#BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "#BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018"

Transkript

1 #BaşkaTürlüLübnan Ekim 2018 Hiç merak ettiniz mi neden Beyrut'a Ortadoğu'nun Paris'i denir? Ortadoğu karmaşasının tam ortasında kalmış coğrafi olarak küçük bir ülke olan Lübnan nasıl çıkarmıştır Amin Maalouf'u, Halil Cibran'ı? Tarih boyunca 7 kez yıkılıp yeniden inşa edilen, yıllarca iç savaşın pençesinde kıvranan Lübnan şimdilerde nasıl da dillere destan lezzetlere, sabahlara kadar süren eğlence dolu gecelere evrildi? İşte #BaşkaTürlüMacera bu merakın peşine düştü yine. Kitaplardan okumak, belgesellerden izlemek yetmedi yine, dedik ki yerinde görelim, yerinde tadalım, yerinde yaşayalım. Böylece ortaya yine dolu dolu geçecek #BaşkaTürlüLübnan çıktı. Duraklarımız arasında dünyanın en güzel şehirlerinden Beyrut, antik şehirlerin kraliçesi Baalbek, dünyanın yedi doğa harikasından biri olmaya aday Jeita Mağaraları, Akdeniz'i doyasıya izleyebileceğiniz Harissa tepesi ve gün batımının doyasıya yaşandığı antik liman kendi Byblos var. Ama daha da önemlisi bolca Lübnan lezzeti, sabahlara dek sürmesi muhtemel dünyaca meşhur Beyrut geceleri var. Programımıza biraz daha detaylı bakmak için sizi şöyle aşağıya alalım.

2 1. gün: İstanbul'dan Beyrut'a uçuş Önce şunu belirtelim; 29 Ekim'de Atatürk Havalimanı yerini İstanbul Yeni Havalimanı'na bırakıyor ve bu tarihlerde uçuşlarda ve havalimanına ulaşımda çeşitli aksaklıklar olabileceği ısrarla belirtiliyor. #BaşkaTürlüLübnan yolculuğu bu yüzden özellikle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan planlandı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak Pegasus Hava Yolları uçağımız yaklaşık 2 saatlik bir uçuş sonrası Lübnan'ın başkenti Beyrut'a inecek. Gece saatlerinde indiğimiz havalimanında aracımız bizi karşılayacak ve doğruca otelimize hareket edeceğiz. Beverly oteli oldukça konforlu ve şehrin tam merkezinde. 2. gün: Beyrut Artık biliyorsunuz, #BaşkaTürlüMacera seyahatlerinde günler erken başlar, geç biter. Oteldeki kahvaltının ardından Beyrut'un simgelerinden Güvercin Kayalıkları'na ilk selamı vererek güne başlayacağız. Ardından da yavaş yavaş sorularımıza cevapları bulmaya gelecek sıra. Sokak sokak gezmeye başlayacağız Beyrut'u. İşte o zaman göreceksiniz 15 yıllık iç savaşın izlerini, Ortadoğu'da kargaşanın tam içinde nasıl yaşandığını, bu coğrafyada birbirinden yıllarca nefret eden farklı dine mensup insanların aslında en iyi arkadaşlar olduğunu. Şimdilerin bohem bölgeleri olan Gemmayzeh ve Mar Mikael ise değişen Lübnan'ı eskiye vurgu yaparak hakkıyla anlatacak. Duvarlarında graffitileri, şirin kafeleri ve keyifli yaşamına hayran kalacaksınız. Sıra öğle yemeğine geldiği zaman ise neden bu mutfağın dünyanın en iyilerinden olduğunu anlamak için rotamızı Tawlet'e çevireceğiz. Bölgenin en meşhur konsept restoranlarından olan Tawlet'te ülke çapındaki pek çok çiftçi ve üreticiden sağlanan organik ürünler yerel dokunuşlarla damak çatlatan lezzetlere dönüşüyor. Dilediğiniz kadar yemek serbest, Lübnan mutfağına giriş seansının hakkını vermemiz gerekiyor. Malum uzun bir gece bizi bekliyor olacak, öncesinde Beyrut çarşılarında, Zaitunay Koyu'nda ve Solidere'de kısa bir tur atıp yönümüzü eğlence hayatının merkezi Music Hall'a çevireceğiz. Lübnan'dan döndüğünüzde arkadaşlarınıza anlatacağınız ilk şey muhtemelen bu gece olacak, çünkü Beyrut gecelerinin eşsiz olduğunu deneyimleyenler kervanına katılmak üzeresiniz.

3 3. gün: Baalbek, Anjar, Ksara Bugünkü rotamızı doğuya, Beka vadisine doğru çeviriyoruz çünkü dünyanın en görkemli tapınak şehri olarak kabul edilen 5000 yaşındaki Baalbek bizi bekliyor. Doğudan batıya giden ticaret yolunun önemli bir merkezi olan, antik çağın Roma'dan sonraki en önemli dini merkezi olarak bilinen ve yüzyıllar boyunca yaşanan savaşlar sırasında pek çok kez el değiştiren Baalbek; hakimiyeti ele geçiren her medeniyetten izler taşıyor şimdilerde. Dünya üzerinde pek çok esere de öncülük etmiş aynı zamanda; örneğin Ayasofya'nın temelinde, Baalbek'ten getirilen taş blok ve sütunların kullanıldığı biliniyor. Dünyanın "en büyük", "en eski" ve "en gizemli" tapınak şehri gibi nitelemelerle anılan Baalbek'i keyifle gezip, kendi aramızda "adamlar yapmış abi" geyiğini yaptıktan sonra yemek için Lakkis Çiftlikleri'ne uğrayacağız. Yemek sonrasında ise çok özel bir deneyim bekliyor bizi. İlk olarak bölgedeki rahipler tarafından kurulan ve şarap mahzeni olarak kullanılan antik tünellere gireceğiz. E mahzene girmişken meşhur şarapları da tadarız elbette. Ama çok içmek yok çünkü daha Anjar kasabasına gideceğiz. Emeviler zamanından günümüze kadar gelmeyi başarmış ve şimdilerde Ermenilerin yoğun olarak yaşadığı kasaba epey ilginizi çekecek. Sonrasında ise Beyrut'a döneceğiz çünkü yemeklere ve gecelere kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor. Akşam yemeği Beyrut'un gözdelerinden Abd el Wahab'da, Arap mimarisinin izlerini göreceğiniz restoranda bir süre sonra bu izleri göremeyeceksiniz çünkü o sırada parmaklarınızı yemekle meşgul olacaksınız. İlerleyen saatlerde ise Mar Mikael'e döneceğiz. Beyrut'un en güzel rooftop barlarından Fabrk'da sakince eğlenmek ve gecenin tadını çıkarma sırası.

4 4. gün: Jeita Mağaraları, Harissa, Byblos #BaşkaTürlüLübnan'ın son gününde kendimizi kıyı boyunca kuzeye doğru atacağız. İlk durağımız dünyanın yedi doğa harikası adaylarından Jeita Mağaraları olacak. Kısa bir teleferik yolculuğuyla ulaşılan ve binlerce yılın damla damla oluşturduğu her iki mağaranın da epey etkileyici olduğunu söyleyelim. Üst mağarada derinliklere doğru yürüyüp alt mağarada sandallarla bir gezinti yapınca bunu siz de anlayacaksınız zaten. Jeita Mağaraları sonrası kuzeye doğru yolculuğumuz sürecek ve bir süre sonra Harissa'ya doğru yeni bir teleferik yolculuğuna çıkacağız. Tepenin üst kısmındaki Meryem Ana heykelinde uçsuz bucaksız Akdeniz maviliğini ya da etrafta mum yakıp dua edenleri seyretmek arasında tercihi size bırakıyoruz. Yola devam edip daha da kuzeye ulaştığımızda dünyanın en eski yerleşim birimlerinden biri olan Byblos şehrine varacağız. Artık acıkmış ve Lübnan mutfağına henüz doymamış olacağımız için rotamız şehrin incisi olarak bilinen Feniqia. Yemek sonrası Byblos'un antik limanını gezdikten sonra yeniden Beyrut'a döneceğiz. Akşam yemeğimiz için oldukça özel ve şık bir yer tercih ettik. Kadın şef Liza'nın kendi adını taşıyan ve ünü artık sınırları çoktan aşan Liza şimdilerde Conde Nast Traveller'ın dünyanın en iyi restoranları listesinde yer alıyor, dolayısıyla Lübnan'a veda yemeği için son derece uygun bir yer. İstanbul'a dönmek üzere havalimanına doğru yola koyulduğumuzda artık rahatlıkla tartışabiliriz, en güzel yemeği nerede yemiştik? Abd El Wahab'da mı, Tawlet'te mi, yoksa Liza'da mı? Yok yok Finiqia da çok iyiydi.

5 Tam anlamadım, haritada da gösterir misiniz rotamızı? Pegasus Hava Yolları ile İstanbul'dan akşam saatlerinde kalkan uçağımız yaklaşık 2 saatlik bir uçuş sonrası Beyrut'a inmiş olacak ve seyahatimiz başlayacak. Lübnan daki rotamız ise şu şekilde.

6 Peki uçuşlarımız nasıl? Otellerimiz nasıl? Öyle kötü otellerde kalmayacağız değil mi? Yorucu günlerin ardından konforlu bir yatağa uzanmak gibisi yok tabi ki. Oldukça konforlu ve merkezi bir otel tercih ettik.

7 Bu seyahat neden farklı? Neden Başka Türlü Macera yı tercih etmeliyim?

8 İyi de Lübnan vize istemiyor mu? Bu seyahat öncesi ne tür hazırlıklar yapmalıyız?

9

10 Ücret ne kadar? Her şey dahil diyorsunuz ama bu tam olarak ne anlama geliyor?

11 Ödeme yaptım ve seyahate katılamadım? Bu durumda ne olacak? İptal ve İadeler konusunda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Paket Tur Sözleşmeleri Yönetmeliği'ne bağlı bir şekilde hazırlanan Satış Sözleşmesine uymakla yükümlüyüz. Bize yazılı olarak bildirmek kaydıyla sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilirsiniz. 1. Seyahatin başlamasından en az 30 gün önce yapılan iptal bildirimlerinde, ödenmesi zorunlu vergi, harç ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar hariç olmak üzere, herhangi bir kesinti yapılmaksızın ödemiş olduğunuz bedeli size 14 gün içerisinde iade ediyoruz. 2. Seyahatin başlangıcına 30 günden az kalan iptal taleplerini maalesef kabul edemiyoruz. Böyle bir durumda tur bedelinin tamamını sizden alıyoruz ancak elinizde olmayan sebeplerden (bunlara mücbir sebepler deniliyor) dolayı seyahati iptal etmek durumunda kaldıysanız, yapmış olduğunuz ödemenin iadesi için adınıza yaptırdığımız Güvence Paketi 'ne başvurup sigorta aracılığıyla iade başvurusunda bulunabilirsiniz. Sigorta şirketi başvurunuzu inceleyecek ve size bu konuda geri dönüş yapacaktır. Size göndereceğimiz satış sözleşmesinde bu konular hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Nasıl kayıt olabilirim? Aşağıdaki linkten bilgilerinizi girip kayıt olabilirsiniz. Kayıt olduktan sonra sizinle iletişime geçeceğiz. Soruların ve diğer satın alma seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsin. Telefon : WhatsApp :

Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan

Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan Yılbaşında #BaşkaTürlüLübnan 29 Aralık 2018-1 Ocak 2019 Bu yılbaşında size harika bir teklifimiz var. 2019'un ilk dakikalarına Orta doğu'nun Paris'inde girmeye ne dersiniz? Hiç merak ettiniz mi neden Beyrut'a

Detaylı

#BaşkaTürlü Karadeniz

#BaşkaTürlü Karadeniz #BaşkaTürlü Karadeniz 13-16 Eylül 2018 Veee uzuuun zamandır beklenen yurtiçi seyahatlerine geldi sıra, dedik ki adına yaraşır bir başlangıç yapalım; bizce dünyada eşi benzeri olmayan yaylalara çıkalım,

Detaylı

#BaşkaTürlü Karadeniz

#BaşkaTürlü Karadeniz #BaşkaTürlü Karadeniz 20-22 Eylül 2019 Dedik ki bizce dünyada eşi benzeri olmayan yaylalara çıkalım, damak çatlatan özel lezzetleri tadalım, gidelim kendimizi doğanın kollarına bırakalım, adını da #BaşkaTürlüKaradeniz

Detaylı

#BaşkaTürlü Mardin Mayıs 2019

#BaşkaTürlü Mardin Mayıs 2019 #BaşkaTürlü Mardin 11-12 Mayıs 2019 Başka Türlü Macera haftasonu seyahatlerine yine çok özel bir bölgeyle devam ediyor; aslında geçmişi oldukça eskilere dayansa da ülke gündemimize son yıllarda girebilmiş

Detaylı

#BaşkaTürlü Laponya. 3-7 Ekim 2018

#BaşkaTürlü Laponya. 3-7 Ekim 2018 #BaşkaTürlü Laponya 3-7 Ekim 2018 Dünyanın dört bir yanına giden Başka Türlü Macera'dan en çok istenen deneyim muhtemelen Kuzey Işıkları'dır. Biz de daha fazla kayıtsız kalamadık bu isteğe ve dedik ki

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018

#BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 4-7 Nisan 2018 Soğuk kış aylarının ardında ilkbahar geldiğinde #BaşkaTürlüMacera 'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak yine dolu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98

Lübnan - Beyrut BEYRUT. www.gazella.com 0212 233 15 98 Lübnan - Beyrut BEYRUT Lübnan - Beyrut Gökyüzünün kapladığı o esrarengiz örtünün altında kimbilir ne hikâyeler yatıyordur diye düşünürken, diğer yandan bu kadar farklı kültürü barındıran, şık vitrinleri,

Detaylı

#BaşkaTürlü Karadeniz

#BaşkaTürlü Karadeniz #BaşkaTürlü Karadeniz 13-16 Eylül 2018 Bizce dünyada eşi benzeri olmayan yaylalara çıkalım, damak çatlatan özel lezzetleri tadalım, gidelim kendimizi doğanın kollarına bırakalım, adını da #BaşkaTürlüKaradeniz

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011)

Beyrut. Beyrut (20-24 Nisan 2011) arkanızda ayak izi bırakmayın! (20-24 Nisan 2011) Bir yandan gökyüzünün kapladığı o esrarengiz gri örtünün ardında kim bilir ne öyküler yaşanmıştır diye düşündüren, diğer yandan da farklı kültürleri, şık

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 08 11 Ağustos Şeker Bayramı Beyrut 3 gece 4 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu

Detaylı

#BaşkaTürlü Güneydoğu

#BaşkaTürlü Güneydoğu #BaşkaTürlü Güneydoğu 22-24 Eylül 2018 Başka Türlü Macera yurtiçi seyahatlerine yine çok özel bir bölgeyle devam ediyor; aslında geçmişi oldukça eskilere dayansa da ülke gündemimize son yıllarda girebilmiş

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün Ekim 2018

#BaşkaTürlüÜrdün Ekim 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 10-15 Ekim 2018 Sıcak yaz aylarının ardında sonbahar geldiğinde #BaşkaTürlüMacera 'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak yine dolu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

#BaşkaTürlü Hatay Mayıs 2019

#BaşkaTürlü Hatay Mayıs 2019 #BaşkaTürlü Hatay 17-19 Mayıs 2019 #BaşkaTürlüHaftaSonu'ya yakışacak başka türlü bir rotayla, deneyim dolu bir Hatay seyahatinin detaylarını okuyorsunuz. Hatay'ın MÖ yüz bin yılına dayanan tarihi ve burada

Detaylı

Adım Adım Lübnan Break

Adım Adım Lübnan Break Adım Adım Lübnan Break Jouneih, LÜBNAN 5 8 Kasım, 2011 Farklı bir Arap Ülkesi Lübnan ın lüks sahil kasabasında eğlence dolu bir tatil Orta Doğu da farklı etnik, dini ve kültürel yapısıyla dikkat çeken

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün Nisan 2018

#BaşkaTürlüÜrdün Nisan 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 19-23 Nisan 2018 Bahar aylarında havalar içimizi ısıtmaya başladığında Başka Türlü Macera'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak doldu dolu geçecek bir Ürdün seyahati programı

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Middle East Hava Yolları ile 20-23 Nisan 2013 Beyrut 3 gece 4 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu

Detaylı

#BaşkaTürlüÜrdün. 27 Nisan - 1 Mayıs 2018

#BaşkaTürlüÜrdün. 27 Nisan - 1 Mayıs 2018 #BaşkaTürlüÜrdün 27 Nisan - 1 Mayıs 2018 Bahar aylarında havalar içimizi ısıtmaya başladığında Başka Türlü Macera'nın da Ürdün zamanı gelmiş demektir. Kısa süren ancak doldu dolu geçecek bir Ürdün seyahati

Detaylı

#BaşkaTürlüFilipinler 9-18 Mart 2018

#BaşkaTürlüFilipinler 9-18 Mart 2018 #BaşkaTürlüFilipinler 9-18 Mart 2018 Beach 91, Coron, Philippines by Matt Kiefer is licensed under CC BY-SA 2.0 (cropped) Başka Türlü Macera direksiyonu bu kez taa Asya'nın diğer ucuna, tam 7645 adadan

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve

demir ve bronz çağlarının kalıntılarına ulaşılmış, medeniyetlerin doğup yıkıldığı Mezopotamya toprakları üzerindeki Ürdün de, özellikle Roma ve İsrail - Ürdün Turu Büyük manzaraları görmek için plan yapın, ancak, sokaklarda dolaşmak ve böylesine eski ve kutsal bir yerin gündelik hayatına kendinizi kaptırmak için biraz zaman ayırın. Tarih : 12-09-2016-16-09-2016

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı

ROMA Lezzet turu Nisan Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı ROMA Lezzet turu 27-30 Nisan 2018 27 Nisan 2018 Cuma 11:05 Gidiş - 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:10 İstanbul Varış Sabiha Gökçen Havalimanı Marcus Gavius Apicius un Roması ndan bu yana Roma mutfağı ile ilgili

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Hindistan. Kurban Bayramı'nda Hindistan. Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi. 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Hindistan Kurban Bayramı'nda Hindistan Jaipur-Agra-Varanasi-Delhi 10 Eylül - 18 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 10 Eylül 2016, Cumartesi İstanbul

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

UYUMAYAN ŞEHİR BEYRUT BREAK Beyrut, Şam, Antakya

UYUMAYAN ŞEHİR BEYRUT BREAK Beyrut, Şam, Antakya UYUMAYAN ŞEHİR BEYRUT BREAK Beyrut, Şam, Antakya 27 31 Ekim, 2010 Medeniyetler Buluşması Farklı bir Arap şehri olan Beyrut tan medeniyetler beşiği Antakya ya Beyrut diğer Orta Doğu ülkelerinden çok farklı

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı:

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı: D U B A İ Tüm Sezon 3 Gece 4 Gün Programı: 1. Gün: İSTANBUL - DUBAİ Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 19:30 da (Çarşamba akşamı) buluşma Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

BANGKOK & PATTAYA 08 NİSAN 2017 CUMARTESİ 16 NİSAN PAZAR. 9 GÜN 8 GECE 08 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 Gidiş 16 Nisan 2017 Pazar 05:00 Türkiye Varış

BANGKOK & PATTAYA 08 NİSAN 2017 CUMARTESİ 16 NİSAN PAZAR. 9 GÜN 8 GECE 08 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 Gidiş 16 Nisan 2017 Pazar 05:00 Türkiye Varış BANGKOK & PATTAYA BANGKOK & PATTAYA 08 NİSAN 2017 CUMARTESİ 16 NİSAN PAZAR 9 GÜN 8 GECE 08 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 Gidiş 16 Nisan 2017 Pazar 05:00 Türkiye Varış BANGKOK ( 3 ) WAT PHO ( YATAN BUDA )

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu 01.09.2017'den itibaren kalkışlı 1.197,00 EUR 4.689,85TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bari "Bari Tanıtım Turu" Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

Patika.travel Küba Turu Ekim USD

Patika.travel Küba Turu Ekim USD Patika.travel Küba Turu 0816 Ekim 2016 2890 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana KLM gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama Tüm Öğünler

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere

Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Meksika Ve Maya Rivierası Geçişler Ülkesi Meksika; Kuzeyden Güneye, Geçmişten Günümüze, Tapınaklardan Şehirlere Tarih : 17-10-2017-25-10-2017 Şehirler : Campache, Cancun, Merida, Mexico City Otel : 4*,

Detaylı

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Bangkok Tayland ın en büyük şehri aynı zamanda başkenti olan Bangkok a THY direkt

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 2 Kasım 2014 9 Kasım 2014 1 1. Gün: 2 Kasım 2014 Pazar İstanbul Tel Aviv Beer Sheba Eilat Kızıl deniz

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Harikalar Diyarı Alsace

Harikalar Diyarı Alsace Harikalar Diyarı Alsace Rüdesheim Strasbourg Heidelberg Riquewihr Equisheim - Colmar 20 24 Eylül 2017 / 4 Gece 5 Gün Ren Nehri ve kolları üzerinde kurulmuş hepsi bir birinden cezbedici köy ve kasabalar,

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break Valensiya, Barselona, İSPANYA 19 26 Haziran, 2011 THY Tarifeli Seferi ile Doğu İspanya yı boydan boya keşfediyoruz İspanya size güzel: Valensiya,

Detaylı

Altın kaplama stupaları, göğe yükselen devasa Buda heykelleri, yüzen bahçeleri, büyüleyici el sanatları ve tepe kabileleri...

Altın kaplama stupaları, göğe yükselen devasa Buda heykelleri, yüzen bahçeleri, büyüleyici el sanatları ve tepe kabileleri... Myanmar Altın kaplama stupaları, göğe yükselen devasa Buda heykelleri, yüzen bahçeleri, büyüleyici el sanatları ve tepe kabileleri... Tarih : 11-11-2016-19-11-2016 Şehirler : Bagan, Inle Gölü, Mandalay,

Detaylı

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI 1. Gün Antalya - İstanbul Türk Hava Yolları'nın TK 2439 kodlu uçağı ile saat 22.05 te Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı na hareket ve 23.30 de İstanbul'a

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014

Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği. İsrail Turu. 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 Dünya Mirası Gezginleri Derneği ile 9 UNESCO Dünya Mirası nın ve 10 Adayının görüleceği İsrail Turu 10 Kasım 2014 17 Kasım 2014 1 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 23:00 te Atatürk Havaalanında buluşuyoruz.

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

GEZİSİ ( HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO ) (05 AĞUSTOS 2015 12 AĞUSTOS 2015) 8 GÜN, 7 GECE

GEZİSİ ( HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO ) (05 AĞUSTOS 2015 12 AĞUSTOS 2015) 8 GÜN, 7 GECE KÜBA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ ( HAVANA CIENFUEGOS TRINIDAD SANTA CLARA VARADERO ) (05 AĞUSTOS 2015 12 AĞUSTOS 2015) 8 GÜN, 7 GECE 1. GÜN: 05 AĞUSTOS 2015 ÇARŞAMBA

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu

Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU Condé Nast Traveler Okuyucu Ödüllerinden Esinlenerek Hazırlanmış En İyi Safari Turu KENYA & TANZANYA SAFARİ TURU NAIROBI & MASAI MARA & SERENGETI & NGORONGORO 11 GECE 12 GÜN

Detaylı

2019 GÖBEKLİTEPE YILI*

2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 2019 GÖBEKLİTEPE YILI* 15 16 17 MART 2019 CUMA CUMARTESİ PAZAR 2 GECE 3 GÜN ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE HALFETİ 1.GÜN 15 MART 2019 CUMA İstanbul Şanlıurfa İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalinde SOFOS a ayrılmış

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017

MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 06 KASIM 2017 MEKSİKA & GUATEMALA 27 EKİM 2017 CUMA 06 KASIM 2017 PAZARTESİ 11 GÜN 10 GECE 27 Ekim 2017 Cuma 06:00 Gidiş 06 Kasım 2017 Pazartesi 23:50 Türkiye Varış AIR

Detaylı

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018

ÖZBEKİSTAN MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 ÖZBEKİSTAN 05 12 MAYIS 2018 05 Mayıs 2018 Cumartesi 18:25 Gidiş - 12 Mayıs 2018 Cumartesi 08:40 İstanbul Varış TAŞKENT ( 2 ) HIVE ( 1 ) BUHARA ( 2 ) SEMERKAND ( 2 ) 1.Gün 05

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu"

Roma Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Roma Şehir Tanıtım Turu 2.Gün: Roma Castel Gandolfo & Nemi & Outlet Ekstra Turu Roma Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.115,71TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Yeşil Pasaporta Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1.Gün: İstanbul Roma "Şehir Tanıtım Turu" Belirtilen Havalimanı

Detaylı

29 NİSAN - 01 MAYIS 2017 KUZEY YUNANİSTAN ŞARAP VE GASTRONOMİ TURU

29 NİSAN - 01 MAYIS 2017 KUZEY YUNANİSTAN ŞARAP VE GASTRONOMİ TURU 29 NİSAN 01 MAYIS 2017 KUZEY YUNANİSTAN ŞARAP VE GASTRONOMİ TURU 29 NİSAN SELANİK / HALKIDIKI Sabah 05:25 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde buluşma. Checkin işlemlerimizin ve pasaport

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Beyrut Fotoğraf Break

Beyrut Fotoğraf Break Beyrut Fotoğraf Break Beyrut, LÜBNAN 19 22 Mayıs, 2011 Beyrut u Kemal Nuraydın liderliğinde fotoğraflıyoruz Orta Doğu da farklı etnik, dini ve kültürel yapısıyla dikkat çeken Beyrut, tarih boyunca Yunan,

Detaylı

Küba - Kolombiya - Panama

Küba - Kolombiya - Panama Küba - Kolombiya - Panama Dans ve müziğin, puronun, klasik Amerikan arabaları ile devrimin, modern ile kolonyal mimarinin insanı kendinden geçiren birleşimi; Karayiplerin mücevheri: Küba Tarih : 25-06-2017-03-07-2017

Detaylı

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Çin - Güney Kore Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Pekin, Seul, Shangai, Xi'an Otel : 4*, 5* Ulaşım : Kore Havayolları Tarifeli Seferi

Detaylı

HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE HİNDİSTAN TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul Delhi Saat 17.30`da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Gezimod kontuarında buluşuyoruz. Saat 19.45`te Türk Hava Yolları`na ait TK 716 sefer

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı