T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI"

Transkript

1 Karar No : 2014/2-1 (10) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 29/01/2014 tarih ve 3121 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartları na dair yönetmelik 22 Şubat 2007 gün ve Sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Söz konusu yönetmeliğin 11.maddesinin 1. paragrafında Boş memur kadrolarının sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır. denilmektedir. Ayrıca; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 49. maddesinde Belediyenin ve Bağlı Kuruluşların Norm kadroları, bu ilke ve standartları çerçevesinde Belediye Meclisi kararıyla belirleneceği hüküm altına alınmıştır. II SAYILI CETVEL:( MEMUR) BOŞ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ: 1 adet 7. dereceli Zabıta Komiseri kadrosunun iptaline, 1 adet 3. dereceli Zabıta Komiseri kadrosunun ihdasına; 2 adet 8. dereceli Zabıta Komiseri kadrosunun iptaline, 2 adet 4. dereceli Zabıta Komiseri kadrosunun ihdasına; 8 adet 9. dereceli Zabıta Komiseri kadrosunun iptaline, 8 adet 3. dereceli Zabıta Komiseri kadrosunun ihdasına; 1 adet 9. dereceli İtfaiye Çavuşu kadrosunun iptaline, 1 adet 3. dereceli İtfaiye Çavuşu kadrosunun ihdasına; 1 adet 9. dereceli İtfaiye Çavuşu kadrosunun iptaline, 1 adet 4. dereceli İtfaiye Çavuşu kadrosunun ihdasına;./..

2 Karar No : 2014/2-1 (10) III SAYILI CETVEL:( MEMUR) DOLU KADRO DEĞİŞİKLİĞİ: 1 adet 5. dereceli Tahsildar kadrosunun iptaline, 1 adet 3. dereceli Bilgisayar İşletmeni kadrosunun ihdasına; 2 adet 4. dereceli Şef kadrosu iptal edilerek yerine 2 adet 3. dereceli Şef kadrosunun ihdasına; Yönetmelik doğrultusunda düzenlenen ve yukarıda bahsedilen memur dolu kadrosunun unvan ve derece değişiklikleri ve memur kadro iptali ile memur boş kadro değişikliği için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

3 Karar No : 2014/2-1 (11) Gündem maddesi gereğince; Park ve Bahçeler Müdürlüğü nün 29/01/2014 tarih ve 3205 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin İli, Tarsus İlçesi, Şehitler Tepesi Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarında 3667 Sokak ile 3665 sokakları arasında imar planında park alanı olarak ayrılmış 14 dönüm alan için müdürlüğümüzce proje hazırlanmıştır. Hazırlanan bu projenin gerçekleşmesi için, Ülker AYDIN tarihinde Park ve Bahçeler Müdürlüğüne dilekçe ile başvurarak, projenin tüm finansmanının İSMİ PARKA VERİLMEK kaydı ile karşılayacağını belirtmiştir. Söz konusu dilekçenin 5393 sayılı Belediye Kanununun 15. ve 18. maddesine göre uygun olduğundan, yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

4 Karar No : 2014/2-1 (12) Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 28/01/2014 tarih ve 3004 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus, Mithatpaşa Mahallesi 1869 ada 70 nolu parsel onaylı imar planında Ayrık Nizam 2 katlı konut alanına isabet etmektedir. Söz konusu parsel 343,00 m² yüzölçümünde olup, 21/343 (21 m²) hisse Tarsus Belediyesi Tüzel Kişiliğine aittir sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin (e) bendinde Taşınmaz mal alımına, satımına, takasına, tahsisine, tahsis şeklinin değiştirilmesine veya tahsisli bir taşınmazın kamu hizmetinde ihtiyaç duyulmaması hâlinde tahsisin kaldırılmasına; üç yıldan fazla kiralanmasına ve süresi otuz yılı geçmemek kaydıyla bunlar üzerinde sınırlı aynî hak tesisine karar vermek Belediye Meclisinin karar ve yetkileri arasındadır denilmektedir. Mithatpaşa Mahallesi 1869 ada 70 nolu parselde bulunan Tarsus Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait 21 m² lik hissenin diğer parsel hissedarına, 5393 sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre satışına, satış işlemlerinin Belediye Encümenince yapılması ve Belediye Encümenine yetki verilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

5 Karar No : 2014/2-1 (13) Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 04/02/2014 tarih ve 3673 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nde 03/02/2014 Pazartesi günü saat de toplanan İmar Komisyonu tarafından görüşülüp uygun olduğu karara bağlanan; Mersin İli, Tarsus İlçesi, Ergenekon Mahallesinin kuzeyinde kalan Otoban yolu, Eshab-ı Kehf yolu ve batıda imar planının bittiği alan arasında kalan 1/1000 ölçekli haritada gösterilen imar yollarına ERGENEKON MAHALLESİ YENİ VERİLEN SOKAK LİSTESİ ÇİFT RAKAMLI SOKAK NUMARALARI TEK RAKAMLI SOKAK NUMARALARI SIRA NO SOKAK NUMARASI SIRA NO SOKAK NUMARASI SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK./..

6 Karar No : 2014/2-1 (13) T.C SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SO0KAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK SOKAK sokak numarası verilmesinin, 5393 sayılı Belediye Kanununun 81. maddesine göre yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

7 Karar No : 2014/2-1 (14) Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 04/02/2014 tarih ve 3683 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Şehitishak Mahallesi 2454 ada 11 nolu parsel onaylı imar planında Sosyo Kültürel Tesis Alanına isabet etmekte olup mülkiyeti Tarsus Belediyesine aittir. Söz konusu parsel üzerinde Tarsus Belediyesi tarafından, Sosyal ve Kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere yapılmış bina bulunmaktadır. Mersin İli Tarsus İlçesi Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tarsus Şubesi ve Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şubesi 14/01/2014 tarihli dilekçelerinde Tarsus İlçesinde faaliyet göstermek için alevi kültürünü yaşatmak, saz ve semah kursları dahil olmak üzere tüm sosyal ve kültürel faaliyetleri sürdürmek, konferans, panel, sempozyum v.b. eğitimleri verebilmek amacıyla kullanılmak üzere Şehitishak Mahallesi 2454 ada 11 nolu parsel üzerinde bulunan binanın Tarsus İlçesinde faaliyet göstermekte olan Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şubesine tahsisini talep etmektedirler. Buna göre onaylı imar planında Sosyo Kültürel Tesis Alanına isabet eden Şehitishak Mahallesi 2454 ada 11 nolu parsel üzerinde bulunan binanın Tarsus İlçesinde faaliyet göstermekte olan Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şubesine, amacına uygun kullanılmak şartıyla ve bu amaçla kullanıldığı sürece 5393 sayılı Belediye kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre tahsisine, tahsis işlemlerinin Belediye Encümenince yapılması ve Belediye Encümenine yetki verilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

8 Karar No : 2014/2-1 (15) T.C. Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 04/02/2014 tarih ve 3674 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nde Pazartesi günü saat de toplanan İmar Komisyonumuzca incelenip uygun olduğu karara bağlanan, Hüsne DARILMAZ DİRİL tarafından Belediye Başkanlığımıza verilen tarih ve 3168 sayılı dilekçesinde; 2 katlı konut alanına isabet eden 4243 ada 2 nolu parselin güneydoğusunda yer alan 7 m lik yolun 4236 ada 1 ve 5 nolu parsellerin kuzeybatısındaki konut ile arasında kalan alana kaydırılması için plan tadilatı talep etmektedir. Mersin İli Tarsus İlçesi Yeşil Mahalle 4243 ada 2 nolu parselin güneydoğusunda yer alan 7 m lik yolun 4236 ada 1 ve 5 nolu parsellerin kuzeybatısındaki konut ile arasında kalan alana kaydırılması ve 6 metre olarak düzenlenmesi plan bütünlüğünü bozmadığından, söz konusu yolun açılmasıyla ortaya çıkacak kamulaştırma bedelini düşüreceğinden ve vatandaşın mağdur olmasının önüne geçeceğinden hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatının; 3194 sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesine göre onanması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

9 Karar No : 2014/2-1 (16) T.C. Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 04/02/2014 tarih ve 3675 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nde Pazartesi günü saat de toplanan İmar Komisyonumuzca incelenip uygun olduğu karara bağlanan, Tarsus İmar Tic. Ltd. Şti. tarafından Belediye Başkanlığımıza verilen tarih ve 3413 sayılı dilekçesinde; Hilalkent Konutları nın elektrik ihtiyacının karşılanması için yetersiz kalan trafo alanının büyütülmesi için plan tadilatı talep etmektedir. Mersin İli Tarsus İlçesi Yeni Mahalle 1605 Ada ile 1623 adalar arasında Park Alanı, Trafo Alanı ve Otopark Alanı yer almaktadır. Alanın güneydoğusunda yer alan 4597 ada 1 parsel üzerinde Hilalkent Konut Projesi yapılmaktadır. Söz konusu konutların tamamlanmasıyla mevcut trafo alanı elektrik ihtiyacını karşılayamayacaktır. Bu sebeple; Tarsus İmar Ltd. Şti. nin tarih ve 9133 sayılı yazısı ile Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ye başvuru yapmıştır. Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. nin tarih ve 9560 sayılı cevap yazısında; sahanızda TEDAŞ Genel Müdürlüğü adına Şirketimize devredilmek üzere TR yeri tahsis edilmesi kaydıyla (veya İlgili Belediye ile görüşme yaparak Kadastro paftasında mülkiyeti Belediyeye ait olan (park alanı, yeşil alan vb.) yerden Trafo Yeri olarak tahsis edilecek bir noktanın belirlenerek söz konusu belirlenecek noktanın imar planında ilgili belediyeden plan tadilatı ve meclis kararı alınarak trafo yeri olarak tahsis edilmesi durumunda ileriki yıl/yıllar yatırım programına alınarak TR tesis edilebilecek olup trafo yeri olarak ayrılacak alanın tahsisi için şirketimizin Emlak ve Kamulaştırma Müdürlüğü ne başvurulması, talep edilen gücün tesis edilecek bu TR dan karşılanması uygun görülmektedir. Denilmektedir. Bu sebeple; Tarsus İmar Tic. Ltd. Şti. nin tarih ve 63 sayılı yazısı trafo alanının işaretlenmesini talep etmiştir. Söz konusu sebeplerden dolayı, Mersin İli Tarsus İlçesi Yeni Mahalle 1605 Ada İle 1623 ada arasında trafo alanının işaretlenmesi için hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatı ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı tadilatının; 3194 sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesine göre onanması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

10 Karar No : 2014/2-1 (17) T.C. Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 04/02/2014 tarih ve 3675 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nde Pazartesi günü saat de toplanan İmar Komisyonumuzca incelenip uygun olduğu karara bağlanan, Asuman KÖKSAL YALÇIN tarafından Belediye Başkanlığımıza verilen tarih ve 2839 sayılı dilekçesinde; E: 0,50 hmaks:7.00 m Akaryakıt Satış Bakım ve LPG İkmal İstasyonu na isabet eden Mersin İli Tarsus İlçesi Kemalpaşa Mahallesi 1 ada 155 ve 156 parseller için plan tadilatı talep etmektedir. Mersin İli Tarsus İlçesi Kemalpaşa Mahallesi 1 ada 155 ve 156 parseller de yapılacak olan düzenleme ile Akaryakıt Satış Bakım ve LPG İkmal İstasyonu nun halihazır durum ve mülkiyet durumuna göre düzenlemesi sağlanacaktır. Tadilat alanının doğusundaki park alanı ile arasındaki 7 m lik servis yolu, Akaryakıt Satış Bakım ve LPG İkmal İstasyonu nun cepheye uygun olarak yeniden düzenlenmesi ile Park Alanı genişletilmiştir. Söz konusu plan değişikliği planlama ilke ve prensipleri açısından plan bütünlüğünü bozmadığından, kente yeşil alan kazandırdığından; hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Tadilatı ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı tadilatının; 3194 sayılı İmar Kanununun 8(b) maddesine göre onanması için yapılan işaretle oylama neticesinde Meclis Üyesi Necmeddin Sahir GÜNER in red oy kullanması haricinde celsede mevcut üyelerin oyçokluğu ile karar verildi.

11 Karar No : 2014/2-1 (18) T.C. Gündem maddesi gereğince; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 04/02/2014 tarih ve 3681 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nde Pazartesi günü saat de toplanan İmar Komisyonumuzca incelenip uygun olduğu karara bağlanan, Mersin İli, Tarsus İlçesi, Sucular Köyü Mazlum Hatun Çiftliği mevkiinde bulunan 154, 155, 156, 157, ve 158 adalar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli revizyon imar planında sehven İlköğretim Tesis Alanı olarak düzenlenmiştir. Söz konusu adaların parselasyonu tamamlandığından ve içerisinde yapılaşma olduğundan söz konusu İlköğretim Tesis Alanını, adaları 2 katlı konut alanlarını Belediye Meclis Üyeleri: Mustafa KAPLAN, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Ufuk BAŞER, Behçet SARI, Şerif Ali GÜNAKIN, Alper DENİZ, Hasan YILDIRIM, Murat BABA, Kerim TUFAN ve Ergün YILMAZ ın vermiş oldukları önergeyle çevresi ile bütünlük sağlaması ve çevrenin E:1,70 ve h:16:00 olması ve tadilat öncesi yaptıkları aynı olmasından dolayı 2 katlı konut alanlarının E:1,70 ve h:16:00 konut alanı olarak yeniden düzenleyen 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı tadilatı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı gelecekte oluşacak sorunları çözeceğinden; hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı tadilatı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatının; 3194 sayılı İmar Kanununun 8 (b) maddesine göre onanması için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

12 Karar No : 2014/2-1 (19) T.C. Gündem maddesi gereğince; Belediye Meclis Üyeleri: Kadri Tufan KÜRKLÜ, Ufuk BAŞER, Şerif Ali GÜNAKIN, Hasan YILDIRIM, Murat BABA, Kerim TUFAN, Ergün YILMAZ, Salim TAKAN, Özcan YILMAZ, Muvaffak BÜYÜKKAYA, Cumali ÇOLAK, Müjdat KARTAL, Mehmet AKSOY, Mehmet SABIRLI, Fazilet ÖZCAN, Tebessüm KÖKDİL, Hikmet AVŞAR, Necmeddin Sahir GÜNER ve Ramadan Cahit KIRAŞI nın Meclisimize sunmuş olduğu 06/02/2014 tarihli önergenin incelenmesi sonucunda; Eshab-ı Kehf Mağarası nın bulunduğu alandaki sit alanlarının, Taşocaklarını içerisine alacak şekilde Adana Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğünce sit alanlarına alınması için yazılı talepte bulunulması ve sit alanı sınırlarına alınacak bölgelerin harita üzerinde incelenmesi için İmar Komisyonuna havalesine yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

13 Karar No : 2014/2-1 (20) Gündem maddesi gereğince; Belediye Meclis Üyeleri: Mustafa KAPLAN, Kadri Tufan KÜRKLÜ, Ufuk BAŞER, Behçet SARI, Şerif Ali GÜNAKIN, Alper DENİZ, Hasan YILDIRIM, Murat BABA, Kerim TUFAN ve Ergün YILMAZ ın Meclisimize sunmuş olduğu 06/02/2014 tarihli önergenin incelenmesi sonucunda; Irmaklarımızda uygunsuz olarak balık avlayan ve sularımızı zehirleyerek kirleten kişilerin kınanması ve yetkili organların göreve davet edilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile karar verildi.

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/12/2013 tarih ve 42772 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/4-1 (29) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 02/04/2012 tarih ve 107 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 33. Maddesi gereğince, görev süreleri

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2013/12-1 (262) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/11/2013 tarih ve 38597 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/2-1 (6) Belediye Meclisi 02/02/2012 Perşembe günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/01/2012 tarih ve 182 sayılı yazısının incelenmesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013 Karar No : 2013/2-1 (95) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 22/01/2013 tarih ve 2563 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 1991 Yılından beri Almanya nın Langen kenti ile kardeş şehir

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/12-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 24/11/2010 tarih ve 1468 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli Đdare

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/10-1 (98) Belediye Meclisi 07/10/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 27/09/2011 tarih ve 1294 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Türkiye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/11-1 (114) Belediye Meclisi 04/11/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 25/10/2011 tarih ve 324 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/7-1 (63) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 02/07/2012 tarih ve 751 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 30 Mayıs 05 Haziran 2012 tarihleri arasında üyesi bulunduğumuz

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/3-1 (16) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/01/2011 tarih ve 34 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013 Karar No : 2013/5-1 (121) Belediye Meclisi 03/05/2013 Cuma günü saat 14.00 da Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2012/5-1 (43) Belediye Meclisi 02/05/2012 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2012 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/10-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 328 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2011 (2012 2013) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/11-1 (126) Karar Tarihi : 06/12/2012

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/11-1 (126) Karar Tarihi : 06/12/2012 Karar No : 2012/11-1 (126) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/11/2012 tarih ve 1965 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2011/6-1 (41) Belediye Meclisi 03/05/2011 Salı günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2011 Yılı Altıncı Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/9-1 (76) Belediye Meclisi 07/09/2011 Çarşamba günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 0/09/2011 tarih ve 26 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 393 Sayılı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/9-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 1233 sayılı Tarsus un toplu taşıma sisteminde uygulanmakta olan Elektronik Kartla Ücret Toplama

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/5-1 (28) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/04/2011 tarih ve 90 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 19. Maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013 Karar No : 2013/8-1 (212) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/07/2013 tarih ve 26625 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Bilindiği gibi 6360 Sayılı Onüç İlde Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI KESİN HESABI

TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI KESİN HESABI Karar No : 2017/5-1 (52) T.C. Gündem maddesi gereğince; Yazı İşleri Müdürlüğü nün 27/04/2017 tarih ve 13107 sayılı 2016 Mali Yılı Kesin Hesabının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/8-1 (1) Gündemin maddesi gereğince; Zabıta Müdürlüğü nün 30/06/2010 tarih ve 1413 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda, Zabıta Müdürlüğümüz elemanlarının yaptıkları denetimlerde ruhsatsız

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :345 KARAR 345: Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 24 Ekim 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 12 Şubat 2019 TOPLANTI GÜNÜ : Salı (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması (Karar

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ARALIK AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ARALIK AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ARALIK AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ Sıra No Karar Tarihi Karar No 1 11.12.2014 362 2 11.12.2014 363 3 11.12.2014 364 4 11.12.2014 365 5 11.12.2014 366

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 04.06.2015 tarih ve 45914605/1119 sayılı Emlak ve Mülkiyeti Belediyemize ait Karşıyaka Şemikler Mahallesi 45 pafta 5998 parsel sayılı 317,39 m2 miktarındaki taşınmaz üzerinde

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 01.07.2013 Karar No : 61 Karar Konusu : S.S Yeni Akbel Konut Yapı Kooperatifi ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Musa ÇAKMAK, Halil UYANIK(İzinli), Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ,

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1014-6847 sayılı yazısında ; İLGİ:a) 04/11/2011 tarih ve 94 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 06/12/2011 tarih 1535-9496 sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 11/05/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 11/05/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 11/05/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 237 2015 Yılı Belediye Kesin Hesabı ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 372 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesi ne ait mevcut payın hissesi

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi.

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. 36 Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/3-1 (101) Karar Tarihi : 05/03/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/3-1 (101) Karar Tarihi : 05/03/2013 Karar No : 2013/3-1 (101) Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 26/02/2013 tarih ve 6853 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediyemizin, Türkiye

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :269 KARAR 269 : İlçenin Gülbahçe Mahallesinde yerleşim bölgesindeki tesislerin yetersiz enerji iletimi olması nedeniyle yeni trafo yerine ihtiyaç duyulduğu belirtilerek, Gülbahçe Mahallesi 421

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/09/2012 Toplantı Dönemi : 2012 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 09 Birleşim No : 01 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 03.09.2012 Pazartesi günü saat 17.00 da 2012

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 13/10/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 13/10/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 13/10/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ: 927 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesine ait mevcut payların hissesi

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MART 2009 Ayı toplantısını 04 Mart Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/10/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 06/10/2016 Perşembe

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU A. PLANLAMA TANIMI Planlama alanı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 05.05.2011 Perşembe Saat:18:00 G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1. Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (82/2011)-İzmir İli Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Sayı : Konu:İmar Plan tadilatı 18.12.2017 Belediye Meclisimizin 04.12.2017 tarih ve 92 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 18.12.2017 tarihinde toplanarak,

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 01 Gündemin 1. maddesi;plan ve Bütçe komisyonu üyesi seçilmesine dair nün 28.12.2011 tarih 565 sayılı onayı meclise okundu. 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereğince

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU

Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 02 Şubat 2016 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2009/9-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/09/2009 tarih ve 286 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2010 (2011 2012) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 134 Kocasinan Belediyesinin, Uğurevler Mahallesi muhtelif ada ve parsellerdeki taşınmazların bulunduğu alanda Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/3-1 (14) Belediye Meclisi 05/03/2012 Pazartesi günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Meclis Üyeleri: Fazilet ÖZCAN, Yeşim SANCAKTAR, Şerife HASOĞLU, Tebessüm KÖKDĐL,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/8-1 (70) Belediye Meclisi 03/07/2017 Pazartesi günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Şevket CAN Başkanlığında, 2017 Yılı 8. Birleşimin 1. Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis Üyeleri: Derya

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 972 Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk ve

Detaylı