Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Profesyonel stand mikser

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Profesyonel stand mikser"

Transkript

1 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Profesyonel stand mikser

2 Yeni profesyonel stand mikserinizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Yine de şöyle enfes pastalar yapmadan önce, sizin için hazırladığımız kullanım kılavuzuna bir göz atmanızı rica ederiz. Ardından pastalarınızı afiyetle yiyebilirsiniz. Kullanım kılavuzunda, her şeyi elimizden geldiğince açık yazmaya çalıştık. Umarız, bir defa okumanız yeterli olacaktır. Yarın öbür gün aklınıza bir şey takılır diye, bu kılavuzu rahatlıkla bulabileceğiniz bir yerde tutmanızı öneririz.

3 1 İlk kullanımdan önce Her şeyden önce bu kullanım kılavuzunu baştan sona okuyun, 10 dakika içinde profesyonel stand mikserinizle tanışmış olduğunuzu göreceksiniz. Ardından mikserinizin parçalarını, ambalajlarından çıkarın. Profesyonel stand mikserinizin gövdesinin altında, kullanım için uygun olan voltaj seviyesini gösteren değerler bulunur. Lütfen bu değerlerin ana elektrik şebekenize uygun olup olmadığını kontrol edin. Profesyonel stand mikserinizin parçalarından herhangi birinin zarar gördüğünü fark ederseniz, lütfen bizi numaralı canlı destek hattımızdan hemen arayın. Parçaları kontrol ederken, özellikle kabloya dikkat etmenizi rica ederiz. Profesyonel stand mikserinizdeki tüm aksesuarların tam ve eksiği olmadığını gördükten sonra ünitenin KAPALI konumda olduğundan emin olun. Cihazınızın karıştırma, yoğurma, çırpma aparatlarını, karıştırma kabını ve şeffaf kapağını sabunlu ılık su ile temizleyiniz.

4 2 Profesyonel stand mikseriniz hangi parçalardan oluşuyor? Üst kol 1 Koruma Kapağı Üst kol mili Çırpıcı Aparat 2 Üst kol hareket düğmesi 3 Karıştırma Kabı Karıştırıcı Aparat 4 Hız ayar düğmesi Aparat Kapağı Yoğurma Kancası

5 3 Profesyonel stand mikserinizi güvenle kullanmak sizin elinizde 1. Yangın, elektrik çarpması ve kişisel yaralanmalardan korunmak için kablo, fiş ve cihazı suya veya herhangi bir sıvıya daldırmayın. 2. Cihazınızı çocukların erişemeyeceği bir yerde ve çocuklardan uzak tutunuz. 3. Kullanmadığınız durumlarda ve temizlemeden önce cihazı fişten çektiğinize emin olun. 4. Kullanmadığınız durumlarda cihaz aksesuarlarını cihazdan çıkartınız. 5. Cihazda üretici tarafından önerilmeyen aksesuar ilavelerinin kullanımı; yangın, elektrik çarpması veya yaralanmalara neden olabilir. 6. Cihazınız çalışırken dönen uçlara herhangi bir şey sokmayınız. 7. Profesyonel stand mikserinizi her zaman sağlam ve düz bir zeminde çalıştırın. Cihaz kablosunun masadan veya tezgahtan sarkmasına ya da sıcak yüzeylere temas etmesine izin vermeyin. 8. Profesyonel stand mikserinizi soba, ocak gibi direkt ısı kaynaklarının üzerine veya çok yakınına koymayın. 9. Cihazınızı ıslak elle kullanmayınız. Cihazınız ıslak veya nemli ise hemen fişini çekiniz. 10. Profesyonel stand mikserinizi sizin gözetiminiz ve kontrolünüz olmadan küçük çocuklar, bedensel veya zihinsel engellilerin kullanmasına asla izin vermeyin. 11. Çocukları tüm paketlerden (plastik poşet, kutu vs) uzak tutunuz.

6 4 12. Bu cihaz ev içi veya benzer ortamlarda kullanımlar için tasarlanmıştır. 13. Cihazı prize yakın yerde çalıştırın. Böylece gerektiğinde fişi hemen ve kolay bir şekilde prizden çıkarabilirsiniz. Profesyonel stand mikserinizi nasıl kullanacaksınız? 1. Üst kol hareket düğmesini, ok yönünde yukarıya doğru çevirerek üst kolu kaldırınız. (Resim 1) (Maksimum kapasite 1,5 kg) 3. Malzemeleri eklediğiniz karıştırma kabını, ana gövdedeki hazne yuvasının üzerine yerleştirin. Ardından karıştırma kabını saat yönünün tersine doğru çevirerek kilitleyiniz. 4. Kullanmak istediğiniz aparatı üst koldaki mile doğru bastırıp, saat yönüne doğru çevirerek takınız. (Resim 2) Malzemelerinizi karıştırma kabına koyunuz. Kabı maksimum kapasitesinden fazla doldurmayınız. Lütfen dikkat: Kullanacağınız aparat, karıştırıcı veya çırpıcı aparat ise üzerine aparat kapağını yerleştirin. Aparat kapağının dişlerini aparatın yuvalarına denk gelecek şekilde takın ve çevirerek aparat kapağını aparata sabitleyin. 5. Üst kolu; üst kol hareket düğmesini ok yönünde çevirerek aşağıya doğru indiriniz.

7 5 6. Cihazın fişini prize takınız. 7. Hız ayarını ihtiyacınıza göre yapınız. Hangi gıdaları hangi hızda karıştırmanız gerektiğini gösteren hız ayar bölümünden de yardım alabilirsiniz. 8. Pulse işlemi için hız ayar düğmesini P pozisyonuna döndürün ve işleminiz bitene kadar aynı pozisyonda tutun. İşleminiz bittikten sonra hız ayar düğmesini bırakın, düğme otomatik olarak 0 pozisyonuna gelecektir. (Resim 3) kullanmanızı tavsiye ederiz. 9. Örneğin hamur karışımınız için 1 ayarı ile 10 saniye karıştırdıktan sonra, 2 ayarı ile de 10 saniye karıştırın ve son olarak ayarı 3 konumuna getirin ve yaklaşık 3 dakika karıştırıp 0 konumuna getirerek işlemi sonlandırın. 10. Fişi prizden çekin. 11. Üst kolu yukarı kaldırmak için üst kol hareket düğmesini yukarıya ok yönüne doğru çevirin. 12. Aparatı üst kol miline bastırıp saat yönünün tersine çevirerek çıkartınız. 3 Lütfen dikkat: Ağır karışımlar için cihazınızı 10 dakikadan fazla çalıştırmayınız. Daha sonra cihazı soğuması için 10 dakika daha bekletiniz. Lütfen dikkat: Sıvı karışımlar için sıçramaya karşı koruma kapağını 13. Karıştırma kabını saat yönüne doğru döndürerek çıkartınız. 14. Karışımınızı spatula yardımıyla karıştırma kabından alınız. 15. Temizlik ve bakım bölümünde anlatıldığı gibi parçaları temizleyiniz.

8 6 Hız ayarı Bu tablo öneri niteliğindedir. Siz ihtiyacınıza ve miktara göre hızı değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki tablo 1,5 kg a kadar olan karışımlar için uygundur. Hız seviyesi 1-3 Kullanılacak aparat Yoğurma Kancası Karışım Ağır karışımlar (ekmek ve pastane ürünleri vs.) 3-6 Karıştırıcı Aparat Orta-Ağır karışımlar (krep ve yumuşak hamur vs.) 4-6 Çırpıcı Aparat Hafif karışımlar (sütlü puding, yumurta beyazı vs.) Pulse Çırpıcı Aparat Çok hafif, çabuk karışımlar (yumurta beyazı, krema vs.)

9 7 Temizlik ve bakım miktarda bitkisel yağ sürmenizi öneriyoruz. Lütfen dikkat: Temizlemeden önce cihazın fişini çekin. Elektrik çarpmasından korunmak için cihazın kablosunu, fişini ya da ana gövdeyi su veya herhangi bir sıvıya daldırmayın. 1. Cihaz gövdesini yumuşak ve nemli bir bezle temizleyiniz. 2. Aparatları ve karıştırma kabını ılık ve sabunlu su ile temizleyiniz ve kurulayınız. 3. Cihazı ve parçaları temizlemek için aşındırıcı temizleyiciler kullanmayınız. Lütfen dikkat: Aparatlar ve karıştırma kabı kapağı bulaşık makinesinde yıkanmaz. Ancak cam karıştırma kabı bulaşık makinesinde yıkanabilir. 4. Parçaları temizledikten sonra, cihazınıza monte etmeden önce kurulayınız. 5. Parçaları kuruladıktan sonra uçlarına çok az

10 8 Hayatta her sorunun bir cevabı var. Profesyonel stand mikserinizi kullanırken hiçbir sorun yaşamamanız, bizim öncelikli dileğimizdir. Yine de sizin için küçük müdahalelerle üstesinden gelebileceğiniz sorunları gösteren bir liste hazırladık. Umarız faydası olur. Sorun Cihaz çalışmıyor. Eklediğim karışım istediğim kıvamda olmadı. Olası sebep Fiş prizden çıkmış olabilir. Eklediğiniz karışıma doğru olan hız ayarını veya aparatı seçmemiş olabilirsiniz. Çözüm önerisi Fişi kontrol ediniz. Eklediğiniz karışıma doğru olan hız ayarını veya aparatı, hız ayar bölümünden de faydalanarak seçebilirsiniz. Cihaz yavaş çalışıyor. Cihazın uçları çıkmıyor. Üst başlık yukarıya doğru hareket etmiyor. Hız ayarı düşük seviyede olabilir. Hız kontrol düğmesi açık konumda olabilir. Doğru bir şekilde çıkarmamış olabilirsiniz. Üst başlık hareket düğmesini doğru yönde çevirmemiş olabilirsiniz. Hız ayarını yükseltiniz. Hız kontrol düğmesini kapalı konuma getiriniz. Lütfen kullanım klavuzunda tarif edildiği gibi çıkartınız. Kullanım klavuzunda yazıldığı gibi doğru yöne çeviriniz.

11 9 Model no Voltaj seviyesi Güç seviyesi Maksimum malzeme kapasitesi Karıştırma kabı Profashion V 1000 W 1,5 kg 5 lt Belgesi veren kuruluş Intertek Testing Services Shenzhen Ltd. Guangzhou Branch Block E, No.7-2 Guang Dong Software Science Park, Calpin Road Guangzhou Science City, GETDD, Guangzhou, China T F Kullanım ömrü 7 yıl İthalatçı / Üretici firma teknik özelliklerde haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu cihaz WEEE direktiflerine uygun olarak geri dönüşümü olan parçalardan oluştuğu için çöpe atılmaması gerekmektedir.lütfen, bu cihazın geri dönüşümünü sağlamak için Homend Müşteri hizmetlerine başvurunuz. Homend adına üreten firma: Guangdong Murenking Appliance Co., Ltd Address: No.B12&B13 The 3rd Industrial Area In Western Hengli Town, Dongguan City, Guangdong Provice, China T / 9433 / 9499 F Made in P.R.C.

12 10 Tebrik ederiz, bu ürünü satın alarak iyi bir hizmet almaya hak kazandınız. Şimdiki adım, birbirimizi biraz daha iyi tanımak. Türkiye nin her yerinden, günün her saati bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız: Sizin için uygun olan en kısa zamanda bize bir telefon açın, ürününüzü kaydedelim. Böylece sonraki günlerde bizi aradığınızda kendinizi tekrar tekrar tanıtmak zorunda kalmayın, ayrıcalıklı hizmetlerimizden yararlanmaya hemen başlayın.

13 Yetkili servis listesi. Teknik Servis Ünvanı Adres bilgisi Telefon numarası AB TEKNİK ELEKTRİK ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ/AYDIN TAŞ ACAR BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ. DÜZCE ŞUBESİ ACAR TEKNİK-NİHAT ACAR ADEM AYDIN AYDIN ELEKTRONİK ADEM UYSAL-SELİN ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ ADEN ÇİNAR ADRES MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET AHMET DOĞRUSOY ALİ DOLAPÇIOĞLU - DOLAPÇIOĞLU ELEKTRİK ATILIM BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ-MEVLİT AYGÜN CAN SOĞUTMA MEHMET ELYİĞİT ÇAĞLAR ELEKTRONİK DETAY ELEKTRONİK-NEBİ GÖÇER DOĞAL ISI-CELALETTİN YILDIRIM EMRE EKER DEHA BİLGİSAYAR FATİH SOĞUTMA-FATİH BAŞÇOBAN FERRO TEKNİK-HAYRİ NURETTİN PEÇEN HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İLHAN AKYOL - EBRU ELEKTRONİK İLYAS ARSLAN İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İPEK SOĞUTMA-MUSTAFA YAVUZ MEHMET ALİ TIĞLI TIĞLI TEKNİK SERVİS MEHMET EMİN MAÇO-BAHA TEKNİK SERVİS MERLİSDEM ENERJİ İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET MURAT ÖZTÜRK-ÖZTÜRK SOĞUTMA ÖZ ŞİRİN ISITMA VE SOĞUTMA-KEMAL ŞİRİN ÖZCAN TEKNİK-HÜSEYİN ÖZCAN ÖZGÜR KARAGÖZ KARTEK HAVALI ALETLER POYRAZ KLİMA / ORHAN POYRAZ RA-TEL ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ SENTO TEKNİK SERVİS-MEHMET EMİN MAÇO SERKAN KIR OTOMASYON ABDURRAHMAN GAZİ MAH.YEŞİL CAD.NO:44/A SULTANBEYLİ/İSTANBUL FATİH MAH. FEHMİ ÖNEY SOKAK TRİO KONUTLARI H BLOK DA.10 / DÜZCE FATİH MAH. FEHMİ ÖNEY SOK. NO:5G9/ DÜZCE PARK MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:18/A GERMENCİK / AYDIN YAYLA MAHALLESİ 1605 SOKAK NO:30 ISPARTA KÖME MAH. ÇAMLI SOK. NO:19/B UŞAK GEVHERNESİBE MAH. ATATÜRK BULVARI SELAMET APT. SÜMER APT. NO:64/1 / KOCASİNAN KAYSERİ DUMLUPINAR MAHALLESİ KARAGÖZOĞLU CADDESİ NO:37 /AFYONKARAHİSAR ULU CAMİ CİVARI MARANGOZ ÇARŞISI NO: 37 ANTAKYA/HATAY BARBAROS MAHALLESİ OYMAK CADDESİ No:8/31 KAYSERİ PİRİMEHMET MH SK. NO.25/A / ISPARTA GEDİZ MAH.670/1 SOK NO:57/2 / İZMİR YAYLA MAHALLESİ 112 HASTANE CAD. NO 42/B / ISPARTA KARAAĞAÇ MAHALLESİ 106.CADDE - NO:177/1 / ISPARTA SAHABİYE MAH BOR SOK 15/A KOCASİNAN KAYSERİ YAYLA MAHALLESİ 1603 SOKAK - NO:7/A / ISPARTA SAPANBAĞLARI MH. KARAAĞAÇ CD. NO:5/B PENDİK İSTANBUL CUMHURİYET MAH.YAHYA KAPTAN CAD.NO.10/ A D.4 KOCAELİ ATATÜRK CAD. NO.261 IĞDIR İSTASYON MAH. BOSNA CAD. NO:30/ B SİNCAN ANKARA ALİ EMİRİ CAD. HASAN DEĞER APT. NO:16 KAT.1 D.1 YENİŞEHİR DİYARBAKIR İSTİKLAL MAHALLESİ SOKAK No:1/6 / MERKEZ ISPARTA KEÇELİ MAH. AKSU CAD. ORDUEVİ KARŞISI 2/F ISPARTA ŞEYH ŞAMİL MAH. MEDİNE BULVARI 637.SOK. GÜNEYDOĞU YAPI KOOPERATİFİ 4.KISIM B-3 BLOK ALTI NO:9/D BAĞLAR/DİYARBAKIR DİCLEKENT MAH. 245.SOKAK HAMİT APARTMANI B/BLOK 1/4 KAYAPINAR DİYARBAKIR ÇEVRE YOLU ÜZERİ ÇEVRE APT. ALTI NO.1/1 MALATYA DURAK MAHALLESİ AKBUR SOKAK NO:34 -UŞAK ÇELEBİLER MAHALLESİ SOKAK No:1/1 / MERKEZ ISPARTA MESCİT MH. DEMOKRASİ CD. BİRMES SAN. SİT. A4 BLOK NO:33 / TUZLA TALATPAŞA MAH. ÇELEBİ CAD. NO 4/A KAĞITHANE/İSTANBUL SANCAKTEPE MAH FATİH CAD N:171 BAĞCILAR/ İSTANBUL YUNUS EMRE MAH. SENTO CAD. ROKET APT ALTI NO:34/A DİYARBAKIR KALADERE MAH. TATARCIK SOK. NO:4/1 ÜNYE / ÜNYE ORDU TERMİK ELEKTRİK BEYAZ EŞYA TEKSTİL GIDA İNŞ.PAZ.SAN VE.TİC.LTD.ŞTİ ÇAKMAK CADDESİ N0:35 MERSİN ÜMÜT AYDIN-AYDINLAR ELEKTRİK İNÖNÜ MAH.MERKEZ ÇARŞISI 15.SOK.NO:5/B ERZİNCAN

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Profesyonel stand mikser

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Profesyonel stand mikser 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Profesyonel stand mikser Yeni profesyonel stand mikserinizi çok beğenerek aldığınızı, hemen

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life.

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Tuz & karabiber öğütücü Tuz & karabiber öğütücünüz hangi parçalardan oluşuyor? 1 Üst düğme

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderinizi mutfak tezgâhına koydunuz, bir adım geri çekildiniz. Haklısınız, gerçekten

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ayaklı vantilatör

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ayaklı vantilatör Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. 1 Ayaklı vantilatör Yeni vantilatör çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için sabırsızlandığınızı

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Yoğurt makinesi

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Yoğurt makinesi 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Yoğurt makinesi 2 Yeni yoğurt makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge Yeni elektrikli dik süpürgenizden dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz.

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ayaklı vantilatör

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ayaklı vantilatör Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. 1 Ayaklı vantilatör Yeni vantailatörünüzü çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Uzaktan kumandalı vantilatör

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Uzaktan kumandalı vantilatör Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. 1 Uzaktan kumandalı vantilatör Yeni vantilatör çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life.

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Kişisel blender Yeni kişisel blenderınızı çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Izgara / tost makinesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Izgara / tost makinesi 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Izgara / tost makinesi Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost / ızgara makinesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost / ızgara makinesi 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost / ızgara makinesi Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

1 e ezv Elektrikli c

1 e ezv Elektrikli c Elektrikli cezve 1 Yeni cezvenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Yine de şöyle güzel bir kahve yapmadan önce, sizin için hazırladığımız kullanım kılavuzuna

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost / waffle makinesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost / waffle makinesi 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost / waffle makinesi Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life.

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Yeni çay makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için sabırsızlandığınızı

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Tost makinesi / Izgara Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Filtre kahve makinesi

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Filtre kahve makinesi 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Filtre kahve makinesi Yeni filtre kahve makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Elektrikli dik süpürge Yeni elektrikli dik süpürgenizden dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz.

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Tost makinesi / Izgara Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Tost makinesi / Izgara Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Elektrikli dik süpürge Yeni elektrikli dik süpürgenizden dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz.

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Buharlı sterilizatör

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Buharlı sterilizatör 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Buharlı sterilizatör Yeni buharlı sterilizatörünüzü çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life.

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Biberon ısıtıcı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Biberon ısıtıcı 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Biberon ısıtıcı Yeni biberon ısıtıcınızı çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mama robotu

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mama robotu 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mama robotu Yeni mama robotunuzu çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için sabırsızlandığınızı

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life.

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Kıyma Makinesi Yeni kıyma makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇIÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : DOĞUŞ KOZMETİK GIDA İNŞAAT TURİZM TİC.A.Ş. 2. MERKEZ ADRESİ : SARAY MAH. 226.SOK NO: 3 /123 SARAYKÖY 3. TELEFON : 03122870535

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ekmek yapma makinesi

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ekmek yapma makinesi 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Ekmek yapma makinesi 2 Yeni ekmek yapma makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Elektrikli dik süpürge Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Elektrikli dik süpürge Yeni Elektrikli dik süpürgenizden dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz.

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Tam otomatik espresso makinesi

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Tam otomatik espresso makinesi Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. 1 Tam otomatik espresso makinesi Yeni tam otomatik espresso makinenizi çok beğenerek aldığınızı,

Detaylı

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR

SERVİS AĞI KAYMAKAPI HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR SERVİS AĞI AYŞE GÜL GÖKTEPE KAYMAKAPI 4060303259 02222262626 03-HYB-3217 DUMLUPINAR MAH.PROF. KAMİL MİRAS CAD. NO:42/A AFYONKARAHİSAR ŞAHİNLER ELEKTRONİK-AHMET ŞAHİNLER BATMAN 7980431444 04882131702 21-HYB-3440

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak. Mutfaktaki işleriniz azalacak, size

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Kendinden Ayarlı Ekmek Kılavuzu 5. Isıtma Düğmesi 2. Geniş Yuvalar 6. Defrost Düğmesi 3. Kontrol Kolu 7. İptal

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Şarjlı el süpürgesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Şarjlı el süpürgesi Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Şarjlı el süpürgesi Yeni şarjlı el süpürgenizden dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz.

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. El blenderi

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. El blenderi 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. El blenderi El blenderiniz, pek çok mutfak işinin üstesinden gelebilir. Hem de sizi hiç

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak. Mutfaktaki işleriniz azalacak, size

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Tost makinesi / Izgara Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi / Izgara Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Tost makinesi / Izgara Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Şarjlı el süpürgesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Şarjlı el süpürgesi Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Şarjlı el süpürgesi Yeni şarjlı el süpürgenizden dolayı çok heyecanlı olabilirsiniz.

Detaylı

Hamur karıştırıcıların veya çırpıcıların kullanılması

Hamur karıştırıcıların veya çırpıcıların kullanılması Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Cihazınızı

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Kapak Açma Düğmesi Kapak Filtre Su Göstergesi Gövde Gösterge Işığı Açma/Kapatma düğmesi Alt tabla EMSAN marka Kettle ı tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak. Mutfaktaki işleriniz azalacak, size

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

EL MİKSERİ HM-720-3 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU

EL MİKSERİ HM-720-3 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU EL MİKSERİ HM-720-3 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğrayıcı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğrayıcı 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğrayıcı Güzel yemek yapmanın ilk kuralı, yemek yapmayı sevmek. Doğrayıcınız mutfaktaki

Detaylı

Bu kullanım kılavuzunu sağlıklı bir hayata başlama kılavuzu olarak görmenizi isteriz. Çünkü burası Serving life. Narenciye sıkacağı

Bu kullanım kılavuzunu sağlıklı bir hayata başlama kılavuzu olarak görmenizi isteriz. Çünkü burası Serving life. Narenciye sıkacağı 1 Bu kullanım kılavuzunu sağlıklı bir hayata başlama kılavuzu olarak görmenizi isteriz. Çünkü burası Serving life. Narenciye sıkacağı Yeni narenciye sıkacağınızı çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Stand mikser

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Stand mikser 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Stand mikser Yeni stand mikserinizi tasarlarken yıllardır alışkanlıktan sorgulamayı unuttuğumuz

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak. Mutfaktaki işleriniz azalacak, size

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

MINI-CHOPPER LW-6211A

MINI-CHOPPER LW-6211A MINI-CHOPPER LW-6211A TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak. Mutfaktaki işleriniz azalacak, size

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğrayıcı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğrayıcı 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Doğrayıcı Güzel yemek yapmanın ilk kuralı, yemek yapmayı sevmek. Doğrayıcınız mutfaktaki

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender Blenderiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak. Mutfaktaki işleriniz azalacak, size

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Stand mikser

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Stand mikser 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Stand mikser Yeni stand mikserinizi tasarlarken yıllardır alışkanlıktan sorgulamayı unuttuğumuz

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mikser

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mikser 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mikser Yeni mikserinizi tasarlarken yıllardır alışkanlıktan sorgulamayı unuttuğumuz pek

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender seti (Pratik mutfak seti)

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender seti (Pratik mutfak seti) 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender seti (Pratik mutfak seti) Pratik mutfak setiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak.

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

HAND MIXER HM 6280 HM 6280 W

HAND MIXER HM 6280 HM 6280 W TR HAND MIXER HM 6280 HM 6280 W A B C D E F G 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm güvenlik

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life.

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Tost makinesi Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak için

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Saç kurutma makinesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Saç kurutma makinesi 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Saç kurutma makinesi Yeni saç kurutma makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun.

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun. Bu kullanım kılavuzunu, garanti belgenizi, faturanızı ve eğer mümkünse cihazınızın

Detaylı

Önsöz. Sayın Kullanıcımız,

Önsöz. Sayın Kullanıcımız, Önsöz Sayın Kullanıcımız, Elektronik tartı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için, cihazınızı kullanmaya

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mikser

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mikser 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Mikser Yeni mikserinizi tasarlarken yıllardır alışkanlıktan sorgulamayı unuttuğumuz pek

Detaylı

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU TOST + WAFFLE 750 W MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ 11 1- Ergonomik tutma sapı 2- Termostat (hazır) ışığı (yeşil) 3- Enerji (güç/ısıtma)

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 BEYAZ EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 BEYAZ EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 BEYAZ EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 2 3 Cihazınızın Tanıtımı (Şekil 1) A Ekmek yuvası B Isı izolasyonlu dış gövde C Çalıştırma ve ekmek çıkartma kolu

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu kılavuzu ileride

Detaylı

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender seti (Pratik mutfak seti)

Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender seti (Pratik mutfak seti) 1 Doğru hazırlanmış bir kullanım kılavuzu tüm kullanım hatalarını engelleyebilir. Bu uzmanlığın adı Serving life. Blender seti (Pratik mutfak seti) Pratik mutfak setiniz hayatınızı çok kolaylaştıracak.

Detaylı

BLENDER NT 0465. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU

BLENDER NT 0465. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU BLENDER NT 0465 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Izgara / tost makinesi

Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Izgara / tost makinesi 1 Biz kullanım kılavuzlarımızı hazırlarken, ne de olsa okunmayacak öngörüsüyle işe başlamayız. Çünkü burası Serving life. Izgara / tost makinesi Yeni tost makinenizi çok beğenerek aldığınızı, hemen kullanmak

Detaylı

d f f f a1 a2 i j g m k

d f f f a1 a2 i j g m k TR b f d f c f e f a1 a2 a h l i j g m k n o n3 o4 n2 o3 R o2 n1 R Q o1 p Q 1 2 3 4 1 2 5 6 2 3 1 Q Q 7 8 2 4 3 Q 1 9 10 Q TR GÜVENLIK TALIMATLARI Cihazı ilk kullanımınızdan önce lütfen talimatları dikkatlice

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX SOLO BLENDER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX SOLO BLENDER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX SOLO BLENDER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL İçindekiler Güvenliğiniz İçin Parçaların Açıklanması Cihazınızın Özellikleri İlk Kullanımınızdan Önce Cihazınızın Kurulumu Cihazınızın

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları GARANTİ 2 YIL Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım

Detaylı

NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709

NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709 NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Güvenliğiniz İçin. Dikkat:

Güvenliğiniz İçin. Dikkat: Dikkat: Güvenliğiniz için, lütfen bu cihazı kullanmadan önce aşağıda açıklanan kullanım talimatlarının tümünü okuyun. Bu kullanım kılavuzu cihazınızın bir parçasıdır. Bu kullanım kılavuzunu gelecekte başvurmak

Detaylı

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU PM-70141 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU UYARI: Lütfen bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyup, gerektiğinde tekrar faydalanabilmeniz için saklayınız. Rev. 3.1 PRO-MAX PM-70141 Teknik Özellikler

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 TR E F B D C A 3 TÜRKÇE 14-17 4 HAIR DRYER HD 2509 Güvenlik Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki bilgilere dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır.

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE TR A B C D E F G H 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı