KÜLTÜRÜYLE,TARİHİYLE, YAŞANTISIYLA İSTANBUL ARTIK SİVAS TA.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KÜLTÜRÜYLE,TARİHİYLE, YAŞANTISIYLA İSTANBUL ARTIK SİVAS TA."

Transkript

1

2

3 KÜLTÜRÜYLE,TARİHİYLE, YAŞANTISIYLA İSTANBUL ARTIK SİVAS TA. Vizyonu insan hayatını doğru yönlerde geliştirmek ve değiştirmek olan ve sektörde çeyrek asrı aşan terübesiyle zirve için çalışan Tepeler Gayrimenkul un başarılı kadrosu, değişime öncü olacak kusursuz bir projeyle karşımızda.

4 (BURAYA SLOGAN GELECEK)., CON- SECTETUR ADIPI- SCING ELIT. (Tarihine kültürüne vurgu yapilmak sureti ile istanbul park projesine gönderme yapilacak) Quisque pretium, augue ac pellentesque sodales, ante eros pharetra purus, ut faucibus nisi metus sed mauris. Vivamus condimentum tempor justo. Aliquam sit amet tellus non tellus mollis molestie non quis e. Mauris a lacus nisi. Nulla tempus e fermentum purus ultrices aliquet nec tempor orci. Nunc dictum, libero eget ultricies commodo, sapien metus lobortis magna, eget auctor tellus velit in dui. LOREM IPSUM DO- LOR SIT AMET, CON- SECTETUR ADIPI- SCING ELIT. Quisque pretium, augue ac pellentesque sodales, ante eros pharetra purus, ut faucibus nisi metus sed mauris. Vivamus condimentum tempor justo. Aliquam sit amet tellus non tellus mollis molestie non quis e. Mauris a lacus nisi. Nulla tempus e fermentum purus ultrices aliquet nec tempor orci. Nunc dictum, libero eget ultricies commodo, sapien metus lobortis magna, eget auctor tellus velit in dui. LOREM IPSUM DO- LOR SIT AMET, CON- SECTETUR ADIPI- SCING ELIT. Quisque pretium, augue ac pellentesque sodales, ante eros pharetra purus, ut faucibus nisi metus sed mauris. Vivamus condimentum tempor justo. Aliquam sit amet tellus non tellus mollis molestie non quis e. Mauris a lacus nisi. Nulla tempus e fermentum purus ultrices aliquet nec tempor orci. Nunc dictum, libero eget ultricies commodo, sapien metus lobortis magna, eget auctor tellus velit in dui.

5 ISTANBUL'U SIVAS'A TASIYORUZ

6 ISTANBUL'U SIVAS'A TASIYORUZ

7 ISTANBUL'U SIVAS'A TASIYORUZ

8 Hayattan Dilediğiniz Ne Varsa İstanbulpark ta ABLOK B BLOK C BLOK D BLOK E BLOK ISTANBUL PARK DA HAYAT Alışveriş Merkezi Basket Sahası Futbol Sahası Sauna Kafe Kapalı Havuz Süs Havuzu Fitness Türk Hamamı Kamelya Kreş Vitamin Bar Çocuk Parkı

9 Boğaza Nazır Divriği Pilavı, Kelle Tatlısı Sivas ın ortasında yalnızca huzurlu bir ev değil her adımında sizi heyecanlandıracak bir kültür canlanıyor.

10

11 Köprüden İstanbul a Geçin İstanbulpark, ilk adımınızı attığınız anda İstanbul u tasvir eden en güzel simgeyle Boğaz Köprüsü ile karşılayacak sizi.

12 Yaşamak Burada Çok Güzel Quisque pretium, augue ac pellentesque sodales, ante eros pharetra purus, ut faucibus nisi metus sed mauris. Vivamus condimentum tempor justo.

13 Evinizde Huzurlu Bir Yaşam, Yaşamak İstanbulpark ın her metrekaresinde çok keyifli. Geniş bahçe; çocukların gönlünce oyunlar oynayabileceği, büyüklerin oturup akşam çayını yudumlayacağı, uzun sohbetler edebileceği, kısacası herkes için keyifli bir alan olacak.kamelyalar, süs havuzları çocuk oyun bahçesi, yürüyüş parkurları ve oyun sahaları ile yaşamı keyifli kılacak, güzel anılar biriktireceğiniz ne varsa İstanbulpark ta değerli sahipleri için tasarlandı.

14 İstanbul, Sivas ın Doğası ve Kültürüyle Buluştu m2 lik alana konuşlandırılmış İstanbulpark, 17 katlı 5 ana bloktan ve geniş bahçesinde başarılı peyzaj çalışmalarıyla iç içe geçmiş sosyal tesisleriyle devasa muazzam bir yapı. Sivas ın iklimine uygun yeşilliklerle donatılırken mavi suların üstünde yükselen İstanbul un simgesi Boğaz Köprüsü maviyle yeşilin dans ettiği eşsiz bir yaşam alanı yaratıyor.

15 BU ALANA SLOGAN GELECEK (Yaşam alanlarına, ortak kullanım alanlarına vurgu yapılabilir havuza ve yeşilliğe)quisque pretium, augue ac pellentesque sodales, ante eros pharetra purus, ut faucibus nisi metus sed mauris. Vivamus condimentum tempor justo. Quisque pretium, augue ac pellentesque sodales, ante eros pharetra purus, ut faucibus nisi metus sed mauris. Vivamus condimentum tempor justo.

16 İlk İntibada Kalite, Konfor ve Huzur İstanbulpark ın içinde yer alan 5 blokta giriş katları, en ince detaylarıyla tasarlandı. Misafirleri, ilk adımda karşılayacak olan resepsiyonun hemen ardındaki duvar, zemin, tavan ve diğer cepheleri aydınlatma elemanları ile modern bir görünümde kurgulandı. Ayrıca misafirlerini ağırlamakta Anadolu insanının sıcaklığını taşıyan İstanbulpark, 4-6 kişilik oturma grupları ile ine düşünülmüş yapısını ilk adımda gösteriyor. Sadece zerafet, konfor ve şıklık konusunda dikkatli değil aynı zamanda binaların güvenliği konusunda da çok hassas olunan İstanbulpark ta, bütün blokların girişleri 7/24 CCTV sistemi ile izlenecek. Tüm girişler, kart ve uzaktan kumanda sistemi ile donatılacaktır.

17

18 Çocuklar Mutlu Büyüyor Yetişkinler için her ayrıntıyı düşünen İstanbulpark, çocuklar için de hem güvenilir hem eğlenceli bir yaşam alanı tasarladı. Her dairede olduğu gibi çocuk odalarında da tavan kartonpiyer ve asma tavan kullanılırken çocukların rahat kullanımı için sade bir mimari tasarım hayata geçirildi.

19

20 Birinci Sınıf Konfor Yaşanacak her alanı tüm detaylarıyla düşünülen İstanbulpark ta, banyo için birinci sınıf armatür ve vitrifiye takımları kullanıldı. Şeffaf duşakabin ve merkezi ısıtma sistemi ile devamlı sıcak su sağlayan banyo, günün yorgunluğu üstüne değerli yaşayanları için dinlendirici bir huzurun simgesi olacak. Şık banyo dolapları, hilton tipi lavabo; sadece kullanımınız için değil göz zevkiniz için de şık detaylarla kurgulandı.

21

22 Her Alanda Kaliteli Yaşam Yaşayanların ihtiyaçları için çözümleri konforla harmanlayan İstanbulpark, konforu da şık ve zarif tasarımla birleştiriyor. Ebeveyn banyolarında olduğu gibi diğer banyo ve tuvaletlerde de birinci sınıf materyaller kullanıldı, klozetler için gömülmüş gizli rezervuarlar kullanıldı, ayrıca zemine sıfır duş teknesi şeffaf duşakabin; şık banyoda kullanılan temel unsurlar. Tüm bu konfora ek olarak, banyolarda hem alaturka hem alafranga tuvaletler de bulunmaktadır.

23

24 Keyifli Yemekler Şık ve Lüks Mutfakta Yaşamı daha keyifli ve rahat kılmak, İstanbulpark ın ruhunda var. Küçük atıştırmalar, kalabalık yemekler, çay sohbetleri için her köşesi özenle tasarlanmış olan larda İtalyan yapımı lake kaplamalı aksesuarlar kullanılacak. Ayrıca, banyo, balkon ve koridorlarda olduğu gibi zemin yine 45/45 seramiklerle döşenerek şık ve temiz bir görünüm verilecek.

25

26 Aydınlık, Huzur ve Dingin Bir Ruh Şık asma tavan, duvar cephelerinde kullanılan aydınlatma elemanları ve yüksek penccereler ile İstanbulpark evlerinde oturma odaları, dingin ve huzurlu bir hayatın duraklarından yalnızca biri. Açık renklerle kurgulanan oturma odasında, yüksek pencereler gün ışığının odaya dolmasını ve aydınlık bir ortam yaratılmasını sağlıyor.

27

28 Kalabalık Sohbetler burada güzel Kalabalık ziyaretçileri, çatkapı geliveren arkadaşları ağırlarken keyifle sohbet edip güzel zamanlar yaşayacağınız geniş da, evin diğer bölümlerinde olduğu gibi yine asma tavan kullanıldı.

29

30 Başınızı Yastığa Koyduğunuzda Huzur Sizinle Olacak İstanbulpark ta geçirdiğiniz dolu dolu bir günün ardından yastığınıza başınızı koyduğunuzda güzel bir uyku uyumanız için yatak odanız, tam da istediğiniz huzurla tasarlandı. X tarzındaki duvar cepheleri, sade ve göz yormayan renklerle boyandı, odanın genel tasarımında şık ve sade bir kurgu takip edildi.

31

32 Yaşarken Eğleneceğiniz, Eğlendikçe Yaşayacağınız Koskocaa Bir Hayat, İstanbulpark Yaşamın Her Dakikası Size Kalır İstanbulpark yalnızca bir ev değil, eğlenmek, gezmek, spor yapmak ve daha onlarca aktivite için de yegane adresiniz olacak bir yaşam alanı metrekarelik alanda yükselen İstanbulpark her daire için özel ayrılmış otopark alanlarından tutun hamam, sauna, havuz, fitness center, pilates odası, kreş, vitamin bar ve masaj odasına kadar sayısız farklı alanın da bulunduğu adeta bir Ütopya.

33 Futbol Sahası Alışveriş Merkezi Basket Sahası HAYAT BURADA BAŞLAR Sauna Kapalı Havuz Fitness Türk Hamamı Kafe

34

35 Kreş Giriş Süs Havuzu HAYAT BURADA BAŞLAR Çocuk Parkı Kamelya Vitamin Bar

36

37 Sizin için hazırlanan ABLOK B BLOK C BLOK D BLOK E BLOK yaşam alanları (dubleks) (dubleks) (dubleks) (dubleks) (dubleks)

38 (dubleks) A BLOK 180 m² 180 m² 3+1 Net m² oturma odası balkon yatak odası ebeveyn banyo banyo 6+1 (dubleks) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo - oda - yatak odası ebeveyn banyo - balkon balkon

39 (dubleks) B BLOK 180 m² 180 m² 4+1 ATİPİ Net m² oturma odası balkon yatak odası ebeveyn banyo oda 1 oda 2 banyo 3+1 ATİPİ (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda banyo

40 3+1 BTİPİ (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda 1 balkon banyo 3+1 CTİPİ (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda balkon banyo 4+1 BTİPİ Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda1 oda2 banyo 4+1 CTİPİ (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda1 oda2 balkon banyo

41 7+1 (dubleks) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo - oda1 oda2 2+1 (teras) Net m² - yatak odası 1 yatak odası 2 banyo - WC - yatak odası 1 ebeveyn banyo balkon

42 (dubleks) C BLOK 180 m² 180 m² 4+1 Net m² oturma odası balkon yatak odası ebeveyn banyo oda 1 oda 2 banyo 2+1 ATİPİ Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo oda banyo

43 7+1 (dubleks) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo - oda1 oda2 - yatak odası 1 yatak odası 2 banyo balkon 2+1 CTİPİ (giriş kat) Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo balkon banyo 2+1 BTİPİ (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo banyo 2+1 DTİP (giriş kat) Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo balkon banyo

44 3+1 ETİPİ (giriş kat) Net m² Buraya Slogan Gelecek Yatak odası balkon ebeveyn banyo banyo

45 (dubleks) D BLOK 180 m² 180 m² 2+1 ATİP (giriş kat) Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo banyo 2+1 BTİP (giriş kat) Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo banyo

46 2+1 CTİPİ (giriş kat) Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo banyo 3+1 BTİPİ Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda banyo 3+1 ATİPİ (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo oda banyo 6+1 (dubleks) Net m² Yatak odası balkon ebeveyn banyo - oda - yatak odası ebeveyn banyo - balkon

47 (dubleks) E BLOK 180 m² 180 m² 2+1 TİP1 (giriş kat) Net m² balkon oturma odası ebeveyn banyo banyo 2+1 TİP2 (giriş kat) Net m² balkon oturma odası ebeveyn banyo banyo

48 2+1 TİP3 (giriş kat) Net m² Yatak odası balkon oturma odası ebeveyn banyo banyo 2+1 TİP5 Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo banyo 2+1 TİP4 (giriş kat) Net m² oturma odası balkon ebeveyn banyo banyo 4+1 (dubleks) Net m² balkon ebeveyn banyo - oturma odası - yatak odası ebeveyn banyo - balkon

49 istanbul Sivas

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ..ANA BİLİM / ANA SANAT DALI

T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ..ANA BİLİM / ANA SANAT DALI T.C. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ..ANA BİLİM / ANA SANAT DALI (Öğrenci Adı ve Soyadı, Times New Roman, 16) SERMAYE PİYASALARINDA BAĞIMSIZ DENETİM VE BAĞIMSIZ DENETİMDEN KAYNAKLANAN

Detaylı

3001 BAŞLANGIÇ AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI

3001 BAŞLANGIÇ AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 3001 BAŞLANGIÇ AR-GE PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 1 PROJE ÖZETİ Proje Başlığı: Sonlu Grup Kuramı Açısından Raklar Proje Özeti Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut purus elit, vestibulum

Detaylı

Kurumsal Kimlik Rehberi

Kurumsal Kimlik Rehberi Kurumsal Kimlik Rehberi Logo Qupaj Logo Oranlar Oranlar Qupaj logosunun oranları belirlenmiş olup üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır. Minimum kullanım ölçüsü 9 mm dir. Minimum logo kullanım

Detaylı

gurur la sunar... i Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık yaşam alanlarıyla tanışmaya hazır mısınız? Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Bilimin gösterişli üstünlüğünü,

Detaylı

Hayata yüksekten bakın

Hayata yüksekten bakın Hayata yüksekten bakın Mutluluk; içinde siz varsanız değerlidir... Yatırımın mutluluğu; hayatınız için doğru kararı vermektir. Yunicty, çağdaş mimarinin zarif hatlarıyla tasarlandı, harcına estetik, kalite

Detaylı

LOGO, PANTONE, CMYK, FONT

LOGO, PANTONE, CMYK, FONT LOGO, PANTONE, CMYK, FONT KURUMSAL YAZI KARAKTERİ 1 Futura Bold ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ abcçdefgğhiijklmnoöpqrsştuüvwxyz 1234567890 KURUMSAL YAZI KARAKTERİ 2 Futura ABCÇDEFGĞHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ

Detaylı

Demir Hayat Sigorta A.Ş. Kurumsal Logo Kullanım Klavuzu

Demir Hayat Sigorta A.Ş. Kurumsal Logo Kullanım Klavuzu Demir Hayat Sigorta A.Ş. Kurumsal Logo Kullanım Klavuzu demirhayat.com.tr Hazırlayan: Pazarlama Departmanı Demir Hayat Sigorta A.Ş. yüzde yüz Türk Sermayeli bir Türk şirketidir. Demir Hayat Sigorta adı

Detaylı

AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ LOGO VE KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ LOGO VE KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ DERNEĞİ LOGO VE KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU AUSDER KİMDİR? Geleceğin şehirleri teknoloji odaklı modern çözümlerle kuruluyor. Bu çözümlerin başında da Akıllı Ulaşım Sistemleri geliyor.

Detaylı

KANUNİ MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU

KANUNİ MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU KANUNİ MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU MARKA KİMLİĞİ KILAVUZU www.kanuni.com.tr 2012 1 // Logo 4 // Kurumsal Evraklar 5 // Kurum Kartları 1.1 Logotype 4.1 Kurumsal Kartvizit 5.1 Personel Kartı 1.2 Logo 4.2 Kurumsal

Detaylı

SEO Arama Motoru Optimizasyonu

SEO Arama Motoru Optimizasyonu SEO Arama Motoru Optimizasyonu Ömer Özkan Şakar Head of Operations @ Teknokrasi EĞİTİM HAKKIMDA Koç Üniversitesi BA in Business Administration Universitat Pompeu Fabra MSc in Management KARİYER Sahibinden

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ... ANABĠLĠM DALI / ANASANAT DALI TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YÜKSEK LĠSANS TEZĠ / DOKTORA TEZĠ

YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ... ANABĠLĠM DALI / ANASANAT DALI TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YÜKSEK LĠSANS TEZĠ / DOKTORA TEZĠ YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ... ANABĠLĠM DALI / ANASANAT DALI TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YÜKSEK LĠSANS TEZĠ / DOKTORA TEZĠ LEFKOġA YIL TEZİN BAŞLIĞI AD SOYAD YAKIN DOĞU ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

Renkli Olmayan Baskılarda Logonun Kullanımı

Renkli Olmayan Baskılarda Logonun Kullanımı Renkli Olmayan Baskılarda Logonun Kullanımı Kurumsal Kimlik Kılavuzu 1 2 Kurumsal Kimlik Kılavuzu Renkli Olmayan Baskılarda Logonun Kullanımı Renkli Olmayan Baskılarda Logonun Kullanımı Kurumsal Kimlik

Detaylı

SiViL TOPLUM DESTEKLERi

SiViL TOPLUM DESTEKLERi SiViL TOPLUM DESTEKLERi SiViL TOPLUM DESTEKLERi YTB SİVİL TOPLUM DESTEKLERİ GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı nın yayınıdır. BASIM TARİHİ: Aralık 2015 İLETİŞİM:

Detaylı

PROJELER İÇİN GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ

PROJELER İÇİN GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ PROJELER İÇİN GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ ÖNSÖZ Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA)kapsamında hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği nin ortak finansmanı ile yürütülen İnsan Kaynaklarının

Detaylı

PİŞİRME GRUBU (MTF) Tel Bantlı Tünel Fırınlar, (STF) Taş Tabanlı Tünel Fırınlar

PİŞİRME GRUBU (MTF) Tel Bantlı Tünel Fırınlar, (STF) Taş Tabanlı Tünel Fırınlar Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! PİŞİRME GRUBU (MTF) Tel Bantlı Tünel Fırınlar, (STF) Taş Tabanlı Tünel Fırınlar MTF / STF TÜNEL TİPİ EKMEK FIRINLARI Özköseoğlu Tünel Tip Ekmek Fırınları, sektörde 35

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU Amblem ve Logo ERS Sembolü (Amblem) ERS Logo ERS Amblem ve Logo birlikte 1 Amblem ve Logo Farklı Ölçülerde Kullanımı Amblem ve Logo nun farklı ölçülerde kullanılması Verilen ölçüler

Detaylı

Kurumsal Kimlik Standartları. Brand Guidelines Manual V

Kurumsal Kimlik Standartları. Brand Guidelines Manual V Kurumsal Kimlik Standartları V.01 05.16 01 Temel İlkeler KURUMSAL KİMLİK STANDARTLARI BRAND GUIDELINES MANUAL 01 Temel İlkeler 01 A AMBLEM VE LOGO 3 01 Temel İlkeler 01 A2 MONOGRAM 4 01 Temel İlkeler 01

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

K U R U M S A L K İ M L İ K K I L A V U Z U

K U R U M S A L K İ M L İ K K I L A V U Z U KURUMSAL KİMLİK K I L AV U Z U İÇİNDEKİLER 01.00 Giriş 3 01.01 Logo 4 01.02 Logo nun Renkleri 5 01.03 Siyah-Beyaz Logo 6 01.04 Yaklaşma Sınırları ve Minimum Boyut 7 01.05 Logo nun Farklı Zeminlerde Kullanımı

Detaylı

KURUMSAL KÝMLÝK KILAVUZU ÝÇÝNDEKÝLER TEMEL ÖGELER - Logonun Dikey Kullanýmý - Logonun Yatay Kullanýmý - Logo Renkleri - Görsel ve Zemin Üzerinde Logo Kullanýmý - Tipografi - Logonun Hatalý Kullanýmý KURUMSAL

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com

şimdi mavi ve yeşili zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı www.goldeluxekonutlari.com şimdi mavi ve yeşili de y a ş a m a zamanı 1. ETAP Eryaman ın Parlayan Yıldızı... VALE Göksu Parkına Yürüme Mesafesi Metro ya Uzaklık

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU İÇINDEKILER 01.00 TEMEL ÖĞELER Giriş 6 01.01 Logo 7 01.02 Logo nun Renkleri 8 01.03 Siyah-Beyaz Logo 9 01.04 Yaklaşma Sınırları ve Minimum Boyut 10 01.05 Logo nun Farklı Zeminlerde

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU İÇİNDEKİLER 1 TANIM ve HEDEFLER 1.1 Hedefler ve Marka Tanımı 1.2 Kurumsal Değerlerimiz 1.3 İletişim Tonu 2 LOGO 2.1 Logotpe 2.2 Logotpe Versionları 2.3 Ölçüler 2.4 Koruma Alanları

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ

DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI DESTEK PROGRAMLARI GÖRÜNÜRLÜK REHBERİ İÇİNDEKİLER KAPSAM...1 GENEL GÖRÜNÜRLÜK KURALLARI...2 Aktiviteler...4 El İlanları...4 Broşürler...4 Bültenler...4 Web Sayfaları...5

Detaylı

Tercihiniz sizi yansıtır

Tercihiniz sizi yansıtır Tercihiniz sizi yansıtır guzelyurt.statuplus.com Gelin, kendinize Statü Güzelyurt Residence tan bir daire alın; Tercihiniz sizi yansıtsın... Sizi ifade edecek, size ait detaylara sahip olsun; Yapay kumsalı,

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi markası, üniversitenin kuruluş değerlerinin bir yansımasıdır. Marka, Turgut Özal Üniversitesi vizyon ve misyonuna hizmet

Turgut Özal Üniversitesi markası, üniversitenin kuruluş değerlerinin bir yansımasıdır. Marka, Turgut Özal Üniversitesi vizyon ve misyonuna hizmet Turgut Özal Üniversitesi Kurumsal Kimlik Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi markasının kurumsal kimliğine rehber olarak hazırlanmıştır. Kurum kimliği markanın değerlerini taşımak zorundadır ve uygulaması

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU İçindekiler Bakan Mesajı 3 Misyonumuz/Vizyonumuz 4 Kılavuz Hakkında 5 Nasıl Kullanılır 6 Logo 7 Milimetrik Görünüm 9 Oranlar 12 Minimum Kullanım 13 Yatay

Detaylı

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için... yaşamı değerli kılmak için... ÖNSÖZ 1993 yılında inşaat sektörü alanında faaliyete geçen MES İNŞAAT, kuruluşundan bu yana imza attığı pek çok konut projesiyle insan hayatı ve güvenliği sorumluluğunun bilincinde

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU KURUMSAL KİMLİK KLAVUZU 1 SUNUŞ Değerli FİGES Teknoloji AŞ çalışanları, çözüm ortakları ve basın mensupları; Bugüne kadar şirket olarak geliştirdiğimiz stratejiler doğrultusunda, yaptığımız doğru hamlelerle

Detaylı

1 GİRİŞ 1.1 Önsöz 4 SONUÇ. 14x. 3 1/2 x x 5x x 3 1/2 x. 18x. x 3x x

1 GİRİŞ 1.1 Önsöz 4 SONUÇ. 14x. 3 1/2 x x 5x x 3 1/2 x. 18x. x 3x x x 3x x 3 1/2 x x 5x x 3 1/2 x 13x 45 18x 12x 14x 1 GİRİŞ 1.1 Önsöz 2 GÖRSEL İFADE STANDARTLARI 2.1 ATSO logosu 2.2 Logo elementleri ve çizim kuralları 2.3 Wordmark kullanımı 2.4 Logo kullanım boyutları

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK REHBERİ

KURUMSAL KİMLİK REHBERİ KURUMSAL KİMLİK REHBERİ 3 LOGOTYPE 19 RENKLER 25 YAZI KARAKTERİ 29 KURUMSAL EVRAKLAR 41 DİJİTAL MATERYALLER 49 İLETİŞİM MATERYALLERİ 55 BAYRAKLAR 61 PROMOSYON MATERYALLERİ LOGOTYPE LOGOTYPE 1X değeri,

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı KONSEPT PROJE 5 Akay İnşaat ın yeni gözdesi Yeni yaşam tarzınıza merhaba deyin. Doğallıktan taviz vermeyen modern tasarımlarla dolu, hem rahat hem şık

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU (Revizyon, Ocak 2015) İçindekiler Bakan Mesajı 3 Misyonumuz/Vizyonumuz 4 Kılavuz Hakkında 5 Nasıl Kullanılır 6 Logo 7 Milimetrik Görünüm 9 Oranlar 12 Minimum

Detaylı

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil;

Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; Sadece eviniz olmayacak Fitness salonlarından yüzme havuzlarına, basketbol sahalarından barbekü alanlarına modern mimarisiyle yalnızca bir ev değil; keyifli bir yaşam sunuyor. Yaşadıklarınızdan çok daha

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

Çerkezköy ün. en iyi projesi

Çerkezköy ün. en iyi projesi Çerkezköy ün en iyi projesi tsf gayrimenkul TEPESUIT TSF GAYRİMENKUL olarak Çerkezköy ün en iyi projesini yapmaktan gurur duyuyoruz. Peyzajı, eşsiz mimarisi ve yenilikçi detayları ile sizleri beklentilerinizin

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU GİRİŞ T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kurumsal Kimlik Kılavuzu T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı kurumsal kimliğine rehber olarak hazırlanmıştır. Kurum kimliği kurumsal değerleri

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor

Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor LİNDA BUTİK Huzuru Burada Sizin İçin yeniden Tanımladık Butik Bir Yaşam Sizi Bekliyor Yaşama Değer Katmayı Seviyoruz Atış Yapı imzasıyla Linda Butik, kusursuzluktan aldığı ilhamı, mutluluğunuza armağan

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Kurum Kimliği Kılavuzu V.01

Kurum Kimliği Kılavuzu V.01 Kurum Kimliği Kılavuzu V.01 Kurum Kimliği Kılavuzu NEGMAR DENİZCİLİK YATIRIM A.Ş. KURUM KİMLİĞİ KILAVUZU AYNASANAT REKLAM TASARIM tarafından hazırlanmıştır İ Ç İ N D E K İ L E R 1 Giriş--------------------------------------------------

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... İZMİR Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi... ÇEŞME Antik çağlardan günümüze uzanan eşsiz tarihi, sakin ve huzurlu yapısı,

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü WINNER 2017 Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü Dünya çapında en üstün tasarım, teknoloji ve yaratıcılığa sahip yapı ve emlak projeleri kategorisi kazananı www.akayneris.com

Detaylı

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA H E P H A Y A T I N İ Ç İ N D E 2006 yılından bu yana mutluluk inşa eden Atış Yapı, Yunuseli de hayata ve yatırımınıza değer katmak için şimdi de Yunistar la karşınızda... MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Detaylı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı

armatema Geleceğe Yatırım Fırsatı Geleceğe Yatırım Fırsatı DÜŞLER ÜLKESİNE KOMŞU OLMAYA NE DERSİNİZ? armatema armatema İnsana Yatırım Geleceğe Yatırım Umutlarınızın temeli atılıyor. Şehrin kaosundan uzakta yeni bir şehir doğuyor. Samimi

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 1 A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam... 5 Pursaklar da Safİr kadar parlak bir yaşam... İnşaatın güven veren markası Çiftçioğlu Grup un 20 senelik deneyimiyle Pursaklar da yükselen bu prestijli

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

İZMİR İN OKSİJENİ E

İZMİR İN OKSİJENİ E İZMİR İN OKSİJENİ E N BOL EVİNDESİNİZ 5 7 SİZİN İÇİN EN ÖZEL YAŞAM Zihninizi boşaltın, bedeninizi dinlendirin, enerjinizi tazeleyin. Muhteşem bir yaşam için kendinizi hazırlayın... 8 9 10 doğada yaşam

Detaylı

Ayrıştırıcı Özellikler Değerler Marka Özü B C D E F. Basılı Malzemeler. MS Word için Antetli. E-posta imzası. Özel Günler Dijital Tebrik Kartı

Ayrıştırıcı Özellikler Değerler Marka Özü B C D E F. Basılı Malzemeler. MS Word için Antetli. E-posta imzası. Özel Günler Dijital Tebrik Kartı µ G 1 2 3 4 5 Giriş Faydalar Kişilik Ayrıştırıcı Özellikler Değerler Marka Özü A B C D E F Temel Öğeler Bağlı Markalar Kimliği Basılı Malzemeler Dijital Malzemeler Görsel Bildirişim Elemanları Personel

Detaylı

güvenmekte haklısınız

güvenmekte haklısınız güvenmekte haklısınız Nısantası Park www.ikainsaat.com.tr Nısantası Park 10.000 m 2 alanda sevdiklerinize özel bir dünya kurduk. Ben bir babayım; geleceğime güvenle bakmak isteyen bir baba. Güne başlarken

Detaylı

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121 Antalya / Alanya Kargıcak Beldesi Denize 50 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık +1,3+1 Ve +1 ile 3+1 Bahçe Çatı Dublex Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 190,000 105 m Antalya / Alanya

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Marka ve Görsel Kimlik Rehberi Haziran 2017 Tarihi Not Alın!

Marka ve Görsel Kimlik Rehberi Haziran 2017 Tarihi Not Alın! Marka ve Görsel Kimlik Rehberi 2017 10 Haziran 2017 Tarihi Not Alın! 01 İÇERİK Şu anda bakmakta olduğunuz paket, markalaşmış özel bir gün olan Global Wellness Day in kurumsal kimlik standartlarını gösteren

Detaylı

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar...

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar... northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER 520 KONUT luk yepyeni bir KENT Herkes ev sahibi oluncaya kadar... 50 44 51 45 52 46 43 53 55 54 49 48 47 35 34 42 33 41 32 40 39 38 31 30 37 36 22 29 21 11 28

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı