DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ"

Transkript

1 02/02/ :00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ, SAAT 10:00 'E/A KADAR EN SON FİYAT TEKLİFLERİNİ İÇEREN KAPALI TEKLİFLERİNİ GETİRMELERİ VEYA AŞAĞIDAKİ NUMARAYA FAKSLA BİLDİRMELERİ RİCA OLUNUR. MERAL IŞIKÇI İşletme Müdür V. ALIM KONUSU MALZEMELER MİKTAR 1 DOUBLE LUMEN TUP ENDOBRONSIAL SOL NO:39 50,00 2 NASAL BASINC KANULU(EMBLA N7000 POLISOMNOGRAFI UYUMLU) 250,00 3 INFANT PULSE OKSIMETRE PROBU 768,00 4 PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 13 CM(S 513) 60,00 5 PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 20 CM 20,00 6 PORT IGNESI 000,00 7 ERISKIN-NEONATAL PULSE OKSIMETRE PROBU 000,00 8 IKILI INTRAVENOZ YOL UZATMA SETI 000,00 TEKLİF NO : NOT : ÖDEMELER 360 GÜNDÜR. TEKLİFLERDE MARKA, UBB KODU VE TESLİM TARİHİ BELİRTİLMELİDİR. İLGİLİ KİŞİ : YUSUF GÜLER TEL : FAX : *Teklif No belirtilmeyen teklifler değerlendirilmeyecektir. FORM NO: MYS_0072 1/7

2 TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır DOUBLE LUMEN TUP ENDOBRONSIAL SOL NO: NASAL BASINC KANULU(EMBLA N7000 POLISOMNOGRAFI UYUMLU) INFANT PULSE OKSIMETRE PROBU PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 13 CM(S 513) PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 20 CM PORT IGNESI ERISKIN-NEONATAL PULSE OKSIMETRE PROBU IKILI INTRAVENOZ YOL UZATMA SETI 3000 GENEL ÖZELLİKLER DETAY JENERIK ÖZELLİKLER Detay özellikleri bulunan malzemeler aşağıda belirtilmiştir. (5215) PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 20 CM Açıklama : PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 20 CM Seldinger iğnesi; 21G çapında, mm uzunluğunda olmalıdır. Kateter, poliüretan, radyoopak olmalıdır. Kateter, çok ince lubrikasyonlu yumuşak uçlu olmalıdır. Kateterin kolay okunabilir uzunluk işaretleri olmalıdır. Üç lümenli kateter,7 ±0.2 mm çapında,20 cm uzunluğunda,5f veya 5f olmalıdır. Lümen çaplarının biri 20G diğer ikisi 22G olmalıdır. Kateterde, ayarlanabilir fiksasyon kanatları olmalıdır. Kateterin şeffaf uzantı hatlarında klemp olmalıdır. Kılavuz tel, fleksibl ve bir tarafı düz diğer tarafı J uçlu olmalıdır. Uzunluk işaretli olmalıdır. Klavuz tel ucu,ayrılabilen adaptör aparatla iki el ile kullanılarak doğrudan iğne ucunun içine yerleştirmeye imkan veren adaptör içermelidir. Kateterin uca açılmayan lumenlerinin çıkışlarındaki ölü boşluklar kapatılmış olmalı, buralarda kan birikmesine ve enfeksiyon etkenleri için besiyeri oluşturmasına neden olmamalıdır. Kılavuz tel, 0,45-0,65 mm çapında, cm uzunluğunda olmalıdır. Dilatatör olmalıdır. Set içerisinde enjektör (3-5ml) olmalıdır. Set içinde veya yanında şeffaf kateter tesbit bandı verilmelidir.

3 1 1 1 Sivri uçlu 11 numaralı saplı steril bistüri set içinde veya yanında verilmelidir. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakındaki tüm bilgiler belirtilmelidir. Uluslararası Kalite Belgeleri ISO ve CE sertifikalarına sahip olmalıdır ve CE ambalaj üzerinde belirtilmelidir. (5390) NASAL BASINC KANULU(EMBLA N7000 POLISOMNOGRAFI UYUMLU) Açıklama : NASAL BASINC KANULU(EMBLA N7000 POLISOMNOGRAFI UYUMLU) Her bir kanül Embla N 7000 model uyku polisomnografi cihazına bağlanabilir özellikte olmalıdır. Latex madde içermemelidir. Tek kullanımlık olmalıdır. Boyu cm olmalıdır. Erkek tipte luer konnektöre sahip olmalıdır. Birim adet olarak temin edilecek kanüllerin teslimatı 50? lik paket olarak yapılacaktır. Malzemeler numune üzerinden değerlenecektir. (5079) PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 13 CM(S 513) Açıklama : PEDIATRIK SANTRAL VENOZ KATETER 3L 5 FR 13 CM(S 513) Seldinger iğnesi; 21G çapında, mm uzunluğunda olmalıdır Kateter, poliüretan, radyoopak olmalıdır. Kateter, çok ince lubrikasyonlu yumuşak uçlu olmalıdır. Kateterin kolay okunabilir uzunluk işaretleri olmalıdır. Üç lumenli kateter, 1,7±0,2 mm çapında, 13 cm uzunluğunda, 5F veya 5F olmalıdır. Lumen çapları biri 20 G diğer ikisi 22G olmalıdır. Kateterde, ayarlanabilir fiksasyon kanatları olmalıdır. Kateterin şeffaf uzantı hatlarında klemp olmalıdır. Kılavuz tel, fleksibl ve bir tarafı düz diğer tarafı J uçlu olmalıdır, ergonomik özel kılıfta, uzunluk işaretli olmalıdır. Kateterin uca açılmayan lumenlerinin çıkışlarındaki ölü boşluklar kapatılmış olmalı, buralarda kan birikmesine ve enfeksiyon etkenleri için besiyeri oluşturmasına neden olmamalıdır. Kılavuz tel, 0,45-0,65 mm çapında, cm uzunluğunda olmalıdır. Dilatatör olmalıdır. Set içerisinde enjektör (3-5ml) olmalıdır. Set içinde veya yanında şeffaf kateter tesbit bantı verilmelidir.

4 1 1 1 Sivri uçlu 11 numaralı saplı steril bistüri set içinde veya yanında verilmelidir. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakındaki tüm bilgiler belirtilmelidir. Uluslararası Kalite Belgeleri ISO ve CE sertifikalarına sahip olmalıdır ve CE ambalaj üzerinde belirtilmelidir. (4955) INFANT PULSE OKSIMETRE PROBU Açıklama : INFANT PULSE OKSIMETRE PROBU Prob oksijen satürasyonu ve nabız ölçümüne uygun olmalıdır. Prob, vücut ısısı düşük hastalarda da doğru ölçüm yapabilmelidir. Probun yapışkan bandı hasta cildine uygun anti-allerjik özellikte olmalıdır ve latex içermemelidir. Probun kendinden kablosu olmalıdır, kablosu takılıp sökülen tipte olmamalıdır. Prob orijinal kapalı ambalajında steril ve tek hastada kullanılmak üzere üretilmiş olmalıdır. Probun ambalajı üzerinde markası, son kullanma tarihi, sterilizasyon yöntemi ve özellikleri yazılı olmalı ve uygulama şeklini gösteren resim olmalıdır. Prob, dışarıdan gelen ışığa karşı opak madde ile kaplanmış olmalıdır. Probda elektriksel gürültüye karşı oluşacak artifakları giderici Faraday Ekranlaması olmalıdır. Prob kablosunun elektrik tesisatından gelen parazitlere karşı ekranlaması olmalıdır. Prob aynı hastada en az üç gün kullanılabilmelidir. Probun yapışkan bandında sert madde olmamalı ve kan dolaşımını engellememelidir. Probun oynamaması için, hasta parmağına temas edecek iç kısmı tamamen yapışkan madde ile kaplı olmalı yapışkan olmayan bölge olmamalıdır. Ürün ithal ise ürüne ait CE belgesi, yerli ise CE veya TSE belgesi teklif ile beraber verilmelidir. Yetişkin ve pediatrik probların; Kablo boyları en az 45 cm olmalıdır. Hasta cildinin kolayca görülebilmesi için yan tarafları şeffaf olmalıdır. Neonatal ve İnfant probların; Kabloları küvöz dışına uzanabilecek kadar uzun, en az 90 cm, olmalıdır. Infant probun boyu 6,5 ± 0,2 cm, eni ise bebeklerde dolaşım bozukluğuna sebep olmayacak şekilde 1,5 ± 0,2 cm. olmalıdır Neonatal probun boyu 11 ± 0,2 cm, eni prematüre bebeklerde dolaşım bozukluğuna sebep olmayacak şekilde 1,5 ± 0,2 cm. olmalıdır İhaleyi kazanan firma, 150 adet (aşağıdaki özelliklere sahip) pulseoksimetre cihazını hastaneye teslim etmelidir.problar kullanıldığı sürece cihazlar hastanede kalacaktır. Verilecek pulseoksimetre cihazı arter kanındaki oksijen saturasyonunu sürekli olarak gösteren, konsol tipi (dahili bataryalı, herhangi bir adaptöre veya şarj aletine bağlanmadan direk olarak şebeke gerilimi ile çalışan, taşınabilmesi için sabit bir tutamağı olan göstergeleri yatay konumda okunabilen bir sistem) olmalıdır.

5 1 1 Cihaz neonatal hastalardan yetişkin hastalara kadar kullanıma uygun olmalı ve düşük perfüzyonda ölçüm yapabilmelidir Cihazda oksijen saturasyonu ve nabız için ayarlanabilir alt ve üst alarm tertibatı ve düşük pil seviyesi, sensör arızası, nabız kaybı alarmları olmalı, alarmlar geçici bir süre için susturulabilmelidir. Sesli alarm iptal süresi en az 30 sn olmalı ve istenildiğinde tamamen kapatılabilmelidir. Sesli alarmların açık-kapalı olduğu cihazın üzerinde görülmelidir. Cihazda artifak, sensör arızası - atım kaybı, ışık artifaktı ve düşük pil için görsel uyarıcı olmalıdır. Cihazda pulse sesi ve alarm sesi ayarlanabilmelidir. Cihazda açılış değerleri (SpO2 ve nabız için alt ve üst alarm limitleri, pulse ve alarm ses şiddeti) kullanıcı tarafından değiştirilebilmelidir. Sistemin saturasyon ölçüm aralığı % arası, nabız ölçüm aralığı atım/dakika olmalıdır.% arası hareketsiz hastalarda en çok ± 2'yi hareketli hastalarda en çok ±5'i düşük perfüzyonlu hastalarda ±3'ü geçmemelidir. Cihazda sinyal gücünü ve sinyal kalitesini gösteren bar- grafik özelliği bulunmalıdır. Yetişkin, pediatrik, neonatal ve infant tipleri bulunmalıdır. Cihazın kalibrasyonu ve bakımı yılda en az bir kere olmak üzere servis manuelinde belirtilen aralıklarda firma tarafından yapılmalı ve belgelendirilmelidir. Bununla ilgili kayıtlar tarafımıza verilmelidir. (5019) IKILI INTRAVENOZ YOL UZATMA SETI Açıklama : IKILI INTRAVENOZ YOL UZATMA SETI 1 1 Setin mayi girişinde iki adet dişi lüer konektörlü nötr basınçlı iğnesiz erişim valfi çıkmayacak şekilde önceden takılı olmalıdır. Sisteme takılı nötr basıçlı erişim valfi sistemin enfeksiyon kontrol etkinliği uluslararası bilimsel literatürde yayınlanmış makaleler ile kanıtlanmalıdır. Ürün Non-DEHP PVC'den üretilmiş olmalıdır. Pediatrik kullanım için uygunluğu belgelenmiş olmalıdır. Setin toplam uzunluğu 14±4cm aralığında olmalıdır. Setteki dişi lüerler ile birleştirici karıştırıcı konnektör arasındaki uzatma hortumlarının üzerlerinde hastayı rahatsız etmeyecek, ağırlık yapmayacak en küçük ebatlarda kayar klemp bulunmalı gerektiğinde bu mayi hatları klemplerle akışa tamamen kapatılabilmelidir. Setteki hortumların tümü şeffaf nitelikte olmalı; iç çapları 8mm'den fazla olmamalıdır. Setin toplam dolum hacmi hortumlarıyla beraber toplam 1ml den az olmalıdır. Dolum hacmi değeri etiket üzerinde yazılı olmalıdır. Set pompa ile kullanıldığında 4 bar basınca kadar dayanabilmelidir. Maksimum basınç değeri firma tarafından belgelendirilmelidir. Ürün tek kullanımlık steril paketlerde sunulmalıdır. Ürün EO veya GAMMA sterilizasyon yöntemi ile steril olmalı, en az 24 ay son kullanma tarihli olmalıdır. Ürün paket etiketi üzerinde ürünün içeriği, lot no, son kullanma tarihi bilgileri ve UBB barkodu bulunmalıdır. Teklif edilen ürün Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı ve onaylı olmalı, tekliflerde onaylı ürün kodu belirtilmelidir.

6 (5020) PORT IGNESI Açıklama : PORT IGNESI Port silikonu zedelemeyecek şekilde atravmatik uçlu olmalıdır. Birinci basamak keskin, ikinci basamak özel teknikte yuvarlatılmış olmalıdır. Port iğnesi yukarıdan istenildiğinde sökülüp takılabilen kanatlı ve hastaya temas edecek alanı süngerli veya tamponlu olmalıdır. 20 gauge, mm arası olmalıdır. Üzerinde klemp bulunmalıdır. Enjeksiyon line'lı olmalıdır. Steril orjınal ambalajda bulunmalıdır. Ambalaj üzerinde son kullanma tarihi, lot no, ürünün içeriği hakkındaki tüm bilgiler belirtilmelidir. (3529) DOUBLE LUMEN TUP ENDOBRONSIAL SOL NO:39 Açıklama : DOUBLE LUMEN TUP ENDOBRONSIAL SOL NO:39 Ürün trakeal ve bronşiyal hava yolu açıklığının sağlanması amacıyla tasarlanmış olmalıdır Set içerisinde, bir adet çift lümenli endobronşiyal tüp, 2 adet catheter mount, bir adet style, bir adet şeffaf Y konektör ve bağlantıları bulunmalıdır. Endobronsiyal tüpün hem trakeal hem de bronşial havalandırmayı sağlaması için tek gövde üzerinde iki ayrı hava girişi iki tüp lümeni, iki ayrı balon ve iki ayrı hava çıkış kanalı bulunmalıdır. Bronsiyal ve trakeal lümenlerin girişleri farklı renklerde olmalı ve görsel olarak kullanıcıyı yönlendirmelirdir. Endobronşiyal tüpün balonlarını şişirmede kullanılan pilot balonlar da farklı renklerde olmalı ve kullanıcıyı görsel olarak yönlendirmelidir. Tüpün proximal uçlarında çıkarıbilir konektörler bulunmalıdır. Tüp boyunca süreklilik gösteren X-Ray hattı bulunmalıdır. Set içerisindeki 2 ayrı cetheter mount farklı renklerle birbirlerinden ayrılmalıdır; hastayı vantilatürden ayırmadan bronkoskopi ve aspirasyon yapma olanağı sunmalı ve 360 derece dönebilen bas kısmıyla maksimum hasta konforu sağlanmalıdır. Entübasyon veya eksürbasyon sırasında hastanın üst havayollarına zarar vermemek için tüpün kesinlikle karine çengeli bulunmamalıdır. Endobronsiyal tüpün balonları düşük basınç ve yüksek hacim pransibinde olmalıdır. Set lateks içermeyen şeffaf medikal PVC'den üretilmiş olmalıdır. Ürün farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılamak üzere arasındaki muhtelif ölçülerde olmalıdır. Set EO ile steril edilmiş orijinal ambalajı içerisinde olmalıdır. Set üzerinde sterilizasyon yöntemi, tarihi, son kullanımı tarihleri yazılı olmalıdır. Endobronsiyal tüp, yapısı itibarıyla sol veya sağ ana bronşun havalandırması gerçekleştirilmelidir.

7 (7385) ERISKIN-NEONATAL PULSE OKSIMETRE PROBU Açıklama : ERISKIN-NEONATAL PULSE OKSIMETRE PROBU Prob, hastanemiz demirbaşında mevcut olan silikon, çok kullanımlık sensörler ile kullanıma uygun olan pulseoksimetre cihazlarına tam uyumlu olarak kullanılabilmelidir. Prob oksijen satürasyonu, nabız ve perfüzyon indeksi ölçümüne uygun olmalıdır. Prob, düşük perfüzyonlu vücut ısısı düşük hastalarda da ölçüm yapabilmelidir. Probun SpO2 ölçüm aralığı %1 - %100 ve nabız hızı ölçüm aralığı atım/dakika aralığında olmalıdır. Probun SpO2 ölçüm hassasiyeti %70 - %100 aralığında, hareketsiz erişkin neonatal hastalarında en fazla ±%3, hareketli erişkin neonatal hastalarda en fazla ±%3 doğruluğunda olmalıdır. Prob sayesinde nabız atış ölçüm hassasiyeti hareketsiz hastalarda en fazla ±3 atım/dakika doğruluğunda, hareketli hastalarda en fazla ±5 atım/dakika doğruluğunda olmalıdır. Prob, perfüzyon indeksi ölçümü yapabilmelidir ve bu değer pulseoksimetre cihazının ekranından numerik ve dalga formu olarak izlenebilmelidir. Prob sayesinde ölçülen tüm parametreler pulseoksimetre cihazı ekranında numerik ve dalga formunda görüntülenebilmeli ve her bir parametrenin alt/üst alarm limitleri ayarlanabilmelidir. Probun yetişkin, pediatrik, infant ve yenidoğan için uygun tipleri bulunmalıdır. Probun kendinden kablosu olmalı, kablosu takılıp sökülen tipte olmalıdır. Prob, tek kullanımlık, orijinal kapalı ambalajında olmalıdır. Probun paketi üzerinde SKT, özellikleri ve uygulama şeklini gösteren resim olmalıdır. Probun yapışkan bandı anti alerjik özellikte olmalı, kesinlikle latex içermemeli. Probun yapışkan bandında sert madde olmamalı ve kan dolaşımını engellememeli. Sensör kablosu üzerinde, yapışkan bandın uzun süreli kullanımında yapışkanlık özelliğini desteklemek amacıyla en az altı adet yedek yapışkan bulunmalıdır. Problar kutular içinde teslim edilmelidir ve her bir kutunun içerisinde probların kullanımına air Orijinal İngilizce ve Türkçe kullanım kılavuzları bulunmalıdır. CE belgesi bulunmalıdır. UBB kodu bulunmalıdır.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185131 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018241 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi İLAN. Teklif No: /10/2018

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi İLAN. Teklif No: /10/2018 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi İLAN Teklif No: 2018-5616 19/10/2018 HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 201864 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163142 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 1 2 İçerik AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU... 5 3 YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 ELEKTROKOTER PLAĞI... 8 İNFÜZYON SETİ... 8 3 Ambu Setleri AMBUSET-D

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/08/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184728 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152252 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/10/2010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20106291 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/10/2010 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186999 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186604 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016223 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/12/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20168109 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20187129 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/02/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016963 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166524 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/10/2016 TARİHİ, SAAT 12:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019103 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/12/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20177290 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184858 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/0/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 079 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/0 TARİHİ, SAAT :00 'E/A

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/10/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20156056 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/10/2015 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/09/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116331 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/10/2011 TARİHİ, SAAT 12:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163698 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 3/0/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 016130 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 6/0/016 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/06/0 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 04414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN /06/0 TARİHİ, SAAT 17:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Önceden şekillendirilmiş

Önceden şekillendirilmiş 16 Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri Önceden şekillendirilmiş Trakeostomi tüpleri TracheoFix ısıya duyarlı PVC den yapılan trakeostomi tüpü TracheoFix tüpü yoğun tedavi, KBB ve uzun vadeli bakımda

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019832 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/07/203 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2036356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 25/07/203 TARİHİ,

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/10/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015051 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/1/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018690 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186046 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz taşıma sapı ve üzerinde alarm ışığı bulunan, gerektiğinde sedyeye kenarına asılabilen, yeni doğan, pediatrik, erişkin hastalarda ve her türlü yoğun bakım ortamında

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019100 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi 1. Hasta devresi hastanemiz bünyesinde kullanılan Draeger Babylog 8000 plus ventilatör cihazlarına uyumlu olmalıdır. 2. Hasta devresi Fisher & Paykel

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/10/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20176742 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/11/2017 TARİHİ,

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ 1 / 492 Malzeme Kodu : JENS2 DISP. NAZAL OKSIJEN VERME SETI SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 59078 ACİL TIP ANABILIM DALI Düzenleme Tarihi : 10/07/2017 1. Kaliteli PVC veya benzeri yumuşak plastikten yapılmış

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167727 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117707 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/09/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20165946 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/09/2016 TARİHİ,

Detaylı

^3f>c^<ar'\Vv'e^\ ^e/<*ac-<vva\cj-a:4r<^.

^3f>c^<ar'\Vv'e^\ ^e/<*ac-<vva\cj-a:4r<^. T.C. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞ I TÜRKİYE K AM U H ASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe D evlet Hastanesi ih ale Kodu : 00112 SAYI ; KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı