişim 03 Hikayemiz Herşeyin başı eğitim. Bizim hikayemizin de Bonzet

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ

2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ 2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ 2018 DİYARBAKIR BAROSU ASGARİ ÜCRET ÇİZELGESİ Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu nun 20.12.2017 gün ve 55/27 sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

Borç Danışmanlığı Hizmetleri

Borç Danışmanlığı Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Danışmanlığı İletişim Hüsnü Dinçsoy Şirket Ortağı +90 (212) 376 5302 ofis numurası husnu.dincsoy@tr.pwc.com e-mail Mevlüt Akbaş Direktör +90 (212) 355 2354 ofis numurası mevlut.akbas@tr.pwc.com

Detaylı

2015 YILI KURUMSALLAŞMA KOMITE RAPORLARI FAALİYET RAPORU

2015 YILI KURUMSALLAŞMA KOMITE RAPORLARI FAALİYET RAPORU KURUMSALLAŞMA KOMITESI KOMITE RAPORLARI GÖREVİ Başkan Başkan Yrd. Sekreter ADI SOYADI HIDIR ÖZDEN GÖZDE OKYAY TURUNÇ GÖZDE ERTAŞ HACER MELTEM AKDOĞAN AKSAÇ NEŞE YILMAZ HÜSEYİN DOĞAN ÇİĞDEM ASLANCAN MURAT

Detaylı

Doğru tercih, doğru değer

Doğru tercih, doğru değer Doğru tercih, doğru değer Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., yerli ve yabancı bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklıkları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları,

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU

ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER : I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime İlişkin Bilgiler

Detaylı

Ders Kodu Dersin Adı Yarıyıl Teori Uygulama Lab Kredisi AKTS EHYL-343 Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözüm Yolları

Ders Kodu Dersin Adı Yarıyıl Teori Uygulama Lab Kredisi AKTS EHYL-343 Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözüm Yolları İçerik Ders Kodu Dersin Adı Yarıyıl Teori Uygulama Lab Kredisi AKTS EHYL-343 Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözüm Yolları 1 3 0 0 3 6 Ön Koşul Derse Kabul Koşulları Dersin Dili Türü Dersin Düzeyi Dersin Amacı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR T.C. TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1-(1) Bu yönetmeliğin amacı; Tepebaşı Belediyesi

Detaylı

İSKELE & KALIP SİSTEMLERİ A.Ş.

İSKELE & KALIP SİSTEMLERİ A.Ş. İnşaat sektörünün lider ve köklü firmaları arasında yer alan, bu yolda önemli adımlar atan ve atmaya devam eden AKTEKNİK 2002 yılında kurulmuştur. Bu süreç içerisinde çözüm kuruluşu olarak kurumsallaşmış

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKAR A BAROSU AVUK AT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0-3..0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun 03..0 gün ve / sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ ANKARA BAROSU AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ (01.01.2008-31.12.2008) 2008 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun...12.2007 gün ve 12/... sayılı Kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yönetmeliği

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yönetmeliği Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yönetmeliği 30.04.2013 www.gsghukuk.com Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Esasları Hakkında Yönetmelik ( Yönetmelik

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2013-31.12.2013

AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 01.01.2013-31.12.2013 ANKARA BAROSU AVUKAT - İŞ SAHİBİ ARASINDAKİ EN AZ ÜCRET ÇİZELGESİ 0.0.0 -..0 0 Ankara Barosu Yönetim Kurulu nun..0 gün ve / sayılı kararı ile kabul edilerek, meslektaşlarımıza tavsiye niteliğinde duyurulmasına

Detaylı

A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR

A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR Avukatlık Ücreti Peşin Ödenir. K.D.V. ayrıca eklenir. A. SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 1 Mirasçılık Belgesinin Alınması 900,00 TL. 2 Tahliye Davaları 3 Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Gaye Spolitis. Özgeçmiş

Gaye Spolitis. Özgeçmiş Gaye Spolitis gayespolitis@erdem-erdem.av.tr Özgeçmiş Erdem & Erdem in Kurumsal İşler Departmanı nda Ortak olarak görev yapan Gaye Spolitis birleşme ve devralmalar, enerji hukuku ve enerji perakendesi,

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE

PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE www.dav-tr.org PROFESYONELLER SEMİNERİ: COMPLIANCE 28 MAYIS 2015 İSTANBUL ESİN AVUKATLIK ORTAKLIĞI desteği ve ev sahipliği altında DAV- Turkey Ticaret ve Şirketler Hukuku Çalışma Grubu tarafından organize

Detaylı

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde

Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Detaylı Analiz ile Mülkünüz Gerçek Değerinde Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Mülk Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak, profesyonel anlayış ve 81 ilde çalışan

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

Öteden beri işe devam etmekte olanlar defterin kullanılacağı yıldan önce gelen son ayda;

Öteden beri işe devam etmekte olanlar defterin kullanılacağı yıldan önce gelen son ayda; Tarih: 07.12.2012 Sayı : 2012/24 Konu: Tutulması ve Tasdik Ettirilmesi Gereken Defterler Hk. 01.07.2012 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiş bulunan 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu tacirin tasdik ettirmesi

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık...

...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... ...Türev Piyasalarda Yılların Deneyimi......Etkin Kurumsal Risk Yönetimi Çözümleri......Sermaye Piyasalarında Stratejik Danışmanlık... Deriva İle Tanışın Deriva Danışmanlık ve Eğitim reel ve mali sektör

Detaylı

İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs

İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI TİCARET HUKUKU YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI

Detaylı

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir 2 Denetim hizmetlerimiz En iyi hizmet sizi tanımakla başlar Risk odaklı denetim yaklaşımımız ve sektörünüzde tecrübeli ekiplerimizle sizin

Detaylı

01.01.2015 30.09.2015 İÇİNDEKİLER 1. RAPORUN DÖNEMİ 2 2. KURUMSAL KÜNYE 2 3. FAALİYET KONUSU 2 4. ŞİRKET HAKKINDA ÖZET BİLGİLER 2 5. SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 3 6. FİNANSAL YAPIYA İLİŞKİN BİLGİLER 3 7.

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR

SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR SULH HUKUK MAHKEMELERİNDE GÖRÜLEN DAVALAR 01- Mirasçılık Belgesi Alınması : 780,00. TL 02- Tahliye ve akdin feshi davaları (yıllık kira Bedeli 4.000,00.TL'den fazla ise) ( + dava değerinin %10'u ) 03-

Detaylı

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. mêçñéëóçåéä aéëíéğáåáò aéäçáííé ^Å~ÇÉãó Yeni ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında

Detaylı

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler

Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler Sağlam Temel İle Kaliteli Projeler 1989 yılından itibaren inşaat sektöründe şahıs firması olarak bire bir büyük işler başaran firmamız 2013 şubat ayında Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi

Detaylı