Almış olduğunuz ürünün, doğru ve amaca uygun kullanımını sağlayarak size en iyi verimi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Almış olduğunuz ürünün, doğru ve amaca uygun kullanımını sağlayarak size en iyi verimi"

Transkript

1 Değerli Müşterilerimiz Almış olduğunuz ürünün, doğru ve amaca uygun kullanımını sağlayarak size en iyi verimi sunmasını diliyoruz. 1. Alacağınız ürünü satış noktamızda ve/veya adres teslimatında ambalajından çıkararak ve parçaları birlikte tek tek kontrol ederek alınız. Eksik malzeme, kırık veya hasarın tespit edilmesi durumunda Yetkili Bayiye yada en yakın Yetkili Servis' imize haber veriniz. Bu gibi durumda lütfen ürünün orijinal ambalajında koruyunuz. 2. Eksiksiz ve hasarsız teslim aldığımız ürüne ait kullanma kılavuzu ve garanti belgesi ' ni yetkili satıcımıza ONAYLATINIZ!. 3. Bu kılavuzun tamamını ürünümüzü montaj ettirmeden önce okumanızı ve bir başvuru kaynağı olarak saklamanızı önemle rica ediyoruz. 4. Yetkili Servis' i montaj için gerekli altyapı hazırlığını tamamladıktan sonra çağırınız. 5. İşlem sonu teknisyen, detaylı ve doğru olarak 'Hizmet Formu' nu yazmak, size imzalatmak ve kopyasını size vermek zorundadır. Lütfen ' Hizmet Formu' nu saklayınız. 6. Satıcımız ve Yetkili Servisimiz sizin istek veya şikâyetlerinizi gideremediği takdirde kılavuz içerisindeki iletişim bilgilerine müracaat ediniz. Saygılarımızla

2 NEDEN AKRİLİK? ZIMMER Akrilik Ürün Sistemleri; akrilik plakanın derece arasında ısıtılarak vakumlu şekillendirilmesi ve arka yüzeyine konulan 18 mm sunta ile birlikte üzerinin poliester takviyeli cam elyaf ile kaplanmasıyla elde edilir. AKRİLİĞİN ÜSTÜNLÜKLERİ - Kolay aşınmaz, - Hafiftir(25-50kg), - Dayanıklıdır, - Esnektir, - Hasarların derinliğine göre kum su zımparası ile zımparalanarak onarımı yapılabilir. - Isıya ve ultraviyole ışınlarına karşı dayanıklıdır, - Alkol ve Seyreltik asitlerin büyük bir kısmından ve deterjandan etkilenmez, - Ortam sıcaklığında olması nedeniyle ısı kaybı olmaz ve bu nedenle enerji tasarrufu sağlar, - Yüzeyi parlaktır, - Özel cila ile eski halini alabilir, - Yüzey pürüzsüzlüğü sayesinde hijyeniktir, - Her türlü aksesuar montajına elverişlidir. - Her yere kolaylıkla monte edilebilir, - Sağlık açısından son derece güvenli bir malzemedir. ÜRÜNLERİMİZİN GENEL ÖZELLİKLERİ ZIMMER Akrilik sistemlerin üretiminde ana malzeme olarak en yüksek kalitede polimetil metakrilat, yani 'akrilik' kullanılıyor. Aşınma direnci yüksek olan akrilik, kolay temizlenebildiği ve mikrop barındırmadığı için tercih ediliyor. Akrilik insan doğasına en uygun malzemelerden birisi olarak biliniyor. Esnek bir yapıya sahip olan akrilik, darbelere karşı dayanıklılığını koruyor, deforme olmuyor. Yüzeyde oluşabilen en ufak bir çizik, polisaj uygulaması ile kolayca yok edilebilir. Akrilik ürünler renk pigmentlerinin homojen dağılımı sayesinde parlaklığını asla yitirmiyor, yıllar geçse de ilk günkü görünümünü koruyabiliyor. ZIMMER Akrilik Sistemlerinin üretiminde kullanılan akrilik plakalar TSEN SIO Akrilik Plakalar Standartlarıyla üretilmektedir. ZIMMER Akrilik Sistemleri satın alındıkları tarihten itibaren 3 yıl garanti kapsamındadır. 3 Yıl Garanti' uygulamasından yararlanabilmeniz için Garanti Belgesi' ni ürününüzü satın aldığınız ZIMMER Yetkili Satıcısı' na ya da akrilik ürünlerinizi monte eden yetkili servislerimize onaylatınız. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda. Danışma hattımızı arayarak irtibata geçiniz.

3 MONTAJ SIRASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1.Tüm ZIMMER ürünlerinin montajı, yer ve duvar kaplamalarının( seramik, fayans, endüstriyel kaplamalar vb.) döşemesi, vitrifiye elemanlarının ve armatürlerin takılması ardından kaba temizlik sonrasında yapılmalıdır. 2.Montaj öncesinde yatay ve düşey düzeylerin terazi ve gönye kontrolü yapılarak uyumsuzluklar tespit edilip giderilmelidir. 3.İlgili ürünün, kataloglarda yer alan boyutlarına dikkat edilerek, döşemedeki sifon noktasının şase bağlantılarının altına gelip gelmediği kontrol edilmelidir. 4.Yatay ve düşey yüzeylerde, döşenen ısıtma hattı ve duvardaki PVC boru tesisat hattı doğrultuları mutlaka örenilerek işaretleme yapılmalıdır. 5.Duvarda batarya olması halinde batarya yüksekliğinin montajlı küvet yüksekliğinden fazla olup olmadığı kontrol edilmelidir. 6.Montajın devam ettiği sürece matkap, çekiç, anahtar vb.el aletleri küvet içine konulmamalıdır. 7.Özellikle pençeli ayakkabı ile akrilik ürünlerin içine girilmemelidir. 8.Ürün üzerinde (panel dâhil) var olan şeffaf film tabakasını, ürünün duvarla öpüşen yerleri ve panelin içine giren yüzeyleri hariç montaj tamamlanmadan çıkarılmamalıdır. 9.Küvet ve duş tekneleri ile duvar arasına su sızdırmaması için mutlaka silikon uygulaması yapılmalıdır. 10.Matkap kullanılan yatay ve düşey düzey altındaki tesisatın hattına dikkat edilmelidir. 11.Montaj sırasında ürünün sigara ile teması olmamalıdır. 12.Bu ürünlerin tesisata montajı esnasında çizilmemesi için, ağızları plastik kaplı montaj anahtarı kullanılmalıdır. Böyle bir anahtar yoksa, normal anahtar ile sıkılacak parçalar için lastik, kalın bez gibi yumuşak koruyucu bir malzemeden yararlanılmalıdır. 13.Montaj tamamlandıktan sonra şeffaf film tabakası, müşteri yanında çıkarılıp düz küvet ve duş teknelerinde su sızdırmazlık testi yapılarak; masajlı küvetlerde ise masaj sistemi çalıştırılarak müşteriye servis formu imzalatılmalıdır. 14.Montaj sırasında dairede inşaat işleri devam ediyorsa ürünün olduğu bölümün kapalı tutulması tavsiye edilmektedir.

4 NAKLİYE ve TAŞIMA SIRASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1.Ürünler ambalaj üzerinde bulunan taşıma ve koruma işaretlerine uygun bir şekilde taşımalı ve yerleştirilmelidir. 2.Ürünlerin depolanması ve korunması esnasında kırılmaları önlemek amacı ile ambalajlar işaret yönünde ve üst üste gelmeyecek şekilde yerleştirilmelidir. 3.Katlara taşınması amacı ile açılan ambalaj içinde bulunan ürün parçaları kontrol edilerek ve korunaklı bir şekilde taşınmalıdır. 4.Ürün üzerinde bulunan koruyucu film tabakası taşıma, montaj işlemi ve tadilat işlemi bitmeden çıkarılmamalıdır. BAKIMDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1.Akrilik; alkol, seyreltik asitlere ve deterjanlara karşı dayanıklı olmasına rağmen ürünümüzü kuru temizlemede kullanılan organik eriyiklerden, boya çıkarıcı maddelerden, aseton ve diğer solventlerden uzak tutulmalıdır. 2.Yanmakta olan sigara, mum vb. şeyler akrilik ürün üzerine koyulmamalıdır. 3.Erimeyen sabun ürünleri( sabun ile vücut kirinin birleşiminden oluşan tabaka), kirler ve kireçli su ürün üzerinde iz bırakabilir. Aşırı kireçli su kullanımı sonucunda zamanla oluşabilecek korozyonu önlemek için, ayda bir defa krom aksamların kireç çözücü maddeler ile temizlenmesi tavsiye edilmektedir. 4.Yapılacak tüm temizleme işlemlerinde kesinlikle tuz ruhu kullanılmamalıdır. 5.Akrilik yüzeyinde oluşabilecek çizik, noktasal derinlik veya yarıkların giderilmesi için bir uygulama yapılmadan önce yetkili servisle veya doğrudan fabrika ile temasa geçilmelidir. 6.Montaj işleminden sonra banyo içerisindeki inşaat faaliyetleri devam edecek ise, duş teknesinin üzerindeki koruyucu film tabakası çıkarılmamalıdır ve ürüne tam koruma uygulanmalıdır.

5 GARANTİ ŞARTLARI 1.Garanti süresi malın tesliminde başlar ve aşağıda belirtildiği gibidir. Ürün Grubu: Akrilik Banyo Küvetleri Hidromasajlı Akrilik Banyo Küvetleri Akrilik Duş Tekneleri Kompakt Sistemler 2.Ürünün tek tek bütün parçaları ve tamamı firmamızın garanti kapsamındadır. 3.Ürünün garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Tamir süresi maksimum 20 iş günüdür. Bu süre malın servis istasyonuna, servis istasyonu olmaması durumunda; sırasıyla malın satıcısı bayisi, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı ve imalatçısından birine teslim edildiği tarihte başlar. 4.Ürünün garanti süresi içerisinde, gerek malzeme, gerek işçilik, gerekse montaj bedeli ya da herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep edilmeksizin tamiri yapılacaktır. 5.Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın; -Teslim tarihinden itibaren garanti süresi içinde kalmak kaydıyla bir yıl içinde aynı arızanın dörtten fazla ortaya çıkması veya belirlenen garanti süresi içerisinde farklı arızaların altıdan fazla olması sonucu, maldan yararlanamamanın süreklilik kazanması, -Tamir için gereken azami sürenin aşılması -Servis istasyonunun mevcut olmaması halinde; sırasıyla ürünün satıcısı, bayisi, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı ve imalatçısından birinin düzenleyeceği raporla arızanın tamirinin mümkün bulunmadığının belirlenmesi durumlarında, ücretsiz olarak değiştirme işlemi yapılacaktır. 6.Ürünün kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır. 7.Garanti belgesi ile ilgili olarak çıkabilecek sorunlar için T.C. sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğüne başvurulabilir.

6 GARANTİ KAPSAMI DIŞINDAKİ DURUMLAR NAKLİYE DEPOLAMA: 1.Ürünlerin teslimatı sonrasında yapılacak nakliye ve taşımalar esnasında ürünlerin yüzeyinde oluşan deformasyonlar ya da darbe sonucu oluşabilecek kırılmalar. 2.İnşaat yerinde uzun süre kalan ürünlerin yüzeyinde oluşan deformasyon ve kırılmalar. 3.Ürünlerin depolanması ve kullanımı sırasında ortamdaki su veya rutubetten etkilenerek zarar görmesi. 4.Ürünlerin depolanması sırasında, üst üstte konularak birbirine zarar vermesi. MONTAJ: 1.Yetkisiz kişilerde yapılan hatalı montaj, bakım, onarım ve demontaj nedeniyle oluşan arızalar. 2.Teknik föylerde belirtilen standart altyapı ölçüleri dışında yapılan sıcak- soğuk su, pis su gider tesisatı duvar ve yer gönyesizliği nedeniyle ürünün montajını etkileyen faktörlerin oluşması 3.Küvet üstü armatür uygulamalarında deliklerin üretici veya yetkili servisler dışında açılması halinde oluşan arızalar. 4.Tesisattaki küçük parçacıklar (taş, kum, çakıl vb.) ve kireçlenmeden dolayı oluşan arızalar. 5.Hatalı elektrik tesisatı (topraksız kablo ve toprak hatsız elektrik tesisatı, voltaj dalgalanmaları) nedeniyle oluşan arızalar. 6.Tesisat şebeke basıncının 3-6 bat arası değerde olmamasından kaynaklanan arızalar. 7.Gömme uygulamalarında bırakılması zorunlu olan havalandırma ve ulaşım kapakçığının, giderin bırakılmaması nedeni ile oluşan arızalar ve uygulamalar. ( Havalandırma ve ulaşım kapakçığının ölçüleri minimum 30x30 ebadında olmalıdır. Sistemli ürünlerde havalandırma ve ulaşım kapakçığı motora, açma kapama butonuna yakın konumda olmalıdır. 8.Hidromasajlı ürünlerde kaçak akım koruma rölesinin olmamasından kaynaklanan durumlar.

7 KULLANIM, TEMİZLİK ve BAKIM 1.Kullanım kılavuzunda belirtilen kullanım fonksiyonları dışındaki uygulamalar nedeniyle yüzeyde, elektronik parçalarda oluşan deformasyonlar ve arızalar. 2.Asit içerikli temizleme maddeleri ve aşındırıcı toz içeren temizlik malzemeleri ile silinen ürünlerin yüzeyinde oluşan deformasyon ve matlıklar. 3.Sert temizleme maddeleri ( tel sünger, sertleştirilmiş sünger vb) ile silinen ürünlerin yüzeyinde oluşan deformasyon ve matlıklar. 4. Banyo mekânı içinde yapılacak tadilatlar esnasında kaynak elektrot kıvılcımları, yanıcı maddeler ve sigaranın ürün yüzeyinde oluşturduğu deformasyonlar. 5.Orijinal yedek parça dışında kullanılan parçalardan oluşan arızalar. DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR Masajlı küvetlerin garanti kapsamında olabilmesi için montajların yetkili servislerimizce yapılması gerekmektedir. Duvar karoların gönyeli, yer karolarının ise terazili ve düz olması gerekmektedir. Montaj öncesinde mekânın temizliği sağlanmalıdır. Özel küvetlerin gömme uygulamasında kesinlikle havalandırma ve müdahale kapakçığı bırakılmalıdır. Asimetrik küvetlerin ' sağ' ve 'sol' olmak üzere iki modeli bulunmaktadır. Asimetrik küvetler, asimetrik yüzeyden öne doğru bırakıldığında, sağdan daralmaya başlıyorsa 'sağ'; soldan daralmaya başlıyorsa 'sol' olarak adlandırılır. Altyapı ve duvardan batarya çalışmalarında küvetin ' sağ' ve 'sol' ayrımına dikkat edilmelidir. Küvet masajlı ise 16 amper sigorta ile koruma altına alınmalıdır. Masaj sisteminin kullanılmadığı durumlarda sigorta kapalı tutulmalıdır. Kullanılacak yerdeki su basıncı 3-6 bar arasında olmalıdır. Jetlerin istenilen etkiyi yapabilmesi için min. 3 barlık su basıncına ihtiyaç vardır. ZIMMER sistemli hidromasaj ürünlerinde su seviyesi sensoru ve kumanda kontrol kutusu bulunmaktadır. Küvet üstü batarya uygulamaları, her modele özgü farklılık göstermektedir. Belirtilen uygulamalardan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamının dışındadır.

8 Masajlı küvetlerde, küvet üstü batarya uygulaması kesinlikle pompanın üzerine gelecek biçimde yapılmamalıdır. Masajlı küvetlerde, küvet kontrol kutusu giriş tarafına bakacak şekilde yerleştirilmelidir. Panel montajı sırasında ayak yükseklik ayarı, ayaklar panelin yüksekliğinde olacak biçimde yapılmalıdır. Dikdörtgen ve köşe küvet ile duş tekneleri ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Masaj duş sistemlerinin 70x70 cm kare duş tekneleri ile birlikte kullanılması tavsiye edilmez. Duş teknesi, seramik üzeri montaj uygulamalarında duvar askı elemanları ile monte edilmelidir. Monoblok duş teknelerinde ayak ve panel uygulaması bulunmamaktadır. Tüm montaj ve arıza durumlarında yetkili servisi arayınız.

9 Ürünün alt kısmındaki ayaklardan yere tam oturması sağlanır. Ürün teraziye alınır. Yere göre hiza alınarak duvar dikmeleri için rehber noktalar belirlenir. Duvar dikmeleri için belirlenen yerlerden delikler açılır. Belirlenen yerlere her iki taraftaki duvar dikmeleri vidalanır. Akrilik kısmın sızdırmazlığı için yüzeyler ile arasında kalan boşluğa silikon çekilir.

10 Kabini oluşturan parçalardan alt oval ve dikey parçalar birleştirilir. Kabini oluşturan parçalardan üst oval ve dikey parçalar birleştirilir. Tüm parçalar biraraya getirilir ve iskelet tamamlanır. Oluşturulan iskelet duvar dikmeleri ile birleştirilir. Kabin içine önce sabit camlar yerleştirilir. Sabit camlar tırnaklar ile kabine sabitlenir.

11 Kapıların sızdırmazlık filtreleri ve dikey mıknatısları kenarlara takılır. Kapı kolları yerlerine vidalanır. Kapılar, tekerleklerin üst kısımdaki raylara Kapının kabinle olan eğiminin eşit olması için tekerlek üzerindeki vidalardan ayar oturtulması ile takılır. yapılır. Üst kısımdan yapılan ayar alt kısıma da uygulanır. Kapı stopları orta,en sol ve en sağ olmak üzere vidalanır.

12 GARANTİ BELGESİ Ürünlerimiz Hammadde, İşçilik ve İmalat hatalarına karşı 2 YIL GARANTİLİDİR. Tüketiciye tesliminden sonra meydana gelebilecek darbe, düşürme, sıvı deterjan haricindeki kimyasal maddeler ürüne zarar verebilir. Kaynak, ateş, lehim, harç, boya lekeleri ve arızaları Garanti dışında kalan hususlardır. Tarih:.../.../... SATICI FİRMANIN KAŞE VE İMZASI

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...3 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...3 Küvet Montaj Uygulamaları...4 Panelli Küvet Montajı...4 Monoblok Küvet Montajı...6 Küvet Masaj

Detaylı

MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Sayın Müşterimiz, İdeal Standard Markalı ürünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Almış olduğunuz bu ürünün doğru ve amaca uygun kullanımı ile size en iyi verimi sağlamasını istiyoruz.

Detaylı

4 Masajlı Duş Sistemleri Montaj Adımları 9 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 Garanti Belgesi 12

4 Masajlı Duş Sistemleri Montaj Adımları 9 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 Garanti Belgesi 12 4 Masajlı Duş Sistemleri Montaj Adımları 9 11 11 11 11 11 Garanti Belgesi 12 Kasım 2015 Değerli müşterimiz, Almıș olduğunuz bu ürünün, doğru ve amaca uygun kullanımını sağlayarak size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...3 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...3 Kompakt Sistemler...4 Kompakt Sistemler İçin Sistem Alternatifleri...6 Cubido Kompakt Sistem

Detaylı

SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ KULLANMA KILAVUZU

SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ KULLANMA KILAVUZU SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bu kılavuzun tamamını ürününüzü monte ettirmeden önce dikkatle okumanızı ve bir başvuru kaynağı olarak saklamanızı önemle rica ediyoruz. Servis

Detaylı

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları Copyright 2017 VEDS Substations FX Serisi VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Genel Bakış ve Ürün Tanıtımı 1

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

1 GSM Modem Modem202.S1. GSM Modem. Modem202.S1. Kullanım Kılavuzu. [Rev_1.0_Modem202.S1

1 GSM Modem Modem202.S1. GSM Modem. Modem202.S1. Kullanım Kılavuzu. [Rev_1.0_Modem202.S1 1 GSM Modem Modem202.S1 GSM Modem Modem202.S1 Kullanım Kılavuzu [Rev_1.0_Modem202.S1 2 GSM Modem Modem202.S1 İÇİNDEKİLER 1. GENEL ÖZELLİKLER... 3 1.1. MODEM202.S1... 3 1.2. GSM Modem... 3 1.3. Fiziksel

Detaylı

GARANTİ SÜRESİ : 2 YIL KULLANIM ÖMRÜ : 10 YIL GARANTİ ŞARTLARI 1-) Garanti süresi,malın teslim tarihinden itibaren başlar ve.yıldır. 2-) Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti

Detaylı

Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38

Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38 Davlumbaz Kullanma kılavuzu P 38 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz.

Detaylı

3 4 5 6 7 8 9 10 11 6 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler

Detaylı

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU MONOFAZE SERVO OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13

Detaylı

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 280 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

PAC 550 ÇİM-OT-ÇİT BİÇME MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA

PAC 550 ÇİM-OT-ÇİT BİÇME MAKİNASI KULLANIM KILAVUZU ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA GENEL GARANTİ ŞARTLARI : 1- Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 (iki) yıldır. Malın kullanım ömrü 5 (beş) yıldır. 2- Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garanti

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM KULLANMA KILAVUZU MODEL : Kompakt Sistemler SIZE : 900X900X2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

DPT Serisi Motorlu Su Pompaları

DPT Serisi Motorlu Su Pompaları DPT Serisi Motorlu Su Pompaları TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER Garanti Ve Servis 1 Uygulama Alanları/Pompa Kod Sistemi 2 Kullanma Talimatları 3 Pompanın Yapısı 5 Taşıma,Sevkiyat ve Depolama

Detaylı

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR Legrand otomatik sigortalar, bağlı bulunduğu elektrik devresini aşırı akım ve kısa devrelere karşı korurlar. Devrenin

Detaylı

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile

7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicile 7 Tüketici Hizmetleri Değerli Müșterimiz, Sizlere iyi ürün vermek kadar, iyi hizmet vermenin de önemine inanıyoruz. Bu nedenle siz bilinçli tüketicilere çok geniș kapsamlı yeni hizmetler sunmaya devam

Detaylı

(FXD-T Model) Pilli El Dedektörü Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu

(FXD-T Model) Pilli El Dedektörü Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu (FXD-T Model) Pilli El Dedektörü Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu Cihaz Hakkında: FXD-T model gaz dedektörü, havadaki patlayıcı gazları algılayabilen(doğalgaz ve LPG) bir cihazdır. Bu tür tehlikeli gazların

Detaylı

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I

Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Aspiratör Kullanma Kılavuzu A 37 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

HT 250 ODA TERMOSTATI

HT 250 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 250 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 250 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur.

Asma tavan uygulamalarında levhaları yerine sabitlemek için kilitli sistemlerin tercih edilmesi tavsiye olunur. Decoser CTP Duvar ve Tavan Kaplama Levharı Montaj Detayları Decoser levhalar sadece sert duvar yüzeylerine kaplanmalıdır ( ahşap, alçı levhalar, ince sıva vs ). Duvar yüzeyleri temiz, düz, kuru ve düzgün

Detaylı

Kompakt Hamam Sistemleri ( Duş Teknesi )

Kompakt Hamam Sistemleri ( Duş Teknesi ) Kompak Sistemler Kompakt Hamam Sistemleri ( Duş Teknesi ) Ürün Kod Açıklama K 234 90x90x232 (h) Kare 4.400 K 235 90x90x232 (h) Oval 4.400 K 223 95x95x223 (h) Yuvarlak 4.000 K 224 102x102x223 (h) Yuvarlak

Detaylı

HOŞSEVEN KAT BOYLERİ. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. Rev 00/

HOŞSEVEN KAT BOYLERİ. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. Rev 00/ HOŞSEVEN KAT BOYLERİ Montaj ve Kullanma Kılavuzu Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz; ürünlerimiz yüksek kalite imalat ve modern dizaynı ile, sizlere bir cihazın vermiş olduğu ısınma hissini tamamen

Detaylı

V, SPA Serisi Motorlu Su Pompaları

V, SPA Serisi Motorlu Su Pompaları V, SPA Serisi Motorlu Su Pompaları TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU Değerli müşterimiz; Öncelikle SEMPOMP markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kılavuz SEMPOMP markalı Pompaların V ve

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: 900 900 2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

DIGITURK Kullanma K lavuzu

DIGITURK Kullanma K lavuzu DIGITURK Kullanma K lavuzu AS 900 DIGITURK Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

BESTPUMP KULLANIM KILAVUZU H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. 1 BESTPUMP H35 H55 H110 SÜS HAVUZU POMPALARI KULLANIM KILAVUZU SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA GARANTİ

Detaylı

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu

(AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu (AE-4 V1 Model) Gaz Alarm Panosu Tanıtım ve Kullanma Kılavuzu AE-4 V1 gaz alarm panosunun montajı Şekil-1 deki bağlantı şemasına göre yapılmalıdır. Selenoid Valf () L N L N N L Siren () Kontaktör Kontaktör

Detaylı

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm LARA KOMPAKT S STEM 155x120 cm Ebat (cm) Yükseklik (cm) A rl k (kg) : 155x120 cm : 220 : 150 kg Dikkat Edilecek Noktalar: Kompakt Sistemler in garanti kapsam nda olabilmesi için montajlar n n VitrA-Artema

Detaylı

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Agraflı Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W623 Duvar Giydirme Sisteminde, Metal Konstrüksiyon tavan U (TU) ve tavan C (TC) profillerden oluşturulur. Duvarın şakülünde ve terazisinde

Detaylı

M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ

M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ M35: 7G 01 00 00XX M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU Multitek M35 interkom telefonu seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Küvet Montaj Uygulamaları 7 8 Garanti Belgesi 11 11 11 11 12 Kasım 2015 3 ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ Akrilik Banyo Küvetleri nin Akrilik Banyo Küvetleri nin NAKLİYE

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU ÇATI TİPİ FANLAR

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU ÇATI TİPİ FANLAR MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU ÇATI TİPİ FANLAR VENCO Havalandırma ve Makina San.ve Tic. A.Ş. 2004. Cad. No:5 45400 OSB Turgutlu MANİSA / TÜRKİYE Tel: 0 (236) 332 5070 Fax: 0 (236) 332 5030 www.venco.com.tr

Detaylı

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 285

Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 285 Aspiratör Kullanma kılavuzu P 275 P 285 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

2014 Fiyat Listesi. Selena serisinin küvet, hidromasajlı küvet ve duş tekneleri, Eczacıbaşı güvencesi ile satış noktalarında.

2014 Fiyat Listesi. Selena serisinin küvet, hidromasajlı küvet ve duş tekneleri, Eczacıbaşı güvencesi ile satış noktalarında. Fiyat Listesi Selena serisinin küvet, hidromasajlı küvet ve duş tekneleri, Eczacıbaşı güvencesi ile satış noktalarında. Selena nın farklı banyo alanlarına ve kullanımlarına uygun küvet ve duş teknesi seçeneklerinden

Detaylı

CİHAZIN MONTAJI ECS 70 ECS 85 ECS 100 ECS 150 ECS 200 ECS 250 ECS 300 ECS 350 ECS 400 ECS 500 ECS 600 ECS 700 ECS 800 ECS 900 ECS 1000

CİHAZIN MONTAJI ECS 70 ECS 85 ECS 100 ECS 150 ECS 200 ECS 250 ECS 300 ECS 350 ECS 400 ECS 500 ECS 600 ECS 700 ECS 800 ECS 900 ECS 1000 CİHAZIN MONTAJI MODEL ECS 70 ECS 85 ECS 100 ECS 150 ECS 200 ECS 250 ECS 300 ECS 350 ECS 400 ECS 500 ECS 600 ECS 700 ECS 800 ECS 900 ECS 1000 Minimum Zemin Boyutları 1080 x 960 x 200 mm 1080 x 960 x 200

Detaylı

NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709

NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709 NARENCİYE SIKACAĞI LW 9709 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları:

Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar C profilli Duvar Giydirme Sistemi Uygulama Detayları: Knauf W625 - W626 Duvar Giydirme Sisteminde Metal Konstrüksiyon, Duvar U (DU) ve sadece 75mm ve 100mm Duvar U ve Duvar C profiller

Detaylı

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII

Masa lambası. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 91593FV05X03VII Masa lambası Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91593FV05X03VII 2017-06 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

GARANTİ BELGESİ. Gretsch Unitas Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş. ÜRÜNÜN

GARANTİ BELGESİ. Gretsch Unitas Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş. ÜRÜNÜN Gretsch Unitas Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş. GARANTİ BELGESİ Gretsch-Unitas Yapı Elemanları San. ve Tic A.Ş. Osmangazi Mah. Sevil Cad. No:2 Sancaktepe - İstanbul Telefon +90 216 311 79 39 Fax +90 216

Detaylı

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE de en tr Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE tr tr tr tr 17* E - Nr FD - Nr 14 A B A B 15* SW 22 16* De erli Müflterimiz Bosch

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...4 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...4 Duș Teknesi Montaj Uygulamaları...5 Panelli Duș Teknesi

Detaylı

Tartı Kullanma Kılavuzu BKK 2195

Tartı Kullanma Kılavuzu BKK 2195 Tartı Kullanma Kılavuzu BKK 2195 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakında

Detaylı

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU DİKDÖRTGEN KANAL TİPİ FANLAR VENCO Havalandırma ve Makina San.ve Tic. A.Ş. 2004. Cad. No:5 45400 OSB Turgutlu MANİSA / TÜRKİYE Tel: 0 (236) 332 5070 Fax: 0 (236) 332 5030

Detaylı

HT 150 ODA TERMOSTATI

HT 150 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

Adaptörü USB portuna takmadan once mutlaka CD ile gelen sürücü yazılımını yükleyin.

Adaptörü USB portuna takmadan once mutlaka CD ile gelen sürücü yazılımını yükleyin. 802.11g High-Gain Kablosuz USB Adaptörü HIZLI KURULUM KILAVUZU Versiyon 1.0 Ocak, 2006 0 *Windows 98SE/Me/2000/XP: TÜRKÇE. Takip eden örnek yükleme Windows XP işletim sisteminde yapılmıştır. ( Windows

Detaylı

MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU

MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU LAVABO, EVYE ve BANYO BATARYALARI İÇİN MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU www.inansa.com İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 SUNUŞ... 2 ÜRÜN GENEL ÖZELLİKLERİ... 2 ARMATÜRLER İÇİN GENEL TEKNİK BİLGİLER 1. Açma kapatma

Detaylı

(HSS2000 EX PROOF) Model Gaz Alarm Dedektörü Tanıtımı

(HSS2000 EX PROOF) Model Gaz Alarm Dedektörü Tanıtımı (HSS2000 EX PROOF) Model Gaz Alarm Dedektörü Tanıtımı (4-20mA) 1 HSS2000 EX PROOF GAZ ALARM DEDEKTÖRÜ HSS-2000 Ex-proof gaz alarm cihazının alevsızdırmazlık özelliği ve Alsz sertifikasının geçerliliği

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ İÇİNDEKİLER Otomatik Akü Şarj Redresörü A. MONTAJ... 3 B. EMNİYET ÖNLEMLERİ... 4 C. KULLANMA TALİMATI... 5 D. CİHAZIN ÇALIŞTIRILMASI... 6 E. CİHAZIN TAŞINMASI VE DEPOLANMASI... 7 F. GARANTİ ŞARTLARI...

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

HT 100 KULLANIM KILAVUZU

HT 100 KULLANIM KILAVUZU Analog Oda Termostatı HT 100 KULLANIM KILAVUZU ISIPARK, ürün özellikleri ve kullanım kılavuzuyla ilgili değiştirme ve geliştirme hakkını saklı tutar. *Tüm değişikler için www.generallife.com.tr adresini

Detaylı

AKRİLİK KÜVET ve DUŞ TEKNELERİ

AKRİLİK KÜVET ve DUŞ TEKNELERİ AKRİLİK KÜVET ve DUŞ TEKNELERİ FİYAT Sİ 2015/1 Sirküler No: S1550001 İÇİNDEKİLER: AKRİLİK KÜVET ve DUŞ TEKNELERİ Özel Küvetler 3 Duş Compact 5 Dikdörtgen Küvet Compact Sistem 6 Köşe Küvet Compact Sistem

Detaylı

ÇİM-OT-ÇİT BİÇME MAKİNASI

ÇİM-OT-ÇİT BİÇME MAKİNASI GENEL GARANTİ ŞARTLARI GARANTİ: Ürünümüz, yüksek kalitede malzemelerden imal edilmekte ve test edilmektedir. Gerekli son muayenesi yapılır ve sevke hazır edilir. Mevzuatın öngördüğü garanti hükümlerine

Detaylı

AKRİLİK KÜVETLER ve DUŞ TEKNELERİ

AKRİLİK KÜVETLER ve DUŞ TEKNELERİ AKRİLİK KÜVETLER ve DUŞ TEKNELERİ ÖZEL KÜVETLER COMPACT SİSTEMLER KÖŞE KÜVETLER DİKDÖRTGEN KÜVETLER OTEL TİPİ KÜVETLER ELİTE KÜVETLER PANELLİ DUŞ TEKNELERİ MONOBLOK DUŞ TEKNELERİ OTEL TİPİ (FLAT) DUŞ TEKNELERİ

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HAMARAT P 1500. Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HAMARAT P 1500 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL1005-1006 ALG1005-1006 SIZE: 1200 700 1850MM SIZE: 1200 800 1850MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına;

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

Derin Dondurucu Kullanma Kılavuzu BK 3101 A+ CF

Derin Dondurucu Kullanma Kılavuzu BK 3101 A+ CF Derin Dondurucu Kullanma Kılavuzu BK 3101 A+ CF EEE Yönetmeligine Uygundur PCB içermez UYARI! Tümüyle çevre dostu bir soğutucu gaz olan R600a (yaln ızca belirli kosullar alt ında yan ıc ıd ır) ile çal

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ CLIP-IN TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Clip-In Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

İçindekiler KÜVETLER TEKNELER COMPACT SİSTEMLER KABİNLER. özel küvetler 4 köşe küvetler 8 dikdörtgen küvetler 18 otel tipi küvetler 28

İçindekiler KÜVETLER TEKNELER COMPACT SİSTEMLER KABİNLER. özel küvetler 4 köşe küvetler 8 dikdörtgen küvetler 18 otel tipi küvetler 28 İçindekiler KÜVETLER özel küvetler 4 köşe küvetler 8 dikdörtgen küvetler 18 otel tipi küvetler 28 TEKNELER panelli duş tekneleri 34 monoblok duş tekneleri 42 otel tipi duş tekneleri 50 COMPACT SİSTEMLER

Detaylı

TOST MAKİNESİ HD 610

TOST MAKİNESİ HD 610 TOST MAKİNESİ HD 610 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

EEE Yönetmeligine Uygundur. PCB içermez

EEE Yönetmeligine Uygundur. PCB içermez 2104 A+ DS EEE Yönetmeligine Uygundur PCB içermez UYARI! Tümüyle çevre dostu bir soğutucu gaz olan R600a (yaln ızca belirli kosullar alt ında yan ıc ıd ır) ile çal ısan soğutucu cihaz ın ız ın normal bir

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN

Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN Çay Makinesi Kullanma Kılavuzu K 3290 IN C A B Bu ürün, çevreye saygılı modern tesislerde AEEE Yönetmeliğine uygundur. doğaya zarar vermeden üretilmiştir. PCB içermez. Çay Makinesi / Kullanma Kılavuzu

Detaylı

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 m sonra gerdirilmelidir. 50 km daha fazla sürat yapılmamalıdır.

Detaylı

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU RADYAL JETFANLAR

MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU RADYAL JETFANLAR MONTAJ İŞLETME ve BAKIM KILAVUZU RADYAL JETFANLAR VENCO Havalandırma ve Makina San.ve Tic. A.Ş. 2004. Cad. No:5 45400 OSB Turgutlu MANİSA / TÜRKİYE Tel: 0 (236) 332 5070 Fax: 0 (236) 332 5030 www.venco.com.tr

Detaylı

Genişleme Modülleri. Kullanım Kılavuzu. 1 Yük Hücresi Genişleme Modülü. [Rev_1.0_1 Yük Hücresi Genişleme Modülü

Genişleme Modülleri. Kullanım Kılavuzu. 1 Yük Hücresi Genişleme Modülü. [Rev_1.0_1 Yük Hücresi Genişleme Modülü 1 Genişleme Modülleri 1. Yük Hücresi Genişleme Modülü Genişleme Modülleri 1 Yük Hücresi Genişleme Modülü Kullanım Kılavuzu [Rev_1.0_1 Yük Hücresi Genişleme Modülü 2 Genişleme Modülleri 1. Yük Hücresi Genişleme

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

İÇİNDEKİLER ... 48 ÖZEL KÜVETLER... 1 COMPACT SİSTEMLER... 3 ELITE SERİSİ... 9 RİTA SERİSİ... 19 STANDART KÜVETLER... 21 STANDART DUŞ TEKNELERİ...

İÇİNDEKİLER ... 48 ÖZEL KÜVETLER... 1 COMPACT SİSTEMLER... 3 ELITE SERİSİ... 9 RİTA SERİSİ... 19 STANDART KÜVETLER... 21 STANDART DUŞ TEKNELERİ... İÇİNDEKİLER ÖZEL KÜVEER... 1 COMPACT SİSTEMLER... 3 ELITE SERİSİ... 9 KÜVEER... 9 DUŞ TEKNELERİ... 12 RİTA SERİSİ... 19 DUŞ TEKNELERİ... 19 STANDART KÜVEER... 21 KÖŞE KÜVEER... 21 DİKDÖRGEN KÜVEER... 28

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N

Tavan lambası. Montaj talimatı 91594HB54XVII L N Tavan lambası L N tr Montaj talimatı 91594HB54XVII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

MINI-CHOPPER LW-6211A

MINI-CHOPPER LW-6211A MINI-CHOPPER LW-6211A TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Futronic FS80 Parmak İzi Okuyucu Kullanım Kılavuzu

Futronic FS80 Parmak İzi Okuyucu Kullanım Kılavuzu Futronic FS80 Parmak İzi Okuyucu Kullanım Kılavuzu BİOMETRİ-CS BİLGİSAYAR YAZILIM EĞİTİM TURİZM DANIŞMANLIK ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Tel : +90 312 235 84 40 Fax : +90 312 236 00 10 Adres :

Detaylı

Termosifon Kullanma kılavuzu T 7350 SL T 7365 SL T 7380 SL

Termosifon Kullanma kılavuzu T 7350 SL T 7365 SL T 7380 SL Termosifon Kullanma kılavuzu T 7350 SL T 7365 SL T 7380 SL Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en

Detaylı

KESİM VE MONTAJDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR

KESİM VE MONTAJDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR KESİM VE MONTAJDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR Gözlük Camının Müşteriye Teslim Edilmeden Önce Geçirdiği Evreler Camların, kontrollerinin yapılması ve işaretlenmesi Ped kullanımı ve bloklama Sıkıştırma

Detaylı

MĐCRO HERMETĐK ŞOFBEN KULLANMA KILAVUZU

MĐCRO HERMETĐK ŞOFBEN KULLANMA KILAVUZU PINAR EMAYE ISI GEREÇLERİ MERMER MADEN İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Organize sanayi Bölgesi 8. Cadde 26110 ESKİŞEIİR / TURKEY Tel :+ Tel + 90.222.236 00 91 Fax : 0.222.236 0032 e-mail : www.pinaremaye.c

Detaylı

Ortak Anten Dağıtım Yükselticileri (MA-Serisi)

Ortak Anten Dağıtım Yükselticileri (MA-Serisi) Ortak Anten Dağıtım Yükselticileri (MA-Serisi) TANITIM ve KULLANIM KILAVUZU Modeller MA404 MA303 MA302 MA465 Versiyon : KK_MA_V3.2713 1 İçindekiler 1. Genel Tanıtım.3 2. Genel Özellikler..3 3. Kullanım

Detaylı

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III Kol saati Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69407AB3X3III Değerli Müşterimiz! Yeni renkli saatiniz size gerçek yaz hissi sunar. Saatinizi güle güle kullanın. Tchibo Ekibiniz

Detaylı

HOOK-ON TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HOOK-ON TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HOOK-ON TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Hook-On Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

Bu klavuz beş modeli (SFR-322 SFR-331 SFR-332 SFR-605 SFR-705) kapsar. EVEREST 420 tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-322

Bu klavuz beş modeli (SFR-322 SFR-331 SFR-332 SFR-605 SFR-705) kapsar. EVEREST 420 tvl Su geçirmez CCD Kamera Kullanım Klavuzu Model No: SFR-322 : SFR-322 1/3 Renkli Sharp CCD, 420TVL CDS Işık Kontrol Tasarımı. IR Parça Değiştirme ve Parlaklığın Kontrolü için Otomatik Işık Test. 30 adet Φ5,IR Mesafesi:30M. Video İşlevsel Görüntü Sensörü Tarama

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I

D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I D E Ğ İ Ş İ M İ N D Ü N YAYA A Ç I L A N K A P I S I WHITE TEAK BEYAZ BAMBU KANAT KASA-PERVAZ ADO2000 ARGENTO MIX ADO2000 TEAK MIX ARGENTO YENİ ML. BEYAZ PATİNE MEŞE GREEN GREEN TEAK TEAK SUYA DAYANIKLI

Detaylı