. Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ". Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2014-2015 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,"

Transkript

1 . Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

2 1 Akıl Oyunları Alanı: Matematik Kulüp Eğitmeni: Azade KÜÇÜK - Oya KAYA - Akıl Oyunlarına ilgi duyan - Bu alanı seven öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Akıl Oyunları kulübü; 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıf seviyelerinde 8 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgilerle akıl oyunları becerilerini geliştirirler. - Zekayı geliştirmenin, en etkili yolları arasında beynimizi. öğrenme, kitap okuma ve bulmaca çözümü ile çalıştırılması bulunmaktadır. - Akıl Oyunları Kulübünün amacı da, öğrencilere bulmaca çözdürüp, zekâ oyunları oynatarak, onların bütünsel ve parçalayıcı düşünmesini, problem çözme yeteneklerinin artırılmasını ve farklı düşünebilmesini sağlatmada yardımcı olmaktır.

3 2 Bisiklet Alanı: Spor Bisiklet Eğitmeni: Murat SUYABATMAZ Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Bisiklet ve kask (Öğrenciye ait) - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Su matarası - Yedek tişört vb. - Bisiklet kullanma becerisine sahip olmak. - Bisiklet sporunu sevmek. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Bisiklet Kulübü; 3,4, 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Çalışmalar okul sahası dışında yapılacağı için veli izin yazısı gereklidir. - Bisiklet Kulübü, okulumuzu yarışmalarda temsil eder. - Bisikletli yaşamı ve bisiklet kültürünü geliştirmek. -Öğrencilerin bisiklet seçimi, kişisel ayarları, bisiklet kültürü ile bilgilenmelerini sağlamak, - Trafik eğitimi, spor disiplinleri konularında bilgi edinmelerini sağlamak.

4 3 Destination Imagination Alanı: Matematik Kulüp Eğitmeni: Berna ATLAY - Farklı bakış açılarıyla sorunlara çözümler geliştirmekten hoşlanan, anlık problem çözme becerisine sahip öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - D.I. kulübü; 6 ve 7. sınıf seviyesinde 5 kız/erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde yarışmalara katılır. - Destination Imagination Kulübünün amacı, öğrencilerin günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri basitten karmaşığa her türlü problemin çözümünde yaratıcılıklarını kullanmayı ve yaratıcı düşünceyi bir yaşam tarzı olarak benimsetmektir. - Kulüp etkinlikleri bu beceriyi geliştirmek üzerine kuruludur. - Yarışmalara da hazırlık çalışmaları yapılmaktadır.

5 Flüt Alanı: Müzik Kulüp Eğitmeni: Nihan DENİZ - Enstrüman öğrenci tarafından karşılanır. - İyi bir müzik kulağına sahip olmak. - Solunum yollarıyla ilgili bir sağlık probleminin olmaması. - Diş teli kullanımının olmaması - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Flüt Kulübü; 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyesinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte solfej bilgisi, enstrüman hakkında temel ve teorik bilgiler alır, yıl boyu bireysel ve grup olarak çalışmalarını sürdürüp belirli törenlerde ve etkinliklerde performanslarını sergilerler. - Eğitim dönemi boyunca kullanılacak olan enstrüman veli tarafından sağlanır. - İlkel çağlardan günümüze kadar gelişerek varlığını sürdüren, nefes, diyafram, parmak koordinasyonunun hakim olduğu bu enstrümanı tanıtmak, müzik kültürünü geliştirmek ve aldığı eğitimle bu alanda da kendini göstermesini sağlamak. 4

6 5 Grafik ve Animasyon Alanı: Bilişim Teknolojileri Kulüp Eğitmeni: Mustafa ALBAYRAK - Grafik, animasyon ve teknolojiye ilgi duymak - Grafik ve animasyon alanları sevmek. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Grafik ve Animasyon Kulübü; 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Proje tabanlı çalışmalarla yerel ve ulusal yarışmalara yönelik hazırlıklar yapılır. - Öğrencilerimizin grafik düzenleme ve animasyon hazırlama tekniklerini geliştirmek, - Grafik ve resimler üzerinde çalışmak, efektler uygulamak, etkileşimli animasyonlar hazırlamak Adobe Illustrator ve Adobe Flash programları kullanmayı sağlamak.

7 6 JMUN Alanı: Araştırma - Teknoloji - Yabancı Dil Kulüp Eğitmenleri: Gül Nihal ASLAN Zeynep DEMİRELLİ Robert NORD Peter BOYCE - Yeterli İngilizce seviyesine sahip olmak. - Düzgün konuşma özelliğini taşımak. - Hafta sonu ve okul sonrası çalışmalar konusunda özverili ve istekli olmak. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - JMUN Kulübü; 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler, kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Dünya sorunlarına öğrenci farkındalığını arttırmak ve hedef dilin sınıf ortamı dışına çıkarılarak gerçek yaşam bağlantısını kurmak, - Her yıl JMUN kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen JMUN konferansını planlamak ve hayata geçirmek. - Okulumuzda ve farklı okullarda düzenlenen JMUN konferanslarına öğrenciler katılımını sağlamak.

8 7 Karikatür ve Mizah Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Zafer TEMOÇİN Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Kurşun kalem - Renkli kalemler - Silgi - Karikatür ve mizaha ilgi duymak - Karikatür sevmek. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Karikatür ve Mizah Kulübü; 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul içinde açılacak sergiler, yayınlanacak duvar gazeteleri ve basılı dergiler çıkarır. - Okul dışı gezilecek düzenler ve sergiler gezilir. - Karikatüre ilgi duyan öğrencilerin sanatsal üretim yoluyla yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak. - Mizah duygularını geliştirerek ilerdeki yıllarda daha hoşgörülü, mutlu ve başarılı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak.

9 8 Keman Alanı: Müzik Kulüp Eğitmeni: Beyhan ÖZTÜRK Kulüp Malzemeleri - Enstrüman öğrenci tarafından karşılanır. - İyi bir müzik kulağına sahip olmak. - Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak. - Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. - Materyallerin eksiksiz ve düzenli olarak getirilmesi. - Çalgıyı temiz kullanmak. - Gösteri öncesinde yapılacak çalışmalara katılma konusunda özverili olmak. - Yaylı Çalgılar Kulübü; 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 10 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Eğitim dönemi boyunca kullanılacak olan enstrüman veli tarafından sağlanır. - Takım çalışması ve işbirliği yapmak. - Yaylı çalgılarda duruş, düzgün yay çekme, nota bilgisi entonasyon çalışmaları yapmak. - Repertuvar çalışmaları yaparak, orkestra ve orkestra üyesi olma duygusunu geliştirmek.

10 9 Klasik Müzik Orkestrası Alanı: Müzik Kulüp Eğitmeni: Gülgün YILDIZ - İyi bir müzik kulağına sahip olmak. - Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak. - Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Klasik Orkestra Kulübü; ve 8 sınıflar seviyesinde 10 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde ve etkinliklerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Sesin beraberliğini yaratıcı bir ahenkle birleştirerek solfej, armoni bütünlüğüyle gerek geleneksel, gerekse evrensel müzik motifleriyle kendilerini ifade ederler.

11 Kukla Atölyesi Alan Adı: Gösteri Sanatları - Türkçe KulüpEğitmeni: Berna SÖĞÜTÇÜ - Burcu UĞAN - Sözel ifade, ezber yeteneği ve el becerilerine sahip olmak. - Materyallerin eksiksiz ve düzenli olarak getirilmesi. - Atölye malzemelerini önceden temin edip ilgili hafta yanında bulundurmak. - KuklaAtölyesi ; 5,ve 6. Sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Kukla yapımı için gerekli materyaller veli tarafından karşılanır. - Bu kulüpteki aktiviteler öğrencilerimizin yaratıcılığını, hayalgücünü, sözel ifade becerilerini ve küçük kas gelişimini desteklemeyi amaçlamaktadır. - Öğrencilerimiz farklı malzemeler (kumaşlar, boncuklar, ipler, süsler, atık malzemeler, kaşık, çorap vb.) kullanarak kuklalar yaparlar. 10

12 11 Modern Dans Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Hülya YALÇIN - Pervin TAMÖZ Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Dansı sevmek. - Dansa ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Modern Dans Kulübü; 2, 3, 4, 5, 6 ve 7.sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Karma dans çalışmalarının bir arada yürütüldüğü, öğrencilerin yaratıcı yönlerini, beden dilleriyle ifade etmelerini sağlamak. - Gösteride kullanılacak kostümler veli tarafından karşılanır.

13 Okçuluk Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Ayhan KAYA Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Okçuluk malzemeleri öğrenci tarafından karşılanır. - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Su matarası - Yedek tişört vb. - Okçuluk sporuna ilgi duymak - Okçuluk sporunu sevmek. - Materyallerin eksiksiz ve düzenli olarak getirilmesi. - Çalgıyı temiz kullanmak. - Gösteri öncesinde yapılacak çalışmalara katılma konusunda özverili olmak. - Okçuluk Kulübü; 5, 6 ve 7. sınıf seviyelerinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler; aldıkları temel bilgi ve beceriler üst seviye ulaştığında okçuluk ile ilgili spor kulüplerine yönlendirilir. - Okçuluk sporunun tarihini, güvenlik önlemleri almayı, yarışma ve oyun kurallarını kavrayıp uygulayacak duruma gelebilmeyi ve yayın teknik bilgilerini öğreten bir kulüptür. 12

14 13 Perküsyon ve Ritim Alanı: Müzik Kulüp Eğitmeni: Gökçe YALAZAN - İyi bir müzik kulağına sahip olmak. - Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak. - Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Perküsyon ve Ritim Kulübü; sınıflar seviyesinde 30 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli tören ve etkinliklerde görev alarak performanslarını sergilerler. - Öğrencilerimizin daha önceki yıllarda almış oldukları Orff Yaklaşımını temel alarak Dünya Perküsyon ve Ritimleriyle ( Latin, Küba, Afrika vb..) zenginleştirip çocuklarımızın ritmik yeteneklerini ve algılarını geliştirip kuvvetlendirmektir. - Vurmalı çalgılar ve perküsyon aletleri kullanılarak ritim orkestrası oluşturmak.

15 Robotik Alanı: Fen Bilimleri Bilişim Kulüp Eğitmeni: Ünal ALTINAY - Özge KARAER - Fen, matematik, bilgisayar konularına ilgi duymak. - Laboratuvar alanlarında bulunan malzemelere zarar vermemek, - Labortuvarı temiz kullanmak. - Öğretmenin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Robotik Kulübü; ve 7. sınıf seviyelerinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Öğrencilerimizin fen ve matematik eğitimine katkıda bulunarak karar verme ve çözüm üretme yeteneklerini geliştirmek. - Çizgi izleme, harita çıkarma, duvar takibi, ışık takibi, sese yönelim, robot futbolu vb. çalışmalarla öğrencilerimizi hazırlayarak yıl içerisinde ülke çapında hatta dünya çapında düzenlenen yarışmalara katılım sağlamak. 14

16 15 Senkronize Yüzme Alanı: Spor Kulüp Eğitmenleri: Sinem SATILMIŞ Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Yüzücü mayosu - Yüzücü gözlüğü - Bone - Havlu - Terlik vb. giysiler. - Yüzme becerisi geliştirilmeye açık, - Müzik, dans alanlarına ilgi duymak. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Senkronize yüzme kulübü, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf seviyelerinde 14 kız öğrenciye açıktır. - Senkronize yüzme (su balesi) birçok spor branşını bünyesinde barındıran güç, esneklik estetik gerektiren bir spor branşıdır. - Öğrencilerimize senkronize branşını tanıtmak, ilgilinen ve yetenekli olan öğrencilerimizi spor kulubümüze yönlendirmek.

17 16 Su Topu Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Berk YILMAZ Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Yüzücü mayosu - Yüzücü gözlüğü - Bone - Havlu - Terlik vb. giysiler. - Spor ve su sporları branşına ilgi duyan ve bu branşı seven öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Su Topu Kulübü ; 5, 6 ve 7. sınıf seviyelerinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul takımlarına destek veren bir kulüptür. - Tüm kas gruplarını çalıştırarak en doğru fiziksel gelişimin sağlanmasına yardımcı olmak. - Serbest, kurbağalama stillerinin eğitimleri konusunda üst düzey beceriler kazanarak su topu oyun becerilerini geliştirici çalışmalar yapmak.

18 17 Style Dans Alanı: Gösteri Sanatları Dans Eğitmeni: Eda KAYDIR Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Okul eşofmanı - T-shirt ve tayt - Spor ayakkabısı vb. giysiler. - Dansı sevmek. - Dansa ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Style Dans Kulübü; 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf seviyesinde 20 kız /erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. -Beynin vücuda hakimiyetini güçlendirip ritim duygusunu geliştirmek. - Beden hareklerinin müzik ritmine uyumunu geliştirken eğlenmeyi sağlamak. - Gösteride kullanılacak kostümler veli tarafından karşılanır.

19 18 TUBİTAK Matematik Olimpiyatları Alanı: Matematik Kulüp Eğitmeni: Halet SAYIN - Matematiğe ilgi duyan ve bu alanı seven,zorlu sorularla uğraşmaktan hoşlanan öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Tübitak Matematik Olimpiyat kulübü; 7-8 Sınıf seviyesinde 5 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde Tübitak Matematik Olimpiyatına katılır. - Kulübümüz öğrencilerimize soyut ve analitik düşünmeyi kazandırma; geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlar. Bu amaçla okulumuzu;seçilerek oluşturulan, matematiğe özel ilgili ve yetenekli öğrencilerle, matematik olimpiyatlarında temsil eder.

20 19 Web Tasarım Kategori : Dönüşümsüz Alanı: Web Tasarım Kulüp Eğitmeni: Fatih TOLA - Web Teknolojilerini sevmek. - Web Teknolojilerine ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Öğrencilerimizin temel web tasarım becerilerini kazanarak, web sitesi yapabilecek düzeye erişmeleri hedeflenmektedir. - Ayrıca, resimler üzerinde işlem yapma ve resim düzenleme de kulübün konuları arasındadır. - Kulüp süresince HTML, Dreamweaver, Fireworks programları kullanılacaktır.

21 20 Basketbol Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Anıl ÖZTEN - Levent ÖZEN Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve basketbol branşına ilgi duymak. - Basketbolu sevmek. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Basketbol Kulübü; 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 40 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Yetenekli öğrenciler, basketbol okul takımına yönlendirilir. - Basketbol oyun kurallarını, teknik ve taktiklerini kazandırmak, - Oyun geliştirici antrenmanlar ile takım ruhunu oluşturmak, - Öğrencinin kendine güvenini sağlamak, paylaşımı profesyonel bakış açısıyla yönlendirmek.

22 21 Çim Hokeyi Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Eşref AYVAZ Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçük el havlusu - Su matarası - Yedek tişört - Atlet vb. giysiler. - Spor ve çim hokeyi branşına ilgi duymak - Çim Hokeyini sevmek. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. Çim Hokeyi Kulübü; 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okulumuzda salon ve çim hokeyi olarak oynanacak çim hokeyi branşı; ucu kıvrık" j" şeklinde bir sopayla rakip takımın kalesine doğru top sürmeye, pas vermeye ve topun kalelere taşınmasına dayanan bir takım oyunudur. - Öğrencilerin yoğun ders ortamından uzak, farklı bir spor dalıyla tanıştırmak amacıyla yapılmaktadır.

23 22 Desen Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Gökçe OLGUNBAŞ - Görsel sanatlara ve plastik sanatlara ilgi duymak - Görsel ve plastik sanatları sevmek. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Desen Kulübü; 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 18 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Karakalem çizim tekniklerini öğreterek iki ve üç boyutlu çalışmalara yansıtabilmek. - Öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek, - Sanat ve sanat dallarını öğreterek resim sanatı hakkında bilgi sahibi olmalarını, plastik sanatlara karşı duyarlı olmalarını sağlamak. - Çizgi diliyle kendilerini ifade ederek görsel bakış açısı kazandırarak Natürmort çizim, figür, portre çalışmaları ile bakmak ile görmek arasındaki farkı kavrayarak kompozisyon ve desen çalışmaları yapmak. - Güncel resim sergileri de incelenerek görsel gelişimi desteklemek,

24 24 Film Eleştirisi Kategori: Dönüşümlü Alanı: Tarih - Sanat Kulüp Eğitmeni: Bahar LEKTEMUR - Gülcan YILDIZ - Tarih, sinema konularına ilgi duymak ve bu konuları sevmek. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Film Eleştirisi Kulübü; 5, 6, 7 ve. 8. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul duvar gazetesi çıkarır. - İnsan haklarının gelişimi, felsefe ve tarih konularına değinmek. - Öğrencilerin yaş grubuna uygun filmler seçerek belli bir plan ve program dahilinde izleterek filmin konusu ve değindiği ana temayı tartışmak. - Tartışma sonucu elde dilen verileri, görsel ögelerle destekleyerek üç haftada bir, duvar gazetesi olarak yayımlamak.

25 24 Fotoğraf Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Defne Sesin OKAY Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Fotoğraf makinesi USB, aktarım kablosu (Her ders getirilmesi zorunludur.) - Görsel sanatlara ve fotoğrafçılığa ilgi duymak. - Görsel sanatlara ve fotoğrafçılığı sevmek. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Fotoraf Kulübü; 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Çalışmalar okul dışında yapılacağı için veli izin yazısı gereklidir. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Malzemeler veli tarafından karşılanır. - Fotoğrafın tarihçesi, çekim ve kolaj teknikleri, fotoğraf oluşturma ve fotoğrafta kompozisyon konularını içeren, sergiler ve yarışmalarda faaliyet gösteren bir kulüptür. - Ders bünyesinde çekim gezileri düzenlenir.

26 25 Futbol Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Selahattin SEYRAN Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve futbola ilgi duymak. - Futbolu sevmek. - Kurallara uymak, öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Futbol Kulübü; 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 24 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Futbol oyun kurallarını, hazırlayıcı oyunları, teknik geliştirici antrenmanları, öğrencinin kendin güvenini, takım ruhunun gelişimini sağlamak.

27 26 Görsel Tasarım Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Tülay DAMGALI - Görsel sanatlara ilgi duymak. - Görsel sanatlara sevmek. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Görsel Tasarım Kulübü; 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 18 kız/erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Öğrencilerin; çeşitli malzemeler kullanarak sanatsal içerikli özgün tasarımlar oluşturmalarını sağlamak ve bu yönde yaratıcılıklarını geliştirmek. - Farklılıkları bulma, hayal kurma, sorgulama, yaratıcı düşünme, eleştirel düşüme, akıl yürütme gibi üst düzey zihinsel süreçleri kullanarak tasarım yapmak ve kendilerine ait özel ürünler üretmek.

28 27 Havacılık ve Maket Kategori: Dönüşümlü Alanı: Havacılık ve Maket Kulüp Eğitmeni: Alev KUBAL Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Kulüp öğretmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. - Havacılık alanına ilgi duymak. - Havacılığı sevmek. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Havacılık Kulübü; 3, 4, 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul dışı gezi ve sergi düzenlenir. - Bilim Sanat Kültür günleri programı çerçevesinde, Sarıyer Türk Havacılık Kurumu tarafından öğrencilere kulüp tamamlama sertifikası verilir ve öğrenciler yaptıkları Ata model uçaklarını törenle uçurur. - Ulu Önder Atatürk ün İstikbal göklerdedir. ilkesi doğrultusunda öğrencilerimize havacılık bilincinin oluşmasını sağlamak ve sevdirmek - Ata model uçak model yapımı teknik çalışmalarını yapmak.

29 28 Resim Katagori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Selahattin AYDIN Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Kulüp öğretmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. - İstekli, - Plastik sanata ilgisi olan, - Resim sanatını seven, - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Resim kulübü ve 8. sınıf seviyelerinde 18 kız/erkek öğrenciden oluşur. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Resim tekniklerini öğreterek iki ve üç boyutlu çalışmalara yansıtabilmek. - Öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek. - Sanat ve sanat dallarını öğreterek resim sanatı hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak. - Plastik sanatlara karşı duyarlı olmalarını sağlamak. - Boya ve çeşitli resim malzemelerini kullanarak değişik resim tekniklerinden oluşan çalışmalar, - Sanat akımları ve sanatçıların eserlerinin incelenerek röprodüksiyon çalışmaları, - Kolaj, rölyef gibi uygulamalar.

30 29 Masa Tenisi Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Bigesu ABDULHAYOĞLU Serkan DEBRAN Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve masa tenisine ilgi duyan. - Bu branşı seven öğrenciler tercih etmelidir. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Masa Tenisi Kulübü; 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Masa tenisi sporunu öğrencilerimize tanıtıp sevdirmek, - Oyun kuralları ve temel vuruş tekniklerini öğretmek ve uygulamak, - Öğrencilerimizin kendine güven, takım ruhu, sorumluluk bilinci ve motorik gelişimi gibi bedensel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak, - Okul takımlarına sporcu yetiştirmek.

31 Satranç Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Tamer KARATEKİN - Satranç sporuna ilgi duyan - Bu sporu seven öğrenciler - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Satranç Kulübü, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 18 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul takımına sporcu yetiştirir. - Satrancın sanatsal yanını ön plana çıkararak öğrencinin iyiye, güzele ve doğruya yönelmesini, sanat ve sanatçıya saygı duymasını, düşünce disiplininin gelişmesine yardımcı olmayı ve girecekleri toplumda dengeli, örnek kişiler olarak yer almalarını sağlamak. 30

32 31 Seramik Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Berin A. BEDİR Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Kulüp eğitmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. - Görsel sanatlar ve seramik branşına ilgi duymak. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Eğlenceli Seramik Kulübü; 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Öğrencilerin kendilerini özgürce ifade edebilecek çalışmalar yaratmalarına yardımcı olmak, - Seramik sanatının aşamalarını uygulamalı olarak yaşayıp hayallerin soyuttan somuta taşındığı keyifli, üretken, ürünler ortaya çıkarmak.

33 32 Moda Tasarımı Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Müge AKTÜ Kulüp Malzeme İhtiyaçları -Kulüp öğretmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. -Kulüp öğretmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. - Tasarıma ilgi duymak - Yaratıcı olmak. - Sorumluluk duygusu gelişmiş olmak. - Moda Tasarımı Kulübü; 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 18 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Farklı türdeki malzemeleri bir araya getirerek, ilginç görsel tasarımlar yapmak. - Öğrencilerin kendilerini özgürce ifade edebilecek gerçeküstü çalışmalar yaratmalarına yardımcı olmak, - Yaratıcılığın soyuttan somuta taşındığı keyifli, üretken, tasarımlar ortaya çıkarmak.

34 33 Voleybol Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Eğitmeni: Öznur FİLCAN Kulüp Malzeme İhtiyaçları - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve voleybol branşına ilgi duyan. - Bu branşı seven. - Sınıf içi kurallara uymak - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. -Voleybol Kulübü; 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul takımına sporcu seçen bir kulüptür. - Voleybol oyun kurallarını, hazırlayıcı oyunları, teknikleri geliştirici antrenmanları, öğrencinin kendine güvenini, takım ruhunu, paylaşımı profesyonel bakış açısıyla yönlendirmek.

35 34 Pop Orkestrası Alanı: Müzik Kulüp Eğitmeni: Gökçe AYDINER -İyi bir müzik kulağına sahip olmak. - Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak. - Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. - Tasarıma ilgi duymak - Yaratıcı olmak. - Sorumluluk duygusu gelişmiş olmak. - Pop Orkestrası Kulübü; ve 8. sınıflar seviyesinde 10 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde ve etkinliklerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Sesin beraberliğini yaratıcı bir ahenkle birleştirerek solfej, armoni bütünlüğüyle güncel ve popüler müziklerle kendilerini ifade ederler.

Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, . Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU 2015-2016 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, 1 Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Hatice MANO KARACA Oya

Detaylı

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, .. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU 2015-2016 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, 1 Bale Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Gösteri Sanatları Kulüp Lideri: Lerzan GÜLLER Ece ÖZGENEL

Detaylı

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, .. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU 2016-2017 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Oya KAYER - Devran YILDIRIM

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN ORTAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Azade KÜÇÜK - Akıl Oyunlarına

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Oya KAYER - Akıl Oyunlarına

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Azade KÜÇÜK - Akıl Oyunlarına

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER SERAMİK ATÖLYESİ Çocukların 3 boyut algısını geliştirmek, ince motor becerilerini desteklemek amacı ile seramik etkinliğinde kil ile 3 boyutlu baykuş çalışması yaptırılacaktır. Kontenjan Sayısı : 10 Kişi

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin;

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin; Sosyal Takip Programı: Öğrencilerin Uygulamalı derslerde 1-4. sınıf ve sonrasında spor ve sanat eğilimlerini takip eden yeteneklerin keşfedilmesini sağlayan ve arşivleyen bir programdır. Öğrencilerin bu

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

ALKEV Ozel. Ortaokulu

ALKEV Ozel. Ortaokulu ALKEV Ozel Ortaokulu 2014-2015 AG-Broschure ALMANCA MÜZİKAL Öğrenciler ile öncelikle Almanca dilini kullanarak oyunculuk yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacımızdır. - 15 Sorumlu Öğretmeni: Nuray

Detaylı

dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir.

dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3. ve 4. SINIFLAR 101-Atletizm/Athletics 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 12 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. ve 3. SINIFLAR 501-Basketbol/ Basketball 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciden

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları. Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları. Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Sevgili Öğrenciler, Sizleri cumartesi günleri, akademik çalışmalarınızın yanında eğlenerek öğrenebileceğiniz,

Detaylı

TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR?

TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR? TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Temel sanat eğitimi çizgi, form, mekân, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin temeli Bauhaus a, Johannes Itten in

Detaylı

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat!

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Sanat eğitimi, çizgi, form, mekan, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin

Detaylı

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi.

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik YER: Eğitim

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

Eğitim, Sanat ve Sporla; Güçlü, Özgür, Erdemli bir toplum hedefi ile hazırlanan projelerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giden kurumsallaşma ve

Eğitim, Sanat ve Sporla; Güçlü, Özgür, Erdemli bir toplum hedefi ile hazırlanan projelerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giden kurumsallaşma ve Eğitim, Sanat ve Sporla; Güçlü, Özgür, Erdemli bir toplum hedefi ile hazırlanan projelerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ün izinden giden kurumsallaşma ve akademikleştirme yolu ile kalıcı temeller üzerine kurulmaktadır.

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK 5-6.SINIFLAR SATRANÇ KULÜBÜ Satranç, spor, bilim ve sanat unsurlarını birleştirmenin yanı sıra irade gücünü, mantıklı düşünmeyi de geliştirir. Gelin kulübümüze katılarak ilk hamleyi gerçekleştirin. Öğretmen:

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

Tüzyev Kursları. Başlıyor! TÜZYEV. Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir. https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi

Tüzyev Kursları. Başlıyor! TÜZYEV. Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir. https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi Tüzyev Kursları Kurslarımıza Tüm Öğrencilerimiz Dahil Olabilmektedir Başlıyor! TÜZYEV 0216 326 81 88 0545 236 61 20 Türkiye Üstün Zekalılar Yüksel Eğitim Vakfı https//.tuzyev.org TüzyevVakfi tuzyev Tuzyev_Vakfi

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 4. ve 5. SINIFLAR 601-Basketbol/Basketball 4. ve 5. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Osman Aras Günaydın Uzun Dönemli Amaç : Hareket

Detaylı

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 YELKEN VE YATÇILIK KULUBÜ Öğrencilerimize denizcilik ve yelken kültürünü tanıtıp hayatlarına katarak, farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak, düzenli spor

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR 701-Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciye

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Beril KAFESCİOĞLU Herhangi bir sağlık probleminin olmaması Lise öğrencileri -Yıl içerisinde belirlenmiş olan branşa ait temel, teorik ve

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi olarak Kış Okulu, Bahar dönemi ve Yaz Okulu şeklinde gerçekleştirdiğimiz tüm zenginleştirme aktivitelerine ilişkin gözlemlerimiz bizlere özellikle okulları

Detaylı

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU 2016-2017 ÖZEL BEYKENT ANAOKULU KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI Değerli Velimiz, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında sizlerden gelen talepler doğrultusunda kulüplerimizi oluşturduk. Öğrencilerimiz için belirlemiş

Detaylı

4. ve 5. Sınıf Öğrencileri (Pazartesi)

4. ve 5. Sınıf Öğrencileri (Pazartesi) 4. ve 5. Sınıf Öğrencileri (Pazartesi) Kulüpler Açıklama Basketbol El Becerileri Basketbola ilgi duymak ve sevmek.basketbolun bir takım sporu olduğunu bilmek ve işbirliği içinde calışmaya açık olmalı.

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İLKOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Esra BEGGİ Proje odaklı çalışmaya yatkın Kodlamayı seven Yaratıcı Üretken Kulübe devamlılığı önemseyen

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Aktivite

Pazartesi Salı Çarşamba Aktivite İSTEK Barış İÖO 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıflar Kulup, ve Artı 1 Sosyal Etkinlikler Listesi (Tamamlama Etüdünde öğrenciler sınıf veya İngilizce öğretmeni nezaretinde pekiştirme çalışmalar yapar)

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SİNEMA GÜNÜMÜZ YENİ YIL PARTİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ

Detaylı

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Alex DARNELL Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı Ortaokul öğrencileri (10 kişi) -Tüketimden

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 601-Basketbol/Basketball Kategori: Spor 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol okul takımı

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ Burcu YILMAZ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Tuğba ÖZTÜRK Öğretim Görevlisi öğrencileri hayata hazırlamak İlgi, istidat(yetenek)

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI KÜTÜPHANE KULÜBÜ Kulüp Kontenjanı:

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ!

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! YAZ SPOR OKULU 2015 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991 y l ndan itibaren, yüce Atatürk

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve Orff Schulwerk yöntemi Alman besteci Carl Orff un geliştirdiği müzik, dans, hareket ve doğaçlamanın önemsendiği bir müzik yaklaşımıdır. Orff yaklaşımıyla çocukların doğal olarak yakalayabilecekleri basit

Detaylı

Ders Kodu Ders Adı AKTS Başlangıç Bitiş Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( ?? ) GSB14 BAĞLAMA 2,

Ders Kodu Ders Adı AKTS Başlangıç Bitiş Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( ?? ) GSB14 BAĞLAMA 2, Dönem: 1 Ders Grup Adı: Beden Eğitimi ve Güzel Sanatlar ( 2007 -?? ) GSB14 BAĞLAMA 2,00 03.09.2007 GSB14 HALK MÜZİĞİ KOROSU 2,00 03.09.2007 GSB14 EBRU 2,00 03.09.2007 GSB18 Moda Resmi 2,00 03.09.2007 GSB11

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM KAYIT TARİHİ: 10 17 Şubat 2010 Hafta sonu kurslarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz"

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi YAZ SPOR OKULU 2018 11 HAZiRAN - 13 TEMMUZ * 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m 2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir.

* Organizasyon ekibi gerek gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilecektir. 11-14 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Future Learning 2018 konferansımızda bu yıl 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde birbirinden ilginç konu başlıklarına sahip eğitimler ve atölye çalışmaları

Detaylı

Okul Öncesi Eğitim Seti

Okul Öncesi Eğitim Seti Okul Öncesi Eğitim Seti Degerli Egitimciler Okul öncesi eğitim; çocukların gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun, zengin uyarıcı çevre olanakları sağlayan; onların bedensel, zihinsel, duygusal

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL 'T7 Ç>e T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL MÜZİK BALE TİYATRO RESİM EL SANATLARI GÜZEL KONUŞMA Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Meşelik Sokak Dünya Han 18 / 20 Kat: 4-5 Beyoğlu -TAKSİM / İSTANBUL TELEFON :

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Etkinlikler

Etkinlikler 2017-2018 Etkinlikler Sayın Velimiz, İzmir Özel Türk Koleji olarak 2017-2018 öğretim yılında ilkokul sınıflarımızın etkinlik programını sınıf ve kampüslere göre dağılımı ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

CUMHURİYET ORTAOKULU 8. SINIF GÖRSEL SANATLAR GÜNLÜK DERS PLANI

CUMHURİYET ORTAOKULU 8. SINIF GÖRSEL SANATLAR GÜNLÜK DERS PLANI CUMHURİYET ORTAOKULU 8. SINIF GÜNLÜK PLANI Süre 40 dakika Görsel Sanatlarda Biçimlendirme (G.S.B.) ALT LERİ KONU: Ders Araç Gereçlerinin Tanıtımı Görsel sanatlar kavramı, bazen bir amaca yönelik olarak

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi F. Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Akdeniz Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Kullanımı Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans ( ) Lisans (x) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi

Detaylı

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz. 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL ETKİNLİKLER ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2016 2017 Öğretim yılında açılacak kulüplerimizin tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bu yıl açılacak kulüplerin danışman öğretmenleri,

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301-Basketbol/Basketball Kategori: Spor

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ. 7. ve 8. SINIFLAR. 301-Basketbol/Basketball Kategori: Spor EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA ORTAOKULU 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 7. ve 8. SINIFLAR 301-Basketbol/Basketball 7. ve 8. sınıf seviyelerinde 24 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar hava

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Steffen UNGRUH Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı 5. 6.

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ

26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ 26 OCAK-2 ŞUBAT İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ FLORYA YERLEŞKESİ YARIYIL PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ PROGRAMIN AMACI: Öğrencilerin yeni çalışma alanlarını ve güncel bilgileri keşfederek, düşünme

Detaylı